Σάββατο 7 Απριλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Προβλέψεις για τον Απρίλιο. Ποιες είναι οι τάσεις στα επαγγελματικά και ερωτικά σου;

Posted: 07 Apr 2012 03:20 PM PDT




Οι αριθμοί κρύβουν αρκετά σημαντικά μηνύματα για την πορεία, το μέλλον και τη ζωή μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε τις τάσεις του μήνα που διανύουμε. Βρες λοιπόν τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (της ημέρας των γενεθλίων σου δηλαδή) και διαβασε την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για τον Απρίλιο.


ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παραδείγματα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.



ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ



Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Για σένα που ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σου είναι το 1, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις το κέφι αλλά και την ενεργητικότητα να κάνεις τις αλλαγές που σχεδίαζες από την αρχή της χρονιάς, αλλά μέχρι τώρα όλο τις αμελούσες. Στον τομέα της καριέρας σου θα διακρίνεσαι από ένταση και θα θέλεις να ολοκληρώσεις μονομιάς οποιαδήποτε εκκρεμότητα σε βαραίνει. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια με συναδέλφους που θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου.
Στον ερωτικό τομέα, ο τέταρτος μήνας του 2012 σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις το κλίμα που μέχρι τώρα επικρατούσε στην αισθηματική σου ζωή. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για γάμο ή για κάποια μορφή επισημοποίησης, για σένα που ήδη είσαι σε μία σχέση. Το θέμα γάμος ή χωρισμός θα σε προβληματίσει έντονα και θα χρειαστεί να πάρεις μία απόφαση προκειμένου να υπάρξει αρμονία στη ζωή σου. Αν ο Απρίλιος σε βρίσκει με μοναξιές, να ξέρεις ότι τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Αυτό το μήνα θα υπάρξουν προσκλήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βρεις αυτό που αναζητάς.


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Μετά την περίοδο του Μαρτίου, που ήταν για σένα μία φάση απομόνωσης, θλίψης αλλά και προβληματισμού, μπαίνεις τώρα σε μία ολοκαίνουρια φάση που αρχίζεις πλέον να συνειδητοποιείς ποιες είναι οι ανάγκες σου. Τον Απρίλιο θα αναθεωρήσεις σκέψεις και απόψεις και θα θελήσεις να κάνεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Τώρα πλέον ξέρεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, γι' αυτό και όποιος μέχρι σήμερα θεωρούσε σίγουρη την παρουσία σου και δεν σου συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που σου άξιζε, έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Το σημαντικότερο όπλο σου για αυτό το μήνα είναι η διαίσθησή σου, που θα σε βοηθήσει σημαντικά στη σωστή λήψη αποφάσεων. Μία και μόνο σου ματιά, θα είναι αρκετή για να καταλάβεις τι κρύβει ένας άνθρωπος πίσω από τις λέξεις του. Η σοφία και η διπλωματία, θα είναι δυο χαρακτηριστικά που θα διαθέτεις έντονα αυτό το μήνα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τους καβγάδες. Παράλληλα αυτό το μήνα θα λάβεις σημαντική υποστήριξη στον τομέα της καριέρας σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Δείξε προσοχή στις νέες αισθηματικές γνωριμίες και σχέσεις, γιατί αυτό το μήνα ένα άτομο που διαθέτει ασταθή και επιπόλαιο χαρακτήρα θα σου προκαλέσει μπερδέματα.


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Ο Απρίλιος είναι για σένα ένας αισιόδοξος μήνας, με μεγάλη δημιουργικότητα που θα σε βοηθήσει να χειριστείς με ευελιξία τις υποθέσεις σου. Πλέον αρχίζεις να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές που προέκυψαν στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες και έστω και αν τα οικονομικά είναι ένας τομέας της ζωής σου που ακόμα «πονάει», θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και τα προβλήματα. Ο τέταρτος μήνας του 2012, είναι μία εποχή περιορισμού αλλά και ανασυγκρότησης και θα χρειαστεί από πλευράς σου να διαχειριστείς κάποιες εκκρεμότητες από τα παλιά και να βρεις τις λύσεις και θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα κληθείς να επανεξετάσεις τους στόχους που είχες βάλει στο παρελθόν, να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε είναι προβληματικό και φαίνεται πως παρ' όλες τις προσπάθειές σου, δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελες. Αυτό που θα συνειδητοποιήσεις αυτόν το μήνα είναι ότι για να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον σου, θα πρέπει να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν σου και να καταπολεμήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Στον αισθηματικό τομέα, ένα νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου και είναι μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Μπορεί να μην είσαι ακόμα σε διάθεση για να δεσμευτείς, αλλά λίγο φλερτ και ρομαντισμός, είναι σίγουρο πως θα σε ανανεώσουν!


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Τον Απρίλιο θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη, απροσεξίες και καβγαδάκια που μπορεί να σου προκαλέσουν πρόβλημα. Είναι ένας απαιτητικός μήνας για σένα, που απαιτεί εργασία και προσήλωση, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις καθημερινές ανάγκες των υποχρεών σου με επιτυχία. Η καριέρα σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε ζορίσουν αρκετά και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με επιμονή αλλά και υπομονή. Αυτό το μήνα, μπορεί να νιώσεις κούραση, εξάντληση και αδυναμία γιατί θα νιώθεις ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και δεν δέχεσαι την ανάλογη ανταπόκριση που θα περίμενες. Προσπάθησε να μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και απλά να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή είναι απλά και μόνο μία δοκιμασία που θα δώσει περισσότερη δύναμη. Η στασιμότητα που επικρατεί αυτή στη ζωή σου και δεν σε ευχαριστεί, μπορεί να ανατραπεί, μόνο αν εσύ αποφασίσεις να κάνεις μία αλλαγή. Ο Απρίλιος λοιπόν σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου, για να νιώσεις την ευτυχία.


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Το 2012 είναι για σένα το έτος των αλλαγών, όμως το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς διακρινόσουν από αναβλητικότητα και προσπαθούσες να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Τον Απρίλιο ακόμα και να θέλεις να «ξεγλιστρήσεις» από τις ανακατατάξεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα το καταφέρεις, γιατί ο τέταρτος μήνας της χρονιάς φέρνει αέρα ανανέωσης και αλλαγών και έστω και αν κάποιες από αυτές δεν σου αρέσουν θα αναγκαστείς να τις δεχτείς. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γεμάτος περιπέτεια, δράση και κινητικότητα που θα χρειαστεί να είσαι σε επιφυλακή, προκειμένου να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Θα έχεις την ικανότητα να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα αυτό το μήνα θα υπάρξουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Το σημείο που πρέπει να δείξεις προσοχή, είναι ότι μπορεί να ασχολείσαι με αρκετά πράγματα την ίδια στιγμή, χωρίς να προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία και συνέπεια όλα όσα χρειάζεται. Στον αισθηματικό τομέα, είναι απαραίτητο να περιορίσεις την ανευθυνότητα και την επιπολαιότητα, γιατί μπορεί να σου κοστίσει αργότερα.


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Ο μήνας του έρωτα είναι ο Απρίλιος για σένα που έχεις γενέθλιο αριθμό το 6. Τα ζητήματα της καρδιάς έρχονται σε πρώτο πλάνο και ο ρομαντισμός σε παρασύρει να ζήσεις το δικό σου ξεχωριστό αισθηματικό παραμύθι, στο οποίο θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να κολακευτείς από ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου και θα βρεθείς σε ερωτικά διλήμματα. Ακόμα και αν είσαι σε μοναχική φάση, ζήσε τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν με ένα νέο άτομο που θα κάνει εμφάνιση στη ζωή σου, όμως καλύτερα διατήρησε την επιφυλακτικότητα σου και προσπάθησε να λειτουργήσεις προσγειωμένα, για να μην πληγωθείς αργότερα. Η οικογένεια είναι ένας ακόμα τομέας της ζωής σου στον οποίο θα χρειαστεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Τα συγγενικά σου πρόσωπα, θα χρειαστούν αυτό τον μήνα την βοήθεια και την υποστήριξή σου αυτό τον μήνα. Στην καριέρα σου, θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις που θα σε φορτίσουν, όμως η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα ευνοείσαι αυτό το μήνα σε επενδύσεις.


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Ένας μήνας με σκαμπανεβάσματα είναι ο Απρίλιος, για σένα που ο γενέθλιος προσωπικός σου αριθμός είναι το 7. Τη μία στιγμή μπορεί να συμβαίνει ένα γεγονός που θα σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία και εντελώς ξαφνικά θα προκύπτουν κάποιες ανατροπές που θα σου προκαλούν αμφιβολίες και ανασφάλειες. Η σταθερότητα που τόσο πολύ επιθυμείς, είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτό το μήνα, για αυτό και θα νιώσεις πολύ έντονα την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να σκεφτείς ποια θα είναι τα αμέσως επόμενα βήματά σου. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας για να αναλογιστείς λάθη του παρελθόντος, να πάρεις διδάγματα από αυτά και να βάλεις τις βάσεις που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις μία νέα πορεία στη ζωή σου. Το ένστικτό σου αυτό το μήνα θα είναι πολύ ισχυρό ενώ τα όνειρα που θα δεις, θα σου δώσουν σημαντικά μηνύματα την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή, χωρίς κανέναν δισταγμό! Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις τελικές αποφάσεις τόσο για τα αισθηματικά σου όσο και για τα οικονομικά σου. Μπορεί η κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σου να μην σου αρέσει, όμως να θυμάσαι πώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα!


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ηθικής ικανοποίησης, για σένα που ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σου είναι το 8. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όμως υπάρχει και μία παγίδα: Θα πρέπει να προσέχεις πολύ ακόμα και σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του και προσπάθησε με τρόπο οργανωτικό να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση. Στην καριέρα σου, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να μπεις σε μία σειρά, θα δεχθείς επιβράβευση για τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις κάποια νέα επαγγελματικά βήματα. Όσο περισσότερη προσήλωση έχεις αυτό το μήνα στους στόχους σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία που θα λάβεις. Ο ερωτικός τομέας, δεν είναι μία από τις προτεραιότητές σου για τον μήνα που διανύουμε και μπορεί να προκύψουν και κάποια καβγαδάκια με το ταίρι σου, επειδή δεν του δίνεις την σημασία που θα θελε. Επικεντρώσου σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά που θα σου δώσουν την ευκαιρία να επεκταθείς και αφιέρωσε και λίγο χρόνο και στην προσωπική σου ζωή, που σίγουρα θα σε απασχολήσει αργότερα.


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ολοκλήρωσης, για σένα που ο προσωπικός σου γενέθλιος αριθμός είναι το 9. Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις ότι δεν εξελίσσεται προκειμένου να υποδεχτείς στη ζωή σου νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Δείξε προσοχή στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα στις συμφωνίες που θα πραγματοποιήσεις, γιατί μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες που δεν θα είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε να περιορίσεις την καταναλωτική σου μανία και μην αμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις που είναι σημαντικές. Στον αισθηματικό τομέα η ευαισθησία και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα φόρτε τους! Ένα ταξιδάκι μαζί με το ταίρι σου θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποιος ερωτικός σύντροφος στη ζωή σου, τότε αυτό το μήνα θα αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το διαδίκτυο που θα σε τονώσει ψυχολογικά!

tlife







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένας ευαίσθητος και...ευσυγκίνητος σκύλος!!!

Posted: 07 Apr 2012 03:17 PM PDT


Ποιος είπε ότι οι σκύλοι δεν βλέπουν τηλεόραση...

Και κυρίως δεν επηρεάζονται!
Όπως για παράδειγμα ο Griffey, ο οποίος βλέποντας μια χειρουργική σκηνή στην σειρά «Private Practice» δεν αντέχει και κλαίει!

Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο You Tube:




24ωρο







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πόσο άλλαξαν οι άντρες!

Posted: 07 Apr 2012 03:10 PM PDT




Η διαφορά του τότε με το τώρα










newsbeast










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πήγε να απατήσει τη γυναίκα του με... τη γυναίκα του!

Posted: 07 Apr 2012 02:57 PM PDT



Ήθελε νέες γνωριμίες ο 40χρονος από χωριό
της Εύβοιας αλλά...

λογάριαζε χωρίς τη σύζυγό του.
Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα όταν δημιούργησε λογαριασμό στο Facebook. Οι φίλοι του στην δουλειά κάθε μέρα του έλεγαν ότι έχει ωραίες γυναίκες και έτσι... "τσίμπησε".

Έκανε όμως το λάθος να δώσει το email που ήξερε η γυναίκα του και είχε τους κωδικούς.
Κάπως έτσι, όπως διαβάζουμε στο ΕviaNews, εκείνη έμπαινε στο email και διάβαζε όλα τα μηνύματα του άνδρα της.

Στη συνέχεια, δημιούργησε και εκείνη λογαριασμό με το όνομα Λίζα και μια καυτή φωτογραφία που δεν φαίνονταν το πρόσωπο της. Στη θέση της ηλικίας, έγραψε 25...

Έκανε αίτημα φιλίας στον άντρα της και για δεκαπέντε μέρες παίζονταν ένα απίστευτο παιχνίδι μεταξύ του με εκατοντάδες μηνύματα σε καθημερινή βάση μέχρι που έφτασαν και στο ραντεβού.
Το όρισαν σε καφετέρια έξω από την Χαλκίδα.

Η γυναίκα πήγε και περίμενε πίνοντας τον καφέ της και όταν τον είδε να έρχεται από μακριά, δεν του έστειλε φιλάκια αλλά... καρπαζιές.

Έκπληκτοι δεκάδες θαμώνες έβλεπαν το ζευγάρι να λογομαχεί χωρίς να ξέρουν το λόγο μέχρι που η υποψήφια απατημένη φώναξε: "Κοιτάξτε γαμπρός που θέλει και το facebook"!

newsit







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προβατογούρουνο και στην Ελλάδα

Posted: 07 Apr 2012 02:42 PM PDT


Φαίνεται ψεύτικο, όμως είναι αληθινό!

Φαίνεται ψεύτικο, αλλά είναι αληθινό. Το προβατογούρουνο, κατά κόσμον Mangalitsa, προέρχεται από την Αυστρία και την Ουγγαρία.



Ωστόσο, όπως αναφέρει το trikalanews.gr, μπορεί να το συναντήσει κανείς και μεταξύ Γαρδικίου και Τζούρτζιας.

newsbeast







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μάνα vs πατέρας...

Posted: 07 Apr 2012 02:37 PM PDT




Στο παρακάτω γράφημα θα δείτε ποιός είναι τελικά πιό χρήσιμος στην οικογένεια..





















Αναγνώστης
himaira







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ανέκδοτο με το Ai Se Tu Pegou που σαρώνει στο Facebook!

Posted: 07 Apr 2012 02:19 PM PDT



Τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο
έχει κάνει το βραζιλιάνικο τραγούδι του νεαρού τραγουδιστή Michel Teló.
Το «Ai Se Eu Te Pego» ( «Αχ, αν σε πιάσω») κυκλοφόρησε μέσα το 2011 έχει ξεπεράσει τις 272 εκατομμύρια προβολές στο You Tube και συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ.
Μεγάλη επιτυχία έχει γίνει όμως και στην χώρα μας...


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο που βασίζεται στο τραγούδι, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει πει ο Στάθης από το Ράδιο Αρβύλα!

Διαβάστε το:




mediagate







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ...

Posted: 07 Apr 2012 02:06 PM PDT

http://pinnokio.gr/Uploads/Articles/THAYMA-THAYMA/ArticleImage_12651-jpg.xpng?p=12651&w=330Ένας τύπος ψάχνει να παρκάρει στο Παγκράτι εδώ και 3 τέταρτα...

Ξενερωμένος εντελώς πια κι αφού έχει πει όσα μπινελίκια ξέρει από τα νεύρα του, αρχίζει:







- Θεέ μου... σε παρακαλώ... βοήθησε με να βρω πάρκινγκ. Δεν αντέχω άλλο. Κι εγώ, παρόλο που ήμουν τόσα χρόνια άπιστος θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα αλλάξω, θα πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Σε παρακαλώ κάνε μόλις στρίψω στην γωνία να έχει μια θεσούλα. Σε παρακαλώ...





Μόλις στρίβει λοιπόν στην γωνία, να σου η θεσούλα ελεύθερη. Κοιτάζει ο τυπάς τον ουρανό:





- Αστο Θεέ... Βρήκα.




24ωρο



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΓΡΙΦΟΣ: Οι δέκα προτάσεις

Posted: 07 Apr 2012 01:56 PM PDT





http://www.inlivadia.gr/images/stories/Grifoi2.gifΈχουµε τις παρακάτω δέκα προτάσεις...



Ποιες από αυτές είναι αληθείς και ποιες ψευδείς; 



1) Μία µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδής.



2) Δύο µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

3) Τρεις µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

4) Τέσσερις µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

5) Πέντε µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

6) Έξι µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

7) Επτά µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

8) Οκτώ µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

9) Εννέα µόνο από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.

10) Δέκα από αυτές τις προτάσεις είναι ψευδείς.









Απάντηση: Η πρόταση Νο 9 είναι αληθής. Όλες οι άλλες είναι ψευδείς.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ποντίκι του υπολογιστή σας είναι πιο βρώμικο από τη λεκάνη τουαλέτας;

Posted: 07 Apr 2012 01:51 PM PDT



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixn6O-g5D0NgfqDmJjP7YZb6mCW_0piOAG02gFMvG2ZopIb3ZFVeQD26pJFDc99Byc28S0fMbterJI_ytqIHq8bJzffC3rdhVZZQwj_lJUOBPhZgHa6oZpcRNqHBH-klKAumWAAD78llwC/s400/www.kamikazi.gr.jpgΤο μέσο ποντίκι ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι 3 φορές πιο βρώμικο...


και γεμάτο μικρόβια από μια λεκάνη τουαλέτας. 

Αυτό αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα του Initial Washroom Hygiene, που εστίασαν την μελέτη τους κυρίως στα ποντίκια και τα πληκτρολόγια των γραφείων...



Σύμφωνα με τους ερευνητές, αιτία είναι το γεγονός ότι πολλοί υπάλληλοι τρώνε πάνω από τους υπολογιστές τους με αποτέλεσμα τα εξαρτήματα να αποτελούν γόνιμο περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών.

frappedoupoli




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AΡΚΤΙΚΗ: Τo λιώσιμο των πάγων αιτία για γεωπολιτικές διενέξεις

Posted: 07 Apr 2012 01:40 PM PDT



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvxNuDs2FRhrPvP3fk-GDYdP7OrOf5HWTssUhFr5g36b_VmYQaB1JVkMZjb693uUN-0Yu9qWe41vVwgMo_LBBow44tr8YJAfYKWs92HtXJjXgiFAd0S09at8wJSNZCk0AL1qWAuAzz/s400/550_334_137135.jpgΟι χώρες που βρίσκονται πλησίον του Βορείου Πόλου της Γης αναμένεται να
διαδραματίσουν κομβικό ρόλο...

στις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στην Αρκτική. Το στρώμα πάγου στην περιοχή λιώνει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από αυτούς που είχαν προβλεφθεί, με ορισμένους επιστήμονες να κάνουν λόγο για ολοκληρωτική απομείωση μέχρι το καλοκαίρι του 2040. Θεωρείται πως στην Αρκτική κρύβονται τεράστιοι αναξιοποίητοι πόροι: από νέες εμπορικές θαλάσσιες γραμμές και αλιευτικά πεδία έως τουριστικά αξιοθέατα, ενώ στο υπέδαφός της εικάζεται ότι κείτονται τα μεγαλύτερα εναπομείναντα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.





Οι πολυεθνικοί ενεργειακοί κολοσσοί έχουν ήδη πατήσει πόδι στην Αρκτική ξεκινώντας τις προκαταρκτικές διαδικασίες για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι οι δραστηριότητές τους αναμένεται να ενταθούν.





Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρείται πως θα απαιτηθεί η συνεργασία των κρατών του βορρά προκειμένου να αποφευχθούν διαμάχες και διενέξεις στην περιοχή.





Στο βιβλίο του με τίτλο The World in 2050: Four Forces Shaping Civilization's Northern Future ο Λόρενς Σμιθ, καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, επιχειρεί μια ανάλυση των γεωπολιτικών ισορροπιών που διαμορφώνονται στην Αρκτική.





Τα κράτη της Αρκτικής, γνωστά και ως NORCs, περιλαμβάνουν τη Ρωσία, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νορβηγία, τη Δανία (Γροιλανδία) και την Ισλανδία.





Πρόκειται για κράτη, όπως σημειώνει ο Σμιθ, που βρίσκονται σε δημογραφική άνοδο, ενώ η οικονομική τους κατάσταση χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές καλή. Η δύναμή τους αναμένεται να ενισχυθεί χάρη σε τέσσερις παράγοντες που εντοπίζονται στο βιβλίο: δημογραφικές τάσεις, ζήτηση για φυσικούς πόρους, παγκοσμιοποίηση και κλιματική αλλαγή.





Ο Σμιθ εντοπίζει το εργαλείο διασφάλισης της ειρηνικής ανακάλυψης και ανάπτυξης της Αρκτικής στη μορφή της διεθνούς συνθήκης, όπως η Συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών για το Νόμο της Θάλασσας, την οποία έχουν υπογράψει όλες οι προαναφερθείσες χώρες πλην ΗΠΑ για την επίλυση των θαλάσσιων διαφορών τους.





Κυρίαρχη παρουσία στην περιοχή επιχειρεί να εγκαθιδρύσει η Ρωσία με τις υπόλοιπες χώρες να επιχειρούν μια αναπροσαρμογή και επαναξιολόγηση των στρατηγικών τους στην περιοχή.





Ο Καναδάς εγκαθιστά στρατιωτικές και ερευνητικές βάσεις στην βόρεια ακτογραμμή του, ενώ οι ΗΠΑ επαναφέρουν τη στρατιωτική του παρουσία στην Αλάσκα.





Η Νορβηγία αναπτύσσει τα βόρεια λιμάνια της, η Γροιλανδία επιδιώκει την ανεξαρτητοποίησή της από τη Δανία, ενώ η Ισλανδία πασχίζει να διατηρήσει την εθνική της κυριαρχία έναντι του μεγάλου κεφαλαίου.





Ο συγγραφέας θεωρεί πως οι διακρατικές διαφορές με τον έναν ή με τον άλλο (ειρηνικό) τρόπο θα επιλυθούν.





Οι μεγαλύτερες ανησυχίες αφορούν σε σοβαρά περιβαλλοντικά ατυχήματα από την εξόρυξη των φυσικώνπόρων της περιοχής ή σε ανάπτυξη παράνομων δραστηριοτήτων όπως υπεραλίευση και κυνήγι της φάλαινας.





Δυστυχώς η ανθρώπινη παρουσία σε μια "παρθένα" περιοχή της Υφηλίου συνεπάγεται τέτοια γεγονότα.


trelokouneli






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φοιτητές προσφέρουν χαλαρωτικό σεξ πριν τις εξετάσεις!!!

Posted: 07 Apr 2012 01:35 PM PDT



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6Z4Y4q3LKjzAxeOmPDUt4ITCg0PKx0n7Y3SKv-ofj_lUhvErdpaAIkgBJzJhcj3YKraLaVqs8DOQ91QiCORhn4LiDJYDRchnkawgiDxwDSI5o0NAc1p3qM94Q6XVwP9oh4opiFAGg7zI/s320/a.jpgΤον ρόλο της βαλβίδας-αποσυμπίεσης αποφάσισαν να αναλάβουν τρεις...
φοιτητές του πανεπιστημίου του Μάνχαϊμ στη Γερμανία...

οι οποίοι προσφέρουν εαυτούς ως μηχανές του σεξ προς «στρεσαρισμένες» φοιτήτριες!











Οι τρεις φοιτητές οικονομικών, με τα ψευδώνυμα Όσκαρ, Κρίστοφερ και Γιούλιους, έχουν γεμίσει το campus του Μάνχαϊμ με αφίσες που κάνουν γνωστές τις υπηρεσίες τους, προς τις φοιτήτριες που αγχώνονται, λόγω διαβάσματος και εξεταστικής περιόδου.





Αποκαλούν μάλιστα το σχέδιό τους «Bib:Love», δηλαδή «Η Βιβλιοθήκη της Αγάπης», και υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα, δηλαδή «καλούς βαθμούς διά μέσου καλού σεξ».





Ο Κρίστοφερ, ένας εκ των εμπνευστών του σχεδίου, σημειώνει: «Προσφέρουμε καλό σεξ που λειτουργεί ως αγχολυτικό εν όψει μιας δύσκολης εξεταστικής περιόδου».





Οι ενδιαφερόμενες δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν μια απλή διαδικασία για να μπουν στην… ουρά: με την αποστολή μιας αίτησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η κοπέλα ζητεί συνάντηση με έναν από τους τρεις. Το ραντεβού δίνεται σε κάποιο μπαράκι, όπου το ζευγάρι συζητά για να καταλάβει εάν ταιριάζει ερωτικά. Αν όλα πάνε καλά, η βραδιά καταλήγει στο σπίτι ενός εκ των δύο.





Μοναδικός όρος είναι πως οι τρεις νέοι διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν να κάνουν σεξ με μια φοιτήτρια, εάν δεν τους έλκει εμφανισιακά.





Οι δηλώσεις συμμετοχής στο… προ-εξεταστικό πρόγραμμα είναι πολλές. Μέχρι στιγμής, έγιναν 82 αιτήσεις και 5 εξ αυτών κατέληξαν σε one night stand - σεξ της μιας βραδιάς, ενώ, όπως λέει ο Κρίστοφερ, ενδιαφέρον εκδηλώνουν φοιτήτριες και άλλων γειτονικών πανεπιστημίων, όπως του Ουλμ και του Τέμπιγκεν.





Τι λένε όμως οι καθηγητές του Πανεπιστημίου; Εμφανίζονται πραγματικά άνετοι και προοδευτικοί, καθώς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αντιμετωπίζουν με χιούμορ την έμπνευση των τριών.





Εξάλλου, ό,τι γίνεται ούτως ή άλλως κάθε βράδυ στα μπαράκια των πανεπιστημιουπόλεων συμβαίνει και τώρα και μάλιστα… με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.ΒΙΣΣΗ: Το να ζεις σε απόγνωση είναι θάνατος

Posted: 07 Apr 2012 01:26 PM PDT



http://www.newsbeast.gr/files/temp/5E834C4487D1A2F89FEF24E8A47CA0BE.jpgΤην είδηση της αυτοκτονίας του 77χρονου σχολίασε η Άννα Βίσση...


Για το πώς βιώνει την οικονομική κρίση αλλά και για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη μίλησε σε συνέντευξη της σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης η Άννα Βίσση. Όπως είπε χαρακτηριστικά:







«Περνάω μια ύφεση στη δουλειά μου, αλλά θα ήταν βλασφημία να πω ότι αντιμετωπίζω κρίση στη ζωή μου. Είμαι ok. Δεν είμαι χαρούμενη και κεφάτη όπως θα μπορούσα, γιατί είμαι άνθρωπος του συνόλου, θέλω όλοι να περνάνε καλά. Έχω το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα μου σε μεγάλο βαθμό και πιστεύω ότι στον κόσμο που ζούμε η αδικία και τα διάφορα είδη της ζουν τόσο κοντά το ένα στο άλλο. Ο πλούσιος με τον πολύ φτωχό είναι τόσο δίπλα που αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι. Οι άνθρωποι που προκάλεσαν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν τη λύση γιατί εκτίθενται. Θέλουν να ξαναβγούν, είναι γλυκιά η καρέκλα».





Όσο για την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 77χρονου στο κέντρο της Αθήνας: «Είναι ένα πράγμα που δεν πρέπει να το αφήνουμε, αλλά να το λέμε και να το σκεφτόμαστε. Όχι απλά για τον άνθρωπο αυτό που είχε το "θάρρος" -το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δε θέλω να ενθαρρύνω αυτή τη λύση απλά δεν μπορώ και να την κρίνω. Συμπάσχω και η σκέψη μου είναι σε αυτόν τον άνθρωπο και σε κάθε άλλο που είτε ζει, είτε πεθαίνει, είναι σε απόγνωση. Γιατί και να ζεις σε απόγνωση είναι θάνατος».
newsbeast








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Πότε είχαν την πρώτη τους ερωτική επαφή οι σταρ

Posted: 07 Apr 2012 01:22 PM PDT




Οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται πολύ καλά την
πρώτη φορά...

που έκαναν σεξ. Για άλλους είναι μια γλυκιά ανάμνηση, για άλλους όμως είναι μια στιγμή που θα ήθελαν να ξεχάσουν.



Πολλοί είναι οι διάσημοι σταρ του Hollywood, οι οποίοι έχουν μιλήσει για την πρώτη τους φορά και πότε έχασαν την παρθενιά τους...



Για να δούμε λοιπόν σε ποια ηλικία έκαναν για πρώτη φορά σεξ μερικοί σταρ…





Η Britney Spears έχασε την παρθενιά της στα 14 της χρόνια με ένα παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου.







Μετά την πρώτη της φορά στα 14 της η Angelina Jolie μαχαίρωσε τον σύντροφό της.







Η Paris Hilton έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy.







Η Kate Moss έχασε επίσης την παρθενιά της στα 14 στις Μπαχάμες.







Η Lisa Kudrow έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της όταν παντρεύτηκε.







Η Andriana Lima ήθελε να περιμένει μέχρι τον γάμο για να κάνει σεξ, οπότε έχασε την παρθενιά της στα 27 της χρόνια.







Ο Johnny Depp έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 13 με μια θαυμάστρια του συγκροτήματος «The Flame», στο οποίο ήταν μέλος.







Ο Daniel Radcliffe έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 16 του με μια κοπέλα μεγαλύτερη του.







Ο Anthony Keidis έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 12 με την σύντροφο του πατέρα του.







Ο Sean Connery έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 8 του χρόνια χωρίς να θυμάται όμως με ποια κοπέλα.



 





frappedoupoli


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το αλκοόλ ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας

Posted: 07 Apr 2012 01:10 PM PDT



http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/e29d5ef6d75ec67003f0481c9cb5e5ad_M.jpgΕάν, τον τελευταίο καιρό, νιώθετε λίγο πεσμένη την αυτοπεποίθησή σας, υπάρχει λύση...



σύμφωνα με τελευταία έρευνα, αυτή είναι να πιείτε ένα ποτό.- ή, έστω, να πιστέψετε ότι ήπιατε.Σύμφωνα με Γάλλους ερευνητές, λοιπόν, όσο περισσότερο αλκοόλ πιστεύουμε ότι έχουμε πιεί, τόσο πιο σίγουρες νιώθουμε για την εμφάνισή μας- και αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν δεν έχουμε πιεί.







Η έρευνα διεξήχθη ως εξής: σε ένα συνοικιακό μπαρ, ζητήθηκε από 19 θαμώνες του χώρου να βαθμολογήσουν, με άριστα τον αριθμό 7, την εξωτερική τους εμφάνιση. Μετά την βαθμολογία, μετρήθηκαν τα επίπεδα αλκοόλ στον οργανισμό του καθενός, και αυτό που προέκυψε από την παρατήρηση είναι ότι, όσο υψηλότερο το επίπεδο του καθενός, τόσο μεγαλύτερη ήταν η βαθμολογία του.





Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η δεύτερη φάση του πειράματος: Οι ερευνητές ζήτησαν από 94 άντρες να δοκιμάσουν ένα νέο κοκτέιλ με χυμό φρούτων. Οι ίδιοι ανακοίνωσαν στους εθελοντές ότι τα κοκτέιλ ήταν μισά αλκοολούχα, μισά «παρθένα». Οι άντρες που πίστεψαν ότι ήπιαν αλκοόλ βαθμολόγησαν τον εαυτό τους υψηλά- ακόμα κι αν αυτό, είτε δεν είχε συμβεί είτε, στην περίπτωση που όντως είχαν καταναλώσει αλκοόλ, αυτό ήταν σε πολύ μικρές ποσότητες. Συμπέρασμα που προκύπτει από την έρευνα; Αν το πιστέψεις, μπορείς και να το νιώσεις!

queen








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μαργαριτάρια μαθητών σε διαγωνίσματα…

Posted: 07 Apr 2012 12:55 PM PDT



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnFDwiBj0K5lHxY2M2Eig13UcXRJqpNSZtYhU1njEW2tgTYQDo9aNk93wK5-ya6nFYeLtsqvmJtvXl-UPRBYjbKg5RatjTmxix4dnalyQh3qquxo83Hu695QWxxrbKTqnLXMVLJRL0Tk67/s320/a.jpgΤα κάτωθι είναι από διαγωνίσματα και εκθέσεις παιδιών πέμπτης και έκτης
δημοτικού...

που σίγουρα δε βαθμολογήθηκαν με άριστα. Σε πολλές από τις απαντήσεις τους είναι εμφανέστατη η…







μπερδεψοκατάσταση που επικρατεί για διάφορα γεγονότα καθώς και η αθωότητα με την οποία σκέφτονται.





Mάθημα: Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή





Τι είναι αστικός και τι ημιαστικός πληθυσμός;





Αστικός πληθυσμός είναι τα μπλε λεωφορεία της πρώην ΕΑΣ, και ημιαστικός τα λεωφορεία που μας πηγαίνουν σε άλλες πόλεις π.χ. Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο κτλ.





Τι είναι δασμός;

Δασμός είναι ο φόρος που πληρώνουν για το δάσος.





Τι γνωρίζετε για το δημοκρατικό πολίτευμα; Γράψτε λίγα λόγια για το πώς

εκλέγεται και το πώς λειτουργεί η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση δεν πάει καλά, γιατί μερικοί ψηφίζουν άλλα ντάλα.





Πώς ψηφίζονται οι νόμοι του κράτους και πώς αυτοί εφαρμόζονται;

Tους νόμους τους λέει ο Σημίτης, δηλαδή να ακριβύνουνε τα τρόφιμα, έτσι κάνει και στους άλλους νόμους, δηλαδή ένας έκανε ένα έγκλημα, ο Σημίτης λέει τόσο φυλάκιση και εφαρμόζονται πάλι από τον Σημίτη.





Τι είναι προϋπολογισμός; Πότε ονομάζεται ισοσκελισμένος και πότε έχει έλλειμμα;

α Προϋπολογισμός είναι αυτός που έχει πρου και λογισμούς.





β Ο προϋπολογισμός είναι ένας απολογισμός. Ισοσκελισμένος ονομάζεται όταν

έναν άνθρωπο τον υπολογίζουν οι άλλοι και έλλειμμα όταν δεν τον υπολογίζουν.





γ Ο προϋπολογισμός είναι ένα μηχάνημα που υπάρχει στη Σελήνη.





Μάθημα: Φυσική





Ποια κύματα ονομάζονται διαμήκη και ποια εγκάρσια;

α Αυτά που είναι εγκάρσια είναι εγκαρσιακά και αυτά που είναι διαμήκη





ονομάζονται διακυμιακά.





β Τα εγκάρσια είναι τα κύματα που μπορούν να ξεπεράσουν ένα εμπόδιο. Τα

διαμήκη είναι τα κύματα που πηγαίνουν ευθεία.





Τι είναι τα ραδιοϊσότοπα και πού χρησιμοποιούνται;

Τα ραδιοϊσότοπα τα χρησιμοποιούμε στις τηλεοράσεις.





Τι είναι δυνάμεις συνοχής και συνάφειας;





α Δυνάμεις είναι όταν ένα φυτό βγάζει καρπούς.

Παράδειγμα: Η αχλαδιά πρέπει να μην την έχουμε στη ζέστη.





β Δυνάμεις συνοχής είναι όταν μια κολόνα φεύγει δεν έχει συνοχή, αλλά την

έχει η λάμπα της συνάφειας. Παράδειγμα: είναι κομμένο το ρεύμα και είναι …;





Περιγράψτε τη λειτουργία της φωτοσύνθεσης.

Η φωτοσύνθεση είναι ένα πράγμα που δεν έχει δικό του φως όπως η τηλεόραση.

Παίρνει φως από τον ήλιο γιατί η τηλεόραση δεν έχει δικό της φως. Όπως το

τζάμι όταν δεν το φυσάμε δεν βγαίνει σαν ένα υγρό, αυτό είναι από Τον ήλιο

όταν το φυσάμε βγαίνει αυτό που φαίνεται σαν υγρό από το στόμα μας.





Τι ονομάζουμε εξάτμιση, τι βρασμό, τι εξαέρωση και τι υγροποίηση;





α Εξάτμιση ονομάζουμε αυτή που έχει πίσω το αυτοκίνητο, βρασμό ονομάζουμε όταν βράζουμε. Εξαέρωση ονομάζουμε όταν βγάζουμε από το καλοριφέρ τα νερά. Υγροποίηση ονομάζουμε όταν έχει κάπου καπνό.





β Εξάτμιση ονομάζουμε ένα αυτοκίνητο που είναι καλό και γίνεται σαράβαλο.





Βρασμό ονομάζουμε ένα δώμα που βράζουμε. Εξαέρωση που πάμε ένα καλοριφέρ και του βγάζουμε νερό.





Ποια ζώα ονομάζουμε ποικιλόθερμα και ποια ομοιόθερμα; Επίσης, ποια λέγονται αμφίβια και τι γνωρίζετε για το φαινόμενο της χρωματικής προσαρμογής;

Ομοιόθερμα ονομάζουμε αυτά τα ζώα που είναι ξαδέλφια και ποικιλόθερμα αυτά που τρώγονται.





Μάθημα: Ιστορία





Απόσπασμα από κείμενο σε διαγώνισμα:





Και ο Θεμιστοκλής, με τα λίγα περσικά που ήξερε, τους είπε «Μολών λαβέ»!





]Τι γνωρίζεις για τους Φαναριώτες;





α Οι Φαναριώτες ήταν κάτι άνθρωποι που φύλαγαν το βασιλιά αλλά επειδή δεν είχαν δικό τους φως είχαν μαζί τους φακό.





β Οι Φαναριώτες ήταν πολλοί φτωχοί και δεν μπορούσαν να αγοράσουν φως γι αυτό είχαν φανάρια και τους ονόμασαν Φαναριώτες.





γ Μερικοί Έλληνες ονομάστηκαν Φαναριώτες γιατί στα χωριά τους είχαν πολλά και μεγάλα φανάρια.





Τι ξέρετε για το διάταγμα της ανεξιθρησκίας;





Ξέρω ότι ο χριστιανισμός ήταν ισχυρός μεταξύ με τους Πέρσες. Γι αυτό έγινε

ο πόλεμος του Ιουστινιανού και Πέρση. Όταν έγινε αυτό ο πόλεμος έμεινε στη

δύση ο Ιουστινιανός κι ο Αλκίνιος. Και στην ανατολή έμεινε ο Αριστοφάνης και

ο Αριστοτέλης.





Ποια τα ελληνικά κράτη (ονομαστικά; Ποιος ήταν ο σκοπός τους;





Τι γνωρίζετε για το δεσποτάτο του Μιστρά;

Η Κων/πολη, το Περού, η Κόρινθος, η Θήβα να κατακτήσουν το θρόνο. Το δεσποτάτο του Μιστρά έκανε πολλές εκδικήσεις και πολέμους, μα τελικά ο αρχηγός τους πληγώθηκε και πέθανε.





Τι γνωρίζεις για τη «Στάση του Νίκα»;

Παλιά είχαν μια στάση κι εκεί νίκησαν, γι΄αυτό την είπαν «Στάση του Νίκα».





Ποια μέτρα πήρε ο Καποδίστριας για την οικονομία;

Ο Καποδίστριας έβγαλε για πρώτη φορά τους φοίνικες με δικά του λεφτά κι

έφερε την πατάτα. Αλλά επειδή στους άλλους δεν άρεσε η πατάτα, τον σκότωσαν.





Τι γνωρίζεις για την ιστορική περίοδο του Διαφωτισμού;

Διαφωτισμό είχαμε όταν στη Γη είχε πολύ φως και καθόλου νύχτα.





Τι γνωρίζεις για την άλωση της Κων/πολης;

Έγινε την 29η Μαϊου του 1453 γιατί ο Ιωάννης Ιουστινιανός σκοτώθηκε σε μια

μάχη και πήγανε οι άλλοι κάτω από την Κερκόπορτα πάνω τους και σκοτωθήκανε. Έτσι η «Πόλη έπεσε». Ήδη η κατοχή είχε πέσει.





Ποια ήταν η προσφορά του Μιαούλη στον αγώνα;

Ο Μιαούλης μέχρι τα 18 του ήταν πυροσβέστης και έσβηνε τα πλοία, αλλά μετά έγινε ποιητής κι έγραφε ωραία γράμματα.





Τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου;

Γιορτάζουμε τότε που οι Γερμανοί μπήκαν με τις μπότες τους στο Πολυτεχνείο

και οι Τούρκοι με τα τανκς τους χτύπησαν και μπήκαν κι αυτοί μέσα. Οι

φοιτητές φώναζαν πάνω στα κάγκελα «Έξω όλοι από το Πολυτεχνείο».





Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου;

Την 25η Μαρτίου ένας παλιός Γερμανός είπε στους Έλληνες να πολεμήσουν για να διώξουν τους Τούρκους που έμεναν μαζί. Οι Έλληνες είπαν ναι κι άρχισαν να πολεμάνε αλλά οι Τούρκοι δεν έφευγαν κι έμειναν μαζί μας.





Μάθημα: Γεωγραφία





Ποια ηφαίστεια λέγονται ενεργά και ποια σβησμένα;

Ενεργά λέγονται τα ηφαίστεια που θα επιτεθούν στη χώρα.

Σβησμένα λέγονται τα ηφαίστεια που σκότωσαν γυναίκες και παιδιά.





Τι γνωρίζετε για την έρημο Σαχάρα;

Στην έρημο Σαχάρα έχει ερημιά. Δεν υπάρχει ψυχή.





Να περιγράψεις το κλίμα της Ελλάδας.

Η Ελλάδα έχει πολλά κλίματα. Το πρωί έχει τροπικό, το μεσημέρι πολικό και

το βράδυ καλό. Γι αυτό το κλίμα της Ελλάδας είναι από τα καλύτερα.





Τι γνωρίζεις για το τροπικό δάσος;

α Το τροπικό δάσος έχει τρεις ορόφους. Στον πρώτο όροφο ζουν τα δέντρα, στο

δεύτερο όροφο ζουν τα ζώα και στον τρίτο ο αέρας.





β Το τροπικό δάσος έχει πολλά φύλλα που πέφτουν κάτω, βγάζουν ρίζες και

γίνονται ψηλά δέντρα που κρύβουν τον ήλιο. Οι άνθρωποί που ζουν από κάτω όμως είναι μαύροι.





Τι γνωρίζεις για το κλίμα της ερήμου;

Το κλίμα της ερήμου δεν είναι καλό. Το πρωί έχει ένα στρώμα πάγου γιατί το

βράδυ κάνει κρύο όταν λιώνει βγαίνουν οι κάκτοι. Ύστερα γεμίζει ο κόσμος

άμμο. Το βράδυ βγαίνουν βόλτα οι καμήλες κι ο αέρας.





Τι είναι οριζόντιος και τι κατακόρυφος διαμελισμός;

Οριζόντιος διαμελισμός είναι ό,τι βλέπουμε πλαγιαστά, ενώ κατακόρυφος ό,τι

βλέπουμε όρθια.





Τι είναι κλίμα και τι καιρός;

Κλίμα είναι όταν φυτεύουμε κάτι στον κήπο και βγαίνουν φυτά.

Καιρός είναι όταν βρέχει κι όταν κάνει ήλιο.





Μάθημα: Έκθεση





Θέμα: «Τι ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά».





Εγώ όταν μεγαλώσω ονειρεύομαι να γίνω γιατρός. Θα γίνω γιατρός γυναικολόγος. Για να γίνει γυναικολόγος πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να μην σου έρχονται ιδέες στο μυαλό. Για να γίνεις αυτό το επάγγελμα πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνεις και, προπαντός, να μην κοιτάς αυτό που έχεις

μπροστά σου, αλλά να κοιτάς τη δουλειά σου και την οικογένεια σου.





Η γυναίκα, όπως και όλα τα θηλαστικά της φύσης που θηλάζουμε είναι και αυτή ζώον με τη μόνη διαφορά ότι είναι πολύ στενά συνδεδεμένη με τον άνθρωπο.(Από διαγώνισμα για τα θηλαστικά, γυμνάσιο Λάρισας, 1964)





Οι τρεις μεγάλες ηρωίδες της Γαλλικής Επαναστάσεως ήτανε η Καρ Μανιώλ, η Γκυ Λωτίν και η Λε Μητώμ. (Από διαγωνισμό στην ιστορία, Βαρβάκειο, 1981)





Η μητέρα μου είπε πως το πιο πολυέξοδο όχημα είναι το καροτσάκι του σούπερ Μάρκετ. Καίει 10.000 δρχ κάθε 5 μέτρα. (Από έκθεση μαθητή δημοτικού, Αθήνα, 1995)





- Πού βρίσκεται η Λάρισα;

- Πέμπτη μετά τον Ολυμπιακό (Μάθημα Γεωγραφίας, Γυμνάσιο Φαρσάλων, 1985)





Τώρα δε μας χρειάζονται οι φάροι που καίνε τόσο δυνατά όσο πριν από τώρα, γιατί τώρα έχουμε τα ραντά. Μόλις ένα πλοίο τρακάρει σε τίποτα βράχους, τρακαίρνει πρώτα με το ραντά που προεξέχει και έτσι προφυλάζεται. Το στραβωμένο το ραντά το αντικαθιστούν για το επόμενο ταξείδι και το πλοίο ξέγνοιαστον συνεχίζει να ταξιδεύει το αμέριμνο ταξείδι του στους ωκεανούς. (Από έκθεση μαθητή γυμνασίου, Καβάλα, 1981)





Ο κόκορας λαλεί γιατί έχει λειρί, η κότα δεν λαλεί γιατί στερείται το

λειρί, δηλ έχει λειρί αλλά είναι εσωτερικόν και πολύ μικρό και λέγεται

«λειτορίδα» και γι' αυτό κάθεται σα ζώον και δέχεται τα πάντα και φωνάζει

κο, κο, κο, κο, κοκό, κοκό, κοκό, κι' αυτό για πολύ λίγο. Το δε μάτι της

βλέπει λοξά αλλά αυτό δε τη σώζει. (Από διαγώνισμα στη Φυσική Ιστορία,

Δράμα, 1982)





Τα σκουπιδιάρικα μας απαλλάσσουν από τα επιρρήματα καθημερινώς. (Γραπτό σε διαγώνισμα υγιεινής, γυμνάσιο Καρπενησίου, 1988 )





Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, άλλο το μήλο του Αδάμ και άλλο του

Νέφτονα. (Από εξετάσεις στα θρησκευτικά, γυμνάσιο Κοζάνης, 1989)





Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε. Μετά έρχεται πάλι το Πάσχα οπότε το ξανασφάζουμε. (Από ημερολόγιο μαθήτριας, Καλαμάτα, 1982)








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακίνητα: Τι θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες μετά τις εκλογές

Posted: 07 Apr 2012 12:43 PM PDT



http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/polykatoikia2-458x315.jpgΒομβαρδισμός των ιδιοκτητών ακινήτων...



με σειρά φόρων θα ακολουθήσει την εκλογική αναμέτρηση.

Βομβαρδισμός των ιδιοκτητών ακινήτων με σειρά φόρων θα ακολουθήσει την εκλογική αναμέτρηση. Τα μπιλιετάκια του υπουργείου Οικονομικών θα φτάνουν το ένα μετά το άλλο…





1. Ενιαίο Τέλος Ακινήτων ΕΤΑΚ του έτους 2009. Θα το πληρώσουν οι άγαμοι που την 1η Ιανουαρίου 2009 είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ και οι έγγαμοι με ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ.





2. Έκτακτη εισφορά στη μεγάλη ακίνητη περιουσία του έτους 2009. για ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ. Η έκτακτη εισφορά επιβάλλεται κλιμακωτά με συντελεστές από 0,1% έως 0,9%, ανάλογα με το ύψος της περιουσίας.





3. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας ΦΑΠ του 2010 για ιδιοκτήτες ακινήτων συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ.





4. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας ΦΑΠ του 2011 για ιδιοκτήτες που κατέχουν ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ.





5. Ειδικό Τέλος Ακινήτων, το γνωστό και ως ΧΑΡΑΤΣΙ για το 2012 που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Το χαράτσι θα καταβληθεί σε 5 δόσεις και η πρώτη αφορά στον Απρίλιο.

newscode








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όσα θέλει κάθε άντρας σε μια γυναίκα

Posted: 07 Apr 2012 12:38 PM PDT


http://3.bp.blogspot.com/-N6isE7byB_M/T3yURb3uu6I/AAAAAAAAL94/VgWFDTzns78/s400/newego_LARGE_t_821_105665740_type12364.jpgΘα εκπλαγείς αν σου πούμε πως δεν είναι αυτά τα κριτήρια για ένα αρσενικό...


ειδικά στην περίπτωση που θέλει να κάνει σχέση μαζί σου. Άλλα είναι τα προτερήματα και χαρακτηριστικά που ψάχνει!







1. Εκείνος θέλει μια σχέση που η καλή επικοινωνία είναι δεδομένη:









Μην νομίζεις πως σε προτιμά κρυψίνους, να καταπιέζεις τα θέλω σου. Ίσα ίσα, που μέσα στη σχέση σε προτιμά ειλικρινή, να λες τι θες κι όχι να μαζεύεις παράπονα για να σκάσεις και να τον σκάσεις. Καλή επικοινωνία σημαίνει μιλάμε ανοιχτά για ό,τι μας απασχολεί, καλό ή και κακό (ειδικά τα δύσκολα θέματα τα αγόρια τα αποφεύγουν και τα κορίτσια τα φέρνουν στο τραπέζι συζητήσεων πλαγίως).





Προσοχή: όταν μιλάμε για επικοινωνία, αυτή πρέπει να γίνεται με όρους διαλόγου. Το να ξεκινάς τον εξάψαλμο, φυσικά και τον ωθεί να κλείσει τα αυτιά του σε κάθε σου ανάγκη.





2. Εκείνος θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα ανεξάρτητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση





Ναι, θέλει να κάνετε πράγματα μαζί. Ναι, θέλει να ζητάς τη γνώμη του πάνω σε κάτι που σε απασχολεί. Αυτό δεν σημαίνει πως το σχήμα σιαμαίοι του ταιριάζει. Αυτό που ζητά είναι να διατηρήσετε την διαφορετική σας ταυτότητα, να συνεχίσει δηλαδή να κάνει (και να κάνεις φυσικά) τα πράγματα που συνηθίζατε προτού γνωριστείτε.





Προσοχή: το σχήμα στο οποίο εκείνος κάνει ό,τι θέλει με τους φίλους του κι εσύ οργανώνεις τη ζωή σου γύρω από το πρόγραμμά του ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. Κάπου θα σου βγει ένα παράπονο, κάπου θα κουραστεί να σε βλέπει να μιζεριάζεις, κάπου θα το χάσετε το τρένο.





3. Εκείνος θέλει να του μιλάς ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί





Το να του δίνει ρόλο μάντη που πρέπει να διαβάσει τα μηνύματα που στέλνεις και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, είναι ότι χειρότερο. Έτσι, μέσα από τέτοιες παρεξηγήσεις, αρχίζουν οι μεγαλύτεροι καυγάδες σε ένα δεσμό. Μην τον κατηγορείς διαρκώς – που δεν έπλυνε τα πιάτα, που δεν προχωράει η σχέση σας, που ξέχασε να σε πάρει τηλέφωνο- πάρε στα χέρια σου τα θέλω σου και έκφρασέ τα. Αν κι εκεί παίξει τον κωφό, τότε μάλλον η σχέση αυτή δεν πάει πουθενά.





Προσοχή: άσε τα τερτίπια και τους πλάγιους τρόπους για να τον παγιδεύσεις σε μια σχέση. Μίλα ανοιχτά για όσα θέλεις, κι αυτό θα το εκτιμήσει σίγουρα.









4. Εκείνος θέλει να υπάρχει και λίγο χιούμορ στη σχέση





Τα πολύ σοβαρά και παρεξηγησιάρικα κορίτσια, τα τρώει η μαρμάγκα. Εκείνος θέλει να έχει δίπλα του ένα κορίτσι αληθινό, που και θα γελάει, και λάθη θα κάνει και το χαβαλέ της και θα δεχτεί και ένα σχόλιο παραπάνω, χωρίς να πιάνεται από λέξεις. Όχι, δεν σε θέλει σούπερ μοντέλο αλλά αντίθετα λατρεύει τα πιασίματά σου. 'Όχι, δεν θέλει να περάσει καλά και να σε αφήσει. Αντίθετα, θέλει να δει πόσο ταιριάζετε για να δεις αν μπορεί να προχωρήσει!





Προσοχή: μην συγχέεις το χιούμορ με την διαρκή πάλη ανάμεσά σας. Άλλο να πειράζεστε χαριτωμένα διαρκώς, άλλο να κάνετε κακεντρεχή σχόλια ο ένας για τον άλλο.





5. Εκείνος θέλει να πιστεύει στη σχέση και στην πίστη σου σε εκείνον





Η εμπιστοσύνη στη σχέση, όσο κι αν φαντάζει εξωπραγματικό, είναι και για εκείνον πολύ σημαντική. Η δέσμευση (εφόσον την πάρει απόφαση) είναι για τον καλό σου θεμέλιος λίθος, για αυτό το πράγμα που έχετε μαζί.





Προσοχή: πολλές φορές, στην προσπάθειά μας να το παίξουμε άνετες στη σχέση ή να τον κάνεις να ζηλέψει, καταλήγεις να γκεμίζεις τα θεμέλια της σχέσης σας και της εμπιστοσύνης που σου όχι. Μην νομίζεις πως όλα είναι μάταια: όχι, δεν είναι σίγουρο πως θα σε απατήσει!





6. Εκείνος θέλει να ξέρεις πως να τον περιποιηθείς





Τη σήμερον ημέρα, με εσένα να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να έχεις να διαχειριστείς χιλιάδες πράγματα, ο ρόλος του άντρα αφέντη έχει χαθεί ανεπιστρεπτί. Ο καημένος και σε σκέφτεται και ξέρει ότι κουράζεσαι. Έλα όμως που θέλει να τον περιποιείσαι και λίγο. Ένα χάδι, ένα ωραίο φαγητό, ένα πλυμένο και σιδερωμένο πουκάμισο, είναι πράγματα μικρά αλλά αρκετά για να κολλήσει μαζί σου.





Προσοχή: δεν χρειάζεσαι να μεταμορφωθείς σε σούπερ γούμαν για να του δείξεις ότι τα μπορείς όλα. Κάνε το καλύτερο δυνατό αλλά μην το παρακάνεις. Αν είσαι σούπερ θηλυκό και στο δρόμο (ειδικά μετά από μια πρόταση γάμου) τα φορτώσεις όλα στον κόκορα, θα τον κάνεις να τρέχει με ελαφρά πηδηματάκια.


frappedoupoli








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: CNN: Συνέντευξη από τον Έλληνα που αυτοπυρπολήθηκε

Posted: 07 Apr 2012 12:31 PM PDT



http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/715850fe2545ac7c859f84f087177383_M.jpg?t=1333806845Έξαρση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα βλέπει το CNN...


και φιλοξενεί συνέντευξη του Απόστολου Πολυζώνη που αυτοπυρπολήθηκε πέρυσι μπροστά από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη.







"Όταν η τράπεζα του Απόστολου Πολυζώνη αρνήθηκε να τον δει τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 55χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είχε μόλις 10 ευρώ στην τσέπη του. Άνεργος και πνιγμένος στα χρέη σκέφτηκε ότι το μόνο που μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που του απέμειναν ήταν να αγοράσει μια φιάλη αερίου.Απελπισμένος και οργισμένος, ο Πολυζώνης στάθηκε έξω από την τράπεζα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περιέλουσε τον εαυτό του με το αέριο και παραθόθηκε στις φλόγες." αναφέρει το ρπορτάζ.





Ο ίδιος περιγράφει πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή και τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη "Εκείνη τη στιγμή, είδα τη ζωή μου ως άχρηστη, πραγματικά δεν μ' ένοιαζε αν θα ζήσω ή θα πεθάνω".





"Η αξία της ζωής μου ήταν πολύ χαμηλότερη από την αίσθηση για αυτο-σεβασμό και υπερηφάνεια. Έχασα το δικαίωμα να είμαι ελεύθερος Έλληνας," προσθέτει.





Το ρεπορτάζ του CNN κάνει λόγο για έναν αυξανόμενο ρυθμό αυτοκτονιών στην Ελλάδααναφερόμενο και το τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας του Δημήτρη Χριστούλα. "Η "Κλίμακα", η μη κυβερνητική οργάνωση σε τηλεφωνική γραμμή αυτοκτονιών λέει ότι δέχεται μέχρι και 100 κλήσεις την ημέρα. Τρεις στους τέσσερις επικαλούνται οικονομικά προβλήματα ως κύριο μέλημά τους. Το 2007, η τηλεφωνική γραμμή δεν δεχόταν περισσότερα από 10 τηλεφωνήματα την ημέρα" λέει εκπρόσωπος της οργάνωσης.





Δείτε τη συνέντευξη του Απόστολου Πολυζώνη:






mediagate




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατροί δωροδοκούνταν για να χορηγούν ακριβά σκευάσματα σε καρκινοπαθείς

Posted: 07 Apr 2012 12:25 PM PDT



http://pinnokio.gr/Uploads/Articles/GIATROI-DWRODOKOYNTAN-GIA-NA-XORHGOYN-AKRIBA-SKEYASMATA-SE-KARKINOPATHEIS/ArticleImage_12915-jpg.xpng?p=12915&w=330Γερμανοί εισαγγελείς ερευνούν τουλάχιστον τρεις κατασκευαστές αντικαρκινικών φαρμάκων...


οι οποίοι φέρονται να δωροδόκησαν με μεγάλα χρηματικά ποσά γιατρούς για να συνταγογραφήσουν ακριβά σκευάσματα.





Όπως αναφέρει σήμερα το περιοδικό Spiegel, σε άρθρο που εμφανίζεται στην έντυπη έκδοση αυτού του Σαββατοκύριακου αναφέρεται ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες σε βάρος φαρμακοποιών και ιατρών στις πόλεις Ερφούρτη, Δρέσδη, Αμβούργο και Μόναχο.





Εισαγγελείς στην Ερφούρτη επιβεβαίωσαν στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι πριν από κάποιο καιρό παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη έναν γιατρό ο οποίος φέρεται να έλαβε χρήματα και άλλα προνόμια αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από δύο φαρμακοποιούς, στους οποίους ασκήθηκαν επίσης διώξεις.





Ένας εισαγγελέας από την Ερφούρτη δήλωσε ότι σε αντάλλαγμα ο γιατρός αυτός αγόραζε κυτταροστατικά φάρμακα, που χρησιμοποιούνται στη χημειοθεραπεία, από τους φαρμακοποιούς αυτούς για τα οποία πλήρωναν τα ασφαλιστικά ταμεία των ασθενών.





Πάντως δεν διευκρίνισε πότε θα ξεκινήσει η δίκη των κατηγορούμενων.





Το περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι εισαγγελείς στη Δρέσδη σύντομα θα απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον στελεχών της Oncosachs, μιας φαρμακευτικής εταιρείας από τη Λειψία, η οποία φέρεται να πλήρωνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανά ασθενή σε γιατρούς ώστε να συνταγογραφήσουν τα φάρμακά της.





Σύμφωνα με το περιοδικό οι πληρωμές αυτές, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι το 2008, εμφανίζονταν ως χρηματοδότηση επιστημονικών ερευνών ή ως επιχορήγηση ενοικίων.

pinokio









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eπιστροφή στην TV για τη Σμαράγδα Καρύδη!

Posted: 07 Apr 2012 12:16 PM PDT



http://www.newpost.gr/var/thumbs/karidi_0_300___.jpegΔύο χρόνια μετά τον τελευταίο της πρωταγωνιστικό ρόλο...


στην κωμική σειρά του ANT1 Φίλα το βάτραχό σου, η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός θα εμφανιστεί ως guest star στην κωμική σειρά του Mega Πίσω στο σπίτι. Η Σμαράγδα Καρύδη θα υποδυθεί την αρχηγό μιας σπείρας αρχαιοκάπηλων και η εξέλιξη της υπόθεσης θα έχει ενδιαφέρον και πολύ γέλιο. Το γύρισμα έχει ήδη γίνει αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί γύρω στα τέλη Μαίου.
newpost








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορεί το παγωτό να γίνει είδος πολυτελείας;

Posted: 07 Apr 2012 12:10 PM PDT



http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/39f84a13620fb77faad49121aa6ee373_M.jpgΜετά την κακή σοδειά του φυτού της βανίλιας...


το αγαπημένο επιδόρπιο όλων μπορεί να γίνει είδος πολυτελείας, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τιμές των παγωτών που περιέχουν το πολυτελές –απ' ότι φαίνεται- συστατικό μπορούν να υποστούν αύξηση της τάξης του 10% αφού, τους τελευταίους δύο μήνες, οι τιμές των «φασολιών» βανίλιας, από 25 δολάρια το κιλό εκτοξεύτηκαν μεταξύ 35 και 40 δολαρίων.
queen








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εννιακομματική Βουλή δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

Posted: 07 Apr 2012 11:58 AM PDT


http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=548095&w=400&h=300&q=80Στο 5,8% εκτιμά τη διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ....


δημοσκόπηση της Metron Analysis στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, ενώ στις οκτώ μονάδες είναι η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων στη δεύτερη δημοσκόπηση της «ALCO». Μάλιστα, οι δύο νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν εννιακομματική Βουλή.







Metron Analysis





Ειδικότερα, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή, συγκεντρώνει 20,8%, το ΠΑΣΟΚ 15% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ 11,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,6%, ΚΚΕ 10,5%, ΔΗΜΑΡ 9%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Οικολόγοι- Πράσινοι 4,6%, ΛΑΟΣ 3%, ΔΗΣΥ 2,1% και ΔΡΑΣΗ 2%.





Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή, οι δυνάμεις καταγράφονται ως εξής:

ΝΔ 13,4%

ΠΑΣΟΚ 9,7%

ΣΥΡΙΖΑ 7,4%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,9%

ΚΚΕ 6,8%

ΔΗΜΑΡ 5,8%

Χρυσή Αυγή 3,6%

Οικολόγοι- Πράσινοι 2,9%

ΛΑΟΣ 1,9%

ΔΗΣΥ 1,3%

και ΔΡΑΣΗ 1,3%.





ALCO





Με οκτώ μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της «ALCO». Στην πρόθεση ψήφου με αναποφάσιστους, άκυρα και αποχή, η διαφορά μειώνεται στο 6,7%.





Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 20,5%, το ΠΑΣΟΚ 13,8%, το ΚΚΕ 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7,4%, η ΔΗΜΑΡ 6,75%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, η Χρυσή Αυγή 3%, ο ΛΑΟΣ 2,9%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,55%, η ΔΗΣΥ 2%, η Κοινωνική Συμφωνία 1,4% και το Άρμα Πολιτών 0,8%.





Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 24%, ΠΑΣΟΚ 16%, ΚΚΕ 8,6%, ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, ΔΗΜΑΡ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%, Χρυσή Αυγή 3,5%, ΛΑΟΣ 3,3%, Οικολόγοι- Πράσινοι 3%, ΔΗΣΥ 2,5%, Κοινωνική Συμφωνία 1,6%, Άρμα Πολιτών 1%.


zougla



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το ρόφημα που «διώχνει» την κυτταρίτιδα

Posted: 07 Apr 2012 11:45 AM PDT


Συνδυάστε το με συστηματική άσκηση





Αν η μείωση της κυτταρίτιδας είναι ο κύριος στόχος σου βάλε στην άκρη, το δημοφιλες για αδυνάτισμα, πράσινο τσάι.



Αν και είναι εξαιρετικό ρόφημα σίγουρα με σημαντικά ωφέλη στη
αποτοξίνωση του οργανισμού, στην αύξηση του μεταβολισμού και γενικά στην
υγεία και συνολική ευεξία του οργανισμού, για την αντιμετώπιση της
κυτταρίτιδας το νούμερο ένα βότανο είναι η λουίζα!



Η λουίζα είναι από τα πιο φημισμένα φαρμακευτικά βότανα στον κόσμο για
την συμβολή της στο αδυνάτισμα, τη λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της
κατακράτησης υγρών και ως εκ τούτου στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Τα πλεονεκτήματά της δεν σταματούν όμως εκεί!



Βοηθά επίσης στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και στην
αντιμετώπιση του τυμπανισμού & των αερίων. Είναι δε πολύ εύγεστο
ρόφημα με ελαφρώς λεμονάτο άρωμα και είναι ιδανικό για το βράδυ μιας και
προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας.



Οδηγίες:

1. Βράζεις λίγο νερό σε ένα μπρίκι και μετά ρίχνεις μέσα μερικά
φυλλαράκια χωρίς να συνεχίσεις το βράσιμο και το αφήνεις για 3-5 λεπτά
ώστε να βγάλει το βότανο τις ωφέλιμες ουσίες του.



2. Στραγγίζεις το ρόφημα από τα φύλλα.



3. Έτοιμο! Τέλειο για την κυτταρίτιδα αλλά και απολαυστικό ταυτόχρονα!



Έξτρα συμβουλές:

1. Μην βάλεις ζάχαρη! Αν θέλεις να το γλυκάνεις οπωσδήποτε χρησιμοποίησε
stevia που είναι ένα φυσικό και υγιεινό γλυκαντικό. Μπορείς να το βρεις
σε καταστήματα υγιεινής διατροφής αλλά και σε e-shop στο διαδύκτιο.



2. Η λουίζα μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό σου σύμμαχο στην μάχη
ενάντια στην κυτταρίτιδα αλλά από μόνη της δεν κάνει θαύματα. Θα πρέπει
να είναι μέρος μιας συστηματικής ολικής αντιμετώπισης και συνοδεύεται με
υγιεινή διατροφή, άσκηση και τοπική φροντίδα.



e-kyttaritida.com








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Χτύπησε ποδηλάτη με το αμάξι του και πήγε να φύγει

Posted: 07 Apr 2012 11:35 AM PDT



Το περιστατικό έγινε σε γέφυρα της Πενσιλβανία στις ΗΠΑ την Δευτέρα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να προσπεράσει
ένα λεωφορείο και έτσι χτύπησε έναν ποδηλάτη που ήταν μπροστά του.
Ατάραχος ο οδηγός τον περνάει και τον αφήνει στον δρόμο και πάει να
ξεφύγει. Όμως ο οδηγός του λεωφορείου που ήταν μπροστά και είδε από τον
καθρέφτη του το περιστατικό κλείνει τον δρόμο στον οδηγό του αυτοκινήτου
και από πίσω του έρχεται και άλλο ένα αμάξι και τον μπλοκάρουν για να
μην φύγει.



Αμέσως τηλεφωνούν στην αστυνομία η οποία ήρθε και...μάζεψε τον
ασυνείδητο οδηγό που πήγε να την γλιτώσει. Ευτυχώς ο ποδηλάτης δεν έπαθε
τίποτα παρά μόνο του καταστράφηκε το ποδήλατο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα οδηγηθεί στο δικαστήριο με πολλές κατηγορίες όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.



Δείτε το βίντεο από το περιστατικό









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές