Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


E.ΜΕΛΕΤΗ: Ανακαλύψαμε πώς ήταν μωρό

Posted: 08 Jul 2012 03:15 PM PDT


http://www.radar.gr/media/k2/items/cache/eb9111e6f289d3416d3e10233573274f_M.jpgΠώς ήταν ως μπέμπα η δημοφιλής παρουσιάστρια...

Ήταν φυσική ξανθιά από μικρή ή με τη βοήθεια πλέον των χρωμοσαμπουάν μας συστήνεται ως ξανθιά για τηλεοπτικούς λόγους;

Δες μια συλλεκτική φωτογραφία της σε ηλικία μόλις 2 χρόνων.

Κουκλίτσα από μικρή και -όπως διαπιστώνετε κι εσείς- ε, ναι, η Ελεονώρα είναι φυσική ξανθιά!



radar.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

30 σφήκες εξολοθρεύουν 30.000 μέλισσες!

Posted: 08 Jul 2012 03:10 PM PDT

Η Ασιατική ή Ιαπωνική σφήκα
– γίγας, όλο και συχνότερα επιτίθεται στις Ευρωπαϊκές μέλισσες και τα μελίσσια. Δείτε το συναρπαστικό αυτό βίντεο της οργανωμένης τους επίθεσης...Είναι ίσως ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ευρωπαϊκής μέλισσας. Η επιδρομή των γιγαντιαίων Ασιατικών σφηκών, μπορεί να εξολοθρεύσει μια αποικία… από ένα ολόκληρο μελίσσι!



Αρκούν μόνο 30 ασιατικές γιγαντιαίες σφήκες να εισβάλουν στην αποικία, να ...

εξολοθρεύσουν μια προς μια τις μέλισσες και να γευτούν τη χαρά της νίκης μέσα στις κυψέλες!



Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε ακριβώς τη μάχη αυτή. Καμία μέλισσα δεν επιβίωσε! Έπεσαν όλες μια προς, μια για να υπερασπιστούν την κυψέλη τους.



Η Ασιατική ή Ιαπωνική σφήκα – γίγας, όλο και συχνότερα επιτίθεται στις Ευρωπαϊκές μέλισσες και τα μελίσσια.



Στην αρχή αναφέρει το Iatropedia.gr, η σφήκα – ανιχνευτής εντοπίζει το μελίσσι και με τις φερομόνες της καθοδηγεί τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται κάπου εκεί κοντά, για να επιτεθούν.



Δείτε αυτήν ακριβώς την επίθεση:




enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΔΕΙΤΕ: Τα 10 πιο ξεχωριστά ταξί στον κόσμο

Posted: 08 Jul 2012 03:06 PM PDT


Ένα από τα σταθερά στοιχεία
αυτού του κόσμου, που δε θα πάψει ποτέ να υπάρχει, είναι τα ταξί...

Αλλά ταξί από ταξί διαφέρει ανά την υφήλιο…



Πραγματικά, τα ταξί είναι μια από τις βασικές σταθερές αυτού του πλανήτη. Όπου και να πας τα βρίσκεις μπροστά σου, είτε τα αναζητάς είτε όχι.

Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι γι' αυτούς τους πανταχού παρόντες μεταφορείς ανθρώπων. Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου διεθνώς, ανεβάζει τα κόμιστρα, ενώ οι διάφορες «ενοχλητικές» κυβερνήσεις είναι αποφασισμένες να οδηγήσουν τα κλασσικά μοντέλα ταξί -λόγω περιβαλλοντικών επιπτώσεων- σε αναγκαστική αποστρατεία.


Πριν λοιπόν συμβεί το αναπόφευκτο κι έχουμε παντού στον πλανήτη ένα βαρετό στρατό από ολόιδια, φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά λιγότερο φιλικά προς τα μάτια μας ταξί, ας ρίξουμε μια ματιά στο top 10 των ταξί σε διεθνές επίπεδο, όπως παρουσιάζονται στο cnngo.com…


Σκαραβαίοι VW – Πόλη του Μεξικού


Σε όλους αρέσουν οι Σκαραβαίοι, εξ' ου και η πρώτη μας αναφορά γίνεται δικαιωματικά στα μεξικάνικα «vochos». Στην πραγματικότητα ωστόσο, πρόκειται για ζωντανές μηχανές παραγωγής καυσαερίου.


Πιθανώς να απολαμβάνετε να στριμώχνεστε σε μια μικρή θεσούλα, αλλά αν πέσετε σε μη δηλωμένο ταξί, μπορεί να σας ληστέψουν υπό την απειλή μαχαιριού.


Φιλοδώρημα εάν… ο οδηγός έχει αφαιρέσει το μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού για να έχετε πιο πολύ χώρο για τα πόδια σας.


VW Jettas - Σαγκάη


Δεν υπάρχει τίποτα το τρομερά γοητευτικό γύρω από το «στόλο» των VW Jettas της Σαγκάης και πολλοί αναρωτιούνται πραγματικά τι ρόλο παίζει το συνήθως πανβρώμικο παρμπρίζ για τους Κινέζους ταξιτζήδες.


Το να τρυπώσεις όμως σε ένα τέτοιο ταξί και να διασχίσεις τις νέες, ταχείας κυκλοφορίας λεωφόρους της Σαγκάης, είναι σίγουρα μια εμπειρία. Φθηνή, γρήγορη και ελαφρώς βρώμικη!


Φιλοδώρημα εάν… ο οδηγός σας φτάσει στον προορισμό σας χωρίς να καβαλήσει το πεζοδρόμιο.


Πόρσε - Μόσχα




Φωτογραφία: http://en.wikipedia.org
Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σε σκάφη, ελικόπτερα και ταξί-λιμουζίνες για το οικονομικά πιο εύρωστο 5% του πληθυσμού. Αλλά στη Μόσχα έχει ακόμη μεγαλύτερη λογική το να έρχεται να σε παραλαμβάνει σαν ταξί μια Πόρσε. Μιλάμε για την πρωτεύουσα της Ρωσίας, της χώρας όπου οι ολιγάρχες του πλούτου έχουν λεφτά για «πέταμα», άρα η «σημαία» που αντιστοιχεί σε 95 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, δεν τους πέφτει και πολύ βαριά στο στομάχι... Πιο φθηνές επιλογές υπάρχουν, αλλά μιλάμε για τη Μόσχα, οπότε μη φανταστείτε και πολύ πιο φθηνές.

Φιλοδώρημα εάν… Δε χρειάζεται εάν. Στρογγυλέψτε τα 95 δολάρια (ή τα ευρώ ή τα ρούβλια τέλος πάντων) σε 100.


Toyota Crown Comforts – Χονγκ Κονγκ


Με διαχωρισμό που έχει σημασία, ανάμεσα σε κόκκινα, πράσινα και μπλε, τα ταξί του Hong Kong έχουν ένα άρωμα παιχνιδούπολης και με αντίστοιχες τιμές.


Οι οδηγοί θα πήγαιναν οπουδήποτε για ένα γρήγορο δολαριάκι, ακόμα και στο μέσον εξελισσόμενου τυφώνα. Δεν πάνε όμως στην περιοχή Discovery Bay, όπου η χλιδή είναι τέτοια που ο μέσος άνθρωπος δε μπορεί ούτε να πλησιάσει.


Φιλοδώρημα εάν… ο κλιματισμός του είναι φυσιολογικός, δηλαδή αν δε ρίχνει τη θερμοκρασία υπό το μηδέν.


Tuk-tuks - Μπανγκόγκ




Τα μοτοταξί δεν υπάρχουν μονάχα στη Μπανγκόγκ και δεν αποτελούν τοπική εφεύρεση, αλλά, όπως συμβαίνει και με πολλά άλλα πράγματα, όπως τα energy drinks και διάφορα trick του Πινγκ Πονγκ, η Ταϊλάνδη τα διεκδικεί σαν δικά της.

Ο ανταγωνισμός από τα –σίγουρα πιο ασφαλή- τετράτροχα ταξί, τα απείλησε σημαντικά, αλλά η αλήθεια είναι πως πιθανότατα τα μοτοταξί tuk-tuk θα επιβιώσουν για πολλά χρόνια ακόμη.


Φιλοδώρημα εάν… ο οδηγός, σας οδηγήσει στον προορισμό σας χωρίς να διαλύσει στο διάβα του ναούς, μαγαζιά με ψεύτικα στολίδια και ραφεία.


BMW - Νυρεμβέργη


Εάν οι γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι που δεν έχουν όριο ταχύτητας σας μοιάζουν «χλιαροί» και «αργοί», μπορείτε να ναυλώσετε ένα ταξί – πύραυλο BMW που θα σας μεταφέρει σε απίστευτους χρόνους στην περιοχή Nürburgring Grand Prix της Νυρεμβέργης. Το ότι θα πληρώσετε μια μικρή περιουσία γι' αυτό, είναι λεπτομέρεια… ή τέλος πάντων, εξαρτάται από το βαλάντιό σας.


Φιλοδώρημα εάν… καταφέρετε να κρατήσετε αυτό που πήρατε για να φάτε στη διαδρομή, στα πόδια σας και δε το δείτε να γίνεται ένα με τα παπούτσια σας.


«Ambassadors» - Ινδία




Άλλο ένα απομεινάρι άλλης εποχής, το Ambassador έχει βγει από την γραμμή παραγωγής κι έχει περάσει στην τάξη των ταξί από το… 1948. Μια αντίσταση στον εξορθολογισμό από μόνα τους, τα συγκεκριμένα οχήματα με τις εκλεκτές καμπύλες, τον ειδικά ψηλό ουρανό για να χωράει το τουρμπάνι και το ράδιο μόνιμα συντονισμένο σε Hindi pop άσματα, έχουν αγαπηθεί από γενιές και γενιές Ινδών.

Φιλοδώρημα… εάν έχετε ήδη δώσει φιλοδώρημα σ' αυτόν που σας βρήκε το ταξί και σε εκείνον που σας φόρτωσε μέσα τη βαλίτσα, μάλλον θα ανακουφιστείτε ακούγοντας ότι οι Ινδοί ταξιτζήδες δεν περιμένουν φιλοδώρημα…


Αντίκες - Κούβα


Αποκλεισμένοι από την παραμικρή εισαγωγή αυτοκινήτου (αν και αυτό σύντομα θα αλλάξει), οι πολυμήχανοι Κουβανοί έχουν μηχανευτεί δεκάδες μεθόδους για να κάνουν τις προεπαναστατικές Buick και Cadillac να ζήσουν τόσο… πολύ, όσο και ο Fidel Castro.


Τα πιο πολλά ταξί είναι αδήλωτα και γι' αυτό μπορούν και να σε υπερχρεώσουν αλλά και να υπερφορτωθούν χωρίς πρόβλημα.


Φιλοδώρημα εάν… δεν πέσει τίποτα κάτω.


Κίτρινα Ταξί – Νέα Υόρκη




Με τις οκτακύλινδρες μηχανές τους κρυμμένες κάτω από το αμάξωμα, δεν είναι παράδοξο που οι νεοϋορκέζοι ταξιτζήδες οδηγούν τα Crown Vics τους σα να τους κυνηγάει η εφορία. Παρ' όλα αυτά, οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Τα κίτρινα ταξί έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση καυσίμου, γι' αυτό και σύντομα θα αντικατασταθούν από φιλικά προς το περιβάλλον Nissan. Φυσικά, θα συνεχίσουν να είναι κίτρινα σα το edam, αλλά θα έχουν πια εκείνη την ιδιαίτερη μυρωδιά του νεοϋορκέζικου ταξί;


Φιλοδώρημα εάν… βρείτε ταξί να σας παραλάβει βόρεια του Central Park, το φιλοδώρημα πρέπει να είναι αυτονόητο και μεγάλο.


Μαύρα ταξί - Λονδίνο


Με επίσημη ονομασία «Hackney carriages», τα μαύρα ταξί του Λονδίνου κουμαντάρονται από μια ειδική φυλή ανθρώπων. Στ' αλήθεια, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι η απόλυτα λεπτομερής γνώση του απερίγραπτα περίπλοκου δικτύου 25.000 δρόμων, τους μεγαλώνει τον εγκέφαλο!


Ευτυχώς, σε αυτούς τους μαύρους Λεβιάθαν υπάρχει μπόλικος χώρος για να βολευτούν μέχρι και 5 επιβάτες με τις αποσκευές τους.


Φιλοδώρημα εάν… ο οδηγός σας οδηγήσει από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να σας διηγηθεί όλη την ιστορία της ζωής του, τις απόψεις του για το σύμπαν αλλά και για τα έργα που γίνονται στον τάδε δρόμο του Λονδίνου.






clickatlife.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Ένας Έλληνας στο πλευρό του Σουμάχερ

Posted: 08 Jul 2012 03:00 PM PDT


O Έλληνας που σχεδιάζει τα χειριστήρια και την καμπίνα της Φόρμουλα του Σουμάχερ
Είναι 24 ετών σπούδασε αεροναυπηγική και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα...


Βρέθηκε δίπλα στο ίνδαλμα του, τον Μάικλ Σουμάχερ και μάλιστα έχει αναλάβει την ευθύνη να σχεδιάζει την καμπίνα και τα χειριστήρια που κρατά ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1.



Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης είναι ένας από τους βασικούς σχεδιαστές του μονοθέσιου του Σουμάχερ. Μετά από τρία χρόνια παραμονής στο σχεδιαστικό τμήμα άλλης εταιρείας, κατέληξε στην ομάδα του μεγάλου πρωταθλητή και γεμάτος περιφάνεια δηλώνει στην Espresso:



Αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρός. Αγαπούσα τους αγώνες αυτοκινήτων και έτρεξα σε πολλά πρωταθλήματα σε πίστες καρτ, όπου κατέκτησα αρκετά μετάλλια. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούσα στενά τους αγώνες της Φόρμουλα 1. Έτσι, από μικρός ήθελα να βρω μια δουλειά που να είμαι κοντά στη Φόρμουλα και τα κατάφερα.



Με τι ακριβώς ασχολείται;



Η δική μου ευθύνη είναι να σχεδιάζω αυτό που λέμε εσωτερική κονσόλα, την καμπίνα και τα χειριστήρια που έχει δίπλα του ο οδηγός και τα οποία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου, αλλά έχω δουλέψει και στην μπροστινή αεροτομή.



tsantiri.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Τυφλός μαθητής έσπασε τα κοντέρ στις Πανελλαδικές

Posted: 08 Jul 2012 02:56 PM PDT


Ο νομός Λέσβου είχε να επιδείξει πολλούς επιτυχόντες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις...


ωστόσο η περίπτωση του Στρατή Εγγλέζου χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς.



Ο τυφλός μαθητής του Λυκείου Παμφίλων, αρίστευσε καθώς "έγραψε" 20 σε όλα τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης διεκδικώντας μια θέση στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.



Το όνειρό του, όμως, ήταν να σπουδάσει Γεωπόνος, αφού η αγάπη του για τη φύση είναι μεγάλη.



«Το Γεωπονικό ήταν πρώτη επιλογή μου, επειδή μου άρεσε να ασχολούμαι από μικρός με το χώμα, τα λουλούδια και τα λαχανικά, αλλά δεν με δέχονταν», λέει. «Θα σπουδάσω Παιδαγωγική. Δεν περιμένω να δυσκολευτώ σε κάτι, αφού ξέρω και άλλα παιδιά σαν εμένα που σπουδάζουν εκεί και τα έχουν καταφέρει», λέει ο Στρατής.



Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν αντιμετώπισε όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν άλλωστε μαθητής του «άριστα» καθ' όλη τη διάρκεια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής του.



Την Παρασκευή , ο δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Κορδώνη, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Στρατή Εγγλέζο, τον οποίο συνεχάρη θερμά για τη σπουδαία αριστεία του, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Παμφίλων.



Τον άριστο μαθητή συνόδευαν οι γονείς του, Βασίλης και Ταξιαρχούλα, και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος, στους οποίους ο δήμαρχος Λέσβου ανακοίνωσε ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 11 Ιουλίου 2012, θα προτείνει τη βράβευση του Στρατή, καθώς επίσης και να υποστηριχθεί η υποψηφιότητά του για βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών, λόγω και της ιδιότητάς του ως ΑΜΕΑ.



protothema.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!

VIDEO: Είναι όλοι τους χάλια από το ποτό..Τρελό γέλιο!!!!!

Posted: 08 Jul 2012 02:50 PM PDT


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2Mdv3_s1zd1VW116WmRnFB7tANBLgMpK66Fhy5bx7g8ZIpWnhyM2AzB_NAkaNbdrbP1MXWPLGhzxgufDtjh4yk8Ks99Y4Y1eM10RCrrnVGC6hosxuG6yzC4Rhi6tyCJ0i6LMLgP4F7Oc/s400/drunk+people.jpgΔείτε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά βιντεάκια με μεθυσμένους...


Τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε.ΠΡΟΣΟΧΗ:Θα πεθάνετε στο γέλιο!!!!!











Σου άρεσε???Δες και το επόμενο!!!!











Αν αντέχεις ακόμα δες και το τελευταίο.....









frappedoupoli.blogspot.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΔΕΙΤΕ: Το ζευγάρι με τα περισσότερα τατουάζ!

Posted: 08 Jul 2012 02:45 PM PDT


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXmBZrLtJieUJa0kGZaBVQZPcQ9p9JKVN4cDhOuS82_UMjEgzI_IR-xJ856X_TqGi0JqQuMvbgf4WU1YEYSHWURgXMTLxhlffoRLs8fQz_-SUQxAk6rsZhhH_cWvl-4Vu0LPMbBZLTIbve/s1600/kamikazi+(3).jpgΗ 41χρονη Jacqui Moore, μητέρα δύο
παιδιών, δεν είχε ούτε ένα τατουάζ στο σώμα της μέχρι το 2003...

οπότε χώρισε με το σύζυγό της και αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο μπράτσο, συμβολικό της νέας της ζωής μετά από 7 χρόνια γάμου. Πηγαίνοντας στο στούντιο τού tattoo artist Andreas Moore άλλαξε ολόκληρη η ζωή της, καθώς έχει πλέον το 85% του σώματός της καλυμμένο με τατουάζ, όπως ακριβώς και ο τωρινός σύντροφός της.

Και ευελπιστεί να το καλύψει 100%! «Οι άνθρωποι γύρω μου -γνωστοί και άγνωστοι- μου συμπεριφέρονται διαφορετικά. Άλλοι με κοιτάζουν με περιέργεια, κάποιοι γελάνε και ορισμένοι μου λένε ότι μοιάζω αηδιαστική!», λέει η Jacqui και συμπληρώνει: «Εγώ, όμως, είμαι περήφανη για το σώμα μου – το βλέπω σαν ένα έργο τέχνης. Άλλωστε χρειάστηκε πολύς κόπος και αρκετός πόνος για να φτάσω στο επίπεδο αυτό».



 



Η Jacqui έχει επάνω της διάφορα σχέδια, από πεταλούδες, αράχνες και λουλούδια μέχρι γράμματα και εικόνες, όλα συμβολικά για την ίδια.Όσο για το κόστος; Πάνω από 13.000 λίρες διέθεσε η Jacqui Moore προκειμένου να ολοκληρώσει αυτό το απίστευτο ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης στο σώμα της μέσω των τατουάζ, κι ακόμη έχει αρκετό δρόμο!




Έτσι ήταν η Jacqui πριν μερικά χρόνια...






perierga.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Η εικόνα με την ξανθιά που φωνάζει το ασανσέρ κάνει το γύρο του facebook

Posted: 08 Jul 2012 02:40 PM PDT



Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει μια εικόνα με...



δύο κοπέλες βγαλμένες από τα κλασσικά ανέκδοτα για τις ξανθιές... Δείτε τη:



dexiextrem



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Τα βατράχια διέκοψαν την παράσταση στην Επίδαυρο

Posted: 08 Jul 2012 02:35 PM PDT


Επεισοδιακά ξεκίνησε φέτος το
Φεστιβάλ Επιδαύρου με ένα περιστατικό που κανένας δεν μπορούσε να περιμένει. Την ώρα που στη σκηνή βρίσκονταν οι πρωταγωνιστές Αιμίλιος Χειλάκης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επικράτησε αναταραχή στο κοινό, με τους ηθοποιούς να μην....


μπορούν να συνεχίσουν. Ο λόγος είναι ότι ένα σμήνος από εκατοντάδες βατράχους που… επιτέθηκαν στους θεατές. Επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η παράσταση.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, συνεχίστηκε η πλοκή επί σκηνής με απόλυτη επιτυχία.
radar

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής του πλανήτη

Posted: 08 Jul 2012 02:30 PM PDT


Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και η
τιμή του υπολογίζεται στα 300 ευρώ συνολικά για τις υπηρεσίες που παρέχει. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πορνείο της Αυστραλίας με έδρα το Σίδνεϊ το οποίο κέρδισε έφεση που είχε κάνει σε περσινή δικαστική απόφαση που του απαγόρευε δημιουργία και άλλων χώρων, υποστηρίζοντας....


πως ήταν ήδη πολύ μεγάλο, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του, την επέκτασή του.

Το εν λόγω πορνείο, που όπως είπε η δικαστής είναι «καλύτερο από τα περισσότερα», έλαβε το πράσινο φως για μια επέκταση ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το σχέδιο προβλέπει περισσότερα δωμάτια, ακόμα και για γκρουπ και τραπέζια μπιλιάρδου.

Να σημειωθεί ότι το Stiletto λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου εκτός απο τα Χριστούγεννα, και οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως ανάμεσα στους πελάτες τους είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μεγάλοι αθλητές. Στην Αυστραλία η πορνεία δεν επιτρέπεται σε όλες τις πόλεις και για παράδειγμα σε περιοχές όπως οι Βόρειες Επαρχίες είναι απαγορευμένη.
koutipandoras.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

«Η Βίκυ μου είναι αθώα, να πληρώσει ο Ακης, αν έφταιξε»

Posted: 08 Jul 2012 02:24 PM PDT


Η πεθερά του πρώην υπουργού σπάει
τη σιωπή της, παίρνει για πρώτη φορά ανοιχτά αποστάσεις από τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τις δραστηριότητές του και δηλώνει: «Εκείνος πρέπει να κάτσει στη φυλακή, αν έχει κλέψει. Η κόρη μου όμως δεν έχει καμία ευθύνη». Η κυρία Γεωργία Σταμάτη ρίχνει το....


γάντι στον άντρα της κόρης της, καλώντας τον να αναλάβει τις ευθύνες του. Μιλάει για τη ζωή της Βίκυς στη φυλακή και καλεί τους δικαστές να σκεφτούν ότι υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, το οποίο αυτή τη στιγμή μεγαλώνει η ίδια. Ξεσπαθώνει ακόμη κατά εκείνων που παρουσιάζουν την κόρη της να έχει κάνει στο παρελθόν πολυτελή ζωή και να ξόδευε αλόγιστα λέγοντας: «Η Βίκυ ήταν… όνομα ως σύζυγος υπουργού και άρα δικαιούτο να έχει και κάποια πραγματάκια»…

Η κυρία Σταμάτη μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη, καλούνται να αναθρέψουν τον πεντέμισι χρόνων εγγονό τους, Ακη, ζώντας τους τελευταίους μήνες απομονωμένοι στο χωριό Ζέλι Φθιώτιδας.

«Η κόρη μου δεν διέπραξε κανένα έγκλημα. Αν ο Τσοχατζόπουλος έχει μυστικά, να τα βγάλει μόνος του. Να γίνει δικαστήριο, να δικαστεί και να φυλακιστεί αν έχει πράξει άσχημα. Η κόρη μου δεν έφταιξε σε τίποτα. Είναι αθώα. Είναι εγκληματικό που έκλεισαν μέσα, άδικα, μια μάνα με ένα μικρό παιδί χωρίς να φταίει σε τίποτα. Το παιδί της υποφέρει. Εχει γίνει πουθενά αλλού αυτό το πράγμα; Ούτε στα παραμύθια δεν γίνεται αυτό», λέει στο «ΘΕΜΑ» η κυρία Σταμάτη.

Η ίδια έσπευσε να σχολιάσει θετικά την πρόσφατη γραπτή δήλωση του γαμπρού της με την οποία πήρε όλες τις ευθύνες πάνω του και ζήτησε ξανά την αποφυλάκιση της συζύγου του. «Καλώς έκανε αυτή τη δήλωση. Είναι σωστό αυτό που λέει ο άντρας της κόρης μου. Πρέπει να πάρει πάνω του την ευθύνη για να βγει η Βίκυ. Καλά μιλάει ο άνθρωπος. Τι ξέρει η κόρη μου για το τι έκανε αυτός που ήταν 30 χρόνια υπουργός; Χωρίς να είναι πουθενά αναμιγμένη, είναι κλεισμένη εκεί μέσα. Τι σημασία έχει αν είναι η σύζυγός του; Δεν είναι κρίμα από τον Θεό που είναι στη φυλακή; Υπάρχει Θεός. Αμα δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει Θεός. Θα τα περάσουν διπλά και τρίδιπλα αυτά που έχουν κάνει».

Η κυρία Σταμάτη αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε η κόρη της μέσα από τη φυλακή, σχετικά με το πώς ζούσε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ζωή της ήταν ίδια με αυτή της μέσης Ελληνίδας. Οπως λέει, ζούσε όπως άξιζε να ζει μια γυναίκα υπουργού.

«Σαν μια μέση Ελληνίδα έζησε η Βίκυ. Ηταν στο σπίτι της και μεγάλωνε το παιδί της. Δεν ήταν καμιά αριστοκράτισσα, ούτε το έπαιζε αρχοντοκυρία. Μπορείτε να ρωτήσετε για να μάθετε. Δηλαδή, θέλατε να μην είχε τίποτα η κόρη μου που ήταν και κάποιο όνομα;», λέει η κυρία Σταμάτη.

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα γύρω από τις σπατάλες της κόρης της, αναφέρει ότι, όπως κάθε κορίτσι, ήθελε να έχει τις ανέσεις της. «Και εσύ έχεις αγοράσει έπιπλα και κουρτίνες για το σπίτι σου, όπως όλες οι νέες κοπέλες. Ετσι έκανε και αυτή: πήρε πράγματα, έπιπλα και κουρτίνες. Ολες οι νέες έχετε. Η κόρη μου να μην είχε τίποτα; Αυτά έχουν να πουν; Για τις κουρτίνες και τα έπιπλα; Ντροπή! Ντροπή και άδικο μεγάλο! Η κόρη μου δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Εδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της. Οπως και εσείς οι άλλες. Και το παίζετε κυρίες. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί με τα λεφτά που έχει. Υπάρχουν γυναίκες που δουλεύουν με μεροκάματο και τα έχουν όλα στο σπίτι τους. Ετσι έκανε και αυτή, όπως όλες οι γυναίκες. Και μαγείρευε και σιδέρωνε και έπλενε και δούλευε. Και στον άντρα της ήταν σωστή. Δεν έδωσε δικαίωμα πουθενά και σε κανέναν. Δεν πρέπει να τα συζητάμε αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή και μεγάλη αδικία. Υπάρχει Θεός και όλα εδώ πληρώνονται».
protothema

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

"Μείναμε στην περηφάνια της καταγωγής μας, χάσαμε το μέτρο σε πολλά επίπεδα"

Posted: 08 Jul 2012 02:20 PM PDT


Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της
περιοδείας, που η ίδια χαρακτηρίζει ως κομμάτι του εαυτού της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά για την οικονομική κρίση, την κατάσταση στη χώρα μας, τις ανθρώπινες αρετές, τη φιλία και αποκαλύπτει τα κρυφά κομμάτια της προσωπικότητας της. «Ζούμε μια....


απίστευτη κρίση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Ζούμε πάνω σε μια κινούμενη άμμο. Από την άλλη χρειάζεται να κάνουμε μια βαθιά αυτοκριτική. Είμαστε συνυπεύθυνη γι' αυτό που μας έχει συμβεί. Μείναμε στην περηφάνια της καταγωγής μας, χάσαμε το μέτρο σε πολλά επίπεδα. Άλλωστε το να αισθάνεσαι υπερήφανος δε σε κάνει υπεράνω των άλλων», δήλωσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Για το θέμα της εμφάνισης της αλλά και του lifestyle η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε χαριτολογώντας: «Αυτή την εποχή δεν έχουμε στην Ελλάδα ούτε star… ούτε system…» και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην ακολουθώ ένα συγκεκριμένο lifestyle και να πηγαίνω στη Μύκονο αλλά με απασχολεί η εμφάνιση μου.»

Η φιλία για την διαχρονική φωνή της Ελλάδας είναι στην ουσία «…να έχεις έναν εξομολογητή». Είναι σημαντικοί οι φίλοι για να μπορείς να τους εμπιστευτείς πολύ βαθιά σου πράγματα, αλλά οι φιλίες δεν είναι εύκολες σε κανένα χώρο, δήλωσε η ίδια, παρά το γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου έχει δημιουργήσει κάποιες σταθερές φιλίες.

Η γενναιοδωρία και η γενναιοψυχία είναι πολύ σπουδαίες αρετές για την ίδια, «…με τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίζεις την εξουσία, την πολιτική, αλλά και τα παιδιά, τους φίλους και τους συνεργάτες σου», ενώ επιλέγει τη φύση για να ηρεμεί γιατί όταν έρχεται σε απόλυτη αρμονία μαζί της, χειρίζεται τα πράγματα καλύτερα.

Τέλος για τη συνεργασία της με το Μπάμπη Στόκα που θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι δήλωσε: «Επιθύμησα μια συνεργασία με αρσενική ψυχή και βγαίνω με το Μπάμπη με πολλή χαρά και πολλή αγάπη. Είναι εξαιρετικός και επί σκηνής και εκτός σκηνής.»


Πηγή: Glam

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Σκότωσαν τον μάγειρα επειδή αργούσε η παραγγελία τους

Posted: 08 Jul 2012 02:15 PM PDT


Ένας άτυχος μάγειρας από το Λος
Άντζελες έπεσε νεκρός από σφαίρες πελατών, επειδή αργούσε η παραγγελία τους. Πρόκειται για τον Ραούλ Λόπεζ ο οποίος...


δέχθηκε τα πυρά των πελατών του, όταν τους ζήτησε να φύγουν από το εστιατόριό του. Είχε προηγηθεί έντονη διαμαρτυρία από πλευράς των πέντε δραστών, επειδή το φαγητό που είχαν παραγγείλει καθυστερούσε να φθάσει στο τραπέζι τους.

Ο Ραούλ δεν άντεξε την συμπεριφορά τους και τους ζήτησε να φύγουν, όμως εκείνοι έβγαλαν όπλα και τον σκότωσαν.
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_6801.html
Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Πέρασαν τους αστυνομικούς για στρίπερ & όρμηξαν να τους γδύσουν

Posted: 08 Jul 2012 02:09 PM PDT


Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι αστυνομικοί που μετέβησαν σε μπαρ στην πόλη Ντάργουιν της βόρειας Αυστραλίας ύστερα από...


καταγγελία για καυγά. Στο μπαρ βρισκόταν μια...

παρέα γυναικών που γιόρταζε το μπάτσελορ μιας κοπέλας από την παρέα. Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο μαγαζί τους πέρασαν για τους στριπερ που είχαν κλείσει και έτσι όρμηξαν καταπάνω τους. Όπως δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας, οι γυναίκες είχαν καταφέρει να βγάλουν τα πουκάμισά τους αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να διασώσουν την... αξιοπρέπειά τους. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί δεν προτίθενται να κινηθούν νομικά ενώ κι επίσημα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος κάποιου σε σχέση με το περιστατικό.



ΠΗΓH: pamepreveza.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Μυστηριώδης εκατομμυριούχος μοιράζει χρήματα, με αντάλλαγμα… μια καλή πράξη

Posted: 08 Jul 2012 02:05 PM PDT


Μια πρωτότυπη φιλανθρωπική πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει ένας μυστηριώδης εκατομμυριούχος με...


έδρα το Λονδίνο, ο «μίστερ Λάκι» όπως αποκαλείται, ο οποίος μοιράζει χρήματα ζητώντας ως αντάλλαγμα.. από τους ευεργετηθέντες να φωτογραφηθουν και -το κυριότερο- να κάνουν κάτι καλό με τα λεφτά που τους δίνει.



Τι ακριβώς κάνει ο «Μίστερ Λάκι»; Πολύ απλά, κυκλοφορεί στο Λονδίνο και συναντά τυχαίους ανθρώπους σε καφετέριες ή στο Μετρό. Τους εξηγεί την πρωτοβουλία του και τους ζητά να του πουν τι θα έκαναν αν τους έδινε 1000 λίρες. Αν του αρέσει αυτό που θα ακούσει, τότε τους δίνει τα χρήματα και φωτογραφίζει τον «τυχερό».



Ο εκατομμυριούχος, που θέλει να μείνει ανώνυμος, έχει δημιουργήσει τον διαδικτυακό τόπο we-are-lucky.com όπου εξηγεί την πρωτοβουλία του και δημοσιεύει φωτογραφίες των ανθρώπων που ευεργέτησε. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στα «ΝΕΑ», μια δημοσιογράφος των Times του Λονδίνου εντόπισε και συνάντησε τον φιλάνθρωπο εκατομμυριούχο ο οποίος κάθε άλλο παρά εκκεντρικός είναι. Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο λόγος που ονόμασε την πρωτοβουλία του wearelucky -δηλαδή «είμαστε τυχεροί»- είναι διότι και ο ίδιος αισθάνεται τυχερός που εργαζόμενος στο εξωτερικό κατάφερε να μαζέψει τόσα χρήματα ώστε να παραιτηθεί από όλα το 2011 και να ξανασκεφτεί τα πάντα, και τη ζωή του.



«Στην αρχή τα χρήματα ήταν μεγάλο βάρος για εμένα» είπε στη δημοσιογράφο ο ανώνυμος εκατομμυριούχος που τονίζει ότι δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θα κάνει με τα εκατομμύριά του, αν θα τα έδινε σε φιλανθρωπίες σε φτωχές χώρες ή αν θα βοηθούσε τους φτωχούς της Βρετανίας. Τελικά του ήρθε η ιδέα του wearelucky.com.



Στην ιστοσελίδα αυτή, ο φιλάνθρωπος εκατομμυριούχος δημοσιεύει την φωτογραφία αλλά και την «καλή πράξη» κάθε ενός από τους Λονδρέζους που πήραν χρήματα. Ένας σεφ, για παράδειγμα, οργάνωσε δείπνο για ηλικιωμένα ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένας άλλος απλώς εξόφλησε τους λογαριασμούς του ενώ ένα ζευγάρι οργάνωσε το γάμο του. Στόχος του Μίστερ Λάκι όπως λέει ο ίδιος είναι να ανοίξει τα μάτια των ανθρώπων στις δυνατότητες της φιλανθρωπίας. Και πιθανώς να το καταφέρνει, έστω και με αυτόν τον περίεργο τρόπο. «Είναι παράξενο το συναίσθημα να σου δίνει ένας ξένος ένα φάκελο με 1000 λίρες», λέει η Λουσι, η οποία διευθύνει ένα μικρό βιβλιοπωλείο. Η ίδια επέλεξε να δώσει ένα μέρος των χρημάτων του Μίστερ Λάκι ως πριν σε έναν συνάδελφό της ο οποίος το άξιζε αλλά μέχρι τότε το μαγαζί δεν μπορούσε να τον ανταμείψει…

polispress


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

«Αυτοπυροβολήθηκα για να σταματήσω τις παραισθήσεις»

Posted: 08 Jul 2012 02:02 PM PDT



Τα «μαγικά μανιτάρια» κόντεψαν να σκοτώσουν 17χρονο
Ο Στιβ Τίλμπερι βρέθηκε ένα βήμα πριν το θάνατο επειδή αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι για να σταματήσει τους εφιάλτες που του....

προκάλεσαν παραισθησιογόνα μανιτάρια.

Ο 17χρονος από τη Φλόριντα, έκανε χρήση των παραισθησιογόνων για πρώτη φορά, μαζί με φίλους του. Στη συνέχεια άρχισε να έχει παράξενα οράματα που τον τρέλαιναν. «Ήταν σαν να ζούσα κάτι εντελώς σουρεαλιστικό. Τίποτα γύρω μου δεν ήταν αληθινό».



Στην προσπάθειά του να γλιτώσει από αυτόν τον εφιάλτη, πήρε μία καραμπίνα, την ακούμπησε στο μέτωπό του και πάτησε τη σκανδάλη!



Ως εκ θαύματος, ο νεαρός όχι μόνο δεν έχασε τη ζωή του, αλλά διατήρησε και τις αισθήσεις του. Μάλιστα, προσπάθησε να καθαρίσει το δωμάτιό του από τα αίματα. Έπειτα, βγήκε αιμόφυρτος στο δρόμο και σταμάτησε έναν διερχόμενο οδηγό, ζητώντας του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.



Οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το πρόσωπο του νεαρού και του εξήγησαν ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο. Τελικά ο Στιβ βγήκε από το νοσοκομείο με έναν επίδεσμο στο κεφάλι και έχοντας υποσχεθεί στους γονείς του να μην ξαναπλησιάσει ποτέ τα μανιτάρια.
newsbeast



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Θάνατος από αρσενικό μετά από κατανάλωση γαρίδας και βιταμίνης C

Posted: 08 Jul 2012 02:01 PM PDT

Μια γυναίκα πέθανε ξαφνικά αιμορραγώντας από τα αυτιά, τη μύτη, το στόμα και τα μάτια
. Μετά από την προκαταρκτική αυτοψία, διαπιστώθηκε ότι... ο θάνατος της προήλθε από δηλητηρίαση με Αρσενικό. Η αστυνομία άρχισε αμέσως μια εκτεταμένη έρευνα σε βάθος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Κλήθηκε μάλιστα και ένας καθηγητής Ιατρικής Σχολής για να βοηθήσει στην επίλυση της υπόθεσης.
Ο Καθηγητής εξέτασε προσεκτικά το περιεχόμενο του στομάχου και σε λιγότερο από μισή ώρα λύθηκε το μυστήριο. Ο Καθηγητής δήλωσε: Το αρσενικό έχει παραχθεί στο στομάχι της νεκρής, η οποία έπαιρνε καθημερινά Βιταμίνη C , η οποία από μόνη της δεν αποτελεί πρόβλημα. Το πρόβλημα προέκυψε όταν έφαγε μια μεγάλη μερίδα γαρίδες κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ούτε η κατανάλωση γαρίδας από μόνη της δεν αποτελεί πρόβλημα, δεδομένου ότι τα άλλα μέλη της οικογενείας της, που είχαν φάει και εκείνα από τις ίδιες γαρίδες, δεν έπαθαν τίποτε. Βέβαια η νεκρή κατά το ίδιο χρονικό διάστημα είχε πάρει και Βιταμίνη C.

Αυτός ο συνδυασμός ήταν που προκάλεσε το θάνατο της. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σικάγο των ΗΠΑ, ανακάλυψαν μετά από έρευνα και πειράματα, ότι τα κελύφη μαλακόστρακων περιέχουν πολύ μεγάλη συγκέντρωση πέντε ενώσεων καλίου με αρσενικό.

Τέτοια τρόφιμα από μόνα τους δεν έχουν τοξικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν όμως καταναλωθούν σε συνδυασμό με λήψη Βιταμίνης C λαμβάνουν χώρα χημικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα τα μη τοξικά θαλασσινά μαλακόστρακα να μεταβάλλονται σε πάρα πολύ τοξικά με τραγικά αποτελέσματα.

Η δηλητηρίαση με αρσενικό προκαλεί παράλυση των μικρών αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα ένα άτομο που πεθαίνει από δηλητηρίαση με αρσενικό αιμορραγεί από τα αυτιά, τη μύτη, το στόμα και τα μάτια. Έτσι, ως προληπτικό μέτρο, ΜΗΝ τρώτε ποτέ γαρίδες ταυτόχρονα με λήψη βιταμίνης C .
food-isimo.blogspot.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Ομοιότητες που δεν υπάρχουν...! [pics]

Posted: 08 Jul 2012 01:56 PM PDT

Είναι πολύ πετυχημένες...
























kamikazi.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Η JLo παίζει με τα κύματα φορώντας μπικίνι-φωτιά [φωτο]

Posted: 08 Jul 2012 01:51 PM PDT

Βουτιές στις θάλασσες της Βραζιλίας έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ
, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι που αναδεικνύει το φλογερό ταμπεραμέντο της λατίνας σταρ.

Φαινόταν...

ιδιαίτερα ευδιάθετη ενώ απολάμβανε τον ήλιο και το μπάνιο της παίζοντας με τα κύματα.















tromaktiko

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Φόρεμα κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανθρώπινα μαλλιά

Posted: 08 Jul 2012 01:46 PM PDT

Ένα κομμωτήριο έχει δημιουργήσει ένα φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ανθρώπινα μαλλιά
που φορέθηκε από την βασίλισσα ομορφιάς στην πασαρέλα στον τελικό της Μις Αγγλία.

Η Jodie Breeds δημιούργησε το οικολογικό-φιλικό φόρεμα με μαλλιά δωρεά από.....



 τους ίδιους τους πελάτες της και με μαλλιά εκστένσιον.

Η δημιουργία coiffured στη συνέχεια φορέθηκε από τη φιναλίστ Miss England Holly Lyons, 18χρονη, στο φετινό διαγωνισμό.


i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ

Posted: 08 Jul 2012 01:41 PM PDT

Το θέμα δεν είναι ότι φοράνε ίδια ρούχα αλλά σε ποιά πάει πιό καλά


Δείτε και πείτε μου....






 i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Η ελληνική showbiz πουλά βίλες και νεοκλασικά γιατί δεν βγαίνει

Posted: 08 Jul 2012 01:36 PM PDT

Πωλητήρια σε βίλες και νεοκλασσικά επωνύμων έβαλε η κρίση
, μιας και η εγχώρια showbiz δεν «βγαίνει» οικονομικά ώστε να τα συντηρήσει.

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τους εγχώριους celebrities, που αναγκάζονται να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους, μιας και δεν μπορούν να τη συντηρήσουν.



Ο Λευτέρης Πανταζής, πουλά την......



 αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ βίλα του, στο κέντρο της Βουλιαγμένης.



Ο ΛΕ-ΠΑ δεν βγαίνει οικονομικά, μιας και πρόκειται για μια υπερπολυτελή βίλα, χτισμένη σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας, με θέα στα μπαλκόνια που φτάνει μέχρι το Λαιμό, και άπειρες ανέσεις.



Πωλητήριο βάζει όμως και ο Γιάννης Κότσιρας στην πολυτελή του μονοκατοικία που βρίσκεται στην καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, με την επισήμανση «κατάλληλο για πολυπληθείς οικογένειες ή για μουσικούς».



Η κατοικία έχει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό, και πωλείται επιπλωμένη, στην τιμή των 650.000 ευρώ. Μάλιστα οι αγοραστές μπορούν να την «χτυπήσουν» και φθηνότερα, αλλά χωρίς τα έπιπλα.



Ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις όμως, αναγκάζεται ν΄αποχωριστεί και ο Δημήτρης Πιατάς, που πουλά το νεοκλασικό του στον Λυκαβηττό, στην γειτονιά που μεγάλωσε, στην τιμή των 520.000 ευρώ.



Τέλος, θύμα της οικονομικής κρίσης είναι και ο Δημήτρης Πώρος. Ο φωτογράφος των διασήμων και top model, βγάζει προς πώληση το «black and white house» του όπως το αποκαλεί, προς 1.900.000 ευρώ, διακοσμημένο με το προσωπικό του γούστο.

REAL Life


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Διάσημοι στην παιδική ηλικία τους

Posted: 08 Jul 2012 01:30 PM PDT

Εντυπωσιακές οι αλλαγές

ΔΕΙΤΕ....
......




kala-nea


Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Το μεγαλύτερο παγωτό στον κόσμο

Posted: 08 Jul 2012 01:26 PM PDT

Ένα εστιατόριο στη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να γλυκάνει τους πελάτες του με ένα γιγάντιο δροσερό δώρο!


Πρόκειται για το μεγαλύτερο παγωτό του κόσμου που έχει ύψος 4 μέτρα και ζυγίζει έναν τόνο.

Για να παγώσει μάλιστα χρειάστηκε....



 έναν ολόκληρο μήνα!

Το προηγούμενο ρεκόρ γιγάντιου παγωτού ήταν 2,5 μέτρα και όπως ήταν φυσικό καταρρίφθηκε. Δεκάδες ήταν οι πολίτες που μαζεύτηκαν για να δοκιμάσουν!



i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Αδυνατίστε χωρίς δίαιτα, σύμφωνα με το ζώδιο

Posted: 08 Jul 2012 01:22 PM PDT

Για κάθε ζώδιο υπάρχει μια στρατηγική, η οποία και μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Έτσι, αντί να κάνετε συνέχεια δίαιτες, που στο τέλος σας αφήνουν κουρασμένους και απογοητευμένους, καλύτερα είναι να έχετε τον έλεγχο των διατροφικών σας συνηθειών για πάντα.



ΚΡΙΟΣ



Τρώτε συνήθως υπερβολικές ποσότητες και γρήγορα, όταν είσαστε θυμωμένοι και ανυπόμονοι. Μ' αυτό τον τρόπο, όμως, το σήμα του κορεσμού δεν έχει χρόνο να φτάσει στον εγκέφαλο (στο κέντρο του ελέγχου για την όρεξη).



TIPS

Πιείτε ένα φλιτζάνι χαμομήλι 30 λεπτά πριν από το κάθε γεύμα.

Ο θυμός διεγείρει το αίσθημα της πείνας και για το λόγο αυτό καθίστε και γράψτε πώς αισθάνεστε, πριν φάτε: βγάλτε το θυμό σας στο χαρτί, παρά τρώγοντας από νευρικότητα.

Προσπαθήστε να μασήσετε τουλάχιστον 30 φορές την κάθε μπουκιά σας. Έτσι, θα δώσετε την ευκαιρία στο μυαλό σας να πάρει το μήνυμα ότι έχετε φάει αρκετά.



ΤΑΥΡΟΣ

Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη έχετε την τάση να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας και ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το κάνετε με το φαγητό. Σας αρέσει το τσιμπολόγημα και μάλλον το παρακάνετε, όταν βλέπετε συγχρόνως τηλεόραση.



TIPS

Η ενέργεια σας μπορεί να έχει ανεβοκατεβάσματα και γι' αυτό το ρίχνετε στο φαγητό. Όταν σας πιάνει αυτή η διάθεση, βάλτε τη μουσική δυνατά και χορέψτε. Αυτό θα σας ανεβάσει ψυχολογικό και θα σας γλιτώσει από περιττά κιλά.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια απόλαυση, που δεν έχει σχέση με το φαγητό. Αγοράστε ένα λάδι αρωματικό και κάντε μασάζ στα πόδια σας.

Το να παρακολουθείτε τηλεόραση παθητικά είναι ό, τι χειρότερο για το μυαλό σας. Χρειάζεστε καινούργιες συγκινήσεις. Διαβάστε ένα καλό βιβλίο, πηγαίνετε σινεμά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς καθοδηγείστε από το μυαλό σας κυρίως, είναι πιθανό να παραλείπετε γεύματα και για το λόγο αυτό μάλλον χρειάζεστε βιταμίνες και μια τάξη στις διατροφικές σας συνήθειες.



TIPS

Πάρτε μια προβιταμίνη κάθε μέρα και σχεδιάστε ένα πλάνο! —τουλάχιστον για μια εβδομάδα- όπου θα τρώτε σταθερές ώρες και δεν θα το χαλάσετε για κανένα λόγο. Ένα λάθος σήμα πείνας μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε αέρα και για το λόγο αυτό βρείτε κάποιο ανοικτό και ελεύθερο χώρο και κάνετε κάποιες αναπνευστικές ασκήσεις!

Μη μασάτε ξηρούς καρπούς αλλά προτιμήστε να ασκήσετε το στόμα σας μιλώντας μ' ένα φίλο σας στο τηλέφωνο. Προσπαθήστε μια φορά την εβδομάδα να κάνετε μασάζ στα πέλματα των ποδιών σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σας και η υπερβολή των συναισθημάτων σας, όταν ειδικά σας προκαλούν, σας ρίχνουν στο φαγητό σαν σανίδα σωτηρίας. Έχετε μια ευκολία στο να εγκαταλείπετε τις υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες. Ξεκινήστε με καρότα και σέλινο, όταν σας πιάνει αυτή η μανία του φαγητού.



TIPS

Η λαχτάρα σας για φαγητό ξεκινά πιθανόν από το γεγονός ότι δεν πίνετε αρκετό νερό, αν και ανήκετε σε ένα υδάτινο ζώδιο. Για το λόγο αυτό μεταφέρετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, όπου και αν βρίσκεστε.

Για να χαλαρώσετε και να φτιάξετε τη διάθεση σας, μυρίστε λεβάντα από λάδι αρωματοθεραπείας, το οποίο θα έχετε ρίξει σε ένα χαρτομάντιλο.



ΛΕΩΝ

Χρειάζεστε κολακείες και κανάκεμα από τους φίλους σας και κυρίως χρειάζεστε αυτό το συναίσθημα της πληρότητας που μόνο η επιτυχία σας χαρίζει. Όταν δεν τα έχετε, είναι σίγουρο ότι θα καταφύγετε στο φαγητό, για να αισθανθείτε όμορφα.



TIPS

Αντί να κατσουφιάζετε, αρχίστε να χαμογελάτε. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά τελικά ακόμα και ένα χαμόγελο, που δεν σας μοιάζει αληθινό, στέλνει το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι όλα είναι καλά και αισθάνεστε αμέσως καλύτερα.

Αγοράστε ένα λαχείο ή παίξτε Λόττο, αντί να αγοράσετε σοκολάτες και πατατάκια.

Χρησιμοποιήστε το ναρκισσισμό σας και βάλτε έναν καθρέφτη δίπλα απ' το ψυγείο, έτσι ώστε κάθε φορά που λαχταράτε φαγητό να βλέπετε τον εαυτό σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία είναι το σήμα «κατατεθέν» του ζωδίου σας, ωστόσο όταν η ζωή δε είναι τόσο τέλεια όσο θέλετε, τελικά είναι πιο εύκολο να νιώσετε ευτυχία με την αίσθηση που χαρίζει το φαγητό.



TIPS

Εξαφανίστε την ανησυχία και το άγχος που σας βασανίζει, προτείνοντας σε κάποιον να σας κάνει απαλό μασάζ στους ώμους. Αυτό θα διώξει την ένταση αμέσως. Η δυσπεψία στέλνει λάθος μήνυμα στο σώμα και κυρίως σήματα πείνας.

Προτιμήστε να πιείτε ένα τσάι μέντας για να χαλαρώσει το σώμα σας.

Ασκήστε το μυαλό σας, είτε διαβάζοντας κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο είτε λύνοντας σπαζοκεφαλιές στα σταυρόλεξα.

Χαλαρώστε γεμίζοντας την μπανιέρα με αιθέρια έλαια, ρίξτε δυο σταγόνες τριαντάφυλλο και δυο σταγόνες βασιλικό.



ΖΥΓΟΣ

Μια ερωτική απογοήτευση, μια σοβαρή απόφαση που έχετε να πάρετε ή το να ζείτε χωρίς την πολυτέλεια που χρειάζεστε είναι πολύ πιθανό να σας ρίχνουν στο φαγητό.



TIPS

Κρατήστε ένα κομμάτι κρύσταλλο quartz στο χέρι σας. Η ενέργεια του θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις ξεκάθαρες, καθώς σας καθαρίζει από νοητικά σκουπίδια.

Για να αποφύγετε τη λαχτάρα σας για το φαγητό, μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια εναλλακτική θεραπεία, όπως για παράδειγμα ρεφλεξολογία, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αδυνατίσετε.

Πολεμήστε τη μανία σας για το φαγητό με το να οραματίζεστε τον εαυτό σας σ' ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όπου και λάμπετε από υγεία και δείχνετε πανέμορφοι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν αρχίζετε και αναλύετε τι πάει στραβά στη ζωή σας, συνήθως μπλοκάρετε την ενέργεια σας, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεστε καλά και να αγχώνεστε. Όλη αυτή η κατάσταση σας κάνει να βρίσκετε παρηγοριά στο φαγητό.



TIPS

Πιείτε τσάι από τζίνσεγκ, για να κατευνάσετε τη σεξουαλική ορμή σας.

Ηρεμήστε το μυαλό σας με το να ξεκινήσετε ασκήσεις στρέτσινγκ ή γιόγκα.

Κολυμπήστε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί μ' αυτό τον τρόπο θα χαλαρώσετε και δεν θα έχετε την επιθετικότητα που σας διακρίνει.

Αρωματίστε το δωμάτιο με αποσμητικό χώρου σε άρωμα βανίλιας, αυτό θα σας χαλαρώσει αμέσως.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεστε ελευθερία και παρέες από γενναιόδωρους ανθρώπους γύρω σας. Ακόμα έχετε ανάγκη από δράση και περιπέτεια, διαφορετικά θα δραπετεύετε μέσα από τις διατροφικές σας ατασθαλίες.



TIPS

Αρχίστε να μαζεύετε χρήματα, για να πάτε ένα ταξίδι εξωτικό, αντί να αγοράζετε σνακ και πίτσες.

Ακούστε μουσική στο σπίτι σας, η οποία σας χαλαρώνει, κατεβάζει τους κτύπους της καρδιάς και ηρεμεί το μυαλό σας.

Μη χρησιμοποιείτε το φαγητό για να ηρεμήσετε, προτιμήστε να περπατήσετε για 15 λεπτά (η λαχτάρα για το φαγητό κρατά περίπου 15 λεπτά).

Κάντε ένα ντους με χλιαρό νερό και προσθέστε στο σφουγγάρι σας σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργάζεστε πολύ σκληρά και συνήθως οι στόχοι σας είναι πολύ υψηλοί. Συχνά δεν βρίσκετε χρόνο να διασκεδάσετε και αυτό τελικά σας κουράζει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και στο τέλος όλο αυτό το άγχος βρίσκει διέξοδο στο φαγητό.



TIPS

Πριν ακόμα σκεφτείτε να φάτε εκείνο το γλυκό που έχετε στο ψυγείο, καλύτερα να αρωματίσετε το δωμάτιο με ένα σπρέι που να μυρίζει λεμόνι. Αυτό θα σας χαλαρώσει και δεν θα έχετε άγχος αλλά αντίθετα θα αισθανθείτε πολύ ευτυχισμένοι.

Καθίστε κάπου από όπου μπορείτε να δείτε κάποιο πάρκο ή πρασινάδα. Αυτό το χρώμα σας ενεργοποιεί και σβήνει από το μυαλό σας οποιαδήποτε σκέψη φαγητού.

Διαθέστε 15 λεπτά για να πλύνετε τα δόντια σας. Κάντε τα να λάμψουν, όπως δεν έχουν λάμψει ποτέ τόσα χρόνια.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως είστε πάρα πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές που ξεχνάτε να φάτε τη σωστή ώρα και μετά, όταν φτάνετε σπίτι, τρώτε διπλάσια ποσότητα. Όταν είστε μόνοι αισθάνεστε αμηχανία, που πολύ εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει στην πόρτα του ψυγείου.



TIPS

Προσπαθήστε να τρώτε κανονικά γεύματα και σε κανονικές ώρες, ώστε να δημιουργήσετε μια ισορροπία στον εαυτό σας.

Φορέστε ρούχα σε χρώμα απαλού μπλε, υψώστε τα μπράτσα σας στον ουρανό και αναπνεύστε βαθιά, αφήνοντας κάθε σκέψη για το φαγητό να φεύγει με την κάθε αναπνοή που παίρνετε.

Όταν το μυαλό σας είναι πολύ απασχολημένο, σταματήστε για λίγο και κοιτάξτε έξω απ' το παράθυρο για να παρατηρήσετε ένα φυσικό φαινόμενο, το ηλιοβασίλεμα ή ένα δέντρο.



ΙΧΘΕΙΣ

Τα συναισθήματα σας είναι τόσο έντονα, ώστε, όποτε συμβεί κάτι που σας πληγώσει ή σας νευριάσει, το πρώτο που κάνετε είναι να φάτε κάτι για να αισθανθείτε καλύτερα. Το πιο πιθανό είναι να λαμβάνετε πολλά λάθος σήματα πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας .



TIPS

Κάθε βράδυ πιείτε ένα γάλα από σόγια, το οποίο είναι ιδανικό για τις ορμόνες σας και για να έχετε σωματική ισορροπία.

Όταν σας πιάνει αυτή η τάση του φαγητού, κυρίως από την κακή σας ψυχολογία, πάρτε ένα στυλό και σχεδιάστε τη σιλουέτα που θέλετε να έχετε. Οραματιστείτε το νέο σας σώμα.

Διατηρήστε τον έλεγχο της τροφής, μετρώντας αντίστροφα απ' το 100 έως το 1 και θα αισθανθείτε ότι η λαχτάρα που έχετε για το φαγητό φεύγει μαγικά.

Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο

i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές