Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


H Ζέτα Μακρυπούλια και το λάθος μήκος μπλούζας

Posted: 01 Feb 2012 04:23 AM PST

H Ζέτα Μακρυπούλια και το λάθος μήκος μπλούζας

Χθες το βράδυ στο θέατρο Άλμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τερατώδη προβλήματα» και ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχωρίσαμε στο κοινό ήταν και ηθοποιός, μοντέλο και τηλεπαρουσίαστρια Ζέτα Μακρυπούλια. 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

The... Greek NBA'ers: No 9 ο Σκοτ Σκάιλς!

Posted: 01 Feb 2012 03:37 AM PST

The... Greek NBA'ers: No 9 ο Σκοτ Σκάιλς!

Το 3ponto.gr συνεχίζει την κάθοδο στο Top-10 των Αμερικανών παικτών που ήρθαν στη χώρα μας από το ΝΒΑ. Το 9 είναι ο Σκοτ Σκάιλς!

 

Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

Γιατί δεν μιλά ο Γκλέτσος

Posted: 01 Feb 2012 08:32 AM PST

Γιατί δεν μιλά ο Γκλέτσος

Πολύ σκληρός για να μιλήσει...

Με το φόβο της βεντέτας ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς στη Στυλίδα ύστερα από το χθεσινό φονικό ζει η τοπική κοινωνία. Ακόμα και ο συνήθως λαλίστατος δήμαρχος κ. Απόστολος Γκλέτσος αποφεύγει να πάρει θέση για το περιστατικό. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Σε πρεμιέρα θεάτρου πήγαν ή σε κηδεία;

Posted: 01 Feb 2012 06:50 AM PST

Σε πρεμιέρα θεάτρου πήγαν ή σε κηδεία;

Βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες των επωνύμων της σόουμπιζ αρχικά κανείς θα πίστευε ότι πήγαν σε κηδεία παρά σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Ωραίο το μαύρο αλλά τόση μαυρίλα πια; Ψυχοπλάκωμα θα έπιασε τους ηθοποιούς της παράστασης όταν θα αντίκρισαν το κοινό τους ντυμένο στα μαύρα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μάρκος Σεφερλής, το ζεύγος Κορινθίου-Αϊβάζη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Θα σε δω ξανά του χρόνου» ντυμένοι total black.

Ο Michael Fassbender μιλάει στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο!

Posted: 01 Feb 2012 08:47 AM PST

Ο Michael Fassbender  μιλάει στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο!

Με αφορμή την νέα κινηματογραφική ταινία «Shame» ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τον του Michael Fassbender, πρωταγωνιστή της ταινίας και μίλησαν γι' αυτήν.

Στο «Shame» υποδύεται έναν άντρα εθισμένο στο σεξ χωρίς αισθήματα και με μοναδική υπακοή στο ένστικτό του κυρίως το σαρκικό. Τι λέει ο ταλαντούχος ηθοποιός για τη νέα του ταινία; Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ελένη»

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα δώδεκα ζώδια

Posted: 01 Feb 2012 08:31 AM PST

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Φεβρουάριο.

 

Οδηγίες προς τους αναγνώστες:

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ' επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την ...ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Τα λουλούδια στην κυρία από μένα

Posted: 01 Feb 2012 04:58 AM PST

Τα λουλούδια στην κυρία από μένα

Ένα μήνα στο Λος Άντζελες πέρασε η Αγγελική Νικολούλη κοντά στον μονάκριβο γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Ο 23χρονος γιος της δημοσιογράφου ζει εδώ και κάποια χρόνια στην Αμερική. Ο φωτογραφικός φακός όμως «συνέλαβε» την Αγγελική Νικολούλη στην Κηφισιά να κάνει τις αγορές της την περιοχή των βορίων προαστίων. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή, η δημοσιογράφος δεν πτοήθηκε και έκανε την βόλτα της. Μάλιστα ένας πωλητής λουλουδιών της προσέφερε λευκές και κίτρινες μαργαρίτες.

Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ

Θαυμάστρια έριξε το Σάκη Ρουβά στα πατώματα

Posted: 01 Feb 2012 08:15 AM PST

Θαυμάστρια έριξε το Σάκη Ρουβά στα πατώματα

Ο μεγάλος θαυμασμός μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα μερικές φορές. Ο Σάκης Ρουβάς είναι γνωστό ότι έχει εκατομμύρια θαυμάστριες μια εκ...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Azealia Banks: Η νέα μούσα του Karl Lagerfeld;

Posted: 01 Feb 2012 08:00 AM PST

Azealia Banks: Η νέα μούσα του Karl Lagerfeld;

Θυμηθείτε το όνομά της γιατί θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Όσοι μέχρι τώρα δεν έχετε ιδέα ποια είναι η Azealia Banks, είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα βαρεθείτε να ακούτε γι' αυτή. Η πιτσιρίκα από το Harlem με την ομολογουμένως αλλόκοτη κουπ που ραπάρει, γράφει στίχους και... βρίζει θεωρείται το next best thing της παγκόσμιας μουσικής, καθώς με το πρώτο της single "212" κατάφερε να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας.

Και αν κάποιοι δύσπιστοι θεωρήσουν ότι είναι ακόμα ένα κοριτσάκι που θα κάνει 1-2 επιτυχίες και μετά θα εξαφανιστεί, σας έχουμε και καλύτερο: ο νέος της «κολλητός» δεν είναι άλλος από τον Karl Lagerfeld! Ο διάσημος σχεδιαστής διοργάνωσε πρόσφατα ένα μεγάλο πάρτυ και η Azealia ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τους διάσημους καλεσμένους του. Φυσικά ως ευχαριστώ ο Karl «φόρτωσε» με ρούχα της σειράς του το κορίτσι με τα γοργονέ μαλλιά , η οποία ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα φανταζόταν κάτι τέτοιο όταν τριγυρνούσε στους δρόμους του Harlem.

Και οι επιτυχίες για τη νεαρή ράπερ δε σταματούν εδώ. Μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι το video-clip του νέου της single "Liquorice" θα το σκηνοθετήσει ο Nicola Formicetti, o οποίος είναι ο στυλίστας της Lady Gaga! Kαθόλου άσχημα για κάποια που μέχρι χθες ήταν εντελώς άγνωστη. We'll be watching her...

Πλάκωσαν και οι μεταφυσικοί

Posted: 01 Feb 2012 07:45 AM PST

Πλάκωσαν και οι μεταφυσικοί

Και όσο η κρίση προχωράει πανευρωπαϊκά, τόσο αυξάνονται οι επισκέψεις σε αστρολόγους, που δείχνουν να είναι οι μόνοι που κάνουν χρυσές δουλειές είτε στα meda, είτε στα site. Και μέχρι εδώ καλά. Οι άνθρωποι επιχειρηματολογούν για την αξιοπιστία τους ή όχι και μένει στον καθένα μας αν θα πιστέψει στο που είναι ο Κρόνος του και που ο Άρης και πόσο τον επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής ή όχι. Η Πατέρα, η Παγιατάκη, η Μπήλιου, ανεβάζουν νούμερα με τις εμφανίσεις στις εκπομπές που συνεργάζονται. Οι guest εμφανίσεις του Πανοπουλου ή του Λεφάκη γίνονται θέμα για την AGB προς μελέτη και ανάλυση κοινών. Πιο σταρ από τους σταρ οι αστρολόγοι στις μέρες μας.

Υπάρχει μια ανάγκη όλων να δούμε πίσω από το παραπέτασμα του υλικού και του τώρα. Και είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε ότι μας βεβαιώνει πως δεν υπάρχει μόνο αυτό που αγκίζουμε ή βλέπουμε. Ας είναι και στοιχειά, δαιμόνια ή ξωτικά. Πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάξει ένα σαλονάκι σε φωτογραφία στο διαδίκτυο με τις ώρες. Κατακλύζεται το διαδίκτυο από αυτήν την φωτογραφία σε όλη την Ευρώπη.

Στις κουρτίνες του συμβατικού σε διακόσμηση σαλονιού, κρύβεται λέει μια σατανική μορφή που κοιτάξει στο δωμάτιο. Κοιτώ και εγώ. Με τις ώρες. Παρατηρώ πόσο καλογυαλισμένο είναι το τζάμι. Καλονοικοκυρά η κυρία του σπιτιού θα 'ναι! Και τι ωραίο αζουράκι στους καναπέδες! Α! Αυτή η λάμπα δεν είναι του γούστου μου! Σατανική μορφή εγώ δε βλέπω! Αντίθετα διακρίνω ακόμα και το γκαζόν που είναι φρεσκοκουρεμένο έξω από το τζάμι. Από κάτω η φωτογραφία επεξηγεί πως παγκοσμίως οι άνθρωποι χωρίζονται σε αυτούς που κοιτούν και βλέπουν τη μορφή και σε αυτούς που αδυνατούν να επικοινωνήσουν με το αδυνατούν. Έχουμε όλοι καταλάβει σε ποια κατηγορία ανήκω! Της αδυναμίας!

Το Facebook επίσης, κατακλύζεται και δεν μπορεί να μη το είδατε, με το βίντεο ενός ποδοσφαιριστή που τον πιάνει, λέει, δαίμονας αόρατος από το λαιμό και τον σέρνει μέσα στο γήπεδο. Άπειρα κλικ στο βίντεο. Κλικάρω και εγώ! Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή να κάνει κωλοτούμπες!

Προφανώς το μεταφυσικό δε το έχω! Καλύτερα για μένα η χειρότερα; Μπα; Από το να με πιάνει ο Παπαδήμος απ το λαιμό με νέες οφειλές και χαράτσια, προτιμώ τον δαίμονα. Θα κάνω δυο βέλτιστες και θα μα αφήσει ήσυχη στο κάτω κάτω. Ενώ ο άλλος; Καρυδωμένη με έχει!

Η Μαρία Χούκλη κερδίζει την πρωτιά στο νεανικό κοινό

Posted: 01 Feb 2012 07:15 AM PST

Η Μαρία Χούκλη κερδίζει την πρωτιά στο νεανικό κοινό

H συνεχής ανοδική πορεία του δελτίου του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη αποτελεί τη μεγάλη ανατροπή των τελευταίων δύο μηνών στην ζώνη των 20.00 στην ενημέρωση. Διαβάστε αναλυτικά στοιχεία από τους αριθμούς στους πίνακες της AGB.

Ο πρώτος μήνας του 2012 κλείνει, με το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 15-44. Η αυξητική πορεία στην τηλεθέαση του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 είναι συνεχής και εντυπωσιακή σε όλα τα κοινά την τελευταία διετία. Πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2012 στο κοινό 15-44 το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 έρχεται Πρώτο σε τηλεθέαση τόσο στο σύνολο της εβδομάδας (Δευτ-Κυρ), με ποσοστό 21,2% όσο και τις καθημερινές  (Δευτ-Παρ), με ποσοστό 21,1% .

Αναλυτικά οι επιδόσεις των Δελτίων Ειδήσεων, στο δυναμικό κοινό 15-44 για τον Ιανουάριο του 2012 είναι οι ακόλουθες:

 

Δευτέρα-Κυριακή:                         Δευτέρα-Παρασκευή:

 

ΑΝΤ1           21,2                                 21,1

MEGA           19,4                                 19,8

STAR            19                                    17,6
 

Σε σχέση με τις επιδόσεις που είχε τον Ιανουάριο του  2011 όπως φαίνεται και στο σχετικό γράφημα, το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, τον Ιανουάριο του 2012  εμφανίζεται να έχει σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση της τηλεθέασης του σε ποσοστό 52,5 %. Αν μάλιστα δούμε τις επιδόσεις αυτές συγκριτικά με το 2010,χρονιά κατά την οποία επαναπροσδιορίστηκε η στρατηγική των Ειδήσεων του ΑΝΤ1,  το συγκεκριμένο ποσοστό φτάνει το 133%. Με σταθερό στόχο την αξιοπιστία της είδησης και τον σεβασμό προς τον τηλεθεατή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σημαντικότερων γεγονότων και να αποτελεί την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού απέναντι στον ανταγωνισμό του μεγάλου καναλιού και του νεανικού δελτίου του STAR.

Ένας σκίουρος κάνει θαλάσσιο σκι

Posted: 01 Feb 2012 07:00 AM PST

Ένας σκίουρος κάνει θαλάσσιο σκι

Τολμάτε να την κοντράρετε;

Η Twiggy είναι ένας σκίουρος που αντί να ψάχνει στα δάση για κουκουνάρια, ασχολείται με θαλάσσια σπορ με εξειδίκευση στο σκι. Η μικρή σκιουρίνα βρέθηκε ορφανή μετά τον τυφώνα David και μεγάλωσε σαν κατοικίδιο από την οικογένεια Best. Ξεκινώντας σαν πλάκα, στην πισίνα του σπιτιού τους, τα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να εκπαιδεύσουν τη γλυκιά Twiggy η οποία από τότε φοράει τα πέδιλά της και σκίζει τα νερά με τη χάρη μίας δεινής αθλήτριας.

Απολαύστε το βίντεο!

«Πούτιν φύγε»

Posted: 01 Feb 2012 08:26 AM PST

«Πούτιν φύγε»

Μέλη του ρωσικού αντιπολιτευόμενου κινήματος Αλληλεγγύη ανήρτησαν σήμερα ένα τεράστιο πανό με την επιγραφή "Πούτιν φύγε!" σε μια πολυκατοικία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Κρεμλίνο, τρεις ημέρες πριν από μια μεγάλη πορεία στη Μόσχα κατά του καθεστώτος του ρώσου πρωθυπουργού.

 

Το κίτρινο πανό με επιφάνεια 140 τ.μ. δείχνει επίσης μια καρικατούρα του πρωθυπουργού Πούτιν "διαγραμμένη" με ένα μαύρο σταυρό. Αναρτήθηκε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα στη στέγη μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από το Κρεμλίνο, την έδρα της ρωσικής προεδρίας, πάνω σε μια προκυμαία του Μόσκοβα. Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Ποια είναι η ταυτότητα του Gossip Girl;

Posted: 01 Feb 2012 02:47 AM PST

Ποια είναι η ταυτότητα του Gossip Girl;

Όσοι δεν είδατε ακόμη το 100ο επεισόδιο της σειράς Gossip Girl μάλλον δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε!

Οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα της κοπέλας που ανακάτευε τις ζωές της παρέας όλο αυτό το διάστημα και δεν είναι άλλη από την Georgina Sparks. Σε μια από τις σκηνές του επεισοδίου βλέπουμε την πρώην φίλη της Serena να γράφει στον υπολογιστή της τα λόγια «XoXo Gossip Girl» και να κλείνει την οθόνη. Προσπάθησε μάλιστα να καταστρέψει το γάμο της Blair, ο οποίος απ' ότι φαίνεται έγινε κανονικά. Το ρόλο της Georgina υποδύεται η Michelle Trachenberg η οποία για ένα διάστημα είχε εξαφανιστεί από τα επεισόδια για να επιστρέψει βέβαια και να δημιουργήσει πανικό.

Αν έρθει ο Χλεμπ, έρχεται και η... Αναστασία (phs)

Posted: 01 Feb 2012 03:25 AM PST

Αν έρθει ο Χλεμπ, έρχεται και η... Αναστασία (phs)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αγωνιούν για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Χλεμπ, αγωνία όμως θα πρέπει να έχουν όλοι οι... άντρες αφού αν έρθει ο λευκορώσος σταρ, θα έρθει μαζί με τη γυναίκα του, την εντυπωσιακή Αναστασία Κονσέκοβα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο sportaction.gr

Ο Αρναούτογλου δίνει… αίμα! (Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στο G-North)

Posted: 01 Feb 2012 08:14 AM PST

Ο Αρναούτογλου δίνει… αίμα! (Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στο G-North)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 10 του μήνα στο δήμο Νεάπολης- Συκεών της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι το πρόσωπο που διαφημίζει αυτήν την «πράξη αγάπης» στην τηλεόραση και παροτρύνει, μέσω ενός σποτ, τον κόσμο να δωρίσει λίγο αίμα στους συνανθρώπους του. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε το video ΕΔΩ

Μια... ζωγραφιά ο Φαν Ντερ Βιλ

Posted: 01 Feb 2012 07:40 AM PST

Μια... ζωγραφιά ο Φαν Ντερ Βιλ

Ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Ο ακραίος αμυντικός του Άγιαξ, ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και θεωρείται δεδομένο πως σε λίγο καιρό θα αγωνίζεται σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης. Ο ίδιος πάντως, αλλού φαίνεται να έχει το μυαλό του. Και συγκεκριμένα, στα τατουάζ. Ο 24χρονος άσος τους τελευταίους μήνες διαρκώς... ζωγραφίζει το κορμί του, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα πάνω του. Λιοντάρια, αράχνες και διάφορα άλλα σχέδια κοσμούς τα μπράτσα, το στήθος και την πλάτη του Ολλανδού. Απ' ότι φαίνεται έχει βαλθεί να καλυφθεί ολόκληρος με τατού!

Λιαρέλης-Λιανός στο «Βράδυ» της Πέμπτης

Posted: 01 Feb 2012 08:06 AM PST

Λιαρέλης-Λιανός στο «Βράδυ» της Πέμπτης

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας υποδέχεται σ' ένα ακόμα ξεχωριστό "Βράδυ" με μοναδικές αποκαλύψεις, χιουμοριστικές δοκιμασίες και καυτές εξομολογήσεις που θα συζητηθούν.

Το Βράδυ της Πέμπτης ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης αποκαλύπτει τη συνταγή της μεγάλης επιτυχίας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Τι λέει για τη Μαρία Χούκλη και τι εξομολογείται για τη φιλία του με τον Γιώργο Παπαδάκη; Πώς πήρε την απόφαση να γίνει δημοσιογράφος; Με ουζομεζέδες και τον Πέτρο απέναντί του, ο Στρατής Λιαρέλης μας μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του και δίνει τον ορισμό του «καλού ανθρώπου»! Όσο για το τι τον ενώνει με το Πέτρο Κωστόπουλο, μια ιστορία απ' τα παλιά... θα βγει στο φως αυτό το "Βράδυ"!

Ακολουθεί ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, «Galileo», μας δίνει tips για τα όσα απίστευτα επιστημονικά πειράματα πρόκειται να δούμε! Ακόμα, γιατί ξεκίνησε για τον Χάρη Κωστόπουλο και βρέθηκε στο πλατό με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Γυρνώντας στην αρχή της καριέρας του, τι θυμάται από την εμπειρία του στο Fame Story και φτάνοντας στο σήμερα, τι είναι αυτό που τον «συνδέει» με τις γυναίκες του "Wipe Out"; Τι θα μοιραστεί με τον Πέτρο για την κόρη του και τη σύζυγό του; Παρουσιαστής και καλεσμένος τα «σπάνε» αυτό το "Βράδυ", σ' έναν αγώνα που κερδίζει ο πιο δυνατός! Θα το δείτε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στον ΑΝΤ1!

Παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και πριονίζουν στύλους της ΔΕΗ!

Posted: 01 Feb 2012 08:00 AM PST

Παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και πριονίζουν στύλους της ΔΕΗ!

Μία ανακοίνωση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την υπογραφή ομάδας ξυλοκόπων παντός καιρού (ΟΜ.ΞΥ.ΠΑ.ΚΑ).

 

Οι ξυλοκόποι αυτοί απειλούν με κόψιμο των ξύλινων στύλων της ΔΕΗ στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα! Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Τρέξε τρέξε μικρούλη

Posted: 01 Feb 2012 04:49 AM PST

Τρέξε τρέξε μικρούλη

Ο Γιώργος Μανίκας είναι φανατικός υποστηρικτής της γυμναστικής και της άθλησης και το αποδεικνύει με το γραμμωμένο του σώμα.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να κάνει τζόκινγκ έξω από το μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων. Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός και έδειχνε να απολαμβάνει την άθλησή του. Ντυμένος κατάλληλα έτρεξε για αρκετή ώρα ακούγοντας παράλληλα και την αγαπημένη του μουσική.

Πηγή φωτογραφίας: ΟΚ

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές