Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Posted: 11 Feb 2012 07:37 AM PST

H διάσημη Γαλλίδα τραγουδίστρια Imany, που κέρδισε το ελληνικό κοινό με τη μεγάλη επιτυχία «You Will Never Know», εμφανίζεται στη σκηνή του Gazarte. Η Imany , η οποία κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού, θα παρουσιάσει κομμάτια από το άλμπουμ της «Shape Of A Broken Heart», έναν soul-folk δίσκο από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.

Info: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210-3452277. Τιμές εισιτηρίων: από 25 έως 45 ευρώ. Ώρα έναρξης: 2...

Πάτησε κορυφή

Posted: 10 Feb 2012 01:01 PM PST

 

Πάτησε κορυφή
Επέστρεψε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός με ένα βαθμό αλλά και έναν αγώνα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό μετά το άνετο και γρήγορο 2-0 επί της ΑΕΚ.
Το στα χαρτιά ντέρμπι εξελίχθηκε σε περίπατο για τους πρωταθλητές που έκαναν και συντήρηση ενόψει του ματς με τη Ρούμπιν Καζάν.
Ο ολυμπιακός ξεκίνησε εκρηκτικά το ματς και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανιάτη στο 2' και άλλη μία με τον Μιραλάς στο 3΄, άνοιξε το σκορ στο 5' με κεφαλιά του Μέλμπεργκ.
Ο Μιραλάς απώλεσε άλ...

Πάτησε την σκανδάλη…

Posted: 10 Feb 2012 12:29 PM PST

Της Μιχαλούς

Αχ Αντωνάκη μου … Τι σου έμελλε να πάθεις «με την σκληρή  διαπραγμάτευση για το καινούργιο μας δάνειο!» Πως άντεξες τόση πίεση… Έφτυσες αίμα για να αποτρέψεις την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Και μας το έλεγες  « Το ζήτημα αυτό δεν είχε «κλείσει από μέρες», όπως διαδίδουν κάποιοι!!! Το έκλεισες όμως εσύ...Μπράβο!!!

Σε εκείνο δε που έγραψες μεγάλη επιτυχία είναι, που κατάφερες να ματαιώσεις την οριζόντια περικοπή των επικουρικών συντάξεων …«Επέμεινα» ε...

Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για τη μεταρρύθμιση του κράτους

Posted: 10 Feb 2012 11:49 AM PST

Τη συγκρότηση Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης το οποίο θα αναλάβει να υλοποιήσει τις αναδιαρθρώσεις των δημοσίων υπηρεσιών, αποδέχτηκε ομόφωνα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, που συντάχθηκε σε συνεργασία με Γάλλους εμπειρογνώμονες θα συγκροτηθεί Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο πρωθυπουργός και θα μετέχουν και τα εκάστοτε μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής.

«Η Διοικητική Με...

Παναγόπουλος: Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας

Posted: 10 Feb 2012 11:45 AM PST

Την άμεση παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας , υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος.

Κατά τη συνάντηση που είχε στη Γενεύη με τον γενικό διευθυντή του ILO Χουάν Σομαβια, κατά την οποία τον ενημέρωσε για τις περαιτέρω και ιδιαιτέρως επώδυνες απώλειες που δέχονται με το νέο μνημόνιο οι Έλληνες εργαζόμενοι, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ενημέρωσε τον κ. Somavia για τα μέτρα που επιβάλλονται στους Έλληνες εργαζόμενους μέσω του νέου μνημονίου, και αναφ...

Υπό διάλυση το ΛΑΟΣ

Posted: 10 Feb 2012 11:00 AM PST

Χάος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και την «γραμμή» που δίνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά της δανειακής σύμβασης.

Γεωργίου και Ροντούλης λένε «όχι», Βορίδης και Γεωργιάδης εμφανίζονται θετικοί και έτοιμοι να ψηφίσουν τα μέτρα της σύμβασης.

Διχασμένα εμφανίζονται και πολλά στελέχη του ΛΑΟΣ, με αφορμή την στάση που θα πρέπει να κρατήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις που είχαν αναλάβει κυβερνητικά πόστα παραιτήθηκαν μετά τη δήλωση τ...

Τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών ζητεί ο Σόιμπλε

Posted: 10 Feb 2012 10:51 AM PST

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε τη διασφάλιση της εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας και τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών, «ανεξάρτητα από την έκβαση των εκλογών».

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο γερμανικό δίκτυο RTL, πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται για κάτι υπερβολικό» και παρέπεμψε στα παραδείγματα της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, ενώ επανέλαβε πως η ψήφιση των μέτρων από την ελληνική Βουλή είναι προϋπόθεση για την έγκριση της βοήθειας. Οι χώρε...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ

Posted: 10 Feb 2012 10:47 AM PST

Συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού αναμένεται να πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση Σαμαρά να υπερψηφίσει το νέο Μνημόνιο.

Σε ανακοίνωση τους τονίζουν:

"Κόντρα στην υποτιθέμενη συμφωνία… Που ήδη κατήγγειλε ο ένας από τους συμβαλλόμενους! Συστρατευόμαστε εμείς τα στελέχη και οι φίλοι της ΔΑΚΕ… Σταθεροί στις πάγιες αντιμνημονιακές θέσεις μας! Διαισθανόμενοι ότι έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πολεμήσουμε τις δυνάμεις που θέλου...

Σάλος από τις δηλώσεις Σόιμπλε στον Πορτογάλο ομόλογό του

Posted: 10 Feb 2012 10:33 AM PST

Την πρόθεση και ετοιμότητα του Βερολίνου να προσαρμόσει το πρόγραμμα διάσωσης της Πορτογαλίας, αμέσως μόλις ληφθούν οι αποφάσεις για την Ελλάδα, εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε τετ α τετ που είχε με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Vitor Gaspar στο περιθώριο του Eurogroup και που δεν γνώριζαν και οι δύο ότι καταγράφονταν από κάμερα.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Ευρωπαίος αξιωματούχος και μάλιστα Γερμανός, που παραδέχεται πως υπάρχει περίπτωση «χαλάρωσης» γι...

Κατάληψη στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ. μέχρι τη Δευτέρα

Posted: 10 Feb 2012 10:24 AM PST

Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ. που έχουν προσωρήσει σε κατάληψη των γραφείων της Διοίκησης του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων: «Σήμερα, Παρασκευή 10/2/12, το Σωματείο Εργαζομένων ΚΑΤ, βρίσκεται σε διαδικασία κατάληψης των γραφείων της Διοίκησης λόγω της μη πληρωμής των δεδουλευμένων των μηνών Οκτωβρίου & Νοεμβρίου του 2011 και των δεδουλευμένων των συναδέλφων των ιδιωτικών συνεργείων.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ομόφωνα α...

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα το Σάββατο

Posted: 10 Feb 2012 10:22 AM PST

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το Σάββατο στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν :

- Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.

- Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ.

- Οι νοσοκομειακοί γιατροί

- Οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης.

- H Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία , με αποτέλεσμα να μείνουν δεμένα τα πλοία

- Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και το Σάββατο το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός.

- Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λ...

Τσιμέντο ο Παρνασσός!

Posted: 10 Feb 2012 10:20 AM PST

Όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό το ΥΠΕΚΑ, σε ένα άσχετο σχέδιο νόμου, όπως αυτό για την Ποινική Προστασία του Περιβάλλοντος, πέρασε και διάταξη που επί της ουσίας ακυρώνει την έννοια του Εθνικού Δρυμού στον Παρνασσό, με πρόσχημα και εδώ την ανάπτυξη και τη «σωτηρία» της χώρας…

Η διάταξη αφορά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, εγκατάσταση η οποία βρίσκεται εντός του πυρήνα του Εθνικού Δρυμού και, σύμφωνα με μια από τις παλαιότερες διατάξεις του περιβαλλοντικού μας δικαίου, απαγορεύο...

Το «ψάχνουν» από τώρα…

Posted: 10 Feb 2012 10:18 AM PST

Ένας ένας οι «κηπουροί» του Γιώργου δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τις εκλογές  – αν γίνουν τον Απρίλιο -,προκειμένου να δουν πού μπορεί να χωθούν ως υποψήφιοι. Μαθαίνουμε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου φλερτάρει με την ιδέα να είναι σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, ώστε αφ' ενός να χρησιμοποιηθεί η βουλευτική ασυλία, αν χρειαστεί, και αφ' ετέρου να εκλεγεί στα σίγουρα, γιατί σε οποιαδήποτε περιφέρεια το... φούμο είναι δεδομένο! Βέβαια, συνεργάτες του διαδίδουν ότι επιθυμεί να είναι υποψήφι...

Ξεκλήρισμα στον Τύπο η κατάργηση των ισολογισμών

Posted: 10 Feb 2012 10:09 AM PST

γράφει ο Τυπικός

Οι επιθυμίες της τρόικας, προσταγές, και πλέον είναι κάτι περισσότερο από ορατό το ενδεχόμενο να βάλουν λουκέτο δέκα ημερήσιες εφημερίδες, πολύ περισσότερες επαρχιακές και χιλιάδες εργαζόμενοι να οδηγηθούν στην ανεργία αν καταργηθεί η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών. Σύμφωνα με τον... μπούσουλα αιτημάτων που έχει στείλει η τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση η κατάργηση των ισολογισμών αποτελεί... «μνημονιακή υποχρέωση» και πρέπει να εφαρμοστεί. Το ζήτημα είναι ότι αν εφαρμοστεί ...

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

Posted: 10 Feb 2012 09:55 AM PST

Χωριά αποκλεισμένα και άλλα χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο. Αποκομμένα παραμένουν τα χωριά Καστανιάς Υπάτης, Πλάτανος – Μαρμαρά – Αργύρια – Γαρδίκι – Πουγκάκια – Κολοκυθιά και Κυριακοχώρι στη Φθιώτιδα, το δημοτικό διαμέρισμα Αετομηλίτσας στα Γιάννενα και έξι χωριά στον ορεινό όγκο του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα.


Χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο όλος ο δήμος Αργιθέας στην Καρδίτσα, ενώ βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ υπάρχουν και στα χωριά Νεοχώρι, Καλύβια Πεζούλα, Μορφοβούνι, Κρυονέρι και Πλακωτό, Μπελοκομίτης, Πέτ...

Συνθήματα εναντίον του βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Βαρδίκου

Posted: 10 Feb 2012 09:53 AM PST

Με συνθήματα διαμαρτύρονται οι πολίτες της Σάμου στο ενδεχόμενο να ψηφίσει ο βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Βαρδίκος το μνημόνιο 2 την Κυριακή το βράδυ.

Σημερα το πρωί έκπληκτοι οι κάτοικοι της Σάμου είδαν σε πολλά σημεία της πόλης γραμμένα συνθήματα κυρίως εναντίον του κ. Βαρδίκου.

Τα συνθήματα είχαν γραφτεί σε τοίχους των γραφείων της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, της Εφορίας Σάμου, του Δήμου Σάμου, στον εμπορικό δρόμο, στην περιοχή που βρίσκεται η Αντιπεριφέρεια Σάμου και σε πολλούς δρόμους της πόλης αλ...

10 πρώην Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ λένε ΟΧΙ στα μέτρα και «βλέπουν» Κουβέλη

Posted: 10 Feb 2012 09:44 AM PST

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ενδεικτική της ρευστότητας που επικρατεί είναι η ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου , η οποία υπογράφεται από 10 πρώην Δημάρχους.

Οι συγκεκριμένοι που προέρχονται στην συντριπτική πλειονότητα τους από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ φέρονται να στηρίζουν πλέον την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.

Με την επιστολή τους ζητούν από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού να ψηφίσουν ΟΧΙ στα νέ...

Τη θετική ψήφο των βουλευτών ζητά ο Π. Μπεγλίτης

Posted: 10 Feb 2012 09:43 AM PST

Την θετική ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή, ζήτησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, ωστόσο τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν του επιτρέπουν να αισιοδοξεί.

«Στις κρίσιμες ψηφοφορίες που ακολουθούν στην Βουλή, το συμφέρον της πατρίδας επιβάλλει την υπεύθυνη στάση όλων των βουλευτών και τη θετική τους ψήφο, ώστε η χώρα και οι Έλληνες να πορευτούν με ασφάλεια στην έξοδο από την κρίση και παράλληλα να διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη, με ...

Κινητοποίηση έξω από το γραφείο του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Posted: 10 Feb 2012 09:40 AM PST

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι πολίτες ζητούσαν την παραίτηση του κ. Βενιζέλου φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα κατά του μνημονίου και της τρόικας.

Στην περιοχή υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου οι διαδηλωτές να κρατηθούν σε απόσταση από το γραφείο του κ. Βενιζέλου.

Έχω αγώνα σήμερα!

Posted: 10 Feb 2012 09:32 AM PST

Μέσα στον πανικό της πολιτικής χιονοστιβάδας, οι δύο αντίπαλοι Ολυμπιακός και ΑΕΚ ψάχνουν τη δική τους απάντηση στο… βασανιστικό ποδοσφαιρικό ερώτημα της νίκης στο αποψινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» .

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει συνέχεια στις μεγάλες νίκες και μετά από εκείνη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, να κάμψει και την αντίσταση της ΑΕΚ, που με τη σειρά της θέλει να δείξει πως αντέχει και στα δύσκολα, παρά τα μεγάλα διοικητικά και οικονομικά της προβλήματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Και πώς να μην είναι...

Οι Anonymous απειλούν το Ισραήλ

Posted: 10 Feb 2012 09:10 AM PST

Το Ισραήλ φαίνεται πως βάζουν στο στόχαστρο οι Anonymous, καθώς με νέο μήνυμα τους προαναγγέλλουν επιθέσεις κατά του κράτους του Ισραήλ, μέσω βίντεο που ανάρτησε η οργάνωση στο YouTube.

Παράλληλα, το μήνυμα κάνει λόγο για «εγκλήματα του εβραϊκού κράτους που έχουν επί μακρόν παραβλεφθεί μέσω της κυρίαρχης αντίληψης που περνούν τα ΜΜΕ και της πολιτικής δωροδοκίας».

Επίσης, υπάρχει σαφής προειδοποίηση προς την ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει την «εκστρατεία του ψεύδους», ενώ διακηρύσσουν ότι δεν...

Του εκβιασμού το κάγκελο

Posted: 10 Feb 2012 08:55 AM PST

Τα λέει χρόνια ο Απόστολος Κακλαμάνης, αλλά κανείς δεν έχει ασχοληθεί επί της  ουσίας με τις καταγγελίες και  τις παραινέσεις του. Να που βγήκε  και ο Κώστας Τζαβάρας στην «Καθημερινή  της Κυριακής» και κατήγγειλε υπέρογκα χρηματικά ποσά που απαιτούνταν  για να εμφανιστεί ένας υποψήφιος  πολιτικός στην τηλεόραση όλα  τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, όπως αναφέρει, υπήρχαν και ταρίφες, που  μπορούσαν να κοστίσουν έως και  το παράλογο χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, καθώς η παρουσία ελεγκτικών δ...

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων την ερχόμενη Τρίτη

Posted: 10 Feb 2012 08:46 AM PST

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους , έντοκα γραμμάτια τρίμηνης διάρκειας, ύψους ενός δισ. ευρώ θα εκδώσει το Δημόσιο την ερχόμενη Τρίτη, στις 14 Φεβρουαρίου.

Στη δημοπρασία μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια. Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορούν να υποβληθούν μη ανταγωνιστικές προσφορές έως το 30% του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβληθούν επιπλέον συμπληρωματικές, μη ανταγωνιστικ...

ΚΑΙ μνημόνιο ΚΑΙ χρεοκοπία

Posted: 10 Feb 2012 08:45 AM PST

Βιώνουμε τα αδιέξοδα μιας λανθασμένης πολιτικής και μιας πεισματικής άρνησης να γίνει το γενναίο κούρεμα του ελληνικού χρέους, πριν μπει η χώρα στο μνημόνιο το 2010. Η ύφεση σήμερα υπερβαίνει το 20% και εκτινάσσει χρέος και ελλείμματα. Ο κ. Τόμσεν δήλωσε πριν από λίγες μέρες ότι το 2020 το χρέος θα είναι 150% του ΑΕΠ, όταν την περίοδο που μπήκαμε στο ΔΝΤ ήταν 120%.

Δεν επιθυμούμε την ασύντακτη χρεοκοπία της χώρας γιατί θα είναι κακή λύση για τη χώρα και τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα. Ένα τ...

Βουτιά στο Χρηματιστήριο

Posted: 10 Feb 2012 08:40 AM PST

Σημαντική πτώση σημείωσε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο, υποχωρώντας κάτω από τις 800 μονάδες.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών υποχώρησε κατά 3,23% στις 797,35 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 85 εκατ. ευρώ περίπου. Ενδοσυνεδριακά, η αγορά υποχωρούσε έως και 5,23%, καταγράφοντας κατώτερη τιμή στις 780,85 μονάδες. Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 4,62%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 17,18%. Ο δείκτη...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές