Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: 12 συνηθισμένοι σωματικοί μπελάδες εξηγούνται

Posted: 14 Oct 2011 03:18 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTHgCYA3njnuGSLnPPrES6tTrth3hQ-qcGTuTZ0lZ1j_0wvhGAb8wfsGX8u1IjKg3dl15lh8Jl7trLMrnf9Y1j4pDoYVxuVn5wH3f6MTv6pzJ8G4H33AQ6QnKfYbDGD2lojz07v4Ps6zc/s1600/a.jpgΜας συμβαίνουν αν όχι καθημερινά...

σίγουρα πολύ συχνά, αλλά τα προσπερνάμε καθώς τα θεωρούμε υπερβολικά… ασήμαντα. Οι περίεργες μικροανωμαλίες που υπομένει ο οργανισμός μας όπως ο λόξυγκας, το χασμουρητό, οι κράμπες, οι άφθες και το...

βούλωμα των αφτιών ωστόσο μπορούν να γίνουν αρκετά ενοχλητικές και να αποτελούν σημάδια για πιο σοβαρά προβλήματα. Μάθετε πώς προκαλούνται δώδεκα τέτοια συνηθισμένα σωματικά προβλήματα, τι μπορούν να σημαίνουν για την υγεία σας και πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε.





*Λόξυγκας Από τις πιο ενοχλητικές όσο και ακούσιες καταστάσεις που μπορείτε να βιώσετε όσο βρίσκεστε σε κάποια επίσημη συνάντηση ή σε μία «σιωπηλή» αίθουσα είναι η εμφάνιση λόξυγκα που δεν λέει να σταματήσει. Όχι, δεν σας «μελετάει» κάποιος: Πρόκειται για ανεξέλεγκτες συσπάσεις του διαφράγματός σας, που προκαλούνται από γρήγορη κατανάλωση φαγητού, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή κατάποση… αέρα. Συνήθως ο λόξυγκας μάς εγκαταλείπει από μόνος του, αλλά αν βιάζεστε να τον ξεφορτωθείτε δοκιμάστε να κρατήσετε για λίγο την αναπνοή σας, να πιείτε γρήγορα νερό ή να αναπνεύσετε μέσα σε μία άδεια σακούλα.





*Χασμουρητό Δεν προέρχεται από βαρεμάρα, όπως πιστεύαμε. Όπως και οι υπολογιστές, ο εγκέφαλος δουλεύει καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά η υπερβολική δραστηριότητά του οδηγεί σε υπερθέρμανση η οποία με τη σειρά της μειώνει την ικανότητά του να επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν, λοιπόν, η ζέστη αρχίζει να ανεβαίνει, το χασμουρητό επεμβαίνει ως φυσικός «θερμοστάτης» επιτρέποντας να μπει στο σώμα κρύος αέρας και να επαναφέρει τη σωστή θερμοκρασία στον εγκέφαλο. Μάθετε περισσότερα για την αιτία του χασμουρητού που μόλις… ανακάλυψαν οι επιστήμονες στην σχετική είδηση του in2life.





*Αφτιά που… βουλώνουν Σύνηθες φαινόμενο στις αεροπορικές πτήσεις, το βούλωμα των αφτιών συμβαίνει εξαιτίας της απότομης εναλλαγής του υψόμετρου, κατά την οποία το αφτί μας καλείται να ισοσταθμίσει την πίεση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού μέρους του τυμπάνου του. Το «ξεβούλωμα» που νιώθουμε με ένα χαρακτηριστικό ήχο σημαίνει πως ο αγωγός που ενώνει το μέσο του αφτιού με το πίσω μέρος του λάρυγγα έχει ανοίξει, απελευθερώνοντας την πίεση. Για να… βοηθήσετε την κατάσταση, κλείστε το στόμα σας, κρατήστε την αναπνοή σας κλείνοντας την μύτη και φυσήξτε ελαφρά. Επίσης, το μάσημα τσίχλας και το χασμουρητό έχει παρατηρηθεί πως βοηθά εξίσου στην καταπολέμηση του βουλώματος.





*Το πάγωμα του… παγωτού Σας έχει τύχει όταν τρώτε πολύ γρήγορα παγωτό ή πίνετε ένα ποτήρι παγωμένο νερό να νιώσετε αυτόματα ένα «μούδιασμα» στο κεφάλι σας; Πρόκειται για τον λεγόμενο «πονοκέφαλο του παγωτού», που συμβαίνει όταν κάτι παγωμένο έρθει σε επαφή με τα νεύρα του ουρανίσκου, προκαλώντας παροδικό πρήξιμο στα αιμοφόρα αγγεία του μπροστινού μέρους του κεφαλιού. Για να αποφύγετε το «πάγωμα του εγκεφάλου», δοκιμάστε να καταναλώνετε τα παγωμένα τρόφιμα πιο αργά.





*Υπερβολική εφίδρωση Μπορεί να χαλάει την διάθεσή σας, την εικόνα σας ή την αυτοπεποίθησή σας, αλλά δεν είστε οι μόνοι: Τα «ποτάμια ιδρώτα» είναι συνηθισμένο φαινόμενο ακόμη και στους απόλυτα υγιείς ανθρώπους, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις παλάμες, τα πέλματα, τις μασχάλες και το πρόσωπο. Μάθετε όλες τις πιθανές αιτίες για την εφίδρωση στο σχετικό δημοσίευμα του in2life. Οι μέθοδοι αντιμετώπισης ποικίλουν από την χρήση αποσμητικών με χλωρίδια του αργίλου (antiperspirants) μέχρι φαρμακευτική αγωγή ή και χειρουργικές επεμβάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.





*Ίλιγγοι Τα πάντα γυρίζουν και η ζαλάδα σας έχει πάρει… διαστάσεις δίνης; Πιθανότατα πρόκειται για ίλιγγο, οι συχνότερες αιτίες του οποίου είναι κάποιο πρόβλημα στο εσωτερικό του αφτιού ή μια νευρική βλάβη. Οι ίλιγγοι μπορούν να διαρκέσουν από λεπτά ως και ώρες. Η διαφορά του ιλίγγου από την ζαλάδα έγκειται στην αίσθηση της κίνησης που συνοδεύει τον πρώτο, ενώ άλλα συμπτώματα είναι η δυσκολία στην ακοή, η δυσφορία στα αφτιά και οι ασυνήθιστες κινήσεις των ματιών. Η αντιμετώπιση του ιλίγγου εξαρτάται από την αιτία του





*Μυϊκό μούδιασμα Όταν το χέρι ή το πόδι σας… κοιμάται, πρόκειται για μία παροδική και αβλαβή αίσθηση που προκαλείται από την συνεχή πίεση στους νευρώνες, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να μεταφέρουν μηνύματα στον εγκέφαλο. Η λύση είναι απλή: Αλλάξτε θέση ή στάση καθίσματος. Τα «τσιμπήματα» που νιώθετε όσο η λειτουργία των νεύρων επανέρχεται είναι φυσιολογικά. Ωστόσο, αν αυτή η αίσθηση χρονίζει, καλό είναι να συμβουλευθείτε κάποιον ειδικό.





*Κράμπες Οι απότομοι σπασμοί που αισθανόμαστε συχνά στους μύες μας μπορούν να διαρκέσουν από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι αρκετά λεπτά. Οι αιτίες; Αφυδάτωση, υπερβολική «χρήση» των μυών, νευρικές ενοχλήσεις ή έλλειψη συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων όπως το κάλιο και το ασβέστιο. Αντιμετωπίστε τις κράμπες δοκιμάζοντας να περπατήσετε για λίγο ώστε να ανακουφίσετε τον πόνο ή τινάξτε το πόδι σας και τεντώστε τον μυ.





*Προβλήματα… αφτιού Σημαντικά προβλήματα στην ακοή μας μπορούν να προκληθούν αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τον καθαρισμό των αφτιών μας. Ο οργανισμός μας παράγει το «κερί» του αφτιού για πολύ συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος είναι η προστασία του από μολύνσεις. Συνήθως το αφτί ξεφορτώνεται μόνο του το «κερί» που δεν χρειάζεται, γι' αυτό η επιχείρηση «σκάλισμα» με το δάχτυλο ή τις μπατονέτες πρέπει να γίνεται με σύνεση, για να αποφευχθούν πόνοι, φαγούρα, βουητά ή και σοβαρότερα προβλήματα στα όργανα της ακοής μας.





*Μαύροι κύκλοι Αν κάτω από τα μάτια σας συχνάζουν δύο επίμονες… σκουρόχρωμες σακούλες, οι συνήθεις ύποπτοι είναι η κούραση και η ηλικία, όπως σωστά φαντάζεστε. Η έλλειψη ύπνου κάνει την επιδερμίδα πιο ανοιχτόχρωμη, υπερτονίζοντας έτσι την αντίθεση με τους μαύρους κύκλους, ενώ όσο περνούν τα χρόνια η επιδερμίδα του προσώπου γίνεται πιο λεπτή γύρω από τα μάτια, καθιστώντας πιο φανερή οποιαδήποτε δυσχρωμία. Μερικοί ακόμη παράγοντες που οδηγούν σε μαύρους κύκλους είναι οι αλλεργίες και η κληρονομικότητα.





*Δυσχρωμίες νυχιών Αν σας έχει προβληματίσει η όψη και οι δυσχρωμίες των νυχιών σας, μάθετε πως το 50% των προβλημάτων στα νύχια οφείλεται σε μυκητιάσεις. Τα πράσινα στίγματα ενοχοποιούν κατά κανόνα το βακτήριο «ψευδομονάς», που αντιμετωπίζεται εύκολα με αντιβιοτικά. Τα κιτρινωπά νύχια είναι συνήθως σύμπτωμα μυκητίασης, ενώ τα κόκκινα, μοβ ή μαύρα σημάδια μπορεί να οφείλονται σε αίμα που προέρχεται από κάποιο τραυματισμό. Αλλαγές στην όψη των νυχιών σας μπορούν επίσης να οφείλονται σε φαρμακευτικές θεραπείες ή να σηματοδοτούν πιο σοβαρά προβλήματα, γι' αυτό συμβουλευτείτε έναν ειδικό.





*Άφθα Εκ των πιο ενοχλητικών μπελάδων που μπορούν να βλάψουν την στοματική κοιλότητα, η άφθα ίσως είναι η πρωταθλήτρια, καθώς την αισθανόμαστε σε κάθε μας λέξη, σε κάθε μπουκιά, σε κάθε κίνηση της γλώσσας μας. Πρόκειται για μικρές κύστες μέσα στο στόμα, που σε αντίθεση με τις οδυνηρές μεταδοτικές φουσκάλες ενός κρυώματος, δεν προκαλούνται από ίωση. Υπεύθυνοι είναι συνήθως η έλλειψη θρεπτικών ουσιών, το στρες και κάποιος τραυματισμός της στοματικής κοιλότητας. Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει πλύσεις με στοματικό διάλυμα και τοπική φαρμακευτική αγωγή.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Η κρυφή εκδίκηση της φύσης

Posted: 14 Oct 2011 03:12 PM PDT

Η κρυφή «εκδίκηση» της φύσηςΔείτε εντυπωσιακές εικόνες...

Ο 39χρονος φωτογράφος Mitchell Krog, έχει από μικρό παιδί πάθος με τη φωτογραφία. Όμως αυτό που του αρέσει να φωτογραφίζει είναι κάπως παράδοξο…







Του αρέσει να αποτυπώνει με την κάμερά του κεραυνούς και μάλιστα τόσο δυνατούς που μπορεί να γίνουν ακόμα και θανατηφόροι αψηφώντας τον κίνδυνο για την ζωή του.



Πλησιάζει όσο περισσότερο μπορεί για να έχει το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλει να δείξει με τις φωτογραφίες του είναι κεραυνό η τεράστια βία της φύσης.











Στις φωτογραφίες δίνει ονόματα όπως «Φωτιά και Πάγος» ή «Θανατηφόρα καταιγίδα». Ο κ. Krog που ζει στην περιοχή Magaliesburg της Νότιας Αφρικής έχει φωτογραφήσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αστραπές καθώς είναι ένα συχνό φαινόμενο στην πόλη όπου ζει.







Ο ίδιος είπε: «Δεν φοβάμαι τις αστραπές. Κάθε φορά που ένα τέτοιο φαινόμενο πλησιάζει θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο κοντά γίνεται για να το αποθανατίσω».



«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί με γοήτευαν οι καταιγίδες. Μεγάλωσα στη Ν. Αφρική, όπου τα καλοκαίρια μας είναι γεμάτα καταιγίδες. Το φαινόμενο αυτό όσες φορές κι αν συμβεί με συναρπάζει».



Όπως εξηγεί ο ίδιος το πρόβλημα συχνά με αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι μπορεί να αρχίσει να βρέχει δυνατά και να μην μπορεί να αποθανατίσει το φαινόμενο.







Μάλιστα περιγράφει και ένα περιστατικό όπου διακινδύνεψε τη ζωή του γιατί ο κεραυνός ήταν τόσο δυνατός που αναγκάστηκε να κρυφτεί πίσω από το αυτοκίνητό του μέχρι η βροχή να τελειώσει.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο μύθος των 8 ποτηριών νερού!

Posted: 14 Oct 2011 03:05 PM PDT

Το νερό είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπινου σώματος...

αφού αποτελεί πάνω από το 50% του βάρους σε όλες τις ηλικίες.

Η σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης του σώματος είναι προφανής αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος... δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό πάνω από μερικά εικοσιτετράωρα, ενώ ο χρόνος αντοχής σε συνθήκες έλλειψης τροφής μπορεί να φτάσει και τις 50 ημέρες.



Από τι εξαρτώνται οι ημερήσιες ανάγκες σε νερό;

Οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε νερό/υγρά εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο, το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, η κατάσταση της υγείας, η θερμοκρασία και το επίπεδο υγρασίας του περιβάλλοντος, το κλίμα και η ενεργειακή πρόσληψη και δαπάνη.



Η περιεκτικότητα του ανθρώπινου σώματος σε νερό μειώνεται με την ηλικία. Στο έμβρυο το 90% του βάρους είναι νερό, ενώ στα βρέφη, τους ενήλικες και τους υπερήλικες τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 75%, 60% και 55%. Μια άλλη παράμετρος που επηρεάζει σημαντικά το επίπεδο υδάτωσης είναι η σύσταση σώματος, ειδικότερα η αναλογία μυϊκού και λιπώδους ιστού. Άτομα με αυξημένο λιπώδη ιστό (π.χ. γυναίκες, άτομα που δεν αθλούνται, παχύσαρκοι) έχουν χαμηλότερα σωματικά υγρά.



Το φαινόμενο αυτό οφείλεται στο ότι ο λιπώδης ιστός συγκρατεί σημαντικά λιγότερο νερό από ότι ο μυϊκός. Επίσης παθολογικές καταστάσεις όπως ο πυρετός, ο εμετός και η διάρροια αυξάνουν σημαντικά τις απώλειες υγρών, ενώ ορισμένες ασθένειες (π.χ. κάποιες μορφές νεφροπάθειας) προκαλούν κατακράτηση υγρών.



Σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας (π.χ. τους καλοκαιρινούς μήνες), οι ανάγκες είναι επίσης αυξημένες και η πρόσληψη υγρών θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφυδάτωσης και θερμοπληξίας. Το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που αθλούνται στα οποία η αναπλήρωση υγρών θα πρέπει να γίνεται έγκαιρα με την κατανάλωση επαρκούς ποσότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.



Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι η πρόσληψη υγρών να γίνεται σε μικρές ποσότητες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε ο τελικός όγκος να καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες. Έτσι ο οργανισμός αξιοποιεί στο μέγιστο τα προσλαμβανόμενα υγρά ενώ παράλληλα αποφεύγονται συμπτώματα δυσφορίας.



Σε υγιή άτομα μικρή απόκλιση από τις ημερήσιες ανάγκες υγρών δεν ενέχει κινδύνους, αφού εξισορροπείται με αντίστοιχη ρύθμιση της απώλειας ούρων και ιδρώτα. Η αίσθηση της δίψας αρχίζει να αναπτύσσεται όταν έχουμε απώλεια υγρών πάνω από 1% του σωματικού βάρους.



Αν το σωματικό βάρος μειωθεί πάνω από 5% λόγω αφυδάτωσης τότε παρατηρούνται συμπτώματα όπως αύξηση της αρτηριακής πίεσης, εξάντληση, πονοκέφαλος, μειωμένη αντοχή και συγκέντρωση, ενώ αν το ποσοστό ξεπεράσει το 20% μπορεί να επέλθει ακόμα και θάνατος. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αίσθηση της δίψας δεν είναι πάντα επαρκής ένδειξη για το επίπεδο υδάτωσης του σώματος ειδικά στα βρέφη, τα μικρά παιδιά, τους υπερήλικες και τους αθλητές.



Το χρώμα των ούρων αποτελεί ένα χρήσιμο δείκτη για το επίπεδο υδάτωσης: τα σκούρα (και άρα πυκνά) ούρα αποτελούν ένδειξη ανεπαρκούς ενυδάτωσης ενώ τα ανοιχτόχρωμα υποδεικνύουν επάρκεια σε υγρά.



Τελικά, πόσο νερό πρέπει να πίνω;



Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα αυτό. Οι ανάγκες σε υγρά εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου (φύλο, ηλικία, σύσταση σώματος, επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, ενεργειακή πρόσληψη, κατάσταση της υγείας) και τις περιβαλλοντικές συνθήκες (θερμοκρασία, κλίμα, υγρασία).



Οι συστάσεις για πρόσληψη υγρών για άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και ζουν σε εύκρατο κλίμα ανέρχονται στα 6-8 φλιτζάνια πόσιμων υγρών (νερού και άλλων ποτών) ημερησίως. Προσλήψεις αυτής της τάξεως θεωρείται ότι καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες στο γενικό πληθυσμό και έχουν συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο χολολιθίασης, νεφρολιθίασης και ορισμένων μορφών καρκίνου.



Επομένως η επί χρόνια η επικρατούσα άποψη ήταν ότι πρέπει να πίνουμε «τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα» φαίνεται μάλλον υπερβολική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα άτομα που καταναλώνουν ευχάριστα την ποσότητα αυτή θα πρέπει να περιορίσουν την πρόσληψή τους.



Θα πρέπει ωστόσο να αναφερθεί ότι πέρα από το νερό, ποτά όπως τα αναψυκτικά, οι χυμοί, τα αλκοολούχα ποτά κλπ αποτελούν σημαντικές πηγή ενέργειας (θερμίδων) και μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση του σωματικού βάρους. Επιπλέον πολλά από τα ποτά αυτά περιέχουν σημαντικές ποσότητες σακχάρων ή/και διοξειδίου του άνθρακα (ανθρακικού) τα οποία ευνοούν την τερηδόνα.



Σε ότι αφορά τον καφέ και το αλκοόλ, η πρόσληψή τους συνεισφέρει μεν στην πρόσληψη υγρών όμως δε θα πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Σύμφωνα με τις παρούσες συστάσεις η μέτρια κατανάλωση καφέ (έως 3 φλιτζάνια ημερησίως) και αλκοόλ (έως 1 ποτό την ημέρα οι γυναίκες και έως 2 οι άντρες) θεωρείται ασφαλής.



Συνεπώς φαίνεται ότι 6-8 φλιτζάνια υγρών ημερησίως είναι αρκετά όμως θα πρέπει να δίνεται προσοχή στο είδος των ποτών που καταναλώνονται, έχοντας κατά νου ότι το νερό είναι συνήθως η καλύτερη και πιο φυσική επιλογή!



Τυπική πρόσληψη και απέκκριση υγρών σε ενήλικα που ζει σε εύκρατο κλίμα



Υγρά/ποτά: Η ποσότητα αυτή αναφέρεται σε οτιδήποτε υγρό καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας π.χ. νερό, γάλα, καφές, χυμοί, αναψυκτικά κλπ. Να σημειωθεί ότι τα ποτά με καφεΐνη όπως ο καφές και τα αναψυκτικά τύπου κόλα καθώς και τα αλκοολούχα ποτά συνυπολογίζονται κανονικά αφού η διουρητική τους δράση θεωρείται αμελητέα.



Τρόφιμα: Τα τρόφιμα επίσης συνεισφέρουν στην ημερήσια πρόσληψη υγρών, όμως υπάρχει μεγάλη διακύμανση σε ότι αφορά την περιεκτικότητά τους σε νερό. Για παράδειγμα ξηρά τρόφιμα όπως η ζάχαρη, τα δημητριακά πρωινού και οι ξηροί καρποί περιέχουν κάτω από 5-10% νερό, ενώ οι αντίστοιχες περιεκτικότητες τροφίμων όπως το ψωμί, το κρέας και τα φρούτα και λαχανικά είναι 35%, 70% και πάνω από 85% αντίστοιχα.



Μεταβολικό νερό: Το νερό αυτό παράγεται κατά το μεταβολισμό των τροφίμων/ποτών, για παράδειγμα κατά το μεταβολισμό 1 γραμμαρίου λίπους παράγονται περίπου 1.1 γραμμάρια νερού.

Ούρα: Ο μεγαλύτερος όγκος των ούρων παράγεται προκειμένου να απεκκριθεί η ουρία (προϊόν μεταβολισμού των πρωτεΐνών). Η υπόλοιπη ποσότητα ούρων παράγεται για να εξασφαλιστεί η ισορροπία υγρών, έτσι ώστε η πρόσληψη να εξισωθεί με την απέκκριση.



Απώλειες μέσω του δέρματος/Eφίδρωση: Με την εξάτμιση του ιδρώτα επιτυγχάνεται ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Η ποσότητα υγρών που χάνεται μέσω αυτής της οδού εξαρτάται από την ενεργειακή πρόσληψη και την ενεργειακή δαπάνη, από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, το κλίμα και την υγρασία.



Αναπνοή: Απώλεια υγρών έχουμε και μέσω της αναπνοής. Και πάλι οι απώλειες αυτές εξαρτώνται από την ενεργειακή πρόσληψη και την ενεργειακή δαπάνη, τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, το κλίμα και την υγρασία.

Κόπρανα: Μικρή ποσότητα υγρών χάνεται και μέσω των κοπράνων. Η ποσότητα αυτή αυξάνεται σημαντικά όταν έχουμε υψηλή πρόσληψη φυτικών ινών.


Πόσο νερό πρέπει να πίνω...





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μεγάλωσε 50 χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες…

Posted: 14 Oct 2011 02:57 PM PDT

Τα χέρια ψηλά σήκωσαν οι γιατροί μπροστά..

στην περίπτωση της 23χρονης Νγκουένγκ Τάι Φουόνγκ από το Βιετνάμ, η οποία μέσα σε διάστημα ημερών μεγάλωσε κατά 50 χρόνια!









Η 23χρονη γυναίκα έχει πλέον την εμφάνιση 70χρονης, μετά από ένα έντονο αλλεργικό σοκ που υπέστη το 2008.









Από τότε κυκλοφορεί με μάσκα, γιατί νιώθει άβολα για το ρυτιδιασμένο της πρόσωπο.









Τρία χρόνια μετά, αναζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για το περίεργο περιστατικό.









Δείχνοντας φωτογραφίες από το γάμο της, το 2006, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα.









Η ίδια πιστεύει ότι φταίει μια αλλεργία στα θαλασσινά, που είχε για όλη της τη ζωή, όμως μόλις το 2008 εκδηλώθηκε.









Στην προσπάθειά της να απαλλαχτεί από τα συμπτώματα, κατέφυγε σε παραδοσιακά βιετναμέζικα σκευάσματα. Τα συμπτώματα σύντομα υποχώρησαν, όμως το δέρμα της άρχισε να γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς και το πρόσωπό της γέμισε ρυτίδες.









Ο σύζυγός της, πάντως, βρίσκεται στο πλάι της και δηλώνει ότι η αγάπη του γι' αυτήν παραμένει η ίδια.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Πτώση μαχητικού αεροσκάφους μπροστά στην κάμερα

Posted: 14 Oct 2011 02:44 PM PDT

Ο ένας πιλότος όπως θα δείτε κατόρθωσε...

να εγκαταλείψει επιτυχώς το αεροσκάφος Αεροσκάφος της κινεζικής ΠΑ ,έπεσε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών σε αεροπορική έκθεση.



Ο δεύτερος πιλότος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και σκοτώθηκε.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Την κρατούσε κλεισμένη 10 χρόνια σαν σκλάβα του σεξ

Posted: 14 Oct 2011 02:39 PM PDT

Μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την οχτάχρονη...

απαγωγή και τον εγκλεισμό της Νατάσα Κάμπους από τον Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ είναι η ιστορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Tanya Kach.



Η 24χρονη σήμερα γυναίκα εξιστόρησε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του
Thomas Hose για περίπου 10 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS.



Ο Thomas Hose ήταν ο φύλακας του σχολείου που πήγαινε η Tanya στην Πενσιλβάνια και εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη περίοδο που...


πέρναγε η μικρή για να την προσεγγίσει. Οι γονείς της είχαν χωρίσει, η μητέρα της είχε εξαφανιστεί και ο πατέρας της έκανε ότι δεν είχε κόρη. Σε αυτή την ανασφάλεια «πάτησε» ο Hose. Την προσέγγισε σαν φίλος, της μίλαγε και την έκανε να νιώθει ασφαλής.



Ο εφιάλτης της Tanya άρχισε όταν ο Thomas την έπεισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να μείνει μαζί του. Τότε την κλείδωσε για 10 χρόνια σε ένα δωμάτιο, της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της, την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του και την κλείδωνε στην ντουλάπα όταν καλούσε κόσμο.




Με τα χρόνια κατάφερε να τον πείσει να της επιτρέπει να βγαίνει λίγο στην αυλή, ενώ εκείνος την απειλούσε ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε. Τελικά η νεαρή γυναίκα έγινε φίλη με ένα γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον Thomaw.




Η Tanya Kach ακόμα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις τραγικές στιγμές που έζησε, ενώ φρόντισε να τις αποτυπώσει και σε ένα βιβλίο για να μάθει ο κόσμος την ιστορία της.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Η αισθησιακή φωτογράφιση Megan Fox

Posted: 14 Oct 2011 02:33 PM PDT

Η αισθησιακή φωτογράφιση Megan FoxΛάμψη Χόλιγουντ περασμένων δεκαετιών...

Μπορεί να της πήρε τη «θέση» η Rihanna στη διαφημιστική καμπάνια Emporio Armani Underwear and Armani Jeans, αλλά η ομορφιά της Megan Fox σίγουρα δε θα μείνει… «ανεκμετάλλευτη»!




Θυμίζοντας κάτι από λάμψη του Χόλιγουντ της δεκαετίας του '30 η 25χρονη καλλονή πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά για τη διαφημιστική καμπάνια σειράς καλλυντικών του ίδιου οίκου.






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 συμβουλές για να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη...

Posted: 14 Oct 2011 02:26 PM PDT

Ξέρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη...

Εδώ θα βρείς μερικές συμβουλές για σχέσεις μόνο για άντρες...1. Η πρώτη συμβουλή για σένα όσον αφορά στο θέμα της σχέσης είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Πολλοί άντρες θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλοί για να "ρίξουν" μια γυναίκα όμορφη και σέξι, οπότε δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού τους. Όμως ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι κομμάτι που κυκλοφορεί. Έχεις προσέξει ποτέ ότι μερικοί από τους πιο άσχημους άντρες είναι μαζί με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες; Αυτό συμβαίνει επειδή εκπέμπουν μια αυτοπεποίθηση που έλκει τις γυναίκες περισσότερο από την εξωτερική τους εμφάνιση.



2. Επιπλέον θα πρέπει να κάνεις τα μικρά καθημερινά πράγματα. Αυτό σημαίνει να προσφέρεσαι να πηγαίνεις το αυτοκίνητό της για τον καθιερωμένο έλεγχο ή να της προσφέρεις ένα κουτί από τα αγαπημένα της σοκολατάκια ανά διαστήματα. Κάποιες φορές οι άντρες πιστεύουν ότι οι «μεγάλες χειρονομίες», όταν πρόκειται για τα μικρά πράγματα αφορούν στις μακροχρόνιες σχέσεις.



3. Αυτό με οδηγεί στην επόμενη συμβουλή μου: Να την εκτιμάς. Δεν πρέπει να τη θεωρείς δεδομένη. Κάνε τη να καταλάβει ότι την εκτιμάς.



4. Το επόμενο στη λίστα είναι προφανώς να μην κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είσαι μαζί της. Οι γυναίκες νομίζουν ότι τις συγκρίνεις με τη γυναίκα που κοιτάζεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική του «η μέρα που θα σταματήσω να κοιτάω είναι η μέρα που θα πεθάνω.». Αυτό προέρχεται από τη βιολογική τάση των γυναικών για μονογαμία. Οι γυναίκες αναζητούν έναν παντοτινό σύντροφο, έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν μπορούν να το αποβάλουν αυτό. Οπότε μείωσε τις ματιές σου στις άλλες γυναίκες ειδικά όταν είναι εκείνη μπροστά.



5. Πρέπει να προσπαθείς να την κάνεις να γελάει. Ενώ οι άντρες τοποθετούν την εμφάνιση στο νούμερο ένα της λίστας αυτών που αναζητούν στις γυναίκες, εκείνες βάζουν την αίσθηση του χιούμορ. Οπότε αν θέλεις να έχεις μια σχέση που θα κρατήσει, κάνε τη να γελάει!



6. Η επόμενη συμβουλή αναφέρεται στην αναζήτηση κοινών ενδιαφερόντων. Είναι πολύ καλό αν η αιτία της γνωριμίας σας είναι ένα κοινό χόμπι ή ενδιαφέρον, όμως είναι εξίσου καλό να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκτιμήσεις τον ξένο κινηματογράφο, τότε κάνε το. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτήν και θα πιστεύει ότι είσαι ο ένας στο εκατομμύριο.



7. Από την στιγμή που είσαι με μια κοπέλα, μπορεί να φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς πια (τουλάχιστον όσον αφορά στην περιποίηση). Παρόλο που οι γυναίκες είναι λιγότερο ευαίσθητες στο θέμα της εμφάνισης από ό,τι οι άντρες, τους αρέσει ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να βελτιώσει αυτόν τον τομέα. Οπότε να ξυρίζεσαι τα Σαββατοκύριακα.



8. Κράτα επαφή με την τελευταία τάση της ανδρικής μόδας. Συνοπτικά, μην γίνεις τσαπατσούλης, επειδή την κατέκτησες, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να την χάσεις. Πρέπει να την κάνεις να ξέρει ότι μπορεί να σε ενσωματώσει στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της. Ένας άντρας πρέπει να είναι μέρος της ευρύτερης ζωής της κοπέλας του, ειδικά μετά τις πρώτες εβδομάδες που το πάθος έχει περάσει. Οπότε, κάνε μια προσπάθεια να τα πας καλά με τις φίλες της και να εντυπωσιάσεις την οικογένειά της. Μια γυναίκα στηρίζεται πάντα στον κοινωνικό της περίγυρο για να επισημοποιήσει μια σχέση. Κάνε λοιπόν μια προσπάθεια.



9. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τα συναισθήματά της. Οι γυναίκες είναι λιγότερο σταθερές από τους άντρες. Εν μέρει αυτό είναι ορμονικό. Όταν συμβαδίζεις με τη διάθεσή της, τότε δεν θα χρειαστεί να δεις την αρνητική πλευρά της.



10. Η τελευταία μου συμβουλή για σένα είναι να είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι καινούρια από το είδος των ραντεβού που κανονίζεις μέχρι τον τρόπο που φιλάς. Όμως μετά από λίγο, αυτά τα πράγματα γίνονται ρουτίνα. Αν καταλάβεις ότι η σχέση σου έχει μπει σε μια ρουτίνα ταρακούνησε λίγο τα πράγματα. Δοκίμασε κάτι καινούριο. Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσεις μια υγιή σχέση.



Λοιπόν, αυτές ήταν δέκα συμβουλές για να διατηρήσεις σταθερή την προσωπική σου ζωή.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παραγωγός και πωλητής ενέργειας μπορεί να γίνει η Ελλάδα

Posted: 14 Oct 2011 02:21 PM PDT

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ως το 2020 εξαγωγέας ηλεκτρικού ρεύματος...

από ανανεώσιμες πηγές. Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle ο επικεφαλής της γερμανικής εταιρείας Solar World Φρανκ Άσμπεκ.



Ο διευθύνων σύμβουλός της υπ' αριθμόν τρία εταιρείας στον τομέα κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παγκόσμια κλίμακα, γνωρίζει την Ελλάδα από τις πρώτες επαγγελματικές δραστηριότητές του πριν από 30 χρόνια. Σήμερα η εταιρεία του ελέγχει το 8% της αγοράς των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα. Στις άμεσες συναλλαγές της με τους Έλληνες εταίρους η Solar World δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτά βρίσκονται αλλού, δηλώνει στο μικρόφωνο της Ελληνικής Εκπομπής ο κ. Άσμπεκ λέγοντας ότι: «Μια αγορά, στην οποία έχουν κατατεθεί αιτήσεις για 3.000 Μεγαβάτ, και φέτος έχουν αδειοδοτηθεί μόλις 150 Μεγαβάτ, έχει ανάγκη από κάποια στήριξη.»



Ο κ. Άσμπεκ χωρίς να την κατονομάζει αναφέρεται σαφώς στη Λερναία Ύδρα της ελληνικής γραφειοκρατίας, που αποτρέπει πολλούς ξένους επενδυτές να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.



Στους ενδιαφερόμενους ανήκει ο γερμανικός κλάδος παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, στον οποίο ανήκει και η Solar World. Και η στρατηγική που ακολουθεί στην Ελλάδα είναι να εξάγει όχι έτοιμες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, αλλά ημιτελικά προϊόντα και εξαρτήματα, τα οποία συναρμολογούνται από τους Έλληνες εταίρους της.



Διότι το ζητούμενο για τον κ. Άσμπεκ είναι η εγκατάσταση εργοστασίων στην Ελλάδα και όχι, όπως λέει χαρακτηριστικά, «η εισαγωγή κινέζικων συστημάτων».



Σε αυτήν την προσπάθεια δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην χώρα θα μπορούσε να συμβάλει και η ΔΕΗ, αν πριμοδοτούσε περισσότερο το ρεύμα από φωτοβολταϊκά ελληνικής κατασκευής από αυτά ξένης κατασκευής.



Aναφορικά με το φιλόδοξο πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης ΗΛΙΟΣ, ο κ. Άσμπεκ εκτιμά ότι είναι ρεαλιστικό. Η χρηματοδότηση του σχεδίου θα διασφαλιστεί κυρίως από τα κονδύλια της ΕΕ για τη δημιουργία υποδομών που είναι διαθέσιμα για εφτά χρόνια ακόμη, υπογραμμίζει ο Γερμανός επιχειρηματίας: «Με αυτά τα κονδύλια θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτή η επιχείρηση των 10 Γιγαβάτ στα πλαίσια μιας συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (Public Private Partnership). Το 95% του κόστους του προγράμματος θα προέρχεται από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και 5% από τη φωτοβολταϊκή βιομηχανία. Η γερμανική βιομηχανία έχει τη θέληση να το πράξει. Με την υλοποίηση του ΗΛΙΟΣ ως το 2020 η Ελλάδα θα εξασφάλιζε το ένα τρίτο της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές.»



Κατά αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα υπερκάλυπτε τον στόχο που έχει θέσει η ΕΕ: ως το 2020 κάθε κράτος - μέλος να καλύψει το 20% των ενεργειακών του αναγκών από ανανεώσιμες πηγές. Επιπλέον: σε μια τέτοια περίπτωση η χώρα θα ήταν σε θέση αντί να εισάγει ρεύμα από το εξωτερικό, να εξάγει: «Οι Έλληνες εισάγουν σήμερα ως και 10% του ηλεκτρικού ρεύματος από το εξωτερικό. Το δίκτυο που τη συνδέει με την Ιταλία είναι των 5 Γιγαβάτ και αυτό με την FYROMτων 2 Γιγαβάτ. Με άλλα λόγια, μέσω των υπαρχόντων δικτύων θα μπορούσε να γίνει και η εξαγωγή του ρεύματος. Δεν θα είχαμε επομένως μεγάλες επενδύσεις για υποδομές.»



Αυτή η διαπίστωση του διευθύνοντος συμβούλου της γερμανικής Solar World είναι σημαντική, επειδή έχει εκφραστεί η εκτίμηση, ότι ένα από τα βασικότερα εμπόδια για τη μεταφορά ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές στις ευρωπαϊκές αγορές, είναι η απουσία σύγχρονων δικτύων υψηλής τάσης, τεράστιας χωρητικότητας και πολύ μεγάλου κόστους (High Voltage Direct Current, HVDC).



Από το συνολικό ποσό των 20 δις ευρώ για το ΗΛΙΟΣ τα 5 δις αφορούν τη μεταφορά. Η έναρξη όμως μιας τέτοιας επένδυσης θα ήταν αναγκαία από τη στιγμή που η μεταφορά ρεύματος προς Ιταλία και FYROM θα ξεπερνούσε τα 10 Γιγαβάτ.



Ας σημειωθεί, ότι σήμερα, η υπάρχουσα ισχύς ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα μόλις πλησιάζει τα 14 Γιγαβάτ.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: 10 τύποι που θα πετύχεις στα φοιτητικά πάρτι!

Posted: 14 Oct 2011 02:14 PM PDT

Είσαι φοιτητής και θες να δεις τι θα συναντήσεις...

στα πάρτι που θα πας; (ok... είναι αμερικάνικη παραγωγωγή) σου παρουσιάζει τους 10 τύπους που θα συναντήσεις...





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Αλβανός κλέφτης πιάστηκε στα πράσα από τους κατοίκους!

Posted: 14 Oct 2011 02:04 PM PDT

Από τη στιγμή που η αστυνομία για χίλιους δυο λόγους..

δε μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της, είναι επόμενο οι κάτοικοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους...



Το θέμα ανέδειξε η ηλεκτρονική εφημερίδα eglimatikotita.gr και είναι ενδεικτικό της οργής των πολιτών λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας στο λεκανοπέδιο της Αττικής τους τελευταίους μήνες.






Το βίντεο είναι ερασιτεχνικό και ακούγονται καθαρά τα όσα λένε οι κάτοικοι... Είναι ,λοιπόν, αναμενόμενο να ακούγονται ακόμα και οι ύβρεις..





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Η αισθησιακή φωτογράφιση Megan Fox

Posted: 14 Oct 2011 01:56 PM PDT

Η αισθησιακή φωτογράφιση Megan FoxΛάμψη Χόλιγουντ περασμένων δεκαετιών...

Μπορεί να της πήρε τη «θέση» η Rihanna στη διαφημιστική καμπάνια Emporio Armani Underwear and Armani Jeans, αλλά η ομορφιά της Megan Fox σίγουρα δε θα μείνει… «ανεκμετάλλευτη»!




Θυμίζοντας κάτι από λάμψη του Χόλιγουντ της δεκαετίας του '30 η 25χρονη καλλονή πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, αυτή τη φορά για τη διαφημιστική καμπάνια σειράς καλλυντικών του ίδιου οίκου.






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Posted: 14 Oct 2011 01:51 PM PDT

Νέα αλλαγή του καιρού περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο...

με τον χειμώνα να γίνεται επιθετικότερος και φυσικά ψυχρότερος. Πιο αναλυτικά:



ΣΑΒΒΑΤΟ


Περιμένουμε εντονότερο καιρό στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο με νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι εντονότερες στα δυτικά. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Στα φαινόμενα όπως είπαμε στα δυτικά, στη Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία θα ειναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε συνεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, νότιοι - νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ φτάνοντας όμως στο Ιόνιο τοπικά ακόμη και τα 8 μποφόρ ενώ στα ανατολικά και κυρίως στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και θα φτάσουν 4 με 6 μποφόρ και τοπικά ακόμη και 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα βρεθεί στα βόρεια από 0 εώς 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 9 εως 21 βαθμούς και στα νησιά από 16 εώς 24 βαθμούς κελσίου.



ΑΤΤΙΚΗ


Περιμένουμε συνεφιά το πρωί αλλά αργοτερα περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά εώς 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 εώς 20 βαθμούς κελσίου.




ΚΥΡΙΑΚΗ

Η κακοκαιρία θα επεκταθεί πια σε όλη τη χώρα. Περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ενώ στα βόρεια και κυρίως στα ορεινά θα χιονίσει, ενώ χιόνια περιμένουμε στα κεντρικά και βόρεια σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια κατά τόπους θα είναι έντονα ενώ αναμένουμε βελτίωση του καιρού στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά, κυρίως στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ φτάνοντας τοπικά τα 7 ακόμη και τα 8 μποφόρ, στο νότιο Ιόνιο και στη θάλασσα των Κυθήρων τα 8 μποφόρ, στα ανατολικά οι βοριάδες θα επιμείνουν φτάνοντας τα 7 και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά βεβαίως για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 εώς 13 βαθμούς, στα κεντρικά από 8 εως 20 βαθμούς και στα νησιά από 16 εώς 22 βαθμούς κελσίου.



ΑΤΤΙΚΗ


Περιμένουμε αρκετή συνεφιά. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 4 με 5 και τοπικά στον Ευβοϊκό τα 6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 14 εώς 18 βαθμούς.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: 10 τύποι που θα πετύχεις στα φοιτητικά πάρτι!

Posted: 14 Oct 2011 01:45 PM PDT

Είσαι φοιτητής και θες να δεις τι θα συναντήσεις...

στα πάρτι που θα πας; (ok... είναι αμερικάνικη παραγωγωγή) σου παρουσιάζει τους 10 τύπους που θα συναντήσεις...





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα γένια έλκουν τις γυναίκες!!!!

Posted: 14 Oct 2011 01:40 PM PDT

Όσοι κύριοι υποφέρετε από εξάνθημα, θα διαφωνήσετε, αλλά τα αποτελέσματα έρευνας σας διαψεύδουν. Θέλετε δεν θέλετε οι γυναίκες έλκονται απίστευτα από άνδρες με γένια.

Το 54% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη προτιμούν τους άνδρες με γένια, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ενώ μόνο 1 στις...

τρεις προτιμά ένα καλά ξυρισμένο πρόσωπο. Αδιάφορο δηλώνει το 14%.

Η μελέτη παρουσιάζει, ωστόσο, και τους λόγους για τους οποίους οι κυρίες επιλέγουν άνδρες με γένια. Το 74% δήλωσε πως τα γένια κάνουν έναν άνδρα πιο γοητευτικό και πιο ανδροπρεπή. Η μία στις δέκα θεωρεί πως οι καλοξυρισμένοι άνδρες συνήθως φαίνονται νεότεροι.

Τα δύο τρίτα των γυναικών προτιμούν τα γένια, ενώ το 12% προτιμά το μούσι. Το 99% τρελαίνονται για μουστάκι (βλ. Tom Selleck), ενώ μόλις το 6% προτιμά το μούσι τύπου «γίδα», όπως έχει ο Robert Downey Junior.

Όσον αφορά στις τρίχες στο σώμα, οι γυναίκες προτιμούν έναν άνδρα με τριχωτό στέρνο, καθώς θεωρούν γυναικωτούς τους ξυρισμένους.

Ο υπεύθυνος της μελέτης δήλωσε: «Παρ' όλο που πιστεύαμε ότι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι τρίχες στους άνδρες, η έρευνά μας απέδειξε ακριβώς το αντίθετο, καθώς προτιμούν γένια και τριχωτό στέρνο απ' ό,τι έναν περιποιημένο ξυρισμένο άνδρα. Αυτό ίσως εξηγείται βάσει ενστίκτου. Άνδρες με μεγάλες ποσότητες τεστοστερόνης σε προϊστορικές εποχές ήταν οι πιο επιτυχημένοι κυνηγοί και αρχηγοί φυλών και φυσικά ήταν και οι πιο τριχωτοί. Άνδρες όπως ο David Beckham και ο Johnny Depp έχουν κάνει μόδα ξανά τα γένια τα τελευταία χρόνια».










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 συμβουλές για να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη...

Posted: 14 Oct 2011 01:34 PM PDT

Ξέρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη; Εδώ θα βρείς μερικές συμβουλές για σχέσεις μόνο για άντρες...1. Η πρώτη συμβουλή για σένα όσον αφορά στο θέμα της σχέσης είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Πολλοί άντρες θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλοί για να "ρίξουν" μια γυναίκα όμορφη και σέξι, οπότε δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού τους. Όμως ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι κομμάτι που κυκλοφορεί. Έχεις προσέξει ποτέ ότι μερικοί από τους πιο άσχημους άντρες είναι μαζί με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες; Αυτό συμβαίνει επειδή εκπέμπουν μια αυτοπεποίθηση που έλκει τις γυναίκες περισσότερο από την εξωτερική τους εμφάνιση.

2. Επιπλέον θα πρέπει να κάνεις τα μικρά καθημερινά πράγματα. Αυτό σημαίνει να προσφέρεσαι να πηγαίνεις το αυτοκίνητό της για τον καθιερωμένο έλεγχο ή να της προσφέρεις ένα κουτί από τα αγαπημένα της σοκολατάκια ανά διαστήματα. Κάποιες φορές οι άντρες πιστεύουν ότι οι «μεγάλες χειρονομίες», όταν πρόκειται για τα μικρά πράγματα αφορούν στις μακροχρόνιες σχέσεις.

3. Αυτό με οδηγεί στην επόμενη συμβουλή μου: Να την εκτιμάς. Δεν πρέπει να τη θεωρείς δεδομένη. Κάνε τη να καταλάβει ότι την εκτιμάς.

4. Το επόμενο στη λίστα είναι προφανώς να μην κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είσαι μαζί της. Οι γυναίκες νομίζουν ότι τις συγκρίνεις με τη γυναίκα που κοιτάζεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική του «η μέρα που θα σταματήσω να κοιτάω είναι η μέρα που θα πεθάνω.». Αυτό προέρχεται από τη βιολογική τάση των γυναικών για μονογαμία. Οι γυναίκες αναζητούν έναν παντοτινό σύντροφο, έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν μπορούν να το αποβάλουν αυτό. Οπότε μείωσε τις ματιές σου στις άλλες γυναίκες ειδικά όταν είναι εκείνη μπροστά.

5. Πρέπει να προσπαθείς να την κάνεις να γελάει. Ενώ οι άντρες τοποθετούν την εμφάνιση στο νούμερο ένα της λίστας αυτών που αναζητούν στις γυναίκες, εκείνες βάζουν την αίσθηση του χιούμορ. Οπότε αν θέλεις να έχεις μια σχέση που θα κρατήσει, κάνε τη να γελάει!

6. Η επόμενη συμβουλή αναφέρεται στην αναζήτηση κοινών ενδιαφερόντων. Είναι πολύ καλό αν η αιτία της γνωριμίας σας είναι ένα κοινό χόμπι ή ενδιαφέρον, όμως είναι εξίσου καλό να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκτιμήσεις τον ξένο κινηματογράφο, τότε κάνε το. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτήν και θα πιστεύει ότι είσαι ο ένας στο εκατομμύριο.

7. Από την στιγμή που είσαι με μια κοπέλα, μπορεί να φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς πια (τουλάχιστον όσον αφορά στην περιποίηση). Παρόλο που οι γυναίκες είναι λιγότερο ευαίσθητες στο θέμα της εμφάνισης από ό,τι οι άντρες, τους αρέσει ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να βελτιώσει αυτόν τον τομέα. Οπότε να ξυρίζεσαι τα Σαββατοκύριακα.

8. Κράτα επαφή με την τελευταία τάση της ανδρικής μόδας. Συνοπτικά, μην γίνεις τσαπατσούλης, επειδή την κατέκτησες, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να την χάσεις. Πρέπει να την κάνεις να ξέρει ότι μπορεί να σε ενσωματώσει στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της. Ένας άντρας πρέπει να είναι μέρος της ευρύτερης ζωής της κοπέλας του, ειδικά μετά τις πρώτες εβδομάδες που το πάθος έχει περάσει. Οπότε, κάνε μια προσπάθεια να τα πας καλά με τις φίλες της και να εντυπωσιάσεις την οικογένειά της. Μια γυναίκα στηρίζεται πάντα στον κοινωνικό της περίγυρο για να επισημοποιήσει μια σχέση. Κάνε λοιπόν μια προσπάθεια.

9. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τα συναισθήματά της. Οι γυναίκες είναι λιγότερο σταθερές από τους άντρες. Εν μέρει αυτό είναι ορμονικό. Όταν συμβαδίζεις με τη διάθεσή της, τότε δεν θα χρειαστεί να δεις την αρνητική πλευρά της.

10. Η τελευταία μου συμβουλή για σένα είναι να είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι καινούρια από το είδος των ραντεβού που κανονίζεις μέχρι τον τρόπο που φιλάς. Όμως μετά από λίγο, αυτά τα πράγματα γίνονται ρουτίνα. Αν καταλάβεις ότι η σχέση σου έχει μπει σε μια ρουτίνα ταρακούνησε λίγο τα πράγματα. Δοκίμασε κάτι καινούριο. Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσεις μια υγιή σχέση.

Λοιπόν, αυτές ήταν δέκα συμβουλές για να διατηρήσεις σταθερή την προσωπική σου ζωή.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ατυχία είναι....

Posted: 14 Oct 2011 01:23 PM PDT

1)Ατυχία είναι: Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνεις, μιλάς, χτυπάει και το κινητό σου και το κουδούνι της πόρτας.

2) Όταν περιμένεις πολλή ώρα το λεωφορείο, είσαι κουρασμένος, βρίσκεις μια θέση να κάτσεις αλλά την προσφέρεις αμέσως όταν..



στέκεται μπροστά σου μια έγκυος.

3) Όταν έχεις απλώσει ρούχα, λείπεις από το σπίτι, έχεις σκοπό να τα σιδερώσεις μόλις γυρίσεις αλλά αρχίζει και βρέχει και τα βρίσκεις πάλι μούσκεμα.

4) Όταν σηκώνεσαι πρωί-πρωί να πας σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί να ψωνίσεις και μόλις φτάνεις, το βρίσκεις κλειστό π .χ. λόγω πένθους.

5) Όταν έχεις ξεντυθεί τελείως και είσαι έτοιμος να μπεις για ντους, να σε ζητήσουν στο τηλέφωνο.

6) Όταν έχεις καιρό να πας να φας στο αγαπημένο σου ρεστοράν ένα μοναδικό αγαπημένο σου φαγητό και σου λένε ότι δεν το έχει σήμερα.

7) Όταν είσαι σε ένα ταμείο να πληρώσεις, με μεγάλη ουρά, αλλάζεις ταμείο και τελικά καθυστερεί περισσότερο εκεί η σειρά σου.

8) Όταν είπες να μην πάρεις ομπρέλα γιατί είδες καλή τη μέρα και τελικά να βρέξει.

9) Όταν έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο, δεν έχεις ομπρέλα και βρέχει καταρρακτώδη βροχή.

10) Όταν επιτέλους κοιμήθηκε το μωρό σου και είπες ότι τώρα θα ηρεμήσεις να ξεκουραστείς αλλά αυτό ξυπνάει και γκρινιάζει για δύο ώρες τουλάχιστον.

11) Όταν έχεις ξεχάσει να αγοράσεις κάτι από το σούπερ μάρκετ, πας στο σπίτι τα υπόλοιπα ψώνια, ξαναβγαίνεις έξω να πάρεις αυτό που θυμήθηκες αλλά δεν το έχουν.

12) Όταν οδηγείς, πρέπει να κάνεις ένα σημαντικό τηλέφωνο από το κινητό σου, δεν έχεις φορτιστή αυτοκινήτου και σου κλείνει γιατί τέλειωσε η μπαταρία.

13) Όταν βλέπεις να ξεπαρκάρει κάποιος, ελπίζεις ότι θα παρκάρεις εσύ γιατί δεν βρίσκεις θέση για πολλή ώρα και τελικά, στην πιάνει ο μπροστινός σου.

14) Όταν λαχταράς πολύ να ανοίξεις το περιτύλιγμα να φας ένα γλυκό ή μια καραμέλα και όταν το ανοίγεις, σου πέφτει κάτω το γλυκό.

15) Όταν έχεις πάει για μισή ώρα το σκύλο σου βόλτα, δεν κάνει τελικά την ανάγκη του και μόλις μπαίνεις στο σπίτι, τα κάνει μετά από 5 λεπτά.




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JustForOneDay

Posted: 14 Oct 2011 01:17 PM PDT

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να ανταλλάζατε σώμα με τους γονείς σου;

Όταν ήμουν μκρός είχα αναρωτηθεί πολλές φορές πως θα ήταν άν μπορούσα να μπω στο σώμα ενός ενήλικα όντας παραμένοντας παιδί, το λεγόμενο body swap. Το χόλυγουντ στα 80s για καλή μου κινηματογραφική τύχη είχε κάνει .......



teen μόδα αυτό που μέχρι τότε υπήρχε μόνο στη φαντασία μου γυρίζοντας μερικές cheesy b-movies με το συγκεκριμένο θέμα (στην Ελλάδα βέβαια έβγαιναν κατευθείαν στα βιντεοκλάμπ).



Θυμάμαι πολύ έντονα λοιπόν την εντύπωση που μου είχε κάνει όταν στην ηλικία των 10 ετών είδα το Vice Versa,



μια χαζοαμερικάνικη κωμωδία με body swap του σκηνοθέτη Brian Gilbert (ο οποίος στα 90ς σκηνοθέτησε το biopic του Oscar Wilde) και πόσο είχα ταυτιστεί με την ιστορία η οποία περιέγραφε τι συνέβαινε όταν πατέρας και γιός άλλάζαν σώματα λόγω κάποιου αρχαίου κρανίου (αμερικανιές for dummies;-).



Τις ίδιες αναμνήσεις μου προκάλεσαν και οι παρακάτω φωτογραφίες του φωτογράφου Paul Ripke ο οποίος είχε την ιδεά στο πρότζεκτ του με τον τίτλο Man Babies να εναλλάξει κεφάλια και σώματα σε κοινές φωτογραφίες παιδιών και ενηλίκων. Το αποτέλεσμα έχει αυτή την καθησυχαστική ελαφράδα που έχει κάθε ψηφιακή σαπουνόφουσκα, το οποίο δε το βρίσκω καθόλου κακό:-)



Ίσα ίσα που μερικές φορές μικρές καλοφτιαγμένες φούσκες κάνουν την πολύ δύσκολη καθημερινότητα να κυλάει κάπως πιο εύκολα.































lifo



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Μαύρη Σελήνη στα 12 ζώδια- Έρωτας χωρίς δεσμεύσεις

Posted: 14 Oct 2011 01:12 PM PDT

Η Λίλιθ είναι το μοιραίο θηλυκό του ζωδιακού που πλανεύει και εξαπατά, αρνούμενη να δεχτεί την αρσενική δύναμη, με σκοπό να απολαμβάνει τον έρωτα χωρίς φραγμούς και δεσμεύσεις. Σύμφωνα με τους περισσότερους θρύλους, η Λίλιθ κυβερνά τον πειρασμό, την αποπλάνηση, την ερωτική παρόρμηση, το σκοτάδι, το μυστήριο, το ακατανίκητο πάθος, την έντονη σεξουαλική έλξη και τις κρυφές, παράνομες σχέσεις που μπορούν να πληγώσουν και να ανατρέψουν τα πιο γερά οικογενειακά θεμέλια. Οι άντρες τη θεωρούν πλανεύτρα μάγισσα και κρυφή πλευρά του εαυτού τους, ενώ οι γυναίκες τη σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών...........



Στον Κριό έχει έντονα στοιχεία γοητείας. Διακρίνεται από πάθος και εκρηκτική σεξουαλικότητα, τραβώντας τα θύματά της σαν μαγνήτης. Όταν βαρεθεί, κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ γρήγορα, φεύγει χωρίς εξηγήσεις.

Στον Ταύρο προσφέρει αισθησιασμό και σαγηνεύει μέχρι να γίνει απολύτως απαραίτητη. Δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό και παρέχει κάθε σεξουαλική απόλαυση αναζητώντας ακριβώς το ίδιο. Αφόρητα κτητική, ελέγχει ακόμα και την ανάσα των συντρόφων της.

Στους Διδύμους δημιουργεί έντονα πάθη και εξαρτήσεις, κυρίως, μέσα από την επικοινωνιακή της ικανότητα. Το άτομο λειτουργεί με πολλές αναστολές έως ότου με κάποιον τρόπο διεγερθεί εγκεφαλικά και ανασύρει το βαθύ σαρκικό του κομμάτι. Ξαφνικές ανατροπές.

Στον Καρκίνο βρίσκει εξαιρετικό χώρο για να εκφραστεί αισθησιακά αλλά και μητρικά μαζί. Μέσα στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο μένει αξέχαστη στους εραστές της λόγω της ευαισθησίας της, την οποία συνδυάζει με αχόρταγη σεξουαλικότητα.

Στο Λέοντα αφήνει μοιραία σφραγίδα στα θύματά της, τα οποία συνήθως σφάζονται στα πόδια της για να την κερδίσουν. Επιδιώκει όχι μόνο τα μεγάλα πάθη αλλά τα ακραία και επικίνδυνα σεξουαλικά, ανατρεπτικά παιχνίδια.

Στην Παρθένο βγάζει νεύρα και υστερία, προσπαθώντας να χαλιναγωγήσει τη σεξουαλική της έκφραση με τη λογική. Στην προσπάθειά της αυτή, χάνει το μέτρο και γίνεται ψυχρή και ανέκφραστη μέχρι να βρεθεί κάποιος να την ξεμπλοκάρει, ο οποίος όμως θα πληρώσει όλο το ψυχολογικό της στρεσάρισμα.

Στο Ζυγό δημιουργεί τρομερές εκρήξεις μεταξύ των μελών μιας σχέσης που αναπόφευκτα οδηγούν σε επεισοδιακούς χωρισμούς. Τα άτομα με τη Λίλιθ στο Ζυγό έλκουν κοντά τους άτομα που κολλούν πάνω τους και προσπαθούν να τους αλλοιώσουν την προσωπικότητα εξαιτίας της υποχωρητικότητάς τους.

Στο Σκορπιό λειτουργεί με όλο της το μεγαλείο! Έντονο πάθος, ερωτισμός και δυνατή σεξουαλικότητα μεταβάλουν τους ερωτικούς της συντρόφους σε υποχείριά της. Δελεάζει τα θύματά της με ύπουλο τρόπο, τα χρησιμοποιεί για να εκφράσει τα άγρια ένστικτά της και όταν βαρεθεί…τα σκοτώνει (ψυχολογικά).

Στον Τοξότη έχει φλόγα και ταμπεραμέντο και επιζητά παθιασμένους έρωτες, αρκεί να διατηρεί την ανεξαρτησία του και να μπορεί να μετακινείται διαρκώς εντός και εκτός του οικείου χώρου του. Συχνά προκαλούν ανατροπές επειδή βαριούνται εύκολα και παραπετούν τα θύματά τους.

Στον Αιγόκερω δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει τα θερμά χαρακτηριστικά της λόγω μεγάλων δυσκολιών στη συναισθηματική έκφραση. Αν ξεσπάσει όμως λόγω φόρτισης, μπορεί να ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο με τραγικές συνέπειες για τον ίδιο και τους γύρω του.

Στον Υδροχόο κινείται εντελώς απρόβλεπτα, είτε απαξιώνοντας τα ερωτικά ένστικτα καταπνίγοντάς τα είτε τραβώντας ένα δρόμο απόλυτης σεξουαλικής ελευθερίας που ξεπερνά κάθε ηθικό φραγμό και όριο.

Στους Ιχθύς γοητεύει με ένα μαγικό συνδυασμό ρομαντισμού-αισθησιασμού αλλά και έντονου πάθους, φτάνοντας τους συντρόφους της σε σημείο τραγικής εξάρτησης. Ο πόνος που τους προκαλεί φεύγοντας είναι αξεπέραστος.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 20 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ !

Posted: 14 Oct 2011 01:06 PM PDT

Κι όμως υπάρχουν….











1. Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ





2. ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ





3. ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ





4. GAME OVER





5. ΣΒΕΛΤΟ ΦΤΥΑΡΙ





6. ALU DEATH PARK, ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ..





7. ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ





8. ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ





9. ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ





10. ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ





11. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ





12. TAKE IT EASY, ΣΕ ΕΘΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕΣ





13. ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΙΛΙ ΣΟΥ





14. HAPPY DEATHDAY





15. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ





16. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΡΥΣΙ





17. ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ ( ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΜΟΥ )





18. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…





19. ΠΑΠΑΛΑ





20. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ..





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Τάισε το παιδί της μέχρι θανάτου

Posted: 14 Oct 2011 01:00 PM PDT

Σοκάρει η υπόθεση θανάτου ενός μωρού το οποίο πέθανε επειδή η μητέρα του το τάισε υπερβολικά…

Η Γκλόρια Ντουόμο είχε εμμονή με το βάρος του παιδιού της σε τέτοιο βαθμό που το ανάγκασε να τρώει υπερβολικά. Το δικαστήριο του Λονδίνου έκρινε πως η μητέρα -νοσοκόμα στο επάγγελμα- είναι ένοχη για το θάνατο του μωρού και είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης.

Η μικρή Ντάιμοντ πέθανε τον περασμένο Μάρτιο με τη νεκροψία να δείχνει ότι είχε πνευμονία αφού βρέθηκαν κρέας και δημητριακά στους πνεύμονές της.

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της δίκης επαναλάμβανε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδάκι της και έκλαιγε συνεχώς. Τόνισε δε πως η μητέρα της, τάιζε εκείνη με τον ίδιο τρόπο όταν ήταν μωρό.

"Πρόκειται για μία πολύ άσχημη υπόθεση. Πέθανε εξαιτίας της μεθόδου που επέλεξαν οι γονείς της για να την ταΐσουν όταν ξεκίνησαν να της δίνουν στέρεη τροφή. Η κατηγορία είναι αναγκαστική σίτιση. Όταν έχεις ένα παιδί που δεν νιώθει καλά και πνίγεται δεν συνεχίζεις", είπε ο εισαγγελέας Άντριου Έντις.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η κληρονομιά της… γιαγιάς

Posted: 14 Oct 2011 12:52 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdalUr2KXz8aPF4rv_8a1dgYrpDvkBKq_tRsZ5AeVRDulS7utCXjiU4R7ejDfPttlgU5Ffc8VNB2QtqKToDLx7jPkVrYBdnxZ88NxEm9qRpbYdXlXV3w82EO-lyWFUu_mlqLkAqtuBsx_W/s400/%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2583.gifΗ γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές...

και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της:

- Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000 μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα ….

- Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα …. που είναι όλα αυτά;

- Στο Farmville στο Facebook …. να και το password…





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: 12 συνηθισμένοι σωματικοί μπελάδες εξηγούνται

Posted: 14 Oct 2011 12:40 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTHgCYA3njnuGSLnPPrES6tTrth3hQ-qcGTuTZ0lZ1j_0wvhGAb8wfsGX8u1IjKg3dl15lh8Jl7trLMrnf9Y1j4pDoYVxuVn5wH3f6MTv6pzJ8G4H33AQ6QnKfYbDGD2lojz07v4Ps6zc/s1600/a.jpgΜας συμβαίνουν αν όχι καθημερινά...

σίγουρα πολύ συχνά, αλλά τα προσπερνάμε καθώς τα θεωρούμε υπερβολικά… ασήμαντα. Οι περίεργες μικροανωμαλίες που υπομένει ο οργανισμός μας όπως ο λόξυγκας, το χασμουρητό, οι κράμπες, οι άφθες και το...

βούλωμα των αφτιών ωστόσο μπορούν να γίνουν αρκετά ενοχλητικές και να αποτελούν σημάδια για πιο σοβαρά προβλήματα. Μάθετε πώς προκαλούνται δώδεκα τέτοια συνηθισμένα σωματικά προβλήματα, τι μπορούν να σημαίνουν για την υγεία σας και πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε.





*Λόξυγκας Από τις πιο ενοχλητικές όσο και ακούσιες καταστάσεις που μπορείτε να βιώσετε όσο βρίσκεστε σε κάποια επίσημη συνάντηση ή σε μία «σιωπηλή» αίθουσα είναι η εμφάνιση λόξυγκα που δεν λέει να σταματήσει. Όχι, δεν σας «μελετάει» κάποιος: Πρόκειται για ανεξέλεγκτες συσπάσεις του διαφράγματός σας, που προκαλούνται από γρήγορη κατανάλωση φαγητού, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή κατάποση… αέρα. Συνήθως ο λόξυγκας μάς εγκαταλείπει από μόνος του, αλλά αν βιάζεστε να τον ξεφορτωθείτε δοκιμάστε να κρατήσετε για λίγο την αναπνοή σας, να πιείτε γρήγορα νερό ή να αναπνεύσετε μέσα σε μία άδεια σακούλα.





*Χασμουρητό Δεν προέρχεται από βαρεμάρα, όπως πιστεύαμε. Όπως και οι υπολογιστές, ο εγκέφαλος δουλεύει καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά η υπερβολική δραστηριότητά του οδηγεί σε υπερθέρμανση η οποία με τη σειρά της μειώνει την ικανότητά του να επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν, λοιπόν, η ζέστη αρχίζει να ανεβαίνει, το χασμουρητό επεμβαίνει ως φυσικός «θερμοστάτης» επιτρέποντας να μπει στο σώμα κρύος αέρας και να επαναφέρει τη σωστή θερμοκρασία στον εγκέφαλο. Μάθετε περισσότερα για την αιτία του χασμουρητού που μόλις… ανακάλυψαν οι επιστήμονες στην σχετική είδηση του in2life.





*Αφτιά που… βουλώνουν Σύνηθες φαινόμενο στις αεροπορικές πτήσεις, το βούλωμα των αφτιών συμβαίνει εξαιτίας της απότομης εναλλαγής του υψόμετρου, κατά την οποία το αφτί μας καλείται να ισοσταθμίσει την πίεση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού μέρους του τυμπάνου του. Το «ξεβούλωμα» που νιώθουμε με ένα χαρακτηριστικό ήχο σημαίνει πως ο αγωγός που ενώνει το μέσο του αφτιού με το πίσω μέρος του λάρυγγα έχει ανοίξει, απελευθερώνοντας την πίεση. Για να… βοηθήσετε την κατάσταση, κλείστε το στόμα σας, κρατήστε την αναπνοή σας κλείνοντας την μύτη και φυσήξτε ελαφρά. Επίσης, το μάσημα τσίχλας και το χασμουρητό έχει παρατηρηθεί πως βοηθά εξίσου στην καταπολέμηση του βουλώματος.





*Το πάγωμα του… παγωτού Σας έχει τύχει όταν τρώτε πολύ γρήγορα παγωτό ή πίνετε ένα ποτήρι παγωμένο νερό να νιώσετε αυτόματα ένα «μούδιασμα» στο κεφάλι σας; Πρόκειται για τον λεγόμενο «πονοκέφαλο του παγωτού», που συμβαίνει όταν κάτι παγωμένο έρθει σε επαφή με τα νεύρα του ουρανίσκου, προκαλώντας παροδικό πρήξιμο στα αιμοφόρα αγγεία του μπροστινού μέρους του κεφαλιού. Για να αποφύγετε το «πάγωμα του εγκεφάλου», δοκιμάστε να καταναλώνετε τα παγωμένα τρόφιμα πιο αργά.





*Υπερβολική εφίδρωση Μπορεί να χαλάει την διάθεσή σας, την εικόνα σας ή την αυτοπεποίθησή σας, αλλά δεν είστε οι μόνοι: Τα «ποτάμια ιδρώτα» είναι συνηθισμένο φαινόμενο ακόμη και στους απόλυτα υγιείς ανθρώπους, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις παλάμες, τα πέλματα, τις μασχάλες και το πρόσωπο. Μάθετε όλες τις πιθανές αιτίες για την εφίδρωση στο σχετικό δημοσίευμα του in2life. Οι μέθοδοι αντιμετώπισης ποικίλουν από την χρήση αποσμητικών με χλωρίδια του αργίλου (antiperspirants) μέχρι φαρμακευτική αγωγή ή και χειρουργικές επεμβάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.





*Ίλιγγοι Τα πάντα γυρίζουν και η ζαλάδα σας έχει πάρει… διαστάσεις δίνης; Πιθανότατα πρόκειται για ίλιγγο, οι συχνότερες αιτίες του οποίου είναι κάποιο πρόβλημα στο εσωτερικό του αφτιού ή μια νευρική βλάβη. Οι ίλιγγοι μπορούν να διαρκέσουν από λεπτά ως και ώρες. Η διαφορά του ιλίγγου από την ζαλάδα έγκειται στην αίσθηση της κίνησης που συνοδεύει τον πρώτο, ενώ άλλα συμπτώματα είναι η δυσκολία στην ακοή, η δυσφορία στα αφτιά και οι ασυνήθιστες κινήσεις των ματιών. Η αντιμετώπιση του ιλίγγου εξαρτάται από την αιτία του





*Μυϊκό μούδιασμα Όταν το χέρι ή το πόδι σας… κοιμάται, πρόκειται για μία παροδική και αβλαβή αίσθηση που προκαλείται από την συνεχή πίεση στους νευρώνες, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να μεταφέρουν μηνύματα στον εγκέφαλο. Η λύση είναι απλή: Αλλάξτε θέση ή στάση καθίσματος. Τα «τσιμπήματα» που νιώθετε όσο η λειτουργία των νεύρων επανέρχεται είναι φυσιολογικά. Ωστόσο, αν αυτή η αίσθηση χρονίζει, καλό είναι να συμβουλευθείτε κάποιον ειδικό.





*Κράμπες Οι απότομοι σπασμοί που αισθανόμαστε συχνά στους μύες μας μπορούν να διαρκέσουν από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι αρκετά λεπτά. Οι αιτίες; Αφυδάτωση, υπερβολική «χρήση» των μυών, νευρικές ενοχλήσεις ή έλλειψη συγκεκριμένων μεταλλικών στοιχείων όπως το κάλιο και το ασβέστιο. Αντιμετωπίστε τις κράμπες δοκιμάζοντας να περπατήσετε για λίγο ώστε να ανακουφίσετε τον πόνο ή τινάξτε το πόδι σας και τεντώστε τον μυ.





*Προβλήματα… αφτιού Σημαντικά προβλήματα στην ακοή μας μπορούν να προκληθούν αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τον καθαρισμό των αφτιών μας. Ο οργανισμός μας παράγει το «κερί» του αφτιού για πολύ συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος είναι η προστασία του από μολύνσεις. Συνήθως το αφτί ξεφορτώνεται μόνο του το «κερί» που δεν χρειάζεται, γι' αυτό η επιχείρηση «σκάλισμα» με το δάχτυλο ή τις μπατονέτες πρέπει να γίνεται με σύνεση, για να αποφευχθούν πόνοι, φαγούρα, βουητά ή και σοβαρότερα προβλήματα στα όργανα της ακοής μας.





*Μαύροι κύκλοι Αν κάτω από τα μάτια σας συχνάζουν δύο επίμονες… σκουρόχρωμες σακούλες, οι συνήθεις ύποπτοι είναι η κούραση και η ηλικία, όπως σωστά φαντάζεστε. Η έλλειψη ύπνου κάνει την επιδερμίδα πιο ανοιχτόχρωμη, υπερτονίζοντας έτσι την αντίθεση με τους μαύρους κύκλους, ενώ όσο περνούν τα χρόνια η επιδερμίδα του προσώπου γίνεται πιο λεπτή γύρω από τα μάτια, καθιστώντας πιο φανερή οποιαδήποτε δυσχρωμία. Μερικοί ακόμη παράγοντες που οδηγούν σε μαύρους κύκλους είναι οι αλλεργίες και η κληρονομικότητα.





*Δυσχρωμίες νυχιών Αν σας έχει προβληματίσει η όψη και οι δυσχρωμίες των νυχιών σας, μάθετε πως το 50% των προβλημάτων στα νύχια οφείλεται σε μυκητιάσεις. Τα πράσινα στίγματα ενοχοποιούν κατά κανόνα το βακτήριο «ψευδομονάς», που αντιμετωπίζεται εύκολα με αντιβιοτικά. Τα κιτρινωπά νύχια είναι συνήθως σύμπτωμα μυκητίασης, ενώ τα κόκκινα, μοβ ή μαύρα σημάδια μπορεί να οφείλονται σε αίμα που προέρχεται από κάποιο τραυματισμό. Αλλαγές στην όψη των νυχιών σας μπορούν επίσης να οφείλονται σε φαρμακευτικές θεραπείες ή να σηματοδοτούν πιο σοβαρά προβλήματα, γι' αυτό συμβουλευτείτε έναν ειδικό.





*Άφθα Εκ των πιο ενοχλητικών μπελάδων που μπορούν να βλάψουν την στοματική κοιλότητα, η άφθα ίσως είναι η πρωταθλήτρια, καθώς την αισθανόμαστε σε κάθε μας λέξη, σε κάθε μπουκιά, σε κάθε κίνηση της γλώσσας μας. Πρόκειται για μικρές κύστες μέσα στο στόμα, που σε αντίθεση με τις οδυνηρές μεταδοτικές φουσκάλες ενός κρυώματος, δεν προκαλούνται από ίωση. Υπεύθυνοι είναι συνήθως η έλλειψη θρεπτικών ουσιών, το στρες και κάποιος τραυματισμός της στοματικής κοιλότητας. Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει πλύσεις με στοματικό διάλυμα και τοπική φαρμακευτική αγωγή.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Η κρυφή εκδίκηση της φύσης

Posted: 14 Oct 2011 12:34 PM PDT

Η κρυφή «εκδίκηση» της φύσηςΔείτε εντυπωσιακές εικόνες...

Ο 39χρονος φωτογράφος Mitchell Krog, έχει από μικρό παιδί πάθος με τη φωτογραφία. Όμως αυτό που του αρέσει να φωτογραφίζει είναι κάπως παράδοξο…







Του αρέσει να αποτυπώνει με την κάμερά του κεραυνούς και μάλιστα τόσο δυνατούς που μπορεί να γίνουν ακόμα και θανατηφόροι αψηφώντας τον κίνδυνο για την ζωή του.



Πλησιάζει όσο περισσότερο μπορεί για να έχει το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλει να δείξει με τις φωτογραφίες του είναι κεραυνό η τεράστια βία της φύσης.











Στις φωτογραφίες δίνει ονόματα όπως «Φωτιά και Πάγος» ή «Θανατηφόρα καταιγίδα». Ο κ. Krog που ζει στην περιοχή Magaliesburg της Νότιας Αφρικής έχει φωτογραφήσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αστραπές καθώς είναι ένα συχνό φαινόμενο στην πόλη όπου ζει.







Ο ίδιος είπε: «Δεν φοβάμαι τις αστραπές. Κάθε φορά που ένα τέτοιο φαινόμενο πλησιάζει θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο κοντά γίνεται για να το αποθανατίσω».



«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί με γοήτευαν οι καταιγίδες. Μεγάλωσα στη Ν. Αφρική, όπου τα καλοκαίρια μας είναι γεμάτα καταιγίδες. Το φαινόμενο αυτό όσες φορές κι αν συμβεί με συναρπάζει».



Όπως εξηγεί ο ίδιος το πρόβλημα συχνά με αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι μπορεί να αρχίσει να βρέχει δυνατά και να μην μπορεί να αποθανατίσει το φαινόμενο.







Μάλιστα περιγράφει και ένα περιστατικό όπου διακινδύνεψε τη ζωή του γιατί ο κεραυνός ήταν τόσο δυνατός που αναγκάστηκε να κρυφτεί πίσω από το αυτοκίνητό του μέχρι η βροχή να τελειώσει.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κάνοντας μπάνιο ένα μωρό πίθηκο [VIDEO]μωρό

Posted: 14 Oct 2011 12:27 PM PDT

Ο καθένας θα ήθελε ένα μωρό πίθηκο για κατοικίδιο, αλλά δεν είναι νόμιμο.


Δεν ξέρουμε πώς , αλλά αυτή η γυναίκα έχει για κατοικίδιο ένα μικρό πίθηκο και είναι αξιολάτρευτος! Δείτε με τι τρυφερότητα το κάνει μπάνιο στον νεροχύτη.










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές