Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Απίστευτο: Η γυναίκα με τα μακρύτερα... γένια στον κόσμο

Posted: 14 Oct 2011 04:45 PM PDT

Η Αμερικανίδα Βίβιαν Γουίλερ, άρχισε να ξυρίζει το πρόσωπό της στην... ηλικία των επτά ετών. Το 1993 αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το ξυράφι και απέκτησε μια κανονικότατη γενειάδα.
 Η μεγαλύτερη τρίχα από το θυλάκιο μέχρι την άκρη της μετρήθηκε στα 70,8 εκατοστά.



Αστείες καλοκαιρινές στιγμές (pics)

Posted: 14 Oct 2011 04:12 PM PDT

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε άλλα οι αναμνήσεις μας είναι οι καλύτερες. Δείτε τις φωτογραφίες






funny summer01
funny summer02
funny summer03
funny summer04
funny summer05
funny summer06
funny summer07
funny summer08
funny summer09
funny summer10
funny summer11
funny summer12
funny summer13
funny summer14
funny summer15
funny summer16
funny summer17
funny summer18
funny summer19
funny summer20
funny summer21
funny summer22
funny summer23
funny summer24
funny summer25
funny summer26
funny summer27
funny summer28
funny summer29
funny summer30
funny summer31
funny summer32
funny summer33
funny summer34
funny summer35
funny summer36
funny summer37
funny summer38
funny summer39
funny summer40
funny summer41
funny summer42
funny summer43
funny summer44
funny summer45
funny summer46
funny summer47
funny summer48
funny summer49
funny summer50
funny summer51
funny summer52
funny summer53
funny summer54
funny summer55

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μεγάλωσε 50 χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες…

Posted: 14 Oct 2011 11:59 AM PDT

Τα χέρια ψηλά σήκωσαν οι γιατροί μπροστά...
στην περίπτωση της 23χρονης Νγκουένγκ Τάι Φουόνγκ από το Βιετνάμ, η οποία μέσα σε διάστημα ημερών μεγάλωσε κατά 50 χρόνια!

Η 23χρονη γυναίκα έχει πλέον την εμφάνιση 70χρονης, μετά από ένα έντονο αλλεργικό σοκ που υπέστη το 2008. Από τότε κυκλοφορεί με μάσκα, γιατί νιώθει άβολα για το ρυτιδιασμένο της πρόσωπο.

Τρία χρόνια μετά, αναζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για το περίεργο περιστατικό. Δείχνοντας φωτογραφίες από το γάμο της, το 2006, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα. Η ίδια πιστεύει ότι φταίει μια αλλεργία στα θαλασσινά, που είχε για όλη της τη ζωή, όμως μόλις το 2008 εκδηλώθηκε.

Στην προσπάθειά της να απαλλαχτεί από τα συμπτώματα, κατέφυγε σε παραδοσιακά βιετναμέζικα σκευάσματα. Τα συμπτώματα σύντομα υποχώρησαν, όμως το δέρμα της άρχισε να γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς και το πρόσωπό της γέμισε ρυτίδες. Ο σύζυγός της, πάντως, βρίσκεται στο πλάι της και δηλώνει ότι η αγάπη του γι' αυτήν παραμένει η ίδια.

Όταν οι κομμωτές έχουν κέφια (pics)

Posted: 14 Oct 2011 10:42 AM PDT

Ίσως περισσότερα απ' όσο θα πρεπε...















Διαμονή πολυτελείας κάτω από τον βυθό (pics)

Posted: 14 Oct 2011 10:34 AM PDT

Ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικής ποιότητας ψάρι, αλλά σας βάζει να το φάτε μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Στον βυθό της θάλασσας.



Στις μαφιόζικες ταινίες, όταν ο αρχηγός της φαμίλιας δίνει την εντολή «βάλτε τον να κοιμηθεί με τα ψάρια», σημαίνει πως κάποιος πρόκειται να πεθάνει. Σε ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες, όμως, η φράση αυτή έχει κυριολεκτική σημασία. Σας βάζουν να κοιμάστε παρέα με τα ψάρια.

Η δυνατότητα του να μπορούσαμε να ζήσουμε υποβρύχια, είναι κάτι που πολλοί από εμάς το έχουμε ονειρευτεί αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσε να γίνει. Για κάποιους τυχερούς ταξιδιώτες, όμως, το όνειρο αυτό είναι πλέον πραγματικότητα.

Πριν από πέντε χρόνια, το Conrad Maldives Rangali Island, ένα πολυτελές resort στις Μαλδίβες, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στον βυθό της θάλασσας. Φέτος, για να γιορτάσουν την επέτειο των πέντε χρόνων τους, οι υπεύθυνοι πήγαν τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα. Προσέφεραν στους πελάτες τη δυνατότητα όχι μόνο να φάνε κάτω από το νερό, αλλά και να κοιμηθούν. Το εστιατόριο 12 θέσεων, που βρίσκεται περίπου 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έδωσε τη θέση του σε μια prive κρεβατοκάμαρα για δύο άτομα, στις υπηρεσίες της οποίες συμπεριλαμβάνονταν prive δείπνο με σαμπάνια και πρωινό στο κρεβάτι. Το καλύτερο δώρο όμως σε αυτή τη προσφορά, ήταν η θέα στον γεμάτο ζωή κοραλλιογενή ύφαλο που περικυκλώνει τις τζαμαρίες του δωματίου.

Το υπόλοιπο κομμάτι του resort που βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, μπορεί να υστερεί σε υποβρύχια μαγεία, είναι όμως εξίσου εντυπωσιακό για τα συνηθισμένα δεδομένα. Περιλαμβάνει 50 υπερπολυτελείς βίλες πάνω στο νερό, 79 βίλες πάνω στην παραλία και 21 βίλες-spa με prive δωμάτια περιποίησης. Γύρω από τις βίλες βρίσκονται εντυπωσιακά συντριβάνια, υπαίθρια μπάνια μέσα στους καταπράσινους κήπους και γυάλινοι τοίχοι που βάζουν τη φύση μέσα στα δωμάτια, ενώ η έξυπνη αρχιτεκτονική τοπίου που έχει χρησιμοποιηθεί εξασφαλίζει απόλυτη απομόνωση.

Μέχρι να βρούμε τα λεφτά για να το επισκεφτούμε (αν γελάσετε θα το καταλάβουμε), μπορούμε τουλάχιστον να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.







Τα Angry Birds έγιναν... Angry Greeks! (video)

Posted: 14 Oct 2011 10:25 AM PDT

Τα Angry... Greek Birds κατά της Ελληνικής Βουλής! H ομάδα των Toon Posers δημιούργησε μια έξυπνη και καλοσχεδιασμένη μεταφορά της αντίδρασης των Ελλήνων στην οικονομική κρίση, βασισμένη στο δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds...
Ένα πετυχημένο βιντεάκι-παρωδία, με αισιόδοξο πάντως μήνυμα στο τέλος:..




Νάταλι Θάνου: Είτε με μαγιό είτε με φόρεμα μας αρέσει (pics)

Posted: 14 Oct 2011 08:07 AM PDT

Συμφωνείτε;;...




Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βιάζονται για τις απόκριες (pics)

Posted: 14 Oct 2011 08:03 AM PDT

Μπορεί οι Απόκριες να είναι κάπως μακριά, ωστόσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού… ξεκινάει σιγά σιγά το Halloween. Όχι ότι μας χαλάει κιόλας...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΣΟΚ: Τάισε το παιδί της μέχρι θανάτου

Posted: 14 Oct 2011 08:01 AM PDT

Σοκάρει η υπόθεση θανάτου ενός μωρού το οποίο πέθανε επειδή η μητέρα του το τάισε υπερβολικά… Η Γκλόρια Ντουόμο είχε εμμονή με το βάρος του παιδιού της σε τέτοιο βαθμό που το ανάγκασε να τρώει υπερβολικά. Το δικαστήριο του Λονδίνου έκρινε πως η μητέρα -νοσοκόμα στο επάγγελμα- είναι ένοχη για το θάνατο του μωρού και είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης.
Η μικρή Ντάιμοντ πέθανε τον περασμένο Μάρτιο με τη νεκροψία να δείχνει ότι είχε πνευμονία αφού βρέθηκαν κρέας και δημητριακά στους πνεύμονές της.

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της δίκης επαναλάμβανε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδάκι της και έκλαιγε συνεχώς. Τόνισε δε πως η μητέρα της, τάιζε εκείνη με τον ίδιο τρόπο όταν ήταν μωρό.
"Πρόκειται για μία πολύ άσχημη υπόθεση. Πέθανε εξαιτίας της μεθόδου που επέλεξαν οι γονείς της για να την ταΐσουν όταν ξεκίνησαν να της δίνουν στέρεη τροφή. Η κατηγορία είναι αναγκαστική σίτιση. Όταν έχεις ένα παιδί που δεν νιώθει καλά και πνίγεται δεν συνεχίζεις", είπε ο εισαγγελέας Άντριου Έντις.

Το πιο... προχωρημένο πάτωμα(video)

Posted: 14 Oct 2011 07:53 AM PDT

Με το σφουγγάρισμα τι γίνεται άραγε; …


Σαν να ήπιαν λιγάκι παραπάνω τα παιδιά(pics)

Posted: 14 Oct 2011 07:41 AM PDT

Τουλάχιστον ελπίζουμε την επόμενη φορά να προσέχουν λιγάκι παραπάνω με το ποτό



victims of drinking01 Victims of Drinking
victims of drinking02 Victims of Drinking
victims of drinking03 Victims of Drinking
victims of drinking04 Victims of Drinking
victims of drinking05 Victims of Drinking
victims of drinking06 Victims of Drinking
victims of drinking07 Victims of Drinking
victims of drinking08 Victims of Drinking
victims of drinking09 Victims of Drinking
victims of drinking10 Victims of Drinking
victims of drinking11 Victims of Drinking
victims of drinking12 Victims of Drinking
victims of drinking13 Victims of Drinking
victims of drinking14 Victims of Drinking
victims of drinking15 Victims of Drinking
victims of drinking16 Victims of Drinking
victims of drinking17 Victims of Drinking
victims of drinking18 Victims of Drinking
victims of drinking19 Victims of Drinking
victims of drinking20 Victims of Drinking


Σεμινάριο παρκαρίσματος από μια ειδική στον τομέα (video)

Posted: 14 Oct 2011 03:07 AM PDT

Δείτε το βίντεο...




Την κρατούσε κλεισμένη 10 χρόνια σαν σκλάβα του σεξ

Posted: 14 Oct 2011 01:58 AM PDT

Μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την οχτάχρονη απαγωγή και τον εγκλεισμό της Νατάσα Κάμπους από τον Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ είναι η ιστορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Tanya Kach.

Η 24χρονη σήμερα γυναίκα εξιστόρησε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του Thomas Hose για περίπου 10 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS.


Ο Thomas Hose ήταν ο φύλακας του σχολείου που πήγαινε η Tanya στην Πενσιλβάνια και εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρναγε η μικρή για να την προσεγγίσει. Οι γονείς της είχαν χωρίσει, η μητέρα της είχε εξαφανιστεί και ο πατέρας της έκανε ότι δεν είχε κόρη. Σε αυτή την ανασφάλεια «πάτησε» ο Hose. Την προσέγγισε σαν φίλος, της μίλαγε και την έκανε να νιώθει ασφαλής.

Ο εφιάλτης της Tanya άρχισε όταν ο Thomas την έπεισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να μείνει μαζί του. Τότε την κλείδωσε για 10 χρόνια σε ένα δωμάτιο, της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της, την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του και την κλείδωνε στην ντουλάπα όταν καλούσε κόσμο.

Με τα χρόνια κατάφερε να τον πείσει να της επιτρέπει να βγαίνει λίγο στην αυλή, ενώ εκείνος την απειλούσε ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε. Τελικά η νεαρή γυναίκα έγινε φίλη με ένα γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον Thomaw.

Η Tanya Kach ακόμα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις τραγικές στιγμές που έζησε, ενώ φρόντισε να τις αποτυπώσει και σε ένα βιβλίο για να μάθει ο κόσμος την ιστορία της.

Μετέφεραν έναν ολόκληρο αχυρώνα με τα χέρια (video)

Posted: 14 Oct 2011 01:54 AM PDT

Χρειάστηκαν 344 άτομα...

Τα μεγαλύτερα κατοικίδια στον κόσμο (pics)

Posted: 14 Oct 2011 01:40 AM PDT

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...












Οι fail & win φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 14 Oct 2011 01:32 AM PDT





Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump

Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump
Fail & Win Picdump

Ο πιο ακριβός φορητός υπολογιστής (pics)

Posted: 14 Oct 2011 01:00 AM PDT

Αυτό το πολύτιμο Macbook Pro είναι καλλυμένο με χρυσό … 25 καρατίων και το λογότυπο του είναι σχεδιαμένο με διαμάντια. Η τιμή του ξεκινά από τα 20.000 δολάρια και φθάνει μέχρι και τα 35.000 δολάρια!







Επική μάχη μεταξύ αλιγάτορα και πύθωνα! (pics)

Posted: 14 Oct 2011 12:31 AM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…





amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (1)amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (2) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (3) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (4) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (5) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (6) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (7) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (8)


Απίστευτο: 91χρονη κάνει bungee jumping (video)

Posted: 14 Oct 2011 12:00 AM PDT

Η γιαγιά αυτή έχει πολλά κότσια. Δείτε το βίντεο...




Τα καλύτερα στήθη της Βρετανίας αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια σας (pics)

Posted: 13 Oct 2011 02:52 PM PDT

Είναι τέσσερα καυτά κορίτσια… και ο αντρικός πληθυσμός της Βρετανίας τις ψήφισε ως τα καλύτερα στήθη στην Βρετανία.! Holly Peers, India Reynolds, Rosie Jones, και Lacey Banghard.!






Τα 4 σημάδια, ότι είναι άγρια στο κρεβάτι

Posted: 13 Oct 2011 03:02 PM PDT

Βλέπεις μία κοπέλα και λες με σιγουριά ότι αυτή θα κάνει "παπάδες" στο κρεβάτι. Μην αυταπατάσαι. Η… πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα και η σωστή. Υπάρχουν, σύμφωνα με έρευνες 4 βασικά στοιχεία που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν μια κοπέλα θα σε κάνει να …καλοπεράσεις.


1. Τα σιγανά ποταμάκια να …προτιμάς. Σύμφωνα με έρευνα, όσες δεν μιλάνε πολύ στην παρέα είναι αυτές που …ξεδίνουν στο σεξ. Εμ, τόση ενέργεια να τη διοχετεύσουν κάπου.

2. Αν μια κοπέλα δεν είναι ντυμένη σεξ, μην την προσπεράσεις. Όσες είναι απλά ντυμένες χωρίς να θέλουν να προκαλούν είναι αυτές με τα κρυφά …χαρίσματα. Άσε που το αυτονόητο χαλάει το μυστήριο.

3. Ένταση στα μάτια. Υπάρχουν κάποιες που μόνο και μόνο με το βλέμμα ξέρεις ότι στο κρεβάτι θα είναι…δοτικές και με το παραπάνω. Το γνωστό "κάρφωμα" που λέμε.

4. Έχει παρατηρηθεί ότι οι επονομαζόμενες (και όχι άδικα) θεές που κυκλοφορούν είναι ξενέρωτες και αυτό, σύμφωνα με έρευνες αποδίδεται στο γεγονός ότι θεωρούν πως μόνο και μόνο η ομορφιά αρκεί για να είναι καλές στο σεξ. Κορίτσια άλλο η ομορφιά άλλο το σεξ απίλ και άλλο η έκφρασή του… με πράξεις.

Τι μπορούν να δουν τα μάτια σας σε ένα super market (pics)

Posted: 14 Oct 2011 07:51 AM PDT

Το υπερθέαμα συνεχίζεται. Μετά το πρώτο και δεύτερο μέρος δείτε και τη συνέχεια, με τρελές καταστάσεις που μπορεί να συναντήσετε σε ένα σούπερ μάρκετ..















































Οι πιο έξυπνες στάσεις λεωφορείου που έχετε δει (pics)

Posted: 13 Oct 2011 07:23 AM PDT

Σε αυτές τις στάσεις ο χρόνος θα περνάει γρηγορότερα από ότι συνήθως. Γιατί; Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες και θα καταλάβετε..





























Cheerleader γένους... αρσενικού vol.2 (Βίντεο)

Posted: 13 Oct 2011 07:11 AM PDT

Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Δείτε επίσης Cheerleader γένους... αρσενικού vol.1)



Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι κοπέλες στις φωτογραφίες δεν φοράνε τίποτα απολύτως (pics)

Posted: 13 Oct 2011 06:53 AM PDT

Η τέχνη αυτή λέγεται bodypainting και όταν ο καλλιτέχνης είναι καλός, τότε τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...






Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές