Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Οι Βρετανοί δεν αγοράζουν ούτε αφρόλουτρο ...

Posted: 18 Nov 2011 09:52 PM PST

Εκατομμύρια οικογένειες στη Βρετανία του 21ου αιώνα, σύμφωνα με την «Daily Mail», έχουν υποχρεωθεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ζωής τους το τελευταίο διάστημα, «περικόπτοντας οτιδήποτε θεωρείται πια πολυτέλεια....


Από τις διακοπές το καλοκαίρι και τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών τους, μέχρι και το μπάνιο». Ναι, το μπάνιο, και η εφημερίδα δεν αναφερόταν στις βουτιές στη θάλασσα, αλλά στη χρήση αφρόλουτρου κατά το...
πλύσιμο!

Την εφιαλτική σύγχρονη βρετανική πραγματικότητα ανέδειξε πρόσφατη έρευνα, στην οποία ουσιαστικά αποκαλύπτεται ότι η γηραιά Αλβιόνα έχει μετατραπεί σε έθνος δραστικών περικοπών.

Σύμφωνα με τους αριθμούς, ένας στους πέντε Βρετανούς δεν ξοδεύει πλέον χρήματα για την αγορά προσωπικών ειδών, «ακόμη και για βασικά είδη υγιεινής, όπως το αφρόλουτρο», όπως επισημαίνει η «Daily Mail». Την ίδια στιγμή, σχεδόν το 40% του πληθυσμού δεν ξοδεύει παρά μόνο για να αγοράσει τα απολύτως απαραίτητα, ενώ το 25% ομολογεί ότι αποφεύγει να κάνει διακοπές και να πάει κινηματογράφο. Το πιο δραματικό όμως στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι το γεγονός ότι το ένα τρίτο των οικογενειών της Βρετανίας «αισθάνεται ότι εξαναγκάζεται να βοηθήσει συγγενείς ή φίλους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα», κάτι που, εκτός από οικονομικά, δημιουργεί και έντονα, βαθιά προβλήματα στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Μέσα σε όλα αυτά, χθες έγινε γνωστό και το ότι η ανεργία μεταξύ των νέων στη Βρετανία κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους συνιστά το υψηλότερο ρεκόρ των τελευταίων 19 ετών. Σύμφωνα δε με τη βρετανική εθνική στατιστική υπηρεσία, για πρώτη φορά οι άνεργοι ηλικίας 16-24 χρονών στη χώρα έσπασαν το φράγμα του 1.000.000, καθώς φτάνουν περίπου το 1.200.000!


http://www.dailynews24.gr/

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τα 25 χειρότερα passwords για το 2011

Posted: 18 Nov 2011 09:44 PM PST

Τα 25 χειρότερα passwords για το 2011

Τι πρέπει να αποφύγετε

Συνέχεια ακούτε και διαβάζετε σε διάφορα site και από ειδικούς, ότι θα πρέπει να μην χρησιμοποιείτε απλά passwords, εάν θέλετε να αποφύγετε να πέσετε θύματα ηλεκτρονικού εγκλήματος. To SplashData, λοιπόν, παρουσίασε την καθιερωμένη ετήσια λίστα του με τους χειρότερους κωδικούς που έχουν επιλεγεί. Η λέξη «password» είναι αυτή που έχει καταλάβει την κορυφή στη λίστα με τα χειρότερα password που χρησιμοποιήθηκαν, με τη σειρά να πηγαίνει με την συχνότητα που εμφανίστηκαν. Η σειρά όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, είναι κάπως προβλέψιμη, μιας και περιέχει ακολουθίες αριθμών και γραμμάτων, 123456, qwerty και δημοφιλή ονόματα «ashley» και «michael», (για το εξωτερικό βέβαια). Από τη μεριά τους διάφορα site, έχουν αρχίσει από μόνα τους να επιβάλλουν την χρήση περιπλοκότερων κωδικών, απαιτώντας ο εισαγόμενος κωδικός να περιέχει γραμματαριθμούς, ενώ οπτικοποιούν την δυσκολία του password μέσω μιας μπάρας που πρέπει να γεμίσει για να είναι «δυνατός». Οι άνθρωποι του SplashData συμβουλεύουν να αλλάξατε των κωδικό εάν έχετε κάποιον από την λίστα που ακολουθεί, μιας και οι hacker, αρχικά προσπαθούν να σπάσουν ένα σύστημα χρησιμοποιώντας πρώτα τους πλέον συνηθισμένους κωδικούς. Δείτε την λίστα που σχηματίστηκε ύστερα από μελέτη χιλιάδων κωδικών οι οποίοι αναρτήθηκαν από χάκερ.
  1. password
  2. 123456
  3. 12345678
  4. qwerty
  5. abc123
  6. monkey
  7. 1234567
  8. letmein
  9. trustno1
  10. dragon
  11. baseball
  12. 111111
  13. iloveyou
  14. master
  15. sunshine
  16. ashley
  17. bailey
  18. passw0rd
  19. shadow
  20. 123123
  21. 654321
  22. superman
  23. qazwsx
  24. michael
  25. football
Η εταιρεία έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για την επιλογή ασφαλών κωδικών πρόσβασης: Να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τύπους χαρακτήρων στους κωδικούς, με την έννοια να περιλαμβάνουν αριθμούς, γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες, (όταν είναι επιτρέπεται). Επιλέξτε κωδικούς πρόσβασης μεγαλύτερους των οκτώ χαρακτήρων. Ξεχωρίστε τις σύντομες λέξεις με κενά ή underscores. Μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο συνδυασμό κωδικού πρόσβασης και ονόματος χρήστη για πολλούς ιστότοπους. Χρησιμοποιήστε ένα online manager για να παρακολουθείτε τους διάφορους κωδικούς σας. Πηγή: proho

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ρολόι ... σημειωματάριο!

Posted: 18 Nov 2011 09:39 PM PST



Είστε ξεχασιάρηδες και πάντα χάνετε τα ραντεβού σας; Βρέθηκε η ευκολόχρηστη και πάνω από όλα …οικονομική λύση!



Ένα «να το κάνει ο θεός» ρολόϊ! Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες,
εφευρέθηκε ένα όχι και τόσο κομψό αξεσουάρ το οποίο ονομάζεται «ρολόϊ
post-it» και σας υπενθυμίζει ότι δουλειά έχετε να κάνετε!

Για παράδειγμα έχετε πάει σούπερ μάρκετ αλλά δεν θυμάστε τι ακριβώς
πρέπει να αγοράσετε, ενώ έχετε χάσει και την λίστα μέσα στην τσάντα σας
που γίνεται χαμός από άλλα χαρτιά και σημειώματα! Το συγκεκριμένο ρολόϊ
το βάζετε στο χέρι και είστε …ξέγνοιαστοι!




Star.gr



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΛΑΡΙΣΑ: Συνελήφθη 26χρονος για απόπειρα κλοπής Ιερού Ναού!

Posted: 18 Nov 2011 09:37 PM PST


Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 26χρονος... υπήκοος Πακιστάν, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα, ο 26χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να διαρρήξει με βαριοπούλα το παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του αφού συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Επίσης, προκάλεσε φθορές, η αξία των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η βαριοπούλα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.


 e-volos.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Need.For.Speed.The.Run-RELOADED

Posted: 18 Nov 2011 12:24 PM PST

Torrent: Need.For.Speed.The.Run-RELOADED
Direct Download: Download Need.For.Speed.The.Run-RELOADED Fast Download
Poster:
Puzzle
Need.For.Speed.The.Run-RELOADED

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ορθούλα Παπαδάκου ολόγυμνη με ροζ μαλλιά.. δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες...

Posted: 18 Nov 2011 10:55 AM PST

Ορθούλα Παπαδάκου ολόγυμνη με ροζ μαλλιά.. δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες...




Aκόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι είχε κάνει τέτοια φωτογράφιση!


Ναι έχει ξανακάνει γυμνά στο παρελθόν και στο Playboy και σε άλλα αντρικά περιοδικά.. Αλλά με φούξια μαλλί και διάφανες μπότες .. Ε αυτό δεν το περιμέναμε! Απολαύστε την Ορθούλα Παπαδάκου όπως ειλικρινά δεν την έχετε ξαναδεί!

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μεθυσμένος άντρας δέχτηκε επίθεση από μαϊμούδες

Posted: 18 Nov 2011 10:50 AM PST


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Ο Joao Leite Dos Santos, μέσα στο μεθύσι του, φαίνεται πως σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα να παίξει με τις μαϊμούδες που φιλοξενούνται στο ζωολογικό κήπο Sorocaba, κοντά στο Sao Paulo. Ο άντρας μάλλον δεν περίμενε ότι τα ζώα θα του επιτεθούν, φοβούμενα από την παρουσία του στο χώρο τους και πήδηξε ένα φράχτη για να τα πλησιάσει. Πολλοί από τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου αρχικά ξέσπασαν σε γέλια, βλέποντάς τον να βουτά στο νερό, αλλά λίγη ώρα αργότερα άρχιζαν να του φωνάζουν να βγει έξω, προειδοποιώντας τον ότι οι μαϊμούδες θα τον δαγκώσουν. Υπάλληλοι του πάρκου τελικά κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο.



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ανήλικος πήγε διακοπές κι όταν γύρισε ήταν κορίτσι!

Posted: 18 Nov 2011 10:44 AM PST



Μπορεί ο δεκάχρονος Livvy να έχει το σώμα ενός μικρού αγοριού, όμως σύμφωνα με τον ίδιο και τη μητέρα του είναι ένα μικρό κορίτσι παγιδευμένο σε ένα αντρικό σώμα.

Η συγκεκριμένη ιστορία σχετικά με το φύλο του ανήλικου έχει προκαλέσει εντάσεις στην κοινωνία της περιοχής Worcester της Αγγλίας, ενώ το ανήλικο παιδί και η μητέρα του έδωσαν μια συνέντευξη που μάλλον έριξε λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το παιδί δήλωσε:« Ήταν μια αστεία εμπειρία. Παρόλα αυτά ήταν και αρκετά αγχωτική καθώς δεν ξέρω τι θα προκύψει στο σχολείο. Θα ήταν πολύ απογοητευτικό εάν γύριζα πίσω ως αγόρι.

διαβάστε το υπόλοιπο story εδώ



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΑΧΑΪΑ: Υπαξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, αποπλάνησε 7χρονο αγγελούδι!

Posted: 18 Nov 2011 10:37 AM PST


Η είδηση προκαλεί σάλο στους κόλπους της πολεμικής αεροπορίας...

To άτυχο κοριτσάκι, είχε πάει στο σπίτι του υπαξιωματικού, μαζί με τους γονείς του...
Σύμφωνα με το dete.gr, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας ''Κόσμος'', η σεξουαλική παρενόχληση από τον υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε στο σπίτι του, με θύμα την 7χρονη κόρη φίλου του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπαξιωματικός είχε καλέσει το φιλικό ζευγάρι για δείπνο, στο σπίτι του. Κάποια στιγμή, οδήγησε τη μικρή σε παιδικό δωμάτιο, δήθεν για να της δείξει κάποια παιχνίδια. Εκεί, φέρεται να την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες, ενώ και ο ίδιος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Την ίδια στιγμή οι γονείς της μικρής έτρωγαν αμέριμνοι, με την σύζυγο του υπαξιωματικού! Στο σπίτι, αλλά σε άλλο χώρο, ήταν και τα παιδιά του υπαξιωματικού.

Η μικρή εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα της συνέβησαν στους γονείς της και εκείνοι με την σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Σύμφωνα με το dete.gr, ο άνδρας που είχε απομονώσει την 7χρονη για να φέρει εις πέρας τα ανώμαλα σχέδιά του, συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο Αεροδικείο Αθηνών.


Ήδη συντάχθηκε δικογραφία στην οποία συμπεριελήφθη και ιατροδικαστική έκθεση. Η 7χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ το περιστατικό προκάλεσε σάλο και στην Πολεμική Αεροπορία.


Από το πρωί της Τρίτης (οπότε και το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε) εργαζόμενοι της Μονάδας συζητούν το θέμα. Ακόμη και οι πιο «κολλητοί» του συγκεκριμένου υπαξιωματικού πέφτουν από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης...
matakias

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του στον ύπνο τους

Posted: 18 Nov 2011 10:34 AM PST



Η τρομερή πράξη, ενός πατέρα από το Οχάιο της Αμερικής, αναμένεται να του κοστίσει την ζωή.Ο Reginald Brooks σκότωσε τα τρία του παιδιά με ένα περίστροφο, όταν εκείνα ...
κοιμούνταν.

Στην θυελλώδη δικαστική αντιπαράθεση ακούστηκαν πολλά. Η ομάδα υπεράσπισης του πατέρα επικαλέστηκε την κλονισμένη ψυχολογική και διανοητική του κατάσταση, για να μειώσει την ποινή.

Ακόμα, υποστήριξαν ότι οι συνάδελφοι του δράστη και η γυναίκα του προσπαθούσαν να τον δηλητηριάσουν, ενώ η τελευταία είχε κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να πάρει διαζύγιο.

Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν έπιασε τόπο, αφού το δικαστήριο έλαβε υπόψη του την προετοιμασία του πατέρα πριν το φρικιαστικό έγκλημα. Ο 66χρονος Brooks είχε αγοράσει το περίστροφο δύο εβδομάδες πριν την πράξη.

Έπειτα, κατάφερε να μείνει μόνος με τα παιδιά του και πυροβόλησε τους 11, 15 και 17 χρόνων γιους του, όταν εκείνοι αντιστέκονταν.

Προσπάθησε μάλιστα να ξεφύγει με λεωφορείο κρατώντας βαλίτσα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα μαζί με το πιστοποιητικό γέννησής του.

Η εκτέλεση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 10 π.μ.


ifmedia.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΟΚ! 20χρονη δολοφονήθηκε από την οικογένεια της

Posted: 18 Nov 2011 10:31 AM PST

dolofonia2 200x149 ΣΟΚ! 20χρονη δολοφονήθηκε από την οικογένεια της Αρχίζει στο Βέλγιο η δίκη τεσσάρων μελών μιας πακιστανικής οικογένειας που κατηγορούνται ότι διέπραξαν ένα "έγκλημα τιμής"…
δολοφονώντας την 20χρονη κόρη της οικογένειας διότι αρνήθηκε να παντρευτεί με προξενιό.

Η Σάντια Σέιχ, μία νεαρή Βελγίδα με καταγωγή από το Πακιστάν, στις 22 Οκτωβρίου του 2007 πυροβολήθηκε τρεις φορές από τον 27χρονο αδελφό της Μουντουσάρ, στο πατρικό της σπίτι στο Σαρλερουά, όπου εκλήθη με σκοπό να συμφιλιωθεί με την οικογένεια.
Η νεαρή γυναίκα είχε εγκαταλείψει το πατρικό της για να σπουδάσει στο Σαρλερουά και για να ζήσει μαζί με τον σύντροφό της Ζαν, έναν Βέλγο συνομήλικό της. Οι γονείς της είχαν προσπαθήσει να την παντρέψουν με έναν ξάδελφό της που ζούσε στο Πακιστάν και τον οποίο δεν είχε συναντήσει ποτέ.
Η δολοφονία της, που χαρακτηρίζεται ως "έγκλημα τιμής" είχε προκαλέσει σοκ στο Βέλγιο. Μάλιστα, στο Σαρλερουά περίπου 1.800 άτομα είχαν διαδηλώσει για να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία της.
Η οικογένεια είχε αρνηθεί ότι διέταξε την δολοφονία της νεαρής.


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! Πιράνχας-τέρας στα δίχτυα ψαρά!

Posted: 18 Nov 2011 10:27 AM PST

Βρετανός ψαράς Jeremy Wade φαίνεται ανήσυχος καθώς κρατάει αυτό το «πιράνχας γίγαντας» με την τρομακτική όψη...
Ο 52χρονος έπιασε το ψάρι Goliath Tigerfish, όπως εύστοχα ονομάστηκε, ενώ ψάρευε σε ποτάμι του Κονγκό, στην Αφρική.

Το Goliath Tigerfish είναι ένα από τα πιο τρομακτικά ψάρια του γλυκού νερού στον κόσμο και εκτιμάται ότι είναι μια μεγαλύτερη και πολύ πιο θανατηφόρα έκδοση του πιράνχας.
δείτε φωτός εδώ



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΣΟΚ: Νεαρή γυναίκα νεκρή κατά τη διάρκεια οργιών στη Ρώμη!

Posted: 18 Nov 2011 10:12 AM PST




Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι δύο νεαρών γυναικών με έναν 42χρονο στα περίχωρα της Ρώμης.
Τα
ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και ενώ διασκέδαζαν σε παμπ της
Ρώμης μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών βρέθηκαν σε μια αποθήκη
σε μια βιομηχανική περιοχή Βόρεια της Ρώμης όπου ο 42χρονος εργαζόταν
στο παρελθόν ως επιστάτης...




Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

docs
pamepreveza

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

(VIDEO)Ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου... Αυτοπυροβολείται!

Posted: 18 Nov 2011 10:02 AM PST




Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν το πόσο ηλίθιος είναι ο τύπος...

Ποιος βάζει το κεφάλι του μπροστά από το όπλο και πατάει την σκανδάλη;


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η καυτή Κόλιν Πάρκερ

Posted: 18 Nov 2011 09:57 AM PST




Γίνεσαι παρκέ να σε πατήσει. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει το αισθησιακό μοντέλο από τις ΗΠΑ







men24.gr

Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Βρήκαμε τη χαμένη μύτη του Αντώνη Νικοπολίδη (vid)

Posted: 18 Nov 2011 09:51 AM PST



Ας μιλήσουμε λίγο για τη μύτη του Αντώνη Νικοπολίδη. Που φέρνει περισσότερο σε εκείνη του Γιόσου Σαριέγκι παρά στου γκριζομάλλη πρώην πορτιέρο. Το μεγαλείο της αναδεικνύεται σε αυτό το βίντεο από αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όταν ο Νικοπολίδης είχε δεχθεί πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.


Ο νεαρός Αντώνης Νικοπολίδης by martelis

ταν μεσημέρι όταν ο Αλέξανδρος στο γραφείο μάς έδειξε αυτό το βίντεο. "Μπα, όχι ρε, αποκλείεται να είναι αυτός". Κι όμως, μόνο το ξεφύσημα λείπει από το βίντεο για να καταλάβεις ότι αυτός ο τύπος είναι πράγματι ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Έλα, δεν είμαστε πικρόχολοι. Αλλά όταν ακούς εδώ και μια δεκαετία ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο πιο sexy Έλληνας ποδοσφαιριστής, το πόσο μαγνητίζονται οι γυναίκες από τους γκρι κροτάφους του και το πόσο (μα πόσο) ομοιάζει στον George Clooney, δεν μπορείς να αφήσεις ένα τέτοιο βίντεο στην αφάνεια.
Και πώς να μην σχολιάσεις τη βέβαιη πλαστική στη μύτη. Κουτσομπολιό μεν αλλά μια τέτοια μύτη συναγωνίζεται επάξια τις ξιφομαχίες του Gerard Depardieu στο Cyrano de Bergerac. Μάλλον (και) για πάρτη του τραγούδησε ο Βασίλη Παπακωνσταντίνου το "πώς είναι έτσι το παιδί και τι μεγάλη μύτη".
Μην ανησυχείς Αντώνη. Και ο Clooney δεν ήταν και τόσο ωραίος όταν ήταν μικρός. Αφού γκριζάρατε την αποκτήσατε τη γοητεία.


oneman.gr



Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

20 λάθη που κάνεις στο κρεβάτι! Ναι και εσύ!

Posted: 18 Nov 2011 09:46 AM PST


Κοιτάξου στο καθρέφτη. Και αναμετρήσου. Man to man. Πιστεύεις ότι δικαιούσαι το τίτλο του Greek hot lover; Mόνο εσύ ξέρεις αν αποφεύγεις τα 20 λάθη του «κακού» εραστή.
1. Τελειώνεις στο ά(να)ψε σβήσε. Πάρτο χαμπάρι. Δεν είσαι πυροσβέστης. Είσαι πυροτεχνουργός.
2. Δεν έχεις μάθει να ρεγουλάρεις την απόδοσή σου. Οι ποδοσφαιριστές τρέχουν μεν χιλιόμετρα, αλλά έχουν αλλαγές. Πώς θα σου φαινόταν να γυαλίζεις τον πάγκο.
3. Δε γνωρίζεις τον τρόπο ανοίγματος και χρήσης ενός προφυλακτικού. Τη μπίρα, όμως, την ανοίγεις με τα δόντια..
4. Καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ, κλείνεις τα μάτια και παίρνεις το ύφος «Πες μου αν έχω μαρούλι στα δόντια».
5. Καυχιέσαι για το στύλο διαρκείας σου, ενώ γράφεις τιμωρία 100 φορές «Δε θα ξαναμιλήσω την ώρα του μαθήματος».
6. Αναπαράγεις τους ήχους και τα λόγια της κατά τη διάρκεια του σεξ. Πόσο ελκυστικό πιστεύεις ότι είναι να παριστάνεις τη γατούλα?
7. Δε δέχεσαι οδηγίες. Μέχρι να βρεις το "G"ps, άκουσέ την. Από πότε το «άουτς» σημαίνει «ναι, μωρό μου, σκίσε με»?
8. Δεν αλλάζεις ρόλους. Σεξ είναι, θέλει ποικιλία και εναλλαγή. Όταν πάς για ούζα πόσους μεζέδες παραγγέλνεις;
9. Σταματάς το άθλημα στη μέση, για να σηκώσεις κινητό, να ανοίξεις πόρτα, να στείλεις mail. Όταν βλέπεις Champions League, γιατί δεν το κάνεις;
10. Δεν κουβαλάς προφυλακτικό. Ή κουβαλάς προφυλακτικά, αλοιφές, αλυσίδες, χειροπέδες και δονητές. Ειδικά την πρώτη φορά.
11. Θεωρείς την ελαστικότητα της γλώσσας της, παρόμοια με αυτή του βατράχου. Και το ρουφάς το σκοινί..
12. Δεν έχεις καλή οδηγική συμπεριφορά. Ξεχνάς πως το σεξ είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία, όταν γλιστράει, ΔΕΝ πρέπει να φοράς αλυσίδες
13. Διαλαλείς ότι θα «καρφώσεις», ενώ στην ουσία πας να «κολλήσεις» με blue tack.
14. Δεν φροντίζεις δάχτυλα και νύχια. Όπως ίσως ξέρεις, το χέρι πέρα απ' την παλάμη, έχει κι άλλα χρήσιμα μέρη.
15. Λες ατάκες των αγαπημένων σου πορνοστάρ. Πρώτον δεν είσαι ο εαυτός σου και δεύτερον δεν πληρώνεσαι για να το κάνεις.
16. Σκουπίζεσαι επιδεικτικά και με ύφος αηδίας πάνω στο σώμα της. Όταν χουφτώνεις είναι καλά, ε;
17. Επιμένεις να παραβιάσεις την «κερκόπορτα», ενώ έχεις φάει τρία άκυρα. Τι δε καταλαβαίνεις;
18. Νομίζεις ότι τα υπολείμματα χαρτιού τουαλέτας είναι σαν το ψεύτικο χιόνι των Χριστουγέννων, διακοσμητικό και οπτικά ευχάριστο.
19. Την εξαναγκάζεις να κοιμηθεί στη βρεγμένη πλευρά του κρεβατιού. Αν «σε 10 λεπτάκια θα στεγνώσει», κοιμήσου εσύ.
20. Απλώνεσαι στο διπλό κρεβάτι και της κάνεις τη κλασσική ερώτηση: "Τι πιάνει μια γυναίκα μετά το σεξ;". Απαντάς με μπλαζέ ύφος «χώρο» και γελάς.



by aniwthoi

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

VIDEO: Πιτσιρίκια κάνουν εντυπωσιακά πράγματα…

Posted: 18 Nov 2011 09:41 AM PST

pitsirikia 200x126 VIDEO: Πιτσιρίκια κάνουν εντυπωσιακά πράγματα…Συλλογή με υπέροχα παιδιά να κάνουν εντυπωσιακά πράγματα…
Βίντεο - ΕΔΩ


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!

Posted: 18 Nov 2011 09:33 AM PST


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ. Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ!



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ποιοι θα βρεθούν εκτός λίστας Βαρέων-Ανθυγιεινών

Posted: 18 Nov 2011 09:31 AM PST


Μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα, αναμορφωμένη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων (ΒΑΕ), που θα επηρεάσει άμεσα περισσότερους από 100.000 εργαζομένους.

Σε πρώτη φάση με άμεση μείωση στις αποδοχές τους και σε δεύτερη λόγω του ότι θα χάσουν και το δικαίωμα της πρόωρης συνταξιοδότησης όσοι μέχρι σήμερα περιλαμβάνονταν στη σχετική λίστα και δεν προλαβαίνουν να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα (4.500, εκ των οποίων τα 3.600 στα ΒΑΕ) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές έχουν «κλειδώσει» και όλα δείχνουν πως εκτός λίστας ΒΑΕ θα βρεθούν συνολικά όσοι εργάζονται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και στο λιανικό εμπόριο, οι κομμωτές και κομμώτριες, οι τραγουδιστές, οι εκφωνητές και όλες οι συναφείς ειδικότητες, ενώ υπάρχουν και παράδοξα, όπως το ότι εκτός λίστας μένουν και οι σερβιτόροι που … δεν απασχολούνται μετά τις 10 το βράδυ, οι καμαριέρες αλλά και οι καθαρίστριες που απασχολούνται από έναν μόνο εργοδότη!

Αντιθέτως, στη νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών θα ενταχθούν όλοι οι νοσηλευτές του Δημοσίου.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Γωγώ Φαρμάκη: Το πρώτο της μήνυμα μέσω Facebook

Posted: 18 Nov 2011 09:27 AM PST

Γωγώ Φαρμάκη: Το πρώτο της μήνυμα μέσω FacebookTο πρώτο της μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο facebook ανάρτησε η Γωγώ Φαρμάκη λίγο μετά την έξοδο της από την εντατική μονάδα παρακολούθησης.
More...


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τραγωδία στη Βέροια! Την ακρωτηρίασε μπροστά στα παιδία της με αλυσοπρίονο

Posted: 18 Nov 2011 08:42 AM PST

kat 200x150 Τραγωδία στη Βέροια! Την ακρωτηρίασε μπροστά στα παιδία της με αλυσοπρίονο "Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης γυναίκας, η οποία υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την…
επανασυγκόλληση των τεσσάρων άκρων της μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και βρίσκεται σε καταστολή, δέχθηκε επίθεση με αλυσοπρίονο από τον σύζυγό της το περασμένο Σάββατο.
Ο δράστης, αφού ακρωτηρίασε τη γυναίκα μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, παραδόθηκε στην Αστυνομία.
Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Ο σύζυγος έμενε μόνιμα στη Βέροια αλλά πριν από μια εβδομάδα ταξίδεψε στην Καλαμάτα για να συναντήσει την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και εγκασταστάθηκε στο διαμέρισμά της μαζί με τα δύο παιδιά, 9 και 11 ετών, που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία με τους γονείς του.
Το ζευγάρι λογομάχησε έντονα και στη διάρκεια του τσακωμού ο άντρας επιτέθηκε στην 30χρονη με αλυσοπρίονο."


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Φοροκάρτα: 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Posted: 18 Nov 2011 08:37 AM PST


Η κυβέρνηση και με τη νέα της σύνθεση επιμένει τόσο στην καθιέρωση υποχρεωτικής χρήσης της φοροκάρτας για τις αγορές και του καθολικού πόθεν έσχες για όλους τους φορολογούμενους από το 2012. Παράλληλα θα ισχύσει και η επιβολή προστίμου 100 ευρώ σε όσους καταναλωτές δεν ζητούν αποδείξεις, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου.

Ποιο είναι το κόστος για την απόκτηση της φοροκάρτας

Το µέγιστο κόστος απόκτησης της φοροκάρτας από τον κάθε καταναλωτή θα είναι 11 λεπτά του ευρώ, όσο δηλαδή το κόστος ενεργοποίησής της µε SMS, ενώ στον αντίποδα η χρήση της θα οδηγεί σε µπόνους έκπτωσης φόρου.

Πως θα είναι η μορφή της φοροκάρτας

Στην µπροστινή όψη της θα φέρει το λογότυπο του υπουργείου Οικονοµικών και της τράπεζας που την εκδίδει αλλά και έναν κωδικό µε 19 ψηφία. Στην πίσω όψη της, µια µαγνητική ταινία. Δεν θα φέρει προσωπικά δεδομένα του κατόχου της κάρτας, ούτε το ονοματεπώνυμο, ούτε τον αριθμό του φορολογικού του μητρώου.

Θα υπάρχουν έξτρα κίνητρα με την χρήση της φοροκάρτας

Επιστροφή ΦΠΑ κατά μια μονάδα ή έξτρα αφορολόγητο, έξτρα κίνητρα και από τις τράπεζες.

Τι θα γίνει αν χάσεις την φοροκάρτα

Εκδίδετααι νέα. Όποιος τη βρει δεν μπορεί να αξιοποιήσει κανένα στοιχείο της.

Πως θα λειτουργεί η φοροκάρτα

Σε κάθε συναλλαγή μας, είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική κάρτα, οι καταστηματάρχες θα περνούν τη φοροκάρτα από τα ειδικά μηχανήματα POS (Point of Sales, τα ίδια μηχανήματα δηλαδή που τώρα χρησιμοποιούνται για τις πιστωτικές κάρτες) και θα καταγράφουν τη συναλλαγή.

Στη συνέχεια Τα στοιχεία θα αποστέλλονται μέσω των μηχανημάτων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Ούτε οι καταστηματάρχες, ούτε οι συναλλασσόμενες τράπεζες θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του κατόχου, ο οποίος όμως θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία των … αγορών του μέσω Διαδικτύου. Κι αυτό γιατί η ΓΓΠΣ θα περνάει σε τακτά διαστήματα τα στοιχεία της κάθε φοροκάρτας στην προσωπική «μερίδα» κάθε φορολογούμενου, που ονομάζεται «λογαριασµός αφορολογήτου». Και παράλληλα θα έχει άµεση εικόνα για τον τζίρο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων και τον ΦΠΑ που οφείλει κάθε επαγγελματίας.

Από που μπορείτε να προμηθευτείτε την φοροκάρτα

Εθνική, Eurobank, Alpha, Πειραιώς, Αγροτική, T-BANK, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Γενική, Marfin, Attica Bank, Emporiki, Millenium, Τράπεζα Κύπρου, Proton, Probank, FBB, Ελληνική Πανελλήνια, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου - Λήμνου, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και από τις εταιρείες Hellas Pay Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε και Ν. Πετρακόπουλος ΑΕΒΕ.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει συστήσει ειδικό τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης που θα απαντά σε ερωτήματα των φορολογουμένων για την φοροκάρτα, στο τηλέφωνο 211-0007111

mensloungr.gr



Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Μοναδικό βίντεο με την γέννηση…”δελφινιού” καρέ καρέ!

Posted: 18 Nov 2011 08:34 AM PST



Την μοναδική στιγμή της γέννησης ενός αρσενικού δελφινιού συνέλαβε η κάμερα σε θαλάσσιο πάρκο της Ιταλίας!

Δεν πίστευαν στα… μάτια τους οι παρευρισκόμενοι, που έγιναν μάρτυρες του συγκλονιστικού γεγονότος. Το δελφινάκι γεννήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, όμως το βίντεο – ντοκουμέντο δόθηκε τώρα στην δημοσιότητα.

Το όμορφο θηλαστικό ζύγιζε 17 κιλά την ημέρα της γέννησης του και μόλις ένα μήνα μετά έχει φτάσει τα 31! Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι το δελφίνι θα παραμείνει στο πάρκο. Για τους επόμενους 6 μήνες θα βρίσκεται στην ίδια δεξαμενή με την μητέρα του, ενώ μετά τα μεταφερθεί σε δικό του χώρο.



Δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί…


mychannel.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Τι συμβαίνει αν δεν μπείτε στο Facebook για μια εβδομάδα

Posted: 18 Nov 2011 08:29 AM PST



by aniwthoi
Η εικόνα που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές