Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Αποκάλυψη – σοκ: «Δούλα» του sex από 14 ετών!

Posted: 14 Oct 2011 09:42 AM PDT

«Σκλάβα του sex» στα χέρια ενός άντρα που είχε τον απόλυτο έλεγχο πάνω της για 10 χρόνια ήταν η Tanya Kach, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικανικό κανάλι CBS.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σε ποια ηθοποιό ανήκει το «καυτό» ντεκολτέ;

Posted: 14 Oct 2011 09:41 AM PDT

Στα 41 της, είναι πιο sexy από ποτέ! Η διάσημη ηθοποιός και «Μούσα» του Quentin Tarantino, φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνιση της.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Αντικαθιστά η Χριστίνα Λαμπίρη τον Αιμίλιο Λιάτσο στο δελτίο ειδήσεων του Star

Posted: 14 Oct 2011 09:24 AM PDT

Η παρουσιάστρια που έκανε πρεμιέρα στο δελτίο ειδήσεων του STAR το περασμένο Σαββατοκύριακο επιστρέφει και απόψε στην θέση του Αιμίλιου Λιάτσου.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Θα πάρω το καπελάκι μου…

Posted: 14 Oct 2011 08:18 AM PDT

Αν σας… καπελώσουν μην βιαστείτε να θυμώσετε!

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Αντικαθιστά η Χριστίνα Λαμπίρη τον Αιμίλιο Λιάτσο στο δελτίο ειδήσεων του Star

Posted: 14 Oct 2011 09:24 AM PDT

Η παρουσιάστρια που έκανε πρεμιέρα στο δελτίο ειδήσεων του STAR το περασμένο Σαββατοκύριακο επιστρέφει και απόψε στην θέση του Αιμίλιου Λιάτσου.

read more

Αποκλειστικό: Τα 100 τριαντάφυλλα της μετάνοιας σε γνωστή παρουσιάστρια (nasos blog)

Posted: 14 Oct 2011 08:32 AM PDT

Πρόκειται για γνωστή δημοσιογράφο - παρουσιάστρια η οποία είναι μια από τις πιο sexy του χώρου μας με πολλές κατακτήσεις στο βιογραφικό της. Η εν λόγω κοπέλα πριν από κάμποσο καιρό διατηρούσε δεσμό με αρκετά νεότερο της γόνο των νοτίων προαστίων.

read more

Θα αγοράζατε ποτέ Barbie Carine Roitfeld;

Posted: 14 Oct 2011 08:45 AM PDT

Θα αγοράζατε ποτέ Barbie Carine Roitfeld;

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη της μοναδικής Carine Roitfeld στο περιοδικό Madame, ένα ένθετο της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, παρ' ολίγο να γίνει πραγματικότητα μια κούκλα Carine Barbie! Η τέως διευθύντρια της γαλλικής Vogue είπε ότι της γίνονται συνεχώς πολλές προσφορές για συνεργασία, και μία από αυτές ήταν από την εταιρεία Mattel («μητέρα» της Barbie). Δυστυχώς, η Roitfeld απέρριψε την προσφορά.

Τα μελλοντικά projects, σύμφωνα με την Carine, «πρέπει να έχουν λογική και νόημα». Βέβαια, η κυρία της μόδας έχει αναθεωρήσει πολλές φορές τις απόψεις...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Διαμονή πολυτελείας κάτω από τον βυθό

Posted: 14 Oct 2011 08:45 AM PDT

Διαμονή πολυτελείας κάτω από τον βυθό

Ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικής ποιότητας ψάρι, αλλά σας βάζει να το φάτε μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Στον βυθό της θάλασσας.

Στις μαφιόζικες ταινίες, όταν ο αρχηγός της φαμίλιας δίνει την εντολή «βάλτε τον να κοιμηθεί με τα ψάρια», σημαίνει πως κάποιος πρόκειται να πεθάνει. Σε ένα εστιατόριο στις Μαλδίβες, όμως, η φράση αυτή έχει κυριολεκτική σημασία. Σας βάζουν να κοιμάστε παρέα με τα ψάρια.

Η δυνατότητα του να μπορούσαμε να ζήσουμε υποβρύχια, είναι κάτι που πολλοί από εμάς το έχουμε ονειρευτεί αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσε να γίνει. Για κάποιους τυχερούς ταξιδιώτες, όμως, το όνειρο αυτό είναι πλέον πραγματικότητα.

Πριν από πέντε χρόνια, το Conrad Maldives Rangali Island, ένα πολυτελές resort στις Μαλδίβες, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στον βυθό της θάλασσας. Φέτος, για να γιορτάσουν την επέτειο των πέντε χρόνων τους, οι υπεύθυνοι πήγαν τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα. Προσέφεραν στους πελάτες τη δυνατότητα όχι μόνο να φάνε κάτω από το νερό, αλλά και να κοιμηθούν. Το εστιατόριο 12 θέσεων, που βρίσκεται περίπου 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έδωσε τη θέση του σε μια prive κρεβατοκάμαρα για δύο άτομα, στις υπηρεσίες της οποίες συμπεριλαμβάνονταν prive δείπνο με σαμπάνια και πρωινό στο κρεβάτι. Το καλύτερο δώρο όμως σε αυτή τη προσφορά, ήταν η θέα στον γεμάτο ζωή κοραλλιογενή ύφαλο που περικυκλώνει τις τζαμαρίες του δωματίου.

Το υπόλοιπο κομμάτι του resort που βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, μπορεί να υστερεί σε υποβρύχια μαγεία, είναι όμως εξίσου εντυπωσιακό για τα συνηθισμένα δεδομένα. Περιλαμβάνει 50 υπερπολυτελείς βίλες πάνω στο νερό, 79 βίλες πάνω στην παραλία και 21 βίλες-spa με prive δωμάτια περιποίησης. Γύρω από τις βίλες βρίσκονται εντυπωσιακά συντριβάνια, υπαίθρια μπάνια μέσα στους καταπράσινους κήπους και γυάλινοι τοίχοι που βάζουν τη φύση μέσα στα δωμάτια, ενώ η έξυπνη αρχιτεκτονική τοπίου που έχει χρησιμοποιηθεί εξασφαλίζει απόλυτη απομόνωση.

Μέχρι να βρούμε τα λεφτά για να το επισκεφτούμε (αν γελάσετε θα το καταλάβουμε), μπορούμε τουλάχιστον να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Οι τέσσερις σέξι χοροί που καίνε τις θερμίδες

Posted: 14 Oct 2011 08:15 AM PDT

Οι τέσσερις σέξι χοροί που καίνε τις θερμίδες

Κάψτε όλες τις περιττές θερμίδες από το σώμα σας, βάζοντας τα παπούτσια του χορού και κουνώντας τους γοφούς σας στον ρυθμό της μουσικής.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα σέξι, καλλίγραμμο κορμί της τάξης μιας Shakira, η λύση είναι απλή: λάτιν χοροί. Χοροί όπως η salsa και η samba μπορούν να γίνουν το κλειδί για να κάψετε πολλές θερμίδες και να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο σώμα.

Το κούνημα των γοφών στους λάτιν χορούς είναι το ίδιο αποτελεσματικό στην εξαφάνιση των θερμίδων με οποιαδήποτε άλλη άσκηση, καθώς έχει αποδειχθεί πως ενήλικες που ζυγίζουν γύρω στα 64 κιλά, μπορούν να κάψουν 340 θερμίδες αν χορεύουν για μία ώρα. Τον ίδιο ακριβώς αριθμό θερμίδων, δηλαδή, που θα έκαιγαν αν κολυμπούσαν ή περπατούσαν για μια ώρα.

Σύμφωνα με τον οργανισμό Livestrong, οι κινήσεις των λάτιν χορών κάνουν όλα τα μέλη του σώματος να κινούνται, αυξάνοντας τον καρδιακό παλμό και καίγοντας θερμίδες για αρκετή ώρα μετά το τέλος του χορού. Επιπροσθέτως, η ρυθμική και γρήγορη μουσική των χορών αυτών κάνει την άσκηση διασκεδαστική και ευχάριστη.

Αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε μεταξύ των λάτιν χορών, η παρακάτω λίστα με τους τέσσερις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικού χορούς μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

1. Samba: Ένας τυπικός βραζιλιάνικος χορός που αποτελεί το «πλήρες πακέτο» στο κάψιμο των θερμίδων. Αν φτάσετε σε ικανοποιητικό επίπεδο, μπορείτε να καίτε μέχρι και 432 θερμίδες την ώρα.
2. Salsa: Ο χορός αυτός έχει ρίζες στην Κούβα και το Puerto Rico και μπορεί να «σμιλέψει» τους δικέφαλους και τους τετρακέφαλούς σας, τις γάμπες και τους μηρούς. Μπορείτε να χορέψετε solo ή σε ζευγάρια. Σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις του έχουν την επίδραση ήπιας αεροβικής άσκησης και μπορούν να κάψουν μέχρι και 410 θερμίδες την ώρα.
3. Merenque: Αν βαριέστε να περπατάτε για μία ώρα, προτιμήστε να μάθετε Merengue. Πρόκειται για τον επίσημο χορό της Δομινικανής Δημοκρατίας και μπορεί να σας κάνει να κάψετε μέχρι και 372 θερμίδες την ώρα. Οι μηροί και οι γάμπες σας θα τονιστούν εντυπωσιακά και θα αποκτήσετε ακαταμάχητα πόδια.
4. Cumbia: Η Cumbia είναι ο χορός στον οποίο επιδίδονταν οι νέοι που ήταν σκλάβοι στη Κολομβία. Οι χορογραφίες του γίνονται με τη συνοδεία ενός τυμπάνου και μπορούν να σας κάνουν να χάσετε μέχρι και 396 θερμίδες την ώρα, όσο δηλαδή θα καίγατε παίζοντας πόλο για 30 λεπτά.

Ανακαλύψτε τη σαγήνη στο βλέμμα

Posted: 14 Oct 2011 07:30 AM PDT

Ανακαλύψτε τη σαγήνη στο βλέμμα

Τι ζητάτε πόα μία μάσκαρα; Μήπως όγκο που δεν φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε να πετύχετε; Με την Lancôme Hypnose Drama, τον έχετε.

Αν σας αρέσει να σαγηνεύετε τους γύρω σας απλά κινώντας τις βλεφαρίδες σας, τότε η μάσκαρα Lancôme Hypnose Drama, είναι φτιαγμένη για εσάς.

Πρόκειται για τη μάσκαρα της υπέρτατης τόλμης και υπερβολής. Η Hypnôse Drama είναι η ειδικός στο να πολλαπλασιάζει άμεσα τον όγκο των βλεφαρίδων και να κάνει το βλέμμα πολύ πιο δραματικό και έντονο.

Αν αυτό που αναζητάτε είναι θεαματικός όγκος τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να της αντισταθείτε. Ζήστε μέσα από την ένταση που σας προσφέρει.

Gisele Bundchen – Tom Brady: Προς πώληση το σπίτι στη Βοστώνη

Posted: 14 Oct 2011 03:52 AM PDT

Είναι η δεύτερη τους προσπάθεια να πουλήσουν το σπίτι τους στη Βοστώνη, το μέρος όπου η Gisele Bunchen γέννησε το γιο της Benjamin.

read more

Θα πάρω το καπελάκι μου…

Posted: 14 Oct 2011 08:18 AM PDT

Αν σας… καπελώσουν μην βιαστείτε να θυμώσετε!

read more

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη από τη Λοΐζου

Posted: 14 Oct 2011 07:58 AM PDT

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη κατάλαβε ότι η Αλεξάνδρα Λοΐζου δεν αστειεύεται και έτσι της ζήτησε συγγνώμη.

read more

Mέμος Μπεγνής: «Εγώ μουσικός γεννήθηκα»

Posted: 12 Oct 2011 06:08 AM PDT

«Όταν έχεις ένα ταλέντο, σε δύσκολες περιόδους δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;», αναρωτιέται ο Μέμος Μπεγνής δικαιολογώντας έτσι την επιλογή του φέτος να βρίσκεται σε μουσική σκηνή.

read more

Ο Johnny Depp στην πρεμιέρα του Rum Diary

Posted: 14 Oct 2011 03:49 AM PDT

Στο Λος Άντζελες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Johnny Depp.

read more

Η άφιξη του πρίγκιπα και οι εκπλήξεις του

Posted: 14 Oct 2011 07:27 AM PDT

Στην Ελλάδα έρχεται ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο οποίος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

read more

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Posted: 14 Oct 2011 06:58 AM PDT

Με ανεπίσημο αλλά πρωτότυπο τρόπο παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού από την ΠΑΕ.

read more

Karl Lagerfeld: «Αυτά που κάνω, η Coco Chanel δεν τα έκανε ποτέ»

Posted: 14 Oct 2011 08:05 AM PDT

Μπορεί να είναι δύσκολο για τον Karl Lagerfeld να ζει συνεχώς κάτω από τη σκιά της Coco Chanel, ο σχεδιαστής όμως δεν στέκεται στις συγκρίσεις και υπερασπίζεται το έργο του.

read more

Η συγνώμη της Hilary Swank

Posted: 14 Oct 2011 03:39 AM PDT

Έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων του αμφιλεγόμενου προέδρου της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

read more

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Γιγουρτάκη

Posted: 14 Oct 2011 07:59 AM PDT

Αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες οδεύουν προς το κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να πουν το τελευταίο αντίο στον καλό τους φίλο, Νίκο Γιγουρτάκη.

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές