Σάββατο 7 Απριλίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


7 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Posted: 07 Apr 2012 07:57 AM PDT

7 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Jennie Garth: Ο χωρισμός μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε

Posted: 07 Apr 2012 01:45 AM PDT

Jennie Garth: Ο χωρισμός μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε

Προσπαθεί να δείξει ότι όλα είναι καλά παρά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Προσπαθώντας να ασχοληθεί με τη ριάλιτι σειρά της A Little Bit Country, η Jennie Garth έδωσε το παρών στην εκπομπή του Jay Leno, αλλά όπως ήταν φυσικό η συζήτηση πήγε και πάλι εκεί. «Είναι κάτι ατυχές και μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα. Με το σύζυγό μου ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί και ο ένας είναι σημαντικός για τον άλλο», είπε η ηθοποιός.

Τι δήλωσε η Άννα Βίσση για τον θάνατο του 77χρονου στο Σύνταγμα;

Posted: 07 Apr 2012 08:13 AM PDT

Τι δήλωσε η Άννα Βίσση για τον θάνατο του 77χρονου στο Σύνταγμα;

Ο τραγικός θάνατος του 77χρονου Έλληνα συνταξιούχου στο Σύνταγμα έχει σοκάρει και προβληματίσει πληθώρα πολιτών καθώς και καλλιτεχνών.

Για το συμβάν μεταξύ άλλων μίλησε και η Άννα Βίσση σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κοσμοράδιο» της Θεσσαλονίκης. «Είναι ένα πράγμα που δεν πρέπει να το αφήνουμε, αλλά να το λέμε και να το σκεφτόμαστε. Όχι απλά για τον άνθρωπο αυτό που είχε το "θάρρος" -το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δε θέλω να ενθαρρύνω αυτή τη λύση απλά δεν μπορώ και να την κρίνω. Συμπάσχω και η σκέψη μου είναι σε αυτόν τον άνθρωπο και σε κάθε άλλο που είτε ζει, είτε πεθαίνει, είναι σε απόγνωση. Γιατί και να ζεις σε απόγνωση είναι θάνατος», είπε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω» (Ποια το είπε;)

Posted: 05 Apr 2012 08:45 AM PDT

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω» (Ποια το είπε;)

«Η έλλειψη ευγένειας με τρελαίνει. Έχω σαφή όρια και γι' αυτό φαίνομαι στρυφνή» δηλώνει ραδιοφωνική παραγωγός.

 

«Αν ξεπεράσουν τα όρια, αντιδρώ. Δεν είμαι όμως πραγματικά εναντίον κάποιου που με εκνεύρισε. Μπορεί να γίνουμε και φίλοι μετά. Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω» συμπλήρωσε στο «Εγώ» η Αθηναΐς Νέγκα.

Πού βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πάσχαλης;

Posted: 07 Apr 2012 09:04 AM PDT

Πού βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πάσχαλης;

Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα του Πασχάλη Αρβανιτίδη.

Ο τραγουδιστής χθες το βράδυ απαθανατίστηκε από φωτογράφους την ώρα που πήγαινε να δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο της Πάτρας. Συνοδευόμενος από την μπάντα του, ο Πασχάλης, επισκέφθηκε το εστιατόριο «Orient Express» στα Ψηλά Αλώνια, για να φάει λίγο πριν την εμφάνισή του στο «Disco Room» της Πάτρα.

Όμορφη στιγμή της βραδιάς, όπως αναφέρει το thebest, ήταν όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έδειξε στον τραγουδιστή ένα εισιτήριο εισόδου από το καρναβάλι του 1991 όπου ο ίδιος είχε εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Arena». Ο Πασχάλης, γύρισε πολλά χρόνια πίσω και αναπόλησε εκείνες τις στιγμές, ενώ ήταν συνεχώς χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Άφηνε το παιδί στο αμάξι για να κάνει σεξ με τον εραστή της!

Posted: 07 Apr 2012 07:51 AM PDT

Άφηνε το παιδί στο αμάξι για να κάνει σεξ με τον εραστή της!

Παράδειγμα μητέρας προς... αποφυγήν είναι αυτό μιας γυναίκας από την Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Τα κανάλια, ως επιχειρήσεις, κάνουν αυτό που τους συμφέρει»

Posted: 06 Apr 2012 08:46 AM PDT

Ορέστης Τζιόβας: «Τα κανάλια, ως επιχειρήσεις, κάνουν αυτό που τους συμφέρει»

Ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει για τις ελληνικές σειρές και το γεγονός ότι λόγω κατάστασης, δεν υπάρχουν πολλές στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο «TVBOX»: «...Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, στη συγκυρία που ζούμε δεν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά επιχειρηματικό. Καθώς δεν υπάρχουν χρήματα, ψάχνουν για φθηνά προϊόντα, γι' αυτό παίρνουν τις ξένες σειρές που είναι πιο οικονομικές και έτοιμες. Ξέρουν ότι η τιμή θα είναι αυτή και το ποσοστό της επιτυχίας εξασφαλισμένο, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να δει κάποιος. Είναι καλογυρισμένες σειρές, γι' αυτό και πάνε καλά, αλλά είναι πολύ πιο φθηνές για τα κανάλια από το να φτιάξουν μια καινούργια σειρά. Τα κανάλια λοιπόν ως επιχειρήσεις, κάνουν αυτό που τους συμφέρει... Αν κάποιος θέλει να κάνει μια σειρά και έχει ένα όραμα, να την κάνει».

Ποια γνωστή παρουσιάστρια έφτιαξε αυτό το βραχιολάκι;

Posted: 07 Apr 2012 08:47 AM PDT

Ποια γνωστή παρουσιάστρια έφτιαξε αυτό το βραχιολάκι;

Τα βραχιολάκια έχουν γίνει πολύ μόδα τον τελευταίο καιρό αφού κοσμούν το χέρι, δεν κοστίζουν πολλά χρήματα και δίνουν χρώμα τουλάχιστον στην εμφάνισή μας.

Αυτό σκέφτηκε και η Δούκισσα Νομικού και είπε να προσπαθήσει να φτιάξει μόνη της το δικό της βραχιολάκι. Κι από ότι φαίνεται στη φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο twitter της τα κατάφερε περίφημα. «Έχω κ γω βραχιολάκια! Αυτό το ξεκίνησα να το φτιάχνω μόνη μου! Είναι το προσωπικό μου βραχιολάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα στον προσωπικό της λογαριασμό. Και καλά έκανε γιατί στην εποχή που ζούμε ισχύει το «μάθε τέχνη κι ας την...»!

Βασιλιάδες και Μπέζος στην κορυφή!

Posted: 07 Apr 2012 06:32 AM PDT

Βασιλιάδες και Μπέζος στην κορυφή!

Ξεχώρισαν οι "Βασιλιάδες" στη χθεσινή Prime Time αφού σημείωσαν 29,8%.

Ακολούθησε η "Κλινική Περίπτωση" με 25,8 % και το Laugh Attack με 11,2 %. Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Ποια φόρεσε την… πιζάμα καλύτερα;

Posted: 07 Apr 2012 08:30 AM PDT

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πιζάμες κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί -είναι όμως από τις πιο μαζικές εμφανίσεις που έχουμε δει. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φέτος οι πιζάμες που είδαμε είναι από τις πιο κομψές, οπότε γιατί να μην τις φορέσουν οι σταρ στις επίσημες εκδηλώσεις;

Βέβαια, η τάση είχε και τις «ατυχείς» στιγμές, με looks που έμοιαζαν περισσότερο βγαλμένα από το υπνοδωμάτιο και λιγότερο από την πασαρέλα, αλλά οι τρεις κυρίες που φιλοξενούμε σήμερα δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η Caroline Sieber (αριστερά) με Louis Vuitton, η Rihanna (κέντρο) με Pucci και η Elisa Sednaoui (δεξιά) με Salvatore Ferragamo κατέφεραν να δώσουν μια προσωπική νότα στο στυλ πιζάμα και να αναδείξουν το κομμάτια των διάσημων οίκων με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr 

Απόλυτη ακρίβεια με προσωπικό στυλ

Posted: 07 Apr 2012 08:20 AM PDT

Απόλυτη ακρίβεια με προσωπικό στυλ

Φτιάξτε ένα μικρό σχέδιο σαν ένα temporary tatoo και δώστε στο μακιγιάζ σας άλλη όψη.

Το υγρό eyeliner Master Precise της Maybelline New York, έχει απίστευτη ακρίβεια στην εφαρμογή χάρη στην τεχνολογία λεπτής μύτης 0,4mm felt tip. Η ροή του είναι συνεχής και το χρώμα δεν ξεραίνεται με αποτέλεσμα να μπορείτε να πετύχετε γραμμές ακριβείας τόσο στα μάτια όσο και όπου αλλού επιλέξετε, ακολουθώντας την τάση των προσωρινών τατουάζ.

Η ένταση σε ότι φτιάξετε θα είναι μεγάλη καθώς η καινοτομική τεχνολογία του με χρωστικές κρατάνε το χρώμα ζωντανό. Ξεκινήστε από το εσωτερικό του βλεφάρου και τραβήξτε μια λεπτή γραμμή προς το κόκκαλο του φρυδιού, δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό σχέδιο.

Ορθοπεταλιές με vintage αέρα

Posted: 07 Apr 2012 07:30 AM PDT

Ορθοπεταλιές με vintage αέρα

Το πιο μοντέρνο ρετρό ποδήλατο.

Θυμάστε το ποδήλατο του ταχυδρόμου στις παλιές ιταλικές ταινίες; Εάν θέλετε να βάλετε το fitness στη ζωή σας τώρα που καλοκαίριασε, αλλά δε θέλετε να χάσετε καθόλου σε στυλ, τότε τα μοντέλα της σειράς Hawk είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.
Σχεδιασμένα για να αναβιώσουν το στυλ των παλιών μηχανών, του '20 και του '30, συνδυάζουν την αισθητική ενός ιδιαίτερου και δυναμικού πλαισίου, τη λεπτομέρεια και τη μοντέρνα τεχνολογία. Βασιζόμενα στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό, τα Hawk σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, αλλά παράλληλα σας υπόσχονται τις πιο όμορφες διαδρομές.
Extra large τιμόνι, εντυπωσιακό διπλό εμπρόσθιο πιρούνι, κρυμμένες δαγκάνες φρένων και μια μόνο ταχύτητα όπως επιτάσσει η ιδέα των cruisers και είστε έτοιμοι.
Τι άλλο μπορεί να θελήσετε από ένα ποδήλατο;

Θα τα βρείτε στο s-exhouse.gr


Λάκης Γαβαλάς: Το ξέσπασμά του προς όλους όσοι τον κατηγορούν για το νέο του ξεκίνημα!

Posted: 07 Apr 2012 07:30 AM PDT

Λάκης Γαβαλάς: Το ξέσπασμά του προς όλους όσοι τον κατηγορούν για το νέο του ξεκίνημα!

Η απόφασή του να κάνει μία νέα αρχή, ανοίγοντας κατάστημα στη Βουκουρεστίου έφερε μαζί της και τη σκληρή κριτική πολλών μέσα από το twitter.

Όμως αυτή τη φορά ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να αντιδράσει ξεσπώντας μάλιστα με έντονο τρόπο εναντίον τους για τις κριτικές τους. Όντας ενθουσιασμένος με το νέο του ξεκίνημα, ο Λάκης Γαβαλάς ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης συνομιλία με τους followers του, όμως δεν άκουσε μόνο ευχές αλλά και σκληρή κριτική...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ποιος ανακάλυψε τις πράσινες σόλες;

Posted: 07 Apr 2012 07:18 AM PDT

Ποιος ανακάλυψε τις πράσινες σόλες;

Η κόρη του ιδιοκτήτη των Topshop, Sir Philip Green, είναι έτοιμη να δώσει το δικό της στίγμα στον χώρο του shoe design

Η 21χρονη Chloe Green, κόρη του μεγιστάνα ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Sir Philip λανσάρει την προσωπική της σειρά από παπούτσια και μαντέψτε τι χρώμα θα έχουν οι σόλες τους!

Στις 17 Μαΐου, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η Chloe λανσάρει την footwear σειρά της, ονόματι CJG (τα αρχικά του ονόματός της) στην βρετανική αλυσίδα καταστημάτων. Οι τιμές των σχεδίων θα κυμαίνονται μεταξύ 80 και 200 λιρών και θα όλα θα έχουν τις χαρακτηριστικές πράσινες σόλες- κάτι σαν το σήμα- κατατεθέν της σχεδιαστικής καριέρας της νεαρής κληρονόμου. Φήμες θέλουν να έχει ήδη λούσει κρύος ιδρώτας τον Christian Louboutin. Ελπίζουμε να μην αρχίσει πάλι τις μηνύσεις!

Η σέξι εμφάνιση της…

Posted: 07 Apr 2012 01:37 AM PDT

Η σέξι εμφάνιση της…

Την τελευταία εβδομάδα εμφανίζεται από τη μια πρεμιέρα στην άλλη.

Παρόλο που σχεδόν όλες τις φορές είχε απέναντι της τη Rihanna ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος βέβαια για την Brooklyn Decker και την σέξι εμφάνισή της στη Σεούλ για την πρεμιέρα του Battleship. Ντυμένη με ένα δαντελένιο φόρεμα το οποίο είχε μαύρη φόδρα μόνο στα επίμαχα σημεία και με την πλάτη όλη έξω έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι από τις πιο σέξι κυρίες της σόουμπιζ. Το Battleship βγαίνει στις αίθουσες την ερχόμενη εβδομάδα.

Αννίτα Ναθαναήλ για «Black out»: «Θα το ξαναέκανα πολύ ευχαρίστως»

Posted: 06 Apr 2012 08:47 AM PDT

Αννίτα Ναθαναήλ για «Black out»: «Θα το ξαναέκανα πολύ ευχαρίστως»

Ως πολύ ευχάριστη έκπληξη και πολύ ωραία εμπειρία χαρακτηρίζει τη συμμετοχή της στο «Black out» του ΑΝΤ1 στον η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Από την πρώτη στιγμή που το είδα ως θεατής στην τηλεόραση μου άρεσε πάρα πολύ και σκεπτόμουν ότι θα ήθελα να το κάνω. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 χάρηκα πολύ και μπήκα με ενθουσιασμό στο πλατό. Να σας πω βέβαια ότι δεν φοβάμαι γενικά το σκοτάδι, αλλά σιχαίνομαι τις κατσαρίδες και τα διάφορα έντομα και ευτυχώς δεν συνάντησα πολλά στο δρόμο μου», δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ στο tvzapping.

Και μπορεί η πρώην Real Housewife, να μην φοβάται το σκοτάδι αλλά στο παιχνίδι δυσκολεύτηκε. Ο λόγος; «Ήμουν , ωστόσο, λίγο άτυχη γιατί είχα λίγες ημέρες πριν το γύρισμα ένα ατύχημα στον πάγο και δεν μπορούσα να κάνω πολλές κινήσεις και αυτό με δυσκόλεψε λίγο», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα πάντως, αν και στο απόλυτο σκοτάδι ακόμα και ένα τυχαίο άγγιγμα μπορεί να σε τρομάξει...Το απήλαυσα πολύ, το σκεπτόμουν σαν ένα παιχνίδι και ακόμα και αν τελικά δεν κατάφερα να φτάσω ως το τέλος, αν μου το πρότειναν ξανά, πολύ ευχαρίστως θα το έκανα».

Πώς να στρώσετε το πασχαλινό τραπέζι με 102 ευρώ

Posted: 07 Apr 2012 07:44 AM PDT

Πώς να στρώσετε το πασχαλινό τραπέζι με 102 ευρώ

Φθηνότερο θα είναι το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Διαβάστε περισσότερα στο mensguide.gr

Ινκόγκνιτο στις κερκίδες ο Μουρίνιο

Posted: 06 Apr 2012 02:20 AM PDT

Ινκόγκνιτο στις κερκίδες ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προσπαθεί όσο γίνεται να αποφεύγει την δημοσιότητα και θέλει να μην τραβάει την προσοχή, ειδικά τώρα με όσα γίνονται ανάμεσα σε εκείνον , την Ρεάλ και τους παίκτες του.

Βρέθηκε λοιπόν σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στο Βίγια Ρεάλ ντε Σάντο Αντόνιο για να δει τον γιό του να αγωνίζεται. Όμως ήθελε να περάσει απαρατήρητος και έβαλε ένα καπελάκι ελπίζοντας να μην τον αναγνωρίσουν οι διπλανοί του.

Η Άννα Βίσση και τα μυστηριώδη τατουάζ…!

Posted: 07 Apr 2012 08:02 AM PDT

Η Άννα Βίσση και τα μυστηριώδη τατουάζ…!

Η Άννα Βίσση λατρεύει τα τατουάζ και μάλιστα μέχρι τώρα έχει «χτυπήσει» στο σώμα της έξι.

Η ίδια μίλησε για τα tattoo της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κοσμοράδιο» και εξήγησε τι σημαίνει το καθένα. «Αυτό το αστέρι το έχω φτιάξει στην Αμερική όταν βρισκόμουν για πρώτη φορά εκεί και είχα την επιθυμία να κάνω μια καινούργια ζωή. Έχω μια τρέλα με τα αστέρια γιατί το αστέρι είναι ζωή», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε να εξηγεί «Το Απαγορευμένο», είναι όταν έκανα το δίσκο χωρίς το Νίκο Καρβέλα και είχα πολλές ανασφάλειες γιατί στεναχωριόμουνα μήπως δεν θα τα καταφέρω...».

Όσον αφορά στο τρίτο τατουάζ της εξήγησε πως το έχει κάνει με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, στην Αμερική το οποίο το είδαμε και live αφού συμπεριλαμβανόταν στα γυρίσματα του rockumentary που έκανε στον Alpha. «Αυτό είναι που κάναμε με την Σοφία την κόρη μου... Δύο κρεμάλες που πιέζει η μία την άλλη από αγάπη», είπε ενώ και το επόμενο τατουάζ αφορά την κόρη της αφού το έκανε μόλις τη γέννησε. «Και αυτό το έχω χτυπήσει για την κόρη μου Σοφία Έναν στίχο από τραγούδι του Χατζηδάκη "Μην τον ρωτάς τον Ουρανό».

Όταν της ζήτησαν από την εκπομπή να συνεχίσει και να τους εξηγήσει τα άλλα δυο, η Άννα Βίσση με περιπαικτικό ύφος, ανέφερε: «Κι άλλα δύο που δεν... τα λέμε!»

Και πολύ πιθανό, βέβαια, είναι η τραγουδίστρια να μην σταματήσει εδώ δεδομένου ότι όσοι ξέρουν από τατουάζ ισχυρίζονται ότι ο αριθμός τους πρέπει να είναι μονός.

To πολύτιμο σακάκι της Sarah Jessica Parker

Posted: 07 Apr 2012 07:23 AM PDT

To πολύτιμο σακάκι της Sarah Jessica Parker

Ένα σακάκι Chanel είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, ακόμη και της Sarah Jessica Parker.

H ηθοποιός που θεωρείται μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες, είναι θαυμάστρια του γαλλικού οίκου και δηλώνει ενθουσιασμένη που κατάφερε να αποκτήσει το δικό της Chanel σακάκι. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές