Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ο Έλληνας παρουσιαστής με στυτική διαταραχή και αδυναμία στο Καρπούζι! (Nassos blog)

Posted: 26 Jun 2012 09:28 AM PDT

Ο Έλληνας παρουσιαστής με στυτική διαταραχή και αδυναμία στο Καρπούζι! (Nassos blog)

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί σχετικά με το γνωστό χάπι Viagra που ανεβάζει την ανδρική λίμπιντο, αλλά και τις έντονες παρενέργειες του.

Εάν είστε όμως πιο... οικολογικός τύπος και προτιμάτε άλλες λύσεις πολύ πιο φυσικές, με παρόμοια αποτελέσματα όμως με το σεξουαλικό χάπι, θα πρέπει να δοκιμάσετε και το... καρπουζάκι. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

«Ροκ για πάντα»: Δείτε το trailer

Posted: 26 Jun 2012 08:22 AM PDT

«Ροκ για πάντα»: Δείτε το trailer

Πρεμιέρα θα κάνει σε λίγες ημέρες, στην Ελλάδα, η κινηματογραφική ταινία «Ροκ για πάντα».

Πρόκειται για τη μεταφορά του ομώνυμου ροκ μιούζικαλ που έχει κάνει πάταγο στο Broadway, το «Rock of Ages» όπου αφηγείται την ιστορία της Σέρι, με φόντο τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 80. Το ρόλο του ροκ σταρ έχει ο Τομ Κρούζ ενώ ο ρόλος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν υπήρχε στο μιούζικαλ και γράφτηκε ειδικά για την ταινία.

Είναι αμερικάνικη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Άνταμ Σάνκμαν και πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Τζούλιαν Χιου, Ντιέγκο Μπονέτα, Πολ Τζιαμάτι, Αλεκ Μπάλντουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Ακερμαν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. 

Υπόθεση

Στο Hollywood της δεκαετίας του 80 το ροκ θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο και οι metal ήχοι συνεπαίρνουν τα (νεαρά κυρίως) πλήθη, παρά τις αντιδράσεις των συντηρητικών κύκλων της πόλης. Εκεί, καταφτάνει η νεαρή Σέρι, μία σερβιτόρα από την επαρχία όπου κυνηγά τα όνειρά της στην πόλη. Στο Sunset Strip γνωρίζει έναν συνομήλικο λαντζέρη, τον Ντρου και ο Rock n Roll έρωτάς τους μας ταξιδεύει σε ένα αγριεμένο μουσικά Hollywood όπου μεσουρανούν hard-rock ινδάλματα σαν τον Στέισι Ζαξ... Are you ready to rock;

Δείτε το trailer από την εκπομπή «Ελένη»

Miranda Kerr-Orlando Bloom: Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Posted: 26 Jun 2012 05:02 AM PDT

Miranda Kerr-Orlando Bloom: Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλυγουντ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο είναι παντρεμένοι και πολλοί ερωτευμένοι. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους εντόπισε να περπατούν σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Ντυμένοι casual με την Miranda να «κόβει» τις ανάσες των περαστικών με το «καυτή» της μίνι φούστα.

Goin’ Through: Τραγουδούν για το… ΔΝΤ!

Posted: 26 Jun 2012 09:08 AM PDT

Goin' Through: Τραγουδούν για το… ΔΝΤ!

Επίκαιροι για ακόμη μια φορά οι Goin' Through επιστρέφουν με ένα τραγούδι... διπλής ανάγνωσης!

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «ΔΝΤ» δηλαδή... «Δεν Νιώθω Τίποτα»! Μαζί με τους Goin' Through τραγουδάει η παιδική χορωδία των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Το τραγούδι προς το παρόν μπορεί κάποιος να το ακούσει μόνο μέσω διαδικτύου ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει επισήμως και με το νέο άλμπουμ των «Goin' Through GALLERY» το οποίο θα περιέχει ακόμη τις επιτυχίες «Είσαι Αλλού» feat Zan Batist, «Κάτι Μοναδικό» feat Ελισσάβετ Σπανού και «Εντάξει» feat Αντώνης Ρέμος. Καθώς επίσης και συνεργασίες του συγκροτήματος με τις ΜΕΛΙSSES και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακούστε το

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: το πάρτυ που ακολούθησε τον μεγάλο Τελικό

Posted: 26 Jun 2012 09:00 AM PDT

 Ελλάδα έχεις Ταλέντο: το πάρτυ που ακολούθησε τον μεγάλο Τελικό

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτυ που έγινε μετά τον Τελικό

Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μετά από δυο περίπου μήνες ενδιαφέρουσας τηλεοπτικής παρουσίας, έριξε χθες βράδυ αυλαία, με έναν εντυπωσιακό Τελικό.

Από τους δώδεκα διαγωνιζόμενους, νικητής αναδείχτηκε ο 15χρονος, αυτοδίδακτος μουσικός και τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος γοήτευσε κοινό και επιτροπή με τη φωνή και το παίξιμο της κιθάρας του.

Μετά την απονομή του χρηματικού επάθλου των 20.000 ευρώ και ενός αυτοκινήτου, ο νικητής, μαζί με δεκάδες διασημότητες, παρουσιαστές αλλά και στελέχη του καναλιού του Ant1 όπως οι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιάννης Λάτσιος, Χάρης Χριστόπουλος,Βαγγέλης Περρής και Χρήστος Φερεντίνος, διασκέδασε στο λαμπερό πάρτυ που διοργανώθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ο γάμος της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη

Posted: 26 Jun 2012 08:30 AM PDT

Ο γάμος της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη

Το τριήμερο γλέντι στη Σίφνο, οι κάμερες, ο διάσημος τραγουδιστής και η ευχή του πατέρα της νύφης

Ήταν 18 Ιουνίου του 2005, όταν η Μαρίνα Βερνίκου, κόρη του -σήμερα- Υφυπουργού Ναυτιλίας, παντρευόταν τον αγαπημένο της, Κύπριο επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη.

Ο γάμος έγινε στο αγαπημένο νησί, και τόπο καταγωγής της Μαρίνας, την Σίφνο, ενώ οι καλεσμένοι υπολογίζονται περίπου 3.000. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του 2003, μέσω κοινών φίλων και, όπως έχυν δηλώσει οι ίδιοι, ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Ακολούθησαν κοινές έξοδοι σε κοσμικά parties, αλλά και μία ρομαντική πρόταση γάμου, όταν οι δύο τους βρέθηκαν σε ελικόπτερο, πάνω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Το τριήμερο γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε με ένα pre- wedding party στο ξενοδοχείο «Πετάλι» στην Απολλωνία της Σίφνου, που ανήκει στην οικογένεια ενώ, την επόμενη ημέρα το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται μέσα στη κτήμα της οικογένειας Βερνίκου, στο νησί. Οι καλεσμένοι, που κατέφτασαν απ' όλο τον κόσμο, φορούσαν όλοι βραχιολάκια και t- shirts με τα αρχικά «ΜιΜα», οι κάμερες των lifestyle εκπομπώς της εποχής ήταν παρούσες και ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε για να διασκεδάσει τους περευρισκόμενους. «Σας εύχοµαι να γυρίσετε µαζί τον κόσµο και να τον κατακτήσετε», ήταν η ευχή που έκανε ο πατέρας της νύφης, Γιώργος Βερνίκος, στο πανευτυχές ζευγάρι, το οποίο επτά χρόνια αργότερα του έχει χαρίσει τρία εγγόνια- την Ντεµίλια, τον Γιώργο και την Ανέζια.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;

Ζέτα Μακρυπούλια: Μήπως ήρθε η ώρα για ένα μωρό;

Posted: 26 Jun 2012 08:15 AM PDT

Ζέτα Μακρυπούλια: Μήπως ήρθε η ώρα για ένα μωρό;

Τι ισχυρίζεται το φιλικό της περιβάλλον;

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μαυροπούλια, είδαν την κοινή τους ζωή να περνάει καρέ-καρέ από τα εξώφυλλα περιοδικών και τα πάνελ εκπομπών. Η σχέση τους, από την αρχή ακόμη, διέρρευσε στα Media και η Ζέτα προς έκπληξη όλων, όχι απλώς δεν απέφυγε να απαντήσει, όπως συνήθιζε στο παρελθόν, αλλά τροφοδότησε την περιέργεια όλων, μιλώντας για λεπτομέρειες της ζωής τους.

Η Ζέτα, που σε έναν μήνα περίπου θα κλείσει τα 34, όπως εμπιστεύτηκε σε φίλους της, νιώθει πιο ασφαλής και σίγουρη για το Μιχάλη, ενώ πληροφορίες από το κοντινό της περιβάλλον την θέλουν να σκέφτεται εδώ και λίγες βδομάδες, πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενός μωρού. Οι ίδιες πηγές μας πληροφόρησαν ότι η Ζέτα με τον Μιχάλη το έχουν ήδη συζητήσει σοβαρά και στους επόμενους μήνες πιο πιθανό είναι να δούμε μια εγκυμοσύνη, παρά ένα γάμο.

Η 16χρονη βραβευμένη κόρη της Βίκυς Γεροθόδωρου και του Δημήτρη Σαραβάκου!

Posted: 26 Jun 2012 08:02 AM PDT

Η 16χρονη βραβευμένη κόρη της Βίκυς Γεροθόδωρου και του Δημήτρη Σαραβάκου!

H καταξιωμένη στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου και σύζυγος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαραβάκου μιλά αποκλειστικά στο mothersblog.gr για την σχέση της και με την κόρη της Νικόλ δίνει την πιο αγαπημένη τους κοινή φωτογραφία και αποκαλύπτει τα ταλέντα της!

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr 

Τα αγαπημένα γυαλιά των celebrities

Posted: 26 Jun 2012 08:00 AM PDT

Τα αγαπημένα γυαλιά των celebrities

Η Persol ξεχωρίζει και πάλι με την έκθεση Persol Magnificent Obsessions

Οι «Persol Magnificent Obsessions» αφορούν 30 ιστορίες δεξιοτεχνίας, οι οποίες  αποτελούν τη δεύτερη σε μια σειρά εκθέσεων που διεξάγονται εδώ και τρία χρόνια και που γιορτάζουν τις ιστορίες της υπέρμετρης δεξιοτεχνίας πίσω από κάποιες από τις πιο συμβολικές και επιβλητικές στιγμές του κινηματογράφου επί της οθόνης. Από το 2011, εμπνέονται από τη χειροποίητη διαδικασία τριάντα βημάτων της Persol, η οποία είναι συνώνυμη της διαδικασίας των βημάτων που απαιτούνται για μια εξαιρετική κινηματογράφηση.

Έτσι όπως κάθε ταινία αναδύεται από μια ομάδα ατόμων, τα οποία συνδυάζουν το ταλέντο, την αφοσίωση και τη δημιουργικότητά τους, στο εργαστήριο της Persol στο Lauriano (Βόρεια Ιταλία), κάθε ζευγάρι γυαλιά περνά από τα χέρια τουλάχιστον 15 ειδικευμένων δεξιοτεχνών, κάθε ένας από τους οποίους συμβάλλει μοναδικά και ουσιαστικά στο τελικό προϊόν. Κάθε λεπτομέρεια είναι το αποτέλεσμα έρευνας και δουλειάς, η επιδίωξη της τελειότητας με λίγα γραμμάρια acetate, μετάλλου και γυαλιού. Κατασκευασμένα με τη μεγαλύτερη φροντίδα που απαιτεί 30 βήματα χειροποίητης εργασίας, τα Persol εκπροσωπούν μία τέχνη που χρησιμοποιεί φακούς και σκελετούς. Κάθε χρόνο, δέκα ταινίες που δημιουργήθηκαν με υπέρμετρη φροντίδα θα εξιστορούνται με μια σειρά εκθέσεων που θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν σπάνια τεχνουργήματα, σημειώσεις έρευνας πίσω από τη σκηνή, σκίτσα, κλιπάκια φιλμ και καρέ. Οι κινηματογραφιστές που παρουσιάζονται στην έκθεση μοιράζονται την ίδια δέσμευση στην αυθεντικότητα και αφοσίωση στη δεξιοτεχνία που η Persol επιδεικνύει στη χειροποίητη διαδικασία πίσω από την κατασκευή ενός ζευγαριού γυαλιών. 

Ποιοι λάτρεις των γυαλιών παρεβρέθηκαν και συμμετείχαν; Honorees Todd Haynes, Arianne Phillips, Patricia Clarkson, Zoe Saldana, Jaime King, John Turturro, Abbie Cornish, Dianna Agron, Sandy Powell, Twin Shadow, Terry Richardson.

Από τα τέλη Ιουνίου και εξής, το βιβλίο MAGNIFICENT OBSESSIONS. Η Persol, ο κινηματογράφος, και η δεξιοτεχνία θα διατίθεται προς πώληση στο Museum of the Moving Image (Νέα Υόρκη) και στα καλύτερα βιβλιοπωλεία της Βορείου Αμερικής και της Ευρώπης.

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 8 - Ο Ηγέτης

Posted: 26 Jun 2012 06:11 AM PDT

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 8 - Ο Ηγέτης

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς της γέννησης σας προκύπτει ο αριθμός 8, τότε σύμφωνα με το σύστημα της αριθμολογίας ο δρόμος σας είναι να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη δύναμη και την εξουσία σας.

Είστε γεννημένοι για να κατευθύνετε, να επιβλέπετε και να ηγείσθε. Κρίνετε τα πάντα, σχεδιάζετε διαρκώς και αναζητάτε την έντονη δράση. Σας έλκει κάθε δραστηριότητα από την οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα, αλλά και να διακριθείτε. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ απειλεί και την Ελλάδα

Posted: 26 Jun 2012 08:31 AM PDT

Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ απειλεί και την Ελλάδα

Με αφορμή την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού από τη Συρία, η Άγκυρα στήνει πολεμικό σκηνικό στην Ανατολική Μεσόγειο και βρίσκει ευκαιρία να αλλάξει τους «κανόνες εμπλοκής» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Ξεσήκωσε το κοινό της Χαλκίδας!

Posted: 26 Jun 2012 08:58 AM PDT

Γιώργος Τσαλίκης: Ξεσήκωσε το κοινό της Χαλκίδας!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά και στη Χαλκίδα!

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Σοκ Fm, άνοιξε τα καλοκαιρινά πάρτι σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές της Εύβοιας. Ο τραγουδιστής άκρως καλοκαιρινός, ανανεωμένος και γεμάτος κέφι, βρέθηκε στην Χαλκίδα την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 σ'ένα μοναδικό πάρτι. Oι ακροατές του σταθμού ξεσηκώθηκαν στους ρυθμούς του ,η θερμοκρασία κτύπησε κοκκινο και η ατμόσφαιρα θύμησε CARAMELA παρέα με τους παραγωγούς του Σοκ Fm 104.8!

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Φοβόμαστε ότι οι μετανάστες θα μας φάνε»

Posted: 25 Jun 2012 01:39 PM PDT

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Φοβόμαστε ότι οι μετανάστες θα μας φάνε»

Για τους μετανάστες και την φοβία που έχουν ορισμένοι Έλληνες απέναντί τους μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Το θέατρο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε μια περιοχή που όλοι φοβόμαστε. Φοβόμαστε τους μετανάστες ότι θα μας... φάνε. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί τίποτα και μη πω ότι έχουμε αρχίσει να χαιρετιόμαστε με το γύρω κόσμο. Πρέπει να καταλάβουμε πως τι κι αν έχουν άλλο χρώμα, τι κι αν είναι από άλλη χώρα, μοιραζόμαστε τη ζωή μας μαζί τους. Είναι τραγικό να είμαστε ρατσιστές» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Glam.

 

Τα κορίτσια του Tom Cruise βγήκαν βόλτα

Posted: 26 Jun 2012 04:41 AM PDT

Τα κορίτσια του Tom Cruise βγήκαν βόλτα

Μπορεί η Kate Holmes να είναι σταρ του Χόλυγουντ, ωστόσο ο σπουδαιότερός της ρόλος είναι αυτός της μητέρας.

Η καστανή ηθοποιός είναι μια κλασική μαμά που έχει λατρεία στην κόρη της. Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Kate προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να τον περνάει με την μικρή Suri. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τις δύο μεγάλες αγάπες του Tom Cruise να κάνουν τη βόλτα τους σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης. Η ηθοποιός ντυμένη casual και χωρίς ίχνος μακιγιάζ δεν έμοιαζε στην λαμπερή ηθοποιό που περπατάει στο κόκκινο χαλί αλλά ήταν εξίσου όμορφη.

Ελένη Μενεγάκη: «Μ’ αγαπάς ακόμα;»

Posted: 26 Jun 2012 08:31 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη: «Μ' αγαπάς ακόμα;»

Τα παραπονάκια άρχισε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια «τα έβαλε» με τον αγαπημένο της σεφ, Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος όπως ισχυρίζεται η ίδια πλέον δεν της δίνει σημασία. «Μ' αγαπάς ακόμα;», τον ρώτησε χαρακτηριστικά λίγο πριν πάει στην κουζίνα για να μαγειρέψουν μαζί. Άξαφνος ο σεφ της είπε πως ναι αλλά ήθελε να μάθει αν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα και τον ρωτάει. «Όχι, αλλά σήμερα μπήκα μέσα και δεν μου έριξες ούτε μια ματιά. Οπότε ή έχεις τσακωθεί με κάποιον χθες το βράδυ ή δεν με αγαπάς πια... και δεν θα τ' αντέξω», του απάντησε η παρουσιάστρια. Όσο για την αντίδραση του Βασίλη Καλλίδη... απρόσμενη.

Δείτε το απόσπασμα

Η 16χρονη βραβευμένη κόρη της Βίκυς Γεροθόδωρου και του Δημήτρη Σαραβάκου!

Posted: 26 Jun 2012 06:17 AM PDT

Η 16χρονη βραβευμένη κόρη της Βίκυς Γεροθόδωρου και του Δημήτρη Σαραβάκου!

H καταξιωμένη στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου και σύζυγος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαραβάκου μιλά αποκλειστικά στο mothersblog.gr για την σχέση της και με την κόρη της Νικόλ δίνει την πιο αγαπημένη τους κοινή φωτογραφία και αποκαλύπτει τα ταλέντα της!

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

«The Amazing Spiderman»: Δείτε το trailer και όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Posted: 26 Jun 2012 08:11 AM PDT

«The Amazing Spiderman»: Δείτε το trailer και όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Το «The Amazing Spiderman» έκανε πρεμιέρα στην Αγγλία και αναμένεται να έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα στις 10 Ιουλίου.

Το έργο είναι σε σκηνοθεσία Marc Webb, σενάριο Alvin Sargent, Steve Kloves και πρωταγωνιστούν οι Andrew Garfield, Irrfan Khan, Denis Leary.

Υπόθεση

Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένας συνεσταλμένος έφηβος με σοβαρά προβλήματα προσαρμογής στη σχολική του καθημερινότητα, ένεκα του γεγονότος ότι καθημερινά αποτελεί αντικείμενο χλευασμού ενός γεροδεμένου συμμαθητή του. Κρυφά ερωτευμένος με τη συμμαθήτριά του Γκουέν Στέισι, κόρη του αρχηγού της αστυνομίας, ο Πίτερ θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής στο μουσείο φυσικής ιστορίας, θα δεχτεί το δάγκωμα μιας ραδιενεργής αράχνης, η οποία σε χρόνο ρεκόρ θα μεταλλάξει το DNA του. Και, κάπου εδώ, ο διστακτικός Πίτερ θα παραχωρήσει τη θέση του στον... απίθανο Spider-Μan!

Δείτε το trailer και την πρεμιέρα από την εκπομπή «Ελένη»

{youtube}mv-_oREPD2w{/youtube}

Δύο προτάσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Posted: 26 Jun 2012 08:03 AM PDT

Δύο προτάσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δυο προτάσεις από τον ΑΝΤ1 έχει δεχτεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός που είναι πάρα πολύ αγαπητός στο κοινό αποτελεί εγγύηση για κάθε νέα δουλειά ότι θα πάει καλά. Έτσι λοιπόν και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 του έχουν κάνει δυο διαφορετικές προτάσεις και εξετάζουν από κοινού δυο fresh ελληνικές σειρές με πρωταγωνιστή βέβαια τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θα δείξει βέβαια ποια θα δούμε τελικά στον αέρα από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Στο… Μαϊάμι γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Λιονέλ Μέσι

Posted: 26 Jun 2012 02:34 AM PDT

Στο… Μαϊάμι γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε... 25 και το γιόρτασε κατάλληλα.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά από μια ακόμα εκπληκτική χρονιά με τους «Καταλανούς», δικαιούται να γιορτάζει και να γλεντά όπως θέλει. Λόγω όμως της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του, δεν μπορεί να το κάνει... prive. Όπου και να πάει ο φωτογραφικός φακός είναι εκεί, ενώ όσοι είναι γύρω του τον αναγνωρίζουν και τον προσεγγίζουν. Ο Μέσι λοιπόν αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο Μαϊάμι και φωτογραφίες από το πάρτι έχουν κυκλοφορήσει ήδη στην επίσημη σελίδα των θαυμαστών του, ενώ και καταλανική εφημερίδα έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την χαλάρωσή του στο ξενοδοχείο.

 

Η Ανα και τα μπαλάκια της (photos+video)

Posted: 26 Jun 2012 08:09 AM PDT

Η Ανα και τα μπαλάκια της (photos+video)

H Ανα Ιβάνοβιτς έχει πολλούς λόγους για να προσελκύει πάνω της τα βλέμματα εκατομμυρίων θαυμαστών του τένις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές