Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Η δύναμη του Αγίου Πνεύματος

Posted: 07 Sep 2011 01:03 PM PDT

Ας ανοίξουμε τώρα τις θείες Γραφές κι ας πιούμε νερό από τα δοχεία των αγίων Πατέρων μας. Ας πιούμε νερό ζωντανό, που αναβλύζει για να μας χαρίζει την αιώνια ζωή.
Έτσι παρομοίασε ο Κύριος κάποτε το Άγιο Πνεύμα, που θα λάβουν όσοι πιστεύουν σ' Αυτόν. Και κάπου αλλού λέει: «Για όποιον πιστεύει σ' έμενα, καθώς λέει η Γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν από τα σπλάχνα του». Όχι αισθητά ποτάμια, που ποτίζουν απλώς τη χέρσα γη, αλλά
ποτάμια νοητά, που πλημμυρίζουν με φως τις ψυχές.

Και γιατί άραγε παρομοίασε με νερό τη χάρη του Πνεύματος; Γιατί το νερό είναι το κύριο συστατικό της ζωής. Γιατί απ' τον ουρανό κατεβαίνει το νερό της βροχής. Γιατί μία και απλή είναι η μορφή του, μα η ενέργειά του πολυποίκιλη. Βρέχει σ' όλη τη πλάση. Αλλ' αυτή η βροχή δίνει λευκότητα στα κρίνα, κόκκινο στα τριαντάφυλλα, πορφύρα στους μενεξέδες και στους υάκινθους. Άλλο καρπό θρέφει στο φοίνικα κι άλλον στην κληματαριά. Γίνεται «τοις πάσι τα πάντα», κι όμως είναι αυτή η ίδια, η απλή βροχή.

Έτσι και το Πνεύμα το Άγιο. Είναι ένα και αδιαίρετο, αλλά μοιράζει τα χαρίσματά του όπως θέλει. Στον ένα κινεί τη γλώσσα να λαλεί σοφία. Στον άλλο φωτίζει τη ψυχή και προφητεύει. Σ' άλλον δίνει το χάρισμα εναντίον των δαιμόνων και σ' άλλον τη δυνατότητα να ερμηνεύει τις Γραφές. Διδάσκει τον ένα να νηστεύει και ν' ασκείται, τον άλλο να σωφρονεί και να εγκρατεύεται. Άλλον απομακρύνει από τα πράγματα του κόσμου κι άλλον προετοιμάζει για το μαρτύριο. Άλλ' αυτό είναι πάντα το ίδιο.

Όπως το μισοξεραμένο δέντρο, όταν ποτιστεί, πετάει βλαστάρια, έτσι κι η αμαρτωλή ψυχή, με τη μετάνοια και τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, φέρνει γλυκόχυμους καρπούς.

Εκεί που καθόσουνα, καμιά φορά δεν στάθηκε ο λογισμός σου στην αγνότητα ή την παρθενία; Ο Παράκλητος τον οδήγησε εκεί! Και πόσες φορές κάποια κόρη, που βρισκόταν στα πρόθυρα του γάμου, δεν έφυγε ακολουθώντας το Δάσκαλο της παρθενίας;…

Είναι πάρα πολλοί κι εκείνοι που ζούσαν στα παλάτια, και μια μέρα τα εγκαταλείψαν όλα, πλούτο, τιμές και αξιώματα, με την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος…

Άπειρες φορές ο νέος έκλεισε τα μάτια του μπροστά στην ομορφιά. Δεν κοίταξε και ξέφυγε το μολυσμό. Γυρεύεις να μάθεις ποιός δίδαξε τη ψυχή τού νέου; Το Πνεύμα το Άγιο…

Τόσες και τόσες πλεονεξίες στον κόσμο αυτό, κι οι χριστιανοί επιδιώκουν την ακτημοσύνη. Γιατί; Γιατί τους έταξε πολύ περισσότερα το Άγιο Πνεύμα…

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν το έργο του Παρακλήτου μέσ' από τις Γραφές. Είναι το ίδιο Πνεύμα και στις δύο Διαθήκες. Στη Παλαιά προφήτεψε τον ερχομό του Χριστού και στην Καινή κατέβηκε, τον έδειξε και διακήρυξε τη Θεότητά του.

Ο προφήτης Ελισαίος θεράπευσε τον Ναιμάν από τη λέπρα και δεν δέχθηκε κανένα από τα δώρα του. Τρέχει ο Γιεζί να πάρει αυτός το μισθό για τα ξένα κατορθώματα. Και παίρνει τα χρήματα από τον Ναιμάν και τα κρύβει. Αλλά τα κρυφά δεν κρύβονται από τους αγίους. Επιστρέφει ο Γιεζί και τον ρωτάει ο Προφήτης: «Από πού έρχεσαι Γιεζί; Θαρρείς πως η καρδιά μου δεν ήταν μαζί σου; Εγώ ήμουν εδώ, κλεισμένος στο σώμα μου, αλλά το Πνεύμα του Θεού, που έχω μέσα μου, έβλεπε πολύ μακριά. Λοιπόν, απ' το σκοτάδι ήρθες και στο σκοτάδι θα πορευθείς. Πούλησες τη θεραπεία του λεπρού; Θα κληρονομήσεις τη λέπρα του. Εγώ τήρησα την εντολή που μου είπε: «Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε». Εσύ όμως πούλησες τη χάρη του Αγίου Πνεύματος. Πάρε τώρα εκείνο που αγόρασες».

Το Πνεύμα το Άγιο χαρίτωσε και φώτισε όλους τους δικαίους και τους προφήτες. Τον Ενώχ και τον Νώε. Τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ. Για τον Ιωσήφ ακόμα κι ο Φαραώ κατάλαβε πως είχε Πνεύμα Θεού μέσα του. Για τον Μωυσή και τα θαύματα που έκανε με τη δύναμη του Παρακλήτου, έχεις ακούσει πολλές φορές. Αυτή η δύναμη στερέωνε και τον πολύαθλο Ιώβ. Με την ίδια δύναμη -για να περάσουμε και στους Κριτές- ο Γοθονιήλ κυβέρνησε κι ο Γεδεών ενδυναμώθηκε. Ο Ιεφθάε νίκησε· η Δεββώρα, αν και γυναίκα, πολέμησε και ο Σαμψών έκανε υπερφυσικά κατορθώματα. Για τον Σαμουήλ και τον Δαβίδ μιλάνε καθαρά τα βιβλία των Βασιλειών. Για τον Ηλία και τον Ελισαίο, τους θαυματουργούς και τίποτα να μη λέγαμε, είναι φανερό πως ήταν γεμάτοι από το Άγιο Πνεύμα. Κι αν ξεφυλλίσει κανείς τα βιβλία των προφητών, θα συναντήσει πολλές μαρτυρίες για το Πνεύμα το Άγιο.

Λέει ο προφήτης Ιεζεκιήλ: «Κι έπεσε πάνω μου Πνεύμα Κυρίου και μου είπε: Πες στους Ισραηλίτες· «να, τί λέει ο Κύριος»». Το «έπεσε πάνω μου» να το εκλάβουμε σωστά. Θέλει να πει ότι τον έσφιξε στην αγκαλιά του με στοργή – όπως ο Ιακώβ, όταν συναντήθηκε με τον Ιωσήφ, έπεσε στο τράχηλό του, κι όπως στο Ευαγγέλιο ο πατέρας του άσωτου έπεσε πάνω στον μετανοημένο γιό του.

Αυτό το ίδιο σόφισε τον νεαρό Δανιήλ και δίκασε τους πρεσβυτέρους: Συκοφαντήθηκε η Σωσάννα και καταδικάστηκε σε θάνατο. Η αγνή σαν ακόλαστη. Υποστήριξη από πουθενά. Ποιός θα τη γλύτωνε από τους άρχοντες; Ήδη βάδιζε στο δρόμο του μαρτυρίου. Οι δήμιοι την είχαν στα χέρια τους. Αλλά ο Παντοδύναμος αρωγός ήταν μπροστά, ο Παράκλητος, το Πνεύμα της αληθείας. Φωνάζει τον Δανιήλ: «Έλα δω! Εσύ, το παιδάκι, έλεγξε αυτούς, τους μεγαλύτερούς σου, που τώρα, στα γεράματά τους, έπεσαν σε αμαρτήματα της νιότης». Και με την παρέμβαση του Δανιήλ, σώθηκε η αθώα Σωσάννα.

Κι ο Ναβουχοδονόσορ, που γνώριζε ότι στη καρδιά του Δανιήλ αναπαυόταν το Άγιο Πνεύμα, τον κάλεσε μια μέρα και του είπε: «Βαλτάσαρ, αρχηγέ των μάγων, ξέρω πολύ καλά ότι Πνεύμα Θεού έχεις μέσα σου». Το ότι είχε το Πνεύμα το Άγιο ήταν αλήθεια, αλλά μάγος δεν ήταν. «Άκουσε», του λέει, «το όραμα που είδα και εξήγησέ μου το». Βλέπεις τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος; Αυτός που είδε το όραμα, δεν μπορεί να το ερμηνεύσει. Ο Δανιήλ, που δεν το είδε, το γνωρίζει και το ερμηνεύει!

http://serafeimtousarof.blogspot.com
http://www.pentapostagma.gr

Οι 10 πιο περίεργες ασθένειες του κόσμου

Posted: 07 Sep 2011 12:51 PM PDT


Τα κρυολογήματα είναι ένας σκέτος εφιάλτης. Τα «πιάνουμε» όλοι και είναι σκέτος μπελάς. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα χειρότερες ασθένειες νοσήματα και σύνδρομα εκεί έξω που αποτελούν μία σίγουρα μεγαλύτερη, ή ακόμα περισσότερο μία πιο σπάνια απειλή από μία απλή περίπτωση συναχιού.


Έτσι ενώ όσοι υποφέρουν από αλλεργικό συνάχι γκρινιάζουν για το πόσο τα μάτια τους «τρέχουν» όπως και η μύτη τους, πείτε τους γι' αυτές τις 10 σπάνιες ασθένειες που βρήκαμε. Θα σταματήσουν πολύ σύντομα να κλαψουρίζουν.


Σύνδρομο του πτώματος που περπατάει

Το σύνδρομο του πτώματος (corpse syndrome) που περπατάει, ή το σύνδρομο Cotard (από τον Joseph Cotard, τον άνθρωπο που το ανακάλυψε), θέλει όσους έχουν πληγεί από αυτό να πιστεύουν πως έχουν πεθάνει, χάσει τη ψυχή τους, το αίμα τους ή ακόμα ένα ζωτικής σημασίας όργανο, έστω κι αν δεν έχουν χάσει τίποτα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι ασθενείς πιστεύουν πως δεν έχουν στομάχι, έτσι έχουν αφήσει τους εαυτούς τους να πεινάσουν της πείνας. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν γνωστές θεραπείες γι' αυτή την περίπτωση.


Η πανούκλα του χορού

Τον Ιούλιο του 1518 μία γυναίκα ονόματι Φράου Τροφέα ξεκίνησε να χορεύει στους δρόμους του Στρασβούργου. Χόρεψε για σχεδόν μία εβδομάδα ενώ 34 άλλοι άνθρωποι συμμετείχαν μαζί της. Μέσα σ' ένα μήνα οι χορευτές έγιναν 400.

Στην προσπάθειά τους να θεραπεύσουν την ασθένεια το Συμβούλιο της Πόλης του Στρασβούργου και γιατροί τους έδωσαν την οδηγία να συνεχίσουν να χορεύουν – μάλιστα έστησαν και μία σκηνή γι' αυτούς. Οι περισσότεροι πέθαναν από καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή εξάντληση.

Η αιτία αυτής της τόσο περίεργης συμφοράς είναι άγνωστη, αν και θεωρίες περί μαζικής ψυχολογικής ασθένειας, κατάποση ψυχοτροπικής μούχλας που βρίσκεται στο ψωμί από σίκαλη, εξεζητημένες τεχνοτροπίες ή ακόμα η αναγέννηση μίας μεσαιωνικής χορευτικής μανίας έχουν τεθεί επί τάπητος.


Θανάσιμη οικογενειακή αϋπνία

Η θανάσιμη οικογενειακή αϋπνία (FFI – Fatal familial insomnia) είναι πολύ σπάνια, έτσι εάν δεν κοιμάστε και τόσο πολύ δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ακόμα. Όσοι υποφέρουν είναι συνήθως ανάμεσα στις ηλικίες 30 και 60 και είναι πολύ πιθανόν να χρειαστούν από 7 έως 18 μήνες μέχρι να εκφράσει τα θανατηφόρα του αποτελέσματα.

Η FFI συμβαίνει σε τέσσερα στάδια. Ξεκινάει με αϋπνία συνδεδεμένη με κρίσεις πανικού, παράνοια και φοβία. Το δεύτερο σκέλος βρίσκει τις κρίσεις πανικού να χειροτερεύουν και να συνδυάζονται από παραισθήσεις. Στο τρίτο στάδιο η έλλειψη ύπνου προκαλεί γρήγορη απώλεια ύπνου. Τελικά η άνοια κάνει την εμφάνισή της και οι παθόντες δεν δείχνουν καμία αντίδραση ή παραμένουν βουβοί μέχρι να πεθάνουν.


Πορφυρία

Η πορφυρία στην πραγματικότητα αναφέρεται σε μία ομάδα από ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα ή και την επιδερμίδα. Προκαλείται από την έλλειψη ενός από τα οκτώ ένζυμα που χρειάζονται για να παράγουν heme, ένα ζωτικής σημασίας συστατικό της αιμοσφαιρίνης.

Αποκαλείται και ως σύνδρομο του Βρυκόλακα αφού μπορεί να καταλήξει σε μία ωχρή επιδερμίδα και βίαιες αντιδράσεις στο φως όπως είναι η δημιουργία φλυκταινών, πρήξιμο και φαγούρα. Οι ασθενείς όπως αυτός στην φωτογραφία, πρέπει να παίρνουν απίστευτες προφυλάξεις για να αποφεύγουν το έντονο φως.

Η πορφυρία μπορεί επίσης να προκαλέσει πόνους στο στομάχι, στο στήθος, στα άκρα και στη μέση, όπως επίσης και μούδιασμα, αίσθημα παράλυσης, εμετούς, δυσκοιλιότητα, εναλλαγές προσωπικότητας και διανοητικές διαταραχές.


Σύνδρομο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων

Εξαιρώντας το cool όνομα, αυτό το σύνδρομο μπορεί να αλλάξει τη ζωή και, περιστασιακά να την απειλήσει. Όλα έχουν να κάνουν με την αντίληψη των πραγμάτων που βλέπεις. Τα αντικείμενα γίνονται ασυνήθιστα μεγάλα ή πολύ μικρά για να είναι αληθινά. Οι παθόντες θα δουν τα πόδια τους να βυθίζονται στο πάτωμα ή ακόμα και ολόκληρα δωμάτια να μετατρέπονται σε μεγάλες γυάλες χρυσόψαρων.

Η ανικανότητα να υπολογίσουν την απόσταση, το σχήμα και το μέγεθος καθιστά την οδήγηση αδύνατη. Ακόμα και μία γρήγορη βόλτα στα καταστήματα μπορεί να είναι επικίνδυνη. Μία σχεδόν θετική παρενέργεια είναι η προφανής ικανότητα να βλέπεις και την παραμικρή λεπτομέρεια σε πράγματα που βρίσκονται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, λες και ο παθόν έχει ενσωματωμένα κιάλια.


Το σύνδρομο του εξωγήινου χεριού

Το σύνδρομο του εξωγήινου χεριού που έγινε εν μέρει γνωστό από το φιλμ του Dr. Stranglove, κάνει τον παθόντα να πιστεύει πως ενώ το χέρι του παραμένει συνδεμένο με το σώμα του, αυτό δεν είναι κάτω από τον πλήρη έλεγχό του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει το χέρι του να πραγματοποιεί πράξεις που είναι εκτός του ελέγχου του. Το χέρι που νοσεί μπορεί να κάνει πράγματα όπως να ξεκουμπώνει κουμπιά πουκάμισων και να χρησιμοποιεί εργαλεία. Συνήθως ο παθόν δεν γνωρίζει τι κάνει το χέρι του μέχρι κάποιος να του το πει.


Σύνδρομο Capgras

Το Σύνδρομο Capgras μοιάζει σα να είναι κάτι που βγήκε κατευθείαν από ένα επεισόδιο του Star Trek. Οι παθόντες νομίζουν πως ένας φίλος, μέλος της οικογένειας ή έτερον ήμισυ έχει αντικατασταθεί από ένα πανομοιότυπο «απατεώνα». Οι ασθενείς αναγνωρίζουν τους άλλους πολύ καλά, αλλά είτε αρνούνται να το κάνουν είτε τον αναγνωρίζουν λανθασμένα το άτομο που πιστεύετε πως είναι ο «αντικαταστάτης».

Το σύνδρομο Capgras είναι ήσσονος σημασίας, αλλά μπορεί να καταλήξει μία χρόνια κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο να διευκρινίσεις ένα τόσο περίεργο σύνδρομο όπως το Capgras, μέχρι που βρήκαμε τη φωτογραφία της απόλυτα υγιούς Κυρίας Έλεν Μίρεν και του άντρα της στο μουσείο της Μαντάμ Τισό!


Σύνδρομο της Ιερουσαλήμ

Το σύνδρομο της Ιερουσαλήμ είναι μία πραγματικά περίεργη, τοπική ασθένεια. Έχει πολλές παραλλαγές, αλλά η πιο σοβαρή είναι επίσης και η πιο ενδιαφέρουσα.

Αφού επισκεφτεί την Ιερουσαλήμ ο παθών, που έχει προηγουμένως θεωρηθεί ισορροπημένος και νορμάλ (οτιδήποτε κι αυτό σημαίνει) θα υποφέρει από ψυχωτικές παραισθήσεις. Συνήθως αυτές εμπεριέχουν μία εμμονή με την θρησκεία με αποκορύφωμα την δημιουργία μίας θρησκευτικής ομάδας σε στυλ χλαμύδας (ας είναι καλά τα σεντόνια των ξενοδοχείων), μία εμμονή με την καθαριότητα, η ανάγκη να φωνάξεις αποσπάσματα από την Βίβλο και ύμνους, να εισβάλεις σε ένα από τα άγια μέρη της Ιερουσαλήμ και να δώσετε ένα κήρυγμα εκλιπαρώντας την ανθρωπότητα να γίνει καλύτερη.

Μετά την νοσηλεία και την αποχώρηση από την Ιερουσαλήμ, το σύνδρομο λέγεται πως εξασθενεί.


Latah

Εντοπισμένο σε λίγες μόνο κουλτούρες, το Latah είναι μία πραγματικά ασυνήθιστη αντίδραση στο ξάφνιασμα. Μετά το σοκ, οι παθόντες θα ξεκινήσουν να επαναλαμβάνουν λόγια και πράξεις από τους ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με αυτούς.

Επίσης, συνήθως εκτελούν τις οδηγίες που θα τους δώσουν. Έτσι, στην θεωρία εάν προκαλέσετε στο άλλο σας μισό ένα σοκ, δεν θα επαναλάβει μόνο οτιδήποτε κάνετε, αλλά ίσως φτιάξει το τσάι όταν της το πείτε.


Σύνδρομο Möbius

Για να κλείσουμε με μία επιεικώς πιο σοβαρή νότα, το σύνδρομο Möbius είναι μία σπάνια γενετική ανωμαλία που προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο. Προκαλεί τη φθορά στην ικανότητα να χαμογελάσεις, να τραφείς, ακόμα και να ανοιγοκλείσεις τα μάτια.

Προκαλείται από την υπανάπτυξη των κρανιακών νεύρων και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανωμαλίες των άκρων, αλληθώρισμα, προβλήματα αναπνοής και διάβρωση του κερατοειδούς.

 



Πηγή : msn.gr
http://araxtoikailight.blogspot.com

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Δέσποινας

Posted: 07 Sep 2011 11:57 AM PDT

Βρέθηκε σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη που είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 24 Αυγούστου και όλο αυτό το διάστημα αναζητούνταν......
από την αστυνομία, ενώ είχε μπει και αγγελία για την εξαφάνισή της στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κορίτσι βρισκόταν σε διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καβαδά, στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διέμεναν Αφρικανοί.


Οι αστυνομικοί επειδή δεν είχε δώσει καθόλου σημεία ζωής ανησυχούσαν σοβαρά για τη ζωή της αλλά τελικά εντοπίστηκε με τον εξής τρόπο: Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούνταν συνεχώς το προφίλ της στο facebook.


Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διαπιστώθηκε ότι η 14χρονη μπήκε στο facebook από Ίντερνετ καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Από τη στιγμή αυτή ομάδες αστυνομικών άρχισαν έρευνες πόρτα - πόρτα με τη φωτογραφία της, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που εντοπίστηκε ότι ήταν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο διέμεναν περίπου δώδεκα Αφρικανοί.


Σήμερα έγινε έφοδος αλλά οι αλλοδαποί ένοικοι του διαμερίσματος, όταν μπήκαν οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να διαφύγουν από τα παράθυρα. Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία συνελήφθησαν έξι από τους αλλοδαπούς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια καθώς και ένας 30χρονος από το Κονγκό που κατηγορείται για απαγωγή και αποπλάνηση σε βάρος της ανήλικης.


Το κορίτσι παραδόθηκε στους γονείς του μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, η 14χρονη είχε φύγει από το σπίτι της για προσωπικούς λόγους και είχε μεταβεί στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου στον Κηφισό, όπου την πλησίασε ο 30χρονος από το Κονγκό και κατάφερε να την πείσει να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα όπου έμενε με τους άλλους αλλοδαπούς.


Όλες αυτές τις ημέρες η ανήλικη δεν είχε βγει από το σπίτι και μόνο το περασμένο Σάββατο μετέβη στο Ίντερνετ καφέ, συνοδευόμενη από τον 30χρονο για να δει τα μηνύματά της.


Αυτό όμως ήταν αρκετό για να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ολοκλήρωσαν σήμερα την θεαματική επιχείρηση για το αίσιο τέλος της εξαφάνισης του κοριτσιού. 




http://www.newsbeast.gr
 http://zoo-m.blogspot.com

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Posted: 07 Sep 2011 07:03 AM PDT

Στο μέρος που φημολογείται πως βρίσκονται τα μεγαλύτερα καταφύγια και ο έλεγχος διαχείρησης κρίσεων σε περίπτωση συμβάντων.. Σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων μακρυά από θάλασσες και άλλους κινδύνους βρίσκεται το απόλυτο φυσικό καταφύγιο.

Εκεί που βρίσκεται το διάσημο αεροδρόμιο και έχει σχήμα σβάστικας και πολλά άλλα περίεργα.. Εκεί που μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής CIA και....
FBI. Εκεί που βρίσκεται το Northern Command και το US Space Command που βρίσκεται μέσα στην αεροπορική βάση Peterson . Εκεί που φημολογείται πως είναι η καρδιά των υπογείων σιδηροδρομικών τούνελ D.U.M.BS που εκτείνονται σε όλη την χώρα.

Ναι, ο Ομπάμα στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο κομήτης Ελενίν ευθυγραμμιστεί με την γη και τον ήλιο, θα βρίσκεται στον Denver Colorado.


Όπως γράφει το huffingtonpost.com θα επισκεφθεί την Δυτική Ακτή αρχίζοντας από το Seattle, στην συνέχεια θα επισκεφθεί την πολιτεία της California και θα κάνει τρείς στάσεις σε San Francisco, San Diego και Los Angeles και ο τελικός προορισμός θα είναι το Denver.



Φανταζόμαστε πως είναι απλή σύμπτωση μια και ο κομήτης δεν φαίνεται πως είναι κάτι το ανησυχητικό..

 



http://worldjudge2012.blogspot.com/
 http://ksipnistere.blogspot.com

Τουρκία: Πήγαν να λιντσάρουν μητέρα, επειδή διεκδίκησε τα παιδιά της. (Βίντεο)

Posted: 07 Sep 2011 06:40 AM PDT

Μία 27χρονη γυναίκα από την Τουρκία, επιχείρησαν να λιντσάρουν συγγενείς του πρώην συζύγου της, κατά την προσέλευσή της στο δικαστήριο, όπου "τόλμησε" να τους εναγάγει, διεκδικώντας την κηδεμονία των παιδιών της
Η Ντεμέτ Τοπράκ, σε ηλικία μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε δια της βίας το γιο του θείου της, τον Μετίν Τοπράκ, με τον οποίον απέκτησε δύο παιδιά.


Όταν άρχισαν να παρουσιάζονται περιστατικά βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, η Ντεμέτ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος απειλώντας την, πήρε τα παιδιά τους, την εννιάχρονη Σίλα και τον 5χρονο Γιουσούφ στην πόλη του δίπλα στην οικογένεια του.
Η Ντεμέτ ισχυρίζεται πως λόγω της αίτησης διαζυγίου, δεχόταν απειλές θανάτου από την οικογένεια του συζύγου της, για αυτό και εγκατέλειψε το σπίτι της και πήγε σε ένα σπίτι γνωστών της στην Σμύρνη.


Ο σύζυγός της την ακολούθησε στη Σμύρνη, όπου βρήκε δουλειά σε οικοδομή, από όπου έπεσε και σκοτώθηκε.
Μετά από αυτό, η Τοπράκ διεκδίκησε μάταια από τους συγγενείς του τα παιδιά της.
Η εισαγγελία Ντιγιαρμπακίρ αποφάσισε να της δοθούν τα παιδιά, χωρίς ωστόσο να εφαρμοστεί η απόφαση.
Ο παππούς τους, Σουλειμάν Τοπράκ, έκανε μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα, ισχυριζόμενος πως "διάγει ανήθικο βίο" και τα κέρδισε. Στο μεταξύ η γυναικά τέθηκε υπό αστυνομική προστασία με απόφαση της υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής Φατμά Σαχίν.


Στη δίκη που έγινε με την οποία ζητά να της αποδοθούν τα παιδιά, έγιναν επεισόδια, όταν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο δικαστήριο αντέδρασαν στο γεγονός πως ήρθε με αστυνομική προστασία.
Λογομάχησαν με τους αστυνομικούς, ζητώντας να τους την δώσουν. Η αστυνομία προέβη σε ανακοινώσεις για να διαλυθεί το συγκεντρωμένο μπροστά στα δικαστήρια πλήθος.


Την ώρα που η Ντεμέτ συνοδεία αστυνομικών έβγαινε από το δικαστήριο, το οργισμένο πλήθος επιτέθηκε. Η αστυνομία μετά βίας απέτρεψε το λιντσάρισμα, ενώ προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος πυροβολώντας στον αέρα.
Στο μεταξύ υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με θωρακισμένο όχημα, απομάκρυναν και την Ντεμέτ.


Δείτε το βίντεο:



http://hellasxgtopvideos.blogspot.com

Ο ΒΥΘΟΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

Posted: 07 Sep 2011 06:22 AM PDT


Η ομάδα του σουηδικού εξερευνητικού πλοίου Ocean Explorer αναζητά εδώ και πολλά χρόνια ναυάγια και θησαυρούς κρυμμένους στο βυθό της θάλασσας.
Σε πρόσφατο ταξίδι τους όμως (στις 19 Ιουνίου του 2011), τους περίμενε μία έκπληξη, έξω από κάθε φαντασία!
Στο κόλπο της Βοθνίας στη Βαλτική Θάλασσα, κάπου μεταξύ Σουηδίας και Φιλανδίας, τα σόναρ του καραβιού, ηχοεντοπιστικά συστήματα που χαρτογραφούν το βυθό, εντόπισαν ένα περίεργο δισκοειδές αντικείμενο... διαμέτρου 18 μέτρων! Παρατηρώντας καλύτερα την χαρτογραφημένη εικόνα, είδαν ότι η βύθιση του αντικειμένου έγινε βίαια, αφού το άγνωστο σκάφος έχει αφήσει στην επιφάνεια του βυθού από την μετακίνηση του ίχνος... 300 μέτρων!
Ο επικεφαλής της εξερευνητικής ομάδας, Peter Lindberg, δήλωσε: "Βλέπεις πολλά περίεργα αντικείμενα σ' αυτή τη δουλειά, αλλά στα 18 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Το σχήμα είναι εντελώς... ένας κύκλος!"
Φυσικά, τα σενάρια άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν από τη στιγμή που η ομάδα δημοσιοποίησε τις εικόνες. Πολλοί μίλησαν για ufo που βυθίστηκε προσκρούοντας στο βυθό, ορισμένοι για αφύσικο γεωλογικό σχηματισμό και κάποιοι άλλοι για ένα παράξενο αρχαιολογικό εύρημα.
 

Η ανακάλυψη αυτή αμέσως προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων των Μέσων Ενημέρωσης στη Σουηδία αλλά και τις υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. Η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της χώρας, ενώ τα κανάλια μετέδιδαν για μέρες ρεπορτάζ από τις έρευνες στην θαλάσσια αυτή περιοχή. Αναμένουμε… για περισσότερα!

 




http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com

Η δύναμη της βαρύτητας (video)

Posted: 07 Sep 2011 06:04 AM PDT







http://xsefoto.blogspot.com

Ufo στην Αυστραλία 5 Σεπτεμβρίου 2011 (video)

Posted: 07 Sep 2011 05:43 AM PDT

periergaa.blogspot.com



UFO 5th September 2011 

Captured Two very Unusual orbs. I uploaded the 2nd one I saw because it was the most strange out of the two. I had my satellite tracker with me so I know what I saw wasn't any satellite orbiting the earth!

Captured In Cooloongup Western Australia

1st one captured in NNW
2nd one captured in the South.

periergaa.blogspot.com

Ψυχικά ασθενείς δούλευαν σαν σκλάβοι στην Κίνα

Posted: 07 Sep 2011 05:29 AM PDT


Έφοδος της αστυνομίας στο εργοστάσιο

Τριάντα ψυχικά ασθενείς διέσωσε σήμερα η αστυνομία στην επαρχία Χενάν στην Κίνα οι οποίοι εξαναγκάζονταν να δουλεύουν σαν σκλάβοι σε εργοστάσιο παραγωγής τούβλων.

Ορισμένοι από αυτούς ήταν τυφλοί και μουγκοί, άλλοι αδυνατούσαν να πουν από πού κατάγονται, ή πώς λέγονται, περιπλέκοντας την προσπάθεια των αρχών ανέφερε η εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία.

Η αστυνομία συνέλαβε 8 άτομα, ανάμεσά τους και τον 14χρονο επιστάτη του εργοστασίου.

Η υπόθεση ανακαλεί τις μνήμες του σκανδάλου του 2007 που είχε προκαλέσει κατακραυγή στην Κίνα, όταν ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει πως τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι αναγκάζονταν να εργάζονται σαν σκλάβοι σε εργοστάσια κατασκευής τούβλων στην επαρχία Σάνσι, μετά την απεγνωσμένη αναζήτηση ενός εφήβου από τον πατέρα του.

Έπειτα από εκείνη την υπόθεση η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί να πατάξει τέτοιες πρακτικές, όμως σποραδικά υπάρχουν δημοσιεύματα που δείχνουν ότι το φαινόμενο των εργαζόμενων-σκλάβων συνεχίζεται, εν μέρει εξ αιτίας της τεράστιας ζήτησης για δομικά υλικά καθώς ο τομέας των κατασκευών στην Κίνα αναπτύσσεται με εκρηκτικό ρυθμό.
 
newsbeast
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Απίστευτο:Παιδάκια παίζουν με ανακόντα!

Posted: 07 Sep 2011 05:23 AM PDT










 



xamaileonnews
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DENVER.

Posted: 07 Sep 2011 02:13 AM PDT

Φαντάζομαι πως όλοι μας έχουμε δει την εκπληκτική (!!!) ταινία επιστημονικής φαντασίας "Στενές επαφές 3ου τύπου" του  Steven Spielberg.  Τι κοινό όμως έχει με το αεροδρόμιο του Denver;





 Σε κάποια σκηνή της ταινίας μερικοί επιστήμονες προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν έναν αριθμό που τους ήρθε με σήμα από το διάστημα. Αυτός ο αριθμός είναι ο παρακάτω  που φαίνεται και στην φωτογραφία και στην ταινία οδηγούσε στο βουνό που θα γινόταν η επαφή με τους εξωγήινους:




Τα πάντα στον κόσμο της οθόνης είναι σκηνοθετημένα προκειμένου να περάσουν κάποιο μήνυμα. Από μια  διαφήμιση κάποιου αγαθού μέχρι τον κομπάρσο που κινείται "αθώα" πίσω από τον πρωταγωνιστή.  Έτσι και αυτοί οι αριθμοί μόνο τυχαίοι φαίνεται πως δεν ήταν.


Αν πάρετε τώρα αυτούς τους αριθμούς και τους τοποθετείσετε ως συντεταγμένες στο Google Earth τότε ίσως εκπλαγείτε μια και η τοποθεσία που αντιστοιχούν είναι στους ψαγμένους γνωστή!   Πρόκειται για το αεροδρόμιο του DENVER με τις μυστηριώδεις τοιχογραφίες, τις υπόγειες βάσεις του αλλά και τα σιδηροδρομικά δίκτυα που υπάρχουν υπογείως.
Να επισημάνουμε πως η ταινία είναι του 1977 και το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε 16 χρόνια αργότερα, αν σας λέει κάτι αυτό.


Σημείωση:
Σε παλαιότερη έκδοση του Google Earth οι συντεταγμένες οδηγούσαν απευθείας στο αεροδρόμιο του Denver ενώ στην τωρινή έκδοση οδηγούν σε μία φάρμα 50 μίλια Βόρεια του αεροδρομίου.



Να επισημάνουμε επίσης την ("τυχαία") προσθήκη ενός αγάλματος του Θεού των Αιγυπτίων Ανούβη που συμβόλιζε την Κρίση και τον Θάνατο.

 
Για ποιον λόγο αυτή η επιλογή;




http://thesecretrealtruth.blogspot.com
πηγή: rabbithole2.com
worldjudge2012

Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Posted: 06 Sep 2011 03:53 PM PDT



ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO.





http://christossainis.blogspot.com

Ο μικρότερος βάτραχος του κόσμου. (Vid)

Posted: 06 Sep 2011 01:29 PM PDT

Το είδος βατράχου που βλέπετε στη φωτογραφία ονομάζεται Noblella pygmaea και ανακαλύφθηκε στις Άνδεις του Περού, από Γερμανούς και Περουβιανούς ζωολόγους. Πρόκειται για ένα από τα μικρότερα αμφίβια του κόσμου.
      http://www.planitikos.com 

Οι πιο περίεργες παραλίες.

Posted: 06 Sep 2011 10:59 AM PDT

Προφανώς δεν είναι όλες οι παραλίες το ίδιο, κάποιες διαφέρουν αισθητά από τις υπόλοιπες. Ξεχάστε λοιπόν το τρίπτυχο άμμος, απέραντο γαλάζιο και κοκοφοίνικες και ελάτε μαζί μας σε μια βόλτα στις πιο περίεργες παραλίες του κόσμου.



Στο άκουσμα «διακοπές στη θάλασσα», οι περισσότεροι πλάθουν στο νου τους μια ειδυλλιακή εικόνα της τέλειας παραλίας, πιθανόν με λευκόχρυση λεπτή άμμο, καθαρά καταγάλανα νερά και γύρω-γύρω μεγάλα μεγαλοπρεπή φοινικόδεντρα να παρέχουν την πολύτιμη σκιά από τον δυνατό ήλιο. Στην πραγματικότητα όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά από παραλία σε παραλία και σίγουρα δεν είναι όλες οι παραλίες βγαλμένες από καρτ ποστάλ από νησάκια του Ειρηνικού. Για αυτό λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο «περίεργες» και ασυνήθιστες παραλίες που μπορεί να συναντήσετε στις περιπλανήσεις σας στον κόσμο.

«Tropical Islands Resort», Κράουσνικ, Γερμανία
Παρά την εντύπωση ότι οι Γερμανοί πρέπει να ταξιδέψουν μακριά για να βρουν μια παραλία με τροπικό κλίμα, αυτό το τουριστικό θέατρο εσωτερικού χώρου φέρνει το τροπικό κλίμα στους Γερμανούς. Για την ακρίβεια το τροπικό κλίμα βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κλειστό water park, με ύψος 32 ορόφους. Ακόμα και στις πιο ψυχρές μέρες του χειμώνα μπορείτε να έρθετε και να παίξετε στην άμμο, κάτω από φοινικόδεντρα, ή να ρίξετε μια βουτιά στη «θάλασσα». Αν βέβαια όλα αυτά σας φαίνονται κουραστικά, μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά με ένα ποτό, αφού η στέγη της νότιας πλευράς είναι διάφανη. Στον ίδιο χώρο υπάρχει και το μεγαλύτερο τροπικό δάσος εσωτερικού χώρου, με πάνω από 50.000 φυτά, ενώ υπάρχει και η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα της Γερμανίας με μήκος 25 μέτρων.



Παραλία «Ναυθόλσβικ», Ρέυκιαβικ, Ισλανδία
Η παραλία Ναυθόλσβικ βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ισλανδίας. Αν και οι θερμοκρασίες στην θάλασσα της ευρύτερης περιοχής δεν ξεπερνούν τους 10 βαθμούς κελσίου, η συγκεκριμένη παραλία θερμαίνεται από το υπόγειο γεωθερμικό σύστημα της πόλης. Έτσι τα νερά της θάλασσας φτάνουν τους 20 βαθμούς το καλοκαίρι. Εάν πάλι βρίσκετε την θάλασσα κρύα, μπορείτε έναντι μικρής αμοιβής να ρίξετε μια βουτιά στις δυο μικρές «πισίνες» του γλυκού νερού, όπου οι θερμοκρασίες είναι στους 38 βαθμούς. Μετά το μπάνιο σας μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος από το Siglunes Sailing Club ή να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες με καροτόσουπα σε ένα από τα κοντινά εστιατόρια, για να είστε έτοιμοι για την νυχτερινή ζωή του Ρέυκιαβικ.



Παράλια «Κρόσμπυ», Κρόσμπυ, Αγγλία
Η μικρή παραθαλάσσια κωμόπολη Κρόσμπυ βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του Λίβερπουλ. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα μικρά χωριουδάκια της ευρύτερης περιοχής είναι τα 100 σιδερένια ανθρώπινα ομοιώματα που βρίσκονται στη παραλία, αγναντεύοντας τα κύματα. Το σουρεαλιστικό τοπίο είναι το έργο «Another Place» του βρετανού γλύπτη Άντονι Γκόρμλι. Τα αγάλματα έχουν εκτεθεί σε Νορβηγία, Γερμανία και Βέλγιο και ύστερα από αγώνα των κατοίκων, παρέμειναν στο Κρόσμπυ από το 2006. Μερικά από τα αγάλματα χάνονται κάτω από τα κύματα της παλίρροιας και άλλα βυθίζονται στην άμμο. Παρόλα αυτά, θα ήταν εύκολο να μπερδέψετε από απόσταση τις φιγούρες για γυμνιστές, αν δεν ήταν τόσο αφιλόξενα κρύα τα νερά της Βρετανίας. Η κωμόπολη δεν έχει πολλές επιλογές για κατάλυμα, αλλά υπάρχει τουριστικό θέρετρο με εστιατόριο, μπαρ, πισίνα και γυμναστήριο.



«Σαν Αλφόνσο ντελ Μαρ», Αλγκαρόμπο, Χιλή
Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται παράδοξο το παραθαλάσσιο Σαν Αλφόνσο ντελ Μαρ να έχει την μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου. Η πισίνα έχει μήκος γύρω στο ένα χιλιόμετρο και χωρητικότητα 250 εκατομμύρια κυβικά νερό, οπότε θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως τεχνητή λίμνη. Με μια πιο προσεκτική ματιά καταλαβαίνει κανείς γιατί υπάρχει η πισίνα, αφού η θερμοκρασία της θάλασσας δεν ξεπερνά τους 17 βαθμούς Κελσίου. Πέραν του κρύου όμως, υπάρχουν και τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα που την κάνουν ακόμα πιο αφιλόξενη. Αντίθετα η πισίνα έχει ήρεμα νερά, με θερμοκρασία να βρίσκεται σταθερά στους 26 βαθμούς. Το σύμπλεγμα τουριστικών θέρετρων που περιστοιχίζουν την πισίνα θυμίζουν μια σύγχρονη πόλη των Μάγια, με τα τεράστια κτίρια σε σχήμα πυραμίδας να δεσπόζουν πάνω από την κολοσσιαία πισίνα. Εάν δεν σας ενθουσιάζει τόσο πολύ η πισίνα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πλούσιες εγκαταστάσεις των τουριστικών θέρετρων.



«Μπόουλιγκ Μπολ» Μεντοσίνο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Η συγκεκριμένη παραλία της βόρειας Καλιφόρνια θυμίζει καλλιτεχνική εγκατάσταση: στρογγυλές πέτρες με διάμετρο 1 με 1,5 μέτρα ξεπροβάλουν κάτω από τα κύματα με την παλίρροια. Όταν η στάθμη είναι χαμηλή, η αμμουδιά είναι γεμάτη τέτοιες πέτρες, κι όμως, είναι ένα απόλυτα φυσικό φαινόμενο! Οι στρογγυλές πέτρες είναι πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία, αφού η θάλασσα του Ειρηνικού έχει διαβρώσει το πιο μαλακό «περίβλημα» λάσπης που απέκτησαν στις αρχές της Καινοζωικής περιόδου, πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια. Παρά την επιστημονική εξήγηση οι στρογγυλές πέτρες δίνουν έναν μυστηριακό χαρακτήρα στο περιβάλλον. Περίπου 6 χιλιόμετρα πιο πάνω θα βρείτε τον φάρο «Point Arena», ένας από τους υψηλότερους της δυτικής ακτής των ΗΠΑ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να διανυκτερεύσουν σε ένα από τα τέσσερα σπιτάκια του φύλακα, όλα εξοπλισμένα με τζάκι, κουζίνα και θέα τη θάλασσα.



«Repulse Bay», Χονγκ Κονγκ, Κίνα
Η συγκεκριμένη τεχνητή παραλία βρίσκεται στη νότια ακτή του Νησιού Χονγκ Κονγκ και πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της πόλης. Τα καλοκαίρια γίνεται το αδιαχώρητο από τουρίστες και ντόπιους. Για την ασφάλεια των λουομένων υπάρχουν πλωτές πλατφόρμες και δίχτυα για να πιάνουν καρχαρίες... καθώς και ένας δράκος! Σύμφωνα με την παράδοση ένας δράκος μένει στην κορυφή του παρακείμενου βουνού και ένας δάσκαλος του φενγκ σουι είχε προειδοποιήσει τους αρχιτέκτονες της τεχνητής παραλίας ότι η κατασκευή μιας 37όροφης πολυκατοικίας θα απέκλειε τον δράκο από την ακτή. Έτσι, οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν μια τρύπα στο μέσο του κτίσματος, για να μην έχουν αντιμετωπίσουν την κακή τύχη! Στην παραλία θα βρείτε και περίτεχνα αγάλματα κινέζικων θεοτήτων της θάλασσας στο ναό «Kwum Yam». Ρίξτε ένα κέρμα στο στόμα του αγάλματος ψάρι για καλή τύχη. Τέλος, υπάρχει η γέφυρα Longevity, την οποία εάν διασχίσετε θα...κερδίσετε τρεις επιπλέον μέρες ζωής!
 
 
 
 
clickatlife.gr
http://grizosgatos.blogspot.com
http://www.planitikos.com

Απίστευτο: Δείτε το χταπόδι-Ντέιβιντ Κόπερφιλντ! (video)

Posted: 06 Sep 2011 10:41 AM PDT


Ξέραμε τον Πάουλ το χταπόδι, τώρα θα μάθουμε και τον Ντέιβ (από το Κόπερφιλντ). Ο μεγαλύτερος μύστης των Κεφαλόποδων παγκοσμίως, ο Αμερικανός Roger Hanlon, "έπιασε" με την κάμερά του το τέλειο καμουφλάζ ενός χταποδιού στα χρώματα ενός κοραλιού. Δεν πρόκειται για οφθαλμαπάτη. Το φαινόμενο εξηγείται επιστημονικά.

Τα Κεφαλόποδα που είναι η ευρύτερη "οικογένεια" χταποδιών και καλαμαριών έχουν τη μοναδική δυνατότητα να χειρίζονται κατά βούληση τα εκατομμύρια κύτταρα του δέρματός τους, με αποτέλεσμα να μπορούν να μεταμορφωθούν σχεδόν σε οτιδήποτε.

Στην περίπτωση του παραπάνω βίντεο, το χταπόδι πήρε τη μορφή του κοραλίιού και εμφανίστηκε μόνο όταν ο Hanlon το πλησίασε σε απόσταση... κινδύνου.

Το βίντεο προκάλεσε αμόκ στους χρήστες του διαδικτύου όταν έγινε upload και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για documentary πραγματικής έρευνας, την ώρα που συμβαίνει.

Τύφλα να 'χει ο Ντέβιντ Κόπερφιλντ, ο οποίος, όπως θα έλεγαν και οι Α.Μ.Α.Ν. είναι ντεμέκ. Το αόρατο χταπόδι είναι το "the real thing".

 

Πηγή : Cosmo.gr
http://araxtoikailight.blogspot.com

Ρεκόρ: Κροκόδειλος γίγαντας ο μεγαλύτερος του κόσμου!!! (videos) Biggest Crocodile In The World

Posted: 06 Sep 2011 08:54 AM PDT

http://periergaa.blogspot.com
6,4 μέτρα
1075 κιλά
Χρειάστηκε 100  άτομα για να τον μεταφέρουν


 





http://periergaa.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πώς θα βλέπαμε τους πλανήτες αν ήταν στην ίδια απόσταση από το φεγγάρι; (video)

Posted: 06 Sep 2011 07:24 AM PDT

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα βλέπαμε τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος αν βρίσκονταν  στην ίδια απόσταση που απέχει η σελήνη από τη γη; ...
Αν ναι τότε δείτε το παρακάτω βίντεο:








http://trelo-komeio.blogspot.com

Είχε Άγιο ο τύπος! (video)

Posted: 06 Sep 2011 07:18 AM PDT

Ένα ατύχημα που ενώ στην αρχή φαίνεται ασήμαντο, αλλά δεν είναι...
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:






http://trelo-komeio.blogspot.com

Λέσχη Bilderberg: Δολοφονίες πολιτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Posted: 06 Sep 2011 06:41 AM PDT

Σοκάρει η εξομολόγηση ενός Ελβετού τραπεζίτη στο wearehange.org, για τις δολοφονίες με εντολή της Λέσχης Bilderberg, οι οποίες πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών.
Ο τραπεζίτης υποστηρίζει ότι η Λέσχη διαθέτει τεράστια ποσά που σκοπό έχουν να διαλύουν κράτη να σκοτώνουν ηγέτες! Η Ευρώπη βρίσκεται κάτω υπό τον έλεγχό της Μετά την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία στο στόχαστρο θα βρεθεί και η Ελβετία το μόνο αυτόνομο κράτος που δεν μπορούν να ελέγξουν! Διαλύουν την ευρωπαϊκή Βιομηχανία και την στέλνουν στην Κίνα. Η Ευρώπη έχει τελείωσει για αυτούς! Είναι μόνο μερικές από τις αποκαλύψεις του!

Διαβάστε τη συνέντευξη


Ε.: Πείτε μας λίγα πράγματα σχετικά με την εμπλοκή σας στον Ελβετικό Τραπεζικό Επιχειρηματικό κλάδο;
Α.: Έχω δουλέψει στις Ελβετικές Τράπεζες για πολλά χρόνια. Με είχαν ορίσει κορυφαίο διευθυντικό στέλεχος σε μία από τις μεγαλύτερες Ελβετικές τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, ενεπλάκη στην πληρωμή, στην απευθείας πληρωμή μετρητών ενός προσώπου που δολοφόνησε τον Πρόεδρο μιας ξένης χώρας.
Παρευρισκόμουν στη συνάντηση κατά την οποία αποφασίστηκε να δοθεί το μετρητό χρήμα στον δολοφόνο. Αυτή η υπόθεση μου προκάλεσε δραματικούς πονοκεφάλους και βάρος στη συνείδησή μου. Δεν ήταν βέβαια και η μοναδική. Υπήρξαν πολλές υποθέσεις που με έκαναν να αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη ήταν η χειρότερη.
Εδώ είχαμε να κάνουμε με μια χειρόγραφη εντολή πληρωμής κατά παραγγελία μιας ξένης μυστικής υπηρεσίας σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να γίνει πληρωμή μετρητών τα οποία θα προέρχονταν από μυστικούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση επαναστατικών εξεγέρσεων ή τη δολοφονία ανθρώπων. Μπορώ με κάθε βεβαιότητα να επιβεβαιώσω αυτά που γράφει στο βιβλίο του"Confessions of an Economic Hit Man" ο John Perking. Υπάρχει όντως το σ΄συτημα που περιγράφει στο βιβλίο του και οι Ελβετικές Τράπεζες εμπλέκονται σε τέτοιου είδους υποθέσεις.




Ε.: Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι αυτή η τράπεζα και ποιος ήταν υπεύθυνος;
Α.: Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες εκείνης της εποχής και τον Πρόεδρο μιας χώρας του Τρίτου Κόσμου. Όμως δεν θα επιθυμούσα να δημοσιοποιήσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ονόματα τράπεζας και Προέδρου διότι κάτι τέτοιο θα αποκάλυπτε την ταυτότητά μου. Θα ρίσκαρα τη ζωή μου.




Ε.: Δεν μπορείτε να μας δώσετε ένα όνομα στελέχους της τράπεζας;
Α.: Όχι δεν μπορώ, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό που σας περιγράφω συνέβη. Εκτός από μένα, υπήρχαν και μερικά ακόμη άτομα στο χώρο της συνάντησης. Ο υπεύθυνος που κλήθηκε να εκταμιεύσει αυτό το υπέρογκο ποσό των μετρητών, κάποια στιγμή ήρθε στο χώρο που βρισκόμασταν όλοι μαζί, μας πλησίασε και μας ρώτησε εάν του επιτρέπεται να προβεί σε μια τέτοιου είδους συναλλαγή μεταξύ τράπεζας και ενός φυσικού προσώπου (του δολοφόνου). Όλοι του είπαν ότι μπορεί να προχωρήσει τη διαδικασία.


Ε.: Συνέβαινε συχνά αυτό; 
Α.: Ναι. Επρόκειτο για ένα ειδικό ταμείο, σε έναν ειδικό χώρο μέσα στην τράπεζα. Εκεί έφταναν και όλα τα κωδικοποιημένα γράμματα από το εξωτερικό. Εμείς έπρεπε να τα αποκρυπτογραφούμε. Μέσα εκεί υπήρχαν εντολές πληρωμών συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά από λογαριασμούς για δολοφονίες, χρηματοδοτήσεις επαναστατικών εξεγέρσεων, χρηματοδοτήσεις απεργειακών κινητοποιήσεων, χρηματοδοτήσεις διαφόρων παρατάξεων. Γνωρίζω ότι ορισμένα άτομα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ ήταν μπλεγμένα σε τέτοιου είδους εντολές. Εννοώ πως έδιναν εντολές δολοφονιών.


Ε.: Μπορείτε να μας πείτε ποια δεκαετία συνέβη αυτό;
Α.: Θα προτιμούσα να μη σας πω συγκεκριμένη χρονιά, αλλά μπορώ να πω πως πρόκειται για τη δεκαετία του '80.


Ε.: Εσείς είχατε πρόβλημα με αυτού του είδους τη δουλειά;
Α.: Ναι. Πολύ μεγάλο πρόβλημα. Έχασα τον ύπνο μου για πολλές μέρες και μετά από λίγο διάστημα έφυγα από την τράπεζα. Φοβάμαι πως σας δίνω πολλές λεπτομέρειες και θα με αναγνωρίσουν. Αρκετές μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών, κυρώς αγγλόφωνων, έδιναν εντολές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμη και τις δολοφονίες ανθρώπων μέσω των Ελβετικών τραπεζών. Εμείς έπρεπε να κάνουμε τις πληρωμές των εντολών ξένων δυνάμεων για τις δολοφονίες ανθρώπων που δεν ακολουθούσαν τις εντολές της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ή της Παγκόσμιας Τράπεζας για παράδειγμα.


Ε.: Κάνετε μια τρομακτική αποκάλυψη. Γιατί νιώσατε την ανάγκη να το κάνετε αυτό τώρα;
Α.: Διότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ συνέρχεται στην Ελβετία. Διότι η παγκόσμια κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Και διότι οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας εμπλέκονται σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές, είναι εκτός ισολογισμού και είναι πολλαπλάσιες αυτών που έχουν επισήμως δηλωθεί. Οι πραξεις αυτές δεν ελέγχονται και δεν φορολογούνται. Τα ποσά που κινούνται έχουν πολλά μηδενικά στο τέλος. Πρόκειται για τεράστια ποσά.


Ε.: Άρα μιλάμε για δισεκατομμύρια;
Α.: Είναι πολύ περισσότερα. Είναι τρισεκατομμύρια, παντελώς ανέλεγκτα, παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά πρόκειται για καταλήστευση όλων μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πλειοψηφία των κανονικών ανθρώπων πληρώνουν φόρους και τηρούν τους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι εντελώς κόντρα στις Ελβετικές αξίες, όπως η ουδετερότητα, η εντιμότητα και η καλή πίστη. Όλες οι συζητήσεις που γίνονταν στις εν λόγω συναντήσεις που παρευρισκόμουν, ήταν παντελώς αντιδημοκρατικές. Βλέπετε, τα περισσότερα διευθυντικά στελέχη των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πια Ελβετοί, είναι ξένοι.
Οι πιο πολλοί είναι Αγγλο-Σάξονες, είτε Αμερικανοί είτε Βρετανοί, οι οποίοι δεν σέβονται την ουδετερότητά μας, τις αξίες μας, είναι κατά της άμεσης δημοκρατίας μας, απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τους παράνομους σκοπούς τους. Χρησιμοποιούν τεράστια ποσά χρημάτων που δημιουργούνται από το τίποτα, καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν και τους ανθρώπους παγκοσμίως μόνο και μόνο από απληστία. Κυνηγούν τη δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες όπως την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι η τελευταία στη σειρά. Χρησιμοποιούν τους Κινέζους σαν σκλάβους. Ένα άτομο σαν τον Josef Ackermann, που είναι Ελβετός πολίτης, είναι ο κορυφαίος άνθρωπος γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί όλη του την ενέργεια για την απληστία του και δεν σέβεται τους απλούς ανθρώπους. Έχει εμπλακεί σε αρκετές νομικές υποθέσεις στη Γερμανία και τώρα πια και στην Αμερική. Είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και δεν τον ενδιαφέρει ούτε η Ελβετία ούτε και καμία άλλη χώρα.


Ε.: Εννοείτε δηλαδή ότι μερικά από τα άτομα που αναφέρατε, θα παρευρίσκονται στην επερχόμενη σύνοδο τον Ιούνιο στο St. Moritz; 
A.: Ναι


Ε.: Συνεπώς σήμερα βρίσκονται σε θέση ισχύος...
Α.: Ναι. Έχουν στη διάθεσή τους τεράστια χρηματικά ποσά και τα διαθέτουν προκειμένου να καταστρέψουν ολόκληρα κράτη. Εδώ καταστρέφουν την βιομηχανία μας και τη χτίζουν στην Κίνα. Από την άλλη μεριά ανοίξαν τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινέζικα προϊόντα. Το εργατικό δυναμικό της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερα. Ο πραγματικός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.


Ε.: Θεωρείτε πως η σύνοδος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχει συμβολική αξία; Διότι το 2009 έγινε στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και δες τι έχει συμβεί σε αυτές. Μήπως αυτό σημαίνει ότι αναμένεται κάτι κακό για την Ελβετία; 
Α.:Ναι. Η Ελβετία είναι μία από τις πιο σημαντικές χώρες γι' αυτούς για το λόγο ότι εδώ υπάρχει πάρα πολύ κεφάλαιο. Θα συναντηθούν εκεί διότι πέρα από άλλα πράγματα, θέλουν να καταστρέψουν τις αξίες της. Βλέπετε αποτελεί εμπόδιο γι' αυτούς για το ότι δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Εuro, δεν είναι από απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες κ.ο.κ. Όσον αφορά τις αξίες, δεν εννοώ τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες, διότι δεν είναι ελβετικές πια, οι περισσότερες διοικούνται από τους Αμερικανούς. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που οι καθημερινοί άνθρωποι όχι μόνο το διατηρούν αλλά και το κρατούν ψηλά.


Ε.: Πιστεύετε πως στόχος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ είναι να δημιουργήσει ένα είδος δικτατορίας που θα ελέγχεται από μεγάλες παγκόσμιες εταιρίες ενώ δεν θα υπάρχουν κυρίαρχα κράτη πια;
Α.: Ναι. Και η Ελβετία είναι το μοναδικό μέρος που απόμεινε με άμεση δημοκρατία και τους κλείνει το δρόμο. Χρησιμοποιούν τον εκβιασμό "too big to fail" όπως στην περίπτωση της UBS προκειμένου να βυθίσουν τη χώρα σε τεράστιο χρέος όπως έκαναν και με πολλά άλλα κράτη. Πιθανόν τελικά να θέλουν να κάνουν με την Ελβετία ότι ακριβώς έκαναν και με την Ισλανδία όπου όλες οι τράπεζες της χώρας χρεοκόπησαν.


Ε.: Και επίσης να το μεταφέρουν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Α.: Φυσικά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται υπό τη σιδερένια γροθιά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


Ε.: Τι θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο πιστεύετε;
Α.: Λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που μιλάω σε σας. Είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως σε αυτή την υπόθεση, εκθέστε τους. Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.


Ε.: Αυτό που λέτε είναι ότι από τη μια πλευρά υπάρχει σωστή ελβετική τραπεζική επιχειρηματικότητα και από την άλλη υπάρχουν μερικές τράπεζες που κάνουν κακή χρήση του οικονομικού συστήματος προκειμένου να εκπληρώσουν παράνομες δραστηριότητες.
Α.: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν το προσωπικό τους με Αγγλο-Σαξονικές αξίες. Τους μαθαίνουν να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους. Στη χώρα μας βρίσκεται η πλειοψηφία των τραπεζών με το αρτιότερο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, εάν κοιτάξετε τις μικρές και μεσαίες τράπεζες. Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες τράπεζες, αυτές που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούν και οι ίδιες ότι είναι.


Ε.: Πιστεύετε ότι είναι καλό ο κόσμος να μαθαίνει την αλήθεια για τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και ποιοι αληθινά είναι αυτοί που συμμετέχουν σ' αυτή;
Α.: Πιστεύω πως η υπόθεση Στρος Καν είναι μια καλή ευκαιρία για μας, διότι μας δείχνει πόσο διεφθαρμένοι και άρρωστοι είναι. Μερικοί από αυτούς όπως ο Στρος Καν, βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι ενώ πολλοί είναι σατανιστές. Όταν πας σε κάποιες τράπεζες μπορείς να δεις σατανιστικά σύμβολα όπως για παράδειγμα στην Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι κοντρολάρονται με εκβιασμούς εξαιτίας της αδυναμίας που έχουν. Οφείλουν να εκτελέσουν εντολές αλλιώς θα εκτεθούν, θα καταστραφούν ή ακόμη θα θανατωθούν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "τελείωσαν" τη φήμη του Στρος Καν. Εκτός από αυτά θα μπορούσαν να τον "τελειώσουν" και τον ίδιο στην κυριολεξία.


Ε.: Δεδομένου ότι ο Ackermann βρίσκεται στην διοικούσα επιτροπή της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, πιστεύετε είναι αυτός βασικά που λαμβάνει τις αποφάσεις;
Α.: Ναι. Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί άλλοι όπως η Lagarde που μάλλον θα είναι και η νέα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετά ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα. Το νέο σχέδιο που έχουν, είναι η λογοκρισία του Ιnternet μιας και το Internet είναι ακόμη ελεύθερο. Θέλουν να το ελέγξουν και χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ή ο,τιδήποτε άλλο σαν αιτία. Θα μπορούσαν ακόμη και να στήσουν ένα φρικτό σκηνικό προκειμένου να έχουν δικαιολογία.


Ε.: Συνεπώς ποιος είναι ο φόβος σας;
Α.: Δεν είναι απλά φόβος, είμαι βέβαιος γι' αυτό. Όπως σας είπα, έδιναν εντολές για δολοφονίες, συνεπώς είναι ικανοί να κάνουν φρικτά πράγματα. Εάν έχουν το αίσθημα πως χάνουν τον έλεγχο, όπως συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και την Ισπανία και ίσως να ακολουθήσει και η Ιταλία είναι πολύ πιθανό να εφαρμόσουν ένα νέο Gladio. Ήμουν κοντά στο δίκτυο Gladio. Όπως γνωρίζετε συγκεκριμένες τρομοκρατικές οργανώσεις υποκινούνταν και πληρώνονταν από αμερικανούς, προκειμένου να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας και άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Όσον αφορά τη δολοφονία Aldo Moro, η πληρωμή έγινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σας περιέγραψα.


Ε.: Ήταν ο Ackermann μέρος αυτής της μεθόδου πληρωμής σε ελβετική τράπεζα;
Α.: (Χαμόγελο…) εσείς είστε ο δημοσιογράφος. Δείτε την καριέρα του και πόσο γρήγορα έφτασε στην κορυφή.

Ε.: Τι νομίζετε ότι μπορεί να γίνει για να τους εμποδίσουμε;
Α.: Κοιτάξτε, υπάρχουν μερικά καλά βιβλία εκεί έξω που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις τελείες. Σαν κι αυτό που σας ανέφερα πριν του Perkins. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πράγματι στη δούλεψή τους δολοφόνους (hit men) που πληρώνονται για να σκοτώνουν. Ορισμένοι από αυτούς λαμβάνουν τα χρήματά τους μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά και όχι μόνο. Έχουν στήσει ένα ολόκληρωμένο παγκόσμιο σύστημα. Και θα πρέπει να εκτεθούν στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι που είναι προετοιμασμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατούν τον έλεγχο στα χέρια τους. Και εννοώ τα πάντα.


Ε.: Μέσω της έκθεσης θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε;
Α.: Μάλιστα. Λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες καθώς επίσης και με εγκλήματα πολέμου. Είναι έτοιμοι και ικανοί να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους προκειμένου να διατηρήσουν οι ίδιοι τη δύναμη και τον έλεγχο.


Ε.: Μπορείτε να εξηγήσετε από τη δική σας οπτική, το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Δύση είναι σχεδόν σιωπηλά σχετικά με τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ;
Α.: Διότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ αυτών και των ιδιοκτητών των μέσων. Δεν μιλάτε γι' αυτό. Τους εξαγοράζουν. Επίσης κάποιες κορυφαίες περσόνες των media προσκαλούνται στις συνόδους αλλά φυσικά τους έχουν πει και γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αναφέρουν ο,τιδήποτε δουν ή ακούσουν.


Ε.: Στη δομή της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας που σχεδιάζει τα πλάνα και από εκεί και πέρα υπάρχει και η πλεοψηφία που απλά ακολουθεί τις εντολές;
Α.: Ναι. Υπάρχει ένας κεντρικός κύκλος που ασπάζεται το σατανισμό και μετά είναι τα αφελή και λιγότερο πληροφορημένα άτομα. Μερικοί μάλιστα που ανήκουν στον εξωτερικό κύκλο πιστεύουν ότι κάνουν κάτι καλό.


Ε.: Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και με δικές τους δηλώσεις η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ αποφάσισε το 1955 τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Euro, συνεπώς πήραν σημαντικές και μακρόπνοες αποφάσεις.
Α.: Έτσι είναι. Και θα γνωρίζεται ότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ιδρύθηκε από τον Prince Bernard, ένα πρώην μέλος των SS και των Ναζί που εργάστηκε επίσης για την IG Farben θυγατρική εταιρία της οποίας παρήγαγε το Cyclone B. Ο άλλος ιδρυτής ήταν ο επί κεφαλής της Occidental Petroleum ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τους κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωσης. Δούλευαν και από τις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι παρά φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες. Και όποιος σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους, "απομακρύνεται".


Ε.: Η μέθοδος πληρωμής που μας εξηγήσατε γίνεται ξεχωριστά από την κανονική λειτουργία της τράπεζας, σε άλλο τμήμα και με μυστικότητα;
Α.: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες οι κανονικοί υπάλληλοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Λειτουργεί ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα γι' αυτή τη δουλειά. Όπως προανάφερα αυτές οι πράξεις δεν εμφανίζονται στον ισολογισμό και γίνονται χωρίς καμία επίβλεψη. Κάποιες από αυτές λαμβάνουν χώρα μέσα στο κτίρο της τράπεζας, κάποιες άλλες εκτός. Υπάρχει ξεχωριστή ασφάλεια γι' αυτό το ειδικό τμήμα ενώ στο χώρο επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα.


Ε.: Με ποιο τρόπο κρατούν εκτός διεθνούς συστήματος Swift αυτές τις συναλλαγές;
Α.: Κάποιες από τις Clearstream λίστες ήταν αληθινές στην αρχή. Απλώς συμπεριλάμβαναν ψεύτικα ονόματα για να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι ολόκληρη η λίστα είναι ψευτική. Βλέπετε και αυτοί κάνουν λάθη. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και από εκεί μπορούν να ανιχνευτούν πολλά πράγματα. Βλέπετε, υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που ανακαλύπτουν παρατυπίες και βγαίνουν και λένε την αλήθεια. Μετά βέβαια υπάρχουν οι αγωγές και αυτοί οι άνθρωποι αναγκάζονται να κλείσουν το στόμα τους. Ο καλύτερος τρόπος να τους σταματήσουμε είναι λέγοντας την αλήθεια και βγάζοντάς τους στο προσκήνιο. Εάν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.


Ε.: Ευχαριστώ πολύ γι' αυτή τη συνέντευξη

http://epikairoi.blogspot.com/

http://greeknation.blogspot.com

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Ο Πυθαγόρας και τα πιο σπουδαία αποφθέγματά του

Posted: 06 Sep 2011 05:45 AM PDT

Ο γιος του θεού, ένας από τους θεμελιωτές του εσωτερισμού, εκείνος που πρώτος εντόπισε τα αρμονικά μουσικά διαστήματα και εισήγαγε στη φιλοσοφία την αντίληψη των δυο κόσμων, νοητού και αισθητού, εκείνος που....


πρώτος έψαξε την ουσία των πραγμάτων στους αριθμούς, εκείνος που δημιούργησε και γέμισε με νόημα τις λέξεις: φιλοσοφία και κόσμος.

Όμως το βασικό του επίτευγμα είναι.... ίσως η δημιουργία μιας κοινότητας-σχολής η οποία είχε ηθικό-θρησκευτικούς και επιστημονικούς σκοπούς. Η εξωτερική και εσωτερική ομορφιά, η ευγένεια του λόγου, οι γνώσεις και η ακτινοβολία του προσελκύει μαθητές από όλο το ελληνικό χώρο.

Επί πέντε χρόνια οι μαθητές του Πυθαγόρα σιωπηλοί παρακολουθούσαν την φωνή του χωρίς να αντικρίζουν τον ίδιο. Το σοφό του σύστημα εκπαίδευσης με μυητική πειθαρχεία δημιούργησε ανώτερους χαρακτήρες και προσωπικότητες που μπορούσε να επιδείξει η εποχή του. Οι Πυθαγόρειοι επαινέθηκαν πάντα για την ηθική, την ταπεινοφροσύνη και την συνέπεια του λόγου της τιμής τους. Όμως, το δημοκρατικό όχλο οδηγούμενο από τους δυο συκοφάντες-δημαγωγούς επιτέθηκε και έκαψε τη Σχολή σκοτώνοντας τους περισσότερους μαθητές...

Η φιλοσοφία ποτέ δε γίνετε κατεστημένο και πάντα ενοχλεί τους κάθε λογής "βολεμένους". Ο πολιτισμός δε χρειάζεται μόνο τη θρησκεία και την τεχνολογία. Μόνο η αρμονική συνύπαρξη Θρησκείας, Επιστήμης, Τέχνης και Φιλοσοφίας μπορούν να υψώσουν την Οικογένεια των Ανθρώπων. Όμως… η κυρία Δημοκρατική Πολιτική του κύριου Ψεύτικου Πολιτισμού έχει την κόρη της την Φιλοσοφία ως προγόνι.

Σοφέ! Αναγκασμένος να ζεις μες στον απλό κόσμο, πρέπει να είσαι μια σταγόνα λάδι
που επιπλέει στο νερό, αλλά δεν αναμειγνύεται μαζί του.

 

* * *

Η μεγαλύτερη δύναμη και ο πιο μεγάλος πλούτος είναι να αποκτήσει κανείς την εγκράτεια.
 

* * *

Μην ψάχνεις την ευτυχία: είναι πάντοτε μέσα σου.
 

* * *

Ο Θεός δεν έχει καλύτερη κατοικία πάνω στη γη, από την καθαρή ψυχή.
Αν δεν μπορείς να έχεις έναν πιστό φίλο, να είσαι ο ίδιος φίλος του εαυτού σου.
 

* * *

Το κύπελλο της ζωής θα ήταν πολύ γλυκανάλατο, αν δεν έπεφταν μέσα μερικά πικρά δάκρυα.
 

* * *

Με την άδικη πατρίδα σου να συμπεριφέρεσαι όπως με την μητρυιά: να σιωπάς.
 

* * *

Προτίμησε να 'χεις δύναμη περισσότερη στην ψυχή παρά στο σώμα.
 

* * *

Πριν από κάθε ωραίο απόκτημα προηγείται κοπιαστική άσκηση που την συνοδεύει η εγκράτεια.
 

* * *

Ή πρέπει να σιωπήσεις, ή να πεις κάτι καλύτερο από τη σιωπή.
 

* * *

Στα χρόνια της τυραννίας ο λαός είναι ένα σκουλήκι που επιτρέπει να τον ποδοπατούν.
Στα χρόνια της δημοκρατίας είναι ένας αρκούδας που καταβροχθίζει τους ηγέτες του.

 

* * *

Εκείνος που ακολουθεί τη σύνεση, ακολουθεί τους θεούς. 


* * *

Μη γίνεις μέλος του επιστημονικού συλλόγου:
οι πιο σοφοί όταν μαζεύονται σε συλλόγους γίνονται χυδαίοι μικροαστοί.

 

* * *

Από τη στιγμή που κάποιος έχει συναίσθηση του κακού που έκαμε,
από τότε αρχίζει η διαδικασία της βελτίωσης του.

 

* * *

Πάνω στην οργή σου ούτε να λες κάτι, ούτε και να κάνεις.
 

* * *

Μη λες λίγα με πολλά λόγια, αλλά πολλά με λίγα λόγια.
 

* * *

Ο βίος ορίζεται από το νόμο της Δύναμης και το νόμο της Ανάγκης
(όσο νικάς την ανάγκη σου άλλο τόσο δυναμώνεις).

 

* * *

Η μεγάλη επιστήμη να ζεις ευτυχισμένα, είναι να ζεις στο παρόν.





http://anoixti-matia.blogspot.com
http://logioshermes.blogspot.com

Στο ΚΕΝΤΡΟ της ΓΗΣ υπάρχει «ΣΕΛΗΝΗ» που ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Posted: 06 Sep 2011 04:02 AM PDT

Γεωφυσικοί επιστήμονες γνώριζαν εδώ και δεκαετίες ότι υπάρχει ένα στερεός πυρήνας, στο κέντρο της γης, αλλά ήξεραν ελάχιστα γι' αυτόν. Θεωρούσαν πως αυτός μαζί με το υγρό που τον περιβάλλει αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό από σίδηρο.



Όμως, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, οι σεισμολόγοι εξέτασαν τα σεισμικά κύματα που διαπερνούν τον πυρήνα κι έκαναν την καταπληκτική διαπίστωση ότι καθώς αυτά ταξιδεύουν κατά μήκος του άξονα βορρά-νότου του πλανήτη «προχωρούν» 3 έως 4 τοις εκατό γρηγορότερα στο εσωτερικό του πυρήνα από εκείνα που ακολουθούν διαδρομές κοντά στο επίπεδο του ισημερινού.
Γεωφυσικοί επιστήμονες γνώριζαν εδώ και δεκαετίες ότι υπάρχει ένα στερεός πυρήνας, στο κέντρο της γης, αλλά ήξεραν ελάχιστα γι' αυτόν. Θεωρούσαν πως αυτός μαζί με το υγρό που τον περιβάλλει αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό από σίδηρο.



Όμως, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, οι σεισμολόγοι εξέτασαν τα σεισμικά κύματα που διαπερνούν τον πυρήνα κι έκαναν την καταπληκτική διαπίστωση ότι καθώς αυτά ταξιδεύουν κατά μήκος του άξονα βορρά-νότου του πλανήτη «προχωρούν» 3 έως 4 τοις εκατό γρηγορότερα στο εσωτερικό του πυρήνα από εκείνα που ακολουθούν διαδρομές κοντά στο επίπεδο του ισημερινού.



Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση. Έτσι, ο Lars Stixrude του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Georgia και ο Ronald E. Cohen από το Ινστιτούτο Carnegie της Ουάσιγκτον, προχώρησαν ακόμα πιο πέρα τις σκέψεις τους και τις παρατηρήσεις τους. Εξέφρασαν την βεβαιότητα πως ο πυρήνας της Γης είναι ένας τεράστιος ενιαίος κρύσταλλος στο μέγεθος (περίπου 3.500 χλμ) περίπου της Σελήνης (3.476 χλμ)!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο πυρήνας έφτασε σε αυτό το μέγεθος ύστερα από μία διαδικασία δισεκατομμυρίων χρόνων όταν ο υγρός σίδηρος, εξωτερικά του πυρήνα, στερεοποιήθηκε και «κόλλησε» πάνω του.



Η όλη διαπίστωση ήταν τόσο προκλητική που προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Μαζί με άλλους συναδέλφους τους εξέτασαν σεισμικές καταγραφές κυμάτων που ταξίδεψαν μέσω του εσωτερικού πυρήνα, δεκαετίες πριν, και τις συγκρίνανε με πιο πρόσφατες. Η νέα διαπίστωσή τους είναι πραγματικά ακόμα πιο εξωφρενικά απίστευτη:



Ο πυρήνας περιστρέφεται!



Ωστόσο οι επιστήμονες δεν έχουν καταλάβει ακόμα τον τρόπο λειτουργίας του πυρήνα.



Αν όλα αυτά αληθεύουν πραγματικά, πόσο μεγάλη σύμπτωση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στις θεωρίες που θέλουν



α) την Σελήνη να είναι κούφια και τεχνητό διαστημόπλοιο



β) την Σελήνη να έχει τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη τροχιακή θέση ώστε η απόστασή της από τον ήλιο σε συνδυασμό με το μέγεθός της να καλύπτει επακριβώς τον ηλιακό δίσκο



και την νεότερη:



γ) την Γη να έχει στο κέντρο της έναν πυρήνα στο μέγεθος της Σελήνης;



Άραγε πόσο βέβαιο είναι ότι ο πυρήνας της Γης δημιουργήθηκε με την πάροδο των χιλιετιών και δεν κατασκευάστηκε;

diadrastiko: 
http://katohika.blogspot.com

Έχετε δει να μαζεύουν λεφτά από το δρόμο!! (video)

Posted: 06 Sep 2011 03:30 AM PDT


Ατύχημα σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα στην Ολλανδία είχε ως αποτέλεσμα να σκορπίσει χαρτονομίσματα των  10, 20, 50,euro στο δρόμο! Καταλαβαίνετε μετά τι ακλούθησε.
Το 20% από το σύνολο τον χρημάτων έκανε ¨φτερά¨!!!!

http://periergaa.blogspot.com

Δημιουργήθηκε το πρώτο ζώο με τεχνητές πληροφορίες στο γενετικό κώδικά του...

Posted: 06 Sep 2011 02:24 AM PDT

 
Βρετανοί ερευνητές κατάφεραν για πρώτη φορά να ανασχεδιάσουν τον γενετικό κώδικα ενός ζωικού οργανισμού, με άλλα λόγια να δημιουργήσουν το πρώτο ζώο που περιέχει τεχνητές πληροφορίες στο DNA του. Το επίτευγμα θεωρείται ότι ανοίγει το δρόμο προκειμένου κάποια στιγμή οι βιολόγοι να ελέγχουν "άτομο προς άτομο" τα μόρια των έμβιων όντων.

Οι ερευνητές του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ (εκεί όπου πριν από μερικές δεκαετίες ο Φράνσις Κρικ και ο Τζέιμς Γουότσον ανακάλυψαν την...
ελικοειδή δομή του μορίου του DNA), με επικεφαλής τους Σεμπάστιαν Γκράις και Τζέισον Τσιν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας, σύμφωνα με το BBC, έκαναν τα πειράματά τους με τον νηματώδη σκώληκα του είδους Caenorhabditis Elegans, μήκους μόλις ενός χιλιοστού, ο οποίος περιέχει περίπου μόνο χίλια κύτταρα στο διάφανο σώμα του.
Οι επιστήμονες πέτυχαν να εισάγουν στο γενετικό κώδικα των σκωλήκων συνθετικά βιολογικά μόρια που δεν είναι γνωστά στο φυσικό κόσμο. Στη Φύση χρησιμοποιούνται μόνο 20 αμινοξέα για την κωδικοποίηση των γενετικών πληροφοριών στα γονίδια, προκειμένου να παραχθούν οι χιλιάδες διαφορετικές πρωτεΐνες. Οι βρετανοί ερευνητές κατόρθωσαν να συμπεριλάβουν στο γενετικό κώδικα ένα ακόμα (21ο) αμινοξύ, που δεν υπάρχει καν στη φύση.
Το επίτευγμα βασίζεται σε έρευνες του Τσιν, πριν από μια δεκαετία, στο ερευνητικό ινστιτούτο Σκριπς των ΗΠΑ. Όμως οι προηγούμενες ανακαλύψεις είχαν περιοριστεί στο γενετικό ανασχεδιασμό ενός απλού βακτηρίου (του γνωστού E.coli), ενώ τώρα έγινε κάτι ανάλογο σε ένα ολόκληρο ζώο, έστω και μικροσκοπικό σε πρώτη φάση.
Άλλοι επιστήμονες θεωρούν πολύ πιθανό ότι πλέον η τεχνική θα εφαρμοστεί σύντομα και σε άλλα μεγαλύτερα ζώα. Η ύπαρξη τεχνητών αμινοξέων στο γενετικό κώδικα οδηγεί στη δημιουργία πρωτεϊνών κατά βούληση και, έτσι τελικά στην προσθήκη νέων ιδιοτήτων στα ζώα.




http://relaxgr.blogspot.com

Συγκλονιστικό βίντεο από ελεύθερη πτώση!

Posted: 06 Sep 2011 02:18 AM PDT

Ο Τζεμπ Κόρλις είναι γνωστός για τις ελεύθερες πτώσεις του, ωστόσο αυτή τη φορά το παράκανε, χωρίς βεβαίως να τραυματιστεί κανείς. Γι' αυτό άλλωστε και το πλατύ χαμόγελο στο τέλος της περιπέτειάς του.
 Όπως μπορείτε να δείτε στο 1:35 στο παραπάνω βίντεο ένας από τους φίλους του που παρακολουθούσε την προσπάθειά του κρατώντας κόκκινα και λευκά μπαλόνια παρά λίγο να χάσει το κεφάλι του.
Ο 31χρονος ριψοκίνδυνος Αμερικανός χρησιμοποιώντας τρεις κάμερες επιχείρησε μια εντυπωσιακή ελεύθερη πτώση από βουνοκορφή της Ελβετίας, φορώντας μια εντυπωσιακή στολή και πιάνοντας ταχύτητα 190 χιλιομέτρων την ώρα.
"Ήρθα πολύ κοντά στο έδαφος αυτή τη φορά" δήλωσε όταν έβγαλε το αλεξίπτωτο.Ο Κόρλις έχει επιχειρήσει στο παρελθόν παρόμοιες πτώσεις στο Παρίσι, στο Σιατλ, και στους Δίδυμους Πύργους "Petronas" στην Κουάλα Λουμπούρ.
Τον Απρίλιο του 2006 συνελήφθη, προσπαθώντας να κάνει πτώση στο Empire State Building, στη Νέα Υόρκη.
Επόμενος στόχος του, η πτώση από ελικόπτερο χωρίς αλεξίπτωτο....



http://relaxgr.blogspot.com 

DENVER CO: Ο ΓΝΩΣΤΟΣ-AΓΝΩΣΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ (videos)

Posted: 06 Sep 2011 02:13 AM PDT

3 νέα βίντεο από το Denver έστειλε ο φίλος μας Magnetflipper.  Τα αντικείμενα είναι αθόρυβα, ταχύτατα και εκτελούν ελιγμούς και ακαριαίες αλλαγές στην πορεία τους με ανορθόδοξο τρόπο. Η παρατήρηση και καταγραφή τους γίνεται με διόπτρα νυχτός.








http://worldjudge2012.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές