Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


DANCING WITH THE STARS: Φωτογραφίες μέσα από τα καμαρίνια

Posted: 27 Nov 2012 03:37 PM PST


 Φωτογραφίες μέσα από τα καμαρίνια, δείτε τι έκαναν οι StarsΥπάρχουν πολλοί τρόποι για να "τρυπώσεις" στα παρασκήνια ενός λαμπερού σόου, όπως το Dacing with the Stars...








Ο ένας είναι να στείλεις τον καλύτερο παπαράτσι που έχεις για να εξασφαλίσει τις πιο καυτές πόζες από τα καμαρίνια, πράγμα που το έχουμε κάνει ήδη έτσι κι αλλιώς.



Ο άλλος είναι να... στήσεις καρτέρι στο twitter και να "τσιμπάς" τις εικόνες που οι ίδιοι οι επώνυμοι αναρτούν!



Δείτε, λοιπόν, τι συνέβαινε πίσω από τα φώτα της σκηνής, όπως ανέβηκαν στο twitter:































radar.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ!!Δείτε το σώμα της Courtney Cox...(pics)

Posted: 27 Nov 2012 03:31 PM PST




Το χαλαρό δέρμα και η κυτταρίτιδα στην κοιλιά μπορούν να εξηγηθούν και λόγω ηλικίας, ακόμη κι αν η Courtney συνεχίζει να γυμνάζεται φανατικά.


Όμως η σπονδυλική της στήλη τι έχει πάθει;;;









Πηγή:INFphoto.com

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θέμα χρόνου οι υπολογιστές να απειλήσουν την ίδια μας την ύπαρξη

Posted: 27 Nov 2012 03:25 PM PST



Κορυφαίοι διανοητές και επιστήμονες του βρετανικού πανεπιστημίου Κέμπριτζ ανησυχούν ότι είναι θέμα χρόνου...


τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας, ιδίως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, να γίνουν τόσο έξυπνοι και ικανοί, που να στραφούν εναντίον των ανθρώπων που τους δημιούργησαν,
απειλώντας έτσι την ίδια την ύπαρξη της ανθρωπότητας.

Γι' αυτό το λόγο, ορισμένοι επιφανείς ακαδημαϊκοί αποφάσισαν να πάρουν πιο σοβαρά το ζήτημα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν εντός του 2013 ένα νέο επιστημονικό Κέντρο για τη Μελέτη του Υπαρξιακού Κινδύνου (www.cser.org).

Μεταξύ των πρωτεργατών της πρωτοβουλίας είναι ο Χάου Πράις, καθηγητής φιλοσοφίας στην έδρα «Μπέρτραντ Ράσελ», ο βασιλικός αστρονόμος και καθηγητής κοσμολογίας και αστροφυσικής λόρδος Μάρτιν Ρις, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρίας Επιστημών, καθώς και ο προγραμματιστής λογισμικού Γιαν Τάλιν, ένας από τους ιδρυτές του Skype και εσχάτως «ευαγγελιστής» των δυνητικών τεχνο-απειλών.

Το νέο Κέντρο θα καταπιαστεί με κάθε τεχνολογία και ανθρωπογενές φαινόμενο που μπορεί να απειλήσει την ύπαρξη της ανθρωπότητας, όπως η βιοτεχνολογία- συνθετική βιολογία, η νανοτεχνολογία, η ακραία κλιματική αλλαγή και η τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως είπε ο Πράις, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του βρετανικού πανεπιστημίου, «στην περίπτωση της τεχνητής νοημοσύνης, κάποια στιγμή, σε αυτόν ή τον επόμενο αιώνα, μπορεί να αντιμετωπίσουμε μία από τις μείζονες μεταβολές στην ανθρώπινη -ίσως και ακόμα και στην κοσμική- ιστορία, όταν η τεχνητή νοημοσύνη θα ξεφύγει πια από τους περιορισμούς της βιολογίας». Στο μέλλον, προειδοποίησε, «όταν δεν θα είμαστε πλέον τα εξυπνότερα όντα στον πλανήτη», η ανθρωπότητα μπορεί να βρίσκεται «στο έλεος μηχανών που δεν θα είναι κακόβουλες, απλώς τα ενδιαφέροντά τους δεν θα μας συμπεριλαμβάνουν».

«Πρέπει να πάρουμε σοβαρά την πιθανότητα ότι ίσως κάποια στιγμή θα ανοίξει το "κουτί της Πανδώρας" εξαιτίας της τεχνητής νοημοσύνης και τότε μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική. Μπορεί να φθάσει κάποτε η κρίσιμη στιγμή που οι υπολογιστές θα αποκτήσουν την ανθρώπινη ικανότητα να γράφουν τα δικά τους προγράμματα λογισμικού και να αναπτύσσουν τις δικές τους τεχνολογίες, αφήνοντας πλέον για πάντα πίσω τους την ανθρωπότητα», πρόσθεσε.

Η συγκεκριμένη απειλή απασχολεί την επιστημονική φαντασία -και όχι μόνο- τουλάχιστον από την εποχή που ο κομπιούτερ HAL στη διάσημη ταινία «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ (με βάση το ομώνυμο βιβλίο του Άρθουρ Κλαρκ), επαναστάτησε κατά των ανθρώπων δημιουργών του.



protothema.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

9 πράγματα που δεν ξέρεις και δεν φαντάζεσαι για το Facebook!

Posted: 27 Nov 2012 03:18 PM PST


 Μπορεί το Facebook να αλλάζει συνεχώς ρυθμίσεις και να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά...





για να προστατεύσεις το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι μόνο αυτό που αγνοείς για το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Διάβασε 9 πράγματα που πιθανόν δεν ξέρεις και σίγουρα δεν φαντάζεσαι για το Facebook.





1) O μέσος χρήστης έχει περίπου 130 φίλους.



Αν ανησυχείτε για τη «δημοτικότητα» σας στο Facebook πρέπει να ξέρετε ότι ο μέσος χρήστης έχει περίπου 130 ενώ οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν λίγους παραπάνω. Μάλιστα ο καθένας δεν «μιλάει» ή αλληλεπιδρά με πάνω από επτά.





2) Πάνω από το 25% έχουν χωρίσει μέσω Facebook.



Σε μια έρευνα που έγινε το 2010 ανακαλύφθηκε ότι σε δείγμα 1000 χρηστών το 25% είχαν μάθει ότι χώρισαν από το status Των συντρόφων τους στο Facebook. Μάλιστα το 75% αυτών που έμαθαν τα κακά νέα ήταν άνδρες!





3) Το Facebook δεν επιτρέπει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες θηλασμού.



Μπορεί να έχετε δει πολλές φωτογραφίες γυμνών γυναικών ή ανδρών ή ακόμα και σελίδες που προωθούν τη βία αλλά το Facebook είναι αυστηρό σε κάποια θέματα και δεν επιτρέπει να «ανέβουν» στα προφίλ φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν. Τελευταία πάνω από 1.000 γυναίκες που προσπάθησαν να «ανεβάσουν» τέτοια φωτογραφία έλαβαν μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται.





4) Το Facebook ευθύνεται για 1 στα 5 διαζύγια.



Σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα Ακαδημίας δικηγόρων οικογενειακού Δικαίου 1 στα 5 διαζύγια οφείλεται σε μηνύματα που βρήκε ο ένας σύντροφος στο προφίλ του άλλου!





5) Ο Αλ Πατσίνο ήταν το πρώτο «πρόσωπο» στο Facebook.



Θυμάστε ότι το 2007 στην αρχική σελίδα του Facebook πριν συνδεθείτε εμφανιζόταν σχεδιασμένο με αριθμούς και γράμματα ένα πρόσωπο. Αυτό λοιπόν το πρόσωπο ήταν ο ΑΛ Πατσίνο νέος τον οποίο είχε σχεδιάσει ο φίλος του Ζούκερμπεργκ, Andrew McCollum.





6) Το 36% των χρηστών μπαίνουν στο Facebook μετά το s e x !



Μετά το τσιγάρο και τον ύπνο φαίνεται ότι το Facebook έχει μπει για καλά στη ζωή των νέων αφού σύμφωνα με έρευνα το 35% των χρηστών κάτω των 36 μπαίνουν στο προφίλ τους για να τσεκάρουν τα μηνύματά τους μετά το σ ε ξ!





7) Πάνω από 350 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εθισμό με το Facebook.



Σύμφωνα με ομάδα αμερικανών ψυχολόγων περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εθισμό με το Facebook και παρουσιάζουν συμπτώματα όπως έλλειψη συγκέντρωσης και εκνευρισμό να δεν τσεκάρουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το προφίλ τους.





8) Οι χρήστες του Facebook έχουν χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τους μη χρήστες.



Έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο έδειξε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και πανεπιστημιακές σπουδές δε διαθέτουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.





9) Εστιατόριο χάριζε χάμπουργκερ αν διέγραφες δέκα φίλους σου από το Facebook.



Κι όμως συνέβη! Το 2009 ένα εστιατόριο έκανε δώρο ένα σπέσιαλ χάμπουργκερ σε όποιον διέγραφε δέκα φίλους του. Μετά έστελνε μήνυμα σε αυτούς που είχαν διαγραφεί και έλεγε «Ο τάδε φίλος σου σε διέγραψε για ένα burger»!



24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η θάλασσα στην Αυστραλία βάφτηκε κόκκινη!

Posted: 27 Nov 2012 03:11 PM PST






Οι παραλίες στην Αυστραλία έκλεισαν λόγω φόβου για την υγεία των κολυμβητών μετά από αυτό το περίεργο φαινόμενο....

Στην περιοχή φύτρωσαν παράξενα φύκια, κατά περίεργο τρόπο αφού δεν ευδοκιμούν σε αυτήν την περιοχή, τα οποία μπορούν να πάρουν διάφορα χρώματα δημιουργώντας αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα!











kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το απόλυτο FAIL!

Posted: 27 Nov 2012 03:03 PM PST


 Το απόλυτο FAIL!!!! [VID]Προσπάθησε να δείξει πολύ σκληρος, αλλα δεν του βγήκε σε καλό...





Δείτε το βίντεο!!!







pineza.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φωτογραφίες που δεν θα έπρεπε να έχουν τραβηχτεί ποτέ!! (pics)

Posted: 27 Nov 2012 02:47 PM PST






Δείτε τις πιο παράξενες φωτογραφίες ανθρώπων με τα κατοικίδια τους...





































































kamikaze













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια είναι η Miss Κόσμος για το 2012?

Posted: 27 Nov 2012 02:24 PM PST






 Η Τσέχα Tereza Fajksova κέρδισε τις εντυπώσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και έτσι κατέκτησε το στέμμα...













kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28/11;

Posted: 27 Nov 2012 02:03 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 28 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Κριέ, που θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και περνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με την μοναξιά σου, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις κάποιον σύντροφο. Κουνήσου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά, φίλε Κριέ. Φρόντισε, με συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και η καταναλωτική σου μανία δυσχεραίνει την κατάσταση.





Ταύρος


21/4-20/5


Η εξέλιξή σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική, αγαπητέ Ταύρε. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι πως τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση, κινήσου έχοντας για σύμμαχο τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν κι εσένα και το ταίρι σου να βλέπετε με απαισιοδοξία όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν, λόγω των επιρροών που σας στέλνει η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα για σήμερα: αν δεν διαγράψεις για τα καλά το αισθηματικό παρελθόν από μέσα σου, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, ιδιαίτερα σε παγιωμένες καταστάσεις που σε έχουν κουράσει, θα δώσουν άλλον αέρα και άλλη χροιά στο βαρετό και ρουτινιάρικο τοπίο της δουλειάς σου. Αντιμετώπισε τις εξελίξεις που έρχονται, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Δίδυμε. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Ωστόσο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, γιατί η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ό,τι είναι, φίλε Δίδυμε, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, αυτό μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου σήμερα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι κόποι και οι προσπάθειές σου τώρα ανταμείβονται. Ωστόσο φρόντισε να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και που επηρεάζει όλα τα ζώδια, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά και τον σύντροφό σου, σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σου και να μιλήσεις για τις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, πολλές συζητήσεις και διάφορα μπερδέματα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και μην αφήνεις την παρόρμησή σου να σε οδηγήσει. Οικονομικά, θα έχεις κάποιο ευχάριστο μήνυμα από άτομο που σου οφείλει.





Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Λέων. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό που θα σου προκαλέσει η Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων. Μπορεί να μην έφτασε ακόμα ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Κάποια σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις κάποιες ιδέες, που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στον Σκορπιό να σε ευνοεί, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, μπορούν να μειωθούν, αν οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και δεν είσαι αφηρημένος. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Μην πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.





Παρθένος
24/8-22/9

Είσαι σε περίοδο, αγαπητέ Παρθένε, που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μετά από έναν δυνατό καβγά, φίλε Παρθένε, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό μπορεί να γίνει σήμερα και στην δική σου σχέση. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς και έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να περάσεις ουδέτερα, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.





Ζυγός
23/9-22/10

Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα σου, αγαπητέ Ζυγέ, δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα, χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημά σου, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ζυγέ, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου μπορεί να το παρεξηγήσει και να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή. Με τον Ερμή στον Σκορπιό θα έχετε πολλές πιθανότητες για να το πετύχετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, αν είσαι Ζυγός. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, γιατί η Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, δεν σε ευνοεί και είναι επικίνδυνη. Δούλεψε με πρόγραμμα και προτίμησε, λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσής σου, να είσαι μόνος σου και να μην έρθεις σε επαφή με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στους Διδύμους. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι' αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη, σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να μην πάρεις σήμερα αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, φίλε Σκορπιέ, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σχέση, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, αλλά αναρωτήσου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις, για να βγεις το γρηγορότερο από την μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε να έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου, λόγω του εκνευρισμού που θα έχεις. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις σήμερα.





Τοξότης
23/11-21/12

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με αρκετή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά, που θα σας κάνει και τους δυο πυρ και μανία. Μείωσε τους τόνους σου και, αν χρειαστεί, μείνε μακριά και από το σπίτι σου!!! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσέ το και διασκέδασε με φιλικά σου πρόσωπα, που περνάς τέλεια!!! Άλλωστε, για σήμερα είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι' αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι' αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε κάποια τολμηρά σου σχέδια, και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, αποδέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου, γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι περισσότερο επίπονο. Αν κάνεις παρέα με την μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου, που θα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μέτρα μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις με τους συνεργάτες σου και να μην το αντιληφθείς, με αποτέλεσμα να τους πληγώσεις άθελα σου. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στους Διδύμους, είναι παραπλανητική για το ζώδιό σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές ίσως να συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να φανείς συνεπής σε κάποιες υποχρεώσεις σου. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Υδροχόε, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου, εξ αιτίας των θεμάτων που σε απασχολούν, και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς, που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν καλά αποτελέσματα, επειδή το άγχος θα είναι μεγάλο, λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που θα προκαλέσει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου, αγαπητέ Ιχθύ. Θα δεις τα όνειρά σου να δρομολογούνται, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, με συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με τον σύντροφό σου. Όσο και για εσένα, αδέσμευτε Ιχθύ, κάτι δυνατό έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου και να σε αποπλανήσει στην αγκαλιά του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές και οι πρωτοποριακές σου ιδέες εκλαμβάνονται πλέον ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οδηγίες για οικολόγους... μηχανόβιους

Posted: 27 Nov 2012 01:39 PM PST


 Tίθεται σε ισχύ σταδιακά από το 2014 και, μεταξύ άλλων, μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων...





Οι ευρωβουλευτές υποστηρίζουν ότι σήμερα τα δίκυκλα εκπέμπουν δυσανάλογα μεγάλες ποσότητες ρυπογόνων ουσιών. Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής των χριστιανοδημοκρατών και εισηγητής του Κοινοβουλίου για το θέμα Βιμ φαν ντερ Καμπ εξηγεί:



"Θέλουμε κυρίως να τροποποιήσουμε επί το αυστηρότερο τα όρια εκπομπών για τις ρυπογόνες ουσίες. Ιδιαίτερα τα μοτοποδήλατα και τα σκούτερ στην πόλη προκαλούν μεγάλη ρύπανση. Το βλέπουμε στην Αθήνα, στη Μπολόνια και σε άλλες πόλεις. Από το 2014 θα ισχύει για τα δίκυκλα η προδιαγραφή ᾽Euro 3 και από το 2016 η Euro 4᾽ που σημαίνει ότι θα έχουμε αυστηρά όρια, ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε ουσιαστικά κανένα όριο. Τέλος, κάνουμε ειδική αναφορά στα e-bikes, τα οποία θα συμμετέχουν όλο και περισσότερο στην μετακίνηση στην πόλη στο μέλλον», λέει ο Ολλανδός ευρωβουλευτής στην Deutsche Welle.



ABS για όλα τα δίτροχα;



Η οδηγία δεν προβλέπει όρια για την ηχορρύπανση, τα οποία ορίζονται από εθνικές διατάξεις των κρατών-μελών. Προβλέπει όμως βελτιώσεις για την ασφάλεια, καθώς σήμερα τα μοτοποδήλατα- αν και μόλις 2% των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους- ευθύνονται για το 16% των θανατηφόρων τροχαίων στην ΕΕ. Τί γίνεται όμως με το κόστος της οικολογικής και κατασκευαστικής αναβάθμισης;

«Δίνουμε προτεραιότητα στο σύστημα φρεναρίσματος, δηλαδή το ABS που συνηθίζεται στις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες, αλλά και το CBS. Εξετάζουμε μάλιστα την υποχρεωτική καθιέρωση του ABS σε όλα τα δίτροχα και εδώ υπάρχει πράγματι ένα θέμα κόστους. Σήμερα σε μία μεγάλη μηχανή το ABS κοστίζει τουλάχιστον 500 ευρώ. Βέβαια ένας μεγάλος κατασκευαστής στη Γερμανία μας είπε ότι αν όλα τα δίτροχα στην Ευρώπη έβαζαν ABS το κόστος θα έπεφτε έως 100 ευρώ. Ασφαλώς ο ανταγωνισμός θα έδινε λύση, επιβαρύνοντας τον κατασκευαστή τουλάχιστον με το μισό κόστος, αλλά το υπόλοιπο θα το πλήρωνε ο καταναλωτής».



Εξαιρέσεις για τα μεταχειρισμένα



Η νέα οδηγία αφορά αποκλειστικά τις καινούριες μηχανές ή μοτοποδήλατα. Μεταχειρισμένα μοντέλα δεν συμπεριλαμβάνονται στην οδηγία, μεταξύ άλλων και για λόγους διευκόλυνσης των οικονομικά ασθενέστερων, λέει ο Βιμ φαν ντερ Καμπ:



«Δεν συνυπολογίζουμε τα μεταχειρισμένα δίτροχα. Υπάρχει βέβαια η τεχνική δυνατότητα για την αναβάθμισή τους, αλλά είναι υπερβολικά ακριβή για τον καταναλωτή. Είναι καλύτερα λοιπόν να αποσυρθούν βαθμιαία από την αγορά, καθώς αντικαθίστανται με νέα μοντέλα και όχι να επιβάλουμε μία απαγόρευση. Άλλωστε οι πιο νεαροί οδηγοί που συνήθως παίρνουν τα μεταχειρισμένα δεν έχουν πολλά χρήματα, και μάλιστα σε εποχές κρίσης, για να πάρουν καινούρια μηχανή».



Αν μη τι άλλο ο Ολλανδός ευρωβουλευτής είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ασχοληθεί με τη σχετική νομοθεσία. Ο Βιμ φαν ντερ Καμπ είναι φανατικός φίλος της μοτοσικλέτας και διαθέτει χιλιάδες «ομοιοπαθείς» followers στο Facebook. Δηλώνει μάλιστα ότι πολλές φορές δεν διστάζει να ταξιδέψει με τη μοτοσικλέτα του και στο Στρασβούργο για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.



«Αγόρασα για το 2013 μία καινούρια μηχανή BMW, από τις γρήγορες θα έλεγα, μέχρι τώρα είχα μία YAMAHA. Το καλοκαίρι πολλές φορές πηγαίνω από τη Χάγη στις Βρυξέλλες και από κει έρχομαι στο Στρασβούργο με τη μηχανή. Η απόσταση είναι περίπου 660 χιλιόμετρα, δηλαδή ένα ευχάριστο ταξίδι».



skai.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΕΡΕΥΝΑ: Αυτές είναι οι 10 δραστηριότητες που σε κάνουν πιο ευτυχισμένο

Posted: 27 Nov 2012 01:32 PM PST



Τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους αποφάσισαν να ψάξουν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Canterbury...



στη Νέα Ζηλανδία. Και δες τι βρήκαν.




Ούτε μία ούτε δύο αλλά τριάντα δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας αξιολόγησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Canterbury της Νέας Ζηλανδίας, με επικεφαλής τον καθηγητή Ψυχολογίας Simon Kemp, για να καταλήξουν στις δέκα που υπόσχονται μεγαλύτερη ευτυχία.



Τα κριτήρια που χρησιμοποίησαν οι επιστήμονες για την αξιολόγηση είναι η ευχαρίστηση, το νόημα και κατά πόσο μια δραστηριότητα μας κάνει να νιώθουμε ευτυχισμένοι.



Όπως πιθανόν φανταζόσουν, το σεξ ήρθε πρώτο και στις τρεις κατηγορίες, ενώ τα πάρτι μπορεί να μας ευχαριστούν και να μας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά δεν δίνουν "νόημα" στη ζωή μας.













Αν ψάχνεις για νόημα, καλύτερα να στραφείς στη φροντίδα των άλλων, τον εθελοντισμό, το διαλογισμό και την ενασχόληση με τη θρησκεία.



Αναλυτικά, οι 10 καθημερινές δραστηριότητες που σε κάνουν περισσότερο ευτυχισμένο είναι:



1. Το σεξ



2. Τα πάρτι



3. Η φροντίδα των άλλων και ο εθελοντισμός



4. Ο διαλογισμός και η ενασχόληση με θρησκευτικές δραστηριότητες



5. Η φροντίδα των παιδιών και το παιχνίδι μαζί τους



6. Η μουσική



7. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και συζητήσεις



8. Η ενασχόληση με τα χόμπι και τις τέχνες



9. Τα ψώνια



10. Τα βιντεοπαιχνίδια













Από την άλλη μεριά, οι 10 δραστηριότητες που δεν προσθέτουν κάτι στην ευτυχία σου είναι:



1. Οι ασθένειες



2. Το Facebook



3. Οι δουλειές του σπιτιού



4. Η μελέτη (το διάβασμα για σπουδές)



5. Η αποστολή SMS και email



6. Τα μαθήματα (σε σχολείο ή πανεπιστήμιο)



7. Η εργασία επί πληρωμή



8. Η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς



9. Η ενασχόληση με το Ίντερνετ και το κομπιούτερ



10. Το πλύσιμο, το ντύσιμο και η προσωπική φροντίδα



Τι λες; Συμφωνείς;



cosmo.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δανοί τουρίστες στο μάζεμα της ελιάς

Posted: 27 Nov 2012 01:25 PM PST


 Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τραχιά χέρια αγροτών με πρόσωπα σκαμμένα από τον ήλιο και τον κάματο...





να εργάζονται πυρετωδώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο μάζεμα της ελιάς.



Κι όμως φέτος η εικόνα ήταν κάπως διαφορετική. Εξήντα γυναίκες και άνδρες από την Δανία συμμετείχαν στο "Λιομάζωμα στη Μεσσηνία", ένα πρόγραμμα που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία ταξιδιωτικό γραφείο της Καλαμάτας.



Οι τουρίστες, περιέγραψαν το λιομάζωμα ως μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής τους, γνώρισαν από κοντά τη συλλογή του ελαιόκαρπου συμμετέχοντας οι ίδιοι στη διαδικασία. Εστρωσαν το λιόπανο, κλάδεψαν και ράβδισαν τις ελιές, ενώ στη συνέχεια έβαλαν τον καρπό μέσα στα σακιά.



Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη διαδικασία επεξεργασίας της συγκομιδής σε δύο ελαιοτριβεία στις περιοχές του Σταυροπηγίου και της Στούπας και κατόπιν δοκίμασαν το αγουρέλαιο.



Το γευστικό λάδι το συνόδευσαν με διάφορα καλαματιανά εδέσματα, όπως το τυρί σφέλα, τα λαλάγγια, το παστό, το ψημένο ψωμί (η γνωστή καψάλα), το λουκάνικο, τα παξιμάδια, αλλά και με γλυκά, όπως δίπλες και κουραμπιέδες.



Οι ξένοι επισκέπτες μίλησαν για τους Ελληνες με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντάς τους, "φιλόξενους και ζεστούς, πολύ εργατικούς, και όχι τεμπέληδες" σε αντίθεση με την εικόνα που περιγράφεται συχνά στα ξένα μέσα ενημέρωσης.



news.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι ταμπλέτες ξεπέρασαν για πρώτη φορά τους φορητούς υπολογιστές!

Posted: 27 Nov 2012 01:16 PM PST


 Κάποτε οι φορητοί υπολογιστές θεωρούνταν μια περιττή πολυτέλεια...





Αυτό το «κάποτε» μην φανταστείτε ότι ήταν πριν από τριάντα χρόνια, αλλά πριν από δεκαπέντε. Τότε οι φορητοί υπολογιστές είχαν αρκετά χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τους σταθερούς συναδέλφους τους, το βάρος τους οριακά επέτρεπε μεταφορά, ενώ η ποιότητα της οθόνης, ήταν αρκετά κατώτερη συγκριτικά με αυτή των monitor που υπήρχαν για επιτραπέζιους υπολογιστές.



Τα χρόνια πέρασαν, φέρνοντας ιδιαίτερα αυξημένες τεχνικές επιδόσεις στους φορητούς υπολογιστές, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ποιοτικής απεικόνισης οθόνες, χαμηλό βάρος και ελκυστικές τιμές.



Τόσο πολύ άρχισαν να ελκύουν τις μάζες, που μέσα σε λίγα χρόνια, τα λάπτοπ ισοστάθμισαν τις πωλήσεις των σταθερών υπολογιστών. Φτάνοντας στις μέρες μας, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η επιλογή του καταναλωτή, ενός φορητού υπολογιστή έναντι ενός επιτραπέζιου. Με αυτά τα στοιχεία, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι οι φορητοί υπολογιστές έφτασαν σε ένα αποδεκτό από το καταναλωτικό κοινό, σημείο εξέλιξης, τέτοιο που να δικαιολογεί την καθολική τους προτίμηση. Σωστά; Λάθος!







Πλέον, άλλη είναι η νέα τάση ή μόδα ή εξέλιξη αν θέλετε: οι υπολογιστές τύπου ταμπλέτας. Με «μπροστάρη» το iPad της Apple που εκκίνησε τη νέα βιομηχανία (και μόδα) πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, οι μάζες πλέον επιλέγουν αυτές τις συσκευές έναντι των λαπτοπ. Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, οι εφηβικές ηλικίες (και δη οι παιδικές), ζητούν από τους γονείς τους για χριστουγεννιάτικο δώρο μια ταμπλέτα, αντί ενός φορητού υπολογιστή ή ακόμα και μιας παιχνιδο-κονσόλας.



Η αναφορά από την εταιρεία μετρήσεων «NPD», έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την αλλαγή προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού: για πρώτη φορά στην γενικότερη βιομηχανία της τεχνολογίας, οι οθόνες που κατασκευάστηκαν για ταμπλέτες τον Οκτώβριο του 2012, ξεπέρασαν σε αριθμό αυτές που κατασκευάστηκαν για φορητούς υπολογιστές. Συνεπώς, ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε τον κατακλυσμό των ταμπλετών;







Όχι ακριβώς, όπως σωστά υποδεικνύει η ίδια η εταιρεία NPD: τρεις λόγοι είναι που ευθύνονται για τους μεγαλύτερους αριθμούς ταμπλετών σε σχέση με των λαπτοπ, για τον μήνα Οκτώβριο. Ο πρώτος λόγος αφορά το στοκ των λάπτοπ μοντέλων που βρίσκεται εντός των καταστημάτων – ένα απόθεμα, που δύσκολα μειώνεται με ταχείς ρυθμούς μέσω λιανικής πώλησης. Ο δεύτερος λόγος, έγκειται στην έλευση των νέων Windows 8, καθώς οι κατασκευαστές, ετοιμάζουν παραγωγή νέων μοντέλων και μορφών λαπτοπ (πχ τα υβριδικά μοντέλα) τα οποία εκμεταλλεύονται τις νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά που προσφέρουν τα «όγδοα παράθυρα». Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος, είναι ότι τα απανταχού καταστήματα λιανικής, έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πλήθος ταμπλετών στις αποθήκες τους, ελέω της ερχόμενης εορταστικής περιόδου.







Βέβαια, από την άλλη μεριά, οι τρεις αυτοί λόγοι δεν πρέπει να οδηγήσουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα τον καταναλωτή, όπως ότι οι φορητοί υπολογιστές -στην παρούσα μορφή τους- θα παραμείνουν να ελκύουν τα πλήθη. Αντιθέτως, τα λαπτοπ στην μορφή που προσφέρονται, ολοένα και περισσότερο θα εκλείπουν σε βάθος χρόνου, «λυγίζοντας» κάτω από την αυξανόμενη πίεση που θα δέχονται από τις ταμπλέτες. Διότι μια ταμπλέτα, ήδη εξυπηρετεί τις περισσότερες ανάγκες του μέσου καταναλωτή, ενώ στην πορεία θα τον καλύπτει πλήρως. Και ίσως όχι μόνο αυτόν, αλλά και τον πιο απαιτητικό χρήστη, καθώς με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ταμπλέτες θα έχουν σχεδόν τα πάντα σε λίγα χρόνια: μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή ποιότητα γραφικών χάρη στην εξαιρετικά αυξημένη δύναμη που θα διαθέτουν (συγκριτικά με την σημερινή), ταχύτητα ασύρματη συνδεσιμότητα, υπερ-φορητότητα (που ήδη διαθέτουν), μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και τέλος, πολύ λιγότερα τεχνικά προβλήματα ή ακόμα και καθόλου, όπως αυτά που παρουσιάζονται στους υπολογιστές (drivers, format, ευαισθησία στους κραδασμούς, λειτουργίες backup, διάφορα «κολλήματα», κλπ).



Καταλήγοντας, είναι εμφανές ότι η νέα εποχή ακούει στο όνομα «ταμπλέτα», επίσης διαφαίνεται η επικείμενη προτίμησή τους από τους καταναλωτές, αλλά ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για καθολική αποδοχή από όλο το φάσμα των χρηστών. Γιατί είναι στην μέση και το θέμα της συνήθειας, το οποίο βαραίνει τους ώμους των παλαιότερων χρηστών, και που δυσκολεύονται να απαλλαχτούν από αυτό. Οι νεότερες γενιές όμως, που τώρα κάνουν τα πρώτα τεχνολογικά τους βήματα, και αυτά είναι πάνω σε ταμπλέτες, σίγουρα θα υποδεχθούν την μετά-PC-εποχή -όπως χαρακτηρίζεται- πολύ πιο εύκολα, καθώς ήδη διαθέτουν διαφορετική φιλοσοφία ως «χρήστες τεχνολογίας».







zougla.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Έκανε τατουάζ ένα μπουκάλι κέτσαπ

Posted: 27 Nov 2012 01:09 PM PST






Μάθετε το γιατί...


Τα αστέρια του Χόλιγουντ τρέφουν μία αγάπη για ασυνήθιστα τατουάζ. Ένα περίεργο τατουάζ έχει και ο Jackson Rathbone για το οποίο μίλησε καλεσμένος σε εκπομπή.



Ο ηθοποιός του Twilight εμφανίστηκε στο «The Wendy Williams Show» και αποκάλυψε το τατουάζ του που είναι ένα μπουκάλι κέτσαπ στη δεξιά γάμπα του αστραγάλου του.



Φυσικά η παρουσιάστρια ήθελε να μάθει τι ήταν αυτό που ώθησε τον νεαρό ηθοποιό να κάνει το σχετικό τατουάζ. Όπως εξήγησε από μικρός αγαπούσε πολύ την κέτσαπ και του άρεσε να τρώει μπέργκερ με κέτσαπ. Έκανε λοιπόν την «αγάπη» του... τατουάζ.







Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του, Sheila Hatsadi, πρόσφατα έγιναν και γονείς αφού η πρώην χορεύτρια μπουρλέσκ έφερε στον κόσμος ένα υγιέστατο αγόρι.














newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 λόγοι που σας διαγράφουν οι φίλοι σας στο Facebook...

Posted: 27 Nov 2012 01:01 PM PST



 Σας διαγράφουν συχνά οι «φίλοι» σας στο Facebook κι αναρωτιέστε τί φταίει;...



Έχετε πληγωθεί βαθιά από την διάλυση μιας διαδικτυακής φιλίας και δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε τί πήγε στραβά;



Επιστήμονες από το Κολοράντο προσπάθησαν να βρούνε τι φταίει όταν κάποιος κάνει delete στη…φιλία σας στο Facebook και ρίχνουν φως στο μυστήριο.



Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα που έγινε οι δέκα σημαντικότεροι λόγοι διαγραφής είναι:



1. Βαρετά posts

2. Πάρα πολλές ενημερώσεις του status

3. Σκληρά ή αγενή σχόλια

4. Ρατσιστικά σχόλια

5. Πολιτικές αντιλήψεις

6. Θρησκευτικές αντιλήψεις

7. Τέλος μιας φιλίας/σχέσης

8. Διαφωνία (offline)

9. Διαφωνία (online)

10. Διαγραφή ενοχλητικών γονέων



techit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τους... ψέκασαν με γάλα!

Posted: 27 Nov 2012 12:56 PM PST



Οι ρόλοι αντιστράφηκαν: οι Ευρωπαίοι κτηνοτρόφοι «ψεκάζουν», όχι με χημικά, αλλά με αγνό...





γάλα τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να προστατευτούν και ταυτόχρονα να προστατέψουν το Ευρωκοινοβούλιο από την «επέλαση» των τρακτέρ.

ethnos.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια διάσημη ηθοποιός δεν είχε να φάει όταν ήταν μικρή;

Posted: 27 Nov 2012 12:50 PM PST



Aπό τη φτώχεια στην αγκαλιά του James Bond.


















H Olga Kurylenko, είναι από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς στο Hollywood, μένει σε μία από τις πιο χλιδάτες συνοικίες του ...

Λονδίνου και είναι φυσικά ένα από τα ωραιότερα κορίτσια του James Bond.



To διάσημο κορίτσι μίλησε πρόσφατα για τα παιδικά της χρόνια και περιέγραψε το πώς μεγάλωσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Ουκρανία μαζί με την μητέρα της και τα άλλα 8 μέλη της οικογένειάς της.



«Στερήθηκα ακόμα και τα βασικά, γι' αυτό έμαθα να κάνω οικονομία μιας και δεν είχαμε ούτε να φάμε όταν ήμουν παιδί», πρόσθεσε η Olga. Ευτυχώς, η τύχη της χαμογέλασε όταν στα 13 την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων, έξω από σταθμό του μετρό της Μόσχας!



«Αν είχα βγει από το τρένο ένα λεπτό νωρίτερα, ίσως να είχα χάσει το τρένο και η ζωή μου να ήταν διαφορετική τώρα», δήλωσε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας.

http://www.queen.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Συνέλαβαν Καναδό επειδή έλεγε στα παιδάκια ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης

Posted: 27 Nov 2012 12:45 PM PST



Ένας 24χρονος Καναδός που εμφανίστηκε μεθυσμένος σε γιορτή ενόψει των...





Χριστουγέννων πέρασε τη νύχτα στο κελί επειδή έλεγε στα παιδάκια ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει.



"Είναι πραγματικά αχαρακτήριστο το γεγονός ότι κάποιος θα τολμούσε, και μάλιστα τέτοιες μέρες, να πει στα παιδιά ότι ο Άη Βασίλης δεν είναι πραγματικός -κάτι με το οποίο θα μπορούσαμε φυσικά να διαφωνήσουμε" είπε στην εφημερίδα Toronto Star εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Κίνγκστον.



Στην παρέλαση που διοργανώνει κάθε χρόνο η πόλη προς τιμήν του Άη Βασίλη, ο μεθυσμένος νεαρός εμφανίστηκε έχοντας βάλει ζελέ στα μαλλιά του ώστε να μοιάζουν με κέρατα και ο ίδιος με δαίμονα.



Μετά τη σύλληψη και τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, αποδείχθηκε ότι ο ψεύτης είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό υπό την επήρεια αλκοόλ, και επιπλέον είχε παραβιάσει τους όρους της αστυνομικής επιτήρησης.



Ο νεαρός κατηγορείται τώρα για δημόσια αναστάτωση υπό την επήρεια μέθης.



news247.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

16χρονη αυτοπυροβολήθηκε για να γλιτώσει από τον βίαιο σύζυγό της!

Posted: 27 Nov 2012 12:39 PM PST



Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ...





ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό!



Σύμφωνα με το "Prismanews.gr" η 16χρονη κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, στην περιοχή Απεζανές, στο σπίτι όπου την πήγε ο πατέρας της για να την προφυλάξει από τον βίαιο δεύτερο σύζυγο της.



Η κοπέλα είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της, χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε πριν λίγο καιρό ωστόσο ο δεύτερος σύζυγος ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων αναφέρουν οι πληροφορίες.



Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα βίαιος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δε δίσταζε να απλώνει τα χέρια του και να χτυπά τη 16χρονη.



Μάλιστα μάρτυρας ήταν ακόμα και ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και σχηματίστηκε και δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.



Τότε ο πατέρας του κοριτσιού, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πήρε και την πήγε στην περιοχή των Απεζανών, προκειμένου να την προφυλάξει από τον βίαιο σύζυγο. Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει, και θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της



Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.



protothema.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Την αναγκάζουν να ξαναπαντρευτεί αυτόν που της έριξε οξύ στο πρόσωπο

Posted: 27 Nov 2012 12:34 PM PST



Συγκλονίζει η ιστορία μιας γυναίκας από το Μπαγκλαντές η οποία είναι αναγκασμένη να ζει μαζί με τον άνδρα που της έριξε οξύ στο πρόσωπο..





Η 36χρονη Nurbanu αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον...

επί 18 χρόνια άνδρα της όταν έμαθε ότι εκείνος δεν της ήταν πιστός...



Μετά όμως από 8 μέρες ο σύζυγός της της επιτέθηκε και της έριξε οξύ στο πρόσωπο τυφλώνοντάς της και σημαδεύοντάς την για μια ζωή!



Ο άνδρας φυλακίστηκε για ένα μόνο χρόνο καθώς η οικογένειά του την υποχρέωσε να υπογράψει ένα χαρτί για την απελευθέρωσή του και τώρα η γυναίκα αναγκάζεται να τον παντρευτεί και πάλι!



http://www.newsbomb.gr/




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

«Είμαι θαυμάστρια του άντρα μου»

Posted: 27 Nov 2012 12:27 PM PST






Η Μαρία Κορινθίου εκτός από ερωτευμένη με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη δηλώνει και θαυμάστριά του.
Ο ηθοποιός είναι ένας από τους φετινούς παίκτες του «Dancingwith the stars» και η Μαρία Κορινθίου είναι στο πλευρό του και τον ακολουθεί στις πρόβες για να του δώσει δύναμη.

«Είμαι θαυμάστρια του άντρα μου. Είμαι εκεί τον στηρίζω και τον θαυμάζω και εύχομαι να τα πάει καλά», δήλωσε στην κάμερα του «Star» η ηθοποιός. Ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε τα πικρόχολα σχόλια που ακούγονται για το σόου και εξομολογήθηκε αν έχει άγχος για την αποψινή του εμφάνιση.
gossip-tv.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H ψυχολογική αντιμετώπιση του πόνου

Posted: 27 Nov 2012 12:22 PM PST






Ο κύριος στόχος της επιστήμης της ψυχολογίας στη θεραπεία του πόνου είναι να συμβάλει μαζί με τις ιατρικές παρεμβάσεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς.


Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει παγκοσμίως, μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως ο πόνος πέρα από δυσάρεστη αισθητική εμπειρία, είναι μια εμπειρία που επηρεάζει δραματικά την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έδειξαν πως ο χρόνιος πόνος δεν επιτρέπει στον ασθενή να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, μειώνει κατά πολύ την ικανότητά του στον εργασιακό χώρο, οδηγεί σε υψηλά επίπεδα άγχους, κατάθλιψης, αίσθησης απώλειας ελέγχου πάνω στην πάθησή του και στον πόνο που του προκαλεί. Επίσης οδηγεί σε χαμηλή αυτοεκτίμηση, απομόνωση, φόβο για το μέλλον και απώλεια της ευχαρίστησης που απορρέει από διαφορετικές καθημερινές δραστηριότητες. Όλες αυτές οι επιδράσεις επιτείνουν τον πόνο και μπορούν να εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή της θεραπείας του. Η ψυχολογική επίδραση του πόνου είναι ένα σύνηθες φαινόμενο που παρατηρείται εμπειρικά στα λεγόμενα των ασθενών όταν περιγράφουν το πώς ο πόνος έχει καταβάλει την ζωή τους.

Γνωσιακή-συμπεριφοριακή θεραπεία

στόχοι:

Να βοηθήσει τους ασθενείς να πιστέψουν πώς μπορούν να μάθουν να αντιμετωπίζουν τον χρόνιο πόνο και τα άλλα προβλήματα που προκαλούνται από αυτόν.
Να μάθει στους ασθενείς να προσδιορίζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που επηρεάζουν τον πόνο τους, τη συναισθηματική και ψυχοκοινωνική τους ισορροπία.
Να βοηθήσει τους ασθενείς να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται με τρόπους οι οποίοι θα τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της συναισθηματικής δυσφορίας και στις ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

τοποθέτηση στόχων (goal setting)

ΣΤΟΧΟΣ: να βοηθήσει τον ασθενή να αναγνωρίσει ποιες από τις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις του μπορεί να πραγματοποιήσει και να καταφέρει. Να βοηθήσουν τους ασθενείς να εντοπίσουν και να αλλάξουν κάποιες συνήθειες που επιβαρύνουν τον πόνο τους.

Ο ψυχολόγος είναι υπεύθυνος να διδάξει τον ασθένη τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει τους επιθυμητούς στόχους του. Τον βοηθάει να ξεχωρίζει τους μακροχρόνιους από τους βραχυχρόνιους στόχους, να τους χωρίσει και να τους οργανώσει σε υποστόχους τους οποίους θα προσπαθεί να κατακτήσει σταδιακά. Έτσι ο ασθενής θέτει ρεαλιστικές προσδοκίες ανάλογα με τις δυνατότητές τους και αποδέχεται ποιες δραστηριότητες δεν θα μπορέσει να ξανακάνει..

γνωστική θεραπεία

ΣΤΟΧΟΣ: Να βοηθήσει τον ασθενή να αναγνωρίσει και να αλλάξει τις σκέψεις που έχουν αρνητική επίδραση στην αντιμετώπιση του πόνου, στη συναισθηματική τους ισορροπία και στους τρόπους αντιμετώπισης που έχει ο ασθενής απέναντι στον πόνο του αλλά και στη νόσο του.

Ο ψυχολόγος μαζί με τον ασθενή εξερευνούν το σύστημα ιδεών και σκέψεών του που έχει δημιουργηθεί για να δώσει εξηγήσεις για τα αίτια του πόνου, την υποκειμενική σημασία του πόνου για τον ασθενή και πώς επηρεάζει τη ζωή του. Προσπαθούν να αντικαταστήσουν αυτές τις σκέψεις που εμποδίζουν την ομαλή αντιμετώπιση του πόνου με άλλες πιο λειτουργικές.

τεχνική χαλάρωσης

ΣΤΟΧΟΣ: να μάθουν οι ασθενείς να εφαρμόζουν την τεχνική χαλάρωσης και να αντιμετωπίζουν το άγχος τους.

Eίναι γνωστό πως όταν αυξάνεται η ένταση των μυών, επιδεινώνεται η αντίδραση του πόνου. Ο ψυχολόγος μαθαίνει τον ασθενή να εντοπίζει πότε ξεκινάει η ένταση στους μύς τους και πώς να εφαρμόζει τεχνικές όπως η εικονική σκέψη και η σταδιακη χαλάρωση των μυών.

εκπαίδευση

ΣΤΟΧΟΣ: να μεταδώσει στον ασθενή τις βασικές αναγκαίες γνώσεις για τα αίτια του πόνου, πώς μπορεί να τους επηρεάσει οργανικά αλλά και ψυχοκοινωνικά και τι είδους θεραπείες υπάρχουν διαθέσιμες για τη σφαιρική αντιμετώπιση του πόνου.

Οι ασθενείς πληροφορούνται για θέματα όπως: τι είναι πόνος, ποια η θεραπεία του, φαρμακολογία, παρενέργειες των φαρμάκων, προβλήματα ύπνου, φυσική άσκηση κλπ. Οι ασθενείς ενθαρρύνονται να κάνουν ερωτήσεις και να αναπτυξουν μια ανοιχτή μορφή επικοινωνίας που είναι ουσιαστική στην αντιμετώπιση του πόνου.

Oικογενειακή προσέγγιση

'Μόνο ένας άνθρωπος έχει τον πόνο αλλά όλη η οικογένεια υποφέρει απο αυτόν'.

Στόχοι

Να ενημερώσει την οικογένεια για τον χρόνιο πόνο και να μάθει στα μέλη τεχνικές αντιμετώπισης.
Να μειώσει το άγχος που διαχέεται στο οικογενειακό σύστημα από τη δυσάρεστη εμπειρία του χρόνιου πόνου.
Να ενθαρρύνει την οικογένεια να αναπτύξει την ικανότητα επίλυσης των προβλημάτων που συνδέονται με τον χρόνιο πόνο έτσι ώστε να μπορεί να στηρίξει τον ασθενή.
Να βοηθήσει την οικογένεια να καταλάβει πώς ο ασθενής επικοινωνεί τον χρόνιο πόνο.
Να βοηθήσει την οικογένεια να εντοπίσει και να περιορίσει τις συμπεριφορές της που αυξάνουν τον πόνο στον ασθενή.

Η οικογένεια έχει μέγαλο ρόλο στη θεραπεία του πόνου. Η προσφορά της στον ασθενή μπορεί να είναι ανεκτίμητης αξίας όπως φαίνονται και απο τα συγκινητικά λόγια ενός ασθενή:

Είμαι ευγνώμον στην ιατρική ομάδα που με βοήθησε με τον πόνο μου αλλά η οικογένεια μου πέρνει το χρυσό μετάλλιο στην αντιμετώπιση του πόνου.
iatronet




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εξαπατούν τους καταναλωτές με ρούχα "νέας τεχνολογίας" και απειλούνται με πρόστιμα

Posted: 27 Nov 2012 12:17 PM PST






Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συστήνει στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προϊόντα - ρούχα "νέας τεχνολογίας" που κυκλοφορούν...
στο εμπόριο και προειδοποιέι τις εταιρείες με αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ισχυρισμοί τους αποδειχθούν ψευδείς.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ενημερώνει τους καταναλωτές ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια συνεχής προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων για την προώθηση προϊόντων κατασκευασμένων από κλωστοϋφαντουργικά υλικά «νέας τεχνολογίας» (νανοτεχνολογίας ή τεχνολογίας υπέρυθρης ακτινοβολίας (F.I.R.), κλ.π.), με τη χρησιμοποίηση ισχυρισμών που άπτονται μεταξύ άλλων και θεμάτων υγείας (για την θεραπεία ασθενειών και ασθενών, από τη χρήση τους).

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι προκειμένου να προστατεύσει τα οικονομικά συμφέροντα των καταναλωτών από ενδεχόμενη παραπλάνηση, κρίνει καταρχήν σκόπιμο να τους πληροφορήσει ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης του θέματος έχει ήδη ζητήσει από τις εταιρείες που διακινούν τα εν λόγω προϊόντα στην ελληνική αγορά να προσκομίσουν πιστοποιητικά από αναγνωρισμένους και εγκεκριμένους διεθνείς ή και εγχώριους φορείς καθώς και την παύση των ισχυρισμών για τους οποίους δεν διαθέτουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για την τεκμηρίωση της ακρίβειάς τους.

Επίσης έχει ζητήσει από τους εθνικούς φορείς, Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και Γενικό Χημείο του Κράτους να εξετάσουν το θέμα βάσει των αρμοδιοτήτων τους και από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) τη γνωμοδότηση για την επιστημονική τεκμηρίωση ή μη των ισχυρισμών για θέματα υγείας.

Στις περιπτώσεις δε που ισχυρισμοί αυτοί κριθούν αναληθείς ή και μη τεκμηριωμένοι, με βάση τη νομοθεσία «Περί Προστασίας των Καταναλωτών» θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις για αθέμιτη εμπορική πρακτική και θα εκδοθεί σχετικό δελτίο τύπου.

Με βάση τα παραπάνω, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί ως προς την αγορά των εν λόγω προϊόντων και να συμβουλεύονται τους θεράποντες ιατρούς τους.






tromaktiko

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H R. Witherspoon μας δείχνει τον γιο της, Tennessee!

Posted: 27 Nov 2012 12:12 PM PST







Με το νεογέννητο γιο της στο σπίτι, η Reese πρέπει να είναι για πολλά ευγνώμων...
Η περήφανη μαμά απαθανατίστηκε με τον δύο μηνών Tennessee, στη Santa Monica, την Τετάρτη.

Έχοντας μια πενταμελή οικογένεια, είναι λίγο δύσκολο να βρει ήρεμες ώρες με το μωράκι της. Μαζί του κανόνισε και τις τελευταίες προετοιμασίες για την ημέρα των Ευχαριστιών. Ο μικρούλης Tennessee έδειχνε κατενθουσιασμένος από τον έξω κόσμο!









tromaktiko


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιος ηθοποιός από τα Φιλαράκια είναι αυτός ο μικρός νεαρός;

Posted: 27 Nov 2012 12:07 PM PST







Είναι αξιαγάπητος, γοητευτικός και μας χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου...











tromaktiko



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές