Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Κατέγραψε με την κάμερά του τον εκτελεστή του!

Posted: 05 Jul 2011 02:33 PM PDT

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το διαδίκτυο. Ένας εικον0ολήπτης στη Συρία είναι ανεβασμένος σε μία ταράτσα κτηρίου και καταγράφει από εκεί τις κινητοποιήσεις και τις...
αντικυβερνητικές διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου Ασάντ και του καθεστώτος που αυτός ηγείται.
Σκοπός του ήταν να καταγράψει ντοκουμέντα για την ωμή βία των κυβερνητικών δυνάμεων εναντίον των εξεγερμένων. Και το κατάφερε με τραγικό όμως τρόπο: Κατέγραψε με την κάμερά του έναν στρατιώτη που από το έδαφος τον σημαδεύει με το όπλο του και τον εκτελεί με μια σφαίρα στο κεφάλι!
Δείτε το βίντεο-ΣΟΚ:

Τι ισχύει στην Ευρώπη για τα "σωματεία" στρατιωτικών

Posted: 05 Jul 2011 02:28 PM PDT

Καθώς εντείνονται οι πιέσεις από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την αντιπολίτευση της ΝΔ, με την συνδρομή πάντα των αντιδραστικών Απόστρατων, των... δημοσιογραφικών παπαγάλων και μερίδας του αστικού κόσμου που επενέβη άμεσα με ιδιαίτερη σφοδρότητα, κρίνουμε σκόπιμο να παρουσιάσουμε την προσπάθεια Συνδικαλιστικής έκφρασης των στελεχών σε διάφορες χώρες. Οι αντιδράσεις προκαλούνται για τον επιπλέον λόγο ότι πολιτικοί και επιχειρηματίες θέλουν πλήρη ελευθερία στο μεταξύ τους αλισβερίσι για τις κάθε είδους στρατιωτικές προμήθειες!

Από την παράθεση των στοιχείων διαπιστώνουμε ότι χώρες όπως η Σουηδία-Δανία παρουσιάζουν μια παράδοση, η Ιταλία και η Κύπρος δείχνουν μια αισθητή πρόοδο, ενώ στις υπόλοιπες χώρες δεν υπάρχει ανταπόκριση. Εντύπωση προκαλεί το γερμανικό μοντέλο στο οποίο ουσιαστικά όλοι είναι συνδικαλισμένοι. Αυτό όμως δε φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στην εκπροσώπηση των συμφερόντων, αλλά μεγαλύτερο έλεγχο από την εκάστοτε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Εκεί εντοπίζεται και ο λόγος που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Μπεγλίτης δείχνει να μελετά την υιοθέτηση του γερμανικού μοντέλου, επιθυμώντας οι Αρχηγοί των Επιτελείων να παρουσιάζονται ταυτόχρονα και ως οι βασικοί εκπρόσωποι των μονίμων που στελεχώνουν το αντίστοιχο Όπλο. Έτσι επιχειρεί η ηγεσία του ΥΕΘΑ να προλάβει τις εξελίξεις και να μην λειτουργήσει η απόφαση του Αρείου Πάγου ως αφορμή για την δημιουργία "σωματείων" στις ΕΔ, εντάσσοντας όλους σε μια Ένωση χωρίς όμως συνδικαλιστικό χαρακτήρα.
Τι ισχύει στην Ευρώπη
ΣΟΥΗΔΙΑ: Το παλαιότερο "σωματείο" εν ενεργεία στρατιωτικών έχει ιδρυθεί το 1907 στη Σουηδία. Μόλις το 2010 έγινε μέλος της EUROMIL . Τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα είναι 8.803.
ΔΑΝΙΑ: Έτος ιδρύσεως 1967, έχει 7.205 μέλη
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Από το 1956 υπάρχει ένωση εν ενεργεία στρατιωτικών στην οποία συμμετέχουν άπαντες. Από τον Αρχηγό, μέχρι τον λοχία. Γι΄ αυτό και τα μέλη της γερμανικής ένωσης είναι 206.873
ΡΩΣΙΑ: Μόλις το 1992 δημιουργήθηκε ένωση ένστολων. Μόλις 7.400 τα μέλη.
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Το 2006 ιδρύθηκε, μόλις 200 τα μέλη
ΓΑΛΛΙΑ: 2001 εμφανίστηκε και στη Γαλλία το φαινόμενο. 268 έχουν εγγραφεί.
ΙΤΑΛΙΑ: Από το 1999 που ξεκίνησε έχουν εγγραφεί 4500 στρατιωτικοί.
ΚΥΠΡΟΣ: 1506 ένστολοι έχουν ενταχθεί στην Ένωση που λειτουργεί από το 2008.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

«Κόκκινες» απορίες για Τεόντοσιτς

Posted: 05 Jul 2011 02:24 PM PDT

Έκπληξη έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την απόφαση του Μίλος Τεόντοσιτς να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Όπως υποστηρίζουν κύκλοι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο 24χρονος γκαρντ δεν γίνεται να συμφώνησε μέσα σε λίγες ώρες με τους πρωταθλητές Ρωσίας μιας και η ανακοίνωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστή η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την «ομάδα του στρατού» είχαν αρχίσει νωρίτερα.

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι ίδιοι κύκλοι, καταλαβαίνουν την στάση του παίκτη, καθώς μια τέτοια προσφορά ήταν δύσκολο να την αρνηθεί, όπως και ήταν σχεδόν αδύνατο για τους «ερυθρολεύκους» να την ισοφαρίσουν μιας και το σύνολο της αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ για τα ελληνικά δεδομένα), αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να καταλάβουν πως… βγαίνει προς τα έξω ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία προσπάθεια να τον κρατήσει ή ότι δεν τον ήθελε στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά ή ότι ο παίκτης ήθελε σαν τρελός να μείνει.

Μπύρα και αποδοκιμασίες στην Περλεπέ την ώρα που έτρωγε τσιπούρες!

Posted: 05 Jul 2011 02:12 PM PDT

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποδοκιμασίες και οι προπηλακισμοί σε βάρος των βο(υ)λευτών, μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Τα απειλητικά φέιγ-βολάν έξω από το γραφείο της Κατερίνα Περλεπέ ακολούθησε επίθεση από ομάδα αγανακτισμένων πολιτών στο κέντρο της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Εύβοιας egnomi.gr, η βουλευτής έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα, όταν γύρω στις 23:30 αποχώρησε με τον σύζυγό της Γιάννη Σηφουνάκη και κατευθύνθηκαν στο πάρκινγκ.

Στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου ομάδα πολιτών την πλησίασε φωνάζοντας συνθήματα. Μάλιστα ένας νεαρός φώναξε: "Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις των Αγανακτισμένων;"

Οι πολίτες συνέχισαν να βρίζουν την κα Περλεπέ, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κάποιος πέταξε ένα κουτάκι μπύρα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Η ομάδα πολιτών ακολούθησαν την βουλευτή μέχρι την οδό Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου βρισκόταν το πάρκινγκ και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Διπλή έκρηξη με δεκάδες θύματα στο Ιράκ

Posted: 05 Jul 2011 02:07 PM PDT

Διπλή έκρηξη με δεκάδες θύματα στο ΙράκΔιπλή επίθεση σημειώθηκε σήμερα σε κυβερνητικό κτίριο της ιρακινής πόλης Τάτζι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 35 άνθρωποι και να τραυματιστούν 28, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για 50, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Χάμις αλ-Σαάντ.
Παγιδευμένο αυτοκίνητο και μία βόμβα εξερράγησαν στον χώρο στάθμευσης του κτιρίου στην Τάτζι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως της Βαγδάτης, δήλωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Είμαστε ένα βήμα πριν την κατάρρευση;

Posted: 05 Jul 2011 01:41 PM PDT

Στην αρχή της κρίσης, όταν πέρσι την άνοιξη ακούστηκε για πρώτη φορά ότι υφίσταται άμεσος κίνδυνος να κηρύξει στάση πληρωμών και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα...
θεωρούσα ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι δεν πρόκειται να συμβεί.
Χωρίς φυσικά να διαθέτω επαρκείς οικονομικές γνώσεις, ίσως από ένστικτο, ήμουν πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουν. Η αρχική πεποίθησή μου ενισχύθηκε όταν λάβαμε το πρώτο δάνειο των 110 δις από το ΔΝΤ και την ΕΕ, καθώς πίστεψα ότι ο διεθνής παράγων φοβόταν πιθανή κατάρρευση του ελληνικού κράτους. Έτσι ανάλαβαν το σχετικό ρίσκο να μας δανείσουν, και για το λόγο αυτό μας επέβαλαν εκτός από το τοκογλυφικό επιτόκιο και την εκποίηση δημόσιας περιουσίας.
Τόσο η πρωτοφανής ανικανότητα της κυβερνήσεως να προωθήσει τις πράγματι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις (μόνο στο κόψιμο μισθών και στην θέσπιση νέων φόρων αρίστευσε…), όσο το γεγονός ότι το Μνημόνιο αποδείχθηκε εν πολλοίς ανεφάρμοστο και αναποτελεσματικό με πολλές αστοχίες στις προβλέψεις του, έφεραν την Ελλάδα στην ίδια ή ακόμη και χειρότερη θέση από πέρσι.
Ο φόβος ότι η Ελλάδα θα είναι η νέα Lehman Brothers κινητοποίησε εκ νέου τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, τόσο τα κράτη όσο τις μεγάλες τράπεζες. Ήταν σφόδρα πιθανό ότι τυχόν κατάρρευση της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών θα συμπαρασύρει τις μεγαλύτερες τράπεζες, αρχικώς της Ευρώπης εν συνεχεία και των ΗΠΑ. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το τραπεζικό σύστημα των Βαλκανίων και της Κύπρου θα δεχόταν ανεπανόρθωτο πλήγμα…
Έτσι, προκειμένου να ηρεμήσουν προσωρινώς τις αγορές που έψαχναν το νέο θύμα τους (με πρώτους υποψηφίους τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου) οι ανωτέρω συμφώνησαν σε ελάχιστο χρόνο να προβούν στην χορήγηση στην Ελλάδα ενός άλλου δανείου μαμούθ.
Φαίνεται, ότι προς το παρόν το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Ωστόσο, κάθε ημέρα που περνάει, οι ευρωπαϊκές τράπεζες ενισχύονται και βελτιώνουν την θέση τους, είτε ξεφορτώνοντας τα ελληνικά ομόλογα και αυξάνοντας την κεφαλαιακή τους επάρκεια.
Σχεδόν άπαντες στο εξωτερικό προεξοφλούν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει φέρνοντας εις πέρας τις υποχρεώσεις της. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να χρεοκοπήσει, αφού η ελληνική κοινωνία θα αδυνατεί να αντέξει τις απαιτήσεις του συνόλου των δανειακών υποχρεώσεων.
Έτσι, οι ξένοι πια αγοράζουν χρόνο. Όταν κρίνουν ότι η κατάρρευση της χώρας μας δεν θα τους καταφέρει μεγάλο πλήγμα, είναι πλέον βέβαιο ότι θα μας αφήσουν στην τύχη μας. Βέβαια, θα έχουν φροντίσει προηγουμένως να εκποιήσουν ό,τι περιουσιακό μας στοιχείο προλάβουν…
Όντας λοιπόν πεπεισμένος για την ανικανότητα της κυβερνήσεως αλλά και του πολιτικού μας συστήματος και μην έχοντας καμία εμπιστοσύνη σε αλλοεθνείς «σωτήρες», αρχίζω να πιστεύω ότι η κατάρρευση της Ελλάδος αποσοβήθηκε μόνο προσωρινά. Το δράμα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επαναληφθεί το Σεπτέμβριο...
Υ.Γ. 1ο. «Η κυριαρχία της Ελλάδας θα περιοριστεί σημαντικά». Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup…
Υ.Γ. 2ο. Αν κινδυνεύσουν οι καταθέσεις μας, τότε ναι, μόνο τα τανκς θα τους σώσουν εκεί μέσα...

Νευρικότητα και σημαντική πτώση 1,39% στο Χ.Α, με υπερβολικά χαμηλό τζίρο

Posted: 05 Jul 2011 01:37 PM PDT

Η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής συνεδρίασης στο Χ.Α., με το ΓΔ να κλείνει κοντά στο χαμηλό της ημέρας και με το τζίρο να...
διαμορφώνεται σε υπερβολικά χαμηλά επίπεδα, μόλις 54εκ ευρώ. Αναφορικά με το ΓΔ, αυτός έκλεισε στις 1.288,32 μονάδες, -1,39%. Στο επίκεντρο των πιέσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές (-2,84%), καθώς και η μετοχή της ΔΕΗ, με μεγάλη πτώση 6,57%, λόγω όμως της αποκοπής του μερίσματος (οι απώλειες επηρέασαν σημαντικά και την αγορά, η στάθμιση της ΔΕΗ στο ΓΔ είναι 6%).

Να αναφέρουμε ότι και σήμερα, η προσοχή των επενδυτών ήταν στραμμένη στις διεργασίες για το νέο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και κυρίως τον τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών σε αυτό, την ώρα που συνεχίζονται οι συζητήσεις και το παρασκήνιο για το ρόλο των οίκων αξιολόγησης. Αναφορικά με τα spreads των ελληνικών ομολόγων σημειώνονται ελαφρώς ανοδικές τάσεις, με αυτό του δεκαετούς ομολόγου να διαμορφώνεται στις 1.355 μονάδες βάσης.
Στα της τεχνικής ανάλυσης, παρά τη σημερινή σημαντική πτώση, το γεγονός ότι οι βασικοί δείκτες παρέμειναν (έστω και οριακά) υψηλότερα σημαντικών στηρίξεων κρίνεται θετικά.
Μεγάλες απώλειες σήμερα για τις τράπεζες, με το δείκτη αυτών να κλείνει, ουσιαστικά στο χαμηλό της ημέρας, στις 1.000,10 μονάδες, -1,55%. Στις επιμέρους μετοχές, με σημαντική πτώση αυτή της ΑΤΕ (1,60 ευρώ, -11,60%, μετά τα χθεσινά μεγάλα κέρδη), της ETE (5,05 ευρώ, χαμηλό ημέρας, -2,88%), της Alpha Bank (3,54 ευρώ, χαμηλό ημέρας, -4,32%), της EFG Eurobank (3,34 ευρώ, -1,76%), της Κύπρου (2,03 ευρώ, -2,40%) και της Πειραιώς (1,09 ευρώ, -0,91%).
Στο υπόλοιπο ταμπλό, με μεγάλη πτώση, όπως αναφέραμε η μετοχή της ΔΕΗ (9,81 ευρώ, -6,57%, λόγω της αποκοπής του μερίσματος), καθώς και με πτώση η μετοχή του ΟΠΑΠ (10,90 ευρώ, -1,36%), της Coca Cola (18,50 ευρώ, -0,91%), της MIG (0,62 ευρώ, -1,59%), της ΕΧΑΕ (4,76 ευρώ, -2,66%) και του Τιτάνα (16,35 ευρώ, -0,73%). Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε η μετοχή της Βιοχάλκο (4,20 ευρώ, +3,19%), ενώ με άνοδο και η μετοχή του Ελλάκτωρα (2,48 ευρώ, +0,81%), του Μυτιληναίου (4,90 ευρώ, +1,03%), της Jumbo (5,19 ευρώ, +0,39%) και της Motor Oil (8,68 ευρώ, +0,93%).
Αναφορικά με τα στατιστικά της σημερινής συνεδρίασης:
Συνολικά 68 μετοχές σημείωσαν κέρδη, 72 βρέθηκαν χαμηλότερα, ενώ 135 μετοχές παρέμειναν αμετάβλητες.
Στους επιμέρους δείκτες, με σημαντική πτώση (λόγω της πτώσης των τραπεζών) 1,87% ο FTSE/ASE 20 στις 581,72 μονάδες, ενώ με μικρές απώλειες 0,38% ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 40, στις 1.212,04 μονάδες. Με κέρδη από την άλλη πλευρά 0,91% ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 80, στις 264,80 μονάδες.
-------------------------------------
Τέλος, ηρεμία και μικρές μεταβολές στις ξένες αγορές από το πρωί, σε μια στάση αναμονής για τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή οικονομία. Συγκεκριμένα, με μικρά κέρδη 0,32% αυτή τη στιγμή ο Xetra DAX στη Γερμανία, στις 7.467,33 μονάδες, ενώ επίσης με μικρές μεταβολές -0,33% ο CAC 40 στο Παρίσι (3.990,08 μονάδες) και +0,28% ο FTSE 100 στο Λονδίνο (6.034,02 μονάδες). Τέλος, με οριακές μεταβολές οι βασικοί δείκτες στις ΗΠΑ, με τον S&P 500 να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 1.338,88 μονάδες (-0,06%) και το Dow Jones Industrials στις 12.587,05 μονάδες, +0,05%. Τέλος, με κέρδη 0,14% ο Nasdaq Composite στις 2.819,68 μονάδες.

ΕΘΝΟΣ: Non -stop απολύσεις...

Posted: 05 Jul 2011 01:34 PM PDT

ΕΘΝΟΣ: Non -stop απολύσεις...Αγωνιώδη έκκληση για την άμεση συγκρότηση προεδρείου απηύθυναν χθες και μέσα από έκτακτη γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στον "Πήγασο". Αιτία οι δύο νέες απολύσεις που ηρθαν να προστεθούν στον...
νέο κύκλο απομακρύνσεων που άνοιξε μετά την απόλυση της πρώην συνδικαλιστικής εκπροσώπου, Πόπης Χριστοδουλίδου.
Οι νέες απολύσεις, σύμφωνα και με τα όσα συμπέραναν οι δημοσιογράφοι στη συνέλευση είχαν... εκδικητικό χαρακτήρα, αφού απομακρύνθηκαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Σαρρής και Σόνια Χαϊμαντά, που αμφότεροι είχαν εναντιωθεί στην προσπάθεια για υπογραφή ατομικών συμβάσεων, ενώ είχαν αντιδράσει στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας για μειώσεις μισθών και συρρίκνωση προσωπικού.

Για δυο ολόκληρες ημέρες παρκαρισμένος ανάποδα στην λεωφοριολωρίδα στους Αμπελόκηπους....

Posted: 05 Jul 2011 01:02 PM PDT

Στο ύψος του President ,στο ρεύμα προς το κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισιάς, είναι σταθμευμένο αυτό το ΙΧ αναγκάζοντας τα λεωφορεία να αλλάζουν λωρίδα για να περάσουν...


Mήπως κάποιοι θα πρέπει να το απομακρύνουν το ταχύτερο ; το έχει δει κανείς από τις γνωστές ομάδες;

Η επιστολή της UEFΑ

Posted: 05 Jul 2011 01:00 PM PDT

Η επιστολή της UEFΑ Η UEFΑ απέστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιστολή με την υπογραφή του γενικού γραμματέα Τζιάνι Ινφαντίνο, ζητώντας άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τα στημένα.

Αναλυτικά η Επιστολή της UEFA στην ΕΠΟ:
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητέ κύριε Εκτελεστικέ Γραμματέα,
Όπως έχετε αναμφίβολα ενημερωθεί, μία πληθώρα αναφορών και δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ εμφανίζει συγκεκριμένους συλλόγους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα να βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση για κατηγορίες που σχετίζονται με προσυνεννόηση αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως επίσης ότι η διερεύνηση έχει ήδη οδηγήσει σε συλλήψεις από την Αστυνομία...
Μεταξύ των συλληφθέντων, εμφανίζονται παράγοντες και ποδοσφαιριστές συλλόγων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA για τη χρονιά 2011-2012. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο Πρόεδρος ενός εκ των συλλόγων που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) έχει ήδη συλληφθεί.
Σε συνέχεια των ανωτέρω, παρακαλώ σημειώστε πως ένας σύλλογος, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, δεν θα πρέπει να έχει οποιαδήποτε άμεση ή/και έμμεση εμπλοκή, από το 2007, σε καμία δραστηριότητα που αποσκοπεί στην προσυνεννόηση ή επηρεασμό του αποτελέσματος ενός αγώνα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, οι σύλλογοι οφείλουν να επιβεβαιώσουν το ανωτέρω προς τις διοικητικές υπηρεσίες της UEFA εγγράφως (παράγραφος 2.05 Κανονισμός UEFA Champions League, παράγραφος 2.07 Κανονισμός UEFA Europa League).
Συνεπώς, είναι ύψιστης σπουδαιότητας η ενημέρωση προς την UEFA, το συντομότερο δυνατό, σχετικά με τις έρευνες που αφορούν την προσυνεννόηση αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων, που ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο στο δικαίωμα συμμετοχής συλλόγων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
Θα ήμασταν ευγνώμονες αν θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε σχετικά με την παρούσα πορεία των ερευνών, καθώς και με προκαταρκτικά ευρήματα και/ή πιθανά κωλύματα που προκύπτουν για τη συμμετοχή συλλόγων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Ομοίως, θα ήμασταν ευγνώμονες αν μας κρατήσετε ενήμερους για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη στην υπόθεση.
Θα προτείναμε να συνεργαστείτε στενά με τις τοπικές δικαστικές αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που ενδεχομένως είναι σχετικές με αθλητικού περιεχομένου πειθαρχικές έρευνες.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως η ΕΠΟ θα δράσει ταχύτατα προκειμένου να λάβει κάθε αναγκαίο πειθαρχικό μέτρο κατά συλλόγων ή προσώπων που έχουν εμπλακεί σε υπόθεση προσυνεννόησης αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων.
Τζιάνι Ινφαντίνο
Γενικός Γραμματέας».

Posted: 05 Jul 2011 09:50 AM PDT

Posted: 05 Jul 2011 09:49 AM PDT

Eric Saade Stupid With You Lyrics

Posted: 05 Jul 2011 09:00 AM PDT

I might trip like a geek,
I can't help but stumble when you speak,
I might slip,I'll go week,
I can't help but fumble when we meet,
You amaze me every time that I'm acting crazy,
[Refrain:'Cause butterflies and tingles invade me,
I try to be myself tonight,yeah.
I can't seem to talk right,
I can't seem to walk right,
I keep doing stupid little things,
You cripple my brain,baby by being amazing,
I keep doing stupid little things,
I'm stupid with you,
You raise my heart beat when you smile,
I'm stupid with you,
You raise my heart beat every time
I'm stupid with you,you,you[4x]]
I'm a mess,I'm afraid,
But you keep popping bubbles inside me,
I confess it's okay,I kinda like this clumsy game we play,
You amaze me,the reason why I'm acting's so crazy
[Refrain]
I might trip like a geek,
I can't help but stumble when you speak,speak.
[Refrain]

Eric Saade Echo Lyrics

Posted: 05 Jul 2011 08:47 AM PDT

We always do this,It's like a back trick,
It may look cool but it burns,
We are like magnets,gravity like planets,
Somehow we always return,Oh down we bounce right back,
Try to break it off,but just like that,
We keep being blocked,so,
We can't escape,we'll be coming back like an echo,echo.
[Refrain:I don't wanna,go.I don't wanna stay.We're going un and down,
we're going round and round.Been here before,i'ts always the same.We gone break up
and then kiss and make up again.We are like an echo,echo,echo.Returning like an echo,echo,echo.A never ending echo,echo,echo.We are like an echo,echo,echo.]
Another bad fight,another hot night,
It's just like heaven and hell,
Can't separate us,it's like somebody chained us,
We try but can't help ourselves,Oh down we bounce right back,
Try to break it off,but just like that,
We keep being blocked,so,
We can't escape,we'll be coming back like an echo,echo.
[Refrain]

Eric Saade Big Love lyrics

Posted: 05 Jul 2011 08:32 AM PDT

I'm addicted to the rush you give me,
Come get close hear my hearts confession,
Beats keeps pumping and my feet keep dansing,
Come get close you're the one obession,
Four,on the floor, I want more,
And nothings gonna stop the way I feel,
On the floor,I want more,more,more.
Four,three,two,one,
There's a big-big love in the air,
There's a big-big love everywhere,
It's the way can you make me feel,
Got me down for real,got me down for real.
There's a big-big love in the air,
There's a big-big love everywhere,
It's the way can you make me feel,
Got me down for real,got me down for real,real love.
We'll keep moving 'til the break of dawn,
Skinny jeans cut like an indiscretion,
Short term love girl it's not my thing,
I'm for good I'll be your possesion,
Four,on the floor, I want more,
And nothings gonna stop the way I feel,
On the floor,I want more,more,more.
[Refren]
I wanna see you dance,now.
Baby,just move it,move it,yeah.
I've got this big love,big love,big love now.
Baby you know got me down.
[Refren]

Fwd: MP PET 2011 Counseling Procedure & Schedule.

Posted: 05 Jul 2011 08:27 AM PDT

DTE MP PET 2011 Counselling Procedure

Directorate of Technical Education M.P. Pre Engineering Test Online Counseling

DTE MP PET 2011 Counseling Process

1.Online Registration

2.Documents Verification

3.Online Preference/Choice Filling and Part Payment of Tuition Fee

4.Online Allotment

5.Reporting at Alloted Institute and Document Verification


MP PET 2011 Counselling Schedule


MP PET 2011 Counseling Schedule

Candidates interested in seeking admission against non-resident Indian seats, shall be required to verify following documents:-
(a) Mark sheet of qualifying examination. If the Board / University from which candidate has passed his qualifying examination award marks in grade system, then the formula for conversion of grade into percentage marks shall apply. This formula should be certified by Indian Embassy / Indian consulate of that country. Candidates who have passed the qualifying examination from a country other than India are required to submit a certificate from the Indian Embassy / Indian consulate or Association of Indian Universities, New Delhi to the effect that the examination passed is equivalent to respective qualifying examination of Indian system;
(b) proof of nationality;
(c) certificate from Indian Embassy or Indian consulate of the country where non-resident Indian is residing to the effect that father / mother is non-resident Indian, or original passport of non-resident Indian or true copy of pages of passport certified by Indian Embassy or Indian consulate of the country, where non-resident Indian mother / father is residing;
(d) notarized affidavit of mother / father sponsoring their son / daughter under non-resident Indian category;
(e) two passport size self attested photographs of the candidate.


 Contact for Counselling:

  Phone: 07869596286







Ένας θρύλος που… δεν πέθανε

Posted: 05 Jul 2011 08:27 AM PDT

Λαϊκό προσκύνημα στην 40η επέτειο θανάτου του Τζίμ Μόρισον

Με αφορμή την 40η επέτειο του θανάτου του θρυλικού τραγουδιστή των Doors, Τζιμ Μόρισον, έφτασαν στην Πόλη του Φωτός εκατοντάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη έχοντας την ανάγκη να αποτιμήσουν φόρο τιμής στο αθάνατο είδωλό τους.

Με κεριά και λουλούδια στα χέρια αλλά και με δάκρυα στα μάτια οι περισσότεροι θυμήθηκαν την «άγρια» δεκαετία του '60. Ακόμη και αυτοί που δεν έζησαν τον Τζιμ Μόρισον εν δράσει, ανατράφηκαν με το μύθο της μουσικής του.

«Η μουσική, τα λόγια και τα μηνύματά του, τα πάντα γύρω από τον Τζιμ Μόρισον, είναι επίκαιρα», σημείωσε μια μαυροφορεμένη Ιταλίδα, η Βάνι Ντέλα Ζάνα, ενώ ο Ντειβιντ Μάρτιν που επισκέφτηκε και αυτός το νεκροταφείο Pere Lachaise του Παρισιού δήλωσε: «πέρασα τη μισή ζωή μου σκεπτόμενος τον Τζιμ Μόρισον. Ήταν πολλά περισσότερα από ένας τραγουδιστής».

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του ανώνυμοι και μη, όπως ο κιμπορντίστας Ρέι Μάνζαρεκ και ο κιθαρίστας Ρόμπερτ Κρίγκερ, μέλη του θρυλικού συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, στην μπανιέρα του σπιτιού του, αποτέλεσμα υπερβολικής χρήσης ουσιών.

Αποσύρονται οι κατηγορίες κατά του Στρος Καν

Posted: 05 Jul 2011 08:25 AM PDT

Χαμηλή η αξιοπιστία του «θύματος»

«Άνοιξε σαμπάνια Ντομινίκ Στρος Καν!» είναι η προτροπή της εφημερίδας «New York Post» στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, αφού οι αμερικανοί εισαγγελείς θα αποσύρουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Η απόσυρση θα γίνει κατά την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο σε δύο εβδομάδες ή και νωρίτερα εξαιτίας αμφιβολιών για την αξιοπιστία της καμαριέρας.

Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμη πηγή που ερευνά την υπόθεση Στρος-Καν, η οποία χαρακτήρισε βέβαιη την απόσυρση. «Όλοι γνωρίζουμε ότι η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να στηριχθεί» έγραψε η εφημερίδα επικαλούμενη την ίδια πηγή.

«Η αξιοπιστία της (του φερόμενου ως θύματος) είναι τόσο χαμηλή τώρα, που γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να στηρίξουμε υπόθεση με εκείνη (τη γυναίκα)» δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα αναφερόμενη στην καμαριέρα πολυτελούς ξενοδοχείου του Μανχάταν, η οποία κατηγορεί τον Στρος-Καν ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα από όσα λέει, το οποίο είναι κρίμα γιατί τώρα ενδεχομένως να μη μάθουμε ποτέ τι συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου» προσθέτει.

Το FBI οδήγησε στην αυτοκτονία τον Χέμινγουεϊ

Posted: 05 Jul 2011 08:24 AM PDT

Δεν άντεξε τη στενή παρακολούθηση

«Πιστεύω ότι ένιωθε την ανάσα των πρακτόρων του FBI σε κάθε του βήμα», αυτά είναι τα λόγια του Α. Χότσνερ, ο οποίος υπήρξε φίλος του σπουδαίου συγγραφέα Έρνεστ Χέμινγουεϊ.

Ο νομπελίστας συγγραφέας δεν άντεξε την στενή παρακολούθηση του FBI και στις 2 Ιουλίου του 1961 αυτοπυροβολήθηκε στην οικία του στο Κέτσαμ του Αϊντάχο ακολουθώντας την ίδια τραγική πορεία του πατέρα του.

«Είναι ο χειρότερος εφιάλτης. Έχουν γεμίσει με κοριούς τα πάντα. Γι' αυτό και μετακινούμαστε με το αυτοκίνητο του Ντιουκ. Το δικό μου έχει κοριό. Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και έχω διακόψει την αλληλογραφία μου», μ' αυτά τα λόγια προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ο διάσημος συγγραφέας ότι παρακολουθούσαν την κάθε του κίνηση. Δεν τον πίστευε κανείς, οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι υπερέβαλε.

Ο λόγος που το FBI παρακολουθούσε στενά το νομπελίστα είναι ότι σε αμφιλεγόμενους καιρούς είχε επιλέξει να διαμένει στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν οι 127 σελίδες γεμάτες με πληροφορίες από τις συνήθειες της καθημερινότητας του, το 1983 από το FBI. Γεγονός που επαληθεύει τα λεγόμενα του Χέμινγουεϊ.

Από τις αρχές του 1960 ο συγγραφέας παρουσίαζε συμπτώματα παράνοιας και το Νοέμβρη του ίδιου χρόνου εισήχθη σε κλινική της Μινεσότα όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία ηλεκτροσόκ.

Θα τους μετράνε και τις τζούρες…

Posted: 05 Jul 2011 08:23 AM PDT

Οι υπάλληλοι του δήμου θα χτυπάνε κάρτα όταν βγαίνουν για τσιγάρο

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε στην Ιταλία η δήλωση του δημάρχου της Φλωρεντίας Ματέο Ρέντσι, ότι ετοιμάζεται να επιβάλλει στους υπαλλήλους του δήμου του να «χτυπάνε κάρτα» όταν βγαίνουν από το γραφείο για καφέ η για να καπνίσουν ένα τσιγάρο.

Μέχρι τώρα το μέτρο εφαρμοζόταν μόνο στο ληξιαρχείο. Ο κεντροαριστερός δήμαρχος, όμως, αποφάσισε να το επεκτείνει σε όλα τα γραφεία της τοπικής αυτοδιοίκησης της Φλωρεντίας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται στο ιστορικό μέγαρο «Παλάτσο Βέκιο», έδρα του δήμου.

«Σε μια φάση κατά την οποία αυξάνεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων στο ταμείο ανεργίας, οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα πρέπει να δώσουν το σωστό παράδειγμα», δήλωσε ο Ρέντσι. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Φλωρεντίας «όποιος θέλει να απουσιάσει είκοσι λεπτά για να πιει καφέ ή να καπνίσει ένα τσιγάρο, πρέπει να χτυπήσει την υπαλληλική του κάρτα. Είναι κάτι απόλυτα λογικό».

Τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας στις ιστοσελίδες τους κάλεσαν τους ιταλούς να απαντήσουν με γκάλοπ αν συμφωνούν με την υιοθέτηση του συγκεκριμένου μέτρου. Πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι εξεδήλωσαν την δυσαρέσκειά τους θεωρώντας ότι δεν πρέπει να παρακολουθείται κάθε κίνηση των εργαζομένων και ότι αυτό που μετρά, τελικώς, είναι η συνολική παραγωγικότητα του καθενός.

Ο Ρέντσι, απάντησε, όμως ότι «ούτε που το σκέπτεται να κάνει βήμα πίσω». Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, είχε ήδη προκαλέσει «πολεμικές» και έντονες αντιδράσεις στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι «η ιθύνουσα τάξη της κεντροαριστεράς πρέπει να πάει για απόσυρση» και αφήνοντας ελεύθερους όσους καταστηματάρχες το επιθυμούσαν να ανοίξουν και την Πρωτομαγιά.

iliopoulos

Posted: 05 Jul 2011 08:21 AM PDT

Έρευνα και καινοτομία... κάτω από τη βάση

Posted: 05 Jul 2011 08:21 AM PDT

Μέτρια η επίδοση της Ελλάδας - Ξεχωρίζουν όμως οι έλληνες ερευνητές

Χαμηλότεροι από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο είναι οι δείκτες της Ελλάδας στην έρευνα και την καινοτομία, με τη χώρα μας να σημειώνει μέτριες επιδόσεις στους τομείς αυτούς, σύμφωνα με την Έκθεση «για την ανταγωνιστικότητα στην Ένωση της Καινοτομίας» του 2011, που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην Ελλάδα, οι δράσεις για την ανάπτυξη βασίζονται στη χρηματοδότηση από τα Διαρθρωτικά Ταμεία, τα ευρωπαϊκά προγράμματα και την εισαγωγή τεχνολογίας και τεχνογνωσίας από το εξωτερικό.

Παρόλα αυτά, οι Έλληνες ερευνητές ξεχωρίζουν σε επιστημονικές δημοσιεύσεις και η χώρα καταλαμβάνει την 9η θέση στην Ευρώπη σε αριθμό συμμετεχόντων και σε χρηματοδότηση από το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της Ε.Ε.

Ιδιαίτερα στην τρέχουσα περίοδο της οικονομικής κρίσης, που οι επενδύσεις στην έρευνα και στην καινοτομία είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς προσφέρουν καλύτερες προοπτικές εξόδου από την κρίση, η Ελλάδα υστερεί σημαντικά στον τομέα των επενδύσεων κάτι που διευρύνει το χάσμα της με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη.

Το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Ε.Ε. παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της καινοτομίας. Οι φορείς με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από έργα του Προγράμματος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έως το Μάρτιο του 2011, είναι: το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών.

Όσον αφορά τη συμμετοχή των ΜΜΕ, 3.373 επιχειρήσεις υπέβαλαν προτάσεις διεκδικώντας 840,81 εκατ. ευρώ. 434 χρηματοδοτήθηκαν με 94,85 εκατ. ευρώ.

Ως προς το ανθρώπινο δυναμικό, η Ελλάδα διαθέτει 4,2 ερευνητές ανά 100 εργαζομένους, με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο να κυμαίνεται στο 6,3.

Τέλος, ως προς το ποσοστό επιτυχίας της Ελλάδας κυμαίνεται στο 16,2% (ΕΕ-27: 21,6%). 1.371 προτάσεις προτάθηκαν για χρηματοδότηση, με 1.976 συμμετέχοντες οργανισμούς και 495,31 εκατ. ευρώ η αιτούμενη κοινοτική χρηματοδότηση.

Τούρτες έργα τέχνης

Posted: 05 Jul 2011 08:16 AM PDT

Λυπάσαι να τις χαλάσεις



















Κατατοπιστικότατες... πινακίδες

Posted: 05 Jul 2011 08:15 AM PDT

Αποκλείεται να είναι από τροχαία οι συγκεκριμένες


«Μεθυσμένοι διασχίζουν το δρόμο»


«Προσοχή κίνδυνος απώλειας δακτύλου σε περίπτωση
που ταΐσετε τα περιστέρια»






«Δεξιά...»


«Σε περίπτωση κινδύνου τρεχάτε ποδαράκια μου»(Ελεύθερη Μετάφραση)

Ανανεώστε τη σχέση σας

Posted: 05 Jul 2011 08:13 AM PDT

Κάντε τον να σας θέλει

Αν θεωρήσετε την αγάπη του συντρόφου σας δεδομένη, θα καταλάβετε ότι κάποια στιγμή θα σβήσουν τα όμορφα συναισθήματα. Δεν φτάνει μόνο το «σ' αγαπώ»... Δείξτε το με κάτι που να θυμίζει το ρομαντικό κομμάτι της ζωής που ζήσατε μαζί...

Αποχωριστείτε τον για μερικές μέρες
Η απουσία κάνει την καρδιά περισσότερο τρυφερή για τον άλλον. Μπορεί να ακούγεται μελό, αλλά είναι αλήθεια. Βρείτε ευκαιρίες για να περνάτε λίγο χρόνο χωριστά: μια επίσκεψη σ' έναν συγγενή, μια ολονύχτια επίσκεψη στο σπίτι μιας φίλης, μια μονοήμερη εκδρομή με τα κορίτσια. Μονάχα μία μέρα χωριστά αρκεί για να έρθει στην επιφάνεια η προσμονή της συνάντησης.

Κάντε σεξ σε ασυνήθιστα μέρη
Μην ανησυχείτε, δεν μιλάμε για τηλεφωνικούς θαλάμους ή για το λεωφορείο της γραμμής. Αναφερόμαστε ακόμα και στο σπίτι, αρκεί να επισκεφτείτε την κουζίνα, το μπάνιο ή ακόμα και την πίσω αυλή όταν βραδιάσει. Αν κάνετε έρωτα στο ίδιο μέρος, γρήγορα θα οδηγηθείτε σε πνευματική και σωματική ρουτίνα. Το να δοκιμάζετε καινούργιες εμπειρίες θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον σας. Και οι δύο θα νιώθετε πιο σαγηνευτικοί και το σεξ θα γίνει διασκέδαση και πάλι. Για να σπάσετε τη ρουτίνα, απλώς αλλάξτε το σκηνικό, χωρίς να φοβάστε να γίνετε ασυνήθιστα ευφάνταστοι αυτές τις στιγμές που θα κάνουν τη σχέση πικάντικη. Σκεφτείτε τα όλο νόημα βλέμματα που θα ανταλλάξετε μετά και πιθανόν να μη δείτε το αυτοκίνητο σας με τον ίδιο τρόπο ποτέ ξανά.

Διαβάστε ο ένας στον άλλον
Υπάρχει κάτι που ενώνει ένα ζευγάρι όταν απορροφάται από μια ιστορία-είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό ποίημα ή για την τρομακτική ιστορία του τελευταίου μπεστ-σέλερ. Η φωνή του είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας σας-θυμηθείτε τις ατελείωτες συζητήσεις σας μέσω τηλεφώνου από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας μέχρι τις πρώτες δηλώσεις αγάπης που σας έκανε τηλεφωνικά. Ακούστε τον να διαβάζει και μπορεί να τον ερωτευτείτε τρελά ακόμη μία φορά.

Έχω ένα μυστικό...
Γίνετε τα μονά πρόσωπα στον κόσμο που ξέρουν το ίδιο μυστικό. Με το να μοιράζεστε κωδικοποιημένες λέξεις ή σήματα, θα πυροδοτήσετε τα επίπεδα της χημείας σας. Μερικά ζευγάρια θέτουν κώδικες επικοινωνίας όπως εκφράσεις και χειρονομίες που χρησιμοποιούν δημόσια: ένα λοξό βλέμμα, ένα ελάχιστα αντιληπτό χαμόγελο, το χέρι που χαϊδεύει ελαφρά το μάγουλο.

Γυρίστε το χρόνο πίσω με ένα... στυλό
Ένας τρόπος να «αιχμαλωτίσετε» τα συναισθήματα που σας έφεραν μαζί είναι να τα γράψετε. Ναι, σωστά καταλάβατε, κρατήστε ημερολόγιο με ό,τι βιώνετε για τον σύντροφο σας κάθε φορά που νιώθετε ότι αξίζει να τα θυμάστε. Διαβάστε τα όταν νιώθετε ότι θέλετε να τον ξαναερωτευτείτε. Αν είστε περιγραφικοί, θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τα πόσο σπουδαίος είναι για σας, τι σας έκανε εντύπωση πάνω του και γιατί αδημονείτε να τον δείτε. Το ημερολόγιο θα σας είναι χρήσιμο, ειδικότερα όταν σας εκνευρίζει, αφού θα διαπιστώνετε ότι στην ουσία τα προτερήματα του είναι σημαντικότερα από το γεγονός ότι άφησε ένα βρόμικο φλιτζάνι στον πάγκο της κουζίνας.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές