Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τα διάσημα μοντέλα της Victoria's Secret με και χωρίς makeup (pics)

Posted: 09 Apr 2012 06:00 PM PDT

Όπως και να'χει οι κοπέλες είναι θεές. Δείτε τις φωτογραφίες...



Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

10 διάσημα κορίτσια... που έγιναν πανέμορφες γυναίκες! (pics)

Posted: 09 Apr 2012 05:30 PM PDT

Πρόκειται για 10 υπέροχες γυναίκες του Hollywood και την εξέλιξη τους σε σχέση με την παιδική τους ηλικία.



1.      Angelina Jolie

2.      Natalie Portman

3.      Scarlett Johansson 

4.      Michelle Trachtenberg

5.      Christina Ricci

6.      Eliza Dushku

7.      Evan Rachel Wood

8.      Alyssa Milano

9.      Jodie Foster

10.      Kirsten Dunst


Αυτά τα πράγματα μπορείς να τα δεις μόνο στη Ρωσία... (pics)

Posted: 09 Apr 2012 05:00 PM PDT






















Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί της ταινίας «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου... (pics)

Posted: 09 Apr 2012 04:30 PM PDT

Η νέα ταινία με τίτλο "American Reunion" είναι το τέταρτο μέρος της επιτυχημένης ταινίας "American Pie" που έκανε πρεμιέρα το 1999. Δείτε κατά πόσο έχουν αλλάξει οι ηθοποιοί των ταινιών σε σχέση με την πρεμιέρα της πρώτης ταινία που έγινε το 1999.

Το 1999:
1kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Σήμερα
2kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Το 1999:
3kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Σήμερα
4kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Το 1999:
5kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Σήμερα
6kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Το 1999:
7kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Σήμερα
8kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Το 1999:
9kamikazi.gr - Δείτε πως άλλαξαν οι ηθοποιοί του «American Pie» με το πέρασμα του χρόνου
Σήμερα
Το 1999:
Σήμερα
Το 1999:
Σήμερα
Για κάποιο περίεργο λόγο και στις δύο πρεμιέρες παρευρέθηκε και ο ηθοποιός Neil Patrick Harris παρόλο που δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στις συγκεκριμένες ταινίες...



Άγνωστες ιστορίες για «Τα Φιλαράκια» που θα σε αφήσουν άφωνο!

Posted: 09 Apr 2012 04:00 PM PDT

Πρωτοπροβλήθηκε στην Ελλάδα από την συχνότητα του STAR την 1/10/1995 και σήμερα πια είναι η μακροβιότερη ξένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης! Ο λόγος για τα γνωστά… και λατρεμένα σε όλους μας «Φιλαράκια»!Ο τίτλος του κειμένου δεν είναι σε καμία περίπτωση παραπλανητικός!

Διότι το βιβλίο «Ιnside the Rise and Fall of Must See TV» του πρώην προέδρου του NBC , Warren Littlefield απόσπασμα του οποίου δημοσιεύεται στο Vanity Fair, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η αγαπημένη μας σειρά που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Όπως μαθαίνουμε αρχικά είχε αποφασιστεί ότι το τραγούδι των τίτλων θα ήταν το «Shiny Happy People» των REM και το όνομα της σειράς θα ήταν «Six of One».

Επίσης για τον ρόλο της Ρέιτσελ έπαιξαν τα ονόματα της Σάντρα Μπούλοκ και της Μόλι Ρινγκγουολντ , ενώ για τον ρόλο του Τσάντλερ, υποψήφιος ήταν και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Το καλύτερο βέβαια ήταν ότι κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν ήθελε να τα φτιάξει ο Τζόι με την Ρέιτσελ.

Όταν μάλιστα διάβασαν το σενάριο επισκέφτηκαν τους συγγραφείς για να τους πείσουν να το αλλάξουν, αλλά δεν τα κατάφεραν!

Tα υπόλοιπα με την δημοσίευση του βιβλίου…

Πηγή: mediagate.gr

Ντροπιαστικοί αριθμοί - ανησυχητικά δεδομένα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Posted: 09 Apr 2012 03:30 PM PDT

130 εκατομμύρια γυναίκες έχουν υποστεί ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων και άλλοι ντροπιαστικοί αριθμοί που μαρτυρούν ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι καθόλου δίκαιος με το ασθενές φύλο.
Το ήξερες;

- 66% των γυναικών παγκοσμίως είναι αγράμματο.



- 1 στις 3 γυναίκες παγκοσμίως πεθαίνει από σεξιστική βία.

- 2 εκατομμύρια κορίτσια από 5-15 ετών αναγκάζονται να δουλεύουν ως πόρνες κάθε χρόνο.



- Στο 9,9% όλων των επαγγελμάτων, οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερο από τους άντρες.

- Οι γυναίκες αποτελούν το 70% της παγκόσμιας φτώχειας.

- 600 γυναίκες βιάστηκαν κάθε μέρα το 2006 στην Αμερική.





- Οι γυναίκες κατέχουν μόλις το 1% της παγκόσμιας γης.






- 130 εκατομμύρια γυναίκες έχουν υποστεί ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων.



Τώρα ξέρεις.

 Πηγή: cosmo.gr


H περιέργεια παραλίγο να της κοστίσει ακριβά... (video)

Posted: 09 Apr 2012 03:00 PM PDT

Η περιέργεια μιας κοπέλας παραλίγο να της κοστίσει πολύ ακριβά, αφού παρασύρθηκε από αεροπλάνο και χτύπησε πάνω σε τσιμεντένιο διάζωμα, λίγα μέτρα μακριά.


Το περιστατικό συνέβη σε ένα από τα εντυπωσιακότερα αεροδρόμια του κόσμου, αυτό του νησιού Σεντ Μαρτίν της Καραϊβικής όπου τα αεροπλάνα απογειώνονται και προσγειώνονται λίγα μόλις μέτρα μακριά από πολυσύχναστη παραλία. 

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί...


Η φωτογραφία της ημέρας...

Posted: 09 Apr 2012 02:30 PM PDT

Η μαγική αυτή εικόνα δείχνει το σημείο στο οποίο πραγματοποιείται η ένωση μεταξύ των ποταμών Ροδανού και Άρβε στη Γενεύη της Ελβετίας. Τα νερά του ποταμού Άρβε προέρχονται από τους παγετώνες της κοιλάδας Chamonix, πράγμα το οποίο τα κάνει λασπώδες και έχει ως αποτέλεσμα τη μαγική αυτή αντίθεση των χρωμάτων στο σημείο στο οποίο γίνεται η ένωση των ποταμών...

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10/4;

Posted: 09 Apr 2012 02:15 PM PDT


Ζώδια 10 Απριλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Κριέ, θα είναι η Μεγάλη Τρίτη για εσένα, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από κάποιες καταστάσεις και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αν αποφύγεις σήμερα συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Απόλαυσε αυτό το βράδυ, με φίλους και άτομα με θετική διάθεση. Αν δεν είσαι σε σχέση και ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο άτομο για να την κάνεις, ίσως θα έπρεπε να το αναζητήσεις στο στενό φιλικό σου περιβάλλον. Δοκιμασμένες μέθοδοι σου φέρνουν εγγυημένα αποτελέσματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Μην αγχώνεσαι, από την στιγμή που δεν έχεις άλλες εναλλακτικές. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.




Ταύρος
21/4-20/5

Ο δυναμισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, το ίδιο και το πείσμα σου. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα και μετά να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, η Σελήνη κινείται στον Τοξότη και σε ευνοεί να κάνεις σχέδια με το σύντροφό σου για το φετινό Πάσχα. Διοργανώστε μία μικρή απόδραση και θα περάσετε υπέροχα. Οι ελεύθεροι Ταύροι, μπορείτε να γεμίσετε το αποψινό βράδυ σας, βγαίνοντας έξω με φίλους και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να φλερτάρει και να διασκεδάσει, χωρίς ταμπού και αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Πριν δεχτείς κάποιες καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, κινήσου με λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις πίσω από την πλάτη του. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις. Γ

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα, που αφορούν στο παρελθόν και να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις με συναδέλφους, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό έχουν προκύψει παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, θα σε βάλουν σε έννοιες, που όμως αν ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους, είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν καλό, δίνοντας σου απαντήσεις για κάποια προβλήματα που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα έχεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος και ασφαλής μαζί του. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, άλλαξε λίγο το σκηνικό της καθημερινότητας σου και βγες έξω, με τα άτομα που σε προσκαλούν. Ακόμη κι αν δεν σε ενθουσιάζουν, κάτι ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές, για να αυξήσεις περισσότερο τα έσοδά σου. Φρόντισε μόνο να μη γίνεις πλεονέκτης!!!




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου να υλοποιήσεις, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να δρομολογούνται. Τα προβλήματα, που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον, αρχίζουν να λύνονται κι αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις, σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις να έρθει η καινούργια γνωριμία και να σε συναρπάσει, μήπως πρέπει να εξετάσεις πρώτα κατά πόσο και εσύ είσαι σε θέση για να την προκαλέσεις;

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα και να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, προκειμένου να τελειώσεις κάποια θέματα πιο γρήγορα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τους Ιχθείς είναι πολύ ευνοϊκός μαζί σου, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα, αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που σου επισημαίνει ο σύντροφός σου, αλλά εσύ δεν λες με τίποτα να κατανοήσεις. Μη κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, αλλά φρόντισε να καλύψεις και τις δικές του ανάγκες. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η τύχη σήμερα θα σου χαμογελάσει και θα σε φέρει σε επαφή με ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις στη δουλειά σου, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν θα πρέπει να αναβάλεις άλλο την κάλυψή τους. Με τους ρυθμούς που κινείσαι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα χρέη σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολύ θάρρος και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα με ευκολία. Ευκαιρία είναι λοιπόν να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, συζήτησε με το σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα σήμερα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Ο Ερμής από τους Ιχθείς ευνοεί κάθε τύπου συναισθηματικές κουβέντες. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, μην απογοητεύεσαι και μην παρατάς τις προσπάθειες σου, γιατί οι πλανήτες πολύ γρήγορα θα σου χαρίσουν αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλό δρόμο, αλλά μερικές καθυστερήσεις που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και ασχολήσου περισσότερο με πιο πρακτικά θέματα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθάνεσαι καλύτερα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η διαίσθησή σου δεν σε έχει προδώσει ποτέ, φίλε Σκορπιέ. Ακολούθησέ την και σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στο τέλος της ημέρας θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις στην άκρη. Διαφορετικά, πολύ γρήγορα θα τον κάνεις να απομακρυνθεί από κοντά σου και μετά δεν θα ξέρεις πώς να το διορθώσεις. Να ξέρεις ότι από σήμερα και στο εξής, που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, γιατί πολύ εύκολα θα απογοητεύεσαι και θα δυσαρεστείσαι. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι ένας αδέσμευτος Σκορπιός, γι' αυτό καλό θα είναι να είσαι κάπως επιφυλακτικός απέναντι στα άτομα που τώρα γνωρίζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα την σημερινή Μεγάλη Τρίτη, φίλε Σκορπιέ. Καλό θα είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που μπορεί να έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.





Τοξότης
23/11-21/12

Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, αγαπητέ Τοξότη. Μην εκνευριστείς με θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα και μην παρασχολείσαι μαζί τους. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αν πρώτα διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει. Αν πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, οι πλανήτες σε ευνοούν για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και να ξεκινήσεις μία σχέση, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να τον πλησιάσεις, χωρίς να γίνεις αδιάκριτος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, φρόντισε να μην χαλαρώνεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που θα βελτιωθούν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και μην ανοίγεις νέα οικονομικά μέτωπα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα νιώσεις κάποια ανησυχία σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, για κάποια θέματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα και τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Αιγόκερων, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να κάνεις σήμερα ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποια γνωριμία και να ανανεώσεις λίγο το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νοιώθεις κάποια ανησυχία, για το αν έχεις κάνει σωστά κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα. Μην ανησυχείς άδικα, γιατί θα υπάρχουν καλές εξελίξεις στη ζωή σου και σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσεις πως τελικά τις είχες ανάγκη τις αλλαγές που έκανες, γιατί δεν υπήρχε καλύτερη διέξοδος στα προβλήματα σου. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα, που δεν θα το πιστεύεις. Και μην ξεχνάς που και που να συναντάς κάποια φιλικά σου πρόσωπα, που έχετε χαθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, φρόντισε να μην φορτίζεις το σύντροφό σου με τα ίδια και τα ίδια, γιατί είναι ήδη κουρασμένος από τα παράπονα σου και στο τέλος θα υπάρξει τσακωμός. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες έξω να διασκεδάσεις αυτό το βράδυ και μην διστάσεις να μοιραστείς το κρεβάτι σου, με όποιον ή όποια επιθυμήσεις. Ποιος ξέρει… μπορεί να είναι το άλλο σου μισό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται και πρέπει άμεσα να τα τακτοποιήσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η Μεγάλη Τρίτη θα είναι καλή για εσένα, φίλε Ιχθύ, με πολλές εξελίξεις ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην φοβηθείς να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και βάλε τώρα τις βάσεις για πιο υγιείς και ευχάριστες καταστάσεις. Μη διστάσεις επίσης να απομακρύνεις κάποια άτομα που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε περισσότερο από ένα όμορφο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθύς, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του περάσεις αυτά που θέλεις να αλλάξεις στο σπίτι ή ακόμη και στη συμπεριφορά του. Οι ελεύθεροι Ιχθείς να είστε θετικοί και ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το βράδυ, μέσα από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, φίλε Ιχθύ, που θα αφορούν στην εξέλιξη της καριέρας σου και τη θέση σου. Οι ιδέες σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και τώρα θα ανταμειφτείς για αυτές. Στα οικονομικά, υπάρχει άνοδος και μπορείς έστω και λίγο, να ικανοποιήσεις κάποια "περιττή" καταναλωτική σου επιθυμία.


Πηγή: myastro.gr



Οι fail εικόνες της ημέρας (pics)

Posted: 09 Apr 2012 01:59 PM PDT










Μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι το λάθος στις παρακάτω φωτογραφίες;

Posted: 09 Apr 2012 01:30 PM PDT

Ουσιαστικά δεν υπάρχει λάθος, με τη μόνη διαφορά πως το σπίτι άλλα και τα αυτοκίνητα που θα δείτε στις φωτογραφίες δεν είναι πραγματικά. Οι φωτογραφίες ανήκουν στη συλλογή του φωτογράφου Michael Paul Smith ο οποίος μέσα από το έργο του προσπαθεί να αναδείξει εικόνες των Ηνωμένων Πολιτειών από το παρελθόν...





Πήγε να του τη φέρει άλλα την πάτησε... (video)

Posted: 09 Apr 2012 01:15 PM PDT

Δείτε το βίντεο...



Αυτός είναι ο προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικα

Posted: 09 Apr 2012 01:10 PM PDT

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία το όνομα και τη φωτογραφία του 57χρονου προπονητή ποδοσφαίρου Μ. Λιγομένου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Όπως αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, «για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των αδικημάτων που κατηγορείται, σε βάρος των ανήλικων παιδιών».

Όπως προέκυψε από την εξελισσόμενη αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας, κέρδιζε την εμπιστοσύνη ανήλικων παιδιών - παικτών της ομάδας και υποσχόμενος την αξιοποίησή τους και - σε κάποιες περιπτώσεις -με την προσφορά χρηματικών ποσών, προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους, πράξεις.

Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: newsbeast.gr


Οι πιο απίστευτες αλλαγές φύλου (pics)

Posted: 09 Apr 2012 12:30 PM PDT

Ακολουθούν μερικά κολάζ από φωτογραφίες πουδείχνουν βήμα βήμα 11 απίστευτες περιπτώσεις αλλαγής φύλου, χρησιμοποιώντας HRT ή αλλιώς θεραπεία αντικατάστασης ορμονών.
Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις καθιστά σχεδόν αδύνατο το καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για αλλαγή φύλου…





















Πηγή: otherside.gr

Χασάπης ήταν ο πλαστικός σου; (pics)

Posted: 09 Apr 2012 12:00 PM PDT

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε τι εννοούμε!



















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές