Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ελένη Φουρέιρα πριν και μετά: Δείτε πως άλλαξε σε 5 χρόνια!

Posted: 26 Aug 2011 03:22 PM PDT

Η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" αποκάλυψε μια φωτογραφία που σίγουρα θα συζητηθεί! Πρόκειται για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το 2006 στην πίστα του Odeon, που πραγματικά σοκάρει σε σχέση με την εντελώς διαφορετική τωρινή της εμφάνιση. Η μεταμόρφωση της εκρηκτικής τραγουδίστριας μέσα σε 5 χρόνια είναι εκπληκτική και σίγουρα συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη της ως ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ελληνικής showbiz! Δείτε το πριν και το μετά…


Βρες το στο ricardo.gr! Για να το διεκδικήσεις, κάνε κλικ στο banner του ricardo.gr από κάτω και κάνε εγγραφή

Και USB και... δονητής!

Posted: 26 Aug 2011 03:02 PM PDT

Και USB και... δονητής! (ΦΩΤΟ)Είναι διακριτικό και φορτίζεται ακόμη και στον υπολογιστή σας …

(φορητό ή σταθερό). Αυτό το USB δεν είναι σαν όλα τα άλλα αφού υπόσχεται να προσφέρει σεξουαλικές απολαύσεις και ως... δονητής!



Το Duet είναι ένας διακριτικός δονητής για τις γυναίκες που φορτίζει από τη θύρα USB του υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αποθηκεύσει έως 16GB δεδομένων.

Οι σχεδιαστές Ti Chang και Michael Topolovac, από το Σαν Φρανσίσκο, κατασκεύασαν το δονητή μετά που άκουγαν τα παράπονα των γυναικών για τον περίπλοκο τρόπο χρήσης και φόρτισης των κοινών δονητών. Αφού αφαίρεαν το καλώδιο επέλεξαν ο δονητής που θα κατασκευάσουν να φορτίζει με το USB ώστε να δίνεται η δυνατότητα τις γυναίκες να το μεταφέρουν και να τον φορτίζουν διακριτικά όπου επιθυμούν.

Για όσες-ους ενδιαφέρονται το κόστος είναι 95 ευρώ...





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περίεργοι νόμοι για την… οδήγηση!

Posted: 26 Aug 2011 03:02 PM PDT

Perierga.gr - Περίεργοι νόμοι για την... οδήγηση!Πίνεις νερό και οδηγείς; Πρόστιμο. Οδηγείς βρώμικο αμάξι; Πάλι πρόστιμο…



Στην πρώτη θέση του καταλόγου με τους «πιο παράξενους νόμους για την οδική ασφάλεια» φιγουράρει η Κύπρος, λόγω της απαγόρευσης κατανάλωσης ακόμα και νερού κατά την οδήγηση. Ο κατάλογος ετοιμάστηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Avis, η οποία ασχολείται με την ενοικίαση οχημάτων.

Σκοπός της ανάρτησης του καταλόγου, ο οποίος τιτλοφορείται «οι πιο παράξενοι νόμοι για την οδική ασφάλεια», είναι, σύμφωνα με την Avis, να ενημερωθούν οι Βρετανοί τουρίστες για το τι επιτρέπεται και τι όχι, κατά την οδήγηση, σε χώρες του εξωτερικού. «Στην Κύπρο δεν επιτρέπεται στους οδηγούς να πίνουν ούτε νερό», αναφέρεται στον κατάλογο, ο οποίος προειδοποιεί για τις «παγίδες» που μπορεί να κρύβουν οι νομοθεσίες διαφόρων χωρών για τους τουρίστες οδηγούς.

Ο δεύτερος πιο περίεργος νόμος για την οδική ασφάλεια, σύμφωνα πάντοτε με την Avis, υπάρχει στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να οδηγούν φορώντας βραδινή τουαλέτα!

Την τρίτη θέση καταλαμβάνουν από κοινού η Ρωσία και η Ρουμανία, στις οποίες είναι παράνομο να οδηγεί κάποιος λερωμένο όχημα. Τέλος, τέταρτη στον κατάλογο έρχεται η Ισπανία, όπου, βάσει νομοθεσίας, οι οδηγοί που φορούν γυαλιά μυωπίας, πρέπει να έχουν μαζί τους στο αυτοκίνητο ένα έξτρα ζευγάρι.

Και μη χειρότερα δηλαδή!





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα δέντρα γίνονται τέχνη όταν …γεράσουν

Posted: 26 Aug 2011 03:02 PM PDT


Πολλά δέντρα στην περιοχή Craig του Κολοράντο, έπτεπε να κοπούν καθώς ήταν πλέον … γερασμένα και επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών. Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ενέκρινε μια έξυπνη ιδέα, διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό ξυλογλυπτικής στο πάρκο, προσφέροντας μάλιστα και βραβείο.
Έτσι οι κορμοί των γέρικων δέντρων μετατράπηκαν σε έργα τέχνης.




















geoleon.blogspot.com


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εντοπίστηκε σημείο του εγκεφάλου μας που “προβλέπει” το άμεσο μέλλον!

Posted: 26 Aug 2011 03:01 PM PDT

Ένας μηχανισμός του ανθρώπινου εγκεφάλου
ο οποίος μας επιτρέπει να προβλέπουμε το άμεσο μέλλον, εντοπίστηκε από αμερικανούς επιστήμονες ! Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, με επικεφαλής τον Τζέφρι Ζακς, μελέτησαν των εγκέφαλο εθελοντών, με την βοήθεια της λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας, την ώρα που παρακολουθούσαν βίντεο με συνηθισμένες καθημερινές σκηνές - όπως π.χ. το πλύσιμο των πιάτων.

Μία από τις αποκαλύψεις τους, ήταν ότι λίγο πριν την αλλαγή της κάθε σκηνής, καταγράφηκε ιδιαίτερα υψηλή δραστηριότητα στο τμήμα του εγκεφάλου που αποτελεί το σύστημα ντοπαμίνης του μεσεγκεφάλου.

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο κρύβεται πίσω τόσο την πρόβλεψη γεγονότων, τα οποία θα συμβούν στο άμεσο χρονικό διάστημα, όσο και τη διαδικασία της προετοιμασία των αντιδράσεων μας.

Δεκάδες ερωτήματα για αυτό που αποκαλούμε "μεταφυσικό" και "ανεξήγητο"

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά. Πρώτα από όλα τι ακριβώς εννοούν οι ερευνητές με τη φράση "άμεσο μέλλον". Μπορεί η "πρόβλεψη" να ξεπεράσει τα λίγα λεπτά της ώρας; Αν ναι, μέχρι πού μπορεί να φτάσει; Και από τι εξαρτάται ο χρόνος τον οποίο μπορεί να "προβλέψει" ο κάθε άνθρωπος;

Μήπως τελικά το συναίσθημα που περιγράφουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι "αισθάνθηκαν" τι θα συμβεί πριν από κάποιο γεγονός, οφείλεται σε αυτό ακριβώς το τμήμα του εγκεφάλου μας; Και αν είναι έτσι, μήπως πολλά από αυτά που ονομάζουμε "μεταφυσικά" και "ανεξήγητα" είναι απλώς λειτουργίες του ανθρώπινου μυαλού που δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να αποκωδικοποιήσουμε;

Για την ώρα, οι ερευνητές αρκούνται στην διαπίστωση ότι τα νέα ευρήματα θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον, για την έγκαιρη διάγνωση του Πάρκινσον ή άλλων νόσων που οδηγούν σε γνωστικές δυσλειτουργίες και τονίζουν πως θα χρειαστούν πολλές ακόμα έρευνες για το θέμα!
Πηγή: Pyles.tv
Sourta-ferta


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ποια άλλη; Η Μπαρτσελόνα το Σούπερ Καπ

Posted: 26 Aug 2011 03:01 PM PDT

Αυτή η ομάδα δεν κουράζεται να κερδίζει.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με τέρματα των Μέσι και Φάμπρεγκας η κάτοχος του Champions League Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την κάτοχο του Europa League Πόρτο στο Μονακό και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, πανηγυρίζοντας το δεύτερο τίτλο της μέσα σε λίγες μέρες μετά το Σούπερ Καπ της Ισπανίας.

Το σύνολο του Γκουαρδιόλα προσφέροντας και πάλι εξαιρετικό ποδόσφαιρο πήρε έναν ακόμα σημαντικό τίτλο. Με αυτόν τον τίτλο μάλιστα ξεπέρασαν κατά ένα τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πλέον οι μπλαουγκράνα έφτασαν τους 77 εντός και εκτός ισπανικών συνόρων, την ώρα που οι μερένχες έμειναν στους 76.

Η Πόρτο ξεκίνησε καλύτερα, αλλά η ομάδα του Γκουαρντιόλα γρήγορα απέκτησε τον έλεγχο και άρχισε να γίνεται απειλητική για την εστία του Ελτον. Το σκορ άνοιξε στο ματς για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Λιονέλ Μέσι στο 39' να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το "δώρο" του Γκουαρίν και αφού πέρασε και τον Ελτον άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια των χιλιάδων οπαδών τους.

Όπως και στο ξεκίνημα του ματς έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Περέιρα μπήκαν πιο δυνατά στο ματς αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Οι "μπλαουγκράνα" όμως ανέβασαν εκ νέου ταχύτητα ειδικά μετά τις αλλαγές του Γκουαρδιόλα με τους Σάντσες και Μπουσκέτς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 72' η Πόρτο δεν εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα των μπλαουγκράνα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ρονάλντο αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Μέσι. Η αποβολή αυτή αποσυντόνισε την ομάδα των "Δράκων" και στο 88' ο Μέσι "έσκαψε" την μπάλα στον επερχόμενο Φάμπρεγας και με εξαιρετικό κοντρόλ και πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Αντριάνο (63' Μπουσκέτς), Μαστσεράνο, Άλβες, Κεϊτά, Ινιέστα, Τσάβι, Βίγια (61' Σάντσες), Μέσι, Πέδρο (80' Φάμπρεγας).

Πόρτο (Βίκτορ Περέιρα): Έλτον, Φουτσίλε, Οταμέντι, Ρολάντο, Μουτίνιο, Σαπουνάρου, Σόουζα (77' Φερνάντο), Γκουαρίν, Ροντρίγκες (69' Βαρέλα), Χουκ, Κλέμπερ (77' Μπελούτσι).



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Καλόγρια ο παπάς και το … ηθικό δίδαγμα !!

Posted: 26 Aug 2011 03:00 PM PDT

Ένας παπάς προσφέρθηκε να οδηγήσει μια καλόγρια με το αυτοκίνητό του.



Μπαίνει η καλόγρια στο αυτοκίνητο και καθώς κάθεται, ανοίγει το ρούχο της και

αποκαλύπτει τα πόδια της.

Ο παπάς παραλίγο να τρακάρει.

Αφού κέρδισε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διστακτικά άπλωσε το χέρι του στο...




γόνατό της.

Η καλόγρια γυρίζει και του λέει:

« Πάτερ θυμάσαι τον ψαλμό 129;»

Ο παπάς δαγκώθηκε. Μετά από λίγο όμως δεν άντεξε τον πειρασμό και ξαναάπλωσε το χέρι του.

Η καλόγρια επανέλαβε:

«Πάτερ, θυμάσαι τον ψαλμό 129;»

Ο παπάς απολογήθηκε:

«Συγνώμη, αδερφή, αλλά η σάρκα είναι αδύνατη».

Με τα πολλά έφτασαν στη Μονή και η καλόγρια πήγε στη δουλειά της. Φτάνοντας στην εκκλησία, ο παπάς τρέχει στο βιβλίο των ψαλμών και ψάχνει να βρει τον 129. Διαβάζει: «Προχώρα μπροστά και ψάξε ψηλά, θα βρεις τη δόξα»

Ηθικό Δίδαγμα:

Αν δεν είσαι καλά πληροφορημένος στη δουλειά σου, μπορεί να χάσεις μια σπουδαία ευκαιρία.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οκτώ ενδείξεις πως ο άντρας σας είναι gay

Posted: 26 Aug 2011 03:00 PM PDT

Γιατί τη σήμερον ημέρα που όλοι είμαστε κάπως μπερδεμένοι και λιγότερο ευθείς από ποτέ, δεν είναι καθόλου απίθανο.

Τον παντρευτήκατε και είχατε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν.

Περιμένατε πως θα φτιάξετε μια μεγάλη οικογένεια και πως αυτός θα είναι ο προστάτης σας.

Τώρα όμως που ζείτε μαζί του και τον βλέπετε συνέχεια, υπάρχουν κάποια πράγματα που κάπως δεν σας κολλάνε και πολύ καλά... «Μήπως είναι gay;» αναρωτιέστε.

Εμείς είμαστε εδώ για να

βάλουμε ένα τέλος σ' αυτό το μαρτύριο, προσφέροντάς σας οκτώ ενδείξεις ότι ο σύζυγός σας είναι gay.



1. Έχει ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο αλλά απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τα σπορ γενικά. Οι gay άνδρες χρησιμοποιούν πολύ συχνά το γυμναστήριο ως έναν τόπο όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν. Αν ο σύζυγός σας γυρίσει από το γυμναστήριο υπερβολικά κουρασμένος για να σας μιλήσει ή για να κάνετε σεξ, μάλλον αυτό σημαίνει ότι κουράστηκε πολύ στ' αποδυτήρια.



2. Λατρεύει την Pop Culture, καθώς και τις σειρές «Glee» και «Τα Χρυσά Κορίτσια». Είναι τελείως διαφορετικό να εκτιμά ένας άνδρας κάποια πράγματα και τελείως διαφορετικό ο σύζυγός σας να λατρεύει ορισμένα τελείως γυναικεία πράγματα, όπως αυτές τις σειρές.



3. Κάνει συχνά επαγγελματικά ταξίδια στην Ασία. Ειδικά αν μιλάμε για την Ταϋλάνδη, τότε πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση και απορούμε πως δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό! Οποιαδήποτε άλλη πόλη ή χώρα είναι απλά αρκετά μακριά από εσάς, ώστε να μπορέσει να επιδοθεί σε κάθε είδους δραστηριότητες χωρίς να μάθετε απολύτως τίποτα.



4. Τρελαίνεται να επιδεικνύει το γυμνό του στήθος δημοσίως. Κυκλοφορεί χωρίς το πουκάμισό του στην αυλή σας ή γενικά όπου έχει άλλους άνδρες τριγύρω; Φοράει κολάν στην παραλία; Σας φαίνεται να επιδεικνύει το σφιχτό του κορμί και να προετοιμάζεται για κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με αυτό; Μάλλον δεν είναι απλά ψώνιο, αλλά τα θέλει, καθώς αυτό είναι μια καθαρά γυναικεία, φιλάρεσκη συμπεριφορά.



5. Φοράει ρούχα που είναι υπερβολικά στενά ή υπερβολικά trendy. Οι gay άνδρες δεν χρειάζονται λόγια για να επικοινωνήσουν την διαθεσιμότητά τους για σεξ. Δημοσιοποιούν τα νέα μέσω του σφιχτού τους κορμιού και των ρούχων από διάσημους σχεδιαστές τα οποία επιλέγουν να φορέσουν.



6. Είναι αγενής, σαρκαστικός και ειρωνικός όταν είναι με τους φίλους του. Ο άνδρας αυτός, όταν είναι σε ασφαλές περιβάλλον, επιδεικνύει γυναικεία χαρακτηριστικά και συμπεριφέρεται σαν κατίνα.



7. Όταν παρακολουθείτε πορνό, ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άνδρες, παρά για τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι τον βλέπετε να «ενθουσιάζεται» περισσότερο στην όψη ενός αρσενικού κορμιού, παρά ενός γυναικείου.



8. Ανησυχεί υπερβολικά για την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς και για το σπίτι. Οι άνδρες γενικά ιδρώνουν, μυρίζουν και είναι κάπως απεριποίητοι. Οι gay άνδρες όμως βρίσκουν τον τρόπο να απομακρύνουν αυτές τις ενοχλητικές μυρωδιές από πάνω τους, ενώ δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον και για το σπίτι τους. Επιθυμούν να είναι μονίμως πεντακάθαρο και μυρωδάτο, το φροντίζουν και το περιποιούνται.



Μήπως ο άνδρας σας βγάζει τα φρύδια του, ξυρίζει ή κουρεύει κάποιες από τις τρίχες του σώματός του, βάζει ενυδατική κρέμα και κάνει μάσκα ομορφιάς;

Καιρός να κάνετε μια κουβεντούλα...


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τι κοιτάει ο Schwarzenegger;

Posted: 26 Aug 2011 03:00 PM PDT

Τι κοιτάει ο Arnold Schwarzenegger με τόση αφοσίωση...










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διάσημες πριν και μετά την εγκυμοσύνη

Posted: 26 Aug 2011 02:59 PM PDT





ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




























































karxarias








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: H Apple είναι παντού!

Posted: 26 Aug 2011 02:59 PM PDT

http://i.mtbw.gr/t/6065E0A7F85D989159F9002BDACF8CE5.jpgΤώρα που η θητεία του Steve Jobs έφτασε στο τέλος της κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον της εταιρίας…





Σίγουρα όμως μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αξιοσημείωτη επιτυχία της στο παρελθόν.




Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε πολλές ξεκαρδιστικές αλλά και χαραγμένες στη μνήμη μας σκηνές του Χόλιγουντ... η Apple ήταν εκεί!




Απολαύστε τις εικόνες...








Austin Powers: Goldmember





It's Complicated







Jurassic Park







Sex and the City







The Devil Wears Prada





Zack and Miri Make a Porno





Zoolander





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 διαφορετικές εκδοχές για την..."δημιουργία του κόσμου"!!!

Posted: 26 Aug 2011 02:59 PM PDT

Αρκετοί γονείς κέρδισαν το 2005 σε μια δίκη
εναντίον μιας σχολικής περιφέρειας της Pennsylvania, που είχε συμπεριλάβει την διφορούμενη θεωρία του 'Ευφυούς Σχεδιασμού' στο πρόγραμμα μαθημάτων της. Σε αντίθεση με τη...




θεωρία της Εξέλιξης που διδάσκεται στα περισσότερα σχολεία ως μία αντικειμενικά εδραιωμένη επιστημονική θεωρία, σύμφωνα με τους ενάγοντες δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ιουδαιοχριστιανική δοξασία που υποστηρίζει ότι οι λογικές ακολουθίες της φυσικής εξέλιξης δεν οφείλονται σε τυχαία γεγονότα ή αναπάντεχες μεταλλάξεις, αλλά αποτελούν επιδέξια σχεδιασμένα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί από μία πάνσοφη και πανταχού παρούσα διάνοια, σύμφωνα με ένα καθορισμένο σχέδιο. Εν ολίγοις, αποτελούν δουλειά του Θεού. Υπάρχει όμως ένα σημείο δυσκολίας στην όλη υπόθεση: Ποιος Θεός;



Πέρασε πολύς καιρός επιστημονικής έρευνας προτού ο Κάρολος Δαρβίνος να προτείνει την θεωρία της 'φυσικής επιλογής'. Στα χρόνια που ακολούθησαν η ανθρωπότητα έμαθε πολλά πράγματα σχετικά με το πώς γίναμε το κυρίαρχο είδος στον πλανήτη, πως διαμορφώθηκε η Γη και το Ηλιακό Σύστημα ή ακόμα και το ίδιο το Σύμπαν. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα, άλλαξε επίσης και η κατανόησή μας για τη θεωρία της εξέλιξης. Σήμερα οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει μια εγγενής λογική στην πραγματικότητα που βιώνουμε, ότι υπάρχουν απόλυτοι φυσικοί νόμοι. Πολλά πράγματα παραμένουν στην περιοχή του μυστηρίου και καθώς βρίσκεται απάντηση για κάποιο ζήτημα, πολλές άλλες ερωτήσεις αναδύονται.

Όσον αφορά τη διδασκαλία μιας θεωρίας Ευφυούς Σχεδιασμού σε ένα σχολείο, μια καλή ερώτηση είναι σίγουρα αυτή: Αν συμπεριλάβουμε μια θεωρία Δημιουργίας σε ένα πρόγραμμα μαθημάτων, σε ποιο σύστημα πιστεύω θα έπρεπε να βασιστούμε και γιατί να μην επιτραπεί να διδαχτούν και συστήματα από διαφορετικές πίστεις; Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν εν συντομία 10 από τα γνωστότερα αλλά και ιδιαίτερα πρωτότυπα σενάρια Ευφυούς Σχεδιασμού.



Το σφυρί των Θεών: Νορβηγική Μυθολογία



Με την αφθονία της σε ρωμαλέους και εύρωστους θεούς παρέα με καλόβολες θεές, η αρχαία νορβηγική θρησκεία των σκανδιναβικών και γερμανικών χωρών προσφέρει τον ιδανικό δημιουργικό μύθο για τους λάτρεις των αγώνων πάλης αλλά και της μουσικής Heavy Metal. Σύμφωνα με τις νορβηγικές παραδόσεις πριν από την ύπαρξη της Γης (Midgard) υπήρχε η Muspell, μια φλεγόμενη χώρα με φύλακες που κράδαιναν πύρινα σπαθιά, το αχανές κενό διάστημα (Ginnungagap) και το Niflheim που ήταν μια περιοχή σκεπασμένη με πάγο. Όταν το ψύχος του Niflheim άγγιξε τις φλόγες του Muspell ο γιγάντιος Ymir και η αγελάδα μεγαθήριο Auehumla αναδύθηκαν από τους λιωμένους πάγους. Στη συνέχεια η αγελάδα έγλειψε τον θεό Bor και τη γυναίκα του και τους έφερε στη ζωή. Το ζευγάρι γέννησε τον Buri που έκανε τρεις γιους, τους Odin, Vili και Ve. Οι γιοι μεγάλωσαν και σκότωσαν τον Ymir και από το σώμα του δημιούργησαν: από τη σάρκα του τη Γη, από τα οστά του τα βουνά, από τις τρίχες του τα δέντρα και από το αίμα του τα ποτάμια, τις λίμνες και τη θάλασσα. Τέλος, από το κρανίο του οι θεοί δημιούργησαν τον ουρανό με τα αστέρια.

Ζωροαστρισμός, η θρησκεία της αρχαίας Περσίας

Σύμφωνα με τις δοξασίες της μέσης εποχής της Περσίας ο κόσμος δημιουργήθηκε από τη θεότητα Ahura Mazda. Το μεγάλο βουνό Alburz μεγάλωνε για 800 χρόνια μέχρι που άγγιξε τον ουρανό. Τότε έπεσε βροχή που σχημάτισε τη θάλασσα Vourukasha και δύο μεγάλους ποταμούς. Το πρώτο ζώο που ήταν ένας λευκός ταύρος έζησε στις όχθες του ποταμού Veh Rod. Όμως το κακό πνεύμα Angra Mainyu τον σκότωσε. Το σπέρμα του μεταφέρθηκε στη Σελήνη και εξαγνίστηκε κι έτσι δημιουργήθηκαν πολλά ζώα και φυτά. Δίπλα στον ποταμό ζούσε ο πρώτος άνθρωπος ο Gayomard, που ήταν φωτεινός σαν τον Ήλιο. Ο Angra Mainyu τον σκότωσε και εκείνον. Ο Ήλιος όμως εξάγνισε το σπέρμα του για 40 χρόνια απ' όπου μετά βλάστησε το φυτό ραβέντι. Το φυτό μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε στους Mashya και Mashyanag, τους πρώτους θνητούς. Αντί να τους σκοτώσει όμως ο Angra Mainyu τους ξεγέλασε και τους έκανε να τον λατρεύουν. Μετά από 50 χρόνια γέννησαν δίδυμα, αλλά τα δίδυμα αυτά κουβαλούν τις αμαρτίες των γονέων τους. Μετά από πολύ καιρό γεννήθηκαν άλλα δύο δίδυμα και από αυτά προήλθαν όλοι οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι Πέρσες.

Από τους Ποταμούς της Βαβυλώνας



Ο βαβυλωνιακός δημιουργικός μύθος, το Enuma Elish, ξεκινά με τους θεούς των νερών, τον Apsu (φρεσκάδα) και την Tiamat (αλμύρα), που δημιούργησαν διάφορες γενιές θεών με αρχηγό τον Ea και τους πολλούς του αδελφούς. Αλλά αυτοί οι νέοι θεοί έκαναν τόσο θόρυβο που οι Apsu και Tiamat δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. Έτσι ο Apsu σχεδίασε να τους σκοτώσει αλλά πρόλαβε και τον σκότωσε ο Ea. Η Tiamat ορκίστηκε εκδίκηση και δημιούργησε μια σειρά από τέρατα, μεταξύ των οποίων ήταν ο τρελός σκύλος και ο άνθρωπος σκορπιός. Ο Ea και η θεά Damkina έκαναν τον Marduk, έναν γιγάντιο θεό με τέσσερα μάτια και τέσσερα αυτιά για να τους προστατεύει. Παλεύοντας με την Tiamat ο Marduk χρησιμοποίησε τους ανέμους σαν όπλα του και εκτόξευσε έναν κακό άνεμο στο λαιμό της με αποτέλεσμα να την εξουδετερώσει. Τότε τη σκότωσε με ένα μοναδικό βέλος που της έριξε στην καρδιά. Χώρισε στη συνέχεια το σώμα της στα δύο και το χρησιμοποίησε για να φτιάξει τους ουρανούς και τη Γη. Αργότερα έφτιαξε τον άνθρωπο για να κάνει τις σκληρές δουλειές που οι θεοί αρνούνταν να κάνουν, όπως την καλλιέργεια της γης και την κτηνοτροφία.

Τα Πνεύματα της Αρχαίας Αιγύπτου

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν διάφορους μύθους δημιουργίας. Όλοι ξεκινούν με τα στροβιλώδη, χαοτικά νερά της Nun. Ο Atum ήρθε στη ζωή και στη συνέχεια δημιούργησε ένα βουνό, ώστε να υπάρχει ένα μέρος για να σταθεί. Δεν είχε φύλο και διέθετε ένα μάτι που μπορούσε να δει τα πάντα. Γέννησε έναν γιο τον Shu που ήταν ο θεός του αέρα. Στη συνέχεια έκανε εμετό μια κόρη την Tefnut, που ήταν η θεά της υγρασίας. Ο ρόλος τους ήταν να δημιουργήσουν τάξη από το χάος. Ο Shu και η Tefnut δημιούργησαν τον Geb και τη Nut που ήταν αντίστοιχα η γη και ο ουρανός. Στην αρχή ήταν ενωμένοι αλλά στη συνέχεια ο Geb άφησε τη Nut να υψωθεί πάνω από αυτόν. Σταδιακά σχηματίστηκε η κοσμική τάξη, αλλά ο Shu και η Tefnut χάθηκαν στο σκοτάδι που είχε απομείνει. Ο Atum έβγαλε το μάτι του που έβλεπε τα πάντα και το έστειλε για να τους ψάξει. Όταν ο Shu και η Tefnut γύρισαν εξαιτίας του ματιού, ο Atum δάκρυσε από χαρά. Στα σημεία που έπεσαν τα δάκρυα ξεφύτρωσαν οι άνθρωποι.

Μεξικό, οι Αζτέκοι

Η γήινη μητέρα των Αζτέκων, η Coatlicue ('φούστα από φίδια') απεικονίζεται με τρόπο που προκαλεί τρόμο, να φοράει ένα περιδέραιο από ανθρώπινες καρδιές και χέρια και μια φούστα από φίδια, όπως υποδηλώνει και το όνομά της. Η Coatlicue έμεινε έγκυος από ένα μαχαίρι από οψιδιανό και γέννησε την Coyolxauhqui, θεά της Σελήνης, και 400 γιους που έγιναν τα άστρα του νότιου ουρανού. Αργότερα έπεσε από τον ουρανό μία μπάλα από φτερά και η Coatlique τη μάζεψε και την έκρυψε στη ζώνη της κι έτσι έμεινε ξανά έγκυος. Η Coyolxauhqui και τα αδέλφια της στράφηκαν εναντίον στη μητέρα τους, θυμωμένοι και σοκαρισμένοι από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, που δεν ήξεραν από πού προήλθε. Ωστόσο, το παιδί που βρισκόταν μέσα της, ο Huitzilopochtli, θεός του πολέμου και θεός του ήλιου, πήδηξε από τα σπλάχνα της πλήρως μεγαλωμένος και οπλισμένος. Επιτέθηκε στην Coyolxauhqui και τη σκότωσε με τη βοήθεια ενός φλεγόμενου ερπετού. Της έκοψε το κεφάλι και το πέταξε στον ουρανό, όπου έγινε το φεγγάρι, πράγμα που ανακούφισε τη μητέρα του.



Κίνα, το Μέσο Βασίλειο



Ένα κοσμικό αυγό επέπλεε στο άχρονο διάστημα και περιείχε τις αντίθετες δυνάμεις του yin και του yang. Μετά από αιώνες επώασης το πρώτο ον, ο Pan Gu ήρθε στη ζωή. Τα βαριά τμήματα του αυγού (yin) παρασύρθηκαν προς τα κάτω σχηματίζοντας τη Γη. Τα ελαφρύτερα τμήματα (yang) υψώθηκαν και σχημάτισαν τον ουρανό. Ο Pan Gu φοβούμενος ότι τα τμήματα του αυγού θα επανενωθούν, στάθηκε επάνω στη Γη και κράτησε τον ουρανό. Ψήλωνε 3 μέτρα κάθε μέρα για 18.000 χρόνια μέχρι που ο ουρανός έφτασε σε απόσταση 30.000 μιλίων ψηλά. Όταν τελείωσε η αποστολή του, πέθανε. Τα μέλη του μεταμορφώθηκαν σε στοιχεία του κόσμου, κάποια από αυτά έγιναν ζώα, κάποια έγιναν καιρικά φαινόμενα ή ουράνια σώματα. Κάποιοι λένε ότι οι ψύλλοι που κάθονταν πάνω του έγιναν άνθρωποι, αλλά υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή. Η θεά Nuwa ένιωθε μοναξιά και έτσι έφτιαξε τους ανθρώπους από λάσπη που βρήκε στον Κίτρινο Ποταμό. Αυτοί οι πρώτοι άνθρωποι τη γοήτευσαν αλλά επειδή έπαιρνε πολύ χρόνο για να τους φτιάξει, σκόρπισε σταγόνες λάσπης σε όλη τη Γη και κάθε μία από αυτές έγινε ένας νέο άνθρωπος. Αυτοί οι βιαστικά φτιαγμένοι άνθρωποι έγιναν οι κοινοί άνθρωποι, ενώ οι προηγούμενοι ήταν οι εκλεκτοί.



Ιαπωνία, η Γη ως νησί

Οι θεοί δημιούργησαν δύο θεϊκά αδέλφια τον Izanagi και την αδελφή του την Izanami που στάθηκαν πάνω σε μια γέφυρα που έπλεε στον αρχέγονο ωκεανό. Χρησιμοποιώντας την χρυσοποίκιλτη λόγχη των θεών τάραξαν τα νερά και αναδύθηκε το πρώτο νησί, το Onogoro. Τα δύο αδέλφια παντρεύτηκαν επάνω στο νησί και έκαναν τέσσερις απογόνους που ήταν παραμορφωμένοι. Οι θεοί το απέδωσαν σε κάποια παράβαση ενός πρωτοκόλλου. Κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου, η Izanami μίλησε πρώτη. Στην τελετή του γάμου τους τα δύο αδέλφια διεκδίκησαν τον σχηματισμό των νησιών της Ιαπωνίας καθώς και τη δημιουργία μερικών ακόμα θεοτήτων. Ωστόσο, στη γέννα του Kagutsuchi Kami, του θεού της φωτιάς, η Izanami πέθανε. Συντετριμμένος ο Izanagi την ακολούθησε στο Yomi, τη χώρα των νεκρών. Η Izanami που είχε φάει την τροφή του Yomi δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω. Όταν ο Izanagi είδε ξαφνικά το σώμα της να αποσυντίθεται ένιωσε τρόμο και απομακρύνθηκε τρέχοντας. Η Izanami εξοργίστηκε και τον καταδίωξε παρέα με αποκρουστικές γυναίκες. Ο Izanagi πέταξε κατά πάνω τους προσωπικά αντικείμενα, τα οποία μετατράπηκαν σε διαστροφές. Διαφεύγοντας από τη σπηλιά που ήταν η είσοδος του Yomi την έφραξε με έναν ογκόλιθο και έτσι διαχώρισε για πάντα τη ζωή από το θάνατο.

Ινδική Κοσμολογία, Ραντεβού με τον Brahma



Η ινδική κοσμολογία περιλαμβάνει πολλούς μύθους δημιουργίας και οι αρχικοί πρωταγωνιστές έχουν ανεβεί και κατεβεί σε σημαντικότητα κατά τη διάρκεια των αιώνων. Το αρχαίο βεδικό κείμενο, η Rig Veda, αναφέρεται σε ένα γιγάντιο ον, το Purusha, που είχε χίλια κεφάλια, μάτια και πόδια και μπορούσε να αγκαλιάσει τη Γη. Όταν οι θεοί το θυσίασαν, το σώμα του παρήγαγε καθαρό βούτυρο από το οποίο δημιουργήθηκαν τα πουλιά και τα ζώα. Τα μέλη του σώματός του μεταμορφώθηκαν στα στοιχεία του κόσμου και στους θεούς Agni, Vayu και Indra. Επίσης, από το σώμα του δημιουργήθηκαν οι τέσσερις κάστες της ινδικής κοινωνίας: οι ιερείς, οι πολεμιστές, οι πολίτες και οι υπηρέτες. Αργότερα στην ιστορία η τριάδα των Brahma (δημιουργός), Vishnu (διατηρητής) και του Shiva (καταστροφέας) απέκτησαν εξέχουσα θέση στην ινδική κοσμολογία. Ο Brahma εμφανίζεται επάνω σε έναν λωτό που ξεφυτρώνει από τον αφαλό του κοιμούμενου Vishnu. Ο Brahma είναι ο δημιουργός του σύμπαντος που διαρκεί για μια μέρα του Brahma, ή 4,32 δισεκατομμύρια χρόνια. Μετά ο Shiva καταστρέφει το σύμπαν και ο κύκλος αρχίζει ξανά.



Οι Έλληνες και οι Τιτάνες



Οι αρχαίοι Έλληνες ποιητές εξιστορούσαν πολλές κοσμογονίες. Αυτή που έχει διατηρηθεί καλύτερα είναι η Θεογονία του Ησιόδου. Στο έπος αυτό, μέσα από το αρχέγονο χάος ήρθαν οι πρώτες θεότητες, όπως η Γαία (η μητέρα Γη). Η Γαία δημιούργησε τον Ουρανό για να καλυφθεί. Γέννησαν μια ολόκληρη στρατιά θεών και τεράτων, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Εκατόγχειρες, 3 τέρατα με 50 κεφάλια και 100 χέρια που ονομαζόντουσαν Βριάρεως (στιβαρός), Κόττος (μανιώδης) και Γύης (αυτός που έχει ανίκητα μέλη) και οι Κύκλωπες που είχαν μόνο ένα μάτι στο κέντρο του μετώπου τους. Μετά ήρθαν οι Τιτάνες, 6 γιοι και 6 κόρες. Ο Ουρανός αντιμετώπισε με περιφρόνηση τα παιδιά τέρατα και τα φυλάκισε στα Τάρταρα, τα σπλάχνα της Γης. Η Γη εξοργισμένη έδωσε ένα τεράστιο δρεπάνι στο νεότερο γιο της τον Κρόνο, μαζί με οδηγίες. Όταν μετά ο Ουρανός εμφανίστηκε για να συνουσιαστεί με τη Γαία, ο Κρόνος ξεπήδησε και του έκοψε με το δρεπάνι τα γεννητικά όργανα. Εκεί όπου έπεσε το αίμα και τα τμήματα από τα όργανα του Ουρανού, δημιουργήθηκαν τέσσερα ακόμα πλάσματα, οι Γίγαντες, οι Ερινύες, οι Μελίες Νύμφες και η Αφροδίτη που γεννήθηκε από το σπέρμα του Ουρανού που έπεσε στην αφρισμένη θάλασσα. Αργότερα ο Κρόνος έγινε ο πατέρας της επόμενης γενιάς θεών, του Δία και κάποιων από τους Ολύμπιους.



Η Γένεση των Ιουδεοχριστιανικών και Ισλαμικών Θρησκειών



Η Γένεση είναι το πρώτο βιβλίο της εβραϊκής Torah και της χριστιανικής βίβλου και περιλαμβάνει δύο ιστορίες δημιουργίας, οι οποίες είναι αποδεκτές σήμερα σε μεγάλο βαθμό από Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Στην πρώτη ιστορία λέει ο θεός να γίνει Φως και εμφανίζεται το φως. Σε έξι ημέρες δημιουργεί τον ουρανό, τη γη, τα φυτά, τον ήλιο και το φεγγάρι, τα ζώα και όλα τα πλάσματα μαζί με τους ανθρώπους. Τους εύχεται να αυξάνονται και να πληθαίνουν, πράγμα το οποίο πράττουν. Την έβδομη ημέρα ο θεός ξεκουράζεται και συλλογίζεται το έργο του.

Στη δεύτερη ιστορία ο θεός δημιουργεί τον πρώτο άνθρωπο, τον Αδάμ, από την ίδια τη γη. Του φτιάχνει τον κήπο της Εδέμ, αλλά του απαγορεύει να φάει από το Δέντρο της Γνώσεως του Καλού και του Κακού. Ο Αδάμ απασχολείται με το να δίνει ονόματα στα ζώα, αλλά νιώθει μόνος. Έτσι, ο θεός τον αναισθητοποιεί και παίρνοντας ένα πλευρό του φτιάχνει την πρώτη γυναίκα, την Εύα. Αλλά ένα φίδι που μιλάει την πείθει να δοκιμάσει από τον απαγορευμένο καρπό και στη συνέχεια η Εύα πείθει τον Αδάμ να κάνει το ίδιο. Όταν το ανακαλύπτει ο θεός τους εξορίζει από τον κήπο και τους κάνει θνητούς.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άντε να βγάλεις άκρη με το δικηγόρο

Posted: 26 Aug 2011 02:53 PM PDT

Σε μία τοπική φιλανθρωπική οργάνωση παρατηρούν ότι ένας πολύ πετυχημένος και πάμπλουτος δικηγόρος είναι ο μοναδικός κάτοικος της περιοχής που δεν έχει δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ.

Έτσι τον καλούν στο τηλέφωνο για να τον πείσουν να

συνεισφέρει.

- Γεια σας.

Σε μία πρόσφατη έρευνα που κάναμε είδαμε ότι είστε ο μοναδικός κάτοικος που δεν έχει κάνει κάποια δωρεά στην φιλανθρωπική μας οργάνωση.

Το ετήσιο εισόδημα σας ξεπερνά τα 300.000 ευρώ.

Δεν θα θέλατε να βοηθήσετε κι εσείς του συμπολίτες σας που δεν έχουν σταθεί τόσο τυχεροί;

- Πρώτων, η έρευνα σας έδειξε ότι η μητέρα μου είναι βαριά άρρωστη και πώς τα φάρμακα της κοστίζουν δύο φορές το ετήσιο εισόδημα της;

- Εμ… όχι…

- Ή ότι ο αδερφός μου είναι καθηλωμένος μετά από τροχαίο ατύχημα και δεν μπορεί να εργαστεί;

- Εμ… συγνώμη…

- Ή ότι η αδερφή μου έμεινε χήρα κι έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει μόνη της;

- Λυπάμαι… δεν είχα ιδέα…

- Αφού, λοιπόν, δεν δίνω χρήματα στην οικογένεια μου, γιατί να δώσω σε εσάς;.............................

greek-news24


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε την πιο δύσκολη δουλεία στο κόσμο

Posted: 26 Aug 2011 02:49 PM PDT

Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε πως βγάζει το ψωμί του αυτός ο άνθρωπος…















Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (2)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (3)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (4)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (5)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (6)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (7)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (8)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (9)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (10)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (11)




Αν παραπονιέστε για την δουλειά σας, δείτε αυτό... (12)






http://www.otherside.gr

http://www.totefteri.com


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα δέκα συνηθέστερα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες!

Posted: 26 Aug 2011 02:45 PM PDT

Δείτε τα διαχρονικά ψεματάκια στα οποία καταφεύγουν συνήθως οι άντρες για να διατηρήσουν την…





αυτοκυριαρχία τους!

1. "Δεν ήπια πολύ" (γυρίζει σκνίπα στο σπίτι)





2. "Δεν έχω τίποτα, είμαι καλά" (όταν δεν έχει όρεξη για χαδάκια)





3. "Δεν είχα σήμα" (δεν τον βρήκες στο κινητό;)





4. "Δεν ήταν τόσο ακριβό" (για ψώνια)





5. "Τώρα έρχομαι" (δικαιολογία για ποδοσφαιρικό αγώνα)





6. "Είμαι κολλημένος στην κίνηση" (τι έκανε και άργησε δηλαδή;)





7. "Όχι, δεν δείχνεις καθόλου χοντρή" (προσπαθεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της)





8. "Συγνώμη, δεν είδα την κλήση σου" (σε πονηρό ραντεβουδάκι;)





9. "Έχεις αδυνατίσει, πραγματικά" (για να μην τον ζαλίζει με την εμφάνισή της)





10. "Είναι αυτό που πάντα ήθελα" (δεν του άρεσε καθόλου το δώρο)



porosi.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στον αστερισμό του φιλιού ...

Posted: 26 Aug 2011 02:36 PM PDT

Από τον Κώστα Λεφάκη

Το φιλί αποκαλύπτει το χαρακτήρα του ανθρώπου, τα άγχη του, τις ικανότητες και τα ελαττώματα του. Φιλάμε όπως είμαστε. Ερωτευμένοι, αδιάφοροι, γενναιόδωροι ή εγκρατείς, μεθοδικοί ή επιπόλαιοι, ευαίσθητοι ή σκληροί, φοβισμένοι ή παθιασμένοι... Με οδηγό τα άστρα, ο Κώστας Λεφάκης καταστρώνει την... κοινωνιολογία του φιλιού :





ΚΡΙΟΣ



Αυτό το ζώδιο της φωτιάς τα θέλει όλα και αμέσως, είναι δυνατόν να υστερεί στα φιλιά; Με ακόρεστο πόθο πάντα, δεν αφήνει το σύντροφο του να πάρει ανάσα. Ο Κριός χρησιμοποιεί πολύ τη γλώσσα στο φιλί και αρέσκεται να φιλά όλο το κεφάλι, από τα αυτιά μέχρι το λαιμό και από το μέτωπο μέχρι το σβέρκο. Ο Κριός όταν φιλά δεν παίζει, κόβει την ανάσα του άλλου.



Άνδρας Κριός: Είναι ο τυχοδιώκτης του έρωτα και ο άνθρωπος εκείνος που ψάχνει συνεχώς να φιλήσει νέα χείλη.



Γυναίκα Κριός: Θέλει πάντα να έχει το πάνω χέρι στα φιλιά. Είναι η γυναίκα που δεν ξεκολλά τα χείλη της από εκείνα του συντρόφου της.



ΤΑΥΡΟΣ


Είναι γεμάτος επιθυμίες και ποικίλες ερωτικές ορέξεις αλλά ξέρει να τις συγκρατεί. Δεν παρασύρεται από τον πόθο ούτε από το πάθος που θα του εμπνεύσει κάποιος. Τα φιλιά του έχουν τέμπο κι ένα σταθερό ρυθμό, χωρίς βία ή έξαψη. Σίγουρα χαρακτηρίζονται φιλήδονα τα χείλη του και πολλά επιδιώκουν τα φιλιά του. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό το στόμα των Ταύρων αφού θεωρούνται και οι καλύτεροι τραγουδιστές.


Άνδρας Ταύρος: Είναι επιρρεπής στα φιλιά, τα δίνει όλα ως το σημείο που κουράζει τη σύντροφο του.


Γυναίκα Ταύρος: Είναι πιο δύσκολη, πιο εκλεκτική και πιο απόλυτη. Το φιλί της γυναίκας Ταύρου δίνει στον άνδρα-παραλήπτη μια βαθιά αίσθηση ανακούφισης ή ασφάλειας.


ΔΙΔΥΜΟΙ



Είναι γλυκείς και πειστικότατοι στο φιλί. Το πόσο καλό είναι το φιλί τους εξαρτάται από το άτομο που τους εμπνέει αισθητικά. Το φιλί των Διδύμων μεταφέρει τη σκέψη τους. Ελέγχουν το πάθος τους και μέσα από το φιλί τους αποκαλύπτουν την επιθυμία για ερωτική άνεση και γαλήνη. Το φιλί των Διδύμων παραπλανά τον παραλήπτη του.



Άνδρας Δίδυμος: Φιλά απαλά και διακριτικά μέχρι να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει. Είναι ένα ικανοποιητικό φιλί που κρύβει όμως έναν άπιστο ερωτικά χαρακτήρα.



Γυναίκα Δίδυμος: Της αρέσει να παίζει με τα φιλιά και, ίσως, υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορεί να δώσει στο πεδίο του έρωτα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Όσο κι αν ένας Καρκίνος δεν δίνει αλλά κι ούτε δέχεται εύκολα φιλιά, το φιλί παραμένει γι' αυτόν μέσο κατάκτησης. Ο Καρκίνος είναι εσωστρεφής στα ερωτικά του, περισσότερο περιμένει να πάρει ένα φιλί παρά να δώσει. Ένα φιλί δυνατό, διαρκείας, παθιασμένο και βαθύ ως το στέρνο, εκεί που υποθέτουν ότι φωλιάζει η ψυχή, είναι βέβαιο ότι θα τον κατακτήσει. Στην ανταπόδοση του είναι καλός μόνο αν έχει πειστεί για τα αισθήματα του άλλου.


Άνδρας Καρκίνος: Είναι επιφυλακτικός και τον χαρακτηρίζουν οι εναλλαγές καλών με μέτρια φιλιά, ανάλογα με την ψυχική του διάθεση.


Γυναίκα Καρκίνος: Δίνουν τόσο πολλά στιγμιαία φιλιά, ακόμα και στον αέρα, που θα μπορούσε η περίπτωση τους να γραφτεί σαν ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.


ΛΕΩΝ



O Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι από φύση ερωτικός, από χαρακτήρα κατακτητικός, άλλο τόσο επιδεικτικός και, φυσικά, παθιασμένος. Φιλά μ' ένα αίσθημα υπεροχής και με μια διάθεση γενναιοδωρίας. Το φιλί του δεν ξεχνιέται ποτέ. Όταν φιλήσεις ένα Λιοντάρι, θέλεις και ξανά θέλεις.



Άνδρας Λέων: Φιλά περισσότερο επιφανειακά αλλά με χείλη και γλώσσα μαζί.



Γυναίκα Λέων: Δίνει παραδεισένια φιλιά μ' όλη την καρδιά - αλλά και επιτακτικά συνάμα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Τα φιλιά του Παρθένου δεν περιορίζονται μόνο στα χείλη, αφού έχουν αδυναμία και σ' άλλα μέρη του κορμιού και της σάρκας. Δεν δίνουν μόνο ευχαρίστηση αλλά εξάπτουν και την ηδονή. Ξεκινούν ήρεμα για να φτάσουν γρήγορα σ' ένα κρεσέντο κίνησης.


Άνδρας Παρθένος: Φιλά γλυκά, τα φιλιά του γίνονται πιο αποφασιστικά όταν φτάνουν στα σημεία που λαχταρά να προσεγγίσει.


Γυναίκα Παρθένος: Το φιλί της μπορεί να οδηγήσει σε ουράνια ευτυχία.


ΖΥΓΟΣ



0 Ζυγός ταλαντεύεται πάντα μεταξύ ρομαντικών και παθιασμένων φιλιών. Δεν αγαπά καθόλου τα γρήγορα φιλιά. Αν σκεφτούμε ότι το ζώδιο αυτό δίνει πολύ σημασία στα προκαταρκτικά του έρωτα, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει γι' αυτόν το φιλί.



Άνδρας Ζυγός: Κατέχει πολύ καλά τη δεξιοτεχνία του φιλιού, που ρυθμίζεται από τα συναισθήματα και συχνά τη σκοπιμότητα της προσφοράς του. Ο τύπος αυτού του άνδρα είναι γενικά περίεργος για καθετί γύρω από τον έρωτα και πάντα αναζητεί χείλη που να μπορούν να τον ευχαριστήσουν βαθιά.



Γυναίκα Ζυγός: Είναι επιρρεπής στα φιλιά και το θεωρεί βασική προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο φλερτ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σ' αυτό το ζώδιο, το πάθος είναι ασταμάτητο και βρίσκεται μονίμως στα ύψη. 0 Σκορπιός δεν έχει όρια και αυτό το δείχνει όταν φιλά! Με το φιλί του ένας Σκορπιός κατακτά και πείθει τον άλλο άνθρωπο να τον ακολουθήσει εκεί που θα του υποδείξει.


Άνδρας Σκορπιός: Δεν προσαρμόζεται εύκολα και ακολουθεί τον δικό του τρόπο ερωτικής ζωής. Βάζει πολύ πειθώ και σκοπιμότητα στο φιλί του για να οδηγήσει το ερωτικό του θήραμα εκεί που ξέρει και θέλει εκείνος.


Γυναίκα Σκορπιός: Πρόκειται για το φιλί της γυναίκας Αράχνης. Αλίμονο στον παραλήπτη του, μεγάλη η ηδονή αλλά, ταυτόχρονα, του μένει αξέχαστο!


ΤΟΞΟΤΗΣ



Είναι ο τυχοδιώκτης του έρωτα και το ζώδιο της περιπέτειας με εμφανές το αίσθημα της ελευθερίας. Ο Τοξότης κρύβει πάντα τις σκέψεις του προς χάριν κάποιου ιδανικού. Αυτή η διάθεση του φαίνεται ακόμη και στο φιλί όπου ναι μεν κατακτά αλλά είναι λίγο ...κρύος.



Άνδρας Τοξότης: Κάνει μεγάλο αγώνα για να πείσει με το φιλί που θα δώσει. Είναι ο τύπος του άνδρα που έχει αδυναμία στις ελκυστικές γυναίκες και στους δύσκολους στόχους.



Γυναίκα Τοξότης: Φιλά καλύτερα. Κινείται με ενδιάμεσα διαλείμματα, προκαλώντας το σύντροφο της να δοκιμάσει και να ξαναδοκιμάσει το φιλί της.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Μοχθούν για να σταθούν στη θέση τους και προσελκύονται τρομερά από τις δυσκολίες. Ωστόσο, πάνω στο φιλί ο Αιγόκερως συμπεριφέρεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση (δεν την έχει, όμως). Έχει κουράγιο και δεν παρασύρεται από τα φιλιά που θα δεχθεί. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να χάσει μ' ένα φιλί που θα πάρει όλα όσα έχει αποκομίσει με πολύ κόπο.


Άνδρας Αιγόκερως: Είναι πάντα επίμονος, πρόθυμος, φιλόδοξος και μαχητικός. Δεν παραιτείται εύκολα, δεν φιλά συχνά αλλά, όταν συμβεί, το φιλί του είναι βαθύ και αναμφίβολα κατακτητικό. Το φιλί τον κάνει επίδοξο εραστή.


Γυναίκα Αιγόκερως: Είναι το σύμβολο της πίστης, της μονιμότητας και της ευθύνης. Το φιλί της είναι διαβεβαίωση του πόσο όμορφα, μαζί και σίγουρα, αισθάνεται. Έχει αδυναμία να φιλά έμπειρους και τυχοδιώκτες άνδρες! Και τους φιλά πολύ καλά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Είναι ένα ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές, κι έχει για όπλα την πρωτοτυπία και τα δελεαστικά ανταλλάγματα. Του αρέσει να βρίσκεται με πολλά άτομα παρά να εξαρτάται από την παρέα ενός συντρόφου.



Άνδρας Υδροχόος: Φιλά εύκολα, είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, πειραματίζεται χωρίς πολλή σκέψη στο σεξ και, γενικότερα, φλερτάρει εύκολα το άλλο φύλο. Γενικά, του αρέσουν τα λυγερόκορμα πλάσματα και τα δυνατά χείλη.



Γυναίκα Υδροχόος: Είναι λίγο πιο συγκρατημένες στα ερωτικά φιλιά. Αντίθετα, είναι πολύ κοινωνικές και έχουν πιστούς φίλους. Οι επιδόσεις τους στον έρωτα μεγαλώνουν προοδευτικά, έχουν αδυναμία στο φιλί αλλά είναι -κατά κανόνα-εγκεφαλικές. Βασικά, είναι ανεξάρτητες και αψυχολόγητες ως προς τα γούστα.



ΙΧΘΕΙΣ


Όπως το ψάρι δεν ζει χωρίς νερό, έτσι και ο Ιχθύς δεν ζει χωρίς φιλιά. Συγκαταλέγονται στους πιο ηδυπαθείς ανθρώπους ως προς το φιλί. Βέβαια, είναι εσωστρεφείς και δεν ανοίγονται εύκολα... Εκείνους, όμως, στους οποίους θα αποφασίσουν να δοθούν έχουν τους τρόπους να τους μεταφέρουν σε παράδεισο.


Άνδρας Ιχθύς: Είναι ενεργητικός και εξαιρετικά θαρραλέος στο φιλί. Του αρέσει, άλλωστε, να παίζει με τα γυναικεία χείλη και μπορεί να κολλήσει πάνω τους για ώρα. Τα φιλιά του είναι όμοια με μεγάλες υποσχέσεις - οι οποίες όμως, λίγο αργότερα, ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Αυτό, ωστόσο, είναι μια άλλη ιστορία.


Γυναίκα Ιχθύς: Μ' ένα της φιλί, η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να μαγέψει, στην κυριολεξία, τον άνδρα που βάζει στόχο της. Τα χείλη της διαθέτουν μαγνήτη και νέκταρ μαζί. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις, ο παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει...


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα μαργαριτάρια είναι παντοτινά!

Posted: 26 Aug 2011 02:32 PM PDT

Μαθητές που έγραψαν ιστορία !!!





















(από γραπτό υποψηφίου αστυνομικού, Αθήνα 1990) «Ατρόμητος ο Έλλην Στρατάρχης, κοίταξε κατάματα τον εισβολέα και με τα λίγα περσικά που ήξερε του είπε: Μολών Λαβέ».



(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία - Γυμνάσιο Κορίνθου) «Και οι Ρώσοι ανέδειξαν μεγάλους ποιητές όπως ο Πούσκας, ο Λένιν, ο Τρότσκι και ο Ιβάν ο Τρομακτικός. Από την ποίηση αυτή σώζεται σήμερα η Σιβηρία με την παγωμένη λίμνη των Κύκλων που ο Τσακ Κόφσκι την έκανε παλέτα».



(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία - Γυμνάσιο Θηβών) «Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ».



(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία - Γυμνάσιο Κορίνθου 1989) «Η επανάσταση του '21 έγινε πριν από 1821 χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε την τελική του πτώση».



(από Έκθεση για τη Ρωσία μαθητή του Γυμνασίου Καρδίτσας, 1991) «Η μάνα του Ρασπούτιν ήταν η Ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας».



(από την Έκθεση ιδεών υποψηφίου στη Σχολή Αστυνομίας, 1992) «Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες».



(από διαγωνισμό στα Θρησκευτικά - Λύκειο Ξάνθης 1991) «Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά».



(από Έκθεση του μαθητή του Γυμνασίου Αργοστολίου, 1992) «Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ».



(υποψήφιος στη Σχολή Αστυνομίας, 1991) «Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες αλλά Κουστωδίες».



(από Έκθεση μαθητή του Γυμνασίου Ζωγράφου, 1990) «Η επανάσταση στις Ινδίες είχε αρχηγό και σύμβολο το Γάντι του Μανχάταν».



(από διαγωνισμό στη Γεωμετρία, Γυμνάσιο Ιωαννίνων, 1982) «Το τρίγωνο που φέρει δύο γωνίες λέγεται διαγώνιον».



(μάθημα Γεωγραφίας, Λύκειο Χανίων, 1990) «Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λίπτον Τι».



(Γυμνάσιο Καβάλας) «Ο γλάρος είναι αποδημητικό πουλί. Το καλοκαίρι πάει στην παραλία, το χειμώνα στις ακτές. Ενδιαμέσως στους σκουπιδότοπους και λιμάνια».



(Γυμνάσιο Ηρακλείου, 1991) «Ο κύκλος είναι μία στρογγυλή γραμμή, χωρίς συνδέσεις, ενωμένη με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει».



(Γυμνάσιο Καρδίτσας, 1989) «Ο κύκλος δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, εκτός αν σταματήσεις το διαβήτη».



(Υποψήφια νοσοκόμα, Νοσοκομείο Αγρινίου) «Η ελονοσία καταπολεμήθηκε και εξαφανίσθηκε δια των προσπαθειών της επιστήμης. Και η γρίπη; Πέρα βρέχει».



(Γυμνάσιο Κιλκίς, 1992) «Το εκτάριον βρίσκεται ακριβώς μεταξύ πενταρίου και επταρίου».



(από γραπτό υποψηφίου υπαξιωματικού του Π.Ν., Σούδα 1986. Απάντηση σε ερώτημα για την ελληνική πανίδα και χλωρίδα) «Η μαρίς (κοινώς μαρίδα) είναι ένας απολύτως εύγευστος ιχθύς, ο οποίος τρώγεται τελείως (εν τω συνόλω του), κυρίως τηγανητός. Η μαρίς, όπως και η γαρίς (κοινώς γαρίδα) δεν εξημερούται. Ζει δε πάντοτε και αύτη εις αγέλας και εις αγρίαν κατάστασιν, πλην όμως δεν είναι ουδόλως επικίνδυνος κατά την θήρευσιν -όπως π.χ. η φάλαινα- και ούτω δια την θήραν της δεν παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως μαριδοθηρευτικών, όπως παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως φαλαινοθηρευτικών δια την θήραν της φαλαίνης. Οι μαρίδες ζουν εν γένει μίαν περιορισμένην, ήσυχον και χωρίς μεγάλας απαιτήσεις και συγκινήσεις ζωήν, τρεφόμεναι αποκλειστικώς με μικροοργανισμούς, είναι δε παντελώς άκακοι. Εφ'όσον δεν έτυχε μέχρι σήμερον να αναφερθεί ουδεμία περίπτωσις επιθέσεως ακόμη και εξαγριωμένης μαρίδος εναντίον ανθρώπου».





tovima.gr












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Ένας τρελός τρελός sportscaster!

Posted: 26 Aug 2011 02:28 PM PDT

Ένας τρελός τρελός sportscaster! Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείτε. Το παθαίνει πάντα με τη Μίλαν…

ο Tiziano Crudeli. Τον έχουμε ξαναπροβάλλει αλλά ποτέ δεν τον χορταίνουμε. Εντελώς τυχαία πετύχαμε αυτό το βίντεο όπου δεν είναι σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά σε απ'ευθείας μετάδοση από το γήπεδο. Εξίσου απολαυστικός όμως όπως πάντα.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φεγγάρι σε..."Super Fast Forward"!!! (VIDEO)

Posted: 26 Aug 2011 02:23 PM PDT



Το φεγγάρι όπως εμφανίστηκε στον ουρανό το 2011 σε ένα βίντεο 2,5 λεπτών!!!









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο γαμπρός αποδείχτηκε νύφη!!!!

Posted: 26 Aug 2011 02:19 PM PDT

Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που έμαθε πως ο άνδρας της τελικά ήταν γυναίκα κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.



Ο λόγος για την 26χρονη Minati Khatua και τον...

28χρονο Sitakant Routray κάτοικοι της Ρουκέλα της Ινδίας με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο ότι την εξαπάτησε επειδή της συστήθηκε ως άνδρας!



Ο Sitakant Routray εμφανίστηκε ως φίλος του αδερφού της, βρήκε το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου και άρχισε να τη φλερτάρει ασυστόλως. Όταν τελικά τα έφτιαξαν, του ζήτησε να γνωρίσει τους δικούς του και εκείνος δέχτηκε αλλά της παρουσίασε άλλους αντί των πραγματικών συγγενών του.



Μάλιστα, τα δύο αυτά άτομα ήταν και τα μοναδικά που πήγαν από το σόι του… γαμπρού γεγονός που προβλημάτισε την 26χρονη.



Ο 28χρονος μετά την τελετή πήρε ως προίκα χρυσά κοσμήματα, αυτοκίνητο και 400 ευρώ.



Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν ο σύζυγος δεν ήταν καθόλου συνεπής ως προς τα καθήκοντά του και άρχισε τις έρευνες.



Τελικά όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 26χρονη εισέβαλε την ώρα που ο 28χρονος έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι φόβοι της.



«Οι χειρότεροι μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ήταν γυναίκα», είπε η νύφη.



Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε η κοπέλα από τα αδέρφια του επιτήδειου ότι αν αποκαλυφθεί το μυστικό θα τη σκοτώσουν.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το Facebook αλλάζει τις ρυθμίσεις ασφάλειας

Posted: 26 Aug 2011 02:17 PM PDT

To Facebook προχώρησε σε αναθεώρηση της πολιτικής ασφάλειας, προσθέτοντας νέους κανονισμούς για τους χρήστες.



Ανάμεσα στις αλλαγές υπάρχει πλέον η δυνατότητα για τους χρήστες να ελέγχουν με...

ποιους θα μοιράζονται το κάθε post που ανεβάζουν. Αυτό αφορά και την πιο πρόσφατη αλλαγή που προσφέρει το Facebook που αφορά τον έλεγχο της διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών από τους χρήστες.

Άλλη μια σημαντική προσθήκη είναι και εκείνη που αφορά τη διαχείριση των φωτογραφιών που μας κάνουν «tag». Συγκεκριμένα οι χρήστες θα ερωτούνται πριν εμφανιστούν στο προφίλ τους φωτογραφίες που έχουν γίνει «tagged» από άλλους, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο spammers που προωθούσαν στο προφίλ μας φωτογραφίες με ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν επιλογές για την προβολή των διάφορων στοιχείων που υπάρχουν στον τοίχο του χρήστη, για το ποιος θα τα βλέπει κλπ., καθώς και πολλές άλλες που αφορούν το «tagging» με βάση την τοποθεσία, αλλά και την αποστολή μηνυμάτων σε φίλους που δεν θέλετε να σας κάνουν «tag».

Οι νέες αλλαγές θα αρχίσουν να ισχύουν άμεσα, αλλά δεν θα είναι προεπιλεγμένες για τον χρήστη. Ο λογαριασμός του χρήστη δηλ. θα διατηρήσει τις παλιές ρυθμίσεις και μόνο εκείνος θα μπορεί να εφαρμόσει τις νέες αλλαγές.

http://www.secnews.gr/archives/20235








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Ταινία με θέμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Posted: 26 Aug 2011 02:11 PM PDT

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/08/26/191235.jpg?w=400&f=bicubicΤους λόγους για τους οποίους είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές…

της γενιάς του θα εξηγήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ταινία που θα πρωταγωνιστήσει!





Η Castrol – χορηγός του Πορτογάλου – βάζει διάφορα εμπόδια στον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος καλείται να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει.





Η γνωστή εταιρεία λιπαντικών ετοίμασε ταινία μήκους μίας ώρας με τίτλο: «Ο Ρονάλντο δοκίμασε τα όριά του» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε Ευρώπη και Ασία.





Το… σενάριο της ταινίας είναι το εξής: οι καλύτεροι αθλητικοί επιστήμονες στον κόσμο δοκιμάζουν τις ικανότητες, τη δύναμη και την ευελιξία του Ρονάλντο σε ένα ξεχωριστό εργαστήριο.





Οι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της τεχνολογίας, προκαλούν τον «CR7» να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, όπως συνηθίζει να κάνει στους αγωνιστικούς χώρους.





«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο, επειδή το βίντεο δείχνει μια πραγματικά καινοτόμο προσέγγιση για το ποδόσφαιρο. Τα γυρίσματα της ταινίας ήταν συναρπαστικά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Το σώμα μου λειτούργησε εξαιρετικά και οι δοκιμασίες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά», δήλωσε ο Πορτογάλος.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτό το μηχάνημα καταστρέφει τα..."πάντα"!!! (VIDEO)

Posted: 26 Aug 2011 02:05 PM PDT

Αν ο απλός καταστροφέας εγγράφων που έχετε στο γραφείο σας αγχώνει όταν τον πλησιάζετε, ή σας εντυπωσιάζει με τις καταστροφικές του ικανότητες, περιμένετε μέχρι να δείτε το παρακάτω μηχάνημα…


Τον καταστροφέα των ΠΑΝΤΩΝ!





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη 15χρονος επειδή κατέβαζε torrents

Posted: 26 Aug 2011 02:01 PM PDT

Ένας 15χρονος μαθητής από τη Σουηδία
βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της φυλάκισης, λόγω της δραστηριότητάς του στο Internet. Το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν τον εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές, αλλά τον κατέδωσε ο διευθυντής του σχολείου!


Ο τεχνικός του σχολικού δικτύου ανακάλυψε κάποια στιγμή ότι κυκλοφορούσε ένας ιός στους υπολογιστές του σχολείου και η σχετική έρευνα οδήγησε στον υπολογιστή που χειριζόταν ο εν λόγω 15χρονος. Στο σκληρό δίσκο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 24 ταινίες που είχαν προέλθει από torrents. Ο τεχνικός ανέφερε τα ευρήματα της έρευνάς του στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος αποφάσισε να τιμωρήσει τον νεαρό.

Αντί, όμως, να φωνάξει του γονείς του ή να τον στείλει σπίτι του με αποβολή λίγων ημερών, ο διευθυντής κάλεσε απευθείας την αστυνομία και ο 15χρονος συνελήφθη. Σύμφωνα με τη σουηδική νομοθεσία, ο νεαρός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, ενώ στην καλύτερη περίπτωση θα τη γλιτώσει με ένα υπέρογκο πρόστιμο - αν, βέβαια, είναι σε θέση να πληρώσουν οι γονείς του.

Προφανώς, στο συγκεκριμένο σχολείο δεν ισχύει το "πήγαινε κι αύριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου"...
ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr
Sourta-ferta


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όποιος πιστεύει στο θεό..."δεν φοβάται τίποτα"!!!

Posted: 26 Aug 2011 01:58 PM PDT


-Γέροντα, οι παππούδες μας έλεγαν ότι θα έρθη καιρός που θα έχουμε απ' όλα τα αγαθά , αλλά δεν θα μπορούμε να φάμε. Σήμερα οι άνθρωποι για τις περισσότερες...



τροφές έχουν ερωτηματικά.



-Τι να κάνουμε; Μόλυναν όλο το περιβάλλον . Μη σας πιάνη όμως φοβία. Να κάνετε τον σταυρό σας και να μη φοβάσθε. Έχω υπ' όψιν μου ανθρώπους που κάνουν την ζωή τους μαρτύριο , γιατί φοβούνται τα πάντα και είναι Χριστιανοί, βαπτισμένοι, μυρωμένοι, κοινωνούν, διαβάζουν το Ευαγγέλιο, τα έχουν μάθει απ' έξω τα ρητά. Δεν βλέπουν τι δύναμη έχει η Χάρις του Θεού; «Οτιδήποτε θανάσιμο κι αν πιήτε, δεν θα σας βλάψη», είπε ο Χριστός και, «σας δίνω εξουσία να πατάτε πάνω στα φίδια και στους σκορπιούς χωρίς να παθαίνετε κακό».



Αν ο άνθρωπος έχη την Χάρη του Θεού δεν φοβάται τίποτε. Γι' αυτό πάντα να ζητάμε την Χάρη του Θεού κάνοντας τον σταυρό μας. Θυμάστε το περιστατικό που αναφέρει το Λαυσαϊκό;

Πήγε ένας μοναχός να πάρη νερό από το πηγάδι και, επειδή είδε μέσα μια ασπίδα, έφυγε κατατρομαγμένος , χωρίς να πάρη νερό. «Πάει ,Αββά, χαθήκαμε, είπε στον Γέροντά του, μια ασπίδα είναι μέσα στο πηγάδι! ». «Καλά, του λέει ο Γέροντας ,αν πάνε σ' όλα τα πηγάδια δηλητηριώδη φίδια, τι θα κάνης; θα πεθάνης απ' την δίψα;». Πήγε ο Γέροντας, σταύρωσε το πηγάδι, πήρε νερό και ήπιε. «Όπου σταυρός επιφοιτά, του είπε, ουκ ισχύει κακία του σατανά».



-Γέροντα, έχω μέσα μου μία φοβία.



-Η φοβία που έχεις είναι μια ευλογία από τον Θεό είναι οικονομία Θεού, για να καταφεύγης πάντα σ' Εκείνον δια της προσευχής. Θα σε βοηθήση να πιασθής από τον Θεό. Βλέπεις, το μικρό παιδί, αν δεν το φοβερίσουν, δεν μπορούν να το συμμαζέψουν.

Να αγωνίζεσαι φιλότιμα και με ελπίδα στον Θεό και τότε δεν θα φοβάσαι τίποτε. «Τον δε φόβον ημών ου μη φοβηθώμεν ουδ' ου μη ταραχθώμεν, ότι μεθ' ημών ο Θεός», δεν ψάλλουμε στο Μεγάλο Απόδειπνο;



Από το βιβλίο: « ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Ε΄ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ»



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές