Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Οι 6 κατηγορίες ελεύθερων γυναικών

Posted: 09 Jan 2012 03:18 PM PST

Οι κατηγορίες γυναικών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή...
στο ράφι.


Αναρωτιέστε καμιά φορά εσείς οι ελεύθεροι εκεί έξω "Πως γίνεται οι γυναίκες να είναι περισσότερες από εμάς κι όμως να είμαστε μπουκάλα;" Μην το σκέπτεστε πολύ. Οι παρακάτω γυναίκες βρίσκονται στην ελεύθερη αγορά περιμένοντας...τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Ας τις γνωρίσουμε λοιπόν.


1. Η άσχημη
Έχει τριψήφιο αριθμό κιλών ή για να κυκλοφορήσει έξω χρειάζεται σακούλα. Η ζυγαριά ενιότε την διαολοστέλνει όποτε κάθεται πάνω της. Εδώ και χρόνια κυνηγάει τους γκόμενους με το ντουφέκι και όταν μιλάει στο τηλέφωνο θα ζητήσιε να μάθει info για τον κάθε τυχαίο που γνώρισαν χθες στο club, αλλά η κολλητή της πήρε τηλέφωνο, αλλά δε βγήκε γιατί δεν ήταν σε φάση, αλλά αυτή ήθελε το τηλέφωνό του επειδή θέλει να τον φάει, αλλά αυτός δεν την γουστάρει και...ΟΥΦ!!!!!

Αφού ρε κοπέλα μου είσαι σαν μπουχέσα, αφού δεν σταυρώνεις γκόμενο, αφού ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σε φτύνουνε γιατί είσαι σαν ανάποδο γαμώτο...τι σκατά κάνεις στη ζωή σου; Γιατί δεν κάνεις δίαιτα; Η αν σε μουτζώνει ακόμα κι ο καθρέφτης, γιατί δεν κάνεις καμιά διακριτική πλαστική μπας και στρώσει το πράμα;

Αν δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά σοβαρά και κάνεις πλέον παρέα με αράχνες, ε αυτοκτόνα να μην πιάνεις και χώρο. Αλλά πριν το κάνεις τουλάχιστον ΞΥΠΝΑ.

2. Η ξενέρωτη
Είναι ο ορισμός της καριόλας, για χάρη της οποίας φτιάχτηκε το συγκεκριμένο blog. Είναι η ΨΩΝΑΡΑ με κεφαλαία γράμματα. Προτιμάει να βγαίνει με τις φίλες της για ποτό και να περνάει καλά, ενώ για να τα φτιάξει με κάποιον θα πρέπει να είναι ή επώνυμος ή να έχει λογαριασμό τραπέζης με 6 ψηφία minimum. Αν της φέρουν κανέναν καινούργιο στην παρέα, θα τον χαιρετίσει με χειραψία 10χρονου (το χέρι ακίνητο). Αν της μιλήσει κανένας άγνωστος σε μπαρ τότε θα του απαντήσει μονολεκτικά μέχρι να φύγει ή...δεν θα του απαντήσει καν.

Συχνάζει σε ψωνισμένα μαγαζιά τύπου Suite Bar στη Κηφησιά και κάτι W ή DC. Χειμερινό, καλοκαιρινό, βρέξει-χιονίσει, το clubάκι της θα το πάει. Θα χορέψει και με την κολλητή της σε σημείο "κολοτριψίματος", μετά θα πάει σε κανένα Κιάμο ή Μαρτάκη να του κωλοτριφτεί κι αυτουνού στο καμαρίνι (λες κι αυτήν περίμεναν μια ζωή) κι όταν γυρίσει σπίτι θα κάνει add μερικούς ακόμα φίλους στο Facebook για να πάρουν μάτι το πόσο ωραία είναι στις 650 photos με τα 8.328 likes. Μόνο κάντε την add στο profile B, γιατί το Α γέμισε.

Κι όλα αυτά γιατί η καριόλα η μαμά είπε "Όταν μεγαλώσεις να πάρεις τον καλύτερο". Για πάτα το μηδέν. Όταν φτάσεις τα 35 όμως, εκεί ή θα παρακαλάς ή θα σου μείνουν οι Louis Vuitton για παρέα.

3. Η αγάμητη
Επικίνδυνο είδος γυναίκας που εγκυμωνεί κινδύνους. Για έναν ανεξήγητο λόγο, η κοπέλα αυτή θεωρεί ότι μια ζωή είχε τον μαλακομαγνίτη. Γι' αυτό και δεν έχει πλησιάσει άντρα. Πέρασε από το στάδιο "φάσωμα" αρκετές φορές, αλλά τον σύρτη δεν τον έβαλε. Ενδέχεται να έχει φτάσει μέχρι και 25 χρονών και να είναι ακόμα παρθένα. Κοινώς, ο εγκέφαλός της βρίσκεται σε άλλο κόσμο.

Μόλις τον "φάει" από τον πρώτο, θα γλυκαθεί. Μετά θα θέλει κι άλλους. Γιατί θα θέλει επιτέλους να ζήσει τη ζωή της και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να πάρει πίσω όλα τα χρόνια που έχασε. Ε όταν στην πέφτανε μωρή βουτυρομπεμπέκα εσύ που ήσουνα; Κράταγες ασπίδα;

4. Η χωρισμένη
Άμα την ρωτήσεις τι κάνει στη ζωή της θα σου απαντήσει "χωρισμένη". Όχι ελεύθερη. "Χωρισμένη". Γιατί "Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια", "Δεν ξανακάνω σχέση γιατί δεν αξίζετε" και κολοκύθια τούμπανα. Στο Facebook το status έχει κολλήσει στο "Widowed" με φωτογραφίες του πρώην και η γκόμενα δεν έχει εγκέφαλο για να καταλάβει πως αν το γυαλί ραγίσει δεν ξανακολλάει. Μάλλον...το ανάποδο. Πρέπει να της κολλήσεις το γυαλί στον εγκέφαλο για να ξεκολλήσει και να καταλάβει ότι πρέπει να ψάξει για κάτι άλλο.

Αν βγεις μαζί της για καφέ, θα αρχίσει να σου μιλάει για τον πρώην της. Αν δεις το κινητό της στάνταρ θα έχει ακόμα φωτογραφίες δικές του. Και το καλύτερο απ' όλα δε στο είπα. Της ρίχνει κάνα λούτσο που και που, έτσι για να φύγουν τα πολλά.

5. Η πουτάνα
Όπου δει οικόπεδα με αγγουριές πάει και κάθεται πάνω. Η πουτάνα μπορεί να είναι είτε μόνη της, είτε με γκόμενο. Η ουσία είναι ότι πηδιέται αριστερά και δεξιά με όποιον βρει!

Αν είναι μόνη της τότε θα την δεις να έρχεται και να σου μιλάει στο μπαρ (κι εσύ θα ψάχνεσαι να βρεις πως έγινε αυτό). Αν είναι με γκόμενο τότε θα κάνει κάτι μαζί σου αν την γνωρίσεις στο άσχετο (π.χ. υπάλληλος σε άλλη εταιρεία που συνεργάζεσαι) άρα είσαι έξω από τον κύκλο της και δεν κινδυνεύει να την ρουφιανέψεις.

Όταν θα βγείτε είναι defacto ότι θα γαμήσεις. Το δίνει 1.10 στο στοίχημα. Μετά όμως μην περιμένεις πολλά πολλά στα τηλέφωνα. Ειδικά αν έχει γκόμενο θα την δεις να μη σηκώνει τηλέφωνο, να αργεί να απαντήσει στα μηνύματα κτλ. Τα SMS της συχνά μιλάνε για sex, καθ' ότι η γκόμενα είναι αχόρταγη. Βέβαια ποτέ δεν παίζει να βρει έναν μαλάκα να την ανεχτεί γιατί θα ψάχνεται διαρκώς. Εκτός κι αν φτάσει τα 30 οπότε θα αρχίσει να "χτυπάει" το βιολογικό καμπανάκι.

6. H φυσιολογική
Η νορμάλ γκόμενα που είναι ταυτόχρονα και διαθέσιμη, συνήθως συναντάται εκτός Αθήνας (καθ' ότι οι περισσότερες Αθηναίες είναι καβαλημένες ψωνάρες, βλέπε κατηγορία 2). Αν είναι Αθηναία τότε θα την βρεις είτε σε περιοχές του κέντρου, είτε προς Πειραιά και γύρω περιοχές. Άντε και στα Δυτικά Προάστεια.

Πολύ απλά θα είναι μόνη της γιατί χώρισε πρόσφατα. Για να καταλάβεις ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία, θα το δεις από την ματιά που θα σου ρίξει στο μπαρ ή στο πάρτι. Η θα βάλει την φίλη της να μάθει για σένα. Απλά μίλα της για 1-2 ώρες και στη συνέχεια δώστης το κινητό σου και πες της να σου κάνει αναπάντητη. Αν σου κάνει αναπάντητη και μετά βγείτε τότε ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αν δεν σου κάνει τότε δεν ανήκει σε καμία από τις 6 κατηγορίες, άρα χέστο. Μόνο πρόσεξε, όταν βγείτε μην της την πέσεις απο το πρώτο ραντεβού, γιατί δεν ανήκει στην κατηγορία 5.

Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η στιγμή της απόπειρας αυτοκτονίας στρατιωτικού εισαγγελέα - VIDEO

Posted: 09 Jan 2012 03:09 PM PST


Πολωνός στρατιωτικός εισαγγελέας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το υπηρεσιακό του όπλο κατά τη διάρκεια διαλείμματος της συνέντευξη Τύπου που έδινε στο Πόζναν.


Ο εισαγγελέας Μικολάι Πρίζμπουλ έδινε συνέντευξη τύπου για υπόθεση τηλεφωνικών παρακολουθήσεων δημοσιογράφων που έκαναν έρευνες για τη συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε τον πρόεδρο Λεχ Κατσίνσκι στη Ρωσία στις 10 Απριλίου 2010 από τη στρατιωτική εισαγγελία του Πόζναν.

Αφού έκανε μία συναισθηματικά φορτισμένη τοποθέτηση απορρίπτοντας τις κατηγορίες για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των δημοσιογράφων, ο εισαγγελέας ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να εγκαταλείψουν την αίθουσα "για να την αερίσει".

"Ακούσαμε ένα ξερό κρότο και επιστρέψαμε στην αίθουσα θεωρώντας ότι μία από τις κάμερες είχε πέσει. Τότε είδαμε τον εισαγγελέα να κείτεται στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος, με το όπλο του δίπλα του", δήλωσε ένα δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου TVN24.

"Σε λίγα δευτερόλεπτα διαπιστώσαμε ότι ο εισαγγελέας ανέπνεε ακόμη", πρόσθεσε. Ιατρική ομάδα έσπευσε επί τόπου και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον Μικολάι Πρίζμπουλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Aυτός είναι άντρας! Δείτε πως χειρίζεται τα πιάτα...

Posted: 09 Jan 2012 02:58 PM PST


Να γαμπρός να μάλαμα!







Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μαριχουάνα: 2 νέες έρευνες για την αμφιλεγόμενη δράση της

Posted: 09 Jan 2012 02:50 PM PST


Η διαμάχη για τη μαριχουάνα καλά κρατεί. Η αμφιλεγόμενη εικόνα για αυτό το "μαλακό" ναρκωτικό συνεχίζει να υπάρχει και οι επιστήμονες έχουν χωριστεί στα δύο.
Κάποιοι είναι υπέρ της θεραπευτικής του χρήσης και κάποιοι κάθετα αντίθετοι με αυτή.



Δύο νέες βρετανικές επιστημονικές έρευνες πάντως, ήρθαν να περιπλέξουν την κατάσταση και για άλλη μια φορά να συντηρήσουν την αμφιλεγόμενη αυτή εικόνα. Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες αυτές, η μαριχουάνα είναι πιθανόν να οδηγήσει σε συμπτώματα ψύχωσης, αλλά από την άλλη η μαριχουάνα δεν ευθύνεται για τη σταδιακή απώλεια της μνήμης.

Η πρώτη μελέτη με επικεφαλής τον ψυχοφαρμακολόγο Σαγκνίκ Μπατατσάρια, του κολλεγίου king's college του Λονδίνου, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ψυχιατρικής των ΗΠΑ, "archives of general psychiatry", διαπίστωσε ότι η μαριχουάνα περιέχει 2 χημικές ουσίες, που προκαλούν αντίθετα αποτελέσματα στον εγκέφαλο.

Από τη μια η τετραυδροκανναβινόλη, μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα ψύχωσης σε υγιείς ανθρώπους, ή να επιδεινώσει τα ήδη υπάρχοντα σε ασθενείς. Και από την άλλη η ουσία κανναβιδιόλη που μπορεί να καταπολεμήσει τέτοια συμπτώματα.

Για τις ανάγκες της έρευνας για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν μαγνητικές απεικονίσεις περιοχών του εγκεφάλου (fMRI) σε χρήστες μαριχουάνας και ήταν αποκαλυπτικές. Έδειξαν ότι τα ψυχωτικά φαινόμενα εμφανίζονται επειδή η τετραυδοκανναβινόλη "μπερδεύει" την ικανότητα του εγκεφάλου να διακρίνει ανάμεσα σε ερεθίσματα που υπάρχουν και σε "φανταστικά" φαινόμενα. Η συγκεκριμένη ουσία της μαριχουάνας "τρελαίνει" τον κρίσιμο νευροδιαβιβαστή της ντοπαμίνης.

Η ίδια έρευνα έδειξε όμως ότι η άλλη ουσία η κανναβιδιόλη μπορεί να λειτουργήσει σαν αντιψυχωτικό φάρμακο και να μειώσει τα σχετικά συμπτώματα.

Η δεύτερη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό επιδημιολογίας "american journal of epidemiology" κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι μεσήλικες που βλέπουν τη μνήμη τους να εξασθενεί δεν πρέπει να το αποδίδουν στην όποια χρήση μαριχουάνας είχαν κάνει κατά το παρελθόν. Αυτό που λέμε λαϊκά: "έκαψαν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα από τη χρήση".

Οι ερευνητές εξέτασαν τη νοητική λειτουργία 9.000 ατόμων ηλικίας κοντά στα 50 και βρήκαν ότι όσοι είχαν κάνει περιστασιακά χρήση κάνναβης τα κατάφερναν εξίσου καλά στα νοητικά τεστ με εκείνους που ποτέ δεν είχαν καπνίσει τέτοιες ουσίες.

Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τέσσερα αδέρφια νεκρά στο πάρτυ γενεθλίων της μητέρας τους!

Posted: 09 Jan 2012 02:39 PM PST


Σοκ έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τέσσερα αδέρφια έχασαν την ζωή τους στην Βρετανία κατά την διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων της μητέρας τους.


Ο λόγος για δύο δίδυμα τετράχρονα τον...

Holly και την Ella καθώς επίσης και τα αδέρφια τους Jordan, δύο χρονών και Reece 19 χρονών.
Όλα τα παιδιά πέθαναν όταν φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η φωτιά όπως αναφέρει η The Sun, ξέσπασε σε μία από τις κρεβατοκάμαρες, αλλά προκάλεσε ζημιές και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.
Βέβαια, ο 19χρονος αδερφός τους παροσπάθησε να τα σώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει μερικούς από τους καλεσμένους του πάρτι, οι οποίοι έφυγαν προτού φτάσουν στο σημείο της πυρκαγιάς οι αξιωματικοί.

Εντωμεταξύ, ο παππούς των παιδιών έμαθε για το περιστατικό από την τηλεόραση.
«Ευχόμουν να μην ήταν αλήθεια» είπε ο 56χρονος Keith Smith.
«Ήταν τα γενέθλια της 36χρονης κόρης μου. Είναι φοβερό πώς εξελίχθηκε το πάρτι» πρόσθεσε.

Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι συνέβη πραγματικά με τον Κουλούρη;

Posted: 09 Jan 2012 02:31 PM PST


Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε όσα έζησε,
καθώς και τις λεπτομέρειες με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την άδικη κατηγορία εναντίον του Κουλούρη!!

Διαβάστε τα πραγματικά γεγονότα:


Ο αστυνομικός έπαθε διάστρεμμα παίζοντας 5x5 λίγο πριν ξεκινήσει την υπηρεσία του, όταν ένας φίλος του του πέταξε κατά λάθος ένα κουλούρι στο μάτι και εκείνος στραβοπάτησε. Όταν τον είδαν να κουτσαίνει στην υπηρεσία του, τον ρώτησαν που χτύπησε και εκείνος απάντησε "με χτύπησε κουλούρι".

Ένας δημοσιογράφος που βρισκόταν στο χώρο, βλέποντας τον κ. Κουλούρη που - τυχαία - βρισκόταν δίπλα στον αστυνομικό εκείνη την ώρα, παρεξήγησε αυτά που άκουσε και έπλασε την ιστορία που όλοι διαβάσαμε.

Ο κος Κουλούρης πήγε σπίτι του, ο αστυνομικός πήρε παράσημο και ο δημοσιογράφος πρόκειται να ζητήσει συγνώμη...

Αναγνώστης

Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ένα του φιλί την έκανε να τον ψάξει σε όλο το Internet!

Posted: 09 Jan 2012 02:22 PM PST


Τη φίλησε, του έδωσε λάθος νούμερο και εκείνη έκανε έρευνες σε Facebook και Twitter για τον βρει.
Τελικά τον βρήκε. Με μια όχι και τόσο ευτυχή κατάληξη.

Ίσως σας φανεί παραμύθι ή ένα μεγάλο ψέμα. Όμως είναι αλήθεια.
Ο λόγος για μια 33χρονη γυναίκα η οποία στις διακοπές της στην Ίμπιζα αντάλλαξε ένα καυτό φιλί με έναν γοητευτικό άνδρα. Ωστόσο, ένα λάθος νούμερο όταν του έδωσε το τηλέφωνό της την έκανε να κινήσει τις "μεγάλες δυνάμεις" των social networks για να τον βρει.

Η Julia Cross είχε πάει τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ίμπιζα και ένα βράδυ σε κάποιο club φλέρταρε με έναν γοητευτικό άνδρα. Η κατάληξη της βραδιάς ήταν ένα καυτό φιλί την ώρα που ανέτειλε ο ήλιος. Εκείνη του έδωσε το νούμερο του κινητού της για να επικοινωνήσουν αλλά έκανε κάποιο λάθος στα νούμερα -λίγο το ποτό, λίγο το ξενύχτι, λίγο ο έρωτας- με αποτέλεσμα να μην ξαναμιλήσουν.

Οι στιγμές που πέρασε με τον Martin τις καρφώθηκαν στο μυαλό και τις έγιναν εμμονή. Θέλοντας να τον ξανασυναντήσει οπωσδήποτε έκανε ολόκληρη έρευνα σε Facebook και Twitter για να τον βρει. Τέσσερα πράγματα γνώριζε η Julia για τον μυστηριώδη άνδρα. Τον έλεγαν Martin, εργαζόταν ως προγραμματιστής στο βόρειο Λονδίνο ενώ καταγόταν από την περιοχή Maidenhead.


Το μυστήριο λύθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες όταν ο Martin O'Kane έγραψε στο Twitter για το ότι έμαθε για τις έρευνες της Julia και ότι ελπίζει να είναι καλά. Μετά έστειλε μήνυμα στην καμπάνια Find Martin (βρες τον Μάρτιν) στο Facebook γράφοντας ότι είναι πολύ κολακευμένος από την αναζήτηση που έκανε η γυναίκα.

Ωστόσο, η έρευνα τελικά δεν είχε happy end με φιλιά και λουλούδια μια και ο Martin έχει σχέση… Όπως είπε ο ίδιος μετά τις διακοπές τους στην Ίμπιζα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Julia αλλά επειδή δεν είχε το σωστό νούμερο δεν κατάφερε να κάνει κάτι. Και μετά αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώην κοπέλα του με την οποία διατηρούν δεσμό μέχρι σήμερα.

Πάντως αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail από τον λογαριασμό του Martin O'Kane στο Facebook φαίνεται "άτακτος" αφού έχει πολλές φωτογραφίες με διαφορετικές γυναίκες από νυχτερινές εξόδους του.

Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ζαλίστηκαν… ταυτόχρονα οι πιλότοι, πανικός στο αεροπλάνο!

Posted: 09 Jan 2012 02:12 PM PST


Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό! Συνέβη σε πτήση της British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Γλασκώβη
.

Στις 20 Δεκεμβρίου, οι επιβάτες της BA που επρόκειτο να ταξιδέψουν για Γλασκώβη επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος χωρίς κανένα πρόβλημα.


Άκουσαν τον πιλότο να τους καλωσορίζει, είδαν το πλήρωμα να τους δίνει τις καθιερωμένες οδηγίες, έδεσαν τις ζώνες τους και απογειώθηκαν.

Και κάπου εδώ αρχίζει το… δράμα. Μόλις το αεροσκάφος έφτασε τα 20.000 πόδια και ο πρώτος και ο δεύτερος πιλότος αισθάνθηκαν μια… ζαλάδα! Και κάλεσαν από τα μεγάφωνα κάποιον από τους προϊστάμενους του πληρώματος καμπίνας να πάει αμέσως στο πιλοτήριο.

Οι επιβάτες είπαν ότι ο πιλότος ήταν πανικοβλημένος και αμέσως μετά είδαν μέλη του πληρώματος να πηγαίνουν φιάλες οξυγόνου στο πιλοτήριο.

Οι πιλότοι ζήτησαν άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο Χίθροου και τους δόθηκε. Οι ταξιδιώτες άλλαξαν πτήση και έφτασαν με άλλο αεροσκάφος στον προορισμό τους.

Όσον αφορά στους πιλότους, που είπαν ότι ζαλίστηκαν και αισθάνθηκαν πως θα λιποθυμούσαν, βρίσκονται υπό έρευνα, αφού το περιστατικό χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως περίεργο!

Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φωτογραφίες: Τα θαύματα της τεχνολογίας

Posted: 09 Jan 2012 01:52 PM PST


Οι Κινέζοι έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια απίστευτο τεχνολογικό άλμα. Τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε!



Αυτή είναι η μεγαλύτερη οθόνη LED σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στο Πεκίνο, έχει συνολικό μήκος 220 μέτρα και πλάτος 27 μέτρα. Κρεμασμένη πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, πρόκειται για ένα μοναδικό τεχνολογικό θαύμα.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη «ρόδα» στον κόσμο, βρίσκεται στο Πεκίνο, έχει ύψος 208 μέτρα , δηλαδή έχει το ύψος κτιρίου 70 ορόφων (αλήθεια, ποιος τολμάει να μπει σε αυτή τη ρόδα;) και ζυγίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ… 8.000 τόνους, και κάθε «κάψουλα» έχει τις διαστάσεις ενός… λεωφορείου!
Το πιο μακρύ λεωφορείο του κόσμου, με την κωδική ονομασία JNP6250G, μήκος 25 μέτρα, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει συνολικά 300 άτομα. Ένα ολόκληρο σχολείο!
neosteki.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Περίεργα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις

Posted: 09 Jan 2012 01:47 PM PST


* Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι




ο αρακάς.



* Για να μπορέσει κάποιος να δει το ουράνιο τόξο, θα πρέπει να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον ήλιο.





* Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους ...πιάνοντας ο ένας …το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία.



* Τα αντισυλληπτικά χάπια που παίρνουν οι γυναίκες κάνουν και για τους θηλυκούς γορίλες.



* Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.



* Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν.



* Το νερό που πίνουμε έχει ηλικία 3 δις ετών.



* Μόνο δύο θηλυκά θηλαστικά έχουν παρθενικό υμένα: οι άνθρωποι και τα άλογα.



* Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ.



* Τα πρόβατα που θάβονται από χιονοστιβάδες, μπορούν να επιζήσουν μέχρι και 2 εβδομάδες.



* Κανείς δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο Μότσαρτ.



* Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος.



* Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται τυχαία από σκίουρους που θάβουν τους καρπούς και ξεχνάνε μετά που τους έχουν βάλει.



* Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού.



* Τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη.



* Οι αγελάδες βγάζουν περισσότερο γάλα όταν ακούνε μουσική.



* Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του.



* Κάθε χρόνο, ο ήλιος χάνει 360 εκατομμύρια τόνους.



* Τα κάσιους ανήκουν στην οικογένεια των δηλητηριωδών κισσών.



* Τα M&Ms φτιάχτηκαν για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους



* Τα αναπαραγωγικά όργανα του σαλιγκαριού βρίσκονται στο κεφάλι του.



* Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα.



* Κάθε χρόνο, τα θύματα γαϊδάρων είναι περισσότερα από τα θύματα αεροπορικών δυστυχημάτων.



* Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ



* Το σεξ μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 μέχρι 12 ώρες



* Τα άλογα, τα κουνέλια και οι αρουραίοι δεν κάνουν εμετό.



* Το ζώο με τον μεγαλύτερο εγκέφαλο, συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα του, είναι το μυρμήγκι.



* Περισσότερα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, συγκριτικά με τα αληθινά χαρτονομίσματα.



* Στην αρχαία Αίγυπτο, όταν πέθαινε μία γάτα, ο ιδιοκτήτης της ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει τα φρύδια του, σε ένδειξη πένθους.



* Τα κουνούπια ελκύονται περισσότερο από τη μυρωδιά των ανθρώπων που έχουν φάει πρόσφατα μπανάνα



* Καθημερινά, κατά μέσο όρο, 12 νεογέννητα βρέφη παραδίδονται σε λάθος γονείς.

* Στην αρχαία Ρώμη, όταν ένας άνδρας κατέθετε στο δικαστήριο, έπρεπε να ορκιστεί στους όρχεις του!….



* Το 50% των θηλυκών πολικών αρκούδων έχουν πέος.



* Η σοκολάτα μπορεί να σκοτώσει τα σκυλιά, καθώς έχει άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και το

νευρικό του σύστημα. Οι σκαντζόχοιροι επιπλέουν στο νερό.



* Οι χελώνες μπορούν να αναπνεύσουν από τον πρωκτό τους.



* Όλοι οι άνθρωποι έχουν 4 ρουθούνια.



* Πάνω από 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν από μαρμότες (αγριοπόντικα).



* Οι γαρίδες είναι τα πιο θορυβώδη όντα στον ωκεανό..



* Ο Χίτλερ δεν ήταν χορτοφάγος



* Η ψαλίδα (το ζωύφιο) έχει δύο πέη.



* Στη Σελήνη, μυρίζει σαν μπαρούτι.



* Κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο σκοτώνονται 10 άνθρωποι από τις αυτόματες μηχανές πωλήσεων.



* Η πρώτη νησίδα ασφαλείας σε δρόμο κατασκευάστηκε με δικά του έξοδα από τον

Συνταγματάρχη Pierrepoint, έξω από τη λέσχη του στο Λονδίνο. Σκοτώθηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τη νησίδα.



* Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.



* Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ.



Οι Μογγόλοι ρίχνουν αλάτι στο τσάι τους αντί για ζάχαρη.



* Η Disneyland στις Η.Π.Α. είναι μεγαλύτερη από τις πέντε μικρότερες χώρες του κόσμου μαζί.



* Καθημερινά, στην Ιαπωνία, σημειώνονται κατά μέσο όρο 90 αυτοκτονίες.



* Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666.



* Η κύρια βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βουλιάζει κατά μία ίντσα κάθε χρόνο, γιατί

όταν χτίστηκε, οι μηχανικοί δεν υπολόγισαν το βάρος όλων των βιβλίων που θα τοποθετούνταν στο κτίριο



* Ορισμένα λιοντάρια ζευγαρώνουν πάνω από 50 φορές την ημέρα.



* Στην Αρχαία Ελλάδα, τα παιδιά των πλουσίων οικογενειών βυθίζονταν σε ελαιόλαδο κατά τη

γέννησή τους για να παραμείνουν καραφλά για όλη τους τη ζωή.



* Ο Γκάντι δεν επέτρεψε στη σύζυγό του να πάρει πενικιλίνη για να σώσει τη ζωή της από την πνευμονία, αλλά ο ίδιος πήρε κινίνη για να σωθεί από την ελονοσία.



* Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού



* Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το

συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού.



* Ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να χωρέσει μέσα στα σύνορα του Τέξας.



* Ο αριθμός των εν ζωή ανθρώπων πάνω στη Γη σήμερα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των νεκρών ανθρώπων στα χρονικά.

24wresenimerwsi


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Υπερβολικές αερογραφίες σε αυτοκίνητα

Posted: 09 Jan 2012 01:36 PM PST

ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΎΝ ΚΑΛΌΓΟΥΣΤΑ . . .ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ.

Rus1







Rus2





Rus3





Rus4





Rus5





Rus6



Rus7





Rus8





Rus9



Rus10





Rus11

http://www.e-magazino.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αμερικανοί μελετούν ελληνικά κεραμικά για να φτιάξουν διαστημόπλοια!

Posted: 09 Jan 2012 01:24 PM PST

Επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους, όταν αυτά επανέρχονται, μετά τα ταξίδια τους, στη γήινη ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές του...



Ινστιτούτου και του Μουσείου Γκετί, του Εργαστηρίου Εθνικού Επιταχυντή του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ στο Στάνφορντ (SLAC) και της αεροδιαστημικής εταιρείας Aerospace Corporation, έχουν βαλθεί να αναλύουν δείγματα αρχαιοελληνικής κεραμικής ηλικίας 2.500 ετών με την χρήση ακτινών-Χ, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την μοριακή δομή αυτών των κεραμικών.



Τα κεραμικά πλακίδια στο εξωτερικό των διαστημικών σκαφών και πυραύλων που λειτουργούν ως θερμικές ασπίδες, υφίστανται τρομακτικές αποκλίσεις θερμοκρασίας, καθώς από τους μείον 120 βαθμούς του διαστημικού κενού πρέπει να αντέξουν τους 1.650 βαθμούς Κελσίου που αναπτύσσονται λόγω τριβής κατά την επανείσοδό τους στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.



Μια τόσο υψηλή θερμοκρασία είναι ικανή να λιώσει ακόμα και μέταλλα, αλλά η πυριτία (διοξείδιο του πυριτίου), από την οποία αποτελούνται κυρίως οι «ασπίδες», εμποδίζει την εξάπλωση της μεγάλης θερμότητας.



Οι αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι, ομοίως, τα αρχαιοελληνικά κεραμικά όχι μόνο αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά επιπλέον παραμένουν σταθερά από χημική άποψη.



Όπως δήλωσαν οι ερευνητές Μαρκ Ζουρμπούχεν και Κάρεν Τρένταλμαν, η ανάλυση των ιδιοτήτων των αττικών αγγείων βοηθά στην καλύτερη κατανόηση των σύγχρονων διαστημικών κεραμικών.



Όπως είπε η Τρένταλμαν, μπορεί αυτά τα αγγεία να χρονολογούνται από τον 5ο ή τον 6ο αιώνα π.Χ., όμως παραμένουν χρήσιμα ακόμα και σήμερα.



«Κάτι δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο για να είναι εξελιγμένο. Αν μπορούμε να καταλάβουμε την τεχνολογία με την οποία έχουν κατασκευαστεί αυτά τα έργα τέχνης, τότε θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση σε μια εντυπωσιακά ευρεία γκάμα πρακτικών εφαρμογών», όπως είπε.



Η συνεργασία των ερευνητών, πέρα από την τεχνολογική διάστασή της, έχει και άλλες στοχεύσεις, όπως τη βελτίωση των μεθόδων συντήρησης των αρχαίων αγγείων, την - από κοινωνιολογική άποψη - κατανόηση του ρόλου και της εξέλιξης των κεραμικών εργαστηρίων στην αρχαία Ελλάδα, των χρησιμοποιούμενων τεχνικών από τους τεχνίτες κ.α.

egersis2


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Εστιατόριο σχεδιάστηκε σαν τρένο και γοητεύει!!!

Posted: 09 Jan 2012 01:21 PM PST


Απροσδόκητες και γοητευτικές λεπτομέρειες κάνουν το «Griffins Extraordinaire Steakhouse» το πιο ενδιαφέρον τυπικό...



αμερικανικό εστιατόριο αυτή τη στιγμή στη Στοκχόλμη. Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Waterfront στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα στο Δημαρχείο και στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και η θέση του αυτή αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που ενέπνευσαν τους δημιουργούς του για να το σχεδιάσουν και να το διακοσμήσουν εν είδει… τρένου.

Πολυτελή και οικεία ατμόσφαιρα αφήνει στους επισκέπτες του πολλούς υπαινιγμούς… ταξιδιού! Τι σημαίνει αυτό; Το «Griffins Extraordinaire Steakhouse» χωρίζεται σε «βαγόνια», όπου οι πελάτες απολαμβάνουν ήσυχα το φαγητό τους, ενώ ο συνολικός χώρος και η διακόσμηση κάνουν τους επισκέπτες να φαντάζονται ότι απολαμβάνουν ένα διηπειρωτικό ταξίδι με το «Όριεντ Εξπρές»! Όσο για τις αποσκευές σας; Αυτές θα τις πάρετε μαζί σας… πλήρεις εκλεπτυσμένων γεύσεων και γκουρμέ απολαύσεων!

perierga.gr - Τρένο ή εστιατόριο; Ιδού η απορία!

perierga.gr - Τρένο ή εστιατόριο; Ιδού η απορία!

perierga.gr - Τρένο ή εστιατόριο; Ιδού η απορία!

perierga.gr - Τρένο ή εστιατόριο; Ιδού η απορία!

perierga.gr - Τρένο ή εστιατόριο; Ιδού η απορία!

the planet
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

"Πόλη-κάστρο" στην καρδιά της ερήμου!!! (PHOTOS)

Posted: 09 Jan 2012 01:11 PM PST


Η πόλη βρίσκεται στην καρδιά της ερήμου και είναι γνωστή ανά τον κόσμο για τα περίφημα...




ksour, δηλαδή τους θολωτούς οικισμούς που είναι λαξευμένοι σε αμμώδεις σπηλιές. Λέγεται, μάλιστα, ότι πρόκειται για τις εγκαταλειμμένες κατοικίες των Βερβερίνων, οι οποίοι ήθελαν να ζουν απομονωμένοι, χωρίς να έχουν επαφή με τον έξω κόσμο.

Η Ταταουίν αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες, ενώ έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία X-Files αλλά κυρίως όταν ο σκηνοθέτης George Lukas κινηματογράφισε διάφορες σκηνές από τον «Πόλεμο των Άστρων» στην ευρύτερη περιοχή.

perierga.gr - Μια πόλη-κάστρο στην καρδιά της ερήμου!


perierga.gr - Μια πόλη-κάστρο στην καρδιά της ερήμου!


perierga.gr - Μια πόλη-κάστρο στην καρδιά της ερήμου!


perierga.gr - Μια πόλη-κάστρο στην καρδιά της ερήμου!


perierga.gr - Μια πόλη-κάστρο στην καρδιά της ερήμου!

the planet
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δείτε πως μεταφέρει το ..."σκύλο" του!!! (PHOTOS)

Posted: 09 Jan 2012 01:00 PM PST


Αν δεν έχετε βρει ακόμα ένα τρόπο για να μεταφέρεται το αγαπημένο σας "σκύλο"...... δοκιμάστε τον παρακάτω!!!












ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΑΠΟ :
Thepla-NET
(thepla-net.blogspot.com)


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η Χημεία (ιστορία) του προφυλακτικού

Posted: 09 Jan 2012 12:54 PM PST

Η αρχαιότερη αναπαράσταση χρήσης προφυλακτικού
από άνδρα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής χρονολογείται περίπου 12.000 με 15.000 χρόνια πριν, σε σπήλαιο στη Γαλλία. Το αρχαιότερο προφυλακτικό που έχει βρεθεί είναι του 17ου αιώνα, από εντόσθια ζώου, στο Κάστρο του Dudley στην Αγγλία.







Οι ιστορικοί εκτιμούν ότι χρησιμοποιείτο κυρίως ως ασπίδα από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από τους στρατιώτες. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο εμπόριο υπάρχουν ακόμη προφυλακτικά από εντόσθια.



Η πρώτη μεγάλη έρευνα για τη χρήση προφυλακτικών τοποθετείται το 15ο αιώνα, όταν ο ιταλός Gabrielle Fallopius φέρεται να δημιούργησε ένα προϊόν από λινό ύφασμα το οποίο δοκίμασε σε πάνω από 1.000 άνδρες προκειμένου να επιτύχει προστασία από τη σύφιλη.



Μία εκδοχή αυτού του προφυλακτικού φέρεται να χρησιμοποιούσε ο περίφημος Καζανόβα, ενώ το καουτσούκ ήρθε στο προσκήνιο το 1843, όταν ο Charles Goodyear πατένταρε για πρώτη φορά την «ενθείωση» του υλικού, που κάνει το φυσικό καουτσούκ περισσότερο εύκαμπτο και ανθεκτικό. Η εξέλιξη ολοκληρώθηκε το 1880 με το πρώτο προϊόν από latex. Η διαδεδομένη χρήση τους ωστόσο θα αργήσει αρκετές δεκαετίες.



Η κοινωνική αναταραχή που προκάλεσε η διάδοση του βιομηχανικά παραγόμενου πλέον προϊόντος είναι εμφανής στο μεσοπόλεμο. Τα στρατεύματα των ΗΠΑ στον Α' Παγκόσμιο δεν είχαν καμία ενημέρωση, καθώς η συντηρητική πολιτική ηγεσία θεωρούσε κίνητρο ακολασίας την προφύλαξη. Η τεράστια διάδοση της σύφιλης κυρίως, που ακολούθησε, έφερε στροφή 180 μοιρών στον επόμενο μεγάλο πόλεμο. Ενδιάμεσα, οι γυναίκες ακτιβίστριες διεκδίκησαν το δικαίωμα τα προφυλακτικά να διατίθενται όχι μόνο για προστασία από ασθένειες, αλλά και ελεύθερα για οικογενειακό προγραμματισμό.



Ότι πέτυχαν γενιές ακτιβιστών και επιστημόνων, απείλησε να ανατρέψει η σεξουαλική απελευθέρωση της δεκαετίας του 1960, όταν πλέον τα μεταδιδόμενα νοσήματα ήταν ιάσιμα (το AIDS δεν είχε ενσκήψει) και η αγορά του αγοραίου έρωτα περνούσε κρίση, ωστόσο ο HIV έκανε ξανά σαφές μετά το 1980 ότι το προφυλακτικό είναι απαραίτητος σύντροφος σε κάθε σεξουαλική επαφή με άτομα που δεν θεωρούνται ασφαλή.



Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα ήταν η έλευση του γυναικείου προφυλακτικού το 1994.



chemist


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νομίσματα... 25 εκατ. δολαρίων (pic)

Posted: 09 Jan 2012 12:46 PM PST


Ένας χρυσός στατήρας από το Παντικάπαιον
της Μαύρης Θάλασσας ήταν το νόμισμα που έσπασε ρεκόρ και ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη κατά τη δημοπρασία της συλλογής...



«Πρόσπερο» στη Νέα Υόρκη. Εξακόσιες πενήντα χιλιάδες δολάρια ήταν η αρχική εκτίμηση. Η τελική τιμή ήταν περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη: τρία εκατομμύρια, διακόσιες πενήντα χιλιάδες δολάρια, μαζί με τη νόμιμη αμοιβή του οίκου «Μπάλντουιν» (17%).



Συνολικά, τα 642 αρχαία ελληνικά νομίσματα από τον ελλαδικό χώρο (Ελλάδα και αποικίες) συγκέντρωσαν το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μακράν υψηλότερο από ποσά που είχαν εισπραχθεί σε οποιαδήποτε άλλη δημοπρασία του οίκου. Το εξαιρετικής σημασίας νόμισμα με τη μάχη Μεγάλου Αλεξάνδρου και Πώρου στον Υδάσπη ποταμό πωλήθηκε 300.000 δολάρια (περί τα 250.000 ευρώ). Αν επομένως οι διευθύνσεις του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού είχαν κινητοποιηθεί από τον Οκτώβριο, οπότε και δημοσιοποιήθηκε η πώληση της θαυμάσιας αυτής συλλογής, υπήρχαν περιθώρια και δυνατότητες να συγκεντρωθεί το ποσό. Ο χρυσός στατήρας με το κεφάλι σατύρου κοσμούσε το εξώφυλλο του καταλόγου της δημοπρασίας. Στην άλλη όψη παριστάνεται φτερωτός γρύπας. Χαρακτηρίζεται από ειδικούς ως ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον θαυμαστά αρχαία ελληνικά νομίσματα, ένα αληθινά σπάνιο αριστούργημα του 4ου αιώνα π.Χ. (350-300).



Ένα αργυρό τετράδραχμο από τη Νάξο της Σικελίας (461-430 π.Χ.) πωλήθηκε αντί 850.000 δολαρίων, ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν 125.000. Ενας στατήρας της Φαιστού (350 π.Χ.), με γυμνό Ηρακλή που κρατά λεοντοκεφαλή, είχε εκτιμηθεί στα 40.000 δολάρια και έφτασε τα 650.000. Ενα τετράδραχμο από την Αμφίπολη της Μακεδονίας, (366-365 π.Χ.) με κεφαλή Απόλλωνα πωλήθηκε αντί 600.000 δολαρίων.



Το νόμισμα με την μάχη του Μ. Αλεξάνδρου και του Πώρου



Τετρακόσιες χιλιάδες ήταν η τιμή αργυρού αθηναϊκού τετράδραχμου. Εικονίζει τη θεά Αθηνά, προστάτιδα της συγκεκριμένης πόλης-κράτους, και ανήκει στην ύστερη αρχαϊκή εποχή (510-490 π.Χ.). Ακόμη ένα αθηναϊκό αργυρό νόμισμα, δεκάδραχμο, πωλήθηκε αντί 350.000 δολαρίων.



Στη δημοπρασία, τη σημαντικότερη για αρχαία ελληνικά νομίσματα κατά την τελευταία εικοσαετία, μετείχαν 200 άτομα, ενώ περισσότεροι από 150 έκαναν «ονλάιν» τις δικές τους προσφορές.



http://erroso.blogspot.com/


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ζει σαν άρχοντας σε 16 τετραγωνικά μέτρα!

Posted: 09 Jan 2012 12:40 PM PST

Πολυτέλεια σε μίνι έκδοση






newsbeast.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πανέμορφα πολύχρωμα κορίτσια

Posted: 09 Jan 2012 12:31 PM PST

Δείτε ένα αφιέρωμα σε πανέμορφα κορίτσια
με διαφορετικό χρώμα μαλλιών από ότι συνήθως







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Χόκινγκ: Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι ο αποικισμός του διαστήματος

Posted: 09 Jan 2012 12:17 PM PST


Ο διάσημος φυσικομαθηματικός Στέφεν Χόκινγκ δεν μπόρεσε, για λόγους υγείας, να παραστεί στο διεθνές κοσμολογικό συνέδριο που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο Κέμπριτζ προς τιμήν του με αφορμή τα 70ά γενέθλιά του. Όμως είχε την ευκαιρία, έστω και μέσω της μαγνητοσκοπημένης ομιλίας του, να τονίσει για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στα άστρα, καθώς στη Γη αντιμετωπίζει αυξανόμενο κίνδυνο για ένα πυρηνικό ή κλιματικό Αρμαγεδδώνα.





«Πρέπει να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε στο διάστημα για χάρη του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Δεν νομίζω ότι θα επιβιώσουμε για άλλα χίλια χρόνια, χωρίς να αποδράσουμε από τον εύθραυστο πλανήτη μας», ανέφερε.

Λίγο νωρίτερα, απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών του BBC, ο Βρετανός επιστήμονας προέτρεψε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν αποικίες στον Άρη και πέρα από αυτόν σε άλλα σώματα του ηλιακού μας συστήματος, αν και εκτίμησε ότι δύσκολα θα γίνει αυτό κατά τα επόμενα 100 χρόνια. «Είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι αναπόφευκτο. Νομίζω όμως πως μέσα στην επόμενη χιλιετία είναι σχεδόν βέβαιο ότι μια καταστροφή, όπως πυρηνικός πόλεμος ή υπερθέρμανση του πλανήτη, θα πλήξει τη Γη», προειδοποίησε, σύμφωνα με την «Τέλεγκραφ» και τη «Ντέιλι Μέιλ».

Δήλωσε επίσης αισιόδοξος ότι οι επιστημονικές και τεχνολογικές πρόοδοι θα επιτρέψουν τελικά στους ανθρώπους να εξαπλωθούν ακόμα και πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, στις εσχατιές του σύμπαντος. Θα είναι η μόνη ασφαλιστική δικλίδα, είπε, για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Ακόμα, επανέλαβε ότι πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί για την πιθανότητα να συναντήσουμε εξωγήινους πολιτισμούς. «Η ανακάλυψη νοήμονος ζωής αλλού στο σύμπαν θα ήταν η μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη όλων των εποχών. Όμως θα ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Αν οι εξωγήινοι αποφάσιζαν να μας επισκεφθούν, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι παρόμοιες με την άφιξη των Ευρωπαίων στην Αμερική, η οποία δεν απέβη καθόλου καλή για τους γηγενείς πληθυσμούς», είπε.

Εξάλλου, εξέφρασε την αμφιβολία του κατά πόσο όντως θα αποδειχθεί ότι τα σωματίδια νετρίνο ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως, όπως φάνηκε να δείχνει, το 2011, το ιταλικό πείραμα OPERA σε συνεργασία με το CERN. Όπως είπε, η θεωρία του Αϊνστάιν θα αποδειχτεί τελικά ότι δεν κινδυνεύει, επειδή είναι ορθή.

Στη μαγνητοσκοπημένη ομιλία του στο συνέδριο του Κέμπριτζ, με τίτλο «Μια σύντομη ιστορία του εαυτού μου» (παραφθορά του μπεστ-σέλερ του «Μια σύντομη ιστορία του χρόνου» ), ο Χόκινγκ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ και τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», μίλησε συγκινητικά για το σημαντικό ρόλο γιατρού και συμπαραστάτη που έπαιξε ο πατέρας του (ερευνητής τροπικών ασθενειών) στη ζωή του, αφότου έγινε γνωστή η σοβαρότητα της νευρομυϊκής πάθησής του, που τον καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι και του στέρησε τη φωνή του.

Για το μπεστ-σέλερ του, που εκδόθηκε το 1988 και έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατ. αντίτυπα διεθνώς, είπε ότι το έγραψε γιατί χρειαζόταν χρήματα για τη θεραπεία της πάθησής του, αλλά και για τα δίδακτρα των παιδιών του.

Ο Χόκινγκ, ο οποίος έχει χαρακτηρισθεί σύγχρονος Αϊνστάιν, πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε από τη Λουκασιανή Έδρα Μαθηματικών του Κέμπριτζ (που κάποτε κατείχε ο Νεύτων) και σήμερα πια είναι διευθυντής ερευνών στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Θεωρητικής Φυσικής του Κέμπριτζ.

Γεννήθηκε στην Οξφόρδη στις 8 Ιανουαρίου 1942, μεγάλωσε στο Λονδίνο και το 1963, σε ηλικία 21 ετών, διαγνώστηκε η ανίατη πάθησή του (νόσος Λου Γκέριγκ), η οποία καταστρέφει τα νεύρα που ελέγχουν τους μυς. Αναμενόταν να έχει ήδη πεθάνει προ πολλού, όμως, εκπλήσσοντας την ιατρική κοινότητα, συνεχίζει όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά και να συμμετέχει στα επιστημονικά δρώμενα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του, «θυμηθείτε να κοιτάτε ψηλά τα άστρα και όχι χαμηλά τα πόδια σας. Προσπαθήστε να βγάλετε νόημα από αυτό που βλέπετε και θαυμάστε αυτό που κάνει το σύμπαν να υπάρχει. Να είστε περίεργοι».

Όλα αυτά από έναν άνθρωπο που «μιλάει» με συνθετική φωνή με ρυθμό μόλις μια λέξη το λεπτό! «Έχει σημασία να μην τα παρατάς», όπως είπε.



www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γκολ από όλη την Ευρώπη (vid)

Posted: 09 Jan 2012 12:09 PM PST


Δείτε όλα τα σημαντικότερα γκολ από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας, Γερμανίας, Αγγλίας και Ισπανίας στο παραπάνω βίντεο.

















gazzetta.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες στάσεις ύπνου για την υγεία;

Posted: 09 Jan 2012 11:57 AM PST


Ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι;Όπως και αν επιλέγετε να κοιμάστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως εκτός από την ξεκούραση η στάση του ύπνου επηρεάζει άμεσα την υγεία μας.


Στα πλάγια: κατάλληλη στάση για όσες εγκυμονούν ή για όσους υποφέρουν από στομάχι…
Τα υπέρ: εμποδίζει τους πόνους του λαιμού και της πλάτης, την αναστροφή του γαστρικού υγρού, το ροχαλητό. Ιδανική στάση για γυναίκες που εγκυμονούν.
Τα κατά: οι ρυτίδες από το μαξιλάρι που πιέζει το πρόσωπο και το στήθος.
Τι πρέπει να ξέρετε: σε γενικές γραμμές ο ύπνος σε πλάγια θέση ωφελεί την υγεία. Εμποδίζει το ροχαλητό και κρατά την σπονδυλική στήλη σε ευθεία θέση. Είναι επίσης ιδανικός για όσους πάσχουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση καθώς το γαστρικό υγρό παραμένει στη θέση του.
Χρήσιμο tip: αν είστε έγκυος, κοιμηθείτε στην αριστερή πλευρά, μια στάση ιδανική για τη ροή του αίματος.
Μαξιλάρι: προτιμήστε ένα σχετικά λεπτό και σκληρό μαξιλάρι που θα «γεμίζει» το κενό πάνω από τον ώμο σας.

Ανάσκελα: αν έλειπε και το ροχαλητό…
Τα υπέρ: εμποδίζει τους πόνους της μέσης και του λαιμού, τις ρυτίδες και την αναστροφή του γαστρικού υγρού.
Τα κατά: το ροχαλητό…
Τι πρέπει να ξέρετε: ο ύπνος ανάσκελα, βοηθά την καλύτερη στήριξη του κεφαλιού, του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης ενώ εμποδίζει την ανάστροφη πορεία του γαστρικού υγρού. Παράλληλα, εμποδίζει τις ρυτίδες καθώς το πρόσωπο δεν πιέζεται από το μαξιλάρι. Ενδεχομένως, το μόνο αρνητικό σε αυτή την στάση ύπνου είναι το έντονο ροχαλητό.
Μαξιλάρι: αγοράστε ένα καλό και φουσκωτό μαξιλάρι. Όταν κοιμάστε ανάσκελα θα πρέπει να στηρίζεται σωστά το κεφάλι και ο λαιμός σας χωρίς να προσπαθείτε πολύ χρησιμοποιώντας λάθος μαξιλάρι.

Εμβρυακή στάση: ήρεμος ύπνος το βράδυ, «πιάσιμο» το πρωί
Τα υπέρ: καλός και ήρεμος ύπνος κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης. Εμποδίζει το ροχαλητό, τους πόνους στο λαιμό και την πλάτη.
Τα κατά: αν κοιμάστε σε εμβρυακή στάση με τα γόνατά σας ψηλά να αγκαλιάζονται από τα χέρια σας και το σώμα σας κουλουριασμένο, ενδεχομένως τα πρωινά να ξυπνάτε πιασμένοι.
Μαξιλάρι: το μαξιλάρι σας και εδώ θα πρέπει να είναι λεπτό και σχετικά σκληρό, όπως στην πλάγια στάση προκειμένου να προσφέρετε την κατάλληλη στήριξη στον αυχένα σας.

Μπρούμυτα: για υπναράδες…
Τα υπέρ: λιγότερο ροχαλητό…
Τα κατά: ρυτίδες από το μαξιλάρι, πόνοι στο λαιμό και στη μέση και ρυτίδες και πίεση στο στήθος.
Τι πρέπει να ξέρετε: αν κοιμάστε μπρούμυτα, πιέζετε τις κλειδώσεις και τους μύες σας ενώ ενδεχομένως ξυπνάτε πιασμένοι. Φανταστείτε για περίπου μισή ή μία ώρα να είναι ο λαιμός σας στραμμένος σε μία κατεύθυνση, όπως γίνεται με τον ύπνο σε αυτή την στάση-σίγουρα κάποιο νεύρο σας θα «πιαστεί».
Μαξιλάρι: ένα πολύ λεπτό ή ακόμη και κανένα μαξιλάρι!


http://www.clickatlife.gr







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η υπερθέρμανση του πλανήτη ίσως καθυστερήσει την επόμενη εποχή των παγετώνων

Posted: 09 Jan 2012 11:46 AM PST

Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα καθυστερήσει την επόμενη εποχή των παγετώνων, σύμφωνα με νέα έρευνα, υπό ελληνική καθοδήγηση.



Η Γη μπορεί να μην εισέλθει σε μια νέα εποχή παγετώνων μέσα στην επόμενη χιλιετία, χάρη στις αυξημένες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα σε Βρετανία και ΗΠΑ, με επικεφαλής Έλληνα ερευνητή.





Οι ερευνητές, υπό τον καθηγητή φυσικής γεωγραφίας Χρόνη Τζεδάκη, του University College του Λονδίνου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του πανεπιστημίου Κέμπριτζ και του πανεπιστημίου της Φλόριδα, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό γεωεπιστημών «Nature Geoscience», κάνοντας συγκρίσεις με ανάλογες περιόδους στο μακρινό παρελθόν, εκτιμούν ότι η επόμενη εποχή παγετώνων πιθανώς θα καθυστερήσει κατά δεκάδες χιλιάδες χρόνια.

Η τρέχουσα θερμή περίοδος της Γης άρχισε περίπου πριν από 11.600 χρόνια και, σύμφωνα με τα έως τώρα ιστορικά δεδομένα εναλλαγής παγωμένων και θερμών περιόδων, θα έπρεπε να δώσει τη θέση της σε μια νέα εποχή πάγων το αργότερο μέσα στα επόμενα 1.000 έως 1.500 χρόνια. Όμως, καθώς όλο και περισσότερη θερμότητα παγιδεύεται στη Γη λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Γη αργεί να ψυχρανθεί, με αποτέλεσμα οι πάγοι να αργήσουν να ξαναεμφανιστούν.

Η μελέτη χρησιμοποίησε αστρονομικά μοντέλα, που περιλάμβαναν τις ανεπαίσθητες μεταβολές στην τροχιά και στον άξονα της Γης κατά τα προηγούμενα εκατομμύρια χρόνια, για να εκτιμήσει καλύτερα την ποσότητα της ηλιακής θερμότητας που έφθασε στη γήινη ατμόσφαιρα κατά τις προηγούμενες παγετωνικές και μεσοπαγετωνικές περιόδους. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι η συγκέντρωση των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα μετά τη βιομηχανική επανάσταση, εγκλωβίζει πλέον πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ηλιακής θερμότητας στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας από ό,τι συνέβαινε κατά τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια, με συνέπεια η φυσιολογική ψύχρανση της Γης, που οφείλεται στις μεταβολές στην τροχιά της, να μην μπορεί να αντισταθμίσει την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.

Κατά τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια, το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στη Γη, με βάση την ανάλυση δειγμάτων αέρα εγκλωβισμένου σε αρχαίους πάγους, ποτέ δεν ξεπέρασε τα 280 μέρη ανά εκατομμύριο στην ατμόσφαιρα, ενώ σήμερα έχει ήδη φθάσει τα 390 μέρη, μετά από μια συνεχή αύξηση την τελευταία 150ετία.

Επί εκατομμύρια χρόνια, τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα αυξομειώνονται ανάμεσα στις εποχές των παγετώνων, όμως η κλιματική αλλαγή έχει διαταράξει αυτή τη φυσιολογική κυκλική διαδικασία, με συνέπεια οι φυσικές δυνάμεις που ρίχνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη, να μην μπορούν πλέον να είναι αποτελεσματικές στο έργο τους.

Ο Χρόνης Τζεδάκης σπούδασε γεωλογία στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης και πήρε το διδακτορικό του από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Διετέλεσε έως το 2009 καθηγητής παλαιοοικολογίας στη σχολή γεωγραφίας του πανεπιστημίου του Λιντς, πριν μετακινηθεί στο πανεπιστήμιο UCL. Ειδικεύεται στην παλαιοκλιματολογία και ειδικότερα στη μελέτη των προηγούμενων μεσοπαγετωνικών περιόδων.



www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Διαστημικός περίπατος...

Posted: 09 Jan 2012 11:36 AM PST


Από το 1955 και τον πρώτο διαστημικό περίπατο των Σοβιετικών μέχρι την πρόσφατη επισκευή του Χαμπλ, οι τολμηρές εξορμήσεις των αστροναυτών στο κενό έχουν μείνει στη μνήμη με εντυπωσιακές εικόνες...







tanea.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 10 ικανότητες που εντυπωσιάζουν μια γυναίκα...

Posted: 09 Jan 2012 11:24 AM PST


Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες; Έχουμε ερευνήσει αυτό το ζήτημα, χωρίς...
όμως να πάρουμε τις απαντήσεις που θα περίμενε κανείς. Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα παρά με κοιλιακούς, ψηφίζουν σπιτόγατους παρά party animals και έλκονται από τους ξανθούς γαλανομάτηδες...





και όχι από τους μελαχρινούς . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι άβυσσος το γυναικείο μυαλό. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σταθερές, που πάντα «μετράνε» για μια γυναίκα. Το ανδρικού ενδιαφέροντος site AskMen συγκέντρωσε τις δέκα «σίγουρες» επιδεξιότητες» που συγκινούν τις γυναίκες και εμείς σας τις παρουσιάζουμε, για να… μετρήσετε πόσες από αυτές έχετε στο «οπλοστάσιό» σας στην μάχη των καρδιοκατακτητών.


Ξένες γλώσσες


Αν μη τι άλλο μια γυναίκα θα γοητευθεί από κάποιον που μιλάει άπταιστα μια «ερωτική» λατινογενή γλώσσα, θα αισθανθεί ασφάλεια δίπλα του σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα νιώθει ντροπή επειδή ο φίλος της δεν καταλαβαίνει τα βασικά αγγλικά. Η γνώση ξένων γλωσσών σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο «όπλο» προς απόκτηση, αλλά αναμφίβολα «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά των γυναικών – αρκεί να μην την επιδεικνύετε χωρίς λόγο, κανείς δεν συμπαθεί τους «επιδειξίες».






Επιδεξιότητα σε μουσικά όργανα


Αν αναλογιστούμε πόσες groupies έχουν στο κατόπι τους όλα τα μέλη μουσικών συγκροτημάτων, εύκολα θα αντιληφθούμε ότι αν βάλουμε μπροστά στον άνδρα μια ηλεκτρική κιθάρα ή drums, αμέσως του προσθέτουμε «πόντους».


Δεν έχει σημασία αν ο μουσικός είναι όμορφος ή άσχημος. Μόνο και μόνο η γοητεία που εκπέμπει το επιδέξιο παίξιμο της αγαπημένης τους μελωδίας, κάνει έναν γνώστη μουσικής ακαταμάχητο στον γυναικείο πληθυσμό.






Επισκευάζοντας το αυτοκίνητο…


Είστε με την σύντροφό σας και το αυτοκίνητο σας κάνει «νερά» καθώς φεύγετε για μια διήμερη απόδραση. Αν το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε το καπό και να κοιτάτε την μηχανή του αυτοκινήτου για να φτιαχτεί με την δύναμη της σκέψης, οι πιθανότητες να εντυπωσιαστεί η συνοδηγός σας είναι μηδαμινές. Αντίθετα, αν γνωρίζετε τα βασικά για να εντοπίσετε το πρόβλημα και να ξέρετε άμεσα αν μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, σίγουρα η ανυπόμονη γυναίκα στο διπλανό κάθισμα θα νιώσει πολύ καλύτερα και για το διήμερό σας και για το ότι έχει δίπλα της έναν άνδρα που μπορεί να εμπιστευθεί με κλειστά τα μάτια.






Χορευτικές ικανότητες


Είτε το έχεις, είτε όχι. Δεν είναι κάποια δύσκολη ικανότητα, καθώς αρκεί να κινείσαι στον ρυθμό. Η δυσκολία έγκειται στις περιπτώσεις που το παρακάνετε με εφηβικές φιγούρες που δεν ενισχύουν την εικόνα σας, ή με την υπερβολική ντροπή σας να… κουνηθείτε, που καθιστά φανερή την αμηχανία σας. Σε κάθε περίπτωση, αρκεί να είστε φυσικοί και να αφήσετε το σώμα σας να κινηθεί όπως νιώθει τον ρυθμό, δείχνοντας στην συνοδό σας ότι είστε κοινωνικοί και ευχάριστοι χαρακτήρες.






Το φετίχ του μάγειρα


Ακόμη κι αν προσπεράσουμε τα κλισέ που θέλουν «τον έρωτα να περνάει από το στομάχι» και τους «καλύτερους σεφ του κόσμου να είναι άνδρες», πάντα παραμένει η ικανοποίηση που νιώθει μια γυναίκα όταν της ετοιμάσετε ένα φοβερό δείπνο –χωρίς να είναι από delivery.


Η μαγειρική ποδιά… μάλλον κερδίζει τα φουστάνια- δεν χρειάζεται να γίνετε σεφ, αρκεί να μπορείτε να της κάνετε ένα αξιοπρεπές τραπέζι, για το οποίο θα μπορεί να υπερηφανεύεται στις κολλητές της.






Αθλητικό σώμα


Για άλλη μια φορά, οι fans που ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές ή εν γένει τους αθλητές κατά πόδας αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός… είναι sexy. Μπορεί οι γυναίκες να επιζητούν ευαισθησία από έναν άνδρα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν απωθούνται από την αρρενωπή εικόνα κάποιου που έχει επιδόσεις… και εκτός έδρας. Άλλωστε, μια γυναίκα είναι πάντα πιο χαρούμενη όταν παίζετε εσείς οι ίδιοι μπάλα, παρά όταν κάθεστε στο σαλόνι παρακολουθώντας Superleague και ουρλιάζοντας στην οθόνη πίνοντας μπίρες.






Ο άνδρας που… πιάνουν τα χέρια του


Δεν είναι μυστικό πως τα πιο απλά μαστορέματα μοιάζουν στα γυναικεία μάτια σαν πυρηνική φυσική. Γι' αυτό ο άνδρας που γνωρίζει πώς να φτιάξει τον υπολογιστή που κόλλησε, πώς να συναρμολογήσει ένα έπιπλο, πώς να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία –και φυσικά που θα έχει την βασική εργαλειοθήκη- αμέσως ανεβαίνει στην εκτίμησή της.






Εμφάνιση και στιλ


Ξεκινάμε από τα βασικά – δηλαδή την καθαριότητα και την περιποίηση. Το ατημέλητο look είναι ωραίο μέχρι ένα σημείο. Όταν ο άνδρας αρχίζει να παραμελεί την καθαριότητα και την εικόνα του, επιδεικνύει μάλλον αδιαφορία στο να είναι αρεστός στο αντίθετο φύλο. Αντίθετα, η υιοθέτηση ενός προσωπικού στιλ και οι προσεγμένες ενδυματολογικές εμφανίσεις φανερώνουν έναν άνδρα με προσωπικότητα. Επενδύστε λίγη ώρα στο ντύσιμό σας ή στο ξύρισμά σας και αυτό θα γίνει σύντομα αντιληπτό από την σύντροφό σας ή τις υποψήφιες για αυτή την θέση.






Σεξουαλικές επιδόσεις


Από τις κορυφαίες σε «δημοτικότητα» ικανότητες ενός άνδρα, το «know-how» της ικανοποίησης της συντρόφου του στο κρεβάτι εκτιμάται δεόντως εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Ανεξαρτήτως του αιώνιου ερωτήματος «το μέγεθος μετράει;» οι τεχνικές σας, οι γνώσεις των ερωτογενών περιοχών της και τα κόλπα που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια μπορούν να βελτιωθούν – όρεξη να έχετε…






Επικοινωνία


Μαντέψτε τι μετράει περισσότερο και από έναν καλό εραστή για μια γυναίκα. Σωστά καταλάβατε, μετά το σεξ οι γυναίκες θέλουν… συζήτηση. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σημαίνουν πολλά για μια γυναίκα, καθώς ικανοποιούν πολλά «θέλω» της: Να μιλάτε για την σχέση σας, να κερδίσετε τους δικούς της, να συνομιλείτε με τις φίλες της και να κερδίσετε την εύνοιά τους, να μπορείτε να κατανοήσετε ένα πρόβλημά της και να την βοηθήσετε συμβουλεύοντάς την – και κατά βάση… να την ακούτε.





Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές