Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συνταγές μαγειρικής


Συνταγές μαγειρικής


ΓΛΥΚΟ ΜΑΣΤΙΧΑ (ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ)

Posted: 24 Jul 2011 11:27 AM PDT

Χρόνος προετοιμασίας: 30' Βάρος: 500 γρ. ΥΛΙΚΑ: 125 γρ. γάλα 125 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 35% λιπαρά 500 γρ. ζάχαρη 50 γρ. γλυκόζη 5-6 σταγόνες μαστιχέλαιο Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το μαστιχέλαιο και την τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας σταδιακά, έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 116οC. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία μαρμάρινη επιφάνεια και το αφήνουμε να κρυώσει χωρίς να το ανακατέψουμε έως ότου η θερμοκρασία πέσει στους 35οC. Το μαζεύουμε, το βάζουμε στο μπολ του μίξερ προσθέτοντας και το μαστιχέλαιο και το χτυπάμε με το φτερό έως ότου η κρέμα γίνει λεία και σφίξει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές