Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πωλείται καρδιά βρικόλακα!

Posted: 09 Oct 2011 03:44 PM PDT

Τελικά στο eBay μπορεί κανείς να βρει ότι ψάχνει και ακόμη περισσότερα









Μέχρι και ταριχευμένη καρδιά βρικόλακα μαζί με το παλούκι που τον σκότωσε!


Η περιγραφή του προϊόντος είναι η εξής:

Σας παρουσιάζουμε την ταριχευμένη καρδιά του βρικόλακα Auguste Delagrange. Πριν την καταστροφή του το 1912, ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο πάνω από 40 ανθρώπων κατά τη διάρκεια ενός από τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα βαμπιρισμού στις ΗΠΑ. Τελικά, αναγνωρίστηκε και κυνηγήθηκε από έναν Καθολικό ιερέα και έναν Voodoo Hougan.

Οι δυό τους άρχισαν να καταστρέφουν συστηματικά τα κρησφύγετα, ωθώντας τον Delagrange να βρει καταφύγιο σε μια εγκαταλελλειμένη φάρμα στα περίχωρα μιας μικρής πόλης της Louisiana, εκεί όπου τελικά τον παλούκωσαν. Δηλαδή, έμπηξαν το παλούκι στην καρδιά του, καταστρέφοντας το σώμα του και οδηγώντας την ψυχή του σε αυτό το αναπόφευκτο τέλος.

Τελικά, ότι απέμεινε είναι η καρδιά του

Η ταριχευμένη, λοιπόν, καρδιά του βρικόλακα και το παλούκι που τον κατέστρεψε, φυλάσσονται σε ένα κουτί από ξύλο βελανιδιάς με διαστάσεις 5″ σε ύψος, 8″ σε πλάτος και 11″ σε μήκος. Η επιγραφή που βρίσκεται πάνω στο κουτί αυτό γράφει την μέρα που καταστράφηκε ο βρικόλακας και φαίνεται να είναι χειρόγραφη και σύμφωνη με την χρονική περίοδο.

Η δημοπρασία λήγει σε μερικές ώρες και αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά είναι $630. Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινή καρδιά βρικόλακα, αλλά για έργο τέχνης.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκες... Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;

Posted: 09 Oct 2011 03:38 PM PDT

Γιατί άραγε..

Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν…




Θεωρία συνωμοσίας 1η:

Mια ακραία εκδοχή που ίσως δεν έχεις σκεφτεί και αποκαλύπτει πολλά για τη γυναικεία ψυχολογία. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους η αλλιώς "τσισάκια". Και κάπου εκεί είναι που χρειάζεται η φίλη-bodyguard. Mην κοροϊδευόμαστε σε πολλά club τυχαίνει οι τουαλέτες να μην κλειδώνουν η να έχει χαλάσει το πόμολο. Όταν μάλιστα οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών είναι μαζί καταλαβαίνουμε ότι δημιουργούνται πολύ ευχάριστες καταστάσεις…εεεεε προβλήματα ήθελα αν πω!



Θεωρία συνωμοσίας 2η:

Θεωρούμε πως η υποψήφια ,ως γνήσια γυναίκα υποκινουμένη από τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνισή της, θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για καλλωπισμό ( lak στο μαλλί που κάτσιασε, καθάρισμα της μάσκαρας, προσθήκη κραγιόν για χείλη ελκυστικά κ.α) Σε αυτή την περίπτωση η φίλη χρειάζεται για να κάνει σχόλια όπως «θεά είσαι φιλενάδα», «κούκλα», «τέλεια», «τρέλα η σκιά σου», «όχι καλέ δεν μουντζουρώθηκες» και άλλες τέτοιες γυναικείες μ…ες που θα της φτιάξουν τη διάθεση.



Θεωρία συνωμοσίας 3η:

Και τώρα ας μπούμε στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ…

Θέλει να σχολιάσει! Για τον γκόμενο δίπλα, για την τσούλα απέναντι που θέλει να της τον φάει, για τον μαλάκα που την έστησε και ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, για το καλτσόν που την κόβει, για τις γόβες που θα ήθελε να είχε… Μόνη της θα μιλάει η άλλη? Κρατιέται όσο μπορεί όμως επειδή θα σκάσει θα πάρει τη φίλη της από το χεράκι (θα τη σύρει με το ζόρι αν το παίξει δύσκολη) και τρέχοντας θα την οδηγήσει στην τουαλέτα για «μπλα-μπλα». Στην τουαλέτα που η φωνή της μπορεί να ακουστεί, που δεν θα χρειάζεται να ξελαρυγγίζεται, που δεν θα στήνει αυτί η άλλη η αχώνευτη (όλα θέλει να τα μαθαίνει η κουτσομπόλα), και γενικά μπορεί να "θάψει" με την ησυχία της.



Θεωρία συνωμοσίας 4η:

H πιο ρεαλιστική από όλες τις εκδοχές. Δυο κοπέλες κοιτάζονται, χαμογελάει η μια στην άλλη, ξανακοιτάζονται και σηκώνονται να πάνε μαζί στην τουαλέτα. Στη συνέχεια μπαίνουν μέσα κλειδώνουν. Φιλιούνται, η μια βγάζει το φόρεμα της άλλης… σοβαρέψου ρε μαλακά. Πολλές τσόντες δεν έχεις δει? Εκτός και αν όλες οι λεσβίες σε αυτό τον πλανήτη δεν έχουν σπίτι να το κάνουν. Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία............!!!!!!!!!



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: 16 άσχημοι άνθρωποι που κατάφεραν να γίνουν διάσημοι!

Posted: 09 Oct 2011 03:33 PM PDT



Μερικές φορές το ταλέντο κάποιων ανθρώπων υπερβαίνει την εξωτερική τους εμφάνιση...

κάνοντας τους διάσημους στον χώρο της δραστηριοποίησης τους. Άλλες φορές βέβαια η… ανάδειξή τους σε σημαντικά πρόσωπα, φέρνει και την καταστροφή στο πραγματικό τους πρόσωπο! Στη συνέχεια θα δείτε τους πιο διάσημους άσχημους που δοκιμάστηκαν απο τον χώρο του θεάματος, αλλά… τελικά -σχεδόν- οι περισσότεροι βγήκαν αλώβητοι από τον έντονο κακοσχολιασμό. Δείτε τους και πείτε μας αν κι εσείς αντέξατε να μην σχολιάσετε το θέαμα τόσης… ασχήμιας!




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έφτασε το Facebook των… νεκρών!

Posted: 09 Oct 2011 03:27 PM PDT

Το I-TOMB, δηλαδή διαδικτυακός τάφος...

είναι μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που ειτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργήσουν ψηφιακό «μνημείο» για τους αγαπημένους τους, όταν αυτοί πεθάνουν.







Το Facebook των… νεκρών, όπως ονομάζουν ήδη αρκετοί την ιστοσελίδα, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, παρά το γεγονός ότι είναι συνδρομητικό. Η δημιουργία ενός «τάφου» στον κυβερνοχώρο κοστίζει 37 ευρώ και μάλιστα για δύο χρόνια μόνο. Ο «εμπνευστής» της ιστοσελίδας Ζακ Μεκέλανι έχει ήδη συγκεντρώσει 1,5 εκατ. ευρώ σε χορηγίες ενώ πριν από λίγο καιρό δημιούργησε και το i-Memorial.





Πρόκειται για μία διαφορετική υπηρεσία, που επιτρέπει στους ίδιους του τους χρήστες μα διευθετήσουν όλες τους τις προσωπικές υποθέσεις πριν πεθάνουν.



Μέσω αυτής της σελίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γράψουν μηνύματα, να στείλουν βίντεο και να δώσουν σημαντικά έγγραφα των αγαπημένων τους, μετά θάνατον.




Τη ίδια ώρα, η ιστοσελίδα i-Memorialπροσφέρει και την εφαρμογή «θυρίδα», που επιτρέπει στους χρήστες να «ανεβάζουν» σημαντικά έγγραφα που δεν θέλουν να έχουν κρυμμένα στο σπίτι. Όλες αυτές οι πληροφορίες στέλνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόλις οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ενημερωθούν για το θάνατο κάποιου μέλους τους. Ταυτόχρονα, δημιουργείται και ένας «τάφος» στην ιστοσελίδα i-tomb, στην οποία γράφεται ό,τι έχχει αποφασίσει ο ίδιος ο αποθανόντας.


Κόστος



Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι αρκετά πιο ακριβές, καθώς κοστίζουν 90 ευρώ το χρόνο ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληρώσουν μέχρι και 20 χρόνια. Όσο… μακάβρια και αν ακούγονται όλα αυτά, αναλυτές αναφέρουν πως καθώς μεγαλώνει η e-γενιά οι υπηρεσίες αυτές θα γίνουν ακόμη πιο δημοφιλείς





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: 15 εκπληκτικές αεροφωτογραφίες από όλο τον κόσμο

Posted: 09 Oct 2011 03:22 PM PDT

Αυτές είναι η καλύτερες φωτογραφίες του ορίζοντα...

μόλις μια συλλογή από απίστευτες φωτογραφίες που ελήφθησαν από μερικούς καταπληκτικούς φωτογράφους σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν όλες οι φωτογραφίες είναι από την υπέροχη κοινότητα πάνω από το deviantART.

Προσπάθησα να μην επαναληφθούν πάρα πολλές από τις πόλεις που καλύπτονται στην πρώτη θέση στον ορίζοντα, έτσι ώστε μέρη όπως το Σικάγο, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη να έχουν παραλειφθεί.

01.Νέα Υόρκη



02. Μελβούρνη, Αυστραλία



03. Παρίσι, Γαλλία



04. Δαμασκός, Συρία





05. Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
05.Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

06. Ρώμη, Ιταλία



07. Μόσχα, Ρωσία



08. Seattle, Ηνωμένες Πολιτείες





09. Τόκιο, Ιαπωνία
09. Τόκιο, Ιαπωνία



10. Σίδνεϊ, Αυστραλία



11. Φρανκφούρτη, Γερμανία



12. Sibiu, Ρουμανία



13. Μάλαγα, Ισπανία





14. Σιγκαπούρη
14. Σιγκαπούρη
14. Σιγκαπούρη




15. Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
15. Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Βιασμός ανήλικης από τέσσερα αλλοδαπά κτήνη, μέσα στο σπίτι της!

Posted: 09 Oct 2011 03:15 PM PDT

http://images.inews.gr/96/viasmos-anilikis-apo-tessera-allodapa-ktini-mesa-sto-spiti-tis.jpgΗ πολυπολιτισμικότητα επελαύνει, με την κοινωνία να παρακολουθεί σοκαρισμένη...

τα φοβερά εγκλήματα των αλλοδαπών.

Θύμα αυτή τη φορά της πολυπολιτισμικότητας, μια ανήλικη κοπέλα στην Άρτα.

Τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί όπως …

επισημαίνει το ρεπορτάζ, εισήλθαν στο σπίτι της μικρής από ανασφάλιστη πόρτα, ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα της και βίασαν μπροστά του την κόρη του κατ' εξακολούθηση.

Φεύγοντας, απέσπασαν αντικείμενα, ποτά και τρόφιμα και μερικές δεκάδες ευρώ.










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λ. ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ: Εχω πουλήσει τα πάντα και κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο!

Posted: 09 Oct 2011 03:04 PM PDT

Για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό...

την επιθυμία του να φύγει στο εξωτερικό και το γάμο του με την Εύη Αδάμ μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως αντιμετωπίζει κι εκείνος οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως κυκλοφορεί με νοικιασμένο αυτοκίνητο.

"Είναι τόσο τεταμένη η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία όλων στο κόκκινο. Δυστυχώς, συνειδητοποιώ ότι όλη αυτή η κατάσταση μας έχει φτάσει σε σημείο να στραφούμε εχθρικά όχι μόνο απέναντι στους πολιτικούς -δικαίως-, αλλά και ο ένας εναντίον του άλλου. Λες και υπάρχει ένα σχέδιο εξόντωσης, να φαγωθούμε μεταξύ μας", ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην "Espresso" ο Λάμπης Λιβιεράτος.
Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, λέγοντας το εξής: "Φυσικά και περνάω δύσκολα, αν και είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να παλεύει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ξεκίνησα από το μηδέν, δεν είχα καμιά περιουσία, βρέθηκα με περιουσία, όμως έχασα ένα κομμάτι της, πλήρωσα μεγάλους φόρους και δεν είδα να μου επιστρέφουν από το κράτος κάτι από τους φόρους αυτούς... Είναι κρίμα σε αυτήν τη χώρα να τα βάζουμε συνέχεια με τους καλλιτέχνες. Πρέπει κάποιοι να ξέρουν ότι δεν είναι τόσο εύκολη η δουλειά αυτή... Προσωπικά έχω πουλήσει και αυτοκίνητα και τα πάντα, γιατί αντιδρώ σε αυτήν την κατάσταση που θέλει να μας φορολογήσει ακόμη και για τον αέρα που αναπνέουμε. Κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο, γιατί δεν θέλω -και δεν μπορώ πια- να πληρώνω μεγάλους φόρους, ανεβασμένα τέλη κυκλοφορίας και να μην έχω δρόμους, η βενζίνη να έχει φτάσει στα ύψη... Γιατί να μην το κάνω;"
Ο Λάμπης, μάλιστα, δεν έκρυψε το ότι σκέφτεται να μεταναστεύσει στο εξωτερικό αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα στη χώρα: "Αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, μπορεί να τα μαζέψω και να φύγω. Ναι, το σκέφτηκα, για να απαλλαγείτε και από μένα... Και το σκέφτομαι ακόμη να μεταναστεύσω, για να πω την αλήθεια. Μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους πράξη δειλίας, δηλαδή ότι αφήνω το καράβι και φεύγω. Αλλά δεν είναι και εποχή για ηρωισμούς."








Τέλος, μιλώντας για το γάμο του με την Εύη Αδάμ και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο, δήλωσε: "Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχουν τα παιδιά μου, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα και καταλαβαίνουν τα πάντα πολύ καλά. Επίσης πηγαίνουν σχολείο και μπορεί εύκολα να γίνουν δέκτες σχολίων... Η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, είναι στιγμές. Και όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Ποιος, λοιπόν, είναι εκείνος που μπορεί να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια κάνοντας τον απολογισμό του; Όσες φορές αισθάνθηκα δυστυχισμένος με όσες δυσκολίες αντιμετώπισα στην προσωπική ζωή μου, και τις ξέρω πολύ καλά μόνον εγώ, όχι όλος ο κόσμος, τις ξεπέρασα και προχώρησα".





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Εικόνες ντροπής στους δρόμους της Βρετανίας

Posted: 09 Oct 2011 02:58 PM PDT

Εικόνες ντροπής στους δρόμους της ΒρετανίαςΜεθυσμένοι νεαροί...

κυλιούνται στα πεζοδρόμια Στην οδό St Mary του Κάρντιφ συγκεντρώνονται κάθε βράδυ μεθυσμένοι νεαροί.

Άντρες και γυναίκες, που έχουν καταναλώσει πολύ αλκόολ μέσα από τα «πρωτότυπα» παιχνίδια που βρίσκουν, πέφτουν στα πεζοδρόμια αναίσθητοι έξω από τα νυχτερινά κέντρα που διασκεδάζουν. Η μυρωδιά των ούρων και της μπύρας στο δρόμο είναι έντονη με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν διάθεση για αυτή τη «ξέφρενη» διασκέδαση να αποφεύγουν την περιοχή.




























KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η σέξυ 45αρα και τα όργια της σε γκαρσονιέρα στην Κομοτηνή...

Posted: 09 Oct 2011 02:53 PM PDT

Η Κομοτηνή τείνει να γίνει πρωτεύουσα του ερωτισμού...







καθώς μια 45αρα δημόσια υπάλληλος σε κεντρική υπηρεσία της πόλης, την «βρίσκει» με νεαρούς Κομοτηναίους και φοιτητές και έχει μετατρέψει μία γκαρσονιέρα της … σε ερωτική φωλίτσα!Η άτακτη σέξυ (ομολογουμένως) 45αρα συνευρίσκετε σε πολυκατοικία στα βόρεια της πόλης και πιο συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Ηρώων. Το σπίτι όμως που διαμένει μόνιμα βρίσκεται σε...





άλλη περιοχή της Κομοτηνής.









Οι νεαροί άνδρες κάνουν συχνά επισκέψεις στο σπίτι της, ενώ οι θόρυβοι από το διαμέρισμα αποκαλύπτουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό. Ερωτικά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά όργια και πολλά άλλα συμβαίνουν στο «αμαρτωλό» διαμέρισμα με την έμπειρη γυναίκα να έχει εξελιχθεί σε καθηγήτρια του σεξ, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει «η γριά κότα έχει το ζουμί»!









Τα κριτήρια επιλογής των ανδρών δεν είναι ακόμα γνωστά, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη και παρούσα στα όργια πηγή μας, αρκεί να μπεις στο … σύστημα, μ' ένα τηλεφώνημα ενός φίλου της κυρίας! Το μόνο κριτήριο που υπάρχει είναι οι νεαροί να μην είναι παντρεμένοι, ώστε να μην υπάρχουν περαιτέρω μπλεξίματα!









Τα νέα μεταξύ των νεαρών φοιτητών του ΤΕΦΑΑ (κυρίως) άρχισαν να διαδίδονται γρήγορα, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες η γκαρσονιέρα της Λεωφόρου Ηρώων να γνωρίζει μεγάλες στιγμές! Βέβαια η ζωηρή 45αρα περνάει προς το παρόν καλά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως μακριά από τον … σύζυγό της!









Αχ Κομοτηνή μου!!!





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα μυστικά του Κριστιάνο Ρονάλτο για τέλειο κορμί

Posted: 09 Oct 2011 02:47 PM PDT

Το
κορμί του είναι από τα πιο καλοφτιαγμένα, οι κοιλιακοί του κάνουν
γυναίκες να γουρλώνουν τα μάτια και άνδρες να ζηλεύουν Τι μυστικά έχει ο
Κριστιάνο Ρονάλντο για την εμφάνιση αυτή; …Ο μάγειρας της Εθνικής Πορτογαλίας άνοιξε το στοματάκι του και τα αποκάλυψε!


«Τρώει υπεύθυνα όλα τα φαγητά, όμως αυτό που προτιμά είναι οι σούπες λαχανικών και το ψάρι στη σχάρα», λέει ο μάγειρας Λουίς Λαβραδόρ που επιμελείται τα γεύματα του σέξι αστέρα της Ρεάλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ποδοσφαιριστής
«ψηφίζει» τσιπούρα, λαβράκι και ξιφία, ενώ, όντας αθλητής, καταναλώνει
περισσότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται ημερησίως ένας ενήλικας
(περίπου 1.000 περισσότερες).


Παράλληλα, τα γεύματά του έχουν ζυμαρικά, ρύζι, φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Φυσικά, η διατροφή δεν είναι αρκετή… ο Κριστιάνο κάνει γυμναστική εκτός από τις προπονήσεις, ενώ ο ίδιος έχει αποκαλύψει πως έχει τρέλα με τους κοιλιακούς με το προσωπικό του ρεκόρ να είναι οι…3.000! Ε, εμείς θα «περιοριστούμε» στις σούπες και το ψάρι…







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς γεννήθηκε το σύμβολο της Apple με το δαγκωμένο μήλο!

Posted: 09 Oct 2011 02:42 PM PDT

Το σύμβολο
του δαγκωμένου μήλου της Apple, προέρχεται από την θλιβερή... ιστορία του
Αlan Turing, του ανθρώπου που έθεσε τις βάσεις του σημερινού
υπολογιστή, διεκπεραίωσε έρευνες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και
έλυσε κωδικούς-γρίφους των Γερμανών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου
Πολέμου.

Ο Τuring αυτοκτόνησε το 1954, παραγκωνισμένος σε σχέση με την τεράστια
επαγγελματική προσφορά του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με φυλάκιση
εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του. Τερμάτισε τη ζωή του κάνοντας ένεση
δηλητηρίου σε ένα μήλο και τρώγοντάς το. Το σήμα της Apple αποδόθηκε
λοιπόν ως φόρος τιμής από τους δημιουργούς της εταιρείας σε αυτόν
τον επιστήμονα.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 λόγοι να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα άμεσα!

Posted: 09 Oct 2011 02:37 PM PDT


Αν υπολογισει καποιος οτι στην μικρη Ελλαδιτσα των δεκα εκατομμυρίων
βρίσκονται δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες εδω και 10 χρόνια θα βρει
ότι... 2εκ.Χ 100 ευρω να στελνει ο καθενας τους το
μηνα στην πατριδα του ειναι 200,000,000 ευρω το μηνα Χ 12 μηνες το χρονο
εχουμε 2,400,000,000 ευρω και αν το πολλαπλασιασουμε επι 10 χρονια που
επικρατει αυτη η κατασταση στην χωρα μας θα δουμε οτι μιλαμε για ενα
έλλειμμα 24 δισεκατομμυρίων ευρω.




2) Ολοι αυτοι οι ανθρωποι δικαιούται και ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης
απο την στιγμη που βισκονται στην χωρα και συμφωνω με αυτο, και παλι
ομως τα εξοδα επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογουμενο και σας πληροφορω οτι
και παλι μιλαμε για καποια δισ.ευρω.



3) Ανασφαλιστη εργασια που δεχονται να κανουν σε συνδυασμό με τα χαμηλα
μεροκαματα που δεχονται να παρουν προκαλουν διπλο κακο στον Έλληνα
εργαζομενο.



4) Εκτος το κακο που εχουν προκαλεσει στην οικονομια της χωρας απειλουν
την ιδια την χωρα.Τα 2 εκ.μεταναστων που βρισκονται στην Ελλάδα αν
παρουν την ιθαγενεια που θελει να τους δωσει (Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) το σιγουρο ειναι οτι θα φερουν τις γυναικες τους, τα παιδια
τους, τους γονεις τους κτλ και μιλαμε για πολυμελεις οικογενειες, αμεσως
θα γινουμε μειονοτητα στην ιδια μας την χωρα. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ. Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΟΥΕΤΟ.




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έκλεψαν ολόκληρη ...γέφυρα!

Posted: 09 Oct 2011 02:30 PM PDT

Έκλεψαν ολόκληρη ...γέφυρα!Αυτό
που έγινε στην Pennsylvania της Αμερικής είναι πραγματικά ανήκουστο,
όσο και... εντυπωσιακό, και έχει αφήσει τους αστυνομικούς άφωνους!


Κάποιοι έκλεψαν μια γέφυρα μήκους 15, και πλάτους 5 μέτρων! Την πήραν και έφυγαν. Κανονικά.

Το να κλέψεις μια γέφυρα δεν είναι εύκολο. Ούτε αφορά σε μαγικά κόλπα. Κάποιοι δούλεψαν σκληρά επί μήνες, για να το καταφέρουν.

Προφανώς χρησιμοποίησαν οξυγονοκόλληση για να αποσπάσουν τα ατσαλένια κομμάτια της, τα οποία μάλλον θα πουλήσουν ως σκραπ.

Μιλάμε για σκληρή εργασία, αφού το κάθε μέτρο υπολογίζεται ότι ζυγίζει εκατοντάδες κιλά.

Και ποιο θα είναι το όφελος; Όπως λένε οι ειδικοί, το συγκεκριμένο σκραπ μπορεί να τους αποφέρει μέχρι και $100.000.

Πάντως, η όλη περίπτωση αποπνέει μυστήριο. Πως; Το έκαναν και πότε;

Η αστυνομία υποθέτει πως η γέφυρα κλάπηκε μεταξύ 27/9 και 5/10. Και κανένας δεν το πήρε χαμπάρι.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Καρχαρίες ζουν σε λίμνη γηπέδου του γκολφ!

Posted: 09 Oct 2011 02:16 PM PDT

Τα μέλη ενός κλαμπ του γκολφ στην Αυστραλία έχουν περισσότερα
πράγματα για να ανησυχούν από το αν θα ρίξουν καλή βολή Στις λιμνούλες
του γηπέδου διαβιούν, με φυσικό μάλιστα τρόπο, καρχαρίες!


Έξι καρχαρίες –από το είδος που… τρώνε ανθρώπους- αποτελούν το πιο…
άγριο αξιοθέατο που υπάρχει σε οποιοδήποτε γήπεδο γκολφ στον κόσμο, με
τα πτερύγιά τους να… αποθαρρύνουν τους παίκτες να μαζέψουν τα μπαλάκια
τους από το νερό…




Πώς βρέθηκαν εκεί; Πριν από λίγα χρόνια η περιοχή πλημμύρισε, οι
καρχαρίες ήρθαν από τον ωκεανό και… παρέμειναν εκεί. Αν και η λίμνη έχει
αρκετά ψάρια, συχνά ο κόσμος τούς ταΐζει και με κρέας, ενώ… αναμένεται
να γονιμοποιήσουν και να αυξηθούν! Το γεγονός αυτό ενθουσιάζει τους
φίλους του συγκεκριμένου γηπέδου, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει τουρνουά
με το όνομα των... απρόσκλητων επισκεπτών...











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Κοιμάται ακόμα με τη... νεκρή γυναίκα του!

Posted: 09 Oct 2011 02:10 PM PDT

Κοιμάται ακόμα με τη... νεκρή γυναίκα του!
Ο
Van Le, ο άνθρωπος που έκανε πρωτοσέλιδα πριν από δύο χρόνια... αφότου
αποκάλυψε ότι κοιμόταν με τη νεκρή σύζυγό του για πέντε χρόνια, έχει
επιβεβαιώσει ότι ακόμα κοιμάται με την αγαπημένη του, και οι αρχές δεν
μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον σταματήσουν.


Η ιστορία για την παράξενη συνήθεια ύπνου του Le Van αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2009.

Εφημερίδες
του Βιετνάμ δημοσίευσαν φωτογραφίες ενός άνδρα να κοιμάται με ένα
γύψινο άγαλμα σε ανθρώπινο σχήμα που περιείχε το... σώμα της νεκρής
συζύγου του.


Ο άντρας αυτός δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την
απώλεια της συντρόφου - αδελφής ψυχής του, έτσι την έβαλε μέσα σε γύψο
στο άγαλμα και συνέχισε να μοιράζεται το κρεβάτι του μαζί της.


Ήταν
μια από τις πιο παράξενες ειδήσεις του 2009, αλλά ήμασταν σίγουροι ότι
μόλις οι τοπικές αρχές μαθαίνανε γι' αυτό θα έπειθαν με κάποιο τρόπο τον
Le Van να θάψει τα λείψανα της αγαπημένης συζύγου του. Κάναμε λάθος.


Δημοσιογράφοι
από την εφημερίδα Nguoi Lao Dong επισκέφθηκαν πρόσφατα το σπίτι του Le
Van στο Quang Nam, και ήταν μεγάλη τους έκπληξη όταν βρήκαν το
ανατριχιαστικό γύψινο άγαλμα που περιέχει τα λείψανα της συζύγου του
ακόμα στο κρεβάτι τους.


Ο 57χρονος άντρας είπε ότι κοιμάται με τη
νεκρή σύζυγό του ως εκπαίδευση για να επιστρέψει στην προηγούμενη
ενσάρκωσή του. «Δεν ήμουν άνθρωπος σε προηγούμενη ενσάρκωση μου. Έχω
διαπράξει αμαρτία στην προηγούμενη ενσάρκωση μου, γι 'αυτό πρέπει να
είμαι άνθρωπος σε αυτή την ενσάρκωση. Σε αυτή την ενσάρκωση μου πρέπει
να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου για να επιστρέψω στην προηγούμενη ενσάρκωση
μου, ".


Τα λόγια του Le Van μάλλον δεν βγάζουν πολύ νόημα αλλά
ούτε και το ότι μεγαλώνει το μικρό του αγοράκι σε ένα σπίτι μαζί με τα
οστά της μητέρας του, εσώκλειστα σε γύψο.


Προφανώς, η τοπική
κυβέρνηση ζήτησε από το Le Van να θάψει τα οστά της συζύγου του αφού τα
μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν την ιστορία του, το 2009, αλλά εκείνος
αρνήθηκε και απλά δεν έχουν τη δύναμη να τον αναγκάσουν.


Είναι σαφές ότι δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» μέρος της τελετής του γάμου τους.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε που έχει φοβία!!!

Posted: 09 Oct 2011 02:05 PM PDT

Ποιος διάσημος έχει τηλεφωνο-φοβία;E ναι λοιπόν, υπάρχει και αυτή η μορφή φοβίας...

Ο Robbie Williams αποκάλυψε πως πάσχει από τηλεφωνο-φοβία.

Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη παραδέχτηκε ότι έχει πρόβλημα
συγκέντρωσης και ότι δεν του αρέσει να μιλάει στο τηλέφωνο. "Έχω φοβία
με το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να συγκεντρωθω σε ένα τηλεφώνημα όταν
οτιδήποτε άλλο συμβαίνει. Δεν έχω τηλέφωνο εκτός από αυτό του σπιτιού,
απλά χρησιμοποιώ τα τηλέφωνα άλλων", είπε γελώντας συμπληρώνοντας ότι ο
Gary συνήθιζε παλιά να τον χρεώνει μια λίρα κάθε φορά που χρησιμοποιούσε
το τηλέφωνό του.











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 απίστευτες ιστορίες οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ !!!

Posted: 09 Oct 2011 01:54 PM PDT

μερικές από τις πιο απίστευτες ιστορίες οδήγησης υπό την επήρεια
αλκοόλ και αν νομίζετε πως είναι ψεύτικες πατήστε στον τίτλο κάθε ιστορίας για να δείτε την είδηση!








Συνελήφθη για οδήγηση μηχανοκίνητου καταψύκτη μπύρας σε κατάσταση μέθης
Ένας άντρας στη Noosa της Αυστραλίας συνελήφθη να οδηγεί ένα μηχανοκίνητο καταψύκτη μπύρας, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και επειδή οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, ένα αυτοσχέδιο όχημα, το οποίο τροφοδοτούνταν από ένα κινητήρα 50 cc. Οι δικηγόροι του κατηγορουμένου δυσκολεύονται να απορρίψουν την εκδοχή ότι ο καταψύκτης είναι όχημα.

Μια μεθυσμένος οδηγός κάλεσε την αστυνομία
Μια γυναίκα στο Ουισκόνσιν κάλεσε την Άμεση Δράση για να αναφέρει ένα μεθυσμένο οδηγό -ο οποίος ήταν η ίδια. Η 49χρονη Mary Strey οδηγούσε στο Ουισκόνσιν όταν ένιωσε υπερβολικά αδύναμη και αποφάσισε να καλέσει την Άμεση Δράση και να αναφέρει ότι οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Στο τηλέφωνο ανάφερε «Κάποιος πολύ μεθυσμένος οδηγεί στην Οδού Granton». Αφού είπε προς τα που πήγαινε ο μεθυσμένος οδηγός, ο τηλεφωνητής την ρώτησε: «Τον ακολουθείς;», «Όχι, εγώ είμαι», απάντησε, με ειλικρίνεια.
Όταν έφτασε η Αστυνομία την βρήκε να μπερδεύει τα λόγια της, να μη μπορεί να περπατήσει και να μην μπορεί να κάνει τα τεστ. Το αλκοτέστ αργότερα έδειξε το αλκοόλ στο αίμα της ήταν σε διπλάσιο επίπεδο από το επιτρεπτό όριο.

Άνδρας ντυμένος σαν συσκευή αναπνοής
Η αστυνομία σταμάτησε τον φοιτητή James Miller από το Οχάιο με την υποψία ότι ήταν μεθυσμένος, αφού εθεάθη να οδηγεί ανάποδα σε μονόδρομο, φορώντας ένα κοστούμι συσκευή αναπνοής. Οι υποψίες ότι είχε πιεί αυξήθηκαν όταν βρέθηκε ένας ανοικτός τενεκές μπύρας στο κάθισμα του οδηγού.
Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς γέμισε το στόμα του με τσίχλες και επέμεινε ότι δεν είχε πιει. Το αλκοτέστ έδειξε το διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο. Επίσης, βρέθηκε να έχει και πλαστές ταυτότητες.


Εργαζόμενοι έπρεπε να σπρώξουν το αυτοκίνητο του μεθυσμένου αφεντικού τους στο σπίτι τουΔέκα υπάλληλοι στην Κίνα έσπρωξαν το αυτοκίνητο του αφεντικού τους 3 μίλια μέχρι το σπίτι του μετά από ένα πάρτι στο γραφείου, επειδή ήταν πολύ μεθυσμένοι για να οδηγήσουν. Η παρέα απολάμβανε ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης Τσανγκτσούν, όταν συνειδητοποίησαν πως είχαν πρόβλημα. Το αφεντικό τους ανακοίνωσε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να οδηγήσει και ξαφνικά συνειδητοποίησαν πως κανείς δεν ήταν νηφάλιος για να οδηγήσει.
Το αφεντικό δεν ήθελε να αφήσει το αυτοκίνητό του στο κέντρο της πόλης και ήταν πολύ αργά για να φωνάξει κάποιον οδηγό και έτσι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας πρότεινε να σπρώξουν το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι. Συνειδητοποίησε ότι ήταν μόνο 3 μίλια μακριά και ότι η άσκηση θα τους έκανε καλό. Έτσι και οι δέκα άρχισαν να σπρώχνουν με το αφεντικό στο τιμόνι. Αξιωματικός της τροχαίας δήλωσε ότι όσο δεν δούλευε ο κινητήρας του αυτοκινήτου, δεν υπήρχε κάποια παράβαση.

Μεθυσμένος οδηγός έπινε περισσότερη μπύρα όσο περίμενε να τον σώσουν
Ένας μεθυσμένος οδηγός παγιδεύτηκε μέσα στο αυτοκίνητό του όταν αυτό ανατράπηκε και είπε να ανοίξει ακόμα ένα κουτί μπύρα ενώ περίμενε να τον απεγκλωβίσουν. Ο 47χρονος Paul Sneddon, «δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει», παρά να πιει δήλωσε στο δικαστήριο.
Όταν η αστυνομία τον ρώτησε πόσο είχε πιει, δήλωσε: «Πολύ». Του απαγορεύτηκε η οδήγηση για 10 μήνες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1100 δολαρίων με κατηγορίες περί οδήγησης με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και απρόσεκτη οδήγηση, την οποία και παραδέχτηκε.

Παρουσιάστηκε μεθυσμένος στις εξετάσεις οδήγησης
Ένας οδηγός του οποίου του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχασε την ευκαιρία να το πάρει πίσω όταν εμφανίστηκε για τις θεωρητικές εξετάσεις γιατί ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει! Του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, όταν συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ δύο χρόνια πριν.
Όταν πήγε στις εξετάσεις, είπε ότι ήταν πολύ νευρικός και χρειαζόταν «κάτι να τονωθεί το ηθικό του». Οι εξεταστές παρατήρησαν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει και αποφάσισαν να του κάνουν αλκοτέστ και του ζητήθηκε να αποχωρήσει αμέσως.

Ζευγάρι έβαλε τον 13χρονο γιο τους να οδηγήσει, επειδή ήταν πολύ μεθυσμένοι
Η 32χρονη Heather Choulos, κατηγορήθηκε ότι έβαλε σε κίνδυνο το παιδί της επειδή το έβαλε να οδηγήσει. Η Choulos, ο 29χρονος φίλος της, Donald Hughes, και ο 13χρονος γιος της, πήγαν σε μια πιτσαρία να δειπνήσουν και αφού ήπιαν ένα μπουκάλι κρασί αποφάσισαν ότι ήταν πάρα πολύ μεθυσμένοι για να οδηγήσουν. Το ζευγάρι έχει πάρα πολλές καταδίκες επειδή οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο μικρός, που ποτέ δεν είχε οδηγήσει ξανά, δεν είχε καμία βοήθεια επειδή το ζευγάρι ήταν πολύ «απασχολημένο» στο πίσω κάθισμα! Ο μικρός φοβήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι οδηγούσε ανάποδα το δρόμο. Η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση για ένα σταματημένο όχημα και όταν έφτασαν, βρήκαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού σταματημένο στη μέση μιας λεωφόρου. Το αγόρι είχε σταματήσει το αυτοκίνητο και αρνούταν να οδηγήσει.



Έχασε το δίπλωμα οδήγησης επειδή οδηγούσε ένα παιδικό αυτοκινητάκι μεθυσμένος
Σε έναν άντρα απαγορεύτηκε να οδηγεί επειδή συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης ένα παιδικό αυτοκινητάκι με τελική ταχύτητα 6 χλμ/ώρα! Η αστυνομία σταμάτησε τον 40χρονο Paul Hutton, καθώς οδηγούσε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Barbie, το οποίο κινείται πιο αργά και από ένα σκούτερ, κοντά στο σπίτι του. Του δόθηκε μια υποχρεωτική τριετής απαγόρευση οδήγησης, επειδή είχε λάβει και άλλη απαγόρευση μέσα στα τελευταία 10 χρόνια οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είναι «εντελώς χαζός».




to-gamato


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι μεγαλύτεροι μύθοι του σεξ !!!

Posted: 09 Oct 2011 01:49 PM PDT


Αν θες να γίνεις θρύλος στο κρεβάτι της, πρέπει πρώτα να αντικρούσεις τους
μεγαλύτερους μύθους του σεξ.


Ο ΜΥΘΟΣ Οσο μακρύτερο είναι το όπλο σου τόσο μεγαλύτερη η απόλαυσή της. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Το ρητό που υποστηρίζει ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο έχει βάση. Το ίδιο ισχύει και για την άποψη ότι, αν ξέρεις να το χειρίζεσαι, μπορείς να της προσφέρεις ικανοποίηση στο μάξιμουμ. Ακόμα κι αν στα πάνω σου δεν φτάνεις στα 15 εκ., που είναι η μέση στύση, μην το βάζεις κάτω. Αντιθέτως, βάλε υψηλούς στόχους αναζητώντας στα επάνω τοιχώματα του κόλπου της το σημείο G της. Για να διασφαλίσεις σίγουρη επιτυχία, γύρνα τη στα τέσσερα και μπες από πίσω. «Αυτή είναι η καλύτερη γωνία για να πετύχεις το G» λέει η Cathy Winks, συγγραφέας του The Good Vibrations Guide to the G-spot. Ο ΜΥΘΟΣ Αν παραλείψεις τα προκαταρκτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Πάνω στο σεξ, το μυαλό της έχει μεγαλύτερη δύναμη από το σώμα της. Γι' αυτό και ο Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First, σου επισημαίνει: «Πριν από όλα, φρόντισε να τη διεγείρεις εγκεφαλικά». Ενα πρόστυχο βλέμμα ή μία φράση που θα ψιθυρίσεις στο αυτί της, ίσως την προθερμάνουν καλύτερα κι από 10 λεπτά προκαταρκτικών. Οπως λέει όμως ο Michael Perry, σεξοθεραπευτής στην Καλιφόρνια: «Αν πίσω από κάθε κίνησή σου κρύβεται η επιθυμία της διείσδυσης, θα το καταλάβει και ο ενθουσιασμός της θα αργοπορεί περισσότερο». Ο ΜΥΘΟΣ Εκείνη σπανίως σκέφτεται το σεξ, ενώ εσένα σου περνάει από το μυαλό κάθε 7 δευτερόλεπτα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα του Kinsey Institute, το ποσοστό των γυναικών που σκέφτεται το σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα είναι μόνο 14%. Στον αντίποδα βρίσκεται ένα 19%, που όχι μόνο το σκέφτεται κάθε μέρα, αλλά κάνει επανειλημμένες σεξουαλικές σκέψεις. Το 67% των γυναικών σκέφτεται το σεξ αρκετές φορές στη διάρκεια της εβδομάδας. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τους άντρες είναι 4%, 43% και 54% αντίστοιχα. Παρόλο λοιπόν που δεν ισχύει ούτε το δικό σου αστρονομικό ρεκόρ των 7 δευτερολέπτων, αν την πετύχεις να κρυφογελάει, ενώ παρακολουθεί την αγαπημένη της δραματική σειρά στην τηλεόραση, δοκίμασε την τύχη σου. Ξεκίνα δίνοντας ένα φιλί και κόψε αντιδράσεις για τη συνέχεια. Ο ΜΥΘΟΣ Αν το κάνετε στο νερό, δεν κινδυνεύει να μείνει έγκυος. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Μπορεί το ζεστό νερό (βλ. χαμάμ, τζακούζι και σία) να σκοτώνει αρκετούς από τους ζωηρούς κολυμβητές σου, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης. Αυτή είναι η επισήμανση του Jon L. Pryor, M.D., καθηγητή ουρολογικής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας. Ακόμα κι αν οι καυτές ιστορίες αποδυναμώνουν το σπέρμα σου, κανείς δεν σου εγγυάται ότι τα διψασμένα ωάριά της δεν θα κρατήσουν δέσμιο τον παίκτη σου. Ο ΜΥΘΟΣ Για να την κάνεις τούρμπο στο κρεβάτι, αρκεί να της κάνεις το τραπέζι με στρείδια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Μπορεί να σου το εκμυστηρεύτηκε ο παππούς σου ή να το άκουσες κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, όπως λέει ο Pryor «δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα, που να επιβεβαιώνει ότι τα στρείδια έχουν αφροδισιακές ιδιότητες. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν εκπληκτικά ως placebo». Οπότε, αν σου έχει πει ότι, με το που τρώει στρείδια, μύδια και τα συναφή, την πιάνει η όρεξη, μην της αποκαλύψεις την αλήθεια. Στρώσε τραπέζι για δύο και προετοιμάσου -αφού φάει- να πάρει πακέτο το επιδόρπιο στο κρεβάτι. Ο ΜΥΘΟΣ Αν κάνεις τακτικά self-service, καταλήγεις -αντί για το κρεβάτι της- στον καναπέ του οφθαλμίατρου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ «Το σόλο παιχνίδι είναι απαραίτητο για την υγεία σου όσο και το βούρτσισμα των δοντιών σου» τονίζει η κλινική σεξολόγος Gloria Brame. Μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις καρκίνο προστάτη, ενώ χαλαρώνεις και βοηθάς στην ομαλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων σου. Μία άλλη πτυχή της σόλο καριέρας είναι ότι δίνει τη λύση κι αν είσαι πρόωρος, καθώς σε κάνει να καταρρίπτεις παλιά ρεκόρ σου. Αντί να σταματήσεις εσύ το σπορ, μύησε εκείνη στα μυστικά του. Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να δεις πώς παίζει στην έδρα της και θα προσφέρεις στο μέλλον ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις.

to-gamato


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο "Σύγχρονος Ποπάυ" με το τεράστιο δεξί χέρι!

Posted: 09 Oct 2011 01:48 PM PDT

Ο άνδρας που απεικονίζεται στις φώτο είναι ο 22 ετών Γερμανός πρωταθλητής
πάλης βραχίονα Matthias Schlitte.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν τη πάλη βραχίονα, ειδικά γνωρίζοντας ότι όταν κάποιος "σπάσει" το χέρι του μπορεί να τους νικήσει. Εάν έχετε ένα χέρι σαν αυτό το παιδί όμως, υποθέτω πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε... Ο άνθρωπος αυτός ισχυρίζεται ότι έχει προπονηθεί για 6 χρόνια για να αναπτύξει την τεράστια μάζα που βλέπετε στο δεξί του χέρι. Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να πούμε αυτός ο τύπος είναι ένας... σύγχρονος Popeye, αν και τουλάχιστον τα μπράτσα του Popeye ήταν συμμετρικά. Το δεξί χέρι του Schlitte έχει περίμετρο 18 ίντσες περίπου. Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:
"Η πρώτη εικόνα που έρχεται σε πολλούς ανθρώπους για την πάλη βραχίονα είναι ένα τραπέζι σε μπαρ γεμάτο με ποτά και μεθυσμένοι ναύτες, η οποία είναι εντελώς λάθος." Ενώ εμείς μπορεί να τον κοροϊδεύουμε, αυτό που έχει κάνει ο Schlitte είναι πραγματικά αρκετά έξυπνο. Αν το καλοσκεφτείτε, επειδή αύξησε αποκλειστικά το μέγεθος του ενός χεριού του, και κανένα άλλο μέρος του σώματός του, έχει πλέον τη δυνατότητα να παλέψει σε μικρότερες κατηγορίες βάρους, ακόμα κι αν το χέρι του είναι ισχυρότερο και πολύ μεγαλύτερο από ό, τι των αντρών της κατηγορίας αυτής .
Όπως ο ίδιος δήλωσε, οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι παίχτες χαμογελούσαν όταν τον έβλεπαν τόσο ελαφρύ, αλλά τους κοβόταν το γέλιο όταν τους νικούσε.
Πηγή: www.koulo.gr



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παντρεύτηκε 11 φορές και... εξαφανίστηκε!

Posted: 09 Oct 2011 01:34 PM PDT


Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη είναι μία 34χρονη Αμερικανίδα η οποία
, όπως αποκαλύφθηκε, έχει παντρευτεί 11 αξιωματικούς του στρατού και έχει αποκτήσει 9 παιδιά, τα οποία και έχει εγκαταλείψει κυριολεκτικά στην μοίρα τους.
Η Bobbie An Finley είναι γνωστή στην Αμερική ως η ερωμένη των στρατιωτικών. Για 17 χρόνια παντρευόταν
αξιωματικούς του στρατού, έκανε παιδιά μαζί τους και στη συνέχεια, όταν εκείνοι έφευγαν για αποστολές στο εξωτερικό, τους «άδειαζε» σπίτια και τραπεζικούς λογαριασμούς!
«Εγραφα ακάλυπτες επιταγές και πήγαιναν και έβγαζαν πιστωτικές στο όνομά τους και μου έλεγαν ορίστε γλυκιά μου!», δήλωσε η Finley. «Ηθελε να παντρευτεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να πάρει ολόκληρη την κληρονομιά»,ανέφερε στην τηλεοπτική κάμερα ένας από τους πρώην συζύγους της.

Εναντίον της είχαν εκδοθεί δεκάδες εντάλματα σύλληψης σε πολιτείες όπου δρούσε. Πρόσφατα, ωστόσο αιφνιδίασε τις Αρχές όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι της Αλαμπάμα, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Νόμιζα ότι κάποιος θα μ' αγαπήσει. Εγκατέλειψα τα παιδιά για να πάρουν αυτό που τους αξίζει και όχι αυτό που θα τους έδινα εγώ», δήλωσε η 34χρονη, που τα τελευταία χρόνια ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένη. Τώρα, παραδόθηκε στις Αρχές αφού…βαρέθηκε να κρύβεται.

to-gamato
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 ονειρικές φράσεις για έναν...άνδρα!!!

Posted: 09 Oct 2011 01:28 PM PDT




1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη;



2) Καλά, τι γαμάτη κλανιά ήταν αυτή; Ρίξε άλλη μία!!


3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.

4) Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.

5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τι κάθεσαι εδώ;

6) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα ...οπίσθια μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μια φορά?


7) Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!


8) Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πας σήμερα γήπεδο με τα παιδιά ...το ρωτάς;


9) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία π...α


10) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!


11) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις ... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα ... δεν είναι πολύ πρόστυχη;


12) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.


13) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.


14) 'Ασε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο..!!!!


15) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!


16) Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κάτω ...


17) Πάω να μαγειρέψω κάτι.. Δε παίζεις λίγο με το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα..;



to-gamato
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο άνθρωπος με το δεύτερο δαιμονικό πρόσωπο... Μύθος ή αλήθεια;

Posted: 09 Oct 2011 01:23 PM PDT

Η αληθινή ιστορία του Edward Mordake (Mordrake) έχει χαθεί στην ιστορία
. Αφορά μια ασυνήθιστη περίπτωση που συνέβη παλαιότερα στο ιατρικό ιστορικό και η αναφορά της πλέον γίνεται μόνο ίσως σε ιστορίες που εκδίδονται κατά καιρούς. Η ιστορία της ζωής του έχει γίνει τόσο μπερδεμένη με το πέρασμα του χρόνου ώστε να μην υπάρχει μια σίγουρη ημερομηνία γέννησης ή θανάτου σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές.




Η ιστορία ξεκινά πάντα όμως με τον ίδιο τρόπο. Ο Edward λέγεται ότι ήταν... γόνος μιας από τις πιο ευγενείς οικογένειες της Αγγλίας. Ήταν ένας φωτεινός και όμορφος άντρας - μελετητής, μουσικός και χαρακτηρίζεται ως ένας νεαρός άνδρας που είχε μεγάλο χάρισμα. Σύμφωνα με την ιστορία ήταν αρκετά όμορφος όταν κάποιος τον παρατηρούσε από μπροστά, αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του υπήρχε ένα δεύτερο πρόσωπο, διεστραμμένο και σατανικό. Σε ορισμένες εκδοχές της ιστορίας, το δεύτερο πρόσωπο του Edward ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Αυτό είναι μάλλον αδύνατο, καθώς όλα τα παρασιτικά δίδυμα είναι του ίδιου φύλου. Συχνά ειπώθηκε ότι διέθετε τη δική της ευφυΐα του και ήταν αρκετά κακοήθης στις προθέσεις της. Σύμφωνα με την ιστορία τα μάτια της "ακολουθούσαν" τους περαστικούς και τα χείλη της «φλυαρούσαν» αδυσώπητα και σιωπηλά. Σύμφωνα με το μύθο, χαμογελούσε και χλεύαζε όταν ο Edward έκλαιγε για την κατάσταση του. Ενώ κανείς ποτέ δεν είχε ακούσει την φωνή της ο Edward ορκιζόταν ότι συχνά έπρεπε να μείνει ξύπνιος από τον μισητό ψίθυρο του «κακού διδύμου» του. Η ιστορία τελειώνει πάντοτε με τον νεαρό Edward να αυτοκτονεί σε ηλικία είκοσι τριών ετών. Η μέθοδος του θανάτου του διαφέρει επίσης, μερικές φορές αναφέρεται ότι ήταν δηλητήριο και σε άλλες εκδόσεις μια σφαίρα, ανάμεσα στα μάτια του διαβολικού-διδύμου του ώστε να τον βγάλει από τη δυστυχία του. Και στις δύο εκδόσεις ο Edward αφήνει πίσω του μια επιστολή ζητώντας από τον «δαίμονα πρόσωπο» να καταστραφεί πριν την ταφή του, «μήπως συνεχίσει τους φοβερούς ψιθύρους του στον τάφο του». Είναι η ιστορία του Edward αλήθεια;


Το 1896 το Anomolies and Curiosities of Medicine αναφέρει μια εκδοχή της ιστορίας και ο Edward έχει προβληθεί σε πολλά κείμενα, θεατρικά έργα, ακόμα και μουσική, όπως το τραγούδι του Tom Waits "Poor Edward" που βασίζεται στην ιστορία. Ωστόσο, η ιστορία θεωρήθηκε ψευδής εδώ και αρκετό καιρό. Απλά ήταν πάρα πολύ φανταστική για να τη πιστέψει κανείς και, προφανώς, πολλά μέρη της ιστορίας απλά δεν στέκουν με την ιατρική έννοια του όρου. Επίσης μέσω της επανάληψης τόσα χρόνια ίσως να έχει διαστρεβλωθεί κάτι που πιθανόν να ήταν ένα πραγματικό περιστατικό. Πώς μπορεί κανείς να κάνει την υπόθεση ότι υπάρχει πράγματι κάτω από αυτήν την ιστορία; Ο Chang Tzu Ping ανακαλύφθηκε στην Κίνα στα τέλη της δεκαετίας του '70 ή στις αρχές του '80. Στα 40 του χρόνια, ο Τσανγκ είχε γεννηθεί με ένα δεύτερο πρόσωπο που αποτελούνταν από ένα στόμα, μια ακατάλληλη γλώσσα, αρκετά δόντια, ένα μπάλωμα του τριχωτού της κεφαλής, καθώς άλλα απομεινάρια προσώπου. Ο λαιμός και τα χείλη του δεύτερου προσώπου δεν μπορούσαν να κινηθούν ανεξάρτητα, αλλά το στόμα δεν αντιδρούσε σε συνδυασμό με το άνοιγμα του στόματος του Chang. Λίγο μετά αφού ανακαλύφθηκε πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να αφαιρέσει χειρουργικά το δεύτερο πρόσωπο. Η όλη υπόθεση έχει καταγραφεί, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της δεκαετίας του '80 «That's Incredible», και όμως δεν υπάρχει σχεδόν καμία άλλη απόδειξη της ύπαρξής του. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής και ο Chang πήγε πιθανόν σπίτι του στο χωριό του για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, χωρίς το «διαβολικό πρόσωπο του». Από εδώ μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ίσως και η ιστορία του Edward έχει κάποιο ψήγμα πραγματικότητας, ίσως να είχε κάτι παρόμοιο με τον Chang και η ιστορία αλλοιώθηκε από παραμυθάδες στο πέρασμα του χρόνου. Σκεφτείτε ότι η υπόθεση του Chang Ping Tzu είναι σχετικά άγνωστη παρότι συνέβηκε πριν από λίγες δεκαετίες όπως και η παράξενη ιστορία του The Boy of Bengal. Αυτές είναι πράγματι πολύ σπάνιες περιπτώσεις και το ανθρώπινο μυαλό έχει την τάση να χαρακτηρίσει το ασυνήθιστο ως αδύνατο, βοηθά συχνά πολλούς να κοιμούνται καλά το βράδυ..

Πηγή: www.koulo.gr



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TEST: Να ξέρεις ότι γέρασες αν …ξέρεις την απάντηση!

Posted: 09 Oct 2011 01:18 PM PDT


Ένα πολύ απλό και διασκεδαστικό τεστ ηλικίας
.



Άν γνωρίζεις την απάντηση σημαίνει ότι μάλλον τα 'χεις τα χρονάκια σου!



Πως σχετίζονται τ'αντικείμενα που βλέπεις στην φωτογραφία;


Θυμήθηκες τώρα; Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που γύριζες την ταινία της κασέτας με τον στυλό;

Απάντηση: Πολλά!!!!!!


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όσα πρέπει να κάνετε μαζί πριν παντρευτείτε!

Posted: 09 Oct 2011 01:14 PM PDT


Σήμερα γάμος γίνεται και αν έχουν δίκιο οι στατιστικές έχουμε αρχίσει
να παντρευόμαστε πολύ νωρίς... Πρόσφατη αμερικάνικη έρευνα έδειξε πως το 50% των γάμων καταλήγουν στο διαζύγιο και πως το 60% των ζευγαριών που χόρεψαν το χορό του Ησαΐα σε ηλικία 20 -25, κατέληξαν στο δικηγόρο.
Αν σκεφτείς πως τα νέα ζευγάρια αξιολογούν σαν κάτι απλό και εύκολο το γάμο (ένα απόγευμα στο δημαρχείο) και αν σκεφτείς πως τα ζευγάρια παντρεύονται πλέον για τους λάθος λόγους (να μοιραστούμε το νοίκι, να πάρουμε δάνειο, να βρούμε ένα τρόπο να φύγουμε από το πατρικό μας) καταλαβαίνεις που βρίσκουν βάση αυτές οι στατιστικές. Ποιές είναι λοιπόν οι βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις προτού ντυθείς νυφούλα στο πλευρό του.
Την πρόταση γάμου στην έκανε, το βήμα όμως αξίζει να το κάνετε;
Την πρόταση γάμου στην έκανε,

το βήμα όμως αξίζει να το κάνετε;
Συγκατοίκηση: Κάνε
Η συγκατοίκηση είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να υλοποιήσετε προτού παντρευτείτε. Το να βγαίνεις με ένα αγόρι για ένα καφέ το απόγευμα, για ένα ποτό και σινεμά το βράδυ και πέντε μέρες σερί στις διακοπές, σίγουρα αυτό δεν μπορεί να σου πει πολλά για τις καθημερινές του κακές και καλές συνήθειες. Ειδικά, αν και οι δύο μένετε με τους γονείς σας, ο γάμος και η μετάβαση σε ένα σπίτι μπορεί να σας φέρει προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να συμφωνήσεις ούτε στα βασικά της συγκατοίκησης, για ποιό λόγο να δεσμεύεσαι μαζί του ενώπιον Θεού και δημάρχου;
Να κάνουμε baby sitting: Κάνε
Τα περισσότερα ζευγάρια που παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν, το κάνουν με σκοπό να ξεκινήσουν μαζί μια οικογένεια. Και μπορεί τα μωράκια στις διαφημίσεις να φαίνονται αξιολάτρευτα αλλά αν δεν τα ζήσεις από κοντά 24 ώρες καθημερινά, δεν ξέρεις τις υποχρεώσεις που σου δημιουργούν και την υπευθυνότητα που πρέπει να δείξεις. Αν έχετε ανηψάκια ή βαφτηστήρια, οργανώστε να περάσετε κάποιες ώρες μαζί τους, για να δείτε πόσο άνετα νιώθετε. Αν πάλι ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και δεν έχετε συζητήσει το θέμα των παιδιών, σκέψου πόσο άσχημα θα νιώσεις αν μάθεις πως ο καλός σου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά σε 10 χρόνια από τώρα.
Το κοινό ταμείο: Κάνε
Αν σκοπεύετε να μείνετε μαζί ή να παντρευτείτε, πρέπει να έχετε αίσθηση της οικονομικής κατάστασής σας. Τι τύπος είναι ο καλός σου; Σπάταλος ή σπάγκος; Όλο και περισσότερα ζευγάρια κάνουν καυγάδες επί καυγάδων για τις οικονομικές τους διαφορές. Ειδικά μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνουμε, το να ξέρεις που πατά και που βρίσκεται ο άλλος οικονομικά, είναι σούπερ σημαντικό για να ανοίξεις σπίτι μαζί του. Ακόμα κι αν δεν μένετε μαζί, κάντε ένα κοινό ταμείο για να δείτε πως και αν μπορείτε να διαχειριστείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.


Κοινές διακοπές: Κάνε √
Δεν μιλάμε φυσικά για ένα τριημεράκι στας εξοχάς που όλα μοιάζουν ιδανικά και το μόνο που θέλετε είναι να ξεκουραστείτε. Φροντίστε να περάσετε μαζί τουλάχιστον ένα κοινό δεκαήμερο όπου ο καθένας θα δει τον άλλο στα πάνω και κάτω του. Και να σε δω πώς θα του πλένεις το μαγιό αφότου έχεις ψηθεί στον ήλιο κι εκείνος θα κοιμάται χωρίς να σου απλώσει λίγο γιαούρτι στην πλάτη για τα εγκαύματα!
Και όσα δεν χρειάζετε να κάνετε:
Να φτιάξετε κοινό προφίλ στο FACEBOOK: είπαμε οι δύο γίνονται ένα ενώπιο Θεού αλλά γιατί πρέπει η προσωπικότητά σου με την δική του να γίνουν ένα στα κοινωνικά δίκτυα δεν το κατανοούμε. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να διαθέτετε το ίδιο (ένα και μοναδικό κινητό) και ένα κοινό εσώρουχο. Δεν είστε σιαμαία καρδούλα μου, δεν έχετε τους ίδιους μόνο κοινούς φίλους, κράτα το προφίλ σου ξεχωριστό!
Να σβήσετε όλα τα κινητά των πρώην σας από τον κατάλογο του κινητού: όλοι έχουμε ένα παρελθόν. Τελεία και παύλα. Δεν λέμε να μιλάει με όλες τις πρώην πρωί, μεσημέρι και βράδυ αλλά το να διατηρείτε ο καθένας για τον εαυτό του τις επαφές και τις γνωριμίες του, δεν θα βλάψει το γάμο!

to-gamato
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έγιναν γονείς σε ηλικία 13 και 15 ετών!!!

Posted: 09 Oct 2011 01:05 PM PDT



Όταν ανακοίνωσαν ότι περίμεναν παιδί, όλοι πίστευαν ότι αυτό ήταν
η αρχή μιας καταδικασμένης σχέσης. Κι όμως είναι ακόμη μαζί.

Ο 13χρονος Michael Fernandes και η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή του Cheryl Holden, όπως όλα τα παιδιά της...
ηλικίας τους φλέρταραν. Το φλερτ όμως κατέληξε σε σχέση και μάλιστα ερωτική, αποτέλεσμα της οποίας ήταν μια εγκυμοσύνη.
Τα δύο ανήλικα παιδιά αποφάσισαν να κρατήσουν το μωρό και το ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους, οι οποίες υπέστησαν αρχικά ένα σοκ και αφού το ξεπέρασαν προσπάθησαν να τα μεταπείσουν.
Δέκα χρόνια μετά, το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί καταρρίπτοντας όλα τα στερεότυπα που τους ήθελαν να χωρίζουν σύντομα και να είναι δυστυχισμένοι.

Μάλιστα, σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα ενώ έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά.
Ο πρώτος τους γιος, ο Liam, γεννήθηκε το 2003 όταν η Cheryl ήταν 16 χρονών. Αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο και άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα για ανήλικες μητέρες.

Ο 14χρονος Michael, ζούσε με τους γονείς του και παράλληλα με το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει, πλένοντας τα πιάτα σε ένα εστιατόριο μετά τα μαθήματα.

«Όταν τελείωνε από το σχολείο, ερχόταν σπίτι μου για να δει εμένα και το μωρό, άλλαζε ρούχα και πήγαινε στη δουλειά» είπε η 24χρονη σήμερα Cheryl.

Από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Τα τελευταία τρία χρόνια σηκώνεται από τα χαράματα για να δουλεύει ως κηπουρός.

Η Cheryl είναι μια full-time μαμά, καθώς το ζευγάρι απέκτησε δύο ακόμη γιους, τον τριών ετών τώρα Bryan και τον 11 μηνών Archie.

To 2009 o Michael, που τώρα είναι 22 ετών, έκανε πρόταση γάμου στη Cheryl. Τα έξοδα του γάμου όμως είναι πολλά και το ζευγάρι προκειμένου να παντρευτεί συμμετέχει σε ένα ραδιοφωνικό διαγωνισμό τοπικού σταθμού, που προσφέρει στο νικητή το γάμο των ονείρων του.

«Προφανώς έχουμε αλλάξει τη συνηθισμένη σειρά των πραγμάτων στη ζωή μας. Θα ήταν καλύτερα να αρχίζαμε μια σχέση, να παντρευόμασταν, να αγοράζαμε ένα σπίτι και μετά να αποκτούσαμε παιδιά» λέει ο Michael.

«Ο Liam είναι οκτώ χρονών και σε λίγα χρόνια θα είναι στην ηλικία που τον κάναμε εμείς. Όταν έρθει η ώρα θα του πω να μη βιαστεί, να σπουδάσει, να πάει στο πανεπιστήμιο και να κάνει οικογένεια όταν θα είναι ικανός να τους παρέχει όσα χρειάζονται και περισσότερα από μπορέσαμε εμείς να τους προσφέρουμε» πρόσθεσε.

Πηγή: dinatos

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές