Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Στην Ινδία θα αγοράζουν υπολογιστή με 30 ευρώ!

Posted: 05 Oct 2011 04:13 PM PDT

http://www.newsbeast.gr/files/temp/7B51FECB7ABE903F8FBE8D7CEBEBDB4C.jpgΤην ερχόμενη εβδομάδα θα διανεμηθεί στα σχολεία της Ινδίας

ο Aakash, ο φθηνότερος υπολογιστής που έχει κατασκευαστεί σε όλο τον κόσμο και κοστίζει μόλις 30 ευρώ!



Η πρώτη παρτίδα αριθμεί 100.000 κομμάτια, ενώ η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου. Ο Aakash, που σημαίνει ουρανός στα ινδικά, κατασκευάστηκε από ινδούς τεχνικούς σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρία DataWind.




Στόχος της κυβέρνησης της Ινδίας είναι να αποκτήσει ο κάθε μαθητής το δικό του υπολογιστή ώστε «εύκολα, άνετα και γρήγορα να γίνει κάτοχος γνώσεων που διαφορετικά θα ήταν αδύνατον να αποκτήσει», υποστήριξε ο ινδός υπουργός Παιδείας Καπίλ Σιμπάι.













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Το νέο iPhone σε πέντε λεπτά

Posted: 05 Oct 2011 04:08 PM PDT

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/10/05/121135.jpg?w=400&f=bicubicΗ πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου iPhone έγινε χθες από την Apple







Μπορεί η απογοήτευση αρκετών επειδή δεν είχαμε ένα iPhone 5, να ήταν μεγάλη αλλά τα χαρακτηριστικά του 4s είναι τέτοια που σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν λάτρη της τεχνολογίας ασυγκίνητο.

Tι καλύτερο από ένα βίντεο που παρουσιάζει αναλυτικά τις δυνατότητες του νέου iPhone.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απειλούν τη ζωή του Justin Bieber στο Facebook!

Posted: 05 Oct 2011 03:58 PM PDT

Μπορεί να είναι είδωλο για εκατομμύρια εφήβους σε όλον τον κόσμο…

όμως απ' ό,τι φαίνεται ο Justin Bieber δεν πρέπει να έχει και πολλούς φανατικούς θαυμαστές στο Περού.

Ο νεαρός σταρ έγινε στο Facebook «στόχος» (πιθανότατα) φαρσέρ o οποίος δημιούργησε σελίδα ονόματι «Σκοτώστε τον Justin Bieber στις 17 Οκτωβρίου στο Εθνικό Στάδιο του Περού». Το περίεργο είναι πως μέσα σε λίγη ώρα πάνω από 1800 άτομα πάτησαν «Like»!








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο! Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 70χρονος Πελέ

Posted: 05 Oct 2011 03:52 PM PDT

http://www.newsit.gr/files/Image/05-10-2011/resized/PELE_478_355.jpgΟ κορυφαίος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε

ποτέ συμφώνησε να φορέσει και πάλι την φανέλα της Σάντος ώστε να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο.





Έτοιμος για την επιστροφή του... αιώνα είναι ο μεγάλος Πελέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία το "μαύρο διαμάντι" έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Σάντος να επιστρέψει στην ενεργό δράση με στόχο την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία.





"Ο Πελέ είναι θετικός και μου υποσχέθηκε πως θα προπονηθεί προκειμένου να είναι έτοιμος για αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10" δήλωσε ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου από το Σάο Πάουλο, Ριμπέιρο, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.





Μάλιστα εξήγησε το κίνητρο της επιστροφής του Πελέ στην ενεργό δράση. "Ο Πελέ έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ (1958, 1962, 1970), όμως μόνο δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο με τη Σάντος. Τώρα, 48 χρόνια μετά θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων ως μέλος της Σάντος".





Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Πελέ θα κάνει την 606η επίσημη εμφάνιση του με την φανέλα του Σάντος, καθώς το μόνο που μένει είναι να δώσει η ΦΙΦΑ το "οκ".








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ναι στον ευνουχισμό παιδεραστών

Posted: 05 Oct 2011 03:47 PM PDT

Η ρωσική Κάτω Βουλή, ενέκρινε την αυστηροποίηση των κυρώσεων …κατά των παιδεραστών. Διαβάστε σε ποιες περιπτώσεις θα εφαρμόζεται χημικός ευνουχισμός



Ρώσοι βουλευτές ψήφισαν νόμο που επιτρέπει να καταδικαστούν σε χημικό ευνουχισμό παιδεραστές που έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών.





Το μέτρο αυτό εγκρίθηκε σε πρώτη ανάγνωση σχεδόν ομόφωνα από την Κάτω Βουλή (Δούμα), καθώς 322 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και ένας κατά.



Το κείμενο, το οποίο ενισχύει τις κυρώσεις κατά των παιδεραστών, προβλέπει, πέραν από την πιθανή χρήση χημικού ευνουχισμού κατά των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων κατά ανηλίκων κάτω των 14 ετών, ποινή μέχρι και ισόβια κάθειρξη για τους καθ' υποτροπήν εγκληματίες, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.



Στο μέλλον, "ένα δικαστήριο βασιζόμενο στις συμβουλές μιας επιτροπής ιατρών μπορεί να επιβάλει στον δράστη σεξουαλικού εγκλήματος κατά ανηλίκου κάτω των 14 ετών χημικό ευνουχισμό", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου στην Δούμα, Γκάρι Μινχ, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass.



"Αυτό θα γίνει με βάση τις ιατρικές γνωματεύσεις με εντολή του δικαστηρίου", είπε.



Η υιοθέτηση αυτού του μέτρου είναι "η απάντηση της κοινωνίας στην αύξηση του αριθμού των σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανηλίκων", δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του κόμματος Ενωμένη Ρωσία Όλεγκ Μοροζόφ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της τηλεόρασης.



Το κείμενο που υιοθετήθηκε σε πρώτη ανάγνωση, θα πρέπει ακόμη να εξεταστεί σε δεύτερη και τελευταία ανάγνωση, πριν διαβιβαστεί στην άνω βουλή του κοινοβουλίου.



Ο νόμος στη συνέχεια θα επικυρωθεί από τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος είχε προτείνει το Μάιο την επιβολή του χημικού ευνουχισμού "σε εθελοντική βάση".



Περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα διαπράχθηκαν σε βάρος ανηλίκων, το 2010 στη Ρωσία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άγρια επίθεση παίκτη του ράγκμπι σε 26χρονη

Posted: 05 Oct 2011 03:42 PM PDT

Η νεαρή κοπέλα έχασε μεγάλο μέρος της όρασής της...

Σε μια κλωστή κρέμεται η καριέρα του 21χρονου παίκτη της ομάδας ράγκμπι «Wakefield Trinity Wildcats» Greg Johnson, ο οποίος επιτέθηκε βάναυσα μέσα σε μπαρ στην 26χρονη Belinda Kelly στο West Yorkshire της Βρετανίας.



Η νεαρή, μητέρα ενός παιδιού, είχε βγει για να διασκεδάσει με τον αρραβωνιαστικό της όταν πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 21χρονος την πλησίασε και της έπιασε το στήθος. Προσβεβλημένη η 26χρονη τον χαστούκισε, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.



Ο Greg, σαν ταύρος εν υαλοπωλείω, πλησίασε τον αρραβωνιαστικό της Belinda, άρπαξε το ποτήρι με το ποτό του και αφού το άδειασε το έσπασε πάνω στο μάτι της 26χρονης.



Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που αυτή τη στιγμή η Belinda έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της όρασής της από το αριστερό μάτι. Αποφάσισε, όμως, να μην υποβληθεί σε εγχείρηση γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθεί.



Ο Greg, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλες επιθέσεις σε δημόσιους χώρους, αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης δύο ετών.
















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANEKΔΟΤΟ: Οι έξι προορισμοί-σταθμοί στη ζωή του άντρα

Posted: 05 Oct 2011 03:37 PM PDT

Όλοι κάποια στιγμή θα τους επισκεφτούν

Οι 6 πόλεις σταθμοί στη ζωή ενός άντρα: ...







1. Μαλακάσα



2. Γλυφάδα



3. Καβάλα



4. Κερατέα



5. Δράμα



6. Κυπαρισσία





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέα επιστολή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Δεν αναγνωρίζουν ως νόμιμη την κυβέρνηση!

Posted: 05 Oct 2011 03:31 PM PDT

Μόδα έχει γίνει πλέον, η αποστολή ανοιχτής επιστολής στο ΠΑΣΟΚ...

από βουλευτές του κόμματος με αποδέκτη το Μαξίμου.

Σήμερα ανοιχτή επιστολή απέστειλαν τρία μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Σακελλάρης, Θέμης Τζήμας και Αντώνης Ελευθεριάδης μέσω της οποίας δηλώνουν πως δεν αναγνωρίζουν καμία νομιμοποίηση στην κυβέρνηση συνολικά- στον πρωθυπουργό, στους αντιπροέδρους, στους υπουργούς- και στην κομματική ηγεσία να αποφασίζουν για αυτούς.

Τα τρία μέλη ζητούν είτε εκλογές, είτε δημοψήφισμα για να κριθεί η ασκούμενη πολιτική.

Όλη η επιστολή των βουλευτών:

"Προς τις συντρόφισσες-ους του Εθνικού Συμβουλίου,

Προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ,

Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι,

Από την έναρξη σχεδόν της κυβερνητικής θητείας και ειδικότερα από τότε που διεφάνη η προοπτική ένταξης στο μηχανισμό στήριξης, είτε μεμονωμένα, είτε με συλλογικές παρεμβάσεις όχι μόνο εμείς αλλά και πολλοί ακόμα σύντροφοι υποδεικνύαμε στην κυβερνητική και κομματική ηγεσία ότι η στρατηγική που ακολουθούσαν θα αποδεικνυόταν αδιέξοδη, μη βιώσιμη και καταστροφική για τη χώρα και το λαό.

Επιπλέον, επισημάναμε ότι η στρατηγική αυτή δεν είχε καμία δημοκρατική νομιμοποίηση ούτε από το λαό, ούτε από το κόμμα, έλλειψη που κανείς δεν μπορεί ούτε να παραβλέπει, ούτε να προσπαθεί να υποκαταστήσει μέσω λογικών αλμάτων και επικλήσεων περί δήθεν εμπολέμου κατάστασης.

Τονίσαμε ότι η υιοθέτηση από την κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης και μονεταριστικής στρατηγικής των μνημονίων θα βύθιζε τη χώρα στο φαύλο κύκλο ύφεσης- χρέους, προκαλώντας εν τέλει και τη χρεοκοπία της χώρας, αφού πρώτα θα είχε βυθίσει το λαό στην ανεργία, στην εκτεταμένη φτωχοποίηση, προωθώντας παράλληλα τη μαζική εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Εξηγήσαμε ότι η λογική του μονόδρομου είναι καταστροφική και ηττοπαθής, καθότι τους δρόμους τους φτιάχνουμε εμείς, οι λαοί και οι πολιτικές δυνάμεις. Η αδυναμία της κυβέρνησης να φτιάξει άλλο δρόμο δεν μπορεί να μετατρέπεται σε αδυναμία του συνόλου του λαού.

Καταθέσαμε θέσεις για μια άλλη προοδευτική στρατηγική: αναφερθήκαμε εγκαίρως στην ανάγκη ουσιαστικής και έγκαιρης αναδιάρθρωσης του χρέους, στην εξεύρεση εναλλακτικών πιστωτών, στη θέση της χώρας στη νέα διεθνή πολιτική αρχιτεκτονική, σε τρόπους μείωσης της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, σε αναπτυξιακά εργαλεία και πολιτικές, σε ουσιαστικούς, προοδευτικούς, δομικούς μετασχηματισμούς του κράτους, στην ανάγκη μετασχηματισμών στις παραγωγικές σχέσεις της χώρας που θα απελευθερώνουν τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας μας, στην εμβάθυνση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, σε μέσα ενίσχυσης του λαϊκού εισοδήματος ακόμα και μέσα σε αυτήν την κρίση. Εν τέλει απαιτήσαμε την έξοδο από την καταστροφική πολιτική των μνημονίων.

Δυστυχώς για τη χώρα και την παράταξη, η κυβέρνηση και η κομματική ηγεσία αποφάσισαν να μη συνομιλήσουν με καμία προοδευτική δύναμη είτε εντός, είτε εκτός ΠΑΣΟΚ. Επέλεξαν ως συνομιλητές τους τη δεξιά- ΝΔ- την ακροδεξιά –ΛΑΟΣ- περιθωριακές πολιτικές δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού- ΔΗΣΥ- και τα κατεστημένα, παρασιτικά συμφέροντα. Τη συμμαχία των προθύμων του νεοφιλελευθερισμού. Με αυτούς μάλιστα προωθούν συγκυβέρνηση όχι εθνικής ή λαϊκής ενότητας αλλά ενότητας και επιβίωσης του κατεστημένου που θα οδηγήσει την κοινωνία στην καταστροφή.

Έτσι στρώνουν το δρόμο προς ακόμα πιο δεξιές πολιτικές λύσεις τόσο στο κυβερνητικό επίπεδο- λύση Σαμαρά, συγκυβέρνηση, κυβέρνηση τεχνοκρατών κτλ- όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, υπό την καθοδήγηση των κατεστημένων ΜΜΕ της διαπλοκής.

Προχώρησαν σε μια σειρά δημοκρατικών αφαιρέσεων, στη βίαιη καταστολή των κοινωνικών κινημάτων, στη δυσφήμηση και στον εκβιασμό κάθε διαφορετικής φωνής, επιμένουν στη στρατηγική του νεοφιλελευθερισμού και οδηγούν το λαό σε απανωτές θυσίες χωρίς αντίκρισμα. Όλα αυτά μάλιστα σε μια ατμόσφαιρα αφόρητου κυνισμού των κυβερνητικών στελεχών, διαχειριστικής ανικανότητας, σοβαροφάνειας και δήθεν ειδημοσύνης.

Προκειμένου δε, να καταπνίξουν την αντίθεση της πλειοψηφίας των μελών του ΠΑΣΟΚ, της βάσης της δημοκρατικής παράταξης απαξίωσαν το κόμμα και τις λειτουργίες του, βυθίζοντας τη δημοκρατική παράταξη σε πρωτοφανή απαξίωση και δυσφημώντας ακόμα όλες τις λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις που επετεύχθησαν χάρη στο κόμμα μας και στην παράταξή μας.

Η διαφωνία μας με όλη αυτή τη στρατηγική είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Λέμε λοιπόν: Δεν αναγνωρίζουμε καμία νομιμοποίηση στην κυβέρνηση συνολικά- στον πρωθυπουργό, στους αντιπροέδρους, στους υπουργούς- και στην κομματική ηγεσία να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Οφείλουν να προχωρήσουν είτε σε εκλογές, είτε σε δημοψήφισμα για να κριθεί η ασκούμενη πολιτική.

Σε ό, τι αφορά την παράταξη τους καλούμε να προχωρήσουν άμεσα στη διοργάνωση παραταξιακού δημοψηφίσματος με το οποίο θα κριθούν όλες οι κατατεθειμένες πολιτικές στρατηγικές εξόδου από την κρίση, δημοκρατικά και δεσμευτικά.

Στη βάση του αποτελέσματός του και εφόσον καταδικαστεί η κυβερνητική στρατηγική καθίσταται προφανές ότι θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις αλλαγής συνολικά της ηγετικής σήμερα πολιτικής γενιάς, δηλαδή των πολιτικών δυνάμεων εκείνων που ταυτίστηκαν με την προώθηση της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής στη χώρα. Δεν αναφερόμαστε σε προσωποπαγείς δελφινομαχίες μεταξύ του νυν προέδρου και πρωθυπουργού και άλλων απολύτως συνυπεύθυνων στελεχών αλλά σε συνολική αλλαγή πολιτικής- όχι ηλικιακής- γενιάς.

Καλούμε τον πρόεδρο και πρωθυπουργό και το γραμματέα του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουν τάχιστα σε αυτή τη διαδικασία.

Ειδάλλως θα αποδείξουν ότι φοβούνται την ίδια την παράταξη και ότι άρα δεν αξίζουν να ηγούνται αυτής.

Καλούμε όμως κυρίως τους συντρόφους μας να πάρουμε πίσω την παράταξή μας με την ενεργή μας δράση ενάντια στη στρατηγική του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα.

Συντροφικά,

Δημήτρης Σακελλάρης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Θέμης Τζήμας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Αντώνης Ελευθεριάδης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (Πολιτικό συμβούλιο Ν.ΠΑΣΟΚ "







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δύο Ελλάδες,η μια της αποχής και η άλλη που συνεχίζει να ψηφίζει…

Posted: 05 Oct 2011 03:21 PM PDT

Το φαινόμενο της αποχής εμφανίστηκε έντονο στις ευρωεκλογές του 2009..

συνεχίστηκε στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009, κυρίως από την πλευρά των Νεοδημοκρατών, όπου οι μισοί δεν πήγαν να ψηφίσουν και τελικά πήρε μεγάλες διαστάσεις στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σήμερα, το....







φαινόμενο της αποχής συνεχίζει να διαφαίνεται εντονότερο μέσα από τις διενεργούμενες δημοσκοπήσεις, στο μέτρο που αυτές είναι αξιόπιστες. Λογικά, αυτή τη στιγμή, η αποχή μαζί με τα λευκά και τα άκυρα πρέπει να προσεγγίζει το 50%. Βλέπουμε λοιπόν να σχηματίζονται δύο Ελλάδες. Η μια που θέλει να απελευθερωθεί από το καθεστωτικό πολιτικό σύστημα και η άλλη που επιμένει να είναι εγκλωβισμένη στο σύστημα. Μερικοί πολίτες κατάφεραν συνειδησιακά να απελευθερωθούν, ενώ κάποιοι άλλοι μένουν ακόμα αιχμάλωτοι του πολιτικού συστήματος που μας οδήγησε στο σημερινό κατάντημα.



Ας αναρωτηθούμε όμως όλοι….



Πιστεύει άραγε κανείς ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να επέλθει λύση μέσα από το ίδιο το καθεστωτικό σύστημα, όποιον και να ψηφίσουμε; Πιστεύει άραγε κανείς ότι η ψήφος μας εξυπηρετεί τα δικά μας λαϊκά συμφέροντα; Εκτός φυσικά από τα ρουσφέτια. Πιστεύει άραγε κανείς πως αν δεν ψηφίσουμε το ένα κόμμα εξουσίας και ψηφίσουμε το άλλο ή δεν ψηφίσουμε τον άλφα βουλευτή και ψηφίσουμε τον βήτα (έστω και αν ο τελευταίος είναι καινούργιο πρόσωπο), πρόκειται να αλλάξει κάτι; Όποιον και να στείλουμε στη Βουλή, δεν θα είναι άραγε αναγκαστικά «πρόβατο» στο κομματικό «μαντρί» του «τσοπάνη» αρχηγού; Φυσικά και θα είναι.



Επομένως, δεν έχει κανένα νόημα η συμμετοχή μας στις διαδικασίες του καθεστωτικού συστήματος και η νομιμοποίηση που του παρέχουμε με αυτή τη συμμετοχή.



Αφού, έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα, ας εξευτελίσουμε το σύστημα με την απόρριψή του.

trelokouneli.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Παράξενα γαμήλια στιγμιότυπα

Posted: 05 Oct 2011 03:16 PM PDT

Παράξενα γαμήλια στιγμιότυπαΔεν είναι όλες οι τελετές ονειρεμένες...














































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μάθημα ξένων γλωσσών για να τα βγάλεις πέρα

Posted: 05 Oct 2011 03:10 PM PDT

Πες ότι είσαι στην Αγγλία στο Βασιλικό ανάκτορο, για τσάι με την Βασίλισσα...

ή στο Νιου Γιορκ για κανα μίτινγκ με τον πρέζιντεντ Ομπαρκ Ομπαμιας..εε...σόρρυ Ομπαμα. Και εσύ σαν άξεστο αμόρφωτο γουρούνι που είσαι θέλεις να τους πεις δύο τρία φωνήεντα..άντε και κάνα σουξουμου και δεν έχεις της κατάλληλες γνώσεις να τον ψιθυρίσεις???





Μέτα το μάθημα θα είσαι ικανός να μιλήσεις με τον μεσιε πγεζινταΝ, την θεο προστατεύομενει Κουίν οφ Ινγκαλντ, τον πΡοΕντρο Ζουμα της Νότιας Αφρικής. Και με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της σόου μπιζ και του "πολιτικού" κόσμου.






Απλα και όμορφα λοιπόν μπορείτε να πείτε τα παρακάτω και να εντυπωσιάσετε τον συνδιαλεγόμενό σας με το εκπληκτικό ασυναγώνιστο, ανεπανάληπτο, λεξιλόγιο σας.





Αγγλικά

Into the spot-----είν' του Δεσπότ'

To you too funny -----του γιού του Φάνη

Sleep for us ----- σλίπ φοράς

A nice party ------ε, να η Σπάρτη

She has money ------- συ χεσμένη

Kill kiss ------------- Κιλκίς



Αραβικά

Koul akoub atab aoul alou ----Κούλα ακούμπα τα μπαούλα αλλού



Tahala tahalasa ---------------------- Τα'χα, αλλά τα χάλασα



Αφρικάνικα

Topatu papu ------------------------- το'πα του παππού

Akumba ula tabaula kula -------ακούμπα ούλα τα μπαούλα Κούλα

Βουλγάρικα

Stoika Naduleva -------------- στο ΙΚΑ να δούλευα



Γαλλικά


L' emi boucallion -------------λαιμοί μπουκαλιών

Cra ci varellon --------------- κρασί βαρελιών

Qu' est qui l' ya ------------- και σκυλιά

Qu' ets ce que c' est qu' et c' est ball—--και σε κεσέ και σε μπολ



Γερμανικά

Sfachtus ---------------------------- σφάχτους

Richeinere, bitte ------------------- ρηχά είναι ρε, μπείτε



Γιαπωνέζικα

Metrameto Harakaki -------------- μέτρα με το χαρακάκι

Kafasaki yamura ------------------ καφασάκι για μούρα

Takata kasoni e nakasaki --------τάκα-τάκα σώνει ένα κασάκι

Nashushiro tokasoni -------------- να σου σύρω το κασόνι

Ostaya supa ----------------------- οστά για σούπα

Yakita mutaura -------- για κοίτα μου τα ούρα (ή ο oυρολόγος στα γιαπωνέζικα)

Yakaura -------------------για καούρα (ή ο στομαχολόγος)



Ισπανικά

Tapa banieras -------------- τάπα μπανιέρας

Patos ala tieras -------------- πάτος αλατιέρας

A cumba jero ---------------- ακούμπα γέρο



Ιταλικά

Cantomelato------------------------- κάν' το μελάτο



Κινέζικα


Singaika------------------------ συγκάηκα

Κaikaki------------ καϊκάκι



Κορεάτικα


Ekatsi kutsika tsika------------------ έκατσ' η κουτσή κατσίκα

Yaya kadeka matsaky atsay--------γιαγιάκα δέκα ματσάκια τσάι



Τούρκικα

Ohaman tam atorman-------------- ωχ αμάν! Τα ΜΑΤ ορμάν..





Συγχαρητήρια!!!

Tώρα είσαι έτοιμος να βγεις στον κόσμο να διαπραγματευτής την τύχη σου και τη ζωή σου. Σε πληροφορώ οτι σχεδόν όλοι η πολιτικοί που σε κυβέρνησαν και σε κυβερνούν πέρασαν απο την τάξη αυτή. Ναι ειναι αλήθεια μπορεί να κάθεσαι στο στο θρανίο που καθόταν ο μιστερ Παπανδρέου ή ο μαστερ Καραμανλής.

Τώρα μπορείς να διαπραγματεύτηκες και συ την ελληνική οικονομία. Να κάνεις περιοδίες και βέβαια να απολαύσεις το τσάι ή το ντρινκ σου με την Κουιν Ελισάβετ.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άνεργη μητέρα πούλησε το μωρό της σε ένα φίλο

Posted: 05 Oct 2011 03:04 PM PDT

Άνεργη μητέρα πούλησε το μωρό της σε ένα φίλο Βίωσε
την απόρριψη της μητέρας του από τις πρώτες κιόλας... ημέρες της ζωής του
και τώρα βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια. Η άνεργη και ανύπανδρη μητέρα
του νεογέννητου Κρίστιαν προσπάθησε να τον πουλήσει σε ένα φίλο για
11.000 ευρώ.


Η 33χρονη Μπρίτζετ Γουίσμερ από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έχει δύο ακόμη γιους και ζει με την μητέρα της στο Νιούαρκ.

Η
αστυνομία ειδοποιήθηκε για την κίνηση της μητέρας από τους συγγενείς
της τον περασμένο μήνα και ακολούθησε έρευνα, ενώ την υπόθεση ερευνούσε
και η Κοινωνική Πρόνοια, στην οποία σήμανε συναγερμός αμέσως μετά τη
γέννηση του παιδιού τον Αύγουστο.


Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι την
περασμένη εβδομάδα η Γουίσμερ και ο φίλος της Τζον Γκάβαγκαν - από τη
Φιλαδέλφεια - συμφώνησαν να γίνει η αγοραπωλησία του Κρίστιαν, καθώς σε
βίντεο της κάμερας ασφαλείας του Delaware Park Casino στο Στάντον
φαίνεται ο 54χρονος να συμπληρώνει τα σχετικά έγγραφα.


Η μητέρα
δεν παραδέχεται καμία ενοχή. "Δεν έκανα τίποτα κακό. Τα πάντα έγιναν με
απόλυτη διαφάνεια" δήλωσε στις Αρχές. Και πρόσθεσε: "Αγαπώ το παιδί μου
όπως ο καθένας αγαπά τα παιδιά του".


Όπως ανέφερε, η μητέρα της
αρνήθηκε να πάρει υπό την προστασία της το νεογέννητο και γι' αυτό
αποφάσισε να απευθυνθεί για βοήθεια στον φίλο της, ο οποίος δεν έχει
δικά του παιδιά.


Όπως έγινε γνωστό, όταν η αστυνομία πήγε στο
σπίτι του Γκάβαγκαν με ένταλμα έρευνας, βρήκε το μωρό εκεί, αφού είχε
γίνει η αγοραπωλησία.


Η Γουίσμερ και ο Γκάβαγκαν βαρύνονται με τις κατηγορίες της παράνομης πώλησης παιδιού και της συνωμοσίας.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί οι γυναίκες είναι πιο υγιείς από τους άνδρες;

Posted: 05 Oct 2011 02:59 PM PDT


Οι γυναίκες ζουν περίπου πέντε έως 10 χρόνια περισσότερο από τους άνδρες και έχουν λιγότερες πιθανότητες να... αναπτύξουν ορισμένες ασθένειες όπως αυτοάνοσα νοσήματα (λύκος ή ρευματοειδής αρθρίτιδα), ιογενείς λοιμώξεις, κα .

Οι
άνδρες έχουν ένα χρωμόσωμα Χ και ένα χρωμόσωμα Υ, οι δε γυναίκες έχουν
δύο Χ χρωμοσώματα. Η ύπαρξη των micro RNA που βρέθηκαν στο χρωμόσωμα Χ,
παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος,
να αντιμετωπίζει τις λοιμώξεις και τον καρκίνο. Μεγάλο μέρος αυτών (
microRNA ) που βρίσκεται στο χρωμόσωμα Χ, είναι προς όφελος των γυναικών
λόγω του διπλού ΧΧ που αναφέρουν οι ερευνητές από την Γάνδη, στο
Βέλγιο.

Η ερευνήτρια Iris Pinheiro από το Ινστιτούτο
Βιοτεχνολογίας στη Γάνδη αναφέρει «Το μέλλον θα δείξει αν τα X-
χρωμοσώματά (microRNAs) συμβάλλουν, πράγματι στην διαφορές μεταξύ των
φύλων σε ό, τι αφορά την ανοσολογική απάντηση και την εμφάνιση του
καρκίνου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι έτσι,παρατήρησε η Iris
Pinheiro, συνεχίζοντας δε είπε, ότι η έρευνα είναι ακόμα στα αρχικά της
στάδια.

Ο Michael D. Lockshin, MD ( Special Surgery Hospital στη,
Νέα Υόρκη), έχει μιλήσει για τον παράγοντα X εδώ και πολλά χρόνια. Όταν
ρωτήθηκε αν όλα μπορούν να μπουν κάτω από το Χ, απάντησε «Ναι, έτσι
νομίζω."

Ωστόσο όμως, μπορούν οι παραπάνω πληροφορίες, σχετικά με
τη γονιδιακή έκφραση και το ορμονικό περιβάλλον να χρησιμοποιηθούν, για
να προσαρμοστούν οι θεραπείες με διαφορετικό τρόπο στους άνδρες και τις
γυναίκες;




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ζωή ενός σκύλου που δεν...αγαπήθηκε!

Posted: 05 Oct 2011 02:55 PM PDT


1η εßδοµάδα. Σήµερα είµαι ηλικίας µιας εßδοµάδας. Τι χαρά να είµαι µέρος αυτού του Κόσµου..

Εκτός φυλακής ο αστυνομικός που συμμετείχε στη δολοφονία του Αλέξη

Posted: 05 Oct 2011 02:43 PM PDT

Ο Βασίλης Σαραλιώτης επικαλέστηκε ανεπανόρθωτη βλάβη...

και το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή του με τον όρο να παραμείνει στο νομό Δράμας.

Ο Βασίλης Σαραλιώτης - που ήταν ο δεύτερος αστυνομικός που είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα - ζήτησε από το δικαστήριο την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του στις φυλακές της Κασσανδρας επικαλούμενος ανεπανόρθωτη βλάβη.

Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή με τον όρο παραμονής του στο νομό της Δράμας.

Να σημειωθεί ότι ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, που τη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 πυροβόλησε τον άτυχο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια, κρίθηκε ένοχος και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και τιμωρήθηκε με ισόβια κάθειρξη, επιπλέον με δεκαπέντε έτη φυλάκισης για οπλοχρησία.

Ο συνεργός του Κορκονέα, Βασίλης Σαραλιώτης κρίθηκε και αυτός ένοχος για συμμετοχή και συνεργία στη δολοφονία του άτυχου Αλέξη για μια δεκαετία, ενώ παράλληλα, στερήθηκε για δύο χρόνια τα πολιτικά του δικαιώματα.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τέλος η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ολλανδία

Posted: 05 Oct 2011 02:38 PM PDT

Τέλος η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην ΟλλανδίαΠρωτοποριακό μέτρο σε μία χώρα που καταναλώνει 1 δισ. λίτρα μπύρας το χρόνο...

Ένα πρωτοποριακό μέτρο προωθεί η κυβέρνηση της Ολλανδία ως τιμωρία για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που θα πιάνονται να οδηγούν έχοντας στο αίμα τους υψηλότερα επίπεδα αλκοόλ από τα προβλεπόμενα θα είναι υποχρεωμένοι να τοποθετούν στο αυτοκίνητό τους ένα «αλκοολόμετρο», το οποίο θα κλειδώνει τη μηχανή του αυτοκινήτου την επόμενη φορά που θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν μεθυσμένοι.



Το νέο μέτρο θα ισχύσει από την 1η Δεκεμβρίου εγκαίρως δηλαδή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που ο κόσμος συνηθίζει να «τα τσούζει» λίγο παραπάνω.



Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους 200 άνθρωποι εξαιτίας της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.



Η ετήσια κατανάλωση μπύρας στην Ολλανδία είναι 1 δισεκατομμύριο λίτρα!





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΟΜΒΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ: Ο Βενιζέλος τα έχει κάνει θάλασσα

Posted: 05 Oct 2011 02:32 PM PDT

Φωτιά στα τόπια βάζει για άλλη μια φορά ο Πάγκαλος...

στην Κυβερνητική συνοχή. Στο περιοδικό Informer που κυκλοφορεί αύριο ο Αντιπρόεδρος φαίρεται να έχει πει για τον έτερο Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο. " Τα έχει κάνει θάλασσα . Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί. Κάνει συνέχεια λάθη" Για τον Παπανδρέου " Αυτά μπορούσε να κάνει" Και για την επόμενη μέρα στο ΠαΣοΚ φέρεται να είπε για τους διαδόχους Παπανδρέου. Η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Χρυσοχοίδης είναι λίγοι ο Ρέππας κινείται στο περιβάλλον Παπανδρέου. Οι μόνοι που αξίζουν είναι ο Ραγκούσης και ο Λοβέρδος. θα τρέχουν από αύριο στο ΠΑΣΟΚ να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Οι διαψεύσεις θα πάνε σύννεφο...





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Η καυτή Megan Fox ποζάρει ξανά

Posted: 05 Oct 2011 02:26 PM PDT



Η Armani Madre Perla θα κυκλοφορήσει...


τα Χριστούγεννα.

Με ένα μαύρο, σέξι φόρεμα, κόκκινο αισθησιακό κραγιόν και τα μαλλιά της να κυματίζουν η Megan «ανάβει φωτιές» ξανά…


με την υπογραφή του Giorgio Armani.












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έχει αλλεργία στα… λεφτά

Posted: 05 Oct 2011 02:20 PM PDT

Έχει αλλεργία στα… λεφτάΒγάζει στην κυριολεξία σπυριά..

. Η Emma Killilea δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα. Και με αυτό δεν εννοούμε ότι τα ξοδεύει, αλλά ότι… δεν τα ακουμπάει καν!



Η 39χρονη είναι αλλεργική στο νικέλιο και κάθε φορά που ακουμπά στην παλάμη της κέρματα, την πιάνει φαγούρα, βγάζει σπυριά και πρήζεται!



Δεν μπορεί να ακουμπήσει οτιδήποτε περιέχει νικέλιο από κοσμήματα, μεταλλικά κουμπιά και φερμουάρ.



Τη λύση η Emma τη βρήκε στο «πλαστικό χρήμα».



«Τα πράγματα που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εξαιτίας της αλλεργίας μου είναι περισσότερα από αυτά που μπορώ.



Τα ψώνια είναι ένας εφιάλτης για μένα» λέει η ίδια.










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Για τη ΜΑΣΟΝΙΑ που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Posted: 05 Oct 2011 02:14 PM PDT

Είναι μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη...

που θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό για όσα θα ακούσετε όπως:

Μέχρι ποιον βαθμό φτάνουν οι Μασόνοι;

Ποιοι κορυφαίοι καθολικοί ήταν μέλη μεγάλων στοών;

Πως αποδεικνύεται ότι...

















οι Μασόνοι πιστεύουν κυρίως στο Θεό του sex;

Aπολογία πρώην Μασόνου...





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ

Posted: 05 Oct 2011 02:03 PM PDT

Η φωτογραφία είναι από το προφίλ στο facebook...

του φωτορεπόρτερ του Reuters Γιάννη Μπεχράκη. Ο ίδιος γράφει: "Η Ελληνίδα φωτοειδησεογράφος Τατιάνα Μπόλαρη χτυπιέται από άνδρα των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην....













Αθήνα. Πολλοί δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα της αστυνομικής βίας......"













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3D ζωγραφική..που κόβει την ανάσα!

Posted: 05 Oct 2011 01:57 PM PDT

Πραγματικά εκπληκτικό...Όταν υπάρχει όρεξη, θέληση και πολύ ταλέντο, το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό!Δείτε την τέχνη της 3D ζωγραφικής μέσα από... μερικές απίστευτες φωτογραφίες.Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό...













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα 5 αμαρτήματα του Ομπάμα

Posted: 05 Oct 2011 01:51 PM PDT

Τραβάει όμως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ το δικό του Γολγοθά. Και δεν μιλάω για....
οικονομικο-πολιτικά θέματα...αυτά ξέρει και τα "σακατεύει" μόνος του αλλά μιλάω για το ...αμαρτωλό παρελθόν του. Έχει και αυτός την αχίλλειο πτέρνα του. Για να είμαι ειλικρινής έχει 5 μάλιστα.
Πρώτον) Ως έφηβος, ο Ομπάμα έπαιρνε ναρκωτικά συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνα και της κοκαΐνης
Δεύτερον) Στην ομάδα του μπάσκετ, που έπαιζε στο γυμνάσιο, ήταν γνωστός ως "Bomber"
Τρίτον) Συλλέγει κόμικ από τον Spider-Man και τον Κόναν το βάρβαρο, μανιωδώς.
Τέταρτον) Το όνομα του σημαίνει «αυτός που είναι ευλογημένος" στα Σουαχίλι
Πέμπτον) Το 1967, η μητέρα του Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκε το δεύτερο σύζυγό της, Lolo("Crazy") Soetoro από την Ινδονησία. Ο Lolo "ασκούσε" μια μορφή του Ισλάμ, που ενσωμάτωνε ιδέες από άλλα συστήματα πεποιθήσεων.

Με αυτό το παρελθόν είναι να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά;


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αλλεργίες ...με διάσημο ονοματεπώνυμο

Posted: 05 Oct 2011 01:47 PM PDT

Κι αν είσαι και celebrity πάλι την αλλεργία σου θα την έχεις. Έτσι και οι διάσημοι πρωταγωνιστές του ακόλουθου κειμένου, πάσχουν,... ως κοινοί θνητοί, από κάθε λογής αλλεργίες. Η Beyonce Knowles έχει αλλεργία στο άρωμα.(τώρα καταλαβαίνω τις τελευταίες δηλώσεις της περί Jay-Z και βρωμιάς). Η Paula Abdul είναι αλλεργική στις γάτες και τις σκόνη (ατσού...γείτσες) ενώ ο Αντόνιο Μπαντέρας στα τσιμπήματα από έντομα. Η συνάδελφός του, Ντρου Μπάριμορ, είναι αλλεργική στον καφέ, το σκόρδο και, ως άλλη Beyonce, στο άρωμα ενώ και η επίσης ηθοποιός Halle Berry ούτε να αγγίξει γαρίδα.
Όπως ακριβώς δηλαδή και ο Steve Martin με τα οστρακοειδή. Η γνωστή και μη εξαιρετέα, Κάμερον Ντίαζ, δεν πλησιάζει τα λουλούδια και το ίδιο κάνει και η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία έχει αλλεργία στη γύρη. Η, λέμε τώρα, ηθοποιός Tori Spelling, η AliciaSilverstone, και η Nicole Richie αν ακουμπήσουν γάτα τρέχουν για κορτιζόνη ενώ με διαφορά κερδίζει ο θετός πατέρας της Nicole, και πάλαι ποτέ τροβαδούρος Lionel Richie, οποίος έχει δυσανεξία στο ημερολόγιο...ότι και αν σημαίνει αυτό.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πιο απίθανοι σχηματισμοί από βράχους σε όλο τον κόσμο!

Posted: 05 Oct 2011 01:39 PM PDT

Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες παρακάτω...




































































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές