Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Tι κάνει το δελφίνι στην κοπέλα; (Video)

Posted: 02 Aug 2012 09:08 AM PDT

Tι κάνει το δελφίνι στην κοπέλα; (Video)

Εντάξει, είναι απολύτως κατανοητό ότι τα δελφίνια αποτελούν τον καλύτερο θαλάσσιο φίλο των ανθρώπων. Μήπως όμως αρχίζουμε να... παραγνωριζόμαστε;

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο onsports.gr

Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Posted: 02 Aug 2012 08:09 AM PDT

Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Το πιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι η φούστα, χωρίς καμία αμφιβολία.

Είναι το ρούχο που σε κάνει να αισθάνεσαι θηλυκή και σέξι. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία statement εκδοχή του, την εμπριμέ φούστα! Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

To πρόγραμμα fitness της Miranda Kerr

Posted: 02 Aug 2012 05:30 AM PDT

To πρόγραμμα fitness της Miranda Kerr

Το σώμα του supermodel είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μπαλέτου.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Πρωταγωνίστρια κάλεσε τον κομμωτή της για να την χτενίσει ειδικά για μια παράσταση!

Posted: 01 Aug 2012 09:45 AM PDT

Πρωταγωνίστρια κάλεσε τον κομμωτή της για να την χτενίσει ειδικά για μια παράσταση!

Μπορεί να είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια και να διακρίνουν όλοι το ταλέντο της και τις ικανότητές της, αλλά αυτό δεν την κάνει να έχει ανασφάλειες.

Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του ελληνικού θεάτρου ήταν με την παράσταση που πρωταγωνιστούσε σε περιοδεία. Όταν ο θίασος έφτασε στην Αθήνα, εκείνη ζήτησε από τον κομμωτή της να πάει και να τη χτενίσει ειδικά για εκείνη την ημέρα. Ο λόγος παραμένει άγνωστος απλός ήταν κάτι που προκάλεσε εντύπωση σε όλους αφού μεταξύ άλλων ο ρόλος της ήταν τραγικός και δεν ταίριαζε καθόλου στο μαλλί – υπερπαραγωγή.

Έτσι θα γίνουν όλοι οι άνεργοι

Posted: 02 Aug 2012 08:54 AM PDT

Έτσι θα γίνουν όλοι οι άνεργοι

Πόσες φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση «Βγήκα από τα ρούχα μου»;

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπθανασίου, το κάνουν στην κυριολεξία, μέσα από την καινούργια τους κωμωδία με τίτλο «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Με ένα εξαιρετικό καστ, το οποίο αποτελείται από τον Κώστα Κόκλα, τον Θανάση Ευθυμιάδη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Μαρία Φιλίππου, τον Κώστα Ευρυπιώτη, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Μάνο Ιωάννου και την Μαίρη Σταυρακέλη, το συγγραφικό δίδυμο των επιτυχιών, επιχειρεί με αυτή την παράσταση να διακωμωδήσει τα όσα συμβαίνουν γύρω μας!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε πρώτο το mediasoup. Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Λαμπέτη». Δείτε τους ηθοποιούς, οι οποίοι… βγήκαν από τα ρούχα τους!

Miranda Kerr: Σέξι και με εσώρουχα και με ρούχα

Posted: 02 Aug 2012 02:08 AM PDT

Miranda Kerr: Σέξι και με εσώρουχα και με ρούχα

Ποζάρει και πάλι για τον David Jones.

Η Miranda Kerr όχι μόνο δεν έλυσε τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας, αλλά πλέον διαφημίζει τα πάντα γι' αυτόν. Οι φωτογραφίες είναι από την κολεξιόν για το καλοκαίρι και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μαζί με ένα βίντεο από τη φωτογράφηση.

Κώστας Κάππας: Νέος έρωτας στη ζωή του

Posted: 01 Aug 2012 09:26 AM PDT

Κώστας Κάππας: Νέος έρωτας στη ζωή του

Ψηλή, αδύνατη και καστανή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού Κώστα Κάππα.

Ο πάλαι ποτέ σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου, έχει προχωρήσει παρακάτω και φαίνεται πως βρήκε την ιδανική για εκείνον σύντροφο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί σε εναλλακτικά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και δεν φοβόνται να περπατήσουν χέρι-χέρι και να δείξουν τον έρωτά τους.

Facebook: 83 εκατ. χρήστες είναι... ψεύτικοι!

Posted: 02 Aug 2012 07:44 AM PDT

Facebook: 83 εκατ. χρήστες είναι... ψεύτικοι!
Το 8,7% των χρηστών του Facebook, δηλαδή 83,09 εκατομμύρια σε σύνολο περίπου 955 εκατ., δεν είναι πραγματικοί, όπως παραδέχεται το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Με το που το έφτιαξαν, «έπεσε» το site «Μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου

Posted: 02 Aug 2012 07:23 AM PDT

Με το που το έφτιαξαν, «έπεσε» το site «Μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έθεσε σε λειτουργία τον διαδικτυακό του τόπο «Μαζί τα φάγαμε» μέσω του οποίου θα υποστηρίζεται και το ομώνυμο βιβλίο του, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε e-book.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Διακοπές στην Κρήτη λίγο πριν τη βάφτιση της κόρης τους!

Posted: 01 Aug 2012 09:42 AM PDT

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Διακοπές στην Κρήτη λίγο πριν τη βάφτιση της κόρης τους!

Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η μικρή τους πριγκίπισσα ταξίδεψαν για την Κρήτη.

Εκεί θα περάσει τις πρώτες της διακοπές η μικρή Αέλια, έτσι όπως αποφάσισαν οι γονείς της να την πουν τελικά μετά από πολύ σκέψη και έρευνα. Οι νονοί της Αέλιας θα είναι τέσσερις και η βάφτιση θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα αργότερα από τα γενέθλιά της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με μαυρισμένο μάτι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός. Τι της συνέβη;

Posted: 02 Aug 2012 08:27 AM PDT

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με μαυρισμένο μάτι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός. Τι της συνέβη;

Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό μακιγιάζ για κάποιο ρόλο, κάνετε λάθος.

Αν επίσης, θεωρείτε ότι η τεχνολογία επεξεργασίας της εικόνας, έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα της, και πάλι, «πέσατε» έξω. Πρόκειται για Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία τραυματίστηκε στο μάτι. Είναι η Νατάσα Καλογρίδη σε ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης!

Εμείς, βρήκαμε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του «Dogville» στο Εθνικό Θέατρο, όπου η ηθοποιός, αν και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης ένα βράδυ, τη συνέχισε κανονικότατα, χωρίς να ζητήσει καμία διακοπή.

Γιατί απλούστατα πρόκειται για μια γυναίκα που -ασχέτως εικόνας, τσαλακωμένης ή μη- δίνεται ολόψυχα σε ό,τι αναλαμβάνει -είτε παίζει δράμα, είτε κωμωδία, είτε χορεύει στο «Dancing with the stars»- και το δουλεύει σκληρά, χωρίς να πτοείται από καμία δυσκολία.

Ζητώ δουλειά ρεπόρτερ στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ

Posted: 02 Aug 2012 08:15 AM PDT

Ζητώ δουλειά ρεπόρτερ στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ

Ζητώ δουλειά ρεπόρτερ στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ. Τιμή συζητήσιμη! Όταν λέω «συζητήσιμη», εννοώ να πληρώσω και κάτι, όχι να έχω και απαιτήσεις στην τηλεόραση πια για αμοιβές. Ζηλεύω τους ρεπόρτερ τους σας λέω. Αυτούς που πάνε στις θάλασσες στα νησιά και βλέπουν ποια είναι η πιο καλλίγραμμη και την φλερτάρουν άγρια, ή κάνουν κοντινά στο στρινγκ και στο ενισχυμένο σουτιέν.

Θέλω να πηγαίνω το βράδυ στα κλαμπ στην Πάρο, στην Μύκονο, στον Πλαταμώνα, στο Ζούμπερι, στα Παλούκια Σαλαμίνος και να βλέπω πως χορεύουν πάνω στις μπάρες και πως διασκεδάζουν οι άλλοι, που μόλις θα τους πλησιάζω με τις κάμερες θα παθαίνουν καταληψία λες απ'την πολύ διάσειση και θα χορεύουν πιο πολύ, θα γελάνε εκκωφαντικά, θα λένε πόσο υπέροχα περνάνε!

Θέλω να περιδιαβαίνω σε σοκάκια αιγαιοπελαγίτικα με τον καημένο το ρεπόρτερ να κουβαλάει τα κιλά της κάμερας και να στριμώχνεται ανάμεσα στις μεθυσμένες τουρίστριες και να αναπολεί την κάλυψη της πορείας του Πολυτεχνείου τα παλιά χρόνια, με όλα τα δακρυγόνα, τα χημικά, τα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές να τρέχουν. Είναι ρεπορτάζ και αυτά! Με την ίδια ζέση που θα ριχνόμουν στην πολεμική ανταπόκριση (δηλαδή μόνο με σπρωξιές!), θα διακινδύνευα να με πιτσιλίσει με τις άγαρμπες βουτιές η γυμνόστηθη στις παραλίες και να ξεράσει επάνω μου ο μεθυσμένος Άγγλος τουρίστας στα σοκάκια ανά την Ελλάδα και τα θέρετρα της!

Αλλά έτσι είμαι εγώ! Του Vivere pericolozamnte! Σαν τους καλούς συνάδελφους του Σταρ... 

Δείτε τη νέα καμπάνια Jimmy Choo

Posted: 02 Aug 2012 08:00 AM PDT

Δείτε τη νέα καμπάνια Jimmy Choo

Με καθαρές επιρροές από τα '70s

Παρότι μπήκε Αύγουστος το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας είναι στραμμένο στην ερχόμενη σεζόν με τη μία καμπάνια να διαδέχεται την άλλη. Μελετώντας τους designer οίκους παίρνουμε μια καλή ιδέα για το τι θα φορέσουμε το χειμώνα που έρχεται.


Δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε τις τολμηρές και κομψές επιλογές του Jimmy Choo για την νέα σεζόν που προσφέρουν ποικιλία εναλλακτικών. Με απλά κομμάτια και τα κατάλληλα δυναμικά αξεσουάρ μπορεί κανείς να δημιουργήσει ιδιαίτερο στυλ. Στις φωτογραφίες της νέας καμπάνιας το label δένει έμφαση φυσικά στα παπούτσια, με ύφος από τη δεκαετία του '70- αποδεικνύοντας πως το κατάλληλο παπούτσι μπορεί να κάνει το απόλυτο statement.

Με μεγάλες δόσεις sex appeal και με το μαγικό φακό του Terry Richardson αποτυπώνεται το νέο ύφος του brand. Λάμψη, κρόσσια και animal print μπλέκονται με χρυσαφί και ασημένιους τόνους.

Διαβάστε ακόμη:

Η εμπριμέ φούστα: Μαθήματα από τις σταρ!

Ποιο διάσημο όνομα της Vogue θα ντύνει την Sarah Jessica Parker;

Victoria Beckham: Η φωτογράφηση για μεγάλο, γυναικείο περιοδικό

 

H μαγική σου φράση

Posted: 02 Aug 2012 07:30 AM PDT

H μαγική σου φράση

Πως μια φράση μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία σου


Πριν από ακριβώς 2 χρόνια, έκανα το επταήμερο σεμινάριο Breakthrough to Success με τον μέντορά μου Jack Canfield, στο Scottsdsale στην Αριζόνα της Αμερικής. Ο Jack Canfield, θεωρείται ο νούμερο 1 coach της Αμερικής και έχει πουλήσει πάνω από 112 εκατομμύρια βιβλία σε 40 γλώσσες. Ήμασταν περίπου 300 άτομα από 48 διαφορετικές χώρες. Το σεμινάριο έχει ως στόχο να σου δώσει εργαλεία για να πας την ζωή σου στο επόμενο επίπεδο. Είναι ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει, και έχω κάνει πολλά!
Την Τρίτη μέρα, νιώθω πιο άνετα. Γενικά σαν άνθρωπος, θέλω τον χρόνο μου για να αρχίσω να μοιράζομαι προσωπικές πληροφορίες. Που θα το φανταζόμουν ότι 2 χρόνια μετά, πολλοί από τους συμμετέχοντες θα ήταν συνεργάτες μου και θα δημιουργούσαμε μαζί project προσωπικής ανάπτυξης που απευθύνονται σε ολόκληρη την υφήλιο... τότε ήμουν αφοσιωμένη στο να κρατάω τις άμυνές μου!
Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από τον Jack. Δεν έχω δει πιο συγκροτημένο άνθρωπο. Καμία έπαρση, αυθεντικός και ταπεινός. Είναι τόσο επιτυχημένος, (μπορεί να τον έχεις δει στην ταινία ή το βιβλίο The Secret), είναι εκατομμυριούχος, έχει φίλους όλα τα celebrities, εμείς χειροκρότημα και δεν τον αφήνουμε να μιλήσει και εκείνος.... εκεί. Πράος, στο θέμα, γεμάτος καλοσύνη. Συνειδητοποιώ ότι η συμπεριφορά του προέρχεται από το γεγονός ότι έχει εναρμονιστεί με την αυθεντικότητά του, την έχει αποδεχθεί και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι παραπάνω. Τον θαυμάζω.

Ξεκινάμε μια άσκηση, σε ζευγάρια, από τις αγαπημένες μου, την κάνουμε και στα σεμινάρια μας. Πρέπει να βρούμε μια φράση που μας αναπτερώνει και θα θέλαμε να την ακούσουμε όταν έχουμε ανάγκη από επιβράβευση, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή όταν θέλουμε βοήθεια. Σκέπτομαι την φράση: «Συνέχισε τα πάς περίφημα!». Ναι αυτή είναι. Οι μισοί συμμετέχοντες είναι ακίνητοι και εγώ, με τους υπόλοιπους μισούς συμμετέχοντες, έχουμε ως στόχο να πούμε την φράση μας στο αυτί εκείνων που είναι ακίνητοι. Οι ακίνητοι έχουν τα μάτια τους κλειστά.
Πάω στην J, και λέω την φράση μου. Το πρόσωπό της χαλαρώνει. Λέω την φράση μου στον Κ, χαμογελάει. Όσο περισσότερο λέω την φράση μου, "Συνέχισε, τα πας περίφημα", τόσο νιώθω ένα άνοιγμα στο στήθος, σαν να χαλαρώνω. Βλέπω τα πρόσωπα των άλλων: μια απίστευτη ηρεμία, γαλήνη. Σε όσους περισσότερους έλεγα την φράση μου, τόσο, έβλεπα τον κόσμο να συγκινείται, κάποιοι έκλαιγαν (οι περισσότεροι άντρες;;;;). Μου φάνηκε λίγο υπερβολικό.

Σειρά μου να μείνω ακίνητη και να ακούσω τις φράσεις από τους άλλους. Ξεκινάμε. Δεν έρχεται κανείς. Θέλω να φωνάξω, ε, εδώ, η Τζιλ είναι εδώ και περιμένει... φυσικά ντρέπομαι και δεν το κάνω. Ευτυχώς, παίζουν ωραία, χαλαρωτική μουσική.
Ναι, κάποια με πλησιάζει, φωνή Ασιατικής καταγωγής: "Σε αγαπώ και πιστεύω ότι είσαι υπέροχη". Άλλη φωνή: "σε συγχωρώ, προχώρα". Άλλη φωνή, άνδρας, πολύ ψηλός: "ότι θέλεις θα το καταφέρεις". «Ακόμα και αν έφυγα, είμαι εδώ», «Κάνε ότι καλύτερο μπορείς, είναι αρκετό», «φρόντισε τον εαυτό σου, σε αγαπάω», "Βάλε στόχους, θα κάνεις την διαφορά" και άλλες, και άλλες φράσεις.

Δεν προσπαθώ να συγκρατήσω άλλο τα δάκρια και τον τρόπο που ένιωθα. Απλά σκέπτομαι μέσα μου, πόσο ευγνώμων είμαι και ακούω αυτές τις υπέροχες φράσεις.
Και μόνο για εσένα λοιπόν: «Συνέχισε τα πάς περίφημα!».

Be Unique!


Διαβάστε επίσης:  Οι όμορφες ρωγμές σου!


                               Πώς να πεις τα δύσκολα (μέρος 2) 

Εντείνεται ο εθισμός του πρωταγωνιστή του Home Alone!

Posted: 02 Aug 2012 07:20 AM PDT

Εντείνεται ο εθισμός του πρωταγωνιστή του Home Alone!

Πάντα θα τον θυμόμαστε στο συγκεκριμένο του ρόλο, αυτόν του πιτσιρικά που πέρασε τα Χριστούγεννα μόνος στο σπίτι...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

To must have πουκάμισο της σεζόν στα βήματα της Kate Bosworth

Posted: 02 Aug 2012 07:15 AM PDT

To must have πουκάμισο της σεζόν στα βήματα της Kate Bosworth

Το απόλυτο πουκάμισο για το σωστό street style τη σεζόν που έρχεται.

Ο γαλλικός οίκος Isabel Marant συνεχίζει να ορίζει τις τάσεις. Και για την επόμενη σεζόν, λοιπόν, ο Isabel Marant λάνσαρε ένα πουκάμισο στη συλλογή του που θα λατρέψουν όλες οι επίδοξες φασιονίστες.

Πρόκειται για ένα πουκάμισο με western επιρροές που μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με ένα κοντό σορτς σαν την απόλυτη fashion καουμπόισσα, είτε με στενά jeans για σωστό casual στυλ κάθε ημέρα.

Πρώτη είχε την τύχη να το φορέσει η βασίλισσα του street style Kate Bosworth στο Coachella music festival τον περασμένο Απρίλιο, όπου το συνδύασε με κοντό jeans σορτς και καμηλό μποτάκια δείχνοντας το δρόμο για το σωστό casual street style της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Coachella: Το πιο stylish μουσικό φεστιβάλ

Kate Bosworth: η βασίλισσα του Coachella

Κεδίκογλου: «Χάνουν»ειδήσεις στην ΕΡΤ

Posted: 02 Aug 2012 07:41 AM PDT

Κεδίκογλου: «Χάνουν»ειδήσεις στην ΕΡΤ
Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της ΝΕΤ χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος απείλησε να προσφύγει ακόμα και στην ΕΣΗΕΑ.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Λονδίνο 2012: Συνελήφθη Αυστραλός κωπηλάτης, τύφλα στο μεθύσι

Posted: 02 Aug 2012 04:51 AM PDT

Λονδίνο 2012: Συνελήφθη Αυστραλός κωπηλάτης, τύφλα στο μεθύσι

Τύφλα στο... μεθύσι συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές ο Αυστραλός κωπηλάτος Τζόσουα Μπουθ, ο οποίος ήταν και εξαιρετικά άτακτος, καθώς έσπασε ένα μαγαζί στο κέντρο του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σκάνδαλο Stewart: Όλος ο κόσμος στραμμένος πάνω τους

Posted: 02 Aug 2012 08:06 AM PDT

Σκάνδαλο Stewart: Όλος ο κόσμος στραμμένος πάνω τους

Αν και συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ημέρα που "έσκασε" το σκάνδαλο της απιστίας της Kristen Stewart δε έχει κοπάσει.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Μεταφορά με… αμαξάκια του γκολφ για τους παίκτες της Ρεάλ

Posted: 02 Aug 2012 12:17 AM PDT

Μεταφορά με… αμαξάκια του γκολφ για τους παίκτες της Ρεάλ

Δεν θέλουν να τα κουράσουν τα παιδιά…

Οι παίκτες της Ρεάλ απολαμβάνουν κάθε δυνατή ευκολία που τους δίνεται και καλά κάνουν. Βρίσκονται στην Αμερική όπου και κάνουν προετοιμασία και κατά την διάρκεια της ημέρας τους θέλουν να είναι όλα πιο… απλά. Τι κάνουν; Χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τα ειδικά αμαξάκια που βλέπουμε στα γήπεδα του γκολφ. Πάντως η εικόνα είναι… όλα τα λεφτά.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές