Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Απειλούν με μπλόκα οι αγρότες της Λάρισας

Posted: 09 Jan 2012 11:39 AM PST

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν ξανά οι αγρότες της Λάρισας μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου... όπως έγινε γνωστό μετά τη σύσκεψη που έγινε στην πόλη από την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση.

Οι κινητοποιήσεις θα είναι πανελλαδικές και μπορεί να κυμανθούν από μικρές συγκεντρώσεις μέχρι και μπλόκα ή κλείσιμο διοδίων.

Οι αγρότες θέλουν να αποτρέψουν τα νέα μέτρα που βρίσκονται προ των πυλών και να δημιουργήσουν ένα κοινό μέτωπο που θα φέρει τη ρήξη και την ανατροπή με την συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις και του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Φωτογραφίες: Τα θαύματα της τεχνολογίας

Posted: 09 Jan 2012 11:37 AM PST

Οι Κινέζοι έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια απίστευτο τεχνολογικό άλμα. Τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε!








Αυτή είναι η μεγαλύτερη οθόνη LED σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στο Πεκίνο, έχει συνολικό μήκος 220 μέτρα και πλάτος 27 μέτρα. Κρεμασμένη πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, πρόκειται για ένα μοναδικό τεχνολογικό θαύμα.


Αυτή είναι η μεγαλύτερη «ρόδα» στον κόσμο, βρίσκεται στο Πεκίνο, έχει ύψος 208 μέτρα , δηλαδή έχει το ύψος κτιρίου 70 ορόφων (αλήθεια, ποιος τολμάει να μπει σε αυτή τη ρόδα;) και ζυγίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ… 8.000 τόνους, και κάθε «κάψουλα» έχει τις διαστάσεις ενός… λεωφορείου!

Το πιο μακρύ λεωφορείο του κόσμου, με την κωδική ονομασία JNP6250G, μήκος 25 μέτρα, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει συνολικά 300 άτομα. Ένα ολόκληρο σχολείο!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Δραχμή και ο μύθος της ανταγωνιστικότητας

Posted: 09 Jan 2012 11:34 AM PST

του Δημήτρη Μάρδα, Αν. καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Υποστηρίζεται από τους ένθερμους υποστηριχτές της επιστροφής στη δραχμή ότι μια τέτοια επιλογή... θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων. Το παρελθόν της χώρας – όπως και η θεωρία του διεθνούς εμπορίου– διαψεύδουν όμως αυτήν τη θέση. Δε θα ασχοληθούμε με τις οικονομικές θεωρίες, θα επιστρέφουμε όμως τριάντα χρόνια πίσω σκιαγραφώντας τη σχέση των εξαγωγών μας και της απαξίωσης (υποτιμήσεις – διολισθήσεις) της δραχμής.

Η ισοτιμία δραχμής δολαρίου το 1980 ήταν 1 δολάριο προς 42,64 δραχμές, το 1987 (έτος έναρξης των προσπαθειών με σκοπό την 'Ενιαία Αγορά') ήταν 1 δολάριο προς 135,18 δραχμές και το 1992 (με την ολοκλήρωση της 'Ενιαίας Αγοράς'), η ισοτιμία αυτή ανερχόταν σε 190,47 δραχμές. Το 2000 η ισοτιμία δολαρίου δραχμής άγγιξε τις 308,93 δραχμές.

Η δραχμή λοιπόν κατά τη δεκαετία 1980-2000 απαξιώθηκε θεαματικά έναντι του δολαρίου ενώ οι εξαγωγές μας με τα βίας διπλασιάσθηκαν από 5,1 δις δολάρια σε 10,8 δις δολάρια. Από την άλλη το εμπορικό μας έλλειμμα άγγιξε τα 18,6 δις το 2000 από τα 5,4 δις δολάρια το 1980. (Βλ. στο Διάγραμμα πορεία εξαγωγών εισαγωγών)

Διάγραμμα: Εξέλιξη ελληνικών εξαγωγών – εισαγωγών

Πηγή: ΟΗΕ, βάση δεδομένων Comtrade

Η κατακόρυφη απαξίωση του ελληνικού νομίσματος δεν κατόρθωσε λοιπόν να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, κάτι που διαφαίνεται και από τα ανωτέρω στοιχεία των εξαγωγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο του 1980-1990, οι δύο υποτιμήσεις της δραχμής και οι διαρκείς διολισθήσεις, συνοδεύθηκαν και από μέτρα προστασίας της ελληνικής οικονομίας, κάτι που εξέλειπαν πλήρως από τον Ιανουάριο του 1993.

Πρώτο συμπέρασμα: Ο ταχύς ρυθμός απαξίωσης της δραχμής έως το 2000, σε συνδυασμό με τα μέτρα προστασίας υπέρ της εγχώριας παραγωγής (έως το 1993) δεν ανέκαμψαν τις ελληνικές εξαγωγές με ρυθμούς ταχύτερους σε σχέση με τους αντίστοιχους των εισαγωγών.

Αξίζει να τονισθεί επίσης ότι από το σύνολο των 22 δις περίπου δολαρίων των ελληνικών εξαγωγών (το 2010) μόνο τα 11 δις δολάρια περίπου αφορούν προϊόντα που ενσωματώνουν πρώτες ύλες και ενδιάμεσα αγαθά που παράγονται στη χώρα. Όλες οι υπόλοιπες εξαγωγές, χρησιμοποιούν εισαγόμενες πρώτες ύλες, πλην του εισαγόμενου κεφαλαιουχικού εξοπλισμού, της τεχνολογίας και της ενέργειας,.

Αυτό σημαίνει ότι η όποια απαξίωση της νέας δραχμής έναντι του ευρώ θα 'περάσει' στην εγχώρια παραγωγή των προϊόντων της δεύτερης ομάδας (λόγω εισαγόμενου πληθωρισμού) και μέσω των πολλών εισαγόμενων και αναγκαίων πρώτων υλών. Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί σοβαρή αιτία πίεσης για νέα απαξίωση της δραχμής στη βραχυχρόνια περίοδο. Την ιστορία αυτή τη ζήσαμε ιδιαίτερα έντονα κατά το 1980-2000 χωρίς αποτέλεσμα σε όρους εμπορικού ισοζυγίου.

Οπότε, σύμφωνα με το πρόσφατο παρελθόν της χώρας μας, από πού πηγάζει η θέση ότι η επιστροφή στη δραχμή θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας;

Βέβαια μετά το 2001 παρατηρείται μια ραγδαία επιδείνωση του εμπορικού ελλείμματος της Ελλάδας, όχι όμως λόγω μείωσης των εξαγωγών (που εξακολούθησαν να αυξάνονται με πολύ ταχύτερους ρυθμούς σε σχέση με το παρελθόν) αλλά λόγω έξαρσης των εισαγωγών. Η αιτία της εικόνας αυτής δεν εντοπίζεται μόνο στο ευρώ. Άλλοι παράγοντες (όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, τιμές πετρελαίου, εισροές κεφαλαίων, έξαρση των δημοσίων δαπανών, αλλαγή του καταναλωτικού προτύπου κ.λπ) φέρουν το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης της συγκεκριμένης εξέλιξης.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι οι εξαγωγές από το 2001 έως το 2008, υπό καθεστώς 'σκληρού' ευρώ υπερδιπλασιάστηκαν (από 10,4 δις δολ. το 2001 σε 25,5 δις δολάρια το 2008). Η μεταγενέστερη μείωσή τους κατά 5 δις το 2009 μπορεί να αποδοθεί στην παγκόσμια ύφεση. Μετά το 2009 όμως πάλι άρχισαν να ανακάμπτονται.

Έτσι λοιπόν υπό καθεστώς σημαντικής απαξίωσης της δραχμής έναντι του δολαρίου και όλων των υπόλοιπων νομισμάτων (για είκοσι χρόνια) οι εξαγωγές μας μετά βίας διπλασιάσθηκαν, ενώ επί ευρώ, υπερδιπλασιάσθηκαν μέσα σε οκτώ χρόνια. Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Στο εμπόριο χάπι που αδυνατίζει όπως το… τζόκινγκ!

Posted: 09 Jan 2012 11:31 AM PST

Θραύση κάνει σε ΗΠΑ και Βρετανία ένα νέο χάπι αδυνατίσματος, που υπόσχεται να «κάψει» όσες θερμίδες και το τζόκινγκ, κόβοντας ταυτοχρόνως την όρεξη…Το χάπι κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, ξεπουλώντας μέσα σε λίγες ώρες, ενώ πλέον ορκίζονται για την αποτελεσματικότητά του γνωστά πρόσωπα της παγκόσμιας σόου μπιζΑν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

7 μικρά μυστικά της σωστής οινοποσίας

Posted: 09 Jan 2012 11:27 AM PST

Αλήθεια, πόσο καλά γνωρίζετε τα μυστικά της σωστής οινοποσίας;

Γνωρίζετε ότι δεν αρκεί μόνο η ιδανική επιλογή και η προσεκτική συντήρηση του κρασιού για να απολαύσετε σωστά το κρασί σας;

Πρέπει να γνωρίζετε ότι...

1. Κάθε φορά που μεταφέρουμε ένα μπουκάλι κρασί από ένα σημείο σε κάποιο άλλο θα πρέπει οπωσδήποτε να το αφήσουμε σε πλήρη ηρεμία για 2 έως 4 εβδομάδες, ώστε να ξαναβρεί την ισορροπία του και να επανέλθει στις φυσιολογικές συνθήκες του.

2. Η ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος του κρασιού είναι η εξής:

* για τα λευκά ξηρά και τα ροζέ, η σωστή θερμοκρασία είναι 8 - 12 βαθμούς C.
* για τα λευκά γλυκά και αφρώδη, η σωστή θερμοκρασία είναι 8 - 9 βαθμούς C.
* για τα ερυθρά ελαφρά φρουτώδη, η σωστή θερμοκρασία είναι 12 - 16 βαθμούς C.
* για τα υπόλοιπα ερυθρά κρασιά παλαίωσης, η σωστή θερμοκρασία είναι 16 - 18 βαθμούς C (θερμοκρασία δωματίου).

3. Το ιδανικό ποτήρι σερβιρίσματος κρασιού πρέπει απαραιτήτως να είναι διάφανο, ώστε να επιτρέπει τη θέα του κρασιού, με λεπτό πόδι για να πιάνεται εύκολα, και να έχει μεγάλο άνοιγμα.

4. Το κρασί πρέπει να καταλαμβάνει μόνο τα 2/3 του ποτηριού.
Ο υπόλοιπος χώρος που μένει κενός θα γεμίσει με το άρωμα του κρασιού.

5. Οταν στο τραπέζι μας θελήσουμε να σερβίρουμε παραπάνω από ένα κρασιά, η σωστή σειρά που πρέπει ν ακολουθήσουμε είναι η εξής:
* πρώτα τα λευκά και ύστερα τα ερυθρά.
* πρώτα τα ξηρά και ύστερα τα γλυκά.
* πρώτα τα φρέσκα κι έπειτα τα παλαιωμένα.

6. Το κρασί πρέπει να ανοίγεται τουλάχιστον μια ώρα πριν από το γεύμα, κυρίως ο ερυθρός οίνος, ώστε το οξυγόνο του αέρα να διευκολύνει την ανάπτυξη του μπουκέτου.

7. Οταν το ερυθρό παλαιωμένο κρασί μας παρουσιάσει ίζημα, πρέπει οπωσδήποτε να το βάλουμε σε καράφα, ώστε να μπορέσουμε να το απολαύσουμε χωρίς να αλλοιωθεί.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

"Η Τουρκία, η καταραμένη φυλή, θα σβήσει όταν κατέβει η ρώσικη αρμάδα"!

Posted: 09 Jan 2012 11:18 AM PST

Οπαδοί των προφητειών δεν είμαστε (πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν την μοίρα τους καθημερινά), αλλά η είδηση ότι η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με την ανάλυση των ...
προφητειών από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου, μας βάζει στον πειρασμό να αναδημοσιεύουμε ένα εντυπωσιακό ως προς την πρόβλεψή του απόσπασμα των όσων υποστήριζε ότι θα συμβούν μελλοντικά ο μοναχός Παΐσιος ο οποίος εκοιμήθη το 1994.

Το πιο κάτω κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.

"Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμεθα εμείς οι Έλληνες. Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις, διότι εμείς είχαμε τη γνώση .Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως ) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας .

Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό. Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος, λέγοντας του λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως λέει :«Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε.

Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι εδραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί.

Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια».

Αυτά μας είπε ο Ρώσος μοναχός 50 χρόνια πριν. Το διάστημα που διέρρευσε από τότε, είχα σχεδόν ξεχάσει τα λόγια του. Όταν όμως έπεσε ο χάρτινος πύργος του «ανατολικού ευδαιμονισμού», τότε το θυμήθηκα. Κάθισα και μέτρησα και είδα ότι ήταν ακριβώς εβδομήντα χρόνια. Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν. Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί πολυτρόπως.

Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας, που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. (σ.σ. Σας θυμίζει τίποτα σχετικά με το Μνημόνιο και τη νέα δουλεία;)

Τους απογόνους τους, λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.

Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (σ.σ. Γέλτσιν) η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν (σ.σ. τα λέει πέντε-έξι χρόνια πριν την άνοδο του Β.Πούτιν στην εξουσία!).

Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο (σ.σ.!). Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν. (σ.σ.: τα λέει 16 χρόνια πριν κατεβεί η ρωσική αρμάδα!)

Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμα ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή.

Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.

Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».

Όταν έγινε η πρώτη διάσπαση του ατόμου και κατασκευάστηκε η ατομική βόμβα, άκουσα ο ίδιος τον Αϊζενχάουερ να δηλώνει : «Σήμερα ευρισκόμεθα στα προπύλαια της ελληνικής μαθηματικής». Είπε την αλήθεια ο κανίβαλος!

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα - και θα το δείτε - ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη".

Εξακολουθούμε να τονίζουμε ότι είμαστε ορθολογιστές και δεν ασπαζόμαστε τις προβλέψεις μελλοντικών γεγονότων από τον οιονδήποτε. Αλλά σίγουρα το παραπάνω απόσπασμα θα αποτελέσει σημείο ανάλυσης πολλών ειδικών...Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ελπίδες από νέα θεραπεία κατά του καρκίνου

Posted: 09 Jan 2012 10:59 AM PST

Την αισιοδοξία τους για την καταπολέμηση του καρκίνου εξέφρασαν ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ελβετία και...
τη Βραζιλία, με επικεφαλής τον καθηγητή Μπόρις Πάσκε, του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, μετά τις κλινικές δοκιμές μιας νέου τύπου αντικαρκινικής θεραπείας.

Η νέα τεχνική, με τη χρήση χαμηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, πέτυχε να συρρικνώσει τους όγκους σε ασθενείς με καρκίνο στο ήπαρ.

Οι ασθενείς κρατούν μέσα στο στόμα τους μια κεραία σε σχήμα κουταλιού, η οποία μεταδίδει χαμηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία στο σώμα τους. Η θεραπεία, με συχνότητα τρεις φορές τη μέρα, πέτυχε να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του ήπατος, καθώς οι όγκοι μίκρυναν, ενώ τα γύρω υγιή κύτταρα δεν επηρεάστηκαν αρνητικά.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η νέα μέθοδος είναι καλά ανεκτή για μεγάλες χρονικές περιόδους και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αντικαρκινικές θεραπείες.

Όπως είπε ο Πάσκε, έχει ήδη εξασφαλίσει από την αρμόδια Αρχή των ΗΠΑ την έγκριση για τη διενέργεια κλινικών δοκιμών σε μεγάλες ομάδες ασθενών, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εταιρίες σε διάφορες χώρες, ώστε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη μελλοντική έρευνα.

Ο ακριβής βιολογικός μηχανισμός που εξηγεί αυτές τις παρατηρήσεις, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Μία εκτίμηση είναι ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία παρεμβαίνουν και τροποποιούν τη δραστηριότητα των γονιδίων των καρκινικών κυττάρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό έχει ως συνέπεια να «μπλοκάρεται» η διαίρεση και ο πολλαπλασιασμός αυτών των κυττάρων, με αποτέλεσμα ο όγκος να σταματά την ανάπτυξή του ή και να συρρικνώνεται σταδιακά.

Ο Πάσκε δήλωσε αισιόδοξος ότι η νέα τεχνική θα αξιοποιηθεί μελλοντικά, εκτός από τους όγκους στο ήπαρ, για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και πιθανώς άλλων μορφών της νόσου.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σε Εθνική Συνδιάσκεψη η ΝΔ

Posted: 09 Jan 2012 10:55 AM PST

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, να πραγματοποιηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη της... Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει το «εθνικό συμβόλαιο» με την ελληνική κοινωνία, στην τελική ευθεία για τις κάλπες.

Στη Συγγρού προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κορυφαία αυτή κομματική εκδήλωση, δεύτερη σε σπουδαιότητα μετά το τακτικό Συνέδριο του κόμματος. Καθώς λοιπόν η διεξαγωγή της θα συμπέσει πιθανότατα με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, για τις πρόωρες εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την άνοιξη, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό τις θέσεις του για την «επανεκκίνηση» της χώρας, και όχι μονάχα της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις να βγαίνει κερδισμένος από την εθνικά υπεύθυνη θέση του να συναινέσει στον σχηματισμό της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου, σε μια οριακή συγκυρία για τη χώρα, ταυτόχρονα όμως να μην υποχωρεί από βασικές πολιτικές θέσεις τους, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα της κοινωνίας στην ελπίδα μιας άλλης πολιτικής.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Εθνική Συνδιάσκεψη, στη Νέα Δημοκρατία επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες και για το πρόγραμμα περιοδειών του Αντώνη Σαμαρά στην περιφέρεια και τα μεγάλα αστικά κέντρα.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Αισιοδοξία Μανιάτη για τα πετρέλαια σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης

Posted: 09 Jan 2012 10:51 AM PST

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Βήμα 99,5 ο υφυπουργός Περιβάλλοντος για θέματα ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, εκφράζοντας...
τη βεβαιότητα του ότι θα υπάρξουν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα στον Ελλαδικό χώρο. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στα αποθέματα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ο κ. Μανιάτης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το αργότερο στις αρχές Απριλίου θα υπάρχει ανάδοχος για να ξεκινήσουν οι σεισμικές έρευνες και μέσα στο φθινόπωρο η χώρα να ξέρει -για πρώτη φορά- τα ακριβή αποθέματά της στις περιοχές αυτές. Επίσης, ο υφυπουργός Ενέργειας τόνισε ότι αν και είναι σίγουρο ότι η αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου θα βοηθήσει αναμφίβολα τη χώρα, δεν θα λύσει και τα προβλήματά της. «Πράγματι έχουμε αξιόλογα κοιτάσματα υδρογονανθράκων -και πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αλλά δεν θέλω να πιστέψουμε ότι θα λύσουμε τα προβλήματα της Ελλάδας με αυτούς τους υδρογονάνθρακες», δήλωσε ο κ. Μανιάτης τονίζοντας πως χρειάζεται αρκετά χρόνια μέχρι να αποδώσει δημόσια έσοδα.Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 09 Jan 2012 03:02 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Άλλη μια ιστορία μαγκιάς του Κίμωνα Κουλούρη από το μακρινό 1987 έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Posted: 08 Jan 2012 10:06 PM PST

Το συμβάν έλαβε χώρα στην είσοδο του σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) στο Φάληρο κατά τη διάρκεια του Eurobasket του 1987 όπου η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό. Ο τροχονόμος που έλεγχε και άφηνε προς πρόσβαση τα αυτοκίνητα που είχαν...


διαπίστευση εισόδου στο παρμπρίζ τους ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω του. Από τη θέση του συνοδηγού ξεπρόβαλε αρχικά από το παράθυρο και κατόπιν κατέβηκε κάτω και ως μαινόμενος ταύρος άρχισε να με βρίζει και να προσπαθεί να με απωθήσει (τεχνικώς αδύνατο λόγω σωματικής διάπλασης), ενώ με έντονο και υποτιμητικό ύφος μου φώναζε: "Φύγε από εκεί ρε μαλάκα αστυφυλακάκο, δε βλέπεις, είμαι ο Βο(υ)λευτής Κουλούρης".

Τον αγνόησα προς στιγμήν, αλλά συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, τον στόλισα με τα ίδια κοσμητικά επίθετα ενώ στο παρά πέντε γλίτωσε το ξύλο, χάρη στην επέμβαση συναδέλφων μου που με συγκράτησαν.

Αυτά κάνει λοιπόν ο Κίμων Κουλούρης, που είχε το θράσος το πρωί να βγει ραδιοφωνικά στον Real fm και να λέει για 12 ολόκληρα λεπτά ψέματα.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κίνημα Δεν Πληρώνω- νομική και κινηματική δράση εναντία στα χαράτσια και τον τρόπο δράσης της τροχαίας της Αττικής Οδού

Posted: 08 Jan 2012 10:04 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μας εχουν γινει παρα πολλες καταγγελιες για τροχονομους-φαντασματα που βεβαιωνουν μετα απο μηνες παραβασεις της ντροπολογιας Ρεππα σε διερχομενους της Αττικης οδου.


Και παραγγελνουν στα οικεια αστυνομικα τμηματα του "παραβατη" να πληρωσει προστιμο και να παραδωσει πινακιδες, διπλωμα και
 αδεια κυκλοφοριας.

Σε προφορικη διαμαρτυρια μας προς τον διοικητη της τροχαιας Αττικης οδου ακουσαμε την εξωφρενικα αιτιολογια, οτι υπηρχε τροχονομος αλλα ηταν κρυμενος μεσα στα κουβουκλια της ιδιωτικης εταιριας , δηλαδη τα γκισε εισπραξης διοδιων!!! Περαν της αφελους αιτιολογησης, καθοτι ο νομος επιβαλει την αυτοπροσωπη βεβαιωση της "παραβασης" του ΚΟΚ, ο απλος και αθωος πολιτης αναρωταται: Τι στο καλο κανει ενα οργανο της ταξης μεσα στο κουβουκλιο μιας ιδιωτικης εταιρίας; Και πως γινεται η δουλεια; Περναει η κλουβα και αραδιαζει καθε βαρδια, απο εαν τροχαιο (που βεβαιως πληρωνει ο λαος με το υστερημα του) μεσα στα κουβουκλια; Και μετα το 8ωρο τους ξαναμαζευει; Και γιατι δεν καθεται απο εξω απο τα κουβουκλια; Μηπως λογω κακων καιρικων συνθηκων; Τοτε γιατι εχουν ερθει και κλησεις σε ημερες απολυτης καλοκαιριας , απο τροχονομους - φαντασματα. Η ομαδα νομικης στηριξης του κινηματος προτιθεται να προβει σε αγωγες και οτι αλλο νομικο μεσο ενδεικνυται προκειμενου να υπερασπισει τον "ανεγκεφαλο ιθαγενη" συμφωνα παντα με τα μετρα των "προστατων" μας. Οσοι εχετε υποστει τετοιου ε! ιδους ή παρομοια αδικια και επιθυμειται να μην σκυψετε το κεφαλι και να μην σας περνανε κοροϊδα και ραγιαδες ελατε σε επικοινωνια μαζι μας προκειμενου να αντιδρασουμε ομαδικα και συλλογικα.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



www.oxidiodia.gr

www.kinimadenplirono.gr

Εξόντωση εργαζομένων στην εισπρακτική εταιρεία PRS

Posted: 08 Jan 2012 10:01 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Θα θελα να καταγγειλω την εισπρακτικη εταιρεια PRS,στην οποια εργαζομαι,για ανομη και εκβιαστικη συμπεριφορα απεναντι στους υπαλληλους της!


Με υπουλο και εκβιαστικο τροπο εξαναγκαζει τους εγαζομενους της να υπογραφουν νεες συμβασεις εργασιας με
μειωμενο ωραριο και μισθο! Επισης,αρκετοι υπαλληλοι που ενω δεχτηκαν μειωση μισθου, εξαναγκαστηκαν, μεσα σ ενα μηνα να δεχτουν επιπλεον μειωση!!

Εχουν,επισης,σημειωθει περιστατικα οπου ο αφανης προεδρος της εταιρειας και η γενικη διευθυντρια απειλουν υπαλληλους με μαφιοζικο τροπο να υπογραψουν ακουσια την παραιτηση τους!

Επιπροσθετα,ο εργοδοτης ειναι ασυνεπης στις υποχρεωσεις του καθως το προσωπικο της εταιρειας ειναι απληρωτο 3 μηνες!!! Αυτους τους τελευταιους μηνες τεθηκαν σε διαθεσιμοτητα 17 ατομα,εκ των οποιων κι εγω,χωρις να αναφερθουν τα κριτηρια με τα οποια εγινε η επιλογη των ατομων,με την ψευδη αιτιολογια οτι υπηρξε περιορισμος των εργασιων της επιχειρησης και οτι ετσι θα επαυε να υπαρχει προβλημα στην καταβολη της μισθοδοσιας, πραγμα που οχι μονο δε λυθηκε

αλλα εγινε ακομη πιο εντονο!!

Παραλληλα,οταν το αγανακτισμενο προσωπικο απευθυνθηκε στην επιθεωρηση εργασιας για να καταγγειλει νομιμα τη μεγαλη καθυστερηση της πληρωμης των δεδουλευμενων,η γενικη διευθυντρια απαντησε με τη λαικη εκφραση«σας εχω γραμμενους στα παλια μου τα παπουτσια»και απειλησε σε εξαλλη κατασταση οτι αφου οι υπαλληλοι ηνηργησαν με τετοιο τροπο,θα "τιμωρηθουν" με επιπλεον καθυστερηση στην πληρωμη!!!

Ελεος!!!!!



Αναγνώστης



Μύθοι και αλήθειες για την ψυχοθεραπεία

Posted: 08 Jan 2012 09:52 PM PST

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος απευθύνεται σε ψυχολόγους. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα, συνεχίζουν να...


υπάρχουν κάποια «στερεότυπα» γύρω από την ψυχοθεραπεία και το πρόσωπο του ψυχολόγου, τα οποία συχνά μας αποτρέπουν από το να ζητήσουμε βοήθεια για τις
δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ένα από αυτά τα στερεότυπα αφορά στο ότι θεωρείται ότι κάποιος πρέπει να έχει σοβαρά προβλήματα για να απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να ξεκινήσει θεραπεία, ένας από τους οποίους μπορεί απλά να αφορά την ανάγκη του να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό του. Όποιος κι αν είναι ο λόγος πάντως, είτε υπάρχουν μικρότερες είτε μεγαλύτερες δυσκολίες, καλό είναι να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να φτάσει στα όριά του για να ζητήσουμε βοήθεια σ' αυτό που μας απασχολεί.

Άλλος ένας μύθος που υπάρχει γύρω από τη θεραπεία είναι ότι εμείς μόνοι μας μπορούμε καλύτερα να λύσουμε τα προβλήματά μας. Αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος «ξένος» αφού εμείς οι ίδιοι τα γνωρίζουμε καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να γνωρίζουμε πολύ καλά αυτά που μας δυσκολεύουν, δεν είναι όμως πάντα εύκολο να βρούμε λύσεις σ' αυτά. Όταν λοιπόν τα προβλήματά μας επιμένουν ή επανέρχονται ή ο χρόνος περνάει και εμείς δεν αισθανόμαστε καλύτερα, τότε είναι καλύτερο να απευθυνθούμε σε κάποιο ειδικό.

Η άρνηση ενός προβλήματος δεν ακυρώνει την ύπαρξή του και τις άσχημες συνέπειές του πάνω μας. Είναι πιο υγιές λοιπόν να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να αναζητήσουμε τη βοήθεια κάποιου, όταν οι δικές μας λύσεις φαίνονται να μην είναι αποδοτικές, από το να αφήνουμε τον εγωισμό μας να «σαμποτάρει» την επιθυμία μας να θεραπευτούμε.

Τέλος, υπάρχουν πολλά στερεότυπα γύρω από το ρόλο του θεραπευτή στη θεραπεία. Στη δημιουργία τους έχει συμβάλλει ανάμεσα στα άλλα και ο χώρος του κινηματογράφου, μιας και πολλές ταινίες παρουσιάζουν την ψυχοθεραπεία με διαστρεβλωμένο τρόπο. Συχνά για παράδειγμα έχουμε την εικόνα ενός ανέκφραστου θεραπευτή που δε μιλάει κι έτσι αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο ένας τέτοιος θεραπευτής θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος του θεραπευτή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος της ψυχοθεραπείας και την εκπαίδευση που αυτός έχει.

Σε κάποια είδη θεραπείας (ψυχαναλυτικού τύπου) ο θεραπευτής είναι πράγματι πιο παθητικός απ' ότι είναι σε άλλου τύπου θεραπείες (π.χ. γνωσιακού τύπου), όπου συμμετέχει ενεργά στη συνεδρία. Ακόμα όμως κι όταν έχει ένα πιο παθητικό ρόλο, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο θεραπευτής έχει αυτό το ρόλο (π.χ. την ανάδυση βαθύτερων θεμάτων του ψυχισμού) και σε όλες τις περιπτώσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται εκεί για να μας βοηθήσει.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με φορτηγάκι περιέφεραν τη σoρό του Κίρο Γκλιγκόροφ

Posted: 08 Jan 2012 09:45 PM PST

Η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ζήτησε να κηδευτεί ως προδότης επειδή είχε δηλώσει ότι οι Σκοπιανοί έχουν σλαβική καταγωγή.


Με το χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε το καθεστώς Γκρουέφσκι τον πρώην πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ επειδή κάποτε είπε την
αλήθεια.

Το υπερεθνικιστικό καθεστώς του Γκρούεφσκι, όχι μόνο δεν κήδεψε τον πρώτο πρόεδρο των Σκοπίων με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά τον εξευτέλισε, περιφέροντάς τον στους δρόμους της πόλης με ένα φορτηγάκι.

Η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι διέσυρε τον Κίρο Γκλιγκόρωφ επειδή κάποτε τόλμησε να πει ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι, που ήρθαν στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα και πως δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Φαίνεται πως όποιος λέει την αλήθεια και δεν εξυπηρετεί τη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει η FYROM , η οποία επιβάλει την έχθρα και το μίσος προς την Ελλάδα, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες που θα ορίζει το εθνικιστικό καθεστώς του Ν. Γκρουέφσκι.

Ο Κίρο Γκλιγκόροφ κηδεύτηκε σαν προδότης, επειδή είπε την αλήθεια στους συμπατριώτες του: δηλαδή ότι είναι Σλάβοι.

Μπορεί η τελευταία επιθυμία του πρώην προέδρου να ήταν η κηδεία του να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως διατυπώνονται πολλές αιχμές για το πώς συμπεριφέρθηκαν ο κρατικός μηχανισμός, τα δημόσια, αλλά και πολλά ιδιωτικά ΜΜΕ που ελέγχονται από τον πρωθυπουργό, Ν. Γκρούεφσκι.

Η εικόνα του νεκρού Γκλιγκόροφ να μεταφέρεται με φορτηγάκι στην τελευταία του κατοικία, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη γειτονική χώρα η οποία, που δεν περίμεναν να αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος που την οδήγησε στην ανεξαρτησία και κατοχύρωσε την κρατική της οντότητα.

Η περιβόητη δήλωση Γκλιγκόροφ

«Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο π.Χ. αιώνα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον πολιτισμό του Αλέξανδρου».

Είναι λόγια του Κίρο Γκλιγκόροφ από ομιλία του στη Βουλή της ΠΓΔΜ το 1992. Στα έδρανα της αντιπολίτευσης ως πρόεδρος του VMRO-DPMNE καθόταν ο Λιούπτσο Γκεοργκίεφσκι, ο οποίος σε αρκετά νεαρή ηλικία το 1990 ίδρυσε το νέο VMRO-DPMNE, με το οποίο εκλέχτηκε πρωθυπουργός μέχρι το 2002, για να αποχωρήσει στη συνέχεια προωθώντας ως διάδοχό του τον… τεχνοκράτη (τότε) Ν. Γκρούεφσκι.

Για τον Λ. Γκεοργκίεφσκι που αποτελούσε τον πολιτικό και ιδεολογικό αντίπαλο του Γκλιγκόροφ άλλαξαν από τότε πολλά και βρέθηκε σήμερα να ασπάζεται τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ και να είναι στην πρώτη γραμμή αυτών που αντιμάχονται τον εξαρχαϊσμό και τη βουτιά στην αρχαία Μακεδονία του σημερινού εθνικιστή πρωθυπουργού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πλοία φαντάσματα

Posted: 08 Jan 2012 09:41 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δείτε το παρακάτω video που αναφέρει για πλοία φαντάσματα...


Τι τρελαίνει τις γυναίκες στο σεξ...

Posted: 08 Jan 2012 09:21 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στις γυναίκες αρέσουν οι εργάτες. Μάθε, λοιπόν, εκτός από το εργαλείο σου να χειρίζεσαι καλά και τα χέρια σου και χάρισέ της πολλαπλούς οργασμούς.








Το Στόμα της

Γιατί πρέπει να το αγγίξεις


«Τα χείλη, η γλώσσα και όλες οι υγρές πτυχές του στόματός της έχουν τόσο πολλές νευρομυϊκές συνάψεις και είναι σχεδόν το ίδιο ευαίσθητα όσο και τα γεννητικά όργανα» λέει ο Stephan Bechtel, συγγραφέας του The Practical Encyclopedia of Sex and Health. Σε αντίθεση με τα μακροβούτια σου στα χαμηλά σημεία της, το να ασχοληθείς με το στόμα της μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερα αποτελέσματα, καθώς θα μπορεί να σε γευτεί και να σε μυρίσει. «Διεγείροντας αυτές τις αισθήσεις της, σίγουρα θα την αφυπνίσεις» εξηγεί ο Phillip Hodson, ακόλουθος του British Association of Counselling and Psychotherapy και συγγραφέας του Your «Perfect» Partner.

«Αν τη φιλάς, την εφοδιάζεις με σημαντικές γενετικές πληροφορίες. Μπορεί να μην το καταλαβαίνει, αλλά όταν σε μυρίζει και σε γεύεται εξακριβώνει τη γενετική σύνθεσή σου, ώστε να μπορέσει να καταλάβει αν είσαι ο ιδανικός σύντροφος». Ερευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες αξιολογούν τους άντρες βάσει συγκεκριμένων μυρωδιών, που τις ελκύουν περισσότερο από άλλες άλλων αντρών. Ωστόσο, η σωστή μυρωδιά είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα - συνήθως διαλέγουν άντρες που έχουν διαφορετικά αντισώματα από εκείνες. «Πιθανόν αυτός είναι ο τρόπος της φύσης για να εξασφαλίσει υγιείς απογόνους» εξηγεί ο Hodson.

Εκείνη λέει

«Ενα αργό φιλί θα με ερεθίσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι νομίζεις».

Για σίγουρα αποτελέσματα

Μέχρι οι ειδικοί επιστήμονες να βρουν έναν ύπουλο τρόπο να προσαρμόσεις τα γενετικά σήματά σου, κάνε αυτό το κόλπο από την Pam Spurr, συγγραφέα του Sinful Sex, για να μεγιστοποιήσεις τη θελκτικότητά σου. Πρώτα, ζήτα της να κλείσει τα μάτια. Ετσι θα συγκεντρωθεί περισσότερο στο άγγιγμά σου, στη γεύση και τη μυρωδιά και δεν θα την πειράξουν τα άγρια γένια σου (τουλάχιστον όχι τόσο). Τώρα, απαλά άλειψε τα χείλη της με κάτι γλυκό και κολλώδες - σιρόπι καραμέλας, μέλι, Bailey's. «Στη συνέχεια, πάρε και πιες μία γουλιά χυμού -πορτοκάλι, βατόμουρο ή φράουλα που έχουν υπέροχη γεύση- και φίλα την αφήνοντας τις αντίθετες γεύσεις να αναμειχθούν στο στόμα της» λέει η Pam.

Ο Λαιμός της
Γιατί πρέπει να τοv αγγίξεις


«Ο λαιμός έχει εξαιρετικά λεπτό δέρμα -όποτε το αίμα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια- κάνοντάς τον υπερευαίσθητο στο άγγιγμα» λέει η Sarah Brewer, υπεύθυνη για θέματα υγείας στο site iVillage.co.uk. Ιδανικό σημείο να ασχοληθείς αν θέλεις να την ερεθίσεις πολύ σε λίγο χρόνο.

Εκείνη λέει

«Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να με δαγκώσεις μαλακά κάτω από το αυτί μου ή να με φιλήσεις στο σβέρκο κι έχω γίνει υγρή».

Για σίγουρα αποτελέσματα

«Οσο πιο απαλό το άγγιγμά σου τόσο πιο έντονη η αντίδρασή της» υποστηρίζει η Julia Cole, που δίνει συμβουλές μέσω του site της emotionalbliss.com. Η Cole προτείνει να χτυπήσεις ελαφρώς το σβέρκο της με τα δάχτυλά σου φιλώντας την ελαφρά και γλείφοντάς την.

«Ενα παγάκι θα την κάνει να ανατριχιάσει και θα την ξετρελάνει» προσθέτει. «Ασ' το να λιώσει λίγο πάνω της και μετά ρούφα το - ο συνδυασμός του κρύου του πάγου και της ζέστης του στόματος και της γλώσσας σου θα της χαρίσουν ένα αισθησιακό γαργαλητό». Το σημάδι είναι απαραίτητο, αφού θα της θυμίζει για περίπου μία εβδομάδα την καυτή βραδιά σας.

Η Πλάτη της
Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


Μία γυμνή πλάτη μπορεί να δείχνει απίστευτα σέξι, αλλά δεν είναι τόσο ευαίσθητη στο άγγιγμα. «Η μέση της πλάτης είναι μάλιστα το λιγότερο ευαίσθητο μέρος του γυναικείου σώματος, αλλά οι περιοχές στα πλευρά της πλάτης της, η μέση και η κορυφή του πισινού της είναι απίστευτα εύκολο να διεγερθούν» λέει η Brewer.





Τα χέρια σου βρήκαν το λιμάνι που ψάχνουν. «Εναλλάσσοντας τις λιγότερο ευαίσθητες περιοχές με τις υπερευαίσθητες είναι σχεδόν βασανιστικό» εξηγεί η Emily Dubberley, εκδότρια του Scarlet, ένα σεξ περιοδικό για γυναίκες (scarletmagazine.co.uk). «Απόφυγε τη σπονδυλική στήλη της, γιατί δεν θέλεις να σου τύχει κάνα δυσάρεστο, εκτός βέβαια κι αν είσαι επαγγελματίας μασέρ».

Εκείνη λέει

«Κάνε κύκλους με τα δάχτυλά σου χαμηλά στην πλάτη μου, λίγο πιο πάνω από τον κώλο. Με τρελαίνει».

Για σίγουρα αποτελέσματα

Η Amanda Brightwell, του bespoke fantasy service (boutiqueboutique.co.uk), προτείνει απαλό άγγιγμα εδώ: «Ξεκίνα από τους ώμους της, όπου θα κάνεις κυκλικές πιέσεις. Φίλα τη στους ώμους και στο πίσω μέρος του λαιμού της διακριτικά κι αισθησιακά. Βασάνισέ την κατευθύνοντας τα δάχτυλά σου στα απόκρυφα σημεία της».

Αν θέλεις να τη στείλεις από εκεί που ήρθε, και δεν είναι άλλος από τον αστερισμό της Αφροδίτης, όπως θα είναι όρθια, πήγαινε από πίσω της και πάρε την κατιούσα. Πίεσε με το στήθος και τους ώμους σου ψηλά στους γοφούς της και ξεκίνα να τη φιλάς απαλά και να τη γλείφεις στην ευαίσθητη περιοχή της. Οπως, δηλαδή, λέμε, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Θα την κάνεις να κοκκινίσει καθώς θα σκέφτεται την πρόσβαση που έχεις στον πρωκτό και τον κόλπο της, ενώ θα νιώθει ένα με σένα έτσι όπως το σώμα σου θα αγγίζει το δικό της - αυτός ο συνδυασμός θα την κάνει να νιώσει απολύτως θηλυκά και τελείως ερεθισμένη. Μια χαρά!

Τα «Χείλη»
Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


Για το λόγο ότι σου λένε αν της αρέσει αυτό που της κάνεις. «Οταν μια γυναίκα είναι ενθουσιασμένη και τρελή για σεξ, τα εσωτερικά χείλη του αιδοίου της φουσκώνουν» λέει η Hooper. Και δεν χρειάζεται να είναι γυμνή για να το καταλάβεις, αρκεί να φοράει στενά ρούχα. «Οταν μια γυναίκα ερεθίζεται, τα χείλη του αιδοίου της μπορούν να φουσκώσουν και να γίνουν διπλάσια απ' ό,τι είναι φυσιολογικά» λέει η Dubberley. «Αυτό μπορεί να κάνει τα ρούχα άβολα ή ακόμα κι ερεθιστικά».

Θέλεις, λοιπόν, να την απογειώσεις; Δώσε την πρέπουσα προσοχή στα εσωτερικά χείλη του αιδοίου της (γνωστά και ως labia minora). Σύμφωνα με την Ερευνα του Kinsey (1953) στην οποία συμμετείχαν 6.000 γυναίκες: «Περίπου το 98% των γυναικών υποστηρίζουν ότι το να τους χαϊδεύουν τα εσωτερικά χείλη τους είναι τόσο ερεθιστικό όσο και η διέγερση της κλειτορίδας τους».

Εκείνη λέει

«Αν θέλεις να με κάνεις να τελειώσω γρήγορα, γλείψε με σε αυτό το σημείο. Με κάνει να νιώθω σαν να είναι ερεθισμένη ολόκληρη η κλειτοριδική περιοχή και όχι μόνο η κλειτορίδα μου».

Για σίγουρα αποτελέσματα

Αν φοράει ακόμη το εσώρουχό της, προθέρμανέ την έτσι: πάρε βαθιά ανάσα και άνοιξε το στόμα σου τόσο ώστε να χωράει το λοφίσκο της ήβης της. Τώρα εξέπνευσε βαριά. «Αυτό θα προκαλέσει μια φανταστικά ζεστή αίσθηση σε κάθε σημείο της κολπικής περιοχής της» λέει η Spurr. «Προσπάθησε να τραγουδήσεις μουρμουριστά - ανεξάρτητα από το αν θα πιάσεις τον τόνο, θα είναι θαυμάσιο. Τώρα χούφτωσε με το χέρι σου την περιοχή του εφηβαίου και με τα δάχτυλά σου χάιδεψε τα εξωτερικά χείλη και μετά τα εσωτερικά με κυκλικές κινήσεις».

Και για να μην έχει και ο μικρός -συγγνώμη, μεγάλος ήθελα να πω- φίλος σου παράπονο, χρησιμοποίησε το πέος σου σαν συσκευή διέγερσης, προτείνει ο Phillip Hodson. «Με το κεφάλι σχημάτισε νοητές κατευθύνσεις, δοκίμασε κύκλους με τη φορά των δεικτών του ρολογιού και αντιστρόφως. Σχεδόν μπες μέσα της, αλλά μετά τρίψ' το πάνω και κάτω στο εσωτερικό των χειλιών της αντί να σπρώξεις για να εισβάλεις» συμβουλεύει. «Κάνοντάς το, όλες οι προσπάθειές σου συγκεντρώνονται σε αυτήν την περιοχή, ενώ η ανταπόκρισή της θα σε ενθουσιάσει σίγουρα». Θα είσαι πολύ καλός εργάτης αν το καταφέρεις.

Η Κλειτορίδα της
Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


«Μόνο το 25% των γυναικών μπορούν να φτάσουν στην κορύφωση μέσω διεισδυτικού σεξ, αλλά αν ένας άντρας αφιερώσει πάνω από 20 λεπτά σε προκαταρκτικά, όπως κλειτοριδική διέγερση, αυτό το ποσοστό φτάνει το 90%» λέει η Dubberley. «Ο σπογγώδης ιστός της κλειτορίδας είναι 7-13 εκ. (περισσότερο από του πέους) και είναι υπεύθυνος για τη διόγκωση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια σεξουαλικού ερεθισμού. Αλλά να είσαι προσεκτικός όταν διεγείρεις απευθείας την κλειτορίδα της. Βλέπεις, είναι τόσο ευαίσθητη, που λίγο άγαρμπος να είσαι, λίγο απεριποίητα χέρια να έχεις και μπορεί να την πονέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο και να την απευαισθητοποιήσεις και να δυσκολευτεί να τελειώσει».

Εκείνη λέει

«Εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί». Λαϊκό το άσμα, αλλά το νόημά του παραμένει απολύτως σωστό.

Για σίγουρα αποτελέσματα

Διεισδυτικό σεξ

«Η καλύτερη στάση για να ερεθίσεις την κλειτορίδα της είναι με εκείνη από πάνω, καθώς της επιτρέπει να κάτσει όπως εκείνη θέλει για να έχει καλύτερη επαφή» λέει η Spurr. «Αν την παίρνεις από πίσω, τότε χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ένα δονητή για να την ερεθίσεις».

Δάχτυλα ή δονητής

«Οι άντρες συνήθως βάζουν δύναμη και πιέζουν όταν κάνουν τη χειρωνακτική εργασία τους» λέει η Dubberley. Αλλά πολλές γυναίκες προτιμούν πιο απαλή προσέγγιση, οπότε ξεκίνα όσο πιο διακριτικά και μαλακά γίνεται. Προσπάθησε να χωρίσεις τα χείλη του αιδοίου της με τα δάχτυλά σου, βρες την κλειτορίδα της και απαλά χάιδεψέ την. Ρώτα την πώς της αρέσεις - μην ντρέπεσαι. Σε μερικές γυναίκες αρέσει να της χαϊδεύουν ψηλά, σε άλλες αρέσει ένα τρίψιμο από τη μία πλευρά στην άλλη και υπάρχουν κι αυτές που θέλουν το δάχτυλό σου να αγγίζει απευθείας την κλειτορίδα τους. «Η κάθε γυναίκα έχει τον τύπο της, πώς να το κάνουμε; Και μην σε πιάσει άγχος και αρχίσεις να τρέχεις σαν λαγός που τον έβαλαν στη δόνηση. Σε πολλές περιπτώσεις, όσο πιο αργά το πηγαίνεις το θέμα τόσο πιο γρήγορα θα φτάσει» προσθέτει η Dubberley.

Γλώσσα

«Με το στόμα και τη γλώσσα σου γλείψε και φίλα πρώτα την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα» αναφέρει η Hodson. «Επόμενη κίνηση να πιέσεις την κλειτορίδα της με τη γλώσσα σου - πολύ καλύτερο από το να την παίξεις με τη γλώσσα σου, πράγμα το οποίο έχει ένταση και μπορεί να μην της αρέσει» συνεχίζει. Πίεσέ την όπως θα έκανες αν πίεζες με τη γλώσσα σου μία μπάλα παγωτό προς το χωνί. «Βάλε και τα χέρια σου στο παιχνίδι και άγγιξε κι άλλα σημεία του σώματός της καθώς θα πέφτεις στα χαμηλά». Ετσι όλο το σώμα της θα κάνει ένα διονυσιακό πάρτι και ο οργασμός δεν θα αργήσει να έρθει. Επιπλέον, θα είναι σούπερ ντούπερ δυνατός.

Ακόμη χαμένος;

Αν έχεις πρόβλημα να βρεις την κλειτορίδα της -και κάτι μου λέει ότι ανήκετε πολλοί σε αυτήν την κατηγορία- ζήτα της να σχηματίσει με τα δάχτυλά της ένα V, βάλε τη γλώσσα ή το δάχτυλό σου ανάμεσα και κάνε μπίνγκο.

Το Στήθος της

Γιατί πρέπει να τηv αγγίξεις


Λες και χρειαζόσουν λόγο για να το κάνεις. «Και πάλι, η μεγάλη πυκνότητα νευρομυϊκών συνάψεων μετατρέπει την εν λόγω περιοχή σε υπερευαίσθητο σημείο σε κάθε αλλαγή θερμοκρασίας και αγγίγματος» λέει η Anne Hooper, συγγραφέας του Sexopedia. Αλλά ενώ οι περισσότερες γυναίκες ευχαριστούνται να τους πιάνουν και να τους χαϊδεύουν το στήθος, έρευνες δείχνουν ότι περίπου το 50% δεν το βρίσκουν τόσο απολαυστικό όσο οι παρτενέρ τους.

«Το στήθος είναι απαλό κι εύπλαστο, οπότε σε προκαλεί να το ζουλήξεις. Ωστόσο όμως πρέπει να γνωρίζεις ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν πιο διακριτική προσέγγιση» λέει η Quilliam.

Εκείνη λέει

«Γλείψε και δάγκωσε τις ρώγες μου και να είσαι σίγουρος ότι το επόμενο πρωί οι γείτονες θα σου δίνουν συγχαρητήρια».

Για σίγουρα αποτελέσματα

«Ξεκίνα με το μαλακό. Βασάνισέ την αγγίζοντας την περιοχή γύρω από το στήθος, στα πλευρά της, στο στέρνο της και στο εσωτερικό των χεριών της» λέει η Quilliam. «Καθώς θα αγγίζεις το στήθος της, φαντάσου ότι κόκκοι ζάχαρης το καλύπτουν και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χαλάσεις το όμορφο αυτό γαρνίρισμα. Τόσο ελαφρύ πρέπει να είναι το άγγιγμά σου» λέει η δρ Pam Spurr.

Για να ερεθίσεις τις ρώγες της, η Emily Dubberley προτείνει να χρησιμοποιήσεις κι ενισχύσεις. «Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική» λέει. «Πιπίλισε μία έξτρα δυνατή μέντα ή ρούφα μία γουλιά αλκοόλ και στη συνέχεια γλείψε τις ρώγες της και φύσα. Προσπάθησε να τις ρουφήξεις λες και θέλεις να βγάλεις όλο τον αέρα από μέσα της. Πρόκειται για πολύ spicy εμπειρία».





Πηγή: menshealth.gr











Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν με τον Κ. Κουλούρη

Posted: 08 Jan 2012 09:45 AM PST

Από το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής διερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια τροχαίου ατυχήματος, που προκάλεσε πρώην Βουλευτής, χθες το βράδυ στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Ειδικού Φρουρού.


Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση.

Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Ειδικότερα, την 23.30΄ ώρα χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη από οδηγό οχήματος, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όπως εξακριβώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ημεδαπός, πρώην Βουλευτής. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο αριστερό πόδι ενός Ειδικού Φρουρού, από το όχημα του ελεγχόμενου.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, απ' όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό. Για την εξέλιξη του περιστατικού και τον τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού, ο οδηγός εξέφρασε τη λύπη του.

Από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, προέκυψαν παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πήρε και τα σήκωσε

Posted: 08 Jan 2012 09:43 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν χθες στη Λέσβο, δημιούργησαν αρκετά μικροπροβλήματα και ζημιές, σε διάφορες περιοχές του νησιού.


Στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου οι
άνεμοι έπνεαν με ένταση πάνω από τα 9 μποφώρ, ο δυνατός αέρας ξερίζωσε στην Προκυμαία μία κολώνα ηλεκτροφωτισμού, η οποία παρ' ολίγον να πέσει σε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι επιλήφθηκαν αμέσως του θέματος.


Εκδρομή-εφιάλτης για οικογένεια στο Ρέθυμνο

Posted: 08 Jan 2012 09:38 AM PST

Εφιαλτική ήταν εκδρομή μιας οικογένειας στα ορεινά του Ρεθύμνου.


Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια, υπό άγνωστες συνθήκες, βούτηξε σε γκρεμό βάθους 100 μ., 10 χλμ. μετά τα Λιβάδια, προς το καταφύγιο Μυγερού.


Το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας πετάχτηκε έξω από το όχημα, ενώ το δεύτερο εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο, από όπου απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή κλιμακίων της Πυροσβεστικής από το Γαράζο και το Ρέθυμνο.

Τα παιδιά παρέλαβε, με ελαφρά τραύματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον ταμιευτήρα Καλαμακίου

Posted: 08 Jan 2012 09:34 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή έχει προκληθεί τελευταία στον ταμιευτήρα Καλαμακίου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόσκαλας, του νομού Λάρισας.


Εκατοντάδες ψάρια επιπλέουν μισοπεθαμένα στην επιφάνεια του νερού, ενώ άλλα τόσα έχει βρεθεί
ήδη νεκρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, το φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.

Οι κάτοικοι σημειώνουν ότι είναι ανάγκη να ανοίξουν οι αγωγοί νερού για να διασωθεί ο πλούτος των ψαριών, πριν να είναι πολύ αργά.

Η αιτία της μόλυνσης, που προκαλεί τον θάνατο των ψαριών στον ταμιευτήρα, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.



Πηγή: econews



Ξηλώθηκαν στέγες σπιτιών λόγω αέρα

Posted: 08 Jan 2012 09:29 AM PST



Ζημιές σε παραλιακούς δρόμους και σε άλλα σημεία της Μεσσηνίας προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Οι περισσότερες καταστροφές εντοπίζονται στην περιοχή του Ταϋγέτου, όπου ο αέρας κατέστρεψε τις στέγες έξι σπιτιών παρασύροντας
τμήματα τους στην Αρτεμισία, ενώ βράχια έπεσαν στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης τα οποία απομακρύνθηκαν από συνεργεία που ήταν σε επιφυλακή.

Πέτρες ξέβρασε η θάλασσα στην περιοχή Ακρογιάλι του δήμου Καλαμάτας που απομακρύνθηκαν από συνεργεία του δήμου, ενώ το σοβαρότερο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον παραλιακό δρόμο της Μεθώνης, όπου αύριο Δευτέρα, συνεργείο μηχανικών της περιφέρειας θα επισκεφθεί την περιοχή προκειμένου να εξετάσει τις ζημιές στο δρόμο και να μεθοδευτεί η αποκατάστασή τους.





Κακοκαιρία από τη Δευτέρα

Posted: 08 Jan 2012 09:26 AM PST

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει διάφορες περιοχές της Ελλάδας από τη Δευτέρα.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αύριο περιμένουμε βροχές στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και λίγες βροχές στο Ιόνιο και
 στην Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 ως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 1 ως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 ως 13 στη Δυτική Ελλάδα, 9 ως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, μέτριοι νοτίων διευθύνσεων στα νοτιότερα πελάγη. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε την Δευτέρα τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 ως 13 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 7 ως 8 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Μητέρα όλων των βάσεων δεδομένων για playmates!!!!!

Posted: 08 Jan 2012 09:11 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πεινασμένοι διαρρήκτες έφαγαν τα… κόλλυβα.........

Posted: 09 Jan 2012 02:09 AM PST




Η πείνα… «θέρισε» τους ιερόσυλους διαρρήκτες που τρύπωσαν στο ναό του νέου νεκροταφείου της Ρόδου! Κι έτσι, αν και δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο, έφυγαν… χορτασμένοι από τα… κόλλυβα που βρήκαν στους δίσκους για τα μνημόσυνα!

Οι δράστες πρέπει να γνώριζαν ότι στην εκκλησία του Ταξιάρχη υπήρχε χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να το διαρρήξουν. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν «επαγγελματίες» του είδους και η προσπάθειά τους απέτυχε. Έτσι, αρκέστηκαν στα… τέσσερα ευρώ που βρήκαν μέσα στο παγκάρι όταν το παραβίασαν! Μεταξύ των φθορών που προκάλεσαν, ήταν και αυτή στους δίσκους με τα κόλλυβα από τους οποίους δοκίμασαν αρκετές κουταλιές πριν εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

«Πεινασμένοι» ήταν και οι τρεις αλλοδαποί που διέρρηξαν ένα σούπερ μάρκετ τροφίμων στην Καλαμάτα έκλεψαν διάφορα φαγώσιμα. Όμως, θα αρκεστούν στα… σάντουιτς που προσφέρουν τα κρατητήρια, αφού συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Οι δύο Ιρακινοί ηλικίας 30 και 42 χρόνων και ο 26χρονος Αλγερινός συνεργός τους, είχαν προσπαθήσει νωρίτερα να παραβιάσουν και το αυτοκίνητο ενός 40χρονου. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Hawking: «Αποίκηση στο διάστημα για να επιβιώσουμε».........

Posted: 09 Jan 2012 02:06 AM PST


Ο διάσημος φυσικός, Stephen Hawking, ήταν πολύ άρρωστος για να μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του για τα εβδομηκοστά του γενέθλια την Παρασκευή από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, όμως έδωσε το παρών μέσα από ηχογραφημένο μήνυμά του.

«Ο Hawking πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις την Παρασκευή» , εξήγησε ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, και για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να παραστεί, ενώ δεν έγινε γνωστό πότε νοσηλεύτηκε και γιατί.

Για ακόμη μία φορά, ο Βρετανός επιστήμονας επανέλαβε την άποψή του ότι η ανθρωπότητα πρέπει να αναζητήσει νέες κατοικίες κάπου αλλού στο σύμπαν, καθώς υπάρχει ένας διαρκώς αυξανόμενος κίνδυνος η γη να καταστραφεί, και μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί η επιβιώση του ανθρώπινου είδους.

Σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του, ο κ. Hawking απηύθυνε έκκληση στην ανθρωπότητα να κάνει διαπλανητικά ταξίδια, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ζοφερό μέλλον, το οποίο θα αποτραπεί μόνο εάν μετοικήσουν σε πλανήτες έξω από το επίγειο σπίτι τους.

«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι θα επιβιώσουν τα επόμενα χίλια χρόνια, χωρίς να εγκαταλείψουν μερικώς τον ευαίσθητο πλανήτη μας», είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας στο μήνυμα του ο κορυφαίος φυσικός ζήτησε χαρακτηριστικά απ' το ακροατήριο του «να κοιτούν ψηλά στον ουρανό και όχι στα πόδια τους»

«Θυμηθείτε να κοιτάζετε ψηλά στα αστέρια και όχι στα πόδια σας. Προσπαθήστε να βγάλετε νόημα από αυτό που βλέπετε και να αναρωτιέστε τί είναι αυτό που κάνει το σύμπαν να υπάρχει».

«Αν γνωρίζετε πώς λειτουργεί το σύμπαν, κατά κάποιο τρόπο το ελέγχετε», είπε ακόμη σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Στο ακροατήριο βρίσκονταν εκτός από διακεκριμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες και άλλες διασημότητες με την ελπίδα να δουν από κοντά τον τιμώμενο πρόσωπο, ενώ έξω από την αίθουσα περίμεναν πολλοί άλλοι, μεταξύ τους και φοιτητές.

Σε σύντομες ομιλίες τους πανεπιστημιακοί μίλησαν με επαινετικά λόγια για τον επιστήμονα Hawking και τον άνθρωπο που δεν άφησε τη σοβαρή πάθησή του να τον καταβάλει.

Ο Stephen Hawking πάσχει από τα 21 του χρόνια από ανίατη νευρομυϊκή πάθηση (ασθένεια Λου Γκέρινγκ) που σταδιακά τον άφησε παράλυτο, ενώ από το 1985, μετά από εγχείρηση τραχειοτομής, έχασε και τη φωνή του.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι κατάφερε να διαψεύσει τις προβλέψεις όλων των γιατρών, καθώς ζει σχεδόν 50 χρόνια με μία ασθένεια που κατά κανόνα αποδεικνύεται θανατηφόρα μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από όταν διαγνωσθεί.

Αγαπημένη μου σχέση....το 2012... σου υπόσχομαι!!!!!!!!!

Posted: 09 Jan 2012 02:03 AM PST


Τα παρακάτω resolutions, σκοπό έχουν να βελτιώσουν όχι
τους κοιλιακούς, αλλά τη σχέση σας



Ανήκετε σε αυτή την ευτυχή ΅ερίδα συνανθρώπων ΅ας που η καινούργια χρονιά θα τους βρει ζευγαρω΅ένους. Συγχαρητήρια - ό΅ως γιατί δεν νιώθετε εξίσου ευτυχής; Μήπως γιατί βρίσκεστε πλέον σε αυτό το στάδιο που το αρχικό πάθος έχει καταλαγιάσει, αφήνοντας πίσω του ΅ια αίσθηση οικειότητας ΅εν, ρουτίνας δε; Ώρα να δεσ΅ευτείτε στα παρακάτω «σχεσικά» resolutions - ώστε τα βεγγαλικά να ΅ην ε΅φανιστούν ΅όνο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά να σας συνοδεύουν και όλη την καινούργια χρονιά ...;

Να εκφράζω τα συναισθήματα μου
Οι ώρες παρακολούθησης ποδοσφαίρου στην τηλεόραση, η συνήθεια τού να ΅η ΅αζεύει την πετσέτα ΅ετά το ΅πάνιο, η δική σας συνήθεια να εξαγριώνεστε γι' αυτό ...; Ναι, όταν ΅οιράζεστε ...; γη και ύδωρ ΅ε κάποιον, τέτοιες συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Από δω κι ε΅πρός ό΅ως, αντί να τον κατηγορείτε, εστιάστε στο πώς αυτή του η συ΅περιφορά σάς κάνει να αισθάνεστε. Αντί να περι΅ένετε τη στιγ΅ή που θα παρακολουθεί ποδόσφαιρο για να του γκρινιάξετε, διαλέξτε τη στιγ΅ή που θα έχετε την προσοχή του (αλλά κατά προτί΅ηση και όλα σας τα ρούχα) και πείτε το παράπονό σας. Σας ακούγεται ΅άταιο; Να σας θυ΅ίσου΅ε εκείνη την τριετή συνδρο΅ή στο γυ΅ναστήριο που αποφασίσατε τέτοιες ΅έρες το 2009;

Να δίνω σημασία στη λεπτομέρεια
Πιθανόν οι εποχές που σας έλουζε ΅ε δώρα, κάρτες και λουλούδια να έχουν περάσει. Κοιτάξτε ό΅ως λίγο πιο προσεκτικά: ο καλός σας δεν έχει πάψει να σας δείχνει την αγάπη του, απλά πλέον το κάνει στη δική του γλώσσα. Μπορεί να είναι οι προσπάθειές του να φτιάξει τον υπολογιστή σας, οι απόπειρές του να ΅αγειρέψει ή ακό΅α και η επι΅ονή του να κρατάει εκείνος τις βαριές σακούλες ΅ε τα ψώνια κάθε φορά που πηγαίνετε σουπερ΅άρκετ. Παρατηρήστε το, εκτι΅ήστε το, εκφράστε το. Δεν έχου΅ε ΅όνο ε΅είς ανάγκη από επιβεβαίωση ...;

Να διεκδικώ το σεξ που μου αξίζει
Elementary, dear Watson. Όταν το σεξ δεν σας ικανοποιεί, τότε και η υπόλοιπη σχέση θα αρχίσει σιγά-σιγά να ΅η σας ικανοποιεί (΅έχρι που, ΅ια ωραία πρωία...). Εξίσου elementary: αν θέλετε το σεξ να σας ικανοποιεί, δεν γίνεται να περι΅ένετε να αποκτήσει εκείνος κάποιο κληρονο΅ικό χάρισ΅α, ΅αντεύοντας πού, πότε και πόσο πρέπει να σας αγγίξει για να φτάσετε σε οργασ΅ό. Μιλήστε του. Καθοδηγήστε τον. Δεν έχου΅ε τίποτα άλλο να πού΅ε επί του θέ΅ατος (παρά ΅όνο ότι έτσι και δεν τηρήσετε τη συγκεκρι΅ένη υπόσχεση ...;).

Να μη διστάζω να δεχτώ συμβουλές
Νιώθετε ότι τσακώνεστε διαρκώς για τα ίδια πράγ΅ατα; Ότι αρνείστε να υποχωρήσετε από τη θέση σας κι αφήνετε ώρες, ίσως και ΅έρες, να περνάνε ΅έσα σε ένα καθεστώς ...;Ψυχρού Πολέ΅ου; Αν περι΅ένετε ο άλλος να υιοθετήσει ως διά ΅αγείας τον δικό σας τρόπο σκέψης, ξεχάστε το, θα περι΅ένετε πολύ καιρό. Πάρτε το λοιπόν απόφαση: σε κάποια πράγ΅ατα θα υποχωρείτε εσείς, σε κάποια εκείνος. Σε εκείνα για τα οποία δεν ΅πορείτε να βρείτε λύση, ΅η διστάσετε να στραφείτε σε κάποιον τρίτο. Συχνά οι φίλοι, οι συγγενείς ή και κάποιος σύ΅βουλος σχέσεων ΅πορεί να σας υποδείξουν ένα δρό΅ο που δεν είχατε σκεφτεί για να βγείτε από το τέλ΅α.

Να βρίσκω χρόνο μόνο για μας
Ναι, είστε το σούπερ κοινωνικό ζευγάρι που όλοι λατρεύουν να προσκαλούν στα πάρτι και τις εξόδους τους. Αυτό, ό΅ως, ΅πορεί τελικά να σα΅ποτάρει την ποιότητα της σχέσης σας: φροντίστε, από δω κι ε΅πρός, να βρίσκετε χρόνο αποκλειστικά για τους δυο σας. Κλείστε τα κινητά, κατεβάστε το τηλέφωνο, πατήστε το off στην τηλεόραση αν χρειαστεί και απολαύστε ένα δείπνο στο οποίο θα ΅πορείτε να κάνετε τα αυτονόητα, αυτά που κάνατε στην αρχή της γνωρι΅ίας σας: να κοιτάζεστε δηλαδή, να συζητάτε και να δένεστε ακό΅η περισσότερο ο ένας ΅ε τον άλλο. Μετά ΅πορείτε να πάτε για ποτό ΅ε την παρέα ...;

ΣΕΞ: Πόσο καλό κρεβάτι κάνεις??...............

Posted: 09 Jan 2012 01:57 AM PST



Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχει μια γυναίκα, είναι μήπως είναι κακή στο σεξ και ακόμα χειρότερα μήπως η πρώην του αγαπημένου της το έκανε καλύτερα.

Ακόμα κι αν νομίζεις πως είσαι αστέρι στο κρεβάτι, ακόμα κι αν θεωρείς πως δεν ξέρεις που σου πηγαίνουν τα τέσσερα, υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσεις πόσο καλή είσαι!

Απ' έξω κούκλα ή μήπως όχι;

Μια αισθησιακή σεξουαλική πράξη, ξεκινά από την εξωτερική σου εμφάνιση. Πράγματα που μπορεί να μην συνειδητοποιείς μπορούν να καταστρέψουν και τη λίμπιντο και τη στύση του και να σε φέρουν κάτω από τη βάση!Δεν μιλάμε να έχεις μαλλί κομμωτηρίου ή να είσαι βαμμένη στο σεξ λες και πας στα μπουζούκια.

Αντίθετα, αυτά που ξεχωρίζουν το αστέρι στο κρεβάτι είναι η προσεγμένη υγιεινή της μικρής περιοχής αλλά και όλου του σώματος. Μια καλή αποτρίχωση είναι εξίσου σημαντική, στις μασχάλες, τα πόδια και στα επίμαχα. Δεν λέμε να είσαι με το ξυράφι στο χέρι αλλά... πίστεψέ μας, πιο πολύ θα τον ενοχλήσουν τα πόδια σου ωσάν του Βαμβακούλα και λιγότερο η κυτταρίτιδα που μπορεί να έχεις.

Κάνε ό,τι νομίζεις, μόνο κάντο γρήγορα:

Μπορεί να είσαι μια κούκλα και να διαθέτεις μπόλικη αυτοπεποίθηση σε σένα! Έλα όμως που όταν πέφτεις στο κρεβάτι αδυνατείς να αναλάβεις έστω μία πρωτοβουλία. Στο μυαλό σου μπορεί να έχεις πως εκείνος ως άντρας θα αναλάβει τα πάντα για την ηδονή και ευχαρίστηση και των δυο σας. Όμως κι εκείνος, κάποια στιγμή θα κουραστεί να τα κάνει όλα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβεις κι εσύ μια πρωτοβουλία!

Το αστέρι στο σεξ γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα τέλεια. Ξέρει να αφήνει το φως ανοιχτό γιατί η οπτική επαφή μπορεί να ξετρελάνει κάθε άντρα, ξέρει να ξεκινά από τα απλά, καβαλικεύοντας τον καλό της ενώ ακόμα και η πιο απλή στάση (γυναίκα από πάνω ή ιεραποστολικό) μπορεί να δείξει εντελώς διαφορετική φορώντας ψηλοτάκουνα και σέξι δικτυωτές κάλτσες.



Σε πήρε ο ύπνος και έγειρες:

Δυστυχώς, και η πιο καυτή γυναίκα, μπορεί να γίνει βαρετή στο σεξ. Ειδικά, οι σημερινές γυναίκες που θέλουν να είναι τέλειες παντού, εύκολα πέφτουν στην παγίδα των επαναλήψεων στο σεξ. Ίδιες στάσεις, ίδιες κινήσεις, και καθόλου περιπέτεια φτάνουν να σε κάνουν ανεπιθύμητη στο κρεβάτι, όσο καλή κι αν είσαι σε όλους τους άλλους τομείς.



Το αστέρι στο σεξ γνωρίζει πολύ καλά πως δεν φτάνει να μαγειρεύει καλά στην κουζίνα. Χρειάζεται και το κάτι παραπάνω στο κρεβάτι. Θες να φέρεις τη σαντιγί, τη σοκολάτα ή το τριμμένο πάγο και στο κρεβάτι; Κάντο! Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου πετώντας τα παλιά γνώριμα στριγκάκια; Κάντο και εμφανίσου γυμνή! Θες να αλλάξεις παραστάσεις ξεφεύγοντας από το παλιό διπλό κρεβάτι σας; Κάντο και ξελόγιασέ τον ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Πήξαμε στα όχι!

Η τακτική σου στο σεξ είναι "παρακάλα, παρακάλα στο πλεκτό να πάει η μπάλα", όπου το παρακαλετό το κάνει ο άλλος και όχι εσύ. Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, υπάρχει η άποψη πως όσο πιο δύσκολη το παίξεις στο κρεβάτι, τόσο μεγαλύτερο βαθμό θα βάλει εκείνος στις ερωτικές επιδόσεις σου. Όπως και να έχει, το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριόμαστε όλοι! Αν χρειάζεται να σε πείσει ακόμα και για τα πιο απλά στο κρεβάτι, οι εντυπώσεις που θα μείνουν στο τέλος δεν θα είναι στο μέρος σου.

Θυμήσου τον εαυτό σου όταν ξεκίνησες να έχεις σεξουαλικές επαφές. Πόσο κόπο έκανε ο παρτενέρ σου να σε πείσει να δοκιμάσετε ακόμα και τα πιο απλά.

Το αστέρι στο σεξ ξέρει πολύ καλά πως τα όρια στον έρωτα τα θέτεις εσύ και δεν υπάρχουν σωστά και λάθη. Το κλειδί είναι να δοκιμάζεις όσα σου αρέσουν και να προσπαθείς μέσα από την ορθή εξάσκηση να γίνεσαι καλύτερη σε αυτά. Ακόμα και το στοματικό που κάποτε φάνταζε αηδιαστικό, τώρα μπορείς και το κάνεις χωρίς να πνίγεσαι, χωρίς να σιχαίνεσαι, χωρίς να το κάνεις καταναγκαστικά.

Μην ξεχνάς

Η καλή (στο σεξ): φωνάζει όσο νιώθει στο σεξ

Η κακή: ξεκουφαίνει τον παρτενέρ της

Και η άπειρη: ακούγεται σε όλη τη γειτονιά

Η καλή (στο σεξ): αγοράζει σέξι εσώρουχα

Η κακή: αγοράζει εσώρουχα σε nude αποχρώσεις

Η άπειρη: δίνει μια περιουσία σε εσώρουχα τη στιγμή που εκείνος αρκείται και στα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου!

Η καλή (στο σεξ): κάνει ένα μπανάκι κι αφήνει τη φυσική της μυρωδιά να τον μαγέψει

Η κακή: βάζει δέκα κιλά άρωμα με κίνδυνο για εκείνον να λιποθυμήσει

Η άπειρη: βάζει δέκα κιλά λοσιόν σώματος και γλυστρά παντού!

Η καλή (στο σεξ): προσφέρει στον καλό της ένα ωραίο στριπτίζ

Η κακή: δεν διαθέτει ούτε ένα ζευγάρι ζαρτιέρες

Η άπειρη: δεν έχει καν δει το Στριπτίζ με τη Ντέμι Μουρ!

Εύκολες, γεμιστές κρέπες μήλου

Posted: 09 Jan 2012 01:37 AM PST

Εύκολες, γεμιστές κρέπες μήλου

Δοκιμάστε αυτήν τη εύκολη συνταγή και φτιάξτε κρέπες γεμισμένες με μήλο. Πασπαλίστε με κανέλα ή με murple syrup ή με ρούμι και ζάχαρη άχνη και καλή σας απόλαυση.

Υλικά
3 φλιτζάνια αλεύρι
3 κουταλάκια baking powder
1 πρέζα αλάτι
3 αυγά
2 και 1/4 φλιτζάνια γάλα
50 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
μήλα

Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε τα αυγά, το αλεύρι, το baking powder, το γάλα, το αλάτι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Αφήστε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες να σταθεί και στο μεταξύ πλύντε, ξεφλουδίστε τα μήλα και κόφτε τα σε φέτες (θα χρειαστείτε περίπου μισό μήλο για κάθε κρέπα).
3. Σε ένα τηγάνι για κρέπες που έχετε «γρασάρει» με βούτυρο ρίξτε 2-3 κουταλιές κουρκούτι και μόλις κάνει κρούστα στρώστε τα μήλα σας.
4. Καλύψτε από πάνω πάλι με κουρκούτι και όταν ψηθεί από κάτω γυρίστε από την άλλη πλευρά.
5. Όταν ροδίσει αφαιρέστε και απολαύστε τις κρέπες σας όπως επιθυμείτε.

Νόστιμα μπισκότα με ζελέ

Posted: 09 Jan 2012 01:34 AM PST

02 Ιανουάριος 2012, 16:40
Νόστιμα μπισκότα με ζελέ

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για μπισκότα με ζελέ και πειραματιστείτε με τις γεύσεις που θα προτιμήσετε. Αν δε θέλετε να βάλετε ζελέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γεύση μαρμελάδας σας αρέσει.

Υλικά
360 γραμμάρια αλεύρι
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
1 πρέζα αλάτι
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά μέλι
220 γραμμάρια βούτυρο
2 αυγά
ζελέ (όποια γεύση σας αρέσει)

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίστε το αλεύρι, το αλάτι και το baking powder.
2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε το βούτυρο, το μέλι και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα μείγμα ελαφρύ.
3. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά ελαφρά.
4. Κάντε μια τρύπα στη μέση του κοσκινισμένου αλευριού και προσθέστε το μίγμα του βουτύρου και τα ελαφρά χτυπημένα αυγά.
5. Αναμίξτε καλά, χωρίς να ζυμώνετε, μέχρι να σχηματίσετε μια μπάλα μαλακής ζύμης.
6. Χωρίστε τη ζύμη στο μισό και φτιάξτε κυλίνδρους διαμέτρου περίπου 5 εκατοστών.
7. Βάλτε τους στο ψυγείο και αφήστε τους να «καθίσουν».
8. Μόλις η ζύμη είναι αρκετά σκληρή για να τη χειριστείτε, αφαιρέστε από το ψυγείο και κόψτε τους κυλίνδρους σε φέτες (περίπου 1,5 εκατοστό πάχους). Τοποθετήστε τις φέτες σε ένα αντικολλητικό χαρτί και κάντε μια εσοχή στο κέντρο του κάθε μπισκότου.
9. Γεμίστε τις εσοχές με ζελέ και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Αφαιρέστε προτού τα μπισκότα ροδίσουν.
10. Αν θέλετε πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.

Ζύμη για τάρτες

Posted: 09 Jan 2012 01:33 AM PST

Ζύμη για τάρτες

Με αυτή την εύκολη συνταγή για τάρτες μπορείτε να φτιάξετε όποιο γλυκό σας αρέσει επιλέγοντας απλά τη γέμιση.

Υλικά
160 γραμμάρια αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κρόκοι αυγών
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα.
2. Προσθέστε τους κρόκους αυγών, ένα έναν σιγά σιγά, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
3. Προσθέστε τη βανίλια και ανακατέψτε.
4. Κοσκινίστε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι.
5. Προσθέστε στο μείγμα του βουτύρου τα κοσκινισμένα υλικά εναλλάξ με το γάλα και ανακατέψτε καλά μέχρι να φτιάξετε μια σφιχτή ζύμη.
6. Κάντε τη ζύμη μια μπάλα και τυλίξτε τη σε διαφανή μεμβράνη.
7. Βάλτε τη στο ψυγείο για 30 λεπτά και μετά ανοίξτε την με έναν πλάστη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι να γίνει πολύ λεπτή.
8. Βάλτε τη σε μια φόρμα τάρτας φροντίζοντας να κόψετε τα περισσεύματα γύρω από τη φόρμα.
9. Τσιμπήστε με ένα πιρούνι, και τυλίξτε τη βάση και τις πλευρές με αλουμινόχαρτο.
10. Παγώστε μέχρι να σκληρύνει η ζύμη πολύ, βγάλτε από την κατάψυξη και ψήστε αμέσως σε ζεστό φούρνο για 6 λεπτά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο

Η εύκολη πατατοσαλάτα

Posted: 09 Jan 2012 01:31 AM PST

Η εύκολη πατατοσαλάτα

Η πατάτα είναι το αγαπημένο σας υλικό και δε χάνεται ευκαιρία να μαγειρεύετε συνταγές με αυτή. Στο παρελθόν σας έχουμε δώσει πιο δύσκολες και πιο γκουρμέ συνταγές πατατοσαλάτας, αλλά η ακόλουθη συνταγή είναι η πιο απλή και βασική συνταγή που μπορείτε να κάνετε.

Υλικά
5 πατάτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Χυμό ενός λεμονιού
2 κουταλιές μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε και βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
2. Τις στραγγίζετε και τις κόβετε σε κύβους, αφού όμως πρώτα κρυώσουν.
3. Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμύδια.
4. Ρίχνετε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε ένα μπολ.
5. Στύβετε το λεμόνι πάνω από τα κρεμμύδια και αλατοπιπερώνετε.
6. Ρίχνετε της μαγιονέζα και ανακατεύετε.

Μπορεί το περιστασιακό σεξ να καταλήξει σε σχέση;

Posted: 09 Jan 2012 01:29 AM PST

Μπορεί το περιστασιακό σεξ να καταλήξει σε σχέση;

Ή με άλλα λόγια μπορεί ο «κύριος Απόψε» να μεταμορφωθεί στον «κύριο Σωστό»;

Αν σας βασανίζει το ερώτημα αν το αγόρι που κοιμάστε που και που μαζί και απλά κάνετε περιστασιακά σεξ χωρίς δεσμεύσεις μπορεί να μεταμορφωθεί στον σύντροφό σας, ήρθε η ώρα να χαμογελάσετε. Φυσικά και μπορεί σύμφωνα με νέες κοινωνιολογικές μελέτες.

Βλέπετε, ευτυχώς πια, τα ταμπού γύρω από το περιστασιακό σεξ έχουν καταρριφθεί και άνδρες και γυναίκες το βλέπουν ως μια φυσική ανάγκη, ως προβλέψιμο, κανονικό μέρος της ζωής τους. Πολλές σχέσεις, λοιπόν, ξεκινούν από περιστασιακό σεξ, καθώς δεν το αφήνουν οι εμπλεκόμενοι να μολύνει ή να δηλητηριάσει την αρχή της σχέσης τους. Πως όμως θα περάσετε απ' το απλά περιστασιακό σεξ στη σχέση;

Απλά πηγαίνετε τα πράγματα σιγά σιγά και δώστε τους ρυθμό. Όσο καυτό και αν ήταν το πρώτο βράδυ σας αποφύγετε να συναντήσετε τον εραστή σας την επόμενη ημέρα και εν γένει αποφύγετε να τον συναντάτε καθημερινά. Όσον αφορά στο σεξ, κάντε λίγο κράτει και μην κοιμάστε μαζί του κάθε φορά που τον βλέπετε. Χρειάζεται χρόνος για να γίνει μια σχέση πραγματική και αν τον βλέπετε συνεχώς και κάνετε μόνο σεξ, θα δημιουργηθεί απλά μια ψεύτικη αίσθηση εγγύτητας.

Νιώστε λίγο πόνο

Posted: 09 Jan 2012 01:28 AM PST

Νιώστε λίγο πόνο

Στο σεξ λίγος πόνος μπορεί να προκαλέσει τη μέγιστη ηδονή.

Σίγουρα όταν κάνετε αποτρίχωση στο bikini πονάτε, όμως στο σεξ μια μικρή ποσότητα πόνου είναι αρκετή για να σας φτάσει στα ουράνια.

Όταν το σώμα νιώθει πόνο απελευθερώνει ενδορφίνες που λειτουργούν ως ένα φυσικό παυσίπονο. Επίσης η σταθερή επαφή σε ένα σημείο προκαλεί μεγαλύτερη κυκλοφορία αίματος στην περιοχή με αποτέλεσμα οι υποδοχείς του δέρματος να γίνονται πιο ευαίσθητοι και να είναι ανοιχτοί σε περισσότερα ερεθίσματα. Με άλλα λόγια λίγες ξυλιές θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά υπέροχα. Αν μάλιστα είναι και αιφνίδιες τότε το σεξ θα γίνει ακόμη πιο συναρπαστικό.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που ο σύντροφός σας θα γίνει λίγο πιο βίαιος μην τον αποπάρετε (αρκεί να σας αρέσει φυσικά, μην σας τουλουμιάσει και στο ξύλο). Ανοίξτε τον εαυτό σας σε έναν νέο κόσμο ηδονής.

Άνδρες, γυναίκες, δονητές: ποια η σχέση μεταξύ τους;

Posted: 09 Jan 2012 01:27 AM PST

Άνδρες, γυναίκες, δονητές: ποια η σχέση μεταξύ τους;

Ποιος είπε πως οι άνδρες νιώθουν μειονεκτικά στην παρουσία δονητών;

Ανάμεσα στα ταμπού γύρω από το σεξ, υπάρχει και η αναληθής πεποίθηση πως οι άνδρες στην παρουσία δονητών νιώθουν μειονεκτικά και πως μια γυναίκα ποτέ δεν πρέπει να φέρει στο κρεβάτι ένα σεξουαλικό βοήθημα, γιατί ο καλός της θα μπει σε σκέψεις για τα προσόντα του και θα νιώσει πως δεν την ικανοποιεί.

Λάθος. Οι άνδρες θέλουν και περιμένουν να ξεπηδήσει ένα σεξουαλικό βοήθημα στο κρεβάτι για να ανάψει νέες φωτιές στη σεξουαλική τους ζωή. Μάλιστα σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στην Αμερική το 41% των γυναικών χρησιμοποιούν «φίλους με μπαταρίες» συχνά με το σύντροφό τους, ο οποίος φυσικά δεν κάθεται απλά να κοιτά. Βλέπετε και στους άνδρες αρέσει η αίσθηση της δόνησης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους. Οπότε τέρμα οι ντροπές. Βρείτε το «σεξουαλικό εργαλείο» που σας ταιριάζει και ξεκινήστε τα παιχνίδια.

Οι Ελληνίδες που μάλωσαν με το στυλ το 2011

Posted: 09 Jan 2012 01:24 AM PST

Οι Ελληνίδες που μάλωσαν με το στυλ το 2011

Μετά τη λίστα μας με τις κακοντυμένες international celebrity επανερχόμαστε στο θέμα "στυλ" με τη λίστα μας για τις εγχώριες κυρίες της showbiz.

Δήμητρα Λιάνη
Πρώτη και καλύτερη (στη λίστα... χειρότερη όμως στυλιστικά) είναι η Δήμητρα Λιάνη. Η κυρία Λιάνη στο βωμό της φράσης «προσωπικό στυλ» έχει θυσιάσει κατ' εξακολούθηση την καλαισθησία. Κάθε εμφάνιση της και ένα case study για ευυπόληπτο fashion school στο μάθημα «Fashion DON'Ts». Δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μία εμφάνιση που να μας άρεσε και να μην μας έκανε να θέλουμε να κάψουμε τα JCDC μας.
2011wliani

Κατερίνα Καραβάτου
Όσο και αν μας αρέσει το υπέροχο, νέο της κούρεμα που κολακεύει τη γλυκιά μανούλα, όσο και να συμπαθούμε την παρουσιάστρια, δεν μπορούμε παρά να ομολογήσουμε με πόνο καρδιάς ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι κακοντυμένη. Οι δημόσιες εμφανίσεις της σπάνια είναι στυλάτες και τα look της δεν έχουν σχεδόν ποτέ προσωπικότητα, καθώς χαρακτηρίζονται από αδιάφορα έως μη κολακευτικά.
2001wkarava

Ρούλα Κορομηλά
Η άνεση της κυρίας Κορομηλά στο φακό λόγω της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο της παρουσίασης της δίνει μία δυναμική εικόνα που αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα της, αλλά όχι στο look της. Αλλεπάλληλες ακαλαίσθητες εμφανίσεις on και off camera, η Ρούλα Κορομηλά αντί να εξελίσσεται σε μία chic ενήλικη γυναίκα, κάνει πολλά βήματα πίσω στο στυλ με ατυχείς επιλογές σε ρούχα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία της και σίγουρα όχι σε μία καλοντυμένη γυναίκα.
2011wroula

Αθηνά Οικονομάκου
Η όμορφη ηθοποιός προσπαθεί να είναι hip και καλοντυμένη, όταν δεν φορά την περούκα που την έφερε στο προσκήνιο, αλλά δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα και συχνά καταλήγει να κυκλοφορεί με υπερβολικά και ασύνδετα look που έχουν τόση σχέση με την καλαισθησία όση αγάπη υπάρχει μεταξύ του Tom και του Jerry.
2011wikono

Κιμ Κίλιαν
Όσο και να έχουμε αδυναμία στις κοκκινομάλλες, οι στυλιστικές επιλογές της Κιμ Κίλιαν (κάθε layer των οποιών προσθέτει και πέντε χρόνια στην κατά τα άλλα όμορφη κοπέλα) δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο παρά να τη βάλουμε στη λίστα με τις κακοντυμένες Ελληνίδες. Αδιάφορα μανταμέ look που δεν είναι καν σικάτα και μία στυλιστική σύγχυση που ευχόμαστε να αφήσει πίσω της το 2012 χαρακτηρίζουν γενικά το look της.
2011wkim

H τρακαδόρισσα πεθερά

Posted: 09 Jan 2012 01:22 AM PST

H τρακαδόρισσα πεθερά

Ή αλλιώς αυτή που θα σου ταράζει το ντουλάπι με τις προμήθειες.

Την πρώτη φορά που θα σου ζητήσει ένα πακέτο ζυμαρικά, γιατί βαριέται να πάει στο σούπερ μάρκετ, θα το βρεις χαριτωμένο που δεν σε ντρέπεται και νιώθει άνετα να σου ζητήσει κάτι που χρειάζεται. Την δεύτερη, την τρίτη, την τέταρτη , την πέμπτη φορά στον ίδιο μήνα θα συνεχίσεις να νιώθεις ικανοποίηση που η πεθερά σου σε συμπαθεί και δεν σε ντρέπεται καθόλου.

Σιγά, σιγά τα τσιγάρα στο πακέτο σου θα λιγοστεύουν όλο και πιο γρήγορα, το ψυγείο θα αδειάζει πριν καν γεμίσει, ομοίως και το πορτοφόλι σου. Και ο λόγος η «γλυκούλα η πεθερούλα» σου που ναι μεν τη συμπαθείς αλλά δεν έχεις καταλάβει πως έμμεσα την χρηματίζεις. Γιατί και αυτή στην ουσία δεν σε κλέβει, πάντα σε ρωτά. Πως θα γλυτώσεις;
Άρχισε να την πληρώνεις και συ με το ίδιο νόμισμα. Όποτε την επισκέπτεσαι σταμάτα τις ντροπές και ζήταγε της πράγματα. Όποτε σου κάνει «επίθεση ζητιανιάς» προσποιήσου πως «δυστυχώς, σου τελείωσε». Θα το πιάσει το νόημα.

Τι γίνεται όταν εκείνος φεύγει διακοπές χωρίς εσάς;

Posted: 09 Jan 2012 01:20 AM PST

Τι γίνεται όταν εκείνος φεύγει διακοπές χωρίς εσάς;

Πέντε τρόποι να του αλλάξετε τα πλάνα.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα. Γευτήκατε τις πιο νόστιμες λιχουδιές, διασκεδάσατε μέχρι το πρωί και προλάβατε να επισκεφθείτε ακόμα και τους Δελφούς με το λεγάμενο μήπως και μάθετε κανένα χρησμό για το μέλλον αυτής της σχέσης. Οι φίλοι του αποδείχτηκαν παιδιά- διαμάντια, ο ίδιος σας κέρδισε με την τρυφερότητα και την καλοσύνη του και όλα μοιάζουν με τα παραμύθια που σας διάβαζε η γιαγιά σας για να αποκοιμηθείτε. Τι γίνεται όμως όταν εκείνος οργανώνει ταξίδι- αστραπή προς χιονισμένο προορισμό και σας αφήνει "μπουκάλα" αγκαλιά με τις γάτες σας και την άδειά σας που έφτασε στο τέλος της;

Κανονικά δε θα έπρεπε να σας πειράζει που το μελαχρινό αγόρι αποφάσισε να φύγει για λίγες μέρες από την αγκαλιά σας για να γλιστρήσει στις λευκές βουνοκορφές των Άλπεων με την οικογένειά του. Επιτέλους έχετε την ευκαιρία να δείτε τις φίλες σας, να δειπνήσετε με τους γονείς σας, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να κάνετε όλα αυτά που δεν προλαβαίνετε όταν εκείνος βρίσκεται μέσα στο πόδια σας (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Εάν όμως νιώθετε αδικημένη, στνοχωρημένη, πικραμένη, παραγκωνισμένη, παραμελημένη και δε συμμαζεύεται, τότε ακολουθείστε τα παρακάτω και κρατήστε τον κοντά σας με το ζόρι. Την επόμενη μέρα μπορεί να σας δώσει τα Louboutin στο χέρι, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάνει αυτό που θέλετε.

  • Προφασιστείτε πως δε νιώθετε καλά. Το στομάχι σας πονάει, το κεφάλι σας πάει να σπάσει, τα πόδια σας τρέμουν, οι αμυγδαλές σας έχουν πρηστεί και θα μπορούσατε να είστε από βαριά άρρωστη μέχρι έγκυος. Οι τύψεις θα τον κάνουν να ακυρώσει τα εισιτήριά του και να μείνει δίπλα σας να σας κρατάει το χέρι. Όταν καταλάβει πως του είπατε ψέμματα απλά δε θα σας ξαναμιλήσει.
  • Κρύψτε του τη βαλίτσα. Προσφερθείτε να τον πάτε εσείς στο αεροδρόμιο και όταν εκείνος δε βλέπει απλά ξεφορτωθείτε τις αποσκευές του και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όσο ελαφρά και να ταξιδεύει αποκλείεται να επιλέξει να "πετάξει" με μηδέν αποσκευές μέσα στο καταχείμωνο. Εναλλακτικά, βάλτε του μέσα στη χειραποσκευή οτιδήποτε απαγορεύεται να μεταφέρει, από υγρά και αρώματα, μέχρι χειροπέδες και μαχαίρια.
  • Τηλεφωνήστε στο αεροδρόμιο για βόμβα. Μιλήστε με βαριά φωνή, αποφασισμένη και απειλήστε πως αν δεν ακυρωθεί η πτήση, θα τινάξετε το αεροπλάνο στον αέρα. Σε περίπτωση που σας πιστέψουν και δείτε τον καλό σας να επιστρέφει στην αγκαλιά σας, μήπως να αναθεωρήσετε τη μέχρι τώρα επαγγελματική σας πορεία και να ξεκινήσετε πρόβες για κάποια επιθεώρηση;
  • Εάν δεν πιάσει τίποτα από τα προηγούμενα δε σας μένουν και πολλές εναλλακτικές. Ξαπλώστε κάτω από τις ρόδες του αεροπλάνου και αρνηθείτε να σηκωθείτε παρά μόνο αν ακυρωθεί η πτήση. Φροντίστε να φοράτε μαύρα γυαλιά, καπέλο, ίσως και περούκα γιατί εάν σας αναγνωρίσει, μάλλον όχι μόνο θα μπει στο αεροπλάνο αλλά αυτή τη φορά προς άγνωστο προορισμό και μάλιστα χωρίς εσάς.

Πόσα "είδη" σεξ υπάρχουν; Ένας άντρας απαντά με ειλικρίνεια...

Posted: 09 Jan 2012 01:18 AM PST


Ξεφυλλίζω ΤΟ βιβλίο του σεξ! Ψάχνω να βρω την απάντηση... Μπα, δεν πρόκειται να μου τη δώσει η πολυτελής έκδοση του Κάμα Σούτρα. Τα είδη σεξ για έναν απλό, κοινό, αλλά απόλυτα ενεργό άνδρα δεν έχουν να κάνουν με ανατολίτικες δοξασίες. Ούτε με... τεχνική απλόχερης προσφοράς απόλαυσης. (Αν και κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι άνδρες να κάνουμε μαθήματα και σε αυτό)!

Ένας άνδρας κάνει σεξ για πολλούς λόγους... μια γυναίκα για έναν (Έτσι λες εσύ!). Τουλάχιστον έτσι διατείνεσαι. Γιατί αναρρωτιέμαι, αν εσύ κάνεις σεξ μόνο αν τρέφεις συναισθήματα, εγώ που τις βρίσκω τις παρτενέρ για τα δεκάδες άλλα είδη σεξ που εξασκώ περιστασιακά;

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ
Τώρα θα μου πεις εσύ και με το δίκιο σου... "Τι με νοιάζει εμένα, πότε θα σου έρθει εσένα και γιατί να κάνεις σεξ;"! Όχι, αγαπητή μου. Εγώ στα λέω για να μην ξυπνάς το πρωί στο κρεβάτι και ονειρεύεσαι πέπλα, άμαξες και "happily ever after"! Στο έχω ξαναδηλώσει... το σεξ στον άνδρα δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Για αυτό και συγκέντρωσα εδώ τα διαφορετικά σεξ που μπορεί να κάνεις ένας άντρας...

Το παρορμητικό σεξ
- Σε βλέπω, με βλέπεις και μεταξύ ενός "Γεια τι κάνεις" και δύο ποτών επακολουθεί σεξ. Είναι αυτό που θα έλεγα "ξεπέτα", αλλά είπα να μην σε κάνω έξαλη από την αρχή. Άλλωστε δεν σημαίνει πως ένα τέτοιο σεξ τελειώνει εκεί. Συνήθως όμως αυτή είναι η κατάληξή του.

Το σεξ σε κυνηγετική περίοδο - Ξέρεις τώρα... εσύ τα λες μέρα-νύχτα στις κολλητές σου. Θέλεις τον άνδρα κυνηγό. Ε, αυτό κάνω κι εγώ. Λυσσάω... Αν δεν σε καταφέρω διακυβεύεται η ανδρική μου υπόσταση. Για να μην μιλήσω για την καζούρα από φίλους, συναδέλφους και γνωστούς. Όταν λοιπόν πετύχω το σκοπό μου, να είσαι σίγουρη πως δεν θα πρόκειται για τρυφερό, ρομαντικό και αγαπησιάρικο σεξ. Από πάθος όμως και ένταση δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα...

Το σεξ σε αγώνα φιλικό - Χρόνια τώρα κάνουμε τέλεια παρέα με την Έλλη. Και δεν είναι πως δεν είχαμε την άνεση να εμπιστευθούμε ο ένας στον άλλο πράγματα. Η φιλία μας ήταν αυτό που λέμε... πραγματική! Έλα όμως που λέγε, λέγε και πλάκα στην πλάκα βρεθήκαμε στο κρεβάτι; Άλλοι λένε πως μετά από αυτό το είδος σεξ, προκύπτουν οι καλύτερες σχέσεις. Άλλοι πάλι πως είναι λόγος να ξεγράψεις κάποιον τελείως από τη ζωή σου!

Το σεξ φάρμακο
- Έχω φάει τρελή "ήττα" από την προηγούμενη σχέση. Ο εγωισμός έχει πιάσει πάτωμα. Μη σου πω και υπόγειο! Ε, λοιπόν δεν θα κάτσω σπίτι να βλέπω ρομαντικές ταινίες και να τρώω παγωτό με το κιλό. Αυτή είναι η δική σου (κλισέ) αντίδραση συνήθως. Θα βγω, θα φλερτάρω και θα κάνω σεξ. Έτσι θα εκτονώσω όλη την πίεση και θα νιώσω πάλι καλύτερα. Θα ήθελα να μετατραπεί αυτό σε έρωτα. Αλήθεια θα το ήθελα... Αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.

Το σεξ που δεν σημαίνει τίποτα...
- Μην σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί μια γυναίκα δεν παραδέχεται πως το σεξ είναι και βιολογική ανάγκη. Βρεθήκαμε, το κάναμε, ντυθήκαμε, συνεχίσαμε τη ζωή μας σαν να μην συνέβη τίποτα. Όμορφα και απλά!

Το εκπαιδευτικό σεξ - Έχεις δει την σαραντάρα και τον πρωτάρη; Ε, λοιπόν ένας άνδρας ποτέ δεν σταματά να μαθαίνει. Μην μου παίρνεις υφάκι. Δεν είπα ό, τι καιγόμαστε να μάθουμε το κοσμογονικό μυστικό του γυναικείου οργασμού. Αλλά πράγματα μαθαίνουμε. Σεξ με μικρότερη. Σεξ με μεγαλύτερη. Σεξ με τουρίστρια (βλέπε από άλλη χώρα. Πολύ ιντριγκαδόρικο). Σεξ με παντρεμένη. Σεξ σε εξωτερικούς χώρους. Σεξ στο δωμάτιο των παιδικών χρόνων. Σεξ στο αυτοκίνητο. Σεξ στον... πολυέλαιο!

To εκδικητικό σεξ - Αυτό προϋποθέτει η παρτενέρ να έχει όρεξη για gossip! Για να το μάθεις... αλλά και να μην το μάθεις αμέσως, εγώ την ικανοποίηση της εκδίκησης την πήρα. Μία σου και μία μου; Ένας τρόπος να σου δείξω πως αυτό που εσύ θέλεις τρεις μήνες για να μου το... προσφέρεις, μπορώ να το βρω στο λεπτό! "Γκέκε";

Το σεξ με την πρώην - Χωρίσαμε ένα δειλινό με δάκρυα στα μάτια! Δεν πήγαινε άλλο και το έβλεπα κι εγώ κι εσύ. Έλα όμως που 2 μήνες τώρα δεν πάει άλλο και χωρίς σεξ! Γι' αυτό δεν είναι κακό να θυμηθούμε πόσο καλά περνούσαμε στο κρεβάτι τον πρώτο εκείνο καιρό. No strings attached!

Σεξ "Και πάλι μαζί"
- Είναι λίγο διαφορετικό από το σεξ με την πρώην. Εδώ μια βραδιά σεξ ενώνει και πάλι το γυαλί της σχέσης κι ας λεν πως αν ραγίσει δεν ξανακολλά! Παιδεύτηκα, χτυπήθηκε, ήπια τα ποτά μου! Έψαξα την εξιλέωση σε "σεξ που δεν σημαίνει τίποτα", αλλά μάταιος ο κόπος. Θέλω εσένα και μόνο εσένα. Και το σεξ της επανασύνδεσης είναι τόοοοοσο απολαυστικό.

Fit Sex: Να κάνουμε και τέλειο κορμί
- Έχεις σκεφτεί τι καλή γυμναστική είναι το σεξ. Και ως γνωστόν η καλή γυμναστική είναι και αγχολυτική. Το βάζουμε στο πρόγραμμα λοιπόν για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών, για να ηρεμήσει το κεφάλι μας από λογαριασμούς και χρέη, για να ξεσκάσουμε βρε αδερφέ!

Το "Δεν βαριέσαι" σεξ
- Ο κολλητός ερωτοχτυπήθηκε. Η τηλεόραση χτυπήθηκε απλά από την κρίση και παίζει όλο επαναλήψεις. Ούτε να βγω μια βόλτα δηλαδή, ούτε να κάτσω σπίτι. Κάπου είχα το τηλέφωνο της Μαρίας που βοηθούσε πάντα σε στιγμές βαρεμάρας. Μην βιαστείς να την κακοχαρακτηρίσεις... Περνάμε καλά και διώχνουμε την πλήξη, την ανία και την βαρεμάρα. Που το κακό;

Το σεξ συμφιλίωσης
- Είπες λόγια βαριά. Σου χτύπησα κι εγώ την πόρτα στα μούτρα κι έφυγα. Το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί από την ένταση. Αν σε είχα μπροστά μου θα σου έσπαγα τα μούτρα (τι gentleman!!). Και να που εμφανίζεσαι μπροστά μου και το πάθος είναι ατελείωτο. Δεν διαβάζεις άρλεκιν... Όμως το σεξ που λύνει τις παρεξηγήσεις - αν και δεν δίνει λύση - είναι πολύ απολαυστικό.

Ο έρωτας
- Άλλο αγάπη και άλλο σεξ! Καλά τα λες... Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Εκείνο το οποίο ισχυρίζεσαι πως είναι το μόνο που επιτρέπεις στον εαυτό σου. Τι να γράψεις εδώ. Αρκεί να το έχεις βιώσει και καταλαβαίνεις πως τα έχει όλα. Και πάθος και ένταση και ρομαντισμό και συναίσθημα και τρυφερότητα... Ναι, το παραδέχομαι. Όλοι αυτό θέλουμε. Εγώ τουλάχιστον το λατρεύω! Μέχρι τότε όμως;
Του Λευτέρη Σαββίδη

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές