Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Ο τουρκικός στρατός πίσω από τους λαθρομετανάστες

Posted: 18 Oct 2011 09:43 AM PDT


Τεράστιο πολιτικό θέμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εγείρει η αναφορά των ελληνικών συνοριακών δυνάμεων, που αποκαλύπτει ανάμιξη του τουρκικού στρατού στην προώθηση λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Τα στοιχεία των ελληνικών αστυνομικών αρχών βρίσκονται ήδη στα χέρια του ευρωπαϊκού οργανισμού Frontex, μέλη του οποίου είναι εγκατεστημένα εδώ και δύο χρόνια στον Έβρο.

Σύμφωνα με την «καυτή» αναφορά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρατήρησαν πρόσφατα...με τις θερμικές κάμερες αυτοκίνητο του τουρκικού στρατού να αποβιβάζει "ύποπτα άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στον ποταμό Έβρο και στην συνέχεια επιχείρησαν να διασχίσουν παρανόμως τα σύνορα".

Σε άλλες περιπτώσεις, επισημαίνεται στην αναφορά, οι ομάδες των μεταναστών, που συνήθως οδηγούνται από τούρκους διακινητές, συναντώνται με στρατιωτικές περιπόλους της γειτονικής χώρας οι οποίες τους επιτρέπουν να κινούνται ανενόχλητες προς τη μεθόριο.

Τα ύποπτα περιστατικά που έχουν καταγραφεί από τις ελληνικές αρχές αναμένεται να τεθούν υπόψη και των τούρκων αστυνομικών οι οποίοι εκπροσωπούν τις αρχές της χώρας τους στο "σημείο επαφής" που έχει εγκαινιαστεί μεταξύ των δύο πλευρών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ανταλλάσσονται απόψεις σε τακτική βάση για την αντιμετώπιση των κυμάτων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η τουρκική αστυνομία παραπέμπει τις υποθέσεις αυτές τόσο στον τουρκικό στρατό όσο και στη στρατοχωροφυλακή της γειτονικής χώρας, που είναι οι αρμόδιες αρχές επιτήρησης των συνόρων.

kinitro news

Και όμως, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται…!

Posted: 18 Oct 2011 02:19 AM PDT



Η Τουρκία «ευημερεί», αλλά οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα.
Μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος από την κυβέρνηση γιατί συμβαίνει αυτό;


Γιατί προτιμούν, άραγε, την πατρίδα μας οι λαθρομετανάστες, όταν γνωρίζουν πως η Ελλάδα έχει τρομερά οικονομικά προβλήματα, η ανεργία ανεβαίνει την ανηφόρα και μήνα προς μήνα σπάζει κάθε ρεκόρ;

Γιατί επιμένουν οι λαθρομετανάστες να εισέρχονται στην χώρα μας και δεν παραμένουν στην Τουρκία;

Γιατί οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, δεν κατευθύνονται προς την Τουρκία, της οποίας η οικονομία ανθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των τούρκων πολιτικών και τα γραφόμενα των Ελληνικών εφημερίδων;

Ποιος μπορεί να εξηγήσει, την στάση αυτή των λαθρομεταναστών, οι οποίοι επιμένουν να έχουν ως στόχο τους την Ελλάδα, όταν είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να ευημερήσουν πλέον εδώ;

Οι παραπάνω ερωτήσεις δεν απευθύνονται προς νοήμονες πολίτες.
Απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους ανοήτως κυβερνώντες την Ελλάδα και στους οπαδούς τους…

Εμείς δεν σκοπεύουμε να δώσουμε τις απαντήσεις, επειδή τα κυβερνητικά φερέφωνα του διαδικτύου θα μας χαρακτηρίσουν ως φασίστες. Συμφωνούμε πως οι λαθρομετανάστες είναι άνθρωποι που τους αξίζει μία καλύτερη ζωή, αλλά με δεδομένο πως αυτή δεν θα την βρούνε πλέον στην πατρίδα μας, γιατί συνεχίζουν να έρχονται σε μία χώρα που δεν προσφέρει ούτε την ευκαιρία, αλλά ούτε καν το όνειρο για κάτι καλύτερο;

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Απαντήσεις που θα συμπεριλαμβάνουν τη φράση "επειδή η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη", απορρίπτονται, αφού η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία τεράστια φυλακή, με ορθωμένους τους φράχτες εξόδου προς την Ευρώπη. Οι λαθρομετανάστες εγκλωβίζονται εδώ και δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να μπαίνουν στην Ευρώπη από την Ελλάδα...


kinitro news

Χτύπησε δίχρονο κοριτσάκι και το άφησε να πεθάνει

Posted: 18 Oct 2011 01:22 AM PDT

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο το οποίο δείχνει έναν οδηγό να χτυπά με το φορτηγό του ένα κοριτσάκι δύο ετών και να το παρατάει στο δρόμο.



Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ κυρίως για την....

απίστευτη αδιαφορία και αναισθησία του κόσμου.



Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα, καταγράφηκε από κάμερες και μεταδόθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.



Το δίχρονο κοριτσάκι ξέφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του και περιφερόταν στο δρόμο με αποτέλεσμα να το χτυπήσει ένα βαν. Στο βίντεο φαίνεται το φορτηγό να χτυπά το μικρό κορίτσι, να σταματάει για λίγο ενώ βρισκόταν κάτω από το όχημα και στη συνέχεια να φεύγει, πατώντας τα πόδια της.



Στη συνέχεια εμφανίζονται πεζοί, μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες, οι οποίοι προσπερνούν το κορίτσι που βρίσκεται τραυματισμένο στο δρόμο.



Τελικά, αφού το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε και από δεύτερο όχημα, ένας περαστικός την μετέφερε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και άρχισε να ψάχνει για τη μητέρα του.



Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Κυριακή.


newsbomb.


SLEEPING BEATY (2011) R5 XviD-ilLG

Posted: 17 Oct 2011 10:04 PM PDT








Η Λούσι είναι μια φοιτήτρια που πέφτει στην πορνεία και τα ναρκωτικά και καθίσταται ανίκανη να ανακτήσει τον εαυτό της. Έτσι, θα καταλήξει να κοιμάται στο «δωμάτιο της ωραίας κοιμωμένης», οι άντρες να κάνουν ότι θέλουν πάνω της και το πρωί να μην θυμάται τίποτα.

ενσωματομενοι ελληνικοι υποτιτλοι


http://www.megaupload.com/?d=WSAO55X1





Drama
Ξένος τίτλος :Sleeping Beauty
IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1588398/
Quallity & Release :R5.XviD-ilLG
Παραγωγή :Australia
Επίσημη Πρεμιέρα :23 June 2011
Σκηνοθέτης :Julia Leigh
Σεναριογράφος :Julia Leigh
Ηθοποιοί :Emily Browning, Rachael Blake and Ewen Leslie
Απόδοση Διαλόγων :Marios1909-SMP™

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές