Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η Beyonce κακομαθαίνει από τώρα το μωρό της

Posted: 22 Dec 2011 12:32 AM PST

Μπορεί να μην έχει καν γεννηθεί, αλλά θα κάνει Χριστούγεννα πριν ακόμη έρθει στον κόσμο και η Beyonce φροντίζει γι' αυτό.

read more

Δομή στην κορυφή με έμπνευση από τα ‘50s

Posted: 22 Dec 2011 09:20 AM PST

Δομή στην κορυφή με έμπνευση από τα '50s

Φτιάξτε το δομημένο χτένισμα της Jil Sander.

Φαίνεται δύσκολο αλλά δεν είναι. Μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας στο σπίτι και να είναι ίδιο με το χτένισμα της Jil Sander στο show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι  2012.

  • Εφαρμόστε σε όλες τις ρίζες το rootful 06 root lifting spray της Redken, ώστε να υγρανθούν τα μαλλιά και να αποκτήσουν την υφή που θέλετε.
  • Χωρίστε τα μαλλιά σας σε μέρη και στεγνώστε τα με το πιστολάκι.
  • Δώστε σε κάθε κομμάτι όγκο και ύψος, στη συνέχεια βουρτσίστε τα μαλλιά πίσω αφήνοντας το πρόσωπο ελεύθερο και φτιάξτε μία ουρά την οποία θα ασφαλίσετε με ένα λαστιχάκι στην άκρη της.
  • Με τη βοήθεια ενός αφρώδους roller, τυλίξτε την ουρά ξεκινώντας από την άκρη και φτάνοντας επάνω ασφαλίστε την με φουρκέτες και τσιμπιδάκια.
  • Ψεκάστε αρκετά στρώματα forceful 23 super strength finishing spray της Redken, ώστε να δημιουργήσετε το glossy εφέ, να δώσετε σχήμα και να απαλύνετε τα μαλλιά.

Γυμναστική από την νέα χρονιά

Posted: 22 Dec 2011 09:00 AM PST

Γυμναστική από την νέα χρονιά

Το μεγαλύτερο λάθος στη γυμναστική είναι η αναβολή.

Η μεγαλύτερη δικαιολογία που λέτε στον εαυτό σας και συνοψίζεται στη φράση «από Δευτέρα», τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν αλλάζει μορφή και γίνεται «με το νέο έτος». Μόνο που δεν σκέπτεστε πως από το νέο έτος θα έχετε να κάψετε 1 κιλό παραπάνω. Αυτό ακριβώς που πήρατε στις γιορτές.

Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες οι περισσότεροι άνθρωποι μες στις γιορτές παίρνουν ένα κιλό, το οποίο ως επί το πλείστον δεν αποχωρίζονται ποτέ. Έτσι με τα χρόνια τα κιλά συσσωρεύονται και για να απαλλαγείτε από αυτά χρειάζεται όλο και περισσότερο κόπος.

Οπότε μην αναβάλλετε την προπόνησή σας. Μπορείτε να διατηρηθείτε σε φόρμα και μέσα στις γιορτές και στην άδεια σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε όλο το χρόνο σας. Απλά κανονίστε να γυμνάζεστε 2-3 φορές την εβδομάδα έτσι ώστε το έξτρα βούτυρο που θα καταναλώσετε τρώγοντας γλυκά να μην «κάτσει» στο σώμα σας για πάντα.

H Marion Cotillard είναι η L.A.DY Dior

Posted: 22 Dec 2011 08:40 AM PST

H Marion Cotillard είναι η L.A.DY Dior

Ο οίκος Dior κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο με τις τσάντες του L.A.dy Dior και πρωταγωνίστρια την Marion Cotillard.

Αυτή τη φορά ο οίκος Dior δε μας μεταφέρει σε καμία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά στο ηλιόλουστο Los Angeles. Ο John Cameron Mitchell υπογράφει τη σκηνοθεσία (τον έχετε γνωρίσει από την ταινία Shortbus) και η Marion Cotillard μεταμορφώνεται σε starlet στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (ίσως κάπως έτσι ήταν και ο Dior αμέσως μετά το σκάνδαλο Galliano).

Από το πίσω μέρος μιας λιμουζίνας, όπου συνομιλεί με τον ατζέντη της μέχρι τη στιγμή της φωτογράφισης όπου η starlet που υποδύεται η Marion φρικάρει, όλο το βίντεο είναι απολαυστικό. Φυσικά οι τσάντες L.A.dy Dior έχουν την τιμητική τους.

Evan Rachel Wood: άλλη μια υπέροχη εμφάνιση

Posted: 22 Dec 2011 08:20 AM PST

Evan Rachel Wood: άλλη μια υπέροχη εμφάνιση

Η Evan Rachel Wood οδεύει με ταχύτητα προς τις πρώτες θέσεις της λίστας με τις καλοντυμένες του 2011 κάνοντας την μια κομψή εμφάνιση μετά την άλλη.

Το στυλ της ηθοποιού Evan Rachel Wood είναι υπέροχο και πολλές φορές την έχουμε αποθεώσει σε αυτήν εδώ τη στήλη. Αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε όταν paparazzi την αποθανάτισαν να φεύγει από το ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Δυτικό Hollywood.

Η Evan φόρεσε ένα φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του Roland Mouret σε ναυτικό ύφος με απλικαρισμένες δερμάτινες κόκκινες τουλίπες σε συνδυασμό με Salvatore Ferragamo γόβες και μια κόκκινη cluctch τσάντα Edie Parker, ενώ συμπλήρωσε τo look της με έντονο κόκκινο κραγιόν σε μια εμφάνιση που υπακούει νοερά στον αέρα 40s που χαρακτηρίζει την starlet.

Και αν βιαστείτε να πείτε πως παραείναι όλα ταιριαστά (όλα τα αξεσουάρ είναι κόκκινα) για να ασχοληθούμε με αυτήν την εμφάνιση, μην ξεχνάτε πως δεν χρειάζεται πάντα ρίσκο για να είναι ένα look classy, θηλυκό και chic.

H Δέσποινα Καμπούρη απαντά σε όσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή

Posted: 22 Dec 2011 08:01 AM PST

H Δέσποινα Καμπούρη απαντά σε όσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή

Δε μασάει τα λόγια της η νεαρή παρουσιάστρια και αναφέρεται στον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη. Από την απάντησή της στο περιοδικό Hello ακόμη υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι συμβαίνει ή έχει συμβεί μεταξύ τους.

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την σχέση της Δέσποινας Καμπούρη και για να λέμε την αλήθεια και η ίδια είχε δώσει τροφή για να κάνουμε εικασίες και σκέψεις για το αν υπάρχει κρίση στον γάμο της. Μίλησε λοιπόν για πρώτη φορά και ένα μικρό απόσπασμα σας το παρουσιάζουμε. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει με το Βαγγέλη Ταρασιάδη, η ίδια ανέφερε: "Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσω για θέματα που ούτε εγώ η ίδια δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου. Κρίση νομίζω πως έχουν περάσει όλα τα ζευγάρια στον κόσμο. Δεν είναι λέξη που δεν έχουμε ξανακούσει. Απλά θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να μπω στη διαδικασία να πρέπει να μιλήσω για οτιδήποτε συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή."

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε  επίσης ότι δεν είναι η Δέσποινα που ήταν στο παρελθόν και η ψυχολογία της έχει ωριμάσει και σκληρύνει: "Δεν είμαι η Δέσποινα που ήμουν πριν. Έχουν αλλάξει όλα προς το καλύτερο θεωρώ. Αισθάνομαι πως έγινα καλύτερος άνθρωπος. Συγχωρώ πολύ πιο εύκολα τους άλλους και με ενδιαφέρει να εξετάζω τα κίνητρα κάποιου που κάνει κάτι άσχημο. Παλιότερα ήμουν εγωίστρια, αγαπούσα τον εαυτό μου. Τώρα με ενδιαφέρει μόνο να είναι καλά η κόρη μου."

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρόβατο»

Posted: 22 Dec 2011 08:07 AM PST

Μπορεί να είναι μια γλυκύτατη και παραδοσιακή μανούλα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει επαναστατικές πλευρές.

read more

«Master chef junior» vs «Fab 5»: Ποιος κέρδισε χθες τη μάχη της τηλεθέασης;

Posted: 22 Dec 2011 06:34 AM PST

Χθες υπήρξε μεγάλη μονομαχία μεταξύ των ριάλιτι «Master chef junior» και «Fab 5». Ποιος στέφθηκε νικητής τη χθεσινή βραδιά;

read more

Ποια σταρ της σόουμπιζ έμεινε σε αυτό το… αχούρι;

Posted: 22 Dec 2011 12:30 AM PST

Επισκέφθηκε τον σύντροφό της στο Σαν Ντιέγκο και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να μείνει σε αυτό το… διαμερισματάκι στην παραλία.

read more

Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό

Posted: 22 Dec 2011 04:49 AM PST

Με απάντησή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει πως δεν θα συμμετάσχει στο πάρτι των ερυθρολεύκων στο... βούρκο.

read more

Sexy και έγκυος η…

Posted: 22 Dec 2011 07:04 AM PST

Μπορεί να είναι ετοιμόγεννη, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να ντύνεται σέξι!

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μετά το τελεσίγραφο της Κομισιόν, «stop» στην ανεξέλεγκτη χρήση προσωπικών δεδομένων

Posted: 22 Dec 2011 06:29 AM PST

Μια ακόμη αποφασιστική κίνηση ήρθε από την Ευρωπαϊκή πλευρά μετά το τελεσίγραφο της Κομισιόν προκειμένου το Facebook να μπει ένα τέλος στη συλλογή και την μεταπώληση σε διαφημιστές των προσωπικών δεδομένων των χρηστών των social media.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η Άιντα Γιασπίκα στην παραλία!

Posted: 22 Dec 2011 04:44 AM PST

Η Άιντα Γιασπίκα με το μπικίνι της στην παραλία, ήταν πραγματικό... υπερθέαμα.

read more

Ο Clint Eastwood ανακρίνει την Angelina Jolie

Posted: 22 Dec 2011 12:29 AM PST

Το ντεμπούτο της ως σκηνοθέτη θα βγει στις αίθουσες στις 23 Ιανουαρίου.

read more

Μαργαρίτες τα Χριστούγεννα

Posted: 22 Dec 2011 07:40 AM PST

Μαργαρίτες τα Χριστούγεννα

Όταν πρόκειται για τις «μαργαρίτες» του Marc Jacobs, το Daisy, τότε κάθε εποχή είναι η κατάλληλη

Tο κλασικό Daisy του Marc Jacobs μπαίνει για τα Χριστούγεννα σε ένα χρυσό κουτί με μαργαρίτες στην συσκευασία των 50ml και έχει μαζί του το Bubbly Shower Gel 75ml για απολαυστικά μπάνια με πολύ και πλούσιο αφρό και το Luminous Body Lotion 75ml, για να κάνετε την επιδερμίδα σας να μυρίζει υπέροχα και ταυτόχρονα να έχει μοναδική λάμψη.

Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Λίγες μαργαρίτες ακόμη! Αυτό χρειάζεστε για να φέρετε χαρά και δροσερό άρωμα στη ζωή σας και μάλιστα με μία χρυσή, φωτεινή λάμψη. Αφήστε την χαρούμενη διάθεση του Daisy να σας κυριεύσει!

Η παγίδα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού

Posted: 22 Dec 2011 07:20 AM PST

Η παγίδα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού

Μία από τις μεγαλύτερες παγίδες του μπουφέ των Χριστουγέννων η οποία έχει αντίκτυπο στην σιλουέτα μας, είναι πως ποτέ δεν σταματάμε να τσιμπολογάμε από τα δεκάδες πιάτα που βρίσκονται μπροστά μας. Γι' αυτό φέτος δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποσότητα φαγητού που θα καταναλώσετε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Καλό θα ήταν να γεμίσετε μια φορά το πιάτο σας με μια συγκεκριμένη ποσότητα φαγητού και να μείνετε σε αυτήν. Δείξτε ιδιαίτερη προτίμηση στις σαλάτες, τα ψητά και τα ελαφριά γλυκά όπως οι φρουτοσαλάτες. Τέλος προτιμήστε νερό και 1-2 ποτήρια κρασί για να συνοδεύσετε το φαγητό και όχι αναψυκτικά.

Παρελθόν η Φαίη Μαυραγάνη για τον ΑΝΤ1

Posted: 22 Dec 2011 07:20 AM PST

Παρελθόν η Φαίη Μαυραγάνη για τον ΑΝΤ1

Μετά απο πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1,  έδωσε και πήρε πολλά επαγγελματικά, γνώρισε τον άνδρα της ζωής της και πέρασε ένα πολύ σοβαρό και συνεπές κύρος με τους τηλεθεατές. Η Φαίη Μαυραγάνη αποτελέι παρελθόν απο το κανάλι  μετά απο την αποχώρηση και της Γιώτας Μιχαλοπούλου και η Ρίτσα Μπιζόγλη υπέγραψε το νεό της συμβόλαιο πριν λίγες μέρες.

Προφανώς η απόφαση είχε παρθεί από τον Νοέμβριο. Χωρίς λύπηση λίγες ημέρες πριν τις γιορτές και συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή η διοίκηση του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε στη Φαίη Μαυραγάνη ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους!

Και παρά τη δεκαετή και λίγο παραπάνω  συνεργασία τους, το κανάλι δεν θεώρησε σκόπιμο να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τη  γνωστή δημοσιογράφο, θεωρώντας ότι η γενικόλογη αιτιολογία «περικοπές» μπορεί να καλύψει τα πάντα.

Ποιες περικοπές όμως όταν η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες και από τη νέα χρονιά αναλαμβάνει στη θέση της η Ρίτσα Μπιζόγλη που έφυγε από το κρατικό κανάλι; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ανάγκες στο ενημερωτικό τμήμα του ΑΝΤ1; Αυτό λοιπόν προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και πλέον όλα είναι πιθανά σε ένα κανάλι που μέχρι σήμερα έδειχνε και συνεχίζει να δείχνει ότι δεν έχει προβλήματα και θέματα με μειώσεις προσωπικού.

Η Φαίη για πολλά χρόνια παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων και πολλά καλοκαίρια ήταν στο τιμόνι της ενημέρωσης με αναπλήρωση στον Γιώργο Παπαδάκη. Η σύζυγός του Νίκου Μάνεση μένει τηλεοπτικά άστεγη και η δημοσιογραφική πιάτσα απορεί. Φήμες λένε ότι το κρατικό κανάλι έχει ήδη πλησιάσει την δημοσιογράφο και μιλάει μαζί της αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Καλή μου κυρία, σε σας μιλάω…

Posted: 22 Dec 2011 07:00 AM PST

Καλή μου κυρία, σε σας μιλάω...

Από χθες διάγω βίο απολογίας. Γιατί είπα αυτό για την δεινά στις ειδήσεις του Star, γιατί είπα το άλλο για την τάδε; Γιατί, πολύ απλά, με ρώτησαν και είπα την άποψη μου! Θα μπορούσα να κάνω δημοσιές σχέσεις και να στρογγυλεύω τα πράγματα, έχοντας να κερδίσω κάποτε στο μέλλον μια θεσούλα, κακοπληρωμένη και τρεχαλαντζίδικη ως λακές των συμφερόντων των μεγαλοστελεχών.

Δεν με ενδιαφέρει όμως! Προτιμώ να λέω ότι πιστεύω, με τα όποια επιχειρήματα έχω. Κι αν τα δημόσια πρόσωπα που εκτίθενται στην ζωή όλων μας, πληγώνονται τόσο από τη δική μου κριτική, τότε, λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντική είμαι και δε μου το είχα! Αυτό είναι θέμα! Το άλλο αφορά στο σχόλιο μια κυρίας που μου έγραψε εδώ στο απελευθερωτικό και απολυτρωτικό για μένα, Queen.gr, για να μου πει πως αφού «σετάρει με το νταλκαδακι μας το λαμπερό χαμόγελο της Μενεγακη και οι σακουλές με τα ψώνια της», γιατί ασχολούμαι συνεχεία μαζί της.

Πολύ σωστά!... θα ήταν αν το έκανε. Γράφοντας επί τρεις μήνες, κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής τρία θεματάκια την μέρα για την έκφραση και τα έργα των διασημοτήτων -τέλος πάντων- αυτού του τόπου, μόλις δυο φορές αναφέρθηκα στην κ. Μενεγάκη. Και αυτό αφενός γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής ως τηλεοπτική παρουσία και αφετέρου διότι κάνει καλά τη δουλειά της και προσεκτικά για να την κατονομάζω.

Τώρα το να μη σχολιάσω τις πόζες στις λαϊκές, στα εμπορικά, στα γκουρού, στα μπαχαρικά, ε, κυρία μου, λυπάμαι αλλά θα το κάνω! Η κ. Μενεγάκη είμαι σίγουρη πως δεν ευθύνεται αν ένας παπαράτσι είναι συνεχώς πίσω της και την φωτογραφίζει. Τι να κάνει; Να τον πιάνει με τις πέτρες; Όμως ως αποδέκτης του φωτογραφικού προϊόντος «Μενεγάκη για ψώνια», έχω το δικαίωμα να βαριέμαι και την εικόνα, να θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό και ως Ελληνίδα που τα βολεύει δύσκολα και να παραπονιέμαι και να στενοχωριέμαι και να νευριάζω και να ζηλεύω αν θέλετε.

Σας απαντώ όχι ως απολογία, διότι δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά επειδή ήταν πολύ ευγενικό και καλογραμμένο το σημείωμα σας και επίσης γιατί θεωρώ ότι με αδικείται! Δυο αναφορές σε μια μεγάλη και αγαπημένη σταρ σε καθημερινή στήλη είναι έως και ομερτά, επιβολή σιωπής, δηλαδή, που δεν νομίζω να ταιριάζει στο βεληνεκές της κ. Μενεγάκη. Αυτά και καλές γιορτές για την κ. Μενεγάκη, που θα έχει σίγουρα, εσάς, που σας το εύχομαι και εμένα που φτωχές τις βλέπω.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα ωραιότερα γούρια για το 2012

Posted: 22 Dec 2011 06:51 AM PST

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα ωραιότερα γούρια για το 2012

Διαλέξτε το κόσμημα που θα σας φέρει τύχη το νέο έτος.

Τα «Γούρια Αγάπης 2012» του οίκου Zolotas εμπνέονται από τα ζώδια ή όπως τα ονόμαζαν στην αρχαιότητα τους «οίκους του ηλίου». Οι πρόγονοί μας αναπαρίσταναν το δώδεκα ζώδια με ισάριθμες μορφές ζώων που περιβάλλοντας από το ζωδιακό κύκλο. Με αφορμή την παράδοσή μας, ο Οίκος Ζολώτα φιλοτεχνεί κοσμήματα που αποτίνουν φόρο τιμής στην Ιστορία και δοκιμάζουν να ενώσουν το παρελθόν με το μέλλον. Τα υπέροχα γούρια του Οίκου συνδυάζουν το προσωπικά μας ζώδια με τις τυχερές πολύτιμες πέτρες κάθε οίκου και υπόσχονται να μας φέρουν τύχη το νέο έτος. Διαλέξτε το ασημένιο ή χρυσό και επιλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία το μενταγιόν, το βραχιόλι ή το μπρελόκ της αρεσκείας σας.

Το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Kandarakis δημιούργησε ένα μοναδικό γούρι για το 2012 σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη.
Κατασκευασμένο από πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας και σμιλευμένο με τέχνη και γούστο, έχετε το τέλειο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, για άντρες και γυναίκες.

Ο ιταλικός οίκος Gavello δημιούργησε για άλλη μία χρονιά ένα ξεχωριστό κόσμημα που θα μας συντροφεύσει το καινούργιο έτος. Το γούρι του 2012 αποτελείται από ένα κλαδί ελιάς δημιουργημένο από ροζ χρυσό 9κτ και μαύρο όνυχα.

Μελαγχολία κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου

Posted: 22 Dec 2011 06:40 AM PST

Μελαγχολία κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου

Η ψυχολόγος υγείας και ψυχοθεραπεύτρια Σωτηρία Μακαρώνη μας δίνει λύσεις για την μελαγχολία των Χριστουγέννων.

Η περίοδος των Χριστουγέννων για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μια εποχή χαράς, και διασκέδασης γεμάτη με κοινωνικές εκδηλώσεις πάρτι, δείπνα και συγκεντρώσεις με φίλους και την οικογένεια. Για αρκετούς ανθρώπους όμως, ιδιαίτερα φέτος με την κρίση, η πραγματικότητα είναι διαφορετική αφού τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή γεμάτη με θλίψη, μοναξιά, και ανησυχία για την αβεβαιότητα του μέλλοντος. Η ανησυχία για τα χρήματα, τα ζητήματα υγείας, οι εντάσεις στην οικογένεια, η μοναξιά και η απομόνωση δεν εξαφανίζονται απλά επειδή ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Αντιθέτως, αυτοί οι στρεσογόνοι παράγοντες μπορεί να ενταθούν ακόμα περισσότερο αυτή την εποχή του χρόνου.

Μερικές ιδέες για να κρατήσετε τις προσδοκίες σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο:

  • Θέστε τα όρια σας στο πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε σε δώρα και κοινωνικές εκδηλώσεις
  • Εστιάστε στα πράγματα τα οποία έχετε και για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη αντί για αυτά που δεν έχετε
  • Δραστηριοποιηθείτε και κάντε διασκεδαστικά πράγματα που θέλατε πάντα να κάνετε και αναβάλλατε (πχ βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία, χειροτεχνίες κτλ)
  • Αν νιώθετε μοναξιά εμπλακείτε με τ ον εθελοντισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς.
  • Αποφύγετε να μηρυκάζετε υπερβολικά πάνω σε αρνητικές σκέψεις και άγχη.
  • Μην κρίνετε την άξια ενός δώρου από την τιμή του. Τα καλύτερα δώρα έρχονται από καρδιάς και αυτό πάντα κάνει ένα δώρο σπουδαίο.
  • Θυμηθείτε ότι η οικογένεια σας είναι πραγματική οικογένεια και όχι αυτή που βλέπετε στις διαφημίσεις, Θα υπάρχουν πάντα δυσκολίες, διαμάχες και διαφωνίες αλλά αυτά τα πράγματα δεν χρειάζεται να σας χαλούν την διάθεση. Μπορεί να μην μπορείτε να ελέγξετε τις πράξεις των άλλων αλλά σίγουρα μπορείτε να ελέγξετε τις δικές σας αντιδράσεις σε αυτές. Αυτή την χρονιά δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μάθει να συγχωρεί και να αποδέχεται τους άλλους.
  • Θυμηθείτε ότι το νόημα των Χριστουγέννων βρίσκεται στο να μοιραζόμαστε αγάπη, φροντίδα και συντροφικότητα

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές