Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Που μένει όλο αυτό το διάστημα η Kristen Stewart;

Posted: 05 Aug 2012 03:04 AM PDT

Που μένει όλο αυτό το διάστημα η Kristen Stewart;

Όπως και ο Robert Pattinson, η Kristen Stewart έχει φύγει από το σπίτι όπου οι δυο τους έμεναν μαζί.

Όλο αυτό το διάστημα που η απιστία της είναι πρώτο θέμα στη σόουμπιζ, η Kristen Stewart έπρεπε κάπου να βρει καταφύγιο. Λέγεται λοιπόν ότι μένει στο σπίτι του φίλου της Giovanni Agnelli ο οποίος είναι μάλιστα ο πρώτος που έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν υπάρχει ο πρίγκιπας»

Posted: 05 Aug 2012 09:05 AM PDT

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν υπάρχει ο πρίγκιπας»

Τον μεγάλο έρωτα ψάχνει η Ελένη Φουρέιρα αλλά δεν κάνει εύκολα σχέσεις παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Πιστεύω στον μεγάλο έρωτα. Είμαι ρομαντική. Μου αρέσει να ζω σε έναν δικό μου ροζ κόσμο. Βλέπω όμως ότι οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες. Πρέπει να είσαι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και να κάνεις πολλές υποχωρήσεις για να μπορέσεις να κρατήσεις μια σχέση, να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Γι' αυτό και δε θέλω να βιαστώ!». Όσο για το αν περιμένει τον πρίγκιπα του παραμυθιού δήλωσε στην εφημερίδα «Real Life»:

 «Δεν ξέρω αν υπάρχει ο πρίγκιπας. Δεν υπάρχει βασικά, ο τέλειος άνθρωπος!». Ακόμα εξομολογήθηκε ότι είναι αρκετά συντηρητική: «Η εικόνα μου ξεγελάει. Κι όμως έχω κάνει ελάχιστες σχέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, κι αυτές μεγάλες και σταθερές. Είμαι σχεσάκιας». Ενώ δεν έχει κάνει ποτέ σεξ της μιας βραδιάς. «Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν δίνομαι εύκολα εγώ! Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος».

H Kristen Stewart σε μαύρα χάλια

Posted: 05 Aug 2012 08:31 AM PDT

H Kristen Stewart σε μαύρα χάλια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός βρίσκεται, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στο σπίτι του παραγωγού της

Όπως υποστηρίζει το Radaronline.com, η 22χρονη Kristen Stewart είναι συντετριμμένη και, μετά την μετακόμισή της από το σπίτι που μοιραζόταν με τον Robert Pattinson, μένει στο σπίτι του παραγωγού Giovanni Agnelli.

Σύμφωνα με πηγές, η ηθοποιός αρνείται να βγει από το σπίτι και δεν θέλει να επικοινωνεί με κανέναν. «Κλαίει συνέχεια και δεν θέλει να έρθει σε επικοινωνία με κανέναν. Νιώθει τρομοκρατημένη, ντρέπεται και φοβάται ότι έχασε τον Rob για πάντα», λένε μάρτυρες στο site. «Λέει ότι αγαπούσε πραγματικά τον Rob, ότι ήταν το άλλο της μισό και ότι η ίδια τα κατέστρεψε όλα. Είναι απαρηγόρητη».

Η σταρ λέγεται ότι είναι τόσο συντετριμμένη που δεν έχει κάνει μπάνιο εδώ και μέρες και τρώει συνέχεια παγωτό. «Η Kristen δεν έχει αλλάξει ρούχα, ούτε έχει κάνει μπάνιο εδώ και μέρες. Κυκλοφορεί στο σπίτι φορώντας ένα t-shirt και σορτς και τρώει συνέχεια παγωτά. Θέλει να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει πίσω τον Rob, αλλά κατά βάθος πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο».

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Kristen Stewart: Ούτε οι γονείς της δεν την θέλουν
Robert Pattinson: Από διάσημος γόης, διάσημος απατημένος
Liberty Ross: διάλεξε ή τη Stewart ή εμένα διαμηνύει το απατημένο μοντέλο

Βρείτε ποια είναι η Ελένη Μενεγάκη

Posted: 05 Aug 2012 07:30 AM PDT

Βρείτε ποια είναι η Ελένη Μενεγάκη

Νομίζετε πως έχετε δει πολλές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό και μπορείτε να την αναγνωρίσετε οπουδήποτε;

Κι εμείς αυτό νομίζαμε, μέχρι που είδαμε τις φωτογραφίες της.....

Δείτε ποια της μοιάζει στο gossip-tv.gr

H Victoria Kyriakides εντυπωσίασε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βελιγράδι (backstage&catwalk photos)

Posted: 05 Aug 2012 05:51 AM PDT

H Victoria Kyriakides εντυπωσίασε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βελιγράδι (backstage&catwalk photos)

Σε ένα φαντασμαγορικό fashion show αποκλειστικά για εκείνη...

Πάει λίγος καιρός που έλαβε χώρα το φαντασμαγορικό της show, ύστερα απο επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι, και του πρακτορείου μοντέλων FABRICA, η Victoria Kyriakides, πραγματοποίησε ένα προσωπικό show με έντονο το Ελληνικό στοιχείο, στην καρδιά του Βελιγραδιου. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

H Kristen Stewart εξηγεί στον Robert Pattinson γιατί τον απάτησε

Posted: 05 Aug 2012 05:49 AM PDT

H Kristen Stewart εξηγεί στον Robert Pattinson γιατί τον απάτησε

Ή τουλάχιστον κάνει πολύ κόσμο να γελάσει.

Έχετε αρχίσει να κουράζεστε κι εσείς με όλο αυτό το δράμα γύρω από την απιστία της Kristen Stewart, τον συντετριμμένο Robert Pattinson και το χείμαρρο ειδήσεων, έγκυρων και (κυρίως) μη που ξεπετάγονται κάθε μέρα γύρω από το θέμα; Ναι, κι εμείς. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Οικογένεια 15χρονης: Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες!

Posted: 05 Aug 2012 08:37 AM PDT

Οικογένεια 15χρονης: Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες!

Ιδιαίτερα συγκινημένα είναι τα μέλη της οικογένειας της 15χρονης με τις εκδηλώσεις στήριξης που δέχονται από εκατομμύρια Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Πρωταθλητές στις... γκάφες οι Βρετανοί

Posted: 05 Aug 2012 08:39 AM PDT

Πρωταθλητές στις... γκάφες οι Βρετανοί

Δείτε την σημαία των Η.Π.Α να... πηγαίνει βόλτα κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας στην απονομή της Σερένα Ουίλιαμς!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbom.gr

Εκπληκτικό: Θαλάσσιος ελέφαντας σφυρίζει (video)

Posted: 05 Aug 2012 07:40 AM PDT

Εκπληκτικό: Θαλάσσιος ελέφαντας σφυρίζει (video)

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είναι σε θέση να κάνει αυτός ο θαλάσσιος ελέφαντας, προκειμένου να βγάλουν κάποιοι το... ψωμάκι τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Μιχάλης Ρέππας: Τι ετοιμάζει για το χειμώνα;

Posted: 03 Aug 2012 07:40 AM PDT

Μιχάλης Ρέππας: Τι ετοιμάζει για το χειμώνα;

Ο Μιχάλης Ρέππας μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου αποτελούν δίδυμο επιτυχίας σε ότι κι αν κάνουν.

Το φετινό χειμώνα οι δυο τους, ετοιμάζουν μια θεατρική παράσταση, απάντηση στο παρελθόν. «Βαλ' τον υπουργό στην πρίζα», είναι ο τίτλος και αποτελεί την απάντηση στην επιθεώρηση που είχαν ανεβάσει πριν 16 χρόνια «Βγάλ΄τον υπουργό απ' την πρίζα». Όπως λέει ο Μιχάλης Ρέππας πρέπει επιτέλους κάποιος να μπει στην πρίζα. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Χρυσούλα Διαβάτη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σοφια Μουτίδου, Φώτης Σπύρος, Βάσω Λασκαράκη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Δημήτρης Λέκκος και η έκπληξη του θιάσου... ο ίδιος ο Μιχάλης Ρέππας. Ενώ για το Θέατρο Λαμπέτη ετοιμάζουν το έργο «Άντρες έτοιμοι για όλα». Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή πάνω στο θέμα μιας νεοζηλανδέζικης κωμωδίας, που έχει τίτλο «Ladies night». «Εμείς μεταφέραμε το έργο στην Ελλάδα και φτιάξαμε μια ελληνικότατη κωμωδία, όπου η οικονομική απελπισία οδηγούν ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημόσιο υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρίπερ», αναφέρει στο περιοδικό «Λοιπόν» ο σεναριογράφος.

Ποια ηθοποιός δήλωσε: «Έχουμε πληρωθεί ένα μικρό ποσό και μας χρωστάνε ακόμα πολλά»

Posted: 03 Aug 2012 05:24 AM PDT

Ποια ηθοποιός δήλωσε: «Έχουμε πληρωθεί ένα μικρό ποσό και μας χρωστάνε ακόμα πολλά»

Ολοένα αυξάνονται οι «καταγγελίες» που γίνονται από ηθοποιούς οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς σε διάφορα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης χωρίς να αμείβονται.

Σε αυτούς ανήκει και η Γεωργία Γεωργόνη η οποία αποκαλύπτει στο περιοδικό «Hello» πως από τη συμμετοχή της στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν έχει αποπληρωθεί. «Έχουμε πληρωθεί ένα μικρό ποσό και μας χρωστάνε πολλά ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι θα πληρωθούμε, απλώς καθυστερούν λόγω κρίσης. Είναι άσχημο να δουλεύεις και να μην παίρνεις αυτό που σου ανήκει», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Πόσο χρονών γίνεται;

Posted: 05 Aug 2012 06:38 AM PDT

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Πόσο χρονών γίνεται;

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει σήμερα τα γενέθλιά του!

Ο ηθοποιός πέρα από μια πολύ καλή καριέρα που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει και έναν γιο με την Μαρία Γεωργιάδου. Σήμερα ζει πια μόνιμα στο εξωτερικό καθώς έχει βρει τον έρωτα της ζωής του. Πόσο ετών γίνεται; Ο Στράτος από σήμερα είναι 47 ετών! Χρόνια πολλά!

Ποια κυρία της σόουμπιζ στέλνει φιλιά από την παραλία;

Posted: 05 Aug 2012 08:24 AM PDT

Ποια κυρία της σόουμπιζ στέλνει φιλιά από την παραλία;

Πολύ ζέστη σήμερα και η γνωστή παρουσιάστρια από νωρίς απολαμβάνει τις βουτιές της.

Μπορεί να αρχίζει να βραδιάζει αλλά εκείνη χαλαρώνει στην παραλία.  Πριν λίγα λεπτά έβγαλε μια φωτογραφία που έστελνε φιλιά και την «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο twitter. Ο λόγος για την ….Νικολέτα Ράλλη!  

Διονύσης Σαββόπουλος: «Αντίσταση είναι η ομορφιά και όχι οι μούντζες»

Posted: 05 Aug 2012 08:02 AM PDT

Διονύσης Σαββόπουλος: «Αντίσταση είναι η ομορφιά και όχι οι μούντζες»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε γιατί σταμάτησε να γράφει τραγούδια ενώ μίλησε και για την έννοια της αντίστασης.

«Δεν με εγκατέλειψε η έμπνευση. Απλώς δεν γράφω επειδή δεν νιώθω την ανάγκη. Θα ήταν σαν να σας κοροϊδεύω αν έγραφα μόνο και μόνο επειδή πρέπει,ποτέ μου δεν δούλεψα έτσι.  Η έμπνευση έρχεται να με βοηθήσει όταν παίζω. Στήνω καταπληκτικά προγράμματα τα τελευταία 10 χρόνια. Τις προάλλες τραγούδησα 27 τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας θα το ξανακάνω και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».

Συνεχίζοντας, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης αναφέρεται στην έννοια της αντίστασης. «Αντίσταση δεν είναι οι μούντζες, η ίδια η ομορφιά είναι αντίσταση. Ο Ντοστογιέφσκι έλεγε: «Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο». Κι αν θέλετε τη γνώμη μου -και πολλών άλλων ευτυχώς- μια κορυφαία πράξη αντίστασης στη χούντα ήταν ο "Μεγάλος Ερωτικός" του Χατζιδάκι το 1972″», δήλωσε στο Lifo

Σε ποιον ανήκουν αυτά τα… δάχτυλα

Posted: 03 Aug 2012 04:41 AM PDT

Σε ποιον ανήκουν αυτά τα… δάχτυλα

Είναι πειραχτήρι γενικά. Του αρέσει να προκαλεί και να κάνει πλάκα και αυτό το έχουμε καταλάβει… καιρό τώρα.

Αυτή την φορά όμως βρήκε έναν πιο… πρωτότυπο τρόπο. Ζωγράφισε δυο φιγούρες στα δάχτυλά του, έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες και τις ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο λόγος για τον David Luiz, ο οποίος φαίνεται καθαρά και από τις φωτογραφίες πως παραμένει γενικά ακόμα παιδί.

 

Αντώνης Κανάκης: Κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις

Posted: 03 Aug 2012 09:37 AM PDT

Αντώνης Κανάκης: Κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις

Ο Αντώνης Κανάκης προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο παρουσιαστής δεν πηγαίνει όπου τον καλούν, αφού είναι επιλεκτικός. Του αρέσει η μουσική και γι' αυτό τον λόγο θέλει να είναι ενημερωμένος για το τι «παίζει» και γι' αυτό τον λόγο δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει κάποια συναυλία. Εκτός από την τηλεόραση, η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και γι' αυτό τον λόγο στο μαγαζί του στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει τον ρόλο του dj προκειμένου να διασκεδάσει ο ίδιος τους θαμώνες του.

Ντόρα Κουτροκόη: «Είμαι κορίτσι του ρεπορτάζ. Μου λείπει το μικρόφωνο κι ο δρόμος»

Posted: 05 Aug 2012 07:56 AM PDT

Ντόρα Κουτροκόη: «Είμαι κορίτσι του ρεπορτάζ. Μου λείπει το μικρόφωνο κι ο δρόμος»

Η Ντόρα Κουτροκόη σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν στόχος της η παρουσίαση και ότι προέκυψε.

«Δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου. Ση δουλειά μπήκα για να γίνω καλή ρεπόρτερ. Είμαι κορίτσι του ρεπορτάζ. Με τρελαίνει το κυνήγι της είδησης και δεν το συγκρίνω σε καμία περίπτωση με το πλατό». Όσο για το αν της λείπει το ρεπορτάζ στο δρόμο δήλωσε στο περιοδικό TvΈθνος.

«Ναι, μου λείπει το μικρόφωνο κι ο δρόμος. Λιγάκι, όμως, γιατί πλέον τείνει να εξαφανιστεί από την τηλεόραση το ελεύθερο ρεπορτάζ με το οποίο ασχολούμουν και που το αγάπησα με πάθος. Πλέον όλοι ασχολούνται με το πολιτικοοικονομικό ρεπορτάζ».

Jessica Biel: Υπογράφοντας αυτόγραφα στο δρόμο

Posted: 05 Aug 2012 03:01 AM PDT

Jessica Biel: Υπογράφοντας αυτόγραφα στο δρόμο

Φαίνεται ότι αυτή είναι η χρονιά της.

Πέρα από το γεγονός ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά στα προσωπικά της, όσο πάει και πηγαίνει και καλύτερα επαγγελματικά. Στην τελευταία έξοδο της Jessica Biel μάλιστα χρειάστηκε να σταματήσει για αρκετή ώρα για να μοιράσει αυτόγραφα, σε αρκετούς θαυμαστές της που την σταμάτησαν στο δρόμο.

Αλέξης Γεωργούλης: «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια»

Posted: 05 Aug 2012 07:22 AM PDT

Αλέξης Γεωργούλης: «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια»
Ο Αλέξης Γεωργούλης εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι θέλει να δημιουργήσει οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

«Κάποτε, πολύ μικρός, ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Ήθελα μια ήρεμη ζωή, στο χωριό μου, με παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις και μια δουλειά 8 με 5. Τώρα δεν θέλω τίποτε από όλα αυτά. Ειδικά η ιστορία με το Λος Άντζελες με έκανε να βάλω σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα μου και μετά την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, νομίζω πως τώρα τελευταία το σκέφτομαι περισσότερο. Γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το κεφάλαιο «οικογένεια» και δεν θα ήθελα να γίνει μετά τα 40. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Βίντεο σοκ: Η γκάφα του ΝΒC, η μαϊμού και η Ντάγκλας

Posted: 05 Aug 2012 07:37 AM PDT

Βίντεο σοκ: Η γκάφα του ΝΒC, η μαϊμού και η Ντάγκλας

Μέγα θέμα έχει προκληθεί στις ΗΠΑ, από την επιλογή του ΝBC να προβάλλει ένα διαφημιστικό που δείχνει μια μαϊμού να κάνει...

κρίκους, αμέσως μετά από σχόλιο του παρουσιαστή Μπομπ Κόστας, για την Αμερικανή Ολυμπιονίκη Γκάμπι Ντάγκλας. Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές