Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τρελή αμηχανία για σταρ που... αερίστηκε σε show! (video)

Posted: 09 Oct 2011 02:48 PM PDT

Μετά τον χορό της στο... «Dancing With The Stars», η Nancy Grace μίλησε στη συμπαρουσιάστρια του χορευτικού show. Ωστόσο, κάτι δεν πήγε καλά...

Την ώρα που μιλούσε ακούστηκε ένας ομολογουμένως δυνατός θόρυβος, ενώ ο παρτενέρ της προσπαθούσε να κρατηθεί από τα γέλια. Μάλιστα, και η ίδια «καρφώθηκε», καθώς, αφότου «αερίστηκε», έπιασε την κοιλιά της.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με χιλιάδες views!


ΣΟΚ: Κοιμάται ακόμα με τη... νεκρή γυναίκα του!

Posted: 09 Oct 2011 02:02 PM PDT

Ο Van Le, ο άνθρωπος που έκανε πρωτοσέλιδα πριν από δύο χρόνια... αφότου αποκάλυψε ότι κοιμόταν με τη νεκρή σύζυγό του για πέντε χρόνια, έχει επιβεβαιώσει ότι ακόμα κοιμάται με την αγαπημένη του, και οι αρχές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον σταματήσουν. Η ιστορία για την παράξενη συνήθεια ύπνου του Le Van αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2009.


Εφημερίδες του Βιετνάμ δημοσίευσαν φωτογραφίες ενός άνδρα να κοιμάται με ένα γύψινο άγαλμα σε ανθρώπινο σχήμα που περιείχε το... σώμα της νεκρής συζύγου του.
Ο άντρας αυτός δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την απώλεια της συντρόφου - αδελφής ψυχής του, έτσι την έβαλε μέσα σε γύψο στο άγαλμα και συνέχισε να μοιράζεται το κρεβάτι του μαζί της.
Ήταν μια από τις πιο παράξενες ειδήσεις του 2009, αλλά ήμασταν σίγουροι ότι μόλις οι τοπικές αρχές μαθαίνανε γι' αυτό θα έπειθαν με κάποιο τρόπο τον Le Van να θάψει τα λείψανα της αγαπημένης συζύγου του. Κάναμε λάθος.
Δημοσιογράφοι από την εφημερίδα Nguoi Lao Dong επισκέφθηκαν πρόσφατα το σπίτι του Le Van στο Quang Nam, και ήταν μεγάλη τους έκπληξη όταν βρήκαν το ανατριχιαστικό γύψινο άγαλμα που περιέχει τα λείψανα της συζύγου του ακόμα στο κρεβάτι τους.
Ο 57χρονος άντρας είπε ότι κοιμάται με τη νεκρή σύζυγό του ως εκπαίδευση για να επιστρέψει στην προηγούμενη ενσάρκωσή του. «Δεν ήμουν άνθρωπος σε προηγούμενη ενσάρκωση μου. Έχω διαπράξει αμαρτία στην προηγούμενη ενσάρκωση μου, γι 'αυτό πρέπει να είμαι άνθρωπος σε αυτή την ενσάρκωση. Σε αυτή την ενσάρκωση μου πρέπει να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου για να επιστρέψω στην προηγούμενη ενσάρκωση μου, ".
Τα λόγια του Le Van μάλλον δεν βγάζουν πολύ νόημα αλλά ούτε και το ότι μεγαλώνει το μικρό του αγοράκι σε ένα σπίτι μαζί με τα οστά της μητέρας του, εσώκλειστα σε γύψο.
Προφανώς, η τοπική κυβέρνηση ζήτησε από το Le Van να θάψει τα οστά της συζύγου του αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν την ιστορία του, το 2009, αλλά εκείνος αρνήθηκε και απλά δεν έχουν τη δύναμη να τον αναγκάσουν.
Είναι σαφές ότι δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» μέρος της τελετής του γάμου τους.

Τα πιο πολυσύχναστα μέρη στον πλανήτη (pics)

Posted: 09 Oct 2011 01:47 PM PDT

Υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις φάσεις της ζωής στον πλανήτη... γη με διαφορετικούς πολιτισμούς, διαφορετικές γλώσσες, και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Και συνεχίζεται ο συνωστισμός σε μερικές χώρες του πλανήτη και δεν έχει τέλος. Ο χρόνος θα δείξει πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει.

























Γυναίκες... Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;

Posted: 09 Oct 2011 06:46 AM PDT

Γιατί άραγε... Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν…

Θεωρία συνωμοσίας 1η:
Mια ακραία εκδοχή που ίσως δεν έχεις σκεφτεί και αποκαλύπτει πολλά για τη γυναικεία ψυχολογία. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους η αλλιώς "τσισάκια". Και κάπου εκεί είναι που χρειάζεται η φίλη-bodyguard. Mην κοροϊδευόμαστε σε πολλά club τυχαίνει οι τουαλέτες να μην κλειδώνουν η να έχει χαλάσει το πόμολο. Όταν μάλιστα οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών είναι μαζί καταλαβαίνουμε ότι δημιουργούνται πολύ ευχάριστες καταστάσεις…εεεεε προβλήματα ήθελα αν πω!

Θεωρία συνωμοσίας 2η:
Θεωρούμε πως η υποψήφια ,ως γνήσια γυναίκα υποκινουμένη από τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνισή της, θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για καλλωπισμό ( lak στο μαλλί που κάτσιασε, καθάρισμα της μάσκαρας, προσθήκη κραγιόν για χείλη ελκυστικά κ.α) Σε αυτή την περίπτωση η φίλη χρειάζεται για να κάνει σχόλια όπως «θεά είσαι φιλενάδα», «κούκλα», «τέλεια», «τρέλα η σκιά σου», «όχι καλέ δεν μουντζουρώθηκες» και άλλες τέτοιες γυναικείες μ…ες που θα της φτιάξουν τη διάθεση.

Θεωρία συνωμοσίας 3η:
Και τώρα ας μπούμε στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ…
Θέλει να σχολιάσει! Για τον γκόμενο δίπλα, για την τσούλα απέναντι που θέλει να της τον φάει, για τον μαλάκα που την έστησε και ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, για το καλτσόν που την κόβει, για τις γόβες που θα ήθελε να είχε… Μόνη της θα μιλάει η άλλη? Κρατιέται όσο μπορεί όμως επειδή θα σκάσει θα πάρει τη φίλη της από το χεράκι (θα τη σύρει με το ζόρι αν το παίξει δύσκολη) και τρέχοντας θα την οδηγήσει στην τουαλέτα για «μπλα-μπλα». Στην τουαλέτα που η φωνή της μπορεί να ακουστεί, που δεν θα χρειάζεται να ξελαρυγγίζεται, που δεν θα στήνει αυτί η άλλη η αχώνευτη (όλα θέλει να τα μαθαίνει η κουτσομπόλα), και γενικά μπορεί να "θάψει" με την ησυχία της.

Θεωρία συνωμοσίας 4η:
H πιο ρεαλιστική από όλες τις εκδοχές. Δυο κοπέλες κοιτάζονται, χαμογελάει η μια στην άλλη, ξανακοιτάζονται και σηκώνονται να πάνε μαζί στην τουαλέτα. Στη συνέχεια μπαίνουν μέσα κλειδώνουν. Φιλιούνται, η μια βγάζει το φόρεμα της άλλης… σοβαρέψου ρε μαλακά. Πολλές τσόντες δεν έχεις δει? Εκτός και αν όλες οι λεσβίες σε αυτό τον πλανήτη δεν έχουν σπίτι να το κάνουν. Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία............!!!!!!!!!

Οι παράξενες στυλιστικές επιλογές των επωνύμων (pics)

Posted: 09 Oct 2011 05:56 AM PDT

Προκαλούν πολλές συζητήσεις με κάθε τους εμφάνιση και αυτό αποτελεί στην ουσία κομμάτι της καθημερηνότητάς τους. Δείτε τις παράξενες στυλιστικές επιλογές των διασήμων. Μεταξύ αυτών η Rihanna, Lady Gaga, Aguilera. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες..


Pepsi Super Bowl Fan Jam - Rihanna and Catsuit

celebrities outfit02
Rihanna στο Rio Festival

celebrities outfit03
Lady Gaga - MTV VMA

celebrities outfit04
Lady GaGa

celebrities outfit05
Lady Gaga - MTV VMA

celebrities outfit06
Katie Holmes 

celebrities outfit07
Christina Aguilera

celebrities outfit08
Gabriella Cilmi'

celebrities outfit09
Bethanie Mattek 

celebrities outfit10
Sharon Stone 

celebrities outfit11
Οι Osbournes 

celebrities outfit13
Katie Price 

celebrities outfit14
Vin Diesel

celebrities outfit15
Kelis Avatar

celebrities outfit16
Pharrell Williams 

celebrities outfit17
Cheryl Cole και Dannii Minogue 

celebrities outfit18
Cheryl Cole και Dannii Minogue 2 

celebrities outfit19
Kerry Katona 

celebrities outfit20
Alexa Chung και KT Tunstall

celebrities outfit21
Paris Hilton 


Γιατί και οι celebrities έχουν... ατυχηματάκια (pics)

Posted: 09 Oct 2011 05:16 AM PDT

Δείτε τη συλλογή με τα 50 διασημότερα... ατυχήματα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός..



















































Απίστευτες ζωγραφιές στα τζάμια βρόμικων αυτοκινήτων (pics)

Posted: 09 Oct 2011 04:57 AM PDT

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να φτιάξετε τέτοια αριστουργήματα στα τζάμια του αυτοκινήτου σας; Για όσους πιάνουν τα χέρια τους αυτές είναι μερικές ιδέες..



a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37

Πρόταση γάμου για «σπασίκλες»

Posted: 09 Oct 2011 04:45 AM PDT

«Διαλέγω εσένα!»..

Έχει φτιάξει συλλογή από 4500 αναπτήρες! (pics)

Posted: 09 Oct 2011 02:31 AM PDT

Ο λόγος για τον κύριο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ξεκίνησε να δημιουργεί την μεγάλη αυτή συλλογή το 1980 και αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να μαζέψει περισσότερους απο 4500 αναπτήρες όλων των ειδών. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες..


a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37
a37

Ποια διάσημη έχασε τη σιλικόνη από το στήθος της την ώρα που κοιμόταν;

Posted: 09 Oct 2011 02:27 AM PDT

Η Sharon Osbourne αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης από το στήθος της, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε την ώρα που κοιμόταν.

"Ένα πρωι ξύπνησα και ανακάλυψα πως το ένα στήθος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο από το άλλο, οπότε σκέφτηκα πως κάτι πήγαινε στραβά!", είπε η 58χρονη διασημότητα που εξήγησε στη συνέχεια ότι το ένα εμφύτευμα είχε μετακινηθεί μέσα στα τοιχώματα του στομαχιού. Αν και στην αρχή τρομοκρατήθηκε, τελικά πήρε την απόφαση να κάνει την εμέμβαση και να αφαιρέσει και τα δύο εμφυτεύματα. Όσο για το γεγονός ότι πλέον δεν έχει μεγάλο στήθος, η ιδια ανέφερε: "Δεν νιώθω πλέον πως έχω ένα στρώμα νερού πάνω στο στήθος μου!!".

Η Sharon Osbourne, σύζυγος του εκκεντρικού Ozzy, αυτή την περίοδο συμπαρουσιάζει το TV show "The Talk".


Φωτογραφία από το δωμάτιο του Michael Jackson μετά τον θάνατο του

Posted: 09 Oct 2011 02:21 AM PDT

Ο Michael Jackson είχε μια μικρή πορσελάνινη κούκλα μαζί του στο κρεβάτι την ημέρα που πέθανε. Η κούκλα ανακαλύφθηκε πάνω στο σκέπασμα του τραγουδιστή μετά την κατάρρευση του κρεβατιού του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία είδαν οι ένορκοι της δίκης του Conrad Murray. Τραβήχτηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος έψαχνε το σπίτι μερικές ώρες μετά τον θάνατο του Michael Jackson στις 25 Ιούνιο του 2009.

Οι ένορκοι είδαν επίσης πιάτα με πρόσωπά μωρών, που πιστεύεται ότι είναι παιδιά του Prince, της Paris και του Blanket στο δωμάτιο όπου πέθανε.

Ο τοξικολόγος Dan Anderson την Πέμπτη είπε στο δικαστήριο ότι βρέθηκαν στις εξετάσεις του Michael Jackson έξι διαφορετικά φάρμακα στο σύστημά του όταν πέθανε.


Η φωτογραφία από το δωμάτιο του Michael Jackson


Ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι (pics)

Posted: 09 Oct 2011 02:15 AM PDT

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι ήθελε ο κόσμος να τη βλέπει ως ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι… και όχι ως μια πλούσια κληρονόμο που ασχολείται με το lifestyle και τις δημόσιες σχέσεις!

Κάποιος όμως έπρεπε να πει στην Tamara Ecclestone, ότι το να ποζάρει πάνω στην πανάκριβη Ferrari της μπορεί και φέρει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα!.

Η κόρη του δισεκατομμυριούχο, νούμερο ένα αφεντικού της Formula 1 έκανε αυτή τη φωτογράφιση πάνω στη 231.000 ευρώ Ferrari 599 της για να… προμοτάρει το νέο της ριάλιτι σόου «Tamara Ecclestone: Billion $ Girl»!

Όντως σκληρά εργαζόμενη!










Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές