Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Οι 10 χώρες με τις πιο sexy γυναίκες

Posted: 13 Sep 2011 03:10 PM PDT

Οι 10 χώρες με τις πιο sexy γυναίκες
Είτε για διακοπές είτε για μόνιμη εγκατάσταση…

πρέπει να ελέγξετε όλους τους παράγοντες! Διαλέγετε τη χώρα που σας αρέσουν πιο πολύ οι γυναίκες της και πάτε!





ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ









ΙΣΠΑΝΙΑ









EΛΛΑΔΑ









ΡΩΣΙΑ







ΣΟΥΗΔΙΑ







ΗΠΑ







ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ







ΙΣΡΑΗΛ









ΟΛΛΑΝΔΙΑ







ΒΡΑΖΙΛΙΑ














KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

O Μπομπ Σφουγγαράκης βλάπτει σοβαρά(;) τη μνήμη των 4χρονων

Posted: 13 Sep 2011 03:05 PM PDT

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Virginia διαπίστωσαν προβλήματα στη συγκέντρωση και την βραχυπρόθεσμη μνήμη των 4χρονων που βλέπουν περισσότερο Μπομπ Σφουγγαράκη και κινούμενα σχέδια απ' ό,τι οι συνομίληκοί τους.



Οι ψυχολόγοι που ήταν επικεφαλής της έρευνας υποστηρίζουν ότι τα κινούμενα σχέδια, στα οποία οι αλλαγές των σκηνών είναι πολλές και συνεχόμενες, προκαλούν σάστισμα στον παιδικό εγκέφαλο και προβλήματα στην βραχυπρόθεσμη μνήμη.

Στην έρευνα συμμετείχαν 64 4χρονα που χωρίστηκαν τυχαία σε 3 γκρουπ. Το πρώτο είδε ένα 9λεπτο απόσπασμα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη, στο οποίο οι σκηνές άλλαζαν περίπου κάθε 11 δευτερόλεπτα.

Το δεύτερο είδε ένα εκπαιδευτικό καρτούν, στο οποίο οι σκηνές άλλαζαν κάθε 34 δευτερόλεπτα, ενώ στο τρίτο δόθηκαν χαρτιά και μπογιές για να ζωγραφίσουν ό,τι θέλουν.

Μετά από τις δραστηριότητές του, τα παιδάκια από κάθε γκρουπ κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε διάφορα τεστ μνήμης και δεξιοτήτων. Τα αποτελέσματα ήταν κατατοπιστικά.

Τα παιδάκια που συμμετείχαν στο τρίτο γκρουπ τα πήγαν δύο φορές καλύτερα σε σχέση με αυτά του δεύτερου γκρουπ και 4 φορές καλύτερα σε σχέση με τα παιδάκια του πρώτου.

Η δόκτωρ Lillard πιστεύει ότι στις πολύ κακές επιδόσεις των 4χρονων του γκρουπ που είδε Μπομπ Σφουγγαράκη συνέβαλε και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο καρτούν περιέχει πολλούς άγνωστους στο παιδικό μυαλό χαρακτήρες.

Μήπως τελικά ο τόσο αγαπητός στα μικρά παιδιά Μπομπ επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις στη γενικότερη λειτουργία και αποδοτικότητα του εγκεφάλου τους;








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το CD της Ιλιάδας στα σχολεία πάει για πλατινένιο

Posted: 13 Sep 2011 03:00 PM PDT

Ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας ποιητής, ο Όμηρος, με αφορμή την προβληματική έναρξη της σχολικής χρονιάς, μιλά αποκλειστικά στη Ναταλία Γερμανού για τα… σχολικά CD, μεταξύ αυτών και της Ιλιάδας (Το post έχει εμπνευστεί από ατάκες φίλων στο Facebook):


































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι γυναίκες δεν βγάζουν πάντα τέλειες photos… Δείτε FAIL!

Posted: 13 Sep 2011 02:54 PM PDT

Ε μα… θα τα βρίσκαμε κι αυτά. Μόνο αψεγάδιαστες τύπισσες που στήνονται στον καθρέφτη και βγάζουν «θεϊκές» φωτογραφίες θα υπήρχαν; Πάμε στην άλλη πλευρά τώρα.




Η ώρα της απομυθοποίησης. Κοπέλες που προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να τραβήξουν μία καλή φωτογραφία αλλά τους βγήκε «fail». Γιατί;




Θα δείτε και θα καταλάβετε τα ατοπήματα και τα μικρολαθάκια που τους προέκυψαν και τα οποία αγνόησαν…



















































KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε ποιος ειναι ο πιο sexy άντρας του 2011

Posted: 13 Sep 2011 02:48 PM PDT

Δημοσιεύτηκε από το περιοδικό "Glamour" η λίστα με τους 50 πιο σέξι άντρες του κόσμου για το 2011.


Διάσημα αρσενικά που ξετρελαίνουν τις γυναίκες, κονταροχτυπιούνται για να κερδίσουν την πρωτιά.











Νούμερο ένα στις προτιμήσεις των κοριτσιών παραμένει και φέτος ο κινηματογραφικός βρυκόλακας Robert Pattinson, που αναμφισβήτητα μέσα από τις ταινίες "Twilight" έχει κλέψει καρδιές…




Μάλιστα δεν θεωρείται απίθανο για ακόμη μια χρονιά ο 23χρονος ηθοποιός να κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα.


Πέραν του καρδιοκατακτητή Pattinson στη λίστα φιγουράρουν οι Johnny Depp, Hugh Jakman, David Beckham, Brad Pitt, George Clooney, Justin Timberlake, Jude Law, Will Smith, Ashton Kutcher, Orlando Bloo, Cristiano Ronaldo, Gerard Butler και ο Zac Efron.


Η συντάκτρια του περιοδικού Charlotte Duck δήλωσε χαρακτηριστικά: "Οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά καθώς θέλουν να δαμάσουν τα θηρία".


Μέσα στο Σεπτέμβρη πάντως το τοπίο θα ξεκαθαριστεί και θα φανεί τελικά πιο είναι ο άνδρας που θέλουν όλες οι γυναίκες…
Δείτε φωτογραφίες με τα υποψήφια σέξι αρσενικά…





















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έβαλε τη μάνα του στο eBay!

Posted: 13 Sep 2011 02:40 PM PDT

Ο James Doyen δεν άντεχε άλλο τη μητέρα του





Ήθελε απεγνωσμένα να της βρει έναν γαμπρό. Αφού προσπάθησε με κάθε παραδοσιακό τρόπο, προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο βήμα.







Την έβαλε στο eBay, με σκοπό να τη δώσει σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα. Η τιμή εκκίνησης ήταν μόλις 1 δολάριο και στην αγγελία έχει αναφέρει ότι μαγειρεύει καταπληκτικά. Αν δεν βρει και τώρα γαμπρό, δεν ξέρει τι θα κάνει.









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Τρέλα Στο Κεφάλι.Χαρακτική Πάνω Στο Σώμα.(μια ακόμα ‘τρελή’ μόδα)

Posted: 13 Sep 2011 02:34 PM PDT

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θα μπορούσε να είναι η τελευταία εικόνα της ζωής του

Posted: 13 Sep 2011 02:29 PM PDT

Στιγμιότυπα που δεν έχουν... «αύριο»













KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες!

Posted: 13 Sep 2011 02:24 PM PDT

Εξαφανίστε τις από το σπίτι σας


Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ξεφορτωθούμε τις κατσαρίδες. Ένας από αυτούς είναι ο παρακάτω: - Αγοράστε βορικό οξύ από το φαρμακείο. - Ανακατέψτε το με ζαχαρούχο γάλα και πλάθετε μπαλίτσες με το μείγμα φορώντας γάντια - Βάλτε τα όπου νομίζετε πως συχνάζουν κατσαρίδες Οι κατσαρίδες θα φάνε τον μεζέ που τους φτιάξατε και δεν θα μπορέσουν και να αναπαραχθούν. Σε περίπου 15 μέρες θα έχουν εξαφανιστεί τελείως. Επαναλαμβάνετε το παραπάνω κάθε 6-8 μήνες Πηγή: meacolpa.blogspot.com



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δικαστής - απεργία πείνας

Posted: 13 Sep 2011 02:19 PM PDT

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς...

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος

δικαστής Γρεβενών



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ροκ δεν είναι κρεμασμένες αφίσες...

Posted: 13 Sep 2011 02:14 PM PDT

Στο άρθρο του για τον Pete Doherty, ο Δημήτρης Κοτάκος γράφει: Αλλά για να έχεις χαραμίσει έτσι τα χαρίσματά σου θα πρέπει να είσαι ή καταραμένος, ή βλαμμένος.

Πραγματικά δεν ξέρω τί από τα δύο είναι ο Doherty. Ούτε ξέρω αν υπάρχει σωστή απάντηση...













Αναρωτιέμαι πάντως, πόσοι άνθρωποι έχουν μια υγιή και αρμονική σχέση με τα χαρίσματά τους;
Φοβάμαι πολύ λίγοι. Οι περισσότεροι, στέκονται απέναντι τους. Σε θέση μάχης. Σα να πρόκειται για έναν κρυφό και πολύ προσωπικό πόλεμο: Ανάμεσα σε εκείνους και στα ιδιαίτερα ταλέντα τους.
Το χάρισμα σε ξεχωρίζει, σε διαφοροποιεί. Αυτό σε πρώτη φάση ακούγεται πολύ δελεαστικό.



Για κάθε ταλαντούχο νέο, το να γίνει ο ένας, ο μοναδικός, ο σταρ, είναι η απόλυτη προσδοκία. Όταν όμως το όνειρο εκπληρωθεί, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Άλλο να κρεμάς στο παιδικό σου δωμάτιο, πάνω από ένα κρεβάτι, μια αφίσα κι άλλο να μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε κρεμάσει. Άλλο να λατρεύεις μια εικόνα κι άλλο να γίνεσαι η εικόνα. Χωρίς να το καταλάβεις αρχίζεις να τρέφεις εκείνη, αντί για εσένα. Μέχρι που ένα πρωί ξυπνάς και συνειδητοποιείς ότι το θέμα με το χάρισμα δεν είναι το ότι σε διαχωρίζει από τους άλλους. Το πρόβλημα είναι ότι σε διαχωρίζει από τον εαυτό σου.
Και κάπως έτσι, το «Θείο δώρο» μετατρέπεται σε «Διαβολικό». Ας μην ξεχνάμε ότι τα δώρα απαιτούν γενναιοδωρία, όχι μόνο όταν τα προσφέρουμε, αλλά και όταν τα δεχόμαστε.

Έχουμε δει, κυρίως στον κόσμο της μουσικής, - αλλά και γενικότερα στον χώρο της Τέχνης - πάρα πολλούς καλλιτέχνες που χαράμισαν το ταλέντο τους, ακριβώς γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να το διαχειριστούν.
Έχουμε δει και άλλους που το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, χτίζοντας αυτό που λέμε «επιτυχημένες καριέρες».
Άλλο όμως επιτυχημένος και άλλο ευτυχισμένος. Γιατί δυστυχισμένος δεν είναι μόνο όποιος πεθαίνει από υπερβολική δόση. Δυστυχισμένος είναι και όποιος ζει από υπερβολική δόση: Ξεπουλώντας και εκποιώντας τον εαυτό του σε πραγματικά μεγάλες ποσότητες. (Money for nothing που λένε και οι Dire Straits)
Keith MoonΟι αυτοκαταστροφικοί τύποι στην Rock μουσική, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, - είτε ζουν ακόμα, είτε έχουν πεθάνει - είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Πολύ ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια ονόματα: Keith Moon, Keith Richards, Jim Morrison, Ozzy Osbourne, Sid Vicious...
Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, οι πάσης φύσεως καταχρήσεις και ακρότητες, διατρέχουν όλη την ιστορία του ροκ. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Τώρα το γιατί έχει συμβεί αυτό, δεν είναι και τόσο εύκολο να απαντηθεί. Πάντως, όταν ένα μουσικό ρεύμα προσλαμβάνει διαστάσεις κινήματος και αντιτάσσεται στο σύστημα, το σύστημα, προσπαθεί να το καταστείλει. Με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι πλασάροντας και αναπαράγοντας εντέχνως, μια διαστρεβλωμένη εικόνα αντισυμβατικότητας. Είπαμε μια από τις μεγαλύτερες παγίδες αυτής της ιστορίας είναι να πέφτεις θύμα μιας εικόνας. Είτε αυτής που άλλοι έχουν φτιάξει για σένα, είτε αυτής που εσύ έχεις φτιάξει για τον εαυτό σου.
Θεωρώντας ότι υπηρετούν μια τέτοια «αντισυμβατική εικόνα», πολλοί χαρισματικοί μουσικοί ξεκίνησαν το ταξίδι της καταστροφής. Νομίζοντας ότι επέλεξαν τον ηρωικό, ή τον ηρωικά, αντιηρωικό ρόλο του καταραμένου. Μόνο που η καταστροφή και η αυτοκαταστροφή - αυτά τα δύο πάνε πακέτο - δεν είναι επιλογή: Είναι ο θάνατος όλων των επιλογών.
Όπως και νάχει, περπατώντας αυτούς τους «αμαρτωλούς δρόμους», το ροκ μας έχει χαρίσει θεϊκά κομμάτια.
Πιστεύω ότι αυτά τα κομμάτια βγήκαν σε στιγμές που στις τρικυμισμένες ψυχές των δημιουργών τους κύλησε ένα φωτεινό πνεύμα. Σε στιγμές που οι καλλιτέχνες ενώθηκαν με τον εαυτό τους, την μουσική τους και το χάρισμά τους. Σε στιγμές που αυτοί οι άνθρωποι μέσα στην κόλαση, ανακάλυψαν έναν παράδεισο.
Σε στιγμές σαν κι αυτές που περιγράφουν οι στίχοι του "Stairway to Heaven", του τραγουδιού που κατέχει παγκοσμίως τον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό χρόνο, όχι τυχαία κατά την γνώμη μου.


And if you listen very hard

The tune will come to you at last.

When all are one and one is all

To be a rock and not to roll.






rockme.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μεγάλες αλήθειες!

Posted: 13 Sep 2011 02:05 PM PDT

Από μικρό κι από τρελό...









Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του:



- Γιατί η νύφη φοράει λευκά;



- Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της, απαντάει η μητέρα της, όσο πιο απλά μπορούσε.



Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη, λέει:



- Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα;










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο: Αγελάδα στην Καμπότζη θηλάζει μωρό!

Posted: 13 Sep 2011 01:59 PM PDT


Ένα μικρό αγόρι 20 μηνών, ζει σχεδόν αποκλειστικά πίνωντας γάλα, το οποία μάλιστα θηλάζει κατευθείαν από μία αγελάδα από όταν έφυγαν οι γονείς του προς αναζήτηση εργασίας.






Την ιστορία έφερε στο φως ο παππούς του παιδιού.







Ο Ουμ Ουένγκ λέει, ότι ο μικρός Θα Σοφάτ άρχισε να πίνει γάλα με αυτόν τον τρόπο τον Ιούλιο, όταν είδε ένα μοσχαράκι να κάνει το ίδιο. Ο παππούς στην αρχή απομάκρυνε το παιδί, όμως ο μικρός δεν ενέκρινε καθόλου την απόφασή του αυτή, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και να κλαίει, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη «μάχη» και να του επιτρέπεται να θηλάζει την αγελάδα δύο φορές την ημέρα!


Ο Θα Σοφάτ ζει με τον παππού και τη γιαγιά του στην επαρχία Σιέμ Ρέαπ της βοριοδυτικής Καμπότζης, από όταν οι γονείς του μετανάστευσαν στην Ταϊλάνδη προσπαθώντας να βρουν δουλειά.


Ο παππούς του παιδιού, είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την περίεργη συνήθεια του, αλλά ανησυχεί για τα αποτελέσματα που μπορεί αυτή να έχει μακροπρόθεσμα στην υγεία του.


zougla





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πιο ντροπιαστικές σχολικές αναμνηστικές φωτογραφίες (pics)

Posted: 13 Sep 2011 01:51 PM PDT

Οι φωτογραφίες που βγάζουμε σε κάποιο επαγγελματικό φωτογραφείο προκειμένου να θυμόμαστε τα σχολικά μας χρόνια, όταν περάσει ο καιρός μας προκαλούν συχνά πολλά γέλια και αρκετή ντροπή!Έχουν μάλιστα δημιουργηθεί και κάποια sites στο ίντερνετ τα οποία συγκεντρώνουν από τους χρήστες τις πιο ντροπιαστικές απ'αυτές τις φωτογραφίες.








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οικιακές... εφευρέσεις που θα σε αφήσουν άφωνο! (pics)

Posted: 13 Sep 2011 01:47 PM PDT

Ονομάζεται «Life Hack» και είναι η νέα μόδα του διαδικτύου.Ουσιαστικά πρόκειται για έξυπνους, αστείους και μερικές φορές γελοίους τρόπους που βρίσκουμε για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη!Μερικές μάλιστα από τις... εφευρέσεις είναι απλά εξαιρετικές!Αν τώρα οι τρόποι που θα δείτε παρακάτω έχουν πρακτική εφαρμογή ή μπορούν να προκαλέσουν μόνο προβλήματα σας αφήνουμε να το αποφασίσετε εσείς!








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκες με πανέμορφα χείλη (Photos)

Posted: 13 Sep 2011 01:42 PM PDT


Αν νομίζεται ότι τις γυναίκες τις κοιτάμε
μόνο στο στήθος και τα οπίσθια, κάνετε μεγάλο λάθος.
Ένα άλλο σημείο της γυναίκας, που είναι πολύ σέξυ, είναι και τα χείλη της.





Βέβαια δεν έχουν όλες τόσο ωραία χείλη ώστε να μας τραβάνε, αλλά υπάρχουν και αυτές που τις κοιτάζεις μόνο στο... στόμα.


Δείτε μερικές υπέροχες φωτογραφίες γυναικών (διάσημων και μη) με ωραία χείλη:



















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο βίντεο! Το μικρόφωνο φορούσε προφυλακτικό!!!

Posted: 13 Sep 2011 01:33 PM PDT


Θεέ και Κύριε!





Αυτό αν το έχουν δει οι παραγωγοί προφυλακτικών, θα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό που το παρασκεύασμά τους έχει κι άλλη χρήση από αυτή που γνώριζαν και γνωρίζαμε όλοι μέχρι τώρα. Όχι πως άλλαξε κάτι φυσικά. Πάλι την ίδια χρήση έχει. Ο Κινέζος ρεπόρτερ «πιάστηκε» να μιλάει σε μικρόφωνο που είχε πάνω του προφυλακτικό ενώ μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση το ρεπορτάζ του. Εμείς εντυπωσιαζόμαστε. Οι Ασιάτες όμως καθόλου αφού το χαρακτηρίζουν ως συχνό φαινόμενο της χώρας, κυρίως κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Οι δημοσιογράφοι δηλαδή συνηθίζουν να ντύνουν τα μικρόφωνα με… προφυλακτικά προκειμένου αυτά να διατηρούνται ασφαλή από τη βροχή και την υγρασία. Πανέξυπνος λαός. Τι νομίζατε? Κάθε χρόνο θα αλλάζουν μικρόφωνα εκεί πέρα?



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Για μέση δαχτυλίδι

Posted: 13 Sep 2011 01:28 PM PDT





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Χέστηκ* …πάνω της(κυριολεκτικά)!!!

Posted: 13 Sep 2011 01:21 PM PDT

Μια δημοσιογράφος την ώρα που παίρνει συνέντευξη παθαίνει κάτι απρόοπτο…















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μετά τον Πωλ το χταπόδι τώρα και ....πρόβατο μάντης!

Posted: 13 Sep 2011 01:16 PM PDT


Ο Πωλ ήρθε στο προσκήνιο πέρυσι κατά τη...


διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική όταν επιτυχώς έκανε προβλέψεις για το αποτέλεσμα των αγώνων κατ' επανάληψη.



Ο «Sonny Wool» ακολουθεί τα βήματα του Πωλ και διάλεξε τη Νέα Ζηλανδία ως νικήτρια στον εναρκτήριο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράγκμπι εναντίον της Tonga, επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο κουτιά με τροφή, τα οποία είχαν σημαίες των ομάδων που έπαιζαν.


Ο Ιδιοκτήτης του Dan Boyd εξέφρασε την ελπίδα ότι το τριών ετών πρόβατο του θα είναι σε θέση να μιμηθεί την επιτυχία χταποδιού μέντιουμ Πωλ.


«Θα ήταν υπέροχο να βλέπουμε ένα τέτοιο σύμβολο να προωθεί τη Νέα Ζηλανδία», δήλωσε ο Boyd.


«Είναι ένα πρόβατο, ανάμεσα σε άλλα 40 εκατομμύρια πρόβατα, αλλά είναι ίσως το μοναδικό πρόβατο-μέντιουμ στη χώρα."


Ο Boyd ήταν σίγουρος πως ο Sonny θα είναι σε θέση να χειριστεί την πίεση και την προσοχή, αφού προτιμούσε απ' ότι λέει την παρέα των ανθρώπων έτσι κι αλλιώς.


«Είναι ένα μοναδικό πρόβατο και αυτό προέρχεται πιθανότατα από όταν η μαμά του ήταν έγκυος και είχε βίωσε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Η αδελφή του Μάγκι είναι πραγματικά τυφλή και αυτός είναι λίγο κοινωνικά ανάρμοστος. Έχει και μερικά «φετίχ» όπως το φως τη νύχτα και πραγματικά συμπαθεί τις μπάλες ράγκμπι, από τις οποίες πήρε και το όνομα του «Sonny Wool».


Ο Sonny θα συνεχίσει να διαλέγει το αποτέλεσμα των παιχνιδιών σε όλη τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι.







ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πούλησαν τα παιδιά τους για να... παίξουν παιχνίδια στο Ίντερνετ!

Posted: 13 Sep 2011 01:08 PM PDT


Ένα νεαρό ζευγάρι, από την περιοχή Dongguan της Κίνας, πούλησε σύμφωνα με πληροφορίες και τα τρία παιδιά του για να βγάλει τα χρήματα που χρειαζόταν για να συνεχίσει να παίζει online παιχνίδια σε Ίντερνετ καφέ.



Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Sangxiang City News, οι Li Lin και Li Juan, και οι δύο κάτω των 21 ετών, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το...


2007, σε ένα Ίντερνετ καφέ. Η εμμονή τους με το online gaming ήταν αυτή που τροφοδότησε τη σχέση τους, και ένα χρόνο αργότερα, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. Ήδη λίγες μόλις μέρες μετά αφού έφεραν το βρέφος στο σπίτι, το ζευγάρι το άφησε μόνο του και πήγε να παίξει βιντεοπαιχνίδια σε ένα Ίντερνετ καφέ που απείχε 30 χλμ..


Το 2009, το ανεύθυνο ζευγάρι είχε ένα άλλο παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο αποφάσισαν να πουλήσουν, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την εμμονή τους με τα παιχνίδια στο Ίντερνετ. Κατάφεραν να πάρουν 500 δολάρια (3.000 Κινεζικά RMB) γι 'αυτήν, τα οποία ξόδεψαν σε λίγες ημέρες. Έχοντας ξεμείνει από μετρητά αποφάσισαν να πουλήσουν τον πρωτότοκο τους, αυτή τη φορά για δεκαπλάσια τιμή 4.600 δολαρίων (30.000 Κινεζικά RMB). Σε αυτό το σημείο πιθανόν κατάλαβαν το ότι να κάνουν παιδιά θα μπορούσε να αποβεί αρκετά κερδοφόρο και έτσι αποφάσισαν να κάνουν έναν τρίτο παιδί, ένα αγόρι που τους χάρισε την άλλα 4.600 δολάρια (30.000 Κινεζικά RMB). Πιθανότατα θα συνέχιζαν με αυτή τη νοοτροπία για τα επόμενα χρόνια, αν η μητέρα του αγοριού δεν είχαν μάθει τις πράξεις τους ώστε να ειδοποιήσει τις αρχές.


Οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξεραν ότι αυτό που έκαναν ήταν παράνομο, και όταν ρωτήθηκαν αν τους λείπουν τα τρία παιδιά τους σοκαριστικά απάντησαν "Δεν θέλαμε να τα μεγαλώσουμε, θέλαμε απλώς να τα πουλήσουμε για μερικά χρήματα."


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: H… πατάτα Χάρι Πότερ!

Posted: 13 Sep 2011 01:03 PM PDT

Για μερικούς είναι απλά μια πατάτα, αλλά οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ διακρίνουν σε αυτήν τη φιγούρα του λόρδου Βόλντεμορτ, αιώνιου εχθρού του μάγου!
Ο Ronnie Todd βρήκε την πατάτα αυτή, που είναι τέσσερεις φορές μεγαλύτερη από το μέσο μέγεθος μιας κανονικής πατάτας στον κήπο του στο Σαουθάμπτον.Του τράβηξε αμέσως την προσοχή και αφού την καθάρισε είδε ότι… υπήρχε κάτι περίεργο σ΄αυτήν, αφού του φάνηκε ότι έμοιαζε με τον ήρωα που υποδύεται ο Ralph Fiennes στον «Χάρι Πότερ», λόρδο Βόλντεμορτ!«Έχω δει τα φιλμ και μου άρεσαν, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι ο κακός της υπόθεσης θα εμφανίζονταν στον κήπο μου», είπε ο 49χρονος άντρας.




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μεθυσμένο ελάφι καρφώθηκε σε δέντρο!

Posted: 13 Sep 2011 12:58 PM PDT

Σάστισε ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην Σουηδία, όταν είδε ένα… μεθυσμένο ελάφι καρφωμένο στο δέντρο του γείτονα του.
Το ζώο εικάζεται ότι ήθελε να φάει μήλα και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα... αυτό που βλέπετε στην photo.Το ελάφι άρχισε να μουγκρίζει, ο γείτονας το άκουσε και για καλή του τύχη φώναξε τις αρχές και τον απεγκλώβισαν!«Το ελάφι έμοιαζε άρρωστο, μεθυσμένο ή… ημίχαζο», είπε ο ιδιοκτήτης στο Associated Press.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τεστ ευφυίας .. δείτε αν ακόμη τα έχετε τετρακόσια!

Posted: 13 Sep 2011 12:51 PM PDT

Η άσκηση του μυαλού είναι εξίσου σημαντική,
όσο και η άσκηση των μυών.
Καθώς μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να παραμένουμε πνευματικά σε εγρήγορση.
Το ρητό: «Αν δεν το καλλιεργείς, θα το χάσεις» αναφέρεται και για το μυαλό μας…



Τα παρακάτω είναι ένας πολύ προσωπικός τρόπος να εκτιμήσετε την τωρινή σας

.

κατάσταση ευφυίας. Κάντε το παρακάτω τεστ και δείτε αν «τα χάνετε» ή αν ακόμη «τα ʽχετε τετρακόσια»…

Αφού απαντήσετε στις ερωτήσεις, διαβάστε παρακάτω αν συμφωνούν με τις σωστές απαντήσεις.

Για να δείτε τις απαντήσες επιλέξτε (μπλεδιάστε) την απάντηση .. αφού οι απαντήσεις είναι με άσπρο χρώμα, για να μην ρίχνετε κλέφτικες ματιές!

OK, χαλαρώστε, καθαρίστε το μυαλό σας και … Ξεκινήστε!

#1 Τί βάζουμε μέσα σε μια τοστιέρα ?







Η απάντηση είναι «ψωμί». Αν είπατε «τοστ», καλύτερα να τα παρατήσετε και να μην προχωρήσετε παρακάτω. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώσετε τον εαυτό σας…

Αν είπατε «ψωμί», προχωρήστε στην ερώτηση 2.

#2 Πείτε τη λέξη «μπάλα» πέντε φορές.

Τί πίνουν οι αγελάδες;

Απάντησε πριν πας παρακατω:







Οι αγελάδες πίνουν νερό. Αν είπατε «γάλα», μην επιχειρήσετε να περάσετε στην επόμενη ερώτηση. Το μυαλό σας είναι ζορισμένο και ίσως να «υπερθερμανθεί». Αυτό που σας χρειάζεται να διαβάσετε και είναι πιο κατάλληλο για σας, είναι κάποιο έντυπο του τύπου «Ο Κόσμος των Παιδιών» ή κάτι παρόμοιο…

Αν είπατε «νερό», προχωρήστε στην ερώτηση 3.

#3 Αν ένα κόκκινο σπίτι

είναι φτιαγμένο από κόκκινα τούβλα,

ένα μπλε σπίτι από μπλε τούβλα,

ένα ροζ σπίτι από ροζ τούβλα,

ένα μαύρο σπίτι από μαύρα τούβλα,

Από τί είναι φτιαγμένο ένα Greenhouse(θερμοκήπιο);

Απάντησε πριν πας παρακατω:








Απάντηση:

Τα greenhouses (= θερμοκήπια) φτιάχνονται από γυαλί.

Αν είπατε πράσινα τούβλα, γιατί στο καλό συνεχίζετε με τις ερωτήσεις;

Αν είπατε «γυαλί», προχωρήστε στην ερώτηση 4.

#4 Αν ο μικρός δείκτης ενός ρολογιού διανύει 1/60 μοίρες κάθε λεπτό, πόσες μοίρες θα έχει διανύσει σε μια ώρα;
Απάντησε πριν πας παρακατω:








Απάντηση:

Μια μοίρα. Αν είπατε «360» ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να σας συγχαρούμε που φτάσατε μέχρι εδώ, αλλά προφανώς τώρα είστε έξω απʼ τις δυνατότητές σας. Καλύτερα να εγκαταλείψετε την προσπάθεια και να βγείτε απʼτο δωμάτιο.

Οι υπόλοιποι συνεχίστε με την επόμενη ερώτηση.

#5 Χωρίς να χρησιμοποιήσετε κομπιουτεράκι.

Οδηγείτε ένα λεωφορείο,στην πρώτη στάση, 17 άνθρωποι ανεβαίνουν.

Στην δεύτερη, έξι κατεβαίνουν και εννέα ανεβαίνουν.

Στην επόμενη, δύο άνθρωποι κατεβαίνουν και τέσσερις ανεβαίνουν.

Στην τέταρτη στάση, 11 κατεβαίνουν & 16 ανεβαίνουν.

Στην πέμπτη, 3 άνθρωποι κατεβαίνουν & 5 ανεβαίνουν.

Στην τελευταία στάση, έξι άνθρωποι κατεβαίνουν; τρεις ανεβαίνουν.

Και φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό. Ποιό ήταν το όνομα του οδηγού;

Απάντησε πριν πας παρακατω: :









Προς Θεού, μην κλαίτε! Δεν θυμάστε το ίδιο σας το όνομα;

Εσείς ήσασταν ο οδηγός … Απʼτην πρώτη κιόλας πρόταση μαθαίνετε ότι εσείς οδηγείτε το λεωφορείο



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο άνθρωπος..."πλαστελίνη"!!!(VIDEO)

Posted: 13 Sep 2011 12:46 PM PDT

Όταν το σώμα σου γίνει "πλαστελίνη" τότε...
θα μπορείς και εσύ να κάνεις τα ίδια!!!
















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές