Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ωνάση-Νιάρχου-Κασιράγκι στο ίδιο party

Posted: 30 Aug 2012 09:06 AM PDT

Ωνάση-Νιάρχου-Κασιράγκι στο ίδιο party

Μέχρι τώρα είχαμε δει σε διάφορα κοσμικά events μόνο τον Σταύρο και την Ευγενία Νιάρχου. Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσουμε και την μικρότερη αδερφή τους, την Ηλέκτρα, η οποία τώρα άρχισε να κυκλοφορεί σε κοσμικά events.

Η μικρή κόρη του Φίλιππου Νιάρχου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε ένα ιππικό Gala στο Valkenswaard της Ολλανδίας. Στο πλευρό της Ηλέκτρας ήταν η Σαρλότ Κασιράγκι. Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, αφού οι οικογένειές τους διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν και η Αθηνά Ωνάση με τον σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα. Το ζευγάρι αμέσως μετά το gala αναχώρησαν για το Ριο Ντε Τζανέιρο, καθώς έπρεπε να παραστούν στους ιππικούς αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας η Αθηνά και που φέρουν μάλιστα και το όνομά της.

 

 

 

Πασίγνωστο μοντέλο εμφανίστηκε με μελανιές στα πόδια!

Posted: 30 Aug 2012 09:06 AM PDT

Πασίγνωστο μοντέλο εμφανίστηκε με μελανιές στα πόδια!

Με κοντό εφαρμοστό σορτς, μαύρη ζώνη, μαύρο τιραντάκι, άσπρο γιλέκο και μια μεγάλη τσάντα και μελανιές... εμφανίστηκε πασίγνωστο μοντέλο στην παραλία.

Ο λόγος για την Kate Moss η οποία απαθανατίστηκε ξυπόλυτη από τους παπαράτσι στην παραλία του St Tropez χέρι χέρι με την κόρη της!

Μετά την βόλτα στην παραλία, μαμά και κόρη επιβιβάστηκαν στο γιοτ, όπου τους περίμεναν ο πρώην σύζυγος της και μπαμπάς της Lila, Jefferson Hack, ο τωρινός της σύζυγος, Jamie Hince και φίλοι τους.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Οι ορμόνες της κόρης μου έχουν χτυπήσει κόκκινο»

Posted: 29 Aug 2012 08:20 AM PDT

Αντόνιο Μπαντέρας: «Οι ορμόνες της κόρης μου έχουν χτυπήσει κόκκινο»

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έχει αδυναμία στην 15χρονη κόρη του Στέλλα.

Ο ηθοποιός κατανοεί ότι περνάει εφηβεία και γι' αυτό τον λόγο είναι προσεκτικός και την στηρίζει με τον τρόπο του. «Οι ορμόνες της έχουν χτυπήσει κόκκινο. Από την μια παίζει με την κούκλα της και από την άλλη κοιτάζει τον γείτονα, τον οποίο βρίσκει ιδιαίτερα χαριτωμένο. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτός είναι ο λόγος που δεν ανησυχώ για εκείνη. Η Στέλλα είναι σοβαρή και ισορροπημένη στις σχέσεις της , αλλά σίγουρα έχει και εκείνη τα μυστικά της», δήλωσε ο ηθοποιός στο Οκ.

Ποια star του Hollywood έφυγε από ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει;

Posted: 30 Aug 2012 08:16 AM PDT

Ποια star του Hollywood έφυγε από ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει;

Συνεχίζει να προκαλεί και μυαλό δε λέει να βάλει!

Αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για μπλεξίματα και φροντίζει να το αποδεικνύει με την πρώτη ευκαιρία! Αναφερόμαστε φυσικά στην Lindsay Lohan και στο πιο πρόσφατο... κατόρθωμά της! Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Σάκης Ρουβάς: Δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του

Posted: 30 Aug 2012 08:51 AM PDT

Σάκης Ρουβάς: Δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του

Μια συναυλία γεμάτη ένταση, θέαμα αλλά και έμπρακτη κοινωνική προσφορά θα δώσει ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο, για μια μοναδική συναυλία την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο του 20ου Φεστιβάλ Γάλακτος, με τα εισιτήρια της συναυλίας ήδη να έχουν σημειώσει ρεκόρ προπώλησης.

Η συναυλία αυτή έχει έναν ιδιαίτερο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιστή, συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, ενισχύοντας με €10.000 το Σωματείο «Χαμόγελο της Ευτυχίας» με σκοπό τη διαμόρφωση του χώρου, αγορά εξοπλισμού κουζίνας και χώρου σίτισης και αγορά εκπαιδευτικού υλικού για διάφορα μαθήματα και απασχόληση των παιδιών με ειδικές ικανότητες άνω των 18 ετών.

Καίτη Γαρμπή: Γιατί συγκινήθηκε;

Posted: 30 Aug 2012 08:44 AM PDT

Καίτη Γαρμπή: Γιατί συγκινήθηκε;

Ετοιμάζεται και πάλι να καινοτομήσει με live εμφανίσεις σε γνωστό κινηματογράφο. Η Καίτη Γαρμπή δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Η τραγουδίστρια, βρήκε χρόνο ανάμεσα στην προετοιμασία και τις πρόβες που κάνει για να ξεκουραστεί και γι' αυτό έκανε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως ήταν φυσικό, δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την Αγιά Σοφιά και μάλιστα θέλησε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο twitter της με την εξής λεζάντα: «Κωνσταντινούπολη... Αγιά Σοφιά. Στιγμές συγκίνησης...»

Άγγελος Πυριόχος: «Ξυπνάω χαράματα για να βγει η δουλειά στο χωράφι»

Posted: 30 Aug 2012 02:53 AM PDT

Άγγελος Πυριόχος: «Ξυπνάω χαράματα για να βγει η δουλειά στο χωράφι»

Ο Άγγελος Πυριόχος εδώ και τρία χρόνια ζει μόνιμα στην Ζάκυνθο. Ο δημοσιογράφος εγκατέλειψε την δουλειά του και την Αθήνα και πήγε να ζήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Γλίτωσα από τον περιβάλλοντα χώρο της δουλειάς , που όσο περνούσε ο καιρός, αγρίευε περισσότερο. Όσο μεγαλώνει η ανασφάλεια των ανθρώπων που δουλεύουμε σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση, τόσο αγριεύει η κατάσταση», εξήγησε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Ήταν κάτι που δεν άντεχα γι' αυτό κι έφυγα. Στο νησί δεν είναι τόσο άγρια η κατάσταση, όχι λόγω συνθηκών, αλλά γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Πρέπει να ξυπνάω χαράματα για να βγει η δουλειά στο χωράφι». Τέλος, ο Άγγελος Πυριόχος αποκάλυψε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην ΑΘήνα. «Ανεβαίνω στην Αθήνα μια φορά το μήνα , γιατί έχουμε σύσκεψη στην εφημερίδα και για να δω σε τι κατάσταση είναι το σπίτι μου. Αισθάνομαι απίστευη μοναξιά στην Αθήνα»

H φωτο που ανέβασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον για τα γενέθλιά του

Posted: 30 Aug 2012 08:00 AM PDT

H φωτο που ανέβασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον για τα γενέθλιά του

Τα 54 χρόνια του θα έκλεινε εχθές ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Kate Moss: Διακοπές με την κόρη, τον νυν και τον… πρώην της!

Posted: 30 Aug 2012 08:15 AM PDT

Kate Moss: Διακοπές με την κόρη, τον νυν και τον... πρώην της!

Το supermodel άφησε τις καταχρήσεις στο παρελθόν και δείχνει καλύτερη από ποτέ...

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και πιο ήρεμη από ποτέ εμφανίστηκε το supermodel Kate Moss, η οποία εθεάθη στη Γαλλική Ριβιέρα όπου είναι και ο επόμενος σταθμός των διακοπών της μετά το Sain Tropez, με την κόρη της Lila Grace, το σύζυγό της Jamie Hince και τον... πρώην της και πατέρας της Lila Grace, Jefferson Hack.

Το διάσημο μοντέλο και γνωστό party animal, σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και να αφήσει πίσω την άγρια ζωή και τις καταχρήσεις. Μάλιστα μεγάλο ρόλο σε αυτή της την απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι επιθυμεί να γίνει σύντομα μητέρα για δεύτερη φορά.

Ομολογουμένως, αν η Kate των καταχρήσεων και της άσωτης ζωής έδειχνε εντυπωσιακή μία φορά, η νέα βελτιωμένη, υγιής και ήρεμη έκδοσή της, δείχνει δέκα. Μάλιστα, ακόμα και ο πατέρας του supermodel μίλησε πρόσφατα για την τεράστια αλλαγή της κόρης του: «Όλοι χρειάζονται μία αλλαγή στη ζωή τους. Ειδικά αν κάποιος έχει κάνει τη ζωή της Kate, με τα πάρτι και τα ξενύχτια, κάποια στιγμή τα βαριέται όλα αυτά και αναζητά άλλα πράγματα. Πιστεύω ότι ο γάμος με τον Jamie της έχει κάνει μεγάλο καλό».

Μάλιστα, ο Jamie Hince είναι και ο άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την καλή του να κόψει το τσιγάρο και γενικότερα να κόψει τις κακές συνήθειες. Πάντως, η χθεσινή της εικόνα είναι μία αρκετά καλή αρχή, καθώς η διαφορά ήταν αισθητή, ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι πρώην και νυν συνυπήρχαν στο ίδιο σκάφος και μάλιστα ειρηνικά.

Μπράβο πολιτισμός...

Διαβάστε επίσης:

Η Gisele παίρνει τη θέση της Kate Moss ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλου οίκου!

Η υπέροχη, ατμοσφαιρική φωτογράφηση της Kate Moss για το Love Magazine

Ποια διάσημη κυρία ασχολείται στον ελεύθερό της χρόνο με την αστροφυσική;

Ο πρώην μου με είχε πει άσχετη στο σεξ και έκτοτε δεν μπορώ να λειτουργήσω με κανέναν! Τι να κάνω;

Posted: 30 Aug 2012 08:00 AM PDT

Ο πρώην μου με είχε πει άσχετη στο σεξ και έκτοτε δεν μπορώ να λειτουργήσω με κανέναν! Τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι 27 ετών και μόλις βγήκα από μία σχέση με κάποιον 30 ετών που ήθελα πολύ και είχαμε χημεία σε όλα εκτός από το σεξ. Ερωτεύτηκα παράφορα αλλά το σεξ μεταξύ μας δεν ήταν καλό. Δεν ήταν ο πρώτος μου (δεν γράφω και όνομα) αλλά έχω πάει με αρκετούς άντρες και είχα και μακροχρόνιες σχέσεις. Θέλω να πω το σεξ ποτέ πριν δεν ήταν πρόβλημα. Ίσα ίσα που πρώην μου μου έχουν πει- ακόμη και σε τρίτους ότι αν κεράτωναν ποτέ σοβαρή σχέση θα ήταν μαζί μου γιατί είχαν κολλήσει με το σεξ...

Δεν περιαυτολογώ, είναι δική τους γνώμη αλλά δεν έχω ιδιαίτερα ταμπού και το απολαμβάνω στο μέγιστο ανέκαθεν. Δεν είχε ποτέ τεθεί θέμα. Σε αυτή τη σχέση λοιπόν, που βρήκα όσα έψαχνα σαν χαρακτήρα, μυαλό στυλ, εμφάνιση και φυσικά γούσταρε ο ένας τον άλλον- δεν είχαμε κοινό σημείο επαφής στο κρεβάτι. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος του αλλά είχα την υπομονή να προσπαθήσω ή να αλλάξω εγώ πράγματα. Εκείνος αντιμετώπιζε κάτι θέματα στύσης, παράλληλα- άγχη δουλειάς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και το ήξερα πριν κάνουμε κάτι, αλλά γενικά καμία πρώην του δεν είχε πρόβλημα και γενικά τον λες και κηνυγό με τις γυναίκες. Είναι βέβαια και πολύ όμορφος. Στο σεξ επάνω και αφού έγινε δύο φορές που δεν κράτησαν πολύ- μετά άρχισε να χάνει την... όρεξή του και να σταματά το σεξ λέγοντας πως τον νευριάζω. Δεν έλεγα τίποτα πραγματικά... Υπέφερα μέσα μου και γινόταν όλο και πιο σκληρός σε αυτό το θέμα, πιο βίαιος αλλά ποτέ εντελώς ... αρκετός- νομίζω βέβαια ότι αυτός ένιωθε πιο άσχημα με τον εαυτό του! Το σεξκάθε φορά  γινόταν πιο αναίσθητο και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει- κάποιες φορές με είπε και άσχετη μετά που νευρίαζε. Απορώ όμως γιατί ήθελε συνέχεια να είμαστε μαζί και να κάνουμε πράγματα, να με φιλάει να με αγκαλιάζει...

Τελικά μου είπε ότι δεν ταιριάζουμε και με βλέπει σαν φίλη. Βέβαια όταν με βλέπει γίνεται χάλια κι εγώ το ίδιο. Μάλιστα μέθυσε μια μέρα σε ένα μπαρ και έσπασε το ποτό κι έφυγε ενώ με κοιτούσε όλη νύχτα.  Δεν ξέρω αν στα αλήθεια δεν ταιριάζαμε ή είχε πρόβλημα και ξεσπούσε επάνω μου. Προσπάθησε κι αυτός αλλά πολλά νεύρα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ήταν σε φάση γενικά μιας και είχε πολλά προβήματα αλλά μου έχει κολλήσει πως είμαι άχρηστη ξαφνικά. Με απασχολεί και δοκίμασα να κάνω σεξ με πρώην μου και ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω κομπλάρει. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαι κολλημένη, αλλά νιώθω λες και έχω πρόβλημα. Λες και όποιον βρω θα τον ξενερώνω...

Η απάντηση του Queen.gr

Φίλη, θα ξεκινήσω με τα πιο πρόσφατα δεδομένα: Η κρίση και το καθημερινό άγχος της επιβίωσης, πλέον, είναι ένας παράγοντας που δρα ανασταλτικά στην φυσιολογική ερωτική ανδρική λειτουργία. Μπορεί κάποιος να μην έχει κανένα οργανικό πρόβλημα, αλλά να είναι τόσο μεγάλο το άγχος του για την καθημερινότητα και τα οικονομικά προβλήματα, που να μην μπορεί να λειτουργήσει στο κρεββάτι. Όμως δεν είναι μόνο τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα. Οι ειδικοί καθημερινά εντοπίζουν στους άνδρες δεκάδες ουρολογικά προβλήματα ή παθολογικά που είναι πιθανό να βλάψουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Η στύση, μπορεί να διαταραχθεί από πολλούς παράγοντες είτε ψυχολογικούς είτε οργανικούς. Στο 50 με 80% των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία υπάρχει συνήθως οργανική βλάβη. Οι στατιστικές αναφέρουν ότι ειδικά στους νεότερους άνδρες που έχουν προβλήματα στην ερωτική τους ζωή, τα ψυχολογικά αίτια είναι περισσότερα από τα οργανικά και αγγίζουν το 70% σε άνδρες κάτω των 35 ετών. Επίσης, είναι γνωστό ότι ορισμένα φάρμακα ή καταχρήσεις μπορεί να παίξουν ρόλο στην εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας.

Ενδέχεται ο πρώην σου να εντάσσεται κάπου μέσα σε αυτές τις κατηγορίες μιας και λες πως σου είπε ότι είχε τα θεματάκια του λίγο πριν σε γνωρίσει... Για να έμεινε μαζί σου σίγουρα σε ήθελε- Το να είναι τρυφερός και να σε θέλει δίπλα του. Τώρα η βία... δεν ξέρω πως την εννοείς στο σεξ, είναι υποκειμενικό κομμάτι και έτσι μεταφράζεται. Αν κάτι σε ενοχλούσε ή σου ζητούσε κάτι παράλογο ας το έλεγες. Δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις τα πάντα για να λειτουργήσει εκείνος. Φυσικά να προσπαθήσεις και να δείξεις όση κατανόηση θέλεις αλλά να ξέρεις πως ό, τι και να κάνεις αν δεν τα βρει με το σώμα και με την ψυχολογία του δεν θα λειτουργήσει...

Προφανώς η σχέση σας τελείωσε καιρό. Δεν ξέρω αν είναι οριστικό μιας και υπάρχει ένταση μεταξύ σας. Μην πιέζεσαι να ξεκολλήσεις. Είναι πιθανό να σου έχει ενταθεί το συναίσθημα σαν απωθημένο, επειδή δεν τα βρίσκατε στο σεξ και ένιωσες ίσως ότι δεν τα καταφέρνεις. Δεν πειράζει ακόμη κι αν είναι έτσι αν και όπως περιγράφεις την κατάσταση, δύσκολο. Ύστερα, είναι και το άλλο- καμιά φορά οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν σε όλα! Δε σημαίνει όμως πως επειδή δεν ικανοποίησες ένα άντρα- ο οποίος σημειωτέον ίσως αντιμετώπιζε καθαρά δικό του πρόβλημα, θα πρέπει να κλειστείς σε μοναστήρι.

Άχρηστη δεν είσαι αλλά έχεις επηρεαστεί. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει σεξ χωρίς να θέλει πραγματικά γιατί έτσι θα νιώθεις. Περίμενε τον κατάλληλο που θα σου ξαναφουντώσει το πάθος και θα σε κάνει να ξεχάσεις στο λεπτό τις ιδέες περί ασχετοσύνης.

Περιμένουμε τα γράμματά  σας στο info@queen.dpg.gr

Σας θυμίζει κάτι;

Posted: 30 Aug 2012 07:20 AM PDT

Σας θυμίζει κάτι;

Μικρή ήταν αγοροκόριτσο, σήμερα μια από τις πιο όμορφες, θελκτικές και επιθυμητές γυναίκες της ελληνικής showbiz...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Naomi Watts: με το σωστό ταξιδιωτικό στυλ στη Βενετία

Posted: 30 Aug 2012 07:15 AM PDT

Naomi Watts: με το σωστό ταξιδιωτικό στυλ στη Βενετία

Με το που έφτασε στη Βενετία τράβηξε όλα τα βλέμματα με το αψεγάδιαστο του στυλ της.

Από χθες επίσημα όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στη Βενετία, όπου διεξάγεται το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Οι περισσότεροι, όμως, stars κατέφθασαν στην πόλη των Δόγηδων μία ημέρα πριν από την Τρίτη, καθώς τα pre-festival δείπνα και πάρτι «έδιναν και έπαιρναν».

Ανάμεσα στις υψηλές παρουσίες του φεστιβάλ είναι και η Βρετανίδα ηθοποιός Naomi Watts που έφτασε στη Βενετία στις 28 Αυγούστου και έκανε τις πρώτες της βόλτες με ένα υπέροχο look. Μπορεί, λοιπόν, η Laetitia Casta να κατέφθασε με αέρα Γαλλίδας femme fatale φορώντας Valentino, όμως, η Naomi κέρδισε τις εντυπώσεις με το απόλυτο look ταξιδιώτη.

Ένα μαύρο, απλό φουστάνι με μεγάλες τσέπες, μαύρα σανδάλια, μια υπέροχη Prada μαύρη τσάντα, χρυσά κοσμήματα, ένα Panama καπέλο και τα Miu Miu Culte γυαλιά ηλίου (αυτά που λατρεύει τόσο η Miranda Kerr όσο και η Rihanna μεταξύ άλλων) αποτέλεσαν τα στοιχεία ενός κομψού look ιδανικό για τουρισμό που λατρέψαμε και συστήνουμε ανεπιφύλακτα προς μίμηση.

Διαβάστε επίσης:

Laetitia Casta: δύο chic εμφανίσεις στη Βενετία πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ

Η Hilary Duff λατρεύει τη νέα της ζωή και το γιο της

Posted: 30 Aug 2012 06:50 AM PDT

Η Hilary Duff λατρεύει τη νέα της ζωή και το γιο της

Είναι ήδη πέντε μηνών και η Hilary Duff τον καμαρώνει όσο κανείς άλλος.



Διαβάστε περισσότερα στο www.mothersblog.gr 

Προετοιμάστε το παιδί σας για αρμονική επιστροφή στο σχολείο

Posted: 30 Aug 2012 06:45 AM PDT

Προετοιμάστε το παιδί σας για αρμονική επιστροφή στο σχολείο

Το καλοκαιράκι τέλειωσε και τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

H μετάβαση από τον Αύγουστο στην επιστροφή στο σχολείο, είναι κάτι δύσκολο και μερικές φορές και επώδυνο για τους μικρούς μας φίλους. Τα μπάνια, η ξενοιασιά και οι βόλτες τελειώνουν και αρχίζουν οι υποχρεώσεις και το διάβασμα. Όσο αστείο και αν σας φαίνεται που το πιτσιρίκι σας κάνει μούτρα όταν επιστρέφετε στην πόλη, προσπαθείστε με απλούς τρόπους να το προετοιμάσετε για τη νέα χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών.

Ήδη από τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου αρχίστε να του μιλάτε για την αλλαγή στο πρόγραμμά του και για τα νέα δεδομένα στη ζωή του. Οργανώστε την καθημερινότητά του και μιλήστε του για νέες δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να ασχοληθεί από Σεπτέμβρη. Αναλύστε με το παιδί σας τους στόχους του για το νέο σχολικό έτος και ενδιαφερθείτε στην πράξη για την πρόοδο και γενικά τη σχολική του ζωή.

Εννοείται ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η αγορά των νέων σχολικών ειδών κάτι που ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα παιδιά. Αν το πορτοφόλι σας δεν σηκώνει την αγορά μίας νέας τσάντας, μπορείτε να αγοράσετε νέα τετράδια, μολύβια, στιλό ή οτιδήποτε άλλο θα του φτιάξει το κέφι και θα το παρακινήσει να ασχοληθεί με το διάβασμα και με τα νέα του βιβλία γενικότερα.

Φυσικά, εκτός από υλική, η στήριξή σας θα πρέπει να είναι και ψυχολογική καθώς θα πρέπει να συζητήσετε μαζί του και να του δείξετε ότι το εμπιστεύεστε απόλυτα όσον αφορά στις επιδόσεις του και γενικότερα στη σχολική του συμπεριφορά. Καλή αρχή...

Διαβάστε επίσης:

To πιο μοδάτο παιδικό καροτσάκι από την Boogaboo και τους Viktor & Rolf (βίντεο)

Επιστροφή στα Θρανία!

Τι τοξικούς κινδύνους κρύβει το σπίτι για τα παιδιά μας;

Ποιο ζευγάρι επέλεξε να μείνει σε αυτό το μέρος για διακοπές;

Posted: 30 Aug 2012 06:20 AM PDT

 Ποιο ζευγάρι επέλεξε να μείνει σε αυτό το μέρος για διακοπές;

Έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο κατά καιρούς και φέτος το καλοκαίρι πέρασαν και από τα ελληνικά νησιά.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr.

Stella McCartney The Print Collection

Posted: 30 Aug 2012 04:20 AM PDT

Stella McCartney The Print Collection

Το αγαπημένο άρωμα Stella Eau de Parfum σε 3 νέες, συλλεκτικές εκδοχές.

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Κι όμως είναι η…

Posted: 30 Aug 2012 08:15 AM PDT

Κι όμως είναι η…

Μια από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη.

Κάθε της τραγούδι είναι επιτυχία, ενώ οι προσωπικές της περιπέτειες απασχολούν εκατομμύρια κόσμο. Είναι γνωστή, εκτός από τα τραγούδια και τις ταινίες της, για το ιδιαίτερο της σώμα, κυρίως για... τα οπίσθιά της.

Όταν χορεύει, καθηλώνει τους θαυμαστές της, ενώ κάθε της εμφάνιση είναι συνυφασμένη με παραληρήματα. Δεν είναι άλλη από την Τζένιφερ Λόπεζ, της οποίας η εικόνα τότε, δεν προμήνυε με τίποτα, το εντυπωσιακό σήμερα!

Δέκα ανεξήγητα φαινόμενα

Posted: 30 Aug 2012 07:57 AM PDT

Δέκα ανεξήγητα φαινόμενα

Όσα δεν μπορεί να εξηγήσει η επιστήμη...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Γέμισαν το αυτοκίνητό του με… post-it

Posted: 30 Aug 2012 05:11 AM PDT

Γέμισαν το αυτοκίνητό του με… post-it

Μια φάρσα σε συμπαίκτη τους ήθελαν να κάνουν οι παίκτες της Σέλτικ. Τι έκαναν;

Τον… «χτύπησαν» εκεί που θα πονούσε περισσότερο. Στο αυτοκίνητό του. Πήραν λοιπόν αρκετά… πακέτα με post-it και τα κόλλησαν σε κάθε εκατοστό του αυτοκινήτου. Έπειτα έβγαλαν μια φωτογραφία με το κατόρθωμά τους και την ανέβασαν στο twitter. Ο λόγος για τους Joe Ledley και Kris Commons που έκαναν φάρσα στον Mohamed Bangura.

24ωρη απεργία στην «Καθημερινή»

Posted: 30 Aug 2012 08:14 AM PDT

24ωρη απεργία στην «Καθημερινή»

Με ανακοίνωση κηρύχτηκε απεργία στην «Καθημερινή».

Με απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ κηρύχθηκε 24ωρη απεργία από τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Αυγούστου 2012 έως τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, 31 Αυγούστου 2012, όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, έξι τεχνικών και δύο διοικητικών υπαλλήλων, που απολύθηκαν ύστερα από μακρόχρονη προσφορά τους στην εφημερίδα.

Οι Ενώσεις δηλώνουν ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αγωνιστούμε διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία που με τρόπο εκδικητικό, αυταρχικό, παράνομο και καταχρηστικό στερεί η εργοδοσία της εφημερίδας από τους συναδέλφους μας.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές