Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Δευτερόλεπτα μετά το... κακό (pics)

Posted: 20 Nov 2011 07:30 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..





















Γυναίκες: Δεν μπορούν να κρατήσου μυστικό πάνω από μισή ώρα

Posted: 20 Nov 2011 07:00 PM PST

Έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό για παραπάνω από μισή ώρα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την εταιρεία παραγωγής προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας Simple, οι γυναίκες διακατέχονται από την ανάγκη να κουτσομπολέψουν και δεν μπορούν να περιμένουν πάνω από 30 λεπτά για να εκμυστηρευτούν ένα μυστικό σε κάποιον άλλον.
Ανάλογα βέβαια με το μυστικό τα πρώτα άτομα με τα οποία θα κουτσομπολέψουν είναι με τους συντρόφους τους, τις μητέρες ή τις καλύτερες τους φίλες. Ερωτήθηκαν 3000 γυναίκες και παραδέχτηκαν μία στις δέκα ότι δεν μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό όσο σημαντικό κι αν είναι. Το 85% παραδέχτηκε ότι χαίρεται όταν ακούει κουτσομπολιό από άλλους. Οι μισές δήλωσαν ότι έχουν την ανάγκη να εξομολογηθούν τα μυστικά σε κάποιο τρίτο πρόσωπο ενώ ένα 13% παραδέχτηκε ότι αποκάλυψε ένα μυστικό επίτηδες.

Φαντασμαγορικοί τρόποι για να ανοίξετε μια μπύρα (vids)

Posted: 20 Nov 2011 06:30 PM PST

Για να ανοίξει κάποιος το μπουκάλι της μπύρας υπάρχουν πολύ πιο «φαντασμαγορικοί» τρόποι από το ανοιχτήρι και τον αναπτήρα!
Αν νομίζει κανείς ότι το άνοιγμα του μπουκαλιού της μπύρας με αναπτήρα και μαχαιροπίρουνα είναι «κόλπο», ας ρίξει μια ματιά στους παρακάτω τρόπους.

Οι μέθοδοι που ακολουθούν είναι σίγουρα ξεχωριστοί αλλά απαιτούν ορισμένες δεξιότητες που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτός που θέλει απλά να πιει μια μπύρα, θα διαθέτει.

Μπαστούνι του γκολφ



Η παρέα που θα παρακολουθήσει κάποιον να ανοίγει μπύρα με τον τρόπο αυτό, είναι σίγουρο ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Αλυσοπρίονο



Προτεινόμενη συσκευασία είναι η εξάδα!

Μηχανάκι cross



Όποιος το δοκιμάσει, δεν χρειάζεται καν να ξέρει να οδηγεί μηχανή cross…
  
Πιστόλι



Οι σφαίρες δεν θα χρειαστούν!

Χασάπης ήταν ο πλαστικός σου; (pics)

Posted: 20 Nov 2011 06:00 PM PST

Το λιγότερο που θα μπορούσε να του κάνει είναι... μια μήνυση..

Sexy κορίτσια από το twitter (pics)

Posted: 20 Nov 2011 05:30 PM PST



3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46


48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67


Τι έχουν σπουδάσει οι celebrities ;

Posted: 20 Nov 2011 05:00 PM PST

Μπορεί τελικά να τους κέρδισε η show
biz... όμως αρκετές είναι οι διασημότητες που κάθισαν σε φοιτητικά έδρανα και κατάφεραν να αποκτήσουν έστω ένα πτυχίο! Ασχέτως αν οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν, ένα πτυχίο δεν χάνει ποτέ την αξία του.
Φαίη Σκορδά:

Η παρουσιάστρια του "Πολύ μπλα μπλ"» φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, όπου σπούδασε Φιλοσοφία του Θεάματος με ειδικότητα στο θέατρο, ενώ έκανε και το μεταπτυχιακό της στα ΜΜΕ. Είχε, δε, τη δυνατότητα να
παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια του Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος είναι ιδρυτικό στέλεχος της συγκεκριμένης σχολής.

Γκλόρια Έστεφαν:

Η διάσημη κουβανέζα τραγουδίστρια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, από όπου και έλαβε το πτυχίο της με τον τίτλο 'Επικοινωνία και Ψυχολογία'. Παράλληλα με τις σπουδές της, η Έστεφαν είχε πιάσει και δουλειά ως μεταφράστρια Ισπανικών και Γαλλικών στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.
Νάταλι Πόρτμαν:

Αν και μικρή σε ηλικία, η Νάταλι Πόρτμαν έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του Hollywood... Tαλαντούχα ηθοποιός, όμορφη αλλά πάνω από όλα... έξυπνη, αφού κατάφερε να περάσει στο Χάρβαρντ και να πάρει πτυχίο στην Ψυχολογία. Η Πόρτμαν έχει και έφεση στις ξένες γλώσσες, αφού
μιλάει Γαλλικά, Γιαπωνέζικα και Ισπανικά.

Τζένιφερ Κόνελι:

" Ρέκβιεμ για ένα όνειρο", "Ένας υπέροχος άνθρωπος", "Ματωμένο Διαμάντι" κ.α. είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες έχει πρωταγνωνιστήσει η Τζένιφερ Κόνελι. Η οποία, παρεπιπτόντως, ήταν επί δύο χρόνια φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ και αργότερα του Στάνφορντ, στο οποίο και μεταφέρθηκε προκειμένου να τελειώσει τις σπουδές της στην Αγγλική Φιλολογία.

Ντέιβιντ Μπουκόβνι:

Τον γνωρίσαμε ως ειδικό πράκτορα του FBI μέσα από την επιτυχημένη σειρά "X-Files". Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, ο Μπουκόβνι ήταν φοιτητής σε δύο από τα Τοp Πανεπιστήμια παγκοσμίως. Αφού τέλειωσε το προπτυχιακό του από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, συνέχισε τις σπουδές του στο Γέιλ και πήρε master στην Αγγλική Φιλολογία, ενώ ξεκίνησε και το Διδακτορικό
του, το οποίο ωστόσο δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

Γιώργος Τσαλίκης:
Ο Γιώργος Τσαλίκης φεύγει στα δεκαοκτώ του από την Ελλάδα και εγκαθίσταται στο Βουκουρέστι.Ξεκινάει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου, τις οποίες και ολοκληρώνει το 1999. Ποτέ, όμως, δεν ασχολήθηκε με αυτό που σπούδασε, αφού τoν κέρδισε η μουσική!

Μαριέττα Χρουσαλά:

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής "Η Ελλάδα παίζει" είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πτυχίο της έχει φανεί σίγουρα χρήσιμο στην μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία, αφού είναι από τους λίγους εγχώριους celebrities που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν.

Σταμάτης Κραουνάκης:

Ο Σταμάτης Κραουνάκης προφανώς, έκανε σπουδές στη μουσική,πέρα όμως από αυτές, αποφοίτησε και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, και συγκεκριμένα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών.
Χάρης Ρώμας: 

Όταν ανακοίνωσε στους γονείς του ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής, εκείνοι του εναντιώθηκαν. Έτσι ο Χάρης Ρώμας ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις οποίες και ολοκλήρωσε μετά από το πέρας μιας δεκαετίας.

Με τέτοιες barwoman το μαγαζί θα είναι συνέχεια γεμάτο (pics)

Posted: 20 Nov 2011 04:30 PM PST

Δεν θα προλαβαίνουν τα ποτά..












barmensi01 Something For Drink?
barmensi02 Something For Drink?
barmensi03 Something For Drink?
barmensi04 Something For Drink?
barmensi05 Something For Drink?
barmensi06 Something For Drink?



barmensi08 Something For Drink?
barmensi09 Something For Drink?
barmensi10 Something For Drink?
barmensi11 Something For Drink?
barmensi12 Something For Drink?
barmensi13 Something For Drink?
barmensi14 Something For Drink?
barmensi15 Something For Drink?
barmensi16 Something For Drink?
barmensi17 Something For Drink?
barmensi18 Something For Drink?
barmensi19 Something For Drink?
barmensi20 Something For Drink?
barmensi21 Something For Drink?
barmensi22 Something For Drink?
barmensi23 Something For Drink?
barmensi24 Something For Drink?
barmensi25 Something For Drink?
barmensi26 Something For Drink?
barmensi27 Something For Drink?
barmensi28 Something For Drink?
barmensi29 Something For Drink?
barmensi30 Something For Drink?
barmensi31 Something For Drink?
barmensi32 Something For Drink?
barmensi33 Something For Drink?
barmensi34 Something For Drink?
barmensi35 Something For Drink?
barmensi36 Something For Drink?
barmensi37 Something For Drink?
barmensi38 Something For Drink?
barmensi39 Something For Drink?
barmensi40 Something For Drink?
barmensi41 Something For Drink?
barmensi42 Something For Drink?
barmensi43 Something For Drink?
barmensi44 Something For Drink?
barmensi45 Something For Drink?
barmensi46 Something For Drink?
barmensi47 Something For Drink?
barmensi48 Something For Drink?
barmensi49 Something For Drink?
barmensi50 Something For Drink?
barmensi51 Something For Drink?


Οι πιο αστείες συμφωνίες για προίκα στην Ελλάδα

Posted: 20 Nov 2011 04:00 PM PST

Περισσότερα από 3000 προικοσύμφωνα που έμειναν στην ιστορία περιλαμβάνονται στο... "Γαμήλια συμβόλαια στον ελληνικό χώρο 1500-1830" προκαλώντας άλλοτε γέλιο άλλοτε σκεπτικισμό, δίνοντας πάντως σε κάθε περίπτωση το στίγμα της επόχης τους.Η προίκα συνήθως αποτελούνταν από ρούχα και οικοσκευή, αλλά οι πιο πλούσιοι έδιναν κοσμήματα, χωράφια και σπίτια. Βλέπει κανείς σε προικοσύμφωνα να δίνονται ρούχα φορεμένα , το χρησιμοποιημένο τηγάνι της γιαγιάς ή δυο ρίζες ελιές σε ένα χωράφι ξένο κ.λπ.", εξήγεί η επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης η κ. Κάσδαγλη.

Την προίκα την έδινε ο γονιός, ο θείος ή κάποιος άλλος συγγενής για να εξασφαλιστεί η νέα γενιά, αλλά και για να εξασφαλιστεί ο ίδιος ο προικοδότης στα γηρατειά του.

Σπαρταριστά στοιχεία μπορεί να βρει κανεις στο πρόγραμμα "Γαμήλια συμβόλαια στον ελληνικό χώρο 1500-1830" το οποίο πήρε ηλεκτρονική μορφή και χαρακτηριστικά αποσπάσματά του αναδημοσιεύονται στο flashnews.gr

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα προικοσύμφωνο, που χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 17ου αιώνα, με το οποίο "εν ονόματι της Αγίας Τριάδος και της κόρης Κοκόνας προστάτιδος της Νήσου Πόρου" η μελλόνυμφη Κητή προικίζεται- μεταξύ άλλων- με "δύο μεσοφόρια ολόγερα και μπουγαδιασμένα, ενάμισυ ζευγάρι σκάλτσες, έως ότου γίνη ο γάμος έχει καιρόν να πλέξη και την άλλη να γίνουν δυο ζευγάρια, δυο ζευγάρια παπούτσια το ένα μπαλωμένο", ενώ του γαμπρού του δίνεται "μια σκούφια, να φορά βραδιά παρά βραδιά για να μην τρυπήσει γρήγορα".

Στην προίκα της Κητής περιλαμβάνονται ακόμη δυο τσουκάλια της προγιαγιάς της, ένα... ουροδοχείο "παστρικό και άπιαστο", αλλά και δυο κότες, ένας πετεινός, ένα κόσκινο κουκιά, σπιτικά μακαρόνια και δυο οκάδες ελιές!

Με ένα άλλο προικοσύμφωνο που συντάχθηκε στις 13-2-1898 (το ανακάλυψε στη Βέροια ο μελετητής Γιώργος Χιονίδης και παρουσιάστηκε στο Η΄ Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας), δίνεται προίκα συνολικής αξίας 50.000 γροσιών, στην οποία- μεταξύ άλλων- περιλαμβάνεται ένα σπίτι επιπλωμένο και ένα χωράφι στο σιδηροδρομικό σταθμό, με τον όρο ο γαμπρός και η νύφη να συγκατοικήσουν εφ' όρου ζωής με τους δύο γονείς της κοπέλας.

Πλούσια νύφη πρέπει να ήταν η Μαργήτσα, κόρη του Θεολόγου Δημητράκη, από τον Πλάτανο της Ανατολικής Θράκης, την οποία ο πατέρας της προίκισε το 1919, όχι μόνο με ρούχα, στρώματα, παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες, υφάσματα μεταξωτά, αλλά και με χρυσαφικά και χωράφια.

"Το ενδιαφέρον στο προικοσύμφωνο της γιαγιάς μου της Μαργήτσας είναι ότι και ο γαμπρός, δηλαδή ο παππούς μου, δίνει στη νύφη ένα χρυσό πεντόλιρο, δύο χρυσά δαχτυλίδια, μία χρυσή καρφίτσα, χρυσό ρολόι, και διαμαντένιο σταυρό με χρυσή καδένα", αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μάρθα Αργιαντοπούλου, στα χέρια της οποία πέρασε το προικοσύμφωνο της γιαγιάς από τη θεία της.

"Ο παππούς μου και η γιαγιά μου, όταν ήρθαν στην Ελλάδα δεν έφεραν μαζί τους περιουσιακά στοιχεία. Ήταν πάμφτωχοι. Φαίνεται, όμως, πως στον Πλάτανο, όπου ζούσαν, ήταν πλούσιοι. Εκείνη την εποχή είχαν καταστραφεί τα αμπέλια των Γάλλων από φυλοξήρα και για να κάνουν κρασί αναγκάστηκαν να αγοράσουν όλη την παραγωγή σταφυλιών από τα Γανοχώρια, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο Πλάτανος. Έτσι, μπορεί να εξηγηθεί πώς πλούτισαν οι κάτοικοι του Πλάτανου, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο προπάππους μου", αναφέρει η κ. Αργιαντοπούλου.

Παράλληλα, τονίζει ότι "το προικί της γυναίκας ήταν σιδεροκέφαλο", δηλαδή μπορεί να διαχειριζόταν την προίκα ο άντρας, αλλά δεν μπορούσε να την εκποιήσει, διότι η κυριότητα ανήκε στη γυναίκα. Σε περίπτωση διαζυγίου, την έπαιρναν τα παιδιά ή αν δεν υπήρχαν παιδιά την έπαιρνε πίσω η γυναίκα.

Σύμφωνα με την κ. Κάσδαγλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περιοχή των Κυκλάδων, όπου προίκα δεν έδινε μόνο η νύφη, αλλά και ο γαμπρός.

Μάλιστα, το σπίτι της γυναίκας το έπαιρνε ως προίκα η πρώτη κόρη, η οποία είχε την υποχρέωση να δώσει το όνομα της μητέρας της στο κορίτσι που θα γεννούσε και στην κυριότητα του οποίου θα περνούσε η προίκα της μάνας.

Αντιθέτως, το σπίτι του άντρα περνούσε στην κυριότητα του γιού του, ο οποίος έπρεπε να πάρει το όνομα του παππού από την πλευρά του πατέρα.

Διαστημικό αεροσκάφος ενδέχεται να πέσει στη γη μέσα στο 2011

Posted: 20 Nov 2011 03:45 PM PST

Με ταχύ ρυθμό εξανεμίζονται οι ελπίδες ότι οι Ρώσοι τεχνικοί της διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos θα κατορθώσουν να πυροδοτήσουν τους κινητήρες του και να αποκτήσουν ξανά τον έλεγχο του σκάφους, σύμφωνα με το Nature και το New Scientist.Ο Φόβος, βάρους 13,5 τόνων, εκτοξεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ του Καζακστάν, πάνω σε έναν ρωσικό πύραυλο Ζενίτ-2SB, με στόχο να προσγειωθεί στο ομώνυμο φεγγάρι του "κόκκινου πλανήτη", να συλλέξει δείγμα 200 γραμμαρίων από την επιφάνεια του και να το φέρει πίσω στη Γη έπειτα από τρία χρόνια, κάτι που ούτε η NASA δεν έχει καταφέρει ακόμα. Ήταν μία υπερφιλόδοξη και πολυδιαφημισμένη αποστολή, με την οποία η Ρωσία επιθυμούσε να αποκτήσει ξανά ένα μέρος της χαμένης αίγλης της σοβιετικής διαστημικής εποχής.

Όμως, ένα άγνωστο τεχνικό πρόβλημα, μετά την αποσύνδεσή του από τον πύραυλο, εμπόδισε την πυροδότηση των δύο μηχανών του και πλέον το σκάφος κινείται σε γήινη τροχιά σε ύψος περίπου 200 χλμ., χάνοντας σιγά-σιγά υψόμετρο, ώσπου, κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος Δεκεμβρίου να πέσει κάπου στη Γη και μαζί του να βυθίσει σε απόγνωση το ρωσικό πρόγραμμα εξερεύνησης των πλανητών. Όπως δήλωσε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία, θα μπορέσει να δώσει προειδοποίηση για την πτώση μόλις δύο ώρες πριν αυτή συμβεί.

Επειδή το σκάφος δεν έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί σε τόσο μικρό υψόμετρο, οι Ρώσοι μηχανικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποκαταστήσουν την επικοινωνία με τον Φόβο, κάτι που έχουν περιθώριο να κάνουν έως τις 21 Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να έχουν καταστραφεί οι μπαταρίες του σκάφους, οπότε να μην έχει καθόλου δική του ενέργεια.

Είναι άγνωστο ακόμα αν το σκάφος θα καταστραφεί τελείως κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα της Γης ή αν θα διασπαστεί σε μεγάλα κομμάτια, που θα φθάσουν έως την επιφάνεια του πλανήτη. Η κρυψίνοια των Ρώσων για τις τεχνικές λεπτομέρειες του σκάφους και της αποστολής δεν βοηθά έναν τέτοιο υπολογισμό.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι αρκετοί τόνοι τοξικών υγρών καυσίμων υδροζίνης του Φόβου, που είναι άθικτοι ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται να διαχυθούν στην ατμόσφαιρα κατά τη διάλυσή του, αν και είναι άγνωστο κατά πόσο μπορούν να φθάσουν στο έδαφος. Σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία, η Ρωσία θα ήταν υπεύθυνη για οποιαδήποτε τυχόν ζημιά προκαλούσαν τα τοξικά καύσιμα σε κατοικημένη περιοχή.

Το ατύχημα του Φόβου αποτελεί πλήγμα και για την Κίνα, καθώς το σκάφος μετέφερε μαζί του έναν μικρότερο κινεζικό δορυφόρο , τον Γινγκχούο-1, που επρόκειτο να τεθεί για έναν χρόνο σε τροχιά γύρω από τον Άρη, προκειμένου να μελετήσει την ατμόσφαιρά του. Ήταν η πρώτη φορά που η Κίνα έστελνε δορυφόρο της σε άλλο πλανήτη. Εξάλλου, η Ρωσία είχε προσπαθήσει άλλη μία φορά, το 1988, να προσεγγίσει τον Φόβο, στέλνοντας δύο σκάφη, κανένα όμως δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Imogen Thomas: Αναστάτωσε με τη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της στο Twitter (pics)

Posted: 20 Nov 2011 03:30 PM PST

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter της, το σούπερ μόντελ από την Ουαλία, ξεσήκωσε τα αντρικά πλήθη.

Η Imogen Thomas, η οποία έγινε γνωστή από το Big Brother της Βρετανίας, φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα κόκκινο εσώρουχο, το οποίο έγραφε Η Σέξι κυρία ΑγιοΒασιλίτσα. Μόλις την ανέβασε στο twitter της, τα σχόλια πήραν φωτιά...

imogen

Δείτε τον σοκαριστικό τραυματισμό του Κιριλένκο της ΤΣΣΚΑ (video)

Posted: 20 Nov 2011 03:15 PM PST

Πάγωσαν όλοι χθες βράδυ βλέποντας τον Αντρέι Κιριλένκο να χτυπά με δύναμη το πρόσωπό του...στο παρκέ. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του παίκτη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Κρίλια.
Ο Ρώσος σούπερ-σταρ προσπάθησε να κλέψει την μπάλα όταν έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη το πρόσωπό του.

Από την πτώση υπέστη κάταγμα στη μύτη, ενώ αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:


Βρείτε τον ψεύτη με 6 απλές κινήσεις!

Posted: 20 Nov 2011 03:00 PM PST

Οι ψεύτες κάνουν συνήθως πολλές γκριμάτσες και μορφασμούς. Χρησιμοποιούν πολύ τη... γλώσσα του σώματος για να καλύψουν τα ψέματά τους και να δείξουν ότι όσα λένε είναι αληθινά. Δώστε βάση σε 6 κινήσεις για να αναγνωρίσετε εύκολα και γρήγορα πότε κάποιος σας λέει ψέματα…
1. Καλύπτει το στόμα του

Όταν ο συνομιλητής σας βάζει το χέρι του στο στόμα… κάτι ύποπτο συμβαίνει, αφού ο εγκέφαλος υποδεικνύει υποσυνείδητα στο σώμα να καταπνίξει τα ψέματα που πρόκειται να ειπωθούν. Επιπλέον, χρησιμοποιεί έναν ψεύτικο βήχα για καλύτερη συγκάλυψη.

2. Αγγίζει τη μύτη του

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν κάποιος λέει ψέματα τότε απελευθερώνονται στο αίμα κετοχολαμίνες που κάνουν το βλενογόννο της μύτης να διαστέλλεται. Αυτό ερεθίζει τη μύτη προκαλώντας φαγούρα.

3. Στρέφει το βλέμμα του αλλού

Ο ψεύτης δεν κοιτάει ποτέ το συνομιλητή του στα μάτια. Ρίχνει το βλέμμα του συνήθως στο πάτωμα ή στρέφει τα μάτια του σε άλλη κατεύθυνση όταν μιλάει. Συχνά τρίβει τα μάτια του δυνατά ή απλώς τα ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα.

4. Τραβάει το αυτί του

Η κίνηση αυτή γίνεται ενστικτωδώς από τον ψεύτη, καθώς δεν θέλει να ακούσει αυτά που λέτε γιατί του προκαλεί άγχος και αγωνία το γεγονός ότι πρέπει να σας απαντήσει με ψέματα.

5. Ξύνει το λαιμό ή τον αυχένα του

Αυτή είναι μία από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις ενός ψεύτη, την οποία χρησιμοποιεί για να καλύψει την αμηχανία του την ώρα που λέει ψέματα. Η φαγούρα στο λαιμό ή στον αυχένα είναι σημάδι αβεβαιότητας προς τα λόγια του συνομιλητή.

6. Ανασαίνει πολύ γρήγορα

Όταν κάποιος λέει ψέματα η καρδιά του χτυπάει περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αναπνοή να χάνει τον κανονικό της ρυθμό, καθώς η ταχυκαρδία επηρεάζει την κίνηση των πνευμόνων.

Ποιος ηθοποιός αλλάζει μέσα στην μέση του δρόμου; (pics)

Posted: 20 Nov 2011 02:45 PM PST

Δεν εκπλησσόμαστε και τόσο από αυτό που βλέπουμε, μιας και ο...
Mickey Rourke, δεν νοιάστηκε ποτέ για την εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για εκείνον, κι έκανε πάντα του κεφαλιού του.! Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός, τον συνέλαβε να βγαίνει από μία καφετέρια στο Los Angeles, φορώντας μόνο το μποξεράκι του, ενώ όταν έφτασε στο αυτοκίνητό του, έβγαλε από μέσα ένα jean παντελόνι, και το φόρεσε.! Απλά!

Sofia Vergara: «Μου ζητήθηκε να μικρύνω το στήθος μου»

Posted: 20 Nov 2011 02:30 PM PST

Η Sofia Vergara κόβει την ανάσα με τις καμπύλες της και το αβυσσαλέο μπούστο της. Όμως κάποτε της ζητήθηκε να περιορίζει λίγο τη «θέα», όπως η ίδια εξομολογείται το περιοδικό «Health» της Αμερικής.
Το σύνηθες φαινόμενο είναι οι celebrities να αυξάνουν τα προσόντα τους και όχι να τα μειώνουν. «Όταν ήρθα στην Αμερική, ήμουν λίγο "προκλητική" και ένιωθα διαφορετική. Ο ατζέντης μου, μου πρότεινε ότι θα έπρεπε να σκεφτώ να μικρύνω το στήθος μου γιατί κανείς δε θα με έπαιρνε σοβαρά έτσι», αποκαλύπτει.

Όπως εξομολογείται η 39χρονη ηθοποιός, για πολύ καιρό ένιωθε ότι όντως το στήθος της δεν ταίριαζε αναλογικά με τη λεπτή σιλουέτα της, αλλά δεν έκανε τίποτε που αργότερα ίσως το μετάνιωνε.

Στα 17 της μάλιστα, είχε κάνει μια διαφήμιση την Pepsi και φορούσε ένα μικροσκοπικό μαγιό. Τα σχόλια που απέσπασε τότε ήταν σχεδόν θριαμβευτικά που την έκαναν να έχει αυτοπεποίθηση και να πιστεύει στον εαυτό της.

Σε ό,τι έχει να κάνει γενικά με τις πλαστικές επεμβάσεις η ηθοποιός λέει στο περιοδικό: «Δεν είμαι εναντίον τους. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο αν θέλουμε να είμαστε όμορφες παρά να δείχνουμε νεότερες. Γιατί δεν θεωρώ ότι μια πλαστική επέμβαση μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη… αν πας με την προοπτική να γίνεις νεότερη εκεί θα συμβούν όλα τα ατυχήματα».

Μίλα μου για την Mila(pics)

Posted: 20 Nov 2011 02:15 PM PST

Σίγουρα όσοι είδατε το ''Μαύρο Κύκνο'' θα ξεχωρίσατε τη Mila Kunis για την ομορφιά και τη σαγηνευτικότητά της. Απολαύστε την...









Εσάς σας αρέσει το καρπούζι;

Posted: 20 Nov 2011 01:59 PM PST

Όχι; Δείτε τις φωτογραφίες και ίσως αλλάξετε γνώμη...













Οι celebrities που πήραν αρκετά χρονάκια για τις ανάγκες των ρόλων τους (pics)

Posted: 20 Nov 2011 01:45 PM PST

Λίγες ρυτίδες, άσπρα μαλλιά και έτοιμοι για το ρόλο...


Katy Perry






Helena Bonham Carter
Michelle Pfeiffer
Cate Blanchett
Brad Pitt
Katie Price
Rolling Stones

Eπτά πράγματα δεν γνωρίζουμε για το sex!

Posted: 20 Nov 2011 01:30 PM PST

Ελάτε, πείτε την αλήθεια… Όσο κι αν πάτε να το παίξετε εξπέρ στο θέμα σεξ, δεν τα ξέρετε και όλα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε ερωτικές στάσεις, βοηθήματα ή σχετικά ζητήματα που βελτιώνουν την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού αλλά σε δεδομένα που έχουν προκύψει από έρευνες και που πολλά για να μην πω όλα, τα αγνοούσαμε.Καιρός να μορφωθούμε λιγάκι λοιπόν μαθαίνοντάς τα. Ότι γνώση εισπράξει κανείς στη ζωή του, σε καλό του βγαίνει. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα 7 περίφημα πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή που δεν είναι τόσο πολυακουσμένα αναφορικά με το σεξ.

1. Ότι με το σεξ χάνουμε θερμίδες το ξέραμε λίγο πολύ. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος κάνει σεξ για μισή ώρα, χάνει 150-200 θερμίδες! Όχι άσχημα.

2. «Δεν θέλω, έχω πονοκέφαλο»! Χα! Στην πραγματικότητα το σεξ μπορεί να βοηθήσει τον πονοκέφαλο καθώς προκαλεί απελευθέρωση ενδορφίνων που απαλύνουν τον πόνο. Τέλος τα παράπονα κι οι δικαιολογίες περί πονοκεφάλου ε…

3. Σύμφωνα με το «μουσείο του σεξ» στο Μανχάταν των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τον 19ο αιώνα, ο γνωστός σε όλους δονητής χρησιμοποιούνταν στις γυναίκες για την θεραπεία της… υστερίας!

4. Το σπέρμα είναι αντιγηραντικό… Μάλιστα, κάπου το είχε πάρει το αυτί μας κι αυτό. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως αφήνει στο δέρμα πρωτεΐνες που συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων!!

5. Ξέρετε πόσα ζευγάρια κάνουν σεξ καθημερινά κατά μέσο όρο; Περίπου 100 εκατομμύρια!

6. Να και κάτι που θα σας εκπλήξει. Στον πλανήτη υπάρχουν θηλυκοί πιγκουίνοι που εκδίδονται στην… πορνεία, να το πούμε έτσι. Βεβαίως! Σύμφωνα λοιπόν με την ζωολόγο γιατρό Fiona Hunter, κάποιοι πιγκουίνοι κάνουν σεξουαλικές χάρες σε εργένηδες πιγκουίνους με αντάλλαγμα… βότσαλα που τους χρησιμεύουν για να χτίζουν τις φωλιές τους! Άτιμη ζωή…

7. Κι αν σας εξέπληξε το νούμερο 6, τότε θα κλείσουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά. Να ευχαριστείτε τον Θεό άπιστοι άνδρες που γεννηθήκατε στην Ελλάδα κι όχι στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό έχω μόνο να πω. Διότι αγαπητοί μου εκεί η «κερατωμένη» γυναίκα έχει το απόλυτα νόμιμο δικαίωμα να σκοτώσει (!) τον σύζυγό της αλλά αποκλειστικά με τα ίδια της τα χέρια! Ενδιαφέρον…

Απόδραση στο μαγευτικό νησί Koh Samui (pics)

Posted: 20 Nov 2011 01:15 PM PST



Μη χάνεις ούτε στιγμή! Έφυγες για Ταϊλάνδη!

Πρόκειται για μία από τις πλέον εντυπωσιακές χώρες του κόσμου. Και το νησί Koh Samui είναι σίγουρα το νησί που πρέπει οπωσδήποτε να πας. Είναι ευλογημένο με κάτασπρες αμμουδιές, τιρκουάζ νερά, φοινικόδεντρα, νυχτερινή ζωή και εντελώς παραδεισένιο καιρό.









Το «W Retreat Koh Samui» είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα της χώρας. Διαθέτει 75 πολυτελείς βίλες ακριβώς πάνω στο κύμα για να μπορείς να απολαμβάνεις τη μοναδική θέα από χαλαρά ηλιοβασιλέματα, με τον ουρανό να γεμίζει με όλα τα χρώματα.

To υπερπολυτελές θέρετρο φυσικά και διαθέτει μεγάλο αριθμό σπα και beach bars. Προσφέρει τεράστιες επιλογές, όσον αφορά στη νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα εναλλακτικών για διάφορες extreme και μη water activities. Αυτό όμως που θα σου χαραχτεί για πάντα στη μνήμη είναι σίγουρα η μαγεία του τοπίου.


Δείτε πως θα ήταν η Ποκαχόντας στην πραγματικότητα (pics)

Posted: 20 Nov 2011 12:59 PM PST






















Τα 10 μυστικά της επιτυχίας του Steve Jobs

Posted: 20 Nov 2011 12:40 PM PST

Πως κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ο Steve Jobs... Κάποιοι φαντάζονται ότι ίσως να μην είναι τόσο απλό. Στην πραγματικότητα όμως, οι επιχειρηματικές κινήσεις του βασίζονταν στις πιο απλές αρχές...Στην πρόσφατη βιογραφία "The New Normal" του Walter Isaacson για τον ιδρυτή της Apple, περιγράφονται οι ιδέες και οι καινοτομίες που ακολουθούσε ώστε να φτάσει πραγματικά να κατακτήσει τον κόσμο της τεχνολογίας. Η επιχειρηματική του διάνοια, στηρίχθηκε σε δέκα αρχές σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι οποίες βέβαια θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμες για όλους τους επιχειρηματίες...

1. Καινοτομία: Οποιαδήποτε νέα ιδέα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ο Steve Jobs συνεχώς σκεφτόταν καινοτομίες, αλλά έβαζε και τους συνεργάτες του να του λένε ό, τι νέο σκέφτονταν.

2. Η καινοτομία προϋποθέτει πράξεις: η επιμονή και η υπομονή που έδειχνε ο Jobs και ο συνεχής πειραματισμός μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα. Οι ιδέες πρέπει να γίνονται πράξεις όσο δύσκολο κι αν είναι κάποιες φορές.

3. Τα κέρδη ακολουθούν τις εξαιρετικές υπηρεσίες: το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην σωστή εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, στις εξατομικευμένες και προσεγμένες συμβουλές.

4. Ενιαίο όραμα: στοίχιση των μελών της εταιρείας ως λειτουργική ομάδα κάτω από έναν κοινό στόχο.

5. Προσήλωση στην εργασία: η επιτυχία διέρχεται από την προσήλωση των (νεαρών κυρίως) εργαζόμενων στην εταιρεία και από την αντίληψη αυτής ως ευκαιρίας όχι ως μέσου για επόμενη εργασία.

6. Ελευθερία δράσης εντός της εταιρείας: κανείς, και προφανώς δεν μπορεί να αποδώσει όταν η διοίκηση της εταιρείας επεμβαίνει συνεχώς στη δράση του.

7. Απλότητα: Πολλές φορές η απλότητα και ευστοχία φανερώνει μεγαλύτερη κατάρτιση και μειώνει εξίσου τους πιθανούς κινδύνους από ότι η ανάλυση.

8. Διεπιστημονικότητα: ο Jobs δεν είχε εξειδικευμένες γνώσεις ανάπτυξης λογισμικού ή κατασκευής ηλεκτρονικών μηχανημάτων, ωστόσο πέτυχε στον τομέα διότι έφερε μια νέα κοινωνική-αισθητική οπτική.

9. Συνεργασία: είναι δύσκολο να υπάρξει αρμονική συνεργασία μεταξύ πολυάριθμων εργαζόμενων σε μεγάλες εταιρείες. Γνώμονας, όμως, πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, ώστε εκεί να συγκλίνουν οι διαφορετικές απόψεις και μέθοδοι εργασίας.

10. Απελευθέρωση από το δόγμα: η επιτυχία στηρίζεται στην αυτοπεποίθηση και στην απελευθέρωση από κάθε είδους κοινωνική μειονεξία. Όπως έλεγε και ο Jobs άλλωστε «μόλις αντιληφθείς ότι όλα αυτά γύρω σου είναι απλώς πράγματα τα οποία στήθηκαν από ανθρώπους σαν και σένα, αισθάνεσαι τρομερά δυνατός και απελευθερωμένος».

Γιγάντιο χρυσόψαρο 13,6 κιλών

Posted: 20 Nov 2011 12:25 PM PST

Ένας 30χρονος Γάλλος ψαράς, ο Ράφαελ Μπιατζίνι, πήγε για ψάρεμα και έπιασε ένα γιγάντιο χρυσόψαρο βάρους 13,6 κιλών, περίπου δηλαδή, όσο ζυγίζει ένα 3χρονο κοριτσάκι.Το ψάρι αυτό φημίζεται πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια του είδους του που έχουν πιαστεί.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κατόρθωμα αυτό είναι ίσως και το όνειρο κάθε ψαρά. Βέβαια ο ευσυνείδητος νέος που έπιασε το τεράστιο αυτό ψάρι, το άφησε ελεύθερο, αφού πρώτα έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να το βγάλει από το νερό της λίμνης, στην οποία το έπιασε, έκανε 10 λεπτά.

Τέλος, οι φίλοι του δήλωσαν ότι ήταν πολύ τυχερός που το βρήκε αφού πολλοί ξεροστάλιαζαν για να πιάσουν ένα τέτοιο ψάρι ψαρεύοντας πολλά χρόνια.

Πως να την κοιτάξεις στα μάτια όταν έχει τέτοια προσόντα; (video)

Posted: 20 Nov 2011 12:10 PM PST

Ο λόγος για τη Nicole Scherzinger η οποία ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και τρέλανε τον παρουσιαστή από την πρώτη στιγμή. Τι να κάνει και αυτός... άνθρωπος είναι. Δείτε το βίντεο..



iPhone 4S vs Galaxy Nexus (pics)

Posted: 20 Nov 2011 11:55 AM PST

Το Anandtech δημοσιεύει για μια ακόμη φορά ορισμένα ενδιαφέροντα συγκριτικά τεστ μεταξύ του iPhone 4S της Apple και του πρόσφατου Galaxy Nexus της Samsung με λειτουργικό Android 4.0. 
Προτού προχωρήσουμε στην προβολή των πινάκων ας ρίξουμε μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. To Galaxy Nexus, λοιπόν, περιέχει έναν διπύρηνο Cortex A9 CPU στα 1.2 GHz, 1GB RAM και PowerVR SGX 540 GPU με το νέο Ice Cream Sandwich της Google. Στο iPhone 4S από την άλλη έχουμε τον διπύρηνο A5 στα 800 MHz με 512MB RAM και τον SGX 543MP2 GPU.

Στα παρακάτω τεστ θα δείτε ότι το Galaxy Nexus υπερτερεί στην συνολική απόδοση του browser (stock browser μάλιστα) έναντι του iPhone 4S ενώ υστερεί στην απόδοση της GPU. Δείτε τα συγκριτικά:

Aτρόμητος παππούς αφοπλίζει ληστή που κρατάει μαχαίρι! (pics)

Posted: 20 Nov 2011 11:40 AM PST


Δείτε τις φωτογραφίες της στιγμής που ο 73χρονος υπάλληλος... βενζινάδικου αφοπλίζει τον οπλισμένο ληστή.

Ο 73χρονος Derek Greenwood από το Accrington της Αγγλίας είναι πλέον ο νέος ήρωας της τοπικής κοινότητας, μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και τον δείχνουν να αφοπλίζει με γυμνά χέρια έναν 27χρονο ληστή που εισέβαλε στο βενζινάδικο που δουλεύει.

Ο συνταξιούχος Greenwood που δουλεύει part-time στο βενζινάδικο είχε αρπάξει ένα μπουκάλι κρασί και υπερασπιζόταν την 25χρονη ταμία, την οποία απειλούσε ο ληστής.



Ξαφνικά, σε μια στιγμή αφηρημάδας του ληστή, ο 73χρονος του όρμησε, τον αφόπλισε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

  
Ο 25χρονος Kieran Devlin παραδέχτηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 5,5 χρόνια κάθειρξη.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές