Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Τι λέει το χρώμα των μαλλιών μας για το χαρακτήρα μας;

Posted: 04 Sep 2012 08:02 AM PDT

Τι λέει το χρώμα των μαλλιών μας για το χαρακτήρα μας;

Τι θέλουμε να δείξουμε εμείς και πώς εκλαμβάνουν την εικόνα μας οι άλλοι;

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4 έως 8 Σεπτεμβρίου

Posted: 04 Sep 2012 09:53 AM PDT

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4 έως 8 Σεπτεμβρίου

Μια κομβική αρχή κι ένα μάλλον θεαματικό φινάλε μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας κι εμείς βέβαια επικεντρωνόμαστε στο πολυπόθητο «τέλος καλό, όλα καλά».

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Μαρία Σολωμού-Αθηνά Οικονομάκου: Νέο μαλλιοτράβηγμα πριν το χωρισμό;

Posted: 04 Sep 2012 05:47 AM PDT

Μαρία Σολωμού-Αθηνά Οικονομάκου: Νέο μαλλιοτράβηγμα πριν το χωρισμό;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα ήθελαν την Μαρία Σολωμού και την Αθηνά Οικονομάκου όταν ξεκίνησε η συνεργασία τους στο θέατρο να είναι στα μαχαίρια.

Οι δύο ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους είχαν διαψεύσει ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να τα ανατρέψει όλα ξανά. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφί» οι δύο κυρίες είναι πολύ καιρό σε κόντρα αλλά τώρα που η περιοδεία τους τελειώνει και δεν χρειάζεται να κρατάνε τα προσχήματα. Αφορμή για το τελευταίο θερμό επεισόδιο μεταξύ τους ήταν η έκρηξη της Αθηνάς Οικονομάκου όταν έμαθε ότι παίρνει λιγότερα χρήματα από τη Μαρία Σολωμού. Καθώς είχε κανονίσει για ενενήντα ευρώ ανά παράσταση, και τα ανέβασαν στα 150 λόγω της επιτυχίας της παράστασης. Όμως όταν έμαθε ότι η Σολωμού πήρε μεγαλύτερο ποσοστό από εκείνη επικράτησε πανικός και μόνο μαλλί με μαλλί που δεν πιάστηκαν.

Σήμερα τελειώνουν τα μπάνια για την…

Posted: 04 Sep 2012 09:47 AM PDT

Σήμερα τελειώνουν τα μπάνια για την…

Το καλοκαίρι της έφτασε στο τέλος του και η ίδια μελαγχολεί!

Η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα το μεσημέρι έκανε το τελευταίο της μπάνιο στο Μακρύ Γιαλό στην Κεφαλονιά. Η παρουσιάστρια μαζί με το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο και φιλική παρέα πέρασαν αρκετές ημέρες στο νησί του Ιονίου και ξεκουράστηκε, ηρέμησε από την καθημερινότητα και έκανε τα μπάνια της. Όπως φαίνεται όμως, από αύριο θα πάρει το δρόμο της επιστροφής και γι' αυτό ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter της με μια από τις αγαπημένες της παραλίες και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως αυτό είναι το τελευταίο της μπάνιο γράφοντας στη συνέχεια «Σνιφ!»

Η Ρία και το άλογο!

Posted: 04 Sep 2012 09:40 AM PDT

Η Ρία και το άλογο!

Η Ρία Αντωνίου μετά τις διακοπές της σε Κυκλάδες και Ιόνιο ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για Ιταλία.

Αυτή την περίοδο η ξανθιά καλλονή είναι σε πυρετώδης προετοιμασία για την θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει στη γειτονική χώρα. Πριν λίγες ώρες, όμως, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter της στην οποία φαίνεται να ετοιμάζεται για ιππασία. Χαμογελαστή, με τον κατάλληλο εξοπλισμό μας συστήνει τη Μάρα, το πανέμορφο μαύρο άλογο που ετοιμάζεται να ιππεύσει.

Έχει υπάρξει μεγάλη ανδρική φαντασίωση

Posted: 04 Sep 2012 08:05 AM PDT

Έχει υπάρξει μεγάλη ανδρική φαντασίωση

Είναι σούπερ σέξι, αν και μαμά, και όλοι οι άντρες έχουν περάσει μία περίοδο που ήταν ερωτευμένοι μαζί της.

Φυσικά βλέποντας πώς ήταν στα νιάτα της, είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η γυναίκα αυτή μεγάλωσε και έγινε sex symbol για πάνω από δύο δεκαετίες. Η κοπέλα στη φωτογραφία δεν είναι άλλη από την Πάμελα Άντερσον, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο. Μπορεί τότε να φορούσε το αθώο της χαμόγελο και ένα ζιβάγκο, ευτυχώς όμως μεγαλώνοντας, αγάπησε το κόκκινο μαγιό και τα μακριά ξανθά μαλλιά. Όπως ακριβώς κι εμείς!

Βιβλίο-βόμβα γράφει ο Γιώργος Παπανδρέου

Posted: 04 Sep 2012 09:10 AM PDT

Βιβλίο-βόμβα γράφει ο Γιώργος Παπανδρέου

Μέσα από τις σελίδες τους θα εξιστορεί όλα όσα έγιναν στο παρασκήνιο λίγο πριν και λίγο μετά το ΔΝΤ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Michael Fassbender: Άφιξη στη Βενετία

Posted: 04 Sep 2012 01:45 AM PDT

Michael Fassbender: Άφιξη στη Βενετία

Φροντίζει να συνδυάσει εργασία και διασκέδαση.

Ο Michael Fassbender βρίσκεται στην Βενετία για να παραδώσει ένα βραβείο στη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αλλά μαζί του έχει και τη σύντροφό του με την οποία επέλεξαν να κάνουν ρομαντικές βόλτες στην πόλη. Σύντομα θα πρέπει να επιστρέψει στο Λονδίνο όπου γυρίζει την ταινία The Counselor, ενώ αμέσως μετά θα ξαναγίνει Magneto για την ταινία X-Men: Days Of Future Past.

Μια Ελληνίδα στο Kuweit

Posted: 04 Sep 2012 09:06 AM PDT

Μια Ελληνίδα στο Kuweit

Είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες.

Ο λόγος για την Νάσια Μυλωνά, ένα από τα λίγα μοντέλα στην Ελλάδα, που η καριέρα τους δεν περιορίζεται στα σύνορα της χώρας μας, αλλά γνωρίζει επιτυχία και στο εξωτερικό.

Η όμορφη Νάσια, φωτογραφήθηκε στο Kuweit για τον οίκο μόδας Ali Younes Couture και μάλιστα, εντυπωσίασε με την επαγγελματική συμπεριφορά της. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τόσο του καιρού, όσο και στον χώρο που γινόταν η φωτογράφηση, το μοντέλο έκανε σωστά τη δουλειά της. Το gossip-tv.gr εξασφάλισε φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζει!

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Posted: 04 Sep 2012 08:27 AM PDT

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Το μυαλό σας σίγουρα δεν πάει, ούτε και το δικό μας!

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Νάντια Μπουλέ: Σε μουσικοθεατρική παράσταση

Posted: 03 Sep 2012 08:23 AM PDT

Νάντια Μπουλέ: Σε μουσικοθεατρική παράσταση

Η Νάντια Μπουλέ θα έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις φέτος το χειμώνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», εκτός από την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 , η Νάντια θα τραγουδάει και σε μουσικοθεατρική παράσταση, η οποία θα ανέβει στο Γκάζι. Μάλιστα, την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η καλή της φίλη Θωμαϊς Ανδρούτσου.

Δημήτρης Γκινοσάτης-Εντά Πολάτ: Λαμπερός ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο

Posted: 04 Sep 2012 08:47 AM PDT

Δημήτρης Γκινοσάτης-Εντά Πολάτ: Λαμπερός ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο

Γάμος μεγατόνων έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πύλο.

Ο Δημήτρης Γκινοσάτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Εντά Πολάτ γεγονός που έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες και στα lifestyle περιοδικά της Τουρκίας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, με τελετάρχη το δήμαρχο Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν συμφοιτητής και συγκάτοικος του γαμπρού στο Πανεπιστήμιο Brown.

Όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Μεσσηνίας έμειναν έκπληκτοι από τα ιδιωτικά lear jet, τις θαλαμηγούς και τα ελικόπτερα που μετέφεραν κάποιους από τους επιφανείς καλεσμένους του ζευγαριού.

Η τελετή έγινε στον κήπο του ξενοδοχείου σε έναν χώρο που είχε διακοσμηθεί μεν λευκές τέντες. Η Εντά ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα κατάλευκο στράπλες νυφικό συνοδευόμενη από τον ευτυχή πατέρα της Αντνάν.

Μετά το γάμο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι όπου η σαμπάνια έρεε άφθονη ενώ οι ελληνικές και τουρκικές γεύσεις ικανοποιούσαν τους ουρανίσκους ακόμη και των πιο απαιτητικών καλεσμένων.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων, σύμφωνα με το protothema, ήταν ο Ράχμι Κότς, ο οποίος πρόσφατα επένδυσε στην Ελλάδα μισθώνοντας τη μαρίνα της Λέσβου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατάσαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την ελληνίδα σύζυγό του δημοσιογράφο Φανή Γραμματικογιάννη, αλλά και Αμερικανοί επιχειρηματίες που συνεργάζονται με τον πατέρα της νύφης σε μεγάλα ενεργειακά προγράμματα.

Ο ελληνοτουρκικός γάμος ήταν εδώ και μήνες το talk of the town στα κοσμικά σαλόνια της γειτονικής χώρας. Μάλιστα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk είχε φιλοξενήσει λίγες ημέρες πριν από το γάμο, ημίωρο αφιέρωμα για την Πύλο και την Costa Navarino, στην εκπομπή "Hayat Gezince Güzel" του γνωστού δημοσιογράφου Φατίχ Τουρκμένογλου.

Ο γάμος του Δημήτρη Γκινοσάτη και της Εντά Πολάτ ήταν το event της χρονιάς. Το ζευγάρι είχαν κατασκευάσει μέχρι και ιστοσελίδα που ενημέρωναν τους καλεσμένους τους για τα πάρτυ, τη γαμήλια τελετή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Madonna & Sean Penn:Ένας επεισοδιακός γάμος που έγραψε ιστορία

Posted: 04 Sep 2012 08:30 AM PDT

Madonna & Sean Penn:Ένας επεισοδιακός γάμος που έγραψε ιστορία

Μία τελετή γεμάτη πάθος, διάσημους καλεσμένους, και πυροβολισμούς

«Πρόσεξα αυτόν τον τύπο, που φορούσε δερμάτινο jacket και γυαλιά ηλίου, να στέκεται στη γωνία και να με "καρφώνει" με το βλέμμα του. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Sean Penn και, αμέσως, έπλασα στο μυαλό μου αυτή την φαντασίωση ότι θα γνωριζόμασταν, θα ερωτευόμασταν και θα παντρευόμασταν», δήλωνε η superstar, την περίοδο του Blonde Ambition, για την πρώτη της γνωριμία με τον μετέπειτα σύζυγό της, Sean Penn. Σε αυτή της την φαντασίωση η Madonna αποδείχτηκε προφήτης, αφού, μετά από σύντομη περίοδο γνωριμίας και σχέσης, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 16 Αυγούστου, του 1985 (ημέρα που η τραγουδίστρια έκλεινε τα 27 της χρόνια). Η φράση «τα ετερώνυμα έλκονται» δεν μπορούσε να βρει καλύτερο ζωντανό παράδειγμα από την τραγουδίστρια, που εκείνη την περίοδο είχε αρχίσει να γίνεται παγκόσμια σταρ- φαινόμενο και τον ταλαντούχο, ανερχόμενο ηθοποιό ο οποίος ήδη είχε τα θέματά του με την διασημότητα και τους paparazzi.

Ο Penn ήθελε μία μικρή τελετή, με λίγους καλεσμένους, σε ανοιχτό χώρο, ενώ επιθυμία της βασίλισσας της pop ήταν μία επίσημη φωτογράφηση των δύο τους, όπου θα πόζαρε με το strapless νυφικό της για τον φακό μεγάλου περιοδικού. Ο γάμος του ζευγαριού, με καλεσμένους όπως οι Andy Warhol, Keith Haring και Cher έγινε σε έπαυλη που έβλεπε πάνω στη θάλασσα στο Malibu της Καλιφόρνια. Όσο και εάν οι δύο τους είχαν φροντίσει για τα μέτρα ασφάλειας από τοςυ φωτογράφους, οι τελευταίοι κατάφερνα να μπουν στην έπαυλη, υποδυόμενοι εργαζόμενους στο catering, την ίδια στιγμή που πάνω από τα κεφάλια ζευγαριού και καλεσμένων, πετούσαν ελικόπτερα με paparazzi έτοιμους να απαθανατίσουν την επίσημη ένωση του superstar ζευγαριού. Ο Penn έγινε τόσο έξαλλος που, μετά την -διάρκειας πέντε λεπτών- τελετή, μπήκε μέσα στην έπαυλη, απ' όπου βγήκε έχοντας στο χέρι του το όπλο του, με το οποίο άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, προειδοποιητικά, όπως υποστήριξε, ώστε να φύγουν τα ελικόπτερα με τους φωτογράφους.

Αυτό ήταν το πρώτο, μόλις δείγμα, ενός γάμου που, κατά την πεντάχρονη διάρκειά του, πολλές φορές χαρακτηρίστηκε από βίαιες συμπεριφορές του Penn. Ο γάμος έληξε άδοξα, τέσσερα χρόνια αργότερα, μετά από μόνιμους, άγριους τσακωμούς, αλλά και έντονες στιγμές πάθους, μεταξύ των δύο. Και όσο κι αν, από τότε, έχουν περάσει 23 περίπου χρόνια, οι φήμες υποστηρίζουν ότι, παρότι και οι δύο προχώρησαν σε νέες σχέσεις και γάμους, ποτέ δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ του 2009, ο Penn, κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο που μόλις είχε κερδίσει, πλησίασε την superstar, η οποία συνοδευόταν από το toyboy της, Jesus Luz, και την ρώτησε «Πότε πρόλαβες κι έκανες κι άλλο παιδί;». Μιλάμε για ανωτερότητα, όχι αστεία.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Madonna και Guy Ritchie
Madonna: «Είμαι αηδιασμένη»
Sean Penn: O άλλοτε σκληρός παρτάκιας του Hollywood εξελίχθηκε σε μεγάλο ανθρωπιστή

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Posted: 04 Sep 2012 08:15 AM PDT

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Το μυαλό σας σίγουρα δεν πάει, ούτε και το δικό μας!

Ότι η Angelina Jolie έχει κάπως περίεργα γούστα, είναι λίγο πολύ γνωστό. Ότι ο μέλλων σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της Brad Pitt, είναι διατεθειμένος να της ικανοποιήσει οποιαδήποτε τρελή και ίσως παράλογη απαίτηση, προκειμένου η Angie να είναι ευτυχισμένη, είναι και αυτό γνωστό. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, ή τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν λίγες ώρες, είναι το γαμήλιο δώρο που έκανε ο διάσημος ηθοποιός στην αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, ο γόης του Hollywood ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 250.000 λιρών, προκειμένου να φτιάξει ένα άρτια εξοπλισμένο....οπλοστάσιο στην καλή του! Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας αποκάλυψε: «Ο Brad προβληματίστηκε πολύ σχετικά με το γαμήλιο δώρο που θα κάνει στην Angelina. Στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε πάντα τα περίεργα γούστα της γυναίκας του και φυσικά τα φιαλίδια με αίμα που είχε ανταλλάξει με τον πρώην της Billy Bob Thornton την ημέρα του γάμου τους. Ήθελε λοιπόν κάτι εξίσου... περίεργο και εντυπωσιακό. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Angelina βρίσκει τη σκοποβολή και γενικότερα τα όπλα αφροδιασιακά. Aς μην ξεχνάμε επίσης ότι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mr & Mrs Smith, ταινία στην οποία τα όπλα είχαν κεντρικό ρόλο».

Eκτός φυσικά από αφροδισιακά, η διάσημη ηθοποιός βρίσκει τα όπλα και γενικά τη σκοποβολή... αγχολυτικά, κάτι που επίσης γνωρίζει ο ερωτευμένος σύζυγος. Βέβαια, έλαβε σοβαρά υπόψη του και το γεγονός όι μέσα στο σπίτι υπάρχουν και έξι παιδιά, κι έτσι το δωράκι του (!) δεν ενσωματώθηκε στο φτωχικό τους, αλλά σε μία τεράστια έκταση που έχει στην κατοχή του το ζευγάρι στη Νότια Γαλλία.

Όχι τίποτα άλλο, να μπορεί να πυροβολεί ανενόχλητο το κορίτσι! Τι άλλο θα ακούσουμε...

Διαβάστε επίσης:

Αngelina Jolie: Έξαλλη με τις κόρες της που ακούνε Madonna

Angelina Jolie και Brad Pitt βγάλανε βόλτα την οικογένεια

Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!

Δείτε τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

Posted: 04 Sep 2012 08:00 AM PDT

Δείτε τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας...

- Το υπερβολικό μακιγιάζ, γι' αυτό φροντίζουμε να βαφόμαστε ακολουθώντας μια πιο natural γραμμή.

- Το πολύ άρωμα, κάθε φορά που έχουμε ραντεβού μαζί του δεν χρειάζεται να αδειάζουμε το μισό μπουκαλάκι του αρώματός μας , κάνοντας τον να μην μπορεί να αναπνεύσει.

- Τις πλατφόρμες και τα χοντροκομμένα παπούτσια που για εμάς μπορεί να είναι στιλάτες αλλά οι άντρες δεν τα βρίσκουν καθόλου θηλυκά.

- Τα πολύ φαρδιά ρούχα που μπορεί να μας προσφέρουν άνεση, οι άντρες πάλι θα προτιμούσαν να διαγράφονται οι γλουτοί μας. Αλλά και τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία είναι ένα ρούχο μικρότερο από αυτό που πραγματικά μας κάνει και δείχνουν τελείως άκομψα πάνω μας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr 

H Anna Dello Russo ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο για τη συνεργασία της με την H&M

Posted: 04 Sep 2012 08:00 AM PDT

H Anna Dello Russo ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο για τη συνεργασία της με την H&M

Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της και το περσινό teaser μάλλον μας περιμένουν εκπλήξεις

Το γνωρίζουμε μήνες τώρα, το γεγονός ότι η  fashion editor της ιαπωνικής Vogue Anna Dello Russo έχει σχεδιάσει μία σειρά αξεσουάρ σε συνεργασία με το Σουηδικό label  H&M. Προκειμένου να προωθήσει τη σειρά της, έβγαλε πέρυσι ένα  home-made music video με τίτλο Fashion Shower.

Η θεά της μόδας προβάρει πείρεγες ασκήσεις και ασυνήθιστες κινήσεις με ένα outfit αρκετά εξεζητημένο που όμως στην περίπτωσή της δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση μιας και η DelloRusso είναι μία από τις πιο τρελλές προσωπικότητες του χώρου. Το πλήρες βιντεάκι τράβηξαν οι Mert Alas και  Marcus Piggott, και αυτό που εντυπωσιάζει είναι η απίστευτη ευλυγυσία της. Η συλλογή της για τα H&M αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 4 Οκτωβρίου και το πλήρες βίντεο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει άυριο ή το αργότερο μεσα στην εβδομάδα.

Η Anna δήλωσε μάλιστα πως θέλει να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και να γίνει τραγουδίστρια εκδίδοντας ολόκληρο άλμπουμ. Η επιρροή της στο χώρο της μόδας είναι μεγάλη και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ετοίμασε!

Διαβάστε ακόμη:

H Miranda Kerr φωτογραφίζεται για το T magazine από τον Orlando Bloom!

Σκανδαλώδες; Οι ήρωες του Disney μεταμορφώνονται σε ανορεξικά μοντέλα για τα Barneys!

To νέο United Colors of Benetton Pin Up Denim υπόσχεται γλουτούς στα ουράνια!

Υβόννη Μπόσνιακ: Η super sexy φωτογράφηση με τον συμπαρουσιαστή της Ναταλίας

Posted: 04 Sep 2012 07:45 AM PDT

Υβόννη Μπόσνιακ: Η super sexy φωτογράφηση με τον συμπαρουσιαστή της Ναταλίας

Δείτε τις φωτογραφίες

Μπορεί να είναι η δουλειά της, αλλά το να βλέπουμε το sexy μοντέλο Υβόννη Μπόσνιακ, να ποζάρει με τα εσώρουχά της, είναι ένα ιδιαίτερο και ευχάριστο διάλειμμα. Το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου ποζάρει μαζί με το 28χρονο μοντέλο και συμπαρουσιαστή της Ναταλίας Γερμανού, Δημήτρη Λαγιόπουλο για τις ανάγκες της εταιρίας μαγιό και εσωρούχων, MED.

Η Υβόννη, που έγινε διάσημη από τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φήμη της. Φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι και ζαρτιέρες στο άψογο σώμα της, το μοντέλο από την Κροατία, ανεβαίνει πολύ υψηλά στην εκτίμηση όλων των αντρών.
Η sexy φωτογράφηση θα χρησιμοποιηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας

Η φοιτήτρια κόρη του Θοδωρή Αθερίδη

Posted: 04 Sep 2012 07:20 AM PDT

Η φοιτήτρια κόρη του Θοδωρή Αθερίδη

Περήφανος μπαμπάς φαίνεται ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του ηθοποιού και της Ελένης Γκασούκα, κληρονόμησε από τους γονείς της την αγάπη για την υποκριτική τέχνη και το θέατρο!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Γιώργος Καραμέρος: «Εμείς δεν προφυλάξαμε τους εαυτούς μας σε ένα πολύ δύσκολο πεδίο»

Posted: 03 Sep 2012 09:20 AM PDT

Γιώργος Καραμέρος: «Εμείς δεν προφυλάξαμε τους εαυτούς μας σε ένα πολύ δύσκολο πεδίο»

Ο Γιώργος Καραμέρος γυρνώντας πίσω τον χρόνο, τότε που παρουσίαζε το πρωινό του Ant1, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για όλα όσα θεωρεί ότι χάλασαν τη «συνταγή».

«Δεν έχει να κάνει με την ουσία της εκπομπής. Εμείς δεν προφυλάξαμε τους εαυτούς μας σ' ένα πολύ δύσκολο πεδίο. Ήταν, όμως, ένα ενδιαφέρον μάθημα», λέει στη Real, ενώ καταλήγει: «Δεν έχω πρόβλημα με το lifestyle. Απλά, δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου όλο αυτό. Όσο για την επαγγελματική μου εικόνα, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Το πρόσημο πάντως είναι θετικό».

Νότης Σφακιανάκης: Με ποια γυναίκα θα συνεργαστεί το χειμώνα;

Posted: 04 Sep 2012 08:27 AM PDT

Νότης Σφακιανάκης: Με ποια γυναίκα θα συνεργαστεί το χειμώνα;

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ο Νότης Σφακιανάκης σε πίστα της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής για ακόμη μια σεζόν δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του στην «Ιερά Οδό». Αυτή τη φορά στο πλευρό του θα βρίσκεται η Φανή Δρακοπούλου και το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές