Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Που βρέθηκε η ελληνική showbiz το Σαββατοκύριακο;

Posted: 23 Apr 2012 09:30 AM PDT

Που βρέθηκε η ελληνική showbiz το Σαββατοκύριακο;

Eίδαμε και σας τα μεταφέρουμε...

Aκόμα ένα Σαββατοκύριακο η ελληνική showbiz νυχτοπερπάτησε και όχι μόνο... Εμείς τους πιάσαμε επ' αυτοφόρω ενώ διασκέδαζαν και σας έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τα μάτια σας μόνο!

Στο Villa Mercedes βρέθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Βάλια Κακούτη και ο Τόλης Σκουλαριώτης, ενώ η "ξενιτεμένη" Χριστίνα Αλούπη εθεάθη στους δρόμους της Γλυφάδας. Και επειδή το καλοκαίρι ειναι μόλις μία ανάσα μακριά τα οpening των μαγαζιών της παραλιακής δίνουν και παίρνουν. Τις πόρτες του άνοιξε λοιπόν το Akanthus και εκεί βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, το συγκρότημα "Μέλισσες" αλλά και η Κατερίνα Καινούριου.

Η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε και στο "Fantasia" όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ενώ είδαμε και την Ελένη Φουρέιρα, το Χάρη Σιανίδη και το Γιάννη Σπαλιάρα. Εκτός από νυχτοπερπατήματα είχαμε και γάμο, αυτόν της Μαρίας Τσουρή με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο δημαρχείο της Γλυφάδας.

Tέλος, στον πολυχώρο "IANOS" βρέθηκαν οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Ζιώγα, ο Στέφανος Κορκολής, o Mάκης Πουνέντης, η Λένα Αρώνη, o Στέλιος Διονυσίου και o Δημήτρης Αποστόλου για να τιμήσουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ευανθία Ρεμπούτσικα  οι οποίες παρουσίασαν τον νέο τους δίσκο με τίτλο " ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΛΠΙΔΑ".

Στο ποδήλατο κορίτσια

Posted: 23 Apr 2012 08:45 AM PDT

Στο ποδήλατο κορίτσια

Ποια είναι η νέα αγαπημένη άσκηση των γυναικών;

Το ποδήλατο είναι ίσως η πιο αγαπημένη και διασκεδαστική άσκηση. Μπορεί πλέον να μη βρίσκουμε την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό όπως όταν ήμασταν παιδιά που ξεχνιόμασταν να γυρίσουμε σπίτι, αλλά μπορούμε ακόμα να συνδυάσουμε διασκέδαση και άθληση.

Τα τελευταία χρόνια ένας απροσδόκητος αριθμός γυναικών έχει στραφεί στο ποδήλατο όχι μόνο για εξάσκηση αλλά και ως μέσο μετακίνησης. Είναι άλλωστε λογικό αν αναλογιστούμε ότι το ποδήλατο είναι πολύ πιο οικονομικό από ένα αμάξι ή από μία συνδρομή στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 18.000 γυναικών σε διάστημα 16 ετών αυτές που έκαναν ποδήλατο για τουλάχιστον 5 λεπτά την μέρα πήραν λιγότερο βάρος με το πέρασμα των χρόνων από αυτές που δεν έκαναν καθόλου. Επιπλέον, σύμφωνα με άλλη έρευνα, το ποδήλατο εκτός από την τόνωση του κορμιού βοηθά και στην ψυχολογία μας ειδικά όταν εξασκούμαστε στην εξοχή ή γενικότερα σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Αν θέλετε λοιπόν να ξαναγίνετε παιδί και ταυτόχρονα να γυμνάσετε το κορμί σας, καβαλήστε ένα ποδήλατο και όπου σας βγάλει!

Natalia Vodianova: «Είναι καλύτερο να είσαι skinny από χοντρή»

Posted: 23 Apr 2012 08:00 AM PDT

Natalia Vodianova: «Είναι καλύτερο να είσαι skinny από χοντρή»

Μια δήλωση-φάουλ

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Βρετανικής Vogue, εκτός από τους διάσημους σχεδιαστές, έδωσαν το παρών και τα supermodels Eva Herzigova, Lily Cole, Jourdan Dunn και Natalia Vodianova, οι οποίες συζήτησαν μεταξύ άλλων και για το τι θεωρείται αυτή τη στιγμή «υγιές σώμα».

Τα μοντέλα παραδέχτηκαν πως είναι ευλογημένες με καλά γονίδια, στα οποία οφείλουν τις θεϊκές αναλογίες τους. Μιλώντας για λεπτές και καμπύλες σιλουέτες, η Cole είπε πως οι σωματότυποι που θεωρούμε ωραίοι, στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με την κουλτούρα κάθε λαού, καθώς υπάρχουν κοινωνίες όπου τα πιο γεμάτα σώματα θεωρούνται πιο όμορφα από τα πολύ αδύνατα. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, η Natalia Vodianova έκανε το σχόλιο ότι «είναι καλύτερο να είσαι skinny παρά χοντρή» σπεύδοντας να διευκρινήσει πως αναφερόταν στην παχυσαρκία- όμως η ατάκα της ήδη είχε κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολλές συζητήσεις. 

Βέβαια, η ίδια πάντα υποστήριζε τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη σωστή διατροφή και την άσκηση ως τους καλύτερους τρόπους για μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. 

Spike it up μόνη σου και βάλε παραπάνω spice στη ζωή σου

Posted: 23 Apr 2012 07:30 AM PDT

Spike it up μόνη σου και βάλε παραπάνω spice  στη ζωή σου

H τελευταία λέξη της μόδας ΠΑΝΤΟΥ.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, τα studs και τα spikes, παρελαύνουν στις μεγαλύτερες πασαρέλες, στα πιο hot brands και φυσικά πάνω στους celebrities.
Rihanna, Madonna, Ashley Olsen, Anna Delo Russo, Lady Gaga, Kate Moss, Kate Bosworth, Τάμτα, Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή και πολλές άλλες τα έχουν εντάξεθ στο καθημερινό τους στυλ, με υπογραφές όπως Balmain, Alexander McQueen, Louis Vuitton, Jeffrey Campbell, Jimmy Choo, Versace κ.α.

studded_jacket_copy

Κομμάτια ιδιαίτερα, ροκ και εξεζητημένα ή vintage-esque με πιο preppy στυλ για τις λιγότερο τολμηρές αλλά εξίσου απαιτητικές. Οι τιμές; Απλησίαστες για τους περισσότερους. Υπάρχει πάντα και η πιο high street ή mass απιλογή που όμως δεν θα αποτελέσει πρωτοτυπία, καθότι θα την δει κανείς άπειρες φορές γύρω του. Αν είστε λάτρεις του πιο μοναδικού και γενικότερα personalized style, πιάνουν δεν πιάνουν τα χέρια σας ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τις DIY τεχνικές που έχουν αρχίσει να προτιμούν ακόμη και οι επώνυμοι.

SW_03_WCFS12_MILAN_0140

Αν θέλετε τη γνώμη μας το δέρμα με studs καθώς και το denim αποτελούν τους πλέον δημοφιλής και κλασικούς συνδυασμούς. Δεν είναι όμως απαραίτητο να εμμείνει κανείς στα κλασικά, μιας και οι διάσημοι οίκοι έχουν ήδη κάνει την αρχή τοποθετώντας τις ροκ αυτές λεπτομέρειες ακόμη και σε λεπτεπίλεπτα κομμάτια όπως π.χ. ένα μεταξωτό πουκάμισο!
Μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας πείσει. Τα μεταλλικά applications, βρίσκονται στα fashion weeks του Λονδίνου, της Ρώμης, του Παρισιού, της Νέας Υόρκης και αποτελούν το αγαπημένο πλέον fashion theme των international blogs.

SW_02_WCFS12_PARIS_1193_copy

Η βασίλισσα της μόδας Anna dello Russo φόρεσε το studded της δερμάτινο Versace for H&M φόρεμα πρώτη στον κόσμο με την εν λόγω κολλεξιόν να εξαφανίζεται από παντού σε λίγα λεπτά μόνο από το λανσάρισμά της. Το Do It Yourself (DIY) μάλιστα έχει πάρει φωτιά στο συγκεκριμένο τομέα και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί.

sts2_copy

Κάντε το κι εσείς λοιπόν ξεκινώντας από τα εύκολα. Το jean. Τι χρειάζεστε; Ένα jean παντελόνι, σορτς ή μπουφάν σε όποιο μέγεθος σχέδιο και χρώμα προτιμάτε.

kkkk_copy

Ένα ψαλίδι και ένα πενσάκι θα κάνουν τη δουλειά ενώ ίσως χρειαστείτε και βελόνα με κλωστή για να ασφαλίσετε τις τρύπες από τα βιδωτά spikes.
Υπάρχουν καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές μεγάλες πόλεις που πωλούν spikes (καρφιά), studs καθώς και αρκετά on-line shops όπως το etsy! Με μία γρήγορη έρευνα στο internet είναι εύκολο να ανακαλύψετε προμηθευτές για βιοτεχνίες ή κατασκευαστές κοσμημάτων που προμηθεύουν και ιδιώτες. Οι τιμές κυμαίνονται ανά μέγεθος και υλικό από 0,10 ευρώ έως 2 ευρώ το κομμάτι, αν και συνληθως θα τα βρείτε γύρω στα 0,50 ευρώ.

jkl_copy

Επιλέγετε το σημείο του ρούχου, της ζώνης, του γιακά, της τσάντας κλπ που θέλετε να διακοσμήσετε και το τοποθετήτε σε μία επίπεδη επιφάνεια. Εάν τα spikes και τα studs που έχετε επιλέξει είναι καρφωτά απλά τα πιέζετε μέχρι οι άκρες να μπουν στο ύφασμα και τις λυγίζετε να ασφαλίσουν. Εάν πρόκειται για βιδωτά, ανοίγετε μόνες σας τρυπούλες τα περνάτε και βιδώνεται την ασφάλεια στο πίσω μέρος. Μπορείτε να μπλέξετε τα χρώματα και τα σχέδια ανακατεύοντας χρυσά, ασημί, μπρονζέ και gun metal αποχρώσεις σε μυτερά, στρογγυλεμένα και τριγωνικά σχήματα.

tumblr_lzgppsU3Uc1qfye3lo1_500

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε πουκάμισα, πουλόβερ, γάντια, δερμάτινα βραχιόλια ακόμη και παπούτσια.
Σαν διαδικασία είναι πανεύκολο και γίνεται ακριβώς όπως περιγράφεται. Το μόνο που πρέπει να προσέξει κανείς είναι το ύφασμα του ρούχου που θέλουμε να διακοσμήσουμε σε συνάρτηση με το βάρος του stud.

sgiakasm_copy

*Ένα extra safety tip για να ασφαλίζεται τα διακοσμητικά στοιχεία στη θέση τους και να προστατεύετε το δέρμα ή τα υπόλοιπα ρούχα από σκισίματα, είναι να ράβετε ένα patch στην πίσω μεριά του ρούχου που θα καλύπτει την επιφάνεια (ιδανικό για δέρματα ή jeans ή να ράβετε με κλωστή πάνω από τα γαντζάκια).

Θα έχετε το δικό σας μοναδικό "in fashion" σχέδιο με το μικρότερο κόστος στους συνδυασμούς που ονειρεύεστε. Δοκιμάστε το και ξεχωρίστε!

Θοδωρής Αθερίδης: «Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής δεν είναι όλη η ζωή»

Posted: 23 Apr 2012 09:21 AM PDT

Θοδωρής Αθερίδης: «Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής δεν είναι όλη η ζωή»

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και θέλει να ζει την κάθε στιγμή στο μέγιστο.

Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του. Ανάμεσα στην ποιότητα και την ποσότητα επιλέγει το πρώτο. «Έχω την αίσθηση ότι ο έρωτας , αν δεν του δώσεις και την ποσότητα για να μπορέσει να ξεθυμάνει, γίνεται πάθος. Το πάθος σου προκαλεί την επιθυμία της ολοκληρωτικής αφοσίωσης. Δηλαδή μέσα στο απόλυτο δόσιμο δεν ζεις μόνο το ποιοτικό, αλλά και το ποσοτικό. Αν ήταν να επιλέξεις ένα από τα δυο, σαφέστατα αυτό θα ήταν η ποιότητα», δήλωσε ο ηθοποιός στο πρώτο θέμα και συνέχισε: «Το πάθος καταντά να είναι ανάγκη. Δεν είναι τυχαίο που μέσα στα πάθη συμπεριλαμβάνουμε το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά. Για μένα το πάθος και η εξάρτηση είναι αυτόσημες έννοιες». Τέλος, ο Θοδωρής αποκάλυψε ότι ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή αλλά δεν κρατάει για πάντα. «Είναι εφιαλτικό και εξαντλητικό να είσαι συνέχεια στη δίνη ενός πάθους γιατί δεν έχεις σημείο αναφοράς σε τίποτα άλλο. Αν είσαι μονίμως ερωτευμένος, η υπόλοιπη ζωή σου δεν προχωρά. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής , δεν είναι όλη η ζωή».

Τι έκανε η Lindsay Lohan στα χείλη της;

Posted: 23 Apr 2012 04:47 AM PDT

Τι έκανε η Lindsay Lohan στα χείλη της;

H Lindsay Lohan μάλλον το παράκανε με τις ενέσεις σιλικόνης...

Μια νέα φωτογραφία στην οποία φαίνεται προφίλ η ηθοποιός, αποκαλύπτει ένα εμφανώς πρησμένο άνω χείλος, καθώς και ένα διπλοσάγονο. Η Lindsay που φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία της χάρη στις καταχρήσεις, προσπαθεί να ανακτήσει το προηγούμενο πρόσωπό της, αλλά απ' ότι φαίνεται η προσπάθειά της δεν έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Έλλη Λαμπέτη: Μία σταρ διεθνών προδιαγραφών

Posted: 23 Apr 2012 08:28 AM PDT

Έλλη Λαμπέτη: Μία σταρ διεθνών προδιαγραφών

Η Ελληνίδα ηθοποιός με την εύθραυστη θηλυκότητα μας έχει χαρίσει πολλές, μοναδικές εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Τα βρίσκουν Παπαρίζου- Μαυρίδης;

Posted: 23 Apr 2012 09:10 AM PDT

Τα βρίσκουν Παπαρίζου- Μαυρίδης;

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται ότι θέλει να βάλει τέλος στην κόντρα με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη.

Την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους είχαν προγραμματισμένη συνάντηση προκειμένου να διαχωρίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ, αφού η τραγουδίστρια βρίσκεται ακόμα στην Σουηδία. Ωστόσο, μέσα από το εξώδικο της φαίνεται ότι συμφωνεί να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος της εταιρείας που έχει με τον Τόνυ Μαυρίδη. Σύμφωνα με το πρώτο θέμα, μέσα στις επόμενες ημέρες, η Έλενα θα βρεθεί στην Ελλάδα και θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τόσο για τον διαχειριστικό έλεγχο της εταιρείας, όσο και για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

Η Willow Smith με νέο λουκ

Posted: 23 Apr 2012 02:22 AM PDT

Η Willow Smith με νέο λουκ

Τα μαλλιά μπορεί να παραμένουν ξυρισμένα αλλά αλλάζουν χρώμα σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά η Willow Smith επέλεξε το ροζ χρώμα αλλά όχι σε όλο το κεφάλι της παρά μόνο σε μια λωρίδα στην κορυφή του. Βγήκε για δουλειές μαζί με τη μαμά της η οποία μάλλον καμάρωνε για την κόρη της.

Γιώργος Αρμένης: «Υπάρχουν πολλές σουσούδες στον περίγυρο μου»

Posted: 23 Apr 2012 05:23 AM PDT

Γιώργος Αρμένης: «Υπάρχουν πολλές σουσούδες στον περίγυρο μου»

«Το σύνδρομο της Μαντάμ Σουσούς μας κατατρέχει ακόμη και δύσκολα θα τρο ξεφορτωθούμε», λέει ο Γιώργος Αρμένης μιλώντας για όλους όσοι «βοήθησαν» στην κρίση.

«Υπάρχουν πολλές σουσούδες. Είναι όσοι πίστεψαν πως έχει αξία το σήμερα, είναι τι τραπέζι θα κλείσεις στα μπυζούκια, τι ρολόι φοράς, τι αυτοκίνητο οδηγείς, πόσα ξοδεύεις, πόσο άνετος είσαι σε όλο αυτό το γνώριμο lifestyle και η νεοπλουτίστικη αλαζονεία που αμς οδήγησε στη σημερινή κατάντια», λέει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στη Real και συνεχίζει: «Όλοι λίγο πολύ «βοηθήσαμε» στην κρίση. Είτε από «κρυφο-σουσουδισμό», είτε με τη σιωπή ή την ανοχή μας. Γιατί παραεμπιστευτήκαμε πολιτικούς δίχως πνευματικό και ηθικό ανάστημα, κάποιους υπηρέτες ξένων συμφερόντων, που έμαθαν να πορευόμαστε με άγνοια κινδύνου», καταλήγει.

Φτιάξε το video που θα ντύσει το καινούριο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη «Πάρτα και Φύγε»

Posted: 23 Apr 2012 09:07 AM PDT

Φτιάξε το video που θα ντύσει το καινούριο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη «Πάρτα και Φύγε»

Έχεις ταλέντο; «Πάρτα και Φύγε» τότε δημιουργώντας εσύ το δικό σου βίντεo για την ολοκαίνουργια επιτυχία του Κώστα Καραφώτη σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική Αντώνη Σκόκου!

Αν ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι είναι η εικόνα, τότε με βασικά εργαλεία το editing πρόγραμμα του υπολογιστή σου, άντε και τη βιντεοκάμερά σου, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου μουσικό video για το νέο single του Κώστα Καραφώτη.

Γίνε εσύ ο δημιουργός και το καλύτερο video, σύμφωνα με το tralal, θα επιλεγεί από τον ίδιο τον Κώστα Καραφώτη για να αναρτηθεί τόσο στο "KARAFOTIS TV" όσο και σε όλα τα επίσημα Social Media του δημοφιλή καλλιτέχνη!

Ο διαγωνισμός αφορά τον καθένα! Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου είτε με φωτογραφίες, είτε με film ή γραφικά design και το βίντεο του δημιουργού που θα επιλεχθεί θα αποτελέσει το βασικό προωθητικό εργαλείο της νέας δουλειάς του Κώστα Καραφώτη.

Αν «ψήνεστε» όμως βιαστείτε, διότι η τελευταία μέρα που μπορείτε να καταθέσετε τη δουλειά σας είναι η 26η Απριλίου, ενώ στις 27 Απριλίου ημέρα έναρξης των καλοκαιρινών εμφανίσεων του στο Frangelico ο Κώστας Καραφώτης θα επιλέξει το clip που του αρέσει και θα το ανακοινώσει μέσω του προσωπικού του site.

Είναι η αδελφή γνωστής τραγουδίστριας. Την αναγνωρίζετε;

Posted: 23 Apr 2012 09:04 AM PDT

Είναι η αδελφή γνωστής τραγουδίστριας. Την αναγνωρίζετε;

Μοιάζει καταπληκτικά στην αδελφή της, ωστόσο δραστηριοποιείται σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο.

Είναι 21 ετών και είναι φοιτήτρια δημοσιογραφίας, σε αντίθεση με την αδελφή της, η οποία είναι τραγουδίστρια. Πρόκειται για την Δέσποινα Αδάμου, αδελφή της Ήβης Αδάμου. Όπως αναφέρει το showtime-cy, η νεαρή τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Κύπρο την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με την οικογένειά της. Η παραμονή της στην Κύπρο περιλάμβανε φυσικά και βόλτες με τις αδελφές της, την Δέσποινα και την Κλεοπάτρα. Πλέον, η Ήβη Αδάμου έχει επιστρέψει και συνεχίζει κανονικά το πρόμο της για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision!

Η κριση καλα κρατει...ΟΙ μαφιοζοι διασκεδαζουνε στην Ελευσινα..!!

Posted: 23 Apr 2012 09:47 AM PDT

Εθεαθη γνωστος νονος της νυχτας με το ψευδωνυμο ΛΟΥΗΣ να διασκεδαζει σε club της Ελευσινας μαζι με την παρεα του.Η κριση δεν πιανει τουσ παντες..!!

Τούρκος πιανίστας αυτοεξορίζεται στην Ιαπωνία

Posted: 23 Apr 2012 08:22 AM PDT

Τούρκος πιανίστας αυτοεξορίζεται στην Ιαπωνία

Την απόφασή του να ζήσει εξόριστος στην Ιαπωνία ανακοίνωσε ο διεθνούς φήμης Τούρκος πιανίστας, Φαζίλ Σάι, εκφράζοντας ανησυχία για την αύξηση του ισλαμικού συντηρητισμού στην Τουρκία.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Από έξω προς τα μέσα

Posted: 23 Apr 2012 04:39 AM PDT

Από έξω προς τα μέσα

Το Exoskeletal EV είναι ένα concept όχημα με ελάχιστο μέγεθος και σούπερ design.

Μακάρι να το δούμε και στους δρόμους μια μέρα. Διαβάστε περισσότερα στο coolspotting.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ξέρω αν θα έχω δουλειά του χρόνου»

Posted: 23 Apr 2012 08:37 AM PDT

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ξέρω αν θα έχω δουλειά του χρόνου»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός μπορεί να έχει δουλειά, ωστόσο παραμένει ακόμα απλήρωτος. «Δεν ξέρω αν θα έχω δουλειά του χρόνου, ούτε από το «Νησί» έχω πληρωθεί ακόμη. Αυτή η δουλειά μου έχει κάνει φοβερό καλό. Δέχομαι και καταλαβαίνω τους ανθρώπους, κατανοώ τα λάθη τους, ερμηνεύω τη ζωή», δήλωσε ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα. Ο Γεράσιμος συμμετέχει σε μια καινούργια ιταλική ταινία με τίτλο «Διαμέρισμα στην Αθήνα» και γι' αυτό τον λόγο έκανε μαθήματα ιταλικών και έμεινε δυόμισι μήνες στη Ρώμη.

Instagram: Αξίζει περισσότερο και από τους New York Times

Posted: 23 Apr 2012 08:39 AM PDT

Instagram: Αξίζει περισσότερο και από τους New York Times

Η πρόσφατη εξαγορά της εφαρμογής Instagram από το Facebook έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την πραγματική αξία της.

Αυτή τη στιγμή η New York Times Company αξίζει περίπου 50 εκατομμύρια λιγότερο, από το 1 δις που πλήρωσε το Facebook για να αγοράσει τη δημοφιλή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων. Δείτε περισσότερα στο mediagate.gr

Συνεργασία έκπληξη για το Σάκη Ρουβά

Posted: 23 Apr 2012 08:44 AM PDT

Συνεργασία έκπληξη για το Σάκη Ρουβά

Μια ανατρεπτική συνεργασία ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς αυτό το καλοκαίρι που θα ταράξει τα νερά.

Ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες έκλεισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» με τον Αντύπα. Σίγουρα ένα αχτύπητο δίδυμο το οποίο θα μπορέσει να συνδυάσει το pop με το λαϊκό και το clubbing με τα μπουζούκια. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία αφού έχει να πάρει πολλά από το μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη αλλά και ο Αντύπας νιώθει χαρούμενος αφού θα γίνει και πάλι παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρόβες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Οι εμφανίσεις τους θα αρχίσουν την Παρασκευή 11 Μαΐου και θα είναι περιορισμένες.

Όλα όσα έγιναν στην απονομή του «πλατινένιου» Βασίλη Καρρά

Posted: 23 Apr 2012 08:36 AM PDT

Όλα όσα έγιναν στην απονομή του «πλατινένιου» Βασίλη Καρρά

Αλλιώτικο ήταν το βράδυ της Παρασκευής για τον Βασίλη Καρρά! Στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής πραγματοποιήθηκε η απονομή πλατινένιου δίσκου του για το album «Έτσι λαϊκά».

 

Φανερά συγκινημένος ο Βασίλης Καρράς ανέφερε σχετικά με τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για να γίνει το cd πλατινένιο στην καρδιά του κόσμου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους συντελεστές που νοιάζονται για εμάς, εμείς απλά τραγουδάμε, βάζουμε τη φωνή μας σε αυτά που δημιουργούν και δυστυχώς πάντα είναι άγνωστοι, από σήμερα λοιπόν θέλω να είναι γνωστοί σε όλον τον κόσμο για αυτό που κάνουν, δίνουν, δημιουργούν, για την αγάπη τους για το τραγούδι. Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι που αγωνίζονται, γράφουν και εμείς κάποια στιγμή που δεν είμαστε καλά τα απορρίπτουμε και τότε αυτοί οι άνθρωποι κατεβάζουν το κεφάλι, γιατί έβαλαν την ψυχούλα τους μέσα και λένε γιατί ρε γαμώτο; Γιατί εμείς δεν είμαστε στην κατάλληλη στιγμή να δεχθούμε αυτό που έγραψε αυτός για εμάς. Ευχαριστώ πολύ και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την υπομονή σας, γιατί εγώ 35 ολόκληρα χρόνια έναν άνθρωπο δεν θα τον άκουγα ποτέ. Είστε υπέροχοι».

Η τηλεθέαση του χθεσινού Μες στην καλή χαρά!

Posted: 23 Apr 2012 04:26 AM PDT

Η τηλεθέαση του χθεσινού Μες στην καλή χαρά!

Μπορεί να ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα όμως κατάφερε να κρατήσει το κοινό του και χθες το "Μες στην Καλή χαρά".

Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της έφτασαν το 23% στο σύνολο και 26% στο νεανικό κοινό. Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές