Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Στη φυλακή ο 35χρονος δολοφόνος της φοιτήτριας - Σοκάρει η κατάθεσή του!

Posted: 21 Dec 2011 01:06 PM PST


Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε αμέσως μετά την απολογία του, την Τρίτη (20-12-2011) ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαρδικιώτη. Ο 35χρονος δράστης, είχε ζητήσει αρχικά προθεσμία 48 ωρών για απολογία, ωστόσο, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.

Η σοκαριστική ομολογία του

''Την Αννα (σ.σ.: Ανδριάνα) τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Εκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ηταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα'' ..

Αυτά ήταν τα λόγια του φερόμενου ως δολοφόνου της άτυχης Αντριάννας προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.



''Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Ομως δεν με άκουγε... Την Παρασκευή (ημέρα της δολοφονίας) τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε..."

Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που άκουσαν τον 35χρονο δολοφόνο της φοιτήτριας, σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις που τους έκανε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο δράστης με απίστευτη ψυχραιμία και βλέμμα βυθισμένο στο απόλυτο κενό, προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σφαγιάσει την 21χρονη αγαπημένη του και να γραφεί στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά ως ένας από τους πιο στυγερούς εγκληματίες.



Ο 35χρονος όμως δεν έμεινε εκεί... ''Ηθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Αρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ! Οταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Ετσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα".

H “Patty” ξανά στην Ελλάδα! Δες φωτογραφίες από την εμφάνισή της

Posted: 21 Dec 2011 01:00 PM PST








Φωτό: © Πέτρος Χόντος

Στην Ελλάδα για δεύτερη φορά βρέθηκε η Laura Esquivel, η γνωστή σε όλους "Patty" από την επιτυχημένη σειρά του Mega που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Η νεαρή πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε την Τρίτη σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της.


Το κατάστημα "Μουστάκας" στη Νέα Ερυθραία πλημμύρισε με κόσμο, όταν η γλυκιά Patty με casual εμφάνιση βρέθηκε εκεί και συνάντησε τους φίλους και τους μικρούς θαυμαστές της. Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η "Patty" έφθασε εκεί και αμέσως πολλά παιδάκια την πλησίασαν για να βγάλουν μαζί της φωτογραφίες.



Λίγο αργότερα η "Patty" τραγούδησε τη νέα της επιτυχία και έδωσε στις τυχερές θαυμάστριες της, κούκλες Patty, που τραγουδάνε το γνωστό κομμάτι της τηλεοπτικής σειράς.

Σήμερα η "Patty" θα βρίσκεται στα καταστήματα "Μουστάκα του Ελληνικού" και "Μουστάκα του River West"!

Δες φωτογραφίες της γνωστής πρωταγωνίστριας:

Πάτρα: Ιδιώτης δίνει λύση στον απελπισμένο πατέρα με τα 10 παιδιά!

Posted: 21 Dec 2011 12:56 PM PST


Η κυρία Μελίνα Εμφιετζόγλου, σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία, ενημέρωσε το Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά ότι θα αναλάβει να βοηθήσει την οικογένεια του 45χρονου, νοικιάζοντας ένα σπίτι και αναλαμβάνοντας τα έξοδά του (ενοίκιο, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, κοινόχρηστα κ.α.), τα οποία θα πληρώνει η ίδια, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η βοήθεια, ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος και της απόφασης του πατέρα, να στείλει 4 από τα παιδιά του σε ίδρυμα γιατί δε μπορούσε να τα θρέψει.

Σε ανακοίνωσή του πάντως, ο Δήμος Πατρέων φροντίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το θέμα.

Λέει στην ανακοίνωση ότι "εδώ και μερικούς μήνες, επικοινώνησαν με την Αντιδημαρχία οι ίδιοι οι γονείς και συγκεκριμένα η μητέρα, η οποία ζήτησε τη βοήθειά μας και ειδικότερα, να μπουν σε ιδρύματα τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Αρχικά δόθηκαν τρόφιμα και ρούχα, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια να βρεθεί σπίτι για να μείνουν. Τους προσφέρθηκε επίσης, οικονομική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ τους προτάθηκε, να μπουν τα μικρά παιδιά,στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Θεσσαλονίκη: Έκκληση για βοήθεια προς τους άπορους πολίτες!

Posted: 21 Dec 2011 12:54 PM PST


Αυτές τις ημέρες όλοι μας λίγο - πολύ σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα και φροντίζουμε να βοηθάμε με όποιον τρόπο κι αν μπορούμε. Κάτι που είναι πολύ μικρό για κάποιους, μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια για άλλους...

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη της Θεσσαλονίκης, στηρίζει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και ζητάει τη βοήθειά μας. Επειδή υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους αυτούς, μας καλούν να ενισχύσουμε το έργο τους, προσφέροντας διάφορα διατηρήσιμα προϊόντα όπως, μακαρόνια, ζάχαρη, καφέ, ρύζι, κονσέρβες κ.α, τα οποία θα διανεμηθούν κατά την διάρκεια των εορτών, μετά τις 26/12 στους άπορους συμπολίτες μας.

Η παραλαβή θα γίνεται από 11:00 έως 14:00 στα γραφεία:
- της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών επί της Μοναστηρίου 53-55 στο 4ο όροφο
- στις Δημοτικές Κοινότητες:
Β΄Δημοτική Κοινότητα επί της Μοναστηρίου 93
Γ΄Δημοτική Κοινότητα επί της Ακροπόλεως 6
Δ΄Δημοτική Κοινότητα επί της Κλεάνθους 72,Ανω Τούμπα
Ε΄Δημοτική Κοινότητα επί της Β.Όλγας-25η Μαρτίου
Δημοτική Κοινότητα Τριανδρίας επί της Ελευθερίας 24
από τις 14/12 μέχρι τις 23/12.

Με βάρος 900 κιλά έρχεται η Alfa Romeo 4C

Posted: 21 Dec 2011 09:17 AM PST


Aναμένεται να μπει στην παραγωγή μέσα στο 2013

Nέα στοιχεία σχετικά με την άκρως εντυπωσιακή Alfa Romeo 4C ήρθαν στο φως. Συγκεκριμένα, είναι πλέον δεδομένο πως το αυτοκίνητο θα μπει στην αγορά το 2013 και το βάρος του δεν θα ξεπερνά τα 900 κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σε ευρωπαϊκά μέσα, ο αρχιμηχανικός της Fiat Mauro Pierallini τόνισε πως όταν μπει στην παραγωγή το αυτοκίνητο θα διατηρήσει τα ανθρακονήματα στο πλαίσιό αλλά και σε επιμέρους σημεία, όχι όμως και συνολικά στο αμάξωμά του όπως συμβαίνει και τη γνώριμη πλέον πρωτότυπη εκδοχή του. Παρόλα αυτά, τονίζεται ότι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου δεν θα υπερβαίνει τα 900 κιλά.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κάτω από το καπό της η 4C θα φιλοξενεί ένα τούρμπο μοτέρ 1,8 λίτρων με ισχύ 230 ίππων. Αυτό θα του εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.
Η Alfa Romeo 4C αναμένεται να μπει στην παραγωγή μέσα στο 2013.

Καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή ήπιε νερό από πηγάδι

Posted: 21 Dec 2011 09:15 AM PST


Η ψυχολογική κατάσταση της Άσια Μπίμπι, της χριστιανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο στο Πακιστάν με την κατηγορία της βλασφημίας, φαίνεται να έχει επιδεινωθεί υπερβολικά, υποστηρίζει η μη κυβερνητική οργάνωση «Ίδρυμα Μασίχι» που υπερασπίζεται τους χριστιανούς του Πακιστάν.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Βατικανού, μια αντιπροσωπεία της οργάνωσης επισκέφθηκε την Δευτέρα τη φυλακή Σεϊκπούρα, στο Παντζάμπ, όπου κρατείται εδώ και δύο χρόνια η 46χρονη γυναίκα.

Τον Νοέμβριο του 2010 η Άσια Μπίμπι καταδικάστηκε σε θάνατο αφού ήπιε νερό από ένα πηγάδι για μουσουλμάνους.

Από το 1986 εφαρμόζεται στο Πακιστάν ένας νόμος που επιτρέπει την επιβολή της εσχάτης των ποινών για το αδίκημα της βλασφημίας. Η γυναίκα έχει κάνει έφεση και η δίκη της σε δεύτερο βαθμό εκκρεμεί ακόμη.

Η Άσια Μπίμπι «μοιάζει γερασμένη, είναι κατακίτρινη, δείχνει πολύ εύθραυστη, έως και ανίκανη να μείνει μόνη της» υποστηρίζει η οργάνωση.

«Τα πρώτα δέκα λεπτά δεν καταλάβαινε αν ήμασταν εχθροί ή φίλοι. Είπε ότι κανένας δεν ασχολείται σοβαρά μαζί της, φοβόταν, κρύωνε και ήταν νευρική. Αδυνατούσε να επικεντρώσει το βλέμμα της σε ένα σημείο ή στο συνομιλητή της. Της προσφέραμε νερό και έδειχνε να το φοβάται» είπαν τα μέλη του Ιδρύματος.

«Επί δύο ώρες, όσο κράτησε η επίσκεψη, το βλέμμα της περιπλανιόταν, δεν κατάφερνε να καταλάβει τι συνέβαινε. Τα συναισθήματά της ήταν αντικρουόμενα, γελούσε, έκλαιγε ή έμενε σιωπηλή για μεγάλα διαστήματα».

Η Άσια είπε στους επισκέπτες της ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει στην οικογένειά της και ζήτησε απ' όλους τους χριστιανούς του κόσμου να προσευχηθούν για εκείνη. Είπε επίσης ότι έχει συγχωρέσει εκείνους που την κατηγόρησαν για βλασφημία και υπογράμμισε ότι «πολλοί χριστιανοί κατηγορούνται άδικα» όπως η ίδια.

Όταν τα μέλη της αντιπροσωπείας σηκώθηκα για να φύγουν, η Άσια ξέσπασε σε λυγμούς και ρωτούσε ακατάπαυστα πότε θα την απελευθερώσουν.

Οι κυβερνήσεις των δυτικών χωρών και ο πάπας Βενέδικτος έχουν κινητοποιηθεί υπέρ της Άσια Μπίμπι και ζητούν από τις πακιστανικές αρχές να δώσουν χάρη στη 46χρονη γυναίκα.

Οι αυθεντικές σημειώσεις του Νέυτωνα γραμμένες στα Ελληνικά!!!

Posted: 21 Dec 2011 09:12 AM PST

Η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ δημοσίευσε ένα ψηφιοποιημένο σημειωματάριο του Νέυτωνα, όσο αυτός ήταν προπτυχιακός φοιτητής στο Trinity College, από το 1661 έως το 1665 περίπου.

Περιλαμβάνει πολλές σημειώσεις από τις σπουδές του, αλλά και το σημαντικότερο…

τις δικές του εξερευνήσεις στα μαθηματικά, τη φυσική και τη μεταφυσική.

Οι σημειώσεις κρίθηκε ότι «Δεν ταιριάζουν να τυπωθούν» από τον επιβλέποντα του Νεύτωνα και παρουσιάστηκαν στη βιβλιοθήκη από τον κόμη του Πόρτσμουθ το 1872.

Το σύνολο των σημειώσεων είναι γραμμένες στα ελληνικά! Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το σημειωματάριο εδώ.

Αυτό το σημειωματάριο περιέχει αρκετές κενές σελίδες και έχει χρησιμοποιηθεί από τον Νεύτωνα και από τις δύο πλευρές.

Η παρουσίαση εμφανίζει το σημειωματάριο σε μια λογική σειρά ανάγνωσης και περιλαμβάνει ένα διάσημο τμήμα (σελίδες 88-135), όπου ο Νεύτωνας οργανώνει τις σημειώσεις του με τίτλο «Questiones quaedam philosophiae» (ορισμένα φιλοσοφικά ερωτήματα).

Κρήτη: Ομολόγησε ο εγγονός την άγρια δολοφονία της γιαγιάς του!

Posted: 21 Dec 2011 09:10 AM PST


Η γυναίκα βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, νεκρή με τραύματα από πολλαπλές μαχαιριές

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.

Η 85χρονη Μαρία Λεφάκη βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, ευρήματα που υποδεικνύουν πάλη.

Ο δράστης επιχείρησε μάλιστα να βάλει και φωτιά στο σπίτι – πιθανότατα για να εξαφανίσει στοιχεία – αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι αρχές προσήγαγαν τον 25χρονο εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί της.

Ο εγγονός της 85χρονης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα προσήχθησαν και περίοικοι στο πλαίσιο συλλογής πληροφοριών για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας, ενώ παράλληλα έχουν προσαχθεί και πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του 25χρονου, που πιθανώς βρίσκονταν στο σπίτι, την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες ο 25χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ο 25χρόνος, κατά την προανάκριση, έπεφτε σε συνεχείς αντιφάσεις και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Ακόμη και κίνδυνος τύφλωσης από τους φακούς επαφής!

Posted: 21 Dec 2011 09:07 AM PST




Σοκ προκαλούν σε χιλιάδες Έλληνες οι δηλώσεις ειδικών επιστημόνων που περιγράφουν πως υπάρχει κίνδυνος τύφλωσης για όσους δεν φροντίζουν σωστά τους φακούς επαφής τους.

Με αφορμή ημερίδα που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών ΟΜΜΑ με τη συμμετοχή της Παγκόσμιας Οφθαλμολογικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής και…

υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (Ε.ΕΛ.Ι.Α.), ο καθηγητής και μέλος του Δ.Σ. της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας Αναστάσιος Κανελλόπουλος σημείωσε πως ένας στους 1000 που φορά φακούς επαφής επί μία δεκαετία θα πάθει μια σοβαρή μόλυνση που μπορεί να του κοστίσει και την όρασή του.

Περισσότερο κινδυνεύουν όσοι δεν πλένουν και δεν φροντίζουν σωστά τους φακούς τους αλλά και όσοι ζουν σε ζεστές περιοχές με θερμοκρασία κοντά στους 37 βαθμούς Κελσίου καθώς είναι πιο εύκολη η μετάδοση των μικροβίων.

Μάλιστα όπως εξήγησε, και διαβάζουμε στο iatropedia.gr, από αυτούς που θα πάθουν μόλυνση, στο 99% των περιπτώσεων θα χαθεί ο κερατοειδής.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η παρέα του άλλαξε χώρο αλλά το κέφι παραμένει στα ύψη!

Posted: 21 Dec 2011 09:05 AM PST



Από το Σάββατο 24/12 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τα Κίτρινα Ποδήλατα και η Τάνια Κικίδη «ροκάρουν» στην Αρχιτεκτονική!
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: στο άκουσμα του τα λόγια είναι περιττά…πάντα μοναδικός & αυθεντικός…

Κίτρινα Ποδήλατα: το πολυαγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα γεμάτο ζωντάνια και εκρηκτικότητα…

Τάνια Κικίδη: ένταση και πάθος συνώνυμα του ονόματος της…

Και φυσικά… η τρέλα για την πρόκληση και τη διαφορετικότητα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το πιο ανατρεπτικό ροκ πρόγραμμα της χρονιάς!!!

"Γιατί έδωσα τα παιδιά μου σε ίδρυμα"

Posted: 21 Dec 2011 07:01 AM PST




Συγκλονίζει το δράμα μιας πολύτεκνης οικογένειας στη Πάτρα η οποία αναγκάστηκε να δώσει σε ίδρυμα τα τέσσερα από τα δέκα παιδιά της.

Όπως αναφέρει η Espresso, η οικογένεια δεν έχει κανένα εισόδημα. Ο πατέρας της οικογένειας, ο 45χρονος Δημήτρης Γασπαρινάτος είναι άνεργος καθώς πριν από ένα χρόνο έληξε η σύμβασή του σε νοσοκομείο όπου δούλευε ως σεκιούριτι.

"Βρισκόμαστε σε άθλια κατάσταση. Τα παιδιά μου τα δίνω για να έχουν μια καλύτερη ζωή", αναφέρει ο ίδιος, τονίζοντας "δεν είμαι τεμπέλης".



Η μητέρα των παιδιών δεν είναι καλά στην υγεία της, η οποία επιβαρύνθηκε βλέποντας τα παιδιά της να υποφέρουν.

Έτσι, η απελπισία οδήγησε τον 45χρονο να χτυπήσει τη πόρτα του δήμου Πατρέων και να ζητήσει να πάνε τα τέσσερα μικρότερα παιδιά του σε ίδρυμα αφού οι συνθήκες στο σπίτι είναι άθλιες χωρίς τροφή και ρούχα με τα αγγελούδια να είναι στριμωγμένα σε ένα δωμάτιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας στάθηκε η πρόεδρος της ανατολικής δημοτικής κοινότητας του δήμου, Κανέλλα Σολώμου, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα με αποτέλεσμα τα αγγελούδια να μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες στο ίδρυμα "Σωτήρ" της Κεφαλονιάς.

Μάλιστα η ίδια μαζί με άλλες γυναίκες θα πάνε σπίτι της οικογένειας να καθαρίσουν και να προσφέρουν ό,τι μπορούν.

"Όλοι περιμένουν με χαρά τα Χριστούγεννα και εμένα η οικογένειά μου πεινάει. Το ψυγείο είναι άδειο και όταν τα ακούω να κλαίνε από την πείνα θέλω να πεθάνω, λέει ο 45χρονος πατέρας".

Φανερά συγκλονισμένος και ο αντιδήμαρχος του Κοινωνικού Τομέα Θεοχάρης Μασσαράς, ο οποίος δηλώνει πως πρόκειται για μια πάμφτωχη οικογένεια με όλα της τα μέλη να είναι πολύ ταλαιπωρημένα.

'Τώρα προσπαθούμε να βρούμε σπίτι να μείνουν. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε", λέει χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι μια από τις πολλές οικογένειας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης με την κρίση να τους έχει γονατίσει. Καθημερινά συνάνθρωποί μας δεν έχουν ένα πιάτο φαΐ και ένα ζεστό μέρος να κοιμηθούν, ενώ μερικοί φτάνουν στο σημείο να υποδύονται τους ασθενείς για να νοσηλευτούν έστω και για μια μέρα στα νοσοκομεία

"Ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Δεν το άντεξα"

Posted: 21 Dec 2011 06:13 AM PST


Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Δεκέμβριος 21 2011 12:24 Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 21 2011 12:29

Εξακολουθούν να σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 35χρονο δολοφόνο και πρώην σύντροφο της 21χρονης φοιτήτριας.

Το άγριο έγκλημα και η αποτρόπαια δολοφονία δεν πρόκειται να ξεχαστούν από την τοπική κοινωνία της Καστοριάς, ενώ οι αστυνομικές αρχές φοβούνται για ενδεχόμενο ξέσπασμα της συσσωρευμένης οργής συγγενών και φίλων της άτυχης φοιτήτριας.

"Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν"

Με απόλυτη ψυχραιμία και με το βλέμμα του καρφωμένο στο κενό ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά προσπάθησε να εξηγήσει στις αστυνομικές αρχές πώς η ζήλια όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε στο άγριο έγκλημα.

Στους αστυνομικούς μάλιστα δήλωσε πως όταν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει, ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν πρόλαβε.



"Την Ανδριάνα τη λάτρευα. Αν και ήμασταν μαζί περίπου έναν χρόνο, πίστευα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Την αγαπούσα, δεν άντεχα ούτε λεπτό μακριά της. Έκανα τα αδύνατα δυνατά να είμαι συνέχεια μαζί της. Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερα κοινωνική. Μιλούσε με όλον τον κόσμο. Την πλησίαζαν συνέχεια άντρες και αυτό δεν το άντεχα. Συνέχεια καβγαδίζαμε γι' αυτό. Δεν ήθελα να μιλάει με κανέναν. Όμως δεν με άκουγε".

Και συνέχισε: "Την Παρασκευή, τσακωθήκαμε πάλι για το ίδιο ζήτημα. Της είπα ότι ήμουν σίγουρος ότι με απατούσε. Εκείνη το αρνήθηκε, αλλά δεν την πίστεψα. Μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε", εξηγεί ο 35χρονος δολοφόνος.

Ο 35χρονος πρόσθεσε ακόμα ότι "Ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Άρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ.

Όταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Έτσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα".

Κυριολεκτικά σφαγιάστηκε η 21χρονη

Η 21χρονη βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της.

Όπως υποστήριξε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος "η κοπέλα έφερε περισσότερα από 78 χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου 35 χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε", μιλώντας στην εφημεριδα "Espresso".

Και επεσήμανε "η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο".

Σε ψυχίατρο ο δολοφόνος

Ο 35χρονος παραμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα κρατητήρια της ασφάλειας στην Καστοριά.

Και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τελικά δεν θα πάρει την προθεσμία των 48 ωρών για να απολογηθεί.

Ο ίδιος θα μεταβεί στην Κοζάνη σε ψυχίατρο και μετά θα κριθεί λογικά προφυλακιστέος. Αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος δεν θα γίνει.

Σκάφη, κέρδη από λαχεία και καταθέσεις βουλευτών... 13 ευρώ

Posted: 21 Dec 2011 06:10 AM PST




Από τα απόγειο της καριέρας στη δραματική μείωση εσόδων. Για άλλους, η θητεία στη Βουλή περνάει πρώτα από κάποια πολυτελή κρουαζιέρα με σκάφος αναψυχής.

Η γκάμα των αποτελεσμάτων των πόθεν έσχες των "572" ποικίλλει. Δεν είναι λίγα τα πολιτικά στελέχη που εμφανίζονται με σημαντική ακίνητη περιουσία και άλλοι που απλά στάθηκαν τυχεροί και κληρονόμησαν οικόπεδα και βοσκοτόπια ή έτυχαν κάποιας δωρεάς.

Μεγάλος είναι και ο αριθμός εκείνων που δηλώνουν διόλου ευκαταφρόνητες τραπεζικές καταθέσεις, ενώ άλλοι εμφανίζονται πιο συνετοί στην τοποθέτηση των χρημάτων τους επιλέγοντας αγορά ακινήτων.

Κάποιοι από αυτούς δεν διστάζουν να δηλώσουν μηδαμινές καταθέσεις, ενώ σταθερή παραμένει η αγάπη κάποιων για τη θάλασσα και τα σκάφη αναψυχής.

Ας ρίξουμε όμως μία πιο προσεχτική ματιά στα περίεργα των "πόθεν έσχες"

Τα κατώγια

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιός Γιάννης Βούρος εμφανίζει εισοδήματα 24.648 ευρώ από την βουλευτική του αποζημίωση, διαθέτει ένα διαμέρισμα 150 τ.μ. στην Αθήνα, ωστόσο στην τράπεζα έχει καταθέσεις που αγγίζουν το ποσό των 13,27 ευρώ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη εμφανίζει εισόδημα ύψους 24.152 ευρώ από την βουλευτική αποζημίωση και έχει καταθέσεις 8.000 ευρώ, ενώ δεν διαθέτει ούτε ένα ακίνητο ή μετοχές.

Μεταξύ εκείνων των βουλευτών που εμφανίζονται με πενιχρά εισοδήματα είναι η βουλευτής της ΝΔ κυρία Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία δηλώνει εισόδημα ύψους 24.721 από την βουλευτική της αποζημίωση , ενώ οι καταθέσεις της ανέρχονται σε 6.643 ευρώ. Στα αρνητικά του "πόθεν έσχες" της συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν διαθέτει ούτε ένα σπίτι.

Η σύζυγος του Αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Γιάννη Ραγκούση, δηλώνει ως μοναδικό εισόδημα 3.111 ευρώ το οποίο προέρχεται από το επίδομα που λαμβάνει για το 3ο παιδί.

Ζήτημα υπήρξε με ακίνητο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στη Ν. Ερυθραία που καταγράφεται ως αξία 17.000 ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος σημειώνει ότι πρόκειται για εργασίες ανακαίνισης.

Τα ανώγια

Στα αξιοσημείωτα και η περίπτωση του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος μεταξύ των πολλών ακινήτων που διαθέτει, δηλώνει συμμετοχή 11% και σε 45 γραφεία που πήρε από γονική παροχή το 2009.

Παρ' ότι πάντως είναι αρκετοί οι βουλευτές και υπουργοί που δηλώνουν από κοινού με τους συζύγους του ή από μόνοι τους υψηλά ποσά σε καταθέσεις και εισοδήματα, ο δ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Βαΐτσης Αποστολάτος έχει το δικό του ενδιαφέρον καθώς μεταξύ των καταθέσεών του, δηλώνει και 1 εκατ. ευρώ το οποίο είχε κερδίσει σε λαχείο.

Επίσης, η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη δηλώνει καταθέσεις 70.700 λίρες Αγγλίας σε μια τράπεζα με την επωνυμία "ΒOUTTS" η οποία -τουλάχιστον στις μηχανές διαδικτυακής αναζήτησης- δεν ανεβρέθη ως τράπεζα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών με πολύ σημαντική ακίνητη περιουσία μεγάλο τμήμα της οποίας προέρχεται από κληρονομιές και γονική παροχή.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι δεν έχει στην κατοχή του ούτε ένα αυτοκίνητο πόλης. Και παρά την αδυναμία του να πληρώσει το χαράτσι, ο ίδιος έχει αποκτήσει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ από αγοραπωλησία ακινήτου.

Οι "σκαφάτοι"

Οι εραστές της θάλασσας, οι οποίοι δηλώνουν κάτοχοι σκαφών αναψυχής, είναι αρκετοί.

Μεταξύ αυτών οι κκ. Ν. Δένδιας, Σ. Βαλυράκης, Οδ. Βουδούρης, Μ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Αρβανιτίδης, Ευ. Αργύρης, Γ. Ανατολάκης, Ν. Αλευράς, Λιάνα Κανέλλη, Ηλ. Καρανίκας, Π. Καμμένος, Ευαγγελία Κουρουπάκη, Κ. Κουκοδήμος, Σπ. Κουβέλης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπαμανώλης, Δ. Παπουτσής, καθώς και οι κυρίες Ουρανία Παπανδρέου και Αικατερίνη Φαρμάκη.

Επίθεση αλλοδαπών σε αστυνομικούς

Posted: 21 Dec 2011 06:08 AM PST




Σκηνές άγριας Δύσης διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας στις 7 Δεκεμβρίου 2011, όταν αστυνομικοί αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από μετανάστες.

Η "μάχη" που στήθηκε επί της οδού Πατησίων έλαβε χώρα, ενώ τα αυτοκίνητα διέρχονταν από το σημείο, με τους πολίτες να κοιτούν απορημένοι και τους μοτοσικλετιστές να επιχειρούν αναστροφή για να αποφύγουν τα αντικείμενα που εκτοξεύονται.

Τα ΜΑΤ δεν έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν το πλήθος που τους επιτίθεντο, κάτι που σχολιάζουν και οι πολίτες που τράβηξαν το συγκεκριμένο βίντεο.

"Μαζέψτε τους ρε παιδιά θα μας σκοτώσουν μετά", η φράση ακούγεται από πολίτη που παρακολουθούσε το επεισόδιο. "Μόνο εμάς χτυπάνε", σημειώνει ένας άλλος άνδρας που βρίσκεται μαζί του.

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 21 Dec 2011 03:39 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Οι νεράιδες του φαραγγιού της Κρήτης! Μύθος ή αλήθεια;

Posted: 21 Dec 2011 01:47 AM PST

Νεράιδες, ονομασία που προέρχεται από τις αρχαίες Νηρηίδες, ξυπνούν τα μεσάνυχτα και κατευθύνονται προς τις πηγές. Οι λεπτές οπτασίες με τα μακριά μαλλιά πλένονται και τραγουδούν, μαγεύοντας όποιον βρίσκεται κοντά.


Χορεύουν και λικνίζουν τα αισθησιακά κορμιά τους σε ρυθμούς που επιβάλλει η νύχτα. Αλίμονο σ' αυτόν που θα ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά τους: Χάνει τα λογικά του και θεωρείται νεραϊδοπαρμένος ή νυμφόληπτος.

Οι νεράιδες του Καρτερού Κρήτης.

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν, αφήνουν τα ανεξίτηλα σημάδια τους. Στο Νεραϊδόσπηλιο των Αστρακών, το οποίο είναι μέσα στο φαράγγι του Καρτερού Κρήτης, εδώ και χρόνια υπάρχουν ιστορίες για "νεράιδες".

Τα μικροσκοπικά πλάσματα χρησιμοποιώντας τις μαγικές τους ικανότητες, εκπληρώνουν κάθε επιθυμία των θνητών που προσπαθούν να πιουν από το "αθάνατο" νερό τους. Λένε ότι όποιος ξεδιψάσει από το σπήλαιο αυτό, διώχνει μια για πάντα λύπες και δυσάρεστα γεγονότα!

Οι θυγατέρες του Νηρέα με ξέπλεκα μαλλιά επιλέγουν τη σκοτεινή σπηλιά της Κρήτης. Υφαίνουν το άσπρο πέπλο τους και λουσμένες από το φως της νεότητας προκαλούν κάθε στοιχείο της φύσης. Με κινήσεις αέρινες και όψη γλυκιά πασπαλίζουν το μεταφυσικό τόπο με μελωδίες ανώτερες ίσως από αυτές των Σειρήνων, αποπροσανατολίζουν τους αλαφροΐσκιωτους και τους σαββατογεννημένους. Σαν από θαύμα, εξ ουρανού δίνουν λύσεις σε προβλήματα και σκορπούν τη χαρά. Άραγε η φωνή τους να μοιάζει με αυτή των θνητών, ή μιλούν τη γλώσσα των νεράιδων, τα "γεραγιδίστικα" όπως ονομάζονται;

Τα "δάκρυα της Νεράϊδας".

Γύρω από το Νεραϊδοσπήλαιο των Αστρακών υπάρχουν οπές και σχισμές από τις οποίες αναβλύζει το μαγεμένο ύδωρ και συνοδεύεται από ένα ελαφρύ κλάμα που εμφανίζεται μετά από έντονη βροχόπτωση.

Το ανεξήγητο φαινόμενο που συμβαίνει συχνά πυκνά σήμερα, προέρχεται από τα "Δάκρυα της Νεράιδας". Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μετά από πλημμύρες, τα νερά θολώνουν. Παρόλο που τα χρόνια κυλούν, η χημική σύσταση δεν μπορεί να αναλυθεί. Ίσως να μην επιθυμούν οι καλλονές του σπηλαίου να μάθουμε τη σύστασή τους...

Μεγάλης ηλικίας αγρότες ομολογούν πως κατάφεραν να εντοπίσουν τις Καλές Κυράδες που γελούσαν ασταμάτητα μεταξύ τους. Μιλούν για αερικά, για πλάσματα που προέρχονται από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Οι Καλούδες, ή Ξωνέρια, ή Καλομοίρες συνομιλούν μεταξύ τους τηλεπαθητικά, γεγονός που δικαιολογεί το γεγονός ότι η περίεργη ομιλία μοιάζει με στιγμιαία ηχώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Ουδείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά εάν πρόκειται για την αληθινή ύπαρξη των άυλων οντοτήτων που ταράζουν τα ήρεμα νερά της τοπικής κοινωνίας. Οι πιο ορθολογιστές κάνουν λόγο για ήχους που βγαίνουν από τις δεκάδες οπές του σπηλαίου και δημιουργούν την ψευδάισθηση της ομιλίας! Ωστόσο οι νεράιδες αποτελούν παράδοση για την περιοχή. Πολλοί επιλέγουν το συγκεκριμένο προορισμό για να μετατρέψουν το παιδικό όνειρο σε αληθινό: Να δουν το κόσμο των αερικών! Οι χωρικοί τον είδαν. Οι επισκέπτες όμως;



pyles.gr


Κρήτη: "Σκότωσε την γιαγιά του γιατί πίστευε ότι... του έκανε μάγια!" (Βίντεο)

Posted: 21 Dec 2011 01:03 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη γιαγιά του ο 25χρονος -Το μαχαίρι έσπασε από το μένος! Ο νεαρός πήρε δεύτερο μαχαίρι απ'την κουζίνα...για να συνεχίσει! -Συνελήφθη 22χρονος φίλος που γνώριζε καθώς κι ένα τρίτο άτομο που τους προμήθευσε
ναρκωτικά.



Έφτιαξε ένα σενάριο, όμως έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, ο 25χρονος άνδρας, ο οποίος τελικά ομολόγησε χθες ότι ο ίδιος δολοφόνησε τη γιαγιά του, μέσα στο υπνοδωμάτιό της στο μικρό σπίτι της οδού Τσιμισκή, στον Πόρο.

Μαζί με τον 25χρονο, συνελήφθη και ο 22χρονος φίλος και συμφοιτητής του, στο ΤΕΙ, για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 25χρονος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τί είχε κάνει, όμως ο 22χρονος δεν ενημέρωσε τις αρχές, ως όφειλε. Παράλληλα συνελήφθη ένας ακόμη Ηρακλειώτης, ο οποίος νωρίτερα είχε προμηθεύσει τους δύο νεαρούς με ναρκωτικές ουσίες.

Η εικόνα της κατακρεουργημένης γυναίκας, μέσα στο υπνοδωμάτιό της, στο σπίτι στον Πόρο προκάλεσε το αίσθημα των αστυνομικών, που τα ξημερώματα της Τρίτης έσπευσαν στο σπίτι της οδού Τσιμισκή. Μάλιστα, στο σπίτι βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο το οποίο θεωρείται ότι αποτέλεσε το φονικό όπλο. Μάλιστα, το μαχαίρι έσπασε από το μένος με το οποίο ο 25χρονος κατάφερε χτυπήματα στο σώμα της γιαγιάς του, ενώ ο 25χρονος εγγονός πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε δεύτερο μαχαίρι, για ... να συνεχίσει!

Το σενάριο

Σε σύντομες συνομιλίες που είχε ο νεαρός φοιτητής με τους αστυνομικούς για το πού βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες, εκείνος φέρεται να είπε ότι ήταν έξω και διασκέδαζε και πως όταν έφτασε βρήκε νεκρή τη γιαγιά του.

Αστυνομικός παρατήρησε ότι στα χέρια είχε κάποιες αμυχές και με έναν φακό φώτισε το σημείο. Ο νεαρός σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προλάβει να πλυθεί, όμως δεν είχαν καλυφθεί τα σημάδια στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτήθηκε σχετικώς από αστυνομικό της ασφάλειας και είπε ότι έπιασε τη γιαγιά του για να διαπιστώσει εάν ζει και πως προσπάθησε να την γυρίσει ανάσκελα.

Ο δράστης σύμφωνα με την αστυνομία «έσπασε» και ομολόγησε αρκετές ώρες μετά το φονικό στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου, όπου προσήχθη λίγα λεπτά μετά που ο ίδιος τηλεφώνησε στην Αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες για να αναφέρει τον θάνατο της 85χρονης γιαγιάς του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι τη σκότωσε γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν, επειδή είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι ο νεαρός δολοφόνος δεν αποκλείεται να διέπραξε το φονικό, γιατί η άτυχη γυναίκα δεν του έδινε χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες, ενώ εξετάζεται ακόμη εάν βρισκόταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν κατάσφαξε την ηλικιωμένη γυναίκα.

"Μου έκανε μάγια και με καταριόταν"

Ο 25χρονος φοιτητής του ΤΕΙ και γιος της κόρης του θύματος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε συλληφθεί όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε την πράξη του φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν. Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα τού «δημιουργούσε προβλήματα και του έλεγε διάφορες κουβέντες» επειδή ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Για το φίλο του είπε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στο φονικό και πως ήταν μαζί στο δωμάτιό του προχθές το βράδυ.

Ο νεαρός φίλος του 25χρονου όταν εξετάστηκε από τους αστυνομικούς παραδέχτηκε ότι νωρίτερα βρισκόταν μαζί στο δωμάτιό του συμφοιτητή του, ανέφερε για ποιο λόγο ήταν εκεί και είπε πως κάποια στιγμή ο 25χρονος είχε φύγει από το δωμάτιο του και τον αναζήτησε. Όταν κατέβηκε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης την βρήκε πεσμένη και γεμάτη αίματα.

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώθηκε από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπο του 25χρονου εγγονού κι αυτό διότι κάτοικοι του Πόρου έδωσαν πληροφορίες σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ λέγοντάς τους ότι ο νεαρός είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές κατά το παρελθόν, όπως ανέφεραν οι γείτονες της ηλικιωμένης, είχε διαπληκτιστεί με τη γιαγιά του από την οποία ζητούσε χρήματα.


Αυτά συμβαίνουν αν δεν έχεις χρήματα για να πας το αυτοκίνητό σου στο συνεργείο...

Posted: 21 Dec 2011 12:05 AM PST

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ακόμα περισσότερα...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Ατάκες που απαγορεύεται να πεις σε έναν άνδρα με... μικρό μόριο!

Posted: 21 Dec 2011 12:04 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Χιούμορ κάνουμε, σας προειδοποιώ! Πάνω σε αστείες έρευνες που ψάχνανε, πέσαμε πάνω σε χιουμοριστικές ατάκες που...


απαγορεύεται να πει κανείς σε έναν άνδρα με μικρό μόριο! Μπορεί να έχουν πλάκα, ωστόσο προσοχή στο τι λέτε παιδιά. Άνδρες-γυναίκες ε;



Απολαύστε τις!. · Έχω καπνίσει joints πιο μεγάλα απ' αυτό.

· Τι χαριτωμένο!

· Τι ωραίο δάχτυλο που έχεις!

· Λυπάμαι…

· Έχεις κάνει περιτομή;

· Θέλεις να κάνουμε μόνο αγκαλίτσες;

· Μήπως να δεις κάποιον πλαστικό χειρούργο;

· Ξέρεις, είμαι μόνο οπτικός τύπος.

· Μπορείς να το κάνεις να χορέψει;

· Υπάρχει ένας πύργος στην Ιταλία που του μοιάζει, ξέρεις.

· Να του ζωγραφίσω ματάκια και στοματάκι;

· Περίεργο! Κι έχεις τόσο μεγάλο πόδι!

· Του προηγούμενου ήταν λίιιγο μεγαλύτερο.

· Μην ανησυχείς, δεν θα το πειράξω καθόλου.

· Είναι και μεντόλ; (Χα-χα-χα!)

· Αν το πατήσω, θα κάνει μπιπ;

· Γαμώτο! Να τος πάλι αυτός ο ξαφνικός πονοκέφαλος!

· Μπορώ να είμαι ειλικρινής μαζί σου;

· Το αδερφάκι μου που πάει στο Δημοτικό έχει ένα ίδιο.

· Θα χρειαστούμε ένα τσιμπιδάκι.

· Α, έφερες και αρωματικά στικς;

· Έτσι εξηγείται το αυτοκίνητο που έχεις.

· Είσαι Πυγμαίος;

· Την Κλεραζίλ την ξέρεις;

· Το κυνήγι του θησαυρού.

· Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και σε τέτοιο σάιζ!

· Τουλάχιστον, θα κάνουμε γρήγορα.

· Θα χρειαστώ το χέρι σου.

· Μμμμ, ενδιαφέρον.

· Πώς το λένε αυτό;

· Δουλεύει κανονικά, ε;

· Είναι… ασυνήθιστο.

· Παίρνεις τίποτα στεροειδή;

· Μήπως φταίει ο φωτισμός;

· Κάτσε, κάπου είχα ένα δονητή.

· Δεν ανάβουμε κατευθείαν τσιγάρο;

· Όταν τελειώσεις να μου το πεις.

· Έβγαινες ποτέ με τη Λορίνα Μπόμπιτ;

· Αχ, κρύφτηκε!

· Κρυώνεις;

· Θέλεις να μεθύσουμε;

· Τι είναι αυτό;

· Είσαι όμως ταλαντούχο άτομο.

· Έχει και τρόμπα;

· Γι' αυτό λένε ότι σημασία έχει η προσωπικότητα;

· Είναι μια μπουκιά.

· Το Βαθύ Λαρύγγι;

· Μπορείς να κρεμάς και το καπέλο σου από κει.

· Να το ντύσω με τα ρούχα της Μπάρμπι;

· Aσε τον εαυτό σου ελεύθερο.



frappedoupoli.blogspot.com



Ανδρικοί κανόνες που οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν!

Posted: 20 Dec 2011 11:52 PM PST

1.Μάθε να κλείνεις το κάθισμα της λεκάνης. Είσαι μεγάλο κορίτσι πια. Αν είναι πάνω, κατέβασέ το.Το θέλουμε ανεβασμένο, το θέλετε κατεβασμένο.


Εμάς μάς ακούτε να παραπονιόμαστε όταν το αφήνετε κατεβασμένο;



2.Κυριακή = Σπορ.Είναι όπως η πανσέληνος ή το άλλαγμα της παλίρροιας. Απλά υπάρχουν…

3.Τα ψώνια ΔΕΝ είναι σπορ. Και ΟΧΙ, δεν μπορούμε να το δούμε έτσι.

4.Τα κλάμματα είναι εκβιασμός

5.Πείτε μας τι θέλετε… ας το ξεκαθαρίσουμε:

Οι λεπτοί υπαινιγμοί ΔΕΝ πιάνουν

Οι σκληροί υπαινιγμοί ΔΕΝ πιάνουν

Οι προφανείς υπαινιγμοί ΔΕΝ πιάνουν

Απλά πείτε τι θέλετε

6.Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι απολύτως αποδεκτές απαντήσεις σε σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση

7.Καταφύγετε σε εμάς με ένα πρόβλημα μόνο όταν θέλετε την επίλυσή του.

Αυτή είναι η δουλειά μας. Η κατανόηση είναι για τις φιλενάδες σας.

8.Ο πονοκέφαλος που διαρκεί 17 μήνες είναι πρόβλημα. Καλά θα κάνετε να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

9.Οτιδήποτε είπαμε 6 μήνες πριν δεν γίνεται δεκτό σαν επιχείρημα. Ουσιαστικά όποιο σχόλιο ειπώθηκε ακυρώνεται 7 μέρες μετά.

10.Αν δεν ντύνεστε σαν τα κορίτσια του 'Victoria's secret' μην περιμένε να είμαστε σας τον Ριτζ του 'Τόλμη και Γοητεία'

11.Αν νομίζετε πως είστε χοντρές πιθανόν να είστε. Μην μας ρωτάτε.

12.Αν κάτι που είπαμε έχει δύο νοήματα και το ένα σας στεναχωρεί και σας τσαντίζει εμείς εννοούσαμε το άλλο.

13.Μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε κάτι ή να μας πείτε πώς γίνεται.

ΟΧΙ και τα δύο. Αν ήδη ξέρετε να το κάνετε καλύτερα, τοτε κάντε το μόνες σας.

14.Ό,τι θέλετε να πείτε, πείτε το κατα την διάρκεια των διαφημίσεων.

15.Ο Χριστόφορος Κολόμβος δεν ζήτησε οδηγίες. Ούτε κι εμείς.

16. Ολοι οι άνδρες βλέπουν μόνο 16 χρώματα, όπως οι default ρυθμίσεις των Windows.

To ροδακινο και το κολοκύθι είναι φρούτα κι ΟΧΙ χρώματα. Δεν εχουμε ιδέα τι είναι το 'βεραμάν'.

17.Αν μας τρώνε θα τα ξύσουμε.Ετσι συνηθίζεται.

18.Όταν σας ρωτήσουμε αν έχετε κάτι και μας πείτε 'όχι' θα το λάβουμε ως έχει.

Το ξέρουμε ότι λέτε ψέμματα αλλά δεν αξίζει τη φασαρία.

19.Αν μας κάνετε μια ερώτηση για την οποία δεν θέλετε απάντηση, περιμένετε μια απάντηση που δεν θέλετε να ακούσετε.

20.Όταν πηγαίνουμε κάπου, Ο,ΤΙ και να βάλετε μας αρέσει. Σοβαρολογούμε.

21.Μην μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε εκτός κι αν είστε προετοιμασμένες να συζητήσετε μαζί μας θέματα όπως το ποδόσφαιρο,οι γυναίκες ή τα video games.

22.Εχουμε αρκετά ρούχα

23.Εχετε αρκετά ρούχα

24.Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε του κανόνες.

Το ξέρουμε πως θα κοιμηθούμε απόψε στον καναπέ αλλά δεν πειράζει.


Είναι όπως στο camping.

funtastikos.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απάτη και κοροϊδία...

Posted: 20 Dec 2011 11:46 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση κοροϊδία από την cosmote, και εξηγούμε. Χρησιμοποιούμε στην οικογένεια μου... καρτοκινητή cosmote. Σχεδόν κάθε φορά τον τελευταίο καιρό που βάζουμε μονάδες μέσα για ανανέωση χρόνου σχεδόν αμέσως εξαφανίζεται όλος ο χρόνος ομιλίας. Αυτό έχει γίνει κατ' επαναλειψη
και όχι μόνο σε εμάς που ήμαστε πενταμελής οικογένεια αλλά σχεδόν σε όλους τους γνωστούς μας που χρησιμοποιούν cosmote. Δεν πάει άλλο η μόνη λύση είναι η αλλαγή εταιρείας. Άντε γιατί πολύ ψηλά τον έχουν σηκώσει τον αμανέ.






Αναγνώστης

Ακόμη και κίνδυνος τύφλωσης από τους φακούς επαφής!

Posted: 20 Dec 2011 11:28 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σοκ σε χιλιάδες Έλληνες που φορούν φακούς επαφής προκαλούν οι δηλώσεις ειδικών επιστημόνων που περιγράφουν...


τι μπορεί να υποστεί κανείς αν δε φροντίζει σωστά τους φακούς επαφής του.

Με αφορμή ημερίδα που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών ΟΜΜΑ με τη συμμετοχή της Παγκόσμιας Οφθαλμολογικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής και υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (Ε.ΕΛ.Ι.Α.), ο καθηγητής και μέλος του Δ.Σ. της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας Αναστάσιος Κανελλόπουλος σημείωσε πως ένας στους 1000 που φορά φακούς επαφής επί μία δεκαετία θα πάθει μια σοβαρή μόλυνση που μπορεί να του κοστίσει και την όρασή του. Μάλιστα όπως εξήγησε από αυτούς που θα πάθουν μόλυνση στο 99% των περιπτώσεων θα χαθεί ο κερατοειδής.

Περισσότερο κινδυνεύουν όσοι δεν πλένουν και δεν φροντίζουν σωστά τους φακούς τους αλλά και όσοι ζουν σε ζεστές περιοχές με θερμοκρασία κοντά στους 37 βαθμούς Κελσίου καθώς είναι πιο εύκολη η μετάδοση των μικροβίων. Επίσης κίνδυνο διατρέχουν οι μηχανόβιοι λόγω της επαφής με τον αέρα και τα επικίνδυνα μικρόβια.

Στο μεταξύ οι επιστήμονες καταγράφουν αύξηση των οφθαλμολογικών παθήσεων τα τελευταία χρόνια λόγω της γήρανσης του πληθυσμού

Ορισμένες παθήσεις, όπως αυτές της ωχράς κηλίδας και το γλαύκωμα, είναι «σιωπηλές». Οι ειδικοί επιστήμονες υπερτονίζουν τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς αποτελούν το «κλειδί» για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ωστόσο, οι Έλληνες υστερούν σημαντικά σε θέματα πρόληψης και διάγνωσης. Τόσο οι ηλικιωμένοι ασθενείς όσο και οι πάσχοντες από διαβήτη παραμελούν τον ετήσιο επανέλεγχο από οφθαλμίατρο, παρόλο που αυτός στις συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού είναι απαραίτητος. Έτσι, παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να σπεύδουν στον οφθαλμίατρο μόνο όταν η όραση έχει μειωθεί σημαντικά.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Εταιρίας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς, Χειρουργό Οφθαλμίατρο κύριο Γιάννη Δατσέρη, με τη θεαματική εξέλιξη της νέας τεχνολογίας γίνεται πιο έγκυρα και έγκαιρα η διάγνωση που συμβάλει στην πρόληψη των οφθαλμολογικών παθήσεων. Η εξοικονόμηση εξαιρετικά δαπανηρών θεραπειών για τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι σημαντική.

Επίσης, η εφαρμογή του συστήματος της Ημερήσιας Νοσηλείας (Day Clinic) στις χειρουργικές επεμβάσεις στον τομέα της οφθαλμολογίας, ρίχνει δραματικά το κόστος προς όφελος των Ασφαλιστικών Οργανισμών.

Εκτιμάται ότι με την εφαρμογή της ημερήσιας νοσηλείας, το κόστος κάθε επέμβασης θα «πέσει» κατά 50%. Ως παράδειγμα, αναφέρεται ότι για τις επεμβάσεις καταρράκτη δαπανώνται 100 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση. Με την εφαρμογή του Day Clinic το ετήσιο κόστος δεν θα υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.



Χρονιάρες μέρες

Posted: 20 Dec 2011 10:16 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Χρονιάρες μέρες, όπως τις έλεγες…



Από μικρό παιδί μου προκαλούσαν θλίψη. Θες γιατί δεν μπορούσα να έχω ότι και τα άλλα παιδιά, θες γιατί στο σπίτι δεν άλλαζε και τίποτε, θες γιατί τότε καταλαβαίναμε πιο πολύ την φτώχεια μας…ποιός ξέρει…ίσως και όλα αυτά μαζί.

Και εσύ το καταλάβαινες, το ήξερες πως ένοιωθα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι, δεν «έχουμε τον τρόπο παιδάκι μου», έλεγες. Το μόνο που μπορούσες να κάνεις και το έκανες με το παραπάνω ήταν η μεγάλη σου, ζεστή αγκαλιά και τα χάδια σου με τα ροζιασμένα από την πολύ δουλειά χέρια σου. Με τα λατρεμένα αυτά χέρια…

Άνοιγες την τεράστια αγκαλιά σου με έχωνες μέσα και μου τραγουδούσες, θυμάμαι, με εκείνη την γλύκα στην φωνή που μόνο εσύ είχες.

Και μου 'λεγες « Του χρόνου θα βάλω δυό στρέμματα παραπάνω καπνό και τα περίσσια λεφτά θα είναι καταδικά σου. Θα τα πάρεις και τις χρονιάρες μέρες θα αγοράσεις ότι θες…θα στολίσουμε και το σπίτι…»

Και εγώ όταν περνούσα από τις στολισμένες βιτρίνες, κοντοστεκόμουνα, κόλλαγα τη μούρη μου στα τζάμια και ονειρευόμουνα…αυτό θα το πάρω του χρόνου…Α!! κι αυτό…Πω! Πω! Τι όμορφο που είναι αυτό!!! Του χρόνου…


Εσύ κρατούσες την υπόσχεσή σου, δούλευες πιο πολύ αλλά οι ανάγκες μεγάλωναν και οι χρονιάρες μέρες περνούσαν και περνούσαν και περνούσαν…χωρίς διαφορά με τις υπόλοιπες μέρες.





Μια χρονιά θυμάμαι ήρθες σπίτι με ένα πλαστικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και δυό κούτες με χρωματιστές μπάλες και φωτάκια
Το ίδιο βράδυ δίπλα στο τζάκι στολίσαμε οι δυό μας το δέντρο, βάλαμε βαμβάκι στα κλαδιά του, με σήκωσες στα χέρια σου και έβαλα ένα τεράστιο αστέρι στην κορυφή του. Η χαρά μου απερίγραπτη!!!



Με πήρε ο ύπνος εκείνο το βράδυ τα χαράματα, κοιτώντας τα φωτάκια να αναβοσβήνουν.

Και την άλλη μέρα έραψες μια κόκκινη τεράστια κάλτσα και την κρέμασες στο τζάκι «Φέτος έχω την υποψία ότι θα περάσει κι από δω ο Άη Βασίλης», είπες. «Κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι…αν περάσει.»

Και πέρασε. Πέρασε και μέσα στην κάλτσα, μου είχε αφήσει έναν Φωτεινό Παντογνώστη, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα πλεκτό πράσινο πουλόβερ.

Και ήταν στα μέτρα μου και το πουλόβερ και τα παπούτσια. Και που ήξερε ότι ήθελα τον Φωτεινό Παντογνώστη;

«Ε…Άη Βασίλης είναι αυτός, ξέρει όλα τα παιδάκια του κόσμου. Αλλά δεν μπορεί να περάσει απ' όλα κάθε χρόνο. Φέτος ήταν η σειρά σου»

Με τα μάτια γεμάτα δάκρυα σηκώνω το ακουστικό του τηλεφώνου, πληκτρολογώ και…

«Γειά σας!! Χρόνια σας Πολλά!! Ο γιός της κυρίας Αργυρώς είμαι. Αύριο θα έρθω να πάρω την μητέρα μου. Ναι, ναι !! Όχι μόνο για τις γιορτές. Ξέρετε δεν θα ξαναγυρίσει στο γηροκομείο. Θα μείνει μαζί μου…»



πηγη

Sex εξ’ αποστάσεως

Posted: 20 Dec 2011 10:10 PM PST

Πριν από λίγο καιρό είπαμε τους βασικούς κανόνες για να κάνεις μαζί της καλό, παραδοσιακό, τηλεφωνικό σεξ μαζί της.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Καθώς όμως εσύ είσαι άντρας νέας κοπής, θες να δοκιμάσεις κάτι πιο σύγχρονο, πιο new age, πιο προχωρημένο.


Δικαιολογίες.

Αυτό που βασικά θες είναι να τη δεις γυμνή.

Στα χρόνια της digital εποχής αυτό είναι μια εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη. Θα χρειαστείς: έναν υπολογιστή, μια κάμερα, το Skype (ή οποιοδήποτε ανάλογο πρόγραμμα) και το manual που φτιάξαμε για εσένα παρακάτω.

Αν το κορίτσι δεν είναι εξοικειωμένο με τα ψηφιακά μέσα, είναι σημαντικό να της έχεις κάνει από πριν ένα καλό setup με τα χεράκια σου ή να της έχεις δώσει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνει σε προηγούμενη online συνάντησή σας.


Ίσως χρειαστεί να σπαταλήσεις ένα διαδικτυακό σας ραντεβού μόνο και μόνο για την εγκατάσταση.

Διότι αν την έχεις ψήσει για παιχνίδι και χάσετε μισή ώρα να κάνετε install, η λίμπιντό σας θα κάνει uninstall αυτομάτως.

Φώτα, κάμερα, πάμε

Μην υποτιμάς τη σημασία της τοποθεσίας και του σωστού φωτισμού. Απόφυγε τα σημεία του σπιτιού με πολύ ακαταστασία στο background, καθώς είναι αντιπερισπασμός για το μάτι (ειδικά αν το κορίτσι είναι ψυχαναγκαστικό με την τάξη, θα φρικάρει).

Αν χρησιμοποιείς laptop, ακούμπησέ το κάπου σταθερά και όχι πάνω στο κρεβάτι, καθώς ακόμη και με την πιο ανεπαίσθητη κίνηση θα κουνιέται το πλάνο.

Τέλος, φρόντισε το φως να πέφτει απευθείας πάνω σου και όχι από πίσω, καθώς θα φαίνεσαι σαν σκιά.

Εννοείται πως αυτά τα tips θα τα μεταφέρεις και σε εκείνη για να έχεις και εσύ την καλύτερη δυνατή εικόνα της.

Δώσε θάρρος

Η ενθάρρυνση είναι το πιο βασικό κομμάτι σε όλη τη διαδικασία. Σε αντίθεση με το phone sex, που μπορεί να το κάνει μαζί σου αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με πιτζάμες και κάλτσες tweety, μπροστά στην κάμερα καλείται να δώσει ολόκληρο show για σένα και, όπως είναι λογικό, έχει ανασφάλειες. Διαβεβαίωσέ τη για το πόσο καλά «γράφει» στο φακό και δείξ' της πόσο πολύ θες να παρακολουθήσεις την παράσταση. Αν καταλάβεις πως εξακολουθεί να αισθάνεται παράξενα και τσεκάρει συνέχεια το πώς φαίνεται, ζήτα της να κλείσει το παράθυρο από το οποίο βλέπει τον εαυτό της.


Υπομονή και επιμονή

Εκτός αν έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος με sms ή chat (θα μιλήσουμε την επόμενη φορά γι' αυτό), δεν μπορείς να ξεκινήσεις «στεγνά» να της δείχνεις σημεία του σώματός σου (δεν είσαι επιδειξίας) και να απαιτείς να δεις τα δικά της (δεν είναι πορνοστάρ). Φτιάξε ατμόσφαιρα με χαλαρή κουβέντα και πιείτε μαζί ένα ποτό για να χαλαρώσετε.

Επί ίσοις όροις

Όσο της ζητάς να εκτεθεί, οφείλεις να εκτίθεσαι αναλόγως. Δεν μπορεί να περιμένεις από εκείνη να μείνει με ένα μικροσκοπικό string την ώρα που εσύ φοράς ζιβάγκο και ζακέτες. Ο τρόπος για να αφήσει πίσω τις αναστολές της είναι να νιώσει συνενοχή σε αυτό που κάνετε, όποτε προετοιμάσου να δώσεις και εσύ αντίστοιχο show για εκείνη.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη

Εκτός αν το κορίτσι το έχει ξανακάνει αυτό ή είναι φυσικό ταλέντο μπροστά στην κάμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα αισθανθεί αμήχανα και δεν θα ξέρει τι να κάνει. Εκεί εσύ πρέπει να αναλάβεις την κατάσταση και να την καθοδηγήσεις. Πες της που θα ήθελες να τη φιλήσεις και ζήτα της να αγγίξει αυτά τα σημεία. Ξεκίνα ανώδυνα, στα χείλη, στο λαιμό, πίσω από τα αφτιά και προχώρα σε πιο καυτά σημεία. Επιβράβευσέ τη κάθε φορά που τολμάει κάτι θαρραλέο.

Παίξε βρώμικο παιχνίδι

Αν το κορίτσι είναι πολύ συνεσταλμένο, θα χρειαστείς μια πιο ύπουλη προσέγγιση. Προκάλεσέ τη να παίξει μαζί σου ένα παιχνίδι ενηλίκων, κάπως σαν τη webcam εκδοχή του strip poker. Για παράδειγμα, μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι ερωτήσεων: βάλ' τη να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο καλά σε ξέρει («τι αυτοκίνητο οδηγάω; Ποιο είναι το αγαπημένο μου χρώμα; Προτιμάω τους σκύλους ή τις γάτες;» και ό,τι άλλη βλακεία σου έρθει στο μυαλό). Αν απαντήσει σωστά, έχει δικαίωμα να σου ζητήσει να κάνεις κάτι για εκείνη. Αν απαντήσει λάθος, είναι υποχρεωμένη να υπακούσει εκείνη σε κάποια επιθυμία σου. Όπως καταλαβαίνεις, όσο πιο δύσκολες οι ερωτήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα.

Ένα τσιγάρο μετά

Σχήμα λόγου, γιατί μπορεί να μην καπνίζεις. Πάντως δεν μπορείς ξαφνικά να ρίξεις μαύρο στην οθόνη, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει να την ξαναδείς και να της ξαναμιλήσεις ποτέ. Γέλασε μαζί της σχετικά με αυτά που συνέβησαν, πέσ' της πόσο «το 'χει» on camera και πόσο ανυπομονείς να βρεθείτε από κοντά. Κλείσ' τη ευγενικά και στη συνέχεια ανέβασε με την ησυχία σου το βίντεό της στο internet. (Μη σου μπαίνουν ιδέες. Ένα αστείο κάναμε).





πηγή

Με πρόφαση το τσιγάρο...

Posted: 20 Dec 2011 08:35 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Την εμπάθεια όσων μισούν τους επιτυχημένους (δηλαδή, δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού) φαίνεται ότι πληρώνει η γνωστή χαλανδραία αρχιτέκτονας κυρία Κάτια Ρόκα.


Η κυρία Ρόκα, με εμπειρία και
παραστάσεις από το εξωτερικό και ιδιαιτέρως το Παρίσι, διατηρεί μια πανέμορφη καφετέρια στην οδό Πέλλης, δίπλα στον κινηματογράφο «Αίγλη». Η πρωτότυπη διακόσμηση του καταστήματος, η οποία το διαμορφώνει ελκυστικό στους θαμώνες κάθε ηλικίας, αποτελεί τη δικιά της ξεχωριστή πινελιά, όπως αυτή δημιουργήθηκε από τη χρόνια ενασχόλησή της με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής της Τούφας αλλά και ολόκληρου του Χαλανδρίου αγκάλιασαν το «ART NOUVEAU» από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Ομως, το τελευταίο χρονικό διάστημα το εν λόγω κατάστημα δέχεται συνεχώς τις «επισκέψεις» της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος για το αν τηρείται η απαγόρευση του καπνίσματος.

Βεβαίως οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας ασκούν όπως πρέπει τα καθήκοντά τους, αλλά προκαλεί εύλογες απορίες το γεγονός ότι οι καταγγελίες ειδικά για το «ART NOUVEAU» γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Εμείς, πάντως, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε και να αγνοήσετε τις κακόβουλες καταγγελίες. Ξέρετε τι λένε για τους κακούς γείτονες…

Το ημερολόγιο των Μάγια.Τι θα γίνει στις 21-12-2012; (Βίντεο)

Posted: 20 Dec 2011 09:02 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ακριβής περιγραφή του τρόπου μέτρησης του ημερολογίου των Μάγια.Τι λένε για τις 21-12-2012; Δείτε το βίντεο.



Νέο συγκλονιστικό βίντεο της ΠΑ από την διάσωση των Ρώσων ναυτικών!!

Posted: 20 Dec 2011 09:00 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τις αγωνιώδεις προσπάθειες του πληρώματος του Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στη διάσωση του πληρώματος του ρωσικού φορτηγού "Vuoksa", που προσάραξε το Σάββατο 2 ν.μ. νοτιοδυτικά της Πρέβεζας καταγράφει το βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου.


Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ κακές, έπνεαν άνεμοι 8 και 9 μποφόρ δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη διάσωση των 11 μελών του πληρώματος που κράτησε συνολικά πάνω από μια ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το Super Puma απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα στις 14:05 του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, και μετέφερε τους ναυτικούς στην ΑΒ του Ακτίου.




Νέο άρθρο στο JUNGLE-Report

Posted: 21 Dec 2011 03:09 AM PST

Νέο άρθρο στο JUNGLE-Report


Οι Ισλανδοί ψαραδες και οι εργάτες στην Ελληνική Χαλυβουργία

Posted: 21 Dec 2011 03:05 AM PST

«Εμείς, που κατοικούμε στην Ισλανδία, θέλουμε να δημιουργήσουμε
μια δίκαιη κοινωνία, όπου όλοι είναι ίσοι.
Η διαφορετική καταγωγή μας, μας κάνει πιο πλούσιους ως σύνολο
και μαζί έχουμε την ευθύνη για την κληρονομιά στις επόμενες γενιές,
τη γη και την ιστορία, τη φύση, τη γλώσσα και τον πολιτισμό»

Έτσι θα ξεκινά το καινούργιο Σύνταγμα της μικρής νησιωτικής αυτής χώρας που ήταν στα
πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ το 2008 όταν χρεοκόπησε.




Η ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή:
Η επενδυτική φούσκα Icesave συμπαρέσυρε την οικονομία της χώρας στην χρεοκοπία, οι Ισλανδοί βγήκαν στους δρόμους αναγκάζοντας την κυβέρνηση σε παραίτηση, κάποιοι οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη -συμπεριλαμβανομένου και του τότε πρωθυπουργού με την κατηγορία της αμέλειας- ενώ η χώρα τελικά αρνήθηκε να πληρώσει όλα τα χρέη των κερδοσκόπων και τις «τοξικές επενδύσεις» τους.

Η απόφαση των Ισλανδών να μην πληρώσουν όλα τα χρέη των τραπεζών αποδείχθηκε σωτήρια για την χώρα, όπως παραδέχονται ακόμα και οι FinancialTimes.

Η Ισλανδία έθεσε την αρχή της ικανότητας πληρωμής ως νοµική βάση για την εξυπηρέτηση του χρέους, και όπως εξηγεί ο Ρούσσος Βρανάς, είναι κάτι που ισοδυναμεί µε εξέγερση των δούλων.

Σήμερα η οικονομία τους μπορεί να μην έχει επανέλθει ακόμα στα προ της κρίσης επίπεδα, όμως είναι σε καλό δρόμο, ενώ στις 27 Οκτωβρίου αποχαιρέτησαν και το ΔΝΤ.

Αυτά επιγραμματικά για να μην χαθούμε σε οικονομικές αναλύσεις και υποθέσεις για το τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εμείς, γιατί δεν έχει κανένα νόημα πλέον.
Η Ελληνική κυβέρνηση έκανε τις επιλογές της, πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις, βυθίζοντας την χώρα στην ύφεση, αδιαφορώντας και εξυβρίζοντας όσους -Έλληνες και ξένους- προειδοποιούσαν ότι είναι εντελώς λάθος ο δρόμος που ακολουθεί.

Όμως η περίπτωση της Ισλανδίας παρουσιάζει εκπληκτικό ενδιαφέρον για τον τρόπο που η Ισλανδική κοινωνία αντέδρασε στην χρεοκοπία.
Οι Ισλανδοί σοκαρισμένοι από την ευκολία με την οποία οι τραπεζίτες/κερδοσκόποι με την ανοχή της κυβέρνησης χρεοκόπησαν την χώρα, αποφάσισαν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους ενισχύοντας δημοκρατικούς θεσμούς και ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλάζοντας μέχρι και το Σύνταγμα της χώρας, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι παρόμοιες καταστάσεις δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.
Με διαδικασίες που θα ζήλευαν και οι γειτονικές Σκανδιναβικές χώρες (μέσω internet, facebook, κλπ) ώστε να εξασφαλίσουν όσο μεγαλύτερη λαϊκή συμμετοχή και που κράτησαν σχεδόν δυο χρόνια, έθεσαν νέους κανόνες αναγνωρίζοντας πως το σύστημα έχει κενά και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για θεσμικές αλλαγές.

Για παράδειγμα το άρθρο 65 του νέου Συντάγματος προβλέπει ότι το 10% των ψηφοφόρων μπορεί να ζητήσει δημοψήφισμα για οποιοδήποτε νομοσχέδιο, ενώ το άρθρο 66 προβλέπει ότι ακόμα και το 2% μπορεί να προτείνει νομοσχέδια προς ψήφιση στην βουλή.
Επίσης προβλέπεται όριο 8 ετών παραμονής σε υπουργικό αξίωμα, ενώ υποχρεώνει σε παραίτηση από την βουλευτική ιδιότητα σε όσους συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Η Ισλανδική κοινωνία –των ψαράδων όπως υποτιμητικά τους ανέφεραν κάποτε τα ΜΜΕ- όχι μόνο παραδίδει μαθήματα συμμετοχικής δημοκρατίας, αλλά αποδεικνύει στην πράξη ότι η κοινωνία τους
μαθαίνει από τα λάθη της και φροντίζει τουλάχιστον να μην τα επαναλαμβάνει.
Όταν το σύστημα για τον άλφα-βήτα λόγο παύει να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών, τότε ο λαός το αλλάζει με δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αγκυλώσεις, για το κοινό καλό.
Ίσως για αυτό εξαφανίστηκε τον τελευταίο καιρό η Ισλανδία από τα ΜΜΕ, διαφορετικά πως θα πλάσαραν στους Ιρλανδούς, στους Πορτογάλους, Έλληνες, Ιταλούς κλπ, ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος...

Ειδικότερα εμείς εδώ, το μόνο που καταφέραμε μετά από χρόνια λιτότητας και περικοπές μισθών και συντάξεων, είναι να έχουμε ως πρωθυπουργό έναν ..τραπεζίτη υπέρμαχο του μνημονίου!

Λουκάς Παπαδήμος από antistachef

Προφανώς κάθε λαός έχει το επίπεδο Δημοκρατίας που του αξίζει.

Όμως κάποιοι αρνούνται να παρακολουθούν παθητικά ενώ μετατρέπονται αργά αλλά σταθερά σε σκλάβους, όπως οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία που απεργούν εδώ και ενάμιση μήνα.

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι χαρακτηριστική του παρασιτικού τρόπου λειτουργίας μεγάλου τμήματος του μεγάλου κεφαλαίου στην χώρα μας, και είναι ενδεικτική για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον αν τα νέα μέτρα περάσουν στην Ελληνική Χαλυβουργία.

Για όσους δεν γνωρίζουν την περίπτωση, η εταιρία επέβαλε μειώσεις αποδοχών 40%, προχώρησε σε απολύσεις εκβιάζοντας πως, αν δεν υπογράψουν όλοι, θα απολυθούν σχεδόν οι μισοί από τους 400 εργαζόμενους.
Οι ...αχάριστοι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις γιατί τους φάνηκαν λέει λίγα τα 500 ευρώ για να ρισκάρουν την ζωή τους καθημερινά δίπλα στα λιωμένα μέταλλα!

Μάταια προσπάθησε η οικογένεια Μάνεση -και προσωπικά ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος της Alfa Bank, Ν. Μάνεσης -να τους εξηγήσει ότι το νέο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον επιβάλει το νέο μισθολόγιο για να μην αισθάνονται μειονεκτικά οι Κινέζοι εργάτες, και προειδοποίησε να μην τον πολυσκοτίζουν, ειδικά όταν παίζει γκολφ, γιατί θα μεταφέρει το εργοστάσιο από το Γιουνανιστάν, στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας.

Η οικογένεια Μάνεση κατήγγειλε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικότερα ο Π. Λαφαζάνης, που κατασυκοφάντησε την εταιρία από το βήμα της βουλής, λέγοντας ότι τα οικονομικά προβλήματα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πλαστά, ενώ έχει καταγγελθεί από το ΤΕΕ για «εναρμονισμένη πρακτική με τις άλλες δύο επιχειρήσεις του κλάδου, με τις οποίες μαζί ελέγχουν κατά 100% την παραγωγή σιδήρου στην χώρα»!

Επίσης, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβεται πίσω από τους συνδικαλιστές και το εργατικό κέντρο Ελευσίνας, που καταγγέλλουν την εταιρία ότι είναι «Χαλυβουργία θανάτου» λόγω των αλλεπάλληλων (και θανατηφόρων) ατυχημάτων, που οφείλονται κυρίως στην παλαιότητα των μηχανημάτων, στην αδιαφορία των υπευθύνων για τους κανόνες ασφαλείας, στην γραφειοκρατία και την διαφθορά των ελεγκτικών μηχανισμών.
Η εταιρία αρνείται ότι αδιαφορεί για τις ζωές των εργαζομένων αλλά και ότι μολύνει την ήδη επιβαρημένη περιοχή του Ασπρόπυργου και της Ελευσίνας με βουνά από απόβλητα και με επικίνδυνες διοξίνες δίπλα σε σπίτια και την θάλασσα, ενώ θεωρεί ανυπόστατες τις κατηγορίες ότι τα κοπάδια που βόσκουν δίπλα στο εργοστάσιο της εταιρίας στον Βόλο, παράγουν καρκινογόνο γάλα...

Οι ιδιοκτήτες της «ζημιογόνας» αυτής επιχείρησης, έριξαν τις ευθύνες για τις περικοπές στους μισθούς για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας προστασίας των εργαζομένων, αλλά και της δημόσιας υγείας, στον σκληρό ανταγωνισμό με άλλους ιδιοκτήτες «ζημιογόνων» εταιριών για το ποιός έχει το μεγαλύτερο γιότ ή ποιός θα κάνει τον πιο γκλάμουρ γάμο...

Ανεξάρτητα λοιπόν από τα προβλήματα της ευρωζώνης και την κρίση χρέους, οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αν δεν αλλάξουν εκ θεμελίων το σαθρό πολιτικό σύστημα που επιτρέπει στους εργοδότες να κάνουν ότι τους καπνίσει, αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε ως πολίτες, τότε είμαστε καταδικασμένοι σε αποτυχία.

Σήμερα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες και ψευτοδιλήμματα, όποιος δεν έχει αντιληφθεί ότι το σύστημα έτσι όπως είναι δομημένο παράγει αδικία, ανεξέλεγκτα, στο όνομα της απληστίας των αγορών, τότε είναι άξιος της μοίρας του.

«Η ιστορία σε πετάει σε παγωμένο νερό, πεινασμένες πολικές αρκούδες σε κυνηγούν, και είτε κολυμπάς πιο γρήγορα από αυτές είτε σε κατασπαράζουν» είχε πει κάποτε για τους πολιτικούς και τα κόμματα ο Γιόσκα Φίσερ, και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει σήμερα για τις επιλογές του Έλληνα πολίτη.

Αν κάτι μας δείχνει η εμπειρία των Ισλανδών, είναι ότι μόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον για τα κοινά μπορεί να αλλάξει κάτι.

«Η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση» είχε πει ο Αριστόβουλος Μάνεσης
στο τελευταίο μάθημα επί δικτατορίας το 1968.

«Ο καλός πολίτης είναι μόνον ο ελεύθερος πολίτης, ο συνειδητός, ενεργός και υπεύθυνος πολίτης» και αποχαιρέτησε τους μαθητές του θυμίζοντάς τους τα λόγια του ποιητή:

«Όσοι το χάλκεον χέρι,
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία»



***********************


Διαβάστε:
- Μία βόλτα στη Χαλυβουργία: 47+ μέρες απεργία (ΠαραλληλοΓράφος)


Εκδηλώσεις:
- Αυτή τη στιγμή (21/12, 11:00) λαμβάνει χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας, έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Πειραιώς 40)


- Σήμερα, Τετάρτη 21/12, 18:00 το απόγευμα, συναυλία συμπαράστασης και αλληλεγγύης μπροστά στην πύλη της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπροπύργο, με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Διονύση Τσακνή, Μίλτο Πασχαλίδη, Κίτρινα Ποδήλατα.


- Αύριο, Πέμπτη 22/12, ώρα 21:00, θεατρική παράσταση οικονομικής ενίσχυσης των απεργών στο θέατρο ΣΤΟΑ (Μπισκίνη 55, Ζωγράφου). Λεπτομέρειες, εδώ.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Posted: 21 Dec 2011 02:22 AM PST


Το κύμα κακοκαιρίας ξεκινά σήμερα το βράδυ

Επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι τα επόμενα 24ωρα για την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Το κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από σήμερα το βράδυ και αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Παρασκευή. Στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται τσουχτερό κρύο με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά σε επίπεδα κάτω από το μηδέν.

Ήδη από τη Δευτέρα σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Φλώρινας απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες εξαιτίας του παγετού.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται σήμερα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές, ενώ από το βράδυ καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν τη νύχτα στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Η μέγιστη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς.

i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 21 Dec 2011 01:56 AM PST

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Πάτρα: Πατέρας έδωσε σε ίδρυμα τα παιδιά του για να ζήσουν!

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Συγκλονίζει το δράμα που ζει ένας άνεργος πατέρας από την Πάτρα, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο χάσει τη δουλειά του και δεν έχει να ζήσει την οικογένειά του. Έτσι αποφάσισε να...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Στρατός Ξηράς: Τρεις επιπλέον μήνες στρατιωτικής θητείας

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Η μείωση των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω της οικονομικής κρίσης και η παράλληλα εκτόξευση της ανεργίας, φουντώνει εκ νέου τα σενάρια για αύξηση της...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Στάση εργασίας στον ΟΣΕ την Πέμπτη

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα έχει εξαγγείλει για αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ διαμαρτύρονται...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


ΟΑΕΔ: Σήμερα δώρο και επίδομα στους ανέργους

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Ουρές παρατηρούνται από νωρίς το πρωί στα καταστήματα του ΟΑΕΔ, καθώς σήμερα ο Οργανισμός θα καταβάλει στους επιδοτούμενους ανέργους το επίδομα Χριστουγέννων. Επίσης σήμερα 21...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Ισχυρές βροχοπτώσεις, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού αυτήν την εβδομάδα. Οπότε το σκηνικό θα είναι εκτός από γιορτινό και άκρως...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Χριστουγεννιάτικη ψητή γαλοπούλα με σκόρδο και δεντρολίβανο

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Κάντε εσείς την πιο γευστική συνταγή γαλοπούλας και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας. Υλικά 8 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 1/4 της κούπας φρέσκο δεντρολίβανο 1/4 της κούπας...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ηλίας Ψινάκης: «Είμαι γέρος, μεσουράνησα στα μέσα του προηγούμενου αιώνα»

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει χιούμορ συνεχώς για την ηλικία του. Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όσα τον χωρίζουν με τον Τρύφωνα Σαμαρά καθώς και για το γεγονός ότι είναι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Σάλτσα βατόμουρου

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Σπιτική και γρήγορη συνταγη, ιδανική για ψητό κρέας. Υλικά 100 γραμμάρια βατόμουρα Μισό ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμύδια σε φέτες 50 γραμμάρια βούτυρο 1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος 1...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Οι Fab 5 μεταμορφώνουν τον Γιάννη Φλωρινιώτη (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ένα Fab5 επεισόδιο γεμάτο «Φίρμες» έρχεται την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και φέρνει fabulous στιγμές και πολύ γέλιο! Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος με...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Jennifer Lopez πήγε για ψώνια με το αμόρε της

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Η Jennifer Lopez φωτογραφήθηκε καθώς πήγαινε για ψώνια μαζί με το καινούριο της αμόρε τον 24χρονο, Caspar Smart. Η τραγουδίστρια, της οποίας η περιουσία φημίζεται ότι ανέρχεται στα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τραγανές γλυκοπατάτες φούρνου σαν τηγανητές

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Επειδή με τη συμβατική πατάτα έχετε κάνει όλες τις συνταγές που μπορούσατε να δοκιμάσετε ήρθε η ώρα να αλλάξετε υλικό και τολμήσετε να δουλέψετε με γλυκοπατάτα. Η συνταγή αυτή...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Για τη σχέση του με τη Νικόλ Κοτόβος μίλησε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες του τελευταίου διαστήματος. «Διανύω μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Οι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ατμοσφαιρική ρύπανση από τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού

Posted:

Ειδήσεις Περιβάλλον: Οι ρυπαντές που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα μετά τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, είναι ανάλογοι της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που παρουσιάζουν οι μεγάλες πόλεις,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η πρώην Miss Venezuela

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: Πάλεψε δύο χρόνια με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Ο λόγος για την 28χρονη πρώην Miss Venezuela, Eva Ekvall, που άφησε το Σάββατο την τελευταία της πνοή στο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Απαλλαγείτε από το βήχα

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Τα αφεψήματα δρουν μαλακτικά στο λαιμό και μαλακώνουν τον βήχα. Μια ιδέα είναι να φτιάξετε ένα ρόφημα από θυμάρι και φασκόμηλο, μέσα στο οποίο θα διαλύσετε μια κουταλιά μέλι. Για...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ο ήλιος κάνει τη «μπουγάδα» – Νέο αυτοκαθαριζόμενο ύφασμα

Posted:

Ειδήσεις Τεχνολογία: Σε περίπτωση που τα άπλυτα ρούχα σας συσσωρεύονται μην απελπίζεστε. Επιστήμονες ανέπτυξαν ένα αυτοκαθαριζόμενο βαμβακερό ύφασμα που θα μπορούσε μια μέρα να στείλει τα στείλει τα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Rihanna έπεσε θύμα ρατσιστικής βίας

Posted:

Ειδήσεις Gossip: H Rihanna εξέφρασε, μέσω του Twitter της, την οργή της αφού έπεσε θύμα ρατσισμού στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε, μίλησε...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Καυτές παρουσίες για καλό ποδαρικό το 2012! (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Κάθε χρόνο, λίγο καιρό πριν το νέο έτος μας κάνει ποδαρικό, πολλά είναι εκείνα τα περιοδικά (και όχι μόνο) που αποφασίζουν να προσφέρουν στους αναγνώστες τους -και κυρίως προς...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γιατί οι γυναίκες υποκρίνονται στο κρεβάτι …

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Θα έχετε φυσικά ακούσει τις φήμες περί προσποίησης των γυναικών στο κρεβάτι… Αληθεύουν άραγε; Η πλειονότητα των γυναικών έχουν υποκριθεί τουλάχιστον έναν οργασμό, να μην πούμε για...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Αφαίρεση εμφυτευμάτων στήθους λόγω φόβων για καρκίνο!

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας θα ζητήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας από 30.000 γυναίκες να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη της μάρκας PIP, μετά την εμφάνιση...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Κλείνει η μεγαλύτερη χωματερή του κόσμου

Posted:

Ειδήσεις Περιβάλλον: Τη χωματερή Bordo Poniente, μια από τις μεγαλύτερες χωματερές παγκοσμίως, έκλεισε το Μεξικό. Παλαιότερα, όταν ήταν σε πλήρη λειτουργία, εκατοντάδες φορτηγά εναπόθεταν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Άννα Βίσση σήμερα γίνεται …54!

Posted:

Ειδήσεις Gossip: 20 Δεκεμβρίου σήμερα, και η Άννα Βίσση γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» κλείνει τα 54 και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει, αφού δείχνει να είναι πλέον απόλυτα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μασάζ προσώπου προλαμβάνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί το δέρμα

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Το μασάζ προσώπου έχει ως σκοπό να διατηρήσει την τόνωση των μυών του προσώπου και του λαιμού, να προλάβει την εμφάνιση των αντιαισθητικών ρυτίδων και να επανορθώσει, όσο είναι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γυμναστική και στις γιορτές!

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τη διασκέδασή σου για να χτυπήσεις κάρτα στο γυμναστήριο. Τις μέρες αυτές μπορείς να τρέξεις τον μεταβολισμό σου και να κάψεις θερμίδες εναλλακτικά....

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας!

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Αν είστε από αυτούς που ναι μεν γυμνάζονται αλλά προτιμούν τους κλειστούς χώρους των γυμναστηρίων, ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα, καιρός να αλλάξετε γνώμη. Βγείτε λοιπόν έξω στο ύπαιθρο,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


APW

Posted: 20 Dec 2011 11:41 PM PST

APW


Γλυκές ... Κάμερες για φάγωμα!

Posted: 20 Dec 2011 04:09 PM PST

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού!

Posted: 20 Dec 2011 02:00 PM PST




Υπήρχε ή όχι μια "μούμια" μέσα στον "Τιτανικό" που έφερνε κακοτυχία σε όποιον την είχε? Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη "καταραμένη μούμια" που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο? 

  Προκάλεσε η κλοπή της την οργή του Αιγύπτιου θεού Anubis, με αποτέλεσμα την βύθιση του κρουαζιερόπλοιου? Πόση αλήθεια κρύβουν μέσα τους οι "μύθοι" γύρω από τον "Τιτανικό"?

  Σύμφωνα με μια εκδοχή η "καταραμένη μούμια " του "Τιτανικού" όχι μόνο υπήρξε, αλλά διασώθηκε από το ναυάγιο και βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο, στην αίθουσα 62 με αριθμό εκθέματος 22542!! Αν κάτι τέτοιο αληθεύει τότε η άγνωστη "μούμια" του θρυλικού ναυαγίου, αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός!!

Ποιο ρόλο έπαιξε η κατάρα της "μούμιας" στο ναυάγιο του Τιτανικού"?



  Ο θρύλος λέει ότι η "καταραμένη μούμια" ήταν το σώμα της Πριγκίπισσας του Amen-Ra η οποία έζησε στα 1500 π.χ. Μετά τον θάνατό της το άψυχο σώμα μουμιοποιήθηκε, τοποθετήθηκε  μέσα σε ένα ξύλινο φέρετρο και θάφτηκε στις ακτές του Νείλου.

  Όταν στις αρχές του 1890 στην περιοχή αυτή πραγματοποιήθηκαν αρχαιολογικές ανασκαφές, ανάμεσα στα ευρήματα ήταν και το κασόνι με την μούμια της πριγκίπισσας του Amen-Ra.

  Λίγους μήνες αργότερα τρεις πάμπλουτοι Άγγλοι φίλοι που βρίσκονταν για δουλειές στην Αίγυπτο, επισκέφτηκαν τον χώρο των ανασκαφών. Ο ένας από αυτούς μετά από πολύωρο παζάρι κατάφερε τελικά  να αγοράσει την  μούμια για την προσωπική του συλλογή . Την επόμενη ημέρα ο αγοραστής της σαρκοφάγου εξαφανίστηκε  μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην έρημο, ενώ ο ένας από τους άλλους δύο φίλους του πυροβολήθηκε κατά λάθος (!) από έναν Αιγύπτιο με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του χέρι.

  Ο τρίτος της παρέας επιστρέφοντας στην Αγγλία πήρε μαζί του την μούμια ως ενθύμιο του χαμένου φίλου του. Δυο μέρες μετά πληροφορήθηκε ότι ο οικονομικός του διευθυντής είχε υπεξαιρέσει ένα μεγάλο τμήμα  της περιουσίας του, αφήνοντας τον χρεωμένο κατά χιλιάδες λίρες. Λίγους μήνες αργότερα έχοντας κυρήξει πτώχευση , πούλησε την σαρκοφάγο προκειμένου να εξασφαλίσει λίγα χρήματα.

  Ο νέος ιδιοκτήτης της μούμιας, φορτωμένος με την κακοτυχία της είδε την ζωή του να αλλάζει δραματικά. Λίγες ημέρες μετά την αγορά της η γυναίκα του με τα δυο παιδιά τους σκοτώθηκαν σε ατύχημα ενώ την επόμενη εβδομάδα από την κηδεία τους, το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά. Η μούμια δεν έπαθε τίποτε γιατί φυλασσόταν σε ειδική προθήκη στο γραφείο του. Σύμφωνα πάντα με τον θρύλο περί "μούμιας του Τιτανικού", αμέσως μετά την τραγωδία  που τον χτύπησε, ο άνδρας αποφάσισε να  δωρίσει την σαρκοφάγο στο Βρετανικό Μουσείο.

pyles

Οι άντρες και το sex σε ποσοστά %

Posted: 20 Dec 2011 01:30 PM PST



Οι άντρες σε αριθμούς
- Το 94% είχε αυτοϊκανοποιηθεί πριν από την πρώτη του σεξουαλική επαφή.
- Το 42% αυτοϊκανοποιείται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
- Μόνο το 33% δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από τη σεξουαλική του ζωή.
- Το 57% φοβάται ότι θα απογοητεύσει σεξουαλικά την παρτενέρ του. 
- Το 71% βρίσκει όμορφο το φύλο του.
- Το 55% θεωρεί ότι τα παιδιά φέρνουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
- Το 92% που έχει σχέση δηλώνει ερωτευμένο με τη σύντροφό του.
- Το 40% δήλωσε ότι έχει απατήσει τη σύντροφό του.
- Από την άλλη, η πίστη είναι σημαντική για το 80%.
- Το 62% θα συγχωρούσε την απιστία.
- Το 52% φοβάται την κριτική της συντρόφου του.
- Το 70% θεωρεί ότι οι γυναίκες περιπλέκουν τα πράγματα.
- Το 81% εξιτάρεται από την πορνογραφία.
- Το 95% των αντρών έχουν μία σύντροφο πιο κοντή ή στο ίδιο ύψος με αυτούς, ενώ το 81% έχει σχέση με μια γυναίκα της ίδιας ή μικρότερης ηλικίας. 


Elle

Κλεμμένα Όνειρα (Φωτογραφίες)

Posted: 20 Dec 2011 01:30 AM PST





Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές