Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Η δύναμη της μητρικής αγάπης! (ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ)

Posted: 20 Nov 2011 03:19 PM PST

Power Of Motherly Love













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

10 μέρη που απαγορεύεται να επισκεφτεί κανείς

Posted: 20 Nov 2011 03:16 PM PST

10. Mezhgorye, Ρωσία
Το Mezhgorye είναι μια
κλειστή πόλη της Ρωσίας που ιδρύθηκε το 1979 και στην οποία πιστεύεται πως κατοικούν όσοι εργάζονται στο άκρως απόρρητο όρος Yamantaw. Το Yamantaw έχει ύψος 1640 μέτρα και είναι το ψηλότερο βουνό στα νότια Ουράλια. Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως στο Yamantaw και στο Kosvinsky (600 χλμ βορειότερα) υπάρχουν μυστικές πυρηνικές εγκατάσταση ή/και καύσιμα.
Από τους δορυφόρους τους οι ΗΠΑ έχουν δει μεγάλες ανασκαφές, όπως στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Σε κοντινό σημείο έχουν χτιστεί δύο φυλάκια, το Beloretsk-15 και το Beloretsk-16. Παρά το ότι οι ΗΠΑ έχουν ρωτήσει επανειλημμένα για το είδος των εγκαταστάσεων, η ρωσική κυβέρνηση τους έχει δώσει διάφορες απαντήσεις όπως ότι πρόκειται για περιοχή εξόρυξης, αποθήκη για τους ρωσικές θησαυρούς, χώρο αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και καταφύγιο για τους ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.


9. Τα μυστικά αρχεία του Βατικανό, Βατικανό
Τα αρχεία δεν είναι μυστικά, παρά το ότι αποκαλούνται έτσι. Μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε έγγραφό θέλετε, αλλά δεν μπορείτε να μπείτε στο χώρο φύλαξης τους. Αφού υποβάλλει κανείς μια αίτηση για ένα έγγραφο του παραχωρείται (ξεχάστε το βιβλίο του Dan Brown «Angels and Demons»). Τα μόνα έγγραφα που δεν μπορεί να δει κανείς είναι εκείνα που δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει 75 χρόνια ζωής, λόγω προστασίας διπλωματικών και κυβερνητικών πληροφοριών. Υπάρχουν και ευρετήρια για να δει κανείς ποια έγγραφα υπάρχει στα αρχεία. Τα μυστικά αρχεία του Βατικανό εκτιμάται ότι είναι σε ράφια 84 χλμ και υπάρχουν 35.000 τόμοι στον κατάλογο.


8. Club 33, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Σε αντίθεση με to το πιστεύει ο κόσμος, η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται στην Disneyland, αφού βέβαια φύγουν οι επισκέπτες και φιλοξενούνται ιδιωτικά πάρτι. Αλλά στο Club 33 η πώληση αλκοόλ είναι ελεύθερη. Το Club 33 είναι μια ιδιωτική λέσχη που βρίσκεται στην καρδιά του τμήματος New Orleans Square της Disneyland. Επισήμως είναι κάτι μυστικό στο πάρκου και η είσοδος του βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο Blue Bayou στο «33 Royal Street». Για να μπει κανείς στο Club 33 πρέπει να καταβάλει ένα ποσό μεταξύ 10-30 χιλιάδες δολάρια και παίρνει δώρο ένα χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητο του… αφού βέβαια πρέπει να περιμένει σε μια λίστα 14 χρόνων!


7. Metro-2 της Μόσχας, Ρωσία
Το Metro-2 στη Μόσχα είναι ένα υποτιθέμενο μυστικό μετρό, ανάλογο του κοινού μετρό της Μόσχας. Υποτίθεται πως κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Στάλιν, με την κωδική ονομασία D-6 από την KGB. Ρώσοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι η ύπαρξη του Metro-2 ούτε επιβεβαιώνετε αλλά ούτε και αρνείται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB) ή τη διοίκηση το Μετρό της Μόσχας. Το μήκος του φημολογείται πως υπερβαίνει ακόμη και εκείνο του δημόσιου μετρό. Λέγεται ότι έχει 4 γραμμές και βρίσκεται σε βάθος 50 με 200 μ. Λέγεται πως συνδέει το Κρεμλίνο με την έδρα της FSB, το κυβερνητικό αεροδρόμιο στο Vnukovo-2, και μια υπόγεια πόλη στο Ramenki, εκτός από άλλα σημεία εθνικής σημασίας.


6. White's Gentlemen's Club, Λονδίνο, Αγγλία
Το White (όπως είναι γνωστό) είναι μια κλειστή λέσχη Άγγλων. Ιδρύθηκε το 1693 από τον Ιταλό Francesco Bianco (Francis White) για να πουλάει την τότε πρόσφατα ανακαλυφθείσα ζεστή σοκολάτα, αλλά τελικά έγινε μια τυπική (αλλά εξαιρετικά ιδιωτική) λέσχη για κυρίους. Η λέσχη είναι διάσημη για το «βιβλίο με τα πονταρίσματα» του, στο οποίο τα μέλη κανονίζουν περίεργα τυχερά παιχνίδια. Το πιο γνωστό είναι ένα στοίχημα 3.000 λιρών Αγγλίας σε δύο σταγόνες βροχής και το ποια θα έπεφτε πρώτη από το παράθυρο. Οι γυναίκες απαγορεύονται εντελώς στη λέσχη. Όσοι από τους κυρίους θέλουν να συμμετάσχουν στην λέσχη πρέπει να προσκληθεί από ένα ήδη εγγεγραμμένο μέλος που το υποστηρίζουν δύο άλλα μέλη.


5. Περιοχή 51, Νότια Νεβάδα, ΗΠΑ
Η Περιοχή 51 ή Area 51 είναι το ψευδώνυμο μιας στρατιωτικής βάσης που βρίσκεται στη νότια Νεβάδα, 133 χλμ βορειοδυτικά από το Λας Βέγκας. Βρίσκεται στο κέντρο της νότιας όχθη της λίμνης Groom και είναι ένα μεγάλο μυστικό στρατιωτικό αεροδρόμιο. Πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι η στήριξη στην ανάπτυξη και τη δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων. Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση -η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις και μετά βίας την αναγνωρίζει- την έχει καταστήσει θέμα σε συχνές θεωρίες συνωμοσίας και σε θέματα ΑΤΙΑ. Η επιγραφή αναφέρει ότι θα χρησιμοποιηθεί βία αν κάποιος εισέρθει.


4. Αίθουσα 39, Βόρεια Κορέα
Η Αίθουσα 39 ή Γραφείο 39 είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο μυστικοπαθείς οργανώσεις στη Βόρεια Κορέα που ψάχνει τρόπους για να αποκτάει ξένα χρήματα ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-il. Ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Περιγράφεται ως ο κεντρικός άξονας της Βόρειας -λεγόμενης- «αυλικής οικονομίας» με επίκεντρο την δυναστική οικογένεια των Kim. Είναι άγνωστο από προήλθε η ονομασία. Πολύ λίγα είναι γνωστά για την Αίθουσα 39, λόγω της μυστικότητας που χαρακτηρίζει την οργάνωση, αλλά πιθανολογείται ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί 10 με 20 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κίνα και την Ελβετία για πλαστογραφία, ξέπλυμα χρήματος και άλλες παράνομες συναλλαγές. Επίσης λέγετε πως εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών και παράνομης πώλησης όπλων. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η οργάνωση έχει 120 ξένες εμπορικές εταιρείες υπό τη δικαιοδοσία της και τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο του Kim Jong-il. Η Βόρεια Κορέα αρνείται πως συμμετέχει σε οτιδήποτε παράνομο. Η Αίθουσα 39 πιστεύεται ότι στεγάζεται στο κτίριο του Εργατικού Κόμματος στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιον-Γιάνγκ.


3. Ise Grand Shrine, Ιαπωνία
Το Ise Grand Shrine στην Ιαπωνία (που αποτελείται από 100 ιερά) είναι το πιο ιερό προσκύνημα στην Ιαπωνία. Είναι αφιερωμένο στην Amaterasu (τη θεά Ήλιος) και υπάρχει από τον 4 αιώνα π.Χ.. Στο κύριο ιερό πιστεύεται πως φυλάγεται το πιο σημαντικό στοιχείο στην αυτοκρατορική ιστορία της Ιαπωνίας: το Naikū (ένας καθρέφτης από την ιαπωνική μυθολογία ο οποίος κατέληξε στα χέρια των πρώτων αυτοκρατόρων). Το ιερό κατεδαφίζεται και ξαναχτίζεται κάθε 20 χρόνια σύμφωνα με το πιστεύω του Σιντοϊσμού για τον θάνατο και την αναγέννηση (η επόμενη ανοικοδόμηση είναι το 2013). Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εισέρθει είναι ο ιερέας ή η ιέρεια ο οποίος ή η οποία να είναι μέλος της ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας.


2. Mount Weather Emergency Operations Center, Βιρτζίνια, ΗΠΑ
Πρόκειται για ένα μέρος που όχι μόνο είναι κλειστό για το κοινό, αλλά και ο κόσμος πρέπει να εύχεται να μην μπει ποτέ μέσα! Σε πολλές ταινίες με θέμα το τέλος του κόσμου βλέπουμε πως υπάρχει πάντα μια υψηλά διαβαθμισμένη περιοχή όπου πηγαίνουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης και λίγοι εκλεκτοί με την ελπίδα ότι μπορούν να ξεφύγουν από την επικείμενη μοίρα. Όλες αναφέρονται στο Κέντρο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1950, λόγω του ψυχρού πολέμου, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Για προφανείς λόγους, οι εργασίες που πραγματοποιούνται εκεί έχουν υψηλή διαβάθμιση. Διευθύνεται από την Federal Emergency Management Agency (FEMA - Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης). Το Κέντρο λειτουργεί ήδη και ακόμα και σε μικρές τοπικές καταστροφές στις ΗΠΑ, ένα μεγάλο μέρος της τηλεπικοινωνιακής κίνησης δρομολογείται απ' αυτό.


1. RAF Menwith Hill, Αγγλία
Πρόκειται για μια βρετανική στρατιωτική βάση με συνδέσμους στο παγκόσμιο δίκτυο κατασκοπείας ECHELON. Στην περιοχή υπάρχει ένας εκτεταμένος επίγειος δορυφορικός σταθμός και είναι κέντρο παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών και των πυραύλων και έχει χαρακτηριστεί ως ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός σταθμός παρακολούθησης στον κόσμο. Το κέντρο λειτουργεί ως σταθμός έδαφος για μερικούς δορυφόρους που λειτουργούν από το αμερικανικό National Reconnaissance Office, για λογαριασμό του αμερικανικού National Security Agency, με κεραίες μέσα σε λευκούς θόλους, και φέρεται να είναι στοιχείο του σύστηματος ECHELON. Το ECHELON σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκε για να παρακολουθεί τις στρατιωτικές και διπλωματικές επικοινωνίες της Σοβιετικής Ένωσης και του Συμφώνου της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, αλλά από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου πιστεύεται επίσης πως αναζητάει και υποδεικνύει τρομοκρατικά στρατόπεδα, φυτείες ναρκωτικών και πολιτικές και διπλωματικές πληροφορίες. Αναφέρεται επίσης σε εμπορικές κατασκοπείες και θεωρείται πως φιλτράρει όλες τις ραδιοτηλεπικοινωνίες στα κράτη που φιλοξενείτε -μια ακραία παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μπλόκο σε παιδόφιλο γιατρό που έκλεισε ραντεβού με 11χρονο

Posted: 20 Nov 2011 03:07 PM PST



Την άγουρη σάρκα ενός εντεκάχρονου... παιδιού
ορέχτηκε
παιδόφιλος γιατρός στο Κλίβελαντ και θέλοντας να το αποκτήσει δεν δίστασε να προσφέρει 820 ευρώ.

Ο γερμανικής καταγωγής Πέτερ Μπ. (φωτ.). προσφέρθηκε μάλιστα να πληρώσει 800 ευρώ εξτρά στον μεσάζοντα, με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να του επιτραπεί να βιντεοσκοπήσει την πράξη.

Αυτό που δεν γνώριζε ο γιατρός είναι ότι ο μεσάζοντας δεν ήταν κάποιος εξίσου διεστραμμένος νους, αλλά πράκτορας του τμήματος εξάρθρωσης παιδοφιλίας των ΗΠΑ.

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές δόθηκε σε ξενοδοχείο που βρισκόταν κοντά στο αεροδρόμιο του Κλίβελαντ, όπου θα έφτανε η πτήση του Πέτερ Μπ. από τη Στουτγάρδη, μέσω Ατλάντας.

Αμέσως μετά την αποβίβασή του πήγε να συναντήσει τον υποτιθέμενο μεσάζοντα στο ξενοδοχείο. Μόλις όμως βγήκε από το αυτοκίνητο, συνελήφθη. Στις αποσκευές του οι αστυνομικοί βρήκαν μια μάσκα, χειροπέδες, προφυλακτικά, δονητές, παιδικές ξυλομπογιές, ζαρτιέρες, καθώς επίσης και ένα μπουκαλάκι ηρεμιστικά.

Ο γιατρός ομολόγησε την πράξη του αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι τα στοιχεία εναντίον του είναι αδιάσειστα και περιμένει την έκδοση της δικαστικής απόφασης στις 2 Δεκεμβρίου αναφορικά με την ποινή που θα του επιβληθεί για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου. Σύμφωνα με τις αρχές, κινδυνεύει έως και με είκοσι χρόνια κάθειρξη.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρισιές στα... Αρχαία Ελληνικά !!!

Posted: 20 Nov 2011 02:58 PM PST


Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για να είναι λιγότερο χυδαίοι… Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε, έχει πλάκα!

Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ' τα μωρή άρρωστη

Λαβε τους όρχεις ημών = Πάρ' τα α…… μας

Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα

Λάβε κίναιδε = Πάρ' τα π…..

Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ……

Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ……

Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ' τα α…… μας

Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π…..

Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ…..!

Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;

Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε

Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α……!

Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α…… μου!

Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ… το μ…. της μάνας σου

Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ……. το σπίτι π…..

Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ……

Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ….. το σπίτι παλιόπ…..!!!

Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα = Της π……. το κάγκελο!!!

Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους

Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)

Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;

Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ……

Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!

Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι

Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο

Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π….. απ'την παράγκα (πρόχειρη κατοικία)

Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ…..! (μαζί με φάσκελο)

Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α…

Πηγή: ClopYPastE.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 13 πιο ηλίθιες ταμπέλες που υπάρχουν !

Posted: 20 Nov 2011 02:49 PM PST




Οι πινακίδες και οι ταμπέλες γενικά
στους δρόμους συχνά μας βοηθούν στην τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αλλά ταυτόχρονα μας ενημερώνουν για το τι κινδύνους μπορεί να συναντήσουμε. Τι συμβαίνει όμως όταν οι πινακίδες γίνονται παράλογες;; Το μόνο που προσφέρουν είναι στιγμές άπειρου γέλιου για το περιεχόμενό τους! Στη συνέχεια θα δείτε τις πιο παράλογες και ηλίθιες ταμπέλες που... υπάρχουν σε κοινή θέα! Μαζέψαμε τις καλύτερες πινακίδες απ'ολο τον κόσμο και μπορείτε ελεύθερα να γελάσετε με την ψυχή σας!


Για να δείτε τις εικόνες πατήστε στο παρακάτω Like για να σας εμφανιστούν !
















































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

200.000 γυμνά σώματα σε ένα… ανθρώπινο μωσαϊκό!

Posted: 20 Nov 2011 02:38 PM PST
















Ο Ιταλός καλλιτέχνης Angelo Musco ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που συνθέτει χρησιμοποιώντας γυμνά σώματα ανδρών, γυναικών και παιδιών διάφορων ηλικιών. Στην ουσία πρόκειται για τεράστια ανθρώπινα μωσαϊκά που αναπαριστούν τη γέννηση και την αναπαραγωγή με έναν παράξενο τρόπο.

Ο Angelo εμπνέεται από μια αποικία μυρμηγκιών ή μια κυψέλη μελισσών, ακόμη από μια φωλιά πτηνών ή από τις ρίζες ενός δέντρου και πάνω σε αυτές τις δομές του φυσικού κόσμου «τοποθετεί» τα γυμνά σώματα. Επιπλέον, βασική πηγή έμπνευσης γι' αυτόν αποτελεί η προσωπική του ιστορία, όπως τη βίωσε από τα πρώτα λεπτά της γέννησής του.

perierga.gr - 200.000 γυμνά σώματα σε ένα... ανθρώπινο μωσαϊκό!

Πιο συγκεκριμένα, αυτός και η μητέρα του κινδύνεψαν να πεθάνουν στη γέννα, ενώ ο ίδος για αρκετά χρόνια είχε αδυναμία να κινήσει το δεξί του χέρι. Αυτό συνέβαλε στο να ασχοληθεί με την τέχνη, επιθυμώντας να βρει διαφορετικά «μονοπάτια» για να εκφράσει τις παιδικές ευαισθησίες του αλλά και τρόπους για να καταπολεμήσει τη φυσική του αδυναμία.

perierga.gr - 200.000 γυμνά σώματα σε ένα... ανθρώπινο μωσαϊκό!

Το έργο «απεικονίζεται» πρώτα στο μυαλό του, στη συνέχεια επιλέγει το «φυσικό καμβά» που θα χρησιμοποιήσει για να τοποθετήσει τα σώματα και τέλος φωτογραφίζει τους γυμνούς εθελοντές στο στούντιο. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι χρονοβόρα, καθώς μπορεί να διαρκέσει μήνες ή ακόμη και χρόνια, αφού -μετά τις λήψεις- πρέπει να συνθέσει τις εικόνες με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, αποδίδοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια «θύελλα από κορμιά» μέσα σε τεράστια ανθρώπινα μωσαϊκά!

perierga.gr - 200.000 γυμνά σώματα σε ένα... ανθρώπινο μωσαϊκό!

Η ασφάλεια της «φωλιάς», η προστασία της κυψέλης αλλά και οι «ρίζες» των δέντρων λειτουργούν συμβολικά στα έργα του, τα οποία αποτελούν στο σύνολό τους ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα για τη ζωή και το μέλλον γενικότερα.

perierga.gr - 200.000 γυμνά σώματα σε ένα... ανθρώπινο μωσαϊκό!

Η τελευταία συλλογή του φέρει τον τίτλο «Xylem 2011″ και αποτελείται από ένα σύνολο φωτογραφιών όπου 200.000 και πλέον γυμνά μοντέλα υπό τις οδηγίες του Angelo, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μετατρέπονται σε μια… ανθρώπινη αλυσίδα, ακολουθώντας τις γραμμές της ζωής!





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι πιο όμορφοι δρόμοι του κόσμου ! (photos)

Posted: 20 Nov 2011 02:30 PM PST


Δείτε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς
και όμορφους δρόμους του κόσμου…






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η πιο παράξενη ανατολή Ηλίου

Posted: 20 Nov 2011 02:28 PM PST

Οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να…

εξηγήσουν την παράξενη ανατολή του Ηλίου που έκανε την εμφάνιση της τον περασμένο μήνα στο Rio De La Plata της Αργεντινής.












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η πιο παράξενη ανατολή Ηλίου

Posted: 20 Nov 2011 02:26 PM PST

Οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να…
εξηγήσουν την παράξενη ανατολή του Ηλίου που έκανε την εμφάνιση της τον περασμένο μήνα στο Rio De La Plata της Αργεντινής.












KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο… γάιδαρος!!!

Posted: 20 Nov 2011 02:21 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5s_odmbyMNAyQy9TW0XXiz7764G0TEvd8J99dvvXFWWAuXKodQFUCOfQ32_nBdIOstXVFWoZAKV6OlCTpnfmSkjxEbmdTDwCqF7hryhnug_Es5kTgS6rs5VWNhVVBwWdvpgNlx1_9S4o/s1600/totos.gifΉταν που λέτε σε ορεινό χωριό ένας
κτηνοτρόφος...

ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής. Καθότι πονηρός και γνώστης του πλεονεκτήματος που είχε, όρισε ταρίφα 1500 EURO για κάθε "βόλεμα" γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.

Ουράαααααααααααααα οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του γαϊδάρου. Ο κτηνοτρόφος έστησε καρέκλα και τραπέζι, και εισέπραττε τα 1500άρια. Αυτή η δουλειά γίνονταν κάθε μέρα και μέχρι να τελειώσει η ουρά.

Έλα όμως που υπόλοιποι αγανάκτησαν με την ταρίφα και πάνε στον πρόεδρο του χωριού να διαμαρτυρηθούν. Ο πρόεδρος τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του δήμου τον γάιδαρο, για να "βολεύονται" οι γαϊδούρες δωρεάν.

Πάει λοιπόν στον κτηνοτρόφο.

-Πόσα θέλεις για να πουλήσεις τον γάιδαρό σου στον δήμο?

-Δώσε 100.000 EURO και πάρτον τώρα πρόεδρε.

Του σκάει το "μαρούλι" ο πρόεδρος, παίρνει τον γάιδαρο και τον πάει στην πλατεία. Εκεί έχει χτίσει έναν μικρό στάβλο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, τα φρέσκα και καλύτερα λαχανικά για να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται το "βόλεμα".

Όλο χαρά οι χωρικοί τρέχοντας αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην πλατεία. Έλα όμως που ο γάιδαρος "βόλευε" μια και αυτή με το ζόρι.

Ξανά στον πρόεδρο να κάνουν παράπονα. Τρέχει ο πρόεδρος στον κτηνοτρόφο.

-Καλά ρε άλλον γάιδαρο μου πούλησες? Ο δικός σου τις "βόλευε" όλες μέχρι το μεσημέρι. Αυτός μια και με το ζόρι.

-ΑΑΑΑ πρόεδρε, ο ίδιος είναι. Σε εμένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει. Ενώ τώρα που μπήκε στο δημόσιο είναι στα π@πάρια του.!


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

Posted: 20 Nov 2011 02:16 PM PST

Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν
" Πρέζα" ή " Άσπρη" ή " Ζουζού" ή κάποιοι άλλοι " παραμύθα" , ακόμα και παραμύθα και " Βασίλισσα" με έχουν πει !!

Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...



πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.

Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες , ούτε γυναίκες , ούτε νέους , ούτε γέρους , ούτε φτωχούς ή πλούσιους .

Όποιος με πλησίαση τον " παίρνω" μαζί μου σε ένα ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό τον " θάνατο". Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός μου, να σκοτώσω όσο πιο πολλούς μπορώ και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά, άλλωστε έχω βοήθεια, έχω σύμμαχο τον φόβο να μάθουν πια είμαι , την άγνοια που έχει ο κόσμος για εμένα.

Βλέπεις συνήθως ο κόσμος αναγκάζεται να με γνωρίσει τις περισσότερες φορές αφού έχω κάνει ήδη την δουλειά μου και όχι πρίν, κάνεις δεν πιστεύει ότι θα του χτυπήσω την πόρτα και θα αρρωστήσω τα παιδιά του και εκεί ακριβώς εγώ ύπουλα πατάω και όσο ο κόσμος δεν μαθαίνει για έμενα τόσο πιο εύκολα πηγαίνω κοντά τους !

Μου αρέσει να σε παίρνω από το χέρι σε μικρή ηλικία και να σε γνωρίζω στους φίλους και συνεργάτες μου , στα άλλα τα ναρκωτικά και εσύ αργά ή γρήγορα να έρχεσαι στην αγκαλιά μου, αφού σε ετοιμάσουν για έμενα.

Μόλις με δοκιμάσεις γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σου παίρνω όλο τον πόνο που σου προκαλούν τα συναισθήματα και η πραγματικότητα της ζωής , που είναι τόσο σκληρή, έρχομαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου , σε κάνω να αισθάνεσαι ανίκανος -η όταν είσαι μακριά μου και βασιλιά όταν είσαι κοντά μου.

Σε παρασέρνω μαζί μου και δεν φοβάσαι τίποτα , σου κάνω παρέα συνέχεια και είναι πολύ εύκολο να σε κάνω να πιστέψεις ότι φταίει το σύστημα , το κράτος , η οικογένεια σου. Έτσι δεν είναι ?

Μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και που έχεις μπλέξει, μέχρι τα πρώτα ίχνη στέρησης εμφανιστούν , όλα είναι μαγικά. Ζεις σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο και σιγά σιγά έχεις γίνει ολοκληρωτικά δικός μου, τώρα μου ανήκεις, τώρα θα με γνωρίσεις πραγματικά , τώρα χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν μπορείς ούτε να φας, ούτε να κοιμηθείς , ούτε να δουλέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, να ονειρευτείς, ούτε να κουνηθείς, τώρα καταλαβαίνεις ότι με έχεις παντρευτεί και είναι πολύ δύσκολο να με χωρίσεις .

Δεν θα σε αφήσω να φύγεις, έχουμε πορεία μαζί, τώρα θα κάνεις ότι σου πω για να με βάλεις στο σώμα, στις φλέβες, στη μύτη σου.

Βλέπεις είμαι παρα πολύ ακριβή, δεν ζητάω μόνο τα χρήματα σου, αυτά που θέλω από εσένα είναι και η ψυχή σου , το πνεύμα σου και το σώμα σου. Θέλω το μυαλό σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από έμενα, θέλω οι γύρω σου να σε κοιτάνε με αηδία και να κουνάνε το κεφάλι, να χάσεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , ελευθέριας και ειλικρίνειας .

Τώρα θέλω να πληγώνεις όποιον σε πλησιάζει, να φέρεις την οικογένεια σου σε απόγνωση μέχρι να την διαλύσεις τελείως, να χάσουν κάθε ελπίδα σωτήριας για εσένα και να μείνεις μόνος-η και πάλι να βρίσκεις παρηγοριά μόνο σε εμένα.

Επίσης θέλω να γεμίσεις δικαστήρια και καταδίκες, αν γίνεται να σαπίσεις σε κάποιο βρώμικο κελί φυλακής ή να ουρλιάζεις για βοήθεια δεμένος σε κάποιο ψυχιατρείο.

Θέλω τα χέρια σου, τις φλέβες σου, το συκώτι σου και το αίμα σου , θέλω τα πάντα από εσένα και τα παίρνω μέχρι να πεθάνεις σε κάποιο ατύχημα ή να ξεζουμίσω ότι έχει απομείνει απο εσένα και να σε βρούνε "μπλε" σε κάποια τουαλέτα ή κάτω απο καμιά γέφυρα, μόνο και πεταμένο.

Όλα αυτά θέλω από εσένα για να σε αφήσω και να πάω σε κάποιον άλλων, είμαι τόσο άπληστη που δεν μου φτάνει τίποτα .

Το μόνο που μισώ και μπορεί να σε πάρει απο έμενα είναι τα "προγράμματα" είναι αυτοί που μένουν " καθαροί" απο εμένα και αναρρώνουν ενωμένοι , δουλεύουν με τον εαυτό τους και βλέπουν τι τους έχω κοστίσει .

Τους μισώ άλλα έχω μεγάλη υπομονή , αν μείνει κάποιος μόνος θα τον βρώ και θα τον κάνω πάλι δικό μου, μισώ την διαδικασία της αναρρώσης , μισώ τα προγράμματα πλήρης αποχή και αυτούς που ξέφυγαν απο έμενα.

Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει.

Αναγνώστης


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κάνναβη... Η μαύρη αλήθεια

Posted: 20 Nov 2011 02:13 PM PST

Αν στον κόσμο των φυτών υπήρχαν…


celebrities, τότε χωρίς αμφιβολία ο θάμνος εν ονόματι κάνναβη θα κατείχε τα πρωτεία στην δημοσιότητα. Συζητήσεις επί συζητήσεων (επιστημονικές η μη), κινήματα αποποινικοποίησης (god damn hippies), κινηματογραφικές ταινίες, τραγούδια εξώφυλλα δημοφιλών περιοδικών ακόμα και…

μουσεία εξ' ολοκλήρου αφιερωμένα σε αυτήν. Προς τι λοιπόν, τόσος χαμός – και τόσα ντουμάνια - γύρω από το όνομά της;



Πες μας τι... πίνεις;



Τι είναι λοιπόν η κάνναβη; Η κάνναβη είναι ένα θαμνώδες φυτό που διακρίνεται για τη μεγάλη του ικανότητα προσαρμογής σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Είναι αναμφίβολα το φυτό της… επικαιρότητας και από ανασκαφές που έγιναν στην Ταϊβάν έγινε γνωστό ότι είχε αρχίσει να καλλιεργείται τρεις χιλιάδες χρόνια π.Χ. Ο Ηρόδοτος μάλιστα, αναφέρει ότι οι Σκύθες χρησιμοποιούσαν κάνναβη για να υφαίνουν τα ρούχα τους, ενώ η χρήση της κάνναβης σε ταφικές τελετές έχει επιβεβαιωθεί από την αρχαιολογία. Η πιο διαδεδομένη – και αμφιλεγόμενη - μορφή κάνναβης είναι η… ήμερη (Cannabis Sativa), μιας και από αυτή παράγεται κατά κύριο λόγο το χασίς και η μαριχουάνα.



Οι ποικιλίες της βέβαια είναι εκατοντάδες και η διαφορά τους έγκειται στην περιεκτικότητά τους σε ψυχοδραστικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων της
Δ9-τετραϋδροκανναβινόλης (κοινώς συντομογραφημένη ως THC), της κανναβιδιόλης (CBD), της κανναβινόλης (CBN) και της τετραϋδροκανναβιβαρίνης (THCV). Έτσι έχουμε δεκάδες «μεταλλαγμένα» παράγωγα ή υβρίδια της πέρα από το παραδοσιακό χασίς και τη μαριχουάνα όπως το skunk (διασταύρωση από Μεξικανικά, Κολομβιανά και Αφγανικά σπόρια) και τα Original Haze, Afghani 1, Hindu Kush, California Orange, Early Girl, Hawaiian Indica, Northern Lights, Big Bud, Hash Plant, G-13 και Bubblegum. Κάτι σαν τις ποικιλίες τον αμπελιών ένα πράγμα…

Κάπνιζε και… ερεύνα



Οι επίσημες έρευνες που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σχετικά με τις επιδράσεις – αρνητικές ή θετικές – της χρήσης της κάνναβης και των «ποικιλιών» της είναι εκατοντάδες. Ορισμένες μιλούν για την ευεργετική της δράση σε διάφορες περιπτώσεις, άλλες κατά κύριο λόγο για τις αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των χρηστών. Ακολουθούν μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές.



*
Η χρήση μαριχουάνας συνδέεται με αύξηση του κινδύνου εμφάνισης ψύχωσης κατά 40%, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές, οι οποίοι ανέλυσαν 35 μελέτες που εξέταζαν την ενδεχόμενη σχέση της μαριχουάνας με ψυχολογικές διαταραχές. Όπως αποκαλύφτηκε, όσοι έκαναν χρήση μαριχουάνας είχαν 41% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ψύχωση, σε σχέση με όσους δεν χρησιμοποίησαν ποτέ την ουσία.





*
Η συχνή ή μακρόχρονη χρήση μαριχουάνας μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο ενός άντρα να εμφανίσει καρκίνο των όρχεων, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 369 άντρες και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό 'Cancer'. Μόνο με το να είναι κάποιος χρήστης μαριχουάνας είχε 70% επιπλέον κίνδυνο, ενώ αυτοί που κάπνιζαν τακτικά ή είχαν αρχίσει τη χρήση από μικρή ηλικία είχαν διπλάσιο κίνδυνο σε σύγκριση με αυτούς που δεν κάπνισαν ποτέ. .



* Σύμφωνα με Ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου για τη χρήση ναρκωτικών των ΗΠΑ
η μαριχουάνα οδηγεί σε αλλαγές στο κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού, που μπορούν να θέσουν τους χρόνιους χρήστες σε κίνδυνο για σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα, όπως καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.



*
Μαριχουάνα και… περιοδοντίτιδα; Και όμως. Η χρήση μαριχουάνας, όπως και το τσιγάρο, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο περιοδοντίτιδας, η οποία οδηγεί σε απώλεια των δοντιών, ανακοίνωσαν ερευνητές, ύστερα από μελέτη που έγινε σε 903 ανθρώπους στη Νέα Ζηλανδία και η οποία ανακάλυψε ότι άνθρωποι που κάπνιζαν συχνά μαριχουάνα είχαν τριπλάσιο κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια των ούλων και 60% περισσότερες πιθανότητες για πιο ελαφριά μορφή αυτής, σε σχέση με ανθρώπους που δεν κάπνισαν ποτέ.



* Γάλλοι ερευνητές οι οποίοι εξέτασαν στοιχεία από δυο χωριστές έρευνες που περιλάμβαναν πάνω από 50000 άτομα, διαπίστωσαν ότι
το 14% με 17% των ατόμων που κάπνιζαν μαριχουάνα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα ήταν λιγότερο παχύσαρκοι σε σχέση με 22% με 25% των ανθρώπων που δεν κάπνιζαν μαριχουάνα. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο American Journal of Epidemiology.



* Σύμφωνα με νέα έρευνα Αυστραλών επιστημόνων του πανεπιστημίου Λα Τρομπ της Μελβούρνης
η μαριχουάνα έχει αρνητική επίδραση στην ανδρική στυτική λειτουργία. Αναλυτικότερα, τέσσερις φορές υψηλότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στο σεξ έχουν οι άνδρες που καπνίζουν μαριχουάνα σε καθημερινή βάση, ενώ σύμφωνα με τη μελέτη πολλοί χρήστες παρουσιάζουν πρόωρη εκσπερμάτωση.



* Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αρουραίους στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα στο Ισραήλ, έδειξε πως
η κάνναβη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για τη μείωση των συμπτωμάτων του μετα-τραυματικού στρες, εάν χορηγηθεί νωρίς. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως ένα συστατικό στην κάνναβη μπλοκάρει τα συναισθήματα του άγχους, αφού χορηγήθηκε μέσα σε ένα εικοστετράωρο από το αγχωτικό γεγονός.

«Αφού σε χαλάει, τι το πίνεις;»



Κατά καιρούς αρκετή συζήτηση έχει γίνει γύρω από τις συνέπειες της χρήσης κάνναβης, ιδιαίτερα στον ψυχισμό του ατόμου. Από την μία πλευρά οι «υποστηρικτές» της μιλούν για ένα… φυτικό προϊόν που δεν έχει καμία αρνητική επίδραση στην ψυχολογία του ατόμου, από την άλλη οι «πολέμιοι» μιλούν για άμεσο συσχετισμό της χρήσης της με την εμφάνιση ψυχώσεων. Τι ισχύει εν τέλει;

«Το ότι η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει ψυχώσεις αποδεικνύεται από επαναλαμβανόμενες έρευνες διαχρονικά», λέει ο κ. Στράτος Λαμπούσης, Ψυχίατρος. Τονίζει ότι η αντίληψη του «είναι φυτικό άρα δεν επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό» είναι εντελώς λανθασμένη και αντιεπιστημονική.



«Σε άτομα που έχουν προδιάθεση, η βαριά και μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει ψυχώσεις και αγχώδεις διαταραχές», προσθέτει.




Μάλιστα σε έρευνα που έγινε το 2008 στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, φάνηκε ότι
η βαριά χρήση κάνναβης προκαλεί με αλλαγές στην δομή του εγκεφάλου και ιδιαίτερα στην αριστερή πλευρά του «ιππόκαμπου», η οποία συνδέεται με την μνήμη και τα ψυχωτικά σύνδρομα. Η προδιάθεση βέβαια, παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση των συνδρόμων αυτών. Αλλά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπούσης: «Πώς μπορεί να ξέρει κάποιος ότι έχει προδιάθεση; Είναι ένα πείραμα με απρόβλεπτες συνέπειες».

Πιες το… φάρμακό σου



Πέρα από τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν επισημάνει κατά καιρούς μελέτες και έρευνες, η φαρμακευτική δράση της κάνναβης είναι ευρέως γνωστή στο επιστημονικό τοπίο. Κατά τον 19ο αιώνα η κάνναβη χρησιμοποιήθηκε ως αναλγητικό για ρευματικούς και οδοντικούς πόνους, ενώ στην Ινδία χρησιμοποιήθηκε και ως αντιεμετικό. Μάλιστα, η αντιεμετική δράση της Δ9-τετραϋδροκανναβινόλης (ΤΗC) έχει κατά καιρούς μελετηθεί και αποδειχθεί ότι είναι δραστική κατά της ναυτίας και της τάσης για εμετό που προκαλείται κυρίως κατά την διάρκεια χημειοθεραπειών. Οι παρενέργειες που προκαλούνται από την χορηγούμενη δόση (περί τα 15mg), όπως υπνηλία, έντονη καταπράϋνση και ψυχική ευφορία, οδήγησαν τον FDA (Food and Drug Administration) στην Αμερική να εγκρίνει από το 1986 τη χρήση της THC ως αντιεμετικού στις περιπτώσεις ναυτίας που προκαλούνται κατά τις θεραπευτικές αγωγές καρκινοπαθών.



Τον Ιούνιο του 2010 επίσης, κυκλοφόρησε επίσημα στο Ηνωμένο Βασίλειο από την εταιρεία GW Pharmaceuticals
ένα φάρμακο εν ονόματι Sativex, το οποίο παράγεται από κάνναβη και χρησιμοποιείται για την θεραπεία και ανακούφιση των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο συνταγογραφούμενο φάρμακο που φτιάχνεται από κάνναβη και πωλείται με την έγκριση του κράτους σε οποιαδήποτε χώρα.

Το «μαύρο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση



Αν και η κάθε χώρα – μέλος της Ε.Ε. αντιμετωπίζει με διαφορετικό νομικό πλαίσιο το ζήτημα της χρήσης κάνναβης, υπάρχει μία γενικευμένη κατεύθυνση από όλα τα κράτη μέλη προς την ανάπτυξη πολλαπλών και διαφορετικών μέτρων που αφορούν την ποινική μεταχείριση των συλληφθέντων χρηστών κάνναβης με μικροποσότητες για προσωπική χρήση. Αυτά τα μέτρα είναι κυρίως πρόστιμα, παρατηρήσεις, αναστολή και συμβουλευτική θεραπεία.



Η Κύπρος, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία χαρακτηρίζουν την κάνναβη ως ουσία, της οποίας τα αδικήματα χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης, ελέγχου και ποινών. Η Ιρλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ισπανία και η Πολωνία δίνουν προνόμια ειδικά στα αδικήματα που σχετίζονται με την κάνναβη δια νόμου, ενώ χώρες όπως η Γερμανία, η Εσθονία, η Τσεχία και η Δανία, παρέχουν κατευθυντήριες γραμμές ή δικαστική ευχέρεια για να υπάρξει μείωση της ποινής για προσωπική χρήση κάνναβης.






Οι Έλληνες (θα) την «πίνουν»… καλύτερα



Στην χώρα μας σήμερα, όπως για όλα τα ναρκωτικά, η κατοχή μικροποσότητας είναι πταίσμα που τιμωρείται με πρόστιμο ή 30 μέρες διοικητική κράτηση Μικροποσότητα θεωρούνται τα 20 γραμμάρια μαριχουάνα ή τα 10γρ χασίς. Η κάνναβη διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα ναρκωτικά όσον αφορά την καλλιέργειά της, όμως η τελευταία θεωρείται αδίκημα ακόμα και αν είναι για αποκλειστικά προσωπική χρήση.



Όλα αυτά βέβαια, πρόκειται να αλλάξουν άρδην με το νέο νομοσχέδιο που κατάρτισε η ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή και κατατέθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Σε γενικές γραμμές, προβλέπει πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης απαγορευμένων ουσιών, ελαφρύτερες ποινές για τα "βαποράκια", τιμωρία ανάλογη με την οικονομική αξία των ναρκωτικών και όχι την ποσότητα, αυστηρές διατάξεις για τους μεγαλέμπορους και ευνοϊκή μεταχείριση για όσους συμμετέχουν οικειοθελώς σε θεραπευτικά σχήματα ή προγράμματα αποκατάστασης.



Θα μπορούν δηλαδή οι Έλληνες να καταναλώνουν ελεύθερα κάνναβη στους δρόμους; Όχι ακριβώς. Η κατοχή μικροποσότητας προς ιδία χρήση και η καλλιέργεια κάνναβης θα είναι ποινικά κολάσιμες, αλλά πλέον μόνο ως πταίσμα με ποινή φυλάκισης έως και τρεις μήνες.

«Το σχέδιο νόμου μιλάει για θεραπεία, αλλά στην Ελλάδα όπως ξέρετε υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές. Εκτός βέβαια, αν έχει προβλεφθεί η επέκτασή τους με την δημιουργία νέων μονάδων», αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Κοκκώλης, ψυχίατρος και υπεύθυνος Γ΄ Μονάδας Βραχείας Διαρκείας και Α΄ Μονάδας Ολοκληρωμένης Θεραπείας Υποκατάστασης στον ΟΚΑΝΑ Πειραιά. Προς το παρόν όμως, όπως μας πληροφορεί, η αναμονή για κάποιον ο οποίος αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης είναι ούτε λίγο ούτε πολύ επτά χρόνια.



«Στόχος του σχεδίου είναι να αδειάσουν οι φυλακές και είναι λογικό», λέει χαρακτηριστικά. «Η φυλακή κοστίζει στο κράτος πολύ περισσότερο απ' ό,τι η θεραπεία, ενώ το κόστος είναι και κοινωνικό. Από την φυλακή κάποιος βγαίνει χειρότερος, από την θεραπεία βγαίνει καλύτερος».




«Είναι μια βάση, η οποία συμβαδίζει με τα ευρωπαϊκά δεδομένα», καταλήγει, «αλλά είναι αμφίβολο το αν θα μπορέσει να υλοποιηθεί στην Ελλάδα».


Κάνναβη και slang: Όταν καπνίζει ο λουλάς…



Η ονοματολογία της κάνναβης είναι περίπου το ίδιο χαώδης με τις ποικιλίες της. Έτσι η κάνναβη είναι γνωστή και ως
λεμόνι, κασέρι, τυρί, ντάχα, μαύρο (αν και συνήθως έτσι καλείται το χασίς), βρομά (το μαύρο ανάποδα), οξυγόνο, φούντα, νταφού (η φούντα ανάποδα), φού, τσούρου, πράσο, φορφόλι, τζόϊν (απο το αγγλικό joint), φώξεν, λαλάκι, γρασίδι, χόρτο, ντούρου,τσουρί,ντουντού, σμπιγδάνι, ντουμάνι, μπουρούχα (χαμηλής ποιότητας κάνναβη όπως το "αλβανικό"), πορτατίφ, λαμπατέρ, φαίος, μπέκος, ρο και ντι βι ντι.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τραγωδία για 64χρονο που φωτογράφιζε τα Μετέωρα

Posted: 20 Nov 2011 02:04 PM PST

Σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 2.00...


ο 64χρονος Γεώργιος Γιώτας ο οποίος είχε ως χόμπι την φωτογραφία...

φέρεται να γλίστρησε από τον βράχο κοντά στη Ιερά Μονή Βαρλαάμ στα Μετέωρα και έπεσε από ύψος 100 μέτρων στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.



Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεσιτκής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Ο 64χρονος, ο οποίος αφήνει πίσω του γυναίκα και δύο παιδιά, βρισκόταν στους βράχους των Μετεώρων με σκοπό να τους φωτογραφίσει και από την Αστυνομία διερευνούνται τα ακριβή αίτια του θανάτου του ύστερα από την νεκροψία- νεκροτομή που έχει διαταχθεί.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Περίεργες κατασκευές σε έρημο της Κίνας

Posted: 20 Nov 2011 01:58 PM PST

Τεράστιες κατασκευές στη
μέση κινεζικής ερήμου εντόπισαν οι δορυφόροι της Google. Στην πρώτη εικόνα απεικονίζεται κάτι που μοιάζει με τεράστιο περίπλοκο δίκτυο, το οποίο αποτελείται από μεγάλες μεταλλικές λωρίδες. Οι γραμμές είναι άψογα σχηματισμένες και φαίνεται σαν να έχουν σχηματιστεί ώστε να είναι ορατές από δορυφόρους σε τροχιά. Η παραπάνω κατασκευή βρίσκεται στην περιοχή Dunhuang της επαρχίας Gansu, βόρεια του ποταμού Shule, η οποία διασχίζει το οροπέδιο του Θιβέτ προς τα δυτικά, στην έρημο Kumtag και καλύπτει μία περιοχή περίπου 1,5 χιλιομέτρου σε μήκος και 920 μέτρων σε πλάτος. Ακολουθεί η δεύτερη κατασκευή, η οποία μοιάζει με ένα γιγάντιο δίκτυο... στόχων και βρίσκεται και αυτή στα βόρεια του ποταμού Shule. Αν μεγεθύνει κάποιος την εικόνα, μπορεί να δει κατεστραμμένα οχήματα. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για δίκτυο που βοηθάει τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους της Κίνας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κώδικα επικοινωνίας με «εξωγήινους πολιτισμούς».


proaspistis


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

13 λόγοι για να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα!!!

Posted: 20 Nov 2011 01:51 PM PST


Μάθε τους 13 λόγοι συμφέρουν να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα…


1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει.
2. Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν τη φωνάξεις με το όνομα άλλης.
3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.
4. Οι γονείς της δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.
5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.
6. Δεν χρειάζεται ποτέ να την περιμένεις να ετοιμαστεί, για να βγείτε έξω. Είναι έτοιμη 24 ώρες το 24ωρο.
7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.
8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.
9. Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, "Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?"
10. Αν γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.
11. Θα σε αφήσει να της βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει διεστραμμένο.
12. Αν μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλης σκύλας, δεν τρελαίνεται. Απλώς της φαίνεται ενδιαφέρον.
13. Αν, τέλος, φύγει δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα μαζί της

frappedoupoli.blogspot.com




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σούπα από φίδια! Ευχαριστώ, είμαι φαγωμένος!!!

Posted: 20 Nov 2011 01:49 PM PST

Θα θέλατε να δοκιμάσετε μια σούπα αν ξέρατε ότι είναι φτιαγμένη από φίδια; Ή αν δεν ξέρατε, μόνο από την εικόνα της θα σας άνοιγε η όρεξη;
Για προσέξτε την καλύτερα!...Σκεφτείτε ότι αυτή η σούπα από φίδια είναι καθημερινό φαγητό σε ορισμένες χώρες και είτε το πιστεύετε είτε όχι λένε ότι αυτή η σούπα είναι πεντανόστιμη!













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο: Χτυπάει το τηλέφωνο. Η Ελληνίδα μάνα το σηκώνει κι ακολουθεί ο εξής διάλογος...

Posted: 20 Nov 2011 01:39 PM PST


Ελληνίδα Μάνα: Ναι;


Κόρη: Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;




Ελληνίδα Μάνα: Θα βγεις;




Κόρη: Ναι.






Ελληνίδα Μάνα: Με ποιον;




Κόρη: Μ'ένα φίλο.




Ελληνίδα Μάνα: Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!




Κόρη: Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!




Ελληνίδα Μάνα: Τον άφησες να σ'αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.




Κόρη: Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;




Ελληνίδα Μάνα: Εγώ δε σ'αφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου.




Κόρη: Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.




Ελληνίδα Μάνα: Τώρα τι υπονοείς;




Κόρη: Τίποτα. Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.




Ελληνίδα Μάνα: Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;




Κόρη: Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει... Από
τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος!




Ελληνίδα Μάνα: Τώρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;




Κόρη: Δεν είναι χαμένος.




Ελληνίδα Μάνα: Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο.




Κόρη: Κοίτα, δε θα το συζητήσω... Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;




Ελληνίδα Μάνα: Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα...




Κόρη: Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;



Ελληνίδα Μάνα: Χωρίς σταθερότητα... Εμ, γι'αυτό έφυγε ο άντρας σου...




Κόρη: Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!




Ελληνίδα Μάνα: Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!




Κόρη: Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;




Ελληνίδα Μάνα: Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!




Κόρη: Μαμά κλείνω.




Ελληνίδα Μάνα: Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;




Κόρη: Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ'έσκασες!




Ελληνίδα Μάνα: Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί;





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

5 τεστ ψυχολογίας που θα σας αφήσουν άφωνους !!!

Posted: 20 Nov 2011 01:29 PM PST


Κάντε τα τεστ και θα καταλάβετε αν είστε φυσιολογικοί, αν χρειάζεστε θεραπεία ή…


ακόμα χειρότερα κατευθείαν … "μέσα" !!!!

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά.
Μερικές μέρες αργότερα η…
νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..
Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ.
Απάντηση : Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.
Info: Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.
Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν ένας άνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία.
Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.
Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση.good for you!
Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν. κρατήστε τις αποστάσεις σας!
TEST 2
Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.
Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω
Μετρήστε πόσα 'F' έχει στο παρακάτω κείμενο :
+++++++++++++++++++++++++++
FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
+++++++++++++++++++++++++++
Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα
ΟΚ?
Απάντηση : Πόσα? Τρία?
Λάθος, έξι υπάρχουν – Χωρίς πλάκα!
Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα!
Η απάντηση είναι πιο κάτω…
Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το 'OF'.
Φοβερό ε;
Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυία, τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός.. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!
TEST 3
Το παρακάτω τεστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο.
Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;
Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε
και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.
Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.
Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο.
Πόσο κάνουν;
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
ε ναι , είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση!
Κουράγιο λοιπόν
123+5
ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!
Κατεβείτε πιο κάτω.
Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι?
Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά
διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.
98% του πληθυσμού απαντούν 'σφυρί κόκκινο' σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε?
TEST 4
Test του δεξιού ποδιού
Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε.. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε
αλλά δεν θα τα καταφέρετε.
1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα
Και κάντε κύκλους δεξιούς όπως τους δείχτες ενός ρολογιού.
2.-Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών ενός ρολογιού),
γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας.
Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση.
3.-Πάθατε πλάκα ε; Δεν μπορείτε να το κουμαντάρετε!
TEST 5
Test του γουρουνιού
Έχει πλάκα!
Πάρε ένα λευκό χαρτί και ζωγράφισε ένα γουρούνι.
Μην κατεβαίνεις πιο κάτω πριν το ζωγραφίσεις!
Μην κλέβεις!
Ζωγράφισε!
Εντάξει; Τέλειωσες;
Το γουρούνι χρησιμοποιείτε για τεστ προσωπικότητας
Εάν το έχεις ζωγραφίσει:
* Στο πάνω μέρος της σελίδας: είσαι θετικός και αισιόδοξος.
* Προς το κέντρο: είσαι ρεαλιστής.
* Προς το κάτω μέρος της σελίδας: είσαι απαισιόδοξος και λίγο αρνητικός.
* Εάν κοιτάζει προς τα 'αριστερά : πιστεύεις στην παράδοση, είσαι φιλικός και θυμάσαι εύκολα ημερομηνίες:
Εορτές, επετείους,…
* Εάν κοιτάζει προς τα δεξιά: είσαι καινοτόμος, δραστήριος αλλά δεν έχεις την αίσθηση τις οικογένειας
και δεν δίνεις σημασία στις ημερομηνίες.
* Εάν κοιτάζει προς εσένα: είσαι ευθύς, χαίρεσαι να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου και
δεν έχεις πρόβλημα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.
* Εάν έχεις προσθέσει λεπτομέρειες : είσαι αναλυτικός, υπομονετικός και δύσπιστος.
* Εάν δεν έχει πολλές λεπτομέρειες: είσαι συναισθηματικός , αφελής, δεν είσαι μεθοδικός και
παίρνεις ρίσκα.
* Εάν ζωγράφισες λιγότερα από 4 πόδια: είσαι διστακτικός η, ζεις μία περίοδο
μεγάλων αλλαγών στην ζωή σου.
* Εάν ζωγράφισες 4 πόδια: είσαι σίγουρος, επίμονος και στέκεσαι στις ιδέες σου.
* Εάν ζωγράφισες περισσότερα από 4 πόδια: είσαι ηλίθιος.
*Το μέγεθος των αυτιών δείχνει την ικανότητα να ακούς τους άλλους:
Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.
*Το μάκρος της ουράς: δείχνει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.
Γι 'άλλη μια φορά όσο είναι πιο μακριά τόσο το καλύτερο !!!!!!
OK , Ποιος ξέχασε να ζωγραφίσει την ουρά?????.
Όχι, όχι δεν μπορείτε να ξανά κάνετε το τεστ…




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι να φας για να είσαι «τούρμπο» στο κρεβάτι!

Posted: 20 Nov 2011 01:20 PM PST


Σου αποκαλύπτουμε τα φυσικά «viagra», τις
τροφές δηλαδή που θα σε κάνουν «τούρμπο»!



- Κρεμμύδια, πιπεριές, σκόρδο
- Σπαράγγια, μάραθο, ραπανάκι, σέλινο, μαϊντανό
- Μπανάνα, σύκα, φράουλες, κεράσια, ανανάς, σταφύλια, καρότα
- Μέλι, κανέλλα
- Μύδια, στρείδια, κυδώνια
- Αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια
- Σοκολάτα
- Κόκκινο κρασί, σαμπάνια
Όλα τα παραπάνω τρόφιμα περιέχουν ουσίες που είτε αυξάνουν την ερωτική μας διάθεση, είτε ενισχύουν την γονιμότητα.
Για
παράδειγμα, τα μαλάκια είναι πλούσια σε βαρέα μέταλλα και ιχνοστοιχεία
όπως ο ψευδάργυρος, ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αυξήσει την
παραγωγή τεστοστερόνης και να ενισχύσει τη λίπανση του γυναικείου
κόλπου.
Όσο για την σοκολάτα; Η διαιτολόγος μας έχει ακόμα ένα
«μυστικό» και μας συνιστά να προτιμήσουμε υγείας, που περιέχει περίπου
τριπλάσια ποσότητα ενός φυσικού διεγερτικού, της θειοβρωμίνης, από την
σοκολάτα γάλακτος!


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι κάνει αυτός ο γάτος για την αγάπη!!!

Posted: 20 Nov 2011 01:10 PM PST

Ούτε ο πόνος δεν τον εμπόδισε για να φτάσει στην αγαπημένη του!





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η ευτυχια του να εισαι ανδρας!!!

Posted: 20 Nov 2011 12:58 PM PST


Διότι στατιστικά κάθε στιγμή σού αναλογούν τέσσερις διαθέσιμες γυναίκες.



· ΔΙΟΤΙ κανείς δεν χαζεύει το στήθος σου, όταν του μιλάς.


· ΔΙΟΤΙ μπορείς να αγοράσεις προφυλακτικά χωρίς ο περιπτεράς να σε φαντάζεται γυμνό.



· ΔΙΟΤΙ μπορείς να βρεις καλή δουλειά κι ας μην έχεις υπέροχα οπίσθια.


· ΔΙΟΤΙ καρφάκι δεν σου καίγεται που κανείς δεν πρόσεξε το καινούργιο σου κούρεμα.


· ΔΙΟΤΙ οι ρυτίδες, τ' άσπρα μαλλιά και η κοιλίτσα είναι γοητεία.


· ΔΙΟΤΙ δεν έχεις λόγο να ξυρίζεσαι απ' τον λαιμό και κάτω.


· ΔΙΟΤΙ τα παπούτσια ποτέ δεν σε πληγώνουν.


· ΔΙΟΤΙ αν γουστάρεις, αφήνεις μούσι και μουστάκι.


· ΔΙΟΤΙ μπορείς να ρευτείς ελεύθερα.


· ΔΙΟΤΙ όταν κάθεσαι, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τι φοράς για να βάλεις ανάλογα τα πόδια σου.


· ΔΙΟΤΙ όλοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί.


· ΔΙΟΤΙ οι φίλοι σου δεν σου τη σπάνε άμα βάλεις κιλά.


· ΔΙΟΤΙ συνεννοείσαι στο τηλέφωνο σε 30 δευτερόλεπτα.


· ΔΙΟΤΙ δεν ψυχαναγκάζεσαι να κουβαλάς μια τσάντα γεμάτη άχρηστα πράγματα.


· ΔΙΟΤΙ στα εστιατόρια τρως όλο το φαγητό σου.


· ΔΙΟΤΙ οι πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια μικρή βαλίτσα μόνο.


· ΔΙΟΤΙ οι ουρές για να πας στις τουαλέτες είναι κατά 80% μικρότερες.


· ΔΙΟΤΙ μπορείς να κάνεις μπάνιο και να ετοιμαστείς σε 10 λεπτά.


· ΔΙΟΤΙ ακόμη και στο κατούρημα έχεις στόχο.


· ΔΙΟΤΙ στα 35 αν είσαι ανύπαντρος, κανείς δεν το κάνει θέμα.


· ΔΙΟΤΙ το μόνο βιολογικό ρολόι που έχεις είναι εκείνο που σε ειδοποιεί πως αρχίζει το Champions League.


· ΔΙΟΤΙ όταν ζοχαδιάζεσαι, δεν φταίει μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα που εκφράζεται με τη δικαιολογία-πασπαρτού «είμαι αδιάθετη».


· ΔΙΟΤΙ δεν υπάρχει τίποτα ανώμαλο και παρεξηγήσιμο, όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους· αρκεί να το κάνουν μπροστά σου.


· ΔΙΟΤΙ ο γάμος δεν είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σου. Δεν καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να συζητάς 6 μήνες πριν και 6 μήνες μετά γι' αυτό το μισάωρο ορθοστασίας δίπλα σε μια ντυμένη μπομπονιέρα.


· ΔΙΟΤΙ οι ποικιλίες νέων μοντέλων σε αυτοκίνητα και γυναίκες ανανεώνονται συνεχώς.


· ΔΙΟΤΙ όσο υπάρχει ζωή σ' αυτόν τον πλανήτη, θα υπάρχει πάντα και μια Σούλα - ανακουφίστρα, πρόθυμη ν' αποτελέσει την εναλλακτική σου λύση.


· ΔΙΟΤΙ σ' ένα πάρτι αν κάποιος φοράει τυχαία τα ίδια ρούχα με σένα μπορεί να γίνει άνετα κολλητός σου.


· ΔΙΟΤΙ ένα λευκό πουκάμισο με κολλαρισμένο γιακά κι ένα ζευγάρι παπούτσια σοβαρά ήταν, είναι και θα είναι πάντα αρκετά.


· ΔΙΟΤΙ έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που έχουν οπτική επαφή με τα γεννητικά τους όργανα είναι εξωστρεφείς και άνετοι· καθόλου τσιτωμένοι.


· ΔΙΟΤΙ ε ναι λοιπόν, δεν χρειάζεσαι ποτήρι για να πιεις νερό απ' το μπουκάλι του ψυγείου!


· ΔΙΟΤΙ έχεις λόγο τιμής.


· ΔΙΟΤΙ ανοίγεις τα βαζάκια μόνος σου.


· ΔΙΟΤΙ ξέρεις πώς θ' αλλάξεις λάστιχο στο αυτοκίνητο.


· ΔΙΟΤΙ όλα στο πρόσωπό σου παραμένουν στο φυσικό τους χρώμα.


· ΔΙΟΤΙ δεν χρειάζεται να τακτοποιείς το σπίτι επειδή θα έρθει ο υδραυλικός.


· ΔΙΟΤΙ δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι τα γενέθλια των άλλων.


· ΔΙΟΤΙ δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς αν θα φύγει κάποιος πόντος απ' το καλσόν σου· εκτός αν είσαι τσολιάς στ' ανάκτορα.


· ΔΙΟΤΙ όταν χωρίσεις, υπάρχει πάντα τουλάχιστον μία γκόμενα διαθέσιμη, κολλητή φίλη της δικιάς σου, να σε παρηγορήσει στην αγκαλιά της.


· ΔΙΟΤΙ άμα σφίξουν τα πράγματα υπάρχει πάντα ένα Άγιο Όρος· και μόνο που το ξέρεις, αρκεί.


· ΔΙΟΤΙ σε τελική ανάλυση αν δεν σ' αρέσει που 'σαι άνδρας, έχεις πάντα την επιλογή να κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου.




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η κηδεία της… πεθεράς! (ΤΑ ΣΠΑΕΙ)

Posted: 20 Nov 2011 12:50 PM PST



Πάει η πεθερά ενός τύπου στα Ιεροσόλυμα. Εκεί έπαθε εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε…




Παίρνουν τηλέφωνο στην Αθήνα, τον γαμπρό της για τα τυπικά της κηδείας:
- Για να γίνει η κηδεία Αθήνα χρειάζονται τουλάχιστον 5000 ευρώ, ενώ εδώ μόνο 1000.
Το σκέφτεται λίγο ο γαμπρός της και απαντά:
- Αθήνα!
- Α, εσείς νοιάζεστε πολύ. Θα σας κάνουμε καλύτερη τιμή!
Αθήνα 5000 ευρώ, εδώ 800.
- Όχι, να την φέρετε εδώ.
- Αθήνα 5000, εδώ 600!
- Όχι, όχι, εδώ!
- Αθήνα 5000, εδώ 200!
- Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω; Εδώ είπαμε!
- Συγγνώμη ρε φίλε να σου κάνω μια ερώτηση;
Τόσο πολύ την αγάπαγες την πεθερά σου;
- Κοίταξε να δεις, πριν πολλά πολλά χρόνια, ένας δικός σας
κηδεύτηκε εκεί πέρα, και μετά αναστήθηκε!
Δεν το διακινδυνεύω!




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πού πας μ’ αυτό το κούρεμα;

Posted: 20 Nov 2011 12:38 PM PST

Σίγουρα όχι σε καλό κομμωτή…




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα φαντάσματα του Facebook…

Posted: 20 Nov 2011 12:22 PM PST


Μακάβρια μπορεί να καταλήξει η υπηρεσία του Facebook για επανασύνδεση φίλων όταν ένας από αυτούς δεν βρίσκεται εν ζωή. Τότε το μήνυμα μοιάζει με κακόγουστο αστείο...



Όσοι είναι μέλη του Facebook είναι εξοικειωμένοι με τις υπηρεσίες που καλούν τον χρήστη να επανασυνδεθεί με κάποιο τρόπο με φίλους, με τους οποίους έχει να επικοινωνήσει για πολύ καιρό.
Τι γίνεται όμως όταν κάποιος φίλος έχει φύγει από τη ζωή και επομένως η "προτροπή" της ιστοσελίδας, μοιάζει με κακόγουστο αστείο;
Η Courtbey Purvin, μιλώντας στους New York Times, περιέγραψε τα συναισθήματά της, όταν είδε υπενθύμιση για φίλο της, που είχε πεθάνει τον περασμένο Απρίλιο.
Η ιστοσελίδα τη συμβούλευε να επικοινωνήσει μαζί του καθώς "δεν είχαν έρθει σε επαφή για πολύ καιρό". Αυτό φυσικά δεν ήταν δυνατόν να συμβεί.
"Ένιωσα πολύ άσχημα" λέει η κα Purvin και προσθέτει ότι ήταν σαν να παίρνει μήνυμα από τον κόσμο των νεκρών. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει συχνά και σε πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το Facebook συλλέγει πολλές πληροφορίες για καθένα από τα περίπου 500.000.000 μέλη του και έχει και τις ανάλογες υπενθυμίσεις (π.χ. γενέθλια, γιορτές κ.α.), αλλά μέχρι στιγμής συναντά προβλήματα με τις περιπτώσεις θανάτων.
Αυτό οδηγεί σε δυσάρεστα περιστατικά όπως το παραπάνω καθώς η ιστοσελίδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τους νεκρούς ως ζωντανούς και να εμπλέκει το όνομα και τη φωτογραφία τους σε διάφορες εφαρμογές.
Η ανησυχία μάλιστα των διαχειριστών της ιστοσελίδας, μεγαλώνει καθώς όλο και περισσότερα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών γίνονται μέλη.
Μόλις τον περασμένο Μάιο, 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι άνω των 65 ετών έφτιαξαν λογαριασμό στο Facebook και είναι γνωστό ότι σε αυτές τις ηλικίας τα ποσοστά θανάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένα.
Μέχρι στιγμής, αν το Facebook πληροφορηθεί (από κάποιο άλλο μέλος) τον θάνατο ενός μέλους του, τότε διαγράφει τον λογαριασμό του, ωστόσο στόχος είναι στο μέλλον οι λογαριασμοί των μελών που έχουν φύγει από τη ζωή να χρησιμοποιούνται ως σελίδες μνήμης.
Να διατηρούνται δηλαδή, αλλά να μην χρησιμοποιείται το όνομα του νεκρού, προκαλώντας δυσάρεστα συναισθήματα στους φίλους και τους συγγενείς του.
news247




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο : ο γάιδαρος

Posted: 20 Nov 2011 12:13 PM PST

Ήταν ένας γάιδαρος πρόπερσι σε μια πόλη
που έκανε πολύ ζέστη.

Τι να κάνει δεν άντεχε, αποφάσισε να πάει σε μια καφετέρια να πιει έναν καφέ.

Κάθεται άνετος ο γάιδαρος κ παραγγέλνει ένα φραπέ σκέτο.

Δροσίζεται μια χαρά, απολαμβάνει τον καφέ του όλα ωραία κ καλά.

Πέρυσι, έκανε.......



πάλι την ίδια ζέστη εκεί που έμενε ο γάιδαρος, λέει τι να κάνω θα πάω πάλι να πιω έναν καφέ να δροσιστώ.

Πάει ο γάιδαρος στρογγυλοκάθεται και παραγγέλνει ένα φραπέ σκέτο.

Δροσίζεται μια χαρά και είναι πολύ ευτυχισμένος.

Φέτος που έκανε πάλι ζέστη, τι να κάνει ο γάιδαρος, λέει ε, τώρα ξέρεις τι θα κάνω, θα πάω να πιω έναν καφέ!!

Πάει πάλι στην καφετέρια, παραγγέλνει έναν φραπέ με γάλα.

Δροσίζεται και πάλι.

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;;

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ήπιε ο γάιδαρος το φετινό με γάλα!!!!!!


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές