Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Στη Λιθουανία οι δρόμοι έχουν «παγίδες» (video)

Posted: 23 Dec 2011 07:45 PM PST

Ξέχασαν να βγάλουν τις κολώνες απ' τη μέση..









Γιατί η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα

Posted: 23 Dec 2011 07:30 PM PST


Υπάρχει μια τεράστια παρεξήγηση στο σύμπαν η οποία πρέπει να λυθεί στο μυαλό κάθε γυναίκας. Γιατί όσο διαιωνίζεται, τόσο θα συνεχίζονται αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις του στυλ "πωπω πρέπει να κάνω δίαιτα" για να έρθει η πληρωμένη απάντηση "όχι μωρό μου, είσαι μια χαρά όπως είσαι".

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητές γυναίκες είναι ότι στους (περισσότερους) άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες. Δική σας εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους. Όχι δική μας. Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα.
Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική στις στροφές μετά την Τρίπολη; Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ του Farfan μπροστά στις ντρίμπλες του Μέσι; Και πόσο εμφατικά ξενέρωτη είναι μια γαλήνια θάλασσα σε σχέση με μια φουρτουνιασμένη.
Καμία ευθεία γραμμή. Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες. Για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα γιατί...
Είναι πιο τίμια στο κρεβάτι
Όχι επειδή προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές της για το σώμα της, προσπαθώντας περισσότερο, όπως λένε όλοι. Αλλά γιατί αυτά τα παραπανίσια κιλά αποδεικνύουν ότι το κορίτσι ξέρει να την γλεντάει τη ζωή της. Και το ίδιο κάνει και στο κρεβάτι της. Ενώ από την άλλη, το μοντέλο θεωρεί ότι αρκεί να υπάρχει στο κρεβάτι σου για να γουστάρεις.
Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου
Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.
Κινεί τον κόσμο του ροκ. Το είπαν και οι Queen

Είναι χυμώδης. Κι αυτό αρκεί
Έχεις κανει ποτέ κάτι με μια γυναίκα πολύ αδύνατη; Άσε με να μαντέψω. Βαρέθηκες. Σαν να παίζεις σε ένα σενάριο χωρίς πλοκή, χωρίς εξέλιξη, χωρίς ανατροπή. Ωραία. Την είδες και την θαύμασες που μπορεί να περπατήσει με μαεστρία πάνω στα ξυλοπόδαρα της, χωρίς να πέσει κάτω. Πόση ώρα όμως θα στέκεσαι να την θαυμάζεις;
Πολύ απλά... έχει πιασίματα
Πες τα χερούλια του έρωτα, πες τα ψωμάκια, πες τα όπως γουστάρεις. Σημασία έχει ότι υπάρχουν. Κι εσύ τα πιάνεις και μάλιστα το απολαμβάνεις, είτε βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι είτε περπατάτε στο δρόμο και τη χουφτώνεις αδιακρίτως. Ναι, σιγά που δεν το κάνεις. Τώρα θυμήθηκες να είσαι κύριος.
Αν διαφωνείς, μπορείς να γυρίσεις στην ανορεξική γκόμενά σου. Ή να ρίξεις μια ματιά στην Εύα Λάσκαρη, την Νατάσσα Λυμπερίδου, την Kim Kardashian και την Vida Guerra, για να αλλάξεις γνώμη.
Αν πάλι συμφωνείς, μπορείς να χορέψεις (λέμε τώρα) το παρακάτω τραγούδι ως άλλος Ρος Γκέλερ στο Friends.

oneman.gr

Βρήκαμε το αποτελεσματικότερο antivirus και σας το παρουσιάζουμε

Posted: 23 Dec 2011 07:15 PM PST

Για να μην πιάνεις ιό... με τίποτα..


Τα 10 ακριβότερα ουίσκι στο κόσμο (pics)

Posted: 23 Dec 2011 07:00 PM PST

Πως θα σας φαίνονταν αν πηγαίνατε σε ένα μπαρ στο Atlantic City και για ένα ποτήρι ουίσκι σας ζητούσαν 2000 ευρώ; Ακριβά; Μάλλον το αντίθετο. Αφενός θα είχατε παραγγείλει ένα Macallan Fine and Rare και αφετέρου σε μια πόλη που ζει από τα casino τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.


Η μόδα των συλλεκτικών ουίσκι που ξεκίνησε τη δεκαετία του 80 έχει κατακτήσει πλέον τα πιο ακριβά εστιατόρια, ξενοδοχεία και μπαρ στον κόσμο. Και επειδή η παραγωγή τέτοιων ουίσκι είναι της τάξης των μερικών εκατοντάδων για κάθε ετικέτα τα 2000 ευρώ ίσως να είναι μια ευκαιρία.

Για να ξέρουμε λοιπόν τι «πληρώνουμε» αν βρεθούμε σε αυτά τα μέρη σας παρουσιάζουμε τα πιο ακριβά ουίσκι στο κόσμο:



1. Macallan Fine and Rare 1926
Τιμή: € 26000

Αν θέλετε να το αγοράσετε χάσατε. Αφενός η τιμή του "Macallan Fine and Rare 1926" ανέρχεται στα 26 χιλιάδες ευρώ, αφετέρου κυκλοφορεί μόνο μεταξύ συλλεκτών. Ενίοτε όμως μερικές φιάλες βγαίνουν σε δημοπρασία και τότε η τιμή τους ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Μια φιάλη πρόσφατα έπιασε το αστρονομικό ποσό των… 36 χιλιάδων ευρώ σε δημοπρασία του Christies.

2. Macallan Fine & Rare 1939
Τιμή: € 7000

Όσοι δεν διαθέτετε τα 40 χιλιάδες ευρώ για το σπάνιο Macallan του 1926 μπορείτε να αναζητήσετε την αντίστοιχη φιάλη του 1939. Για την ιστορία, η πρώτη εμφιάλωση της παραγωγής του '39 έγινε 40 χρόνια μετά και το 2002 όλη η συλλογή εμφιαλώθηκε εκ νέου.

3. Chivas Regal Royal Salute, 50 Year Old
Τιμή: €10,000

Το Chivas Regal Royal Salute κυκλοφόρησε το 2003 στην πεντηκοστή επέτειο από την ενθρόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μόνο 255 φιάλες έχουν κυκλοφορήσει και αυτός είναι ο δεύτερος λόγος, πέραν της ηλικίας του, που κοστίζει 10 χιλιάδες ευρώ.

4. Glen Garioch, 1958
Τιμή: € 1800

Στα μόλις… 1800 ευρώ, το Glen Garioch του 1958 είναι το καμάρι των Higlands. Κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2004 σε μόλις 328 φιάλες. Είναι χαρακτηριστικό δε για τη σύνθετη γεύση του και τις «πινελιές» ευκαλύπτου που αφήνει στον ουρανίσκο.

5. Bruichladdich 40 Year Old
Τιμή: € 1800

Πρόκειται για πραγματικό δημιούργημα ενός από τους κορυφαίους του malt παγκοσμίως, του Jim McEwan. Είναι χαρακτηριστικό για τους ανάλαφρους τόνους του.

6. Glenfiddich Forty
Τιμή: €1800

Είναι το πιο παλιό Glenfiddich που εμφιαλώθηκε ποτέ με, όπως λέει και το όνομα του, 40 χρόνια παλαίωσης. Πρόκειται για την παραγωγή του 1964 και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 σε 500 μόνο φιάλες.

7. Springbank 32 ετών
Τιμή: € 500

Πριν από εκατό χρόνια υπήρχαν πάνω από 30 αποστακτήρια στο Campbeltown της Σκοτίας. Σήμερα μόνο δύο. Ευτυχώς όμως το Springbank κατάφερε να επιβιώσει και να συνεχίσει την παράδοση της περιοχής χάρη στα υψηλής ποιότητας ουίσκι που παράγει. Το 32άρι Springbank πέρασε τρεις δεκαετίες σε παλιά βαρέλια σέρι μέχρι να αποκτήσει τον ιδιαίτερο πικάντικο χαρακτήρα του και γι' αυτό δικαίως συγκαταλέγεται στα κορυφαία και πιο ακριβά του κόσμου.

8. Auchentoshan 1973
Τιμή € 700

Αν και το αποστακτήριο το ίδιο δεν έχει καλή φήμη μεταξύ των απαιτητικών ουρανίσκων, η συγκεκριμένη φιάλη έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές για τη σύνθετη γεύση του που χαρακτηρίζεται από τόνους μπαχαρικών και φρούτων.

9. Evan Williams Blue Label
Τιμή: € 150

Όπως κάθε παλιό μπέρμπον, το Evan Williams Blue Label κλείνει μέσα γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, σταφίδα, καραμέλα, βανίλια και ξυλώδη μπαχαρικά.

10. Midleton Very Rare
Τιμή: € 68

Δεν είναι single-malt αλλά μια οικογένεια blended ουίσκι από αποστάγματα 12 έως 25 ετών. Τα σπάνια αυτά Ιρλανδέζικα κράματα ωριμάζουν σε βαρέλια μπέρμπον και κάθε φιάλη είναι αριθμημένη αφού υπάρχουν χαρακτηριστικές διαφορές από χρονιά σε χρονιά.

Τραγελαφικές πινακίδες (pics)

Posted: 23 Dec 2011 06:45 PM PST

Στις ΗΠΑ βλέπεις τα πιο «κουλά»..









Αν υπάρχει στην αποθήκη... το έχουμε!


Χώρος αναψυχής


Όπλα για εκείνον, χρυσός για εκείνη.


Αγοράζεις ένα και παίρνεις το άλλο δωρεάν


Για καλύτερα αποτελέσματα δώστε το σε μια γυναίκα


-Δεν είναι ουρητήριο.
-Είστε σίγουροι;
-Ναι


Αυτός εδώ είναι νεροχύτης. Όχι ουρητήριο. Απολογούμαστε για οποιαδήποτε σύγχυση. Εκ της διευθύνσεως


Τα πιο αστεία προϊόντα εμπνευσμένα από το γυναικείο στήθος!!

Posted: 23 Dec 2011 06:30 PM PST

Κάποιες φορές η έμπνευση οδηγεί σε τρελές εφευρέσεις..







Πρώην Σταρ Ελλάς με καυτό μπικίνι στο «Wipe out»

Posted: 23 Dec 2011 06:15 PM PST

Με μπραζίλιαν μπικίνι συμμετείχε στο «Wipe out» που προβλήθηκε την Δευτέρα στον ΑΝΤ1 η πρώην σταρ Ελλάς,Διονυσία Κούκιου. Οι παρουσιαστές μάλιστα της έδωσαν τον τίτλο «Μις wipe out».
Η μάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο «Wipe out» ξεκίνησε στην Αργεντινή. Η Διονυσία Κούκιου συμμετείχε στο επεισόδιο με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση. Σύμφωνα με το thebest, τα γυρίσματα είχαν γίνει από πέρυσι τον Φεβρουάριο και η Διονυσία Κούκιου φεύγοντας για την Αργεντινή είχε δηλώσει πως είχε κάνει αυξητική επέμβαση στήθους.





Οι καλύτερες εμφανίσεις της Kim Kardashian με μπικίνι (pics)

Posted: 23 Dec 2011 06:00 PM PST

Από τις πιο διάσημες celebrity που απασχολούν διαρκώς τα ΜΜΕ είτε με την προσωπική της ζωή είτε με την εκρηκτική της εμφάνιση.
Η συγκεκριμένη γυναίκα αποτελεί πειρασμό για κάθε άντρα πάνω στη γη καθώς με τα κατάλληλα πιασίματα στα πιο κατάλληλα σημεία-τα οποία φυσικά φροντίζει να αναδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση- είναι απλά sex symbol!











Μια συλλογή από ατυχήματα στην πασαρέλα (video)

Posted: 23 Dec 2011 05:45 PM PST

Ακόμη και αυτές οι κοπέλες που υποθετικά είναι αψεγάδιαστες... έχουν τα ατυχηματάκια τους εν ώρα εργασίας. Δείτε το βίντεο..



Με τέτοιες στολές περιμένουμε πως και πως τις απόκριες (pics)

Posted: 23 Dec 2011 05:30 PM PST

Και δικαιολογημένα. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...


halloween costumes01
halloween costumes02
halloween costumes03
halloween costumes04
halloween costumes05
halloween costumes06
halloween costumes07

halloween costumes08
halloween costumes09
halloween costumes10
halloween costumes11
halloween costumes12
halloween costumes13
halloween costumes14

Για όσους πιστεύουν ότι η δουλειά που κάνουν είναι δύσκολη (pics)

Posted: 23 Dec 2011 05:15 PM PST

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και ίσως αλλάξετε γνώμη...







Μαλδίβες: Η κόλαση δεν απέχει πολύ από τον παράδεισο

Posted: 23 Dec 2011 05:00 PM PST

Μπορεί στο μυαλό όλων μας να έχουμε ταυτίσει μερικά εξωτικά νησιά... ως τον προορισμό που θα θέλαμε να ζήσουμε για πάντα, ωστόσο μερικές φορές η ανθρώπινη φύση φροντίζει να μας χαλάει το «όνειρο».
Ένας από τους πιο «ονειρικούς» προορισμούς είναι και το σύμπλεγμα των Μαλδίβων νήσων, το οποίο προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το μέρος ως έναν επί γης παράδεισο. Ωστόσο στην εποχή μας, προκειμένου να μπορεί να καλυφθεί η λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων που έχουν κατακλύσει το νησί, δημιουργήθηκε το τεχνητό νησί Τιλαφούσι, το οποίο αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για την περιοχή.
Το νησί χρησιμοποιείται ως χώρος εναπόθεσης των χιλιάδων τόνων σκουπιδιών από τα ξενοδοχεία της περιοχής, χωρίς καμία επεξεργασία και κυρίων χωρίς κανένα έλεγχο της τοπικής κυβέρνησης, η οποία μπροστά στα συμφέρονται σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν, ο άνθρωπος να καταστρέψει έναν ακόμα μαγευτικό προορισμό…

 

Πού βρίσκεται το μοναδικό πάρκο με θέμα το σεξ;

Posted: 23 Dec 2011 04:45 PM PST

Ένα πάρκο διαφορετικό από όλα τ' άλλα... Το πάρκο ονομάζεται Jeju Loveland και στο νησί Jeju, κοντά στις ακτές της Κορέας. Το νησί Jeju είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος νιόπαντρων ζευγαριών μιας και, μέχρι πριν από μια δεκαετία, οι περισσότεροι κάτοικοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.
Το 2002, μια ομάδα αποφοίτων από την πιο σημαντική Σχολή Καλών Τεχνών της Νότιας Κορέας στο Hongik Πανεπιστήμιο, είχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει έργα τέχνης με σεξουαλικό περιεχόμενο εμπνευσμένο από τους κατοίκους του Jeju. Αυτό ήταν προφανώς μια πρωτότυπη ιδέα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα μπορούσε να μετριάσει οποιαδήποτε πιθανή αμηχανία μεταξύ των συντρόφων στην κρεβατοκάμαρα.. κάτι που είχε τη σημασία του μιας και πολλά ζευγάρια στην Κορέα καταλήγουν (ή κατέληγαν ως εκείνη τη στιγμή) σε προσυμφωνημένους γάμους.

Το πάρκο Jeju Loveland άνοιξε επίσημα το 2004, παρουσιάζοντας μια συλλογή από 140 έργα τέχνης με θέμα το σεξ! Πέρα από αυτά ο επισκέπτης μπορεί να βρει ζωντανά γυμνά μοντέλα, ταινίες πορνό εκθέσεις με σεξουαλικά παιχνίδια κ.α. Ένας παράδεισος δηλαδή για έναν ανήσυχο επισκέπτη.

Πόσο ύψος έχει το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο;

Posted: 23 Dec 2011 04:30 PM PST

Πόσο ύψος έχει το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο;To μεγαλύτερο λουλούδι είναι πολύ παράξενο... To λουλούδι «Amorphophallus titanum,» ή αλλιώς το «corpse flower» (λουλούδι που μοιάζει με πτώμα) είναι ένα σπάνιο φυτό που ζει και αναπτύσσεται στα δάση της Ινδονησίας.
 Μπορεί να μεγαλώσει μέχρι τα 3,5 μέτρα και ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύνολο από λουλούδια και όχι για ένα και μοναδικό άνθος. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι το «Rafflesia arnoldii». 

Αυτό το φυτό έχει ένα και μοναδικό λουλούδι που είναι γνωστό στα δάση της Ινδονησίας και παρόλο που είναι εντυπωσιακό, διαθέτει τη μυρωδιά ανθρώπινου πτώματος.


Τ-Shirts για να τρελάνετε κόσμο (pics)

Posted: 23 Dec 2011 04:15 PM PST

Ιδιοφυή σχέδια...


























To πικάντικο mail που οδήγησε αστυνομικό στην απόλυση

Posted: 23 Dec 2011 04:00 PM PST

Ο επικεφαλής Αστυνομικού Τμήματος στην Πορτογαλία "ξηλώθηκε" από τη θέση του...αφού μαζί με τις ευχές που απέστειλε σε όλους τους συναδέλφους του μέσω email, έστειλε και φωτογραφίες γυμνών γυναικών, συνοδευόμενες από ευχές για "καλή σεξουαλική χρονιά".

Σύμφωνα με το Reuters, ο Euclides Santos κατά λάθος απέστειλε στους περίπου 1.500 εργαζόμενους mail, στο οποίο μετά τις καθιερωμένες ευχές για "καλά Χριστούγεννα", συμπεριέλαβε και ακατάλληλο υλικό.

"Αρκετά με τα ανειλικρινή και περιττά λόγια. Αυτό που σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, είναι να έχετε όλοι εξαιρετικές σεξουαλικές επιδόσεις, να ζήσετε μία καλή ζωή και να πληρώνεστε καλά", ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά του.

Μερικά λεπτά αργότερα κι αφού είχε καταλάβει την γκάφα του, έστειλε νέο mail σε όλους, λέγοντας πως υπήρξε ένα πρόβλημα στην επισήμανση.

Δυστυχώς για εκείνον, ήταν ήδη αργά.

Αυτή είναι η Ελληνίδα Πάμελα (pics)

Posted: 23 Dec 2011 03:45 PM PST

Είναι 24 ετών, κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες τα προσόντα τις είναι αδιαμφισβήτητα... Δείτε τη sexy φωτογράφησή της για γνωστό περιοδικό..


Σύγκρουση φορτηγού με μηχανή on camera... (video)

Posted: 23 Dec 2011 03:30 PM PST

Να γιατί όταν έχουμε πράσινο θα πρέπει να περνάμε την διασταύρωση σαν να είχαμε κόκκινο...
Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει ότι ποτέ μα ποτέ ένας φωτεινός σηματοδότης δεν μπορεί να μας καθοδηγεί με απόλυτη ασφάλεια γιατί υπεισέρχεται πάντα και ο ανθρώπινος παράγοντας...

Η κάμερα ασφαλείας ενός περιπολικού κατέγραψε ένα φορτηγό να παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη και να χτυπάει μοτοσυκλέτα που ξεκίνησε κανονικά με πράσινο. Ευτυχώς ο οδηγός της μοτοσυκλέτας την γλύτωσε με ελαφρά τραύματα...




Τελικά το iPhone φτιάχνει και… καφέ (video)

Posted: 23 Dec 2011 03:15 PM PST

Tελικά το iPhone όντως «φτιάχνει» ακόμα και… καφέ, καθώς είναι συμβατό...
με την απίθανη αυτόματη μηχανή καφέ που μπορείτε να θαυμάσετε στο παρακάτω βίντεο. Οι σχεδιαστές έχουν εφαρμόσει όλη την τεχνογνωσία και τη φαντασία τους, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Για δείτε!



Παράξενα έθιμα γύρω από το σεξ

Posted: 23 Dec 2011 03:00 PM PST

Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες...Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ.

1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..

3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...

7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..

8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.

9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

Άγριος καβγάς μεταξύ γυναικών (video)

Posted: 23 Dec 2011 02:45 PM PST

Να μην μπορείς να τις χωρίσεις...



Τι γίνεται όταν ένα φορτηγό πατήσει το iPhone; (video)

Posted: 23 Dec 2011 02:30 PM PST

Φέτος, έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τα προϊόντα της Apple να κάνουν βουτιές στη…
λάβα, να πέφτουν από γερανούς ακόμα να μπαίνουν μέσα στα μίξερ της κουζίνας!

Η εταιρία Optrix ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει τη πιο ανθεκτική θήκη για το γνωστό κινητό της Apple και η απόδειξη βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο. Οι δοκιμασίες που τίθεται να περάσει το iPhone δεν είναι λίγες και μάλιστα αρκετά επώδυνες… Θα καταφέρει η θήκη να διατηρήσει «σώο» το πιο διάσημο κινητό; Η απάντηση βρίσκεται στο βίντεο:



Πατέρας πιάνει την κόρη του να κάνει στριπτίζ on camera (video)

Posted: 23 Dec 2011 02:15 PM PST

Και μετά έγινε το "Έλα να δεις"...


Απίστευτα sexy κορίτσια από το Facebook (pics)

Posted: 23 Dec 2011 01:45 PM PST







Όταν οι Celebrities γίνονται photobombers (pics)

Posted: 23 Dec 2011 01:30 PM PST

Η μανία χτύπησε και το Hollywood...





























Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές