Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Μια παροιμία για κάθε ζώδιο

Posted: 05 Aug 2012 03:29 PM PDT

ΚΡΙΟΣ: Το γοργόν και χάριν έχει..


Το σύμπαν του Κριού κινείται σε διαφορετικό ρυθμό από των υπολοίπων ανθρώπων και για εκείνον μόνο τα γρήγορα πράγματα έχουν ενδιαφέρον.Σκέφτεται και ενεργεί σε fast forward και όποιος δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει, ας μείνει πίσω να… τρώει τη σκόνη του. Αυτό έλειπε, να κάτσει ο Κριός να περιμένει τον κάθε αργοκίνητο.


Δηλώνει με περηφάνια πως θέλει να ζει τη ζωή στο έπακρο, να μη χάνει τίποτα απ' όσα μπορεί να απολαύσει. Μόνο που μερικές φορές, μέσα στη βιασύνη του, μπερδεύει τις κατευθύνσεις και τους στόχους του, καταλήγοντας να θυμίζει μάλλον ένα σκυλάκι που γυρίζει μανιωδώς γύρω από τον εαυτό του, κυνηγώντας την ουρά του.


ΤΑΥΡΟΣ: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι


Σε μερικά πράγματα ο Ταύρος θυμίζει εκείνο τον τύπο στη διαφήμιση του ουίσκι που κάθεται πλάι στα βαρέλια και περιμένει… περιμένει… μέχρι να ωριμάσει το ποτό. Οι αντοχές του στην αναμονή είναι τεράστιες, μέχρι να προκύψει εκείνο που επιθυμεί. Η σκέψη της τελικής ανταμοιβής τον οπλίζει με απεριόριστη υπομονή, ανεξάρτητα από το είδος του στόχου.


 Μπορεί να πρόκειται για το να κερδίσει μια «δύσκολη» αγάπη ή μια επαγγελματική προαγωγή. Μπορεί εξίσου να είναι και το υπέροχο φαγητό, που εκείνος θα το περιμένει αδιαμαρτύρητα να ψηθεί πέντε ώρες στη γάστρα (γιατί έτσι θα γίνει νόστιμο), έστω κι αν πεθαίνει της πείνας. Και όχι, στο μεταξύ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι


Δεν υπάρχει ζώδιο που να κινείται με τόση ευκολία στους λαβυρίνθους της καθημερινής ζωής όπως ο Δίδυμος. Είναι λες και έχει στα γονίδιά του… ενσωματωμένο GPS, που τον βοηθά να βρίσκει τις άκρες ακόμα και στις πιο μπερδεμένες καταστάσεις. Δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς κατεύθυνση, αν κρίνει ότι ο δρόμος δεν τον βγάζει εκεί που θέλει, χωρίς να τον απασχολεί αν θα αφήσει ξεκρέμαστα πρόσωπα και καταστάσεις. 


Μεταξύ μας, την κατεύθυνση μπορεί να την αλλάξει ακόμα και χωρίς λόγο, καθώς την ανάγκη για αλλαγή την έχει στο πετσί του. Ένα είναι βέβαιο: σπάνια θα βρεθεί σε αδιέξοδο, κι αν συμβεί αυτό, θα είναι απολύτως προσωρινό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιος καεί στον χυλό, φυσά και το γιαούρτι


Ο Καρκίνος έχει την τάση να βλέπει και να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν μια βασανισμένη ψυχή, που γνώρισε την ανθρώπινη αναισθησία και την προδοσία από παιδάκι (αχ, εκείνη η Καιτούλα στο νηπιαγωγείο). Μπορεί τα τραύματά του να προέρχονται κι από προηγούμενες ζωές, πού ξέρεις; 


Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τον έχουν κάνει επιφυλακτικό και έτοιμο να δει στο παραμικρό την επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων του: ότι πάλι θα τον πληγώσουν. Έτσι, έχοντας κατά τη γνώμη του «καεί», φυσάει οτιδήποτε του προσφέρεις, ακόμα κι αν είναι… παγωτό. Αλλά το χειρότερο είναι όταν σε βάζει εσένα να φυσάς κάθε μπουκιά της αγάπης σου που του δίνεις, λες και ταΐζεις κανένα νήπιο.


ΛΕΩΝ: Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει


Ο Λέων έχει ως βασικό σκοπό της ύπαρξής του να σκορπά τριγύρω την εκθαμβωτική του λάμψη. Παρόλο που και άλλοι έχουν φιλοδοξίες να αναδειχθούν και να προβληθούν, εκείνος τα καταφέρνει καλύτερα απ' όλους. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: δεν χρειάζεται να προσποιηθεί την ανωτερότητα, απλώς την έχει μέσα του. 


Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έρχονται στον κόσμο «πορφυρογέννητοι» σαν τα βυζαντινά πριγκιπόπουλα, ακόμα κι αν οι αντικειμενικές συνθήκες της ζωής τους δεν συμφωνούν με κάτι τέτοιο. Θα συμφωνήσουν, αργά ή γρήγορα. Ο Λέων σπάνια θα εκμεταλλευτεί τους άλλους για να λάμψει. Θα το κάνει με τις δικές του δυνάμεις, με το τουπέ και με την αυτοπεποίθησή του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι


Ο Παρθένος σπάνια παρασύρεται από τα μεγάλα λόγια, και στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή. Αντίθετα, όσο πιο «κελεπούρι» φαίνεται κάτι, τόσο μεγαλύτερη καχυποψία του δημιουργεί. Α-πο-κλεί-ε-ται να μην έχει κάποιο λάκκο η φάβα. Είναι πεπεισμένος ότι κανείς δεν χαρίζει λεφτά ή διευκολύνσεις χωρίς κάποιο ύπουλο αντάλλαγμα, που πιθανόν θα αφήσει τον ίδιο «ριγμένο». 


Έτσι, θα κινηθεί διατηρώντας χαμηλές προσδοκίες, και περιμένοντας πότε όλοι οι υπόλοιποι που μαζεύονται γύρω από… τις κερασιές θα την πατήσουν. Το θέμα όμως είναι ότι, ουκ ολίγες φορές, το μικρό του καλαθάκι αποδεικνύεται ανεπαρκές ενώ άλλοι, με λιγότερους δισταγμούς και επιφυλάξεις, γεμίζουν κοφίνια ολόκληρα με λαχταριστά, ζουμερά κεράσια.


ΖΥΓΟΣ: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες


Ο Ζυγός είναι...η Ελβετία του ζωδιακού. Αυστηρή ουδετερότητα. Αν μπορεί να παίξει τον διαμεσολαβητή ανάμεσα σε δυο άτομα που βρίσκονται σε σύγκρουση, να φέρει κόσμο σε επαφή, να συμφιλιώσει κάποιους που τσακώθηκαν, την καταβρίσκει. Δικαιώνει την ύπαρξή του. 


Πραγματοποιεί τη φαντασίωσή του να είχε γίνει διπλωμάτης. Αλίμονο όμως αν χρειαστεί να πάρει θέση σε μια διένεξη και να διαλέξει πλευρά, ή να του θέσουν διλήμματα του είδους «ή εμένα ή αυτόν». Δεν έχει χειρότερο. Γιατί εκείνος να διαταράξει τη σχέση του με ένα από τα δύο μέρη; Γι' αυτό θα προτιμήσει πολύ διακριτικά να βγάλει την ουρίτσα του απ' έξω και να την κάνει από την εμπόλεμη ζώνη με ελαφρά πηδηματάκια…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά


Για τον Σκορπιό φωτιά υπάρχει πάντα, με ή χωρίς καπνό. Το να υπάρχει και καπνός είναι μια επιβεβαίωση, αλλά μάλλον περιττή. Γιατί απλώς ο Σκορπιός δεν χρειάζεται καμιά έξωθεν μαρτυρία για να σιγουρευτεί. Αν του μπει στο μυαλό μια υποψία, τίποτα δεν θα τη βγάλει από εκεί, ακόμα κι αν κατέβει...ο Θεός ο ίδιος να τον μεταπείσει.


 Αν τα γεγονότα τον διαψεύσουν αμείλικτα, αν δεν έχει άλλη επιλογή παρά να παραιτηθεί δημοσίως από κάποια ιδέα που του έχει καρφωθεί, θα το κάνει αλλά με τρόπο που θα αφήσει τις αμέτρητες υπόνοιες να αιωρούνται. Ξέρεις, στο στιλ «Έχε χάρη που δεν θέλω να επιμείνω, γιατί θα κλείσουν σπίτια...».


ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλομελέτα κι έρχεται


Ο Τοξότης έχει φυσικό ταλέντο στη θετική σκέψη. Του έρχεται πιο φυσιολογικό να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να του επισημάνει τις δυσάρεστες πιθανότητες, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα τον πείσει. Επίσης ο Τοξότης βρίσκει παράλογο το να ανησυχήσει για υποθετικές μελλοντικές καταστροφές. 


Εφόσον κάτι αρνητικό συμβεί, θα κοιτάξει τότε πώς θα το αντιμετωπίσει. Έτσι βρίσκεται διπλά κερδισμένος. Αν επιβεβαιωθούν οι θετικές προσδοκίες του, δεν έχει ξοδευτεί σε περιττές ανησυχίες. Αν πάλι δεν επιβεβαιωθούν, τουλάχιστον θα έχει γλιτώσει το άγχος του «πριν» και θα στενοχωρηθεί (αν στενοχωρηθεί…) μια και καλή μετά. Και αυτό όχι για πολύ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει


Αν ακούσεις κάποιον να παραπονιέται ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους και πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του, αυτός είναι Αιγόκερως, κατά πάσα πιθανότητα. Κανείς δεν τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον, στα πάντα. Από μια σοβαρή επαγγελματική διαπραγμάτευση μέχρι… το πλύσιμο των πιάτων. Κρίμα που δεν μπορεί να κλωνοποιήσει τον τόσο ικανό και αποτελεσματικό εαυτό του.


 Ελλείψει αυτής της δυνατότητας λοιπόν, προτιμάει να διεκπεραιώνει ολομόναχος τα πάντα, προκειμένου να μην έχει να αντιμετωπίζει κάθε φορά την ανεπάρκεια, την ηλιθιότητα και την ανικανότητα των άλλων. Ο όρος «ομαδική δουλειά» δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό το ζώδιο, που είναι η προσωποποίηση του συγκεντρωτισμού. Ακόμα κι αν αυτό αποβαίνει σε βάρος του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό


Ο Υδροχόος είναι ο υπέρμαχος της συλλογικότητας, του «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο». Πιστεύει στη συνεργασία, στην αλληλοβοήθεια, στην αλληλοϋποστήριξη, στις οποίες βασίστηκε όλος ο ανθρώπινος πολιτισμός. Ανταλλάσσει χάρες και εξυπηρετήσεις όχι με συμφεροντολογικό σκοπό (ως επί το πλείστον), αλλά επειδή θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό και επιβεβλημένο να δίνουν οι άνθρωποι ένα χεράκι ο ένας στον άλλον. 


Έτσι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να μετακομίσεις ή να σου κάνει μπέιμπι-σίτινγκ. Φτάνει όμως να μη διαπιστώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι και ότι εσύ δεν προσφέρεις τίποτα, όχι κατ' ανάγκη στον ίδιο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι άνθρωποι που είναι εαυτούληδες και μοναχοφαγάδες του προξενούν μεγάλη απέχθεια.


ΙΧΘΕΙΣ: Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο


Κάποιοι λένε ότι η αγάπη εκδηλώνεται με πράξεις, και όχι με λόγια, αλλά ο Ιχθύς δεν είναι αυτής της άποψης. Τύλιξέ τον στα γλυκόλογα, στις υποσχέσεις, στα κομπλιμέντα και τον έχεις … του χεριού σου. Μπορεί να πάει να ζητήσει χρωστούμενα από τη δουλειά του, να τον παινέψουν για το πόσο καλά την κάνει, και να φύγει χωρίς καν να έχει αναφέρει το αίτημά του.


Να καταπιεί τα πιο εξωφρενικά ψέματα από το ταίρι του, αν συνοδεύονται από μερικές παθιασμένες εκδηλώσεις έρωτα. Και δεν είναι θέμα ανοησίας. Συχνά βαθιά μέσα του ξέρει ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του, αλλά του αρέσει τόσο αυτό το αγαπησιάρικο σκηνικό, που δεν θέλει να το χαλάσει προβάλλοντας πεζές απαιτήσεις.


myastro

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Πώς κατάντησες έτσι, Μπριγκίτε;

Posted: 05 Aug 2012 03:25 PM PDT

Ο ξεπεσμός της σεξοβόμβας που αγάπησε ο Σταλόνε


Πριν από 25 χρόνια ήταν διακαής πόθος για χιλιάδες άνδρες. Σήμερα είναι
μία θλιβερή, αδυνατισμένη φιγούρα που πέφτει και... κοιμάται μέσα στο
δρόμο.



Ο λόγος για την Μπριγκίτε Νίλσεν, πρώην μοντέλο, ηθοποιό και αμόρε του Σιλβέστερ Σταλόνε.



Η πάλαι ποτέ εκρηκτική Δανέζα, «συνελήφθη» από τους παπαράτσι στη
διάρκεια ενός περιπάτου σε πάρκο του Λος Άντζελες. Ακόμη και εκείνοι, οι
διαμόνιοι φωτογράφοι, ίσως δεν φαντάζονταν την εξέλιξη της βόλτας της
κυρίας Νίλσεν.



Η 49χρονη, η οποία φαινόταν ελαφρώς αποπροσανατολισμένη, κάθισε στο
γρασίδι, κάπνισε μερικά τσιγάρα, ήπιε βότκα και... έπεσε για ύπνο!



Η Νίλσεν έχει ιστορικό αλκοολισμού και, πριν από πέντε χρόνια είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης.







newsbeast













Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής έσβησε στο γήπεδο

Posted: 05 Aug 2012 03:19 PM PDT

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο...

ανεβάζοντας σε 70 τον αριθμό όσων έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα ή προετοιμασίας.



Πρόκειται για τον Νιγηριανό επιθετικό Χένρι Ιχελβέρε Τσινόνσο, ο οποίος
κατέρρευσε στη διάρκεια αγώνα της ρουμανικής Ντέλτα Τούλτσεα, που
αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία της χώρας.



Ο 21χρονος φορ αγωνιζόταν στη φιλική αναμέτρηση με την Μπαλοτέστι, στο δεύτερο ημίχρονο της οποίας κατέρρευσε.



Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άτυχο ποδοσφαιριστή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.



Η αιτία θανάτου δεν έγινε άμεσα γνωστή, ενώ ο παίκτης δεν φέρεται να είχε στο παρελθόν προβλήματα υγείας.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας στο Μπαλοτέστι, που βρίσκεται κοντά στο
Βουκουρέστι, διεξαγόταν υπό θερμοκρασία που «άγγιζε» τους 40 βαθμούς
Κελσίου.



skai.gr









Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΣΟΦΙΑ ΜΟΡΕΤΗ "Θέλουμε κι άλλο" φώναζαν στο Facebook...

Posted: 05 Aug 2012 03:14 PM PDT


Η Θεσσαλονικιά μοντέλα που έφερε τα πάνω
κάτω στο Facebook με το λεοπάρ μπικίνι της.


Η Σοφία Μορέτη, ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής πασαρέλας, φωτογραφίες της οποίας κοινοποιήθηκαν σε εκατοντάδες προφίλ και τα Like τελειωμό δεν έχουν.

Η Σοφία γίνεται η προσωποποίηση του καύσωνα που ταλανίζει την χώρα. Βασανίσου κι άλλο κοιτώντας τις φωτογραφίες της…

Πηγή:radar.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε τη νέα αγαπημένη του Απόστολου Γκλέτσου!

Posted: 05 Aug 2012 03:10 PM PDT


Δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του ο Απόστολος Γκλέτσος..


Αυτός είναι και ο λόγος που ομολόγησε πριν από καιρό ότι δεν είναι πλέον μόνος στη ζωή και ότι είναι ερωτευμένος.

Σήμερα η εφημερίδα Real Life μας παρουσίασε τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και μήνες, την Κατερίνα Φαλιά!

Η σύντροφός του Αποστόλη,  η 40χρονη Κατερίνα, είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Στυλίδας.

kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



H Kristen Stewart σε μαύρα χάλια

Posted: 05 Aug 2012 03:04 PM PDT

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός
βρίσκεται, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στο σπίτι του παραγωγού της.


Όπως υποστηρίζει το Radaronline.com, η 22χρονη Kristen Stewart είναι συντετριμμένη και, μετά την μετακόμισή της από το σπίτι που μοιραζόταν με τον Robert Pattinson, μένει στο σπίτι του παραγωγού Giovanni Agnelli.


Σύμφωνα με πηγές, η ηθοποιός αρνείται να βγει από το σπίτι και δεν θέλει να επικοινωνεί με κανέναν.«Κλαίει συνέχεια και δεν θέλει να έρθει σε επικοινωνία με κανέναν. Νιώθει τρομοκρατημένη, ντρέπεται και φοβάται ότι έχασε τον Rob για πάντα», λένε μάρτυρες στο site. «Λέει ότι αγαπούσε πραγματικά τον Rob, ότι ήταν το άλλο της μισό και ότι η ίδια τα κατέστρεψε όλα. Είναι απαρηγόρητη».


Η σταρ λέγεται ότι είναι τόσο συντετριμμένη που δεν έχει κάνει μπάνιο εδώ και μέρες και τρώει συνέχεια παγωτό. «Η Kristen δεν έχει αλλάξει ρούχα, ούτε έχει κάνει μπάνιο εδώ και μέρες. Κυκλοφορεί στο σπίτι φορώντας ένα t-shirt και σορτς και τρώει συνέχεια παγωτά. Θέλει να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει πίσω τον Rob, αλλά κατά βάθος πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο».
Πηγή:queen.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


10' λεπτά κήρυγμα: θυμάστε την Μαριλένα; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα!

Posted: 05 Aug 2012 03:01 PM PDT


Όσοι παρακολουθούσατε την επιτυχημένη σειρά
του Mega "10 Λεπτά Κήρυγμα" θα θυμάστε σίγουρα την "Μαριλένα", το σκληρό κορίτσι του "Λεωνίδα".. 

Σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κορίτσι..

Φωτογραφήθηκε αγνώριστη.. και πάρα πολύ sexy! 

pistepseto
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Posted: 05 Aug 2012 02:57 PM PDT

Κριός
21/3-20/4



Η σημερινή Δευτέρα σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Κριέ, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ώστε να δρομολογήσεις καλύτερα και ευκολότερα τα σχέδια σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κάνει την εμφάνιση του, θέλει προσεχτικό χειρισμό από μέρους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου κάποια άλλη στιγμή. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάνεις συμβιβασμούς, αν θέλεις να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Λίγη υπομονή ακόμα.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε ήρεμους ρυθμούς και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου.










Ταύρος
21/4-20/5


Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, αν είσαι Ταύρος, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, πάρε λίγο χρόνο για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει και μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω του! Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις κατάλληλες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες που κρύβουν παγίδες.












Δίδυμοι
21/5-21/6 


Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Δίδυμε, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στη δουλειά σου, κλείσε πρώτα τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Γενικά, βάλε βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να γοητεύσεις τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη, καλοκαιρινή Δευτέρα. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, βρες καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή διάθεση και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα από μόνα τους.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στον τομέα της εργασίας σου πρέπει να είσαι μετρημένος και να μην αρχίσεις να εξαπολύεις κατηγόριες στους συνεργάτες σου, λόγω της έντασης που θα επικρατεί. Τα πράγματα είναι κάπως ανισόρροπα αυτό το διάστημα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, που ευτυχώς φτάνει στο τέλος της και δεν πρέπει να δίνεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται, σε κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που δημιουργούνται. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες, μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες.














Καρκίνος
22/6-22/7


Επιτέλους το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου, αγαπητέ Καρκίνε, και τώρα μπορείς να κάνεις σχέδια και να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου, φίλε Καρκίνε, θα σε γεμίσει χαρά και θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα, αν δεν δεις τις καταστάσεις αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε κάποια γεγονότα, που πιθανώς να σε οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.












Λέων
23/7-23/8


Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Λέων, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα άλλο, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που σε ευχαριστεί, μια εκδρομή, μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, κάνε πράγματα για εσένα που σε ευχαριστούν και δεν θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία. Φρόντισε λοιπόν με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου κάποιες συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα.












Παρθένος
24/8-22/9


Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, αγαπητέ Παρθένε, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Αν βρεθείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε βιαστική κίνηση, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς η σημερινή μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε, χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.












Ζυγός
23/9-22/10


Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, αγαπητέ Παρθένε, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Αν βρεθείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε βιαστική κίνηση, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς η σημερινή μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε, χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.












Σκορπιός
23/10-22/11


Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία, και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρνα μια ρομαντική Δευτέρα με τον άνθρωπό σου. Αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, προετοιμάσου για φλερτ, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και, γιατί όχι, να ερωτευτείς…


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.










Τοξότης
23/11-21/12


Η σημερινή Δευτέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα, φίλε Τοξότη, και στα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Δία, από το ζώδιο των Διδύμων.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, αν το θέλεις. Αν εξακολουθείς να παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Κάνε τη σωστή επιλογή.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, τα πράγματα στη δουλειά σου πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό, αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.














Αιγόκερως
22/12-19/1


Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Αιγόκερε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα βλέποντας με πιο θετική διάθεση το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και αναζήτησε αυτό που σου αξίζει πιο δυναμικά. Θα δεις ότι θα τα καταφέρεις.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν συμβεί. Μίλα με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες, όσο φαίνονται.














Υδροχόος
20/1-19/2


Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Υδροχόε, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι σε μια καλή φάση και τα προβλήματα που σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου στο ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος, και αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία, για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Τακτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.










Ιχθείς
20/2,20/3


Αγαπητέ Ιχθύ, η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, θέλει ειλικρίνεια και καλή διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να πάει η σχέση σας παρακάτω. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην απελπίζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα κι αυτό γιατί αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


VIDEO: Το σκυλάκι που λέει σ' αγαπώ

Posted: 05 Aug 2012 02:54 PM PDT

Ξέρουμε ότι οι παπαγάλοι επαναλαμβάνουν ότι ακούν...


Όμως, το σκυλάκι του βίντεο ακούει την ιδιοκτήτριά του να του λέει ''Σ' αγαπώ'', και το λέει και εκείνο, φυσικά με τον δικό του, μοναδικό τρόπο!





enikos.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Η σταρ που ήθελε να πεθάνει όταν τριαντάρισε

Posted: 05 Aug 2012 02:48 PM PDT

Ετοιμάζεται για γάμο αλλά δεν θέλει να ακούει για τούρτες... γενεθλίων.

Ο λόγος για τη νεαρή ηθοποιό... Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) που η σχέση της με το χρόνο δεν είναι καθόλου καλή.

Όπως εξομολογήθηκε η νεαρή αρραβωνιαστικιά του Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) στην εφημερίδα''Chicago Sun-Times'' δεν νιώθει καθόλου άνετα με το χρόνο που περνά και το γήρας που έρχεται.

''Για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι πολύ το να γεράσω. Η διαδικασία γήρανσης και ωρίμανσης είναι κάτι τρομακτικό, ειδικά αν είσαι γυναίκα. Το Μάρτιο που έκλεισα τα 30, ήμουν σίγουρη,'ναι θέλω να πεθάνω', είπα''!

Η Μπίελ, που το διάστημα αυτό προωθεί την ταινία ''Total Recall'' αποκάλυψε μάλιστα πως ο γάμος της δεν είναι οργανωμένος ακόμα (κυριολεκτικά δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία), αφού αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλει είναι να χαρεί τις τελευταίες ημέρες ως αρραβωνιασμένη!
womenonly.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Το τοπ της ηθοποιού για το οποίο έχει βουίξει η Μύκονος

Posted: 05 Aug 2012 02:42 PM PDT

Το τοπ της ηθοποιού για το οποίο έχει βουίξει η Μύκονος [εικόνες]Οι παρατεταμένες διακοπές της 32χρονης Ντορέττας Παπαδημητρίου στην Μύκονο...


μαζί με τους δυο γιους της είναι καλά καταγεγραμμένες μέσω των ποσταρίσματών της στο twitter. Είναι όμως η συγκεκριμένη παπαρατσική φωτό που ξεσήκωσε -για ευνόητους λόγους- τα πλήθη.



Η πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη δυο παιδιά (ηλικίας 7 και 6 ετών αντίστοιχα). συνεχίζει να διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στον χώρο της υποκριτικής.







Κάτι που έγινε φανερό για ένα ακόμη καλοκαίρι, μέσω των φωτογραφιών που ανέβαζε στο twitter από τις οικογενειακές της διακοπές στην Μύκονο.







Όσον αφορά το πως διατηρείται σε τέτοια εξαιρετική κατάσταση, το «μυστικό» της είναι ότι ασκείται καθημερινά. Ακόμη και το καλοκαίρι, όπου δεν υπάρχει θαλάσσιο άθλημα που να μην έχει δοκιμάσει.







iefimerida.gr






Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Η εμφάνιση των Ελλήνων

Posted: 05 Aug 2012 02:37 PM PDT

Ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα των Ολυμπιακών του Λονδίνου για την ελληνική αποστολή με καλή εμφάνιση στη...
συγχρονισμένη κολύμβηση και τον Βύρωνα Κοκκαλάνη να εξασφαλίζει την συμμετοχή του στον αγώνα των μεταλλίων.

Μαραθώνιος: Τη σημερινή ημέρα άνοιξε η Κωνσταντίνα Κεφαλά που με υπερπροσπάθεια τερμάτισε στην 104η θέση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε τα 42.195 μέτρα σε 3 ώρες, 1 λεπτό και 18 εκατοστά.

Ιστιοπλοΐα: Σπουδαία εμφάνιση για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη που τερμάτισε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης των RS:X και προκρίθηκε στον αγώνα των μεταλλίων. Στην ίδια κατηγορία των γυναικών, η Αγγελική Σκαρλάτου κατάφερε να ανέβει μία θέση, στη 16η, κατά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στους Ολυμπιακούς.

Στα 49er οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης ήρθαν στην τελευταία θέση (20η). Οι Έλληνες ιστιοπλόοι τερμάτισαν στη 16η θέση στη 12 και 13η ιστιοδρομία με 237 βαθμούς ποινής και πλέον θα αγωνιστούν τη Δευτέρα (6/08) στη 14η και 15η ιστιοδρομία.

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Το δίδυμο των Δέσπονα Σολωμού και Ευαγγελίας Πλατανιώτη έκανε θετική πρεμιέρα, καθώς πλασαρίστηκε στην 8η θέση του τεχνικού μέρους με 89.200 βαθμούς κι έχει πολλές ελπίδες για πρόκριση στον τελικό.

Ύψος: Ο Κώστας Μπανιώτης με τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια στα 2μ.26εκ. δεν κατάφερε να προκριθεί στα προκριματικά του ύψους. O Έλληνας αθλητής τερμάτισε στη 12η θέση της κατάταξης.
gazzetta.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ανταλλαγές σπιτιών για φθηνές διακοπές

Posted: 05 Aug 2012 02:31 PM PDT

Ονειρεύεστε ότι χαλαρώνετε σε ένα παραδοσιακό σαλέ στην Αυστρία; Ψηφίζετε ρομαντικές διακοπές σε κάποιο...
μεσαιωνικό διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού ή μήπως θα προτιμούσατε να κάνετε τις βουτιές σας στα κρυστάλλινα νερά της καλντέρας στη Σαντορίνη

Για τους περισσότερους Ελληνες καθεμία από τις παραπάνω επιλογές μοιάζει με άπιαστο όνειρο, ειδικά εν μέσω κρίσης. Κι όμως, το όνειρο μπορεί να γίνει εύκολα και σχεδόν ανέξοδα πραγματικότητα με τη μέθοδο της ανταλλαγής σπιτιών και εξοχικών, ενός εναλλακτικού τρόπου διακοπών που κερδίζει διαρκώς έδαφος και στη χώρα μας!

Πολλοί θα έχουν δει την αμερικανική ταινία «The Holiday», το σενάριο της οποίας βασίζεται στην ιστορία δύο γυναικών που η ανάγκη τους για απόδραση τις κάνει να ανταλλάξουν τα σπίτια τους για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Αυτό ακριβώς που περιγράφεται στην ταινία είναι η ανταλλαγή σπιτιών η οποία προσφέρεται ως εναλλακτικός τρόπος διακοπών και έχει κερδίσει χιλιάδες οπαδούς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, τους οποίους ενώνει η κοινή επιθυμία να δοκιμάσουν εντελώς διαφορετικούς τρόπους ζωής, να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και διαφορετικά μέρη ή ακόμη και να κάνουν φθηνές διακοπές με την οικογένειά τους, έρχονται σε επαφή και ανταλλάσσουν το σπίτι ή την εξοχική κατοικία τους με άλλο κατάλυμα σε κάποια χώρα του εξωτερικού ή σε έναν ελκυστικό προορισμό εντός Ελλάδος!

Η λύση της ανταλλαγής σπιτιών είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό, ωστόσο, στην Ελλάδα άργησε να αποκτήσει φίλους. Όμως, η συρρίκνωση του εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας να βλέπουν με καλό μάτι τον συγκεκριμένο, φθηνό τρόπο διακοπών.
espresso






Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αγανάκτησε ο Ταμτάκος: Δεν τα βγάζω πέρα με 600 ευρώ!

Posted: 05 Aug 2012 02:26 PM PDT

Για τις βιντεοκασέτες, για το δίκοπο μαχαίρι του Ταμτάκου, για τα σήριαλ...


και για την πνευματική, ηθική και οικονομική κρίση μιλάει ο Μιχάλης Μόσιος...



Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Espresso της Κυριακής, επαναλαμβάνει το γνωστό, ότι η πλειονότητα των ηθοποιών ζει με ψίχουλα και ότι ο ίδιος παίρνει μια μικρή σύνταξη, με την οποία δυσκολεύεται να ζήσει.
Ο θρυλικός «Ταμτάκος» δηλώνει αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί, με τα 600 ευρώ της σύνταξης των ηθοποιών, με το ότι το 95% των ηθοποιών είναι άνεργοι... Και είναι κατηγορηματικός: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί».

prionokordela


Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ο Παπαμιχαήλ προειδοποιεί: Θα πάθετε την πλάκα σας

Posted: 05 Aug 2012 02:22 PM PDT

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επιστρέφει με ένα βιβλίο- φωτιά και, όπως λέει...


«Θα κάνει πολλούς και πολλές να χάσουν τον ύπνο τους και να μην ξέρουν πού να κρυφτούν...».



Το νέο συγγραφικό εγχείρημα του γιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλπρόκειται για μια εξομολόγηση ψυχής που την οφείλει στον εαυτό του αλλά και στο κόσμο. Με αυτό το βιβλίο ο Γιάννης θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεσκεπάσει, όπως ο ίδιος λέει, όλους εκείνους οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο τον ίδιο όσο και τον μύθο της μητέρας του.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τον τίτλο του βιβλίου του, «Τόσο κοντά, τόσο μακριά». Θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγεί ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία. Μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια, το βιβλίο θα περιλαμβάνει το χρονικό της ζωής του από τη χρονιά που «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Γιάννης αναφέρει στο δελτίο Τύπου, πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια και ειδικά εκείνοι που, ενώ δεν τον ήξεραν προσωπικά, τον έκριναν από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέσω των ΜΜΕ αλλά και των... καλοθελητών. «Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε. Λαμόγια, εκμεταλλευτές, μα...κες που είχαν την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινα τι κάνανε» τονίζει, βγάζοντας παράλληλα μεγάλη πικρία για όλους εκείνους που πιστεύει ότι έχουν υποτιμήσει τη νοημοσύνη του.
Το βιβλίο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά» θα είναι πολύ αποκαλυπτικό και με όσα αφήνει να εννοηθούν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα ρίχνει φως στη σκοτεινή πλευρά της showbiz. Η ανάρτησή του στο facebook έλεγε :
«Ανακοινώνω ότι το δεύτερο βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 και θα το επιμεληθεί η καταξιωμένη στον χώρο Κάκια Ιγερινού. Προσωρινός τίτλος "Τόσο κοντά, τόσο μακριά". Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο και πιο συγκεκριμένα για μια καταγραφή και κριτική των γεγονότων, με έμφαση στα χρόνια από το 1996 μέχρι τώρα. Γιατί πρέπει όλοι να μάθετε την πραγματική αλήθεια. Γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και σε σας που δεν με ξέρετε προσωπικά και έχετε κρίνει τα γεγονότα από ό,τι λέγανε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές. Θα πάθετε την πλάκα σας με αυτά που θα διαβάσετε.

gossip-tv




Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ανατροπή στο θρίλερ με τον πυροβολισμό της Γωγώς Φαρμάκη

Posted: 05 Aug 2012 02:16 PM PDT

http://pinnokio.gr/Uploads/Articles/ANATROPH-STO-THRILER-ME-TON-PYROBOLISMO-THS-GWGWS-FARMAKH/ArticleImage_40420-jpg.xpng?p=40420&w=330Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του Αλέξανδρου Αγγλούπα...


Ολική ανατροπή στο θρίλερ με τον τραυματισμό της ηθοποιού Γωγώς Φαρμάκη από το πιστόλι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία στην άνω πράξη».







Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», από την περασμένη Τετάρτη η υπόθεση έχει περάσει στην ανάκριση και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις καθώς μετά την απολογία του 35χρονου εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστεί ή θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι μέχρι να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία.





Έτσι, ύστερα από εννέα ολόκληρους μήνες από τη νύχτα του τραυματισμού και αφού ο φάκελος πέρασε από σαράντα κύματα, η ιστορία παίρνει άλλη τροπή.





Το «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει όλη τη δικογραφία καθώς, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ματωμένο σκηνικό που στήθηκε τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου.





«Με τον που τον είδα να έρχεται βίαια προς το μέρος μου φοβήθηκα πολύ κι άρχισα να ανεβαίνω τρέχοντας τη σκάλα προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτός με ακολούθησε κυνηγώντας με και πίσω του ήταν η Όλγα. Έκατσα στο κεφαλάρι του κρεβατιού μαζεμένη από το φόβο μου και με σκυμμένο το κεφάλι. Μου ζήτησε ξανά το σκυλί μου, τη Ζιζέλ, και όταν ξαναρνήθηκα με πυροβόλησε. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα τον Αγγλούπα να κρατάει όπλο και να σημαδεύει και κοιτώντας είδα την κοιλιά μου γεμάτη αίματα. Τότε η Όλγα άρχισε να τον βρίζει και να τσιρίζει ζητώντας να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπως κι έγινε. Μέσα στον πανικό μου κι ενώ είχα τις αισθήσεις μου θυμάμαι πως καθόμασταν πίσω εγώ με την Όλγα και οδηγούσε ο Αγγλούπας που είχε πάρει μετά από όλα αυτά μαζί και τη Ζιζέλ», τονίζει η Γωγώ Φαρμάκη στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις 2 Μαρτίου.





«Από τότε που έγινε το συμβάν μέχρι σήμερα έχω μάθει ότι ο Αγγλούπας διαδίδει πως του ζήτησα πολλά λεφτά για να αλλάξω την κατάθεσή μου. Για να μην πω τα πράγματα όπως πραγματικά έγιναν, ότι δηλαδή με πυροβόλησε εν ψυχρώ. Αυτό που διαδίδει είναι ένα μεγάλο ψέμα», τονίζει η 25χρονη ηθοποιός.





Από την άλλη πλευρά ο Αλέξανδρος Αγγλούπας στο υπόμνημα παροχής εξηγήσεων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το έγγραφο προς τον εισαγγελέα στις 26 Απριλίου, δίνει τη δική του εκδοχή: «Από μία αδέξια κίνησή μου, καθώς έβγαλα το όπλο από τη μέση μου για να το αφήσω στο περβάζι του κρεβατιού στην κρεβατοκάμαρα των κοριτσιών, για να παίξω με το σκυλάκι τους, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει την αδελφή της μνηστής μου. Στην αρχή μάλιστα δεν είχαμε καταλάβει πως η Γεωργία είχε τραυματιστεί αλλά στη συνέχεια είδαμε το αίμα», αναφέρει ο επιχειρηματίας.





newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΑΝΕΜΟΣ!...

Posted: 05 Aug 2012 02:11 PM PDT

ΜΕ 9,63 Ο ΜΠΟΛΤ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...
Απίστευτη κούρσα. Όλοι κάτω από τα δέκα δευτερόλεπτα με εξαίρεση έναν σπρίντερ που έπαθε θλάση και τερμάτισε πολύ αργά. Ο Μπόλτ και πάλι το χρυσό. Με 9,63 καθάρισε τους αντιπάλους του και γράφει ιστορία γιατί πήρε για δεύτερη...
συνεχόμενη φορά χρυσό στα 100 μέτρα σε ολυμπιακούς αγώνες. Δεύτερος ο συμπατριώτης του Μπλέικ και τρίτος ο Αμερικανός Γκάτλιν...
fimotro


Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Εχεις υψοφοβία ?

Posted: 05 Aug 2012 02:05 PM PDT














http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/#

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η μεγαλύτερη γέφυρα πεζών

Posted: 05 Aug 2012 02:01 PM PDT

Όταν το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη έκανε την εμφάνιση του
, οι παγετώνες άρχισαν να λιώνουν, κάποιοι από αυτούς αρκετά πιο γρήγορα από τους άλλους.

Ένας από αυτούς, ο παγετώνας Trift έγινε η αιτία να κατασκευαστεί η μεγαλύτερη αλλά και η ψηλότερη γέφυρα πεζών στις Άλπεις.



Λίγα χρόνια πριν την κατασκευή της γέφυρας, η πρόσβαση προς τη καλύβα Trift της Ελβετικής Λέσχης Άλπεων μπορούσε να επιτευχθεί με τα πόδια μέσω του παγετώνα. Όταν όμως ο παγετώνας άρχισε να λιώνει σχηματίζοντας την λίμνη Triftsee αυτού του είδους η πρόσβαση δεν ήταν πλέον δυνατή.



Το 2004 αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να κατασκευαστεί μια γέφυρα για να μπορούν να μετακινούνται οι επισκέπτες. Η γέφυρα που δημιουργήθηκε κατέληξε να είναι από μόνη της ένα δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Πως να μην είναι άλλωστε όταν διασχίζοντας την βρίσκεσαι 100 μέτρα ψηλά από το έδαφος και για να περάσεις απέναντι θα πρέπει να διανύσεις απόσταση 170 μέτρων!











planitikos.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι κοινό έχουν ο παπαγάλος και το κουνέλι; Απίστευτο!

Posted: 05 Aug 2012 01:55 PM PDT

Τι κοινό μπορεί να έχει ο παπαγάλος και το κουνέλι που δεν το έχει κανένα άλλο ζώο αλήθεια;


Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να φανταστείτε...



Και τα δύο αυτά ζώα, είναι τα μόνα που μπορούν και βλέπουν τι γίνεται πίσω τους, χωρίς να γυρίσουν καν το κεφάλι τους!



coolweb.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ο ναζιστικός χαιρετισμός στους Ολυμπιακούς του 1936

Posted: 05 Aug 2012 01:51 PM PDT

Στο Βερολίνο διοργανώθηκαν οι 11οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1936
, από την 1η έως τις 16 Αυγούστου. Σε αυτή την Ολυμπιάδα παρήλασαν 49 χώρες και συμμετείχαν 3961 αθλητές.Όμως, αυτή η Ολυμπιάδα δεν έμεινε γνωστή μόνο για τις συμμετοχές της, που έσπασαν ρεκόρ για την εποχή. Χαρακτηρίστηκε και ως Ολυμπιάδα του Χίτλερ.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο είναι ότι στο βίντεο που θα δείτε με την Τελετή Έναρξης, όλες οι αποστολές απευθύνουν ναζιστικό χαιρετισμό στον Χίτλερ.

Εκτός αυτού βέβαια ήταν η πρώτη φορά που οργανώθηκε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία και η λαμπαδηδρομία και για πρώτη φορά έγινε μετάδοση των αθλητικών γεγονότων μέσω τηλεόρασης με τους αγώνες να προβάλλονται σε κεντρικά σημεία της πόλης.




tromaktiko



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι κάνουν μαζί Όπρα και Ριάνα;

Posted: 05 Aug 2012 01:46 PM PDT

Αυτό θα πει εργασία και χαρά...

Ο λόγος για δύο από τις πιο διάσημες γυναίκες της Αμερικής αλλά και παγκοσμίως οι οποίες πήγαν μέχρι τα νησιά Μπαρμπέιντος για… δουλειά.

Η "δουλειά" που δεν μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού είναι η συνέντευξη που θα παραχωρήσει η Ριάνα στην Όπρα Γουίνφρεϊ και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι η Ριάνα κατάγεται από τα Μπαρμπέιντος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα το καταευχαριστηθούν και οι δύο.

Ήδη η Ριάνα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της συνάντησης στο twitter.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 19 Αυγούστου.
radar.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία στη Χαλκίδα: Αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του

Posted: 05 Aug 2012 01:42 PM PDT

Φρικτό τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το μεσημέρι ένας 60χρονος Χαλκιδέος
. Οπως μεταδίδει το egnomi.gr, ο 60χρονος αυτοπυρπολήθηκε με αποτελέσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο αυτόχειρας ήταν γνωστός στους κατοίκους της Χαλκίδας, καθώς ασχολείτο επαγγελματικά στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο. Σήμερα το μεσημέρι, έθεσε σε δράση το οδυνηρό σχέδιό του μέσα στο σπίτι του.

Περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και έπεσε πάνω σε μία τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
egnomi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Γεωργούλης: Θέλω οικογένεια

Posted: 05 Aug 2012 01:35 PM PDT

Ο Αλέξης Γεωργούλης άφησε για λίγο το ηλιόλουστο Λος Άντζελες και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη
. Με αυτή την αφορμή, παραχώρησε... συνέντευξη και μίλησε για την Ελλάδα, τη ζωή του στην Αμερική και αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει οικογένεια πριν πατήσει τα 40!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

" Μου λείπει πολύ η Ελλάδα, γιατί ήρθα κατευθείαν από το Λος Άντζελες στην Κύπρο. Ανυπομονώ να έρθω. Από την άλλη , θα ήθελα να διευκρινίσω, επειδή διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα, το ότι ζω στο Λος Άντζελες και έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου δεν ισχύει. Είναι μια τεράστια παρεξήγηση. Απλώς, έχω μοιράσει το χρόνο μου, γιατί είχα την ανάγκη να ανοίξω περισσότερο τους οριζοντές μου".

Έχεις κάνει άλλες δουλειές στην Αμερική; Ας πούμε, πολλοί Έλληνες συνάδελφοί σου που βρίσκονται εκεί έχουν δηλώσει ότι έχουν δουλέψει ως σερβιτόροι για να πληρώσουν το ενοίκιό τους.

Όχι, δεν μου έχει συμβεί. Είμαι από τους τυχερούς, γιατί ασχολούμαι και με άλλα πράγματα, όπως η παραγωγή και η συγγραφή - πάντα αναφορικά με τον κινηματογράφο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κατακρίνω αυτούς που το κάνουν.

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, μιλά για την οικογένεια που θέλει να κάνει.

Τώρα που μεγαλώνεις (σ.σ τον Οκτώβριο γίνεται 38), σου περνάει από το μυαλό να κάνεις οικογένεια; Συνήθως, οι άντρες γύρω στα 40 το σκέφτονται.

Κάποτε, πολύ μικρός, ήμουν έτοιμος να παντρετώ. Ήθελα μια ήρεμη ζωή, στο χωριό μου, με παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις και μια δουλειά 8 με 5. Τώρα, δεν θέλω τίποτε απ΄όλα αυτά. Ειδικά η ιστορία με το Λος Άντζελες με έκανε να βάλω πρώτη προτεραιότητα την καριέρα μου και μετά την ποσωπική ζωή. Από την άλλη (σ.σ το ξανασκέφτεται) νομίζω πως τώρα τελευταία το σκέφτομαι περισσότερο. Γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το κεφάλαιο " οικογένεια" και δεν θα ήθελα να γίνει μετά τα 40. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Πρώτο Θέμα



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Νέος έρωτας ταράζει τα νερά της showbiz

Posted: 05 Aug 2012 01:31 PM PDT

Μία εμφάνιση της Elisabetta Canalis
σε συναυλία του Lenny Kravitz ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν τα κουτσομπολιά ότι είναι ζευγάρι!
Η γλυκιά Elisabetta Canalis είναι γνωστή στο χώρο της showbiz ως η πρώην επίσημη αγαπημένη του George Clooney. Ο Lenny Kravitz είναι popstar και κάνει συλλογή από διάσημες γυναίκες που κατά καιρούς φλερτάρει και τις κρατάει για λίγο στην ζωή του.

Αμερικάνικα και ιταλικά μέσα μιλούν, σύμφωνα με το star.gr, για τον νέο έρωτα του καλοκαιριού που γεννήθηκε με το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Οι φήμες ξεκίνησαν από μία εμφάνιση της Elisabetta σε συναυλία του Kravitz στην Ίμπιζα. Και όχι απλή εμφάνιση αφού η Ιταλίδα πέρασε και από το καμαρίνι του και έμεινε για αρκετή ώρα.
real



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές