Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Ο παγετώνας...Perito Moreno"!!! (PHOTOS)

Posted: 10 Feb 2012 03:32 PM PST


Ο παγετώνας με το όνομα Perito Moreno, είναι ένας από τους μόλις τρεις παγετώνες της...




Παταγωνίας που δεν έχουν υποχωρήσει εξαιτίας της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας. Αποτελεί μέρος των μεγάλων παγετώνων της Νότιας Παταγωνίας, οι οποίοι είναι το τρίτο μεγαλύτερο απόθεμα φρέσκου νερού στον κόσμο.



Κατά τη μετακίνησή του, ο μήκους 30 χιλιομέτρων σχηματισμός πάγου πολλές φορές εισχωρεί στη μεγάλη λίμνη Lago Argentino, αποκόπτοντας τη από το ποτάμι που τη τροφοδοτεί. Τα νερά του ποταμού συγκεντρώνονται πίσω από το φυσικό αυτό φράγμα ξεπερνώντας συνήθως τα 30 μέτρα σε ύψος. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, η πίεση που ασκούν στον παγετώνα είναι αρκετή για να δημιουργήσει ρήγματα σε αυτόν, κατορθώνοντας τελικά να συνεχίσουν την πορεία τους.

Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno



Perierga.gr - Ο παγετώνας Perito Moreno
the planet
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πως να αντιμετωπίσετε το "κρύο"...στο αυτοκίνητο!!! (PHOTOS)

Posted: 10 Feb 2012 03:24 PM PST


Έχετε προβλήματα με την θέρμανση στο αυτοκίνητο σας ή θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση που προκαλεί η χρήση κλιματισμού; Σε ανάλογη θέση βρέθηκε ο Pascal Prokop από την Ελβετία, όταν αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Volvo του '90 που είχε πρόβλημα με την θέρμανση…




Μετά από μια απλή εχμ…

«μετατροπή», το αυτοκίνητο του απέκτησε την θέρμανση που ονειρευόταν!

Πως να αντιμετωπίσετε το κρύο στο αυτοκίνητο (3)



Πως να αντιμετωπίσετε το κρύο στο αυτοκίνητο (4)



Πως να αντιμετωπίσετε το κρύο στο αυτοκίνητο (5)



Πως να αντιμετωπίσετε το κρύο στο αυτοκίνητο (6)

the planet

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 11/2 τα Ζώδια!

Posted: 10 Feb 2012 03:11 PM PST

Γενικό προφίλ
Το πρωί η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ζυγού κάνει αντίθεση με τη Δήμητρα και τετράγωνο με τον Πλούτωνα.


Ως εκ τούτου υπάρχει αφενός το ενδεχόμενο κάποιες πράξεις να προκαλέσουν αγανάκτηση ή να γίνουν αφορμή για φιλονικίες και αφετέρου κάποιες εκδηλώσεις ιδιοτροπίας ή παραξενιάς σε σχέση με την διατροφή να ...ξεπεράσουν τα όρια!


Κριός
Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα, καθώς με την παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο είναι πιο εύκολο κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν. Αισθηματικά, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και κυρίως κατά τη διάρκεια της εξόδου να είσαστε αφοσιωμένοι στο ταίρι σας. Ίσως βγείτε κερδισμένοι από μια κλήρωση ή λοταρία. Τέλος, προσέχετε αυτά που υπόσχεστε.


Ταύρος
Αισθηματικά, μέσα από εκπλήξεις και συναντήσεις θα περάσετε πάρα πολύ ωραία, παρόλο που επικοινωνιακά ίσως διαπιστώσετε πως δεν βρίσκεστε στην καλύτερη δυνατή σας φόρμα. Αποφύγετε τα πολυσύχναστα στέκια και προτιμήστε μέρη τα οποία τα γνωρίζετε. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας αναστατώσουν ευχάριστα ενώ είναι πιθανόν να σας συστήσουν ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.


Δίδυμοι
Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό σας βοηθά να κάνετε ένα επικοινωνιακό κρεσέντο ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού δεν αποκλείεται, έστω και προσωρινά, να μετατρέψει μια φιλική σχέση σε ερωτική. Εάν αυτό συμβεί, καλό θα είναι να παραμείνει μυστικό. Κάποιο δώρο ή κάποια συνάντηση θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τέλος, αποφύγετε τις αψιμαχίες με τα κοντινά σας πρόσωπα.


Καρκίνος
Η Σελήνη μέσα από το Ζυγό έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας, δημιουργώντας σας έτσι συνθήκες οι οποίες δεν σας ικανοποιούν. Αισθηματικά όμως, το στυλ και ο τρόπος προσέγγισής σας βοηθούν να πετύχετε αυτό που θέλετε. Κάποιες συναντήσεις κρύβουν επικοινωνιακά «λαβράκι» ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα κεκαλυμμένο φλερτ.


Λέων
Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά οδηγείστε σε δρόμους και μονοπάτια που δεν έχετε γνωρίσει ενώ η σχέση σήμερα θέλει να σας ευχαριστήσει με κάτι ιδιαίτερα ερωτικό. Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ζυγού βοηθά να επικοινωνήσετε αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άλλοι θα σας καταλάβουν. Αποφύγετε τη γκρίνια και την περιέργεια και θα περάσετε καλά.


Παρθένος
Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι έξυπνη πολιτική αλλά και πολύ καλή απόκρυψη των συναισθημάτων σας. Αυτό θα σας χρειαστεί, αφού ο Ποσειδώνας με τον Χείρωνα από απέναντι δημιουργούν καταστάσεις που μπορεί να σας αφήσουν ψυχικά εκτεθειμένους. Η αισθηματική ζωή παίρνει τα πάνω της, αν και χρειάζεται λιγάκι προσοχή γιατί να μην φερθείτε κάπως αδέξια.


Ζυγός
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ενισχύει το ηθικό σας ενώ ο Άρης στον 12ο σας διατάζει να κάνετε κάπου πίσω. Συναισθηματικά, με τη σύνοδο Αφροδίτη – Ουρανού στον 7ο ίσως διαπιστώσετε πως η σύναψη σχέσεων δεν είναι και τόσο δύσκολο πράγμα, αντίθετα μάλιστα. Η βραδινή έξοδος σημαδεύεται από όμορφες στιγμές και εκπλήξεις οι οποίες θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα.


Σκορπιός
Με την παρουσία της Σελήνης στον 12ο θα νιώσετε πως πρέπει να επωμιστείτε ευθύνες, πιθανόν πέρα από αυτές που σας αναλογούν. Η ανάδρομη φορά του Άρη στην Παρθένο θα σας αναγκάσει, σε ζητήματα σχέσεων, να επανεξετάσετε θέματα επανασύνδεσης με πρόσωπα από το πρόσφατο ή το απώτερο παρελθόν. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα διότι ίσως προκύψουν σπατάλες.


Τοξότης
Η Σελήνη μέσα από τον 11ο σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας βοηθά αφενός να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για συναθροίσεις και αφετέρου να ισορροπήσετε τα της σχέσης σας με τα των φίλων σας. Αισθηματικά, ίσως διαπιστώσετε πως το ταίρι σας έχει πολλά να σας πει αλλά χρειάζεται το κατάλληλο έναυσμα. Με το Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στον 4ο έχετε μια τάση απόσυρσης.


Αιγόκερως
Με την παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό κάποια πράγματα χρειάζονται προσοχή, προκειμένου να έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε. Πολλά ζητήματα θα τύχουν της αναγνώρισης που επιθυμείτε ενώ δεν αποκλείεται κάποιο τηλεφώνημα να σας αναγκάσει να αλλάξετε ολόκληρο το πρόγραμμα σας. Συναισθηματικά, γίνετε λίγο πιο σαφείς για το τι θέλετε να πείτε.


Υδροχόος
Η ανάγκη για συνεχή επαγρύπνηση αλλά και ο υπερσυγκεντρωτισμός σήμερα πάνε περίπατο, αφού το κέφι και η θέληση για έξοδο σας έχουν κυριεύσει. Στα αισθηματικά, διαπιστώνετε μέρα με την ημέρα πόσο πολύ ταιριάζετε με το έτερο ήμισυ ενώ με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο περνάτε ημέρες εφηβείας. Προσοχή λιγάκι στις οικονομικές υπερβολές.


Ιχθύες
Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε περισσότερα μέσα στη σχέση σας και κυρίως να προσπαθήσετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Ο Άρης μέσα από τον 7ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας υποδείξει πως χρειάζεται να κάνετε άμεσα πίσω σε κάποια πράγματα. Η βραδινή έξοδος εμπλουτισμένη με χιουμοριστικά στοιχεία θα σας βοηθήσει να περάσετε υπέροχα.


astrology.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αυτά τα αγόρια είναι... πολύ σκληρά

Posted: 10 Feb 2012 02:55 PM PST

Είναι να μην βρεθείς στο διάβα τους...





kamikazi.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τροφές που σε ομορφαίνουν: Πώς μπορείς από το να τις φας μέχρι να τις εφαρμόσεις πάνω σου

Posted: 10 Feb 2012 02:43 PM PST


Μία μάσκα προσώπου με αβοκάντο μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης...Το τσάι μπορεί να ενισχύσει το χρώμα των μαλλιών σου... Πολτοποίησε μερικές φράουλες και πρόσθεσέ τους μπαλσάμικο. Χρησιμοποίησε τη σάλτσα για να συνοδεύσεις το κοτόπουλο... Και άλλα μικρά tips διατροφής που μπορούν να γίνουν τεράστια μυστικά ομορφιάς.
Αβοκάντο



Τα οφέλη του

Είναι γνωστό για την καρδιοπροστατευτική του δράση, ενώ πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες του αποδίδουν και αντικαρκινικές ιδιότητες. Τα οφέλη του αβοκάντο, όμως, δεν σταματούν εδώ. Τα αντιοξειδωτικά και τα βασικά λιπαρά οξέα στα οποία είναι πλούσιο βοηθούν το δέρμα να μένει σφριγηλό και απαλό, μας επισημαίνει η Shari Bilt Bookvar, RD, διατροφολόγος από τη Ν. Υόρκη. Καταναλώνοντάς το βοηθάς την επιδερμίδα σου να αναπληρώσει τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στην προστατευτική στιβάδα του δέρματος και τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για να συγκρατείται η υγρασία στο εσωτερικό, σύμφωνα με την Jessica Wu, MD, βοηθό καθηγητή Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Southern California Medical School.

Φα' το

Βάλε μερικές φέτες αβοκάντο στα σάντουίτς σου. Εναλλακτικά, κόψε το αβοκάντο σε ψιλά κομμάτια και πρόσθεσέ το στη σαλάτα σου.

Εφάρμοσε το

Μία μάσκα προσώπου με αβοκάντο μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης, λέει η Lisa Drayer, RD, διατροφολόγος. Ερευνα που διεξήχθη το 2006 και δημοσιεύτηκε στο Phytotherapy Research έδειξε ότι εφαρμόζοντας λάδι αβοκάντο στο δέρμα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Θέλεις να φτιάξεις μόνη σου μία αντιγηραντική και ενυδατική μάσκα προσώπου; Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι εξαιρετικά απλή. Πολτοποίησε ένα ώριμο αβοκάντο και ανάμειξέ το με 1/4 φλ. κρέμα γάλακτος, η οποία περιέχει γαλακτικά οξέα που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Άπλωσε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο και άφησέ τη να δράσει για 10 λεπτά, πριν την ξεβγάλεις με χλιαρό νερό.

Τσάι



Τα οφέλη του

Πολυάριθμες έρευνες αναφέρουν τις ευεργετικές επιδράσεις του τσαγιού –και ιδιαίτερα του πράσινου- στην πρόληψη του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Λιγότερο γνωστή είναι η ευεργετική του επίδραση στην υγεία της επιδερμίδας σου. Ολα τα τσάγια προσφέρουν αντιοξειδωτική φροντίδα στην επιδερμίδα, αλλά το πράσινο και το λευκό περιέχουν διπλάσια ποσότητα αντιοξειδωτικών καθώς και EGCG, ένα συγκεκριμένο είδος αντιοξειδωτικών το οποίο προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Πιες το

Για να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητές του πιες το ή πρόσθεσέ το στη σάλτσα του φαγητού σου. Είναι τέλειο συνοδευτικό για το ψάρι και το κοτόπουλο.

Εφάρμοσε το

Το τσάι μπορεί να ενισχύσει το χρώμα των μαλλιών σου. Το χαμομήλι αναζωογονεί τις χρυσαφί ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά, το μαύρο τσάι δίνει ένταση στα σκούρα μαλλιά και το κόκκινο φωτίζει τα κόκκινα μαλλιά. Για να το χρησιμοποιήσεις, ετοίμασε 1 φλ. τσαγιού και άφησέ το να κρυώσει. Βρέξε τα μαλλιά σου με το τσάι και κάλυψέ τα με ένα σκουφάκι. Αφησέ το να δράσει για 15΄ με 30΄ και ξέπλυνε.

Άμυγδαλα



Τα οφέλη τους

Περιέχουν πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, αλλά και μαγνήσιο, που είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας και τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Και όχι μόνο. Περιέχουν υψηλά επίπεδα καταλάσης, ενός ενζύμου το οποίο βοηθάει στην αποτροπή της διαδικασίας γκριζαρίσματος των μαλλιών

Φά' τα!

Τα αμύγδαλα δεν είναι απλώς ένα σνακ, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν συμπλήρωμα μαζί με τα δημητριακά σου ή για να φτιάξεις μία κρούστα για το κοτόπουλο.

Εφάρμοσε τα!

Χρησιμοποίησέ τα για τη δημιουργία ενός σκραμπ σώματος. Βάλε στο μίξερ 1/4 φλ. σε ένα multi και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν τρίμμα. Επειτα, πρόσθεσε 2 κ.σ. οργανικό έλαιο καρύδας και χτύπησέ τα έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα συμπαγές μίγμα. Χρησιμοποίησέ το για να τρίψεις τις τραχιές περιοχές του σώματός σου, όπως τα γόνατα και τους αγκώνες. Ξέβγαλε με άφθονο νερό.

Κακάο



Τα οφέλη του

Περιέχει πολυφαινόλες, που αποτρέπουν την ανάπτυξη βλαβών στα αιμοφόρα αγγεία, και φλαβονοειδή, που προφυλάσσουν τον οργανισμό από τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις, ενώ βοηθούν την επιδερμίδα να προστατευτεί από τη γήρανση που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

Φά' το!

Πρόσθεσε 1 κ.σ. κακάο 70% σε 1 φλ. άπαχο γάλα.

Εφάρμοσέ το!

Χρησιμοποίησέ το σαν λουτρό ενυδάτωσης, προτείνει η Ginger Mc Lean, υπεύθυνη spa στην Πενσιλβάνια. Πρόσθεσε στην μπανιέρα σου 1/8 φλ. κακάο, το οποίο θρέφει την ξηρή επιδερμίδα, και 1/2 φλ. άπαχο γάλα και απόλαυσέ το.

Γιαούρτι



Τα οφέλη του

Βοηθάει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς τα ένζυμα που περιέχει διευκολύνουν την πέψη και βελτιώνουν την αφομοίωση των τροφών, ενώ είναι πλούσιο σε ασβέστιο το οποίο βοηθά στην καλή υγεία των οστών. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση ενός λαμπερού και υγιούς χαμόγελου. Οπως εξηγεί η L. Drayer "To ασβέστιο και o φώσφορος που περιέχει δυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών. Επιπλέον το ελληνικό γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την παραγωγή του κολλαγόνου και τη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας".

Φά' το!

Προσπάθησε να συμπεριλάβεις όσο το δυνατόν περισσότερα γαλακτοκομικά στην καθημερινή διατροφή σου.

Εφάρμοσε το!

Το γιαούρτι περιέχει γαλακτικό οξύ και άλφα υδροξύ, τα οποία αποτελούν την τέλεια λύση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την αποσυμφόρηση των πόρων. Χρησιμοποίησε ένα πλήρες γιαούρτι για μάσκα προσώπου. Πώς θα το εφαρμόσεις; Απλά απλωσε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό δέρμα και άφησέ το για περίπου 10 λεπτά πριν ξεβγάλεις. Μπορείς να φτιάξεις μία πλούσια μάσκα με γιαούρτι για τα μαλλιά σου. Με ποιο τρόπο; Ανάμειξε 1/2 φλ. πλήρες γιαούρτι, 3 κ.σ. μέλι και έναν κρόκο αυγού. Απλωσε τη μάσκα στα μαλλιά σου, βάλε το ειδικό σκουφάκι μπάνιου και άφησέ τη να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Φράουλες



Τα οφέλη τους

Είναι ευεργετικές σε όσους πάσχουν από ρευματισμούς και χολή (λόγω των βιταμινών), σε όσους έχουν δυσκοιλιότητα (λόγω των φυτικών ινών) και σε όσους έχουν αναιμία και υπέρταση. Οσο για την καλλυντική τους δράση; Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου, και προστατευτική από τη φθορά που προκαλεί στην επιδερμίδα το περιβάλλον.

Φά' το!

Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή: Πολτοποίησε μερικές φράουλες και πρόσθεσέ τους μπαλσάμικο. Χρησιμοποίησε τη σάλτσα για να συνοδεύσεις το κοτόπουλο.

Εφάρμοσε το!

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός ελλαγικού οξέος (αντιοξειδωτικό που συναντάμε συνήθως στα φρούτα) και βιταμίνης C στις φράουλες προστατεύει το δέρμα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Μπορείς να απολαύσεις τις ευεργετικές τους ιδιότητες φτιάχνοντας μια μάσκα προσώπου: πολτοποίησε τις φράουλες σε ένα μπλέντερ και ανάμιξέ τες με ένα κεσεδάκι πλήρες γιαούρτι και λίγες σταγόνες λεμονιού (έχει αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθά στον αποχρωματισμό των καφέ κηλίδων). Εφάρμοσέ το στο πρόσωπό σου και άφησέ το να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά.

Καφές



Τα οφέλη του

Είναι γνωστός για τις διεγερτικές του ιδιότητες, καθώς και για τη μεγάλη περιέκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία -όπως ξέρεις ήδη- προστατεύουν ποικιλοτρόπως την υγεία. Ηξερες όμως ότι ο καφές κάνει πολύ καλό και στην επιδερμίδα σου; Σύμφωνα με τον Dr. Murad, "Περιέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση και βοηθούν στην καλή λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που φροντίζουν να μην αποκτάμε ρυτίδες και να μη χαλαρώνει η επιδερμίδα".

Πιες τον!

Προσπάθησε να μην υπερβαίνεις το ένα φλιτζάνι καφέ ημερησίως, καθώς η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέ μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σου.

Εφάρμοσέ τον!

Η καφεΐνη που περιέχει είναι διουρητική, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στο πρήξιμο στην περιοχή των ματιών. Επίσης η καφεΐνη χρησιμοποιείται πολύ συχνά στις κρέμες κατά της κυτταρίτιδας καθώς προσφέρει απαλή και λεία επιδερμίδα, σύμφωνα με τον Dr.Murad. Χρησιμοποίησε κατακάθια καφέ σαν σκραμπ στους γλουτούς και στους μηρούς, στα σημεία δηλαδή που η κυτταρίτιδα είναι πιο έντονη. Το σκραμπ διεγείρει την κυκλοφορία, ενώ η καφεΐνη απομακρύνει την κυτταρίτιδα. Επίσης, αν έχεις καστανά μαλλιά και λουστείς προσθέτοντας λίγο καφέ θα δεις πως το χρώμα θα γίνει πιο ζωντανό. Φτιάξε 2 φλ. δυνατού καφέ και άφησέ τον να κρυώσει. Λούσε τα μαλλιά σου με το σαμπουάν σου, σκούπισέ τα καλά, ρίξε τον καφέ ώστε να πάει σε όλα το τριχωτό και βάλε ένα σκουφάκι. Αφησέ το να δράσει και ξέπλυνε καλά.





Πηγή myself






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι θα συμβεί αν γεμίσει ένα δωμάτιο με νερό; (Video)

Posted: 10 Feb 2012 02:27 PM PST

Οι άνθρωποι μιας τηλεοπτικής εκπομπής
στη Νορβηγία αποφάσισαν να ανακαλύψουν τι μπορεί να συμβεί αν γεμίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο με νερό. Ας πούμε ότι δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα…




otherside.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η έλλειψη ύπνου σκοτώνει το σεξ

Posted: 10 Feb 2012 02:15 PM PST


Περίπου ένας στους τέσσερις αμερικανούς που είναι παντρεμένοι ή συζούν με κάποιον, λένε πως τους λείπει τόσο πολύ ύπνος που συχνά είναι πολύ κουρασμένοι για να κάνουν σεξ.

Η έλλειψη ύπνου επίσης εμποδίζει πολλούς στη δουλειά τους ή στις οικογενειακές δραστηριότητές τους.



Έρευνα έγινε στις ΗΠΑ και βασίστηκε σε τυχαίο δείγμα 1.007 ενηλίκων 25 με 60 ετών. Η μελέτη επικεντρώθηκε σε διαφορές στις συνήθειες του ύπνου σε ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας. Οι απαντήσεις ήταν κοινές όσον αφορά την κούραση και το σεξ.



Οι λευκοί κυρίως (ένας στους δέκα περίπου) πάσχουν από αϋπνία. Οι έγχρωμοι (ένας στους επτά περίπου) έχουν υπνική άπνοια. Οι λατίνοι ξενυχτούν τα βράδια σκεπτόμενοι τη δουλειά, το χρήμα, τις σχέσεις και τα προβλήματα υγείας. Περίπου 3 στους 8 χάνουν τον ύπνο τους έχοντας αυτές τις ανησυχίες.



Οι ασιατικής-αμερικανικής καταγωγής κοιμούνται καλύτερα απ' όλους. Πέντε στους έξι λένε πως κοιμούνται καλά τουλάχιστον κάποιες μέρες την εβδομάδα. Βλέπουν λιγότερη τηλεόραση, πίνουν λιγότερο αλκοόλ πριν πέσουν για ύπνο, και δε μοιράζονται το κρεβάτι τους με σύζυγο ή σύντροφο.







Πηγή: ygeianews.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς τα viagra μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλήματα στα χέρια...

Posted: 10 Feb 2012 02:06 PM PST


Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο τρίβοντας τα χέρια του...



Του λέει ο φαρμακοποιός: Άσε να μαντέψω, μια κρέμα για τα χέρια έτσι;






Όχι του λέει ο τύπος. Ένα κουτί viagra. Περιμένω κάτι γκομενάκια το βράδυ από το σπίτι και... θα γίνει χαμός.






Ωραίος του λέει ο φαρμακοποιός. Επειδή σε συμπάθησα πάρε και ένα κουτί δώρο από μένα.






Την άλλη μέρα ξαναμπαίνει ο τύπος στο φαρμακείο τρίβοντας τα χέρια του.






Άσε να μαντέψω του λέει ο φαρμακοποιός. Ένα κουτί viagra.






Όχι του λέει ο τύπος. Μια κρέμα για τα χέρια. Τα γκομενάκια δεν ήρθαν τελικά...












Πηγή clopyandpaste.blogspot.com









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

7 χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε!

Posted: 10 Feb 2012 01:54 PM PST


Θα θέλατε να ξέρατε ότι ακόμα και τώρα μπορείτε...

να πάρετε ύψος; Λοιπόν, εάν είστε ακόμα στην εφηβεία τότε μπορεί να γίνει.Αλλά,
τι γίνετε εάν είστε ενήλικος; Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα 1-2 εκατοστά
στο ύψος σας, αλλά πρέπει να ξέρετε κάποια σημαντικά πράγματα.

Μετά από κάποια ηλικία δεν είναι δυνατόν να
μεγαλώσουν τα κόκκαλά σου. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι
να χρησιμοποιήσετε ειδικές ασκήσεις για την σπονδυλική σας στήλη, η
οποία στερεί επιπλέον ύψος.



1. Κοιμηθείτε καλά το βράδυ: κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μας
παράγει αυξητικές ορμόνες. Θα πρέπει να πηγαίνετε για ύπνο κάθε βράδυ
την ίδια ώρα.



2. Συμπεριλάβετε ορισμένα τρόφιμα στη διατροφή σας: Μερικά παραδείγματα
είναι: το γάλα, επειδή περιέχει ασβέστιο, τα αυγά και τα ψάρια, επειδή
είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αλλά επίσης και τα όσπρια.



3. Κόψτε τις τροφές που σταματούν την ανάπτυξή σας: αποφύγετε την
επεξεργασμένη ζάχαρη, τον καφέ, τους απλούς υδατάνθρακες όπως το άσπρο
ψωμί και φυσικά το πρόχειρο φαγητό.



4. Αρχίστε να παίρνετε συμπληρώματα: συμπληρώματα που περιλαμβάνουν
αμινοξύ γλυκίνη μπορεί να τονώσουν την κυκλοφορία της ανθρώπινης
αυξητικής ορμόνης (HGH), ειδικά αν τα παίρνετε πριν από την άσκηση.



5. Να τρώτε μικρά γεύματα αντί για μεγάλα: η κατανάλωση μεηάλων γευμάτων
προκαλεί την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης, η οποία αναστέλλει
την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH).



6. Αλλάξτε τον τρόπο που ντύνεστε: αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψηλώσετε,
αλλά προκαλεί την ψευδαίσθηση του ύψους. Ξεκινήστε φορώντας ρούχα με
κάθετες ρίγες που έχουν το ίδιο χρώμα. Επίσης, η σωστή στάση του
σώματος, όταν κάθεστε και επίσης να έχετε το κεφάλι σας ψηλά και ίσια το
κορμί.



7. Κάντε πολλές από τις εξής ασκήσεις: κολύμβηση,να κάνετε μονόζυγο και
ασκήσεις σπριντ. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ψηλώσετε με ταχύτερους
ρυθμούς, αλλά πρέπει πραγματικά να ενσωματώσετε αυτές τις ειδικές
ασκήσεις στρέτσινγκ στην καθημερινή σας προπόνηση. Αυτές οι ασκήσεις θα
κάνουν τα οστά σας πιό υγιή και πιό ισχυρά και θα σας βοηθήσουν να
πάρετε μερικούς πόντους.



Αυτές είναι πολύ χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε, αλλά και να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας.

Dinatos


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αγνώριστη η Ρamela Anderson!!

Posted: 10 Feb 2012 01:44 PM PST


Στα 44 της χρόνια, η Pamela Anderson δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της οι οποίες καταφέρνουν και κρατιούνται σε άψογη κατάσταση στο πρόσωπο, η σεξοβόμβα έχει «σπάσει» πολύ, ενώ έχει..

γεμίσει ρυτίδες! Μπορεί στο κορμί να διατηρείται σε...





άριστη φόρμα και να θυμίζει τη σέξι ξανθιά του «Baywatch», αλλά στο πρόσωπο έχει αλλάξει πολύ. Οι φωτογράφοι την τσάκωσαν σε μια βόλτα με τον νέο της φίλο. Παρόλο που ήταν βαμμένη, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της αλλά και οι ρυτίδες στο πρόσωπο, διακρίνονταν ξεκάθαρα!









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα κορίτσια-λυκάνθρωποι ελπίζουν σε μία καλύτερη ζωή (pics)

Posted: 10 Feb 2012 01:33 PM PST



Πάσχουν από ένα από τα σπανιότερα σύνδρομα στον κόσμο που απαντάται μόλις σε έναν στο...

ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Ωστόσο
η οικογένεια αυτή έχει τρία μέλη με το λεγόμενο σύνδρομο του
λυκάνθρωπου, λόγω του οποίου είναι καλυμμένα από την κορφή ως τα νύχτα
με τρίχες.





Η 23χρονη Σαβίτα, η 18χρονη Μονίσα και η 16χρονη Σαβίτρι που ζουν στην
Ινδία κληρονόμησαν τη διαταραχή hypertrichosis universalis από τον
πατέρα τους.



Και οι τρεις δίνουν μάχη για να διατηρήσουν την
τριχοφυΐα υπό έλεγχο κι ελπίζουν κάποια στιγμή να μπορούν να πληρώσουν
για την εξειδικευμένη θεραπεία με λέιζερ που θα τις απαλλάξει από τα
περιττά μαλλιά.



Η hypertrichosis universalis είναι μία γενετική
μετάλλαξη στην οποία είναι ενεργοποιημένα τα κύτταρα που στηρίζουν την
ανάπτυξη τριχών και σε ορισμένες περιοχές είναι κανονικά «ανενεργά».



Από
τις συνολικά έξι αδελφές, μόνο οι τρεις αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο
πρόβλημα. Το σύνδρομο τους κληροδότησε ο πατέρας τους, τον οποίο η
μητέρα τους Ανίτα αναγκάστηκε να παντρευτεί όταν ήταν 12 χρονών. Καθώς
επρόκειτο για προξενιό και δεν τον είχε δει ποτέ της, η Ανίτα δεν ήξερε
πως είχε το συγκεκριμένο σύνδρομο.







Τώρα
η Ανίτα ελπίζει να βρεθεί κάποιος διατεθειμένος να πληρώσει για τη
θεραπεία με λέιζερ για να σωθούν τα κορίτσια και να ζήσουν μία
φυσιολογική ζωή.



Όνειρο των τριών αδελφών είναι επίσης να
παντρευτούν κάτι μάλλον δύσκολο με την τωρινή τους κατάσταση. Είναι
χαρακτηριστικό πως η μεγαλύτερη κόρη, η Σαβίρα, συχνά αποβάλλεται από τη
δουλειά της (!) όταν οι τρίχες μεγαλώσουν πολύ…



Η επέμβαση θα κόστιζε 4.500 λίρες Αγγλίας για κάθε κορίτσι αλλά η οικογένεια δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό αυτό.





Πηγή: newsbeast.gr



Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/02/pics_760.html#ixzz1lyZPJ83i




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Το περίφημο Poltergeist του Enfield στο Λονδίνο

Posted: 10 Feb 2012 01:18 PM PST


Μυστήριο: Το περίφημο Poltergeist του Enfield στο Λονδίνο : Η περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Άνφιλντ, στο Λονδίνο, αποτελεί μία από τις πιο  γνωστές του κόσμου στον χώρο του





Η περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Άνφιλντ, στο Λονδίνο
, αποτελεί μία
από τις πιο γνωστές του κόσμου στον χώρο του ανεξήγητου...

Τα γεγονότα
διαδραματίστηκαν την περίοδο 1977-1978 σε ένα σπίτι της οδού Green
Street και περιλαμβάνουν πληθώρα "ανεξήγητων" φαινομένων. Χτυπήματα
στους τοίχους, μετακίνηση επίπλων χωρίς παρέμβαση ανθρώπου, μετεωρισμός
των κατοίκων του σπιτιού ήταν μερικά μόνο από αυτά!


Μάρτυρες των γεγονότων που συνεχίζονταν για μήνες, μία μητέρα με τα
παιδιά της που κατοικούσαν στο σπίτι, αλλά και δεκάδες ακόμη άνθρωποι,
τοπικοί αστυνομικοί, γείτονες και δημοσιογράφοι. Η τελευταία παραφυσική
δραστηριότητα στο σπίτι του Άνφηλντ σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978.
Τριαντα τέσσερα χρόνια μετά η περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Λονδίνου
θεωρείται ως η σημαντικότερη περίπτωση παραφυσικής δραστηριότητας και
δεν έχει σταματήσει ποτέ να προκαλεί το ενδιαφέρον των ερευνητών.

Οι δύο φωτογραφίες έχουν ληφθεί μέσα στο σπίτι όπου σημειώνονταν τα φαινόμενα, στα τέλη της δεκαετίας του ΄70.




Τι έδειξε η νέα έρευνα

Μία
νέα επιστημονική έρευνα, έρχεται τώρα να αξιοποιήσει τα στοιχεία από
την περίπτωση του Άνφιλντ και να ερευνήσει αν είχε σημειωθεί ή όχι,
παραφυσική δραστηριότητα. Η έρευνα - που δημοσιεύτηκε στο επίσημο
περιοδικό της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών- καταλήγει σε ένα πολύ
ενδιαφέρον συμπέρασμα: οι καταγραφές που υπάρχουν από το πόλτεργκάιστ
στο σπίτι της οδού Green Street στο Ανφιλντ, είναι απίθανο να
προκλήθηκαν από άνθρωπο!

Τα ηχητικά ντοκουμέντα και οι
μαρτυρίες, αναλύθηκαν για πρώτη φορά λεπτομερώς και οι ήχοι από τα
χτυπήματα στους τοίχους και στα έπιπλα συγκρίθηκαν με αντίστοιχους ήχους
που δημιουργήθηκαν από ανθρώπινη πηγή κάτω από επιστημονικές συνθήκες.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι "ανεξήγητοι" ήχοι στο άνφιλντ δεν
παράγουν κανονικά ηχητικά κύματα!

Ο Guy Lyon Playfair - ο οποίος
αφιέρωσε δύο χρόνια ερευνώντας την περίπτωση-, δήλωσε: "Πρόκειται
αναμφίβολα για το μεγαλύτερο βήμα που έχει γίνει για την έρευνα του
poltergeist του Enfield τα τελευταία 30 χρόνια".

Ο επικεφαλής
της έρευνας Δρ Μπάρρυ Κόλβιν, είπε: "Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι
ακουστικές ιδιότητες των ήχων που προέρχονται από τις καταγραφές του
Άνφιλντ από τη μια και από τους επιστήμονες από την άλλη, είναι
διαφορετικές μεταξύ τους και αυτή η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για
να γίνει η διαφοροποίηση μεταξύ κανονικής και παραφυσικής
δραστηριότητας".
kounavi


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

KΡΗΤΗ: Χτύπησε 7χρονο παιδάκι που έπαιζε και το εγκατέλειψε!

Posted: 10 Feb 2012 01:12 PM PST



Ο μικρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
..







Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 7χρονο αγοράκι στο Βενεράτο όταν, κάτω από αδειυκρίνιστες συνθήκες, άγνωστο άτομο το τραυμάτισε με ένα κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε και το εγκατέλειψε αβοήθητο! Αμέσως, σήμανε συναγερμός, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19.00 και από εκείνη την ώρα, αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό.

24wro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Ο χιμπατζής που απομνημονεύει αριθμούς καλύτερα από υπολογιστή!

Posted: 10 Feb 2012 01:04 PM PST



O Ayumu είναι ένας πανέξυπνος χιμπατζής, ο οποίος γεννήθηκε
και μεγάλωσε στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου του Κιότο στην Ιαπωνία...

Οι ικανότητές του αποτελούν αντικείμενο μελέτης των επιστημόνων όπως ακριβώς είχε συμβεί στο....











παρελθόν με τη μητέρα του, την Ai, της οποίας η νοημοσύνη ήταν στο
επίκεντρο της επιστήμης για 30 χρόνια. Από την Ai, έχει πάρει το όνομά
του και το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου, στο οποίο συμμετέχει ο Ayumu.
Εμπνευστής του είναι ο καθηγητής Τετσούρο Ματσουζάουα και στόχος του η
περαιτέρω κατανόηση των εγκεφαλικών διεργασιών των χιμπατζήδων.



Περιγράφοντας ένα τυπικό καθημερινό πρόγραμμα του χιμπατζή, ο δρ
Ματσουζάουα, εξηγεί πως αυτό δεν διαφέρει πολύ από εκείνο ενός 11χρονου
παιδιού, συνδυάζοντας εκπαίδευση με παιχνίδι.



Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, μία από τις κλασικές ασκήσεις του
Ayumu, είναι αυτή που πρέπει να απομνημονεύσει σε χρόνο- ρεκόρ την σειρά
των αριθμών. Συγκεκριμένα σε μία μαύρη οθόνη, εμφανίζονται για
δευτερόλεπτα ανακατεμένοι αριθμοί. Ο χιμπατζής τους βλέπει και πρέπει να
αποστηθίσει τη θέση τους, στιγμιαία! Στη συνέχεια οι αριθμοί
καλύπτονται από λευκά πλαίσια και ο Ayumu τα πατάει με το δάχτυλό του με
την αύξουσα σειρά των αριθμών που κρύβονται πίσω από αυτά.



Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, " ο Ayumyu καταφέρνει σε 60 χιλιοστά του
δευτερολέπτου να αποστηθίσει τη θέση των αριθμών και όταν αυτοί
εξαφανιστούν να τους υποδείξει με απόλυτη ακρίβεια. Ο χρόνος αυτός,
είναι μικρότερος ακόμη και από αυτόν που απαιτείται για το βλεφάρισμα
του ματιού ενός μέσου ανθρώπου".


trelokouneli












ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η απίστευτη κατάντια της Lindsay Lohan!

Posted: 10 Feb 2012 12:57 PM PST





Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε συνειδητά αποφύγει να σχολιάσουμε την
εμφάνιση της Lindsay Lohan στο γκαλά ...

της amfAR πριν δύο βραδιές στη
Νέα Υόρκη, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες αυτές, μπορείτε να
αντιληφθείτε ότι ακόμη και εμείς έχουμε αισθήματα -είναι απλά σκληρό να
χτυπάς περισσότερο μια τέτοια κατάντια…

Ίσως πάλι να περιμέναμε το κερασάκι στην τούρτα που μας δόθηκε μόλις σήμερα από την εφημερίδα New York Post. Βλέπετε, η έγκυρη κουτσομπολίστικη στήλη της, Page Six αναφέρει ένα, αν μη τι άλλο, απίστευτο περιστατικό που συνέβη εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα,
λοιπόν, με πληροφορίες, η Lindsay στο γκαλά εντόπισε έναν καναδό
επιχειρηματία σε διπλανό της τραπέζι και του την… έπεσε για να
γνωριστούν καλύτερα. Λίγο μετά, όταν ξεκίνησε η δημοπρασία, η ηθοποιός
έστειλε έναν βοηθό της να τον ενημερώσει ότι «Η Lindsay θα ήθελε πάρα πολύ να πλειοδοτήσετε για αυτό το κομμάτι και να της το προσφέρετε σαν δώρο». Τι ήταν το περιβόητο κομμάτι; Ένα ρολόι Hublot με
διαμάντια και λευκό λουράκι από αλιγάτορα, αξίας 20.000 δολαρίων! Η
αντίδραση του επιχειρηματία ήταν άμεση. Άρχισε να γελάει και φυσικά το
πολύτιμο ρολόι πήγε σε άλλον πλειοδότη.

Αν δεν σας αρκεί το
παραπάνω περιστατικό, σας έχουμε και κάτι ακόμη: η Lindsay κατά τη
διάρκεια της βραδιάς έλεγε δεξιά και αριστερά ότι βρίσκεται στο
φιλανθρωπικό γκαλά με την ιδιότητα της… Elizabeth Taylor, αφού θα ενσαρκώσει τη διάσημη σταρ σε τηλεταινία.


fashionlove



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα φουντούκια της ευτυχίας

Posted: 10 Feb 2012 12:45 PM PST

Τα φουντούκια της ευτυχίας




Και όχι μόνο αυτά, αλλά και τα καρύδια και τα αμύγδαλα..
.

Μια πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης έδειξε πως οι προαναφερθέντες ξηροί καρποί μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο ευτυχισμένοι, αν τους τρώμε σε καθημερινή βάση. Ο λόγος γι' αυτό, είναι πως αυξάνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης, η οποία είναι γνωστή και ως ορμόνη της χαράς και της ευτυχίας.

queen



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Χρησιμοποιούσε… σκυλάκια για να βιάζει παιδιά!

Posted: 10 Feb 2012 12:27 PM PST


Εικοσιπέντε χρόνια φυλάκισης επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 44χρονο πατέρα δύο ενηλίκων παιδιών...


Ο 44χρονος παραδέχτηκε ενοχή σε κατηγορίες βιασμού δύο ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας 6 και 8 χρόνων αντίστοιχα και άσεμνων επιθέσεων σε βάρος άλλων έξι ηλικίας από 8 μέχρι 11 χρονών, σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Με δόλωμα τέσσερα σκυλάκια, ο ένοχος προσέγγιζε κοριτσάκια της γειτονιάς, τα οποία τον επισκέπτονταν στο σπίτι του για να παίξουν με τα ζώα.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του κατηγορουμένου έγιναν πέρσι το Μάρτη όταν, ενώ τα δύο από τα κοριτσάκια ηλικίας 6 και 8 ετών έπαιζαν με τα ζώα στο σπίτι του, τα έριξε στο κρεβάτι, τα έδυσε και τα βίασε.

Όπως αποκαλύφθηκε, την εξάχρονη την είχε βιάσει ακόμη δύο φορές σε άλλες περιπτώσεις.

24wro




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Την "έσβησαν" από φίλη στο Facebook και τους σκότωσε ο πατέρας της!

Posted: 10 Feb 2012 12:21 PM PST


Με τη ζωή του πλήρωσε ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ την απόφασή του
να σβήσει από τις επαφές του στο Facebook μία κοινή φίλη. Ο πατέρας της κοπέλας αποφάσισε να ξεπλύνει την «προσβολή» με αίμα.
O 60χρονος Μάρβιν Πότερ....κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 36χρονου Μπίλι Πέιν Τζούνιορ και της 23χρονης συντρόφου του, Μπίλι Τζιν Χέιγορθ, η οποία μάλιστα την ώρα που έπεφτε νεκρή κρατούσε στην αγκαλιά της το οκτώ μηνών μωρό της.

Και τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν στο κεφάλι από τον Πότερ, ο οποίος στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό. Το έγκλημα έγινε στις 31 Ιανουαρίου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, όπως αποκαλύπτει ο σερίφης του Μάουντεϊν Σίτι στο Τενεσί, Μάικ Ρις, τα θύματα είχαν καταγγείλει στην αστυνομία ότι η 30χρονη Τζενέλ Πότερ, κόρη του δράστη, τους παρενοχλούσε όταν διαπίστωσε ότι την είχαν σβήσει από φίλη στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πτώματα του άτυχου ζευγαριού βρήκε ένας γείτονας. Ο άνδρας ήταν στην κρεβατοκάμαρα, ενώ η Χέιγορθ στο δωμάτιο του μωρού, το οποίο ευτυχώς παρέμενε στην αγκαλιά της χωρίς να έχει τραυματιστεί.

Ο Πότερ, που προφανώς αυτοτραυματίστηκε ελαφρά, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου χθες του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, ενώ πιστεύεται ότι είχε συνεργό τον 38χρονο φίλο του Τζέιμι Καρντ, ο οποίος σύμφωνα με φήμες ήταν ερωτευμένος με την Τζενέλ Πότερ. Οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζενέλ Πότερ έχει δημιουργήσει προβλήματα κατηγορώντας ανθρώπους επειδή δεν ασχολούνταν μαζί της. Ο πατέρας της και ο συνεργός του προφυλακίστηκαν μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και οι δύο θα εμφανιστούν στο δικαστήριο με τους δικηγόρους τους.

trelokouneli


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

To σπίτι της Naomi έχει σχήμα ματιού

Posted: 10 Feb 2012 12:03 PM PST


To σπίτι της Naomi έχει σχήμα ματιού.
..



H μαύρη γαζέλα της πασαρέλας Naomi Cambell δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο φίλο της.

Ο Vladimir Doronin σαν δώρο για τα τεσσαρακοστά πρώτα γενέθλια της Campbell, ανέθεσε στον γνωστό αρχιτέκτονα Luis de Garrido την κατασκευή ενός σπιτιού εικοσιπέντε δωματίων, το οποίο θα είναι εντελώς οικολογικό. Το σπίτι θα χτιστεί στο ιδιωτικό νησί της Τουρκίας Isla Playa de Cleopatra, και από ότι φαίνεται ο αρχιτέκτονας πήρε πολύ στα σοβαρά το όνομα του νησιού, αφού το σπίτι θα έχει το σχήμα του ματιού μιας αρχαίας αιγυπτιακής θεότητας, του Όρου. Το οίκημα θα είναι αυτόνομο σε ότι αφορά το νερό και την ενέργεια και θα περιλαμβάνει και ένα καταπληκτικό εσωτερικό αίθριο.

to kounavi




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξεκαρδιστικές οδηγίες χρήσης προϊόντων

Posted: 10 Feb 2012 11:49 AM PST


Εχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά
καταναλώνουμε...
Αν όχι, κακώς. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν πολύ γέλιο. Πάμε να δούμε μερικές…

Σε σακουλάκι με γαριδάκια:
«Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός».
Σε πιστολάκι για τα μαλλιά:
«Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου».
Σε σαπούνι ελληνικής παραγωγής: ....



«Χρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι».
Σε κατεψυγμένο φαγητό:
«Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το».
Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους:
«Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι»






Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο)
«Μην το αναποδογυρίζετε».
Σε υπνωτικό χάπι:
«Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία».
Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν:
«Φορώντας αυτή τη στολή δε μπορείς να πετάξεις».
Σε πακέτο ξηρών καρπών:
«Οδηγίες: Ανοίξτε το πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς».
Σε κουβέρτα:
«Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες».
Σε καθρέφτη αυτοκινήτου:
«Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου».
Στο καπάκι μπουκαλιού με γάλα:
«Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο».
Σ` ένα σπρέι για έντομα:
«Αυτό το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα».
Σε μερικές βάσεις μπουκαλιών γνωστού αναψυκτικού:
«Ανοίξτε απ` την άλλη μεριά».
Σε ένα μπλέντερ:
«Να μη χρησιμοποιηθεί για την άλλη χρήση».
Σε ένα κουτί φιστίκια:
«Προσοχή. Περιέχει φιστίκια».
Στη συσκευασία σίδερου σιδερώματος:
«Μη σιδερώνετε τα ρούχα ενώ τα φοράτε»
to kounavi


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι Έλληνες γονείς αγνοούν τι βλέπουν τα παιδιά τους στο Διαδίκτυο

Posted: 10 Feb 2012 11:36 AM PST


Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου: Μόλις το 6% των Ελλήνων γονέων
γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους έχουν δει επιβλαβές γι' αυτά περιεχόμενο.



Με περισσότερους από 160 «πρεσβευτές»- σχολεία, βιβλιοθήκες, σύλλογοι γονέων, οργανισμοί, εταιρίες και ιδιώτες- συμμετέχει φέτος η Ελλάδα στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Φεβρουαρίου σε 74 χώρες από πέντε ηπείρους.

Εκδηλώσεις, workshops και δρώμενα σε όλη τη χώρα θα δώσουν το στίγμα της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου σκοπός της οποίας είναι να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους στα θέματα που αφορούν στην ασφαλή και ηθικά σωστή χρήση του Διαδικτύου. Σύμφωνα με στοιχεία του Πανευρωπαϊκού Δικτύου EU Kids Online, η απόσταση που πρέπει να διανύσει η χώρα μας στο πεδίο αυτό είναι ακόμη μεγάλη. Η χρήση του διαδικτύου που κάνουν τα περισσότερα παιδιά ευνοεί τον ψηφιακό αναλφαβητισμό αφού από τις 8 ψηφιακές δεξιότητες που συνδέονται με την κατανόηση, την πλοήγηση, την αξιολόγηση και ασφάλεια, τα παιδιά από 11 έως 16 ετών αγγίζουν μόλις το 3,4 στην κλίμακα από 1 έως 10 με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο να βρίσκεται στο 4,2.
Τα Ελληνόπουλα έχουν αναπτύξει κατά μέσο όρο τις μισές από τις δεξιότητες για τις οποίες ερωτήθηκαν. Ειδικότερα, έδειξαν να έχουν περισσότερη εξοικείωση στο μπλοκάρισμα μηνυμάτων από κάποιον άγνωστο, στην αποθήκευση μιας ιστοσελίδας, στην αναζήτηση πληροφοριών που αφορούν την ασφάλεια στο διαδίκτυο και στην αλλαγή των ρυθμίσεων ασφαλείας στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Λιγότερο ανεπτυγμένες ήταν οι δεξιότητες που σχετίζονται με το μπλοκάρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και μηνυμάτων spam, την αλλαγή ρυθμίσεων σε φίλτρα ασφαλείας, τη διαγραφή ιστορικού αναζήτησης και τη σύγκριση ιστοχώρων για να ελέγξουν την εγκυρότητα των πληροφοριών.
Από την έρευνα προέκυψε, επίσης, ότι μόλις το 6% των Ελλήνων γονέων δείχνουν να γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους έχουν δει επιβλαβές γι' αυτά περιεχόμενο, ενώ το ποσοστό των παιδιών που παραδέχεται πως έχει ενοχληθεί ή έχει νοιώσει άσχημα για κάτι που είδε στο διαδίκτυο αγγίζει το 10%. Όπως επισημαίνεται από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ παιδιών και γονιών στη χώρα μας γίνεται εμφανής από το κατά πόσον οι γονείς έχουν επίγνωση αν το παιδί τους έχει δει εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Το 42% πιστεύουν πώς όχι, το 35% δηλώνουν «ναι» ενώ ένα 24% αναγνωρίζει πως έχει πλήρη άγνοια. Σε σχέση με τον εκφοβισμό και την εξύβριση (bullying), συγκρίνοντας τα ποσοστά των γονιών ως προς το κατά πόσο πιστεύουν ότι τα παιδιά τους έχουν υποστεί διαδικτυακό bullying, η Ελλάδα έχει από τα υψηλότερα ποσοστά άγνοιας (79%) μαζί με την Κύπρο, την Ιταλία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία.
Γονείς και παιδιά, πάντως, φαίνεται να γνωρίζουν τους κινδύνους αφού σε ποσοστά 92% και 87% αντίστοιχα, δηλώνουν ότι πρέπει να τίθενται όρια στη χρήση του διαδικτύου. Παράλληλα, το 17% των παιδιών στην Ελλάδα θα ήθελαν οι γονείς τους να ασχολούνται περισσότερο με τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες ενώ ένα 70% των γονέων νοιώθει ότι δεν κάνει αρκετά πράγματα σε σχέση με το παιδί του και το διαδίκτυο.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι φετινές εκδηλώσεις εστιάζουν στη σύγκλιση των γενεών υπό το σύνθημα «Ανακαλύψτε τον ψηφιακό κόσμο μαζί, με ασφάλεια!». Η κεντρική εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Παιδείας και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου στην αίθουσα «Ζακλίν ντε Ρομιγί» του υπουργείου Παιδείας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς να γίνεις πλούσιος

Posted: 10 Feb 2012 11:17 AM PST


Gates, Jobs, Zuckerberg και τα άλλα παιδιά!

Βγάλε το πρώτο σου δισεκατομμύριο στη βιομηχανία της τεχνολογίας...



Όλοι τους είναι (ή ήταν) δισεκατομμυριούχοι. Ήξεραν τον τρόπο και τα κατάφεραν! Μάθε για τις έξυπνες ιδέες και την καινοτόμα σκέψη τους που τους έστειλε στην κορυφή...

Bill Gates: Microsoft

Προσωπική περιουσία: 53 δισ. δολάρια



Πώς ξεκίνησαν όλα: το «μικρόβιο» της τεχνολογίας το είχε από το γυμνάσιο ακόμα, κάνοντας «παπάδες» για την εποχή με τους φίλους του. Ήταν ωστόσο τον Ιανουάριο του 1975 όταν, σε συνεργασία με τον επί χρόνια κολλητό του Paul Allen, σκέφτηκαν να μπουν εμπορικά στον χώρο της τεχνολογίας, αρχικά ως προγραμματιστές. Τα πρώτα προτζεκτάκια τους πήγαν αρκετά καλά και ως το τέλος της χρονιάς είχαν βγάλει τα πρώτα τους 16.005 δολάρια. Γεγονός που τους επέτρεψε να ιδρύσουν τη Microsoft στις αρχές του 1976 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ξέρεις τώρα, τα Windows και τα σχετικά...

Steve Jobs: Apple

Προσωπική περιουσία: 5,5 δισ. δολάρια



Πώς ξεκίνησαν όλα: παρατάει το κολέγιο και πιάνει δουλειά στην Atari, ενώ το 1976 ιδρύει με τα φιλαράκια του Steve Wozniak και Ronal Wayne την Apple. Παίρνει τραπεζικό δάνειο 250.000 δολαρίων και λανσάρει στην αγορά τα πρώτα Apple home computers (Apple I και Apple II). Η καθοριστική χρονιά του ήταν το 1984 με το Macintosh, ωστόσο ο κολοσσός Apple όπως τον ξέρουμε σήμερα έπρεπε να περιμένει μέχρι το millennium και τα iMac και iPod του 2001 για να εκτοξευτεί σε ύψη δυσθεώρητα.

Larry Page και Sergey Brin: Google

Προσωπική περιουσία: 17,5 δισ. δολάρια (έκαστος)



Πώς ξεκίνησαν όλα: Το 1996, οι συνιδρυτές της Google, Brin και Page, έκαναν το διδακτορικό τους στο Stanford. Φοιτητάκια όντας, ήθελαν να αναπτύξουν μια παγκόσμια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και ο Page είχε μια θεωρία για έναν καλύτερο τρόπο χρήσης του internet. Κατέληξαν σε μια λύση, την PageRank, και το 1998 εγκατέλειψαν την ασφάλεια του Stanford και ίδρυσαν την Google, που λειτουργούσε τότε στο γκαράζ ενός φίλου τους! Έναν χρόνο αργότερα, τα δυο παιδιά-θαύματα ανακοίνωναν κεφάλαια 25 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Google παραμένει πάντα το δημοφιλέστερο «ψαχτήρι» του internet.

Mark Zuckerberg: Facebook

Προσωπική περιουσία: 4 δισ. δολάρια



Πώς ξεκίνησαν όλα: τον παρατάει η κοπέλα του και ο νεαρός φοιτητής του Harvard γίνεται σκνίπα και χρησιμοποιεί τα προγραμματιστικά του ταλέντα για να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα με χακεμένες φωτογραφίες των φοιτητριών της σχολής του, στην οποία θα μπορούσαν να βαθμολογούν τα φιλαράκια του την πιο καυτή σπουδάστρια του Harvard. Το Facemash γεννήθηκε, κατέβηκε άρον-άρον από τη διοίκηση του Harvard και το Facebook αντικατέστησε την πρώτη αυτή απόπειρα, αφού ο Zuckerberg αγόρασε το domain name από το Harvard για 200.000 δολάρια. Τα 500 εκατομμύρια χρήστες του Facebook και η αστρονομική σημερινή του κεφαλαιοποίηση έδειξαν ωστόσο ότι ήταν μια καλή αγορά για τον Zuckerberg...



delamagen.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Παιδιά 6 ετών παίζουν MuayThai για ένα κομμάτι ψωμί! Βίντεο

Posted: 10 Feb 2012 11:08 AM PST

Πόσο πνευματικά άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος πληρώνει για να δει παιδάκια έξι ετών να παίζουν MuayThai, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους και πόσο απελπισμένα μπορεί να είναι τα ίδια τα παιδιά;;; Δεν πρόκειται για σενάριο της...

φαντασίας αλλά για την σκληρή καθημερινότητα 30.000 παιδιών από την
Ταϋλάνδη που γίνονται μποξέρ πριν καλά-καλά κλείσουν τα έξι τους χρόνια,
για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειές τους.



Αγόρια και κορίτσια αδιαφορώντας για το αν θα σπάσουν τα κόκαλά τους ή
για το αν θα πάθουν ζημιά στον εγκέφαλο κατά την διάρκεια των αγώνων,
φορούν τα γάντια του μποξ και «ψυχαγωγούν» αρρωστημένους Βρετανούς,
Αμερικανούς και Γερμανούς τουρίστες που κάνουν ουρές για να δουν αυτό το
αποτροπιαστικό θέαμα.



Ο παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Todd Kellstein, έκανε ένα
ντοκιμαντέρ πρωταγωνίστριες του οποίου είναι δύο 8χρονες Buffalo Girls
(έτσι λένε τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιου είδους αγώνες).



«Μιλάμε για μικρά παιδιά που γρονθοκοπιούνται και κλωτσιούνται για λίγα
λεφτά… Οι τουρίστες βλέπουν τους αγώνες στο τέλος των οποίων δίνουν
λεφτά στους αθλητές…» αναφέρει στην εφημερίδα Sun και προσθέτει



«Πριν δω τον πρώτο μου αγώνα, δεν ήμουν προετοιμασμένος για την
βιαιότητα που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα σε αυτούς τους χώρους. Αυτά τα
παιδιά είναι σκληρά και καλά προπονημένα. Η δύναμη και η ακρίβεια στα
χτυπήματά τους είναι τρομαχτική ενώ μάχονται χωρίς καμία προστασία…»



Μάλιστα έχουν εκπαιδευτεί έτσι ώστε να μην δείχνουν έλεος και να
συνεχίζουν να χτυπούν ακόμα και όταν ο αντίπαλος έχει χάσει τις
αισθήσεις του!!!!!!!



Δείτε το βίντεο που πραγματικά θα σας σοκάρει…εδώ






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο Πουτιν δεν μασάει και τα βάζει με τους "ολιγάρχες"

Posted: 10 Feb 2012 11:00 AM PST

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρική αναμέτρηση του Μαρτίου, τόνισε πως σκοπεύει να αναγκάσει τους μονοπωλιακούς "ολιγάρχες" επιχειρηματίες να πληρώσουν για τις...

"ανέντιμες" ιδιωτικοποιήσεις των βασικών παραγωγικών μονάδων της χώρας
στη δεκαετία του '90, που τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν μία σημαντική
περιουσία. "Θα πρέπει να γυρίσουμε και αυτήν τη σελίδα", τόνισε ο ίδιος
κατά τη διάρκεια συνεδρίου με επιχειρηματίες, σύμφωνα με τον λόγο του
που δημοσιεύεται σε κυβερνητική ιστοσελίδα. "Πολλές μεταβλητές είναι
πιθανές, θα πρέπει να τις μελετήσουμε καλά με την κοινωνία, με τους
ειδικούς, αλλά κατά τρόπον ώστε η κοινωνία να μπορέσει να αποδεχθεί τις
προτάσεις που θα βάζουν τελεία στα προβλήματα της δεκαετίας του '90, των
ιδιωτικοποιήσεων, όλων εκείνων των-θα λέγαμε-ανέντιμων συναλλαγών",
δήλωσε.



"Αυτό θα μπορούσε να γίνει με την εφ' άπαξ πληρωμή, είτε με κάποιον
άλλον τρόπο, αλλά αυτό θα πρέπει να το μελετήσουμε από κοινού", πρόσθεσε
ο Πούτιν. Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, πολυάριθμες κρατικές επιχειρήσεις
δόθηκαν προς πώληση κάτω από αδιευκρίνιστες και αμφιλεγόμενες συνθήκες.
Οι επιχειρηματίες εκείνη την εποχή απέκτησαν, κυριολεκτικά αντί πινακίου
φακής, τις "ναυαρχίδες" της βιομηχανίας της χώρας, ιδίως στον
μεταλλευτικό και πετρελαϊκό τομέα. Είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν, ο
οποίος ανήλθε στην εξουσία το 2000 διαδεχόμενος τον Μπόρις Γέλτσιν,
υπαινίσσεται πως θα αναγκάσει τους επιχειρηματίες να πληρώσουν για τις
αμφιλεγόμενες ιδιωτικοποιήσεις.






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο Πουτιν δεν μασάει και τα βάζει με τους "ολιγάρχες"

Posted: 10 Feb 2012 10:59 AM PST

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρική αναμέτρηση του Μαρτίου, τόνισε πως σκοπεύει να αναγκάσει τους μονοπωλιακούς "ολιγάρχες" επιχειρηματίες να πληρώσουν για τις...

"ανέντιμες" ιδιωτικοποιήσεις των βασικών παραγωγικών μονάδων της χώρας
στη δεκαετία του '90, που τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν μία σημαντική
περιουσία. "Θα πρέπει να γυρίσουμε και αυτήν τη σελίδα", τόνισε ο ίδιος
κατά τη διάρκεια συνεδρίου με επιχειρηματίες, σύμφωνα με τον λόγο του
που δημοσιεύεται σε κυβερνητική ιστοσελίδα. "Πολλές μεταβλητές είναι
πιθανές, θα πρέπει να τις μελετήσουμε καλά με την κοινωνία, με τους
ειδικούς, αλλά κατά τρόπον ώστε η κοινωνία να μπορέσει να αποδεχθεί τις
προτάσεις που θα βάζουν τελεία στα προβλήματα της δεκαετίας του '90, των
ιδιωτικοποιήσεων, όλων εκείνων των-θα λέγαμε-ανέντιμων συναλλαγών",
δήλωσε.



"Αυτό θα μπορούσε να γίνει με την εφ' άπαξ πληρωμή, είτε με κάποιον
άλλον τρόπο, αλλά αυτό θα πρέπει να το μελετήσουμε από κοινού", πρόσθεσε
ο Πούτιν. Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, πολυάριθμες κρατικές επιχειρήσεις
δόθηκαν προς πώληση κάτω από αδιευκρίνιστες και αμφιλεγόμενες συνθήκες.
Οι επιχειρηματίες εκείνη την εποχή απέκτησαν, κυριολεκτικά αντί πινακίου
φακής, τις "ναυαρχίδες" της βιομηχανίας της χώρας, ιδίως στον
μεταλλευτικό και πετρελαϊκό τομέα. Είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν, ο
οποίος ανήλθε στην εξουσία το 2000 διαδεχόμενος τον Μπόρις Γέλτσιν,
υπαινίσσεται πως θα αναγκάσει τους επιχειρηματίες να πληρώσουν για τις
αμφιλεγόμενες ιδιωτικοποιήσεις.






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές