Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Σεισμός 4 ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ζάκρου

Posted: 20 Nov 2011 06:34 AM PST

Σεισμός τεσσάρων βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:16 ξημερώματα της Κυριακής.

Το επίκεντρο σύμφωνα με το Ελληνικό σεισμολογικό κέντρο ήταν 35 χλμ. νότιοανατολικά της Ζάκρου στον υποθαλάσσιο χώρο κοντά στην Κάσο με εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στα ανατολικά της Κρήτης και στην Κάσο.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Η μαγεία της έκρηξης ενός... μπαλονιού

Posted: 20 Nov 2011 06:32 AM PST

Όταν κάτι απλό γίνεται φαντασμαγορικό






















Ο γύρος του... Καπίνο σε δέκα μέρες!

Posted: 20 Nov 2011 06:32 AM PST

Ο Στέφανος Καπίνο μέσα σε δέκα μέρες έζησε, σε ηλικία 17 ετών, όσα δεν έχουν ζήσει άλλοι σε ολόκληρη τη ζωή.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σαν σήμερα

Posted: 20 Nov 2011 06:31 AM PST

Στις 20 Νοεμβρίου

Γεγονότα

1820: Μία λευκή φάλαινα 80 τόννων επιτίθεται κατά του πλοίου Έσεξ, 2000 ναυτικά μίλια δυτικά των ακτών της Νοτίου Αμερικής. Το επεισόδιο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το αριστούργημα του Χέρμαν Μέλβιλ Μόμπι Ντικ.

1920: Ο Ιρλανδικός Δημοκρατικός Στρατός (IRA), υπό την καθοδήγηση του Μάικλ Κόλινς, εκτελεί 24 πράκτορες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Την επομένη, σε αντίποινα, ο βρετανικός στρατός εισβάλει σ' ένα στάδιο και πυροβολώντας σκοτώνει 72 άτομα. Η ημέρα μένει στην ιστορία ως η Ματωμένη Κυριακή.

1959: Υπογράφεται στον ΟΗΕ η Διακήρυξη για τα δικαιώματα του παιδιού. Έκτοτε, κάθε χρόνο την 20η Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

1977: Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις δεύτερες εκλογές της μεταπολίτευσης, με ποσοστό 41,85%. Το ΠΑΣΟΚ καθίσταται αξιωματική αντιπολίτευση με το 25,3% των ψήφων.

1980: Ο αμερικανός Στιβ Πτάτσεκ πιλοτάρει το πρώτο αεροπλάνο που κινείται με ηλιακή ενέργεια.

1995: Ο Ανδρέας Παπανδρέου εισάγεται εσπευσμένα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γεννήσεις


1327: Μπασούι Τοκούσο, ιάπωνας μοναχός, που ανακάλυψε την τεχνική διαλογισμού «Ζεν». (Θαν. 1387)

1792: Νικολάι Λομπατσέφσκι, ρώσος μαθηματικός, που έβαλε τις βάσεις της μη ευκλείδειας γεωμετρίας. (Θαν. 12/2/1856)

1924: Μπενουά Μάντελμπροτ, γαλλοπολωνικής καταγωγής αμερικανός μαθηματικός, πατέρας της μορφοκλασματικής γεωμετρίας (Fractal Geometry) που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των φυσικών φαινομένων που θεωρούνταν ως μη μετρήσιμα, όπως τα σύννεφα ή οι ακτογραμμές. (Θαν. 14/10/2010)

Θάνατοι

1764: Κρίστιαν Γκόλντμπαχ, πρώσσος μαθηματικός, γνωστός από την «Εικασία του Γκόλντμπαχ», ενός από τα παλιότερα άλυτα προβλήματα της θεωρίας αριθμών και γενικότερα των μαθηματικών. (Γεν. 18/3/1690)

1936: Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι, ισπανός αναρχικός, από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της δημοκρατικής παράταξης στον ισπανικό εμφύλιο. (Γεν. 14/7/1896)

1978: Τζόρτζιο Ντε Κίρικο, ιταλός ζωγράφος. (Γεν. 10/7/1888)

Λαμία: Έριξαν φόλα στη σκυλίτσα που είχε βρει και είχε παραδώσει πορτοφόλι ηλικιωμένης!

Posted: 20 Nov 2011 06:30 AM PST

Αυτοί είμαστε(!)
Η "Μπουμπού", έτσι φώναζαν την αδέσποτη σκυλίτσα οι περίοικοι της οδού Σαμοθράκης, είχε κλέψει τις καρδιές όλων όταν πριν λίγο καιρό είχε βρει χαμένο πορτοφόλι ηλικιωμένης και το "παρέδωσε".

Κι εμείς της το ανταποδώσαμε...τη δηλητηριάσαμε με μία ΦΟΛΑ...Αυτοί είμαστε. Αυτό είναι το επίπεδό μας. Αυτή είναι η πρόνοια της πολιτείας και των δήμων για τα αδέσποτα.

Οι περισσότεροι στην γειτονιά της "Μπουμπούς", μιλούν στο LamiaReport, για μια αξιολάτρευτη, πανέξυπνη και πολύ φιλική σκυλίτσα...Υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν την ήθελαν. Τους ενοχλούσε η παρουσία ενός αδέσποτου έξω από το σπίτι τους...Τελικά το απέδειξαν ότι όντως τους ενοχλούσε!!!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Οι πιο απροσποίητες πόζες

Posted: 20 Nov 2011 06:29 AM PST

Από τον μαγευτικό κόσμο της άγριας φύσης
















Εορτή του Αγίου Πρόκλου του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως

Posted: 20 Nov 2011 06:29 AM PST

Γιορτάζουμε σήμερα 20 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Πρόκλου του Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, ας πούμε λίγα λόγια...

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Αυτός είναι ο αληθινός «Αντωνίου»

Posted: 20 Nov 2011 06:27 AM PST

Είναι ή δεν είναι «παλτό»;

«Αγαπούλα, πες του, αν δεν το ξέρει, ότι σε αυτή την ομάδα παίζει και ο... Αντωνίου». «Πες του ότι την Κυριακή θέλω να παίξει ο Αντωνίου». «Το παιδί βγάζει μάτια». «Ο Αντωνίου έχει σουτ που σκοτώνει». Η πολύ πετυχημένη διαφήμιση εταιρείας κινητών τηλεφώνων που έκανε πάταγο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον μοναδικό Τάκη Σπυριδάκη έχει έναν αφανή ήρωα, τον... Αντωνίου!

Τον ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες μας και προκαλεί πολλά ερωτήματα: πώς είναι, τίνος μοιάζει, πώς κλωτσάει την μπάλα; Τον μυστηριώδη Αντωνίου που... κατάφερε να διχάσει τον πρόεδρο και τον προπονητή, όπως και τον πρόεδρο και τον επίδοξο Αραβα επενδυτή.

Η «Espresso της Κυριακής» έψαξε λοιπόν και βρήκε αυτόν τον περιβόητο Αντωνίου, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και απάντησε στο θεμελιώδες ερώτημα «αν ο Αντωνίου είναι παλτό στην έρημο». Πάντως, από τις πρώτες εντυπώσεις που μας άφησε και από την τεχνική κατάρτιση που παρουσίασε μάλλον ο πρόεδρος έχει δίκιο και «εκθέτει» με το ποδοσφαιρικό του μάτι και τον προπονητή και τον σεΐχη επενδυτή που δεν θέλει να πάρει στην ομάδα του ένα… παλτό!

Ο (αληθινός) Αντωνίου λοιπόν είναι ένα νέο παιδί (22 ετών) που αναζητεί στις γειτονιές του Πειραιά τη δική του ποδοσφαιρική… Ιθάκη, χωρίς τις παρεμβάσεις του «αγαπούλα» προέδρου, ο οποίος σώνει και καλά θέλει να τον βάλει στην ενδεκάδα κι ας διαφωνεί κάθετα ο προπονητής.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αντωνίου, τον επιθετικό της Ολυμπιάδας Πειραιά, που ανέβηκε φέτος κατηγορία και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Το «διάσημο» επίθετο πλέον που κουβαλάει αναμφισβήτητα του προσφέρει ανέλπιστη δημοσιότητα, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι ακούει το όνομά του στην τηλεόραση, ενώ επιπλέον έχει γίνει σύνθημα και στις εξέδρες των γηπέδων όπου αγωνίζεται. Γιατί, απλούστατα, είναι ο... Αντωνίου!

KYP: Ιδρύθηκε μουσείο Παπανδρέου!

Posted: 20 Nov 2011 06:28 AM PST

Δείτε την καταπληκτική δουλειά του ΚΥΡ πιο κάτω...

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μυστηριώδεις γραμμές στην έρημο

Posted: 20 Nov 2011 05:56 AM PST



Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΔορυφορικές εικόνες που εντοπίστηκαν πρόσφατα στο Google Earth δείχνουν δίκτυα γιγάντιων γραμμών και άλλες μυστηριώδεις δομές στην έρημο Γκόμπι της Κίνας. Σύμφωνα με ερευνητή που συνεργάζεται με τη NASA, δεν πρόκειται για μηνύματα που απευθύνονται σε εξωγήινους, αλλά για σχέδια που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση των κινεζικών κατασκοπευτικών δορυφόρων.

Οι εικασίες και οι θεωρίες συνωμοσίας για τις γραμμές δίνουν και παίρνουν μετά τον εντοπισμό των εικόνων από χρήστες του Διαδικτύου και την ανάρτησή τους στο ιστολόγιο Gizmodo.

Την πιο λογική και πειστική εξήγηση προσφέρει τώρα ο Τζόναθον Χιλ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αριζόνα, το οποίο αναπτύσσει κάμερες για τη NASA και επεξεργάζεται δορυφορικές εικόνες από τον Άρη και τη Γη.

Ο Χιλ πιστεύει ότι γνωρίζει σε τι χρησιμεύει ένα παράξενο δίκτυο λευκών γραμμών (δείτε το στο Google Maps) με μήκος 1,8 χιλιόμετρα και πλάτος 1 χιλιόμετρο. Όπως αναφέρει στο LiveScience.com, πρόκειται για ένα πλέγμα στο οποίο εστιάζουν οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι για να καλιμπράρουν τα συστήματά τους και να λάβουν το σωστό προσανατολισμό.

Ο ερευνητής επισημαίνει ότι τέτοια πλέγματα για τη ρύθμιση δορυφόρων χρησιμοποιούνται και από τις ΗΠΑ. Παράδειγμα είναι το πλέγμα για το καλιμπράρισμα των αμερικανικών κατασκοπευτικών δορυφόρων Corona, το οποίο εντοπίστηκε στο Κάσα Γκράντε της Αριζόνα.

Μια άλλη εικόνα στο Google Earth δείχνει μαχητικά αεροσκάφη σταθμευμένα στο κέντρο μιας κυκλικής δομής με γραμμές που απλώνονται ακτινωτά προς τα έξω. «Πρόκειται σχεδόν σίγουρα για στόχο δοκιμών για τροχιακά όργανα ραντάρ» λέει ο Χιλ.

Όπως εξηγεί, οι Κινέζοι μάλλον αναζητούν τρόπους να κρύψουν τα σταθμευμένα μαχητικά αεροσκάφη δημιουργώντας κατασκευές που ανακλούν την ακτινοβολία των δορυφορικών ραντάρ.

Άλλες δομές που εντόπισαν αναγνώστες του Gzmodo φαίνεται ότι είναι ένα πεδίο βολών και μια συστοιχία κεραιών Γιάγκι, η οποία χρησιμοποιείται πιθανώς για στρατιωτικές εφαρμογές.


Ανοίγει ξανά η υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ

Posted: 20 Nov 2011 05:54 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΝέα στοιχεία έρχονται ύστερα από 30 χρόνια να δώσουν φως στην υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου της ηθοποιού Νάταλι Γουντ, που είχε αναστατώσει όλο τον κόσμο.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί πνιγμένη στα νερά του νησιού Καταλίνα στον Κόλπο του Λος Άντζελες στις 29 Νοεμβρίου 1981.

Μια δήλωση «βόμβα» έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις έρευνες της αστυνομίας του Λος Άντζελες και να την αναγκάσει να ξανανοίξει τον φάκελο. Ο καπετάνιος του γιοτ στο οποίο βρισκόταν η ηθοποιός, με νέα του κατάθεση αναιρεί όλα όσα είχε δηλώσει αρχικά. Κατηγορεί ευθέως για τον θάνατο της ηθοποιού τον τότε σύζυγό της Ρόμπερτ Βάγκνερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Los Angeles Times» που έβγαλε στην δημοσιότητα την είδηση, η οικογένειά της δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για την απόφαση της αστυνομίας, ωστόσο την υποστηρίζουν και περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα στοιχεία.

Η απόφαση να ανοίξει ξανά η υπόθεση, ελήφθη μετά τις νέες πληροφορίες που διαθέτει η αστυνομία για το θάνατο της ηθοποιού, ο οποίος αρχικά είχε θεωρηθεί ατύχημα, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του το Γραφείου του Σερίφη του Λος Άντζελες (LASD).

Η Νάταλι Γουντ είχε βρεθεί πνιγμένη στα νερά του νησιού Καταλίνα στον Κόλπο του Λος Άντζελες στις 29 Νοεμβρίου 1981.

Το LASD και ο εισαγγελέας της πόλης είχαν καταλήξει τότε στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για ατύχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επικοινώνησαν με αρκετούς ανθρώπους που δήλωσαν ότι έχουν συμπληρωματικές πληροφορίες για τις συνθήκες πνιγμού της ηθοποιού, με αποτέλεσμα το LASD να ανοίξει ξανά το φάκελο».

Η αστυνομία ενδιαφέρεται ειδικά για τις νέες δηλώσεις του καπετάνιου του σκάφους στο οποίο επέβαινε η Νάταλι Γουντ, με την ευκαιρία της 30ής επετείου του θανάτου της, γράφει η εφημερίδα Los Angeles Times.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, αποκαλύπτει πως στην αστυνομία έφτασε επιστολή στην οποία αναφέρεται πως ο καπετάνιος Ντένις Ντάβερν διαθέτει στοιχεία για την υπόθεση.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ περνούσαν την γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών στο σκάφος τους «Splendor» μαζί με τον φίλο τους, επίσης ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν, σύμφωνα με τις έρευνες της εποχής εκείνης.

Είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο του νησιού και είχαν επιστρέψει στο σκάφος όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η Γουντ τους άφησε και κατευθύνθηκε στην καμπίνα της, αλλά όταν ο Βάγκνερ την ακολούθησε λίγο αργότερα, δεν την βρήκε εκεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Νάταλι Γουντ είχε κατεβάσει ένα φουσκωτό στη θάλασσα για να φύγει από το κότερο.

Το φουσκωτό βρέθηκε στην παραλία του νησιού και το πτώμα της να πλέει στη θάλασσα.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Βάγκνερ ανακοίνωσε πως δεν έχει ενημερωθεί για την απόφαση της αστυνομίας, αλλά υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της αστυνομίας.

Η οικογένεια εμπιστεύεται την αστυνομία ότι «θα κρίνει αν οι νέες αυτές πληροφορίες είναι αξιόπιστες και προέρχονται από σοβαρές πηγές και δεν είναι απλώς μια προσπάθεια να επωφεληθεί κάποιος από την επέτειο του τραγικού θανάτου της».

Διακρίσεις κατά γυναικών στην Κύπρο

Posted: 20 Nov 2011 05:53 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΣτην Κύπρο «εξακολουθούν να παρατηρούνται προβλήματα και διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, τα οποία αντανακλούν κυρίως τις κοινωνικές προκαταλήψεις και τα στερεότυπα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου Λουκάς Λουκά.

Σε χαιρετισμό του στην Ημερίδα του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας ο κ. Λουκά είπε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει σημαντικά και θετικά βήματα σ' ό,τι αφορά την αναβάθμιση της θέσης της γυναίκας στον τομέα της εργασίας και οικονομίας».

Ανέφερε ότι έχουν ψηφιστεί σημαντικές νομοθεσίες, οι οποίες κατοχυρώνουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ισομισθία, την ίση μεταχείριση στην απασχόληση, την προστασία της μητρότητας και τη γονική άδεια.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι «η στήριξη και ενδυνάμωση όλων των γυναικών και ιδιαίτερα αυτών που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, περιλαμβανομένων των ανέργων, των χαμηλά αμειβόμενων, των αγροτισσών, των ηλικιωμένων, των μονογονιών, των γυναικών με αναπηρίες και χρόνια νοσήματα κλπ» αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Οι νόμοι της φυσικής και ο Αϊνστάιν αποδεικνύουν την ύπαρξη φαντασμάτων;

Posted: 20 Nov 2011 05:51 AM PST

Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΤο ghost-hunting είναι ένα «άθλημα» το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο στο εξωτερικό, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται να «απλώνει τα δίχτυα του» και στη χώρα μας.


Βέβαια, παρ'όλες τις προσπάθειες των ghost-hunters ανά τον κόσμο, με τις συνεχείς έρευνές τους σε εγκαταλελειμένα σπίτια, εργοστάσια, παλιά κτίρια, νεκροταφεία, κ.τ.λ., οι οποίες τις περισσότερες φορές...


συνοδεύονται από τον κατάλληλο εξοπλισμό, ακόμα δεν είμαστε στη θέση να ισχυριστούμε με βεβαιότητα ότι ναι, τα φαντάσματα υπάρχουν.


Πολλοί ghost hunters, ωστόσο, πιστεύουν ότι οι ισχυρισμοί για την ύπαρξη των φαντασμάτων υπάρχει στη μοντέρνα φυσική, και συγκεκριμένα στον… Αϊνστάιν, ο οποίος προσέφερε μία επιστημονική βάση πάνω στο θέμα.



Για παράδειγμα, ο ερευνητής φαντασμάτων John Kachuba στο βιβλίο του Ghosthunters (2007) αναφέρει: «Ο Einstein απέδειξε ότι όλη η ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν είναι σταθερή και ότι δε μπορεί ούτε να δημιουργηθεί αλλά ούτε και να καταστραφεί… Οπότε, τι ακριβώς συμβαίνει στην ενέργειά μας όταν πεθαίνουμε; Αν δε μπορεί να καταστραφεί, πιθανόν να μπορεί να μεταμορφώνεται σε ένα άλλο είδος ενέργειας. Ποιά είναι αυτή η νέα μορφή ενέργειας; Μήπως μπορούμε να πούμε ότι η εξέλιξη αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία των φαντασμάτων;»


Η ομάδα παραφυσικών φαινομένων Tri County Paranormal αναφέρει: «Ο Einstein είπε ότι η ενέργεια δε μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί αλλά μπορεί μόνο να αλλάξει από μία μορφή σε μία άλλη. Όταν είμαστε ζωντανοί, έχουμε ηλεκτρική ενέργεια στο σώμα μας. Τι συμβαίνει στην ηλεκτρική αυτή ενέργεια όταν πεθαίνουμε; Σίγουρα, δεν υπάρχει εύκολη απάντηση στο ερώτημα αυτό».


Στην πραγματικότητα, η απάντηση ίσως είναι τελικά πολύ απλή.


Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, η ενέργεια του σώματός του πηγαίνει όπου πηγαίνει και η ενέργεια όλων των οργανισμών: στο περιβάλλον.


Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, η ενέργειά του απελευθερώνεται με τη μορφή ενέργειας και μεταβιβάζεται ουσιαστικά στα ζώα και τα φυτά που μας «τρώνε».


Αν, επίσης, το σώμα μας αποτεθρώθηκε, τότε η ενέργεια γίνεται θερμότητα και φως και διαχέεται στο περιβάλλον.



Όταν καταναλώνουμε νεκρά φυτά και ζώα, καταναλώνουμε ταυτόχρονα την ενέργειά τους και τη χρησιμοποιούμε για δική μας χρήση.


Η τροφή μεταβολίζεται όταν αφομοιώνεται και οι χημικές αντιδράσεις συμβαίνουν όταν το ζωό χρειάζεται να ζήσει, να τρέξει, να αναπαραχθεί, κτλ.


Η ενέργεια αυτή δεν υπάρχει με τη μορφή «ηλεκτρομαγνητικής-πνευματικής σφαίρας», αλλά με τη μορφή θερμότητας και χημικής ενέργειας.


Πολλοί ghost hunters ισχυρίζονται ότι μπορούν να εντοπίσουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τα φαντάσματα.


Και εφ'όσον ισχύει ότι οι διαδικασίες μεταβολισμού των ζωντανών οργανισμών δημιουργούν χαμηλά επίπεδα ηλεκτρικών ρευμάτων, αυτά παύουν να υφίστανται ότι οι οργανισμοί πεθαίνουν.


Επειδή η πηγή της ενέργειας σταματάει, σταματούν και οι ηλεκτρικές διεργασίες – ακριβώς όπως μία λάμπα παύει να εκπέμπει φως όταν διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.


Η περισσότερη από την 'ενέργεια' που αφήνει πίσω του ένας νεκρός άνθρωπος χρειάζεται χρόνια για να επανενταχθεί στο περιβάλλον με τη μορφή τροφής.


Η υπόλοιπη διαλύεται αμέσως μετά το θάνατο και δεν έχει μορφή τέτοια η οποία να μπορεί να εντοπιστεί χρόνια μετά από τις συσκευές εντοπισμού ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που χρησιμοποιούνται από τους κυνηγούς φαντασμάτων.


Μπορεί πολλοί ghost hunters να βασίζονται πάνω στις θεωρίες του Einstein και μπορεί τα φαντάσματα πράγματι να υπάρχουν, ωστόσο ούτε ο Einstein ούτε οι νόμοι της φυσικής προτείνουν ότι τα φαντάσματα είναι αληθινά…

Απελπισμένοι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους στα ορφανοτροφεία

Posted: 20 Nov 2011 05:49 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΜεγάλα θύματα της κρίσης είναι τα παιδιά, τα οποία βιώνουν με τον πιο άσχημο τρόπο τι σημαίνει φτώχεια και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Οι οικογένειες που ξεπερνούν τα όρια της φτώχειας δυστυχώς ολοένα και αυξάνονται και οι γονείς θέλοντας το καλύτερο για τα παιδιά και μη μπορώντας να τους το προσφέρουν κρίνουν πως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τα δώσουν σε κάποιο ορφανοτροφείο όπου θα βρουν στέγη και φαγητό.

Από την πλευρά τους, οι εισαγγελείς κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να τους βρουν λύση, να μην αποχωριστούν τα παιδιά τους, να κερδίσουν έστω λίγο χρόνο στη περίπτωση που εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη.

Χιλιάδες είναι οι ιστορίες γονέων που σοκάρουν και συγκινούν, όπως η περίπτωση μιας 30χρονης μητέρας που σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, μέχρι και οι εισαγγελείς δάκρυσαν όταν έφερε να αφήσει το δίχρονο αγοράκι της καθώς η ίδια δε μπορούσε να το συντηρήσει αφού δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο ενώ της είχαν κόψει και το ρεύμα.

Μάλιστα η γυναίκα είχε απευθυνθεί και στον αρχιεπίσκοπο ο οποίος της είχε δώσει χρήματα. Οι εισαγγελείς έκαναν έρανο μεταξύ τους, μάζεψαν και της έδωσαν χρήματα για να πληρώσει το ενοίκιο της ενώ ενημέρωσαν και φορείς του Δήμου να της προσφέρουν τρόφιμα και ρούχα.

Μια ακόμη ιστορία που συγκλονίζει είναι αυτή ενός ζευγαριού που διατηρούσε μικρή εμπορική επιχείρηση, η οποία πνίγηκε στα χρέη. Οι ακάλυπτες επιταγές οδήγησαν το ζευγάρι σε καταδικαστικές αποφάσεις. Οι γονείς συντετριμμένοι και απογοητευμένοι ήρθαν στην εισαγγελία Αθηνών, ζητώντας να βάλουν σε ίδρυμα τα δύο ανήλικα παιδιά τους ώστε να τα φροντίζει κάποιος όσο θα είναι στη φυλακή! Η εισαγγελία έδωσε τη λύση καθώς αφού συγκέντρωσε τις καταδικαστικές αποφάσεις είδε πως ορισμένες είχαν παραγραφεί λόγω παρέλευσης χρόνου, ενώ για τις υπόλοιπες κατάφεραν να πάρουν αναβολή.

Το δημοσίευμα τονίζει πως τις περισσότερες φορές οι προσπάθειες της Εισαγγελίας πιάνουν τόπο και τα παιδιά δεν αποχωρίζονται τους γονείς τους αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που τα παιδιά καταλήγουν στα ορφανοτροφεία, όπως η περίπτωση ενός 40χρονου Αφρικανού του οποίου τα παιδιά πήγαν σε ίδρυμα.

Βροχή οι αιτήσεις και στα παιδικά χωριά SOS


Καθημερινά αυξάνονται οι περιπτώσεις τον γονέων που αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους. Φέτος, το πρώτο εξάμηνο του 2011 την πόρτα των παιδικών χωριών SOS χτύπησαν ακόμα περισσότεροι γονείς καθώς οι περιπτώσεις αυξήθηκαν κατά 65%.

Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία αφορά Έλληνες (80%) ενώ μόνο το 20% οικονομικούς μετανάστες.

Ντέμι Μουρ - Άστον Κούπερ: Ο γάμος και η περιπέτεια του διαζυγίου

Posted: 20 Nov 2011 05:48 AM PST

Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΟταν ο Αστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού το 2003, οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για «έρωτα-φούσκα» και «διαφημιστικό κόλπο» με σύντομη ημερομηνία λήξης εξαιτίας κυρίως της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που τους χώριζε.

Ο γάμος τους το 2005 έκλεισε τα στόματα, αποδεικνύοντας ότι οι ηλικίες δεν είναι παρά ένας απλός αριθμός στις ταυτότητες. Τελικά όμως, η... φαγούρα τους χτύπησε την πόρτα στην 6η επέτειο του έγγαμου βίου τους.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η ζωή της Ντέμι Μουρ στο πλευρό του toyboy συζύγου της (σήμερα τριάντα τριών ετών) ουδέποτε ήταν ρόδινη. Δημοσιεύματα κυρίως του αμερικανικού Τύπου ήθελαν από τα πρώτα κιόλας χρόνια του γάμου τους τον Κούτσερ να μην είναι ιδιαιτέρως πιστός απέναντί της, χωρίς παρ' όλα αυτά να υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Οι δυο τους πάντως έπειτα από κάθε τέτοιο περιστατικό φρόντιζαν να κλείνουν τα κακά στόματα είτε με κάποια κοινή δημόσια εμφάνισή τους είτε με την ανταλλαγή καυτών tweet.

Η ΣΕΞΟΜΒΟΜΒΑ

Η πρώτη φορά που φάνηκε να υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό ήταν τον Φεβρουάριο του 2010, όταν το περιοδικό «Star» επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες έγραψε ότι ο Κούτσερ εθεάθη σε τρυφερές περιπτύξεις με ξανθιά σεξοβόμβα έξω από τις τουαλέτες του εστιατορίου «Madeo» στο Λος Αντζελες. Ο νεαρός σταρ είχε διαψεύσει τότε το δημοσίευμα μέσω του εκπροσώπου του, ενώ μέσω Twitter είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρούσε σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΔΑ...
Η πραγματική βόμβα όμως έσκασε λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν η 21χρονη ελληνοϊταλικής καταγωγής Μπρίτνεϊ Τζόουνς έβαλε φωτιά στον γάμο του Κούτσερ και της Μουρ με τις αποκαλύψεις της για τις καυτές νύχτες που πέρασε στο κρεβάτι του ηηθοποιού. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι δυο τους γνωρίστηκαν παρουσία της Μουρ σε κέντρο μπόουλινγκ. Οσο η διάσημη ηθοποιός έπαιζε με τις κόρες της, ο Κούτσερ φλέρταρε τη Τζόουνς στο μπαρ όπου καθόταν μόνη και εκείνη του έγραψε το τηλέφωνό της σε μια πετσέτα.

Το επόμενο πρωί ο Κούτσερ επικοινώνησε μαζί της με SMS, όμως για κακή του τύχη η πετσέτα έπεσε στα χέρια της Μουρ, η οποία, αφού τη φωτογράφισε, την ανέβασε στο Twitter εξηγώντας την «επιτυχία» που είχε ο αγαπημένος της το προηγούμενο βράδυ. Εκείνος ωστόσο δεν πτοήθηκε και κάλεσε τη Τζόουνς στο σπίτι του όσο η σύζυγός του έλειπε για γυρίσματα στο Ντιτρόιτ. Αφού έκαναν σεξ, της ξεκαθάρισε ότι με τη Μουρ έχουν ελεύθερη σχέση και επιδίδονται συχνά και σε ερωτικά τρίο.

H ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ

Παρά τον σάλο που ξέσπασε, η 49χρονη σταρ αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον γάμο της και να τον συγχωρήσει, όμως πριν από δύο μήνες ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μία ακόμα γυναίκα αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με τον Κούτσερ στο Σαν Ντιέγκο έπειτα από τη γνωριμία τους σε κλαμπ της περιοχής την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου του 2011, δηλαδή, την παραμονή της 6ης επετείου του γάμου τους.

Η νέα πέτρα του σκανδάλου Σάρα Λεάλ και ο Αστον Κούτσερ πέρασαν εκείνη τη νύχτα μαζί σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Hard Rock Hotel», ενώ η Μουρ βρισκόταν στο σπίτι τους στο Λος Αντζελες. Προκειμένου μάλιστα να εξασφαλίσει εκείνος ότι η συνεύρεσή τους θα παρέμενε κρυφή, ζήτησε από τον σωματοφύλακά του να κρατήσει το κινητό της 23χρονης κοπέλας πριν εκείνη μπει στο δωμάτιο.

Οταν ο Αστον γνώρισε την Ντέμι

Η πρώτη φορά που ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε μαζί την Ντέμι Μουρ και τον Αστον Κούτσερ ήταν στις 30 Απριλίου του 2003 σε εστιατόριο του Μανχάταν. Εκείνη διένυε τότε την καλύτερη φάση της, αφού μετά την «αυτοεξορία» της στο σπίτι της στο Αϊντάχο για να επουλώσει τις πληγές από τον χωρισμό της από τον Μπρους Γουίλις αλλά και τις τελευταίες επαγγελματικές επιτυχίες της, έκανε δυναμικό comeback και ως γυναίκα και ως πρωταγωνίστρια.

Εχοντας ξοδέψει 400.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μπορέσει να σταθεί επάξια δίπλα στις νεότερές της συμπρωταγωνίστριες στους «Αγγελους του Τσάρλι» Λούσι Λιου, Κάμερον Ντίαζ και Ντρου Μπάριμορ, ένιωθε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει και έναν κατά πολύ νεότερό της άνδρα.

Και φαίνεται ότι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, καθώς έπειτα από έναν μήνα γνωριμίας έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μαζί του στα MTV Awards. Σίγουροι πλέον για τον έρωτά τους, η ανανεωμένη Ντέμι και ο ανερχόμενος Κούτσερ πόζαραν στον φακό των φωτογράφων και απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού.

Κλείνοντας τα αφτιά στα σχόλια που αφορούσαν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, το ζευγάρι άρχισε να ζει τον έρωτά του μπροστά και πίσω από τα φλας, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία. Η Ντέμι, πιο λαμπερή και πιο ανανεωμένη από ποτέ, δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει τυχερή που γνώρισε τον τότε 26χρονο ηθοποιό, ενώ εκείνος δεν άργησε να της δώσει, εκτός από την καρδιά του, και μία θέση στο σπίτι του στο Λος Αντζελες. Υστερα από πέντε μηνών σχέση, η Ντέμι εγκαθίσταται μαζί με τις τρεις κόρες της στην έπαυλη του Κούτσερ μέχρι να τελειώσει η ανακαίνιση της δικής της βίλας.

Η συμβίωση αποδεικνύεται καταπληκτική. Ο Αστον δένεται με τα κορίτσια και οι ημέρες της συγκατοίκησης περνούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Οι πρώτοι έξι μήνες σχέσης τούς βρίσκουν στην Αϊόβα, στο πατρικό του Κούτσερ, και αποτελούν την πρώτη ένδειξη ότι η σχέση εξελίσσεται σοβαρά, κάτι που επιβεβαιώνεται την Πρωτοχρονιά του 2004, όταν εκείνος φέρεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Υστερα από αρκετούς μήνες έντονης φημολογίας σχετικά με την ημερομηνία και την τοποθεσία όπου θα ετελείτο ο γάμος, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2005 στο Χόλιγουντ, ακολουθώντας το τελετουργικό της εβραϊκής αίρεσης Καμπάλα.

«Δικαιωμένη» (!) η Μπρίτνεϊ Τζόουνς, αν και... λυπάται πολύ

«Δικαιωμένη» δήλωσε η Μπρίτνεϊ Τζόουνς λίγες μόνον ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Αστον Κούτσερ - Ντέμι Μουρ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική ιστοσελίδα tmz.com, η 23χρονη σήμερα κοπέλα τόνισε ότι, αν και ένα διαζύγιο είναι πάντα λυπηρό, η ίδια δεν παύει να αισθάνεται δικαίωση.

Η αξιοπιστία της Τζόουνς είχε αμφισβητηθεί σε μεγάλο βαθμό, όταν λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου έσπευσε να εξαργυρώσει την ξαφνική δημοσιότητα που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της κυκλοφορώντας ένα sex video:

«Για πολύ καιρό, ο κόσμος πίστευε ότι ήμουν ψεύτρα και ότι έβγαζα από το μυαλό μου ιστορίες για νύχτες πάθους με τον Αστον, όταν στην πραγματικότητα εκείνος με είχε χρησιμοποιήσει. Ο Αστον μου είχε πει ότι με την Ντέμι είχαν ελεύθερη σχέση και πως στην πραγματικότητα δεν την απατούσε μαζί μου. Τώρα μπορώ να αποκαλύψω πώς ήταν στ' αλήθεια ο Αστον, ευελπιστώντας ότι ο κόσμος θα πιστέψει τη δική μου πλευρά» είπε χαρακτηριστικά η Τζόουνς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις. Παρ' όλα αυτά, έσπευσε στο τέλος να εκφράσει τη συμπόνιά της στη Μουρ: «Λυπάμαι πολύ για την Ντέμι και της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάει» δήλωσε γεμάτη... μεγαλοψυχία.


Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού: 20 Νοεμβρίου

Posted: 20 Nov 2011 05:46 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΗ Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989.

Την έχουν επικυρώσει 191 κράτη, εκτός των ΗΠΑ και της Σομαλίας, και τα 54 άρθρα της καλύπτουν όλα τα δικαιώματα των παιδιών που χωρίζονται σε 4 τομείς: Δικαιώματα Επιβίωσης, Ανάπτυξης, Προστασίας και Δικαιώματα Συμμετοχής. Η επέτειος αυτή έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται κάθε χρόνο ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Παρά τα διεθνή κείμενα προστασίας των παιδιών, που σε πολλές χώρες αποτελούν κενό γράμμα, εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να υποφέρουν από τη φτώχεια και να στερούνται της στοιχειώδους σχολικής εκπαίδευσης, εκατοντάδες χιλιάδες υφίστανται τις τραγικές συνέπειες συρράξεων και οικονομικού χάους, δεκάδες χιλιάδες ακρωτηριάζονται στους πολέμους και πολλά ακόμη ορφανεύουν ή και σκοτώνονται από τον ιό του AIDS και από άλλες ασθένειες.

Τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι καταπέλτης στο εφησυχασμό της συνείδησης.

Αποπειράθηκε να σκοτώσει τον παιδόφιλο σύζυγο της

Posted: 20 Nov 2011 05:45 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΜία 41χρονη πανεπιστημιακός από τη Σκωτία Joanna Findlay, που ζει στο Maryland των ΗΠΑ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών, για απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της.

Ο λόγος για την απόπειρα ήταν ότι… ανακάλυψε υλικό με παιδική πορνογραφία που του ανήκε!

Η Joanna σοκαρισμένη από την «ανακάλυψη» πυροβόλησε τον Gary Trogdon στο στήθος μέσα στο σπίτι τους, αλλά η σφαίρα δεν τον σκότωσε.

Ο 55χρονος πρώην αντισυνταγματάρχης της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ αμέσως μετά πήρε το όπλο και αυτοκτόνησε.

Οι ένορκοι τη βρήκαν ένοχη για απόπειρα δολοφονίας δευτέρου βαθμού.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο άντρας της όντως αυτοκτόνησε από την ντροπή του, επειδή είχε βρει την «αμαρτωλή κρυψώνα του».

Οδηγούμαστε σε έξοδο από το ευρώ;

Posted: 20 Nov 2011 05:44 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΠρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης, είπε ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Και μετά τη δήλωση αυτή, η Βουλή έδωσε διακόσιους πενήντα πέντε ψήφους εμπιστοσύνης ότι θα τα καταφέρει. Είναι η πρώτη φορά εδώ και δώδεκα χρόνια που οι Ελληνες ακούν ότι η χώρα πρέπει να δώσει μάχη για να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, ενώ έως τώρα αυτό εθεωρείτο ότι ήταν μόνιμο, οριστικό και αμετάκλητο.

Αλλωστε, αυτή είναι η σιγουριά κάθε νομίσματος, ότι θα υπάρχει για πάντα, όσο υπάρχουν κράτη και άνθρωποι που εξασφαλίζουν με την εργασία τους εισοδήματα. Προφανώς, το ευρώ δεν είναι ένα τέτοιο νόμισμα και επομένως όλες οι χώρες και όχι μόνον η Ελλάδα πρέπει να δώσουν μάχη για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμιά του, τα οποία τελικά ίσως δεν είναι προνόμια για όλους αλλά για λίγους.

Η αλήθεια είναι ότι από την εισαγωγή του ευρώ το 2000 έως τώρα τίποτα δεν άλλαξε, εκτός από την κρίση του 2008. Αυτή ήταν η πρώτη δοκιμασία του ενιαίου νομίσματος και ξεκίνησε ως κρίση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με την κατάρρευση των αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών. Και η διάρρηξη της ευρωζώνης δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μπορούσε να προβλεφθεί, γιατί έχει προβλεφθεί. Ολοι την έχουν προβλέψει και μάλιστα στα τελευταία δύο χρόνια παρακολουθούμε σε ζωντανή μετάδοση από τις τηλεοράσεις μας τα επεισόδια που είχαν περιγράψει όλοι οι «ευρωσκεπτικιστές», όταν τα σχέδια του ευρώ ήταν στα σκαριά. Εξαιτίας αυτών των προβλημάτων μερικές από τις ισχυρότερες χώρες, όπως η Βρετανία και οι σκανδιναβικές χώρες, προτίμησαν να μείνουν εκτός ευρώ. Και στο εσωτερικό κάθε χώρας που προσχώρησε υπήρχαν ισχυρές μειοψηφίες, εκτός από την Ελλάδα, η οποία απλώς δεν είχε ενημερωθεί επαρκώς.

Οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης επέλεξαν συνειδητά να μην έχουν ένα εναλλακτικό σχέδιο και διαφήμιζαν έως πρόσφατα ότι «δεν υπάρχει σχέδιο Β» και το ευρώ πρέπει υποχρεωτικά να πετύχει. Η τελευταία κυβέρνηση που δεν έχει επεξεργαστεί ένα εναλλακτικό σχέδιο δεν είναι η γερμανική, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά η… ελληνική! Δηλαδή, η χώρα που έχει προειδοποιηθεί σχεδόν από όλους ότι θα είναι η πρώτη που θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη. Την ύστατη στιγμή, όταν πλέον το κυβερνών κόμμα της Γερμανίας εγκρίνει πρόταση για την εθελοντική αποχώρηση από το ευρώ χωρίς να αποχωρήσει η χώρα από την Ε.Ε. και όταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου λέει στο Ευρωκοινοβούλιο ότι πρέπει να απομυθοποιήσουμε την Ε.Ε. των δύο ταχυτήτων, η Ελλάδα σχηματίζει κυβέρνηση με επικεφαλής έναν κεντρικό τραπεζίτη με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στο ευρώ.

Μπορεί οι Ελληνες να είμαστε οι πιο αγνοί ιδεολόγοι μιας ενωμένης Ευρώπης, μπορεί να είμαστε οι πιο ρομαντικοί εραστές του ευρώ, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τους άλλους Ευρωπαίους, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν είμαστε συνιδιοκτήτες του ευρώ και επομένως μεθοδεύουν την εθελοντική αποχώρησή μας κάνοντας αφόρητη την παραμονή μας. Ο Λουκάς Παπαδήμος επεσήμανε ευγενικά και το γεγονός ότι έως τώρα οι κυβερνήσεις μας δεν είχαν ένα σχέδιο για το πώς θα ζήσουμε μέσα στο ευρώ, ούτε καν ένα σχέδιο για το πώς θα ξεπεράσουμε την κρίση χρέους. «Πρέπει να δράσουμε γρήγορα, συστηματικά και με σχέδιο, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στους ανέργους», ανέφερε, τονίζοντας ότι το κόστος της προσαρμογής θα πρέπει να μοιραστεί δίκαια.

Ευρώπη δύο ταχυτήτων;

Υπάρχει ο χρόνος; Ενα τέτοιο σχέδιο δεν παρουσιάστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ούτε και ήταν το αντικείμενο διαβουλεύσεων μεταξύ των τριών κομμάτων που στήριξαν την κυβέρνηση Παπαδήμου. Επίσης, δεν υπάρχει ο χρόνος για ένα τέτοιο σχέδιο, πρώτον, γιατί η εντολή αυτής της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου (οι οποίες μάλλον θα έχουν αναθεωρηθεί έως τα Χριστούγεννα) και, δεύτερον, γιατί οι εκλογές πρέπει να γίνουν γύρω στις 19 Φεβρουαρίου 2012. Ο χρόνος είναι αυτό που δεν έχουμε πλέον, δεδομένου ότι ο γαλλογερμανικός άξονας που διοικεί απευθείας τα όργανα της Ε.Ε. ήδη δρομολογεί την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων με απώλεια κυριαρχίας για όλες τις χώρες του ευρώ οι οποίες έχουν μεγάλα ελλείμματα, δηλαδή για τις δεκατέσσερις από τις δεκαεπτά χώρες της ευρωζώνης. Ο σκληρός πυρήνας της Ευρώπης δεν θα είναι στο μέλλον η ευρωζώνη, αλλά οι πλεονασματικές βιομηχανοποιημένες χώρες της Βόρειας Ευρώπης, μέσα από ένα σχήμα που ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί.

Το ευρώ ήταν στην πραγματικότητα ένα στοίχημα και θα μπορούσε να κερδηθεί, αν είχε προλάβει να δημιουργηθεί μια ευρωπαϊκή πολιτική ταυτότητα. Δυστυχώς, χάθηκαν δώδεκα χρόνια από όσους επιθυμούσαν ένωση μόνο των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και η κρίση ξύπνησε όλα τα εθνικιστικά αντανακλαστικά με τις δημαγωγίες της κ. Μέρκελ και των ομοίων της, ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τα «ενάρετα» εθνικά κράτη για λογαριασμό των «σπάταλων, τεμπέληδων και διεφθαρμένων» κρατών. Το ευρώ απέδωσε μεγάλα οικονομικά οφέλη για τη Γερμανία, αλλά ποτέ δεν πείστηκαν όλοι οι Γερμανοί για τη χρησιμότητα του ευρώ. Οι ευρωπαϊκοί λαοί στην αρχή ερωτήθηκαν, αλλά τα δημοψηφίσματα χρειάστηκε να επαναληφθούν ξανά και ξανά μέχρι να φέρουν το ποθούμενο αποτέλεσμα και στη συνέχεια, αντί να αλλάξουν οι συνθήκες για να ταιριάζουν στις επιθυμίες των λαών, καταργήθηκαν τα δημοψηφίσματα σε μια επίδειξη αλαζονείας της εξουσίας των αγορών.

Οι πολιτικοί ηγέτες αψηφούσαν έως τώρα τους ψηφοφόρους τους και στην Ελλάδα ξεπεράσαμε όλους τους άλλους, αλλά υπάρχουν φυσικά και όρια που έχουν ξεπεραστεί από καιρό. Το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας έγινε κυρίαρχο, γιατί κανείς δεν θέλει να πληρώσει φόρους για τους ξένους. Η Γερμανία δοκιμάζει τώρα να γκρεμίσει ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή, να βγάλει εκτός ευρώ όλες τις χώρες που δεν πληρούν τις «νόμιμες» προϋποθέσεις πολύ χαμηλών ελλειμμάτων.

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η υπόθεση της κ. Μέρκελ είναι ότι μπορείς να αφαιρέσεις μόνο μία χώρα από το ευρώ χωρίς να αλλάξεις όλες τις υπόλοιπες ισοτιμίες εισόδου στο ευρώ. Μπορείς όμως να βγάλεις π.χ. την Ελλάδα και να παραμείνει η Ιταλία στο ευρώ ή πρέπει να αλλάξει και η ισοτιμία της λιρέτας και της πεσέτας και του εσκούδου και του φράγκου και του μάρκου και των άλλων νομισμάτων;

Ποιος θα κρατήσει τις καταθέσεις του σε μια ιταλική τράπεζα, αν η Ιταλία είναι ελεύθερη να εγκαταλείψει το ευρώ και επομένως υπάρχει θεσμική βεβαιότητα ότι θα βρεθείς με υποτιμημένες ιταλικές λιρέτες; Η απλή πιθανότητα μιας τέτοιας επιλογής μπορεί να προκαλέσει μαζική έξοδο των καταθέσεων από όλες τις τράπεζες όλων των χωρών της ευρωζώνης.

Πώς θα μετατραπούν τα συμβόλαια στο νέο νόμισμα, με ποιους όρους και ποιος θα το αποφασίσει αυτό; Η χρηματοπιστωτική ολοκλήρωση στην Ε.Ε. είναι πλήρης και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, αν ανοίξει η πόρτα της κατεδάφισης, αλλά πάντως δεν θα προκαλέσει ενθουσιασμό νέων επενδύσεων και προσδοκίες ανάπτυξης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες, αλλά μπορεί να βρεθούμε στην ανάγκη να το ανακαλύψουμε στην πράξη, αν για κακή μας τύχη δεν προχωρήσει η νομισματική ένωση με τα αυτονόητα: να εγγυάται η ΕΚΤ όλα τα ομόλογα της ευρωζώνης και αυτά να πληρώνονται από έναν πανευρωπαϊκό φόρο, όπως ο ΦΠΑ, ίδιο για όλες τις χώρες. Δηλαδή, να μπορεί να κόβει χρήμα, άρα, το αντίθετο από αυτό που εγγυήθηκαν οι ιδρυτές του ευρώ

Κερδίστε τη μάχη με τις ραγάδες

Posted: 20 Nov 2011 05:36 AM PST


Δείτε τη φώτο σε πλήρες μέγεθοςΠώς να τις προλάβετε και να τις αντιμετωπίσετε

«Σπάει» το δέρμα, «ανοίγει» και εμφανίζονται γραμμές με κόκκινο χρώμα που σταδιακά ασπρίζει και γίνεται ουλώδης ιστός. Οι ραγάδες ταλαιπωρούν όλο και περισσότερες γυναίκες -αλλά και άντρες- που θέλουν να τις ξεφορτωθούν! Μάθετε πώς μπορείτε να τις προλάβετε ή να βελτιώσετε την όψη τους.

Οι ραγάδες προκαλούνται από απότομη αύξηση βάρους, από την έλλειψη της ελαστικότητας της επιδερμίδας λόγω της κακής ποιότητας κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες και εμφανίζονται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στήθος, βραχίονες.

Αποφύγετε τις αυξομειώσεις στο βάρος σας. Εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με τροφές που περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συντελούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας (άπαχα γαλακτοκομικά, κοτόπουλο), βιταμίνη Α η οποία δίνει ελαστικότητα στο δέρμα (συκώτι, λαχανικά), βιταμίνη C που ενισχύει το κολλαγόνο και βοηθά στη σφιγηλότητα του δέρματος (πορτοκάλι, φράουλες κ.λπ.), βιταμίνη Ε και σελήνιο που είναι αντιοξειδωτικά (ελιές, σπόροι, δημητριακά), φλαβονοειδή που μειώνουν τη φλεγμονή (κόκκινο κρασί, μαύρη σοκολάτα, πράσινο τσάι, σταφίδες).

Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα γιατί η αφυδάτωση θεωρείται αιτία πρόκλησής τους.

Απλώνετε καθημερινά ενυδατική κρέμα σώματος.

Κάντε πήλινγκ 2 φορές την εβδομάδα.



Πώς θα τις αντιμετωπίσετε



Οι ειδικοί λένε ότι οι ραγάδες αποτελούν ένα είδος ουλών του δέρματος. Αυτό σημαίνει πως ο κύριος στόχος τους είναι πάντα η βελτίωσή τους και όχι απαραίτητα η εξαφάνισή τους. Ωστόσο μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε:

Με εξειδικευμένα προϊόντα: Φροντίστε τα προϊόντα που θα επιλέξετε να περιέχουν καλέντουλα και βιταμίνη Ε, τα οποία επανορθώνουν την επιδερμίδα και δρουν επουλωτικά, αμυγδαλέλαιο που είναι μαλακτικό, βιταμίνη Α, και ειδικά το παράγωγό της τρινιτονίνη ή ρετινόλη Α, η οποία δρα άμεσα στα κύτταρα του δέρματος και βοηθά στην απολέπιση και τη δημιουργία νέων υγιών κυττάρων, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγή του κολλαγόνου.

Με μικροδερμοαπόξεση: Γίνεται με τη βοήθεια εξειδικευμένου μηχανήματος και βελτιώνει την όψη των ραγάδων στα αρχικά στάδια εμφάνισης τους. Επιπλέον, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο και επιτυγχάνει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Αν έχετε σοβαρά καρδιαγγειακά νοσήματα, επιληψία, αρκετά ευαίσθητο δέρμα, δερματικές βλάβες ή είστε σε εγκυμοσύνη αποφύγετέ τη.

Με πήλινγκ: Αφαιρούνται κάποιες επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, διεγείροντάς το να αναπαραχθεί. Απαιτείται προσοχή, καθώς το δέρμα στην περιοχή των ραγάδων είναι πολύ λεπτό.

Με χρήση λέιζερ: Οι ακτίνες λέιζερ δεν αφαιρούν τις ραγάδες αλλά τις κάνουν λιγότερο εμφανείς και ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί laser (IPL, ραδιοσυχνότητες, laser παλμικής χρωστικής) με επιτυχία. Ωστόσο η τεχνολογία Fractional φαίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση τους.

Με φυσικές συνταγές: Για την πρόληψη των ραγάδων θα χρειαστείτε:

3 κ.σ. λάδι Αχιλλέας (χιλιόφυλλο)

1 κ.σ. βαλσαμέλαιο

1 κ.γ. κερί μέλισσας

Οδηγίες

Ανακατέψτε τα υλικά ζεσταίνοντας το κερί μέλισσας ελαφρώς. Για πρόληψη κάντε επάλειψη μία φορά την ημέρα στις προβληματικές περιοχές. Στην εγκυμοσύνη κάντε 2 φορές επάλειψη την ημέρα, από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και 6 μήνες μετά τον τοκετό. Για θεραπεία κάντε επάλειψη δύο φορές την ημέρα με ελαφρύ μασάζ.


Το μυστικό



Προλάβετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο. Δοκιμάστε το βούτυρο του κακάο το οποίο µαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρµα από την ξηρότητα, απορροφάται εύκολα και βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων. Επίσης, το εκχύλισµα του φυτού Aloe vera αυξάνει τοπικά τη µικροκυκλοφορία, ενυδατώνει, µαλακώνει και επουλώνει.


Άννα Κουρνίκοβα: έγκυος από τον Ενρίκε Ινγκλέσιας;

Posted: 20 Nov 2011 05:32 AM PST


Άννα Κουρνίκοβα- Ενρίκε Ινγκλέσιας: η σχέση τους μετράει δέκα ολόκληρα χρόνια αλλά παρόλα αυτά οι δυο τους δεν έχουν δώσει ποτέ λαβές για σχόλεια. Μοναδική εξαίρεση οι φήμες περί εγκυμοσύνης που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί. Όμως, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μόλις χθες δίνουν από μόνες τους την απάντηση.

Το όμορφο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο σκάφος τους. Η κοιλίτσα της Άννας Κουρνίκοβα ήταν εμφανώς φουσκωμένη. Και αυτό από μόνο του δεν είναι περίεργο αλλά όταν έχεις να κάνεις με μια πρωταθλήτρια τέννις με αψεγάδιαστο σώμα το ζήτημα αλλάζει. Οι φωτογραφίες παρακάτω μαρτυρούν την αλήθεια...






Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες ο Ενρίκε φαίνεται να έχει σκύψει και να φιλάει την κοιλίτσα της αγαπημένης του. Βεβαίως, η ίδια είχε εκφράσει ένα μήνα πριν την επιθυμία της να κάνει παιδί: "Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Είτε να κάνω δικά μου είτε να υιοθετήσω. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τους άλλους". Όσον αφορά την σχέση της με τον Ενρίκε η Άννα Κουρνίκοβα είχε δηλώσει: "Πιστεύω στην δέσμευση. Πιστεύω στο να είσαι ανοιχτός στον άλλο, να υπάρχει εμπιστοσύνη, να σε σέβεται και να τον σέβεσαι κι εσύ!"



Το ζευγάρι έκανε μια ώρα περίπου βόλτα με το σκάφος τους ενώ κατέληξαν στο Μαϊάμι για να δουν το σπίτι το οποίο χτίζουν μαζί. Η αξία του ανέρχεται στα 20 εκατομύρια δολάρια.


Δ. Βανδή: Πυρετός προετοιμασιών λίγο πριν την πρεμιέρα!

Posted: 20 Nov 2011 05:30 AM PST


Μετά την επιτυχημένη περιοδεία στην Αμερική η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα στο "Fever" μαζί με τον Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι τρεις διάσημοι καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο την Παρασκευή και υπόσχονται ένα υπερθέαμα στο κοινό.
Με πολύ κέφι και μεράκι αυτές τις μέρες η Δέσποινα ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή της στη σκηνή. Ήδη κάνει αρκετές ώρες πρόβα μαζί με την Έλλη και τον Νίκο και ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι είναι τελειομανής και καλή επαγγελματίας και θέλει όλοι όσοι βρεθοούν στο νυχτερινό κέντρο να απολαύσουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.
"Η Δέσποινα συνεχίζει κανονικά τις πρόβες αυτήν την εβδομάδα, καθώς η πρεμιέρα πλησιάζει. Είναι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την Κοκκίνου και τον Οικονομόπουλο και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα", αποκάλυψε άνθρωπος από το επαγγελματικό της περιβάλλον στο TLIFE.
Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζει και τη νέα δισκογραφική δουλειά της, τραγούδια από την οποία θα παρουσιάσει την Τετάρτη σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα κάνει με τον Μάκη Πουνέντη και το "Ρυθμό 9,49" στο Dream City. Εκεί η Δέσποινα θα υποδεχτεί όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της και θα μοιραστεί μαζί τους τις νέες της επιτυχίες.
Ενώ τα νέα της τραγούδια θα τα ακούσουμε και live στην πρεμιέρα της, η οποία θα έχει παλιά και νέα κομμάτια, αλλά και ντουέτα-έκπληξη.
Το πρόγραμμα της Δέσποινας, όμως, δεν σταματά εδώ, αφού η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την ευαισθησία της στα παιδιά και τη φιλανθρωπική της δράση. Έτσι, πριν το Δεκέμβρη έχουν προγραμματιστεί δυο εκδηλώσει για καλό σκοπό.
Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στο Fever στις 2 Δεκεμβρίου, όπου η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνιστήσουν στην εορταστική συνεστίαση, που διοργανώνει ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου. Αλλά και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Δέσποινα ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο "Χαμόγελο του παιδιου"!

Σοκάρει η παράκληση της μάνας: "Θα βάλετε το παιδί μου στο ορφανοτροφείο μέχρι να βρω δουλειά;"

Posted: 20 Nov 2011 05:29 AM PST


Ελπίζουμε να μην είναι μόνο μια τραγική αρχή όσων άσχημων μας περιμένουν... Η κρίση είναι εδώ για όλους αλλά κάποιες οικογένειες, κυρίως με πατέρα και μάνα άνεργους έχουν φθάσει στο έσχατο σημείο να μην μπορούν να ταϊσουν τα παιδιά τους.....

Η κρίση διαλύει οικογένειες στη χώρα μας, όπως μαρτυρούν κρατικοί αξιωματούχοι τους οποίους καθημερινά προσεγγίζουν γονείς που δεν μπορούν να συντηρήσουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους είναι καθημερινό το φαινόμενο γονείς να προσέρχονται ακόμη και σε εισαγγελικά γραφεία παρακαλώντας ώστε τα παιδιά τους να μπουν σε κάποιο ορφανοτροφείο για να μην αντιμετωπίσουν το φάσμα της πείνας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 30χρονης γυναίκας από την Πετρούπολη, η οποία ζήτησε από την εισαγγελία να κρατήσει το μωρό της "για να μην πεθάνει από το κρύο" όπως τους είπε. Η γυναίκα δεν είχε να πληρώσει ενοίκιο ενώ στο σπίτι της είχαν κόψει το ρεύμα. Τους είπε επίσης ότι είχε καταφύγει στον Αρχιεπίσκοπο ο οποίος έβγαλε από την τσέπη του λεφτά και της έδωσε.

Τελικά οι άνθρωποι στην εισαγγελία έκαναν έναν έρανο εκείνη τη στιγμή και της έδωσαν τα χρήματα για να πληρώσει το ενοίκιο και να μην αποχωριστεί το παιδί της, ενώ ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σε φορείς του δήμου και της ενορίας να τους στηρίξουν όπως μπορούν.

Άλλη περίπτωση που φέρνει στο φως το ρεπορτάζ του Έθνους, η κ. Μαρία μητέρα με τέσσερα παιδιά που ήρθε στο εισαγγελικό γραφείο ζητώντας να μπουν σε ίδρυμα τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας επτά και εννιά ετών.

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη αποκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες του θανάτου του

Posted: 20 Nov 2011 05:10 AM PST


Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς και οι φίλοι του Νίκου Γιγουρτάκη το ξαφνικό χαμό του. Συγκλονισμένος ο πατέρας του μίλησε για τις πραγματικές αιτίες του θανάτου του παιδιού του και τις δύσκολες στιγμές που περνούν μετά το χαμό του.
Κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού bazaar προσωπικών αντικειμένων του Νίκου Γιγουρτάκη, που πραγματοποίησε η οικογένεια του, ο πατέρας του δεν άντεξε και ξέσπασε αποκαλύπτοντας πως η πραγματική αιτία του θανάτου του γιου του ήταν τα αναβολικά. "Μπορεί ο θάνατος να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα", δήλωσε χαρακτηριστικά στο STAR.

Ενώ, πρόσθεσε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει κάποια μέτρα γι' αυτήν την κατάσταση: "Η πολιτεία πρέπει να τροποποιήσει την νομοθεσία ούτως ώστε να καταστήσει τα αναβολικά ως τα σύγχρονα ναρκωτικά. Τα αναβολικά είναι τα σύγχρονα ναρκωτικά. Και μάλιστα είναι χειρότερα από τα συνηθισμένα, κοινά ναρκωτικά, γιατί κυκλοφορούν εν ονόματι μιας ομορφιάς και μια δήθεν υγείας. Είναι κρίμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, που γυρνάνε στα γυμναστήρια και μέσα και έξω από τα γυμναστήρια και πουλούν αυτά τα σκευάσματα. Οι έλεγχοι πρέπει να γίνουν πάρα πολύ αυστηροί για να μην χαθούν και άλλες ζωές".
Τέλος, μιλώντας για το γιο του και το φιλανθρωπικό bazaar που έγινε δήλωσε: "Ο Νίκος μας βλέπει και χαμογελά".

Τρανσέξουαλ ψευτογιατρός, έκανε αυξητική σε οπίσθια με ενέσεις τσιμέντου!

Posted: 20 Nov 2011 05:08 AM PST


Είναι από τις ειδήσεις που σοκάρουν ... τόσο για το θράσος και την ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων, όσο και για την αφέλεια κάποιον άλλων. Και επειδή η ιστορία είναι περίεργη και πολύπλοκη, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Η γυναίκα που βλέπεις πάνω και στα δεξιά σου, καταρχήν δεν είναι γυναίκα.... Είναι άντρας που έγινε γυναίκα, δηλαδή τρανσέξουαλ. Μέχρι εδώ καλά (λέμε τώρα). Σίγουρα όμως δεν σου έκανε εντύπωση αυτό. Σου έκανε εντύπωση η αποκρουστική και ...αφύσικα μεγάλη περιφέρειά της!


Η "γυναίκα" αυτή συνελήφθη και κατηγορείται ότι παρίστανε τον πλαστικό χειρουργό και έκανε επικίνδυνες ενέσεις με κοκτέιλ ...οικοδομικών υλικών σε γυναίκα, το οποίο αποτελείτο από τσιμέντο, ναι καλά διάβασες, τσιμέντο, σούπερ κόλα και υλικό που κολάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων!

Τις ενέσεις από το πραγματικά... εκρηκτικό μείγμα τις έκανε για να αυξήσει και να στρογγυλέψει τα οπίσθια της αφελούς ασθενής της και μάλιστα την χρέωσε 800 ευρώ.. Η ασθενής όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός ότι είχε μετά την "επέμβαση" φρικτούς πόνουςσε όλο της το σώμα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της...

Όπως φαίνεται όμως και στην φωτογραφία τις ίδιες ενέσεις έκανε και στα δικά της οπίσθια έχοντας αυτά τα ...τραγικά αποτελέσματα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι απεγνωσμένες προσπάθειες γυναικών να κάνουν τα οπίσθιά τους στρογγυλά και τέλος πάντων ελκυστικά για τους άντρες, καταφεύγουν σε μη ενδεδειγμένες μεθόδους που μπορεί να τους κοστίσουν ακόμα και τη ζωή τους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικών που πέθαναν πάνω στο νόμιμο ή παράνομο χειρουργικό τραπέζι. Αλλά σίγουρα η υπόθεση του θύτη, θύματος της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι από τις πιο κραυγαλέες!

Δες την φωτογραφία που δημοσίευσε η daily mail, με τα υλικά (τσιμέντο κλπ) με τα οποία έκανε την "επέμβαση" ο (η) ψευτογιατρός! Aπίστευτο πραγματικά!




Μήπως ξαφνικά, εκτίμησες τα.. οπίσθια που σε έδωσε η μητέρα σου και η.. μητέρα φύση;






Ακόμα και οι θεές θέλουν το μακιγιάζ τους! Δες τις διάσημες χωρίς makeup!

Posted: 20 Nov 2011 05:05 AM PST


Είναι διάσημες, έχουν στην υπηρεσία τους make up artists και hair stylists που βρίσκονται στην υπηρεσία τους ανά πάσα στιγμή. Όμως, υπάρχουν φορές που εκείνοι παίρνουν άδεια και τότε οι διάσημες κυκλοφορούν έξω στους δρόμους χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποκαλύπτεται όλη η γυμνή αλήθεια. Κάποιες από αυτές παραμένουν κούκλες, κάποιες όμως εύχονται αυτές οι φωτογραφίες να μην είχαν κυκλοφορήσει ποτέ! Οι διάσημες χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Πώς να δείχνουν άραγε; Καιρός να τις δεις...

Stars του Hollywood χωρίς μακιγιάζ


Η Beyonce έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα που το make up απλώς προσθέτει πόντους στην φυσική ομορφιά της. Βεβαίως, τα μάτια της έχουν μια φυσική καθοδικότητα η οποία εξαφανίζεται με το απαραίτητο eyeliner! Ωστόσο, είναι κούκλα έτσι κι αλλιώς.



H Cheryl Crow είναι το λαμπρό παράδειγμα ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα! Το πρόσωπό της είναι εμφανώς πιο λαμπερό και νεανικό με το μακιγιάζ ενώ οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια έχουν εξαφανιστεί.



Η Christy Turlington στην καθημερινότητά της αποφεύγει το μακιγιάζ και η διαφορά της εμφάνισής της σε σχέση με τις βραδινές της εξόδους είναι εμφανής. Πρόσεξε τα φρύδια της! Ενώ στην αριστερή photo φαίνονται σχεδόν ανύπαρκτα, στην δεξιά έχουν τονιστεί με μολύβι φρυδιών και δείχνουν πλούσια, όπως ακριβώς επιβάλλουν οι τάσεις!



Η Ηelena Cristensen όταν κάνει μακιγιάζ προτιμά να τονίζει τα μάτια της και αφήνει τα χείλη της φωτισμένα με ένα απαλό lip gloss. Όμως, αυτό αρκεί να κάνει την διαφορά. Και ένα ακόμη μυστικό που δεν έχεις σκεφτεί: στην δεξιά φωτογραφία τα μαλλιά της είναι πεσμένα στο πρόσωπο σε αντίθεση με την αριστερή. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν φαίνονται οι ρυτίδες της γύρω από τα μάτια!



Η γλυκιά ηθοποιός Catherine Heigl είναι εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή με το μακιγιάζ της. Όταν, όμως, αυτό φύγει εμφανίζεται από κάτω μια επιδερμίδα θαμπή και αρκετά κόκκινη. Σίγουρα θα θέλαμε να ξέρουμε τι make up χρησιμοποιεί!



Wow! Η Katy Perry χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες, το make up και τα χρωματιστά extension θα ήταν μια γυναίκα που δεν θα πρόσεχες ποτέ! Τα φρύδια της είναι κακοσχηματισμένα και μάλιστα φαίνεται ότι έχει την κακιά συνήθεια να πειράζει τα σπυράκια στο πρόσωπό της. Πώς αλλιώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα σημάδια;



Η Kim Kardashian έχει εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο άνω και κάτω μέρος του ματιού. Στην πραγματικότητα, όμως, οι βλεφαρίδες της είναι αρκετά κοντές και ίσιες. Η Kim σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της χωρίς μακιγιάζ!



Κάποιες αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, botox και υαλουρονικό γύρω από τα χείλη είναι η εικόνα που εμφανίζει η Kristie Alley. Με το μακιγιάζ, τα πράγματα δεν βελτιώνονται αφού ο γερασμένος λαιμός της είναι αυτός που προσέχουμε τελικά!



Όλοι αναρωτιόμασταν πώς μπορεί να δείχνει η Lady Gaga κάτω από τους τόνους make up και τις μεταμφιέσεις της. Μέχρι που μας έλυσε την απορία με μια και μοναδική φωτογράφιση χωρίς make up που έκανε για το περιοδικό Bazaar. Bέβαια, κι εκεί το ρετούς έκανε κάποια μικρά θαύματα...



Ουπς! Το Φιλαράκι μας Lisa Kudrow είναι άλλη χωρίς μακιγιάζ. Τόσο άλλη που ούτε που θα την καταλάβαινες αν περπατούσε δίπλα σου! Το πρόσωπό της δείχνει πολύ κουρασμένο και αρκετά γερασμένο. Σίγουρα, το make up που χρησιμοποιεί είναι αντιγηραντικό!



Η Liza Minelli χωρίς μακιγιάζ και με μακιγιάζ! Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που η προσωπικότητα επισκιάζει την εμφάνιση....



Όταν είσαι η Miranda Kerr είσαι κούκλα έτσι κι αλλιώς! Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η επιδερμίδα της είναι λαμπερή, πεντακάθαρη και σφριγηλή. Και παρά το γεγονός ότι είναι νέα μανούλα κάτω από τα μάτια της δεν θα δεις ίχνος από μαύρους κύκλους. Αν μη τι άλλο, προικισμένη!



Η Tori Spelling έχει απαθανατιστεί πολλές φορές χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Την προτιμάμε σαφώς μακιγιαρισμένη. Τα κόκκινα χείλη της δίνουν πόντους glam ενώ το ρουζ και το make up κάνουν το πρόσωπό τους να δείχνει ξεκούραστο.



Η Μaria Menounos είναι πραγματικά μια κούκλα! Το δέρμα της είναι πεντακάθαρο και τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της δεν έχουν ανάγκη από σκιές και ρουζ για να αναδειχθούν.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές