Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Για πού το έβαλες Ειρήνη;

Posted: 31 Aug 2012 05:15 AM PDT

Για πού το έβαλες Ειρήνη;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβαλε τα καλά της και πήγε να διασκεδάσει.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με τον Αντύπα και τους Vegas. Η Ειρήνη έφτασε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με μια φίλη της. Αφού πρώτα χαιρέτισε τους συναδέλφους της που είδε στα πρώτα τραπέζια στην συνέχεια πήγε εκεί που βρισκόταν η παρέα της. Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Ειρήνη χόρευε και τραγουδούσε, ξεσηκώνοντας έτσι και την υπόλοιπη παρέα.

Πέταγε τα εσώρουχά της στο δρόμο για να την εκδικηθεί!

Posted: 31 Aug 2012 08:50 AM PDT

Πέταγε τα εσώρουχά της στο δρόμο για να την εκδικηθεί!

Ο 54χρονος Τζέιμς Κλάτς από τη Πενσυλβανία των ΗΠΑ βρήκε έναν... πρωτότυπο τρόπο για να εκδικηθεί τη γυναίκα του.

 

Άνοιξε το συρτάρι της, άρπαξε τα εσώρουχά της και άρχισε να τα πετάει στην εθνική οδό... Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μόνο εδώ Νανά Καραγιάννη: «Είμαι σε θεραπεία αποκτώ βάρος. Δε βγαίνω στην ΤΒ» (Nassos blog)

Posted: 31 Aug 2012 09:12 AM PDT

Μόνο εδώ Νανά Καραγιάννη: «Είμαι σε θεραπεία αποκτώ βάρος. Δε βγαίνω στην ΤΒ» (Nassos blog)

Όταν πριν λίγες μέρες δημοσίευσα φωτογραφίες που η ίδια η Νανά στην προσωπική σελίδα της στο Facebook ανέβασε έσπευσαν κάποιοι όχι μόνο να με κακοχαρακτηρίσουν αλλά και μου χρεώσουν διάφορα...

Ως αυτόκλητοι γιατροί. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Aποκτήστε το υπέροχο κορμί της Scarlett Johansson στην ταινία «Τhe Avengers»

Posted: 31 Aug 2012 08:15 AM PDT

Aποκτήστε το υπέροχο κορμί της Scarlett Johansson στην ταινία «Τhe Avengers»

Και δείξτε υπέροχη οτιδήποτε και να φορέσετε...

Η Scarlett Johansson είναι μία σέξι και αισθησιακή γυναίκα με υπέροχες καμπύλες τις οποίες φροντίζει να  αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Για τον ρόλο της στην ταινία The Avengers, στην οποία υποδυόταν μία super heroine, έπρεπε να τριγυρνά με κολλητές μαύρες φόρμες οι οποίες έχουν την τάση να αναδεικνύουν οποιαδήποτε ατέλεια του κορμιού. Παρακάτω σας έχουμε το πρόγραμμα που ακολούθησε η διάσημη ηθοποιός, όχι φυσικά για να βάλετε κολλητές φόρμες αλλά για να κρατηθείτε σε φόρμα!

O προσωπικός γυμναστής της Johansson υποστήριξε ότι δίνει μεγάλη βάση στο τρέξιμο καθώς το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη άσκηση τουλάχιστον για 90 λεπτά κάθε μέρα. Επίσης, χρησιμοποίησε βαράκια, ζώνες αντίστασης αλλά και αθλητικές μπάλες. Οι ασκήσεις περιελάμβαναν 20 σετ των 25 με 30 επαναλήψεων για κάθε άσκηση, ενώ η προπόνηση γινόταν τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους. Επίσης, λόγω της φύσης της ταινίας η οποία ήταν πολεμική, η star προπονήθηκε σε πολεμικές τέχνες τουλάχιστον για 6 εβδομάδες. Εσείς φυσικά δε χρειάζεται να γυρίσετε σκηνές μάχης αλλά οι πολεμικές τέχνες ειναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία εκγύμνασης αλλά και χαλάρωσης.

Όσον αφορά στη διατροφή, η Scarlett ακολούθησε μία κυρίως χορτοφαγική δίαιτα οι οποία ήταν πλούσια σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, σαλάτες και άπαχες πρωτείνες σε μικρές και συχνές ποσότητες.

Διαβάστε επίσης:

Ρίξτε πόρτα στην κυτταρίτιδα

Θέλετε το κορμί της Έλενας Παπαβασιλείου; Ακολουθήστε τις συμβουλές της

Φτιάξε κορμί με τα μυστικά της σέξι τραγουδίστριας των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger

 

ICE ICE BABY Vintage καλοκαιρινό bazaar: Αποκτήστε θησαυρούς σε τιμές έκπληξη

Posted: 31 Aug 2012 08:00 AM PDT

ICE ICE BABY Vintage καλοκαιρινό bazaar: Αποκτήστε θησαυρούς σε τιμές έκπληξη

Τρεις μέρες μοναδικών ευκαιριών στο showroom του Holy Mustache

Ο Holy Mustache, ο βασιλιάς του vintage στην Ελλάδα αποχαιρετά την καλοκαιρινή σεζόν με ένα σούπερ τριήμερο προσφορών στο Holy Room.

Vintage κομμάτια με ιστορία και ιδιαίτερο στυλ, εκτίθενται σε ένα ξεχωριστό showroom/ πολυχώρο με θετική ενέργεια και περιμένουν να γίνουν δικά σας σε τιμές ευκαιρίας. Το μοναδικό bazaar θα κρατήσει τρεις μέρες και ξεκινά από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. Ο χώρος είναι ανοικτός για το κοινό από τις 17:00 έως τις 00:00.

Στο Holy Room θα δείτε ρούχα από διάφορες δεκαετίες, κομμάτια προσεγμένα, κοσμήματα, αξεσουάρ, τσάντες και φυσικά θα συναντήσετε όμορφα πρόσωπα με στυλ και γούστο. Ο Holy μάλιστα την 1η Σεπτεμβρίου, Σάββατο κλείνει τα 31 και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με πολλή μουσική που θα ξεκινήσει από τις 20:00 παράλληλα με το bazaar.

Στα decks θα βρίσκονται  από τις 21:00 - 23:00 ο AFFECT (super party mix) και από τις 23:00 - 01:30 η NIKKI HAYIA με πολλά demode αριστουργήματα από τα   50s, 60s και 70s και γιατί όχι τα 80s.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα τριήμερο μαραθώνιο fashion αναζήτησης και κάντε δικά σας απίστευτα κομμάτια με το μικρότερο κόστος υπό τους ήχους καλής μουσικής!

Παλλάδος 21, Ψυρρή, 2ος όροφος ...

Διαβάστε ακόμη:

Vintage: Surf, Sea, Sun Fun sto E.L.L.A.D.A. (τα σπάει!)

Επισκεφτήκαμε το «Vintage School» και ψωνίσαμε τα ωραιότερα δώρα με 10 ευρώ

Μην το πετάξεις, άλλαξέ το

Η Suri προπονείται στην ενόργανη γυμναστική

Posted: 31 Aug 2012 07:45 AM PDT

Η Suri προπονείται στην ενόργανη γυμναστική

Η νέα εμμονή της 6χρονης

Παρότι είναι ένα διάσημο παιδί, διασήμων γονιών, που έχει συνηθίσει να την ακολουθούν και να την φωτογραφίζουν οι παπαράτσι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι κατά βάθος η Suri Cruise, είναι ένα 6χρονο κοριτσάκι που θέλει τα ίδια πράγματα με τις συνομήλικές της.

Αφού την είδαμε να ντύνεται πανομοιότυπα με τη μαμά της, να φοράει παπούτσια με τακούνι, να μαθαίνει ποδήλατο, τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με την ενόργανη γυμναστική. Μάλλον η μικρή παρακολούθησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και συγκεκριμένα την δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη Gabby Douglas, η οποία ήταν κάτι σαν ήρωας στην Αμερική τις ημέρες που ακολούθησαν τους αγώνες και φυσικά Role Model για όλα σχεδόν τα μικρά κορίτσια.

Έτσι η λοιπόν η τελευταία μανία της μικρής Suri είναι η ενόργανη γυμναστική και η Katie την πήγε σε αίθουσα γυμναστικής στη Νέα Υόρκη για να εξασκηθεί στους ασύμμετρους ζυγούς κάτω από την στενή επίβλεψη της προπονήτριάς της. Η μαμά Katie παρακολουθούσε την κόρη της από τις κερκίδες και μάλιστα –όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες- δείχνει περήφανη και ευδιάθετη.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο στυλάτα celebrity παιδιά

Με ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού ο Rοbert Pattinson;

Πόσο κοστίζει η ανατροφή της Suri Cruise;


 

Olivia Palermo: στα λευκά γοητεύει

Posted: 31 Aug 2012 07:15 AM PDT

Olivia Palermo: στα λευκά γοητεύει

Άλλη μια κομψή εμφάνιση από τη βασίλισσα του street style.

H Olivia Palermo, η Αμερικανίδα socialite, μοντέλο και ηθοποιός που ο κόσμος της μόδας έχει λατρέψει και φιγουράρει συνεχώς σε εξώφυλλα fashion περιοδικών (πιο πρόσφατα στο βρετανικό InStyle) είναι από τις αγαπημένες μας σε αυτή τη στήλη. Σχεδόν ποτέ δεν μας απογοητεύει, ενώ με απλούς συνδυασμούς δημιουργεί κομψά looks.

Αυτή τη φορά μας τράβηξε την προσοχή σε βόλτα της την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, όπου δοκίμασε ένα outfit στα λευκά άξιο συγχαρητηρίων. Φόρεσε ένα λευκό κλασικό πουκάμισο της ισπανικής εταιρίας Masscob πάνω από μια κοντή πλισέ chiffon φούστα (ίσως της εταιρίας Topshop) σε συνδυασμό με την αγαπημένη της Gerard Darel 24 Hour Woodstock Rafia τσάντα και χαριτωμένες, French Sole «Harriet» μπαλαρίνες.

Μαλλιά πιασμένα επάνω, μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, πολλά βραχιόλια (ανάμεσά τους αναγνωρίσαμε Cartier και Nialaya) και Tom Ford «Anouk» γυαλιά ηλίου συμπλήρωσαν ένα υπέροχο, μίνιμαλ look ιδανικό για το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Olivia Palermo: έκρηξη χρώματος στη Νέα Υόρκη

Η αγαπημένη καλοκαιρινή τσάντα της Olivia Palermo

Η Olivia Palermo απογειώνει το peplum στην δερμάτινη εκδοχή του!

Nicole Kidman: Αναλαμβάνει τη διαφημιστική καμπάνια ειδών υγιεινής διατροφής

Posted: 31 Aug 2012 02:31 AM PDT

Nicole Kidman: Αναλαμβάνει τη διαφημιστική καμπάνια ειδών υγιεινής διατροφής

Το πρόσωπό της είναι ιδανικό για τους στόχους της διαφήμισης.

Η Nicole Kidman θα διαφημίζει την εταιρεία Swisse που έχει βάση την πατρίδα της και ουσιαστικά παρέχει προϊόντα υγιεινής διατροφής, από βιταμίνες μέχρι και ειδικά διατροφικά πακέτα. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη τονίζοντας ότι πρόκειται για μια σοβαρή και οικογενειακή επιχείρηση.

Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart

Posted: 31 Aug 2012 08:16 AM PDT

Jennifer Lopez: Παιχνίδια στο νερό με τα δίδυμα και τον Casper Smart

O έρωτας της λατίνας superstar καλά κρατεί...

 

Όσοι πίστευαν, ότι ο έρωτας της Jennifer Lopez και του toyboy της, Casper Smart, ήταν επιπόλαιος και χωρίς καμία σοβαρότητα, διαψεύδονται πανηγυρικά. Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, εθεάθη σε πισίνα, μαζί με τα δίδυμα της J.Lo, Emme και Μax, πιο ερωτευμένο από ποτέ, να απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Κέλλυ Κελεκίδου: Επέστρεψε με νέο τραγούδι-Ακούστε το!

Posted: 31 Aug 2012 08:57 AM PDT

Κέλλυ Κελεκίδου: Επέστρεψε με νέο τραγούδι-Ακούστε το!

Η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Προχωράμε», που αποπνέει ελπίδα και αισιοδοξία για την ζωή!

«Προχωράμε, γιατί είναι ωραία η ζωή...» από την Κέλλυ Κελεκίδου, σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους της Μαργαρίτας Δρούτσα!

Απολαύστε το!

Βίντεο: Απίστευτο ατύχημα σε καλλιτεχνικό πατινάζ!

Posted: 31 Aug 2012 08:39 AM PDT

Βίντεο: Απίστευτο ατύχημα σε καλλιτεχνικό πατινάζ!

Είναι ιδιαίτερο συχνό το φαινόμενο της καταγραφής πτώσεων κατά τη διάρκεια αγώνων καλλιτεχνικού πατινάζ.

 

Αυτή όμως η πτώση που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί θα σας εντυπωσιάσει. Oμολογουμένως, δεν έχει προηγούμενο αφού σπάει ο πάγος και η κοπέλα πέφτει μέσα στο νερό...

Δείτε το video στο onsports.gr

Έλλη Στάη: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της;

Posted: 31 Aug 2012 08:52 AM PDT

Έλλη Στάη: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της;

Η Έλλη Στάη μπορεί να μας καλησπερίζει καθημερινά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ αλλά εκκρεμεί και η εκπομπή της η οποία μας ενημερώνει για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την έναρξη της εκπομπή της, «NETWEEK», από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η δημοσιογράφος θα ανοίξει την αυλαία της εκπομπής, την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου.

Τα κορίτσια ξενυχτάνε

Posted: 31 Aug 2012 05:45 AM PDT

Τα κορίτσια ξενυχτάνε

Είναι νέες, ωραίες και ξέρουν ν' απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της ζωής τους.

Ο λόγος για τις Νεσχάν Μουλαζίμ , Ευαγγελία Αραβανή και Ευγενία Γκιζέλη. Οι τρεις φίλες βγήκαν να διασκεδάσουν… ασυνόδευτες. Η Νεσχάν μετά τον πρόσφατο χωρισμό της έχει ανάγκη τις φίλες της , οι οποίες την στηρίζουν. Τα μοντέλα πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό με χάρη και νάζι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πολύ κοντά στο πρωινό!

Posted: 31 Aug 2012 08:35 AM PDT

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πολύ κοντά στο πρωινό!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει το πρωί!

Μην ξαφνιάζεστε δεν πρόκειται ο παρουσιαστής να πάρει τη θέση των ΛιάγκαΣκορδά αφού δεν μιλάμε για την τηλεόραση αλλά για το ραδιόφωνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άρνι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera 102,2», για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής.

Ο παρουσιαστής, εφόσον ευοδωθούν οι συζητήσεις, θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Περρή και την Έλενα Παπαβασιλείου, οι οποίοι πήραν μεταγραφή για τον «Δρόμο 89,8».

Σε διπλό ταμπλό λοιπόν, φέτος, εκτός απροόπτου ο Γρηγόρης, ο οποίος εκτός από τα ερτζιανά θα έχει παρουσία και στη μικρή οθόνη, με τον «Όμορφο Κόσμο» του, στο Μega.

Maria Menounos: Δείτε γιατί ζητάει βοήθεια!

Posted: 31 Aug 2012 08:27 AM PDT

Maria Menounos: Δείτε γιατί ζητάει βοήθεια!

Η Maria Menounos είχε πρόβλημα και ζήτησε τη βοήθεια των followers της αλλά μάταια.

Ήταν αδύνατον να τη βοηθήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι αφού το πρόβλημά της ήταν ότι είχε «κολλήσει» μέσα στο αυτοκίνητό της! «Βοήθεια! Κάποιος να με βγάλει απ΄αυτό το αυτοκίνητο! Έχω να κάνω τόσα πολλά, που είμαι κολλημένη εδώ μέσα! Δεν μπορώ να ξεφορτωθώ αυτό το "καταραμένο" laptop»! πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια βλέπετε, είχε «φορτώσει» τόσο πολύ τη θέση του συνοδηγού, που το όχημα έμοιαζε περισσότερο με γραφείο-αποθήκη, παρά με αυτοκίνητο!

Υποθαλάσσια ακροβατικά με αναπηρικό καροτσάκι! (pics)

Posted: 31 Aug 2012 04:41 AM PDT

Υποθαλάσσια ακροβατικά με αναπηρικό καροτσάκι! (pics)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα θα προβληθεί θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στα πλαίσια του εορτασμού της πολιτιστικής Ολυμπιάδας στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Γιάννης Λάτσιος: Τώρα και ηθοποιός!

Posted: 31 Aug 2012 08:15 AM PDT

Γιάννης Λάτσιος: Τώρα και ηθοποιός!

Μετά την εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου στο trailer του «Dancing With The Stars» που έκλεψε τις εντυπώσεις – έστω και το κεφάλι του – σειρά έχει η συμμετοχή του σε σήριαλ.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 όπως όλα δείχνουν θα κάνει guest εμφάνιση στο «Αμάρτημα της μητρός μου» και θα υποδυθεί... τον εαυτό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mediasoup, ο Γιάννης Λάτσιος θα κάνει μια ολιγόλεπτη εμφάνιση σε ένα ρόλο που έγραψε ειδικά για εκείνον ο Αλέξανδρος Ρήγας σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Πρόκειται για ένα μικρό γκεστ-τύπου...happening στο οποίο ο δημοσιογράφος Τάσος-Χρήστος Τριπόδης- θα βρεθεί μαζί με τον Στέφανο -Αλέξανδρος Αντωνόπουλος-, το δεξί του χέρι Αριστομένη -Χρήστος Σιμαρδάνης- και την Μαρίνα, τη συνεργάτιδά του-Τζούλη Σούμα-στο γραφείο του απόλυτου στελέχους του καναλιού όπου εργάζεται για να φάει τρελό άδειασμα από τον Γιάννη Λάτσιο.

Υπό κανονικές συνθήκες θα του έκοβε την εκπομπή γιατί δεν τράβαγε και έπαιρνε και τραγικές κριτικές, αλλά μετά απ' τον δάκτυλο Μεγαπάνου -είπαμε, του Αντωνόπουλου- τον ενημερώνει ότι θα παραμείνει στον αέρα και δη με καλύτερες απολαβές.

Το γύρισμα αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις προσεχείς εβδομάδες πάντα με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Ρήγα και το εν λόγω γκεστ, το περιμένουμε φυσικά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ramos, Iniesta, Navas και Soldado σε σποτάκι για την ισπανική τηλεόραση

Posted: 31 Aug 2012 12:59 AM PDT

Ramos, Iniesta, Navas και Soldado σε σποτάκι για την ισπανική τηλεόραση

Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και όλα τα μεγάλα αστέρια της Primera Division έχουν αρχίσει ήδη να ξεσηκώνουν το κοινό.

Στην Ισπανία τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος τα έχει το Gol TV. Μάλιστα για να προωθήσει την συνεργασία του με τις ομάδες της λίγκας, γύρισε ένα σποτάκι με πρωταγωνιστές τους Sergio Ramos, Andres Iniesta, Jesus Navas και Roberto Soldado.

 

 

 

Και δεύτερη έξοδος του Robert Pattinson με την Katy Perry!

Posted: 31 Aug 2012 08:10 AM PDT

Και δεύτερη έξοδος του Robert Pattinson με την Katy Perry!

Το αγόρι δεν συγχωρεί και κάνει προσπάθειες να πάει παρακάτω.

 

Όσο πάει και καλύτερο γίνεται το story γύρω από τον χωρισμό του Robert Pattinson και της Kristen Stewart, με τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν συνεχώς στο σενάριο. Τελικά, ο ηθοποιός αποφάσισε να μην την συγχωρήσει και να τραβήξουν οι δυο τους ξεχωριστούς δρόμους- κάτι που σημαίνει πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να συνηθίσουμε να τους βλέπουμε με άλλους. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Αγελάδα κάνει photobombing σε άλογο!

Posted: 31 Aug 2012 08:00 AM PDT

Αγελάδα κάνει photobombing σε άλογο!

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν χιούμορ;

 

Στην επόμενη φωτογραφία η χαριτωμένη αγελάδα χαλάει την πόζα του αλόγου και κάνει το δικό της photobombing! Δείτε την ολόκληρη στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές