Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Δεν ήταν μόνο ο αρχηγός της CIA εραστής της Φρειδερίκης!

Posted: 19 Nov 2012 02:16 PM PST


Κι άλλες πτυχές της ζωής της Βασίλισσας Φρειδερικης έρχονται στο φως της...



δημοσιότητας και είναι όλες πιπεράτες!


Τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο φως λεπτομέρειες της ερωτικής σχέσης που είχε η Βασίλισσα Φρειδερίκη με τον διευθυντή της CIA, Αλεν Ντάλες.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ αυτό ήταν μόνο ένα επεισόδιο.

Εκτός λοιπόν από την σκανδαλιστική ιστορία με τον Αλεν Ντάλες (1893 - 1969), που διηγείται ο Στίβεν Κίντσερ στο βιβλίο του, υπάρχει και άλλη με πρωταγωνιστή τον Γιαν Σματς (1870 - 1950), πρωθυπουργό της Ν. Αφρικής και εκ των θεμελιωτών του απαρτχάιντ.
Και υπάρχει και μια τρίτη με τον κατά 37 χρόνια μεγαλύτερό της Τζορτζ Μάρσαλ (1880 - 1959), Αμερικανό στρατάρχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εμπνευστή του Σχεδίου για την οικονομική αναγέννηση της μεταπολεμικής Ευρώπης.

Η Ελένη Βλάχου, η εκδότρια της «Καθημερινής», είναι εκείνη που περιγράφει, πώς ο Πέτρος της Ελλάδας (1908 - 1980) απέρριψε τη μεσολάβηση για να παντρευτεί τη Φρειδερίκη του Αννοβέρου.

Στον δεύτερο τόμο των Απομνημονευμάτων της, που τιτλοφόρησε «Δημοσιογραφικά χρόνια - πενήντα και κάτι», στη σελίδα 27, σκιαγραφεί τον Πέτρο σαν άνδρα με αθλητικό παράστημα, ξανθό και χαμογελαστό. Σημειώνει: «Είχαμε (σ.σ.: με τον πρίγκιπα Πέτρο) πολλούς κοινούς φίλους, Αθηναίους και Αλεξανδρινούς, και όταν μιλούσαμε μαζί για τα ταξίδια του, για το Θιβέτ και τις άλλες εξωτικές βουνοκορφές, όπου είχε σκαρφαλώσει, τον παρασύραμε σε δικά μας κουτσομπολιά, με κεντρικό πρόσωπο - ποιο άλλο; - τη Βασίλισσα Φρειδερίκη.

«Ηταν η μεγάλος του εχθρός, δεν ήθελε να τον δει στα μάτια της. Και, κατά τη δική του άποψη, ο λόγος ήταν ...ερωτικός. Πριν παρουσιαστεί ο Παύλος ως υποψήφιος γαμπρός, του την είχαν προσφέρει για νύφη... και την είχε απορρίψει. Μια ιστορία που την εγνώριζε και τη διηγιόταν μόνο ο ίδιος, διανθισμένη με λεπτομέρειες ελάχιστα κολακευτικές για την πριγκίπισσα με τα ''χονδρά πόδια''».

Ο τότε διάδοχος Παύλος της Ελλάδας (1901 - 1964) έκανε την πρόταση γάμου το 1936, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου. Η Φρειδερίκη ήταν 19 ετών, μέλος της ναζιστικής Νεολαίας. Ο γάμος της έγινε στην Αθήνα στις 9 Ιανουαρίου 1938. Δεν αποτέλεσε κώλυμα το γεγονός ότι ο σύζυγός της ήταν ταυτόχρονα θείος της και πρώτος εξάδελφος της μητέρας της. Αυτά συνηθίζονταν στις βασιλικές δυναστείες με βάση τον Σαλικό Νόμο, που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα.

Με τον Γιαν Σματς η Φρειδερίκη απέκτησε ιδιαίτερη σχέση κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική, στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο 70άρης Γιαν Κρίστιαν Σματς υπήρξε μέντορας και εραστής της. Ο Σματς έγινε κουμπάρος της. Στο Κέιπ Τάουν βάφτισε το τρίτο παιδί της, την Ειρήνη. Θα είχε εγκατασταθεί μόνιμα εκεί, αν το 1946 δεν επανερχόταν με δημοψήφισμα στην Ελλάδα ο βασιλιάς Γεώργιος Β'.

«Το βράδυ θα έρθω σπίτι σου...» έγραψε στον στρατηγό Μάρσαλ.

Με τον στρατηγό Τζορτζ Μάρσαλ η Φρειδερίκη γνωρίστηκε το 1947 στο Λονδίνο. Ο τίτλος της ήταν τότε πριγκίπισσα διαδόχου.
Βασίλισσα έγινε την Πρωταπριλιά του ίδιου χρόνου, όταν ο σύζυγός της Παύλος διαδέχτηκε στον θρόνο τον αδελφό του Γεώργιο Β΄ (1890 - 1947). Ο Γεώργιος δεν είχε παιδιά και αυτός ήταν ο λόγος που είχε χωρίσει από την Ελισάβετ της Ρουμανίας (1894 - 1956).

Η Φρειδερίκη διατήρησε εμπιστευτική αλληλογραφία και στενές σχέσεις με τον Μάρσαλ μέχρι τον θάνατό του το 1959.

«Το βράδυ θα έρθω σπίτι σου» γράφει σε μία από τις επιστολές της. Η αλληλογραφία με τον βετεράνο στρατάρχη αποκαλύπτει τους τρυφερούς συναισθηματικούς δεσμούς, που αναπτύχθηκαν ανάμεσά τους. Ο ίδιος τη θεωρεί «πολύ όμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, μια εργαζόμενη βασίλισσα».

ΔΕΙΤΕ 10 εύκολα και γρήγορα κολπάκια για να πειράξετε τουσ φίλους σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 19 Nov 2012 02:13 PM PST



Δείτε το βίντεο:














Popout

Από σήμερα στο taxisnet η επιστροφή του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης

Posted: 19 Nov 2012 02:10 PM PST


Άνοιξε σήμερα η εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την επιστροφή του επιδόματος θέρμανσης. 
 Πρόσβαση στην εφαρμογή δεν έχουν μόνο οι πιστοποιημένοι χρήστες του taxisnet, αλλά και οι φορολογούμενοι που δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης σ΄ αυτό. Οι φορολογούμενοι αυτοί μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ τους και τον αριθμό ειδοποίησης ενός από τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας των τελευταίων πέντε ετών. Ειδικότερα θα πρέπει να συνδεθούν με την ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και στη συνέχεια με την ένδειξη «Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης». Στην ηλεκτρονική αίτηση που πρέπει να υποβάλουν θα συμπληρώσουν τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κύριας κατοικίας τους, τη διεύθυνση τους, τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου και αν αυτό είναι ενοικιασμένο. Ο φορολογούμενος δεν υποβάλλει παραστατικά αγοράς πετρελαίου θέρμανσης. Τα στοιχεία των καταναλώσεων διασταυρώνει η ΓΓΠΣ με τα τιμολόγια που υποβάλλουν οι πωλητές πετρελαίου θέρμανσης στο σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αναγράψουν το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού τους στον οποίο και θα πιστωθεί η επιστροφή εντός 20 ημερών από την υποβολή της αίτησης.
 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απεργίες αρχίζουν από τις 10 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες φορτηγών

Posted: 19 Nov 2012 02:08 PM PST


Mε απεργίες, από τις 10 Δεκεμβρίου, οι οποίες, ενδεχομένως, να είναι και διαρκείας, απειλούν οι ιδιοκτήτες... των περίπου 33.000 φορτηγών ΔΧ. 

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις «ταφόπλακα», όπως τις χαρακτηρίζουν, που σχετίζονται με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και ψηφίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο πολυνομοσχέδιο.

Τη σχετική απόφαση έλαβε, το Σάββατο το βράδυ, η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, n οποία δίνει διορία στο υπουργείο Ανάπτυξης έως το τέλος του μήνα, προκειμένου να άρει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Με την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ δεν αποκλείεται να συνταχθούν και οι ιδιοκτήτες των περίπου 1.300 βυτιοφόρων ΔΧ, οι οποίοι, πάντως, δεν έχουν καθορίσει ακόμα τη στάση τους.

Σαν σήμερα ξεκίνησε η Δίκη της Νυρεμβέργης.

Posted: 19 Nov 2012 02:07 PM PST


Διαβάστε τις ποινές που επέβαλε το διεθνές δικαστήριο  στους ναζί που αιματοκύλησαν την Ευρώπη.
Το 1945 αρχίζει η Δίκη της Νυρεμβέργης, με 24 Ναζί να κάθονται στο εδώλιο για εγκλήματα πολέμου...


-Χέρμαν Γκαίριγκ (Hermann Göring): Ένοχος και για τις τέσσερεις κατηγορίες. Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού. Αυτοκτόνησε με υδροκυάνιο μια ημέρα πριν εκτελεστεί η απόφαση.
-Άλφρεντ Γιόντλ (Alfred Jodl): Ένοχος και για τις τέσσερεις κατηγορίες. Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Ερνστ Καλτενμπρούννερ (Ernst Kaltenbrunner): Ένοχος για τις κατηγορίες (Γ) και (Δ). Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Βίλχελμ Κάιτελ (Wilhelm Keitel): Ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες. Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Γκούσταφ Κρούπ φον Μπόλεν ουντ Χάλμπαχ (Gustav Krupp von Bohlen und Halbach): Δεν υπήρξε ετυμηγορία, καθώς απουσίαζε για λόγους υγείας. Παραπέμφθηκε σε άλλη δίκη, όπως προβλεπόταν από τη συνθήκη ορισμού του Δικαστηρίου, ωστόσο πέθανε πριν παραστεί σε δικαστήριο.
-Ρόμπερτ Λέι (Robert Ley): Αυτοκτόνησε στις 25 Οκτωβρίου 1945, πριν ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία.
-Μάρτιν Μπόρμαν (Martin Bormann): Ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες. Ποινή: Θάνατος. Δικάσθηκε ερήμην, καθώς είχε εξαφανισθεί βγαίνοντας από το καταφύγιο του Χίτλερ στο Βερολίνο. Το πτώμα του δεν είχε βρεθεί μέχρι το 1998.
-Κόνσταντιν φον Νόϊρατ (Baron Konstantin von Neurath): Ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες. Ποινή: Κάθειρξη 15 ετών.
-Καρλ Ντένιτς (Karl Dönitz): Ένοχος για τις κατηγορίες (Β) και (Γ). Ποινή: Κάθειρξη 10 ετών.
-Φραντς φον Πάπεν (Franz von Papen): Αθωώθηκε.
-Έριχ Ρέντερ (Erich Röder): Ένοχος για τις κατηγορίες (Α), (Β), (Γ). Ποινή: Ισόβια κάθειρξη.
-Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop): Ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες. Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ (Alfred Rosenberg): Ένοχος και για τις τέσσερις κατηγορίες. Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Φριτς Ζάουκελ (Fritz Saukel): Ένοχος για τις κατηγορίες (Γ) και (Δ). Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Χιάλμαρ Σαχτ (Hjalmar Schacht): Αθωώθηκε.
-Μπάλντουρ φον Σίραχ (Baldur von Schirach): Ένοχος για την κατηγορία (Δ). Ποινή: Κάθειρξη 20 ετών.
-Άρτουρ Ζέις-Ίνκβαρτ (Arthur Seyss-Inquart): Ένοχος για τις κατηγορίες (Β), (Γ) και (Δ). Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Άλμπερτ Σπέερ (Albert Speer): Ένοχος για τις κατηγορίες (Γ) και (Δ). Ποινή: Κάθειρξη 20 ετών.
-Γιούλιους Στράιχερ (Julius Streicher): Ένοχος για την κατηγορία (Δ). Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Χανς Φρανκ (Hans Frank): Ένοχος για τις κατηγορίες (Γ) και (Δ). Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Βίλχελμ Φρικ (Wilhelm Frick): Ένοχος για τις κατηγορίες (Β), (Γ) και (Δ). Ποινή: Θάνατος δι' απαγχονισμού.
-Χανς Φρίτζε (Hans Fritzsche): Αθωώθηκε.
-Βάλτερ Φουνκ (Walther Funk): Ένοχος για τις κατηγορίες (Β), (Γ) και (Δ). Ποινή: Ισόβια Κάθειρξη.
-Ρούντολφ Ες (Rudolf Hess): Ένοχος για τις κατηγορίες (Α) και (Β). Ποινή: Ισόβια Κάθειρξη. 

Οι θανατικές ποινές εκτελέσθηκαν σε ειδικά στημένη αγχόνη στις 16 Οκτωβρίου 1946. Οι Γάλλοι εκπρόσωποι πρότειναν την εκτέλεση δια τυφεκισμού, αυτό όμως δεν έγινε δεκτό από τον Μπιντλ και τους Σοβιετικούς, με το αιτιολογικό ότι οι κατηγορούμενοι είχαν προσβάλει το στρατιωτικό ήθος και δεν τους άρμοζε εκτέλεση που αρμόζει σε στρατιωτικούς. Οι καταδικασμένοι σε φυλάκιση μεταφέρθηκαν στη φυλακή του Σπάνταου.

"Το αιδοίο μου φέτος περνάει καλά!"

Posted: 19 Nov 2012 02:04 PM PST



Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν η Rihanna και φυσικά η συνέντευξη αυτή κατάφερε να ξεχωρίσει! Η πρόσφατη γυμνή φωτογράφηση της σταρ για το αμερικανικό περιοδικό GQ ήταν ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης: «Σήμερα....

φοράς πολλά σε σχέση με αυτό το εξώφυλλο. Τι συνέβη εκείνη τη μέρα; Δεν είχαν budget για ρούχα; Έφταιγε ο στυλίστας;» σχολίασε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε αν νιώθει άνετα ποζάροντας γυμνή. «Κανείς δεν νιώθει ποτέ 100% άνετα με αυτό, να ποζάρει χωρίς ρούχα μπροστά σε αγνώστους -στους φωτογράφους για παράδειγμα. Αλλά είναι κάτι σαν ρόλος. Πρέπει να "μπεις" σε αυτόν».

Λίγο αργότερα, η Ellen θυμήθηκε μια παλιότερη συνέντευξή τους, τότε που η 24χρονη τραγουδίστρια, σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, είχε απαντήσει πως «Αυτή τη στιγμή, η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη», δείχνοντας λίγο πιο κάτω και λέγοντας ότι δεν περνάει καλά… το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Στη συνέντευξη, όμως, της Τρίτης η Rihanna είπε ότι φέτος «περνάει καλύτερα!», με τη DeGeneres να του… απευθύνει το λόγο και να του δίνει τα συγχαρητήριά της!

Popout

Κλέφτες πετρελαίου κάνουν επιδρομή σε χωριά της επαρχίας

Posted: 19 Nov 2012 02:03 PM PST


Popout

Σε ολόκληρη τη χώρα έχουν αυξηθεί δραματικά τα κρούσματα κλοπής πετρελαίου με τους κλέφτες να βάζουν στο στόχαστρο τους ακόμη και τα σχολεία.

Η ΣΕΞΙ...ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2012!

Posted: 19 Nov 2012 02:02 PM PST

Η ΣΕΞΙ...ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2012!
Σταρ Ελλάς 2012Βασιλική Τσιρογιάννη, μόνο με τα απολύτως απαραίτητα.
H σέξι Θεσσαλονικιά σε αποκαλυπτικές πόζες. Δες την...


 

Ποια είναι η Ελληνίδα πορνοστάρ του Χόλιγουντ που γράφει βιβλίο

Posted: 19 Nov 2012 01:59 PM PST



Όλες τις εμπειρίες της από τη συμμετοχή της σε πορνοταινίες θα περιλαμβάνει το βιβλίο με τίτλο «Τhe Juliette Society», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013 η Sasha Grey.

Η 24χρονη πορνοστάρ Sasha Grey γεννήθηκε στην Καλιφόρνια με το όνομα Μαρία - Άννα Χατζή και στη βιομηχανία του πορνό έμελλε να μπει τον Μάιο του 2006, οπότε και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Κατέληξε στο συγκεκριμένο όνομα εμπνεόμενη, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, από τη Σάσα Κονιέτζκο , μέλος του συγκροτήματος KMFDM και από το βιβλίο του Όσκαρ Ουάιλντ «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι». 

Η καριέρα της ξεκίνησε μάλλον από τα δύσκολα καθώς η πρώτη σκηνή της περιελάμβανε σκληρό πορνό… Πολύ γρήγορα κατάφερε να αναδειχθεί σε μεγάλο όνομα στη βιομηχανία του πορνό, καθώς μόλις έξι μήνες μετά το ντεμπούτο της άρχισε να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα της. 

Η Grey κατέκτησε πολλά βραβεία από τις συμμετοχές της σε μεγάλες παραγωγές ταινιών ενηλίκων, ενώ το 2008 έγινε η νεότερη γυναίκα που διακρίθηκε ως γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς στα βραβεία ταινιών ενηλίκων.

Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στο αυριανό συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Posted: 19 Nov 2012 01:58 PM PST

Στο πλαίσιο αυτό αύριο Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί...
σύσκεψη των Ομοσπονδιών - μελών της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και αμέσως μετά θα υπάρξει συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, θα γίνει στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ακόμα τη σύγκληση Γενικού Συμβουλίου την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, ενώ στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών, προκειμένου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «να συνεχιστεί ο συντονισμένος αγώνας των εργαζομένων κατά των απολύσεων, αλλά και της διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών που με διαδικασίες αμφίβολης συνταγματικότητας επιταχύνει η τρικομματική κυβέρνηση».

Κρίση; Όχι για τους τηλεπαρουσιαστές. Δείτε πόσα παίρνουν τον μήνα

Posted: 19 Nov 2012 01:57 PM PST



Πόσα

Μεικτός μισθός σε ευρώ το μήνα και Bonus ή συμφωνίες:
* Γιώργος Παπαδάκης 15.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στο σύνολο και στα "νεανικά κοινά"

* Λάκης Λαζόπουλος 40.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στο σύνολο και επί πλέον αμοιβή ως σύμβουλος προγράμματος στο σταθμό.

* Ελένη Μενεγάκη 40.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά" κάλυψη κατά 60% του μισθού της από χορηγό εταιρία καλλυντικών.

* Γιώργος Λιάγκας 10.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά", συμφωνία με χορηγίες (δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο για φέτος).

* Φαίη Σκορδά 4.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά", συμφωνία με χορηγίες (δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο για φέτος).

* Τατιάνα Στεφανίδου 10.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά", ποσοστό από τις συμμετοχές της στους διαγωνισμούς της εκπομπής, συμφωνία με χορηγίες και ανταποδοτικές διαφημίσεις μέσω site

* Φώτης Σεργουλόπουλος 7.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά" και ποσοστό από τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς της εκπομπής.

* Μαρία Μπακοδήμου 7.500
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά" και ποσοστό από τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς της εκπομπής.

* Βίκυ Χατχηβασιλείου 40.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στο σύνολο.

* Ζέτα Μακρυπούλια 6.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης και στο "νεανικό κοινό" (δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο για φέτος).

* Γρηγόρης Αρναούτογλου 20.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά" συμφωνία με χορηγίες (δεν έχει ακόμη ακόμη υπογράψει συμβόλαιο για φέτος).

* Γιώργος Αυτιάς 3.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στο σύνολο, στο "νεανικό κοινό" και συμφωνία με χορηγίες.

* Νίκος Ευαγγελάτος 4.000
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στο σύνολο, συμφωνία με χορηγίες και ανταποδοτικές διαφημίσεις μέσω site.

* Μαρία Χούκλη 5.000

* Έλλη Στάη 3.500

* Γιώργος Λιανός  1.500
Ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά" (δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο για φέτος)

* Αντώνης Κανάκης
Δική του παραγωγή με ποσοστό επί της τηλεθέασης στα "νεανικά κοινά" και επί των διαφημιστικών εσόδων την ώρα της μετάδοσης (δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο για φέτος).

Πέρα από τους μισθούς των παρουσιαστών, ιδιαίτερα μειωμένοι είναι πλέον και αυτοί για τους λεγόμενους "πανελίστες", που κυμαίνονται από 750 ευρώ έως και 2.000 ευρώ, όταν μάλιστα, εκτός της απασχόλησής τους "on air", προσφέρουν και στη δημοσιογραφική παραγωγή της εκπομπής.
Όσο για τις αποδοχές των κριτών σε διάφορα talent shows ή reality τηλεπαιχνίδια, οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμη εισπράξει ούτε τα ...προηγούμενα (όπως για παράδειγμα οι κριτές στο "Master Chef", που δεν έχουν πληρωθεί για τη συμμετοχή τους στο "Master Chef Junior").
Οι αμοιβές των τηλεκριτών είτε στα σόου μαγειρικής είτε και σε άλλα, όπως στο "Dancing with the stars" δεν ξεπερνούν τις 2.500 με 3.000 ευρώ.

Τι άλλο θα δούμε; πρόσληψη σε δήμο μέσω Μ.Κ.Ο...

Posted: 19 Nov 2012 01:55 PM PST


5 μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο  δίνει βεβαίωση συμμετοχής ως εθελοντής, από εθελοντικές ομάδες ή ενώσεις και έως 20 μόρια δίνει προφορική συνέντευξη από τον διενεργών τις προσλήψεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για πρόσληψη σε δήμο μέσω Μ.Κ.Ο.
Πρόκειται για το  Δήμο Νέας Σμύρνης για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου και Δομών Παροχής Συσσιτίων όπως ανακοίνωσε σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ξένιος Ζεύς» την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ανέργων δημοτών, με 24μηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την υλοποίηση της Πράξης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ».

Tοξικοί φίλοι: Αναγνώρισε τους

Posted: 19 Nov 2012 01:52 PM PST


Δεν είναι μόνο οι εχθροί που σε βλάπτουν αλλά και οι φίλοι που παρουσιάζουν τοξικές συμπεριφορές. Η ζήλια, ο αθέμιτος ανταγωνισμός, η μιζέρια και η συνεχής ένταση είναι σίγουρα συμπεριφορές που αργά ή γρήγορα θα σου χαλάσουν τη διάθεση ή θα σε φέρουν εκτός εαυτού...

Τις περισσότερες φορές δίνεις τόπο στην οργή και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις μια φιλία που έχει καταντήσει τοξική ή ακόμη χειρότερα, δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια και να αναλάβεις δράση.
Οι ενδείξεις ότι η φιλία σας είναι τοξική:
(Όσα περισσότερα ισχύουν για το ίδιο άτομο, τόσο πιο μακριά του πρέπει να τρέξεις)

1. Σταματάει να απαντάει στις κλήσεις σου ή στα μηνύματά σου κάθε φορά που τα ξαναβρίσκει με τον πρώην.

2. Παραπονιέται συνεχώς για τα πάντα σε σημείο που πιστεύεις πως δεν μπορεί να ζήσει αλλιώς.

3. Τα πορτοφόλι της είναι μονίμως "χαμένο", η πιστωτική της κάπου παράπεσε και (εννοείται) δεν έχει δεκάρα μαζί της. Ποτά, τσιγάρα, ξενύχτια, φαγητό είναι πάντα ευγενική χορηγία δικιά σου ενώ ποτέ δεν ανταποδίδει το κέρασμα.

4. Την συναντάς - συχνά - τυχαία για ποτό ενώ σου είχε ξεφουρνίσει διάφορες δικαιολογίες για να μη βρεθείτε.

5. Δεν μπορείς να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που συναντηθήκατε τετ α τετ. Η επικοινωνία σας έχει καταντήσει να γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου ή μέσα σε παρέα (βλ. 7).

6. Σε θυμάται πάντα όταν χρειάζεται χάρη κι εξυπηρέτηση. Θα σου τηλεφωνήσει για να σε ενημερώσει ότι φτάνει αεροπορικώς μετά από ταξιδάκι οπότε θα μπορούσατε να πιείτε καφεδάκι στο αεροδρόμιο και φυσικά μετά να γυρίσετε μαζί – με το αυτοκινητό σου εννοείται. Σου στέλνει μήνυμα για να σου ζητήσει να ταίζεις το κατοικίδιό της στην περίοδο των διακοπών κτλ

7. Προσπαθεί να σε κάνει «ρόμπα» μπροστά σε φίλους για να αναδειχθεί ως η ψυχή της παρέας και να ξεχωρίσει.

8. Ένα καλό λόγο δεν έχει. Δεν παραλείπει να επισημαίνει συνεχώς τις ατέλειες σου και μάλιστα παρουσία άλλων. Θα προσέξει ότι πάχυνες, πως τα ρούχα σου είναι μπανάλ, πως η τσάντα σου δεν ταιριάζει με το παπούτσι, πως το νέο σου κούρεμα σε μεγαλώνει κτλ. Ζήλια, ζήλια, πολλή ζήλια.

9. Σε αναγκάζει να κόψεις τις επαφές σου με άλλους ανθρώπους και θέλει αποκλειστικότητα. Αν διανοηθείς να αποκτήσεις άλλο φίλο ουέ κι αλίμονό σου.

10. Σε «κρεμάει» όποτε την έχεις ανάγκη, ενώ εσύ υποχρεούσαι να είσαι πανταχού παρούσα κάθε φορά που σε χρειάζεται.

Οι ερωτήσεις που οφείλεις να κάνεις στο εαυτό σου

* Η φιλία σας είναι αμοιβαία ή μήπως είναι μονόπλευρη;

* Είναι εξίσου σημαντικά τα δικά σου προβλήματα με τα δικά της;

* Μήπως προσπαθεί να έχει τον έλεγχο στη ζωή σου; Αν ναι γιατί άραγε το κάνει;

* Σε σέβεται ή στο όνομα της αμεσότητας που δίνει η φιλία σε ειρωνεύεται και σε υποτιμά;

* Αξίζει να «χαλιέσαι» και να σου χαλά η διάθεση;

Οι πιο αστείες φάρσες στο Φώτης & Μαρία Live (videos)

Posted: 19 Nov 2012 08:36 AM PST


Oι φάρσες σε κάθε εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου είναι θεσμός. Εκτός από τους ίδιους, φάρσες κάνουν και οι καλεσμένοι τους!











H φάρσα της Μαρίας Μπακοδήμου στην Κατερίνα Καραβάτου
Popout
Η φάρσα της Μαρίας Μπακοδήμου στην Ιωάννα Πηλιχού
Popout
Οι φάρσες του Τάκη Ζαχαράτου στη Γιώτα Τσιμπρικίδου και στο Γιώργο Λιάγκα
Popout
Η φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Ηλία Βρεττό
Popout
Η φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κατερίνα Ζαρίφη
Popout
Η φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στη Ναταλία Γερμανού
Popout
Η φάρσα της Tζένης Μπότση στον Μπάμπη Στόκα
Popout
Η φάρσα της Μπέτυ Μαγγίρα στον Γιώργο Τσαλίκη
Popout
Η φάρσα της Ναταλίας Γερμανού στον Σάκη Ρουβά
Popout

Αναγνώριση από την Ελλάδα ζητούν οι τουρκοπράκτορες!

Posted: 19 Nov 2012 08:00 AM PST



undefined
«Mεγαλύτερο πρόβλημά μας η μη αναγνώριση από το ελληνικό κράτος» λένε τα καλόπαιδα της ψευδομουφτείας Κομοτηνής σε Τούρκους μουσαφίρηδες από τον δήμο Οζμάνγκαζι της Προύσας που βρέθηκε πρόσφατα στην Κομοτηνή…

     Παράπονα και έντονη κριτική προς την Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει τις ψευδομουφτείες (θυμίζουμε: βασικότατα όργανα του τουρκικού επεκτατισμού στη Θράκη) εξέφρασε ο Φεχίμ Αχμέτ, βοηθός του ψευδομουφτή ΚομοτηνήςΙμπραήμ Σερήφ (τον οποίο βλέπετε στην 1η φωτογραφία σε προ ολίγων μηνών ομιλία του στη Κεσάνη με φόντο την τουρκικλη σημαία και τη φωτογραφία του Κεμάλ) , προς τα μέλη μιας επιτροπής του δήμου Οσμάνγκαζι από την Προύσα που επισκέφτηκε την Κομοτηνή (και τα γραφεία της ψευδομουφτείας). Στην επίσκεψη (βλ. 2η φωτογραφία) μετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος του Οσμάνγκαζί Γκιουλέρ Ναλμπάντ, ο Σουκρού Κιοσέ-πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης", ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΠ-Προύσας Μουσταφά Γκιουρσές και άλλοι. 

Όπως μαθαίνουμε από τη «Μπιρλίκ» (13/11/2012), μιλώντας ο λεγάμενος κατά την επίσκεψη αφού «ανέφερε πως η Τουρκική μειονότητα που ζει στην Ελλάδα καταβάλλει πάντα μεγάλες προσπάθειες για την συντήρηση των εθνικών και θρησκευτικών της αξιών…δήλωσε πως το μεγαλύτερο τους βάσανο είναι η μη αναγνώριση από την ελληνική κυβέρνηση, επισημαίνοντας τα εξής: ¨Εμείς παρά το ότι έχουμε εκλεγεί από τον λαό δεν έχουμε τις αρμοδιότητες που έχουν οι διορισμένοι από την ελληνική κυβέρνηση μουφτήδες. Τα αδέρφια μας οι Τούρκοι για βασικές θρησκευτικές υποχρεώσεις, όπως η ταφή, υποχρεώνονται να πάρουν έγκριση από τους διορισμένους μουφτήδες¨.

     Ο Φεχίμ Αχμέτ τόνισε επίσης πως ακόμη δεν έχουν αποδοθεί βασικά μειονοτικά δικαιώματα, όπως αυτό της εκπαίδευσης στη μητρική γλώσσα, ενώ προσέθεσε: «Μέχρι το 1991 δεν μπορούσαμε να
βγάλουμε άδεια σπιτιού, δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου. Ως αποτέλεσμα των αγώνων που διεξαγάγαμε αρχίσαμε να αποκτούμε αυτά τα δικαιώματα. Εδώ εμείς ως αιρετοί μουφτήδες και βοηθοί, καταβάλλουμε κάθε είδους προσπάθεια για την διατήρηση των θρησκευτικών, εθνικών και πολιτιστικών αξιών του λαού μας που ζει εδώ. Διαθέτουμε 103 μαθήματα Κορανίου. Εξ αυτών τα 73 είναι για ενήλικες γυναίκες. Στα μαθήματα Κορανίου μας παράλληλα με την θρησκευτική εκπαίδευση, παρέχουμε κατάρτιση για την ολοκλήρωση της Τουρκικής μειονότητας».


     Εμείς τώρα τι να πούμε; Κατάρτιση για την (τουρκική) ολοκλήρωση των μουσουλμάνων της περιοχής πράγματι παρέχετε. Απαντήσεις όμως στα κλασσικά ερωτήματα είναι που δεν τολμάτε να παράσχετε ποτέ. Ποια ερωτήματα; Πολλά και χιλιοδιατυπωμένα από την πλευρά μας. Σε ποια π.χ. χώρα του κόσμου (ακόμη και ισλαμική) γίνεται εκλογή μουφτήδων;Απάντηση: σε απολύτως καμμία!

 Ακόμη κι έτσι όμως, οι δήθεν εκλεγμένοι εν Θράκη μουφτήδες σας, πόσο εκλεγμένοι είναι πραγματικά; Απάντηση: εδώ γελάμε, πρόκειται για φυτευτούς από το Προξενείο τουρκοπράκτορες που ανεδείχθησαν σε εκλογές-παρωδία (όπως κάμποσες μαρτυρίες μουσουλμάνων αποκαλύπτουν). Επίσης, όλοι αυτοί οι υπαγόμενοι στους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης ιμάμηδες και δάσκαλοι Κορανίου από πού πληρώνονται; Απάντηση: όχι πάντως από την…τσέπη του Σερήφ και του Μέτε! Μηπως ο καθένας τους έχει και από έναν λογαριασμό στη Ziraat; Απάντηση: ναι, και δη μάλλον…φουσκωμένο. Και όλα αυτά τα λεφτά από ποια χώρα έρχονται;Απάντηση: ε τι απάντηση, θέλετε κι απάντηση τώρα; Ένα απλό κουίζ είπαμε να γράψουμε, όχι να κλέψουμε εκκλησία…

Δεύτερη Νομοθετικη Πράξη για υπαλλήλους Βουλής, εφάπαξ, ΑΜΕΑ και βρεφικό γάλα...

Posted: 19 Nov 2012 07:19 AM PST




Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, για δημοσίευση, απεστάλη η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής, αλλά και διατάξεις σε άλλους τομείς. 
Ειδικότερα, για τους υπαλλήλους της Βουλής, ορίζεται ότι για τον υπολογισμό της σύνταξης, τα όρια ηλικίας και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, εφαρμόζονται οι διατάξεις της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του Δημοσίου, κατά περίπτωση, όπως αυτές ισχύουν κάθε φορά για τους τακτικούς υπαλλήλους των υπουργείων. 
Ως μισθός για τον υπολογισμό της σύνταξης των ανωτέρω προσώπων λογίζεται ο συντάξιμος μισθός τακτικού υπαλλήλου υπουργείου αντίστοιχης κατηγορίας, με τα ίδια έτη υπηρεσίας, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με τις οικείες συνταξιοδοτικές διατάξεις. 
Οι διατάξεις της παραγράφου έχουν εφαρμογή από 1.1.2013 για όσα από τα αναφερόμενα σε αυτές πρόσωπα υπηρετούν κατά την ημερομηνία αυτή, ανεξαρτήτως του χρόνου θεμελίωσης του συνταξιοδοτικού δικαιώματός τους. 
Στο μεταξύ, για να εναρμονιστεί το Δημόσιο με τους ασφαλιστικούς φορείς κύριας ασφάλισης, ορίζεται πως εάν το συνολικό ποσό των συντάξεων, συμπεριλαμβανομένων και των επικουρικών καθώς και των μερισμάτων, υπερβαίνει τα 2.000 ευρώ και μέχρι 3.000 ευρώ, να μειώνεται το ανωτέρω συνολικό ποσό κατά 15%, ενώ εάν το ποσό αυτό υπερβαίνει τα 3.000 ευρώ να μειώνεται το συνολικό ποσό των συντάξεων κατά 20%. 
Ακόμα, για λόγους δημοσιονομικούς κρίνεται αναγκαία η αύξηση του ορίου ηλικίας του δικαιούχου και η καταβολή του ΕΚΑΣ με τη συμπλήρωση του 65ου έτους. Η χορήγηση του ΕΚΑΣ για τα τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους πραγματοποιείται μέχρι τη συμπλήρωση του απαιτούμενου ορίου ηλικίας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Επίσης, κατ' εξαίρεση, το συνολικό ετήσιο ποσό των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας, τα οποία καταργήθηκαν για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου, θα εξακολουθήσει να καταβάλλεται στους τετραπληγικούς και παραπληγικούς συνταξιούχους του Δημοσίου. Το ποσό αυτό επιμεριζόμενο πλέον σε 12μηνη βάση θα καταβάλλεται κατά μήνα μαζί με τη σύνταξή τους.
Παράλληλα, με τη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, δεν θα χρειάζεται να δίνεται νομοθετική εξουσιοδότηση στους αρμόδιους υπουργούς για να εκδώσουν απόφαση, με την οποία θα ορίζονται ειδικοί όροι για τον τρόπο διάθεσης του βρεφικού γάλακτος στα σημεία πώλησης. Έτσι, τίθεται σε άμεση εφαρμογή η διάταξη για τη διάθεση των παρασκευασμάτων πρώτης βρεφικής ηλικίας σε σημεία πώλησης και εκτός φαρμακείων.
Τέλος, το δεύτερο εδάφιο της περίπτωσης 12 της υποπαραγράφου ΙΒ.2 της παραγράφου ΙΒ του Άρθρου πρώτου του ν.4093/2012 (Α΄ 222) με το οποίο προβλέπεται η έκδοση κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Υγείας προκειμένου να καθορισθούν τα κριτήρια, οι λεπτομέρειες, οι διαδικασίες, καθώς και το πεδίο εφαρμογής του πρώτου εδαφίου της εν λόγω διάταξης που προβλέπει την καταβολή από τους ασθενείς υπέρ του ΕΟΠΥΥ του ποσού του ενός (1) ευρώ ανά συνταγή που εκτελείται από τον εκάστοτε φαρμακοποιό, καθώς και την καταβολή του ποσού των είκοσι πέντε (25) ευρώ λόγω εισαγωγής για νοσηλεία σε Νοσοκομείο του ΕΣΥ, κρίνεται σκόπιμο να διαγραφεί διότι η διάταξη θεωρείται πλήρης, επιτελεί τον δημοσιονομικό σκοπό της και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξειδίκευση.
Πηγή: epikaira.gr

Το μανταρίνι...Ένας μικρός θησαυρός

Posted: 19 Nov 2012 07:16 AM PST


το μανταρίνι και τα βαρέα μέταλλα # μικρά και καθημερινά που πρέπει να γνωρίζουμε

undefined
μέσα στα φρούτα του χειμώνα κυριαρχεί και ένας μικρός θησαυρός:
το μανταρίνι


το μανταρίνι είναι ένα μικρό θαύμα-σε επόμενη ανάρτηση όλα τα μικρά του θαύματα- και θεωρείται αυτό μόνο ότι έχει την σπουδαία ικανότητα να αποσύρει από τον οργανισμό μας τα πιο επικίνδυνα βαρέα μέταλλα τα οποία είναι:

ο μόλυβδος-Pb

ο υδράργυρος-hg 
ο χαλκός-Cu
το κάδμιο-Cd
το χρώμιο-Cr και
το αρσενικό-As - ένα από τα τοξικότερα στοιχεία που μπορούν να βρεθούν...

τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά σε χαμηλές συγκεντρώσεις και
είναι όλα όσα έχουν ειδικό βάρος μεγαλύτερο από αυτό του σιδήρου... 
θεωρούνται δε διατροφικός κίνδυνος διότι η επιβάρυνση της τροφικής αλυσίδας με βαρέα μέταλλα που οφείλεται -κατά κύριο λόγο - στη ρύπανση του περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις...

είναι δε επικίνδυνα επειδή έχουν την ιδιότητα να  βιοσυσσωρεύονται
δηλαδή έχουν την ιδιότητα με την πάροδο του χρόνου να αυξάνεται η συγκέντρωσή τους στους έμβιους οργανισμούς συγκρινόμενη πάντα με τη συγκέντρωσή τους στο περιβάλλον και συσσωρεύονται - μάλιστα επιλεκτικά σε διάφορους ιστούς όπως στο συκώτι και στους νεφρούς -  εμφανίζοντας υψηλές συγκεντρώσεις κάθε φορά που λαμβάνονται ενώ αποθηκεύονται γρηγορότερα από ότι διασπώνται - μεταβολίζονται - ή εκκρίνονται...

η δε δράση μέσω οξειδωτικών βλαβών στο DNA που προκαλούνται από την παραγωγή ελευθέρων ριζών είναι πρωτευούσης σημασίας...
οπότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε με κάθε τρόπο τον οργανισμό μας από αυτά....

TO NEO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (βίντεο)..

Posted: 19 Nov 2012 07:14 AM PST



Popout
 

Φυσικό αέριο: Θα κάνουν απόσβεση τα δισέγγονά μου! Διαπίστωση αναγνώστη...

Posted: 19 Nov 2012 07:11 AM PST


undefined
Μένω σε μονοκατοικία και έκανα μια μικρή έρευνα για την οικονομία που θα είχα, αν έκανα εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ...αντικατάσταση του πετρελαίου για θέρμανση και ζεστό νερό.

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι για να έχω κάποιο όφελος θα πρέπει να περιμένω μόνο 150 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Και αυτό, αν ο καυστήρας και η υπόλοιπη εγκατάσταση είναι ακόμα μετά από 150 χρόνια σε λειτουργία, πράγμα τελείως απίθανο.

Ας πάρουμε ένα ιδανικό σενάριο!

Όπως φαίνεται στον πίνακα της εταιρίας αερίου το κόστος σύνδεσης για μονοκατοικία συν τον λέβητα, την εγκατάσταση και τον ΦΠΑ έχουν συνολικό κόστος 3000 ευρώ.Επαναλαμβάνω στηνκαλύτερη περίπτωση!

Εγώ πληρώνω τώρα για θέρμανση και (ζεστό νερό όλο τον χρόνο)
1.500 λίτρα Χ 1,28 = 1.920 ευρώ το χρόνο.(Αν είμαι από αυτούς που παίρνουν το επίδομα το ποσό είναι πολύ μικρότερο (1550E)

Άρα το κόστος μου για φυσικό αέριο θα ήταν 35% φθηνότερο(που δεν είναι αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση!!!)

1.920 Χ 65 % = 1248 ευρώ το χρόνο.

Συν 65 ευρώ πάγιο συν 84 ευρώ τόκοι του κόστους εγκατάστασης, που θα έπαιρνα αν είχα τα 3000 ευρώ στην τράπεζα με 5.5%.

Σύνολο ετήσιου κόστους αερίου 1582 ευρώ.( το ίδιο με το πετρέλαιο με την επιδότηση) 

Διαφορά από το κόστος πετρελαίου χωρίς επιδότηση 1.920 - 1582 = 338 ευρώ το χρόνο (με πραγματικά επισφαλείς παραδοχές!!!!).

Απόσβεση συνολικού κόστους εγκατάστασης αερίου 3000 / 338 = 9 ΧΡΟΝΙΑ.

Δηλαδή μέχρι το 2022! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΦΕΛΟΣ και θα πρέπει να εκταμιεύσω άμεσα ένα μεγάλο ποσόν.

Στην περίπτωση την δική μου που δικαιούμαι επίδομα θέρμανσης έχουμε 3000/ 20 είναι 150 χρόνια!!!!

Θα κάνουν απόσβεση τα δισέγγονά μου!!!

Στην παραπάνω υπόθεση δεν έλαβα υπόψιν την μεγαλύτερη θερμογόνο δύναμη του πετρελαίου έναντι του αερίου!Η εταιρεία αερίου επικαλείται τιμή θερμογόνου δύναμης που έρχεται σε αντίθεση με αυτά που γνωρίζουν οι επιστήμονες και με αυτά που ισχύουν διεθνώς!!!

Δεν έλαβα υπόψιν την αυξανόμενη τιμή του αερίου.Σκεφτείτε ότι μετά την αύξηση του φόρου πετρελαίου, η τιμή αυξήθηκε 40% και αυτοί μιλούν στην διαφήμιση για εκπτωση 35%. ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ!!!!

Δεν έλαβα υπόψιν το οικονομικό περιβάλλον της χώρας που βάζουν φόρους όπου τους καπνίσει!!!

Μιλάμε για απάτη!

Αύριο πρέπει να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα

Posted: 19 Nov 2012 05:35 AM PST


undefined


Νέα διάσταση απόψεων ανάμεσα στην Κομισιόν και τη Γερμανία για την Ελλάδα προέκυψε σήμερα.

Επίτευξη συμφωνίας που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προσδοκά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το Eurogroup της 20ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Σάιμον Ο Κόνορ, εκπροσώπου του Επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, από τις Βρυξέλλες, ωστόσο στη Γερμανία έχουν άλλη άποψη.

"Αύριο πρέπει να υπάρξει σύγκλιση απόψεων και συμφωνία, η οποία θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους", απάντησε ο Σ. Ο Κόνορ κληθείς να περιγράψει τη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο αυριανό Eurogroup.

Εξάλλου, ο ίδιος εκπρόσωπος Τύπου, ερωτηθείς αν είναι έτοιμη η έκθεση της τρόικας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε λέγοντας ότι αύριο το απόγευμα η τρόικα θα ενημερώσει τους υπουργούς Oικονομικών της ευρωζώνης για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Συνέχισε, λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με τους εταίρους της εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup.

Πάντως λίγο νωρίτερα, εκπρόσωπος του υπουργείου οικονομικών της Γερμανίας εκτίμησε ότι θα χρειαστεί και νέο Eurogroup για να αποφασιστεί η εκταμίευση της δόσης.

Ποια στελέχη της ΔΗΜΑΡ ενδέχεται να υπουργοποιηθούν

Posted: 19 Nov 2012 05:34 AM PST

Με πολιτικά στελέχη θα συμμετέχει στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό η Δημοκρατική Αριστερά...
ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αναλάβει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγίου Κωνσταντίνου, τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θα κατευθυνθούν σε τρεις τομείς: Υλοποίηση προϋπολογισμού, ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα.
Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στην κυβέρνηση του κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη. Ο κ. Χατζησωκράτης ανέλαβε τους τελευταίους μήνες τις διαπραγματεύσεις του πακέτου των μέτρων με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και έχουν πιστωθεί σε αυτόν πολλές αλλαγές της τελευταίας στιγμής προς το δικαιότερο. Ο στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει θέση αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών με ευθύνη την παρακολούθηση του προϋπολογισμού. Για το υπουργείο Ανάπτυξης ακούγεται το όνομα της κυρίας Ασημίνας Ξηροτύρη.
Επίσης ισχυρές πιθανότητες συμμετοχής στην κυβέρνηση έχει ο κ. Δημήτρης Τσούκαλης. Ο βουλευτής Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται στον στενό πυρήνα συνεργατών του κ. Κουβέλη και μπορεί να ελπίζει σε μια θέση υπουργού, όπως, για παράδειγμα, να αντικαταστήσει τον κ. Ρουπακιώτη στο Δικαιοσύνης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος έχει μεγάλες πιθανότητες να συμμετέχει ενεργά στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης μαζί με τον σημερινό κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου.
Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης, επίσης ενδέχεται να ορκιστεί στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, αλλά και ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος κοιτάει προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση θα γίνει με τρία έως πέντε μέλη. Από πολλούς θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση από την κυβέρνηση τόσο της καςΣκοπούλη, όσο και του κ. Ρουπακιώτη. Δεν είναι βέβαιο τι θα γίνει με τους άλλους δύο από τους υπάρχοντες υπουργούς, κκ Μανιτάκη και Παπαθεοδώρου. Ο μεν πρώτος «τρέχει» τη Διοικητική Μεταρρύθμιση που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ ο κ. Παπαθεοδώρου δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα και διατηρεί πολύ καλή συνεργασία με τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο ο οποίος φαίνεται ότι θα μείνει στη θέση του.
Εκτός των προσώπων που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση, στη Δημοκρατική Αριστερά συζητούν προτάσεις για πιο ευέλικτο συντονισμό του κυβερνητικού σχήματος. Έχουν ήδη προτείνει στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά τη σύσταση συντονιστικού κυβερνητικού συμβουλίου, το οποίο θα αναλαμβάνει να παρατηρεί την υλοποίηση αποφάσεων των τριών πολιτικών αρχηγών και να παράλληλα να λύνει προβλήματα ενημέρωσης που έχουν διαπιστώσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, π.χ. Ιθαγένεια.

VIDEO: Ήταν αυστηρή η κριτική στον Γιάννη

Posted: 19 Nov 2012 05:33 AM PST

Η Μαρία Κορινθίου σχολίασε στην Μεσημεριανή Μελέτη για την χαμηλή βαθμολογία που δέχτηκε ο Γιάννης Αϊβάζης...
από την κριτική επιτροπή στην χθεσινή πρεμιέρα του "Dancing with the Stars".

"Ο Γιάννης ήταν πολύ πιο ψύχραιμος απ΄ ότι ήμουν εγώ. Νιώθω λες και κρίνουν εμένα. Τον αγαπάω απίστευτα, τον θαυμάζω και είμαι πολύ περήφανη, γιατί για τον Γιάννη αυτό είναι μια υπέρβαση. Δεν τον έχει τον χορό. Δεν θα σταθώ στην βαθμολογία, θα σταθώ όμως στο ύφος και στην ενέργεια της κριτικής. Θεωρώ ότι ήταν λίγο υπερβολική και αυστηρή" δήλωσε η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη στην Ελεονώρα Μελέτη.


Δείτε το βίντεο:Popout

Κορμί... 30.000 δολαρίων

Posted: 19 Nov 2012 05:12 AM PST


undefined
Τα έδωσε που τα έδωσε, να μην το δείξει;

Ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση.... και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να επανέλθει στο προσκήνιο.

Ο λόγος για την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Heidi Montag η οποία φόρεσε το θαλασσί μπικίνι της και πόζαρε με νάζι στον φωτογραφικό φακό.

Η 26χρονη Heidi ξόδεψε 30.000 δολάρια για να αποκτήσει αυτό το κορμί και δικαίως θέλει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Υποβλήθηκε σε περισσότερες από 10 πλαστικές εγχειρήσεις προκειμένου να μεταμορφώσει τον εαυτό της.

undefined


Αύξηση στήθους, πλαστική στη μύτη, λιποαναρροφήσεις σε πηγούνι, μηρούς και κοιλιά είναι μερικές μόνο από τις εγχειρήσεις στις οποίες προχώρησε η Heidi.

undefined



Σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως πλέον πιστεύει ότι όλες αυτές οι επεμβάσεις ήταν ένα τεράστιο λάθος!
undefined

Καποιους τους απασχολει και αυτο...

Posted: 19 Nov 2012 05:07 AM PST

Καποιους τους απασχολει και αυτο...

Link to Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ

Γυμνές οι Ελενα Ράπτη, Αννα Πρέλεβιτς, Βούλα Πατουλίδου και άλλοι 36 γνωστοί Θεσσαλονικείς [εικόνες]

Posted: 19 Nov 2012 02:26 AM PST



Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε το περιοδικό Adore που φωτογράφισε γυμνούς 39 επώνυμους Θεσσαλονικείς με στόχο μέρος των εσόδων να δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος -Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ...

Το ευγενές του σκοπού για τον οποίο έγινε η φωτογράφ...

Προς τα ζα… Πίστευε και μη ερεύνα!

Posted: 19 Nov 2012 02:24 AM PST

Αλήθεια ποιος βάζει κατά της θρησκείας; Αλήθεια ποιος θεός είναι αυτός που έχει τέτοιους εκπροσώπους και δεν τους κάνει μάρμαρο για παραδειγματισμό;;;; Αλήθεια ποιοι μας οδηγούν στην νέα τάξη και μιλούν για αντιθρησκευτισμό;; Αυτοί είναι άγιοι άνθρωποι που κολυμπάνε μέσα στην βρομιά και στην μπόχα και να σκεφτείς ότι τους φιλούν και το χέρι, θα ξεράσω! Και εγώ που δεν έχω να πάρω τα φάρμακα μου είμαι αμαρτωλός: Περίεργες και ανώμαλες επιλογές έχει αυτός ο θεός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μητροπολίτες με 5 εκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις στις τράπεζες

Φωτογραφία για Μητροπολίτες με 5 εκατομμύρια αδήλωτες καταθέσεις στις τράπεζες
<h5 style="font-family: arial, sans-serif; background-colo...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Δείτε με ποιό τρόπο θα κλέψει την γούνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Posted: 19 Nov 2012 02:22 AM PST

Δεν πάει το μυαλό σας που θα την κρύψει...



<span class="link popout" title="Click to open in a new windo...

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν κόμμα για να μπουν στην ελληνική Βουλή, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι!

Posted: 19 Nov 2012 02:21 AM PST

Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια

Ανέκαθεν η Αλβανία είχε επεκτατικές βλέψεις για την Ελλάδα. Φαίνεται, όμως, ότι αυτές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τώρα που η πατρίδα μας ταλανίζεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση.
Πρωταγωνιστής στις σκέψεις των Αλβανών εθνικιστών είναι, πλέον, ένας παλιός μας γνώριμος. Θυμάστε τον Οδυσσέα Τσενάι; Τον μικρό <a href="http://www.newsbomb.gr/tags/itemlist/tag/%CE%91%CE%9B%CE%92%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3" target="_blank" style="color: rgb...

Top 10: Μέρη που δεν σου επιτρέπει το Google Maps να δεις!

Posted: 19 Nov 2012 02:19 AM PST

Υπάρχουν κάποια μέρη που το Google Maps δεν σου επιτρέπει να έχεις ορατότητα! Αυτά τα μέρη είναι είτε μυστικές υπηρεσίες, είτε παλάτια που λόγω ασφαλείας ο κόσμος δεν επιτρέπεται να τα θαυμάζουν.  Τα μέρη αυτά είναι τα παρακάτω:

<div style="margin: 0px 0px 20px; color: rgb(34, 34, 34); font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; background-color: white; font: i...

Υπήρχαν μερικοί παλαβοί στο Eurogroup

Posted: 19 Nov 2012 02:17 AM PST

Υπήρχαν «μερικοί παλαβοί» μεταξύ των Ευρωπαίων συναδέλφων του, εμπιστεύτηκε σε ομάδα τηλεοπτικού δικτύου ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος σε σύνοδο του Γιούρογκρουπ για την Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Dimanche +».
Στο ρεπορτάζ αυτό, μια ομάδα του καναλιού Canal + ακολουθεί 
<span style="font-family: arial, sans-serif; background-color: rgb(255, 255...

Μικρούς «τσάρους» στα υπουργεία βάζει το υπ. Οικονομικών

Posted: 19 Nov 2012 02:16 AM PST

Υπερ -αρμοδιότητες αποκτά ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών κάθε υπουργείου σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφθηκε χθες από τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά και το Υπουργικό Συμβούλιο. 
Ειδικότερα, το υπουργείο Οικονομικών με τη συγκεκριμένη ρύθμιση ανακτά τον πλήρη έλεγχο όλων των υπουργείων καθώς ο εκάστοτε προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών θα είναι υπεύθυνος για το συντονισμό της προετοιμασίας του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και του ετήσιου προϋπολογισμού του υπουργείου του και των εποπτευόμενων από το υπουργείο φορέων, ακολουθώντας κάθε φορά τις οδηγίες που παρέχονται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Βάσει της Πράξης ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών εφόσον κρίνει ότι το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής ή ο ετήσιος προϋπολογισμός που υποβάλλει για το Υπ...

Τα διόδια «κόβουν» την κίνηση στην Εγνατία οδό!

Posted: 19 Nov 2012 02:15 AM PST

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ανάμεσα στο Καλοχώρι και τις Σέρρες είναι τα τμήματα της Εγνατίας οδού με τους υψηλότερους κυκλοφοριακούς φόρτους, όπως προκύπτει από τις μετρήσεις φόρτου που έγιναν την τελευταία οκταετία (2004 - 2011) από το Παρατηρητήριο της Εγνατίας οδού.

Η εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνει τα περισσότερα οχήματα από κάθε άλλο τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Πάντως, στα χρόνια της κρίσης παρατηρείται διαρκής μείωση στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία, ως επακόλουθο της μείωσης των μετακινήσεων των πολιτών. Μείωση στην οποία συνεισφέρει ακόμη και η λειτουργία διοδίων και μάλιστα σε ποσοστό μέχρι 25%! 

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι «ο υψηλός αυτός φόρτος είναι αναμενόμενος καθώς τα τμήματα αυτά εξυπηρετούν, εκτός της διαμπερούς...

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΑΦΜ

Posted: 19 Nov 2012 02:15 AM PST

Χωρίς σύνταξη θα μείνουν όσοι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ δεν δηλώσουν οι πρώτοι έως σήμερα και οι δεύτεροι έως τις 26 Νοεμβρίου τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ στα Ταμεία τους (αφορά όσους δεν έχουν τους δύο... 
αυτούς αριθμούς στα ενημερωτικά σημειώματα τα οποία λαμβάνουν). Ολοι οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ υποχρεούνται, ωστόσο, να απογραφούν οι πρώτοι έως τις 31/12/12 και οι δεύτεροι έως τις 30 Νοεμβρίου με φυσική παρουσία στις τράπεζ...

Αγιος Κοσμας ο Αιτωλός: «Θα ιδητε τρεις φαμιλιες σ΄ενα σπιτι»

Posted: 19 Nov 2012 02:14 AM PST


Πολλά συμβάντα του σήμερα...επιβεβαιώνουν λόγια σοφών πατέρων και Αγίων.


«Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι» είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και πραγματικά τα λόγια του βγαίνουν αληθινά. Μπορεί το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων από την Ισπανία να μην έχει φθάσει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά αργά ή γρήγορα για να επιβιώσουμε, θα πρέπει είτε να γυρίσουμε στα πατρικά μας σπίτια (όσοι έχουν), ή να συγκατοικήσουμε.


Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα δάνεια είναι στο «κόκκινο» στη χώρα μας τότε το «τρεις οικογέ...

"Έφυγε" από την ζωή η "στρουμφίτα"-Τα τελευταία λόγια της στον "Μπαμπα-Στρουμφ"

Posted: 19 Nov 2012 02:12 AM PST



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία ...
96 ετών η ιστορική φωνή της Στρουμφίτα, Λούσλι Μπλις. Ο Μάικλ Μπελ, ο οποίος ενσάρκωνε με την φωνή του τον Μπαμπα Στρούμφ, τον Χουζούρη και τον Ξεφτέρη έστειλε στην Λουσίλ ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού.
Διαβάστε το:
"Αντίο Λουσίλ. Ήσουν το ονειρεμένο μέλος των Στρουμφ. Ξέρω πως ο Χουζούρης σε ονειρεύτηκε, ο Ξεφτέρης έφτιαξε πολλά αντικείμενα που δεν σου ήταν χρήσιμα και ο Μπάρμπα Στρουμφ είχε ένα ημερολόγιο με τις φωτογραφίες σου κρεμασμένο στον τοίχο. Είχες περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό από όλους τους υπόλοιπους μπλε χαρακτήρες μαζί και ο χαμός σου θα είναι οδυνηρός για όλους μας. Θα μας λείψεις".

<div class="separator...

Είναι το τέρας της Iσλανδίας;

Posted: 19 Nov 2012 02:11 AM PST


Είναι το τέρας της Iσλανδίας;



Τι είναι αυτό που φαίνεται στο ερασιτεχνικό βίντεο, που θα δείτ...

Λένε ψέματα. Η δόση θα πάει σε τράπεζες και δανειστές (video)

Posted: 19 Nov 2012 02:09 AM PST

"Σε έξι μήνες από σήμερα το ελληνικό εισόδημα θα είναι ακόμη πιο αδύνατο, αφού η δόση των 44 δισ.
θα πάει στις τράπεζες και σε πιστωτές του ελληνικού δημοσίου", δήλωσε ο οικονομολόγος καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό του ΑΝΤ1" το πρωί της Δευτέρας,...

Κόκκινες μέλισσες στη Νέα Υόρκη!

Posted: 19 Nov 2012 02:08 AM PST

Ο μελισσοκόμος Cerise Mayo από τη Νέα Υόρκη ανέφερε ένα εξαιρετικά περίεργο φαινόμενο καθώς παρατήρησε τις μελισσές του να αποκτούν ένα μυστηριώδες κόκκινο χρώμα. Το μέλι τους απέκτησε επίσης..
μια έντονη κόκκινη απόχρωση. Όπως ο ίδιος δήλωσε στους New York Times, ένας φίλος του αστειευόμενος του είπε ότι οι μέλισσες ¨κλέβουν¨ χυμό από την παρακείμενη βιοτεχνία επεξεργασίας βύσσινου. Όλως παραδόξως το αστείο φαίνεται να αποδεικνύεται πραγματικότητα καθώς πιστοποιήθηκε ότι ...

VIDEO: Ποδηλάτης βάζει τα γυαλιά σε περιπολικό

Posted: 19 Nov 2012 02:08 AM PST






Αγνοώντας τη σειρήνα του περιπολικού και την καταρρακτώδη βροχή...


ένας Τσέχος ποδηλάτης έβαλε τα γυαλιά στο πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας που τον καταδίωκε στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να μπορεί να τον πιάσει. Ο ποδηλάτης χρησιμοποιεί μία τεχνική που του επιτρέπει να επιταχύνει χρησιμοποιώντας τον αέρα από το προπορευόμενο όχημα.Την πρώτη φορά στέκεται πίσω από ένα λευκό βαν και το προσπερνά αφήνοντας πίσω του το όχημα της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί επιταχύνουν αλλά ο ποδηλάτης φτάνει πίσω από ένα μαύρο βαν και χρησιμοποιεί το ίδιο τρικ.<iframe frameborder="0" he...

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ

Posted: 19 Nov 2012 02:07 AM PST

Η κρητική μαφία των χασισοκαλλιεργητών χρησιμοποιούσε κινητά τηλέφωνα στο όνομα ανύπαρκτων Πακιστανών ή αλλοδαπών από το Μπακλαντές. Στις συνομιλές τους χρησιμοποιούσαν πάντα τους... 
εξής κωδικούς: 
<div style="margin: 0px; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; background-color: rgb(255, 255, 255); border-collapse: collapse; color...

Ο Βενιζέλος δεν θα γίνει αντιπρόεδρος – Μανιάτης και Κωνσταντινόπουλος οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Posted: 19 Nov 2012 02:04 AM PST

Παρά το γεγονός ότι επισήμως καμία συζήτηση δεν γίνεται αυτή τη εποχή για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταλήξει σε όλες τις αλλαγές προσώπων που θα κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα...


<span style="font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; background-color: rgb(255, 255, 25...

Το Δημόσιο δεν ξέρει τι και που πληρώνει

Posted: 19 Nov 2012 02:03 AM PST

«Κοινό μυστικό» χαρακτήρισε τη διαφθορά ο Βασίλειος Φλωρίδης, πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ). 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή (με αφορμή το 
ρεπορτάζ της Καθημερινής, σύμφωνα με το οποίο συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις στις προμήθειες του Δημοσίου, παρά την δημοσιονομική κατάρρευση και τη λήψη σκληρών δημοσιονομικών μέτρων) ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι δεν έχει γίνει απογραφή των δημοσίων συμβάσεων, με αποτέλεσμα να μην ξέρει το Δημόσιο τι και που πληρώνει.

<a name="more" target="_blank" style="color: rgb(17, 85, 204); font-family: arial, sans-serif;...

Επιπλέον δημοτικά τέλη θα επιβάλλονται σε περίπτωση κακοδιαχείρισης των δήμων..

Posted: 19 Nov 2012 02:02 AM PST

PS: Αυτή δεν είναι χώρα είναι τρελοκομείο...  Θα τα κάνει .... καπέλο ο Δήμαρχος και θα τιμωρούνται οι πολίτες!!!! Ξεφτιλισμένοι δεν ντρεπόσαστε λιγάκι;  Αλλά αν ντρεπόσαστε δεν θα είσαστε ξεφτιλισμένοι....
___________


Με επιπλέον φόρους θα επιβαρύνονται οι δημότες σε περίπτωση κακοδιαχείρισης των δήμων, όπως προβλέπ...

American Music Awards | Η λίστα με τους νικητές!

Posted: 19 Nov 2012 02:01 AM PST

Ο Justin Bieber ήταν ο μεγάλος νικητής της 40ης διοργάνωσης για τα American Music Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Los Angeles.

Ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε συνολικά  3 βραβεία για το album του «Believe«. Μάλιστα όταν ο Bieber σηκώθηκε για να παραλάβει το πρώτο βραβείο της βραδιάς σχολίασε λέγοντας πως το αφιερώνει σε όλους τους haters, οι οποίοι πίστευαν πως θα έμενε για ένα ή δύο χρόνια.

Δείτε τη λίστα με τους νικητές:

Artist of the year: Justin Bieber

New artist of the year: Carly Rae Jepsen

<p style="font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; bac...

Δείτε:Πως είναι οι ηθοποιοί από την Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή σήμερα;

Posted: 19 Nov 2012 05:06 AM PST


Τους αγαπήσαμε γελάσαμε μαζί τους και τους θυμόμαστε ακόμα σε ζητήσεις στην παρέα.... Πως είναι όμως άραγε τώρα ο Proctor, ο Mahoney, ο Harris, ο Hightower και οι λοιποί?

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές