Κυριακή 8 Απριλίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ύμνοι και Θρήνοι του Θείου Πάθους στο θέατρο Ακροπόλ

Posted: 08 Apr 2012 08:29 AM PDT

Ύμνοι και Θρήνοι του Θείου Πάθους στο θέατρο Ακροπόλ

Υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη αλλά και συμμετοχή του Χρόνη Αηδονίδη, του μεγάλου καλλιτέχνη, που μαζί με την αξέχαστη Δόμνα Σαμίου έχουν αποτελέσει τον «βασικό άξονα» της καλής παραδοσιακής μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θέλω να επικοινωνώ με κανένα»

Posted: 08 Apr 2012 09:23 AM PDT

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θέλω να επικοινωνώ με κανένα»

«Δεν έχω καμία σχέση με το Twitter και το Facebook και δε θέλω να έχω. Δε θέλω να επικοινωνώ με κανένα. Δε θέλω επικοινωνία», δήλωσε σήμερα στο «Μες στην Καλή Χαρά» η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός φαίνεται πως περνάει μια περίεργη φάση στη ζωή της και αναζητά τη μοναξιά, και προτιμάει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της και με λίγους και εκλεκτούς φίλους παρά με τη μάζα. Έχω ζωντανή επικοινωνία με ανθρώπους, με τους ανθρώπους που βλέπω στη δουλειά ή τους φίλους μου, αλλά από εκεί και πέρα δε θέλω άλλο, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο της ζωής μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη, αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ με το όνομά της στο Facebook αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ίδια.

Jennifer Lopez – Marc Anthony: Οι πρώτες διαφωνίες στο Q’Viva!

Posted: 08 Apr 2012 02:38 AM PDT

Jennifer Lopez – Marc Anthony: Οι πρώτες διαφωνίες στο Q'Viva!

Κάποια στιγμή θα γινόταν, ακόμη και αν τα πράγματα ήταν εξαιρετικά μεταξύ τους.

Ακόμη περισσότερο τώρα βέβαια που όσο και να θέλουν να δείξουν ότι είναι «κολλητοί», όλο και κάποια προβλήματα υπάρχουν. Η διαφωνία ήρθε στο ριάλιτι που γυρίζουν ο Marc Anthony με την Jennifer Lopez, αλλά δεν ήταν βέβαια και η πιο σοβαρή. Στο τέλος πάντως η JLo έδειξε λίγο να ενοχλείται για τον τρόπο με τον οποίο ο Anthony μιλούσε στις γυναίκες υποψήφιες του μουσικού σόου, αποκαλώντας τον «γουρούνι».

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν με αφορά οποιοσδήποτε ανταγωνισμός»

Posted: 08 Apr 2012 04:25 AM PDT

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν με αφορά οποιοσδήποτε ανταγωνισμός»

Η Ελισάβετ Μουτάφη σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός και χαίρεται που πρωταγωνιστεί σε μια σειρά που γνωρίζει τόση επιτυχία.

 

«Τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα τώρα στην τηλεόραση. Η δική μου η άποψη είναι ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τους συναδέλφους που εργάζονται για το "Είναι στιγμές" και δεν με αφορά οποιοσδήποτε ανταγωνισμός. Ειλικρινά»

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης, τη «Βέρα στο δεξί» και φέτος σε μια επίσης επιτυχημένη τα «Κλεμμένα όνειρα». Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν εντοπίζει διαφορές στις σειρές του τότε με του σήμερα.

«Θεωρώ καταρχήν ότι είναι και οι δύο πολύ καλές δουλειές. Πίσω από τις δύο υπήρχε και υπάρχει μια φοβερή ομάδα συντελεστών. Η "Βέρα" είναι οικογένειά μου, μια σειρά στην οποία πέρασα πολύ καλά, τα "Κλεμμένα όνειρα" είναι μια σειρά που αγαπώ επίσης πολύ, πολύ φρέσκια με γρήγορους ρυθμούς», δήλωσε στο περιοδικόTvZάπινγκ.

Ποια δήλωσε: «Αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου»

Posted: 08 Apr 2012 09:03 AM PDT

Ποια δήλωσε: «Αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου»

Γδύθηκε για τα παιδιά της γιατί όπως υποστηρίζει δεν είχε άλλη επιλογή.

Για την οικονομική δυσχέρεια αλλά και για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν μιλάει η μάνα των οχτάδυμων και συνολικά 14 παιδιών, Nadya Suleman, στο αμερικανικό δίκτυο NBC.

Η Nadya Suleman, είναι η γυναίκα η οποία πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στο είδωλό της, την Angelina Jolie. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήθελε να της μοιάσει και στη ζωή της. Κι επειδή την καριέρα και τα πλούτη της δεν μπορούσε να τα αγγίξει επέλεξε να τη μιμηθεί στη μητρότητα, κάνοντας όσο πιο πολλά παιδιά μπορούσε. Βέβαια, τότε δεν είχε σκεφτεί πως δεν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι αλλά για ανθρώπινες ζωές και τώρα μετανιώνει, αλλά πλέον είναι αργά.

«Ήταν ένα λάθος που ενώ είχα ήδη 6 παιδιά και τα έβγαζα δύσκολα πέρα , έκανα άλλα οκτώ», δήλωσε «αναγκάστηκα να ποζάρω γυμνή για να ταΐσω τα παιδιά μου», συνέχισε η νεαρή μητέρα η οποία πόζαρε για βρετανικό περιοδικό έναντι 8000 δολαρίων για να μπορέσει να καλύψει κάποια βασικά έξοδα των παιδιών της.

Η Nadya Suleman ζει πια με την μητέρα της και αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αφού τα 2000 δολάρια το μήνα, που εισπράττει από την Αμερικάνικη πολιτεία, δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετά για να ζήσει τα 14 παιδιά που απέκτησε.

Φλωρίντα Πετρουτσέλι: «Δεν φοβόμαστε τη Μενεγάκη»

Posted: 08 Apr 2012 08:56 AM PDT

Φλωρίντα Πετρουτσέλι: «Δεν φοβόμαστε τη Μενεγάκη»

Η Φλωρίντα Πετρουτσέλι αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες και φίλους της Ελεονώρας Μελέτη.

Το φλογερό κορίτσι από την Ιταλία μιλάει για τη μετακίνηση της «Μελέτης» από το πρωί στο μεσημέρι αλλά και για τον ανταγωνισμό. «Ήταν κάτι που το θέλαμε. Ήταν κάτι που το συζητούσαμε και οι ίδιοι, και μετά από 4 χρόνια είναι μια καλή ευκαιρία να αποφύγουμε το πρωινό ξύπνημα. Από την άλλη το να γίνεται μια τέτοια αλλαγή δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν είναι λίγο άκομψο. Κι επίσης λυπάμαι που θα χρειαστεί να μείνουν και αρκετοί χωρίς δουλειά», δηλώνει στο περιοδικό TV24.

Όσο για το αν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή και το πώς εισπράττει το γεγονός ότι θα έχουν απέναντι την Ελένη Μενεγάκη, η Φλωρίντα απαντά, λέγοντας: «Η εκπομπή θα προσαρμοστεί στα πρότυπα της ζώνης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής. Η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι, αλλά και η Ελεονώρα είναι ένα πρόσωπο που πουλάει πολύ, οπότε δεν φοβόμαστε. Σίγουρα όμως, έχουμε ένα δημιουργικό άγχος».

H Alessandra Ambrosio περιμένει αγόρι

Posted: 08 Apr 2012 08:30 AM PDT

H Alessandra Ambrosio περιμένει αγόρι

H Alessandra Ambrosio περιμένει ακόμη έναν άντρα στη ζωή της. Το μοντέλο της Victoria's Secret περιμένει το δεύτερό της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur, και όπως ανακοίνωσε θα είναι αγόρι.

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr 

Έχετε αδυναμία στα ζαχαρωτά;

Posted: 08 Apr 2012 08:21 AM PDT

Έχετε αδυναμία στα ζαχαρωτά;

Ένα πρόσωπο... ζαχαρωτό με την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Yves Saint Laurent.

Για την Άνοιξη του 2012 ο Creative Make Up Director του οίκου Yves Saint Laurent, Lloyd Simmonds, εμπνέεται από τα ζαχαρωτά και τα jellies. Δύο πειρασμούς στους οποίους αντιστέκεστε καθημερινά, αλά τώρα μπορείτε να τους απολαύσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. «Το χαμόγελό της γυναίκας Yves Saint Laurent, είναι τόσο φωτεινό όσο λάμπουν οι ζαχαρωμένες σταγόνες και τα σιρόπια!» λέει ο Lloyd Simmonds, αναφερόμενος στη συλλογή μακιγιάζ Candy Face.

Παλέτες με ζωηρά χρώματα, για να δημιουργήσετε smoky ροζ και βιολετί μάτια και sorbet χείλη σε υφές που σαγηνεύουν. Ένα μανιφέστο γλυκών φρούτων από βατόμουρα, ρόδια, άγριες φράουλες, μάνγκο, τσέρι και άλλα, για το πρόσωπο της γυναίκας Yves Saint Laurent, η οποία παίζει με την ακαταμάχητη έλξη της για τις απαγορευμένες απολαύσεις. Αφεθείτε!

Παίζοντας στο "Λυκόφως" για 24 ώρες

Posted: 08 Apr 2012 07:43 AM PDT

Παίζοντας στο

Συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί σε 24 ώρες γράφουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν πρωτότυπα θεατρικά έργα σε μια ενιαία παράσταση 90 λεπτών.

Το 1995 στη Νέα Υόρκη, η παραγωγός Tina Fallon είχε την ιδέα να ενώσει για πρώτη φορά δημιουργικούς ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος και να τους βάλει να δουλέψουν πειραματικά υπό χρονική πίεση. Αρχικά σκόπευε να το κάνει μία φορά, αλλά τόσα χρόνια και πάνω από 300 έργα μετά, το εγχείρημα συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, τη Βόννη και την Αθήνα. Το 24 Hour plays συνεργάζεται πια με διάφορους γνωστούς οργανισμούς από το Urban Arts Partneships μέχρι το Old Vic του Kevin Spacey. Αμέτρητοι γνωστοί ηθοποιοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες έχουν συμμετάσχει: Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jennifer Aniston, Brian Cox, America Ferrera, Josh Hartnett, Ashton Kutcher, Kwame Kwei-Armah, Sienna Miller, Demi Moore, Cynthia Nixon, Rosie Perez, Sam Rockwell, Josie Rourke, Brooke Shields, Kevin Spacey, Julia Stiles, Vince Vaughn, Dominic West, Elijah Wood, Rosie Perez, Benjamin Bratt, Liev Schreiber,Kyra Sedgewick, Marisa Tomei.

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα το «THE 24 HOUR PLAYS» προσγειώθηκε στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, την Τρίτη 3 Απριλίου, όπου και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και απέδειξε ότι όλα μπορούν να γίνουν μέσα σε 24 ώρες, αρκεί να το τολμήσεις. Η Λυκόφως, μετά την πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά και εμπορικά διοργάνωση στο Χώρα το 2010, επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά και παρουσιάζει ένα πρωτότυπο θέαμα που λάτρεψαν συντελεστές και κοινό. Σπουδαίοι έλληνες καλλιτέχνες, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, συνδιαλέγονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία θεατρική πρόκληση, ένα θεατρικό παιχνίδι έμπνευσης που παρουσιάζεται για μία μόνο μέρα. Νέο ραντεβού για άλλη μία μοναδική παράσταση την Τρίτη 10 Απριλίου 2012, με διαφορετικούς συντελεστές.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για το ανέβασμα μιας παράστασης: μήνες για συλλογή υλικού και συγγραφή έργου, σκηνοθετικές σημειώσεις και πρόβες από 50 έως 90 ημέρες. Μπορεί η ιδέα της συγγραφής θεατρικού έργου και της παράστασής του σε ένα 24ωρο να φαντάζει αδύνατη αλλά τελικά όλα είναι εφικτά. Στο 24 hour plays οι συγγραφείς πρέπει να γράψουν και οι υπόλοιποι συντελεστές να ανεβάσουν ένα θεατρικό έργο, έστω και μονόπρακτο των 15-20 λεπτών, μέσα σε 24 ώρες. Μιλώντας με τον παραγωγό της Λυκόφως, Γιώργο Λυκιαρδόπουλο, μεταξύ άλλων μας περιέγραψε την όλη διαδικασία, λέγοντας, «το 24 Hour Plays είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία η οποία – λόγω της μεγάλης πίεσης χρόνου και του μεγάλου αριθμού συντελεστών – φέρνει διαφορετικούς καλλιτέχνες πιο κοντά οι οποίοι δημιουργούνε ένα ανέλπιστα καλό αποτέλεσμα γεμάτο θετική ενέργεια»

Η διαδικασία άρχισε το βράδυ της Δευτέρας 2 Απριλίου στις 21:00 στο θέατρο, όπου συναντήθηκαν όλοι οι συντελεστές που έλαβαν μέρος.
Κάθε ηθοποιός έφερε ένα αντικείμενο και ένα κοστούμι μαζί του, είπε τι ικανότητες έχει και τι θα ήθελε να παίξει. Οι συγγραφείς με έναυσμα τους συγκεκριμένους ηθοποιούς, τα αντικείμενα και τις επιθυμίες τους, επέλεξαν 3-4 ηθοποιούς για το θεατρικό τους έργο. Έως τις 06.00 παραδόθηκαν όλα τα κείμενα, βγήκαν φωτοτυπίες και στις 07.00 ήρθαν οι σκηνοθέτες, διάβασαν κι επέλεξαν τα κείμενα. Οι 6 ομάδες που δημιουργήθηκαν στις 08.00 είχαν στη διάθεσή τους συνολικά 9 ώρες για να μάθουν το έργο, να το στήσουν, και να κάνουν τις απαραίτητες πρόβες.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 21.00 για το κοινό και η παράσταση άρχισε!

Παρουσιάστηκαν τα έργα:
Μπρέκφαστ της Μανίνας Ζουμπουλάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη με τους Ασήμη Αλεξίου, Χάρη Ασημακόπουλο, Δανάη Επιθυμιάδη
Κάποιος να τους πονέσειτου Μισέλ Φάις σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπερδέκα με τους Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Μαρία Καλλιμάνη, Τάκη Σακελλαρίου
Η Ζωή είναι μια Πουτάνα της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι με τους Αμαλία Αρσένη, Έλενα Μαυρίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Λυδία Παπαϊωάννου
Είμαι ο «Καθρέφτης» σου του Δημήτρη Γκενεράλη σε σκηνοθεσία Ελένης Αγγελοπούλου & Θανάση Τότσικα με τους Νίκο Oρφανό, Τάσο Πυργιέρη, Διονυσία Σακελλαρίου
Συννεφιασμένη Κυριακή των Σάρα Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη με τους Κώστα Ανταλόπουλο, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργο Σουξέ
Άνοιξη του Ανδρέα Φλουράκη σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα με τους Δήμητρα Κούζα, Βίκυ Μαραγκάκη, Δημήτρη Μοθωναίο


Πληροφορίες
ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Ακαδημίας 3, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑΜΕΙΟΥ
Τηλ. 2103636144

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
3 Απριλίου και 10 Απριλίου 2012 (με διαφορετικούς συντελεστές κάθε φορά)

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τρίτη 21.00

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ticket Services:
Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY
Γενική είσοδος 18 € Φοιτητικό 10 €

Το κουίζ της ημέρας: σε ποια ανήκει το σώμα;

Posted: 08 Apr 2012 08:24 AM PDT

Το κουίζ της ημέρας: σε ποια ανήκει το σώμα;

Ήταν μία πολλά υποσχόμενη σταρλετ, η οποία δυστυχώς χάρη στις καταχρήσεις -και σε πολλές αποτυχημένες πλαστικές εγχειρήσεις- κατάφερε να βουλιάξει την καριέρα της.

Και από την σέξι σιλουέτα που είχε κάποτε, να είναι πλέον σκιά -και κακέκτυπο- του πρώην εαυτού της. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Πού θα κάνουν Πάσχα Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης;

Posted: 08 Apr 2012 08:41 AM PDT

Πού θα κάνουν Πάσχα Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης;

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το ζευγάρι προσπαθεί κάθε ώρα που έχει κενή να την περνάει μαζί αφού ο ένας δεν χορταίνει τον άλλο. Φέτος, λοιπόν, το Πάσχα οι δυο τους αποφάσισαν να το περάσουν στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια του τραγουδιστή, αφού και η παρουσιάστρια δεν θα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, Μιχάλης και Ζέτα, πρόκειται να ζήσουν ένα αλλιώτικο Πάσχα, αφού κάποια από τα έθιμα αλλά και τα εδέσματα της Μεγαλονήσου δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι το έθιμο της λαμπρατζιάς, δηλαδή το κάψιμο του Ιούδα καθώς και οι κυπριακές Φλαούνες τις οποίες θα δοκιμάσει.

Ποια γνωστή ηθοποιός είπε: «Είχα κατάθλιψη για τρεις μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου»

Posted: 05 Apr 2012 06:48 AM PDT

Ποια γνωστή ηθοποιός είπε: «Είχα κατάθλιψη για τρεις μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου»

Η καταξιωμένη ηθοποιός εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της.

«Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Έκλαψα πολύ αλλά αυτή η απώλεια με έκανε να δω καλύτερα κάποια πράγματα. Με έκανε πιο διορατική, ξεκαθάρισα μέσα μου λογαριασμούς και υπόλοιπα παρελθόντος; Έγινα, πάντως, πιο ευαίσθητη. Πιο παλιά ήμουν περισσότερο κλεισμένη στον εαυτό μου και πιο σκληρή. Δεν έδινα ελαφρυντικά στους ανθρώπους. Δεν συγχωρούσα. Τώρα καταλαβαίνω», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν η Βάνα Πεφάνη. Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε πέρασε μια περίοδο όπου είχε κατάθλιψη. «Για τρεις μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου, παρόλο που είχα σίριαλ και θέατρο και απασχολούσα το μυαλό μου, το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και να κοιτάζω το ταβάνι. Αυτό έκανα όταν τελείωνα τη δουλειά μου. Όταν έχασα τον πατέρα μου έπαιξα το ίδιο βράδυ στο θέατρο. Κανείς δεν το ήξερε, μέχρι τη στιγμή που στην παράσταση τότε, στην "Αθηναΐδα", στην "Ευαίσθητη ισορροπία" του Άλμπι, έπρεπε να παίξω έναν κωμικό μονόλογο κι εγώ ερμήνευσα το ρόλο κι έκλαιγα. Έτσι το κατάλαβαν οι συνάδελφοι».

Teri Hatcher: Είναι κεφάτη ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ

Posted: 08 Apr 2012 02:21 AM PDT

Teri Hatcher: Είναι κεφάτη ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ

Μπορεί οι... μέρες της στη Wisteria Lane να τελειώνουν σε λίγο καιρό, όμως αυτό δεν της έχει χαλάσει το κέφι.

Η Teri Hatcher μετά από οκτώ χρόνια θα σταματήσει να υποδύεται την Susan Meyers στο Desperate Housewives, αφού η σειρά θα λάβει τέλος σε περίπου ένα μήνα. Για την ώρα και ενώ απ' ότι φαίνεται τα γυρίσματα έχουν τελειώσει και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια, η Hatcher ψωνίζει χαλαρά από το σούπερ μάρκετ μαζί με την κόρη της.

Ένα loft φτιαγμένο από καθαρό παριζιάνικο αέρα

Posted: 08 Apr 2012 07:03 AM PDT

Ένα loft φτιαγμένο από καθαρό παριζιάνικο αέρα

Τέχνη, στυλ και ρετρό πινελιές είναι τα βασικά στοιχεία αυτού του απίστευτου σπιτιού στο Παρίσι.

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Σε πάρτι του Χιου Χέφνερ βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Posted: 06 Apr 2012 09:41 AM PDT

Σε πάρτι του Χιου Χέφνερ βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Μέχρι το Λος Άντζελες έφτασε η χάρη του Γιάννη Σπαλιάρα. Μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη παρευρέθηκαν σε πάρτι του Χιου Χέφνερ στην έπαυλη του στο Μαλιμπού και επέστρεψαν εκστασιασμένοι.

Το μοντέλο μίλησε για αυτή τη μοναδική εμπειρία του στο περιοδικό Tv box: «Θεωρείται ένα από τα πιο πριβέ πάρτι του Χολίγουντ. Η λίστα των καλεσμένων ήταν αυστηρότατη, ακόμη και για εκείνους που ήταν πρόθυμοι να καταβάλλουν το αντίτιμο των 1.000 ευρώ», λέει και καταλήγει: «Παρών ήταν και ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Μείναμε άφωνοι με τη χλιδή και τα μέτρα ασφαλείας, τις λιμουζίνες αλλά και το ντύσιμο των καλεσμένων. Φαντάζεστε 3.500 πανέμορφες γυναίκες να χορεύουν και να πίνουν φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους; Κάπως έτσι πρέπει να είναι ο Παράδεισος», κατέληξε.

Μια καμήλα στα γενέθλια της συζύγου του Ρούνεϊ!

Posted: 06 Apr 2012 02:24 AM PDT

Μια καμήλα στα γενέθλια της συζύγου του Ρούνεϊ!

Έχουμε δει πολλά εκκεντρικά πράγματα σε πάρτι γενεθλίων και η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ πρόσθεσε την δική της ιδέα. Τι έκανε;

Γιόρταζε τα εικοστά έκτα γενέθλιά της και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι με θέμα τις αραβικές χώρες. Έτσι στον χώρο υπήρχαν άντρες ντυμένοι Άραβες βασιλείς και σουλτάνοι, αλλά και γυναίκες χορεύτριες της κοιλιάς! Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν η Αλίκη, μιας καμήλα, στην οποία ανέβηκαν αρκετοί από τους καλεσμένους και έκανα βόλτες στον κήπο της έπαυλης.

 

Ο διάσημος σχεδιαστής και προπαγανδιστής του Νεοϋορκέζικου στυλ, John Varvatos, θέλει να κάψεις τα παπούτσια σου

Posted: 08 Apr 2012 06:58 AM PDT

Ο διάσημος σχεδιαστής και προπαγανδιστής του Νεοϋορκέζικου στυλ, John Varvatos, θέλει να κάψεις τα παπούτσια σου

Ο ελληνικής καταγωγής (από την Κεφαλονιά) πρωτοκλασάτος σχεδιαστής John Varvatos, ο οποίος βάζει (από το 2001, σερί) το «touch of class» στην high-end σειρά της Converse All Star, αφού έβαλε κάτω από την ίδια καμπάνια μουσικούς θρύλους, όπως ο Alice Cooper, o Iggy Pop και τώρα οι Green Day, κλπ, χαρίζει απλόχερα tips για αψεγάδιαστο αντρικό στυλ.

Διαβάστε περισσότερα στο mensguide.gr

Η Μανωλίδου «τη λέει» στον Περρή και θυμάται τον Ψινάκη

Posted: 08 Apr 2012 07:52 AM PDT

 Η Μανωλίδου «τη λέει» στον Περρή και θυμάται τον Ψινάκη

Πώς αλλάζουν οι καιροί... Ποιος θα πίστευε πέρυσι τέτοια εποχή πως θα έρθει η στιγμή που η Ευγενία Μανωλίδου θα πει καλό λόγο για τον Ηλία Ψινάκη και θα «στήσει στον τοίχο» τον Βαγγέλη Περρή.

Η παρουσιάστρια σε ένα βίντεο που ετοίμασαν από τα backstage του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αποκαλύπτει πως ναι μεν φέτος περνάει πολύ καλύτερα με τη νέα κριτική επιτροπή αλλά και ότι ο Βαγγέλης Περρής ζει στο σκοτάδι. Και γιατί το λέμε αυτό; «Ο Βαγγέλης παίζει λίγο τον μέντορά μου, τον καθηγητή μου, καθότι παλαιότερος. Δεν έχει βέβαια καταλάβει πως εγώ την εκπαίδευσή μου την πήρα από τον κύριο Ψινάκη. Δεν του το λέω όμως για να μην τον πληγώσω», δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου. Και δεδομένου του ότι όλοι λένε πως φέτος η παρουσιάστρια είναι πολύ καλύτερη στο ρόλο της, μάλλον έκανε πολύ καλή δουλειά ο κύριος Ψινάκης που τόσο του τη λέγατε πέρυσι...!

Η Nicki Minaj live στη Νέα Υόρκη

Posted: 08 Apr 2012 02:15 AM PDT

Η Nicki Minaj live στη Νέα Υόρκη

Μια εμφάνιση – έκπληξη στην Time's Square πραγματοποίησε η Nicki Minaj.

Η διάσημη ράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή για να γιορτάσει το νέο προϊόν εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και ενθουσιάστηκε από την υποδοχή του κόσμου. Είπε μάλιστα τρία από τα νεότερά της κομμάτια, όπως τα Starships, Right By My Side και Super Bass.

Ποιος ηθοποιός δήλωσε: «Θα παράταγα τον πλανήτη για έναν έρωτα»

Posted: 08 Apr 2012 07:39 AM PDT

Ποιος ηθοποιός δήλωσε: «Θα παράταγα τον πλανήτη για έναν έρωτα»

Μπορεί η κρίση να είναι γενική και να επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής ενός ανθρώπου αλλά υπάρχουν ακόμα και εκείνοι που θεωρούν ότι ένας έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας. «Θα παράταγα τον πλανήτη για έναν έρωτα», δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα ενώ αναφέρει πως έφυγε από την Αγγλία στην οποία γεννήθηκε και ήρθε στην Ελλάδα γιατί έχει πιο ωραίες γυναίκες.

Ο πρωταγωνιστής των «Βασιλιάδων» είναι ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο με πολλές κατακτήσεις και θεωρείτε πολλά υποσχόμενος ηθοποιός. Όσο για το αν πιστεύει ότι η εξωτερική του εμφάνιση βοήθησε στην επιτυχία, ο ίδιος απαντά: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά θέλω να πιστεύω ότι η εμφάνιση ήταν ένα από τα συστατικά και όχι ο κύριος λόγος. Εξάλλου θέλω να έχω διάρκεια και η εμφάνιση μόνο διάρκεια δεν έχει».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές