Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου στο Ναϊρόμπι – 120 οι νεκροί – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

Posted: 12 Sep 2011 01:43 PM PDT

Πάνω από 120 νεκροί και περίπου 100 τραυματίες είναι τα θύματα της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε παραγκούπολη του Ναϊρόμπι μετά την ανάφλεξη πετρελαίου από τσιγάρο.
ΠΡΟΣΟΧΗ, οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποκρουστικές.

Τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 120, ενώ σύμφωνα με το ραδιόφωνο της πρωτεύουσας, οι νεκροί είναι πάνω από 150.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη βιομηχανική ζώνη της Λούνγκα Λούνγκα, γύρω από την οποία έχει δημιουργηθεί η παραγκούπολη του Σινάι, μία ζώνη με μικρά σπίτια που είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η φωτιά ξέσπασε όταν πετρέλαιο από δεξαμενή που ανήκει στην εταρεία Kenya Pipeline Company διέρρευσε στο ανοιχτό αποχετευτικό δίκτυο που διασχίζει την παραγκούπολη. Κάτοικοι της παραγκούπολης προσπάθησαν να μαζέψουν με φτυάρια το πετρέλαιο το οποίο ανεφλέγη όταν κάποιος πέταξε αναμμένο τσιγάρο στο αποχετευτικό δίκτυο.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί καμία επίσημη εξήγηση για την έκρηξη.

Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί καθώς υπάρχουν σοροί στο ποτάμι που βρίσκεται κοντά στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα όπου έσπευσαν τα θύματα για να σβήσουν τις φλόγες που τους κατέκαιγαν.

Ο διευθυντής ενός νοσοκομείου του Ναϊρόμπι, ο Ρίτσαρντ Λεσιάμπ, διευκρίνισε ότι 109 άνθρωποι έχουν δεχθεί τις πρώτες βοήθειες για εγκαύματα.

Κάποια θύματα προσπάθησαν να πέσουν στο ποτάμι για να σβήσουν τα μαλλιά και τα ρούχα τους που είχαν αρπάξει φωτιά, όμως πολλοί από αυτούς υπέκυψαν στα τραύματά τους μέσα στο νερό.



Πηγή:newsit

kinitro news


Δείτε με ένα κλικ τι σας περιμένει, πριν έρθει το… μπουγιουρντί της εφορίας!

Posted: 12 Sep 2011 01:34 PM PDT

Επειδή οι εκπλήξεις, όταν έχουν σχέση με την εφορία, δεν είναι πάντα ευχάριστες, τώρα οι πολίτες μπορούν να δουν τι τους περιμένει, από τον υπολογιστή τους!
Από τη Δεύτερα τέθηκε σε λειτουργία η Υπηρεσία Ειδοποιήσεων Πληρωμών ή Επιστροφών Φόρου και όσοι διαθέτουν ήδη κωδικούς στο taxisnet, μπορούν με ένα… κλικ να δουν για το τι τους επιφυλάσσει η εφορία, πριν το πολυεκκαθαριστικό φτάσει στην πόρτα τους.

Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται μέσω του δικτυακού τόπου της Γενικής Γραμματείας, στη διεύθυνση www.gsis.gr. Συγκεκριμένα, θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Πολίτες ή το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες και στη συνέχεια την επιλογή: Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου.
Η νέα υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων υποστηρίζει τα παρακάτω ειδοποιητήρια.
- Ειδοποιήσεις επιστροφής Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
- Ειδοποιήσεις καταβολής δόσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
- Εκκαθαριστικό σημείωμα ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, έκτακτης εισφοράς σε αντικειμενικές δαπάνες και τέλους επιτηδεύματος
- Ειδοποιήσεις καταβολής δόσεων εισφορών και τέλους επιτηδεύματος (όταν θα είναι διαθέσιμες)
- Ειδοποιήσεις καταβολής δόσεων περαίωσης
Η εκτύπωση των παραπάνω ειδοποιήσεων μπορεί να αντικαταστήσει την αντίστοιχη έντυπη ειδοποίηση που αποστέλλεται ταχυδρομικώς, και να χρησιμοποιηθεί στα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφλησή τους.


Πηγή:


Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ (vid)

Posted: 12 Sep 2011 12:39 PM PDT



Μια επιστημονική έρευνα αποκάλυψε την εγκεφαλική..

δραστηριότητα που αποτυπώνει την τάση των ανθρώπων να "ακολουθούν το πλήθος". Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό νευροεπιστήμης "Neuron", παρέχει ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το πώς η συμπεριφορά ενός ατόμου..

καθοδηγείται από τη συμπεριφορά των γύρω του.
Πολλές μελέτες έχουν δείξει τη σημαντική επίδραση της κοινής γνώμης στην ατομική συμπεριφορά και κρίση, καθώς όλοι λίγο-πολύ τείνουμε να λαμβάνουμε υπόψη τη συμπεριφορά των άλλων και να "καθοδηγούμαστε" ως προς το ποια θεωρείται αναμενόμενη και επιτρεπτή συμπεριφορά και ποια όχι.

Έτσι, οι άνθρωποι συχνά αλλάζουν τις αντιλήψεις και τις αποφάσεις τους μόνο και μόνο για να συμμορφωθούν με τη συμπεριφορά της ομάδας όπου ανήκουν.
Τώρα, για πρώτη φορά, ερευνητές του ολλανδικού Κέντρου Γνωσιακής Νευροαπεικόνισης F.C.Donders, με επικεφαλής τον δρα Βασίλι Κλουτσάρεφ, μελέτησαν τους νευρωνικούς μηχανισμούς της κοινωνικής συμμόρφωσης. Χρησιμοποιώντας τομογραφία μαγνητικού συντονισμού σε ομάδα εθελοντών, ανακάλυψαν ότι μια σύγκρουση αντιλήψεων με την κοινή γνώμη (τις αντιλήψεις της ομάδας) πυροδοτεί μια συγκεκριμένη δραστηριότητα στον εγκέφαλο και μια ανάλογη εγκεφαλική προσαρμογή-συμμόρφωση από την πλευρά του ατόμου.
Η έρευνα ερμηνεύει, με όρους νευρωνικής δραστηριότητας, γιατί οι άνθρωποι, συχνά με αυτόματο τρόπο, προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους σε αυτήν της πλειοψηφίας, όταν ο εγκέφαλός τους λάβει το μήνυμα "λάθους" από τους γύρω. Ο εγκέφαλος συνεχώς αγρυπνεί για το πιο "θεμελιώδες κοινωνικό λάθος", που, κατά τους ερευνητές, δεν είναι παρά το να είναι κανείς πολύ διαφορετικός από τους άλλους.
Ο εγκέφαλος, σύμφωνα με τους επιστήμονες, "επανεκπαιδεύει" τον εαυτό του, όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε σύγκρουση με τους άλλους, μια διαδικασία που μπορεί να ερμηνεύσει ποικίλα φαινόμενα, όπως γιατί οι άνθρωποι ακολουθούν τις τάσεις της μόδας ή αποδέχονται ακραία πολιτικά κινήματα όπως ο ναζισμός.




Πηγή:

kinitro news


Κύπρος: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην πράσινη γραμμή

Posted: 12 Sep 2011 12:34 PM PDT


Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκαν όλα τα στρατόπεδα στην Κύπρο, μετά από σοβαρότατο περιστατικό που συνέβη το βράδυ μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής (10-11/9/2011) στην μεθοριακή ζώνη.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν ανταλλαγές πυροβολισμών στην περιοχή του Αγίου Δομετίου, στα δυτικά προάστια της Λευκωσίας.
Υπήρξε άμεση παρέμβαση από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να σταματήσουν οι πυροβολισμοί. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε απολύτως, τόσο από την Κυπριακή κυβέρνηση, όσο και από την ψευδοκυβέρνηση της κατεχόμενης Κύπρου.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η ύπαρξη ομάδας ειδικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού, η οποία βρίσκεται στην κατεχόμενη Κύπρο. Μέσα στις δραστηριότητες των ομάδων αυτών είναι και ο ψυχολογικός πόλεμος, μέσα στα πλαίσια του οποίου εντάσσεται και η χθεσινοβραδυνή ανταλλαγή πυροβολισμών.

Γιατί όμως η Άγκυρα επιδιώκει την αύξηση της έντασης στην Κύπρο;

Μήπως ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση Χριστόφια, μέσω πλαγίων απειλών, προκειμένου να υπάρξει υπαναχώρηση στην προγραμματισμένη γεώτρηση της Τρίτης στο «οικόπεδο 12» από τη Noble Energy;

Μήπως ο πανέξυπνος Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να «απεμπλακεί» από τον «καβγά» με το Ισραήλ, στήνοντας κάποιο επεισόδιο στην Κύπρο και επεκτείνοντάς το στη συνέχεια προς την ΑΟΖ νοτίως του Καστελόριζου;

Ευελπιστούμε να υπάρξει η ενδεδειγμένη ψυχραιμία και φυσικά η απαιτούμενη αποφασιστικότητα τόσο από την Κυπριακή όσο και από την Ελληνική κυβέρνηση...

kinitro news


Γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία του Google Street View!

Posted: 12 Sep 2011 12:31 PM PDT


Προσοχή στους δρόμους διότι το Google Street View, η γνωστή υπηρεσία οδικών χαρτών που φωτογραφίζει όλους τους δρόμους στον κόσμο, κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στους δρόμους της Αθήνας.
Σε μια από τις χιλιάδες περίεργες φωτογραφίες που έρχονται στην επιφάνεια κάθε τόσο, μια γυναίκα στην Φλόριντα της Αμερικής βγήκε σε μια φωτογραφία ολόγυμνη, στη βεράντα του σπιτιού της.

Και αν η υπηρεσία προσέχει να "θολώνει" πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων, η συγκεκριμένη φωτογραφία… διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έτσι παρέμεινε για αρκετό καιρό με… ακατάλληλο περιεχόμενο!
slide_190219_358185_large
Πηγή:;;ierosagon

kinitro news


Αλβανοί εγκληματίες ρημάζουν τη χώρα μας

Posted: 12 Sep 2011 12:14 PM PDT


Την peripolikoώρα που ο Έλληνας ΥΠΕΞ Σταύρος Λαμπρινίδης, μαζί με τον Ιταλό ομόλογό του Φράνκο Φρατίνι, επισκέπτονταν από κοινού την Αλβανία για να στηρίξουν επικοινωνιακά την «ευρωπαϊκή προοπτική» της γειτονικής μας χώρας, οι Αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, μας έδειχναν για άλλη μια φορά πως εννοούν τα παραπάνω. Και έχουμε και λέμε:
Στη Ζάκυνθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο Αλβανοί ηλικίας 21 & 27 ετών, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράνομης οπλοκατοχής. Ο πρώτος, συνεπλάκη με δύο Έλληνες σε πλατεία της πόλης της Ζακύνθου και τους τραυμάτισε, χρησιμοποιώντας σιδερογροθιά, η οποία και κατασχέθηκε κατά τη σύλληψή του, όπως και πιστόλι τύπου ZASTAVA. Ο 27χρονος, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι τύπου ZASTAVA και σφαίρες.
Παράλληλα, στην Άρτα συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 34, 36 και 44 ετών, οι οποίοι έκλεψαν από αγρόκτημα ποσότητα... ακτινιδίων (!), βάρους 1,2 τόνων, και τα μετέφεραν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου. Σε όποια μορφή εγκληματικότητας και αν ψάξει κανείς στη χώρα μας, θα βρει πάμπολλους Αλβανούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανοχή του κράτους έναντι των λαθρομεταναστών (όπως ήταν όλοι αυτοί επί χρόνια) και των αλλοδαπών γενικότερα, έχουν δημιουργήσει συμμορίες και εγκληματούν εις βάρος του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού.
Τα παραπάνω, μπορεί να είναι «ψιλά γράμματα» για τους κ.κ. Λαμπρινίδη και Φρατίνι, όχι όμως και για τους λαούς τους, που δοκιμάζονται από τις δραστηριότητες της αλβανικής μαφίας.

Πηγή:

kinitro news


Γυναικεία μορφή στον Άρη

Posted: 12 Sep 2011 12:03 PM PDT


Αυτή η φωτογραφία προέρχεται από την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη και έχει τραβηχτεί από το διαστημικό ερευνητικό σκάφος Spirit της NASA.
Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, διακρίνεται μία ανθρωπόμορφη γυναικεία μορφή να κάθεται κουρνιασμένη σε ένα βράχο στο έρημο έδαφος του Άρη.

Πολλοί θεώρησαν τη φωτογραφία οφθαλμαπάτη, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που στη μορφή αυτή είδαν την απόδειξη για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη.
Η NASA δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στη συγκεκριμένη φωτογραφία, καθώς ήταν μία από τις χιλιάδες που τράβηξε το Spirit.
Ωστόσο, ερασιτέχνες αστρονόμοι ανέσυραν τη φωτογραφία από τα αρχεία, αναδεικνύοντας αυτή τη συναρπαστική λεπτομέρεια.



Πηγή ;:newsbomb

kinitro news


Πυρηνικό ατύχημα στην Γαλλία!

Posted: 12 Sep 2011 11:59 AM PDT



Μόλις εκατό χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι, κοντά στην πόλη Αβινίον, στις 12 .45 μ.μ. ώρα Ελλάδας, έγινε έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί από τις Γαλλικές αρχές ένας νεκρός, ενώ αναφέρονται πολλοί τραυματίες…
Είναι άγνωστο αν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας, ενώ αναμένεται ανακοίνωση από τις αρχές για εκκένωση της περιοχής…




Πηγή:

kinitro news


Μας χρεώνουν 400.000 ευρώ για ένα 2 ευρω!

Posted: 12 Sep 2011 09:39 AM PDT





Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παλεύει να επιβιώσει από την οικονομική κρίση, την ώρα που η ανεργία έχει φτάσει τα ύψη και οι Έλληνες...

πολίτες οδηγούνται στη φτώχεια, η κυβέρνηση προχωρά στην κυκλοφορία νέων αναμνηστικών μεταλλικών κερμάτων των 2 ευρώ που θα επιβαρύνουν το κράτος με 400.000 ευρώ.



Τα νέα αναμνηστικά κέρματα των 2 ευρώ θα τεθούν σε κυκλοφορία με αφορμή τον εορτασμό της δεκαετούς επετείου κυκλοφορίας χαρτονομισμάτων και κερμάτων σε ευρώ.



Η κυκλοφορία των νέων αναμνηστικών κερμάτων προβλέπεται από σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία.



Ειδικότερα, τα νέα αναμνηστικά νομίσματα των δύο ευρώ θα κοπούν σε ποσότητα ενός εκατομμυρίου με διαφορετική παράσταση από τα κυκλοφορούντα κέρματα της αξίας αυτής.



Ακόμη, περιμετρικά στο δακτύλιο του νέου κέρματος θα υπάρχουν τα 12 αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον πυρήνα του θα υπάρχει μια πολυσύνθετη παράσταση με κεντρικό άξονα τη Γη.



Η παράσταση αυτή συμβολίζει τον τρόπο κατά τον οποίο το ευρώ έχει "καταστεί ένας παγκόσμιος παίκτης κατά την τελευταία δεκαετία και τη σημασία του για τις ζωές των κοινών ανθρώπων". Στην παράσταση αυτή απεικονίζονται άνθρωποι (κόσμος), πλοίο (εμπόριο), εργοστάσιο (βιομηχανία) και αιολικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής (ενέργεια)".



Τέλος, περιμετρικά και στο κέντρο θα αναγράφεται: "Ελληνική Δημοκρατία" και τα έτη 2002 - 2012. Μαζί με το νέο χαράτσι στα ακίνητα οι πολίτες θα επιβαρυνθούν και για τα νέα αναμνηστικά κέρματα.


Πηγή:
noozbox.blogspot.com

kinitro news


Αντίθετο με το σύνταγμα το νέο τέλος στην ακίνητη περιουσία

Posted: 12 Sep 2011 02:58 AM PDT



αντισυνταγματικότητα νομοσχεδίου
Αντισυνταγματική η επιβολή έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα!
Η ιδιοκτησία, με βάση το άρθρο 17 του Συντάγματος, τελεί υπό την προστασία του κράτους και δεν αφαιρείται ούτε μειώνεται, παρά μόνο για αποδεδειγμένη δημόσια ωφέλεια και με την προϋπόθεση της πλήρους αποζημίωσης του ιδιοκτήτη. Υπέρ της προστασίας της ιδιοκτησίας συνηγορεί και το γεγονός ότι το καθεστώς στη χώρα μας είναι εκείνο της ελεύθερης οικονομίας που βασίζεται στην ατομική ιδιοκτησία. Δεν έχει η Ελλάδα κομμουνιστικό καθεστώς, για να αφαιρεί το κράτος ολόκληρη ή τμήμα από την ατομική ιδιοκτησία και να την κοινωνικοποιεί.



Η έκτακτη εισφορά που επέβαλε ο Παπανδρέου πάνω στα ακίνητα είναι λοιπόν πέρα για πέρα αντισυνταγματική και στην ουσία προσβάλει αυτό τούτο το δικαίωμα της ίδιας της ιδιοκτησίας, αφού αφαιρεί στην πραγματικότητα τμήμα της. Δεν πρέπει να συγχέουμε τις περιπτώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων ή φόρου επί των εισοδημάτων που προκύπτουν από ακίνητα. Στις περιπτώσεις αυτές δεν φορολογείται η ιδιοκτησία αλλά η πράξη της μεταβίβασης ή τα εισοδήματα από ακίνητα. Το ίδιο θα μπορούσε να λεχθεί, έστω και λίγο τραβηγμένα και για το ΕΤΑΚ, με την δικαιολογητική βάση της συσσώρευσης μεγάλου πλούτου σε ένα πρόσωπο. Αντίθετα όμως, στο νέο χαράτσι, έχουμε φορολόγηση της ίδιας της ιδιοκτησίας αδιακρίτως από το πρώτο τετραγωνικό.



Η έκτακτη εισφορά λοιπόν πάνω στα ακίνητα που επέβαλε χθες το ΠΑΣΟΚ, αποτελεί στην ουσία αφαίρεση με την βία μέρους της ακίνητης περιουσίας, από όλους τους πολίτες, αδιακρίτως. Τούτο δε (δηλαδή η βίαιη αφαίρεση) αποδεικνύεται αμέσως από το γεγονός των συνεπειών της μη καταβολής αυτής της εισφοράς. Πέρα από το γεγονός της διακοπής παρανόμως του ηλεκτρικού ρεύματος, οπωσδήποτε θα βεβαιωθεί από την αρμόδια ΔΟΥ η μη καταβολή και το ακίνητο θα βγει στον πλειστηριασμό, αν ο πολίτης δεν κατορθώσει να καλύψει από άλλη πηγή το συγκεκριμένο χαράτσι.



Επομένως βλέπουμε ότι απειλείται ευθέως η αφαίρεση της ατομικής ακίνητης ιδιοκτησίας, σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής της αντισυνταγματικής αυτής έκτακτης εισφοράς, χωρίς το ακίνητο να φταίει σε τίποτα ή να έχει συμβάλει στην απόκτηση εισοδήματος ή να συμμετέχει σε εμπορική συναλλαγή.



Απλά ο Παπανδρέου βρήκε έναν εύκολα υπολογίσιμο και προπαγανδιστικό τρόπο (πάλι το παιχνίδι με πλούσιους και φτωχούς), προκειμένου να αποφύγει να ομολογήσει ότι το χαράτσι είναι στην πραγματικότητα κεφαλικός φόρος.

Δηλαδή φόρος γιατί μας επιτρέπει ο ηγέτης να αναπνέουμε.



hassapis-peter





Φωτόπουλος:«Δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός»

Posted: 12 Sep 2011 01:51 AM PDT


"Η ΓΕΝΟΠ σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος, αναφερόμενος στη .........


χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή ειδικού τέλους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο κ. Φωτόπουλος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει το ειδικό τέλος. "Διαφορετικά, πρόσθεσε, θα εμποδίσουμε την έκδοση αυτών των λογαριασμών και δεν θα υλοποιούμε τις διακοπές ρεύματος για όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος".

"Βάζουν τη ΔΕΗ απέναντι στον ελληνικό λαό", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
real
by cobra


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές