Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ArvilaTV | Funny Shit


ArvilaTV | Funny Shit


Ψηφίστε την για να.. γδυθεί!

Posted: 08 Oct 2011 09:21 AM PDT

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Ψηφίστε την για να.. γδυθεί!

Posted: 08 Oct 2011 09:18 AM PDT

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Η οδοντίατρος και το … string (βίντεο)!!

Posted: 22 Sep 2011 02:43 PM PDT

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Ραντεβού στις 10 Αυγούστου !!

Posted: 29 Jul 2011 01:59 PM PDT

Όπως λέει και ο μεγάλος Σωκράτης,
Πάμε να φύγουμε απ' αυτή την πόλη
δε βλέπεις πως μας στρίμωξαν για τα καλά
απ' το δικό μας χέρι τίποτε δεν περνά
Πάμε να φύγουμε...


Πάμε λοιπόν να φύγουμε διακοπές μακριά από τη τσιμεντούπολη, να ξεχαστούμε, να ρίξουμε καμιά βουτιά και να επιστρέψουμε πιο ανανεωμένοι.. Ραντεβού λοιπόν στις 10 Αυγούστου αν όλα πάνε καλά, εδώ θα είμαστε πάλι και το ίδιο ελπίζουμε και για εσάς. Καλές διακοπές, για όσους πάνε και για όσο κρατήσουν, καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε να ξεχαστούμε και να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα προβλήματα και τη ρουτίνα.. Οι μπίρες στην υγεία όλων!!!



Με εκτίμηση ArvilaTV


Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Αυθαίρετα: Ποια εντάσσονται στη ρύθμιση και τα κριτήρια για τα πρόστιμα

Posted: 31 Jul 2011 07:02 AM PDT

Mέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να καταθέσουν τις αιτήσεις για να πληρώσουν τα νέα ενιαία πρόστιμα και να τακτοποιήσουν το ακίνητό τους. H τακτοποίηση θα είναι για 40 χρόνια για όσους το αυθαίρετο αποτελεί κύρια και πρώτη κατοικία (είτε είναι εντός ή εκτός σχεδίου) και για 20 χρόνια στα υπόλοιπα εκτός σχεδίου αυθαίρετα με δυνατότητα παράτασης. Tα πρόστιμα διαφέρουν για κάθε περίπτωση αυθαιρέτων και θα μπορούν να καταβληθούν μέχρι και σε 14 δόσεις ή εφάπαξ με έκπτωση 20%.


Mε την καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται η σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. H κυβέρνηση εκτιμά ότι θα εισπράξει έως το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ από τα περισσότερα του ενός εκατομμυρίου αυθαίρετα που υπολογίζεται ότι υπάρχουν στη χώρα. Aυτά προβλέπονται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε χτες αργά το βράδυ στη Bουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου. Aπό το νομοσχέδιο λείπει τελικά η ρύθμιση περί οριστικής νομιμοποίησης αυθαιρέτων που είχε αρχικά ανακοινωθεί, μέσω της δυνατότητας αγοράς δικαιωμάτων γης, αφού αυτό θα προκαλούσε συνταγματικά κωλύματα.


Διατήρηση


Aναλυτικά, με το νόμο δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να πληρώσουν ένα ενιαίο και σχετικά προσιτό πρόστιμο, το οποίο υπολογίζεται με βάση έναν πολύπλοκο μαθηματικό τύπο και με αυτό το τρόπο να διατηρήσουν το ακίνητό τους:
· Για 40 χρόνια αν είναι εντός σχεδίου.
· Για 40 χρόνια αν είναι εκτός σχεδίου και αποτελεί πρώτη και κύρια κατοικία, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης ή ο/η συζυγος του/της και τα ανήλικα τέκνα δεν έχουν δικαιώματα σε άλλο ακίνητο.
· Για 20 χρόνια αν είναι άλλη κατοικία εκτός σχεδίου.
Mε τον τρόπο αυτό απαλλάσσονται από την κατεδάφιση και αποκτούν παράλληλα τη δυνατότητα μεταβίβασης.


Εκτός σχεδίου
Για τα εκτός σχεδίου αυθαίρετα ειδικότερα, εάν ολοκληρωθεί ο πολεοδομικός σχεδιασμός και ο καθορισμός των χρήσεων γης και των όρων και περιορισμών δόμησης της περιοχής και το διατηρούμενο κτίσμα εντάσσεται σε αυτόν, διατηρείται για επιπλέον 20 χρόνια. Eπιπλέον, για αυθαίρετα που έχουν ανεγερθεί σε μη άρτια και συνεπώς μη οικοδομήσιμα οικόπεδα, η διατήρηση επίσης αυξάνεται σε 40 χρόνια υπό την προϋπόθεση:
· χρήσης όμορου ή τμήματος όμορου ή οικοπέδου που βρίσκεται στο δήμο της αυθαίρετης κατασκευής, άρτιου και οικοδομήσιμου γηπέδου για τη συμπλήρωση της υπολειπόμενης αρτιότητας ή
· ειδικού προστίμου ισοδύναμου εμβαδού γης που υπολείπεται ή συνδυασμό των δύο παραπάνω.


Δεν εντάσσονται και είναι άμεσα κατεδαφιστέα όσα βρίσκονται σε δάση, ρέματα, αιγιαλούς, αρχαιολογικούς χώρους.


Ποιοι εντάσσονται


Στη ρύθμιση διατήρησης αυθαιρέτων εντάσσονται όσοι έχτισαν αυθαίρετο έως τις 28 Aπριλίου 2010, όταν και τέθηκε σε ισχύ η ρύθμιση για την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων. Eπίσης, από 1 Iανουαρίου 2012 όλα τα ακίνητα δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται χωρίς την υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και τη δήλωση μηχανικού που θα βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια. Aκόμα, από εδώ και στο εξής ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις από όσους εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κ.λπ.) επισύρουν αυστηρές ποινές. Για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.


Ειδικές περιπτώσεις


Eιδικά για περιπτώσεις που η υπέρβαση της οικοδομικής άδειας είναι έως 20 τ.μ. και εφόσον το μέγεθος αυτό δεν υπερβαίνει το 20% της επιτρεπόμενης επιφάνειας καθώς και για υπέρβαση ύψους έως 20% το πρόστιμο ορίζεται σε 1.500 ευρώ για εκτός σχεδίου περιοχές, σε 2.000 ευρώ για εντός σχεδίου με τιμή ζώνης έως 2.000 ευρώ και σε περιοχές με μεγαλύτερη τιμή ζώνης το πρόστιμο είναι 3.000 ευρώ. Tο πρόστιμο αυτό μειώνεται στο μισό για περιπτώσεις που ακυρώθηκε ή ανακλήθηκε η οικοδομική άδεια και για πρόχειρες κατασκευές που έγιναν πριν από την 1/1/1983. Γι' αυτές τις περιπτώσεις το πρόστιμο καταβάλλεται εφάπαξ, χωρίς έκπτωση και μέχρι 31.12.2011. Σε περίπτωση παρέλευσης της παραπάνω προθεσμίας το ποσό του ενιαίου ειδικού προστίμου προσαυξάνεται σε ποσοστό 3% για κάθε μήνα καθυστέρησης.


Ποινολόγιο


Oσοι δεν υποβάλλουν δήλωση και δεν πληρώσουν το ενιαίο πρόστιμο, ή όσοι υποβάλλουν ψευδή στοιχεία υποχρεώνονται αν εντοπιστούν μετά από έλεγχο ή καταγγελία να πληρώσουν πρόστιμο ανέγερσης ίσο με το 30% επί της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου και ετήσιο πρόστιμο διατήρησης ίσο με το 5% επί της αντικειμενικής αξίας, για κάθε έτος μέχρι τη κατεδάφισή του.


Υυπηρεσία κατεδαφίσεων


Θεσμοθετείται και η Eιδική Yπηρεσία Kατεδαφίσεων, η οποία θα έχει την αρμοδιότητα του εντοπισμού και του ελέγχου των αυθαιρέτων, της έκδοσης και εκτέλεσης πράξεων κατεδάφισης και τη μέριμνα για την ορθή διάθεση των οικοδομικών αποβλήτων (μπάζων) και την αποκατάσταση. H υπηρεσία θα έχει στη διάθεσή της και μηχανικά μέσα ή τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ιδιώτες για τις κατεδαφίσεις.


Ποιες είναι οι κλίμακες


Tο πρόστιμο για τις αυθαίρετες κατοικίες υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά της υπέρβασης δόμησης επί το συντελεστή 15% επί της τιμής ζώνης του ακινήτου και επί του συντελεστή που δίνεται για κάθε είδος πολεοδομικής παράβασης. Για τους αυθαίρετους επαγγελματικούς χώρους το πρόστιμο υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα τετραγωνικά της υπέρβασης δόμησης επί της τιμής ζώνης επί το ποσοστό κατηγορίας του εμβαδού.


Tο πρόστιμο καταβάλλεται εντός 24 μηνών για τα ακίνητα κατοικίας και εντός 36 μηνών για τα ακίνητα άλλης χρήσης από την έναρξη ισχύος του νόμου, ολόκληρη ή τμηματικά σε 8 και 14 ισόποσες δόσεις αντίστοιχα, εκ των οποίων η πρώτη δόση καταβάλλεται εντός προθεσμίας 8 μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.
Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής, κατά το χρόνο καταβολής της πρώτης δόσης παρέχεται έκπτωση 20%. Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής των παραπάνω δόσεων επιβάλλεται προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης. Eπιτρέπεται η σύνδεση των κτιρίων αυτών με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας μετά την καταβολή τουλάχιστον της πρώτης δόσης του ενιαίου ειδικού προστίμου.


Σηφομιχελάκης Αθανάσιος
Μηχανολόγος Μηχανικός
Ενημερωθείτε ΕΔΩ...


Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Υπολογισμός προστίμου για νομιμοποίηση Αυθαιρέτου…

Posted: 31 Jul 2011 05:26 AM PDT




Σηφομιχελάκης Αθανάσιος
Μηχανολόγος Μηχανικός
2106659851 - 6973987581

www.michanologos.gr


Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Έλενα Παπαβασιλείου: Sexy και όποιος αντέξει με το bikini της στη Μύκονο...!

Posted: 29 Jul 2011 01:48 PM PDT


Έλενα Παπαβασιλείου: Sexy και όποιος αντέξει με το bikini της στη Μύκονο!
Αφού τελείωσε η εκπομπή της για καλοκαίρι, η εκρηκτική Έλενα Παπαβασιλείου ετοίμασε τις βαλίτσες της και είπε να ανεβάσει την θερμοκρασία
στη Μύκονο με την παρουσία της! Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην παραλία της Ψαρού με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και φυσικά όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω της.
athensbars

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Η Tila Tequila μας δείχνει τον ποπό της...!

Posted: 29 Jul 2011 01:00 PM PDT




Η Tila Tequila μας δείχνει τον ποπό της

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Οι … γυμνές ποδηλατοδρομίες μας αρέσουν...!

Posted: 29 Jul 2011 12:41 PM PDT



Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Νέο video και καυτές backstage φωτογραφίες από την τσόντα "Ο βιασμός της καμαριέρας" με την Μαριάννα Ντούβλη!

Posted: 29 Jul 2011 12:08 PM PDT


Νέο video και καυτές backstage φωτογραφίες από την τσόντα "Ο βιασμός της καμαριέ
Για όσους δεν την έχουν δει ακόμα και περιμένουν να την κατεβάσουν από κάπου
, νομίζουμε ότι το video θα σας κάνει να το επισπεύσετε λίγο περισσότερο! Hard Core σκηνές και backstage από την τελευταία πορνοταινία της Μαριάννας Ντούβλη και υλικό άκρως ακατάλληλο για ανηλίκους!Δείτε τις ακατάλληλες φωτογραφίες της Ντούβλη εδώ ...

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Απορίες γύρω από το σεξ

Posted: 29 Jul 2011 11:30 AM PDT


Υπάρχουν κάποια πράγματα γύρω από το σεξ που αγνοούμε ή έχουμε λανθασμένη εντύπωση…

αλλά διαστάζουμε να ρωτήσουμε τους ειδικούς.
1. Οι νέοι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ;
Η απάντηση είναι πως όχι. Τα επίπεδα της ερωτικής επιθυμίας βεβαίως και
αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων. Δεδομένου, όμως, ότι οι άνθρωποι
ζουν πλέον περισσότερα και καλύτερα χρόνια, μπορούν άνετα να φτάσουν στα
70 ή στα 80 τους έχοντας μια δραστήρια και ικανοποιητική ερωτική ζωή.
2. Η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική υγεία ενός άνδρα;
Ασφαλώς και μπορεί. Μάλιστα προκαλεί :
Μειωμένη ενεργητικότητα
Μειωμένη ερωτική επιθυμία
Στυτική δυσλειτουργία
Κακή ψυχική διάθεση
Στην ηλικία των 40 ετών περίπου, το ανδρικό σώμα αρχίζει να παράγει
λιγότερη τεστοστερόνη, η οποία είναι η κύρια ορμόνη του ανδρικού φύλου. Η
ορμόνη αυτή είναι απαραίτητη για την μυϊκή μάζα και δύναμη, την
κατανομή του λίπους, την οστική μάζα, την παραγωγή σπερματοζωαρίων, την
ερωτική επιθυμία και την στυτική λειτουργία. Στους περισσότερους άνδρες,
παρά την μείωση, τα επίπεδα της τεστοστερόνης παραμένουν εντός
φυσιολογικών ορίων καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους, δίχως να
προκαλούν σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο, σε δύο στους δέκα άνδρες ηλικίας
άνω των 60 ετών, παρατηρείται ανεπάρκεια τεστοστερόνης, δηλαδή ελάττωση
της ορμόνης σε επίπεδα κατώτερα των φυσιολογικών και αρκετοί κάνουν
θεραπεία υποκατάστασής της. Εάν ανησυχείτε για την τεστοστερόνη σας,
μιλήστε στον γιατρό σας.
3. Η σεξουαλική διέγερση του άνδρα αυξάνεται με τη μυρωδιά;
Μελέτες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός της μυρωδιάς της λεβάντας με τη
μυρωδιά της κολοκυθόπιτας αποτελεί την μυρωδιά που διεγείρει περισσότερο
ερωτικά τους άνδρες. Ακολουθεί η συνδυασμένη μυρωδιά των ντόνατς και
της μαύρης γλυκόριζας, ενώ τρίτη είναι η μυρωδιά των ντόνατς με την
κολοκυθόπιτα. Οι συνδυασμοί αυτοί προκαλούν την μεγαλύτερη αύξηση στην
ροή του αίματος στο πέος. Γιατί; Διότι μυρωδιά και σεξουαλική διέγερση
και δυσλειτουργία σχετίζονται στενά: το περίπου 20% των ανθρώπων με
μειωμένη αίσθηση οσφρήσεως πάσχουν από κάποια μορφή σεξουαλικής
δυσλειτουργίας.
4. Μπορεί κανείς να μολυνθεί με σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα εάν κάνει στοματικό σεξ;
Ασφαλώς και μπορεί. Ακόμα κι αν δεν υπάρξει κολπικό σεξ, είναι πιθανό
να μολυνθεί ένας άνδρας από το στοματικό σεξ δίχως προφυλάξεις. Η επαφή
δέρμα με δέρμα και η ανταλλαγή σωματικών υγρών που σχετίζεται με το
στοματικό σεξ καθιστά δυνατή τη μετάδοση ιών και βακτηρίων.
5. Το σεξ μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο;
Η απάντηση είναι ναι, καθώς η σεξουαλική δραστηριότητα, ιδίως ο
οργασμός, μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο. Καθώς κορυφώνεται η ερωτική
διέγερση, ένας άνδρας μπορεί να παρουσιάσει πόνο στο κεφάλι και στον
αυχένα του, ο οποίος πιστεύεται ότι οφείλεται στη συστολή των μυών της
κεφαλής και του αυχένα που συμβαίνει στη διάρκεια του σεξ. Εάν ο πόνος
εκδηλωθεί την ώρα του οργασμού μπορεί να είναι αιφνίδιος και πιο
έντονος, καθώς η αύξηση της αρτηριακής πιέσεως που παρατηρείται κατά τον
οργασμό διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου. Αν και συνήθως οι
πονοκέφαλοι του σεξ δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, καλό είναι να μιλήσετε
γι' αυτούς στον γιατρό σας, ιδίως εάν αποτελούν νέο πρόβλημα για εσάς.
Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υποδηλώνουν κάτι πιο σοβαρό, όπως ένα
εγκεφαλικό.
6. Η διατροφή παίζει ρόλο στις ερωτικές επιδόσεις;
Η ποιότητα της διατροφής σχετίζεται στενά με την ποιότητα του σεξ.
Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που καταναλώνουν συστηματικά τρόφιμα
πλούσια σε λίπος και χοληστερόλη διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο αναπτύξεως
στυτικής δυσλειτουργίας. Αντιθέτως, όσοι προτιμούν τα άπαχα κρέατα, τα
φρούτα και τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα λίγων
λιπαρών γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν λιγότερες πιθανότητες στυτικής
δυσλειτουργίας. Είναι επίσης σημαντικό να πίνουν οι άνδρες αλκοόλ και
καφέ με μέτρο, καθώς και να μην καπνίζουν, διότι αυτά αλκοόλ, καφεΐνη
και τσιγάρο ελαττώνουν την ερωτική επιθυμία και στερούν από τον
οργανισμό θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την σεξουαλική υγεία.
7. Η πολύ τηλεόραση αυξάνει τον κίνδυνο αναπτύξεως στυτικής δυσλειτουργίας;
Μελέτες έχουν δείξει ότι η παρατεταμένη παραμονή μπροστά στην τηλεόραση
συνήθως αποτελεί ένδειξη καθιστικού τρόπου ζωής ο οποίος, σε συνδυασμό
με την παχυσαρκία, αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας. Ωστόσο,
με την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και την ελάττωση του σωματικού
βάρους μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος: μελέτες έχουν δείξει ότι ο ένας
στους τρεις παχύσαρκους άνδρες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας,
αποκτά ικανοποιητική σεξουαλική δραστηριότητα έπειτα από περίπου δύο
χρόνια, με την βοήθεια του αδυνατίσματος και της γυμναστικής.
8. Δεν πρέπει να κάνει κανείς σεξ με τη γυναίκα του, όταν αυτή είναι έγκυος;
Συνήθως το ζευγάρι μπορεί να κάνει σεξ, ακόμα και μέχρι το τρίτο
τρίμηνο της κυήσεως, αρκεί η εγκυμοσύνη να εξελίσσεται ομαλά, δίχως
απρόοπτα. Το πέος δεν φτάνει έως το έμβρυο, το οποίο είναι καλά
προστατευμένο από την κοιλιά της γυναίκας και το αμνιακό υγρό. Ωστόσο,
το αν μπορείτε να κάνετε σεξ με τη σύντροφό σας ή όχι, είναι κάτι που
πρέπει να συζητήσετε με τον μαιευτήρα.
newsbomb

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο της Vanessa Minnillo...?

Posted: 29 Jul 2011 11:00 AM PDT


Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο της Vanessa Minnillo?
 Η Vanessa Minnillo είναι μια γυναίκα που δε διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει ορισμένες…«αδυναμίες».
Η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της ότι ένα από τα αδύνατά της σημεία είναι τα…διαμάντια. Ειδικά όταν αυτά αποτελούν δώρο του συζύγου της, Nick Lachey, πρώην της Jessica Simpson.Η 30χρονη Vanessa είχε την ευκαιρία να δείξει χθες κατά τη διάρκεια απογευματινής της βόλτας στους δρόμους του Los Angeles, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο κοσμούσε ένα μεγάλο διαμάντι.
 
athensbars

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Διαγωνισμος με δωρο κινητο Sony Ericsson xPeria mini Pro

Posted: 29 Jul 2011 10:55 AM PDT


Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Λαπαροσκοπικό Κέντρο Αθηνών
Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα Smartphone Sony Ericsson xPeria mini Pro
Για να λάβετε μέρος επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα
Συμμετοχή στην κλήρωση μέχρι και Κυριακή 31-07-2011 και ώρα 15:00 
diagonismos.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Η Angelica Camacho παίζει μπάλα στο Soho

Posted: 29 Jul 2011 10:00 AM PDT


Η Angelica Camacho παίζει μπάλα στο Soho magazine Κολομβίας για τον Ιούλιο 2011
Δείτε την..










Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Διαγωνισμος Amstel.gr με δωρο 3 ψηφιακες NIKON Coolpix S8100

Posted: 29 Jul 2011 09:55 AM PDT

Ο διαγωνισμος διοργανωνεται απο το www.amstel.gr και Αmstel-eco.gr
Το δωρο του διαγωνισμου ειναι 3 ψηφιακες NIKON Coolpix S8100 12 Μegapixel αξιας 230 Ευρω η μια
Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα
Συμμετοχη στην κληρωση μεχρι και Κυριακη 31-07-2011
diagonismos.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

VIDEO: Γκρεμοτσακίστηκε για ένα sexy χορό

Posted: 29 Jul 2011 09:30 AM PDT


Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς την τούμπα της κοπέλας.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…



Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Pic of the day : Το καλύτερο στηθόδεσμο … ever !!

Posted: 29 Jul 2011 09:00 AM PDT


Pic of the day : Το καλύτερο στηθόδεσμο … ever !!

okokoras.gr
Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Διαγωνισμος με δωρο ένα iPad 2 Wi-Fi λευκό αξιας 500 Ευρω

Posted: 29 Jul 2011 08:55 AM PDT

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το caro.gr
Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα tablet  Apple  iPad 2 Wi-Fi 16GB σε λευκό χρώμα αξιας 500 Ευρω
Για να λάβετε μέρος επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα
Συμμετοχή στην κλήρωση μέχρι και Κυριακή 31-07-2011
diagonismos.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Κατερίνα Σκουρλή.... γδύνεται ξανά... μας αναστατώνει ξανά και προειδοποιεί να μην την θυμώσουμε..!

Posted: 29 Jul 2011 08:00 AM PDT




Κατερίνα Σκουρλή.... γδύνεται ξανά... μας αναστατώνει ξανά και προειδοποιεί να μ
Η 19χρονη πλέον Κατερίνα, φωτογραφήθηκε χωρίς τα απαραίτητα για το περιοδικό Nitro,
και αποκάλυψε πως όταν θυμώνει, δεν αφήνει φοντανιέρα για φοντανιέρα όρθια.! "Όταν ήμουν μικρή, από τα τέσσερά μου χρόνια, φόραγα τα τακούνια της γιαγιάς και της μαμάς μου, βαφόμουν, έπαιρνα τις φούστες τους, τις έβαζα αντί για μπλουζάκια στράπλες και έκανα επιδείξεις μόδας, τους χόρευα, τους έκανα σόου και τέτοια. Αλλά, όποτε μου έλεγαν "όχι" για κάτι, τότε τα' σπαγα. Ό,τι και αν βρισκόταν δίπλα μου το πέταγα κάτω. Θυμάμαι, μία φορά σ΄ένα τραπέζι της θείας μου, να περιμένω να πάμε λούνα παρκ. Ρωτάω τον πατέρα μου "θα πάμε στο λούναπαρκ" και εκείνος κάνει το σφάλμα να μου πει "όχι σήμερα, θα πάμε αύριο". Έπιασα το τραπεζομάντιλο και το έφερα κάτω" Φανταστείτε τι θα κάνει αν μεγαλώσει λίγο ακόμη.!
athensbars

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Διαγωνισμος με δωρο Αυτοκίνητο Chevrolet αξιας 12.350 Ευρω

Posted: 29 Jul 2011 07:55 AM PDT

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το dealmyday.gr
Το δώρο του διαγωνισμού είναι ενα αυτοκινητο Chevrolet Aveo 1.4 LS αξιας 12.350 Ευρω !!!
Για να λάβετε μέρος επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα και απλα καντε εγγραφη.
Ο διαγωνισμος βρισκεται κατω δεξια στη σελιδα του dealmyday.gr
Γραφτειτε αμεσα , συμμετοχες δεκτες γινονται μεχρι Κυριακη 31-07-2011 και ηκληρωση θα πραγματοποιηθει μεσα στην επομενη εβδομαδα
diagonismos.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Γυμναστείτε στην παραλία με τη Σόφη Πασχάλη..!

Posted: 29 Jul 2011 07:30 AM PDT


Αξιοποιήστε το χρόνο που βρίσκεστε στην παραλία για να κάνετε τη γυμναστική σας.
Η έμπειρη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη έφτιαξε ένα εύκολο πρόγραμμα εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων.
Κορίτσια και αγόρια την πετσέτα σας και…φύγαμε!

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SEXY ΠΟΔΙΑ:
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ:
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΥΣ:
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ:
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΤΟ ΣΤΗΘΟΣ:
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΪΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
newsit

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Ένα βίντεο για να μείνετε σε καλή φυσική κατάσταση....!! (+18)

Posted: 29 Jul 2011 07:00 AM PDT






Η Τσεχα Jana Semradova μας δειχνει ασκησεις για να γυμνασετε τον αμφιβληστροειδή , τον μονοκεφαλο και οτι αλλο θελετε..
Δείτε την..


το βρήκαμε εδώ
kanonitv

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Διαγωνισμος με δωρο iPhone 4, δωροεπιταγη 500 Ευρω για ταξίδι και πρόγραμμα Ριζικής Αποτρίχωσης, δωρα συνολικης αξιας 8000 Ευρω

Posted: 29 Jul 2011 07:00 AM PDT


Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το dealsafari.gr
Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:
  • Ένα iPhone 4
  • Mια ταξιδοεπιταγή των 500 Ευρώ την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, ατομικά ή ομαδικά ταξίδια, και κάθε άλλη ταξιδιωτική υπηρεσία της επιλογής σας
  • Ένα ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης στις περιοχές της επιλογής σας ανάμεσα σε Bikini και μηρούς, ή Bikini και κνήμες, συνολικά 20 συνεδριών  με παλμικό φώς (IPL), συνολικήςαξίας 3500 Ευρώ
  • Ένα πλήρες πρόγραμμα σώματος και προσώπου το οποίο περιλαμβάνει 24 συνεδρίες σώματος  και 18 συνεδρίες προσώπου συνολικής αξίας 3400 Ευρώ
Για να λάβετε μέρος επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα
Συμμετοχή στην κλήρωση μέχρι και Κυριακή 31-07-2011
 diagonismos.gr

Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Γιατί ο/η πρώην σου τα έφτιαξε με ένα μπάζο...!

Posted: 29 Jul 2011 06:00 AM PDT


Σου έχει τύχει και σένα να πεις "καλά άφησε εμένα γι' ΑΥΤΟ;"
Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Ας μάθεις όμως τουλάχιστον γιατί το έκανε! Να μερικές καλές δικαιολογίες-απαντήσεις:
1) Είναι ανασφαλής : Κοινώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα του μπορεί να είναι πιο ωραίος ή νέος ή μορφωμένος ή τέλος πάντων με περισσότερα προσόντα. Σε αυτήν περίπτωση κάνε το σταυρό σου που την "έκανε" γιατί όλα αυτά σε λίγο θα μετατρέπονταν σε κόμπλεξ!
2) Είναι κακόγουστος/η : Μην γελάς! Είναι πολύ πιθανόν να έχει κάποιος πάντα επιλογές κάτω του μετρίου και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο την εμφάνιση αλλά όλο το πακέτο ομορφιά-χαρακτήρα-προσωπικότητα. Θα μου πεις τώρα και εσύ που είσαι πολύ μετριόφρων "Αφού είναι κακόγουστος/η ,μαζί μου γιατί ήταν;" Γιατί… οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα!
3) Μπάζο στο μάτι, turbo στο κρεβάτι : Αυτό το σενάριο παίζει πολύ αλλά έχω μια αιώνια απορία που σίγουρα έχεις και εσύ "Μέχρι να φτάσουν στο κρεβάτι,τι φορούσαν; κουκούλες;"
4) Δεν είναι μπάζο : Λυπάμαι αλλά ναι, μπορεί εσύ και μόνο εσύ να βλέπεις ότι είναι τρισέγγονο του κουασιμόδου.  Μπορεί να τον/τη θες τόσο πολύ ώστε να βλέπεις όλους τους άλλους τερατάκια. Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις ρωτώντας δυο-τρεις κοινούς σας γνωστούς. Αν σου επιβεβαιώσουν ότι είναι "κατώτερος/η των περιστάσεων" τότε ανέτρεξε στα τρία προηγούμενα…
P.S. Το βασικό είναι σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σε κάνει το όλο story να αισθανθείς ότι είσαι εσύ η πατσαβουρίτσα. No-No!! Εσύ είσαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με πολύ κακές ΠΡΩΗΝ επιλογές!Ελένη Αρλετή
http://okokoras.gr/
Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Σεξ στο κρεβάτι του πόνου!

Posted: 29 Jul 2011 05:30 AM PDT

Ήταν απεγνωσμένη. Πεινασμένη σεξουαλικά. Ζητούσε σεξ οπού βρισκόταν ακόμα και πάνω στο κρεβάτι με τους ασθενείς …της μια νοσοκόμα στο Martinsville των Η.Π.Α.
Οι αρμόδιοι φορείς της κλινικής απέλυσαν μια νοσοκόμα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα γιατί έκανε σεξ στο κρεβάτι του πόνου με έναν ασθενή της, στο κέντρο αποκατάστασης υγείας Grandview της πόλης.
Όπως αποκαλύφθηκε η νοσοκόμα ανακούφιζε έναν 44χρονο άνδρα που βρισκόταν υπό θεραπεία αλκοολισμού, ψύχωσης και καταθλιπτικής άνοιας.
Την έπιασαν στα πράσα όταν διεπίστωσαν ότι αντάλλασσε σεξουαλικά μηνύματα μαζί του αλλά και όταν αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να "σερφάρουν" πάνω στο κρεβάτι.
Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν στη μικρή πόλη άλλη συμπαραστάθηκαν στη νοσοκόμα και άλλοι ζήτησαν την απόλυσή της καθώς μια τέτοια πράξη θεωρείτο ανεπίτρεπτη.
Με συνοπτικές διαδικασίες οι υπεύθυνοι απέλυσαν την νοσοκόμα η οποία θα ψάξει να βρει το δίκιο της δικαστικά.
Να αναφέρουμε ότι ο 44χρονος δεν θυμάται τίποτα!

ierosagon
Εσείς κάνατε Like στη σελίδα μας στο facebook? Πατήστε εδώ

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές