Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τι κοινό έχουν...

Posted: 25 Jan 2012 03:24 PM PST

Δυο φίλοι συζητούν ...















funfair





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Το νόημα της πραγματικής φιλίας μέσα από φωτογραφίες!

Posted: 25 Jan 2012 03:12 PM PST


Ένα πολύ όμορφο post κάνει το γύρο του διαδικτύου...


που φανερώνει το νόημα της πραγματικής φιλίας, μέσα από διάφορες τρυφερές φωτογραφίες...





Οι αληθινοί φίλοι είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές:

1



Θα σου προσφέρουν έναν ώμο για να ακουμπήσεις...

2



Ένας αληθινός φίλος μπορεί να μην έχει να σου δώσει χρήματα, αλλά πάντοτε θα σου προσφέρει αγάπη,

3



ανεξάρτητα από το μέγεθος,

4



το σχήμα,

5



το χρώμα,

6



το είδος,

7





ή την ηλικία...

8



Θα είναι εκεί να σε πάει μια... βόλτα,

10



... ή για να έρθει μαζί σου!

11



Θα έχει το νου του σ'εσένα,

12



Και δεν θα σε αφήσει να κάνεις κάποια βλακεία...

13



Θα σου δώσει... ώθηση!

14



Και θα είναι εκεί όταν δεν νιώθεις καλά...

15



Θα είναι τα μάτια σου όταν δεν βλέπεις,

16



και δεν θα σ'αφήσει ποτέ...

17



Θα είσαστε πραγματικά μαζί, στην αληθινή ζωή...

18



Και θα είναι δίπλα σου για πάντα...

20







Πηγή mediagate.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

- Πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη του ελέφαντα ???

Posted: 25 Jan 2012 03:04 PM PST

Ήταν ένα ζευγάρι στον ζωολογικό κήπο και πάνε στους ελέφαντες:



Ρωτά η Γεωργία τον ξεναγό:



- Πόσο διαρκεί η...

σεξουαλική πράξη του ελέφαντα;



- 40 λεπτά, λέει ο ξεναγός.

- Το ακούς Αντωνάκη; ρωτάει η Γεωργία τον άντρα της.



Και στα υπόλοιπα ζώα η γυναίκα κάνει την ίδια ερώτηση και ο ξεναγός απαντούσε συνέχεια, 2 ώρες, 1 ώρα, 3 ώρες.



Φτάνουν και στα ελάφια:

- Και πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη στα ελάφια;





- 20 δευτερόλεπτα, λέει ο ξεναγός.



- Το ακούς Γεωργία; λέει ο Αντωνάκης.



- Τα κέρατα τα βλέπεις, Αντωνάκη;

http://wwwaristofanis.blogspot.com/2012/01/blog-post_1475.html







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα σκυλιά κοιτούν τους ανθρώπους στα μάτια για να καταλάβουν τι θέλουν

Posted: 25 Jan 2012 02:53 PM PST

Τα σκυλιά διαθέτουν επικοινωνιακές δυνατότητες παρόμοιες με αυτές μικρών παιδιών. Παρακολουθούν προσεκτικά με το βλέμμα τους ανθρώπους για να…


καταλάβουν τι θέλουν από αυτά, ακριβώς όπως κάνει ένα παιδί ηλικίας δύο ετών.



Αυτά είναι τα συμπεράσματα νέας μελέτης, στην οποία οι επιστήμονες της ουγγρικής ακαδημίας επιστημών χρησιμοποίησαν τεχνολογία που παρακολουθεί την κίνηση των ματιών για να διαπιστώσουν τις ικανότητες των σκύλων.



Τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν μόνο τις λέξεις που τους λένε τα αφεντικά τους αλλά και την «πρόθεση επικοινωνίας» μαζί τους. Σύμφωνα με τον Τζεφ Τοπάλ, «τα σκυλιά και οι άνθρωποι διαθέτουν παρόμοιες δυνατότητες επικοινωνίας. Μάλιστα, τα σκυλιά έχουν τις ίδιες ικανότητες με αυτές μικρών παιδιών, από έξι μηνών έως δύο ετών», προσθέτει ο Ούγγρος ερευνητής. Τα σκυλιά παρακολουθούν προσεκτικά τα μάτια των ανθρώπων για να καταλάβουν τι εννοούμε και τι θέλουμε από αυτά. «Τα σκυλιά είναι ευαίσθητα στα σημάδια που δείχνουν τις προθέσεις μας», λέει ο Τοπάλ.



Η ομάδα του επιστήμονα μελέτησε τις αντιδράσεις των σκύλων με βίντεο που δείχνουν έναν άνθρωπο να λέει «γεια σου σκύλε» χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τόνους στη φωνή του. Τα σκυλιά διαβάζουν τα μάτια και καταλαβαίνουν τον ενθουσιασμό στην ανθρώπινη φωνή, όπως ακριβώς και τα μικρά παιδιά. Μπορούν επίσης να υποθέσουν τι σκέφτονται οι άνθρωποι.



Αυτό που δεν ξέρουν ακόμα οι επιστήμονες είναι αν τα σκυλιά χρησιμοποιούν τα ίδια τμήματα του εγκεφάλου με τα παιδιά για να επεξεργαστούν και να αναλύσουν τις οπτικές και λεκτικές πληροφορίες.



Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι τύπου σχέση κάνεις; Ασφαλή, υπερεμπλεκόμενη, απορριπτική ή φοβική;

Posted: 25 Jan 2012 02:43 PM PST


Η ψυχολόγος Ιωάννα Νικολάτου εξηγεί αυτά που μερικές φορές στη ζωή σου μοιάζουν ανεξήγητα και σε ταλαιπωρούν..

Από τη στιγμή της γέννησης (ερευνητές υποστηρίζουν ότι και κατά τη διάρκεια της ενδομήτριας ζωής) το άτομο έχει την ανάγκη δημιουργίας ενός δεσμού, στον οποίο να μπορεί να στηριχτεί και να του παρέχει ασφάλεια. Το βρέφος στρέφεται στη μητέρα-τροφό (αλλά και στα υπόλοιπα πρότυπα του άμεσου περιβάλλοντός του) ζητώντας την ικανοποίηση των αναγκών του. Σε αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξάρτηση από τα πρόσωπα αυτά. Αν εισπράξει τροφή, αγάπη και περιποίηση θα αισθανθεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη απέναντί τους. Αυτό είναι ένας ασφαλής δεσμός που βιώνει κανείς ήδη από τη βρεφική ηλικία. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν παραμελούνται οι ανάγκες του, το βρέφος εμφανίζει δυσπιστία και καχυποψία απέναντι στους άλλους.



Το είδος δεσμού, λοιπόν, που έχουμε αναπτύξει τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, επηρεάζει την επιλογή του συντρόφου μας και γενικότερα των ατόμων που μας περιβάλλουν στη μετέπειτα ζωή μας.



Οι τύποι δεσμού είναι τέσσερις σύμφωνα με τον ειδικό και επιστήμονα J.Bowlby:

1. Ο ασφαλής τύπος

2. Ο υπερεμπλεκόμενος τύπος

3. Ο απορριπτικός και

4. Ο φοβικός τύπος



O ασφαλής τύπος

Μία γυναίκα, η οποία από την παιδική της ηλικία έχει αναπτύξει έναν ασφαλή δεσμό με τους γονείς της, αισθάνεται και η ίδια ασφαλής στις σχέσεις της. Δημιουργεί σχέσεις, δεν τις αποφεύγει και δεν έχει ανάμεικτα ή αμφίθυμα συναισθήματα γι' αυτές (π.χ. τον θέλω ή δεν τον θέλω). Το πιθανότερο είναι να κάνει σχέση με ένα άλλο εξίσου ασφαλές άτομο και η σχέση τους να είναι μακροχρόνια. Βλέπει τον εαυτό της σαν ζεστό και προσηνές άτομο. Νιώθει άνετα να είναι κοντά σε έναν άνθρωπο και το απολαμβάνει. Επίσης, η γυναίκα αυτή έχει τις κατάλληλες κοινωνικές δεξιότητες και ζητά τον ίδιο βαθμό κοινωνικότητας και από το σύντροφό της. Δείχνει κατανόηση για τη συμπεριφορά του συντρόφου της, τον συγχωρεί με ευκολία ακόμη κι όταν δεν είναι ευχαριστημένη με τη σχέση ή όταν έχει κακή διάθεση.



Ο υπερεμπλεκόμενος τύπος


Προχωρώντας στον υπερεμπλεκόμενο τύπο, θα συναντήσουμε μία γυναίκα η οποία αισθάνεται ασφαλής και αυτή στη σχέση της. Δημιουργεί σχέσεις, δεν τις αποφεύγει, αλλά η διαφορά με τον πρώτο τύπο είναι ότι σε αυτή την περίπτωση έχει ανάμεικτα ή αμφίθυμα συναισθήματα γι' αυτές (π.χ. να μείνω μαζί του ή να τον χωρίσω?). Νιώθει έντονη επιθυμία να έρθει κοντά σε έναν άνθρωπο, προσπαθεί πάρα πολύ να φτιάξει μια σχέση και πιστεύει πως της αξίζει μία υγιής σχέση. Παρ' όλ' αυτά αγωνιά συνεχώς μην τυχόν ο σύντροφός της την αφήσει. Ψάχνει διαρκώς μέσα στη σχέση για τα σημάδια της επικείμενης εγκατάλειψης ή «προδοσίας». Πάσχει χρόνια από ζήλια. Οι σχέσεις της, αρχίζουν και τελειώνουν, ξαναρχίζουν και ξανατελειώνουν κ.ο.κ. Δυσκολεύεται να κρατήσει ένα σύντροφο για πολύ. Μία τέτοια γυναίκα αναζητά συνέχεια το έτερό της ήμισυ, το σωστό σύντροφο, μα, σαν να μην το βρίσκει ποτέ...



Ο απορριπτικός

Αντίθετα, στον απορριπτικό τύπο έχουμε μία γυναίκα η οποία είναι ανασφαλής, αποφεύγει τις σχέσεις αλλά όταν έχει μία τα συναισθήματά της γι' αυτήν δεν είναι διόλου αμφίθυμα. Η ανεξαρτησία έχει σημασία γι' αυτήν, στηρίζεται στον εαυτό της, είναι αυτάρκης σε βαθμό ίσως υπεροψίας. Δεν βασίζεται στους άλλους και άμα προκύψουν εντάσεις, πίεση και προβλήματα στις σχέσεις αποτραβιέται. Της αρέσει μεν το σεξ, αλλά τείνει να είναι ψυχρή και εσωστρεφής. Δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους και δείχνει πως μπαίνει και βγαίνει από μια σχέση σχεδόν σαν να μη συμβαίνει τίποτα ή πάντως με πολύ λιγότερη συναισθηματική αναστάτωση απ' ότι οι περισσότεροι άνθρωποι. Η φίλη μας αυτή, έχει αυτοπεποίθηση, είναι άτομο πετυχημένο και σταθερό. Ωστόσο, δεν έρχεται κοντά στους ανθρώπους, δεν είναι καν στόχος ζωής γι' αυτή. Είναι αμφίβολο εάν θα καταλάβαινε τι συμβαίνει, ακόμη κι αν με κάποιο τρόπο βρισκόταν στο δρόμο της μια έντονη συναισθηματική σχέση. Είναι η υπερόπτης, όμορφη μοιραία γυναίκα που πολλοί άνδρες θεωρούν ερωτεύσιμη και πολλοί ερωτεύονται ακαριαία. Ταυτόχρονα, είναι ο τύπος που κάνει πολλούς ευαίσθητους, ίσως και ασφαλείς άνδρες να νιώθουν πικρία και φθόνο και άρα να απομακρύνονται. Αντίθετα, ελκύει τους άνδρες που είναι ακριβώς σαν και αυτή... υπερόπτες και ψυχροί.



Ο φοβικός


Και μας μένει ο τελευταίος τύπος σύναψης δεσμού που είναι ο φοβικός. Η γυναίκα που έχει αναπτύξει αυτόν τον τύπο δεσμού πραγματικά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόσμους, μόνο που και οι δυο είναι οι χειρότεροι δυνατοί! Είναι ανασφαλής και αποφεύγει τις σχέσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό είναι και αμφίθυμη γι' αυτές όταν της προκύπτουν. Νιώθει αγωνία, άγχος, κατάθλιψη αλλά και εχθρότητα για τους άλλους. Τα συναισθήματα αυτά κατευθύνονται με ιδιαίτερη ένταση προς το άλλο φύλο. Σχεδόν απεγνωσμένα αποζητά την επιδοκιμασία των άλλων, την αναγνώριση, τη ζεστασιά . Θα ήθελε να έρθει κοντά τους. Ωστόσο, είναι βαθιά πεπεισμένη ότι κανείς δεν είναι σε θέσει να της δώσει όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα. Δεν πιστεύει ότι μπορεί όντως κάποιος να την πλησιάσει. Γι' αυτό αποφεύγει την εγγύτητα ή γενικά την οικειότητα στις σχέσεις. Η γυναίκα αυτή είναι ασταθής στις σχέσεις και έχει, χρόνια χαμηλή αυτοεκτίμηση. Το πιθανότερο είναι να απευθύνεται σε άντρες οι οποίοι, όπως και οι γονείς της, θα είναι κακοποιητικοί (συναισθηματικά ή και σωματικά) απέναντί της επιβεβαιώνοντάς της ότι δεν αξίζει την ευτυχία.



Αν λοιπόν διαβάζοντας αυτό το άρθρο αναγνωρίσατε ορισμένα χαρακτηριστικά του εαυτού σας σε κάποιο από τους τέσσερις τύπους δεσμού ψάξτε λίγο πιο πίσω, στα παιδικά σας χρόνια, την αιτία εμφάνισής τους.



Εάν νιώθετε ότι κάτι στις σχέσεις σας σας πιέζει συνεχώς ή δεν σας αφήνει να αισθανθείτε ευτυχισμένη μπορείτε να αναζητήσετε στήριξη από κάποιο ειδικό ψυχικής υγείας.





Πηγή tuned





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα 8 στάδια μιας σχέσης για έναν άντρα!

Posted: 25 Jan 2012 02:32 PM PST


Την γνωρίζεις, ενθουσιάζεσαι, την ερωτεύεσαι,
πέφτεις στα πατώματα, πέφτεις με τα μούτρα... μέχρι μια μέρα να καταλήξεις βουτηγμένος στη ρουτίνα και να αναρωτιέσαι "τι έχεις κάνει και τιμωρείσαι έτσι".

Και κάπως έτσι -από ότι έχεις παρατηρήσει στη ζωή σου, αλλά και στις ζωές των περισσότερων γύρω σου (ευτυχώς όχι όλων)- κάπως έτσι καταλήγουν οι σχέσεις. Αυτά τα 8 στάδια σας τα παρουσιάζουμε

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Άγχος! Τι να πεις... Πώς να το πεις... Ψέματα! Είναι φορές που αισθάνομαι σαν πωλητής που διαλαλώ την πραμάτεια μου και προσπαθώ να "πουλήσω" τον εαυτό μου. Και πάει το ψέμα (με την καλή έννοια) σύννεφο! Έτσι είναι όμως αυτά! Θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Και ας είναι λίγο άλλος, αυτός ο καλός μου εαυτός. Μην μου πεις πως δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο;

Διευκρίνιση: Δεν λέω ψέματα... Απλά ομορφαίνω την αλήθεια, ναι;



ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

Ουφ! Από ότι φαίνεται το πρώτο ραντεβού έπιασε! Και είμαστε μαζί. Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή. Αυτή η περίοδος της απόλυτης νιρβάνας έχει και το περισσότερο γούστο. Πατάμε και οι δύο στο ροζ συννεφάκι μας και πάμε για άλλες πολιτείες. Τι κι αν γύρω ο κόσμος καίγεται; Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, τυφλοί... Σεξ, αγκαλιές και φιλιά. Και καμία διαφωνία.



ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Και οι μάσκες πέφτουν κυρίες και κύριοι. Όσο περισσότερο σε έχω κοντά μου, τόσο πιο εύκολα μπορώ επιτέλους να αφεθώ. Να μην είμαι στην τσίτα όλη την ώρα. Σε νιώθω δικό μου άνθρωπο πια και δεν χρειάζεται να παριστάνω πως το σπίτι μου είναι πάντα στην εντέλεια - σαν loft από σειρά του Παπακαλιάτη! Είναι φορές που βαριέμαι τόοοοσο πολύ να πλύνω τα πιάτα αμέσως μετά το φαγητό! Ούτε πρέπει να σου λέω πως δεν με πειράζει καθόλου που θα βγούμε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ενώ δουλεύω στις 7. Τι γλυκιά που είναι αυτή η οικειότητα... σαν να σε ξέρω χρόνια! Χαλαρώωωωωνουμε σιγά σιγά και οι δυο. Και κάπου εδώ κάνουν την εμφάνισή τους και οι διαφωνίες.



ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Κι εδώ έρχεται η υπερβολή. Αυτή που μας διακρίνει σε ό, τι και να κάνουμε. Το παρακάνουμε στα ψώνια, το παρακάνουμε στο φαγητό, το παρακάνουμε και στη σχέση. Δηλαδή, γιατί να πρέπει να μου αποκαλύψεις πως πριν τα φτιάξουμε, δεν τρελαινόσουν να κάνεις χαλάουα τον Χειμώνα; Ή να ανακαλύψω ξαφνικά πως το σπουργιτάκι που έτρωγε πάντα τόσο λίγο, μεταμορφώνεται σε λιχούδα που την πέφτει στα σουβλάκια στις 12.00 το βράδυ; Αυτή η υπερβολική οικειότητα καταστρέφει όλη τη μαγεία του έρωτα. Και ξαφνικά σιγά σιγά γίνεσαι κι εσύ μέρος της ρουτίνας μας. Και κάπου εδώ ξεκινάνε οι καυγάδες.



ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΑΡΝΗΣΗ

Η πεζή πραγματικότητα δεν μπορεί να αρέσει σε κανέναν. Μια σπίθα χρειάζεται και εκεί που πίνουμε όμορφα και ωραία τον καφέ μας βρίσκεσαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Μεταξύ μας τώρα, δεν νομίζω πως σε πείραξε τόσο πολύ που σου είπα πως βαριέμαι να πάμε πάλι για φαγητό στους δικούς σου. Απλά ήρθε η ώρα της... ρήξης! Και έβγαλες εσύ όλα όσα κρατούσες μέσα σου κι είπα κι εγώ κουβέντες βαριές... Και κάπου εδώ οι καυγάδες γίνονται τρικούβερτοι και σχεδόν καθημερινοί. Για λεπτομέρειες...



ΕΚΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ

"Δεν αντέχω άλλο!" θα ακουστεί σαν ρυπή όπλου στον αέρα και όλα θα τελειώσουν. Αν μάλιστα βρεθεί και "καινούριο κοσκινάκι"... Μια νέα ανδρική παρουσία που θα αρχίσει τα... καλά του σταδίου "Πρώτο Ραντεβού", τότε ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος! Έτσι είναι. Ο νέος είναι ωραίος... Και κάπου εδώ αρχίζει το δράμα!



ΕΒΔΟΜΟ ΣΤΑΔΙΟ: Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

... μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς. Γιατί εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε. Εμείς μια ζωή θα αγαπιόμαστε! Δεν είναι ο κανόνας, αλλά συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν έχεις συνηθίσει τον άλλον δίπλα σου. Όταν δεν μπορείς χωρίς εκείνον στο κρεβάτι σου. Όταν η ρουτίνα που έγινε η αιτία χωρισμού γίνεται πλεονέκτημα που κανείς καινούριος δεν μπορεί να ξεπεράσει. Και ξανά μαζί λοιπόν. Ερωτευμένοι. Και οι υποσχέσεις βροχή! "Δεν θα σε ξαναπικράνω ποτέ" θα μου πεις... "Δεν θα σε θεωρήσω ποτέ ξανά δεδομένη"! θα σου απαντήσω. Μεγάλες κουβέντες... Και κάπου εδώ αρχίζει το έργο!



ΟΓΔΟΟ ΣΤΑΔΙΟ: Ο ΓΑΜΟΣ

Το στάδιο της επανασύνδεσης είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία. Το έχεις καταλάβει έτσι; Γιατί τα χρόνια παιρνούν και θέλεις να γίνεις μάνα. Γιατί κι εγώ βρήκα λιμάνι να αράξω και όλα τα κλισέ μια σχέσης που γίνεται πια επίσημη! Μέχρι να έρθει το παιδί. Πόσο όμορφο είναι να σε βλέπω να το κρατάς στην αγκαλιά σου (Νομίζω δηλαδή, δεν μου έχει τύχει)! Και ζήσαμε εμείς καλά, κι εκείνοι καλύτερα...





Πηγή tuned





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αλκοολικός βγάζει στο”σφυρί”την κόρη του για να βρει λεφτά για ποτό!

Posted: 25 Jan 2012 02:23 PM PST


Ο αλκοολισμός δεν είναι αστείο…





Οι άνθρωποι φτάνουν σε πολύ άσχημο σημείο τις περισσότερες φορές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να πίνουν.

Για έναν άνθρωπο στην Ινδία, το να ζητιανέψει στον δρόμο προφανώς δεν ήταν αρκετό γι 'αυτόν. Προσπάθησε να βγάλει σε δημοπρασία την έξι ετών κόρη του για να βγάλει τα χρήματα που χρειαζόταν για ποτό.

Ο Krishnaiah, 40 ετών, δεν μπόρεσε να αγοράσει ποτό αξίας 21 δολαρίων σε ένα κατάστημα στο Kadapa λόγω του ότι ήδη η λίστα με τα χρωστούμενα του ήταν μεγάλη.

Μόλις του απαγορεύτηκε να αγοράσει και σαφώς επειδή χρειαζόταν το αλκοόλ, ο εργάτης, γνωστός στην πόλη ως "μεθύστακας", πήγε σε μια κοντινή πόλη και έβγαλε την κόρη του σε δημοπρασία.

Η κόρη του δημοπρατήθηκε ανοιχτά, και ένας άνδρας, ο Mohd Bash, έφυγε με το φτωχό κορίτσι για μια εκπληκτική τιμή των 21 δολαρίων ή 1.000 ρουπίες.

Ο Bash, φοβήθηκε για το τι θα συμβεί εάν η αστυνομία το ανακαλύψει, παράτησε την κοπέλα και έφυγε.

Τι συνέβη στον Krishnaiah; Λοιπόν, η αστυνομία έφτασε και ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη. Η μοίρα του κοριτσιού δεν είναι γνωστή, αλλά με λίγη τύχη ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να υποστεί τέτοιες συνθήκες ξανά.







Πηγή ierosagon





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο αυνανισμός κάνει καλό...5 λόγοι που το αποδεικνύουν!

Posted: 25 Jan 2012 02:10 PM PST

Ο αυνανισμός, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού.




Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά.....





Στις μέρες μας, είναι επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, πως ο αυνανισμός αποτελεί μια πράξη εντελώς φυσιολογική και ακίνδυνη, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.







Η αυτοικανοποίηση, άλλωστε , βοηθάει στην ανακάλυψη της σεξουαλικότητας καθώς και στην ανακούφιση των σεξουαλικών μας αναγκών. Μάλιστα, ο αυτοερωτισμός, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πιο υγειές και απο το να βουρτσίζεις τα δόντια σου κάθε πρωί καθώς έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.















Πιο συγκεκριμένα:







1)Προλαμβάνει τον καρκίνο! Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία το 2003 απέδειξε πως οι άνδρες που εκσπερμάτωναν πάνω απο πέντε φορές την εβδομάδα είχαν κατά ένα τρίτο λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Η ασθένεια αυτή προκαλείται απο τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο ουρογεννητικό σύστημα των ανδρών. Έτσι με τη σεξουαλική επαφή ή την αυτοικανοποίηση, διώχνετε τις βλαβερές τοξίνες απο τον οργανισμό σας.















2)Σε κάνει πιο "σκληρό" ! Όσο μεγαλώνετε και τα χρόνια περνάνε είναι λογικό να ατονούν οι μύες ακόμα και στη συγκεκριμένη περιοχή. Το τακτικό σέξ, όμως ή ακόμα και ο αυνανισμός δουλεύουν συνέχεια τους μύες και έτσι προλαμβάνουν τη στυτική δυσλειτουργία ή την ακράτεια. Στόχος, σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να ικανοποιείστε οπωσδήποτε 3 με 5 φορές την εβδομάδα.







3)Σε βοηθάει να διαρκείς περισσότερο! Ο αυνανισμός σε βοηθάει να αποκτήσεις τον έλεγχο και να επιβραδύνεις την εκσπερμάτωσή σου. Οι ειδικοί ισχυρίζονται, πως οι περισσότεροι άνδρες, αν εξασκηθούν μόνοι τους σπίτι, μπορούν να αυξήσουν και στο διπλάσιο, το χρόνο που χρειάζονται για να τελειώσουν. Έτσί, η αυτοικανοποίηση βοηθάει και στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής.







4)Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα! Καλά διαβάσατε! Η εκσπερμάτωση αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό. Η κορτιζόλη είναι μια πολύ σημαντική ορμόνη που καταστρέφει τις ορμόνες του στρές και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Συνεπώς, ο αυνανισμός, οφελεί σε μεγάλο βαθμό την υγεία σας.







5)Ενισχύει τη διάθεση! Με την αυτοικανοποίηση, απελευθερώνονται πολλές νευροχημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η οξυτοκίνη που σου ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεση. Σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.







ΠΗΓΗ: http://porniro.blogspot.com/


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς να πείσετε τον εγκέφαλό σας πώς έχετε ένα τρίτο χέρι!

Posted: 25 Jan 2012 01:58 PM PST


Παρά τις εξελίξεις στην ιατρική, η αλήθεια είναι πως οι επιστήμονες δεν έχουν καταλάβει ακόμα εξ' ολοκλήρου τον τρόπο με τον οποίο.
.. λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. ό,τι φαίνεται, όμως, είναι σχετικά εύκολο να τον μπερδέψεις όσον αφορά στη θεώρηση του εαυτού - και, συγκεκριμένα, να πειστεί πως διαθέτετε ένα τρίτο χέρι...


Να τονίσουμε πως εδώ δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό τρικ, αλλά σε μια κανονική επιστημονική μελέτη στο Karolinska Institutet Medical University της Στοκχόλμης.

Ο άνθρωπος που συμμετείχε στο πείραμα είχε και τα δύο χέρια του πάνω σε ένα τραπέζι. Οι ερευνητές τοποθέτησαν ένα πολύ ρεαλιστικό προσθετικό χέρι δίπλα στο δεξί του χέρι, έτσι ώστε ο συμμετέχοντας να μπορεί να δει και τα τρία χέρια ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, ο ερευνητής άγγιξε ταυτόχρονα το δεξί χέρι και το ψεύτικο χέρι, στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό που συνέβη στον εγκέφαλο του συμμετέχοντα είναι μια σύγχυση σχετικά με το ποιό από τα δύο δεξιά χέρια είναι αυτό που ανήκει στο σώμα. Αυτό που θα περίμενε κανείς είναι να καταλήξει σε ένα από τα δύο, στο πραγματικό. Όμως, προς έκπληξη των ερευνητών, ο εγκέφαλος θεώρησε πως και τα δύο χέρια ανήκουν στο σώμα, και όλοι οι συμμετέχοντες ένιωσαν πως διαθέτουν τρία χέρια.

Όταν οι ερευνητές απείλησαν τόσο το πραγματικό όσο και το ψεύτικο χέρι με ένα μαχαίρι, καταγράφηκε η ίδια αντίδραση άγχους και στις δύο περιπτώσεις.

Μπορεί το πείραμα αυτό να φαίνεται πως απλά έχει πλάκα, όμως αν κατανοηθεί σωστά ο μηχανισμός πίσω από αυτό, οι επιστήμονες θα μπορούσαν να βοηθήσουν ανθρώπους με μερική παράλυση, έτσι ώστε να θεωρήσουν ένα προσθετικό μέλος ως τμήμα του σώματός τους.


himaira



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι «σούπερ 7» τροφές για καλή διατροφή και υγεία

Posted: 25 Jan 2012 02:18 PM PST


Μία διατροφική «στρατηγική» που θα δώσει δύναμη, θα προσφέρει οφέλη σε κάθε μπουκιά και θα χαρίσει διατροφική αξία στο … φαγητό που καταναλώνουμε. Απλά
εστιάστε στις «σούπερ 7» τροφές που προτείνονται. Λίγες θερμίδες, λίγη ζάχαρη ή αλάτι, φυτικές ίνες, θρεπτικά συστατικά και φωτοχημικά, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν τόσο ξεχωριστές.


Αβοκάντο
Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά που βοηθούν κατά των καρδιαγγειακών παθήσεων, του καρκίνου και των εκφυλιστικών νόσων του ματιού.

Φασόλια
Η κατανάλωσή τους συμβάλλει στην έκκριση της ορμόνης λεπτίνης που περιορίζει την πείνα, ενώ τα φασόλια περιέχουν επίσης έναν εξαιρετικό συνδυασμό βιταμίνης Β, ασβέστιου και φυλλικού οξέως. Όλα αυτά βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου, των κυττάρων και του δέρματος αλλά και στη μείωση της πίεσης και του κινδύνου εγκεφαλικού.

Μύρτιλλα
Γευστικά, γλυκά και πλούσια σε φωτοχημικά, φλαβονοειδή και φυτικές ίνες που αποτελούν ασπίδα κατά του καρκίνου, του διαβήτη, καρδιαγγειακών παθήσεων, έλκους του στομάχου και υψηλής πίεσης.

Σταυρανθή λαχανικά
Δηλαδή μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών, κουνουπίδι, λάχανο, λαχανίδα, κ.α. Έχουν την ικανότητα να αναστέλλουν την ανάπτυξη ορισμένων ειδών καρκινικών κυττάρων και περιορίζουν την ανάπτυξη ελεύθερων ριζών.

Σπανάκι
Ο Ποπάι κάτι ήξερε! Σημαντική πηγή βιταμινών (A, B2, B6, C, K και E), πρωτεϊνών, ινών, λιπαρών ωμέγα-3. Με άλλα λόγια… μία θρεπτική βόμβα!

Άγριος σολωμός
Πλούσια πηγή πρωτεΐνης, βιταμίνης D, σελήνιου, B2, B3, B6, B12, B3 και καλών λιπαρών ωμέγα-3. Η κατανάλωσή του βοηθά κατά του καρκίνου, των καρδιαγγειακών προβλημάτων, της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, της κατάθλιψης και της γνωστικής κατάρρευσης.

Καρύδια
Δεν χρειάζεται να τρώτε πολλά. Μερικά την ημέρα θα σας δώσουν μία καλή δόση ωμέγα-3 λιπαρών, α-λινολεϊκού οξέως, μελατονίνης, μαγνήσιου και της δυσεύρετης γ-τοκοφερόλης, μορφής της βιταμίνης Ε που προστατεύει την καρδιά. Τα καρύδια βοηθούν επίσης στην προστασία του εγκεφάλου και στον περιορισμό του κινδύνου εμφάνισης Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.




himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

6χρονη τρώει για… έξι ανθρώπους! (video)

Posted: 25 Jan 2012 01:41 PM PST


Η όρεξή της μοιάζει ακόρεστη και όταν δεν της δίνουν φαγητό..
. κλαίει μέχρι αποπληξίας, κυλιέται στο πάτωμα και τρώει λάσπη.

Με ύψος μόλις… ένα μέτρο και βάρος 91 κιλά, η 6χρονη Σουμάν Χατούν από την Ινδία είναι ίσως το παχύτερο κορίτσι στον κόσμο και ζυγίζει όσο πέντε παιδιά της ηλικίας της.


Για να την ταΐζουν, οι γονείς της που είναι φτωχοί αγρότες αναγκάζονται να αφήνουν τα άλλα τέσσερα παιδιά τους να πεινάνε!
Η Σουμάν καταβροχθίζει δύο γιγαντιαίο πιάτα ρύζι, δύο βαθιά πιάτα με τηγανητό ψάρι, δύο τηγανητά αυγά και μερικές ομελέτες – και αυτά για μεσημεριανό, μετά από δύο πρωινά γεύματα, με μπισκότα, μπανάνες, ρύζι και αυγά.

Η μητέρα της Μπέλι Μπίμπι δεν είναι σίγουρη ακριβώς πόσο τρώει η κόρη της γιατί αμέσως μετά το μεσημεριανό πηγαίνει ασθμαίνοντας στους γείτονες και ζητιανεύει κι άλλο φαγητό.
«Πεινάει συνέχεια και το μόνο που κάνει είναι να κλαίει. Δεν μου αρέσει να βλέπω την κόρη μου τόσο λυπημένη και για αυτό την ταΐζω. Τι θα έπρεπε να κάνω;», λέει η 32χρονη.

Ο πατέρας της Σουμάν, Τζαλάλ κερδίζει μόλις 14,5 ευρώ την εβδομάδα ως αγρότης, τα οποία ξοδεύει σχεδόν εξ ολοκλήρου για σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την απληστία της 6χρονης, αφήνοντας συχνά την υπόλοιπη οικογένεια πεινασμένη.

«Το γάλα είναι ακριβό στην Ινδία και δεν μπορούσα να της αγοράζω όσο ήθελε όταν ήταν μικρή. Η μοναδική μου επιλογή ήταν να της δίνω λιωμένους σπόρους με την ελπίδα να χορτάσει. Ίσως φταίω εγώ γιατί έως δύο ετών ζύγιζε μόλις 24 κιλά.», εξηγεί.
Σε μία εβδομάδα, η Σουμάν χλαπακιάζει την εκπληκτική ποσότητα των 14 κιλών ρύζι, οκτώ κιλών πατάτες, οκτώ κιλών ψάρι και περίπου 180 μπανάνες, καθώς και τα αγαπημένα της γλυκά και πίτες με κρέμα.

Το ανησυχητικά παχύσαρκο παιδί καταναλώνει αρκετό φαγητό για να θρέψει μια μέση οικογένεια τεσσάρων ατόμων και πάλι παραπονιέται στους απελπισμένους γονείς του ότι το ξελιγώνουν της πείνας. Δεν αθλείται καθόλου και, όταν περπατήσει για περισσότερο από ένα λεπτό εξαντλείται και καταρρέει στο πάτωμα κάθιδρη. Περνάει ολόκληρη την ημέρα μπροστά στην τηλεόραση ή παρακολουθώντας την 13χρονη αδερφή της που έχει το μισό της βάρος να παίζει στην παιδική χαρά
«Έχω προσπαθήσει τα πάντα για να ελέγξω την όρεξη της Σουμάν, αλλά κλαίει τόσο πολύ που δεν έχω άλλη επιλογή παρά να υποκύπτω στις απαιτήσεις της. Προσπάθησαν να είμαι αυστηρή, αλλά χτυπιέται στο πάτωμα, την ανοίγει η μύτη από το κλάμα και τρώει λάσπη.», λέει η μητέρα της.

Ο οικογενειακός γιατρός της οικογένειας ο οποίος παρακολουθεί την Σουμάν από τότε που γεννήθηκε, επισημαίνει ότι είναι ώρα πι γονείς να πάρουν το θέμα πραγματικά σοβαρά. «Αν συνεχίσει να τρώει με αυτούς τους ρυθμούς κινδυνεύει πολύ σύντομα να πάθει καρδιακή προσβολή», τονίζει.

Η ημερήσια «δίαιτα» της Σουμάν
Πρωινό αρ. 1 στις 7.00 π. μ. : 20 μπισκότα και 12 μπανάνες
Πρωινό αρ. 2 στις 9.30 π. μ. : δύο πιάτα ρύζι και πέντε αυγά
Δεκατιανό: 15 μπισκότα, 1-2 πακέτα πατατάκια (ή όποιο άλλο σνακ υπάρχει) και 10 μπανάνες
Μεσημεριανό στις 12 μ. μ. : 2 πιάτα ρύζι, 2 βαθιά πιάτα κάρυ με ψάρι και πατάτες, 2 ομελέτες και τουρσί
Απογευματινό: 10 γλυκά, 15 μπισκότα, 10 μπανάνες, 2 πακέτα πατατάκια
Βραδινό: 2 πιάτα ρύζι, 2 βαθιά πιάτα κάρυ με ψάρι και πατάτες και τσάτνεϊ ντομάτας.







himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Grace Murray Hopper(1906-1992) : Η γυναίκα …..Steve Jobs, που έφερε την επανάσταση στους υπολογιστές!

Posted: 25 Jan 2012 01:31 PM PST


Η διορατικότητα, μαχητικότητα και εξυπνάδα μιας γυναίκας, της Grace Murray Hopper, έμμελαν να ξεκινήσουν μια νέα εποχή στη βιομηχανία των υπολογιστών.


Υπήρξε μία από τις πρώτες προγραμματίστριες του πρώτου μεγάλης κλίμακας, αυτόματου ψηφιακού υπολογιστή, του Harvard Mark I, και δημιουργός του πρώτου μεταγλωττιστή υπολογιστών.


Από πατέρα ασφαλιστή και μητέρα λάτρη των μαθηματικών, από μικρή ηλικία της άρεσε να συναρμολογεί αντικείμενα, όταν τα κορίτσια της ηλικίας της έπαιζαν με κούκλες. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα, έδειχνε πως δεν της ταίριαζαν οι παραδοσιακοί ρόλοι των γυναικών.

Και το απέδειξε ακράδαντα, παίρνοντας πτυχίο στα μαθηματικά και τη φυσική και κάνοντας με επιτυχία μεταπτυχιακό και διδακτορικό στα μαθηματικά από το Yale το 1930 και το 1934.

Δούλεψε στο Vassar, ως επίκουρη καθηγήτρια από το 1933 ως το 1943, διδάσκοντας, τι άλλο, τη μεγάλη της αγάπη, τα μαθηματικά.

Με το ξεκίνημα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, και ενώ οι περισσότερες γυναίκες περίμεναν να επιστρέψουν από τη φρίκη του, οι σύζυγοι, τα αδέρφια και οι πατεράδες τους, εκείνη κατατάχθηκε στο ναυτικό.

Με την τόλμη και το θάρρος κανονικού άνδρα, κατάφερε να γίνει υπολοχαγός καθώς και η πρώτη προγραμματίστρια γυναίκα στο ναυτικό.

Εργάσθηκε πάνων στον υπολογιστή-μηχανολογικό θαύμα της εποχής, τον MarkI. Το θαύμα αυτό της σύγχρονης επιστήμης μπορούσε να αποθηκεύσει 72 λέξεις και να εκτελέσει τρεις εντολές κάθε δευτερόλεπτο .

Είναι η δημιουργός του όρου "bug" που χρησιμοποιούμε όταν οι υπολογιστές αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
Όλα έγιναν όταν ένας μικρός σκώρος κόλλησε μέσα στον υπολογιστή στον οποίο δούλευε και έβγαλε νεκρό από μέσα του.

Εργάσθηκε παράλληλα και στον ιδιωτικό τομέα και σε μία δύσκολη για τους υπολογιστές περίοδο, μιας και δεν υπήρχαν ακόμη γλώσσες προγραμματισμού. Η Hopper είχε το μυαλό να δημιουργήσει καινούργιες γλώσσες , με πρώτη αυτή της COBOL.

Ίσως η πιο γνωστή συμβολή της στην τεχνολογία των υπολογιστών ήταν η εφεύρεση του "μεταγλωττιστή , του ενδιάμεσου δηλαδή προγράμματος που μεταφράζει τις οδηγίες από αγγλική γλώσσα σε μια γλώσσα που κατανοεί ο υπολογιστής .

Και σαν να μην της έφθαναν οι επιτυχίες στον εμπορικό τομέα, το 1983 προάχθηκε σε αρχιπλοίαρχο και της δόθηκε και ο βαθμός του υποναυάρχου, σε ηλικία 80 ετών.

Οι τιμητικές διακρίσεις που πήρε πολλές, μεταξύ των οποίων και αυτό του «άντρα της χρονιάς» , που έδωσε για πρώτη φορά τότε το Data Processing Management Association.

Ανήσυχο πνεύμα που δεν το έβαζε κάτω ποτέ, και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ένιωθε μέσα της νέα και προέτρεπε τους μικρότερους να παλεύουν για καινοτόμες ιδέες και να μην φοβούνται την αλλαγή ρισκάροντας τα πάντα.







himaira
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τεχνητά δέντρα θα καθαρίζουν την ατμόσφαιρα..

Posted: 25 Jan 2012 01:22 PM PST

Θα απορροφούν το CO2

Ένα είδος πλαστικού ανέπτυξαν οι επιστήμονες, το οποίο μπορεί να απορροφά μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Στο μέλλον, το νέο υλικό θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για τεχνητά δέντρα που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα



Η ομάδα του νομπελίστα Αμερικανού χημικού ο Τζορτζ Όλα, στην τελευταία του δημοσίευση στο Journal of the American Chemical Society, παρουσιάζει ένα πορώδες, απορροφητικό πλαστικό που βασίζεται στο πολυμερές PEI.

To PEI, ή πολυαιθεριμίδιο, είναι ένα οργανικό πολυμερές με μέτρια ικανότητα απορρόφησης του CO2. Η απορροφητικότητά του αυξήθηκε με ειδική χημική κατεργασία, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν ίνες υαλοβάμβακα, προκειμένου να γίνει το υλικό πορώδες και να αυξηθεί η ελεύθερη επιφάνειά του. Τα πειράματα έδειξαν ότι ένα γραμμάριο του νέου υλικού απορροφά από τον υγρό αέρα έως και 1,72 nanomole διοξειδίου του άνθρακα, περισσότερο από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Στο απώτερο μέλλον, όπως εκτιμούν οι επιστήμονες υλικά σαν κι αυτό θα μπορούσαν να λύσουν το ενεργειακό πρόβλημα της ανθρωπότητας: το απορροφημένο διοξείδιο του άνθρακα θα συνδυάζεται με υδρογόνο από το νερό των ωκεανών και θα δίνει τελικά καύσιμο μεθάνιο.




himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Την πήραν «σηκωτή» από το club

Posted: 25 Jan 2012 01:11 PM PST

Κυριολεκτικά σε απόγνωση η Layla Flaherty

Άρχισε το βράδυ της σε μια ας πούμε λίγο πιο κόσμια κατάσταση και το τελείωσε σε άθλια. Ο λόγος για την Layla Flaherty που μάλλον βάλθηκε να δικαιολογήσει απόλυτα τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Desperate Scousewives», αποδεικνύοντας ότι είναι όντως σε απόγνωση.



Εθεάθη λοιπόν να μπαίνει «κυρία» σε club του Λονδίνου και να βγαίνει στα χέρια ενός άντρα μισοκοιμισμένη, ενώ νωρίτερα λέγεται ότι είχε χάσει και τα παπούτσια της μέσα στο μαγαζί. Αφού λοιπόν βγήκε και την φύσηξε λίγος κρύος αέρας και βρήκε την αρχική της διάθεση, είπε να το διασκεδάσει λίγο ακόμα επιδιδόμενη σε χορευτικές φιγούρες σε πεζοδρόμια του Λονδίνου.











himaira

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

«Δεν μου επιτρέπουν την είσοδο στα club επειδή ντύνομαι φτηνιάρικα»

Posted: 25 Jan 2012 01:02 PM PST

Το… μαρτύριο μιας 28χρονης γυναίκας στην Αγγλία


Με σώμα που θα ζήλευαν αρκετές μητέρες τεσσάρων παιδιών (όπως πιστεύει η ίδια…) και σε ηλικία μόλις 28 χρονών, αυτή η οργισμένη γυναίκα πίστευε ότι δεν θα έτρωγε ποτέ… «πόρτα» σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.


Η 28χρονη Λίζα Γούντμαν ζει ένα μαρτύριο στη πόλη της, καθώς της έχει απαγορευθεί η είσοδος σε οποιοδήποτε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με τη δικαιολογία ότι είναι αρκετά μεγάλη για να φοράει «φτηνιάρικα ρούχα».

Η οργισμένη μητέρα δεν μπορεί πλέον να διασκεδάζει σε τρία μαγαζιά του Γουόρτσεστερ, αφού η κοντή φούστα, οι μακριές μπότες και τα «αποκαλυπτικά» μπλουζάκια της δεν θεωρούνται «κυριλέ», σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Η ίδια δηλώνει: «Πού είναι το πρόβλημα μ' αυτά που φοράω; Δεν βλάπτω κανέναν. Τα ρούχα καλύπτουν το σώμα μου και εγώ απλώς θέλω να περάσω καλά. Στις παμπ δεν είχα ποτέ πρόβλημα, γιατί λοιπόν προκαλώ μόνο στα νυχτερινά κέντρα; Υπάρχουν κορίτσια σε ηλικία 20 χρονών, των οποίων η ενδυμασία είναι εμφανώς πιο προκλητική», ξεσπάει η 28χρονη.

«Όταν ρώτησα τους ψευτοπαλληκαράδες στην είσοδο των μαγαζιών γιατί εγώ και η αδελφή μου δεν μπορούμε να περάσουμε μέσα, εκείνοι μας απάντησαν «Είστε αρκετά μεγάλη για να φοράτε φτηνιάρικα ρούχα». Είναι αδιανόητο!», συνεχίζει.

«Θέλω να βγαίνω έξω και να δείχνω αρκετά σέξι. Πέρυσι, αφού χώρισα με το σύντροφό μου, ήμουν τόσο αναστατωμένη που έκανα πλαστική στήθους και γυμναζόμουν συνεχώς για να αποκτήσω το σώμα που είχα πριν από τις τέσσερις γέννες. Τα ρούχα μου δεν κοστίζουν πάνω από 50 λίρες, αλλά σε συνδυασμό με τη κομψή εμφάνισή μου, δείχνουν εντυπωσιακά».

«Ένας πορτιέρης δεν με άφησε να μπω μέσα και μετά με κορόιδευε μπροστά σε όλο τον κόσμο και με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Είμαι 28 χρονών και απαιτώ ορισμένο σεβασμό», τονίζει καταληκτικά.



himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σε εξέλιξη σφοδρή ηλιακή καταιγίδα που έρχεται προς τη Γη!

Posted: 25 Jan 2012 12:55 PM PST


Μία τρομερή ηλιακή καταιγίδα, βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και κατευθύνεται προς τη Γη.


Σύμφωνα με τη NASA πρόκειται για ένα σφοδρό ηλιακό "τσουνάμι", το πιο ισχυρό από το 2005 εως σήμερα, το οποίο ξεκίνησε από τον Ήλιο την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.


Το Κέντρο Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού των ΗΠΑ, που παρακολουθεί το φαινόμενο, ανακοίνωσε πως τα φορτισμένα σωματίδια εκτοξεύονται από τον Ήλιο με ταχύτητα περίπου 170 εκατομμυρίων χλμ/ώρα και τις επόμενες ώρες που θα φτάσουν στον πλανήτη μας είναι πιθανό να επηρεαστούν οι τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα. Ήδη στις ΗΠΑ εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιες πτήσεις να αλλάξουν διαδρομή προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν τεχνικά προβλήματα.

Οι επιστήμονες πάντως συνιστούν ψυχραιμία, αφού όπως λένε πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο παρακολουθούν επαρκώς και δεν υπάρχει λόγος πανικού. Δείτε το βίντεο και την εντυπωσιακή εικόνα (κλικ για μεγέθυνση) από την ηλιακή καταιγίδα που είναι σε εξέλιξη.






himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Άραγε τι θα γινόταν αν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εξαφανιστεί;

Posted: 25 Jan 2012 12:46 PM PST


Αν μπορούσαμε να κάνουμε μια βόλτα στις ΗΠΑ πριν 70 εκατομμύρια χρόνια, θα είχαμε πολλές πιθανότητες να συναντήσουμε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο είδος σαρκοβόρου δεινόσαυρου με την ονομασία "Τρωόδοντας"

Είχε ύψος 1 μέτρο και μήκος 2,5. Τρεφόταν κυνηγώντας την νύχτα μικρά θηλαστικά και δεινόσαυρους.
Εκ πρώτης όψεως λοιπόν δεν φαίνετε να διαφοροποιείτε σημαντικά από τα υπόλοιπα είδη σαρκοβόρων δεινοσαύρων…



Κι όμως!!! Ο Τροόδωντας είχε έναν πραγματικά τεράστιο εγκέφαλο, τον μεγαλύτερο από όλους τους γνωστούς δεινόσαυρους, σε σχέση με το μέγεθος του σώματος του, και πιθανότατα ήταν αρκετά έξυπνος, ίσως όπως τα σημερινά δελφίνια.
Άραγε αν δεν είχε εξαφανιστεί πριν 66 εκατομμύρια χρόνια, πως θα εξελισσόταν το είδος του; Το κυριότερο: Πως θα εξελισσόταν ο εγκέφαλος του;
Στην μια φωτο βλέπουμε τον Τρωόδοντα όπως ήταν κάποτε και στην άλλη σε αναπαράσταση τον υποθετικό νοήμων απόγoνό του.


Πρώτος αναρωτήθηκε ο Κάρλ Σάγκαν στο Βιβλίο του The Dragons Of Eden το 1978: Ο Σαγκαν λοιπόν έθεσε την ερώτηση « Τι θα γινόταν αν οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίζονταν; Αν τα πλάσματα της Κρητιδικής όπως ο Τροώδοντας ήταν ήδη τόσο έξυπνα, τι θα συνέβαινε αν είχαν την ευκαιρία να εξελιχθούν για ακόμα 60-80 εκατομμύρια χρόνια;» Αυτό το ερώτημα απασχολεί τους παλαιοντολόγους και τους εξελεγκτικούς βιολόγους για αρκετές δεκαετίες.

Ο καθηγητής Dale Russel από το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Οτάβα το 1982 προχώρησε ακόμα παραπέρα και κατασκεύασε έναν υποθετικό εξελιγμένο Τροώδοντα με εγκέφαλο παρόμοιο με αυτόν που έχουν οι άνθρωποι και τον ονόμασε "Dinosauroid"

To πλάσμα αυτό θα είχε μεγάλα μάτια και 3 δάχτυλα σε κάθε χέρι, όπως και ο Τρωόδοντας. Όπως όλα τα ερπετά δεν θα είχε εξωτερικά γεννητικά όργανα. Υπέθεσε ότι για να ισορροπήσει τον μεγάλο και βαρύ εγκέφαλο του θα έπρεπε να σταθεί όρθιος σε οριζόντια στάση, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι το πλάσμα δεν χρειάζεται πια ουρά, και η ανάγκη να γεννάει μικρά με μεγάλο κεφάλι, θα οδηγούσε στην εξέλιξη μιας φαρδιάς λεκάνης, παρόμοιας με αυτήν που έχουν σήμερα οι άνθρωποι, ωστόσο σε αντίθεση με τα θηλαστικά δεν θα διέθετε μαστούς, αλλά θα έτρεφε τα μικρά του με μασημένη τροφή όπως τα πουλιά, ενώ και η ομιλία του πιθανότατα θα θύμιζε τις φωνές των πουλιών, τους στενότερους απογόνους των δεινόσαυρων που υπάρχουν.

Το αποτέλεσμα των συλλογισμών του είναι το γλυπτό στην φωτογραφία που μέχρι σήμερα φιλοξενείται στο Μουσείο Δεινοσαύρων του Ντόρτσεστερ. Να έχει δίκαιο άραγε; Ευτυχώς για εμάς τους ανθρώπους δεν θα μάθουμε ποτέ!! Οι δεινόσαυροι αφανίστηκαν από άγνωστο λόγο και δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να γίνουν τα 'πολιτισμένα' πλάσματα του πλανήτη…



himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φαντάσματα: Ένας Κόσμος Μέσα στο Δικό μας

Posted: 25 Jan 2012 12:34 PM PST

Πιστεύετε στα φαντάσματα; Αν όχι, για ξανασκεφτείτε το.


Αυτό το άρθρο θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη. Πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή με βίντεο-ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν τα αναπόδεικτα! Όταν ήμουν μικρός, δεν μπορούσα να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι με ψυχή και νοημοσύνη όπως εγώ. Έβλεπα γύρω μου τους άλλους να μου μιλάνε να γελάνε να κάνουν τη ζωή τους, και σκεφτόμουν: «εγώ δεν είμαι αυτός, είμαι κάποιος άλλος.


Πως μπορεί εγώ και αυτός να βρισκόμαστε στο ίδιο μέρος και να νιώθουμε τα ίδια πράγματα; Και όταν αυτός θα φύγει γιατί εγώ δεν θα μπορώ να δω τι θα κάνει εκεί που είναι;» Η ερώτηση αυτή με βασάνιζε για καιρό μέχρι που διαπίστωσα πως είμαι και εγώ ένας μέσα στους πολλούς που έζησαν, ζουν και θα ζουν μετά από εμένα. Είμαι κάτι το διαφορετικό, γιατί μπορώ να είμαι πάντα εκεί που είναι και το σώμα μου. Ακόμα.

Μετά όμως τι συμβαίνει; Που πάμε; Και γιατί δεν είμαστε εδώ; Ή μήπως είμαστε;

Πολλοί πιστεύουν πως υπάρχουν κατηγορίες και υποκατηγορίες ανθρώπων που ακολουθούν κάποιο δρόμο μετά το θάνατο. Αρχικά όμως, ας χωρίσουμε αυτές τις κατηγορίες σε δυο. Αυτούς που πεθαίνουν έχοντας εκπληρώσει κάθε στόχο για τον οποίο ήρθαν σε αυτή τη ζωή, και σε αυτούς που έφυγαν μη έχοντας εκπληρώσει αυτόν τους το στόχο. Ή αλλιώς έχουν φύγει «άδικα». Από την κατηγορία αυτών που έχουν φύγει άδικα, υπάρχουν δύο μεγάλες υποκατηγορίες. Αυτούς που πέθαναν βίαια και τους υπόλοιπους που απλά όσο ζούσαν βαριόντουσαν να πραγματοποιήσουν το στόχο τους, ή λόγω κακών συνθηκών δεν το έκαναν.

Όταν λοιπόν μια ψυχή ανήκει σε αυτές τις δυο μεγάλες υποκατηγορίες έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ειδικά στην κατηγορία του βίαια θανάτου, διότι μένουν προσκολλημένοι στην Γη και συγκεκριμένα στην ύλη. Την κατηγορία λοιπόν των βίαιων θανάτων σας την παρουσιάζω παρακάτω με ιστορικές αναδρομές στο πρόσκαιρο και στο μακρινό παρελθόν.



Αυτή εδώ είναι η φωτογραφία μιας ομάδας αεροπόρων την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Είναι η ομάδα του Captain Victor Goddard. Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά την τελευταία αποστολή της ομάδας. Στην φωτογραφία εμφανίζεται ένα πρόσωπο ενός αεροπόρου, ο οποίος είχε σκοτωθεί μερικές μέρες πριν όταν πέρασε μέσα από τον έλικα ενός αεροπλάνου(χωρίς να το προσέξει προφανώς). Όπως φαίνεται δεν ήθελε να χάσει την φωτογραφία με την υπόλοιπη μοίρα του.



Νοέμβριος 1995. Μεγάλη φωτιά έπιασε το δημαρχείο του Wem, από άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Tony O'Rahilly ένας φωτογράφος που κλήθηκε την ώρα της φωτιάς για ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας, πήρε την ακόλουθη φωτογραφία. Ακόμα και σήμερα είναι πεπεισμένος ότι την ώρα που τράβηξε την φωτογραφία το κοριτσάκι που βλέπετε δεν είναι εκεί. Η συγκεκριμένη κοπέλα αναγνωρίστηκε ύστερα από την αστυνομία ως η υπαίτια για μία φωτιά που είχε ξεκινήσει η ίδια η κοπέλα το 1977 στο ίδιο κτήριο και στην οποία είχε αποτεφρωθεί εντελώς.




Μοιάζει τόσο πολύ με μία φυσιολογική οικογενειακή φωτογραφία. Kαι όμως, ποιος είναι ο κύριος που παρακολουθεί στο βάθος;





Άλλη μια τυπική φωτογραφία, λίγο πιο παλιά. Τον 19 αιώνα μια οικογένεια τράβηξε την αναμνηστική της φωτογραφία μόλις δυο μήνες μετά το θάνατο του νέου μέλους της οικογένειας. Ένα κοριτσάκι που πέθανε στα 6 του χρόνια δεν θα ήθελε να αφήσει τόσο γρήγορα την οικογένεια που θα το μεγάλωνε, χωρίς να αφήσει έτσι, κάτι αναμνηστικό για να το θυμούνται.



Μιλώντας για κοριτσάκια, αυτό εδώ γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1975 και για να είμαστε πιο ακριβείς, η συγκεκριμένη ημερομηνία πέφτει ημέρα Π-Α-Ρ-Α-Σ-Κ-ΕΥ-Η. Το συγκεκριμένο κοριτσάκι έπαθε μυνιγκίτιδα και χάρη στην γρήγορη αναγνώριση της αρρώστιας και στην αγωγή κατάφερε να επιζήσει. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1979, 9 μήνες μετά το περιστατικό με την αρρώστια και αφού μεσολάβησαν δυο μέρες από ένα άλλο περιστατικό που συνέβη ξανά στην ίδια κοπέλα και της αφαίρεσε αυτή τη φορά τη ζωή. Μπορείτε να δείτε το «πρόσωπο» που είναι δίπλα στην Tracy; Αυτό το «πρόσωπο» δείχνει να την κρατάει από το χέρι. Μερικοί υποστήριξαν πως είναι ανάκλαση από το τζάμι. 23 χρόνια τώρα οι γονείς της πιστεύουν πως το «πρόσωπο» που εμφανίζεται πίσω από την Tracy ήταν ο φύλακας άγγελός της.



Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ένα μικρό κοριτσάκι. Την ημέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία, στις 5 Μαΐου του 2001 με την καινούρια ψηφιακή κάμερα της οικογένειας, δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ άλλος στο σπίτι εκτός από τη μαμά και το κοριτσάκι. Και όμως, κάποιος είναι εκεί στη φωτογραφία και παρακολουθεί αυτές τις δυο.



Όπως και με όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, έτσι και αυτή η κοπέλα όταν έβγαλε την φωτογραφία πίστευε πως ήταν αυτή και το αγόρι της μόνο και φυσικά πως κανείς δεν τους παρακολουθούσε. Πόσο λάθος έκανε!



Μια οικογένεια με τρία μέλη, τον μπαμπά (ο εικονιζόμενος) τη μαμά (αυτή που έβγαλε τη φωτογραφία) και το νεογέννητο κοριτσάκι τους (αυτό που κρατάει στην αγκαλιά του ο μπαμπάς). Μα το κοριτσάκι στο βάθος ποιο είναι; Από αναφορές σχετικά που έγιναν στην αστυνομία, το συγκεκριμένο κοριτσάκι που φαίνεται πίσω από το τραπέζι, είχε πεθάνει στο σπίτι αυτό, βίαια, πριν από πάρα πάρα πολλά χρόνια. Η κατηγορίες σύμφωνα με όσα έχουμε καταλάβει από παρατηρήσεις μέχρι σήμερα των φαντασμάτων που βλέπουμε και έχουν πεθάνει βίαια είναι οι εξής: Παρασιτική Οντότητα. Αυτό το όνομα είναι αρκετά καινούριο και ίσως και στους πιο πολλούς που ασχολούνται με το θέμα το οποίο αναπτύσουμε να μην την γνωρίζουν. Τα παράσιτα αν κοιτάξει κανείς στο λεξικό θα βρει πως είναι οτιδήποτε που τρέφεται από άλλες μορφές ζωής, π.χ. ένα τσιμπούρι.

Στη φαντασμολογία όμως αν και δεν απέχει και πολύ από την πραγματική έννοια, είναι τύπος φαντάσματος. Γενικά αυτοί που έχουν προσβληθεί από παρασιτική οντότητα περνάνε κάποια τραυματική εμπειρία ή κάποιο άγχος, στρες. Αυτοί οι άνθρωποι επηρεάζονται περισσότερο από τους άλλους διότι μπορούμε να πούμε πως είναι πιο αρνητικοί.

Οι παρασιτικές οντότητες προσκολλούνται σε αυτούς κατά το σαββατοκύριακο ή γενικά στις μέρες που είναι πιο ήρεμοι και άρα πιο προσβάσιμοι. Ο συγκεκριμένος τύπος φαντάσματος για να βγει χρησιμοποιείται η μέθοδος που ονομάζουν οι κοινοί άνθρωποι «εξορκισμός» Poltergeist Τα Poltergeist είναι οι βασιλιάδες των παρασιτικών οντοτήτων. Λειτουργούν πιο πολύ όπως αναφέρθηκε παραπάνω αλλά στο έπακρο. Αξιοποιούν και αποροφούν τις πηγές ενέργειας μέσα από το σπίτι.. Για αυτό επηρρεάζουν τις υλεκτρικές εγκαταστάσεις και τις ηλεκτρικές συσκευές και δυστυχώς τους λογαριασμούς του ρεύματος. Έχουν την κακιά συνήθεια να προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο πολύ φαντασία.

Αυτό άλλωστε σημαίνει και το όνομά τους. Βαράνε πόρτες περπατάνε, γρυλίζουν και κάνουν ότι άλλη φασαρία φανταστείτε για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Όταν ξεκινάνε τα περπατήματα είναι όταν ξεκινά η δραστηριότητά τους ή όταν πάει να τελειώσει. Αυτό είναι αποτέλεσμα έντονου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ακαριαία. Αυτά και πολλά άλλα γεγονότα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν έως ότου κατανοήσουμε πλήρως ότι δεν είμαστε μόνοι. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που θα πρέπει να κατανοήσουμε.

Και ίσως, ποιος ξέρει; Μπορεί πάνω στη Γη που ζουμε να μην υπάρχει μόνο ένας κόσμος. Πίσω από τα όμορφα λουλούδια και τα τεράστια δάση, Ίσως πίσω από τα ανθρώπινα μάτια, τα μάτια της υλης ποιος ξέρει τι βρίσκεται. Ίσως ένας άλλος κόσμος. Ίσως ένας καλύτερος κόσμος. Μπορεί όμως να βρίσκεται και ένας εφιαλτικός κόσμος. Ποιος ξέρει;



himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Wi-Fi στα μανικετόκουμπα;

Posted: 25 Jan 2012 12:25 PM PST


Θα επιθυμούσατε να είχατε ασύρματο δίκτυο… στα μανίκια σας;
Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από το Brookstone δεν είναι μόνο διακοσμητικά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται και ως μέσω αποθήκευσης USB, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν και ένα ...
ασύρματο δίκτυο όταν συνδεθούν σε υπολογιστή.

Το γεγονός αυτό θα θύμιζε σκηνή από ταινία του James Bond και αναμένεται να γίνει πολύ διάσημο στο καταναλωτικό κοινό. Οι αγοραστές θα τα φορούν σε επίσημες δεξιώσεις και γάμους και θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε ασύρματο δίκτυο, μόλις τα μανικετόκουμπα συνδεθούν σε έναν υπολογιστή.

Για να χρησιμοποιηθούν τα μανικετόκουμπα ως Wi-Fi hotspot, θα πρέπει να έχετε μεταφορτώσει το κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα τα χρησιμοποιήσετε. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο για συσκευές που βρίσκονται κοντά όπως smartphones, iPads και άλλες ασύρματες συσκευές.

Επιπλέον εκτός από την παροχή ασύρματου δικτύου, τα μανικετόκουμπα επιτρέπουν και την αποθήκευση δεδομένων, καθώς διαθέτουν χώρο αποθήκευσης 2 GB.

himaira



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γιατί μαγειρεύουμε το φαγητό και δεν το τρώμε ωμό;

Posted: 25 Jan 2012 12:15 PM PST


Αναρωτηθήκατε γιατί να μαγειρεύουμε και να μην τρώμε τα φαγητά ωμά; Τι κερδίζουμε με το να βράζουμε - ψήνουμε τα φαγητά;
Είναι πιο καλό για την υγεία μας;

Αν και όλοι μας έχουμε συνηθίσει να μαγειρεύουμε τα φαγητά μας, πιστεύω πως λίγοι ξέρουμε πραγματικά για ποιό λόγο το κάνουμε αυτό.


Εντάξει, οι περισσότεροι ξέρουμε πως πχ το κρέας ωμό είναι ανθυγιεινό και μπορεί να μας προκαλέσει κάποιες ασθένειες, αλλά πχ τα λαχανικά;

Ας δούμε λοιπόν για ποιό λόγο μαγειρεύουμε το φαγητό!


Λαχανικά

Γενικά, πολλά από τα λαχανικά είναι σκληρά και "άχαρα" αν δεν τα μαγειρέψουμε. Για παράδειγμα οι πατάτες. Όταν μαγειρεύονται, μαλακώνουν και το άμυλο εν μέρει μετατρέπεται σε σάκχαρα.

Οπότε δύο θετικά: μαλακώνει (με αποτέλεσμα να τρώγεται πιο ευχάριστα) και αποκτάει γεύση και γλύκα (άμυλο-σάκχαρα).

Φυσικά το αποκορύφωμα είναι πως κατά το μαγείρεμά της, προσθέτουμε υλικά τα οποία απορροφώνται και ο "χαρακτήρας" της πατάτας γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Σε αντίθετη περίπτωση τα υλικά θα έμεναν πάνω στην πατάτα και δεν θα "πότιζαν" μέσα της.

Άλλο παράδειγμα είναι τα όσπρια, όπου ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Φανταστείτε να τρώγαμε τη φασολάδα άβραστη...

Τα λαχανικά γενικά με ένα πλύσιμο, είναι εντάξει, μπορούν να καταναλωθούν και χωρίς μαγείρεμα. Υπάρχουν όμως κάτι περίεργα παρασσιτικά βακτήρια σε τριτοκοσμικές χώρες κυρίως πχ Ινδία (χωρίς ελέγχους και φυτοφάρμακα), όπου ακόμα και να πλύνουμε πχ ένα μαρούλι, και να το φάμε, μπορεί να μας οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο.

Οπότε σε γενικές γραμμές, στην κατηγορία αυτή, με τη μαγειρική βελτιώνουμε κατά πολύ τη γεύση του φαγητού. Παράλληλα συνδυάζουμε και άλλα καλούδια και μπορούμε να κάνουμε διάφορους γκουρμέ συνδυασμούς, που αν δεν τους μαγειρεύαμε, θα έβγαιναν μία αποτυχία και μισή.


Κρέας

Όμως στα κρέατα, ο κύριως λόγος που τα μαγειρεύουμε - ψήνουμε, είναι για να σκοτώσουμε τα βακτήρια που περιέχουν. Αν φάμε το κρέας ωμό, είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Παράλληλα, όταν ψήσουμε το κρέας, για λόγους παραπλήσιους με τους παραπάνω, μπορούμε να το κάνουμε πολύ νόστιμο.

Τα βακτήρια που περιέχει το κρέας (όπως και το γάλα), αν εκτεθούν για κάποια ώρα σε υψηλή θερμοκρασία, σκοτώνονται. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο το κάνουμε αβλαβές για τον οργανισμό μας, αφού σκοτώνουμε τα επικίνδυνα βακτήρια.

Τώρα κάτι Ιαπωνέζοι που τρων ψάρι ωμό (sushi), μπορεί να μην το βράζουν, αλλά το περνάν από άλλες διαδικασίες καταπολέμησης των βακτηρίων. Βέβαια η καλύτερη και πιο σίγουρη είναι το βράσιμο, αλλά το σούσι με το βράσιμο, χάνει τον "χαρακτήρα" του.


Γάλα

Αντίστοιχα πραγματάκια συμβαίνουν και με το γάλα.

Το παστεριώνουμε(=ουσιαστικά σαν βράσιμο) και καταπολεμούνται τα βακτήρια, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλές προς κατανάλωση.

Το γάλα που αγοράζουμε από το εμπόριο, το παίρνουμε ήδη παστεριωμένο.




Αυγά

Με τα αυγά ισχύει το ίδιο.

Είναι επικίνδυνο να μην τα βράσουμε, γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος της σαλμονέλας.

Έτσι, βράζοντάς τα, είμαστε σίγουροι πως αποφεύγουμε αυτόν τον κίνδυνο.


Ζυμαρικά

Στη συνέχεια, τα μακαρόνια, τα ρύζια, κλπ τα μαγειρεύουμε για να μαλακώσουν. Τα ίδια ισχύουν όπως και με τα λαχανικά.

Εδώ όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Αν δεν τα μαγειρέψουμε και τα φάμε έτσι, τότε θα δυσκολέψουμε πολύ τον οργανισμό μας κατά τη χώνεψη. Δεν είναι καλό για τον οργανισμό μας αυτό, να τρώμε τα ζυμαρικά ωμά.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

16χρονη έκανε τον γύρο του κόσμου σε 500 ημέρες

Posted: 25 Jan 2012 12:05 PM PST


Ήταν το όνειρο τη ζωής της: να γίνει η νεότερη θαλασσοπόρος που θα καταφέρει να γυρίσει τον κόσμο με το ιστιοπλοϊκό της ολομόναχη
. Και τα κατάφερε. Έπειτα από 500 ημέρες εν πλω και έχοντας διανύσει 27.000 ναυτικά μίλια, η 16χρονη Ολλανδέζα Λόρα Ντέκερ..
πάτησε το πόδι της στη στεριά.

Πειρατές, επικίνδυνοι κοραλλιογενείς ύφαλοι, τρομακτικές συγκρούσεις με μυστήρια θαλάσσια πλάσματα θα αποτελούσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες τους χειρότερους εφιάλτες μιας έφηβης που τολμά να γυρίσει μόνη της τον κόσμο. Και όμως.


Όπως η υποστηρίζει η Λόρα, η πιο τραυματική εμπειρία ήταν η δυσπιστία των ολλανδικών Αρχών και ο συνεχής έλεγχος στον οποίο την υπέβαλλαν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της. Αυτή άλλωστε ήταν και η μεταξύ τους συμφωνία από την αρχή: για να της επιτραπεί ο απόπλους, η Λόρα ήταν υποχρεωμένη να μη χάσει ούτε μία μέρα από τα μαθήματά της παρακολουθώντας μέσω ίντερνετ ένα σχολικό πρόγραμμα.

«Στη θάλασσα, αισθάνομαι ήρεμα και άνετα, ειδικά κατά τον μακρύ διάπλου του Ινδικού και του Ειρηνικού Ωκεανού. Φαίνεται όμως πως οι ολλανδικές Αρχές έχουν αρχίσει να δημιουργούν πάλι προβλήματα» έγραφε στο προσωπικό της μπλογκ, στις αρχές του μήνα∙ μόλις είχαν δεχτεί οι γονείς της κλήση από το Γραφείο Υποθέσεων Ανηλίκων, με την οποία τους ενημέρωναν πως η Λόρα δεν ήταν συνεπής στις εργασίες της.
Κάτι που, ούτως ή άλλως, δεν μπορούσε να είναι πάντα εφικτό, όπως εξηγούσε τότε ο δικηγόρος της:
«Υπάρχουν κάποια όρια. Η Λόρα δεν έχει πάντα πρόσβαση στο ίντερνετ. Υπάρχουν και οι τρικυμίες, και τότε προτεραιότητα είναι η επιβίωσή της».

Σε αντίθεση με άλλους νεαρούς θαλασσοπόρους, η Λόρα έπρεπε να αγκυροβολεί πολύ συχνά, προκειμένου να κοιμάται, να μελετά και να επισκευάζει το 11,5 μέτρων σκάφος της, το «Guppy». Αυτά όμως που την κούρασαν περισσότερο ήταν τα δυνατά μπουρίνια, τα μονίμως νωπά σεντόνια της, μία παρ' ολίγον σύγκρουση με δύο φορτηγά πλοία και η επίμονη παρουσία κάποιων «λαθρεπιβατών» - των κατσαρίδων.

Οι ολλανδικές Αρχές παρακολουθούσαν από την αρχή το μπλογκ της Λόρα. Παρά τη δυσαρέσκειά της όμως, θεωρούσαν πως κάθε είδους επέμβαση ήταν υποχρέωσή τους λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της. «Εάν είχε πνιγεί, θα κατηγορούμασταν πως δεν κάναμε ό,τι έπρεπε για να την προστατεύσουμε» υποστηρίζει εκπρόσωπος του Γραφείου Υποθέσεων.

Ακόμη κι έτσι όμως, και μολονότι οι γονείς της ζουν στην Ολλανδία, η ίδια δηλώνει πως δεν σκοπεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε μια χώρα όπου ασφυκτιά. Προτιμά να ζήσει στη Νέα Ζηλανδία, όπου γεννήθηκε - στο ιστιοφόρο των γονιών της - και έχει πολιτικά δικαιώματα. Από τα μέσα του ταξιδιού μάλιστα, η Λόρα έπλεε με νεοζηλανδέζικη και όχι με ολλανδική σημαία.


himaira



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έχετε δει ιπτάμενο νησί..;;; - ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Posted: 25 Jan 2012 11:56 AM PST



Είναι πραγματικά απίστευτο...












himaira




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Scarification: Body art για λαλημένους

Posted: 25 Jan 2012 11:46 AM PST



Αίμα, δάκρυα και ουλή. Μπροστά στο νέο trend του χαραγμένου κορμιού με νυστέρι, το τατουάζ μοιάζει με χάδι.
Η τεχνοτροπία του scarification αναγάγει τις ουλές σε τέχνη. Και μη χειρότερα.







Το καλοκαίρι στην παραλία είσαι δακτυλοδεικτούμενος. Ξέρεις γιατί; Πάνω στο κορμί σου δεν έχεις ούτε ένα τατουάζ. Η μόδα που για άλλους είναι τέχνη και για κάποιους χόμπι, κατά γενική ομολογία, ωστόσο, έχει γίνει «σούπα». Καιρός, λοιπόν, να περάσεις σε άλλο επίπεδο. Αν το τραβάει ο οργανισμός σου και μια λόξα την έχεις, πέρνα κατευθείαν στο scarification. Πρόκειται για τον πλέον αρρωστημένο τρόπο να χαράξεις μια για πάντα το δέρμα σου. Δεν χρειάζεσαι ούτε μελάνι, ούτε λέιζερ, ούτε τίποτα που να κάνει το μέρος του κορμιού σου καλαίσθητο.







Τα πράγματα εδώ είναι πρωτόγονα. Με μοναδικό απαραίτητο εργαλείο ένα λεπτό μαχαίρι ή μια χειρουργική λεπίδα, αυτοτραυματίσου και φτιάξε το σχέδιο που θέλεις πάνω στο σώμα σου. Έτσι απλά. Οι σχηματισμένες ουλές που έχεις μόλις χαράξει, όση ώρα λογικά πεθαίνεις στον πόνο, αποτελούν τη νέα «προχώ» εξέλιξη του body art. Μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένη, ωστόσο αυτή η εναλλακτική μορφή τατουάζ κρατά τις ρίζες της από τις τελετουργικές συνήθειες χωρών της αφρικανικής ηπείρου.







Αν ήσουν σκλάβος, αν παντρευόσουν, αν ήσουν αγόρι και ενηλικιωνόσουν, αν πίστευες σε μια θρησκεία, αν συμμετέχεις σε μια αδελφότητα, σε σημάδευαν. Εν ολίγοις, οι αρχέγονοι λαοί της Αφρικής είχαν εύκαιρη την ουλή σε κορμί και πρόσωπο σχεδόν για κάθε περίσταση. Φαίνεται, λοιπόν, πως το brutal συνήθειο επανήλθε και αυτή τη φορά έχει πέραση σε πολλούς τρελούς ανά τον κόσμο. Γιατί μια βίδα έχει σίγουρα λασκάρει, όταν επιλέγεις να αποτυπώσεις ένα σχέδιο, μια λέξη, οτιδήποτε χαράζοντας το δέρμα σου με νυστέρι και στο τέλος να πιστεύεις μάλιστα ότι το αποτέλεσμα είναι ωραίο.



Δυνατότητα αφαίρεσης της ανατριχιαστικής ουλής πέραν της πλαστικής επέμβασης δεν υπάρχει. Για αυτό σκέψου το καλά προτού σημαδευτείς μόνιμα σε κόκκινο φόντο. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, φυσικά και υπάρχει! Για όσες μέρες η πληγή παραμένει ανοιχτή, τα μικρόβια βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να αναλάβουν δράση. Οι ειδήμονες του scarification προτείνουν να προφυλάξεις την ουλή σου με το απολύτως τίποτα καθώς οποιοσδήποτε τρόπος φροντίδας ενδέχεται να παραμορφώσει το σχέδιο σου.







Προσοχή, οι εικόνες σοκάρουν. Είναι τόσο ανατριχιαστικές όσο και το βίντεο που ακολουθεί. Γιατί τελικά είναι ατελείωτα τα ψυχολογικά τραύματα, όπως αμέτρητοι είναι και οι τρελοί εκεί έξω.


























pinnokio

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δούκισσα Νομικού,η πιο όμορφη Ελληνίδα !!

Posted: 25 Jan 2012 11:32 AM PST



Οι φωτογραφίες είναι από τον Downtown !




















pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

"Οι γιατροί μου είπαν, έχετε ένα καρφί στον εγκέφαλό σας"

Posted: 25 Jan 2012 11:23 AM PST



Σοκαρισμένος και άφωνος έμεινε ο Dante Autullo, ένας εργάτης στο Σικάγο, όταν
ενημερώθηκε από γιατρούς ότι ένα καρφί είχε «σφηνωθεί» στον εγκέφαλό του, την ώρα που ο ίδιος πίστευε πως είχε απλώς κοπεί λίγο από ένα μηχάνημα, την ώρα που....






επισκεύαζε ένα υπόστεγο. Ο Autullo υποβλήθηκε σε εγχείριση αφαίρεσης του καρφιού μήκους 7,62 (!) εκατοστών την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε παραμένει σε νοσοκομείο του Σικάγο για να αναρρώσει. Ο ίδιος ήταν εξαιρετικά τυχερός μέσα στην… ατυχία του, καθώς το καρφί βρέθηκε σε θέση μόλις ελάχιστων χιλιοστών από το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την κίνηση- διαφορετικά διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο να μείνει ακόμα και παράλυτος.

«Μόλις μου έφεραν τις ακτινογραφίες διερωτήθηκα "τι είδους αστείο είναι αυτο;"». Οι θεράποντες ιατροί ωστόσο τον διαβεβαίωσαν ότι η ακτινογραφία ήταν 100% αληθινή.

Σημειώνεται ότι μετά το ατύχημα ο κ. Autullo θεώρησε ότι δεν ήταν αναγκαίο να μεταβεί σε νοσοκομείο και πέρασε μία ολόκληρη ημέρα για να ζητήσει ιατρική βοήθεια, αφού πρώτα ένιωσε έντονη δυσφορία και ναυτία.


pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές