Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τα πιο extreme ταξί που έχετε δει (pics)

Posted: 18 Oct 2011 03:57 PM PDT

Κάνουν τη διαδρομή απολαυστική. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες..








Σεμινάριο παρκαρίσματος από μια ειδική στον τομέα (video)

Posted: 18 Oct 2011 03:57 PM PDT

Δείτε το βίντεο...




Ο πιο ακριβός φορητός υπολογιστής (pics)

Posted: 18 Oct 2011 03:56 PM PDT

Αυτό το πολύτιμο Macbook Pro είναι καλλυμένο με χρυσό … 25 καρατίων και το λογότυπο του είναι σχεδιαμένο με διαμάντια. Η τιμή του ξεκινά από τα 20.000 δολάρια και φθάνει μέχρι και τα 35.000 δολάρια!







Ο μπόμπιρας το' σκασε! (video)

Posted: 18 Oct 2011 12:51 PM PDT

Μπας και είναι ο γιος του Ταρζάν;



Οι πιο τρελοί γάμοι που έχετε δει (pics)

Posted: 18 Oct 2011 12:36 PM PDT

Η συλλογή αυτή από μοναδικές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε γάμους δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν αρκετή τρέλα και φαντασία. Ωστόσο κάποιες φωτογραφίες δείχνουν αστεία περιστατικά που δυστυχώς έχουν συμβεί σε πολλούς από εμάς. Δείτε τις φωτογραφίες...



 Kamikazi.gr - Οι πιο παράξενοι γάμοι που έχετε δει

Θεϊκές στολές από το Halloween (pics)

Posted: 18 Oct 2011 12:10 PM PDT

Ανεβάζουν τον πήχη ψηλά...























Γλύτωσαν από του Χάρου τα δόντια (pics)

Posted: 18 Oct 2011 12:08 PM PDT

Δύο επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου σώθηκαν από θαύμα όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα, στη συνέχεια με μια νταλίκα και κατέληξε «καρφωμένο» στην είσοδο ενός καταστήματος στην Swansea στη νότια Ουαλία και τελικά… κατέρρευσε και η οροφή του!

Οι τρεις άνθρωποι υπέστησαν ευτυχώς ελαφριά τραύματα στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.






Διάσημος ηθοποιός τα παράτησε όλα και έγινε... αστυνομικός!

Posted: 18 Oct 2011 08:10 AM PDT

Δεν πρόκειται για σενάριο νέας κινηματογραφικής ταινίας που πρόκειται να... πρωταγωνιστήσει ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ αλλά για την απόφασή του να παρατήσει το Χόλιγουντ και να γίνει… Σερίφης!

Ο Στίβεν Σιγκάλ έριξε μαύρη πέτρα στην καλλιτεχνική του καριέρα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον νόμο! Έτσι λοιπόν έγινε Σερίφης για να προστατεύει τους πολίτες από το κακό.
Ο 59χρονος ηθοποιός ο οποίος έχει μαύρη ζώνη στο Αϊκίντο (πολεμική τέχνη της Ιαπωνίας) και 7 νταν, κάνει περιπολίες στα σύνορα σε μια κομητεία του Τέξας, ενώ εκπαιδεύει τους αστυνομικούς πώς να αμύνονται σε περίπτωση που κάποιος τους επιτεθεί!
Παιδικό απωθημένο ή τον χτύπησε η οικονομική κρίση;

Αυτή η πορνοστάρ είναι σέξι ακόμη και όταν είναι ντυμένη (pics)

Posted: 18 Oct 2011 06:11 AM PDT

Η Brittney Amber είναι πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό. Όπως είναι λογικό οι περισσότεροι fan της την θαυμάζουν γυμνή. Ωστόσο με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες η Brittney αποδεικνύει πως ακόμη και ντυμένη... συνεχίζει να είναι sexy. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.



A Sexy but Tamer Pornstar

Η πιο cool δημόσια τουαλέτα που έχετε δει!

Posted: 18 Oct 2011 05:45 AM PDT

Δεν ξέρουμε σε ποιο μέρος είναι η συγκεκριμένη τουαλέτα αλλά αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι αυτός που το σκέφτηκε είναι πολύ μπροστά. Συμφωνείτε;;


Τα πιο extreme body piercing που έχετε δει vol.2 (pics)

Posted: 18 Oct 2011 05:16 AM PDT

Εντάξει είπαμε καλά και τα body piercing άλλα αυτοί οι τύποι το παράκαναν. Δείτε τις φωτογραφίες..














Τυχερός αλεξιπτωτιστής σώθηκε την τελευταία στιγμή (video)

Posted: 18 Oct 2011 05:13 AM PDT

Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν οι θεατές την πτώση του 27χρονου αλεξιπτωτιστή Christopher Brewer από ύψος 60 μέτρων όταν το αλεξίπτωτο του δεν άνοιξε σωστά.
Η πτώση με αλεξίπτωτο έγινε στα πλαίσια του ετήσιου εορτασμού της «Ημέρας της Γέφυρας Fayetteville» στη Δυτική Βιρτζίνια. Ο νεαρός αλεξιπτωτιστής κάνει το άλμα από τη γέφυρα αλλά το αλεξίπτωτο του δεν ανοίγει σωστά με αποτέλεσμα να πέσει στο ποτάμι με ταχύτητα πάνω από 60 χιλιόμετρα την ώρα.

Όσοι είδαν το περιστατικό αναφέρουν πως σώθηκε από θαύμα. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με κάταγμα λεκάνης, τραυματισμό του πνεύμονα και έναν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη. Σωτήρια ήταν η ειδική στολή που φορούσε η οποία επιβράδυνε την πτήση!



Οι άνθρωποι αυτοί είχαν τύχη βουνό (pics)

Posted: 18 Oct 2011 04:12 AM PDT

Δείτε μια συλλογή με ατυχήματα που οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτά στάθηκαν απίστευτα τυχεροί.














Flash game: Happy Marathon

Posted: 18 Oct 2011 03:51 AM PDT





Στη φυλακή λόγω Facebook!

Posted: 18 Oct 2011 03:47 AM PDT

Ο Στέφαν Μπάιρελ θα οδηγηθεί στη φυλακή λόγω σχολίων του στο... facebook! Αυτό αποφάσισε η Αστυνομία της Σκωτίας, σε μια προσπάθεια να παραδειγματίσει τους υπόλοιπους φανατικούς οπαδούς της χώρας.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Μπάιρελ, στο διάστημα 28 Φεβρουαρίου - 8 Μαρτίου, πόσταρε στο γκρουπ "Ο Νιλ Λένον πρέπει να τιμωρηθεί" κάποια σχόλια, στα οποία καταφερόταν με όχι πολύ κόσμιες εκφράσεις κατά των οπαδών της Σέλτικ, αλλά και των Καθολικών γενικότερα. "Ελπίζω όλοι οι οπαδοί της Σέλτικ να πεθάνουν. Οι Καθολικοί είναι καθάρματα. Είμαι υπερήφανος που μισώ αυτούς τους βρωμο-Ιρλανδούς καλλιεργητές πατατών"

Αυτά τα σχόλια εξόργισαν τους ανθρώπους της αστυνομίας, που όχι μόνο τον συνέλαβαν, αλλά τον καταδίκασαν -μέσω του δικαστηρίου- σε οκτώ μήνες φυλάκιση, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι εξαγοράσιμοι!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μπάιρελ διέπραξε ένα " ...αδίκημα μίσους το οποίο δεν θα πρέπει να γίνεται ανεκτό απ` τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους της Γλασκώβης και της Σκωτίας" και η καταδίκη του " ...θα στείλει μήνυμα και σε άλλους που διαπράττουν παρόμοια αδικήματα".


Οι fail & win φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 18 Oct 2011 03:44 AM PDT




Έκαναν πλαστική για να μοιάσουν στα ινδάλματά τους (pics)

Posted: 18 Oct 2011 03:24 AM PDT

Το να θαυμάζεις έναν σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι περίεργο αλλά το να θέλεις να γίνεις σαν αυτόν είναι παρά πολύ παράξενο και αγγίζει τα όρια της... παράνοιας! Και όμως, κάποιοι άνθρωποι κατέφυγαν σε πλαστικό χειρούργο για να μοιάσουν στο είδωλο τους. 

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι μια πραγματικότητα που σοκάρει.

Δείτε  τα αποτελέσματα των πλαστικών επεμβάσεων...



Όταν η Angelina Jolie γίνεται πηγή έμπνευσης


Όταν ο Brad Pitt γίνεται πηγή έμπνευσης


Όταν η Jessica Alba γίνεται πηγή έμπνευσης


Όταν ο Michael Jackson γίνεται πηγή έμπνευσης


Όταν η Cher γίνεται πηγή έμπνευσης



Φάλαινες-δολοφόνοι σε ομαδικό κυνήγι (pics & vid)

Posted: 18 Oct 2011 02:57 AM PDT

Οι όρκες- ή φάλαινες-δολοφόνοι- φαίνεται πως έχουν αναπτύξει έναν τρόπο για να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο κυνήγι με στόχο φώκιες που ελπίζουν να τη γλιτώσουν πάνω σε κομμάτια πάγου.

Οι όρκες συντονίζουν τις ουρές και τις κινήσεις τους για να προκαλέσουν μεγάλα κύματα ακριβώς δίπλα στο κομμάτι του πάγου, προκειμένου η άτυχη φώκια να πέσει στο νερό, όπου δεν έχει καμία πιθανότητα να τους γλιτώσει....

Οι επιστήμονες παρατήρησαν με μεγάλη προσοχή αυτό το «κοινό μέτωπο» των φαλαινών στο κυνήγι, που δείχνει πόσο μεθοδικό είναι το εγχείρημά του.

Ο επικεφαλής των ερευνητών στην Ανταρκτική εξήγησε πως κάποιες λίγες φορές οι φώκιες κατάφερναν να ξεγλιστρήσουν μέσα στο «χαμό», ωστόσο τις περισσότερες φορές, τρεις στις τέσσερις, το κυνήγι των φαλαινών ήταν απόλυτα επιτυχημένο.

Οι επιστήμονες εντυπωσιάστηκαν επίσης από την ακρίβεια με την οποία οι φάλαινες αποσπούσαν από το θήραμά τους μόνο το θρεπτικό κρέας του και άφηναν κατά μέρους το σκληρό δέρμα και το κεφάλι. Τα... υπολείμματα του κυνηγιού που εντόπισε η ερευνητική ομάδα το αποδεικνύουν...

Τις τράβηξαν ο Δρ. Ρόμπερτ Πίτμαν, θαλάσσιος βιολόγος από την Εθνική Αρχή Ωκεανών και Ατμόσφαιρας στην Καλιφόρνια και οι συνάδελφοί του Τζον Ντέρμπαν και Κάθριν Τζεφς που βρέθηκαν στην Ανταρκτική βοηθώντας ένα συνεργείο του BBC που έκανε γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ «Παγωμένος πλανήτης».

Το βίντεο τραβήχτηκε παλαιότερα και δείχνει μία ομάδα φαλαινών που σηκώνουν κύμα και πετούν τη φώκια στη θάλασσα, όμως, όπως φαίνεται δεν την σκοτώνουν και μετά από λίγο η φώκια ξαναεμφανίζεται πάνω στον πάγο. Εκτιμάται πως αυτό έγινε διότι οι φάλαινες εκπαίδευαν τα μικρά τους...

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:




















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές