Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Posted: 14 Sep 2011 07:29 AM PDT

14/9, Ηρώδειο

Η Βανέσα Μέι ανανεώνει το ραντεβού της με το πιστό κοινό της, δίνοντας μια συναυλία εφ' όλης της ύλης. Δίνοντας συμπρωταγωνιστικό ρόλο στο ηλεκτρικό βιολί της σκοπεύει να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό μουσικό σόου με έργα Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και τάνγκο, ινδική μουσική, ποπ τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis και δημοφιλείς μπαλάντες με δυνατές ενορχηστρώσεις.

14/9, Αίθουσα Τέχνης «Καπλανών 5»

Καπλανών 5 & Μασσαλίας, Αθήνα, 210-3390946

Εγκαινιάζεται η έκθεση σχ...

Ραγκούσης: Πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί με «ασφαλιστικές δικλείδες»

Posted: 13 Sep 2011 10:41 AM PDT

Κατά την εισήγησή του στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των δημόσιων μεταφορών αλλά με κανόνες, που δεν θα επιτρέπουν τη δημιουργία καρτέλ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι στο προωθούμενο νομοσχέδιο θα υπάρχουν εκτός από τα ταξί και διατάξεις που αφορούν στα φορτηγά, σημειώνοντας ότι «το άνοιγμα θα είναι πλήρες, ολοκληρωμένο, άμεσο και με κανό...

Λυπηρό το γεγονός ότι ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος στην βρετανία γύρισε την πλάτη του στα συνδικάτα

Posted: 13 Sep 2011 10:33 AM PDT

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου βρετανικού Εργατικού Κόμματος, Εντ Μίλιμπαντ, με σημερινές του δηλώσεις γύρισε ουσιαστικά την πλάτη του στα βρετανικά συνδικάτα. Κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου της συνομοσπονδίας των βρετανικών συνδικάτων ο κ. Μίλιμπαντ επεσήμανε ότι: «ασφαλώς το δικαίωμα στην απεργία είναι απαραίτητο ως ύστατη λύση. Όμως, οι απεργίες είναι πάντα η συνέπεια μιας αποτυχίας και η χώρα δεν μπορεί να την επιτρέψει στον...

Περασμένα ξινά σταφύλια…

Posted: 13 Sep 2011 10:23 AM PDT

Ξαφνικά όλοι ξέχασαν τους λόγους για τους οποί­ους παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής και έχασε η Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές με δέκα μονάδες από το ΠΑΣΟΚ και άρχισαν να τον χαρακτηρίζουν εφεδρεία για τη χώρα. Μετά τις δηλώσεις Καρατζαφέρη και των άλλων βου­λευτών του ΛΑΟΣ, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν την επιστροφή του τέως πρωθυπουργού στην ενεργό πολιτική, άρχισαν τα όργανα και από την πλευρά του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο βουλευτής του κόμματός της Γιώρ­γος Κοντογιάννης σε ραδιο...

Νέα αντιπαράθεση στη Βουλή για τα σχολικά βιβλία

Posted: 13 Sep 2011 09:53 AM PDT

 

Βολές από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και εκ των έσω δέχθηκε σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης, με αφορμή το αίτημά του για δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκου Αγγελάρα, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για την καθυστέρηση της έκδοσης των σχολικών βιβλίων.
Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι βουλευτές Προκόπης Παυλόπουλος, Γιάννης Τραγάκης και Βύρων Πολύδωρας, χαρακτήρισαν «απαράδεκτο γεγονός εκφοβισμού...

Μυρίζει μπαρούτι…

Posted: 13 Sep 2011 09:13 AM PDT

Διπλασιάζει η Άγκυρα τα πλοία της «Μεσογειακής Ασπίδας». Από 6 τα κάνει 12, με κύριες βάσεις το Ακσάζ και την Αλεξανδρέττα. Πάντως, στρατιωτικοί παρατηρητές στη Μέση Ανατολή έχουν εντοπί­σει μονό μία φρεγάτα που ανήκει σε αυτή τη δύναμη να είναι στην περιοχή. Υπήρχαν επίσης μια φρεγάτα στη διεθνή δύναμη UNIFIL που πε­ριπολεί ανοιχτά του Λιβάνου, 2-3 πλοία στην Αλεξάνδρεια, δύο πυραυλάκατοι στο Ακσάζ και 4 φρεγάτες πολύ μακριά, ανοι­χτά της Λιβύης...

Όσον αφορά στην περιοχή των επικείμενων ερε...

Όπως τον έπλασε ο θεός...

Posted: 13 Sep 2011 09:13 AM PDT

Ο Ashton Kutcher, σαν σωστός επαγγελματίας, προωθεί τη σειρά που πρωταγωνιστεί κάνοντας μια εμφάνιση και στο σόου της διάσημης Ellen Degeneres.

Τι το ιδιαίετρο είχε αυτή η εμφάνιση; Ο ηθοποιός βγήκε στον αέρα φορώντας... μόνο το αποσμητικό του.

Στη διαφήμιση της σειράς, «Two and a half men», υπάρχουν και οι τρεις χαρακτήρες ολόγυμνοι με τίτλο: «Θα αποκαλυφθούν όλα» έτσι και ο Kutcher δηλώνει αφοπλιστικά πως: «Η αφίσα της πρεμιέρας είχε απήχηση, έτσι σκέφτηκα να τα κάνω όλα γυμνός από εδώ και πέ...

Εγκρίθηκε από το Βέλγιο η συμφωνία της 21ης Ιουλίου

Posted: 13 Sep 2011 09:12 AM PDT

Το Βέλγιο ενέκρινε την ευρωπαϊκή συμφωνία της 21ης Ιουλίου σχετικά με την παροχή δεύτερου πακέτου βοήθειας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία των Βέλγων βουλευτών ενέκρινε το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας για την Ελλάδα, που αυξάνεται στα 34,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 15,3. Αρκετοί βουλευτές, ωστόσο, κατήγγειλαν την έλλειψη οικονομικής ολοκλήρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμφωνία έχει ήδη εγκριθεί από τη Γαλλία, ενώ απομένουν ακόμα δεκατέσσερις χώρες.

Συνάντηση Παπούλια με τον πρόεδρο της Alpha Bank

Posted: 13 Sep 2011 07:29 AM PDT

Ύστερα από την συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της Alpha Bank, Γιάννη Κωστόπουλο, ο κ. Παπούλιας ανέφερε ότι βιώνουμε μια «οριακή στιγμή που πρέπει να περάσουμε πρώτα στην απέναντι όχθη και έπειτα να τα βρούμε».

Ο κ. Κωστόπουλος έθιξε το ζήτημα της συγχώνευσης της Alpha με την Eurobank, υπογραμμίζοντας ότι «πραγματοποιήθηκε, επιτέλους, η πρώτη μεγάλη ξένη επένδυση στον τόπο μας, που ελπίζουμε ολοκληρωθεί γρήγορα».

Παράλληλα, τόνισε πως η νέα τράπεζα, η AlphaEu...

Οι ταξιτζήδες περικυκλώνουν τη Βουλή

Posted: 13 Sep 2011 07:27 AM PDT

Εκ νέου απεργίες και κινητοποιήσεις των ιδιοκτήτών ταξί σαν αντίδραση στο νομοσχέδιο του υπουργού Μεταφορών, για την απελευθέρωση του κλάδου.

Δεκάδες αυτοκινητιστές από νωρίς το μεσημέρι έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, αφού έχουν προγραμματίσει μεγάλο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

Την ίδια ωρα, έχει προγραμματιστεί  η ενημέρωση του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ από τον κ.Ραγκούση για το νέο νομοσχέδιο. Το ραντεβού με την κοινοβουλευτική ομάδα είναι κρίσιμο λόγω των ενστάσεων που έχουν διατυπώσει πολ...

ΟΑΕΔ: Στους 693.000 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο

Posted: 13 Sep 2011 07:25 AM PDT

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι άγγιξαν τους 693.329 τον Αύγουστο.

Από τα 693.329, το 40,81% είναι άνδρες, δηλαδή 82.935, και το 59,19%, δηλαδή 410.394, γυναίκες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που σημειώθηκαν είναι η μείωση του αριθμού των εγγεγραμμένων ανέργων κατά 0,90%, σε σχέση με τον Ιούλιο, παράλληλα με τη μείωση των καταγγελιών και λήξεων συμβάσεων εργασίας κατά 8,51% και των αναγγελιών πρόσληψης κατά 4,21%, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2010.

Στη...

Την Πέμπτη τα «σπουδαία» για Βόλο και Καβάλα

Posted: 13 Sep 2011 06:35 AM PDT

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα έχουν καταθέσει τους «βελτιωμένους» φακέλους τους, στην Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία συνεδριάζει την Πέμπτη για να κρίνει αν θα χορηγηθεί στις δύο ομάδες πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League.

Ασφαλώς και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την απόφαση της ΕΕΑ, ωστόσο νομικοί κύκλοι αναφέρουν πως οι πιθανότητες να εξασφαλίσουν ο Βόλος και η Καβάλα το πιστοποιητικό, δεν είναι με το μέρος των δύο συλλόγων.

Την Πέμπτη το τοπίο θα γίνει λιγότερο «θολό»...

Ρουτίνα…

Posted: 13 Sep 2011 05:28 AM PDT

Οι διεργασίες της οικοδόμησης αντιμνημονιακών μετώπων μεταξύ αριστε­ρών και «δημοκρατικών δυνάμεων» στη χώρα ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο μνημόνιο φαίνε­ται να συνεχίζονται χωρίς χειροπιαστά αποτε­λέσματα.

Οι διακηρύξεις για ενότητα πάνε κι έρχονται, αλλά το κλίμα δεν είναι ανάλογο, ενώ μόνο το ΚΚΕ διακηρύσσει ανοιχτά τη δια­φωνία του με την ενότητα μετά και τα «παθή­ματα» του '89 - '91.   Α.Χ.

Ο Πειραιάς «στολίζεται» για το Τσάμπιονς Λιγκ

Posted: 13 Sep 2011 05:08 AM PDT

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων και υποδέχεται σήμερα στις 9.45μ.μ. τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Το «Καραϊσκάκης» θα φορέσει τα… γιορτινά του, καθώς θα είναι κατάμεστο από 33.000 φίλους των «ερυθρολεύκων».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολόγιζε η ομάδα του να έχει στα… πόδια της επίσημους αγώνες,  ωστόσο λογάριασε χωρίς τον «ξενοδόχο», που στην προκειμένη περίπτωση είναι η «λειψή» Super League.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένετ...

Έκτακτη σύσκεψη Παπανδρέου για Eurogroup και τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ, Σαρκοζί

Posted: 13 Sep 2011 04:46 AM PDT

Έκτακτη σύσκεψη είχε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Οικονομικών, παρουσία και του γενικού διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Πέτρο Χριστοδούλου και του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργου Ζανιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει μια προετοιμασία τόσο της παρουσίας του κ. Βενιζέλου στη συνεδρίαση των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, όσο και της συζήτησης που θα έχε...

Στη… Σερβία το US OPEN

Posted: 13 Sep 2011 04:42 AM PDT

Η Νέα Υόρκη υποκλίθηκε στο ταλέντο και την… class του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας ήταν ο μεγάλος νικητής του US OPEN, καθώς επικράτησε στον τελικό του Ισπανού Ράφα Ναδάλ με 3-1 σετ . Ο «Τζόκο» έφτασε έτσι τους τέσσερις τίτλους grand slam στην καριέρα του.

Ο Σέρβος επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται φέτος σε καταπληκτική φόρμα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Ισπανό αντίπαλό του, ο οποίος λύγισε έπειτα από αγώνα που κράτησε περίπου 3,5 ώρες.

Σαρκοζί και Μέρκελ διέψευσαν τις φήμες περί «γαλλογερμανικής πρωτοβουλίας»

Posted: 13 Sep 2011 04:33 AM PDT

Στη διάψευση του δημοσιεύματος του Reuters, που έκανε λόγο για κοινή ανακοίνωση της Άνγκελα Μέρκελ, και του Νικολά Σαρκοζί, προχώρησε το γραφείου τύπου του Γάλλου πρωθυπουργού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει σήμερα μια γαλλογερμανική πρωτοβουλία».

Παράλληλα και η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει εντός της ημέρας κοινή ανακοίνωση της Γαλλίας και της Γερμανίας αναφορικά με την Ελλάδα.

Νωρίτερα, το Reuters, επικαλούμενο γαλλική κυβερνητική πηγή, μετέδωσε ότι ο Γάλλος π...

Πολιτεία ακούς;

Posted: 13 Sep 2011 03:44 AM PDT

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανοικτή επιστολή της στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, θέτει έξι καίρια ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά τη διαδικασία κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:


«ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο ΕΠΟ: Σοφοκλή Πιλάβιο

Πρόεδρο Super League: Απόστολο Παπουτσάκη


Κοινοποίηση:

Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού: Παύλο Γερουλάνο

Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: Ηλία Μόσιαλο

Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού: Γιώργο Νικ...

ΣΕΓΑΣ: «Ψεύδεται ο κ. Σαχινίδης»

Posted: 13 Sep 2011 03:30 AM PDT

Βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη εξαπέλυσε ο ΣΕΓΑΣ, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του. Αιτία της κόντρας στάθηκε η απάντηση του κ. Σαχινίδη σε επίκαιρη επερώτηση της βουλευτού Πέμης Ζούνη, αναφορικά με τη χρηματοδότηση των αθλητικών ομοσπονδιών.

Η Ομοσπονδία του Στίβου, ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει ψεύτη τον Αναπληρωτή Υπουργό, ενώ τον προειδοποιεί πως θα μείνει στην Ιστορία ως ο… νεκροθάφτης του ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακο...

Ανώμαλες ορθοπεταλιές…

Posted: 13 Sep 2011 02:38 AM PDT

Τελικά, όλο αυτό το σκηνικό που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα με τα χάλια της οι­κονομίας και όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί, μόνο με έναν τρόπο μπορεί να περιγραφεί : τόσο καιρό οι Έλληνες κάνουμε ποδήλατο χωρίς… αλυσίδα. Και το χει­ρότερο; Σε λίγο θα μας βγάλουν και τη σέλα!!!  Α.Χ.

Τι έλεγε ο Βενιζέλος για τη ΔΕΗ...

Posted: 13 Sep 2011 02:36 AM PDT

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Παρακολουθείστε απλώς τι έλεγε ο  υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στις 23 Ιουνίου του 2011 και απλώς συγκρίνετε με τα τωρινά του έργα… Τα σχόλια δικά σας...

 

Αποδοκιμασίες σε Κουβέλη

Posted: 13 Sep 2011 02:31 AM PDT

Διαμαρτυρίες και προς το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη επεφύλασσαν οι «Αγανακτισμένοι», κατά τη διάρκεια δείπνου με συνεργάτες του στην πλατεία Ναυαρίνου, μετά την επίσκεψη του στη ΔΕΘ.

"Έξω από τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι" φώναζαν οι Αγανακτισμένοι, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μόλις αντιλήφθηκε τους διαδηλωτές που είχαν έρθει μάλιστα και με πανό, αποχώρησε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν.

 

Πηγή spnews.gr

Μερκελ: Θα βρεθεί λύση για το θέμα των εγγυήσεων

Posted: 13 Sep 2011 01:36 AM PDT

Σε δηλώσεις της η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, τόνισε ότι «θέλει και θα βρει» λύση για το θέμα των φινλανδικών αξιώσεων για τις εγγυήσεις που ζητάει από την Ελλάδα.

Ύστερα από την συνάντηση που είχε με τον Φινλανδό πρωθυπουργό, Γιούρκι Κατάινεν, σημείωσε πως «όλοι μας θέλουμε και θα βρούμε μια πορεία, μια κατεύθυνση προς τα μπροστά που να είναι ανοικτή σε όλους τους εταίρους, αλλά θα συνεχίζει να είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες της Φινλανδίας. Οι ειδικοί μας εργάζονται επί του παρόντο...

Λουκέτο στην ΕΤ1 και εργασιακή εφεδρεία στην ΕΡΤ

Posted: 13 Sep 2011 01:23 AM PDT

γράφει ο Τυπικός

Με ρυθμούς πολυβόλου η κυβέρνηση προχωρά τον σχεδιασμό για την συρρίκνωση της δημόσιας τηλεόρασης που φέρνει το λουκέτο της ΕΤ1 και το...παρκάρισμα στην εργασιακή εφεδρεία του 10% των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Από την... τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σήμερα το πρωί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος ανήγγειλε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει την τροπολογία που θα βάζει το... λουκέτο στην ΕΤ1 ενώ θα προβλέπει το κλείσιμο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων και του Εθνικού Οπτικ...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές