Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Επενδύσεις ή αποταμίευση: Χειριστείτε "έξυπνα" τα λεφτά σας το 2012

Posted: 23 Dec 2011 09:49 PM PST

Επενδύσεις ή αποταμίευση: Χειριστείτε "έξυπνα" τα λεφτά σας το 2012
Να δεδομένα στον επενδυτικό χάρτη φέρνει το 2012 με την κρίση, τη μεταβλητότητα και την ταχύτητα των εξελίξεων να έχουν αλλάξει ριζικά τους βασικούς κανόνες για τις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις.

Καθώς οι συμβουλές και οι στρατηγικές που εφαρμόζονταν σε «κανονικές» περιόδους είναι πλέον άχρηστες, αναλυτές, χρηματιστές και τραπεζίτες προτείνουν -σύμφωνα με Τα Νέα- 10 νέους επενδυτικούς κανόνες για το 2012 προκειμένου οι επενδυτές να καταφέρουν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να κερδίσουν στις νέες συνθήκες.

Κανόνας 1ος : Όχι στη διακράτηση

Οι εποχές που αγοράζαμε μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία και τα «ξεχνάγαμε» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι εξελίξεις στις αγορές είναι τόσο έντονες και γοργές, ώστε ο επενδυτής πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση κάνοντας άμεσες και δραστικές αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο του όταν αλλάζουν τα δεδομένα στις αγορές ή σε συγκεκριμένους κλάδους.

Κανόνας 2ος : Ανεπαρκής από μόνη της η διασπορά κεφαλαίων

Η κρίση έχει κτυπήσει εξίσου τις μετοχές, τα ομόλογα, τα αμοιβαία κεφάλαια και τα νομίσματα αποδεικνύοντας ότι η διασπορά δεν είναι αντίμετρο ικανό ώστε να εξασφαλίσει κάποιος τα χρήματά του. Για να κοιμάται ήσυχος, απαιτείται συχνός έλεγχος των επενδύσεων και ενεργητική διαχείριση ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.

Κανόνας 3ος : Χαμηλή τιμή μετοχών δε συνεπάγεται και συμφέρουσα αγορά

Δεκάδες μετοχές αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται κοντά στα ιστορικά χαμηλά τους στο Χρηματιστήριο. Μπορεί οι τιμές να φαντάζουν δελεαστικές όμως πολλές από τις εταιρείες είτε δε θα επιβιώσουν από την κρίση είτε θα συγχωνευτούν ή θα κάνουν αρκετά χρόνια για να ανακάμψουν. Συνεπώς, το φθηνό δε σημαίνει αναγκαστικά και συμφέρον.

Κανόνας 4ος : Στενή παρακολούθηση των επιτοκίων

Μέσα στο 2011 τα επιτόκια του ευρώ ανέβηκαν δύο φορές και έπεσαν άλλες δύο. Όσοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μεταβλητότητα αυτή, σε δάνεια και επενδύσεις, βγήκαν κερδισμένοι. Και μέσα στο 2012, αναμένεται κινητικότητα στον τομέα αυτόν, γεγονός που δημιουργεί ευκαιρίες για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Κανόνας 5ος : Επεκτείνετε τους επενδυτικούς σας ορίζοντες

Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, οι επενδύσεις πρέπει αντίστοιχα να είναι διεθνείς. Μετοχές σε ξένα χρηματιστήρια, αμοιβαία κεφάλαια, ομόλογα άλλων χωρών, ακόμα και νομίσματα είναι κάποια από τα νέα όπλα στη φαρέτρα των επενδυτών που αναζητούν ευκαιρίες ανά την υφήλιο και δεν περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά όρια της ελληνικής οικονομίας.

Κανόνας 6ος : Στενή παρακολούθηση των πολιτικών εξελίξεων

Πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη της κρίσης παίζουν οι δηλώσεις και οι αποφάσεις των πολιτικών. Μία φράση από τα χείλη της Μέρκελ, του Σαρκοζί ή του Ομπάμα είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στις αγορές αλλάζοντας το κλίμα και οδηγώντας σε βίαιη άνοδο ή πτώση. Συνεπώς, οι όποιες επενδυτικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνουν υπόψη και την πολιτική συγκυρία.

Κανόνας 7ος : Σταθερό εισόδημα

Οι επενδύσεις σταθερού εισοδήματος κερδίζουν έδαφος σε περιόδους ανασφάλειας και, κατά συνέπεια, δέχονται τις μικρότερες πιέσεις λόγω κρίσης. Μετοχές που παραδοσιακά δίνουν υψηλό μέρισμα, προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου και εγγυημένης απόδοσης, ακόμη και αποταμιευτικά προϊόντα. Εξασφαλίζουν σταθερή ροή χρημάτων και ασπίδα προστασίας στην αρνητική συγκυρία.

Κανόνας 8ος : Βάλτε συγκεκριμένους επενδυτικούς στόχους

Η κρίση είναι η χειρότερη εποχή για.. απληστία. Αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι επιλέξτε συγκεκριμένους, ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους για το προσεχές διάστημα. Αν τους εκπληρώσετε, επανακαθορίστε τη στρατηγική σας με τα τότε δεδομένα και μην εμπλακείτε στο κυνήγι δεικτών και αποδόσεων χάνοντας την αίσθηση των πραγματικών στόχων.

Κανόνας 9ος : Οπωσδήποτε συγκεκριμένοι κανόνες πώλησης πριν την αγορά

Πριν επενδύσετε, υπολογίστε πόσα χρήματα μπορείτε πραγματικά να χάσετε και βάλτε συγκεκριμένα όρια και κανόνες. Η κρίση συνεπάγεται μεγάλους κινδύνους και ειδικά αν ασχοληθεί κανείς με παράγωγα και μόχλευση είναι πολύ εύκολο να χάσει ολόκληρο το κεφάλαιό του ή ακόμη και παραπάνω. Χρειάζονται, λοιπόν, κανόνες αλλά και σιδηρά πειθαρχία για να τους τηρήσει ο επενδυτής.

Κανόνας 10ος : Αντιγραφή των επενδυτικών στρατηγικών

Σε αυτή την κρίση είναι προφανές ότι οι μεγάλες επενδυτικές εταιρείες και πολλά funds κερδίζουν δισεκατομμύρια. Πολλές φορές, έχουν αρκετά κεφάλαια για να στρέψουν τις αγορές προς το συμφέρον τους. Δεν είναι ντροπή, λοιπόν, να ακολουθεί κανείς κατά πόδας τις κινήσεις τους παρακολουθώντας τις επενδύσεις τους και αντιγράφοντας τις τοποθετήσεις που κάνουν.
Star.gr


ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή ο Εφραίμ

Posted: 23 Dec 2011 01:04 PM PST

ierosagon885 200x136 ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή ο ΕφραίμΠροφυλακιστέος κρίνεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου.
Χριστούγεννα στη φυλακή θα κάνει ο ηγούμενος Εφραίμ, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων της Μονής με το ελληνικό δημόσιο. Μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, κατά την ολοκλήρωση της απολογίας του πριν λίγες ημέρες για το θέμα της προφυλάκισης, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε με βούλευμά του να ταχθεί υπέρ της ανακριτικής άποψης που ζητούσε να οδηγηθεί στη φυλακή ο αρχιμανδρίτης.
Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ματζούνης ήταν αυτός, μετά την απολογία του ηγούμενου, που έκρινε ότι στον κατηγορούμενο πρέπει να επιβληθούν, αντί της προφυλάκισης, περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα) καθώς και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ.
Το Συμβούλιο, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε χθες ο ηγούμενος, τάχθηκε τελικά υπέρ της γνώμης της ανακρίτριας, Ειρήνης Καλού, και έτσι ο ηγούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.
newsit

Να γιατί δεν πρέπει να ανακατέυεις μπύρα με Viagra

Posted: 23 Dec 2011 12:54 PM PST








Δείτε...




pinnokio

ΕΦΕΤ: Αποσύρει τις αλατιέρες από τα εστιατόρια!

Posted: 23 Dec 2011 12:37 PM PST

Είστε λάτρης του αλατιού και ζητάτε απεγνωσμένα αλατοπίπερο στα εστιατόρια; Θα σας στενοχωρήσουμε: Αλάτι τέλος από το τραπέζι! Ο ΕΦΕΤ σκέφτεται να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες εστιατορίου να αποσύρουν τις αλατιέρες από τα....




τραπέζια και να προβούν σε μερικές ακόμα ενέργειες που θα βοηθήσουν στην μείωση της κατανάλωσης του., καθώς η υπερκατανάλωση προκαλεί προβλήματα στην υγεία. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ σκέφτεται:

•Από τους αρτοποιούς θα ζητηθεί να μειώσουν την ποσότητα του αλατιού στο ψωμί.

•Από τις επιχειρήσεις τροφίμων να μειώσουν σταδιακά την περιεκτικότητα σε αλάτι των τροφίμων και την αναγραφή του στην ετικέτα.

•Από τους υπεύθυνους επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, θα ζητηθεί να βρεθούν πιο αποτελεσματικές δράσεις, όπως η απομάκρυνση της αλατιέρας από τα τραπέζια.

Σύμφωνα με την έρευνα του ΕΦΕΤ, οι Έλληνες γνωρίζουν τις αρνητικές συνέπειες που έχει στην υγεία μας η υπερβολική κατανάλωση αλατιού, ωστόσο δεν φαίνεται να γνωρίζουν πως πολλά από τα τρόφιμα δεν χρειάζονται επιπλέον προσθήκη, διότι έχουν «κρυμμένο» αλάτι.

Μόνον ο ένας στους τέσσερις καταναλωτές, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ διαβάζει πάντα τις ετικέτες των τροφίμων, ενώ οι ειδικοί σημειώνουν ότι η ημερήσια πρόσληψη αλατιού δεν πρέπει να ξεπερνά ημερησίως τα 5 έως 6 γραμμάρια (ένα κουταλάκι γλυκού ισοδυναμεί με 5 γραμμάρια).
Star.gr




VIDEO: Ένας βάτραχος που κλαίει σαν μωρό!

Posted: 23 Dec 2011 12:08 PM PST

VIDEO: Ένας βάτραχος που κλαίει σαν μωρό!
Αν δε σας λέγαμε ότι πρόκειται για βατράχι και απλώς πατούσατε το play χωρίς να κοιτάζετε το βίντεο, θα ήσασταν σίγουροι πως πρόκειται για ένα μωρό που κλαίει.

Ο ήχος όμως, πανομοιότυπος με το κλάμα ενός μωρού, προέρχεται από ένα μεγάλο βάτραχο που κρατά στα χέρια του ένας πιτσιρικάς και όπως αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο, τον πήραν από τη λιμνούλα τους.

Το βίντεο είναι αρκετά δημοφιλές στο YouTube έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 389.000 προβολές.

Δείτε το:


mediagate



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Βάτραχος παίζει ...ηλεκτρονικό παιχνίδι, μα με απρόσμενο τέλος - Δείτε το βίντεο!

Posted: 23 Dec 2011 12:00 PM PST




Πρέπει να ομολογήσετε πως το βατραχάκι τα καταφέρνει μια χαρά, μα περιμένετε να γίνει αυτό που γίνεται στο τέλος;;



(kastorass)

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Posted: 23 Dec 2011 11:53 AM PST

Υπάλληλοι γερμανικής ηλεκτρικής εταιρείας , μας ενημέρωσαν ότι έκαναν αυξήσεις σε κέρδος και τζίρο στα ηλεκτρικά αυτά είδη 50%

Αυτό έγινε και λόγω των καλών γερμανικών προϊόντων, αλλά στην Ελλάδα έγινε λόγω της μεγάλης εργατικότητας και πειθούς των ελλήνων οι οποίοι πεπεισμένοι και εργατικοί καταφέρνουν να πείσουν όλους τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς και να πουλήσουν μέσω των....

καταστημάτων τους αυτά τα αξιόλογα προϊόντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ

Αντί οι γερμαναράδες να χαρούν και να δώσουν κάποιο έπαινο σε στους Έλληνες εμπόρους, διέταξαν από Γερμανία στην εταιρεία αυτή, απολύσεις 50% στην Ελλάδα.

Σαν να μας ψεκάζουν ψυχολογικά λέγοντας ό,τι και να κάνετε δούλοι

μας θα γίνετε.



Να πούμε ΝΑΙ στις αλλαγές μας ,στη ψυχή μας , αλλαγή στους πολιτικούς

μας, στο βόλεμα, στο εύκολο κέρδος, στο ρουσφέτι, στην αργομισθία ,

αλλά

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ

ΝΗΣΙΩΝ, ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ,!

ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΦΤΩΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΝ ΑΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ

ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΜΟΤΣΑΡΤ ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ΜΠΑΧ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Να δημεύεται αμέσως η περιουσία όσων φεύγουν έξω απτη Ελλάδα, μετά απο

πρώτο και δεύτερο πτυχίο. Κυρίως για δουλειά. Αφαίρεση ιθαγένειας

Αν την πάρουμε πίσω και έρθουν , μόνο ως τουρίστες πλέον.

Παιδάκια βουτυράτα και μαρμελαδάτα ,που το όνειρό σας ήταν να σας

διορίσουν με το πτυχίο σας, είστε δειλοί και ένοχοι. Μόνο αυτοί

φεύγουν Οι άλλοι παλεύουν . Φυτεύουν καλλιέργειες στα χωράφια ,

εξάγουν , κρατάνε την Ελλάδα. Δε πάνε έξω να καθαρίζουν τουαλέτες, ή

να τους εκμεταλλεύεται η Ευρώπη και Αμερική με τις νανοτεχνολογίες,

(που το λένε τώρα γεμάτοι περηφάνια όλοι, ) ή για να διδάξουν

οτιδήποτε ανθελληνικό, ως λέκτορες. Λέμε τι να γίνει κάνουμε εξαγωγή

εγκεφάλων. Μα αν ήταν εγκέφαλοι θα έβγαζαν περήφανα λεφτά στη χώρα

τους, θα προσαρμόζονταν στην εποχή τους.Δε θα περιφέρονταν από χωρίου

εις χωρίον για να ζήσουν



Αν σας αρέσει εντάξει, Όχι όμως δε θα τόχετε δίπορτο

Δε θα είστε Έλληνες αφού ντρέπεστε.

Αφήνετε τους τάφους των παπούδων σας στους Αλβανούς και στους μουσουλμάνους

Αντίσταση ενεργειακά, με προσευχή, ή διαλογισμό,

Κρατική τιμωρία σε οποιονδήποτε βρίζει την Ελλάδα και τη γλώσσα

Ακόμα και στους κοντόφθαλμους έλληνες εκπαιδευτικούς που παινεύουν

τους αλβανούς σαν μαθητές χωρίς να ξέρουν τη γλώσσα μας , και μειώνουν

τους Έλληνες



ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ

ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΠΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ,

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒ ΙΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ , ΤΟ

ΕΥΚΡΑΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ!!



Αναγνώστρια
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com







Απίστευτο το τατουάζ που έκανε ο τύπος!!!

Posted: 23 Dec 2011 11:36 AM PST

Απίστευτο το τατουάζ που έκανε ο τύπος και θα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί…

Σίγουρα δεν έχετε δεί κάτι παρόμοιο!





ierosagon




Το απόρρητο ελληνικό σύστημα που "τύφλωνε" τα F-16!

Posted: 23 Dec 2011 09:09 AM PST

Στις 17 Αυγούστου το Onalert αποκάλυπτε ότι Έλληνες τεχνικοί είχαν κατορθώσει να κατασκευάσουν ένα σύστημα παρεμβολών που "τύφλωνε" τα αντίπαλα F-16 σε απόσταση 35 μιλίων! Όχι στα λόγια ,αλλά στην πράξη! Το σύστημα είχε τοποθετηθεί σε αεροσκάφη A7, τα οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν F 16.
Τα ποσοστά επιτυχίας "τύφλωσης" των F 16 ήταν εκπληκτικά! Κι όμως την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα κάνουν υπομονή μέχρι παρεξηγήσεως για το πότε επιτέλους θα τελειώσει ...το σήριαλ με τα αμερικανικά συστήματα αυτοπροστασίας στα "τυφλά" F-16, πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι το ελληνικό εγχείρημα των ανθρώπων της ΠΑ και της ΕΑΒ "δεν μας κάνει" αν και όλοι παραδέχονται ότι λειτούργησε άψογα στις δοκιμές του!
Τι απέγινε το σύστημα φτιαγμένο από ελληνικά χέρια; Ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή Η.Πολατίδη περιέγραψε την πορεία της ελληνικής ανακάλυψης.Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε πως το οδήγησαν στην απαξίωση:
"Αναφέρεστε στο εργαστηριακό πρωτότυπο του συστήματος Ε2 -92, και αλλιώς παρεμβολέα αυτοπροστασίας αεροσκαφών.
Αυτό το σύστημα πράγματι αναπτύχθηκε από προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και στη συνέχεια ανατέθηκε στην ΕΑΒ, η παραγωγή δύο βιομηχανικών πρωτοτύπων μέσω της σύμβασης 006 του 1999.Τα βιομηχανικά πρωτότυπα κατασκευάστηκαν και εγκαταστάθηκαν σε δύο αεροσκάφη Α7. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος , πραγματοποιήθηκαν πτητικές δοκιμές , το έτος 2003, εναντίον αεροσκαφών F16. Δοκιμές στις οποίες η επιτροπή έκρινε ότι τα αποτελέσματα ήταν όντως ικανοποιητικά.
Η ΕΑΒ στη συνέχεια υπέβαλε πρόταση προσφοράς στην Πολεμική Αεροπορία που αφορούσε στην παραγωγή 40 υπαρκτών συστημάτων Ε2-92 , για τοποθέτηση στα αεροσκάφη Α7. Πάντοτε στο ίδιο πλαίσιο και με τα ίδια χαρακτηριστικά με τα βιομηχανικά πρωτότυπα.
Διαβάστε περισσότερα »



Θα συλλάβει κανείς τον Πέτρο Κωστόπουλο ;;;

Posted: 23 Dec 2011 04:01 AM PST

Οι καταγγελίες που δεχόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες είναι δεκάδες
. Ο κ. Κωστόπουλος έχει αφήσει τους πάντες απλήρωτους και σύμφωνα με την νομοθεσία εαν δεν δώσει τουλάχιστον το δώρο των Χριστουγέννων σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους τότε πρέπει να πάει μέσα με αυτόφωρο!



Την ίδια ώρα οι δουλειές του κ. Κωστόπουλου στη showbiz πολλαπλασιάζονται κερδίζοντας φήμη , πολύ χρήμα...

και δόξα. Παράλληλα όμως έχει αφήσει στο έλεος του Θεού εκατοντάδες οικογένειες αφού απο το καλοκαίρι έχει να πληρώσει τεχνικούς, δημοσιογράφους αλλά και σχεδόν όλους τους εργαζόμενους που έχει στα περιοδικά και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που του ανήκουν.



Να σας θυμίσουμε οτι έχει αναλάβει στον ΑΝΤ1 την παρουσίαση του talk show «Βράδυ» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ τις Κυριακές είναι κριτής στο show του σταθμού Dancing On Ice, όπου την παρουσίαση έχει αναλάβει η σύζυγός του!



Ωστόσο ενώ όλα δείχνουν να του πηγαίνουν καλά επαγγελματικά σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, έχει βρεί την ευκαιρία ο "μάγκας" κ. Κωστόπουλος να κονομάει απο όπου μπορεί!



Το όξυμωρο είναι οτι η τηλεόραση προβάλλει αυτούς τους "μάγκες" σαν πρότυπα στη κοινωνία και αυτό είναι που δεν μπορεί να αντέξει ο κόσμος.



Ας ελπίσουμε οτι τα ραδιόφωνα και τα περιοδικά του δεν θα ακολουθήσουν την μοίρα του Alter αφού χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς δουλειά.





tsekouratoi

QUIZ: Ποιός είναι ο εικονιζόμενος ποδοσφαιριστής?

Posted: 22 Dec 2011 10:03 PM PST



Tip: Έχει αγωνιστεί και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές