Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Σχολικές φωτογραφίες διάσημων Supermodels

Posted: 26 Jun 2012 03:30 PM PDT


Τα διάσημα supermodels σε φωτογραφίες σχολικών λευκωμάτων....








η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είμαι gay… Όλες οι γυναίκες μου το γνώριζαν

Posted: 26 Jun 2012 03:25 PM PDT


Απίστευτη αποκάλυψη από γνωστό Έλληνα!



Παντρεύτηκε τρεις φορές, έκανε τρεις γάμους και όλες οι γυναίκες του γνώριζαν εξαρχής ότι ήταν ομοφυλόφιλος!

Μιλώντας για τους....



 χορευτές και τη σεξουαλική ταυτότητα του γκέι, τόνισε στην Espresso ο Τάκης Σαγιώρ:

«Είναι κακό να είσαι γκέι;

Εγώ είμαι...

Τότε οι μεγάλοι χορευτές όπως ο Καστρινός, ο Φλερύ, δεν έβρισκαν χορευτές, γιατί δεν υπήρχαν!

Έβρισκαν «κουνιστά παιδάκια» που έλεγαν ότι είναι χορευτές, επειδή ήξεραν να χορεύουν καλά μάμπο και έκαναν τη δουλειά τους.

Υπάρχουν όμως και μεγάλοι χορευτές, οι οποίοι δεν είναι γκέι και έκαναν καριέρα σε όλη την Ευρώπη.

Όντως συνηθίζουν να λένε «α, είσαι χορευτής, είσαι "τοιούτος"».

Ίσα-ίσα, ο χορευτής πρέπει να είναι χειροδύναμος και να έχει νεύρο για να μπορεί να σηκώσει την παρτενέρ του, οι πολύ γκέι είναι λίγο «πάστα φλόρα».

Γι' αυτό και δεν επιτυγχάνουν οι πολύ θηλυπρεπείς.»

Αναφορικά με τους γάμους του, τόνισε: «Έχω κάνει τρεις γάμους και δύο αρραβώνες.

Τώρα, από αυτές τις κυρίες ποιες το παραδέχονται και ποιες όχι, λίγο με ενδιαφέρει...

Υπ' όψιν, όλες τους από το πρώτο φλερτ μας γνώριζαν ότι είμαι γκέι.

Τους το έλεγα εγώ...

Και δεν το έλεγα με καμάρι, απλώς δεν μου άρεσε να κρύβω την αλήθεια.

Ο πρώτος γάμος μου ήταν δυστυχώς με μια κοπέλα δεκαπέντε χρόνων, ενώ εγώ ήμουν δεκαοκτώ. Μαζί κάναμε ένα παιδί, που τώρα βρίσκεται στην Αμερική.

Είναι η πρώτη φορά που το λέω...

Κατόπιν παντρεύτηκα τη Μελίντα, τη μεγάλη αγάπη της ζωής μου.

Όταν χωρίσαμε, αρραβωνιάστηκα με τη Μαίρη Λίντα, πολύ μετά τον θάνατο του Μανώλη Χιώτη. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Και τέλος με την Τέτα Παπαπολίτη, που και με εκείνη χώρισα λίγες ήμερες πριν από τον γάμο μας.»



Είχε πει ότι ο ανιψιός του, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν ήταν στο πλευρό της Μελίντας όταν ήρθαν τα δύσκολα...

«Δεν είναι δικός μου ανιψιός, είναι της μακαρίτισσας. Δεν θέλω να είναι ανιψιός μου αυτός ο κύριος. Δεν θέλω να ασχοληθώ με εκείνον, ας είναι καλά με τις τύψεις του...»



Ένιωσε κενό όταν χάθηκε η Μελίντα;

«Όταν έφυγε, λυτρώθηκα και λυτρώθηκε, γιατί έπρεπε να φύγει... Το κενό το ένιωσα, όταν ήρθε ο σύντροφός της, ο Νίκος Αθερινός, και μου ανακοίνωσε την ασθένειά της. Τότε κλείστηκα για δύο μήνες στο σπίτι μου, αξύριστος, άπλυτος, ήμουν τόσο απροετοίμαστος που χάθηκα. Όταν το συνειδητοποίησα, έδωσα εντολή στον ανιψιό μου Αιμίλιο Παπαθανασίου, ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, και τα ανέλαβε όλα εκείνος, γιατί την αγαπούσε πολύ. Στάθηκε σε όλους, ντροπή τους...»

Πηγή

Πηγή


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το όνομά σας αλλά σε Ninja

Posted: 26 Jun 2012 03:20 PM PDT



Fay: lukafu

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διάσημοι, παραμορφωμένοι από πλαστικές

Posted: 26 Jun 2012 03:15 PM PDT


Ποιες όμορφες του Χόλιγουντ έχουν αλλάξει τόσο από τις πλαστικές που δεν αναγνωρίζονται


Στη δεκαετία του '80 και του '90 η Ντάριν Χάνα ήταν μία από τις ομορφότερες στο Χόλιγουντ.

Με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, η ηθοποιός μπήκε....



 εύκολα στον κόσμο του κινηματογράφου.

Αμερικανική τηλεοπτική σταρ και τραγουδίστρια η Heidi Montag, κουτσομπολιά λένε ότι σε μια μέρα έκανε δέκα πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Όλες οι εργασίες έγιναν το Νοέμβριο του 2009. Μεταξύ αυτών: ενέσεις Botox,  φρύδια, διόρθωση στο σχήμα της μύτης, ενέσεις για να αυξήσει τα μάγουλα, να σηκώσει το πηγούνι, στο λαιμό λιποαναρρόφηση, πλαστική στα αυτιά, την κοιλιά και φυσικά αύξηση του μαστού, λιποαναρρόφηση στη μέση και τους γοφούς, καθώς και αύξηση των γλουτών με μια μικρή αλλαγή στο σχήμα τους.....

Η Janice Dickinson, supermodel στον κόσμο, όταν η Ναόμι Κάμπελ και η Cindy Crawford δεν ήταν ακόμα στη δουλειά αυτή.

Τα τελευταία χρόνια η Janice έχει αναβιώσει από τις στάχτες της και έγινε σούπερ δημοφιλής λόγω του ριάλιτι σόου «Μοντέλα Janice Σχολή για μάγισσες."

Αστέρι η Lara Flynn των"Twin Peaks" του Boyle ήταν μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής της. Αλλά μερικές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά της ηθοποιού και έχει γίνει σχεδόν αγνώριστη.

Η Λίζα Wrynn - Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας και κοσμικός. Είναι γνωστή για τους ρόλους της στην τηλεοπτική σειρά Taylor McBride "Melrose Place", όπου πρωταγωνίστησε κατά την περίοδο 1996-1998, και Μπίλι Ριντ στην τηλεοπτική σειρά "Ημέρες των ζωών μας."

Η Wrynn δεν κρύβει το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση και ότι χρησιμοποιεί Botox.

Λέει ότι δεν το μετανιώνει, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει.

Προφανώς, μέχρι στιγμής δεν τόχει κάνει.

Στα 67 χρόνια της η πρώην σύζυγος του Elvis Presley ηθοποιός Πρισίλα Πρίσλεϊ δεν μοιάζει πάρα πολύ όπως παλιά.

Σύμφωνα με την Priscilla, «το έργο του πλαστικού χειρουργού είναι παρόμοιο με του μηχανικού αυτοκινήτων, που λιπαίνει τη μηχανή για να λειτουργήσει καλύτερα".

Το 1982, η Joan Rivers, ίσως όχι, πολύ ελκυστική, αλλά έμοιαζε σαν ένα φυσιολογικό άτομο. Τώρα μοιάζει με ένα ανθρωποειδές - έτσι μετατρέπονται τα χαρακτηριστικά της μετά από πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και ενέσεις Botox. Όχι πολύ καιρό πριν,  ομολόγησε ότι υπέστη συνολικά 739 επεμβάσεις! Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Joan σήμερα είναι 78 χρονών δεν είναι σαφές πώς θα ήταν χωρίς πλαστικές.

Ακόμη και το 1997 η Donatella Versace φαινόταν εντελώς διαφορετική από ό, τι σήμερα.

Φταίνε τα χρόνια σκληρής δουλειάς προς όφελος της κληρονομιάς που της άφησε ο αδελφό της με τον οίκο μόδας έτσι όπως έγινε, ή πολλαπλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και την ασυγκράτητη αγάπη της για το σολάριουμ;

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νατάσα Καλογρίδη: στη Μύκονο με μαγιό...

Posted: 26 Jun 2012 03:11 PM PDT


Η Νατάσα Καλογρίδη απολαμβάνει στιγμές
χαλάρωσης στη Μύκονο και οργανώνει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η ηθοποιός ταξίδεψε πρόσφατα στο νησί των Ανέμων μετά από πρόσκληση ξένων κινηματογραφικών παραγωγών.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός συνοδευόταν από τον....



σύντροφό της, πολιτικό μηχανικό, Ντίνο Λέλο και βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο της στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε, αλλά και να μας αποδείξει ότι διαθέτει ένα εκπληκτικό σώμα!

«Η Νατάσα δεν κατέβαινε καθόλου στη Χώρα, καθώς απέφευγε τις νυχτερινές εξόδους. Προτίμησε να περάσει απολύτως ιδιωτικά τις μέρες της παραμονής της στο νησί» είπε στο περιοδικό ΟΚ! υπάλληλος του ξενοδοχείου όπου διέμενε, το οποίο μάλιστα φέρει την υπογραφή του αδελφού της, Αντώνη Καλογρίδη.

Κάποιες μέρες, μάλιστα, βρέθηκε και ο ίδιος στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Η γνωστή ηθοποιός προγραμματίζει να επιστρέψει στην Αθήνα, που θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

ΟΚ!

η διαδρομη
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Η «Μήδεια» από τη Ρωσία μετά τη δολοφονία των παιδιών της!

Posted: 26 Jun 2012 03:05 PM PDT

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της σύγχρονης Μήδειας από τη Ρωσία, της μητέρας, η οποία σκότωσε τα...


δύο παιδιά της, 4 και 7 ετών, πετώντας τα από τον 15ο όροφο πολυκατοικίας που δήλωσε:



«Βαρέθηκα με τα παιδιά και αποφάσισα να τα ξεφορτωθώ»! Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η 30χρονη παιδοκτόνος, Γκαλίνα Ριάμπκοβα, περπατά στο διάδρομο έξω από το διαμέρισμά της ήρεμη και ψύχραιμη, λίγα μόλις λεπτά μετά το φονικό. Ένας άνδρας την ακολουθεί και προσπαθεί να της μιλήσει.http://www.dinatos.info/?p=26230



Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα LifeNews Russia. mychannel.gr.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα γονίδια του πατέρα κόβουν χρόνια ζωής από τα παιδιά

Posted: 26 Jun 2012 03:00 PM PDT


 Πειράματα σε ποντίκια με δύο μητέρες έδειξαν ότι έζησαν 30% περισσότερο από τα φυσιολογικά


ΤΟΥ MΑRΚ
HΕΝDΕRSΟΝ.Τα αποτελέσματα μιας...

νέας έρευνας δείχνουν ότι τα γονίδια που περνούν στα παιδιά από τον πατέρα παίζουν αρνητικό ρόλο στο προσδόκιμο ζωής. Με απλά λόγια, είναι πιθανό τα γονίδια του άνδρα σε αντίθεση με αυτά της γυναίκας να μειώνουν τη διάρκεια της ζωής.



Σε πειράματα που διεξήχθησαν σε ποντίκια που είχαν δύο βιολογικές μητέρες και κανέναν βιολογικό πατέρα, τα συγκεκριμένα ζώα ζούσαν 30% περισσότερο από τα...



φυσιολογικά. Την

έρευνα πραγματοποίησαν επιστήμονες του Γεωργικού Πανεπιστημίου του Τόκιο και προσφέρει νέα σημαντικά στοιχεία για την κατανόηση του μηχανισμού της γήρανσης.



Τα ευρήματα της έρευνας ενισχύουν την επιστημονική άποψη ότι τα γονίδια που μεταδίδονται μέσω του σπέρματος βοηθούν στη σωματική ανάπτυξη του απογόνου, σε βάρος όμως της διάρκεια ζωής του. Αν και δεν μπορεί κανένας να πει ακόμη με βεβαιότητα αν αυτή η αρσενική γονιδιακή «παρενέργεια» που εντοπίστηκε στα ποντίκια ισχύει και στους ανθρώπους, σύμφωνα με τους ειδικούς ρίχνει φως στις επιρροές που ασκούν τα γονίδια στον μηχανισμό γήρανσης των θηλαστικών. Η έρευνα βοηθά στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθούν τρόποι επιμήκυνσης του ορίου της ζωής. Προσφέρει επίσης γνώσεις σχετικά με το πώς κληρονομείται το γενετικό υλικό από τους δύο γονείς: οι πληροφορίες αυτές αναμένεται να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της αναπαραγωγικής διαδικασίας, αλλά και διαφόρων ασθενειών.



«Η έρευνά μας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο να δοθούν απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα, όπως τοαν η διάρκεια ζωής στα θηλαστικά συνδέεται με τη σύνθεση των γονιδίων του αρσενικού και του θηλυκού ή καθορίζεται μόνο από τα γονίδια ενός εκ των δύο γονέων και γιατί (αν πράγματι τελικά ισχύει) τα γονίδια της γυναίκας πλεονεκτούν όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής σε σχέση με αυτά του άνδρα» δηλώνει ο Τομοχίρο Κόνο, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Η ίδια ομάδα είχε συγκεντρώσει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πριν από πέντε χρόνια όταν παρουσίασε την Κaguya, ένα ποντίκι που δεν είχε βιολογικό πατέρα αλλά δύο βιολογικές μητέρες και ήταν το πρώτο θηλαστικό που γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο. Οι ερευνητές είχαν καταφέρει να αναπτύξουν μια μέθοδο με την οποία τροποποίησαν γενετικώς τα ωάρια των ποντικών ώστε να συμπεριφέρονται ως σπέρμα.



Πριν από τη γέννηση της Κaguya οι επιστήμονες πίστευαν ότι είναι αδύνατον να γεννηθεί θηλαστικό με γενετικό υλικό που θα προερχόταν μόνο από θηλυκά. Και αυτό εξαιτίας ενός φαινομένου που ονομάζεται γενετική αποτύπωση (genetic imprinting): πρόκειται για μια κληρονομική διαδικασία κατά την οποία ορισμένα γονίδια εκφράζονται μόνο με βάση το αλληλόμορφο που κληρονομείται από τη μητέρα, ενώ κάποια άλλα μόνο με βάση το αλληλόμορφο που κληρονομείται από τον πατέρα. Και τα δύο αλληλόμορφα αυτών των γονιδίων είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου. Για παράδειγμα, χωρίς ορισμένα αποτυπωμένα γονίδια, τα οποία κληρονομούνται από τον πατέρα, τα έμβρυα των θηλαστικών πεθαίνουν καθώς δεν σχηματίζεται πλακούντας.

http://dinatos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1956.html

Παρ΄ ότι οι Ιάπωνες ειδικοί παρέκαμψαν την απαραίτητη για τα θηλαστικά διαδικασία της γενετικής αποτύπωσης, η Κaguya έζησε 793 ημέρες, όταν ο μέσος όρος ζωής του είδους στο οποίο ανήκε ήταν 600-700 ημέρες. Αυτό το γεγονός έβαλε σε σκέψεις τους ερευνητές όσον αφορά τον πιθανό ρόλο που είχε παίξει η απόλυτα θηλυκή καταγωγή της. Δημιούργησαν έτσι άλλα 13 ποντίκια με την ίδια μέθοδο και τα μελέτησαν παράλληλα με 13 που είχαν γεννηθεί με φυσιολογικό τρόπο. Και τα 26 ποντίκια ανήκαν στο ίδιο είδος και έζησαν μαζί στο ίδιο περιβάλλον. Διαπίστωσαν ότι τα γενετικά τροποποιημένα ποντίκια έζησαν κατά μέσον όρο 186 ημέρες περισσότερο από τα φυσιολογικά. Αν το φαινόμενο ισχύει και στους ανθρώπους, τότε μια γονιδιακή τροποποίηση θα μπορούσε δυνητικά να αυξήσει περί τα 25 έτη τη διάρκεια της ζωής μας.
Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πετούσε για 10 ώρες δίπλα σε ένα πτώμα!

Posted: 26 Jun 2012 02:55 PM PDT

Οι αεροσυνοδοί τύλιξαν τον νεκρό άνδρα με μια κουβέρτα...


Η Lena Pettersson, Σουηδέζα δημοσιογράφος του Radio Sweden, επιβιβάστηκε σε μια πτήση στο αεροδρόμιο Schiphol του...

Άμστερνταμ και αμέσως αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που καθόταν δίπλα της, 30 ετών, ήταν σοβαρά άρρωστος.



«Ήταν πολύ ιδρωμένος και είχε κρίσεις. Το αεροπλάνο απογειώθηκε, παρά το γεγονός ότι οι αεροσυνοδοί είχαν δει ότι ο άνδρας βρισκόταν σε δραματική κατάσταση», δήλωσε.



Οι αεροσυνοδοί κάλεσαν όποιον επιβάτη ήταν ιατρός να βοηθήσει τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επιβατών, άφησε τη τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά την απογείωση.

Ενώ το πλήρωμα απομάκρυνε τους περισσότερους επιβάτες από τον νεκρό άνδρα, δεν υπήρχε άλλη θέση για την Pettersson και αναγκάστηκε να καθίσει δίπλα στο πτώμα. Σύμφωνα με την Expressen.se, οι αεροσυνοδοί τύλιξαν τον νεκρό άνδρα με μια κουβέρτα και τα πόδια του, τα οποία προεξείχαν, βρίσκονταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τη Σουηδέζα.



Ύστερα από τη δραματική δεκάωρη πτήση προς την Τανζανία, η δημοσιογράφος κατήγγειλε την αεροπορική εταιρεία για το περιστατικό και απαίτησε αποζημίωση. Ύστερα από αρκετούς μήνες, έλαβε 713 δολάρια ως αποζημίωση και μια γραπτή συγγνώμη.



«Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία για μένα, αλλά δεν είμαι άτομο που κάνει φασαρία. Είμαι ικανοποιημένη από την αποζημίωση», δήλωσε στο Expressen.se.

> kamikazi.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η δημοσιογράφος που ήταν στριπτιζέζ

Posted: 26 Jun 2012 02:50 PM PDT

Πριν γίνει δημοσιογράφος η Sarah Tressler ήταν…




στριπτιζέζ. Κανείς φυσικά δεν το γνώριζε αυτό, δεδομένου ότι προσελήφθη από την μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Houston Chronicle και είχε μάλιστα αναλάβει τη στήλη των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Επειδή όμως, «ουδέν κρυπτόν», το παρελθόν της αποκαλύφθηκε από αντίπαλη εφημερίδα και η Tressler, έχασε τη δουλειά της. Έτσι επέστρεψε στον παλιό της ρόλο για να εξασφαλίσει τα προς το ζειν. Επίσης εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «το ημερολόγια μιας θυμωμένης στριπτιζέζ». Η Tressler ξεκίνησε το επάγγελμα αυτό στα φοιτητικά της χρόνια, όταν χρειάστηκε επειγόντως να βγάλει χρήματα.


Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι ατάκες εκείνου που φοβάται τις δεσμεύσεις

Posted: 26 Jun 2012 02:45 PM PDT

Στο πρώτο ραντεβού στον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο, έφαγες...




την ατάκα φωτιά και ήρθες στα ίσα σου. Γιατί τον πέτυχες και πάλι τον άντρα, που θέλει- και δεν θέλει σχέση και τα μηνύματα που σου στέλνει είναι πιο μπερδεμένα κι από τον γόρδιο δεσμό.

Μήπως το αγόρι αυτό φοβάται να δεσμευτεί; Ποιές ατάκες θα σου ανοίξουν τα μάτια για να μην χάσεις τσάμπα κι άδικα το χρόνο σου;

Μήπως τα κάνουμε όλα πολύ γρήγορα; Φυσικά, το τα κάνουμε όλα γρήγορα, δεν είχε να κάνει με το πόσο γρήγορα ήθελε να σε ρίξει στο κρεβάτι και να κάνετε τα πάντα όλα! Βέβαια, όταν εσύ του έλεγες πως δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλες τις σεξουαλικές του ορέξεις από το πρώτο ραντεβού, τόμους επιχειρημάτων σου κατέβασε για να σε πείσει πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε το αύριο.

Έχω πληγωθεί στο παρελθόν, δεν ξέρω αν θέλω να περάσω τα ίδια: φοβούνται ωρέ τα παλικάρια τις δοκιμασίες; Δηλαδή επειδή έπεσε και βάρεσε το γόνατο στο ποδόσφαιρο, σταμάτησε να παίζει μπάλα. Μήπως απλά τον πλήγωσαν όταν ήταν 12 χρονών κι από τότε χρησιμοποιεί τη δικαιολογία για να μην κάνει σχέσεις;

Ας πάρουμε το χρόνο μας, να σκεφτούμε τι θέλουμε: ο ευγενικός τρόπος για να πάει διακοπές στη Μύκονο με την αντροπαρέα, να μην έχει τη γκρίνια σου, να πάει με όποια θέλει δίχως τύψεις κι αν δει στο γυρισμό ότι του λείπεις, να σε φωνάξει να τον μαζέψεις από το λιμάνι του Πειραιά!

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει: σε ψαρώνει λοιπόν ότι όσο πιο πολύ περιμένεις να επισημοποιήσετε το δεσμό, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μονόπετρο που θα σου χαρίσει. Ελενίτσα ξύπνα, ο Αντωνάκης δεν θα φέρει δαχτυλίδι, μεγάλο θα είναι το σοκ του χωρισμού στο τέλος.

Δεν έχω ξεπεράσει την πρώην μου: κι όταν λέει αυτό, εννοεί πως και όταν ήταν με την πρώην, δεν είχε ξεπεράσει την πρώην πρώην. Γενικά, στο κυνήγι των φαντασμάτων, άφησέ τον να υποδύεται μόνος τον ΓκοστΜπάστερ.

Νιώθω μπερδεμένος, δεν ξέρω τι θέλω αυτή τη στιγμή: που πάμε μάνα; Στο βουνό παιδί μου! Έτοιμη να σε θυσιάσει σε έχει ο καλός σου στο βωμό της εργένικης ζωής. Το ζήτημα που τίθεται είναι αν θέλεις να παίξεις το ρόλο της Ιφιγένειας (και πόσες φορές τον έχεις παίξει ήδη αυτό το ρόλο του θύματος).

Δεν ψάχνω για σχέση αυτή τη στιγμή αλλά δεν θέλω να σε χάσω: κοινώς θέλω να είσαι η καβάντζα μου αλλά αυτό είναι ένα μπαλάκι που το πετάω σε σένα, για να μην μου ζητάς μετά σχέσεις και διακοπές μαζί.
Dinatos

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Έπιασε τον άνδρα της στα πράσα με... άλλον

Posted: 26 Jun 2012 02:40 PM PDT

Σάλο προκάλεσε
στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας η είδηση για ένα άκρως περίεργο ερωτικό τρίγωνο...

Δύο άνδρες από την...

περιοχή, παντρεμένοι και οι δύο συνήψαν μεταξύ τους ερωτική σχέση.



Προσπάθησαν να κρατήσουν προστατευμένο το μυστικό καθώς βρίσκονταν σε όσο πιο απόμερα μέρη μπορούσαν.



Σύμφωνα με το evianews.com η γυναίκα του ενός ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της και μάλιστα εντελώς τυχαία.



Ήταν βραδάκι όταν επέστρεφε από την δουλειά από τον παραλιακό δρόμο.



Ξαφνικά είδε το πολυτελές αμάξι του συζύγου της σταθμευμένο στην παραλία.



Αμέσως πήγε το μυαλό της στο κακό και διερωτήθηκε: "Λες κάποιος να τον έχει ληστέψει;"



Πλησίασε και τότε κατάλαβε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν άκουσε βογγητά.



Κατευθείαν όρμηξε και πριν προλάβει να τελειώσει την φράση της, έμεινε με τον στόμα ανοιχτό αφού αντί για γυναίκα όπως φαντάστηκε, τα βογγητά ήταν από άντρα.



Επικράτησε ένας χαμός όπως αναφέρει το evianews.com, με την γυναίκα να φωνάζει να παθαίνει σοκ και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ τα νέα μαθεύτηκαν από στόμα σε στόμα μέσα σε λίγες ώρες.



radar.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jessica Simpson: Αγνώριστη από τα πολλά κιλά που έχει πάρει

Posted: 26 Jun 2012 02:35 PM PDT

 Η διάσημη τραγουδίστρια Jessica Simpson φημιζόταν για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, πολύ πριν...


πάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης.



Τελικά, το κορίτσι γέννησε, αλλά τα κιλάκια παρέμειναν και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία αδυνατίσματος.

Πόσταρε και αυτήν την… «αεροφωτογραφία» στο Twitter της, θέλοντας να μας δείξει για τελευταία φορά (ελπίζουμε πως όχι) τα κάλλη της.



Πηγή: mychannel.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε πως ήταν και πως έγινε η Lindsay Lohan μέσα σε 5χρόνια!

Posted: 26 Jun 2012 02:30 PM PDT

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας..


τρομαχτική αλλαγή!



Ηθικό δίδαγμα: ΜΑΚΡΙΑ από τα ναρκωτικά!



http://www.kamikazi.gr/2012/06/lindsay-lohan-5.html

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ρωσία: Άκουγε μουσική και τον πάτησε το τρένο!

Posted: 26 Jun 2012 02:26 PM PDT

Πραγματικά πρόκειται για ένα απίστευτο δυστύχημα. Συνέβη σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας όταν ένα άντρας γύρω στα...


25 του περπατά αμέριμνος στις γραμμές του τρένου ακούγοντας μουσική με ακουστικά στα αυτιά του!



Προφανώς ο άντρας έχει τόσο δυνατά την μουσική που δεν ακούει το τρένο που πλησιάζει. Το γεγονός έχει καταγραφεί από κάμερα φαίνεται πολύ καλά όλο το σκηνικό.

http://www.dinatos.info/?p=26243
Το τραγικό αυτό δυστύχημα έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.



a-pistefto.blogspot.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι άντρες και τα λάθη στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

Posted: 26 Jun 2012 02:21 PM PDT

Πολλές φορές έχετε αντιληφθεί από τις εκφράσεις,
ενός άντρα, τι είναι αυτό ακριβώς, που τον κάνει να δυσανασχετεί στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Εμείς συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία από τις γνώμες των αντρών...

και σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, που κάνουν έναν άντρα, να μην την πλησιάζει.



Πρώτα από όλα είναι το ντύσιμο, που δεν ταιριάζει με το σωματότυπο της. Έχετε δει δυσανάλογα κορμιά με ρούχα, που χρειάζονται τέλειες αναλογίες. Επίσης χρωματισμοί, που αναδεικνύουν επίμαχα σημεία και δεν κρύβουν τις ατέλειες.



Όταν είναι να βάλει το άρωμα της, απλά να το κάνει με μέτρο και όχι με το μπουκάλι, γιατί αλλιώς δεν θα πλησιάζει αρσενική μύγα.



Ποτέ βιαστικό μακιγιάζ. Να κάνε ότι πρέπει για να απλώσουν όλα τα υλικά στο πρόσωπο σου και ιδίως η βάση. Αν δεν γίνει το σωστό βήμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά άσχημο.



Όχι λεία πόδια και χωρίς αποτρίχωση. Τι να πούμε για αυτό δηλαδή; Εδώ αν υπήρχε αστυνομία-εμφάνισης, τότε αυτή τη γυναίκα θα έπρεπε να την κλείσει ισόβια. Τελείως αντιαισθητική εμφάνιση.



Επίσης, η κακή οσμή από τις μασχάλες. Καλά ρε κορίτσι μου δεν σου έχει πει κάποιος, ότι πλέον υπάρχουν προϊόντα τα οποία είναι ένα και ένα για αυτή τη δουλειά. Φρόντισε τουλάχιστον να κάνεις καλή αποτρίχωση.



Μακιγιάζ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο look. Εκείνη η γυναίκα, που αρχίζει και βάφετε χωρίς, συγκεκριμένο σκοπό και στόχο θα νιώσει άβολα μόλις βγει από το σπίτι της. Όλα τα μάτια, θα είναι γυρισμένα πάνω της και δεν θα καταλαβαίνει το λόγο.



Τελευταίο θα πούμε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια, το οποίο αν δεν πάρετε τις συμβουλές των ειδικών τότε δεν θα έχει το ιδανικό αποτέλεσμα και μπορεί να φαίνεστε και σαν κλόουν.



Έντονα χρωματιστά ρούχα και εκτός μόδας, αγορασμένα δήθεν από προσφορές. Εκεί πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει ιδέα για το τι σημαίνει μόδα και δεν ξέρει να φροντίζει τον ίδιο της τον εαυτό.



Το συμπέρασμα μας ύστερα από αυτά τα σημεία, είναι ότι ένα άντρας βλέπει στη γυναικεία εμφάνιση όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν αν σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της. Αν ακολουθεί τα παραπάνω τότε δεν θα πλησιάσει αυτός ό άντρας. Φροντίστε τον εαυτό σας και παραμένετε μοναδικές.beu.com.cy





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτη αγγελία... απελπισμένου παντρεμένου!

Posted: 26 Jun 2012 02:15 PM PDT


Για όσους παντρεύτηκαν γυναίκα…
που τα ξέρει όλα!

Μια απίστευτη αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και δείχνει την…

απελπισία ενός παντρεμένου!..

«Πωλείται εγκυκλοπαίδεια, τόμοι σε άριστη κατάσταση. Δε μου χρειάζεται πια, παντρέυτηκα και η γυναίκα μου τα ξέρει όλα!»

Η αγγελία προφανώς δεν είναι αληθινή αλλά το περιεχόμενο της ρεαλιστικό και αστείο!



aniwthoi



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δακτυλίδι κατά της απιστίας!

Posted: 26 Jun 2012 02:10 PM PDT

H αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορεί
να είναι οι θεμέλιοι λίθοι για έναν επιτυχημένο γάμο αλλά μια ιστοσελίδα έχει...

διαφορετική ιδέα για το τι κρατάει δύο ανθρώπους μαζί!To δακτυλίδι πωλείται σε ιστοσελίδα και έχει χαραγμένο εσωτερικά το «I'm married» και κοστίζει $550!



Οποιαδήποτε προσπάθεια του/της αγαπημένου/ης σας να βγάλει το δακτυλίδι και να φλερτάρει θα είναι δώρον άδωρον. Με το σημάδι που αφήνει η βέρα αποκαλύπτεται αμέσως η οικογενειακή κατάσταση αυτού που το φοράει!



To «ειδικό» δακτυλίδι τυπώνει στο δάκτυλο το κείμενο «I'm Μarried»

karfo.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΚΟΡΔΑ – ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ Το φιλί στο στόμα που άναψε φωτιές [Video]

Posted: 26 Jun 2012 02:06 PM PDT

Τους έχει πιάσει η ζέστη εκεί
στο Πρωινό mou και φουντώνουν τον κόσμο πρωί πρωί.



Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά η οποία την ώρα που η Βίκυ Παγιατάκη έλεγε τα ζώδια, πήγε και κάθισε δίπλα της.



Και δεν φτάνει αυτό.



Τη μύρισε και της είπε…



Κάνε τις προσωπικές σου στιγμές τέχνη… Μόνο με 450 euro φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση Γάμου ή Βάπτισης με κάμερες HD.



"Τι ωραία που μυρίζεις"!



Η Βίκυ την ευχαρίστησε και γύρισε προς το μέρος της και τότε φιλήθηκαν στο στόμα!



Οι συνεργάτες τους έμειναν άφωνοι!



Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μονολογούσε.



"Για όνομα του Θεού" και η Βίκυ τόνισε.

http://www.dinatos.info/?p=26273
"Έλεος! Δεν μπορούν δύο άνθρωποι…". ...Πηγή:http://www.radar.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι σπάνιες φωτό της έφηβης Angelina Jolie που θα ήθελε να ξεχάσει [φωτο]

Posted: 26 Jun 2012 02:00 PM PDT

Φωτογραφίες από την εποχή που πήγαινε ακόμα σχολείο δημοσιεύονται σε διάφορα διεθνή ΜΜΕ, με τη....


σταρ σχεδόν αγνώριστη σε ηλικία 13-14 ετών….Πηγή:newsbomb.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο!

Posted: 26 Jun 2012 01:54 PM PDT


Δείτε μνημεία φυσικής ομορφιάς...




Εντυπωσιακά χρώματα που βάζουν σε πειρασμό ακόμη και όσους δεν
συνηθίζουν να κολυμπάνε. Τοπίο που απεικονίζεται σε χιλιάδες καρτ ποστάλ
καθώς αποτελεί πόλο έλξης τουριστών.


Οι ομορφότερες παραλίες σε ολόκληρο τον κόσμο μαγεύουν και οι
φωτογραφίες τους αρκούν για να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο
αυστηρούς κριτές.




Λιγότερο ή περισσότερο γνωστές, οι 10 παραλίες που ακολουθούν,
βρίσκονται διεσπαρμένες σε ολόκληρο τον πλανήτη και αποτελούν πραγματικά
μνημεία φυσικής ομορφιάς...



Palm Bay, Whitsunday Islands, Αυστραλία













Η κάτασπρη άμμος μπλέκεται με το γαλάζιο της θάλασσας δημιουργώντας ένα
μοναδικό θέαμα. Πρόκειται για ένα κόλπο μεταξύ δασικών εκτάσεων μέσα
στον οποίο, δημιουργούνται διάφορες μικρές παραλίες.



Maya Bay, νησί Ko Phi Phi Lee, Ταϊλάνδη









Εξωτικά ψάρια, πεντακάθαρα νερά και πολύχρωμα κοράλλια αποτελούν τους βασικούς λόγους
που η Maya Bay γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης όσων αρέσκονται στην
υποβρύχια εξερεύνηση. Βρίσκεται στο νησί Ko Phi Phi Lee.



Bay of Islands, Νέα Ζηλανδία









Η περιοχή Bay of Islands που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Βόρειου
Νησιού της Νέας Ζηλανδίας αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους
τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Το πλήθος καταπράσινων νησιών
δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο που σε συνδυασμό με τους πολλούς
εκπροσώπους της θαλάσσιας ζωής (όπως φάλαινες και δελφίνια)καθιστά την
περιοχή ένα ξεχωριστό προορισμό.



Hanauma Bay, Χαβάη, ΗΠΑ









Ανάμεσα στις παραλίες του νησιού που έχει γίνει συνώνυμο της λέξης
«εξωτικό» ξεχωρίζει η Hanauma Bay. Ο λόγος είναι απλός: η θάλασσα
εισχωρεί μέσα σε έναν ηφαιστειακό κώνο δημιουργώντας ένα τοπίο
εκπληκτικής ομορφιάς. Στα «κρυφά χαρτιά» της συγκεκριμένες παραλίας
περιλαμβάνονται ακόμη τα ασυνήθιστα ψάρια-παπαγάλοι που ζουν εκεί, οι
κοραλλιογενείς ύφαλοι και οι ψηλοί φοίνικες. Η παραλία βρίσκεται στο
νησί Οάχου και πάνω από 3 εκατ. τουρίστες την επισκέπτονται κάθε χρόνο.



Wineglass Bay, Τασμανία, Αυστραλία













Το όνομά της προέρχεται από το
ιδιαίτερο σχήμα που έχει, θυμίζοντας ποτήρι κρασιού. Χαρακτηρίζεται από
την εναλλαγή των χρωμάτων καθώς συνδυάζει το γαλάζιο με το πράσινο που
μικρού δάσους που την περιβάλλει. Αποτελεί προορισμό για τους λάτρεις
της πεζοπορίας καθώς και όσων αποφεύγουν την πολυκοσμία λόγω της
γεωγραφικής της θέσης: βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή κοντά στο
νησί Χόμπαρτ, στο νότιο άκρο της Αυστραλίας.



Villefranche Bay, Γαλλία









Η παραλία που βρίσκεται στη Γαλλική
Ριβιέρα, αποτελεί νούμερο ένα προορισμό για δύτες ανά τον κόσμο. Αυτό
οφείλεται στον «πολυμορφικό» βυθό της καθώς και στο υδάτινο φαράγγι που
βρίσκεται στην περιοχή.



Hanalei Bay, Χαβάη, ΗΠΑ









Η πολυφωτογραφημένη παραλία της
Χαβάης που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού Kauai δεν θα μπορούσε
να απουσιάζει από την παρούσα λίστα. Σε ορισμένα σημεία της δεσπόζουν
καταρράκτες οι οποίοι καταλήγουν στη θάλασσα. Τα χρώματα μαγεύουν ν
καθώς το πρασινογάλαζο νερό συνδυάζεται μοναδικά με τη λευκή άμμο.



Ναυάγιο, Ζάκυνθος, Ελλάδα









Η πασίγνωστη ελληνική παραλία και η
εξίσου διάσημη φωτογραφία της, έχει κάνει γνωστό το νησί του Ιονίου σε
ολόκληρο τον κόσμο. Πέρα από τα υπέροχα χρώματα του νερού και τα
απόκρημνα βράχια που την περιβάλουν, η συγκεκριμένη παραλία ξεχωρίζει
για το κουφάρι του πλοίου που ναυάγησε εκεί.



Phang Nga Bay, Ταϊλάνδη













Η κόλπος της Andaman Sea βρίσκεται μεταξύ του νησιού Πουκέτ και της
χερσονήσου Malay που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας.
Καλύπτει μια έκταση 400 χλμ, μεγάλο τμήμα της οποίας αποτελεί
προστατευμένη περιοχή από το 1981. Σημεία με αρχαιολογικό ενδιαφέρον,
σπήλαια και πολλοί υγροβιότοποι που φιλοξενούν σπάνια πτηνά, ψάρια και
άλλα είδη ζώων βρίσκονται στην περιοχή.



Ha Long Bay, Quang Ninh, Βιετνάμ













Η ακτή που βρίσκεται στην
επαρχία Quang Ninh του Βιετνάμ έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας
πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Χιλιάδες βραχώδη νησιά συνθέτουν
ένα μοναδικό τοπίο. Μάλιστα, πολλά από αυτά έχουν τεράστιες σπηλιές που
προσθέτει ακόμη περισσότερους «πόντους» φυσικής ομορφιάς.







newsbeast.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο νοσοκομείο ο 50 Cent μετά από σοβαρό ατύχημα!

Posted: 26 Jun 2012 01:46 PM PDT


O γνωστός τραγουδιστής είχε ένα ατύχημα το πρωί της Τρίτης...



O γνωστός τραγουδιστής είχε ένα ατύχημα το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στο Queens, με τραυματισμούς στον αυχένα και την πλάτη.

Σήμερα το πρωί όμως πήρε εξιτήριο αφού όλα πήγαιναν καλά. Την είδηση έγραψε το ThisIs50.com, μια ιστοσελίδα που είναι συνδεδεμένη με τον ράπερ.



Τράκαρε με ένα φορτηγό κι ένιωθε πόνους στην πλάτη και τον αυχένα. Όλα πήγαν καλά όμως...



newsit.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε τα παιδιά της στο κενό!

Posted: 26 Jun 2012 01:37 PM PDT


Ποσπάθησε να διαφύγει λίγα λεπτά μετά την αποτρόπαια πράξη της...



Η 30χρονη Ρωσίδα Galina Ryabkova κατηγορείται ότι πέταξε τα δύο της
παιδιά από τον 15ο όροφο πολυκατοικίας στη Μόσχα επειδή… την είχαν
κουράσει και ήθελε να απαλλαγεί από αυτά!


Κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη
της, στα πλάνα της οποίας η παιδοκτόνος φαίνεται αρκετά ήρεμη και χωρίς
ίχνος ταραχής.




Οι γείτονες είδαν τα παιδιά, ηλικίας 4 και 7 ετών, να πέφτουν στο κενό
και να χτυπούν στο έδαφος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρα, αλλά τα παιδιά δεν
κατάφεραν να επιζήσουν.




Ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Το σπίτι τους βρισκόταν
στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας. Ένας γείτονας, όπως αναφέρει η
βρετανική Daily Mail, είπε ότι η γυναίκα του τον ξύπνησε λέγοντάς του
ότι «πέφτουν παιδιά έξω από τα παράθυρα».




«Είδα τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος μπροστά στην είσοδο της
πολυκατοικίας. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα τους έφευγε από το κτίριο. Τη
ρωτήσαμε αν ήταν τα παιδιά της αυτά και μας απάντησε χωρίς ίχνος
συναισθήματος… "Ναι, τα πέταξα"» πρόσθεσε ο ίδιος.




Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι τρομαγμένοι γείτονες να προσπαθούν με
ήρεμο τρόπο να αποτρέψουν τη νεαρή γυναίκα από το να διαφύγει.




Η Ryabkova είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν, επειδή ο
άντρας της την απατούσε. Θα εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική όσο διαρκεί η
έρευνα.




newsbeast.gr 




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΦΟΒΕΡΟ: Χταπόδι κάνει τζετ σκι πάνω σε δελφίνι!

Posted: 26 Jun 2012 01:31 PM PDT


Μια σπάνια σκηνή κατέγραψε με τη φωτογραφικής της μηχανή η επικεφαλής ενός
ερευνητικού προγράμματος που λαμβάνει...

χώρα στο Ιόνιο. Ο Ζοάν Γκονσάλβο φωτογράφισε έξω από τις ακτές του μικρού νησιού Κάλαμος στα ανατολικά της Λευκάδας τις βουτιές ενός ρινοδέλφινου που «κουβαλάει» μαζί του ένα χταπόδι.




Το χταπόδι ταξιδεύει με το δελφίνι έχοντας αγκιστρωθεί στην κοιλιά του. Οι ερευνητές εικάζουν ότι το δελφίνι εντόπισε το χταπόδι και προσπάθησε να το φάει, αλλά το χταπόδι αντιστάθηκε και κατάφερε να αγκιστρωθεί σε ένα ασφαλές για αυτό σημείο του σώματος του δελφινιού για να γλιτώσει.





Ο Γκονσάλβο είναι υπεύθυνος του Ionian Dolphin Project, ενός ερευνητικού προγράμματος που αποτελεί μέρος των προγραμμάτων του Ερευνητικού Ινστιτούτου Tethys στο Ιόνιο και τον Αμβρακικό Κόλπο. Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Tethys δημιουργήθηκε στην Ιταλία πριν από 25 χρόνια και μελετά τα θαλάσσια κήτη στη Μεσόγειο και ειδικότερα στις περιοχές της Αδριατικής και του Ιονίου.





tovima.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τρέχουν από πίσω της οι άντρες...

Posted: 26 Jun 2012 01:24 PM PDT


Δείτε τι τραβούν για μία φωτογραφία τής Carmen Electra...






Ξέρει να κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν προς το μέρος της και τους άντρες
να τρέχουν από πίσω της. Ο λόγος για την Carmen Electra που εθεάθη στο
δυτικό Χόλιγουντ με ένα κατακόκκινο φόρεμα με βαθύ νετκολτέ που άφηνε το
πλούσιο στήθος να ξεπροβάλλει.


Η πρώην «Pussycat Doll» στα 40 της βάζει κάτω πολλές 20αρες.
Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ένας θαυμαστής της τρέχει από πίσω της
για να την τραβήξει φωτογραφία κι εκείνη φυσικά φαίνεται να το
ευχαριστιέται...













 





newsbeast.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα βασανιστήρια που έζησαν 6 παιδιά στο σπίτι της κολάσεως

Posted: 26 Jun 2012 01:18 PM PDT


Τα βασανιστήρια που έζησαν 6 παιδιά στο "σπίτι της κολάσεως"




Έξι παιδιά ηλικίας 7 έως 19 ετών για τέσσερα χρόνια ζούσαν καθημερινά εφιαλτικές
ώρες στο «σπίτι της κολάσεως» στο Σιάτλ...



Η
47χρονη σαδίστρια Μαρία Γκονζάλες Εσκουιβέλ, κακοποιούσε σωματικά και
σεξουαλικά τα 6 παιδιά, τα οποία οι αρχές πιστεύουν πως δεν ήταν δικά
της αλλά τα είχε απαγάγει, ενώ τα υποχρέωνε να παλεύουν σαν ζώα μέχρι
τελικής πτώσης.

Η φρικιαστική είδηση έχει κάνει το γύρο του
κόσμου, και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έχουν προκαλέσει σοκ και
οργή για την «αρρωστημένη» γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η
47χρονη κρατούσε τα παιδιά νηστικά για να μην έχουν δυνάμεις και τα
κακοποιούσε. Συγκεκριμένα, έριχνε αλκοόλ στα γεννητικά τους όργανα, τα
έδερνε μέχρι να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους και τα υποχρέωνε να
παλέψουν για τη ζωή τους.

Επιπλέον, είχε απαγορεύσει σε κάποια
από τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και τα απειλούσε πως εάν μιλούσαν για
τα βασανιστήριά τους θα τα σκότωνε χτυπώντας τα με μια ζώνη μέχρι
θανάτου. Το μόνο που τους επέτρεπε να κάνουν ήταν ένα μπάνιο την
εβδομάδα και αυτό με την μάνικα στον κήπο.

Μετά από πολλές ώρες
βασανιστηρίων, το μεγαλύτερο παιδί το οποίο ήταν πλέον 19 ετών, το
έσκασε και κατήγγειλε στην αστυνομία όσα συνέβαιναν μέσα στο «σπίτι του
τρόμου».

«Τα παιδιά έχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πληγές στο
κεφάλι, οιδήματα στα πόδια, πρησμένα γεννητικά όργανα, σπασμένα
δάχτυλα, τόσο πρησμένα μάτια που είναι εντελώς κλειστά, εκδορές στο
πρόσωπο, σπασμένα πλευρά που σε μία περίπτωση έχουν τρυπήσει τον
πνεύμονα, ρήξη αμφιβληστροειδούς και σπασμένες μύτες. Το μεγαλύτερο
παιδί είχε κακοποιηθεί τόσο ώστε άνθρωποι που το ήξεραν να μην μπορούν
να το αναγνωρίσουν πια», αναφέρει το κατηγορητήριο.

Η σαδίστρια προφυλακίστηκε και περιμένει να δικαστεί τον Αύγουστο. Απίστευτο!








Star.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές