Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Δείτε τι συμβαίνει όταν ένα iPad πέφτει από τα 300 μέτρα! (video)

Posted: 18 Nov 2011 08:00 PM PST

Πάντα βρίσκει ελκυστικούς τρόπους να διαφημίσει τα προϊόντα της… αλλά αυτή τη φορά το... παράκανε! Ο λόγος για την εταιρεία «G-Form», η οποία κατασκευάζει θήκες για iPad. Τελευταίο τους κατόρθωμα;
Πέταξαν ένα iPad «ντυμένο» με την θήκη τους κάνοντας skydiving και ενώ βρίσκονταν στα 300 μέτρα!
Τι τελικά έγινε;
Η αποκάλυψη στο βίντεο:

mediagate.gr

Λίγη ραπ για να ηρεμήσει το μωρό σας (video)

Posted: 18 Nov 2011 07:00 PM PST

Άραγε δουλεύει με όλα τα μωρά;..









Οι επώνυμες με προσόντα... πολύ καλά για να 'ναι αληθινά (pics)

Posted: 18 Nov 2011 06:30 PM PST

Τα βλέπεις, τα θαυμάζεις, τα αποθεώνεις. Αληθινά ή ψεύτικα, δεν έχει σημασία, αφού πάνω τους έχουν χτιστεί πολλές καριέρες!..


Carmen Electra


Victoria Silvstedt



Adriana Lima



Denise Richards



Katie Price



Jenna Jameson



Tara Reid



Kate Becinsale



Dita von Teese



Heidi Montag



Tila Tequila



Victoria Beckham



Christina Aguilera



Hilary Swank



Fergie



Brook Hogan



Anna Faris



Kelly Rowland



Kourtney Kardashian



Pamela Anderson

5 εταιρίες με απίστευτα προνόμια για τους υπαλλήλους τους (pics)

Posted: 18 Nov 2011 06:00 PM PST

Έχεις φανταστεί ποτέ να σηκώνεσαι απ' το κρεβάτι και να πετάς απ' τη χαρά σου που θα πας... για δουλειά; Το παν είναι το κίνητρο και οι παρακάτω εταιρίες σου δίνουν το καλύτερο.
Βρήκες μια καλή δουλειά, με ικανοποιητικό μισθό, δεν είσαι στο δημόσιο οπότε παίρνεις και τα επιδοματάκια σου και πετάς απ' τη χαρά σου. Κι όμως οι εργαζόμενοι στις παρακάτω εταιρίες έχουν πολλούς περισσότερους λόγους για να χαίρονται.

Google, Inc.


Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα αρνητικό γι' αυτήν την εταιρία. Λοιπόν ξεκινάμε. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ενδιάμεσα σνακ, καφέδες κτλ είναι όλα τσάμπα, και μάλιστα έχεις και δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε 16 gourmet καφετέριες. Όχι ότι κι ότι.

Επίσης αν το σκυλί σου νιώθει μοναξιά και φοβάσαι μην πάθει κατάθλιψη σαν του Κωστέτσου, μπορείς να το πάρεις μαζί σου. Κι αν τελικά το ψυχολογικό πιάσει εσένα κι όχι το σκυλί, μπορείς να πας στον ειδικό χώρο για μασάζ να χαλαρώσεις. Ή αν θες πήγαινε σ' ένα από τα 4 γυμναστήρια που έχει, στον γιατρό ή να πας να βάλεις την μπουγάδα σου στο πλυσταριό. Γιατί το να γυρνάς σπίτι στις 9 και να περιμένεις μέχρι τις 11 το πλυντήριο για να τ' απλώσεις, είναι εκνευριστικό.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Αν είσαι φρέσκος μπαμπάς ή μαμά, μπορείς τους 3 πρώτους μήνες να παίρνεις έτοιμο φαγητό από την εταιρία για το σπίτι. Τέρμα λοιπόν το ταπεράκι απ' την μαμά.

S.C. Johnson


Αν δουλεύεις σ' αυτήν την εταιρία δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς αν δεν έχεις χρόνο για τις δουλειές σου. Η εταιρία προσφέρει στους υπαλλήλους της μια υπηρεσία που αναλαμβάνει διάφορες εξωτερικές δουλειές.

Μπορούν να πάνε τα γράμματα σου στο ταχυδρομείο, να στείλουν λουλούδια στο γκομενάκι που γνώρισες χτες βράδυ, να πάνε super market, να πάρουν τα ρούχα σου απ' το καθαριστήριο, να επιστρέψουν τα βιβλία που πήρες απ' την βιβλιοθήκη, να ανανεώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου ή να στο πάνε για service, ακόμα και να περιμένουν στην ουρά για εισιτήρια μιας συναυλίας. Θες κι άλλα;

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εσύ είσαι στη δουλειά σου για να γυρνάς σπίτι ξέγνοιαστος. Και τα προνόμια δεν σταματούν στην συνταξιοδότηση. Οι συνταξιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν μια ισόβια κάρτα μέλους για το γυμναστήριο και το κέντρο υγείας της εταιρίας. Και να σημειωθεί ότι σε αντίθεση μ' εμάς αυτοί προλαβαίνουν να πάρουν σύνταξη.

MillerCoors, LLC.


Αυτή η εταιρία έχει ένα μόνο προνόμιο για τους υπαλλήλους της. Και ίσως το καλύτερο. Είσαι με τους κολλητούς απ' τη δουλειά, σχολάτε και λέτε «Δεν πάμε για καμία μπύρα;» Είμαι σίγουρη ότι σκηνικό κάτι σου λέει.

Ε, λοιπόν αυτή η μπύρα αλλά και όλες οι επόμενες είναι κερασμένες απ' το αφεντικό. Το 2004 η εταιρία άνοιξε μια μπυραρία για να τα πίνουν οι εργαζόμενοι μετά τη δουλειά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 ποικιλίες βαρελίσιας μπύρας και σε 13 σε μπουκάλι.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι στα καινούρια κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σικάγο, η μπυραρία είναι στο roof garden για να πίνεις την μπυρίτσα σου με θέα το ποτάμι. Κάτι μου λέει ότι σε 2 χρονάκια θα έχουν δικό τους group therapy(εννοείτε δωρεάν) στους Α.Α.

Genentech, Inc.


Το 2006 ανακηρύχτηκε η καλύτερη εταιρία για να δουλεύει κανείς. Αν έχεις παιδί ή σκυλί σου παρέχουν δωρεάν φροντίδα σε κέντρο μέσα στην εταιρία. Επίσης δεν έχεις δικαιολογία να πας με χάλια κουστούμι αφού το καθαριστήριο είναι μέσα στην εταιρία κι αυτό. Όπως και το κομμωτήριο αλλά και ο οδοντίατρος. Όποτε βρες άλλη δικαιολογία απ' τον πονόδοντο για να μην πας στη δουλειά.

Όλοι οι καφέδες σου είναι κερασμένοι, καθώς και το φαγητό σου. Απλά αν θες σούσι πρέπει να ενημερώσεις για να στο έχουν έτοιμο. Μην φας το χθεσινό.

Κι επειδή ανησυχούν μην «καείς» απ' την πολύ δουλειά, πέρα από την άδεια που δικαιούσαι κάθε χρόνο, σου δίνουν έξτρα 6 βδομάδες κάθε περίπου 7 χρόνια. Δεν ανέφερα φυσικά ότι η άδεια είναι πληρωμένη. Κατάλαβες τώρα γιατί πήρε το βραβείο;

Chesapeake Energy

Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία φυσικού αερίου στην Αμερική. Γι' αυτό και δίνει αρκετά προνόμια αν αποφασίσεις να δουλέψεις εκεί.

Αρχικά μπορείς να κάνεις δωρεάν μαθήματα ελεύθερης κατάδυσης και αν πάρεις τη βεβαίωση που χρειάζεται σε πάνε και δωρεάν ταξιδάκι στο Μεξικό για να εξασκηθείς. Τώρα αν δεν είσαι φαν της θάλασσας, μπορείς να βγεις στον κήπο(τώρα ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, κήπο δεν το λες!) οπού μπορείς να συμμετέχεις σε μια σειρά δραστηριοτήτων, από επιδείξεις μαγειρικών ικανοτήτων μέχρι μαθήματα γιόγκα και τάι-τσι.

Τι άλλο θες; Και θα μάθεις να μαγειρεύεις, και να κάνεις καταδύσεις και να διαλογίζεσαι.

Μπασκετμπολίστρια από τη Ρωσία με πολλά ταλέντα (pics)

Posted: 18 Nov 2011 05:30 PM PST

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τις φωτογραφίες που ακολουθούν και δεν θα πούμε πολλά. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι μπασκετμπολίστρια. Από τη Ρωσία. Το πως προέκυψε το κόκκινο μαλλί, μη μας ρωτάτε. Το θέμα μας είναι άλλο: Αν αυτή είναι μπασκετμπολίστρια και όχι μοντέλο με τέτοια...
κάλλη, ένα πράγμα θέλω να πω.

«Θέλω να παίξω αντίπαλός της άμυνα!!»

Αυτό μόνο.

Και εσείς φαντάζομαι:

Αφιέρωμα στους πιο σέξι ανθρώπους της χρονιάς (pics)

Posted: 18 Nov 2011 05:00 PM PST

Τους πιο σέξι ανθρώπους της χρονιάς που τελειώνει φωτογράφησε το αυστραλέζικο περιοδικό «Who Mag», βάζοντας στο εξώφυλλο δύο από αυτούς, τη Miranda Kerr και τη Teresa Palmer. Ποιοι είναι οι πιο σέξι για το περιοδικό; Διαβάστε τη λίστα.
• Miranda Kerr
• Teresa Palmer
• Liam Hemsworth
• Jennifer Hawkins and Jake Wall
• Jodi Gordon
• Ricki-Lee Coulter
• Lara Bingle
• Natalie Imbruglia
• Mel B
• Ryan Gosling
• Jennifer Aniston
• Rosie Huntington-Whiteley
• Mila Kunis
• Kim Kardashian
• Blake Lively
• Olivia Wilde
• Colin Farrell
• Emma Stone












Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να πάθει on camera (video)

Posted: 18 Nov 2011 04:40 PM PST

Δεν υπάρχει. Δείτε το βίντεο..



Δείτε πως αντιδρά ένας σκύλος όταν βλέπει εφιάλτη (video)

Posted: 18 Nov 2011 04:20 PM PST

Αν νομίζεις ότι ο σκύλος κοιμάται ήσυχος τότε κάνεις λάθος. Οι αντιδράσεις του πρωταγωνιστή μας είναι πολύ απρόβλεπτες. Δείτε το βίντεο... Ακόμα και οι σκύλοι βλέπουν όνειρα και μάλιστα τις περισσότερες φορές και πάρα πολύ άσχημα. Δείτε τις αντιδράσεις του συγκεκριμένου σκύλου που είχαν απρόβλεπτες συνέπειες για τον ίδιο.




Ο γρίφος που θα σας τρελάνει (vids)

Posted: 18 Nov 2011 04:07 PM PST

Μετρήστε τους ανθρώπους της φωτογραφίας του βίντεο και περιμένετε. Ξαναμετρήστε τους όταν...










η εικόνα αλλάξει και… ΩΧ τί έγινε τώρα;





Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εξήγηση:




Έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού (pics)

Posted: 18 Nov 2011 03:52 PM PST

Όταν ένιωσε το καλάμι του να αντιστέκεται κατάλαβε ότι ήταν μια καλή βραδιά και πως η ψαριά του θα ήταν καλή. Όμως ο 42χρονος Rob Marsh, δε μπορούσε να φανταστεί ότι επρόκειτο να πιάσει το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού της Μεγάλης Βρετανίας.
Πάνω που είχε αρχίσει να χάνει κάθε ελπίδα και ενώ είχε αρχίσει ήδη να ξημερώνει ο Rob κατάφερε να βγάλει έξω από το νερό έναν κυπρίνο σχεδόν 30 κιλών!





Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (pics)

Posted: 18 Nov 2011 03:00 PM PST

Οι περισσότερες διαθήκες, ρητές ή γραπτές, συντάσσονται… για να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες εκείνου που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον μάταιο τούτο κόσμο.. Όχι όμως όλες: Κάποιοι απρόβλεπτοι –μέχρι την τελευταία τους ανάσα- άνθρωποι αποφάσισαν να πουν την τελευταία λέξη για να κάνουν πολιτικό σχόλιο, να αναιρέσουν τα κατορθώματα μιας ολόκληρης ζωής ή απλώς να αποδείξουν ότι ακόμη και λίγο πριν το «τούνελ», μπορούν να κάνουν πλάκα.

ΒιργίλιοςΧρονολογία θανάτου: 10π.Χ.
Τελευταία επιθυμία: « Κάψτε την Αινειάδα!»
Ο φημισμένος ποιητής της Ρωμαϊκής εποχής έγινε γνωστός κυρίως χάρη στην Αινειάδα του, το ρωμαϊκό έπος που υπήρξε για την Ρώμη ό,τι τα ομηρικά έπη για την Ελλάδα. Το έργο του Ομήρου χωρίστηκε σε 24 ραψωδίες. Ο Βιργίλιος, λοιπόν, δεν θα καταδεχόταν τίποτα λιγότερο από το ίδιο μέγεθος έργου. Επομένως, όταν κατάλαβε ότι ο θάνατος έρχεται, αλλά εκείνος είχε ολοκληρώσει μόλις τα 12 μέρη της Αινειάδας, άφησε εντολές να κάψουν το έργο του. Όταν το πληροφορήθηκαν οι φίλοι του, έβαλαν τα δυνατά τους για να αποτρέψουν την «τραγωδία» και ευτυχώς για την ρωμαϊκή και την παγκόσμια συγγραφική παράδοση, τα κατάφεραν.

Ουίλιαμ ΣαίξπηρΧρονολογία θανάτου: 1616
Τελευταία επιθυμία: Να δοθεί στην σύζυγό του το «δεύτερο καλύτερό του κρεβάτι»
Αυτή η τελευταία εντολή του μεγάλου δραματουργού έχει προκαλέσει πολλές υποψίες για την σχέση του με την σύζυγό του Anne Hathaway. Κι αυτό γιατί όχι μόνο ήταν μία ασυνήθιστη επιθυμία, αλλά γιατί αποτέλεσε ολοφάνερη προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην διαθήκη του. Βέβαια, για τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν παράξενο να ασχολείται κάποιος με την κληροδότηση ενός κρεβατιού (τα καλά κρεβάτια ήταν πολύτιμα αντικείμενα), αλλά η εντολή του αποδείχθηκε και μεταφορική, καθώς όταν πέθανε η σύζυγός του, δεν επιτράπηκε το σώμα της να ταφεί στο ίδιο σημείο με τον Σαίξπηρ.

Τσαρλς ΝτίκενςΧρονολογία θανάτου: 1870
Τελευταία επιθυμία: Όσοι θρηνήσουν στην κηδεία του «να μην φορούν φουλάρι, μανδύα, μαύρο παπιγιόν, πλατύγυρο καπέλο ή άλλη παρόμοια αποκρουστική ανοησία».
Μάλλον ο Ντίκενς είχε σκηνοθετήσει πολύ προσεκτικά την κηδεία του, καθώς εκτός από τα παραπάνω, ζήτησε η τελετή να μην είναι δημόσια και το μέρος και η ώρα να μείνουν κρυφά. Ζήτησε επίσης να είναι μια φθηνή και λιτή κηδεία, αλλά καλώς ή κακώς, οι επιθυμίες του αγνοήθηκαν παντελώς: Η τελετή ήταν «κολοσσιαία», με μία τεράστια πομπή που πήρε εθνικές διαστάσεις. Ο νεκρός (δεν) δεδικαίωται.

George Bernard ShawΧρονολογία θανάτου: 1950
Τελευταία επιθυμία: Η ταφόπλακά του «να μην έχει την μορφή σταυρού ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου βασανιστηρίων ή συμβόλου αιματοχυσίας».
 
Ο Shaw είχε μια παράξενη σχέση με την θρησκεία, γι' αυτό και η διαθήκη του περιείχε την δήλωση υποστήριξης των θεωριών του Δαρβίνου έναντι της βιβλικής δημιουργίας. Επίσης, στο ίδιο έγγραφο, ο Shaw προσπάθησε να προωθήσει το φωνητικό αλφάβητο 40 γραμμάτων, με το οποίο σκόπευε να αναμορφώσει ριζικά την αγγλική γραφή. Το βρετανικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της διαθήκης για την γλωσσική αναμόρφωση ως αδύνατο και τα χρήματα που είχε αφήσει ο Shaw γι' αυτό το σκοπό μοιράστηκαν σε τρία ιδρύματα: το Βρετανικό Μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας και την Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης.

Βενιαμίν ΦραγκλίνοςΧρονολογία θανάτου: 1790
Τελευταία επιθυμία: Σε μία δημοκρατία, η κόρη του να μην επιδοθεί στην «ακριβή, μάταιη και άχρηστη ενασχόληση με τα κοσμήματα».
Ένας πρέσβης του Φραγκλίνου στην Γαλλία επέστρεψε κάποτε στις ΗΠΑ φέρνοντας μαζί του ένα πορτρέτο του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣτ', στο οποίο ο «επιδειξίας» μονάρχης χώρεσε 408 διαμάντια. Ο Φραγκλίνος άφησε αυτό το κάδρο στην κόρη του Sarah με την παραπάνω παραίνεση για να την εμποδίσει στο μέλλον να αφαιρέσει από αυτό τα διαμάντια και να φτιάξει κοσμήματα.

John R KellyΧρονολογία θανάτου: 1960
Τελευταία επιθυμία: Τα ρούχα της κόρης του να μην προκαλέσουν την χρεοκοπία του Μονακό.
Αν σας θυμίζει κάτι το επώνυμο του συγκεκριμένου άνδρα, δεν πέφτετε έξω: Πρόκειται για τον πατέρα της Grace Kelly, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του Μονακό και έγινε η «προστατευόμενη πριγκίπισσα» του μικρού κρατιδίου. Η τελευταία του επιθυμία ήταν και το τελευταίο του «αστειάκι» προς την οικογένειά του αλλά και προς τον γαμπρό του, τον Πρίγκιπα Ρενιέ, ο οποίος ήταν αναγκασμένος να πληρώνει τα ακριβά ενδυματολογικά γούστα της κομψής ντίβας.

Harry HoudiniΧρονολογία θανάτου: 1926
Τελευταία επιθυμία: Η γυναίκα του να πραγματοποιεί μία ετήσια σεάνς ώστε εκείνος να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της
Στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο μεγάλος μάγος ασχολήθηκε έντονα με τα πνεύματα και τις σεάνς, εξαιτίας της απώλειας της μητέρας του, με το πνεύμα της οποίας ήθελε να επικοινωνεί. Προσπάθησε επί σειρά ετών να την «ξαναβρεί» μέσα από τις τελετές του, αλλά δεν τα κατάφερε. Για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, πριν τον θάνατό του ο Χουντίνι άφησε στην γυναίκα του 10 τυχαίες λέξεις τις οποίες υποστήριξε πως θα της λέει ως πνεύμα στις ετήσιες σεάνς. Κάθε χρόνο, την ημέρα του Halloween, η σύζυγός του ακολουθούσε τις εντολές του, αλλά το πνεύμα του Χουντίνι δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ναπολέων ΒοναπάρτηςΧρονολογία θανάτου: 1821
Τελευταία επιθυμία: Να ξυρίσουν το κεφάλι του, και τα μαλλιά του να μοιραστούν μεταξύ των φίλων του
Η συγκεκριμένη τρελή τελευταία εντολή του «κοντού» Γάλλου στρατηγού, εκτός της απόδειξης της παράνοιάς του, πολλές δεκαετίες μετά τον θάνατό του απέδειξε και κάτι ακόμα: Ότι ο θάνατός του πιθανότατα οφειλόταν σε δηλητηρίαση. Στις τρίχες που κράτησαν οι φίλοι του Ναπολέοντα βρέθηκε αρσενικό, και οι εικασίες των ειδικών έκαναν λόγο για συστηματική δηλητηρίασή του από τους Άγγλους, καθώς και από τον γιατρό του, ο οποίος τον «θεράπευε» για καρκίνο στομάχου, επιδεινώνοντας την κατάστασή του.

William HearstΧρονολογία θανάτου: 1951
Τελευταία επιθυμία: «Όποιος μπορέσει να αποδείξει ότι είναι παιδί μου, να λάβει το ποσό του ενός δολαρίου»
Ο Hearst ήταν ένας Αμερικανός επιχειρηματίας στον τομέα των εκδόσεων, γιος του George Hearst, ο οποίος του κληροδότησε την San Francisco Examiner, που απέκτησε χάρη σε ένα στοίχημα χαρτοπαιξίας. Ο κροίσος άφησε την παραπάνω εντολή για τα υποψήφια τέκνα του, συμπληρώνοντας δηκτικά πως «κάθε τέτοιος ισχυρισμός θα είναι ψευδής».

John BowmanΧρονολογία θανάτου: 1891
Τελευταία επιθυμία: Κάθε βράδυ μετά τον θάνατό του να ετοιμάζεται δείπνο στο σπίτι του σε περίπτωση που… ξαναζωντανέψει.
Η γυναίκα του και οι δύο κόρες του είχαν ήδη πεθάνει πριν από τον ίδιο, και ο Bowman, δικηγόρος και ιδρυτής του Πανεπιστημίου του Kentucky, είχε πεισθεί πως αφού πεθάνει και ο ίδιος, σύσσωμη η οικογένεια θα επέστρεφε μετενσαρκωμένη. Έτσι, άφησε ένα ποσό της τάξης των 50.000 δολαρίων, ώστε να απασχολείται υπηρετικό προσωπικό, το οποίο θα περιποιούταν την 21 δωματίων έπαυλή του. Το καθημερινό δείπνο και ο καθαρισμός του σπιτιού ακολουθήθηκαν πιστά μέχρι και το 1950, οπότε εξαντλήθηκε το πόσο της «τρελής» διαθήκης. Περιττό να πούμε ότι η «πεινασμένη» οικογένεια δεν φάνηκε ποτέ.

Όταν τα καλά κορίτσια γίνονται κακά στο κρεβάτι

Posted: 18 Nov 2011 02:45 PM PST

Ή αλλιώς η ευτυχία μιας γυναίκας βρίσκεται... σε ένα σεξουαλικό κόσμο δίχως όρια. Πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς. Όσο και αν στο παρελθόν διάφορες σεξουαλικές συνήθειες, επιθυμίες και προτιμήσεις κατακρίνονταν από διάφορους που έριχναν στον πυρ το εξώτερον όσες θα τολμούσαν έστω και να σκεφτούν κάτι παραπάνω από την ιεραποστολική» στάση, ευτυχώς πια οι αντιλήψεις άλλαξαν. Οι γυναίκες που βλέπουν το σεξ σαν περιπέτεια είναι οι πραγματικά ευτυχισμένες στον έρωτα.
Βλέπετε, οι σεξουαλικές περιπέτειες είναι μερικές από τις καλύτερες που μπορείτε να βιώσετε. Η γυναίκα που είναι ανοικτή συνεχώς σε νέο και συναρπαστικό σεξ είναι η γυναίκα που έχει δώσει στον εαυτό της το κλειδί για την ερωτική ευχαρίστηση στη ζωή. Το τέλειο δώρο στον εαυτό της αλλά και στο σύντροφό της. 

Το κλειδί, όμως, για να εντρυφήσετε σε έναν κόσμο γεμάτο από ερωτικές φαντασιώσεις είναι διττό –ο εταίρος να είναι πρόθυμος να σας συνοδεύσει σε αυτές τις περιπέτειες και η ύπαρξη απόλυτης εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Μετά από αυτό ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά στο που θα φτάσετε.

Τίποτα μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων δεν είναι εκτός ορίων. Και μην ξεχνάτε, πως η συνειδητοποίηση ότι έχετε πλήρη σεξουαλική ελευθερία μαζί, είναι ισχυρό αφροδισιακό από μόνο του.

101 λόγοι για να γελάσετε (Pics)

Posted: 18 Nov 2011 02:30 PM PST

Τέτοιες ώρες που διανύουμε το γέλιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι' αυτό μη διστάζετε. Γελάστε άφοβα. Δείτε τις φωτογραφίες




















































































































Lauren Stoner: άναψε φωτιές στο Μαϊάμι (pics)

Posted: 18 Nov 2011 02:15 PM PST


Τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνει η εκρηκτική ξανθιά Lauren Stoner στο Miami. Η 26χρονη σταρ εκπομπής ριάλιτι αναστάτωσε για μια ακόμα φορά με την παρουσία της τους λουόμενους και τους παπαράτσι.
Στην παραλία δεν υπήρξε άντρας που δεν γύρισε το κεφάλι του να δει το μαύρο μπικίνι της ηθοποιού.
Την ηθοποιό και μοντέλο Lauren Stoner το Σεπτέμβριο είχαν «τσακώσει» οι φωτογράφοι σε παραλία μαζί με τον σκηνοθέτη των ταινιών «Transformers», Michael Bay, γεγονός που πυροδότησε φήμες για ενδεχόμενη συμμετοχή της στην επόμενη ταινία του δημιουργού.

Εσύ τι πιστεύεις... έχει τις δυνατότητες να είναι η επόμενη Megan Fox;





Sexy κορίτσια με «σοφιστικέ» στυλ (pics)

Posted: 18 Nov 2011 01:59 PM PST

























Η πιο extreme εκτέλεση πέναλτι που έχετε δει (video)

Posted: 18 Nov 2011 01:45 PM PST

Φανταστική εκτέλεση πέναλντι από τον Diab Awana. Κατάφερε και σκόραρε...ανάποδα αφήνοντας άφωνο μέχρι και τον τερματοφύλακα...




Φοβερά κόλπα στο μπιλιάρδο (video)

Posted: 18 Nov 2011 01:30 PM PST






To τρομακτικότερο παιδάκι του YouTube (video)

Posted: 18 Nov 2011 01:15 PM PST

Θα έπρεπε να παίζει με τις κούκλες της... και να δοκιμάζει τα φορεματάκια της. Αλλά όχι. Το κοριτσάκι του video που κάνει «θραύση» στο YouTube επέλεξε, όπως αναφέρει και ο τίτλος, τη σκοτεινή πλευρά.

Με πάνω από 770.000 views μέσα σε δύο μέρες το παιδάκι που θα δείτε ρίχνει κάτω το αυτοκινητάκι του και για έναν περίεργο λόγο χαίρεται τόσο πολύ που η έκφρασή του και ο μορφασμός του θα μπορούσε να είναι μια μίξη της «Κούκλας του Σατανά» και του «Damien» από την «Προφητεία».
Η χαιρέκακη αντίδρασή του ανάγκασε τους χρήστες του δημοφιλούς site να κάνουν λόγο για τον Darth Vader σε μικρή ηλικία. Μόνο που ο γνωστός χαρακτήρας του «Star Wars» έτσι και έβλεπε τη μικρή να του «χαμογελά» θα έβαζε τα κλάματα...



Πίθηκοι τραυμάτισαν μεθυσμένο άντρα σε ζωολογικό κήπο (video)

Posted: 18 Nov 2011 01:00 PM PST

Ο Joao Leite Dos Santos σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να παίξει με τους πιθήκους στο ζωολογικό κήπο Sorocaba κοντά στο Σάο Πάολο.Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος όταν πήδηξε τα προστατευτικά κάγκελα της λιμνούλας για να βρεθεί κοντά στους πιθήκους.

Οι πίθηκοι αισθάνθηκαν ότι απειλούνται όταν διεπίστωσαν ότι ο μεθυσμένος άνδρας τους πλησίασε και του έγδαραν στο μπράτσο του χεριού με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Το περιστατικό κατεγράφη από ερασιτεχνική κάμερα ενός περαστικού που επισκεπτόταν το ζωολογικό κήπο.



Διαχειρίστρια ροζ ιστοσελίδας ήταν μια δασκάλα στην Καλιφόρνια (pics & video)

Posted: 18 Nov 2011 12:45 PM PST

Διαχειρίστρια ροζ ιστοσελίδας ήταν μια δασκάλα στην Καλιφόρνια. Ο πληγωμένος σύζυγος την ξεσκέπασε για να την εκδικηθεί.
Τους υπολογιστές του σχολείου της, χρησιμοποιούσε μια δασκάλα με στόχο να λειτουργεί ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Το επιχειρηματικό μυαλό της 35χρονης δασκάλας Heidi Kaeslin ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Το πρωί δασκάλα φυσικής αγωγής το βράδυ διαχειρίστρια του ροζ σάιτ mysluttyteacher.com καθώς και άλλων που δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η επιχείρηση είχε στηθεί στο Lincoln High School του Stockton της Καλιφόρνια οπού η 35χρονη εργαζόταν από το 2002.



Η νεαρή καθηγήτρια, πρώην δασκάλα γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, είχε έντονη επιθυμία να γίνει "βασίλισσα" του πορνό και να εξειδικευτεί σε ένα τομέα που τον γνωρίζει καλά αυτόν της εκπαίδευσης.

Αντί να στήσει μια επιχείρηση καθαρά εκπαιδευτικού περιεχομένου προτίμησε αυτή του πορνό. Όλα έγιναν γνωστά όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, θέλοντας να την εκδικηθεί και την κατήγγειλε στις αρχές.

Η ιστορία των μυστικών επιχειρήσεων της Kaeslin ήταν το "καυτό" θέμα συζήτησης μεταξύ των μαθητών στο σχολείο όλη την εβδομάδα.


Οι sexy φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 18 Nov 2011 12:30 PM PST



Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 18 Nov 2011 12:15 PM PST




Πως να χαλάσετε μια ωραία φωτογραφία (pics)

Posted: 18 Nov 2011 12:00 PM PST




Τα 25 χειρότερα passwords για το 2011!

Posted: 18 Nov 2011 11:45 AM PST

Όπως κάθε χρόνο τo SplashData παρουσίασε την ετήσια λίστα του με τους χειρότερους κωδικούς... που έχουν επιλεγεί για το 2011. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η λέξη «password» και το κριτήριο που χρησιμοποιήθηκε είναι η συχνότητα που εμφανίστηκαν από τους hackers του διαδικτύου!.
Δείτε την λίστα και αν χρησιμοποιείτε κάποιον από τους παρακάτω κωδικούς καλό θα ήταν να τον αλλάξετε:
1. password
2. 123456
3.12345678
4. qwerty
5. abc123
6. monkey
7. 1234567
8. letmein
9. trustno1
10. dragon
11. baseball
12. 111111
13. iloveyou
14. master
15. sunshine
16. ashley
17. bailey
18. passw0rd
19. shadow
20. 123123
21. 654321
22. superman
23. qazwsx
24. michael
25. football

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές