Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr

Kamikazi.gr


Άνθρωποι με ασθένειες που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν

Posted: 08 Oct 2011 03:17 PM PDT

Είναι γνωστό πως ο κάθε άνθρωπος  είναι διαφορετικός, άλλα σχεδόν όλοι μοιάζουμε μεταξύ μας σε κάποιο βαθμό. Οι άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω είναι όντως διαφορετικοί από τους υπόλοιπους και αυτό που τους κάνει διαφορετικούς είναι οι σπάνιας μορφής ασθένειες που έχουν     
                                    




1. Η γυναίκα με τους 200 οργασμούς την ημέρα 

2. Ο άνθρωπος που δεν νιώθει το κρύο
O Wim Hof ή αλλιώς o Ice man μπορεί να σταθεί σε ένα κομμάτι πάγο, γυμνός, χωρίς να κρυώνει και να κολυμπήσει σε παγωμένα νερά. Ανέβηκε στο βουνό Mont Blanc φορώντας μόνο το μποξεράκι του και όπως είναι λογικό είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Έως τώρα δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για την περίπτωση του. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Ποιος δεν θα ήθελε να περπατάει γυμνός μέσα στον χειμώνα; 
3. Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό
Μια άλλη απίστευτη ασθένεια είναι η ασθένεια της Ashleigh Morris. Η Ashleigh είναι αλλεργική στο νερό και επομένως δεν μπορεί να κάνει μπάνιο ή να κολυμπήσει. Παρά το γεγονός ότι το 80% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό, το δέρμα της είναι αλλεργικό σε οποιαδήποτε επαφή με το νερό. Θα θέλαμε να ξέραμε πως πλένεται...
4. Η γυναίκα που μπορεί να φάει μόνο Tic Tacs
Η Natalie Cooper είναι ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο μπορεί να φάει μόνο Tic Tacs. Για όποιον δεν γνωρίζει τα Tic Tacs είναι μικρές καραμέλες που παράγει η εταιρία Ferrero. Οτιδήποτε άλλο προσπαθήσει να φάει της δημιουργεί διαταραχή στο στομάχι και επομένως τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κάποιος για να ζήσει τα παίρνει από διάφορα χάπια που έχουν την μορφή των Tic Tacs...

5. Η γυναίκα που είναι αλλεργική στις νέες τεχνολογίες

Oι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να διευκολύνουν την ζωή τους. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί την ζωή του χωρίς τηλεόραση ή τηλέφωνο. Και όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τίποτα από τα παραπάνω. Η Debbie Bird είναι αλλεργική στις νέες τεχνολογίες. Όταν βρεθεί κοντά σε συσκευές που προκαλούν κάποιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βγάζει αυτά που βλέπεται στην φωτογραφία σχεδόν σε όλο της το πρόσωπο. Αυτό και αν δεν είναι παράξενο...

Υποβλήθηκε σε πλαστικές, για να μοιάζει στον superman!

Posted: 08 Oct 2011 12:38 PM PDT

Τον Σούπερμαν θέλησε να μιμηθεί ένας ...άντρας από τις Φιλιππίνες, όχι φορώντας την στολή του για τις απόκριες, αλλά κάνοντας μία σειρά επεμβάσεων.

Ο 35χρονος Herbert Chavez, άλλαζε σταδιακά την εμφάνιση του για 16 ολόκληρα χρόνια, αφού είχε κάνει την πρώτη του επέμβαση το 1995, όπως αναφέρουν τα Philippines' Bandila News.


Ο νέος "Κλαρκ Κεντ", ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτής μοντέλων για τα καλλιστεία, έχει στο σπίτι του στην Calamba City, νότια της πρωτεύουσας Manila, μία μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά του αγαπημένου ήρωα των κόμικς.
Αναλυτικά οι χειρουργικές επεμβάσεις


Ο εκπαιδευτής λοιπόν από τις Φιλιππίνες προχώρησε στις παρακάτω επεμβάσεις, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έκανε πλαστική στο σαγόνι για να αποκτήσει το κλασικό λακάκι του Superman.


Ύστερα ακολούθησε εγχείριση ρινοπλαστικής, για να μετατρέψει την ασιατική μύτη του σε μία πιο κοντά στα μέτρα του σούπερ ήρωα.

Μεταξύ άλλων, έκανε ενέσεις σιλικόνης στα χείλια του για να είναι πιο λεπτά, ενώ πρόσθεσε εμφυτεύματα στους μηρούς για να είναι πιο μυώδεις.


Ένας ψυχολόγος δήλωσε στα τοπικά νέα, πως ο Chavez μπορεί να πάσχει από διαταραχή, που τον κάνει να παθιάζεται με κοσμητικές επεμβάσεις στο σώμα του.


Σε κάθε περίπτωση πρόσθεσε ένα ακόμα έκθεμα στο γεμάτο κλώνους του Σούπερμαν δωμάτιό του
.

Διέρρευσε το βίντεο του Nexus Prime (video)

Posted: 08 Oct 2011 12:32 PM PDT

Λόγω του θανάτου του Steve Jobs μόλις πριν λίγες μέρες, και όπως ήδη έχουμε αναφέρει, Samsung και Google αποφάσισαν να αναβάλουν την ανακοίνωση του Ice Cream Sandwich που ήταν κανονικά προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου, για μια απροσδιόριστη ημερομηνία. Αυτή η είδηση απογοήτευσε σίγουρα πολλούς οπαδούς Droid εκεί έξω, δεδομένου ότι ανυπομονούν να αποκτήσουν το νέο υπερκινητό της σειράς Nexus.



Όμως έχουμε κάποια καλά νέα, οι τυπάδες στο MyDroidWorld, κατάφεραν με κάποιο τρόπο και έχουν στα χέρια τους το νέο Nexus Prime και μάλιστα το έχουν τραβήξει και σε βίντεο με το νέο λειτουργικό της Google.

Για απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί, ικανοποιεί τα όσα περιμένατε;


Πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς»

Posted: 08 Oct 2011 08:29 AM PDT

Η αλήθεια είναι ότι τόσες φορές που το συγκεκριμένο σήριαλ έχει παίξει σε επανάληψη όλοι μας το έχουμε παρακολουθήσει έστω και για λίγο... Το «Καφέ της Χαράς» προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε επανάληψη από τον ΑΝΤ1 και εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι ηθοποιοί όμως που παίζουν στο σήριαλ του Χάρη Ρώμα έχουν λύσει το οικονομικό πρόβλημα τους;

Η απάντηση είναι αρνητική και την αποκάλυψη έκανε η η Ρένια Λουιζίδου, μια εκ των πρωταγωνιστών του σήριαλ, που ήταν καλεσμένη στο "Μες στην καλή χαρά".

Όπως δήλωσε η ηθοποιός στην Ναταλία Γερμανού η ίδια, όπως και όλοι οι ηθοποιοί παίρνουν το πολύ 10 ευρώ για το κάθε επεισόδιο, αν και αποκάλυψε ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν πληρώνονται ούτε για αυτά!

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα σήριαλ...

mediagate.gr

Διάσημοι αθλητές φωτογραφήθηκαν γυμνοί για γνωστό περιοδικό (pics)

Posted: 08 Oct 2011 08:11 AM PDT


Ανάρπαστο έχει γίνει το αθλητικό περιοδικό «ESPN» που κυκλοφόρησε χθες λόγω του νέου... αφιερώματός του!

Ο τίτλος του νέου τεύχους είναι "Body Issue" και περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες αθλητές σε γυμνές πόζες που παραπέμπουν στο επάγγελμά τους.

Μεγάλα ονόματα είπαν το «ναι» και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για τον φακό του περιοδικού. Ανάμεσά τους οι Hope Solo, Alicia Sacramone, Helio Castroneves, Apolo Ohno, Blake Griffin και Jose Reyes!










Γονείς για κλάμματα Vol.5 (Pics)

Posted: 08 Oct 2011 07:35 AM PDT

parenting fails04 Top Parenting FailsΠαραδείγματα προς αποφυγή





parenting fails30 Top Parenting Fails

parenting fails01 Top Parenting Fails
parenting fails02 Top Parenting Fails



parenting fails03 Top Parenting Fails

parenting fails05 Top Parenting Fails
parenting fails06 Top Parenting Fails
parenting fails07 Top Parenting Fails
parenting fails08 Top Parenting Fails
parenting fails09 Top Parenting Fails
parenting fails10 Top Parenting Fails
parenting fails11 Top Parenting Fails
parenting fails12 Top Parenting Fails
parenting fails13 Top Parenting Fails
parenting fails14 Top Parenting Fails
parenting fails15 Top Parenting Fails
parenting fails16 Top Parenting Fails
parenting fails17 Top Parenting Fails
parenting fails18 Top Parenting Fails
parenting fails19 Top Parenting Fails
parenting fails20 Top Parenting Fails


Απίστευτο: Οργισμένος παίχτης του Counter-Strike κάρφωσε μαχαίρι στο κεφάλι 17χρονου συμπαίκτη του!

Posted: 08 Oct 2011 07:05 AM PDT

Τελικά μερικοί άνθρωποι παίρνουν κάποια παιχνίδια...
όπως το Counter-Strike πάρα πολύ σοβαρά: Σε ένα internet καφέ στην κινεζική επαρχία Jilin συνέβη κάτι απίστευτο, στη διάρκεια του διαδικτυακού παιχνιδιού ένας οργισμένος παίχτης όρμησε και κάρφωσε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών στο κεφάλι ενός 17 χρονου συμπαίκτη του!


 Οι πιθανότητες να επιβιώσει το θύμα μετά από κάτι τέτοιο ήταν 1:10000. Ο 17 χρονος επέζησε απ'αυτή την απίστευτη επίθεση, αφού παρέμεινε 10 ώρες στο χειρουργείο οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη λεπίδα.

Το θύμα θα πρέπει να μείνει για αρκετό διάστημα στο κρεβάτι. Δεν έφτασαν όλα τα άλλα το μαχαίρι ήταν και μέσα στη βρώμα με κίνδυνο λοιμώξεων από μικρόβια!

Ποιος σταρ πουλάει το «φτωχικό» του στο Μαλιμπού;

Posted: 08 Oct 2011 06:23 AM PDT

Εξαιρετική θέα, λαχταριστή πισίνα, μεγάλα παράθυρα, μοντέρνο ντιζάιν! Αν σκέφτεστε πού να επενδύσετε τα 13,5 εκατομμύρια δολάρια που… σας περισσεύουν, ιδού μια λύση: το σπίτι του Matthew Perry, στο Malibu. O Chandler από τα Φιλαράκια, μάλλον το βαρέθηκε και αποφάσισε να το πουλήσει σε τιμή διπλάσια από αυτήν που το είχε αποκτήσει.  Σκεφθείτε το. Δεν θα πληρώνετε και το ειδικό τέλος ακινήτων!..





Κατεβάστε τον internet explorer 9

Posted: 08 Oct 2011 06:10 AM PDT

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι πια γεγονός! Κατεβάστε το νέο Internet Explorer 9 τώρα!



Για να τον κατεβάσετε κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή πατήστε στο παρακάτω banner




Internet Explorer 9 free download

Σοκάρουν οι γυμνές φωτογραφίες της Madonna!

Posted: 08 Oct 2011 06:00 AM PDT

Σάλο έχουν προκαλέσει οι γυμνές φωτογραφίες της Madonna οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και έχουν κάνει από χθες το γύρο του κόσμου. Η βασίλισσα της pop εμφανίζεται σε μερικά όχι και τόσο κολακευτικά στιγμιότυπα που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει.


Τα συγκεκριμένα καρέ είναι τα παρασκήνια από μια κατά τα άλλα σέξι φωτογράφιση που είχε κάνει η pop star το 2008 στη Βραζιλία για το περιοδικό «W». Ο φωτογραφικός φακός του Steven Klein είχε παρουσιάσει μια σέξι Madonna που τραβούσε τα αντρικά βλέμματα, ωστόσο οι backstage φωτογραφίες δείχνουν άλλα.

Σχεδόν γυμνή και αναμαλλιασμένη η Madonna είναι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ και φορά ένα see-through στηθόδεσμο και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που την κάνουν άκρως προκλητική, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται τόπλες μπροστά από ένα καθρέφτη. Και μπορεί οι θαυμαστές της Madonna στην θέα αυτών των φωτογραφιών έμειναν άφωνοι αλλά σίγουρα ο μύθος της μεγάλης star δύσκολα καταρρίπτεται.





Οι φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 08 Oct 2011 05:53 AM PDT




Δείτε τη γέφυρα... ρολό (pics)

Posted: 08 Oct 2011 05:50 AM PDT

Πρώτα «χαζεύεις» και μετά την περνάς..









Η καθημερινότητα σε ένα τρένο στην Κίνα (pics)

Posted: 08 Oct 2011 05:48 AM PDT

Όταν λοιπόν μπαίνετε σε ένα μεταφορικό μέσο και είναι υπερφορτωμένο μην διαμαρτύρεστε. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα..












Οι 20 κορυφαίες μάρκες brands του κόσμου για το 2011

Posted: 08 Oct 2011 05:33 AM PDT

Στην λίστα με τις κορυφαίες μάρκες brands... του κόσμου για το 2011 που δημοσιεύει η Interbrand, την πρώτη θέση κατέκτησε για δωδέκατη χρονιά η Coca-Cola, η αξία της οποίας αυξήθηκε κατά 2% από πέρυσι.

Η υπόλοιπη πεντάδα συμπληρώνετα από την IBM, Microsoft, Google και General Electrics, ενώ η Apple ανέβηκε 9 θέσεις από πέρσι, παίρνοντας την θέση της Nokia η οποία έπεσε πολύ.


Δείτε λοιπόν τον αναλυτικό πίνακα με τις 20 κορυφαίες μάρκες του κόσμου για το 2011 σύμφωνα με την Interbrand, η πρώτη στήλη δείχνει την φετινή θέση, η δεύτερη την προηγούμενη, στη συνέχεια είναι το όνομα της εταιρείας, η χώρα προέλευσης, μετά ο τομέας που δραστηριοποιείται, η αξία της σε εκατομμύρια δολάρια και η αλλαγή της σε σχέση με πέρσι.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Οι 20 κορυφαίες μάρκες brands του κόσμου για το 2011 http://24wro.blogspot.com/2011/10/20-brands-2011.html#ixzz1aC1rlp6w

Τα δεκάχρονα που βάζουν «κάτω» τους Metallica (video)

Posted: 08 Oct 2011 05:30 AM PDT

Η πιο αξιαγάπητη εκτέλεση του Enter Sandman..

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές