Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Μουσείο μαλλιών!

Posted: 12 Sep 2011 05:09 PM PDT


Θεωρείται ως ένα από τα πιο περίεργα μουσεία του κόσμου, τo Μουσείο των μαλλιών στο Avanos, της Καππαδοκίας, είναι ένα must-see αν σας αρεσουν τα περίεργα τουριστικά αξιοθέατα.










Η πόλη είναι γνωστή απο την αρχαιότητα αλλά τα τελευταία χρόνια, το όνομα της εχει συνδεθεί με το μοναδικό μουσείο μαλλιών, που δημιουργήθηκε από τον ειδικευμένο Τουρκο κεραμοποιο Chez Galip. Το μουσείο είναι εγκατεστημενο κάτω από το κατάστημα κεραμικής του Galip και είναι γεμάτο με δείγματα μαλλιών, πάνω από 16.000 γυναίκων!
Οι τοίχοι, η οροφή, καθώς και όλες οι άλλες επιφάνειες, εκτός από το πάτωμα, καλύπτονται με μπούκλες μαλλιών από τις διάφορες γυναίκες που έχουν επισκεφθεί αυτό το μέρος, καθώς και κομμάτια χαρτιού με τις διευθύνσεις τους! Η ιστορία του μουσείου ξεκινά 30 χρόνια πριν όταν μια φίλη του έπρεπε να φύγει απο την πόλη και για να την θυμάται του άφησε μια τούφα απο τα μαλλιά της. Από τότε, οι γυναίκες που επισκέφθηκαν τον τόπο και ακούσαν την ιστορία έδιναν μια τούφα από τα μαλλιά τους μαζί με τη διεύθυνσή τους.
Όλα αυτά τα χρόνια, έχει συσσωρευτεί μια εντυπωσιακή συλλογή με διαφορετικες χρωματιστες μπούκλες μαλλιών, από γυναίκες απο όλο τον κόσμο!



 
 
 
http://siteseeing.gr
http://a-pistefto.blogspot.com

Η Ελληνική Επική Απάντηση στο Αμερικάνικο Κόναν ο Βάρβαρος (Video)

Posted: 12 Sep 2011 03:05 PM PDT

Η πρώτη Ελληνική επική ταινία Φαντασίας στο youtube. Γυρισμένη σε 7 Χώρες (συμπεριλαμβανομένου και του Σινικού τείχους) για 4 συνεχόμενα χρόνια , συμετείχαν πάνω απο 500 φοιτητές και μαθητές.. Οι συντελεστές συνελλήφθησαν επανηλλημένα είτε για οπλοφορία απο τα σπαθιά και τα τσεκούρια της ταινίας είτε επειδή σε χωριό τους πέρασαν για....




Σατανιστές λόγω κουστουμιών και μακιγιάζ. Η ταινία απέσπασε βραβεία απο κοινό και κριτικούς στο 48ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ειναι αφιερωμένη στο Γιώργο Ναίδα, όπου και παίζει το τελευταίο του ρόλο ως γίγαγντας Σάλμορ.. Πάρτε μια γεύση απο το trailer!! 
 
 
 


http://www.trelokouneli.gr
http://zoo-m.blogspot.com

«Σήκω χόρεψε κουκλί μου» από Ιαπωνικό συγκρότημα (Video)

Posted: 12 Sep 2011 02:20 PM PDT

Λένε πως η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα και ότι ενώνει τις διαφορετικές κουλτούρες,
αλλά παρόλα αυτά δεν περιμέναμε να δούμε κάτι τέτοιο…



http://www.otherside.gr
http://zoo-m.blogspot.com

Η γλώσσα του Ιερού Μάτριξ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Posted: 12 Sep 2011 02:13 PM PDT

Βίντεο από την ομιλία του Greg Bradden στην Ιταλία

Εδώ θα βρείτε συμπυκνωμένη τη γνώση για τη Συν-Δημιουργία της πραγματικότητας.
Τη δύναμη του ανθρώπου να συν-δημιουργεί την πραγματικότητα γύρω του με την καρδιά του!


Διαδώστε τοκαι εφαρμόστε τις γνώσεις αυτές

και με την ευκαιρία της ανάρτησης αυτής
να σας προσκαλέσω και στην κοινότητα των Συν-Δημιουργών
όπου γίνονται προσπάθειες για την πρακτική εφαρμογή της γνώσης αυτής
Θα μας βρείτε εδώ: http://creatingrealities.ning.com/

 
 
 
http://vickytoxotis.blogspot.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχει πια «κόσμος», μόνο «αγορά»

Posted: 12 Sep 2011 12:20 PM PDT

Οικολογία και οικολογισμός


του Θεόδωρου Παντούλα

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Ο άνθρωπος του διαφωτισμού και της νεωτερικότητας λησμόνησε ότι είναι «παρεπίδημος»· υπερτίμησε τον εαυτό του και τις δυνατότητές του τόσο, που στο όνομα μια γραμμικής «προόδου» είδε στο περιβάλλον μια ακόμη πηγή εκμετάλλευσης, δηλαδή μια ακόμη πηγή πλουτισμού.
 Την ύβρη του μάλιστα την ονόμασε «ανάπτυξη» και στο όνομά της διέπραξε μια υπέρβαση όχι απλώς των αντοχών, αλλά των ίδιων των περιβαλλοντικών ορίων του κόσμου μας, που εν τω μεταξύ έπαψε να είναι κόσμος κι έγινε αγορά. Όχι αγορά των πολιτών, αλλά αγορά των πολυεθνικών. 


Σε αυτή την αγορά το περιβάλλον είναι ο πλέον σπαταλημένος πόρος της ανθρωπότητας. Δίπλα στην κλιματική αλλαγή, με την οποία δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει, έχουμε τους πολέμους, που όσα «ανθρωπιστικά» προσχήματα κι αν επικαλεστούμε, μισογνωρίζουμε όλοι μας ότι γίνονται για το πετρέλαιο: για την ενέργεια δηλαδή· για να συνεχίζουμε να παράγουμε και να καταναλώνουμε. Θα ακολουθήσουν -προβλέπουν οι ειδικοί- πόλεμοι για το νερό -κι έχει ο Θεός. Εμείς δεν θα έχουμε όμως συνεχίζοντας έτσι. Οι προβλέψεις για πανδημίες κι άλλα δεινά είναι πολύ συγκεκριμένες. Τόσο συγκεκριμένες όσο και οι επιδόσεις μας.


Θέλω να πω πως όσο η δύση αναπτύσσεται -κι αυτό που ονομάζουμε «ανάπτυξη» γίνεται πάντοτε σε βάρος του περιβάλλοντος– τόσο αυξάνονται οι πεινῶντες καὶ διψῶντες της ανθρωπότητας. Τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα δεν μας χορταίνουν· μας μεταλλάσσουν. Και μας μεταλλάσσουν σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον στοιχειώδεις διακρίσεις. Δείτε τα καθ' ημάς: έχουμε πεντακάθαρα σπίτια αλλά χιλιοβρόμικους δημόσιους χώρους. Δεν έχουμε την παραμικρή αίσθηση του δημοσίου συμφέροντος και του δημοσίου χώρου. Ό,τι είναι εκτός της οικίας μας, στάχτη και μπούλμπερη!



Η κρίση που βιώνει σήμερα ο κόσμος -και η πατρίδα μας πολύ περισσότερο- για λόγους που δεν είναι του παρόντος, δεν είναι απλώς μια κρίση οικονομική. Είναι μια κρίση ανθρωπολογική, κρίση του ίδιου του μοντέλου ανάπτυξης που υιοθετήθηκε, μεταπολεμικά κυρίως. Αυτό το μοντέλο, αφού μας καταχρέωσε, μας χρεοκόπησε οικονομικά, πολιτικά και ηθικά κι όμως εμείς, παραδόξως, επιμένουμε σε αυτό, μιλώντας και προσδοκώντας περισσότερη «ανάπτυξη» -δηλαδή περισσότερη κατανάλωση. Θεραπεύεται όμως η παχυσαρκία με περισσότερες θερμίδες;





Τραγικό πρωτοσέλιδο που βαραίνει όλους μας



Υπάρχει μια ηθική υποχρέωση έναντι των παιδιών μας, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θέλουμε να την αναλάβουμε. Φυσικά και μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μιας χρήσεως προϊόντα, αλλά δεν ξέρω εάν το θέλουμε.



Ξέρω όμως ότι ο προνεωτερικός παππούς μου, ο Περεκλάκης, ήταν ένας άνθρωπος φτωχός αλλά ευτυχής, διότι μοιραζόταν την φτώχεια του. Ήταν ένας άνθρωπος ολιγογράμματος αλλά σοφός. Τόσο σοφός που ποτέ του δεν βιαζόταν. Τα παιδιά του που σπούδασαν βιάζονται πολύ, δουλεύουν περισσότερο κι έχουν πολλές σκοτούρες. Περιέργως, όποτε το κατορθώνουν, επιστρέφουν στο σπίτι και στην ζωή του παππού... για να ξεκουραστούν! Αντιλαμβάνεστε το παράδοξο: έφυγαν για μια καλύτερη ζωή αλλά αναπαύονται επιστρέφοντας σε αυτή που εγκατέλειψαν. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο οξύ για όσους δεν έχουν αφετηρία...



Οι επιλογές μας βεβαίως έχουν πάντοτε ένα κόστος: αυτό που μας ξεκουράζει σήμερα το λέμε διακοπές κι αυτό που μας καταπονεί το λέμε καθημερινότητα.



Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι με την επίγνωση ότι είναι λίγα τα ψωμιά μας -και τα δικά μας και του κόσμου μας- αλλά μπορούμε και να συνεχίσουμε εξορίζοντας τους οικονομολόγους από την ζωή μας. Ξέρετε, η ανθρωπότητα τα κατάφερε και χωρίς αυτούς.



Δεν λέω ακριβώς να γυρίσουμε πίσω, αλλά να μην περιφρονήσουμε την ιστορική εμπειρία. Λιγότερη έπαρση για τα κατορθώματά μας δεν θα μας βλάψει.



Υπάρχει ένα όψιμο ενδιαφέρον για το περιβάλλον, ένας πολύμορφος οικολογισμός θα έλεγα, που κατά την γνώμη μου είναι άλλη μια μεταμοντέρνα υποκρισία. Εάν ο πρώιμος καπιταλισμός λεηλάτησε το περιβάλλον στο όνομα της «ανάπτυξης», ο ύστερος καπιταλισμός το λεηλατεί κάνοντας πράσινες μπίζνες. Και στις δυο περιπτώσεις -σας θυμίζω- μένουν ευχαριστημένοι οι κερδοσκόποι, που μετακινούν εμπορεύματα κι ανθρώπους αλλά όχι το περιβάλλον.



Σε κάθε περίπτωση οι περιβαλλοντικές μπίζνες δεν θα σώσουν το περιβάλλον. Θα το κάνουν απλώς ένα ακόμα εμπόρευμα.



Αν κάτι μπορεί να σώσει το περιβάλλον, αυτό νομίζω ότι είναι η επίγνωση ότι δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Αλλά για να γίνει αυτό δεν χρειάζονται ευχές, αλλά η ταπεινότητα εκείνη που ανα-γνώριζε ότι η ζωή ανθεί και λουλουδίζει μόνο στην ιερότητα του κόσμου. 




Κι ότι έξω απ' αυτή μαραίνεται -μ' όση ανάπτυξη κι αν την ποτίσουμε.




Ο άγιος Γέροντας Παΐσιος (1924-1994), ένας από τους μεγάλους διδασκάλους της ορθόδοξης πνευματικότητας και αγάπης, που έγιναν κυριολεκτικά "ένα με τα πλάσματα" 
 
 
  Θεόδωρος Παντούλας είναι εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «manifesto».
 
http://o-nekros.blogspot.com

ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΙ & ΓΑΙΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΣ ~ LEY LINES )video'

Posted: 12 Sep 2011 08:16 AM PDT

Από το πρώτο τέταρτο του προηγούμενου αιώνα, άρχισαν να μελετώνται τα ζωτικής ενέργειας αόρατα ηλεκτρομαγνητικά κανάλια, τα οποία περνούν πάνω στη γη στα σημεία που οικοδομήθηκαν σημαντικά κτίσματα όπως ο Παρθενών, η Μεγάλη Πυραμίδα, το Στόουνχεντζ και άλλα "μαγικά" μνημεία.

Σήμερα έχει εντοπισθεί ένα πλήρες δίκτυο από ευθείες που συνδέουν τις μεγαλιθικές κατασκευές της Ευρώπης.
Τα ηλεκτρομαγνητικά κανάλια καθιερώθηκε να ονομάζονται γραμμές Λέι (Ley Lines).
Κατ' άλλους ονομάζονται απλώς γραμμές "L", από τα αρχικά life lines (γραμμές ζωής), διότι τα σημεία διασταυρώσεως τους εθεωρούντο ανέκαθεν τόποι με θεραπευτική και αναζωογονητική δύναμη. KRASOPATIR 




Τελικά, με την εξάπλωση των ερευνών, πιστοποιήθηκε ότι σε όλη την Ευρώπη, από τα προϊστορικά χρόνια, έχουν σημαδευτεί τέτοιες ευθείες με τύμβους, θολωτούς τάφους, προϊστορικούς οικισμούς ακόμα και με απλούς σωρούς από πέτρες. Τα παλαιότερα από αυτά τα κτίσματα είναι παλαιολιθικά και σχηματίζουν ευθείες κατά μήκος δεκάδων χιλιομέτρων, οι οποίες συνήθως ξεκινούν από πηγές που ανέκαθεν θεωρούνταν ιερές. Πολλές φορές, οι γραμμές L, διέρχονται και από απομονωμένους χριστιανικούς ναούς που οικοδομήθηκαν επάνω σε ερείπια της δρυϊδικής λατρείας. Η επιστήμη, κατά τη συνήθεια της, παρά τις απτές αποδείξεις αρνείται να δεχτεί τη βαθύτερη έννοια των γραμμών L. Οι στατιστικολόγοι απορρίπτουν την ύπαρξη τους, θεωρώντας ότι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως η Βρετανία ή η Γαλλία, οι ευθείες γραμμές που βρίσκονται στους λεπτομερείς χάρτες είναι φυσικό να περνούν από αρχαιολογικούς χώρους, ιερές πηγές, τύμβους και άλλα φυσικά ή τεχνητά κομβικά σημεία.
Οι μαθηματικοί επινόησαν μαθηματικούς τύπους που τους έλεγξαν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε μία προσπάθεια να αποδείξουν ότι οι συμπτώσεις των ιδιαζόντων χώρων, κατά μήκος των γραμμών L, είναι τυχαίες. Δυστυχώς γι' αυτούς, η απόλυτη λογική των μαθηματικών έδειξε το αντίθετο. Η μαθηματική ανάλυση απέδειξε ότι ο παράγοντας τύχη ήταν 1:200 για κάθε γραμμή Γ που συναντούσε έξι σημεία σημαντικά και αποδεκτά ως ιερά, σε συνολική ευθεία απόσταση όχι μεγαλύτερη των πενήντα χιλιομέτρων. Σε μία γραμμή L, με επτά σημεία, ο παράγοντας τύχη ήταν 1:1000. Οι περισσότερες γραμμές L, περνούν από έξι και περισσότερα σημαντικά σημεία, σε μήκος που περιορίζεται στα 12-15 χιλιόμετρα .
Το ζήτημα της ύπαρξης των γραμμών L, ούτε από τους αρχαιολόγους δεν βρίσκει θετική αντιμετώπιση. Αντιδρούν στην πιθανή σχέση γραμμών L και αρχαιολογικών χώρων, περίπου όπως αντιδρούσαν οι άνθρωποι που πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη, όταν ο πρώτος θαρραλέος άνδρας πρότεινε ότι η γη είναι σφαιρική.
Οι γραμμές L είναι φορείς κοσμικής ενέργειας και εκτιμάται ότι έχουν μυστική δύναμη. Εκδηλώνονται με φυσικό τρόπο, επιδρώντας στον ανθρώπινο οργανισμό που έρχεται σε επαφή με τις πέτρες που έχουν στηθεί στα συγκεκριμένα σημεία, δημιουργώντας μια ήπια ηλεκτρική εκκένωση.
Φαίνεται πως στην αρχαιότητα, που γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη των γραμμών L, είχαν βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύονται την υπάρχουσα γήινη ενέργεια, μετατρέποντας την σε ένα είδος ηλεκτρικών εκκενώσεων, για την επίτευξη κάποιου, άγνωστου σε μας, σκοπού, ο οποίος πιθανώς να έχει σχέση με την ίδια τη γη ως οργανισμό ή με το διαστημικό χώρο.
Στην Ελλάδα, ο πιο γνωστός τέτοιος δρόμος είναι ο "βασιλικός δρόμος" της Κνωσού, που συνδέει το παλάτι του Μίνωα με ένα μικρότερο ανακτορικό κτίσμα στην ευρύτερη περιοχή. Εικάζεται ότι είναι ο αρχαιότερος δρόμος στην Ευρώπη.
Ο θρύλος λέει ότι ο ίδιος ο Μίνωας υπέδειξε την πορεία και την κατασκευή αυτού του δρόμου. Τις νύχτες με πανσέληνο, οι πλάκες του βασιλικού δρόμου ακτινοβολούν και το γεγονός αυτό αποτελεί την επιφανειακή σηματοδότηση μιας ιερής γραμμής δύναμης, δηλαδή ενός ισχυρού καναλιού ενέργειας γραμμής L.
Στην Ελλάδα και γενικά σε όλη την Ευρώπη, ανάλογα με την εποχή και τον πολιτισμό, επάνω στα κομβικά σημεία των γραμμών L κτίζονταν βωμοί, ιερά, ναοί, πόλεις ολόκληρες ή απλά στήνονταν μεγάλοι ογκόλιθοι ως ορόσημα, από τη μία ενεργειακή αρτηρία στην άλλη.
Η δύναμη και η κατεύθυνση των τελλουρικών ρευμάτων του μαγνητικού πεδίου της γης, των γραμμών L δηλαδή, επηρεάζονται και από διάφορους άλλους παράγοντες, τη συνισταμένη των οποίων προφανώς ήξεραν να υπολογίσουν οι Αρχαίοι.
Έτσι γνώριζαν τη σχετική απόσταση και θέση των ουρανίων σωμάτων του ηλιακού μας συστήματος ως προς τη γη. Ιδιαίτερα μάλιστα, του Ηλίου και της Σελήνης (Απόλλων και Άρτεμις). Ο Ήλιος επιβάλλει έναν ημερήσιο ρυθμό που αυξομειώνεται υπό την επιρροή του σεληνιακού κύκλου. Η Σελήνη επηρεάζει ακόμα και το αόρατο μαγνητικό ρεύμα της γης που συνδυάζεται με το φαινόμενο των παλιρροιών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Αρχαίοι ασχολούνταν τόσο με τις φάσεις της Σελήνης, που φαινομενικά δεν έχουν καμία επιρροή επάνω στη γη, εκτός από τη μαγνητική. Όμως, ήταν πολύ γνωστό κάποτε ότι ορισμένες εποχές του έτους, και κυρίως γύρω από τις ημέρες των ηλιοστασίων και των ισημεριών, οι γραμμές L, ζωογονούνται από ένα ρεύμα αόρατης ενέργειας, το οποίο αυξομειώνεται ανάλογα με τη σεληνιακή ακτινοβολία, προσφέροντας στο έδαφος ιδιαίτερη γονιμότητα.
Σίγουρα οι αρχαίες εποχιακές τελετές και οι πάνδημες γιορτές με τις "περιφορές" ομοιωμάτων ενός πλοίου (Αίγυπτος, Παναθήναια), ή ενός ξόανου, συνήθως πεσμένου από τον ουρανό, προκαλούσαν με τις παλμικές δονήσεις της μουσικής και των ύμνων προς τους θεούς, την αύξηση του υπεδάφιου μαγνητισμού και επέκεινα τη ζωτικότητα των ανθρώπων και την ανάπτυξη των φυτών, χάρη στα οποία ζούσαν και προόδευαν οι Αρχαίες πραπογενείς κοινωνίες.
 




http://krasodad.blogspot.com
http://enneaetifotos.blogspot.com

ΕΙΔΙΚΌ ΆΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VRIL!! Part 1

Posted: 12 Sep 2011 07:23 AM PDT

Η λέξη Vril πρώτη φορά ακούστηκε από τον συγγραφέα Bulwer Lytton, στο βιβλίο που έγραψε το 1871 VRIL – The Power of the Coming Race, Βρίλ – Η Δύναμη της Επερχόμενης Φυλής, αυτή είναι η πιο σωστή μετάφραση αυτού του  τίτλου από το βιβλίου!!  Aν και κάποιοι διαφωνούν με αυτό και λένε ότι πρώτη φορά ακούστηκε στα μέσα του 16ο αιώνα…….
Για τους Βρίλ ή την δύναμη Βρίλ έχουν γραφτεί πολλά, κάποια ξεπερνάνε την φαντασία και κάποια αλλά είναι τελείως απαράδεκτα!! Ύστερα από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα σας αποφάσισα να γράψω για τους Βρίλ αν και πολλά site ήδη το έχουν κάνει!!

Μόνο που εγώ θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να βρεθώ στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας, αυτό αν είναι έτσι θα το αποφασίσετε εσείς μετά από ένα σορό στοιχεία που θα καταθέσω από φωτογραφίες αλλά και διάφορα έγγραφα……  Ίσως κάποιους τους ενοχλήσει αυτά που θα γράψω στα άρθρα που θα επακολουθήσουν…….. στα άρθρα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες και έγγραφα που ίσως κάπου τα έχετε δει αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες αλλά και έγγραφα που βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!!

Για τους Βρίλ έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, αλλά που στέκουν ( που είναι ελάχιστα!!) και αλλά που είναι τελείως εξωφρενικά. Όλα ξεκίνησαν από το κλασικό βιβλίο του Bulwer Lytton. Για την ναζιστική μηχανή όλα δείχνουν πως ναι(;) αν και το θέμα των Βρίλ είναι πολύ παλιό από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Είναι ένα ζήτημα το οποίο περιτυλίγεται από μυστικές εταιρίες αλλά και ένα πέπλο φαντασίας και μυστηρίου, φανατισμού, αληθινής επιστήμης…!! Αλλά και επικίνδυνης ψευδό-λογίας, μυθοπλασίας, αλλά και ανύπαρκτων Αστικών Θρύλων!!!! Αυτό το λέω γιατί είναι πολλοί ειδικά εδώ στην Ελλάδα που έχουν μυθοπλάσει αλλά και έχουν πιαστεί από κάποιες λέξεις φτιάχνοντας σελίδες ολόκληρες από ανύπαρκτα στοιχεία, δεν λέω ότι δεν γίνεται στο εξωτερικό το ίδιο πράγμα, μα γίνεται σε πολύ μικρή κλίμακα. Τους έχουν ονομάσει εξωγήινους, εσωγήινους, εκπέσοντες αγγέλους, παρατηρητές ( σημείωση: θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο μου για το τι είναι οι παρατηρητές ), Άρκουανς = Μαύροι Μάγοι = της θαλάσσιας αβύσσου και αλλά πολλά……
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε το τι ακριβώς είναι αλλά και το τι ακριβώς γίνεται μέχρι και σήμερα. Η έρευνα στο όλο αυτό τιτάνιο ζήτημα που φτάνει μέχρι και τις μέρες μας μου πήρε πολύ καιρό να μαζέψω πληροφορίες αλλά και έγγραφα. Δεν ήταν κάτι εύκολο γιατί έκρυβε πολλούς κινδύνους…. Αλλά και πολλές ψεύτικες πληροφορίες, το οποίο μπέρδευε πολύ τα πράγματα, πράγμα που πολλές φορές ξεκίναγα από την αρχή. Την έρευνα την έκανα λόγο ότι τα όντα(;) αυτά κατοικούν στην μέση γη. Όπως ξέρετε εσείς που διαβάζεται τα άρθρα μου είναι ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της μέσης γης, έτσι μου ήταν αδύνατο να αποφύγω αυτήν την τιτάνια έρευνα!!!

Το βιβλίο, πιο από όλα; Εννοώ τις εκδώσεις, γιατί ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ειδικά όταν γίνεται μετάφραση. Έτσι το μόνο που πρέπει να κάνει ένας ερευνητής είναι να απευθυνθεί στο αυθεντικό, αν δεν μπορεί να το αποκτήσει, έστω να βρει το αμέσως μετά αντίτυπο η έκδοση. Είχα την μεγάλη τύχη να διαβάσω και να μελετήσω ένα από τα βιβλία της πρώτης έκδοσης του 1871 από έναν καλό φίλο ερευνητή για την υπόθεση Βρίλ το Phil Victor Rombinson!! Eκει διαπίστωσα τα εξής: Οι μεταφράσεις αλλά και οι επανεκδόσεις που έγιναν στο μέλλον όλο και κάτι αφαιρούσαν αλλά και όλο και κάτι παραπάνω πρόσθεταν!! Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Εδώ εμείς οι ερευνητές λέμε ότι έγινε εσκεμμένα για να μπερδευτούν τα πράγματα. Αν και πρόκειται για ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας έχει πολλά σημεία αλλά και γεγονότα τα οποία είναι αληθινά αν ξέρει κάποιος που να ψάξει!!
Αυτό που έχω να πω, είναι ότι το βιβλίο το αυθεντικό τους αναφέρει ως ανθρώπους που διείσδυσαν στην μέση γη μετά από έναν κατακλυσμό (ποιον από τους τρεις άραγε;). Αφήνει να διανοηθεί ότι ίσως πρόκειται για τους Αντλάντιους ….δεν κάνει λόγο για φυσικά φτερά αλλά για μηχανικά!!! Οπότε οι θεωρίες περί εκπέσοντων οι αγγέλων δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους άλλους δεν στέκουν. Ούτε οι θεωρίες περί Δέρος που πολλοί επιμένουν στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, μάλιστα κάνουν λόγο ότι οι Δέρος ανήκουν στην ερπετική φυλή που είναι μέγα λάθος!! Προς πληροφόρηση σε αυτούς έχω να τους πω ότι είναι όντα βίο-γεννητικής που τα έφτιαξαν οι Γκρίζοι!! Σε παρακάτω άρθρο όταν αναφερθώ για τους Γκρίζους θα δώσω τα στοιχειά μου γιατί το λέω αυτό.

Επίσης το βιβλίο μιλάει για την δύναμη των Βρίλ που την ονομάζουν Βρίλ – Για, είναι η πνευματική δύναμη όπως οι δυνάμεις των μέντιουμ. Δηλαδή τηλεπαθητικές αλλά και τηλεκινητικές δυνάμεις που όταν συνευρεθούν όλες οι δυνάμεις τους μαζί και γίνουν μια μπορεί και να κάνουν απίστευτα πράγματα όπως το να κινούν βουνά ( σημείωση: κάτι μου θυμίζει αυτό, δεν μιλώ θρησκευτικά αλλά αρχαιολογικά ψάξτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο ), μέχρι να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα ή σεισμούς. Την δύναμη αυτή οι ναζί την ονόμασαν << δύναμη οργόνη >>, μια δύναμη που συνεχίζεται να υφίσταται μέχρι και σήμερα σε πολλά πράγματα εκτός της νοητικής δύναμη του νου ( σημείωση: Σε ξεχωριστώ άρθρο θα αναφερθώ για την δύναμη οργόνη ).
Στο Βερολίνο είχε ιδρυθεί μια μυστική εταιρία η οποία ήταν από ότι λένε κάποιοι ερευνητές παρακλάδι της εταιρίας Θούλης, η εταιρία αυτή ονομαζόταν << Φωτεινή Στοά >> την είχε ιδρύσει ο Haushofer με τις ευλογίες του Αδόλφου Χίτλερ!! Η Φωτεινή Στοά λεγόταν αλλιώς για τα μέλη της << Εταιρία Vril >>!!!  Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα Για τους Βρίλ από το 1910…….. Ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρίας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Άριας Φυλής αλλά και να εκτελούν συγκεντρώσεις με σκοπό την αυτοσυγκέντρωση ώστε να αφυπνιστεί η δύναμη Vril!!  O Haushofer ήταν μαθητής του μεγάλου και παράξενου  μυστικιστή μάγου Grecor Ivanvich Gurdyev……!!!! O Haushofer αλλά και o Gurdyev υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι είχαν επαφές με μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχε το μυστικό του << Superman!!! >>. Στις προσπάθειες αναζητήσεις για το μυστικό αυτό είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Αλφρεντ  Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκόρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ Δρ. Μόρελ!!  Στην προσπάθεια του μυστικού αυτού ανακάλυψαν και για τις εισόδους της μέσης γης οπού βρισκόταν στους Πόλους και όχι μόνο…..

Αυτή όλη η έρευνα που θα κάνουν θα φτάσει τεχνολογικός τους Γερμανούς της εποχής εκείνης σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο υψηλά που είναι απίστευτα μέχρι και σήμερα!! Βεβαία όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις ιστορίες κάπου ξεφεύγουν και Τιτανοποιούντε, ο κάθε ένας ερευνητής όπως έχω ξανά πει θέλει ή να εντυπωσιάσει ή να παραπληροφορήσει και έτσι δημιουργείτε ένα χάος στις πραγματικές πληροφορίες …… Αυτό που είναι σίγουρο και τεκμηριωμένο είναι ότι οι σύμμαχοι συνέχισαν το έργο των ναζί ιδιαίτερα στην τεχνολογία!!! Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που υποστηρίζουν ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ δεν ήταν και τόσο ατύχημα αλλά ούτε και μετρολογικά μπαλόνια όπως είπαν μετά το όλο ζήτημα. Στο άκρος απόρρητο ειδικό βιβλίο με την κωδική ονομασία  << blue project >> ( σημείωση: με το οποίο θα ασχοληθούμε αργότερα με ειδικό άρθρο ) πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα εκεί, για το Ρόζγουελ αλλά και για ότι έχει σχέση με κάθε εξωγήινης μορφής αλλά και τεχνολογίες που καταγράφηκε ποτέ από τις μυστικές Αμερικανικές υπηρεσίες.
Υπάρχει όμως  ένας ακόμη απόρρητος ειδικός φάκελος ο οποίος είναι τεράστιος, αυτός ο φάκελος έχει να κάνει με την μέση γη με τρανταχτά στοιχεία,  από τον John Cleves Symmes…….. μέχρι την Θούλη αλλά και ότι έχει να κάνει με την μέση γη!!! Ο ογκώδης αυτός φάκελος έχει την κωδική ονομασία ( U.S.N.- C.I.C.O.H.E. που σημαίνει: Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικό Ναυτικό – Μυστικών Υπηρεσιών Υποθέσεις Της Κούφιας Γης!!! ) με νούμερο αρχείου 00321. Τα πιο πολλά στοιχεία για την ύπαρξη αλλά και την βεβαίωση ότι η μέση γη είναι υπαρκτή έχουν έρθει από τις ναζιστικές μελέτες, έρευνες, αλλά και ειδικές εκστρατείες που έγιναν……. Όταν έπεσε το Βερολίνο στα χέρια των συμμάχων έπεσαν ογκώδεις πληροφορίες για το ζήτημα της μέσης γης, κάποιοι μέλανε για 600.000 χιλιάδες φακέλους που περιείχαν χάρτες, φωτογραφίες, αλλά και τις περιοχές οπού υπήρχαν << Πύλες >> για να διεισδύσουν στο εσωτερικό της γης!!
Οι μεγαλύτερες έρευνες που έγιναν σε κλίμακα Α ήταν πρώτη η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία, Αιθιοπία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σκανδιναβία, Θιβέτ, Ινδία,!!! Όταν εννοώ κλίμακα Α εννοώ ότι ο Χίτλερ είχε στείλει ειδικά τάγματα αφοσιωμένα στην εταιρία Θούλη, αυτό είναι μια ιστορία άλλη που θα γράψω σε ξεχωριστώ άρθρο. Όταν αναλάβανε οι σύμμαχοι την συνεχίσει των έργων των ναζί για την μέση γη ήταν πολύ εύκολα για αυτούς γιατί είχαν έρθει ήδη σε επαφή με τους Γκρίζους………. Που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι!! Από το 1947 και μετά αρχίζουν τα πράγματα και μπερδεύουν περισσότερο ειδικότερα στον τομέα των UFO, οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν να μάθουν με τίποτα κανένα άλλο κράτος τα σχέδια που ετοίμαζαν για τους ιπτάμενους δίσκους αλλά και για τα αεροπλάνα stealth……..

Το μεγαλύτερο σχέδιο όμως των Αμερικάνων ήταν να γίνουν υπερδύναμη χωρίς να αντιληφθούν τις συνέπειες το τι θα γινόταν στο μέλλον και αν θα έπρεπε να δώσουν τυφλή εμπιστοσύνη στους Γκρίζους. Μην γελιέστε το ίδιο έκαναν και οι Ρώσοι έτσι συνέχισαν το έργο των ναζί, όχι το να βρουν τους Βρίλ αλλά να αποκτήσουν την υπερσύχρονη τεχνολογία τους. Εκεί ήταν το μέγα λάθος τους που πίστεψαν ότι οι Γκρίζοι ήταν οι Βρίλ που έψαχναν οι ναζί. Λίγο πολύ είναι γνωστό ότι τους μισούς επιστήμονες των ναζί για οτιδήποτε θέμα τους απήγαγαν οι Αμερικανοί και τους άλλους μισούς οι Ρώσοι!! Βλέπετε από το Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχαν διαπίστωση για κάποια τεχνολογικά επιτεύγματα των ναζί τα οποία ήταν άπιαστα όνειρα για τους συμμάχους. Εδικά μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και στην διάρκεια του δευτέρου η τεχνολογία των ναζί υπερέβη την πραγματικότητα κάνοντας τους συμμάχους να θέλουν να την αποκτήσουν πάση θυσία!! Θα μου πείτε γιατί έχασε τον πόλεμο η Γερμανία; Μα είναι γνωστό ότι τον πρόδωσαν οι ίδιοι οι στρατηγοί που είχε για μια καλύτερη ζωή αλλά και εδάφη που τους είχαν τάξει οι σύμμαχοι σε περίπτωση που τον σκότωναν ή τον έριχναν για να έπαιρναν την τεχνολογία αυτήν στα χέρια τους!!
                                                                                        

Αν και ο ίδιος ο Φύρερ το είχε καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο τους άφησε να παίξουν το παιχνίδι τους….. είχε προετοιμαστεί από το 1935 σιγά σιγά με αποκορύφωμα το 1939 με τα ταξίδια του στην Ανταρκτική!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν είχε πάει ο ίδιος εκεί πριν τον πόλεμο, όμως κάποιες κακές γλώσσες επιμένουν ότι ήταν ο πρώτος που πέρασε το Πολικό άνοιγμα και ήρθε με επαφή με τους Βρίλ!!! Εκείνοι του δώσανε οδηγίες το πώς να φτάσει σε κάποια σημεία στην μέση γη όχι από τον Πόλο αλλά από άλλες χώρες. Μόνο στους δικούς του που προανέφερα πιο πάνω είπε τι ακριβώς σχεδίαζε να κάνει, αλλά και οι υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική των ναζί φτιάχτηκαν με πλήρη μυστικότητα από τους ιδίους τους στρατηγούς του, πράγμα που κάνει πολλούς ερευνητές ότι το δυναμικό προσωπικό που τις έφτιαξε δεν ήταν άλλο από τους Βρίλ – Οκα = οικοδόμοι, τεχνίτες, που δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να φτιάξουν κάτι αλλά την τηλεκινητικότητα τους!!! Για τους Βρίλ – Οκα αναφέρει τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά ο Γάλλος συγγραφέας Jacolliot  όταν ήταν πρέσβης στην Καλκούτα κατά την δεύτερη περίοδο της Γαλλικής αυτοκρατορίας. Είναι ένα πολύ αινιγματικό πρόσωπο ειδικά στο θέμα των Βρίλ, αλλά και ερασιτέχνης ερευνητής της μέσης γης, μάλιστα είχε κατηγορηθεί πολλές φορές από την Γαλλία ότι ξόδευε άσκοπα μεγάλα κονδύλια στην ανεύρεση κοιτασμάτων ρουμπινιών, μόνο που στην πραγματικότητα έψαχνε να βρει την είσοδο που θα τον οδηγούσε στους Βρίλ!! Λέγεται ότι το προσωπικό του ημερολόγιο το πήραν από το μουσείο του Λούβρου τα SS (!!!!).
Όταν άρχισαν τα πρώτα πειράματα με τους ιπτάμενους δίσκους των ναζί, διαπιστώθηκε κάτι το περίεργο από τους συμμάχους μετά το τέλος του πολέμου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το πιλοτήριο του ιπτάμενου δίσκου είχε μια θέση για τον πιλότο αλλά και μια μικρότερη κάτω από τα πόδια του η οποία έπαιρνε ένα άτομο ακόμα μόνο που το άτομο αυτό δεν ξεπερνούσε το 1.10 ύψος!! Αν και στην αρχή νόμιζαν ότι οι ναζί χρησιμοποιούσαν παιδιά αργότερα ανακάλυψαν ότι ήταν κάτι άλλο………
Ας δούμε τι περιγραφές δίνει το βιβλίο του 1871 για τους Βρίλ, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς την περιγραφεί τους αλλά τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.
Είναι γιγαντόσωμοι όχι όμως σαν γίγαντες ψηλοί, το πρόσωπο τους θυμίζει έντονα το πρόσωπο της σφήγκας της Αιγύπτου, το δέρμα τους είναι κοκκινωπό όπως οι ερυθρόμορφοι στην επιφάνεια της γης αν και υπάρχει μια απαλή γαλάζια χρεία επάνω τους. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και πανέμορφα. Έχουν μεγάλα φτερά μα όταν πετάνε δεν κουνιούνται πάνω κάτω όπως των πτηνών απλώς ανοίγουν, έχουν μακριά ραβδιά οπού με την δύναμη Βρίλ μπορούν και το χρησιμοποιούν σαν όπλο. Άλλοι έχουν μακριά μαλλιά και άλλοι όχι, τα θηλυκά είναι λίγο πιο κοντά από τα αρσενικά.
Αυτή είναι η περιγραφή το πώς μοιάζουν οι Βρίλ με δικά μου λογία περιληπτικά, δεν έχετε παρά να πατήσετε ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΡΙΛγια να διαβάσετε όσοι θέλετε το αυθεντικό βιβλίο των VRIL, είναι ακριβέστατη αντιγραφή από το πρωτότυπο σε ηλεκτρονική μορφή, όσοι θέλετε μπορείτε και να το αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο αξίζει τον κόπο!!!
Ας τα πιάσουμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα, η μυστική εταιρία των << Βρίλ >> ιδρύθηκε λίγο καιρό μετά την μυστική εταιρία << Θούλη >>, όταν ο Karl Haushofer σύνταξε και έγραψε  << Bruder des Lichts >> που σημαίνει << Αδέλφια Του Φωτός >>!! Από αυτό το έργο γεννήθηκε η << Αδελφότητα του φωτός!! >>, από αυτήν την εταιρία αργότερα ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί << Vril – Gesellschaft >> σημαίνει << Βρι – κοινωνία >>, ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ, αυτήν η μυστική εταιρία είχε ακόμα τρεις μυστικές εταιρίες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, οι οποίες και είναι:

Α) The Lords Of The Black Stone – Οι Αφέντες Της Μαύρης Πέτρας!! Mια μυστική εταιρία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες το 1917!!

Β) The Black Knights Of The Thule Society – Οι Μαύροι Ιππότες Της Εταιρίας Θούλης!!

Γ) The Black Sun – Ο Μαύρος Ήλιος!! Οπού μετέπειτα παρουσιαζόταν στην Γερμανία έως η ελίτ των SS οπού και διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!


Υπάρχουν αρχεία που λένε ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρίας μετέπειτα ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ και οι δυο βαθμίδες πιο κάτω από αυτόν ότι ήταν Βρίλ οπού και είχαν ανακαλυφθεί από τον ίδιο τον Χίτλερ όταν είχε παραβρεθεί στην Ανταρκτική στο άνοιγμα του Πόλου….. Όταν ξέσπασε ο πόλεμος οι Βρίλ λέγεται ότι τον εγκατέλειψαν μα αυτά που ήθελε ο ίδιος τα είχε πάρει, δεν μιλάω για τίποτα άλλο από την τεχνολογία τους και μόνο. Από ότι φάνηκε δεν πρέπει να του δώσανε όλα τα στοιχεία που έπρεπε, αυτό το λέω γιατί ενώ η τεχνολογία που είχε η Γερμανία εκείνο τον καιρό ήταν τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες χώρες κάτι έλειπε. Αυτό το κάτι οι επιστήμονες των ναζί προσπαθούσαν να βρουν, είμαι σίγουρος ότι άμα το έβρισκαν ο Χίτλερ δεν θα είχε χάσει τον πόλεμο!!


Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο, δύσκολο αλλά πρέπει να τεθεί με κάθε λεπτομέρεια που υπάρχει ώστε να φανούν τα αληθινά στοιχεία, μην νομίζετε ότι τελείωσα εδώ με το θέμα αυτό!!! Θα συνεχίσω την συνέχεια του ζητήματος και με αλλά άρθρα, όπως είπα είναι ένα τεράστιο ζήτημα που θέλει προσοχή, δεν θέλω άλλο να σας κουράσω μέχρι την άλλη φορά που θα γυρίσω με το part 2  το οποίο θα έχει πιο πολλές πληροφορίες για το ζήτημα, αυτό εδώ το άρθρο πείτε το ότι είναι σαν προκαταρτικά για τα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν για τους Βρίλ, να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.



http://www.invisiblelycans.gr
http://katohika.blogspot.com

Πανικός ...!!!VIDEO: Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ

Posted: 12 Sep 2011 03:19 AM PDT


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το video με τις εικόνες ντροπής.
που εκτυλίχθηκαν σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Πανεπιστημίου της
Georgetown και μια επαγγελματικής ομάδας της Κίνας, το βράδυ της Πέμπτης
στην ασιατική χώρα.


Όλα ξεκίνησαν από μια ανύποπτή φάση, με μια αψιμαχία μεταξύ δύο παικτών και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε
«σύρραξη» και τον λόγο πήραν οι γροθιές και οι κλωτσιές.



Το
«πανδαιμόνιο» κράτησε για αρκετή ώρα ενώ οι
φίλαθλοι στις κερκίδες απογοητευμένοι από το θλιβερό θέαμα «γιούχαραν»
τις δύο ομάδες και πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.




www.tsekoyratoi.gr
http://volostv.blogspot.com

Άστρο-βρέφος ανακαλύφθηκε κοντά στη Γη...

Posted: 12 Sep 2011 03:12 AM PDT

Από την enet.gr
Ένα νέο άστρο, το «AP Columbae», γεννήθηκε σε απόσταση μόλις 27 ετών φωτός από τη Γη, απόσταση που θεωρείται ασήμαντη για τα συμπαντικά δεδομένα. Παρότι είναι ακόμη τόσο «βρέφος» που δεν έχει ανάψει η βασική φλόγα των πυρηνικών καύσεων στο εσωτερικό του, έχει τόσο ισχυρό μαγνητικό πεδίο, που εξαπολύει φωτεινές εκλάμψεις στο Διάστημα.
Τα πολύ νεαρής ηλικίας άστρα συνήθως βρίσκονται πολύ μακριά από τη Γη....
στο χωροχρόνο, κι έτσι αυτή η ανακάλυψη θεωρείται ασυνήθιστη.
Οι αστρονόμοι, με επικεφαλής τον Άντρικ Ρίντελ του τμήματος φυσικής και αστρονομίας του πολιτειακού πανεπιστημίου της Τζόρτζια στην Ατλάντα, που παρουσιάζουν την ανακάλυψή τους στο αστρονομικό περιοδικό «The Astronomical Journal», σύμφωνα με το «Science», ονόμασαν το άστρο «AP Columbae».

Το άστρο είναι τόσο «βρέφος» που δεν έχει ανάψει ακόμα η βασική φλόγα των πυρηνικών καύσεων στο εσωτερικό του, ενώ οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να διακρίνουν τη λάμψη των ευρισκόμενων σε τροχιά γύρω του πλανητών, αν υπάρχουν, οι οποίοι ακόμα θα ψύχονται μετά τη δημιουργία τους.
Ένα άστρο, όπως ο Ήλιος μας, δημιουργείται όταν ένα ψυχρό νέφος αερίων και σκόνης καταρρέει υπό το δικό του βάρος. Καθώς η βαρύτητα συμπιέζει το νέφος, αυξάνεται η θερμοκρασία του τελευταίου και γίνεται τόσο καυτό που αρχίζει να λάμπει. Γεννιέται έτσι ένα νέο άστρο, το οποίο σε πρώτη φάση τροφοδοτείται ενεργειακά όχι από πυρηνικές αντιδράσεις αλλά από τη βαρύτητά του.
Ο Ήλιος μας εκτιμάται ότι επί 50 εκατ. χρόνια βρισκόταν σε αυτή την αρχική κατάσταση υπό την πίεση της δικής του βαρύτητας, πριν ο πυρήνας του γίνει τόσο καυτός που τα πρωτόνια άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους και να σχηματίζουν ήλιο, οπότε πήρε δηλαδή μπρος ο πυρηνικός "κινητήρας", που μέχρι σήμερα τροφοδοτεί με ενέργεια όλο το ηλιακό μας σύστημα.
Το νεογέννητο κοντινό άστρο βρίσκεται στο νότιο αστερισμό της Περιστεράς (Columba), στα νότια του λαμπρού αστερισμού του Ωρίωνα.
Παρόλο που το άστρο είναι αχνά ερυθρό, είναι αφύσικα φωτεινό για τα δεδομένα του, καθώς έχει τετραπλάσια λαμπρότητα από αυτή που θα έπρεπε να έχει. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το «AP Columbae» έχει ηλικία περίπου 40 εκατ. ετών, δηλαδή δεν έχει καν το 1% της ηλικίας του δικού μας Ήλιου. Η νεότητά του επιβεβαιώνεται από το ότι περιέχει αρκετό λίθιο, καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο, με το πέρασμα του χρόνου, καταστρέφεται από τις πυρηνικές αντιδράσεις (ο ήλιος μας δεν έχει σχεδόν καθόλου πια). Επειδή όμως το «AP Columbae» έχει μεγάλη ποσότητα λιθίου, θεωρείται ότι είναι ακόμα βρέφος. Ακόμα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, το άστρο διαθέτει ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο, που εξαπολύει φωτεινές εκλάμψεις στο διάστημα.

Οι αστρονόμοι σκοπεύουν να ερευνήσουν αν το άστρο συνοδεύεται από πλανήτες, οι οποίοι αναμένεται να είναι ακόμα θερμοί, καθώς ο σχηματισμός τους θα είναι πρόσφατος, με συνέπεια να εκπέμπουν υπέρυθρη ακτινοβολία και να είναι ανιχνεύσιμοι.

Στο παρελθόν οι αστρονόμοι έχουν βρει μερικά ακόμα νεαρά άστρα σε σχετικά κοντινή απόσταση από τη Γη, όπως το «Beta Pictoris» (63 έτη φωτός) και το «AU Microscopii» (32 έτη φωτός).

 


http://www.enet.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Νέα κόλλα υπόσχεται γρηγορότερους υπολογιστές

Posted: 12 Sep 2011 03:05 AM PDT

Ο τεχνολογικός κολοσσός IBM ξεκίνησε συνεργασία με την 3Μ για να δημιουργήσουν υπολογιστές «ουρανοξύστες», τα οποία θα αποτελούνται από τσιπ πυριτίου το ένα πάνω στο άλλο.
Υπολογίζουν να δημιουργήσουν έτσι «έξυπνα» τηλέφωνα και υπολογιστές 1000 φορές πιο γρήγορα απ' ότι σήμερα και μπορεί να κυκλοφορήσουν μάλιστα στην...αγορά σε δύο μόλις χρόνια.Η εταιρεία 3Μ, κατασκεύασε θερμοανθεκτικές κόλλες, με συνθετικά στοιχεία παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική βιομηχανία, που θα μπορούσαν να φέρουν πραγματική επανάσταση στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι σημερινές προσπάθειες προσανατολίζονται στη κάθετη διάταξη γνωστή και ως 3D packaging, η οποία όμως αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης. Με τις νέες αυτές κόλλες θα ήταν ίσως εφικτό να διοχετεύουμε την θερμότητα μακριά από τα κυκλώματα διαμέσου των στοιβαγμένων τσιπ. Το πρόγραμμα στοχεύει να δημιουργήσει «στοίβες» μέχρι και 100 συνεχόμενων επεξεργαστών πυριτίου. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και η δυνατότητα συγκόλλησης των 100 τσιπ με τη μία και όχι της διαδοχικής του ενός πάνω στο άλλο.

Μέχρι στιγμής η αύξηση της υπολογιστικής δύναμης των ηλεκτρονικών υπολογιστών βασίζεται πάνω στις εφευρέσεις του επιστημονικού κλάδου, που επιτρέπει στους κατασκευαστές τσιπ να σμικραίνουν ολοένα και περισσότερο τους επεξεργαστές σε ολοένα και μικρότερες πλακέτες. Με την νέα αυτή τεχνολογία η ταχύτητα των επεξεργαστών θα επιταχυνθεί κατά πολύ σε συσκευές όπως οι ταμπλέτες και άλλες συσκευές.




techit.gr
http://www.newscity1.net 

Όταν το «κλικ» γίνεται την κατάλληλη στιγμή

Posted: 11 Sep 2011 09:56 AM PDT

Το μεγαλείο της φωτογραφίας είναι ασύγκριτο.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες...










































 
 
 
 
http://www.newsbeast.gr
http://anoixti-matia.blogspot.com

Παραξενες συμπτωσεις στην Ελευθεροτυπια λιγο πριν την επιθεση στους διδυμους πυργους.

Posted: 11 Sep 2011 09:38 AM PDT

Οι δύο εικόνες που βλέπετε, δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ της Ελευθεροτυπίας το 2001, λίγες μέρες πριν την επίθεση τους δίδυμους πύργους της Ν.Υόρκης (είναι αλήθεια, δεν είναι "μούφα").
Όπως είναι φυσικό, εξάπτουν τη φαντασία, αφού απεικονίζουν τους δίδυμους πύργος του WTC, αεροπλάνα και η λεζάντα στη δεύτερη, 2 μέρες πριν την επίθεση έλεγε "τρέξε για να σωθείς" .
Ας δούμε...δύο -τελείως διαφορετικά- σενάρια,...

που αναπτύσσονται σε δύο άρθρα:
(σημείωση: στην εικόνα η ημερομηνία δεξιά είναι λάθος: το σωστό είναι 9.9.2011)

1.Το πρώτο είναι στο "Ελληνοκρατείν" και κινείται στο μοτίβο της "συνομωσιολογίας" με ή χωρίς ειαγωγικά. Λέει:



Οι δύο αυτές εκπλητικές, για το θράσος τους, εικόνες εδημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "'Εψιλον" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" στις 26 Αυγούστου και 9 Σεπτεμβρίου του 2001. Λιγότερο από μήνα πριν την καταστροφή των δύο πύργων. Είναι ΦΟΒΕΡΕΣ!!! Τα αεροπλάνα (δύο), οι δίδυμοι πύργοι, ο ήλιος που παραπέμπει σε έκρηξη! Όλο το αποτρόπαιο σκηνικό! Και οι λεζάντες!!! Άσχετες προς οποιοδήποτε κείμενο (;;;;;), θρασύτατα προκλητικές στην προφητικότητα τους!

Τι έλεγαν οι λεζάντες στο περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ:
-στις 26 Αυγούστου : Να είσαι έτοιμος! Έρχεται δηλαδή το κακό.
στις -9 Σεπτεμβρίου: Δύο ημέρες πριν το κακό. Τρέχα να σωθείς!!

Τι συμβαίνει εδώ; Γιατί δεν επενέβη ο εισαγγελεύς; Γιατί κανείς δεν μιλά;


Όταν από τηλεοράσεως, ηρωτήθη άνθρωπος της εφημερίδας για τις εικόνες, απήντησε: Είναι κακό να κάνει κάποιος τζόκινγκ στη Νέα Υόρκη;


Να επέμβη ο εισαγγελευς όχι μόνον για το πώς εγνώριζε η εφημερίδα, αλλά και διότι θεωρούν χαχόλους τους Έλληνες.


2. Η απάντηση έρχεται από ένα άρθρο της Ελευθεροτυπίας που υπογράφει ο "ΙΟΣ", της 18/10/2004.

Λέει ο "ΙΟΣ":
Διαβολικές συμπτώσεις
Στα χνάρια του Γιώργου Καρατζαφέρη οι αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
Εξέπληξε και πάλι το πανελλήνιο ο τηλεσόουμαν Τριανταφυλλόπουλος. Αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στα εύκαμπτα κουταλάκια και την τηλεπάθεια των ηλεκτρικών συσκευών ούτε περιορίστηκε στα εξώγαμα δημοτικών αρχόντων της επαρχίας. Η έρευνά του την περασμένη Κυριακή πήγε ακόμα πιο βαθιά. «Αποκάλυψε» δύο γραφικά σκίτσα από το «Εψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (26/8/2001 και 9/9/2001), τα οποία εμφάνισε ως «προφητικά» για την επίθεση στους δίδυμους πύργους το 2001.

Το κακό είναι ότι την ίδια έμπνευση με τον Μάκη την είχε εγκαίρως, δηλαδή πριν από τρία χρόνια, ο άνθρωπος που έχει αναγάγει τη συνωμοτική θεωρία σε πολιτική πράξη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Βέβαια και εκείνος δεν είχε κάνει καμιά ανακάλυψη. Είχε απλώς εκμεταλλευτεί ένα χιουμοριστικό πικρό σχόλιο του Χρήστου Μιχαηλίδη, ο οποίος πρόβαλε από τη στήλη του στην «Ε» (14/9/01) το σκίτσο του "Εψιλον" της 9/9/01 με το ερώτημα πώς δεν έχουν ακόμα επέμβει οι αμερικανικές υπηρεσίες μέσα στο κλίμα υστερίας εκείνων των πρώτων ημερών μετά το χτύπημα. «Αλίμονό μας», έγραφε ο Μιχαηλίδης, «εάν πέσει στα χέρια των Αμερικανών το προηγούμενο τεύχος του "Εψιλον"». Και περιέγραφε τη γραφιστική σύνθεση: «(βλέπετε) τους δίδυμους πύργους του Μανχάταν και δύο αεροπλάνα, το ένα από αριστερά και το άλλο από δεξιά, να περνούν ξυστά ή και να κατευθύνονται πάνω τους. Με τη σχιζοφρένεια που επικρατεί ανάμεσα σε εκείνους στην Αμερική που ζητούν εκδίκηση εδώ και τώρα, άντε να εξηγήσεις στον οργισμένο πράκτορα που ενδέχεται να καταπλεύσει στα γραφεία μας, ότι "ξέρετε, κύριε, αυτό το γράφημα το έφτιαξε ένα δικό μας παιδί (ο Κώστας Αγγελετάκης) που το όνειρό του είναι να επισκεφθεί το Μανχάταν και, εκεί γύρω, να κάνει τζόκινγκ"».


Και το μεν FBI και η CIA ευτυχώς δεν ενδιαφέρθηκαν, τσίμπησε όμως ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να τσαλαβουτήσει στον πανικό και την ακατάσχετη φημολογία εκείνων των ημερών. Για την υπόθεση έχουμε γράψει στις 28/10/01 («Ειδήσεις στην ομίχλη»), όπου συγκεντρώναμε όλες τις «εμπιστευτικές» πληροφορίες, τις φήμες και τις εξωφρενικές υποθέσεις που διαδίδονταν τότε ανά την υφήλιο. Ο κ. Καρατζαφέρης επικέντρωσε την προσοχή του σε δύο υποθέσεις. Η πρώτη είναι τα σκίτσα του «Ε» και η δεύτερη η γνωστή τερατολογία ότι οι «Εβραίοι της Νέας Υόρκης είχαν ειδοποιηθεί για το χτύπημα και γι' αυτό δεν πήγαν στους πύργους».


Για τα σκίτσα έκανε ο Λαάρχης ειδική εκπομπή (20/9/01), αλλά τα φιλοξένησε και πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα του (22-23/9/01). Με τίτλο «Προ-κήρυξη στην Ελευθεροτυπία» και υπέρτιτλο «Στην αγαπημένη εφημερίδα των τρομοκρατών η μεγάλη πρωτιά», ο Καρατζαφέρης αναφέρει ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν δήθεν την υπόθεση και ότι «η ερμηνεία των σχεδιαγραμμάτων απομακρύνεται από τη θεωρία της 'συμπτώσεως' λόγω της ιδιόμορφης ιδεολογικοπολιτικής γραμμής ορισμένων συντακτών της 'Ε'».


Και τώρα (17/10/04) την ίδια ξαναζεσταμένη ιστορία μας τη σερβίρει η εκπομπή τουAlter «Κίτρινος Τύπος», με τη σφραγίδα του κορυφαίου Ελληνα ρεπόρτερ. Εκεί να δεις συμπτώσεις.


- Οπως ο Γιώργος, έτσι κι ο Μάκης περιορίζεται να δείξει το σκίτσο και αφήνει τον τηλεθεατή με την απορία. Δεν κάνει τον κόπο να δείξει όλη τη σειρά των ανάλογων σκίτσων σε περασμένα τεύχη του «Ε» που έχουν ως μόνιμο στοιχείο στο φόντο τους δύο αεροπλάνα και τον ήλιο.


- Οπως ο Γιώργος, έτσι και ο Μάκης αναφέρει ότι το σκίτσο δείχνει τα αεροπλάνα να πέφτουν στους πύργους. Δεν διανοείται ότι πρόκειται για απλή εναέρια κυκλοφορία.


- Οπως ο Γιώργος έτσι και ο Μάκης επισημαίνει τη θέση του ήλιου στο σκίτσο, αναφέροντας ότι είναι πρωί, όπως το πραγματικό γεγονός.


- Οπως ο Γιώργος, έτσι και ο Μάκης μιλά για «συμπτώσεις». Αφήνει όμως ένα μεγάλο υπονοούμενο, το οποίο συμπληρώνουν οι καλεσμένοι του, παρασυρμένοι από τη σπουδαία «αποκάλυψη».


Αυτές οι συμπτώσεις έχουν πολλά να πουν για την ποιότητα της δημοσιογραφικής έρευνας των δύο έμπειρων δημοσιογράφων (και τηλεοπτικών σταρ), αλλά ο Μάκης ξεπερνά το δάσκαλό του. Ο ήλιος, κατά τον Μάκη, μπορεί να συμβολίζει και την έκρηξη: «Δείτε έναν ήλιο εκτυφλωτικό, γιατί μπορεί να παραπέμπει σε μια έκρηξη, ένα μπαμ». Και παρακάτω: «Τα αεροπλάνα πέφτουν στους δίδυμους πύργους και δίπλα ένας ήλιος εκτυφλωτικός, ένα μπαμ, μια έκρηξη». Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία ότι το σκίτσο συνδέεται με την επίθεση, επιδίδεται και σε μια σειρά αριθμητικών συλλογισμών. Μετράει τις τρύπες στο παράθυρο του σκίτσου και διαπιστώνει ότι είναι τόσες όσες και οι ημέρες που χωρίζουν τη δημοσίευση από το συμβάν. Και συνεχίζει: «Στο δεύτερο σκίτσο, αν κρύψουμε αυτά τα δύο σημεία, φαίνεται ένας ωροδείκτης που δείχνει 8:30, την ώρα που έπεσαν τα αεροπλάνα». Αλλά οι αριθμητικές παρατηρήσεις δεν στερεύουν: «Είναι δημοσιευμένο στη σελίδα 65 του περιοδικού, δηλαδή 6+5=11. Το τεύχος του 'Εψιλον' είναι το 542 (5+4+2=11), η δε ημερομηνία του τεύχους 26 Αυγούστου 2001, δηλαδή 2+6+2+1=11». Μ' άλλα λόγια, στο «κόλπο» δεν είναι μόνο ο δημιουργός, αλλά και οι υπεύθυνοι του «Ε» και της «Ελευθεροτυπίας» που το τοποθέτησαν στο κατάλληλο τεύχος!


Επιφωνήματα θαυμασμού από το πάνελ συνοδεύουν τις αριθμητικές αυτές «αποκαλύψεις». Βέβαια, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έχει την ευστροφία να αποδίδει σε άλλους την μπουρδολογία. Ο ίδιος δεν υιοθετεί αυτά τα συμπεράσματα! «Αναζήτησα φίλους Αραβες, οι οποίοι δίνουν σημασία στο συμβολισμό των εικόνων και αυτοί μου τα είπαν».

 
 
 
 
 
http://www.apocalypsejohn.com
http://anoixti-matia.blogspot.com

Τραγικά ατυχήματα μην τα δείτε εάν δεν αντέχετε (18+ video)

Posted: 11 Sep 2011 09:21 AM PDT

Τραυματισμός-σοκ σε αγώνα μπάσκετ (video)

Posted: 11 Sep 2011 08:37 AM PDT


sosaΑνατριχιαστικές ήταν οι εικόνες του τραυματισμού του Δομινικανού μπασκετμπολίστα Edgar Sosa, το δεξιό πόδι του οποίου κυριολεκτικά τσακίστηκε στα δύο, έπειτα από μια άσχημη πτώση του στο παρκέ.

Το κακό συνέβη 37 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα της Δομινικανής Δημοκρατίας με τον Παναμά (92-68), για το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ της Αμερικής, που διεξάγεται στη Mar del Plata της Αργεντινής. Ο άτυχος παίκτης επιχείρησε μπάσιμο, αλλά προσγειώθηκε άτσαλα και υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη δεξιά κνήμη. Η κραυγή του, μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα, ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστική.

Εξίσου σοκαρισμένοι ήταν όμως και οι συμπαίκτες του Sosa, αλλά και οι τηλεσχολιαστές, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έβλεπαν. Ο άτυχος μπασκετμπολίστας μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να  γίνει η συγκόλληση του οστού.
Δείτε το βίντεο-σοκ, που ενδείκνυται μόνο για όσους έχουν γερό στομάχι:







http://www.sportena.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Χέστηκ* …πάνω της(κυριολεκτικά)!!!

Posted: 11 Sep 2011 08:09 AM PDT



Μια δημοσιογράφος την ώρα που παίρνει συνέντευξη παθαίνει κάτι απρόοπτο…



http://100greekblogs.blogspot.com

Τεστ ευφυίας .. δείτε αν ακόμη τα έχετε τετρακόσια!

Posted: 11 Sep 2011 04:52 AM PDT

Η άσκηση του μυαλού είναι εξίσου σημαντική,
όσο και η άσκηση των μυών.
Καθώς μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να παραμένουμε πνευματικά σε εγρήγορση.
Το ρητό: «Αν δεν το καλλιεργείς, θα το χάσεις» αναφέρεται και για το μυαλό μας…



Τα παρακάτω είναι ένας πολύ προσωπικός τρόπος να εκτιμήσετε την τωρινή σας

.

κατάσταση ευφυίας. Κάντε το παρακάτω τεστ και δείτε αν «τα χάνετε» ή αν ακόμη «τα ʽχετε τετρακόσια»…

Αφού απαντήσετε στις ερωτήσεις, διαβάστε παρακάτω αν συμφωνούν με τις σωστές απαντήσεις.

Για να δείτε τις απαντήσες επιλέξτε (μπλεδιάστε) την απάντηση .. αφού οι απαντήσεις είναι με άσπρο χρώμα, για να μην ρίχνετε κλέφτικες ματιές!

OK, χαλαρώστε, καθαρίστε το μυαλό σας και … Ξεκινήστε!

#1 Τί βάζουμε μέσα σε μια τοστιέρα ?







Η απάντηση είναι «ψωμί». Αν είπατε «τοστ», καλύτερα να τα παρατήσετε και να μην προχωρήσετε παρακάτω. Δεν υπάρχει λόγος να πληγώσετε τον εαυτό σας…

Αν είπατε «ψωμί», προχωρήστε στην ερώτηση 2.

#2 Πείτε τη λέξη «μπάλα» πέντε φορές.

Τί πίνουν οι αγελάδες;

Απάντησε πριν πας παρακατω:







Οι αγελάδες πίνουν νερό. Αν είπατε «γάλα», μην επιχειρήσετε να περάσετε στην επόμενη ερώτηση. Το μυαλό σας είναι ζορισμένο και ίσως να «υπερθερμανθεί». Αυτό που σας χρειάζεται να διαβάσετε και είναι πιο κατάλληλο για σας, είναι κάποιο έντυπο του τύπου «Ο Κόσμος των Παιδιών» ή κάτι παρόμοιο…

Αν είπατε «νερό», προχωρήστε στην ερώτηση 3.

#3 Αν ένα κόκκινο σπίτι

είναι φτιαγμένο από κόκκινα τούβλα,

ένα μπλε σπίτι από μπλε τούβλα,

ένα ροζ σπίτι από ροζ τούβλα,

ένα μαύρο σπίτι από μαύρα τούβλα,

Από τί είναι φτιαγμένο ένα Greenhouse(θερμοκήπιο);

Απάντησε πριν πας παρακατω:








Απάντηση:

Τα greenhouses (= θερμοκήπια) φτιάχνονται από γυαλί.

Αν είπατε πράσινα τούβλα, γιατί στο καλό συνεχίζετε με τις ερωτήσεις;

Αν είπατε «γυαλί», προχωρήστε στην ερώτηση 4.

#4 Αν ο μικρός δείκτης ενός ρολογιού διανύει 1/60 μοίρες κάθε λεπτό, πόσες μοίρες θα έχει διανύσει σε μια ώρα;
Απάντησε πριν πας παρακατω:








Απάντηση:

Μια μοίρα. Αν είπατε «360» ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να σας συγχαρούμε που φτάσατε μέχρι εδώ, αλλά προφανώς τώρα είστε έξω απʼ τις δυνατότητές σας. Καλύτερα να εγκαταλείψετε την προσπάθεια και να βγείτε απʼτο δωμάτιο.

Οι υπόλοιποι συνεχίστε με την επόμενη ερώτηση.

#5 Χωρίς να χρησιμοποιήσετε κομπιουτεράκι.

Οδηγείτε ένα λεωφορείο,στην πρώτη στάση, 17 άνθρωποι ανεβαίνουν.

Στην δεύτερη, έξι κατεβαίνουν και εννέα ανεβαίνουν.

Στην επόμενη, δύο άνθρωποι κατεβαίνουν και τέσσερις ανεβαίνουν.

Στην τέταρτη στάση, 11 κατεβαίνουν & 16 ανεβαίνουν.

Στην πέμπτη, 3 άνθρωποι κατεβαίνουν & 5 ανεβαίνουν.

Στην τελευταία στάση, έξι άνθρωποι κατεβαίνουν; τρεις ανεβαίνουν.

Και φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό. Ποιό ήταν το όνομα του οδηγού;

Απάντησε πριν πας παρακατω: :









Προς Θεού, μην κλαίτε! Δεν θυμάστε το ίδιο σας το όνομα;

Εσείς ήσασταν ο οδηγός … Απʼτην πρώτη κιόλας πρόταση μαθαίνετε ότι εσείς οδηγείτε το λεωφορείο


 

http://tsekouratoi.blogspot.com
http://xamaileonnews.blogspot.com

Γουρούνι με δύο μουσούδες

Posted: 11 Sep 2011 04:46 AM PDT

Ο μικρούλης της φωτογραφίας, όπως μπορείτε να δείτε, έχει μια ιδιαιτερότητα: έχει δύο μουσούδες!


Γεννήθηκε πριν δύο μήνες σε μια φάρμα στην περιοχή Deshengtang, στην Κίνα και τα αφεντικά του τρελάθηκαν μόλις τον είδαν. Μετά την διαβεβαίωση ότι χαίρει άκρας υγείας βέβαια ηρέμησαν.

Του έδωσαν το όνομα «Xiaobao» (μωρό) και τον προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο μικρούλης μπορεί να τρώει και από τις δύο μουσούδες!!!



http://www.freezlo.gr

Ανακοίνωσε έρευνες για αέριο και πετρέλαιο ο Παπανδρέου.Δείτε τους χάρτες.

Posted: 11 Sep 2011 04:38 AM PDT

"Ανακοινώνω σήμερα ότι η Ελλάδα ξεκινά έρευνες πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα.
Προχωρήσαμε στην απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Είναι πλούτος που ανήκει σε όλους τους έλληνες και αξιοποιείται για το κοινό μας συμφέρον". Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μια ομιλία στη ΔΕΘ που μόνο
αισιόδοξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έκανε αυτή την ανακοίνωση.

Οι περιοχές που ανακοίνωσε ο Γ.Παπανδρέου είναι στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.Για το Ιόνιο αυτός είναι οι περιοχές που θα γίνουν οι έρευνες.


Φυσικά δεν είπε λέξη για Αιγαίο και ειδικά για την περιοχή νοτιοανατολικά του Καστελόριζου. Εκεί θ΄ αρχίσουν τα δύσκολα. Και φαίνεται ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος γι΄ αυτά.



http://www.pentapostagma.gr
http://www.onalert.gr

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ 9/11

Posted: 11 Sep 2011 04:20 AM PDT

Στις 09/11/2001 δυο αεροπλάνα χτύπησαν τους "Δίδυμους Πύργους" των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι οποίοι μετά από λίγο κατέρρευσαν. Άλλο ένα αεροπλάνο έπεσε στο πεντάγωνο και άλλο ένα στην Πενσιλβανία. Από τότε πολλά τα ερωτηματικά... Ίσως αυτό το μικρο ντοκιμαντέρ να σας λύσει μερικές από τις απορίες που ίσως θα έχετε. Η Αλήθεια Που Δεν Μάθατε Ποτέ.

Δείτε τα videos:



http://thesecretrealtruth.blogspot.com

H ψευδαίσθηση πού κέρδισε το πρώτο βραβείο [video]

Posted: 11 Sep 2011 04:09 AM PDT



Το χάρτινο γλυπτό που θα δείτε στο βίντεο κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό 2010 Illusion of the Year. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το μοναδικό γλυπτό μιας που τα υπόλοιπα ήταν φτιαγμένα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.





http://crazygreekblogger.blogspot.com

ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ!

Posted: 11 Sep 2011 03:33 AM PDT

Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος "φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής"; Θα πέσετε από τα σύννεφα…

Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή…


Η θέση του Ισραηλινού (επαναλαμβάνουμε δεν είναι "στρατιωτικός") του επιτρέπει να έχει συνολική εικόνα των καταστάσεων και όχι συγκριτική της επιχειρησιακής ικανότητας συγκεκριμένων τμημάτων π.χ. ναυτικό, αεροπορία κλπ.


Αφορμή για την συζήτηση ήταν η ερώτηση Έλληνα παρισταμένου, για το "πως το Ισραήλ έρχεται σε ρήξη με έναν παραδοσιακό και ισχυρό του σύμμαχο, όπως η Τουρκία, την ίδια ώρα που οι κίνδυνοι για την χώρα από τους γείτονες εντείνονται λόγω των τελευταίων γεγονότων".


Μετά από μία σύντομη ανάλυση, ο Ισραηλινός κατέληξε στο ότι
"Σε 48 ώρες, η επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής ΠΑ αεροπορίας είναι τέτοια, που μπορεί όχι απλώς να κερδίσει την μάχη στον αέρα, αλλά να γονατίσει ολόκληρη την Τουρκική πολεμική μηχανή"!

Γνωρίζουμε όλοι και από τις πρόσφατες κοινές ασκήσεις και διαγωνισμούς την δύναμη και αποφασιστικότητα των Ελλήνων πιλότων. Αυτή η αποκάλυψη όμως που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένης μελέτης σε πιθανά σενάρια πολεμικών συρράξεων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα…


Δεν θέλουμε να μπούμε σε σενάρια συνωμοσίας για τους λόγους που κάποιες κυβερνητικοί φορείς λίπους έκαναν αυτές τις άθλιες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατακραυγή που ακολούθησε είναι η καλύτερη απάντηση>


Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε για άλλη μία φορά τα παλικάρια της Π.Α. και να τους αφιερώσουμε από την καρδιά μας.



olympia.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.com

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ .....

Posted: 11 Sep 2011 03:18 AM PDT




Εκατομμύρια βασιλικά καβούρια, μεγάλα καρκινοειδή που σκάβουν το βυθό και τρώνε ό,τι συναντήσουν, έχουν αρχίσει να επελαύνουν στο βυθό της Δυτικής Ανταρκτικής, πιθανότατα λόγω της παγκόσμιας θέρμανσης.

Μόλις πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ανακάλυψη του εισβολέα και την ταξινόμησή του στο νέο είδος Neolithodes yaldwyni, ένα από τα 121 είδη βασιλικών καβουριών. Μέχρι πρόσφατα, τα κατακόκκινα αυτά καβούρια, με θώρακα που φτάνει σε διάμετρο τα 10 εκατοστά, εντοπίζονταν μόνο στη Θάλασσα Ρος, στην άλλη πλευρά της Δυτικής Ανταρκτικής.


Η απότομη εξάπλωση του καρκινοειδούς στο βυθό της χερσονήσου της Δυτικής Ανταρκτικής έγινε αντιληπτή από την ομάδα της Λόρα Γκραντζ του Πανεπιστημίου της Χαβάης στη Μανόα. Τα τηλεχειριζόμενα υποβρύχια των ερευνητών καταδύθηκαν στην τάφρο «Πάλμερ», μια λασπώδη λεκάνη στον πυθμένα που βρίσκεται 120 χιλιόμετρα από την άκρη της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας.


Οι ρομποτικές κάμερες εντόπισαν 42 βασιλικά καβούρια σε μια διαδρομή λίγο πάνω από δύο χιλιόμετρα. Όλα τους βρέθηκαν σε βάθος μεγαλύτερο από 850 μέτρα, εκεί που το νερό είναι «χλιαρό» για τα δεδομένα της περιοχής, με θερμοκρασία 1,4 βαθμούς Κελσίου.


Οι παρατηρήσεις υποδεικνύουν ότι ο πληθυσμός του Neolithodes yaldwyn στην τάφρο Πάλμερ, μια περιοχή 14 επί 8 χιλιομέτρων, πρέπει να υπερβαίνει το ενάμισι εκατομμύριο καβούρια.


Αυτό σημαίνει ότι η πυκνότητα των καβουριών στην περιοχή έχει φτάσει τα επίπεδα της Αλάσκας, εκεί που άλλα είδη βασιλικών καβουριών αλιεύονται σε βιομηχανική κλίμακα.


Στα πιο ρηχά νερά της Δυτικής Ανταρκτικής, που είναι και ψυχρότερα, ο εισβολέας ήταν άφαντος. Αυτό υποδεικνύει ότι το βασιλικό καβούρι βρήκε ευκαιρία για εξάπλωση χάρη στην άνοδο της θερμοκρασίας λόγω της κλιματικής αλλαγής:


«Αν το N. yaldwyni περιορίζεται σήμερα από τις χαμηλές θερμοκρασίας, θα μπορούσε να επεκταθεί και πάνω στην ηπειρωτική υφαλοκρηπίδα εντός μίας ή δύο δεκαετιών» γράφουν οι ερευνητές στη βρετανική επιθεώρηση Proceedings of the Royal Society B.


Η εισβολή θα μπορούσε να ανατρέψει την ισορροπία στο βενθικό οικοσύστημα έξω από τη Δυτική Ανταρκτική, μαρτυρούν οι εικόνες που συνέλεξαν τα υποβρύχια. Αναζητώντας τα σκουλήκια και τα άλλα ασπόνδυλα με τα οποία τρέφονται, τα καβούρια φωτογραφήθηκαν να σκάβουν σε βάθος 20 εκατοστών μέσα στον πυθμένα, σηκώνοντας σύννεφα ιζήματος που θολώνουν τα νερά και αναστατώνουν τους υπόλοιπους κατοίκους.

 
 
 
 
http://gelastifraoula.blogspot.com 
http://hellenic-music-videos.blogspot.com

Αποδράστε απο την φυλακή τους (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Posted: 11 Sep 2011 02:45 AM PDT








http://periergaa.blogspot.com

Έχετε ακούσει για το σχέδιο "Εναλλακτική λύση 3"; Yπόγειες βάσεις για το 2012? video

Posted: 11 Sep 2011 02:20 AM PDT

ΕΔΩ ΤΟ VIDEO :



http://volostv.blogspot.com

Είδηση ...που ταρακουνάει σεθέμελα...!!!!Πρώην στέλεχος της Goldman sachs.. Πόλεμος στο τέλος του 2012

Posted: 11 Sep 2011 02:08 AM PDT


O Charles Nenner πρωην τεχνικος αναλυτης της Goldman Sachs ανεφερε στο Fox business network χθες οτι ο Dow jones θα κατεβει στο επιπεδο των 5000 μοναδων και οτι εχει συμβουλεψει τους πελατες του να αδειασουν την αγορα .
Οι δημοσιογραφοι David Asman και Elizabeth MacDonald εμειναν αφωνοι ακουγοντας οτι θα υπαρξει τετοια πτωση απο τις 12000 μοναδες και οτι αυτο θα γινει λογω του μεγαλου πολεμου που θα...


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://volostv.blogspot.com


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές