Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Προκλητικές φωτογραφίες από το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Kutcher-Moore

Posted: 05 Oct 2011 01:54 PM PDT

Με τις φήμες για το επικείμενο διαζύγιο του Ashton Kutcher και της Demi Moore να φουντώνουν, εξαιτίας της απιστίας του νεαρού ηθοποιού τη μέρα που το ζευγάρι έκλεινε 6 χρόνια γάμου, οι προκλητικές φωτογραφίες της πέτρας του σκανδάλου που είδαν το φως της δημοσιότητας… δίνουν τροφή για ποικίλα σχόλια!
Σε αυτές φαίνεται η Sara Leal καθώς και άλλες κοπέλες που φέρονται να συμμετείχαν στο «πάρτι στο τζακούζι» να βγάζουν τα ρούχα τους και να διασκεδάζουν έξαλλα σε πάρτι στο Λας Βέγκας.

Την ίδια ώρα κυκλοφορεί ακόμη η φήμη ότι το αμερικανικό περιοδικό Star έχει στην κατοχή του μερικές φωτογραφίες από… το εσωτερικό του ξενοδοχείου, οι οποίες θα προκαλέσουν μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον «άτακτο» σύζυγο.

















Η μαμά που προκαλεί καύσωνα! (pics)

Posted: 05 Oct 2011 01:16 PM PDT

Δεν υπάρχουν λόγια μερικές φορές για να περιγράψει κανείς έναν άγγελο…Μιλάμε για την πιο σέξι μαμά που υπάρχει στον πλανήτη γη. Διάδοχο της Ζιζέλ την έχουν αποκαλέσει. Ο λόγος για την...
Alessandra Ambrosio η οποία φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρεία εσωρούχων και όπως είναι φυσικό ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. Θερμοπληξία θα πάθουμε…







Εγγράψου Σήμερα στο Newsletter του Getitnow.gr για να μην χάνεις προσφορά! Κάντε κλικ εδώ

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στα... λεφτά

Posted: 05 Oct 2011 12:32 PM PDT

Βγάζει στην κυριολεξία σπυριά... Η Emma Killilea δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα. Και με αυτό δεν εννοούμε ότι τα ξοδεύει, αλλά ότι… δεν τα ακουμπάει καν!

Η 39χρονη είναι αλλεργική στο νικέλιο και κάθε φορά που ακουμπά στην παλάμη της κέρματα, την πιάνει φαγούρα, βγάζει σπυριά και πρήζεται!

Δεν μπορεί να ακουμπήσει οτιδήποτε περιέχει νικέλιο από κοσμήματα, μεταλλικά κουμπιά και φερμουάρ.

Τη λύση η Emma τη βρήκε στο «πλαστικό χρήμα».

«Τα πράγματα που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εξαιτίας της αλλεργίας μου είναι περισσότερα από αυτά που μπορώ.

Τα ψώνια είναι ένας εφιάλτης για μένα» λέει η ίδια.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός συνήθιζε να… πιπιλά τις γυναικείες θηλές των ασθενών!!!

Posted: 05 Oct 2011 12:09 PM PDT

Συνήθιζε να πιπιλά τις γυναικείες θηλές ασθενών του...με στόχο όπως έλεγε να κάνει καλύτερες διαγνώσεις. Ο λόγος για έναν Φιλανδό γιατρό, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς πρωτόδικα αθωώθηκε για την επαναστατική του μέθοδο!.

Ο Φιλανδός γιατρός χρησιμοποιούσε αυτό τον τρόπο διάγνωσης, γιατί όπως ισχυρίζεται είναι ένα παλιό "κόλπο" εξέτασης μιας συγκεκριμένης πάθησης.
Πέφτοντας όμως μια μέρα με τα μούτρα στο στήθος μιας 20χρονης βρήκε τον μπελά του, καθώς αυτή τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση.
Στο πρώτο δικαστήριο ο γιατρός αθωώθηκε πανηγυρικά. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είχε… διαπράξει κάποιο έγκλημα και η γλώσσα του ήταν "αθώα".
Η νεαρή Φιλανδή δεν το έβαλε κάτω, προσέφυγε στο Ανώτατο δικαστήριο και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Σύμφωνα με τα πρακτικά η 20χρονη πήγε για εξετάσεις στον γιατρό, γιατί διαπίστωσε κάποιο περίεργο υγρό να τρέχει από τις θηλές της.
Μετά από ψηλάφηση και υπέρηχο ο γιατρός θεώρησε ότι γλείφοντάς την θα κάνει καλύτερη διάγνωση. Ισχυρίστηκε ότι ήθελε να δοκιμάσει το υγρό για να της δώσει την καταλληλότερη αγωγή.
Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι ζήτησε την άδειά της εξηγώντας στη νεαρή, γιατί έπρεπε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη εξέταση. Όπως λέει ο γιατρός, η νεαρή συμφώνησε και εκείνος χώθηκε μες στο μπούστο της.
Η ακροαματική διαδικασία έχει ξεκινήσει, περιμένουμε με αγωνία την ετυμηγορία…

Πως να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (pics)

Posted: 05 Oct 2011 11:49 AM PDT

Για σίγουρα αποτελέσματα..





















Οι πιο fail στυλιστικές επιλογές όλων των εποχών (pics)

Posted: 05 Oct 2011 11:28 AM PDT

Ποιος είναι ο στυλίστας σου;









































Το σεξ κάνει καλό στην υγεία και οι δέκα παρακάτω λόγοι το αποδεικνύουν

Posted: 05 Oct 2011 10:55 AM PDT

Ναι, ναι, ναι. Πρέπει να κάνετε σεξ όσο πιο συχνά μπορείτε. Το λένε... και οι γιατροί..

1. Η σωματική και ψυχική ισορροπία μας εξαρτάται από το σεξ. Οι γιατροί λένε πως η αποχή προκαλεί παράνοια, κατάθλιψη και άγχος.
2. Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία ομορφιάς καθώς ανεβάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων και το δέρμα των γυναικών λάμπει περισσότερο. Τώρα με την κρίση κάνουμε και οικονομία σε beauty προϊόντα.
3. Οι άνθρωποι που κάνουν πολύ σεξ αποδεδειγμένα με έρευνα πανεπιστημίου ζουν περισσότερο. Η γιαγιά μου είναι 92. Δεν θα ήθελα να κάνω το συσχετισμό.
4. Ο ιδρώτας κατά τη διάρκεια του σεξ καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και μειώνει τις πιθανότητες να πάθετε δερματίτιδα. Ευτυχώς υπάρχουν αποσμητικά χώρου γιατί τα σώματος δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε στο βωμό του beauty.
5. Με το σεξ δυναμώνει κάθε μυς στο σώμα. Για γυμναστήριο δεν υπάρχει πια χρόνος, έτσι θα πάρουμε ότι μπορούμε για να εκγυμνστούμε.
6. Με το σεξ χάνουμε περίπου 200 θερμίδες ανά 20λεπτο. Από το περπάτημα πιο ευχάριστο είναι, ας είμαστε ειλικρινείς.
7. Όσο πιο ενεργή είναι γυναίκα σεξουαλικά τόσο πιο ελκυστική είναι γιατί εκπέμπει περισσότερες φερομόνες. Τώρα εξηγείται γιατί κάποιες άσχημες γυναίκες έχουν τόσες επιτυχίες.
8. Το σεξ είναι καλύτερο παυσίπονο και αντιπυρετικό. Έχουμε γράψει το γιατί εδώ.
9. To σεξ ρίχνει τα επίπεδα χοληστερίνης. Και έψαχνα τι θα κάνω τώρα που έκοψα το βούτυρο που ρίχνει τη χοληστερίνη.
10. Το σεξ είναι το καλύτερο αντιισταμινικό και βοηθά μέχρι και στις βουλωμένες μύτες. Τέλος, τα φάρμακα την Άνοιξη. Τρέξτε στους αγρούς και κάντε σεξ.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Το σεξ κάνει καλό στην υγεία και οι δέκα παρακάτω λόγοι το αποδεικνύουν http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_4918.html#ixzz1ZvnM4r2S

Άγρια επίθεση παίκτη του ράγκμπι σε 26χρονη

Posted: 05 Oct 2011 03:08 AM PDT

Σε μια κλωστή κρέμεται η καριέρα του 21χρονου παίκτη της ομάδας ράγκμπι… «Wakefield Trinity Wildcats» Greg Johnson, ο οποίος επιτέθηκε βάναυσα μέσα σε μπαρ στην 26χρονη Belinda Kelly στο West Yorkshire της Βρετανίας.
Η νεαρή, μητέρα ενός παιδιού, είχε βγει για να διασκεδάσει με τον αρραβωνιαστικό της όταν πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 21χρονος την πλησίασε και της έπιασε το στήθος.

Προσβεβλημένη η 26χρονη τον χαστούκισε, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Ο Greg, σαν ταύρος εν υαλοπωλείω, πλησίασε τον αρραβωνιαστικό της Belinda, άρπαξε το ποτήρι με το ποτό του και αφού το άδειασε το έσπασε πάνω στο μάτι της 26χρονης.

Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που αυτή τη στιγμή η Belinda έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της όρασής της από το αριστερό μάτι. Αποφάσισε, όμως, να μην υποβληθεί σε εγχείρηση γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθεί.

Ο Greg, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλες επιθέσεις σε δημόσιους χώρους, αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης δύο ετών.






ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η σιλικόνη στο στήθος την έσωσε από το μαχαίρωμα!

Posted: 05 Oct 2011 02:25 AM PDT

Τι μπορεί να σου κάνει ένα σιλικονάτο στήθος; Πολλά...και ειδικά αν ο σύζυγος θέλει να...
σε σκοτώσει.

Προ πενταετίας, ένα ζευγάρι που φαίνεται ότι προσπαθούσε τουλάχιστον να τα πηγαίνει καλά στη σχέση του πέρασε την πόρτα του πλαστικού χειρούργου Σεργκέι Μπλόκχιν, στη Μόσχα, με σκοπό να επιλέξει το κατάλληλο ενθεμα σιλικόνης για να μεγαλώσει το στήθος της συζύγου.

Ο γιατρός μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις και συζητήσεις, πρότεινε τελικά ένα μεγάλο "τεσσάρι" ένθεμα, το ζευγάρι δέχθηκε και η προσθετική επέμβαση έγινε επιτυχώς.

Προ ημερών, ωστόσο, αποδείχθηκε στην πράξη ότι το τζελ σιλικόνης εκτός από το να αναστηλώσει το στήθος της κυρίας και τη λίμπιντο του κυρίου, μπορεί να παίξει και το ρόλο ασπίδας σε επιθέσεις.

Μετά από έναν ιδιαίτερα έντονο καυγά, ο σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι και εξαγριωμένος χτύπησε την 40χρονη πλέον κυρία του στην καρδιά, επάνω στο αριστερό στήθος, όπως γράφει η Moskovsky Komsomolets.

Το μέγεθος και το υλικό του εμφυτεύματος ωστόσο εμπόδισαν τη λάμα ακόμη και να φτάσει στο θώρακα, σώζοντας την γυναίκα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις επόμενες ημέρες πήγε ξανά στην ίδια κλινική και αντικατέστηκε το "τραυματισμένο" ένθεμα με νέο.

Πιθανότατα με τα χρήματα του συζύγου που σίγουρα δεν έχει χρόνο να τα απολαύσει, μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην οποία προχώρησε.

Αν δεν ακολουθούσε τα στερεότυπα, θα γλίτωνε και τα λεφτά, πέντε χρόνια πριν, και τα μπλεξίματα σήμερα...
 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές